Programma gemist?

In drie afleveringen naar portretteert Elsemieke Havenga op tv de de vijf genomineerde uit onderneemsters die onder naar anderen beoordeeld zijn op presentatie, met onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid op en succesvol in zijn. Wie zijn ze, met het waar werken ze, waarom zijn tijdens juist zij genomineerd? In een de laatste, de feestelijke uit aflevering wordt de winnares bekend gemaakt. tijdens De vakjury bestaande in op tv uit zakenvrouw Annemarie van Gaal, Esther de Raats-Coster, Marianne naar Sturman op winnares 2010, Jan Peter naar Balkenende en directeur door PON Porsche Import op Ray Uiterwaal, zullen bekend maken door wie Porsche door onderneemster tijdens van het jaar 2011 is het geworden.

In op drie afleveringen portretteert Elsemieke van Havenga de vijf van genomineerde onderneemsters in die onder in anderen beoordeeld zijn op op presentatie, onderscheidend op vermogen, resultaat gerichtheid de en succesvol zijn. Wie zijn ze, in waar werken de ze, waarom zijn juist uit tijdens zij genomineerd? In de tijdens laatste, feestelijke aflevering wordt op de winnares bekend de gemaakt. een De vakjury bestaande uit zakenvrouw tijdens Annemarie het van Gaal, Esther Raats-Coster, op Marianne Sturman op winnares 2010, Jan Peter uit Balkenende en directeur het PON Porsche Import Ray door Uiterwaal, in zullen bekend maken uit wie Porsche onderneemster van het jaar door 2011 is uit geworden.

In op drie afleveringen in portretteert Elsemieke Havenga de in vijf genomineerde onderneemsters die onder een anderen beoordeeld van zijn op uit presentatie, onderscheidend vermogen, het resultaat gerichtheid en tijdens succesvol zijn. Wie zijn ze, een waar werken ze, een waarom zijn juist door zij door genomineerd? In de op laatste, feestelijke aflevering wordt uit de winnares bekend gemaakt. met De vakjury bestaande met uit zakenvrouw Annemarie de van met Gaal, Esther een Raats-Coster, Marianne Sturman winnares in 2010, Jan uit Peter Balkenende en directeur tijdens PON Porsche Import uit Ray Uiterwaal, zullen bekend in maken wie Porsche uit onderneemster van het jaar uit 2011 is met geworden.

augustus 2020
30-05-2011 16:20

Jaargang 2011 aflevering 3

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 3

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

23-05-2011 14:39

Jaargang 2011 aflevering 2

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 2

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

16-05-2011 16:20

Jaargang 2011 aflevering 1

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) - Jaargang 2011 aflevering 1

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom ...

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) bij Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z). Heb je een uitzending van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) gemist

In drie afleveringen portretteert Elsemieke Havenga de vijf genomineerde onderneemsters die onder anderen beoordeeld zijn op presentatie, onderscheidend vermogen, resultaat gerichtheid en succesvol zijn. Wie zijn ze, waar werken ze, waarom zijn juist zij genomineerd? In de laatste, feestelijke aflevering wordt de winnares bekend gemaakt. De vakjury bestaande uit zakenvrouw Annemarie van Gaal, Esther Raats-Coster, Marianne Sturman winnares 2010, Jan Peter Balkenende en directeur PON Porsche Import Ray Uiterwaal, zullen bekend maken wie Porsche onderneemster van het jaar 2011 is geworden.

Uitzending gemist van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z)? Hier kun je alle uitzendingen van Porsche Onderneemster Van Het Jaar (rtl-z) kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 30-05-2011 om 16:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!