Programma gemist?

Een van exclusief inkijkje in een het leven tijdens van de vrouw van het aanstaande uit staatshoofd. Vanaf in het moment dat prinses naar Máxima officieel door met prins een Willem-Alexander wordt voorgesteld aan naar het Nederlandse volk, uit steelt zij van de harten van de een Nederlanders. Ze groeit in in het afgelopen op tv decennium de uit tot het populairste lid een van het Koninklijk het Huis. Tegelijkertijd is een Máxima een moderne de vrouw die het moederschap het combineert op met een maatschappelijke carrière. De de NOS kreeg de de mogelijkheid de het wijze waarop op de prinses werk en uit privé uit combineert in beeld te brengen. tijdens Aanleiding voor door de film is uit de veertigste verjaardag in van prinses Máxima het op dinsdag 17 door mei en het feit dat met van het tien jaar geleden uit is dat de verloving op tv van met prins Willem-Alexander en prinses Máxima werd met door bekendgemaakt.

juli 2021
16-05-2011 20:30

Aflevering 1

Máxima - Aflevering 1

Een exclusief inkijkje in het leven van de vrouw van het aanstaande staatshoofd. Vanaf het moment dat prinses Máxima officieel door prins Willem-Alexander wordt voorgesteld aan het Nederlandse volk, steelt zij de harten van de Nederlanders....

Máxima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Máxima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Máxima bij Máxima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Máxima. Heb je een uitzending van Máxima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Máxima gemist

portret van een prinses,Máxima, portret van een prinses

Uitzending gemist van Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!