Programma gemist?

Een het exclusief inkijkje in het door leven van de vrouw op van het aanstaande met staatshoofd. een Vanaf het moment uit dat prinses Máxima officieel door in in prins Willem-Alexander wordt voorgesteld aan uit het op Nederlandse volk, steelt zij de harten tijdens van de van Nederlanders. Ze groeit in in een het afgelopen decennium uit tot de het populairste lid van van het Koninklijk Huis. op Tegelijkertijd is Máxima op tv een moderne tijdens vrouw die het moederschap op tv combineert met een op maatschappelijke op tv carrière. De met NOS kreeg de mogelijkheid de in wijze waarop in de prinses werk door en privé combineert in tijdens beeld te met brengen. Aanleiding voor de uit film is de tijdens veertigste verjaardag van prinses van Máxima op dinsdag uit 17 mei naar en het feit op dat het een tien jaar een geleden is dat de een verloving van prins Willem-Alexander op tv en prinses een Máxima werd door bekendgemaakt.

januari 2021
16-05-2011 20:30

Aflevering 1

Máxima - Aflevering 1

Een exclusief inkijkje in het leven van de vrouw van het aanstaande staatshoofd. Vanaf het moment dat prinses Máxima officieel door prins Willem-Alexander wordt voorgesteld aan het Nederlandse volk, steelt zij de harten van de Nederlanders....

Máxima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Máxima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Máxima bij Máxima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Máxima. Heb je een uitzending van Máxima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Máxima gemist

portret van een prinses,Máxima, portret van een prinses

Uitzending gemist van Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!