Programma gemist?

Een exclusief inkijkje uit in het leven door van van de vrouw op tv van het aanstaande staatshoofd. Vanaf in het uit moment dat prinses uit Máxima officieel door op prins Willem-Alexander wordt voorgesteld aan met het Nederlandse volk, steelt op tv zij de harten tijdens van de van Nederlanders. Ze groeit in met het tijdens afgelopen decennium uit tot door het populairste lid van door een het Koninklijk Huis. Tegelijkertijd naar is Máxima een een moderne vrouw die het een moederschap combineert met van een maatschappelijke carrière. De met NOS op tv kreeg de mogelijkheid de wijze tijdens een waarop de prinses op werk en privé van combineert in beeld te in brengen. Aanleiding uit voor de film is de uit veertigste verjaardag van op tv prinses met Máxima op dinsdag 17 mei en uit het feit door dat het tien in jaar geleden is dat tijdens de verloving de van prins Willem-Alexander en uit prinses Máxima werd het op bekendgemaakt.

mei 2020
16-05-2011 20:30

Aflevering 1

Máxima - Aflevering 1

Een exclusief inkijkje in het leven van de vrouw van het aanstaande staatshoofd. Vanaf het moment dat prinses Máxima officieel door prins Willem-Alexander wordt voorgesteld aan het Nederlandse volk, steelt zij de harten van de Nederlanders....

Máxima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Máxima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Máxima bij Máxima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Máxima. Heb je een uitzending van Máxima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Máxima gemist

portret van een prinses,Máxima, portret van een prinses

Uitzending gemist van Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!