Programma gemist?

Een exclusief door inkijkje in van het leven van de vrouw de tijdens van het aanstaande staatshoofd. Vanaf het op tv op tv moment dat prinses Máxima officieel door uit prins Willem-Alexander wordt naar op voorgesteld aan het Nederlandse tijdens volk, steelt zij de een harten van de van Nederlanders. door Ze groeit in het afgelopen decennium van uit een tot het in populairste lid van het tijdens Koninklijk Huis. Tegelijkertijd is Máxima het een moderne vrouw met die naar het moederschap combineert tijdens met een maatschappelijke tijdens carrière. De NOS op kreeg de mogelijkheid de de wijze waarop de op tv prinses werk het en privé uit combineert in beeld te brengen. de Aanleiding voor door de film is de de veertigste verjaardag van prinses door Máxima in op dinsdag 17 mei en door het op feit dat het op tien jaar geleden is op tv dat de verloving op tv van prins Willem-Alexander uit en door prinses Máxima werd de bekendgemaakt.

oktober 2019
16-05-2011 20:30

Aflevering 1

Máxima - Aflevering 1

Een exclusief inkijkje in het leven van de vrouw van het aanstaande staatshoofd. Vanaf het moment dat prinses Máxima officieel door prins Willem-Alexander wordt voorgesteld aan het Nederlandse volk, steelt zij de harten van de Nederlanders....

Máxima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Máxima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Máxima bij Máxima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Máxima. Heb je een uitzending van Máxima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Máxima gemist

portret van een prinses,Máxima, portret van een prinses

Uitzending gemist van Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!