Programma gemist?

Een een exclusief inkijkje met in het leven van de een vrouw van op tv het aanstaande staatshoofd. Vanaf door het naar moment dat prinses op Máxima officieel door in prins Willem-Alexander wordt voorgesteld de aan het het Nederlandse volk, steelt door zij de harten van in de Nederlanders. Ze groeit in uit het afgelopen door decennium uit tot het door door populairste lid van het Koninklijk op tv Huis. Tegelijkertijd is Máxima in in een moderne vrouw de die het moederschap combineert met een een maatschappelijke tijdens carrière. De NOS met kreeg de mogelijkheid de het wijze de waarop de prinses van werk en privé een combineert in beeld in te brengen. Aanleiding voor de film met is een de veertigste verjaardag van van prinses uit Máxima op dinsdag van 17 mei en het feit dat met tijdens het tien jaar geleden naar is dat de door verloving van prins Willem-Alexander een en prinses in Máxima werd de bekendgemaakt.

september 2020
16-05-2011 20:30

Aflevering 1

Máxima - Aflevering 1

Een exclusief inkijkje in het leven van de vrouw van het aanstaande staatshoofd. Vanaf het moment dat prinses Máxima officieel door prins Willem-Alexander wordt voorgesteld aan het Nederlandse volk, steelt zij de harten van de Nederlanders....

Máxima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Máxima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Máxima bij Máxima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Máxima. Heb je een uitzending van Máxima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Máxima gemist

portret van een prinses,Máxima, portret van een prinses

Uitzending gemist van Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!