Programma gemist?

Een in exclusief inkijkje in een het leven van de vrouw met van het aanstaande het in staatshoofd. Vanaf het een moment dat prinses de Máxima officieel door prins het Willem-Alexander wordt voorgesteld aan het de naar Nederlandse volk, steelt op tv zij de harten van naar de Nederlanders. Ze groeit in tijdens het het afgelopen decennium uit het tot het populairste lid van naar naar het Koninklijk Huis. Tegelijkertijd van is Máxima een moderne door vrouw die het uit moederschap combineert met een het uit maatschappelijke carrière. De NOS kreeg de de mogelijkheid met de wijze waarop de van prinses werk en een privé combineert het in beeld van te brengen. Aanleiding voor de uit film is een de veertigste verjaardag van met prinses Máxima het op dinsdag 17 van mei en de het feit dat het tien het jaar naar geleden is dat de verloving van naar prins Willem-Alexander de en van prinses Máxima werd van bekendgemaakt.

juni 2021
16-05-2011 20:30

Aflevering 1

Máxima - Aflevering 1

Een exclusief inkijkje in het leven van de vrouw van het aanstaande staatshoofd. Vanaf het moment dat prinses Máxima officieel door prins Willem-Alexander wordt voorgesteld aan het Nederlandse volk, steelt zij de harten van de Nederlanders....

Máxima gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Máxima de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Máxima bij Máxima liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Máxima. Heb je een uitzending van Máxima gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Máxima gemist

portret van een prinses,Máxima, portret van een prinses

Uitzending gemist van Máxima? Hier kun je alle uitzendingen van Máxima kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 16-05-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!