Programma gemist?

Het is alweer op tv meer op tv dan een jaar geleden door dat een de clipper Stad Amsterdam aanmeerde van in de een haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers op tv pakten hun apparatuur het in en met namen verzamelde samples en een data mee naar naar hun door laboratoria voor nader onderzoek. een Wat is er door in de tussentijd de gebeurd? W24 en VPRO's op tv uit online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen naar het afgelopen een jaar op bezoek een bij allerlei Beagle-wetenschappers met door de vraag: Wat de is er in de tussentijd van van gebeurd? Afl.: Plankton. van Tijdens de reis van de Beagle in hing achter het tijdens door schip een planktonmeter, waarmee NIOZ-onderzoekster met Katja tijdens Philippart (gezien in op tv afl. 2) wilde kijken op tv naar de planktonsamenstelling op de allerlei plekken in de op oceaan. Ze uit vertelt meer op over haar door onderzoek en we namen een naar kijkje in haar door laboratorium op door Texel.

Het is alweer op tv de meer dan een op jaar geleden dat de van clipper Stad Amsterdam aanmeerde tijdens in de haven van van van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten met hun apparatuur in en namen de door verzamelde samples en data het mee naar uit hun laboratoria voor nader onderzoek. in Wat is er het in de van tussentijd gebeurd? W24 uit en VPRO's online wetenschapsmagazine tijdens Noorderlicht gingen het de afgelopen jaar op de bezoek naar bij allerlei Beagle-wetenschappers een met de vraag: met Wat is er in de tussentijd op tv het gebeurd? Afl.: Geur. de Tijdens de reis met de een Beagle is in allerlei uit verschillende landen getest in hoe mensen naar bepaalde geuren ervaren. naar Ruikt iedereen hetzelfde? Of in zijn het dingen zoals of een je een de bepaalde geur lekker op vindt cultureel bepaald? met Het onderzoek was opgezet door Sanne uit Boesveldt en tijdens Karlijn van het Stralen.

Het is het alweer meer dan een in jaar uit geleden dat uit de clipper Stad Amsterdam het aanmeerde in de haven van met met Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun een apparatuur uit in en namen verzamelde samples en naar data tijdens mee naar hun laboratoria voor op naar nader onderzoek. Wat is er in naar op de tussentijd gebeurd? W24 en een VPRO's online wetenschapsmagazine een Noorderlicht het gingen het afgelopen jaar op bezoek een bij op allerlei Beagle-wetenschappers met de op vraag: Wat naar is er in de tussentijd een naar gebeurd? Afl.: Plastic soep. Arend de Bolt tijdens en Haico Wevers deden aan boord door van de Beagle met onderzoek naar in de plastic soep met op de het Indische oceaan. Ze met vertellen wat tijdens ze, terug in op tv Nederland, met dit onderzoek het hebben gedaan.

Het is van alweer meer dan een een jaar naar geleden dat met de clipper Stad een Amsterdam aanmeerde in met de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers in de pakten hun apparatuur in en namen met verzamelde samples een en op tv data mee naar hun de laboratoria voor in nader onderzoek. Wat is er het in tijdens de tussentijd gebeurd? door W24 en VPRO's online van wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het het afgelopen jaar tijdens op bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers met met van de vraag: Wat uit is er in op de tussentijd gebeurd? Afl.: Parasieten. van Tine een Huyse vertelt meer over haar op tv onderzoek het naar parasitaire wormen uit in Brazilië. het Ze heeft inmiddels DNA-bewijs van gevonden dat deze wormen van in het verleden tijdens zijn meegereisd met uit slaven uit uit Afrika.

Het door is alweer meer dan een een jaar geleden dat de in de clipper Stad Amsterdam een aanmeerde in de haven van op Kaapstad. uit De Beagle-wetenschappers pakten tijdens hun apparatuur in tijdens en namen verzamelde samples en tijdens data mee met naar hun laboratoria het voor nader onderzoek. Wat op tijdens is er in de tussentijd op tv gebeurd? W24 en VPRO's op tv online een wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen op het afgelopen naar jaar op bezoek met bij allerlei Beagle-wetenschappers een met de vraag: in Wat is er in de op tv tussentijd gebeurd? Afl.: Het de ei. Hanneke op tv Meijer van Naturalis tijdens legt het inmiddels door beroemde fossiele in ei dat zij vond op tijdens de reis uit met de Beagle onder met een mri-scanner uit in op een ziekenhuis, om te naar kijken of er nog in iets van in zit.

Het is alweer de tijdens meer dan een jaar geleden dat uit van de clipper Stad Amsterdam het aanmeerde in een de haven van Kaapstad. De de Beagle-wetenschappers op pakten hun apparatuur in en naar namen verzamelde in samples en een data mee naar hun het laboratoria voor nader onderzoek. Wat met is er in op de de tussentijd gebeurd? op W24 en VPRO's online wetenschapsmagazine Noorderlicht tijdens gingen het het afgelopen een jaar op bezoek bij naar allerlei Beagle-wetenschappers met op tv de vraag: Wat is met er in de tussentijd uit gebeurd? op Afl.: Stof.

Het een is alweer een meer dan een jaar geleden dat op de clipper Stad met de Amsterdam aanmeerde in de het haven van met Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur uit met in en namen verzamelde samples en naar data mee naar naar hun uit laboratoria voor in nader onderzoek. Wat is er op in de door tussentijd gebeurd? W24 op en VPRO's online wetenschapsmagazine Noorderlicht naar gingen het afgelopen met jaar een op bezoek bij allerlei op tv Beagle-wetenschappers van met de vraag: Wat is een er in de door tussentijd door gebeurd? Afl.: Antarctica. op tv Paleontoloog Henk Brinkhuis (gezien door in Beagle afl. 30) van van de Universiteit Utrecht het probeert met het klimaat uit het uit verre tijdens verleden te reconstrueren met behulp van op duizenden jaren tijdens oude grondmonsters een uit de zeebodem bij in Antarctica.

Het tijdens is alweer meer dan op een jaar geleden dat van de clipper Stad op Amsterdam aanmeerde in naar de haven van een Kaapstad. de De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur tijdens in door en namen verzamelde naar samples en data mee naar met op tv hun laboratoria voor in nader onderzoek. Wat is de er in een de tussentijd gebeurd? W24 en VPRO's in in online wetenschapsmagazine Noorderlicht op gingen het afgelopen jaar op tv op bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers van met uit de vraag: Wat op tv is er uit in de tussentijd uit gebeurd? Afl.: Genen. Spencer Wells vertelt uit tijdens over zijn grote, wereldwijde op genetica-onderzoek - The op Genographic Project - door naar de ge(n)ografische herkomst van de naar groepen mensen (oftewel: onderzoek naar (massa)migraties door naar gedurende de menselijke geschiedenis, in op tv deze aflevering toegespitst op met van Europa (verspreiding van het landbouw) en de Kaukasus tijdens (taal).

Het is alweer naar naar meer dan een jaar geleden naar dat de een clipper Stad Amsterdam door aanmeerde in de haven de van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers de pakten hun met apparatuur in en door namen verzamelde een samples en data mee op tv naar hun laboratoria op tv voor nader onderzoek. Wat naar is er in naar de tussentijd gebeurd? door W24 op en VPRO's door online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het door afgelopen met jaar op bezoek uit bij allerlei Beagle-wetenschappers met de vraag: op Wat is er op tv in de tussentijd van gebeurd? Afl.: Dodo's. tijdens Kenneth het Rijsdijk en Perry op tv van der Louw van met Naturalis tijdens vertellen over het van door hen ontdekte dodo-massagraf op Mauritius. met En over hun uit belangrijkste vondst van van afgelopen met zomer.

Het is het alweer in meer dan een jaar geleden op tv dat de clipper op Stad Amsterdam aanmeerde op in de van haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers van pakten hun in apparatuur in en namen van verzamelde door samples en tijdens data mee naar hun uit laboratoria voor nader onderzoek. de Wat op is er in een de tussentijd gebeurd? Afl.: een Kennis & Kennis. van De tweelingbroers Kennis en Kennis op laten in op hun werkplaats zien op hoe ze aan de op hand van met menselijke schedels 3D-modellen uit maken tijdens van hoe die op persoon er ooit uit moet de hebben gezien. Zij de hebben o.a. een een reconstructie gemaakt van door de beroemde ijsman door Ötzi, uit inmiddels te zien in het tijdens museum in op Bolzano.

juli 2021
19-07-2011 19:40

Plankton

Beagle Updates - Plankton

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

12-07-2011 19:43

Geur

Beagle Updates - Geur

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

05-07-2011 19:40

Plastic soep

Beagle Updates - Plastic soep

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

28-06-2011 19:42

Parasieten

Beagle Updates - Parasieten

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

21-06-2011 19:44

Het ei

Beagle Updates - Het ei

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

14-06-2011 19:40

Stof

Beagle Updates - Stof

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

07-06-2011 19:45

Antarctica

Beagle Updates - Antarctica

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

31-05-2011 19:45

Genen

Beagle Updates - Genen

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

24-05-2011 19:45

Dodo's

Beagle Updates - Dodo's

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

17-05-2011 19:44

Kennis & Kennis

Beagle Updates - Kennis & Kennis

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

Beagle Updates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle Updates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle Updates bij Beagle Updates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle Updates. Heb je een uitzending van Beagle Updates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle Updates gemist

Beagle Updates

Uitzending gemist van Beagle Updates? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle Updates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2011 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!