Programma gemist?

Het op is alweer meer uit dan een jaar geleden dat van door de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in met de haven van de Kaapstad. De Beagle-wetenschappers tijdens pakten hun door apparatuur in en namen door verzamelde naar samples en data mee op tv naar hun laboratoria voor door nader het onderzoek. Wat is er uit in de op tv tussentijd gebeurd? op tv W24 en VPRO's online van wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het het afgelopen jaar op tijdens bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers op met de vraag: de een Wat is er naar in de tussentijd gebeurd? Afl.: Plankton. op Tijdens de op tv reis van de Beagle naar hing achter het naar schip tijdens een planktonmeter, waarmee naar NIOZ-onderzoekster Katja op tv Philippart (gezien in afl. 2) in wilde kijken naar de van een planktonsamenstelling op allerlei plekken naar in de oceaan. tijdens Ze vertelt meer over haar een in onderzoek en we namen een van kijkje in haar laboratorium van op naar Texel.

Het is alweer door meer dan naar een door jaar geleden dat de door clipper Stad Amsterdam aanmeerde het in de haven met van met Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun tijdens apparatuur in en namen naar de verzamelde samples en data mee naar het hun de laboratoria voor nader door onderzoek. Wat is van er in de van tussentijd gebeurd? door W24 en VPRO's naar online wetenschapsmagazine Noorderlicht van gingen het afgelopen op tv jaar op bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers tijdens met de vraag: uit het Wat is er in de tussentijd van van gebeurd? Afl.: Geur. Tijdens de reis een met de door Beagle van is in allerlei verschillende van landen getest hoe uit mensen bepaalde door geuren ervaren. Ruikt in iedereen hetzelfde? Of zijn dingen met zoals de of je een bepaalde het geur lekker vindt cultureel een bepaald? Het op tv onderzoek was opgezet tijdens door Sanne Boesveldt het en Karlijn van uit Stralen.

Het uit is alweer meer dan een in jaar geleden dat op de op clipper Stad Amsterdam met aanmeerde in de haven van door het Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun de apparatuur in tijdens en namen uit verzamelde samples en data mee naar op hun laboratoria met voor nader een onderzoek. Wat het is er in de tussentijd gebeurd? op een W24 en VPRO's online wetenschapsmagazine een Noorderlicht gingen het afgelopen met jaar op bezoek op bij allerlei Beagle-wetenschappers uit in met de vraag: Wat door is er in de tussentijd naar gebeurd? Afl.: Plastic uit door soep. Arend Bolt door en Haico Wevers deden van aan boord van de Beagle uit onderzoek het naar de plastic de soep op met de Indische oceaan. het Ze vertellen wat ze, terug met in met Nederland, met dit onderzoek hebben in gedaan.

Het in is alweer meer dan een tijdens jaar het geleden dat tijdens de clipper Stad Amsterdam aanmeerde op tv in de haven met van Kaapstad. De de Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur met in en namen uit verzamelde samples op en data mee naar naar hun met laboratoria voor nader onderzoek. Wat het is er door in van de tussentijd gebeurd? W24 en van VPRO's online wetenschapsmagazine Noorderlicht de met gingen het afgelopen jaar op bezoek het door bij allerlei Beagle-wetenschappers met de naar vraag: Wat is er uit in in de tussentijd gebeurd? Afl.: Parasieten. een Tine Huyse vertelt met meer het over haar onderzoek naar parasitaire een wormen in Brazilië. met een Ze heeft inmiddels de DNA-bewijs gevonden dat met deze wormen in het verleden op zijn door meegereisd met slaven uit uit Afrika.

Het van is alweer meer dan het een met jaar geleden dat de clipper op Stad Amsterdam op tv aanmeerde in de haven van uit Kaapstad. De in Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur van in de en namen verzamelde tijdens samples en op data mee naar hun laboratoria voor een nader onderzoek. Wat uit is er in de de tussentijd gebeurd? naar W24 tijdens en VPRO's online wetenschapsmagazine op Noorderlicht een gingen het afgelopen jaar met op bezoek tijdens bij allerlei Beagle-wetenschappers met de uit vraag: Wat is er van in de naar tussentijd gebeurd? tijdens Afl.: Het ei. Hanneke op tv Meijer van Naturalis legt in het tijdens inmiddels beroemde fossiele ei in dat zij vond tijdens tijdens de de reis met de naar Beagle onder een in mri-scanner in uit een ziekenhuis, om te kijken of het er nog iets in in van zit.

Het op tv is alweer meer dan door een tijdens jaar geleden dat de clipper tijdens Stad tijdens Amsterdam aanmeerde in de haven een van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers door pakten hun op tv apparatuur van in en namen door verzamelde samples en naar data mee naar hun laboratoria met voor op nader onderzoek. Wat is er de in van de tussentijd gebeurd? op tv W24 en VPRO's online wetenschapsmagazine op Noorderlicht gingen het het afgelopen jaar het op bezoek bij het allerlei Beagle-wetenschappers met de vraag: op tv Wat is er op tv van in de tussentijd gebeurd? een Afl.: Stof.

Het is alweer tijdens tijdens meer dan een jaar geleden dat op de de clipper Stad Amsterdam aanmeerde naar in uit de haven van door Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun uit apparatuur in en het namen verzamelde samples uit en data op tv mee naar hun laboratoria door voor nader de onderzoek. Wat op is er in op de tussentijd gebeurd? uit W24 en VPRO's online wetenschapsmagazine op tv Noorderlicht gingen het afgelopen het van jaar op bezoek bij allerlei het Beagle-wetenschappers met de vraag: uit Wat is uit er in de tussentijd een gebeurd? Afl.: in Antarctica. tijdens Paleontoloog Henk Brinkhuis op tv (gezien in Beagle afl. 30) van een het de Universiteit Utrecht probeert het tijdens klimaat uit het door verre verleden te met reconstrueren met behulp van het duizenden jaren de oude de grondmonsters uit de zeebodem het bij Antarctica.

Het op tv is alweer een meer dan een op tv jaar geleden dat de clipper Stad van van Amsterdam aanmeerde in van de haven van naar Kaapstad. De Beagle-wetenschappers tijdens pakten hun apparatuur in en namen tijdens verzamelde naar samples en data mee naar de hun laboratoria voor uit nader onderzoek. tijdens Wat is er in door de tussentijd naar gebeurd? W24 en naar VPRO's naar online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen door het afgelopen jaar van op bezoek bij allerlei met Beagle-wetenschappers met de met vraag: Wat is de er in van de tussentijd in gebeurd? Afl.: Genen. Spencer Wells vertelt in over zijn grote, op wereldwijde genetica-onderzoek - uit The Genographic Project het - op naar de ge(n)ografische een herkomst van groepen mensen (oftewel: het onderzoek naar op tv (massa)migraties gedurende de tijdens menselijke geschiedenis, in deze op tv aflevering uit toegespitst op op Europa (verspreiding van landbouw) en de in Kaukasus een (taal).

Het is alweer uit meer dan met een jaar uit geleden dat de uit clipper Stad Amsterdam aanmeerde in met de haven van van Kaapstad. De op tv Beagle-wetenschappers tijdens pakten hun apparatuur in en namen de de verzamelde samples en data op mee naar op tv hun laboratoria voor nader onderzoek. Wat met is er in de de tussentijd gebeurd? de W24 en uit VPRO's online uit wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het naar afgelopen jaar op op bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers een met de door vraag: Wat is op tv er in de de tussentijd een gebeurd? Afl.: Dodo's. Kenneth Rijsdijk en een Perry van het der Louw op tv van Naturalis vertellen over een het met door hen ontdekte dodo-massagraf op Mauritius. met En over hun van belangrijkste vondst van van afgelopen de zomer.

Het is alweer door meer dan een op tv op tv jaar geleden dat de op clipper Stad op Amsterdam aanmeerde in de haven op tv van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers in pakten hun apparatuur in op in en namen verzamelde uit samples en data mee in naar hun laboratoria voor met nader onderzoek. naar Wat van is er in de op tussentijd gebeurd? in Afl.: Kennis & het Kennis. De tweelingbroers Kennis en tijdens Kennis laten in hun de werkplaats zien een hoe ze aan de de hand van menselijke naar schedels 3D-modellen maken met van op tv hoe die uit persoon er ooit uit moet uit hebben gezien. Zij op tv hebben o.a. een reconstructie met gemaakt van in de beroemde ijsman het Ötzi, uit inmiddels te zien in het museum uit in op Bolzano.

augustus 2019
19-07-2011 19:40

Plankton

Beagle Updates - Plankton

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

12-07-2011 19:43

Geur

Beagle Updates - Geur

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

05-07-2011 19:40

Plastic soep

Beagle Updates - Plastic soep

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

28-06-2011 19:42

Parasieten

Beagle Updates - Parasieten

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

21-06-2011 19:44

Het ei

Beagle Updates - Het ei

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

14-06-2011 19:40

Stof

Beagle Updates - Stof

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

07-06-2011 19:45

Antarctica

Beagle Updates - Antarctica

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

31-05-2011 19:45

Genen

Beagle Updates - Genen

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

24-05-2011 19:45

Dodo's

Beagle Updates - Dodo's

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

17-05-2011 19:44

Kennis & Kennis

Beagle Updates - Kennis & Kennis

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

Beagle Updates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle Updates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle Updates bij Beagle Updates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle Updates. Heb je een uitzending van Beagle Updates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle Updates gemist

Beagle Updates

Uitzending gemist van Beagle Updates? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle Updates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2011 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord