Programma gemist?

Het op is alweer meer van dan een jaar geleden in dat de clipper van Stad Amsterdam in aanmeerde in de haven van naar Kaapstad. De door Beagle-wetenschappers naar pakten hun apparatuur het in en namen verzamelde samples en op data mee op naar hun laboratoria voor op nader onderzoek. naar Wat is er in tijdens de tussentijd met gebeurd? W24 en VPRO's uit online op tv wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het tijdens afgelopen op tv jaar op bezoek op bij allerlei Beagle-wetenschappers met naar de vraag: Wat in is er een in de tussentijd het gebeurd? Afl.: Plankton. Tijdens de met reis van op tv de Beagle hing achter het de schip een planktonmeter, uit waarmee op NIOZ-onderzoekster Katja Philippart een (gezien in afl. op tv 2) wilde op tv kijken naar de naar planktonsamenstelling op allerlei een plekken in de oceaan. Ze vertelt van meer naar over haar onderzoek en we op tv tijdens namen een kijkje naar in haar laboratorium op tv op Texel.

Het het is alweer meer op dan een jaar geleden een dat de clipper met Stad in Amsterdam aanmeerde in uit de haven van Kaapstad. op tv De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur de uit in en namen verzamelde naar samples en data mee naar naar tijdens hun laboratoria voor nader onderzoek. naar Wat is er tijdens in de tussentijd gebeurd? een W24 en de VPRO's online wetenschapsmagazine Noorderlicht op gingen in het afgelopen jaar op op bezoek bij allerlei tijdens Beagle-wetenschappers een met de vraag: Wat van is er in in de tussentijd gebeurd? Afl.: Geur. met Tijdens de reis van met uit de Beagle van is in allerlei verschillende landen met getest hoe mensen een bepaalde naar geuren ervaren. Ruikt iedereen hetzelfde? Of naar zijn een dingen zoals of tijdens je een bepaalde geur lekker door met vindt cultureel bepaald? op Het onderzoek was opgezet door de Sanne Boesveldt een en Karlijn naar van Stralen.

Het uit is alweer de meer dan een jaar geleden uit dat op tv de clipper Stad Amsterdam tijdens aanmeerde in de haven van op Kaapstad. De Beagle-wetenschappers in pakten hun apparatuur uit een in en namen verzamelde het samples en data mee uit naar hun uit laboratoria voor nader onderzoek. met Wat naar is er in de tussentijd uit gebeurd? op tv W24 en VPRO's tijdens online wetenschapsmagazine Noorderlicht tijdens gingen het afgelopen jaar in op bezoek bij allerlei in Beagle-wetenschappers met de van vraag: Wat is er uit in het de tussentijd gebeurd? Afl.: Plastic van soep. Arend Bolt een en de Haico Wevers deden aan boord van van de naar Beagle onderzoek naar de op tv plastic soep op uit de Indische naar oceaan. Ze vertellen wat tijdens ze, de terug in Nederland, met dit in het onderzoek hebben gedaan.

Het op tv is alweer meer dan door een uit jaar geleden dat de het clipper Stad Amsterdam aanmeerde een in op tv de haven van Kaapstad. het De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur de in en met namen verzamelde samples op en data een mee naar hun laboratoria voor naar nader onderzoek. Wat uit is er op in de tijdens tussentijd gebeurd? W24 en VPRO's door in online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het een afgelopen jaar op op bezoek van bij allerlei Beagle-wetenschappers door met de vraag: Wat de is er in de door tussentijd gebeurd? in Afl.: Parasieten. het Tine Huyse vertelt meer uit over haar onderzoek naar tijdens parasitaire wormen in in Brazilië. Ze heeft inmiddels met DNA-bewijs gevonden dat in deze wormen in de het de verleden zijn van meegereisd met slaven door uit Afrika.

Het is naar alweer meer dan uit een jaar geleden tijdens dat de clipper op tv Stad Amsterdam aanmeerde van in de haven van van Kaapstad. De een Beagle-wetenschappers op pakten hun apparatuur in en uit namen verzamelde samples van en data mee naar op tv hun laboratoria voor het nader onderzoek. de Wat is van er in de tussentijd gebeurd? door W24 naar en VPRO's online wetenschapsmagazine op Noorderlicht van gingen het afgelopen jaar op een bezoek bij allerlei de Beagle-wetenschappers de met de vraag: Wat is er het in de op tv tussentijd tijdens gebeurd? Afl.: Het ei. Hanneke de Meijer van Naturalis legt de het inmiddels in beroemde fossiele op tv ei dat zij vond tijdens tijdens de reis met op van de Beagle onder een door mri-scanner in op tv een ziekenhuis, om met te kijken of er nog iets door in op zit.

Het het is alweer naar meer dan een jaar geleden dat het tijdens de clipper Stad Amsterdam aanmeerde een in de de haven van op tv Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten een hun apparatuur in en uit namen door verzamelde samples en data het mee naar hun laboratoria met voor nader onderzoek. Wat uit is de er in de tussentijd het gebeurd? de W24 en VPRO's online wetenschapsmagazine Noorderlicht door gingen door het afgelopen jaar op op tv bezoek bij tijdens allerlei Beagle-wetenschappers met in de vraag: van Wat is er in de tussentijd tijdens door gebeurd? Afl.: Stof.

Het met is alweer met meer dan een een jaar geleden dat de clipper de Stad Amsterdam aanmeerde in het de haven van van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers uit pakten naar hun apparatuur in en uit namen verzamelde samples van en data mee door naar hun van laboratoria voor van nader onderzoek. Wat in is er in de de tussentijd gebeurd? W24 het en VPRO's online wetenschapsmagazine Noorderlicht van gingen het met afgelopen jaar op bezoek het bij allerlei het Beagle-wetenschappers met de vraag: van het Wat is er in de tussentijd op tv gebeurd? Afl.: Antarctica. door Paleontoloog Henk Brinkhuis door (gezien in in Beagle afl. tijdens 30) van de Universiteit Utrecht met probeert naar het klimaat uit het op tv verre verleden te op tv reconstrueren de met behulp van duizenden jaren door oude grondmonsters een uit de zeebodem bij van Antarctica.

Het is tijdens alweer meer van dan een jaar geleden dat uit naar de clipper Stad Amsterdam aanmeerde op in de haven van in de Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun een apparatuur in en in namen verzamelde uit samples en data mee naar naar hun tijdens laboratoria voor nader op tv onderzoek. Wat is er op in het de tussentijd gebeurd? W24 en VPRO's tijdens op tv online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het afgelopen tijdens het jaar op bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers tijdens met van de vraag: Wat is er van in het de tussentijd gebeurd? tijdens Afl.: Genen. de Spencer Wells vertelt over zijn de grote, de wereldwijde genetica-onderzoek - The naar Genographic Project - naar een de ge(n)ografische herkomst tijdens van een groepen mensen (oftewel: onderzoek het naar (massa)migraties gedurende door de menselijke geschiedenis, tijdens in deze tijdens aflevering toegespitst op Europa (verspreiding van van landbouw) en met de Kaukasus de (taal).

Het het is alweer meer in dan een tijdens jaar geleden dat tijdens de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in naar de haven van op met Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten van hun apparatuur een in en namen verzamelde met samples en data mee de naar hun laboratoria op voor nader onderzoek. de Wat is er door in de tussentijd het gebeurd? W24 en VPRO's op online wetenschapsmagazine op Noorderlicht gingen op het afgelopen jaar op bezoek een bij allerlei Beagle-wetenschappers in een met de vraag: door Wat is er in de naar tussentijd gebeurd? door Afl.: Dodo's. Kenneth tijdens Rijsdijk en Perry het van der Louw van Naturalis in vertellen over het van door tijdens hen ontdekte het dodo-massagraf op Mauritius. En van over hun belangrijkste vondst naar van afgelopen op tv zomer.

Het de is alweer meer naar dan een jaar geleden door dat de de clipper Stad Amsterdam een aanmeerde in de haven het van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers door pakten hun apparatuur op tv in en namen een op tv verzamelde samples en data mee in naar met hun laboratoria voor nader onderzoek. Wat op in is er in de een tussentijd gebeurd? tijdens Afl.: Kennis & Kennis. De op tv tweelingbroers Kennis een en Kennis laten tijdens in hun op tv werkplaats zien hoe uit ze aan de op tv hand van menselijke schedels de 3D-modellen maken naar van hoe die persoon er tijdens ooit uit moet hebben een gezien. tijdens Zij hebben het o.a. een reconstructie gemaakt van op de beroemde ijsman Ötzi, de inmiddels te zien door de in het museum in in Bolzano.

september 2020
19-07-2011 19:40

Plankton

Beagle Updates - Plankton

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

12-07-2011 19:43

Geur

Beagle Updates - Geur

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

05-07-2011 19:40

Plastic soep

Beagle Updates - Plastic soep

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

28-06-2011 19:42

Parasieten

Beagle Updates - Parasieten

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

21-06-2011 19:44

Het ei

Beagle Updates - Het ei

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

14-06-2011 19:40

Stof

Beagle Updates - Stof

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

07-06-2011 19:45

Antarctica

Beagle Updates - Antarctica

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

31-05-2011 19:45

Genen

Beagle Updates - Genen

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

24-05-2011 19:45

Dodo's

Beagle Updates - Dodo's

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

17-05-2011 19:44

Kennis & Kennis

Beagle Updates - Kennis & Kennis

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

Beagle Updates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle Updates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle Updates bij Beagle Updates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle Updates. Heb je een uitzending van Beagle Updates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle Updates gemist

Beagle Updates

Uitzending gemist van Beagle Updates? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle Updates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2011 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!