Programma gemist?

Het in is alweer meer dan een op jaar geleden in dat de clipper Stad een naar Amsterdam aanmeerde in de haven uit van in Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur uit in en namen een verzamelde samples door en een data mee naar hun laboratoria voor de nader van onderzoek. Wat een is er in de tussentijd gebeurd? op W24 en VPRO's in online tijdens wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen met het afgelopen jaar op bezoek in bij met allerlei Beagle-wetenschappers met naar de vraag: door Wat is er tijdens in de tussentijd gebeurd? in Afl.: Plankton. Tijdens de reis een van de Beagle de hing achter op het het schip een planktonmeter, waarmee NIOZ-onderzoekster Katja een Philippart tijdens (gezien in afl. van 2) wilde kijken naar door de planktonsamenstelling met op allerlei plekken in de het oceaan. Ze vertelt de uit meer over haar onderzoek en een we namen door een kijkje in haar een laboratorium op de Texel.

Het door is alweer meer dan een met door jaar geleden dat de clipper het Stad Amsterdam in aanmeerde in de met haven van Kaapstad. de De Beagle-wetenschappers tijdens pakten hun apparatuur in tijdens en namen uit verzamelde samples en de data mee naar hun laboratoria op tv voor nader onderzoek. in Wat is naar er in de een tussentijd gebeurd? W24 en op VPRO's online wetenschapsmagazine de Noorderlicht gingen het het afgelopen jaar een op bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers het een met de vraag: door Wat is er in de met tussentijd gebeurd? Afl.: het Geur. Tijdens de reis een een met de Beagle is in uit allerlei verschillende landen door getest door hoe mensen bepaalde geuren ervaren. op tv Ruikt iedereen hetzelfde? van Of zijn dingen zoals het of je een een bepaalde geur tijdens lekker vindt cultureel het bepaald? Het uit onderzoek was opgezet door Sanne de door Boesveldt en Karlijn van tijdens Stralen.

Het door is alweer meer dan uit een jaar geleden dat het de clipper de Stad Amsterdam aanmeerde naar in de haven in van Kaapstad. op tv De Beagle-wetenschappers pakten hun het apparatuur met in en namen verzamelde samples door en data met mee naar hun tijdens laboratoria voor nader onderzoek. Wat het naar is er in de tussentijd gebeurd? de W24 tijdens en VPRO's het online wetenschapsmagazine Noorderlicht op tv gingen het afgelopen jaar op op tv bezoek het bij allerlei Beagle-wetenschappers tijdens met de vraag: Wat is er in de in de tussentijd gebeurd? Afl.: Plastic uit soep. Arend Bolt op en Haico een Wevers deden aan boord tijdens de van de Beagle onderzoek naar op tv de plastic soep in op de Indische door oceaan. op Ze vertellen wat ze, terug het in Nederland, uit met dit onderzoek tijdens hebben gedaan.

Het is alweer de meer dan een op tv jaar van geleden dat de clipper Stad met Amsterdam tijdens aanmeerde in de haven van van uit Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten in hun apparatuur in op en namen in verzamelde samples en in data mee naar hun naar laboratoria voor nader onderzoek. een Wat is een er in naar de tussentijd gebeurd? W24 tijdens en VPRO's online wetenschapsmagazine op Noorderlicht in gingen het afgelopen jaar de op bezoek uit bij allerlei Beagle-wetenschappers met de vraag: naar Wat uit is er in de een tussentijd gebeurd? Afl.: Parasieten. op Tine het Huyse vertelt meer over met haar van onderzoek naar parasitaire wormen in Brazilië. het Ze het heeft inmiddels DNA-bewijs een gevonden dat deze van wormen in het verleden naar zijn meegereisd met slaven de uit het Afrika.

Het is alweer in meer dan van een jaar geleden dat naar de door clipper Stad Amsterdam aanmeerde de in de haven met van Kaapstad. het De Beagle-wetenschappers pakten op hun apparatuur uit in en namen verzamelde samples in en data mee naar op tv hun de laboratoria voor op nader onderzoek. Wat de is er in op de tussentijd gebeurd? W24 en op tv VPRO's online naar wetenschapsmagazine Noorderlicht op tv gingen het afgelopen jaar in op bezoek bij door allerlei Beagle-wetenschappers door met de vraag: Wat is er in van in de tussentijd gebeurd? Afl.: Het van ei. Hanneke door Meijer van Naturalis legt een het inmiddels op tv beroemde fossiele ei in dat zij van vond tijdens de reis met door de Beagle onder een een mri-scanner door in een met ziekenhuis, om te het kijken of er nog iets uit in op zit.

Het is tijdens alweer meer dan een naar jaar geleden uit dat de met clipper Stad Amsterdam aanmeerde in op tv de haven van met Kaapstad. De de Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur het tijdens in en namen verzamelde samples en in data mee naar de hun het laboratoria voor nader op tv onderzoek. Wat is er uit in de tussentijd gebeurd? de W24 van en VPRO's online wetenschapsmagazine Noorderlicht de gingen het naar afgelopen jaar op bezoek naar bij allerlei met Beagle-wetenschappers met de op vraag: naar Wat is er in door de tussentijd gebeurd? Afl.: van Stof.

Het is alweer op tv meer in dan een van jaar geleden dat de clipper Stad een in Amsterdam aanmeerde in tijdens de haven van Kaapstad. De op tv Beagle-wetenschappers pakten hun op apparatuur in en namen een verzamelde het samples en data mee naar tijdens hun laboratoria voor op nader onderzoek. Wat van is de er in tijdens de tussentijd gebeurd? W24 en een VPRO's online wetenschapsmagazine een Noorderlicht gingen het afgelopen door jaar op van bezoek bij allerlei op tv Beagle-wetenschappers met het de vraag: Wat een is er in de tussentijd in van gebeurd? Afl.: Antarctica. Paleontoloog naar Henk Brinkhuis (gezien in Beagle uit afl. 30) op tv van de Universiteit een Utrecht probeert op het klimaat uit het verre naar op tv verleden te reconstrueren de met behulp van op tv duizenden jaren oude grondmonsters uit op de door zeebodem bij Antarctica.

Het met is alweer door meer dan een jaar van geleden dat de clipper Stad in Amsterdam aanmeerde in een tijdens de haven van Kaapstad. tijdens De Beagle-wetenschappers naar pakten hun apparatuur in en het namen verzamelde samples een en data door mee naar in hun laboratoria voor nader onderzoek. op tv Wat een is er in de tussentijd in gebeurd? W24 een en VPRO's online uit wetenschapsmagazine Noorderlicht uit gingen het afgelopen jaar op bezoek het op tv bij allerlei Beagle-wetenschappers met de vraag: tijdens Wat tijdens is er in de tussentijd de op gebeurd? Afl.: Genen. Spencer Wells vertelt op tv over het zijn grote, wereldwijde genetica-onderzoek - het naar The Genographic Project - naar de uit ge(n)ografische met herkomst van in groepen mensen (oftewel: onderzoek tijdens naar (massa)migraties gedurende de met menselijke geschiedenis, in op tv deze aflevering toegespitst op door Europa (verspreiding van tijdens op landbouw) en de op Kaukasus (taal).

Het op tv is alweer meer dan een de jaar tijdens geleden dat de met clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de de in haven van Kaapstad. in De Beagle-wetenschappers pakten in hun apparatuur in en het namen verzamelde samples en naar in data mee naar hun laboratoria op voor nader onderzoek. Wat de is er in naar de tussentijd gebeurd? uit W24 en het VPRO's online wetenschapsmagazine door Noorderlicht gingen het door afgelopen jaar op door bezoek bij de allerlei Beagle-wetenschappers in met de vraag: Wat door is er in de tussentijd uit gebeurd? Afl.: het Dodo's. Kenneth Rijsdijk en door Perry van de der Louw van van Naturalis vertellen over het de door de hen ontdekte dodo-massagraf op Mauritius. met En het over hun belangrijkste van vondst van afgelopen de zomer.

Het een is alweer meer dan op een jaar geleden dat van de clipper Stad van Amsterdam van aanmeerde in de op tv haven van Kaapstad. naar De Beagle-wetenschappers pakten van hun apparatuur in in en namen verzamelde samples en door data in mee naar hun laboratoria voor uit nader onderzoek. een Wat is in er in de tussentijd een gebeurd? naar Afl.: Kennis & Kennis. uit De tweelingbroers Kennis uit en Kennis laten uit in hun werkplaats zien hoe tijdens ze aan de op hand de van menselijke schedels naar 3D-modellen maken van op tv hoe die persoon er ooit met uit uit moet hebben gezien. Zij hebben de o.a. op een reconstructie tijdens gemaakt van de beroemde tijdens ijsman Ötzi, inmiddels tijdens te zien in het museum met in naar Bolzano.

september 2018
19-07-2011 19:40

Plankton

Beagle Updates - Plankton

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

12-07-2011 19:43

Geur

Beagle Updates - Geur

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

05-07-2011 19:40

Plastic soep

Beagle Updates - Plastic soep

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

28-06-2011 19:42

Parasieten

Beagle Updates - Parasieten

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

21-06-2011 19:44

Het ei

Beagle Updates - Het ei

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

14-06-2011 19:40

Stof

Beagle Updates - Stof

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

07-06-2011 19:45

Antarctica

Beagle Updates - Antarctica

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

31-05-2011 19:45

Genen

Beagle Updates - Genen

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

24-05-2011 19:45

Dodo's

Beagle Updates - Dodo's

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

17-05-2011 19:44

Kennis & Kennis

Beagle Updates - Kennis & Kennis

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

Beagle Updates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle Updates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle Updates bij Beagle Updates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle Updates. Heb je een uitzending van Beagle Updates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle Updates gemist

Beagle Updates

Uitzending gemist van Beagle Updates? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle Updates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2011 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord