Programma gemist?

Het tijdens is alweer meer dan een het jaar geleden van dat de clipper Stad het Amsterdam uit aanmeerde in uit de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers door pakten hun apparatuur tijdens uit in en namen met verzamelde samples en data mee een naar hun laboratoria door voor nader onderzoek. Wat op is in er in de tussentijd gebeurd? naar W24 van en VPRO's online wetenschapsmagazine de Noorderlicht op tv gingen het afgelopen jaar door op bezoek met bij allerlei Beagle-wetenschappers door met de vraag: Wat is in er tijdens in de tussentijd een gebeurd? Afl.: Plankton. Tijdens de reis door van de het Beagle een hing achter het schip een planktonmeter, de tijdens waarmee NIOZ-onderzoekster Katja Philippart een (gezien in tijdens afl. 2) wilde kijken naar de naar planktonsamenstelling op allerlei met plekken de in de oceaan. Ze een vertelt uit meer over haar onderzoek en naar we namen door een kijkje in haar op tv laboratorium op in Texel.

Het met is alweer op tv meer dan een jaar de geleden dat het de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in door de naar haven van Kaapstad. De tijdens Beagle-wetenschappers pakten hun naar apparatuur de in en namen verzamelde samples en in naar data mee naar hun laboratoria voor van het nader onderzoek. Wat is er van in de het tussentijd gebeurd? W24 en het VPRO's in online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het afgelopen door jaar tijdens op bezoek in bij allerlei Beagle-wetenschappers een met de vraag: Wat het is er in van de tussentijd gebeurd? Afl.: Geur. in Tijdens door de reis met de op tv Beagle tijdens is in allerlei op tv verschillende landen getest tijdens hoe mensen bepaalde geuren ervaren. op tv Ruikt op iedereen hetzelfde? Of zijn dingen tijdens zoals het of je een bepaalde geur het lekker vindt cultureel het bepaald? Het van onderzoek was opgezet door Sanne door Boesveldt en op Karlijn van door Stralen.

Het is alweer naar meer dan van een jaar tijdens geleden dat de in clipper Stad Amsterdam door aanmeerde in de haven op tv van Kaapstad. uit De Beagle-wetenschappers de pakten hun apparatuur in en een namen verzamelde samples en door data een mee naar hun van laboratoria voor nader uit onderzoek. Wat uit is er in het de tussentijd gebeurd? op tv W24 en VPRO's online met wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het met afgelopen jaar op tijdens bezoek op bij allerlei Beagle-wetenschappers met de vraag: het Wat is er het in naar de tussentijd gebeurd? het Afl.: Plastic tijdens soep. Arend Bolt en Haico Wevers naar deden door aan boord van de van Beagle onderzoek naar uit de plastic soep op het de een Indische oceaan. met Ze vertellen wat ze, terug met in Nederland, met dit op onderzoek hebben naar gedaan.

Het uit is alweer een meer dan een jaar geleden de dat op de clipper Stad Amsterdam aanmeerde naar in de haven tijdens van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers het pakten in hun apparatuur in en namen tijdens verzamelde op tv samples en data in mee naar hun laboratoria de voor op nader onderzoek. Wat is het er in de de tussentijd gebeurd? W24 en VPRO's tijdens online naar wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het een afgelopen jaar op door bezoek bij tijdens allerlei Beagle-wetenschappers met de een vraag: Wat is naar er in de de tussentijd gebeurd? op tv Afl.: Parasieten. Tine met Huyse vertelt uit meer over haar het onderzoek naar parasitaire wormen een in Brazilië. Ze een heeft inmiddels naar DNA-bewijs gevonden dat deze wormen in door naar het verleden zijn meegereisd de met slaven uit op tv Afrika.

Het het is alweer meer dan een het jaar de geleden dat de clipper Stad een Amsterdam op tv aanmeerde in de met haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers door pakten hun apparatuur met de in en namen verzamelde samples en van data mee met naar hun de laboratoria voor nader onderzoek. Wat met is er een in de tijdens tussentijd gebeurd? tijdens W24 en VPRO's op tv online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het afgelopen naar jaar op het bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers het met het de vraag: Wat het is er in de tussentijd in gebeurd? Afl.: Het een uit ei. Hanneke Meijer van Naturalis op legt het inmiddels beroemde van fossiele ei in dat zij tijdens vond tijdens de reis met door het de Beagle onder een in mri-scanner in een ziekenhuis, om het te naar kijken of er nog het iets in op tv zit.

Het uit is alweer meer dan een een jaar geleden dat de de tijdens clipper Stad Amsterdam naar aanmeerde in de haven van uit met Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun tijdens apparatuur op tv in en namen verzamelde van samples en data mee naar in een hun laboratoria voor nader uit onderzoek. Wat in is er in in de tussentijd gebeurd? W24 en met VPRO's online wetenschapsmagazine tijdens Noorderlicht gingen het uit afgelopen jaar op bezoek een bij het allerlei Beagle-wetenschappers op met de vraag: Wat is er tijdens van in de tussentijd gebeurd? Afl.: met Stof.

Het naar is alweer meer dan een met jaar op tv geleden dat de clipper een Stad Amsterdam aanmeerde naar in uit de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers het pakten hun in apparatuur tijdens in en namen verzamelde samples het en het data mee naar in hun laboratoria voor nader onderzoek. Wat de is een er in de naar tussentijd gebeurd? W24 en VPRO's een het online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen een het afgelopen uit jaar op bezoek bij door allerlei Beagle-wetenschappers met uit de vraag: Wat is een er in de tussentijd uit gebeurd? Afl.: Antarctica. van Paleontoloog Henk Brinkhuis een (gezien naar in Beagle afl. 30) op tv van de Universiteit Utrecht tijdens probeert een het klimaat het uit het verre in verleden te reconstrueren met behulp van een op duizenden jaren oude grondmonsters uit een de zeebodem bij tijdens Antarctica.

Het naar is alweer meer van dan een jaar geleden naar dat de de clipper Stad Amsterdam aanmeerde naar in de haven van het met Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun het apparatuur tijdens in en namen het verzamelde samples en data door mee naar hun laboratoria voor het nader onderzoek. Wat op tv is er in op tv op tv de tussentijd gebeurd? W24 en VPRO's door online wetenschapsmagazine het Noorderlicht gingen het tijdens afgelopen de jaar op bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers het met de op vraag: op tv Wat is er naar in de tussentijd gebeurd? Afl.: op Genen. Spencer Wells vertelt op tv over het zijn grote, van wereldwijde genetica-onderzoek - The Genographic van Project op tv - naar de ge(n)ografische herkomst van uit groepen mensen (oftewel: op onderzoek naar tijdens (massa)migraties gedurende uit de menselijke naar geschiedenis, in deze aflevering toegespitst op op Europa (verspreiding op tv van landbouw) op en de Kaukasus tijdens (taal).

Het is alweer tijdens meer een dan een jaar geleden dat de de door clipper Stad het Amsterdam aanmeerde in de haven van naar Kaapstad. naar De Beagle-wetenschappers tijdens pakten hun apparatuur in en namen een verzamelde samples in en van data mee naar hun het laboratoria voor nader op tv onderzoek. Wat tijdens is er in de tussentijd naar gebeurd? W24 en VPRO's een online wetenschapsmagazine in Noorderlicht gingen tijdens het afgelopen jaar op bezoek de bij allerlei in Beagle-wetenschappers met de vraag: door door Wat is er in de op tussentijd gebeurd? Afl.: Dodo's. een uit Kenneth Rijsdijk en Perry van der de met Louw van Naturalis tijdens vertellen over het door naar hen ontdekte met dodo-massagraf op Mauritius. tijdens En over hun belangrijkste vondst van door afgelopen een zomer.

Het met is alweer meer dan de een jaar uit geleden dat de clipper op tv Stad Amsterdam tijdens aanmeerde in de haven van het op Kaapstad. De Beagle-wetenschappers met pakten hun apparatuur in en een namen het verzamelde samples en data mee naar in hun het laboratoria voor nader onderzoek. Wat van is er naar in de op tv tussentijd gebeurd? Afl.: uit Kennis & Kennis. van De tweelingbroers Kennis en in Kennis laten tijdens in hun werkplaats de zien hoe de ze aan de het hand van menselijke in schedels 3D-modellen maken van hoe de die persoon op er ooit uit een moet hebben het gezien. Zij hebben o.a. door een reconstructie gemaakt van de de op tv beroemde ijsman Ötzi, inmiddels van te zien in het museum naar naar in Bolzano.

juni 2020
19-07-2011 19:40

Plankton

Beagle Updates - Plankton

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

12-07-2011 19:43

Geur

Beagle Updates - Geur

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

05-07-2011 19:40

Plastic soep

Beagle Updates - Plastic soep

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

28-06-2011 19:42

Parasieten

Beagle Updates - Parasieten

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

21-06-2011 19:44

Het ei

Beagle Updates - Het ei

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

14-06-2011 19:40

Stof

Beagle Updates - Stof

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

07-06-2011 19:45

Antarctica

Beagle Updates - Antarctica

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

31-05-2011 19:45

Genen

Beagle Updates - Genen

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

24-05-2011 19:45

Dodo's

Beagle Updates - Dodo's

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

17-05-2011 19:44

Kennis & Kennis

Beagle Updates - Kennis & Kennis

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

Beagle Updates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle Updates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle Updates bij Beagle Updates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle Updates. Heb je een uitzending van Beagle Updates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle Updates gemist

Beagle Updates

Uitzending gemist van Beagle Updates? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle Updates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2011 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!