Programma gemist?

Het een is alweer naar meer dan een jaar geleden dat uit van de clipper Stad Amsterdam op tv aanmeerde in de haven tijdens van Kaapstad. tijdens De Beagle-wetenschappers op pakten hun apparatuur een in en namen verzamelde samples en op door data mee naar hun laboratoria door voor nader onderzoek. in Wat is er de in op tv de tussentijd gebeurd? W24 en de VPRO's online naar wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het tijdens afgelopen in jaar op bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers van met de de vraag: Wat is in er in de naar tussentijd gebeurd? het Afl.: Plankton. Tijdens in de reis van de uit Beagle uit hing achter het schip een planktonmeter, op tv waarmee NIOZ-onderzoekster Katja uit Philippart met (gezien in afl. 2) naar wilde van kijken naar de uit planktonsamenstelling op allerlei plekken in de tijdens oceaan. Ze in vertelt meer van over haar met onderzoek en we namen een in kijkje in haar laboratorium in op tv op Texel.

Het het is alweer meer dan een de een jaar geleden dat de een clipper Stad Amsterdam aanmeerde in een de haven tijdens van de Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun van apparatuur door in en namen op tv verzamelde samples en data tijdens mee naar het hun laboratoria voor in nader onderzoek. Wat naar is er in de tussentijd een gebeurd? W24 en op tv VPRO's op tv online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het in afgelopen naar jaar op bezoek door bij allerlei Beagle-wetenschappers op tv met de vraag: Wat door is er naar in de tussentijd gebeurd? in Afl.: Geur. Tijdens een de reis met de uit Beagle is in in allerlei verschillende een landen getest hoe mensen bepaalde naar geuren naar ervaren. Ruikt naar iedereen hetzelfde? Of zijn met dingen zoals of op je een bepaalde van geur lekker vindt cultureel bepaald? op een Het onderzoek was opgezet uit door Sanne Boesveldt uit en Karlijn van met Stralen.

Het tijdens is alweer tijdens meer dan een jaar geleden op dat de clipper Stad door Amsterdam aanmeerde in op tv een de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers met pakten hun apparatuur in naar in en namen verzamelde samples naar en data mee naar de naar hun laboratoria voor nader door onderzoek. Wat is er tijdens in de tijdens tussentijd gebeurd? met W24 en VPRO's online wetenschapsmagazine Noorderlicht een gingen het op afgelopen jaar op de bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers met met de tijdens vraag: Wat in is er in de tussentijd van op tv gebeurd? Afl.: Plastic soep. Arend Bolt tijdens en Haico Wevers uit deden aan van boord tijdens van de Beagle door onderzoek naar de naar plastic soep op de in Indische oceaan. Ze vertellen wat op tv ze, door terug in met Nederland, met dit onderzoek tijdens hebben gedaan.

Het is een alweer een meer dan een jaar geleden dat tijdens de op clipper Stad naar Amsterdam aanmeerde in de haven met van Kaapstad. op De Beagle-wetenschappers pakten naar hun apparatuur in en namen een een verzamelde samples en data mee naar van hun laboratoria voor van op tv nader onderzoek. Wat is er uit in de in tussentijd gebeurd? door W24 en VPRO's online wetenschapsmagazine Noorderlicht in gingen de het afgelopen jaar op de bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers een met het de vraag: Wat het is er in van de tussentijd de gebeurd? Afl.: Parasieten. Tine Huyse vertelt van van meer over haar onderzoek naar parasitaire met wormen in Brazilië. met Ze heeft uit inmiddels DNA-bewijs naar gevonden dat deze wormen tijdens in een het verleden zijn meegereisd tijdens met slaven uit met Afrika.

Het naar is alweer met meer dan een jaar geleden tijdens dat de op tv clipper Stad Amsterdam aanmeerde van in de door haven van Kaapstad. naar De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur op tv het in en namen van verzamelde samples en data tijdens mee naar hun laboratoria voor de een nader onderzoek. Wat met is er in de tussentijd uit gebeurd? W24 tijdens en VPRO's online op tv wetenschapsmagazine Noorderlicht in gingen het afgelopen op tv jaar op bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers met met de door vraag: Wat op tv is er in de tussentijd op tv gebeurd? Afl.: uit Het ei. met Hanneke Meijer van van Naturalis legt het inmiddels in beroemde op fossiele ei dat zij vond tijdens een de reis met op de Beagle onder door een mri-scanner in van een uit ziekenhuis, om te een kijken of tijdens er nog iets naar in zit.

Het van is alweer meer dan naar een tijdens jaar geleden dat in de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in van de naar haven van uit Kaapstad. De Beagle-wetenschappers de pakten hun apparatuur naar in en namen verzamelde samples en van in data mee naar op tv hun laboratoria voor naar nader onderzoek. Wat is er in van de een tussentijd gebeurd? W24 en VPRO's met online wetenschapsmagazine Noorderlicht op tv gingen het op afgelopen jaar door op bezoek op bij allerlei Beagle-wetenschappers met met de vraag: Wat is er met in door de tussentijd gebeurd? Afl.: op tv Stof.

Het is alweer met meer dan een het jaar geleden het dat de clipper Stad met in Amsterdam aanmeerde in door de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers naar pakten hun apparatuur op tv in in en namen verzamelde samples en tijdens op tv data mee naar met hun laboratoria voor door nader onderzoek. Wat is het er in de tussentijd gebeurd? van W24 en op tv VPRO's online wetenschapsmagazine van Noorderlicht gingen het in afgelopen jaar op een bezoek op tv bij allerlei Beagle-wetenschappers van met de vraag: Wat is door er in in de tussentijd gebeurd? Afl.: Antarctica. tijdens Paleontoloog Henk Brinkhuis op op tv (gezien in Beagle in afl. 30) van een de Universiteit Utrecht probeert het klimaat door tijdens uit het verre door verleden te reconstrueren met behulp uit van duizenden jaren met oude grondmonsters uit de tijdens zeebodem bij door Antarctica.

Het een is alweer meer dan een op tv jaar geleden met dat de clipper Stad van Amsterdam een aanmeerde in de in haven van Kaapstad. De tijdens Beagle-wetenschappers pakten hun uit apparatuur in op tv en namen verzamelde samples in en van data mee naar hun laboratoria het voor nader tijdens onderzoek. Wat is er naar in uit de tussentijd gebeurd? W24 op tv en VPRO's online het wetenschapsmagazine Noorderlicht in gingen het afgelopen jaar op naar bezoek bij op tv allerlei Beagle-wetenschappers met de vraag: tijdens uit Wat is er door in de tussentijd naar gebeurd? Afl.: Genen. Spencer Wells een vertelt over zijn het grote, wereldwijde een genetica-onderzoek - The Genographic Project uit - naar de een ge(n)ografische herkomst de van groepen mensen tijdens (oftewel: het onderzoek naar (massa)migraties de gedurende de menselijke geschiedenis, in deze door aflevering toegespitst de op tijdens Europa (verspreiding van landbouw) en de uit met Kaukasus (taal).

Het is alweer met meer op tv dan een jaar geleden dat op tv de clipper op Stad Amsterdam door aanmeerde in de haven van op Kaapstad. op De Beagle-wetenschappers pakten in hun apparatuur in en namen de tijdens verzamelde samples en data mee naar de hun laboratoria van voor nader onderzoek. met Wat het is er in de tussentijd gebeurd? het W24 en op tv VPRO's online van wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het afgelopen tijdens jaar op een bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers het in met de vraag: Wat is er de naar in de tussentijd gebeurd? Afl.: in Dodo's. Kenneth in Rijsdijk en Perry van der naar Louw van tijdens Naturalis naar vertellen over het door in hen ontdekte door dodo-massagraf op Mauritius. En over van hun belangrijkste vondst van met afgelopen op tv zomer.

Het het is alweer met meer dan een een jaar geleden dat de de clipper Stad Amsterdam op aanmeerde in de haven de van naar Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun de apparatuur in en namen naar verzamelde in samples en het data mee naar hun laboratoria de voor nader op onderzoek. Wat is er naar in de op tv tussentijd gebeurd? Afl.: Kennis de & Kennis. De tweelingbroers in Kennis een en Kennis met laten in hun van werkplaats zien hoe ze op tv aan de hand het van menselijke schedels 3D-modellen tijdens maken met van hoe die persoon er ooit tijdens uit op tv moet hebben een gezien. Zij hebben van o.a. een reconstructie op gemaakt van de beroemde ijsman Ötzi, op inmiddels te het zien in het museum op een in Bolzano.

januari 2021
19-07-2011 19:40

Plankton

Beagle Updates - Plankton

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

12-07-2011 19:43

Geur

Beagle Updates - Geur

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

05-07-2011 19:40

Plastic soep

Beagle Updates - Plastic soep

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

28-06-2011 19:42

Parasieten

Beagle Updates - Parasieten

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

21-06-2011 19:44

Het ei

Beagle Updates - Het ei

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

14-06-2011 19:40

Stof

Beagle Updates - Stof

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

07-06-2011 19:45

Antarctica

Beagle Updates - Antarctica

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

31-05-2011 19:45

Genen

Beagle Updates - Genen

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

24-05-2011 19:45

Dodo's

Beagle Updates - Dodo's

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

17-05-2011 19:44

Kennis & Kennis

Beagle Updates - Kennis & Kennis

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

Beagle Updates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle Updates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle Updates bij Beagle Updates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle Updates. Heb je een uitzending van Beagle Updates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle Updates gemist

Beagle Updates

Uitzending gemist van Beagle Updates? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle Updates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2011 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!