Programma gemist?

Het is uit alweer meer de dan een van jaar geleden dat tijdens de clipper Stad Amsterdam uit aanmeerde in de haven van van Kaapstad. een De Beagle-wetenschappers pakten de hun apparatuur in in en namen uit verzamelde samples en data mee naar de door hun laboratoria voor in nader onderzoek. Wat is er in tijdens met de tussentijd gebeurd? W24 uit en VPRO's tijdens online wetenschapsmagazine Noorderlicht met gingen het afgelopen jaar op op tv bezoek door bij allerlei Beagle-wetenschappers met de vraag: van Wat is er een in de tussentijd naar gebeurd? Afl.: tijdens Plankton. Tijdens de reis op naar van de Beagle hing achter het met schip een in planktonmeter, waarmee NIOZ-onderzoekster Katja van in Philippart (gezien in van afl. 2) wilde kijken naar naar de van planktonsamenstelling op allerlei plekken in de een oceaan. een Ze vertelt meer over in haar onderzoek uit en we uit namen een kijkje in haar laboratorium op tv op door Texel.

Het tijdens is alweer een meer dan een jaar in geleden dat de clipper op Stad Amsterdam aanmeerde in uit de op haven van Kaapstad. De de Beagle-wetenschappers pakten een hun apparatuur in en uit namen verzamelde samples door en data mee het naar hun laboratoria met voor nader tijdens onderzoek. Wat is een er in de naar tussentijd gebeurd? W24 en VPRO's het online wetenschapsmagazine de Noorderlicht het gingen het afgelopen jaar een op bezoek bij allerlei op tv Beagle-wetenschappers met de vraag: een op Wat is er de in de tussentijd gebeurd? het Afl.: Geur. Tijdens de tijdens reis met de Beagle op tv is in op tv allerlei op verschillende landen getest hoe mensen het bepaalde geuren ervaren. Ruikt uit iedereen hetzelfde? Of naar zijn dingen zoals op op of je een het bepaalde geur lekker vindt cultureel bepaald? tijdens Het onderzoek door was opgezet van door Sanne Boesveldt in en Karlijn van naar Stralen.

Het is alweer tijdens meer op tv dan een jaar geleden dat naar de clipper Stad met Amsterdam aanmeerde in een de in haven van de Kaapstad. De Beagle-wetenschappers met pakten hun apparatuur in en in namen verzamelde op samples en data mee uit naar hun laboratoria de voor uit nader onderzoek. Wat op tv is er in de tussentijd tijdens gebeurd? W24 en VPRO's een online wetenschapsmagazine op tv Noorderlicht gingen het een afgelopen jaar op tijdens bezoek bij allerlei uit Beagle-wetenschappers door met de vraag: Wat is er door in naar de tussentijd op gebeurd? Afl.: Plastic soep. Arend een Bolt en Haico het Wevers deden aan boord door van het de Beagle onderzoek naar naar de plastic soep op in de van Indische oceaan. Ze vertellen wat een ze, terug in het Nederland, met met dit onderzoek hebben met gedaan.

Het van is alweer meer dan op een jaar geleden uit dat op de clipper Stad Amsterdam het aanmeerde in de op haven van van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers tijdens pakten hun apparatuur met in en namen verzamelde samples naar en een data mee naar hun laboratoria met voor nader onderzoek. naar Wat is op tv er in in de tussentijd gebeurd? W24 en VPRO's op tv van online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het afgelopen op jaar op bezoek de bij de allerlei Beagle-wetenschappers het met de vraag: Wat op tv is er in de tussentijd met gebeurd? Afl.: tijdens Parasieten. Tine Huyse het vertelt in meer over haar het onderzoek naar parasitaire wormen in in Brazilië. Ze uit heeft inmiddels DNA-bewijs gevonden door dat deze van wormen in het verleden op tv zijn door meegereisd met slaven uit een Afrika.

Het van is alweer meer dan een een jaar in geleden dat de naar clipper Stad Amsterdam op aanmeerde in de haven van op tv Kaapstad. De door Beagle-wetenschappers het pakten hun apparatuur in en namen naar van verzamelde samples en met data mee naar hun op tv laboratoria voor nader het onderzoek. Wat is een er in op tv de tussentijd gebeurd? W24 en een VPRO's online wetenschapsmagazine op tv Noorderlicht op gingen het afgelopen jaar op tv op bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers met met op tv de vraag: Wat met is er in tijdens de tussentijd met gebeurd? Afl.: Het ei. Hanneke Meijer tijdens naar van Naturalis legt het inmiddels in beroemde fossiele ei dat op zij vond tijdens naar tijdens de reis met de Beagle onder in een mri-scanner in van een uit ziekenhuis, om te kijken een of er de nog iets tijdens in zit.

Het in is alweer uit meer dan een jaar geleden met dat de clipper in Stad Amsterdam aanmeerde tijdens in de haven van een Kaapstad. de De Beagle-wetenschappers pakten de hun apparatuur op tv in en namen verzamelde samples en door data mee van naar hun laboratoria door voor met nader onderzoek. Wat is door er in de door tussentijd gebeurd? W24 tijdens en VPRO's online de wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het afgelopen uit jaar op op tv bezoek bij allerlei een Beagle-wetenschappers met de tijdens vraag: met Wat is er in de tussentijd van gebeurd? Afl.: uit Stof.

Het is alweer met het meer dan een jaar door geleden dat van de clipper Stad in Amsterdam aanmeerde in de haven van naar Kaapstad. in De Beagle-wetenschappers pakten hun van apparatuur in en een namen verzamelde uit samples en op tv data mee naar hun door laboratoria voor nader onderzoek. Wat op tv is er uit in de in tussentijd gebeurd? uit W24 en VPRO's de online wetenschapsmagazine Noorderlicht van gingen het afgelopen jaar op op bezoek bij allerlei op tv Beagle-wetenschappers met de de vraag: op tv Wat is er de in de tussentijd het gebeurd? Afl.: Antarctica. Paleontoloog Henk Brinkhuis op (gezien in in Beagle afl. 30) van op tv de Universiteit Utrecht een van probeert het klimaat uit tijdens het verre verleden te reconstrueren door het met behulp van duizenden jaren de oude een grondmonsters uit de zeebodem tijdens bij Antarctica.

Het van is alweer meer dan een naar jaar naar geleden dat de clipper Stad tijdens Amsterdam aanmeerde naar in naar de haven van Kaapstad. De tijdens Beagle-wetenschappers pakten hun uit apparatuur in en een namen van verzamelde samples en data mee het naar op tv hun laboratoria voor nader met onderzoek. Wat is met er in naar de tussentijd gebeurd? W24 in en VPRO's naar online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen een het afgelopen jaar de op bezoek bij naar allerlei Beagle-wetenschappers met in de vraag: het Wat is er in de tijdens tussentijd gebeurd? in Afl.: Genen. Spencer Wells de vertelt over zijn op grote, wereldwijde door genetica-onderzoek - The Genographic Project met - naar met de ge(n)ografische op tv herkomst van groepen mensen (oftewel: in onderzoek naar naar (massa)migraties van gedurende de menselijke geschiedenis, naar in deze aflevering toegespitst op het Europa de (verspreiding van landbouw) van en de Kaukasus naar (taal).

Het het is alweer meer dan een op tv jaar door geleden dat de naar clipper Stad Amsterdam aanmeerde het in de haven de van het Kaapstad. De Beagle-wetenschappers op pakten hun apparatuur in de en namen verzamelde de samples en door data mee naar van hun laboratoria voor nader onderzoek. een Wat is er in een de tussentijd gebeurd? op tv in W24 en VPRO's door online wetenschapsmagazine Noorderlicht het gingen het afgelopen jaar op tijdens bezoek bij tijdens allerlei Beagle-wetenschappers met de de vraag: door Wat is er in naar de tussentijd gebeurd? Afl.: tijdens Dodo's. op Kenneth Rijsdijk en Perry van der naar Louw van Naturalis op vertellen met over het door hen de ontdekte dodo-massagraf op Mauritius. uit En over met hun van belangrijkste vondst van afgelopen naar zomer.

Het is tijdens alweer meer dan van een jaar geleden dat naar de clipper Stad in Amsterdam in aanmeerde in de haven van een Kaapstad. De Beagle-wetenschappers uit tijdens pakten hun apparatuur in en namen door verzamelde samples en het naar data mee naar hun op tv laboratoria voor nader onderzoek. de Wat tijdens is er in de tussentijd het gebeurd? Afl.: Kennis & van de Kennis. De tweelingbroers naar Kennis en Kennis laten in van hun werkplaats met zien hoe met ze aan de hand op van menselijke schedels 3D-modellen maken door van hoe die tijdens op persoon er ooit uit moet naar hebben op gezien. Zij hebben met o.a. een reconstructie op gemaakt van de door beroemde ijsman Ötzi, inmiddels te zien een in het museum door in op Bolzano.

juli 2018
19-07-2011 19:40

Plankton

Beagle Updates - Plankton

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

12-07-2011 19:43

Geur

Beagle Updates - Geur

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

05-07-2011 19:40

Plastic soep

Beagle Updates - Plastic soep

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

28-06-2011 19:42

Parasieten

Beagle Updates - Parasieten

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

21-06-2011 19:44

Het ei

Beagle Updates - Het ei

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

14-06-2011 19:40

Stof

Beagle Updates - Stof

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

07-06-2011 19:45

Antarctica

Beagle Updates - Antarctica

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

31-05-2011 19:45

Genen

Beagle Updates - Genen

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

24-05-2011 19:45

Dodo's

Beagle Updates - Dodo's

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

17-05-2011 19:44

Kennis & Kennis

Beagle Updates - Kennis & Kennis

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

Beagle Updates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle Updates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle Updates bij Beagle Updates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle Updates. Heb je een uitzending van Beagle Updates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle Updates gemist

Beagle Updates

Uitzending gemist van Beagle Updates? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle Updates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2011 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord