Programma gemist?

Het is alweer van de meer dan een met jaar geleden dat met de clipper Stad Amsterdam aanmeerde met in de haven met van Kaapstad. uit De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in in en namen in verzamelde tijdens samples en data mee naar de hun uit laboratoria voor met nader onderzoek. Wat naar is er in de tussentijd gebeurd? op W24 en de VPRO's online op wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen uit het afgelopen jaar op op tv bezoek bij allerlei door Beagle-wetenschappers met tijdens de vraag: van Wat is er in de op tv tussentijd gebeurd? Afl.: Plankton. de Tijdens een de reis in van de Beagle van hing achter het met schip een planktonmeter, waarmee NIOZ-onderzoekster Katja op naar Philippart (gezien in afl. 2) op wilde kijken naar naar de planktonsamenstelling in op allerlei plekken door in de oceaan. Ze tijdens vertelt meer een over haar onderzoek en we van namen een kijkje uit in haar een laboratorium op op Texel.

Het van is alweer meer dan een van jaar tijdens geleden dat de clipper met Stad Amsterdam aanmeerde in in op de haven van Kaapstad. een De Beagle-wetenschappers pakten een hun apparatuur in en namen van verzamelde samples de en data mee naar uit hun laboratoria met voor met nader onderzoek. Wat is op tv er in de het tussentijd gebeurd? op W24 en VPRO's online wetenschapsmagazine de Noorderlicht gingen het het afgelopen jaar op bezoek uit bij allerlei op tv Beagle-wetenschappers met de naar vraag: Wat de is er in de tussentijd tijdens gebeurd? Afl.: van Geur. naar Tijdens de reis met de Beagle op is in het allerlei uit verschillende landen getest hoe mensen het bepaalde geuren een ervaren. Ruikt een iedereen hetzelfde? Of van zijn dingen zoals of je een naar bepaalde geur naar lekker vindt naar cultureel bepaald? Het onderzoek uit was opgezet door Sanne door Boesveldt met en Karlijn naar van Stralen.

Het is naar alweer meer op dan een jaar geleden met dat de clipper Stad uit Amsterdam aanmeerde met in de haven van naar Kaapstad. De Beagle-wetenschappers naar op tv pakten hun apparatuur de in en namen verzamelde samples op tv en op data mee naar hun laboratoria van voor op nader onderzoek. Wat op tv is er in de tussentijd gebeurd? in W24 en van VPRO's online wetenschapsmagazine Noorderlicht tijdens gingen het het afgelopen van jaar op bezoek van bij allerlei Beagle-wetenschappers met met de vraag: Wat is door er in de het tussentijd gebeurd? Afl.: Plastic op tv soep. Arend op Bolt en een Haico Wevers uit deden aan boord van naar de Beagle onderzoek door naar de tijdens plastic soep op de Indische van oceaan. Ze vertellen wat uit ze, het terug in in Nederland, met dit onderzoek hebben door gedaan.

Het met is alweer meer dan een door jaar op geleden dat de van clipper Stad Amsterdam aanmeerde de in de naar haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers de pakten met hun apparatuur in en door namen verzamelde samples de en op tv data mee naar hun laboratoria het voor op nader onderzoek. Wat is er naar in tijdens de tussentijd gebeurd? W24 met en VPRO's door online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het in afgelopen jaar het op bezoek bij het allerlei Beagle-wetenschappers met de op tv vraag: een Wat is er in de in tussentijd de gebeurd? Afl.: Parasieten. met Tine Huyse vertelt meer over haar op tv onderzoek naar parasitaire een wormen in naar Brazilië. Ze van heeft inmiddels naar DNA-bewijs gevonden dat de deze wormen in het verleden door zijn een meegereisd met slaven uit in Afrika.

Het in is alweer meer dan een naar jaar geleden door dat de een clipper Stad Amsterdam aanmeerde in op tv een de haven van Kaapstad. De door Beagle-wetenschappers van pakten hun apparatuur in en namen tijdens verzamelde van samples en data mee in naar hun laboratoria door voor nader onderzoek. het Wat is er in door de in tussentijd gebeurd? W24 met en VPRO's online wetenschapsmagazine Noorderlicht op op tv gingen het afgelopen jaar op bezoek met bij allerlei van Beagle-wetenschappers op tv met de vraag: Wat is er tijdens tijdens in de tussentijd gebeurd? Afl.: Het uit de ei. Hanneke Meijer naar van Naturalis legt door het inmiddels beroemde fossiele ei in dat zij het vond tijdens naar de reis met de Beagle tijdens onder een mri-scanner tijdens in een een ziekenhuis, om te kijken of op er op tv nog iets in tijdens zit.

Het in is alweer meer dan naar een het jaar geleden dat naar de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in tijdens de met haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers uit pakten hun uit apparatuur op in en namen verzamelde uit samples en data mee een naar met hun laboratoria voor nader uit onderzoek. Wat is er in naar de tussentijd gebeurd? van W24 en VPRO's op online wetenschapsmagazine Noorderlicht met een gingen het afgelopen jaar het op bezoek bij allerlei op tv Beagle-wetenschappers met de op tv vraag: Wat is de er in de door tussentijd gebeurd? Afl.: uit Stof.

Het het is alweer meer in dan een jaar het geleden dat op de clipper Stad op Amsterdam aanmeerde in de haven op van Kaapstad. De de Beagle-wetenschappers pakten naar hun apparatuur in en tijdens namen verzamelde de samples en een data mee naar hun laboratoria voor naar nader onderzoek. Wat een is er het in naar de tussentijd gebeurd? op W24 en VPRO's online wetenschapsmagazine het Noorderlicht uit gingen het afgelopen jaar op door bezoek naar bij allerlei Beagle-wetenschappers met van de vraag: Wat is er in in de het tussentijd gebeurd? Afl.: tijdens Antarctica. Paleontoloog met Henk Brinkhuis (gezien in met Beagle afl. 30) van op het de Universiteit Utrecht door probeert het klimaat naar uit het verre verleden een te reconstrueren met van behulp van duizenden jaren door oude grondmonsters uit de de zeebodem bij naar Antarctica.

Het is alweer tijdens meer van dan een naar jaar geleden dat de clipper het Stad Amsterdam de aanmeerde in de haven van op Kaapstad. De Beagle-wetenschappers het pakten hun met apparatuur in op en namen verzamelde met samples en data mee tijdens naar op tv hun laboratoria voor nader onderzoek. Wat in in is er in de tussentijd gebeurd? in W24 en de VPRO's uit online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen tijdens het afgelopen jaar op bezoek uit tijdens bij allerlei Beagle-wetenschappers het met de vraag: Wat is er van in de tussentijd de gebeurd? op tv Afl.: Genen. Spencer Wells vertelt de over zijn grote, tijdens wereldwijde genetica-onderzoek het - The op tv Genographic Project - naar de de ge(n)ografische op herkomst van op tv groepen mensen (oftewel: onderzoek op naar (massa)migraties gedurende de een menselijke het geschiedenis, in deze het aflevering toegespitst op Europa (verspreiding van tijdens landbouw) op tv en de tijdens Kaukasus (taal).

Het de is alweer meer dan uit een jaar geleden dat het met de clipper Stad door Amsterdam aanmeerde in de het haven van Kaapstad. De een Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur een in op tv en namen verzamelde uit samples en data van mee naar hun in laboratoria voor de nader onderzoek. Wat naar is er in de tussentijd het gebeurd? W24 en VPRO's tijdens online wetenschapsmagazine Noorderlicht op gingen uit het afgelopen jaar op bezoek uit bij allerlei Beagle-wetenschappers in op met de vraag: Wat is uit er in de tussentijd op tv gebeurd? Afl.: Dodo's. het Kenneth Rijsdijk en op tv Perry van der door Louw van Naturalis een vertellen over het van door door hen ontdekte dodo-massagraf op op Mauritius. door En over hun op tv belangrijkste vondst van afgelopen de zomer.

Het is van alweer meer dan een op tv jaar geleden op dat de op clipper Stad Amsterdam met aanmeerde in de haven van de het Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in in en namen door verzamelde samples en van data tijdens mee naar hun een laboratoria voor nader onderzoek. door Wat is van er in de een tussentijd gebeurd? het Afl.: Kennis & Kennis. van De tweelingbroers op Kennis en Kennis laten in hun tijdens het werkplaats zien hoe uit ze aan de hand van naar menselijke schedels 3D-modellen maken naar van naar hoe die tijdens persoon er ooit in uit moet hebben gezien. uit Zij hebben o.a. een uit reconstructie gemaakt van de van beroemde met ijsman Ötzi, inmiddels het te zien in de het museum op in Bolzano.

november 2018
19-07-2011 19:40

Plankton

Beagle Updates - Plankton

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

12-07-2011 19:43

Geur

Beagle Updates - Geur

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

05-07-2011 19:40

Plastic soep

Beagle Updates - Plastic soep

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

28-06-2011 19:42

Parasieten

Beagle Updates - Parasieten

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

21-06-2011 19:44

Het ei

Beagle Updates - Het ei

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

14-06-2011 19:40

Stof

Beagle Updates - Stof

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

07-06-2011 19:45

Antarctica

Beagle Updates - Antarctica

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

31-05-2011 19:45

Genen

Beagle Updates - Genen

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

24-05-2011 19:45

Dodo's

Beagle Updates - Dodo's

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

17-05-2011 19:44

Kennis & Kennis

Beagle Updates - Kennis & Kennis

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

Beagle Updates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle Updates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle Updates bij Beagle Updates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle Updates. Heb je een uitzending van Beagle Updates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle Updates gemist

Beagle Updates

Uitzending gemist van Beagle Updates? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle Updates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2011 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord