Programma gemist?

Het een is alweer meer naar dan een jaar geleden op dat de met clipper Stad Amsterdam aanmeerde op tv in de haven op tv van in Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur tijdens in met en namen uit verzamelde samples en het data mee naar de hun laboratoria voor nader onderzoek. Wat door is in er in naar de tussentijd gebeurd? W24 en in VPRO's online een wetenschapsmagazine Noorderlicht naar gingen het afgelopen jaar op bezoek een bij allerlei Beagle-wetenschappers de met op de vraag: Wat is de er in de tussentijd de gebeurd? Afl.: uit Plankton. uit Tijdens de reis van de Beagle van op hing achter het schip een met planktonmeter, naar waarmee NIOZ-onderzoekster Katja Philippart (gezien op in afl. 2) in wilde kijken naar de op tv in planktonsamenstelling op allerlei plekken in op de oceaan. Ze het vertelt meer op over haar onderzoek van en we uit namen een kijkje in haar uit laboratorium op op tv Texel.

Het van is alweer door meer dan een jaar geleden naar dat de clipper Stad op Amsterdam aanmeerde in een de op haven van Kaapstad. De tijdens Beagle-wetenschappers pakten hun op tv apparatuur de in en namen verzamelde samples en een data de mee naar hun laboratoria voor de nader op onderzoek. Wat is er in uit de tussentijd in gebeurd? W24 en het VPRO's online tijdens wetenschapsmagazine Noorderlicht tijdens gingen het afgelopen jaar van op bezoek in bij allerlei Beagle-wetenschappers een met de vraag: Wat is er van in de tussentijd van gebeurd? Afl.: Geur. tijdens Tijdens uit de reis met de Beagle een is op tv in allerlei verschillende landen getest door hoe met mensen bepaalde in geuren ervaren. Ruikt iedereen naar hetzelfde? Of zijn dingen uit zoals of uit je een bepaalde van geur lekker vindt cultureel met bepaald? Het onderzoek was door opgezet door in Sanne op Boesveldt en Karlijn in van Stralen.

Het de is alweer meer dan een in jaar geleden dat tijdens door de clipper Stad Amsterdam op tv aanmeerde in de haven van op tv Kaapstad. De het Beagle-wetenschappers pakten hun tijdens apparatuur van in en namen verzamelde samples door en data mee naar naar van hun laboratoria voor nader onderzoek. Wat het is er in naar op de tussentijd gebeurd? W24 en op VPRO's online naar wetenschapsmagazine Noorderlicht van gingen het afgelopen naar jaar op bezoek op bij allerlei Beagle-wetenschappers met de door vraag: Wat op tv is er in de tussentijd in gebeurd? de Afl.: Plastic soep. Arend het Bolt en Haico op tv Wevers deden aan een boord van de Beagle in tijdens onderzoek naar de plastic een soep op uit de Indische oceaan. door Ze vertellen wat ze, terug in met Nederland, uit met dit onderzoek op hebben gedaan.

Het het is alweer het meer dan een jaar uit geleden dat de clipper met Stad Amsterdam naar aanmeerde in de naar haven van Kaapstad. tijdens De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur tijdens uit in en namen op tv verzamelde samples en data mee tijdens naar hun laboratoria voor uit nader onderzoek. de Wat is tijdens er in de door tussentijd gebeurd? W24 en VPRO's op online wetenschapsmagazine tijdens Noorderlicht van gingen het afgelopen een jaar op bezoek bij allerlei tijdens Beagle-wetenschappers met de vraag: met door Wat is er in de tussentijd tijdens van gebeurd? Afl.: Parasieten. de Tine Huyse vertelt meer over haar met de onderzoek naar parasitaire wormen tijdens in Brazilië. Ze heeft inmiddels uit DNA-bewijs gevonden tijdens dat deze wormen uit in naar het verleden zijn de meegereisd met slaven uit een Afrika.

Het is uit alweer meer dan een op jaar geleden door dat de clipper van Stad op Amsterdam aanmeerde in de haven van op tv door Kaapstad. De Beagle-wetenschappers het pakten hun apparatuur van in en namen de verzamelde samples en data mee naar uit hun uit laboratoria voor op tv nader onderzoek. Wat op tv is er in de tussentijd gebeurd? door W24 naar en VPRO's online naar wetenschapsmagazine Noorderlicht het gingen het afgelopen jaar met op bezoek in bij allerlei Beagle-wetenschappers naar met de vraag: de Wat is er het in de tussentijd gebeurd? Afl.: door Het ei. Hanneke een Meijer van Naturalis op tv legt in het inmiddels beroemde fossiele ei dat met zij vond tijdens van de door reis met de de Beagle onder een mri-scanner op in een ziekenhuis, tijdens om op te kijken of er de nog iets in op zit.

Het uit is alweer meer dan een de naar jaar geleden dat de clipper uit Stad Amsterdam aanmeerde op tv in tijdens de haven van Kaapstad. De uit Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur de in en namen door verzamelde het samples en een data mee naar op hun laboratoria voor in nader onderzoek. Wat op is er in de tussentijd uit gebeurd? door W24 en VPRO's online wetenschapsmagazine van Noorderlicht gingen het afgelopen door door jaar op bezoek bij tijdens allerlei Beagle-wetenschappers met een de vraag: Wat is op er in de tussentijd tijdens gebeurd? uit Afl.: Stof.

Het in is alweer meer door dan een naar jaar geleden dat de clipper Stad in Amsterdam aanmeerde door in de haven naar van Kaapstad. het De Beagle-wetenschappers pakten hun het apparatuur in en namen op op tv verzamelde samples en data in mee naar naar hun laboratoria voor nader onderzoek. Wat met in is er in de tijdens tussentijd gebeurd? W24 door en VPRO's in online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen een het afgelopen jaar op op tv bezoek bij naar allerlei Beagle-wetenschappers met de door vraag: Wat is er de in op tv de tussentijd gebeurd? Afl.: het Antarctica. Paleontoloog Henk het Brinkhuis (gezien in Beagle tijdens afl. op 30) van de naar Universiteit Utrecht probeert het klimaat op tv uit het verre op tv verleden te van reconstrueren naar met behulp van van duizenden jaren oude op tv grondmonsters uit de op tv zeebodem bij Antarctica.

Het tijdens is alweer het meer dan een jaar geleden met dat de een clipper Stad Amsterdam van aanmeerde in de de haven van Kaapstad. het De Beagle-wetenschappers pakten hun tijdens apparatuur in en met namen verzamelde samples het en data mee naar door hun laboratoria met voor nader onderzoek. Wat door is van er in met de tussentijd gebeurd? W24 en VPRO's uit tijdens online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen van het afgelopen jaar op op tv bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers een met de op tv vraag: Wat is er met in het de tussentijd van gebeurd? Afl.: Genen. een Spencer Wells vertelt over zijn het grote, wereldwijde genetica-onderzoek - van The op tv Genographic Project - in naar de ge(n)ografische herkomst een van groepen mensen (oftewel: van onderzoek met naar (massa)migraties het gedurende de menselijke geschiedenis, in op deze tijdens aflevering toegespitst op Europa (verspreiding in van de landbouw) en de door Kaukasus (taal).

Het is alweer door meer in dan een jaar tijdens geleden dat de clipper Stad in het Amsterdam aanmeerde in de haven met van Kaapstad. door De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in in en namen uit in verzamelde samples en data op mee naar hun met laboratoria voor nader uit onderzoek. Wat van is er in de tussentijd in gebeurd? W24 door en VPRO's online wetenschapsmagazine met Noorderlicht gingen uit het afgelopen jaar met op bezoek op bij allerlei Beagle-wetenschappers een met de vraag: Wat in is er in naar de tussentijd een gebeurd? Afl.: Dodo's. Kenneth het Rijsdijk en een Perry van der Louw tijdens van Naturalis tijdens vertellen over het door tijdens hen ontdekte met dodo-massagraf op Mauritius. En over de hun belangrijkste het vondst van afgelopen tijdens zomer.

Het de is alweer meer dan tijdens een jaar geleden dat met de clipper Stad met Amsterdam aanmeerde in met de haven van het Kaapstad. uit De Beagle-wetenschappers het pakten hun apparatuur in en de namen verzamelde door samples en data van mee naar hun laboratoria met voor nader op onderzoek. Wat het is er in de op tv tussentijd gebeurd? een Afl.: Kennis & uit Kennis. De tweelingbroers Kennis en Kennis uit laten uit in hun werkplaats door zien hoe door ze aan de op tv hand van menselijke de schedels 3D-modellen maken van hoe het die persoon er door ooit uit het moet hebben gezien. in Zij hebben o.a. een een reconstructie gemaakt van de een beroemde ijsman naar Ötzi, inmiddels een te zien in met het museum in de Bolzano.

april 2018
19-07-2011 19:40

Plankton

Beagle Updates - Plankton

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

12-07-2011 19:43

Geur

Beagle Updates - Geur

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

05-07-2011 19:40

Plastic soep

Beagle Updates - Plastic soep

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

28-06-2011 19:42

Parasieten

Beagle Updates - Parasieten

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

21-06-2011 19:44

Het ei

Beagle Updates - Het ei

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

14-06-2011 19:40

Stof

Beagle Updates - Stof

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

07-06-2011 19:45

Antarctica

Beagle Updates - Antarctica

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

31-05-2011 19:45

Genen

Beagle Updates - Genen

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

24-05-2011 19:45

Dodo's

Beagle Updates - Dodo's

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

17-05-2011 19:44

Kennis & Kennis

Beagle Updates - Kennis & Kennis

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

Beagle Updates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle Updates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle Updates bij Beagle Updates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle Updates. Heb je een uitzending van Beagle Updates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle Updates gemist

Beagle Updates

Uitzending gemist van Beagle Updates? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle Updates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2011 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord