Programma gemist?

Het is door alweer meer dan een van jaar geleden de dat uit de clipper Stad Amsterdam aanmeerde de in de een haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers een pakten hun apparatuur het in en namen in verzamelde de samples en data het mee naar tijdens hun laboratoria voor de nader onderzoek. Wat is er een in de tussentijd gebeurd? door W24 naar en VPRO's naar online wetenschapsmagazine Noorderlicht een gingen het afgelopen jaar op naar bezoek bij uit allerlei Beagle-wetenschappers met op de vraag: op Wat is er in in de tussentijd een gebeurd? Afl.: Plankton. Tijdens de reis in van een de Beagle hing achter het tijdens schip een planktonmeter, een waarmee NIOZ-onderzoekster tijdens Katja Philippart (gezien in op tv afl. 2) een wilde kijken naar naar de uit planktonsamenstelling op allerlei de plekken in de oceaan. Ze vertelt het de meer over haar onderzoek en tijdens we namen een uit kijkje in in haar laboratorium op op tv Texel.

Het is uit alweer meer dan een uit jaar geleden de dat de clipper van Stad Amsterdam aanmeerde in een door de haven van Kaapstad. De een Beagle-wetenschappers op pakten hun apparatuur in en namen in verzamelde van samples en data mee naar uit hun op tv laboratoria voor nader onderzoek. het Wat is er in uit de tussentijd gebeurd? op tv W24 en met VPRO's online met wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het het afgelopen van jaar op bezoek bij allerlei in Beagle-wetenschappers met een de vraag: Wat is met er in de tussentijd de gebeurd? Afl.: met Geur. tijdens Tijdens de reis met de uit Beagle is in allerlei de verschillende landen op tv getest hoe mensen bepaalde naar geuren ervaren. Ruikt door iedereen hetzelfde? uit Of zijn dingen zoals tijdens met of je een tijdens bepaalde geur lekker vindt cultureel naar bepaald? Het onderzoek was door opgezet door Sanne de het Boesveldt en Karlijn door van Stralen.

Het naar is alweer meer door dan een jaar geleden dat op de clipper Stad het Amsterdam aanmeerde in op de uit haven van met Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun een apparatuur in en op tv namen van verzamelde samples en data mee naar een door hun laboratoria voor nader onderzoek. in Wat is er in op de tussentijd op gebeurd? W24 en de VPRO's het online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het afgelopen van jaar op op bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers van met op tv de vraag: Wat naar is er in het de tussentijd gebeurd? Afl.: uit Plastic soep. Arend in Bolt en met Haico Wevers deden aan boord op tv van de Beagle de onderzoek naar op de naar plastic soep op met de Indische oceaan. Ze een vertellen wat ze, terug tijdens in de Nederland, met dit onderzoek hebben van gedaan.

Het naar is alweer meer dan door een jaar geleden de dat met de clipper Stad Amsterdam van aanmeerde in tijdens de haven van Kaapstad. tijdens De Beagle-wetenschappers pakten hun tijdens apparatuur op in en namen verzamelde van samples en data op tv mee naar van hun laboratoria voor nader onderzoek. de Wat is er tijdens in de uit tussentijd gebeurd? W24 en VPRO's het online wetenschapsmagazine Noorderlicht op de gingen het afgelopen jaar naar op bezoek tijdens bij allerlei Beagle-wetenschappers met van de vraag: Wat is er met in de op tv tussentijd gebeurd? Afl.: door Parasieten. Tine Huyse door vertelt de meer over haar onderzoek de naar parasitaire uit wormen in Brazilië. Ze heeft inmiddels met een DNA-bewijs gevonden dat deze met wormen in van het verleden zijn meegereisd met op slaven uit op tv Afrika.

Het een is alweer meer met dan een op jaar geleden dat de clipper Stad tijdens Amsterdam met aanmeerde in de het haven van Kaapstad. De de Beagle-wetenschappers pakten op tv hun apparatuur in en tijdens namen verzamelde samples en door data mee naar tijdens de hun laboratoria voor nader van onderzoek. Wat is er in uit de tussentijd in gebeurd? W24 door en VPRO's online op wetenschapsmagazine Noorderlicht door gingen het afgelopen jaar naar op bezoek bij uit allerlei Beagle-wetenschappers met de vraag: op uit Wat is er in de de tussentijd gebeurd? Afl.: Het door ei. Hanneke met Meijer van Naturalis legt een het inmiddels uit beroemde fossiele ei van dat zij vond tijdens op tv de door reis met de Beagle onder in een naar mri-scanner in het een ziekenhuis, om te kijken door of er nog op iets in in zit.

Het is het alweer meer dan een een jaar door geleden dat de een clipper Stad met Amsterdam aanmeerde in de haven op tv van Kaapstad. op De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur van in en van namen verzamelde samples tijdens en data mee een naar hun laboratoria voor de op tv nader onderzoek. Wat op is er in de tussentijd gebeurd? door W24 en VPRO's in online wetenschapsmagazine Noorderlicht het de gingen het afgelopen jaar op bezoek het naar bij allerlei Beagle-wetenschappers met de naar vraag: Wat de is er in de tussentijd tijdens gebeurd? Afl.: door Stof.

Het in is alweer meer dan met een jaar geleden dat van de het clipper Stad Amsterdam aanmeerde in op tv de haven een van Kaapstad. met De Beagle-wetenschappers pakten het hun apparatuur in met en namen een verzamelde samples en in data mee naar tijdens hun laboratoria voor uit nader onderzoek. Wat naar is er in de tussentijd tijdens gebeurd? W24 op en VPRO's online op wetenschapsmagazine Noorderlicht tijdens gingen het afgelopen jaar op bezoek naar bij naar allerlei Beagle-wetenschappers met de vraag: door Wat op is er in de tussentijd naar gebeurd? Afl.: door Antarctica. Paleontoloog Henk het Brinkhuis (gezien in uit Beagle afl. 30) van van door de Universiteit Utrecht probeert het klimaat met uit het verre met verleden te van reconstrueren met behulp van door duizenden jaren oude van grondmonsters uit de uit zeebodem bij door Antarctica.

Het is het alweer meer dan een de jaar op tv geleden dat de een clipper Stad met Amsterdam aanmeerde in de haven het van Kaapstad. De in Beagle-wetenschappers pakten hun de apparatuur met in en namen verzamelde door samples en data mee naar naar door hun laboratoria voor nader op onderzoek. Wat is er het in de tussentijd de gebeurd? op W24 en VPRO's online naar wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen tijdens het afgelopen jaar op bezoek op tv bij allerlei op Beagle-wetenschappers tijdens met de vraag: met Wat is er in de op tussentijd de gebeurd? Afl.: Genen. de Spencer Wells vertelt over zijn grote, van op wereldwijde genetica-onderzoek - The Genographic door Project - naar de uit ge(n)ografische de herkomst van groepen mensen tijdens (oftewel: op onderzoek naar (massa)migraties gedurende de menselijke naar geschiedenis, in deze van de aflevering toegespitst op Europa (verspreiding van op tv landbouw) door en de Kaukasus tijdens (taal).

Het uit is alweer de meer dan een van jaar geleden dat de clipper Stad met Amsterdam aanmeerde in tijdens de door haven van uit Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten tijdens hun apparatuur de in en namen verzamelde samples met en data mee naar tijdens hun laboratoria voor een in nader onderzoek. Wat met is er in de tijdens tussentijd gebeurd? W24 en VPRO's door online wetenschapsmagazine Noorderlicht een gingen het afgelopen in jaar op tv op bezoek bij in allerlei Beagle-wetenschappers met de tijdens vraag: naar Wat is er in de tussentijd uit gebeurd? Afl.: door Dodo's. Kenneth Rijsdijk op tv en Perry uit van der Louw van Naturalis uit vertellen over het in door hen ontdekte van met dodo-massagraf op Mauritius. En over van hun belangrijkste vondst de van afgelopen door zomer.

Het is op tv alweer meer dan een tijdens jaar met geleden dat de clipper naar Stad Amsterdam aanmeerde een in een de haven van Kaapstad. De op tv Beagle-wetenschappers in pakten hun apparatuur door in en namen op verzamelde samples en data het mee naar hun laboratoria een voor tijdens nader onderzoek. Wat is er in in tijdens de tussentijd gebeurd? Afl.: Kennis naar & Kennis. het De tweelingbroers met Kennis en Kennis laten in hun naar tijdens werkplaats zien hoe naar ze aan de uit hand van menselijke met schedels 3D-modellen maken van hoe op tv die persoon er met ooit uit moet door hebben gezien. Zij in hebben o.a. van een reconstructie gemaakt op tv van de beroemde ijsman Ötzi, van inmiddels te zien naar in het museum door in het Bolzano.

januari 2019
19-07-2011 19:40

Plankton

Beagle Updates - Plankton

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

12-07-2011 19:43

Geur

Beagle Updates - Geur

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

05-07-2011 19:40

Plastic soep

Beagle Updates - Plastic soep

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

28-06-2011 19:42

Parasieten

Beagle Updates - Parasieten

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

21-06-2011 19:44

Het ei

Beagle Updates - Het ei

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

14-06-2011 19:40

Stof

Beagle Updates - Stof

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

07-06-2011 19:45

Antarctica

Beagle Updates - Antarctica

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

31-05-2011 19:45

Genen

Beagle Updates - Genen

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

24-05-2011 19:45

Dodo's

Beagle Updates - Dodo's

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

17-05-2011 19:44

Kennis & Kennis

Beagle Updates - Kennis & Kennis

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

Beagle Updates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle Updates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle Updates bij Beagle Updates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle Updates. Heb je een uitzending van Beagle Updates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle Updates gemist

Beagle Updates

Uitzending gemist van Beagle Updates? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle Updates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2011 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord