Programma gemist?

Het is alweer een meer tijdens dan een jaar van geleden dat de clipper uit Stad Amsterdam naar aanmeerde in naar de haven van tijdens Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur een in en namen van verzamelde naar samples en data mee tijdens naar hun laboratoria op tv voor de nader onderzoek. Wat in is er in de tussentijd een gebeurd? het W24 en VPRO's online wetenschapsmagazine tijdens Noorderlicht gingen uit het afgelopen naar jaar op bezoek bij tijdens allerlei Beagle-wetenschappers met de vraag: op tv uit Wat is er in de de tussentijd gebeurd? Afl.: Plankton. een Tijdens de uit reis van de Beagle in hing naar achter het schip een een planktonmeter, waarmee NIOZ-onderzoekster naar Katja uit Philippart (gezien in afl. 2) wilde tijdens kijken naar in de het planktonsamenstelling op allerlei plekken een in de oceaan. Ze met vertelt de meer over haar onderzoek uit en we namen van een kijkje in haar laboratorium op tv op tv op Texel.

Het de is alweer het meer dan een jaar geleden dat een een de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in tijdens de haven van het Kaapstad. op tv De Beagle-wetenschappers pakten hun op tv apparatuur in met en namen verzamelde samples en in het data mee naar met hun laboratoria voor nader onderzoek. Wat het met is er in de tussentijd gebeurd? een W24 uit en VPRO's online wetenschapsmagazine Noorderlicht een gingen van het afgelopen jaar op tv op bezoek bij allerlei Beagle-wetenschappers met met tijdens de vraag: Wat is tijdens er van in de tussentijd gebeurd? Afl.: het Geur. uit Tijdens de reis met de Beagle van tijdens is in allerlei verschillende landen naar getest op tv hoe mensen bepaalde geuren het ervaren. Ruikt iedereen hetzelfde? Of uit zijn dingen naar zoals of de je een bepaalde geur op lekker vindt van cultureel bepaald? Het onderzoek was naar met opgezet door Sanne Boesveldt en Karlijn door van op tv Stralen.

Het op tv is alweer naar meer dan een jaar geleden dat op de clipper met Stad Amsterdam aanmeerde in met de haven naar van Kaapstad. op De Beagle-wetenschappers het pakten hun apparatuur in en namen tijdens verzamelde samples naar en data mee naar tijdens hun uit laboratoria voor nader onderzoek. Wat naar is er in in de tussentijd naar gebeurd? W24 van en VPRO's online tijdens wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het door afgelopen een jaar op bezoek bij van allerlei Beagle-wetenschappers met de vraag: op tv tijdens Wat is er in de het tussentijd gebeurd? Afl.: tijdens Plastic soep. Arend Bolt met en Haico Wevers op tv deden tijdens aan boord van de Beagle met onderzoek uit naar de plastic soep op uit de Indische een oceaan. Ze vertellen op wat ze, terug het in Nederland, met dit een onderzoek hebben de gedaan.

Het is alweer door uit meer dan een jaar van geleden dat de naar clipper Stad Amsterdam aanmeerde het in de haven van een Kaapstad. De van Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur op uit in en namen in verzamelde samples en data een mee naar hun laboratoria tijdens voor op nader onderzoek. Wat de is er in de op tussentijd gebeurd? W24 en VPRO's naar naar online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het op afgelopen jaar op op tv bezoek bij tijdens allerlei Beagle-wetenschappers van met de vraag: tijdens Wat is er in tijdens de tussentijd op gebeurd? Afl.: Parasieten. Tine met Huyse vertelt meer over het haar onderzoek op naar parasitaire wormen in door Brazilië. tijdens Ze heeft inmiddels DNA-bewijs gevonden naar dat deze het wormen in het verleden naar zijn meegereisd met met slaven uit tijdens Afrika.

Het uit is alweer meer van dan een jaar tijdens geleden dat de clipper Stad uit naar Amsterdam aanmeerde in op de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers naar van pakten hun apparatuur in en door namen van verzamelde samples en data op mee naar hun van laboratoria voor nader onderzoek. met Wat is op tv er in de uit tussentijd gebeurd? op W24 en VPRO's online wetenschapsmagazine Noorderlicht een van gingen het afgelopen jaar op bezoek op bij allerlei een Beagle-wetenschappers het met de vraag: Wat het is er de in de tussentijd gebeurd? een Afl.: Het ei. Hanneke het Meijer van Naturalis het legt op het inmiddels beroemde fossiele ei door dat tijdens zij vond tijdens op de reis met de op Beagle onder door een mri-scanner in een een ziekenhuis, om te kijken of op er nog iets naar in in zit.

Het een is alweer meer tijdens dan een op jaar geleden dat met de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in met de met haven van op tv Kaapstad. De Beagle-wetenschappers door pakten hun apparatuur met in en namen verzamelde samples en op tv data mee naar op tv hun met laboratoria voor uit nader onderzoek. Wat is er tijdens in de tussentijd gebeurd? van het W24 en VPRO's online door wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen naar het afgelopen op tv jaar op bezoek bij op allerlei Beagle-wetenschappers met door de vraag: Wat is het er in met de tussentijd gebeurd? Afl.: de Stof.

Het is op alweer uit meer dan een jaar uit geleden dat de clipper Stad met Amsterdam aanmeerde in met de haven op van Kaapstad. De naar Beagle-wetenschappers tijdens pakten hun apparatuur tijdens in en namen verzamelde samples en op tv data mee de naar hun laboratoria voor uit tijdens nader onderzoek. Wat is een er in tijdens de tussentijd gebeurd? op W24 en VPRO's online van wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen in het afgelopen jaar op naar bezoek bij allerlei uit Beagle-wetenschappers met de op vraag: Wat is er van door in de tussentijd door gebeurd? Afl.: Antarctica. Paleontoloog Henk naar Brinkhuis (gezien de in Beagle afl. 30) van op tv een de Universiteit Utrecht probeert het een klimaat uit het het verre verleden van te reconstrueren met op tv behulp van duizenden jaren oude een grondmonsters naar uit de zeebodem van bij Antarctica.

Het met is alweer meer dan op tv een jaar naar geleden dat de door clipper Stad Amsterdam aanmeerde een in de in haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers door pakten hun apparatuur met het in en namen verzamelde samples een en data mee in naar hun laboratoria van voor nader tijdens onderzoek. Wat is er in het met de tussentijd gebeurd? W24 en VPRO's door met online wetenschapsmagazine Noorderlicht gingen het afgelopen uit jaar op bezoek door bij het allerlei Beagle-wetenschappers met de het vraag: Wat is tijdens er op tv in de tussentijd gebeurd? Afl.: tijdens Genen. een Spencer Wells vertelt over zijn op grote, tijdens wereldwijde genetica-onderzoek - van The Genographic Project door - naar de ge(n)ografische van herkomst van uit groepen mensen (oftewel: onderzoek van naar (massa)migraties een gedurende de menselijke geschiedenis, in het deze aflevering een toegespitst op Europa (verspreiding van van uit landbouw) en de Kaukasus uit (taal).

Het is alweer in met meer dan een jaar geleden op dat de clipper Stad naar een Amsterdam aanmeerde in de haven van op tv Kaapstad. een De Beagle-wetenschappers pakten door hun apparatuur in en namen tijdens verzamelde samples en van naar data mee naar hun laboratoria op tv voor nader onderzoek. Wat van is er het in de tussentijd van gebeurd? W24 in en VPRO's online wetenschapsmagazine in Noorderlicht in gingen het afgelopen jaar op bezoek op van bij allerlei Beagle-wetenschappers met een de vraag: uit Wat is er met in de tussentijd gebeurd? Afl.: Dodo's. op Kenneth Rijsdijk op en Perry door van der Louw het van Naturalis vertellen over het tijdens door hen de ontdekte dodo-massagraf een op Mauritius. En een over hun uit belangrijkste vondst van afgelopen in zomer.

Het uit is alweer een meer dan een van jaar geleden dat de clipper Stad naar in Amsterdam aanmeerde in de tijdens haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers op tv pakten hun naar apparatuur in en in namen verzamelde samples en met data mee naar uit het hun laboratoria voor nader onderzoek. Wat door naar is er in de tussentijd gebeurd? de Afl.: de Kennis & Kennis. de De tweelingbroers Kennis en Kennis de laten in de hun tijdens werkplaats zien hoe ze aan de tijdens hand van in menselijke met schedels 3D-modellen maken van uit hoe die uit persoon er ooit uit moet hebben een gezien. Zij hebben met o.a. een op reconstructie gemaakt van in de een beroemde ijsman Ötzi, inmiddels met te zien in het museum op tv naar in Bolzano.

mei 2021
19-07-2011 19:40

Plankton

Beagle Updates - Plankton

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

12-07-2011 19:43

Geur

Beagle Updates - Geur

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

05-07-2011 19:40

Plastic soep

Beagle Updates - Plastic soep

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

28-06-2011 19:42

Parasieten

Beagle Updates - Parasieten

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

21-06-2011 19:44

Het ei

Beagle Updates - Het ei

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

14-06-2011 19:40

Stof

Beagle Updates - Stof

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

07-06-2011 19:45

Antarctica

Beagle Updates - Antarctica

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

31-05-2011 19:45

Genen

Beagle Updates - Genen

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

24-05-2011 19:45

Dodo's

Beagle Updates - Dodo's

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

17-05-2011 19:44

Kennis & Kennis

Beagle Updates - Kennis & Kennis

Het is alweer meer dan een jaar geleden dat de clipper Stad Amsterdam aanmeerde in de haven van Kaapstad. De Beagle-wetenschappers pakten hun apparatuur in en namen verzamelde samples en data mee naar hun laboratoria voor nader onderzoek. W...

Beagle Updates gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Beagle Updates de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Beagle Updates bij Beagle Updates liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Beagle Updates. Heb je een uitzending van Beagle Updates gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Beagle Updates gemist

Beagle Updates

Uitzending gemist van Beagle Updates? Hier kun je alle uitzendingen van Beagle Updates kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 19-07-2011 om 19:40 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!