Programma gemist?

De acht wegpiraten naar hebben tijdens allemaal hun rijbewijs, met maar rijden kunnen ze op tv niet. In de eerste tijdens aflevering wordt er van een oldtimer de geramd. Daarom leren het we de uit brokkenpiloten opnieuw een autorijden.

Ze een vinden het aanzetten van van hun koplampen op tv al een bijzondere verrichting, door waarschuwen vrienden en op tv familie op als ze een keer de snelweg de opgaan en op schieten in al in de stress bij het een zien tijdens van een paar autosleutels. de De acht kandidaten een van tijdens De allerslechtste chauffeur de van Nederland hebben allemaal met hun rijbewijs, maar Joost het mag weten hoe door ze daar aan een gekomen zijn. een Autorijden kunnen ze in ieder op tv geval voor geen naar meter. En op dat is op tv precies waarom vrienden, naar partners, buren een en collega's ze het hebben opgegeven voor op dit programma. De kandidaten ondergaan uit een autobootcamp onder leiding met van Ruben op tv Nicolai. Daarin worden op hun de rijvaardigheden en verkeerskennis op de in proef gesteld. De persoon op met die ze voor door het programma heeft tijdens opgegeven zit tijdens de op tv tests naast uit de kandidaat voor de nodige support. naar Aan van het einde van iedere door aflevering valt een de beste in kandidaat af en op gaan de slechtste chauffeurs door een naar de volgende ronde. uit de In de laatste aflevering wordt duidelijk naar op tv wie zich met recht De allerslechtste in chauffeur van Nederland op tv mag noemen. uit Wie wordt op tv De allerslechtste chauffeur op tv van Nederland en wie rijdt door er naar huis het in in een gloednieuwe bolide? In deze een uitzending valt de uit beslissing! De op finalisten moeten in nog een keer een de opdracht uitvoeren die ze met het slechtst op tv hebben uitgevoerd. uit Een van hen blijkt weinig een te door hebben geleerd en gaat het volledig het de fout in. Daarbij rijdt met hij presentator met Ruben Nicolai hard onderuit, of door beter gezegd, het het naar ziekenhuis in. Daarnaast gaan de naar finalsten voor de tijdens allesbeslissende proef de naar Parijs. in Lukt het ze om een deukvrije met ronde om de de Arc de uit Triomf te het maken? Presentatie: Ruben tijdens Nicolai.

Ze op vinden het aanzetten van het hun koplampen al een in een bijzondere verrichting, waarschuwen vrienden het en familie uit als ze een keer naar de snelweg opgaan en met schieten al in met de naar stress bij het uit zien van een paar autosleutels. door De acht kandidaten van door tijdens De allerslechtste chauffeur van Nederland hebben door met allemaal hun rijbewijs, maar op Joost mag een weten hoe ze daar aan gekomen uit zijn. Autorijden op kunnen ze met in ieder door geval voor geen meter. met En dat de is precies waarom vrienden, partners, buren naar en collega's ze op hebben opgegeven voor op dit op tv programma. De kandidaten van ondergaan een een autobootcamp onder leiding van door Ruben Nicolai. Daarin worden hun het rijvaardigheden en de verkeerskennis op de tijdens proef gesteld. De uit persoon die door ze voor het programma een heeft uit opgegeven zit tijdens de tests naast tijdens de in kandidaat voor de door nodige support. naar Aan het einde van iedere aflevering uit valt de van beste kandidaat met af en het gaan de slechtste chauffeurs door naar tijdens de door volgende ronde. In de laatste in het aflevering wordt duidelijk wie zich de met door recht De allerslechtste chauffeur van door Nederland in mag noemen en wie naar er een auto wint de omdat hij door of zij de meeste op tv vooruitgang een heeft geboekt. De de drie overgebleven kandidaten gaan off road! de Met op een fourwheeldrive maken in zij de wegen onveilig. met Ze worden gedrild door op het een hindernisbaan en moeten auto's ontwijken naar zonder op te remmen. De beste chauffeur een van deze aflevering uit valt helaas net de voor naar de finale af. Presentatie: een Ruben met Nicolai.

Ze vinden het tijdens aanzetten van tijdens hun koplampen door al een bijzondere verrichting, waarschuwen van vrienden en de familie als ze de een keer de snelweg de opgaan en schieten naar al in de het van stress bij het zien het van een paar autosleutels. de De acht kandidaten van op De allerslechtste chauffeur het naar van Nederland hebben allemaal door hun rijbewijs, door maar Joost mag weten hoe ze op daar aan door gekomen zijn. Autorijden uit kunnen ze in het ieder geval uit voor geen meter. En dat op tv is tijdens precies waarom vrienden, partners, door buren en collega's door ze hebben opgegeven op voor door dit programma. De kandidaten ondergaan in een autobootcamp onder leiding in van op Ruben Nicolai. door Daarin worden hun rijvaardigheden en verkeerskennis op tv op de proef door gesteld. De persoon in die ze in voor het programma heeft in opgegeven zit een tijdens de de tests naast door de kandidaat voor het de nodige support. Aan het einde op op van iedere aflevering valt de beste van kandidaat de af en door gaan de slechtste chauffeurs door naar met de volgende een ronde. in In de laatste op aflevering wordt duidelijk wie zich met op recht De naar allerslechtste chauffeur van uit Nederland mag noemen en op tv wie in er een auto wint tijdens omdat hij of zij het de op tv meeste vooruitgang door heeft geboekt. De vier overgebleven chauffeurs een tijdens zitten in verschillende soorten auto's. In op tv een limousine doen in ze een naar poging achteruit het rondjes te rijden, in met een op SUV wordt winkelwagentjeshockey gespeeld en uit de chauffeurs tijdens moeten laten een zien dat ze ook met een een aanhanger kunnen uit rijden. Presentatie: Ruben de Nicolai.

Ze naar vinden het de aanzetten van hun koplampen al met een op bijzondere verrichting, waarschuwen vrienden en het familie als ze een de uit keer de snelweg uit opgaan en schieten al in de door stress op bij het zien van een van paar autosleutels. een De acht kandidaten de van De allerslechtste uit chauffeur van Nederland hebben uit allemaal hun met rijbewijs, maar door Joost mag weten naar hoe ze daar een aan gekomen in zijn. Autorijden kunnen ze in een ieder geval door voor geen meter. En het dat een is precies waarom vrienden, partners, buren met en collega's ze van hebben opgegeven in voor dit naar programma. De kandidaten van ondergaan een autobootcamp op onder leiding van het Ruben Nicolai. Daarin op tv worden hun rijvaardigheden de en verkeerskennis op het de proef gesteld. naar De persoon door die ze voor het programma een heeft opgegeven van zit tijdens naar de tests naast de uit kandidaat voor een de nodige support. Aan het einde het op tv van iedere aflevering op tv valt de beste kandidaat een af en gaan op de slechtste in chauffeurs door naar op de volgende ronde. In de de laatste in aflevering wordt duidelijk de wie zich met recht De allerslechtste de tijdens chauffeur van Nederland mag noemen en een de wie er een tijdens auto wint omdat hij of de zij door de meeste vooruitgang heeft geboekt. Om tijdens het van vijf naar vier kandidaten te naar komen is een het de tijd voor het tussentijdse examen uit inclusief speciale uit verrichtingen. En om de stress het even van een zich van af te schudden mogen met de kandidaten zich uitleven op van handrembochtjes. in Presentatie: Ruben een Nicolai.

Ze uit vinden het op aanzetten van hun koplampen uit al een naar bijzondere verrichting, waarschuwen vrienden door en familie het als ze een door keer de snelweg opgaan en schieten een met al in de stress bij door het zien van het een paar autosleutels. De uit met acht kandidaten van De allerslechtste de chauffeur tijdens van Nederland hebben door allemaal hun rijbewijs, maar Joost mag een weten op hoe ze daar aan gekomen het zijn. Autorijden naar kunnen ze in een ieder door geval voor geen de meter. En dat is door precies waarom vrienden, partners, een buren en collega's de ze met hebben opgegeven voor dit de programma. De een kandidaten ondergaan een autobootcamp onder naar leiding van op Ruben Nicolai. Daarin worden de hun rijvaardigheden en uit verkeerskennis op de in proef gesteld. De door persoon met die ze voor het programma heeft op opgegeven een zit tijdens de tests naast op de op tv kandidaat voor de de nodige support. Aan uit het einde van iedere aflevering op naar valt de beste kandidaat af het en op tv gaan de slechtste chauffeurs een door naar op tv de volgende ronde. In de van laatste aflevering op tv wordt duidelijk op tv wie zich met recht het De allerslechtste chauffeur van Nederland de mag door noemen en wie er een op auto uit wint omdat hij of zij op tv de de meeste vooruitgang heeft geboekt. Rijden naar in en smsen is voor de allerbeste van chauffeur de van Nederland al een uitdaging. met Een de zware klus dus voor de van kandidaten. De chauffeurs het doen een poging van uit tot achtjes rijden en oefenen voor op tv de belangrijkste tijdens verrichting van het het rijden: uit de noodstop. Presentatie: een Ruben Nicolai.

Ze een vinden het op aanzetten van hun koplampen het al een bijzondere door verrichting, waarschuwen vrienden en uit familie als met ze een een keer de snelweg opgaan met en schieten op tv al in de stress bij op tv het zien met van een paar autosleutels. De op acht kandidaten door van in De allerslechtste chauffeur van Nederland hebben van allemaal hun rijbewijs, de maar Joost mag de weten hoe met ze daar aan gekomen door zijn. Autorijden kunnen tijdens ze in tijdens ieder geval voor op tv geen meter. En van dat is precies waarom van een vrienden, partners, buren een en collega's ze van hebben opgegeven voor dit in programma. De kandidaten ondergaan een in autobootcamp met onder leiding met van Ruben Nicolai. door Daarin worden hun rijvaardigheden en naar verkeerskennis een op de proef gesteld. het De persoon die ze voor op het programma heeft tijdens opgegeven zit tijdens de uit de tests naast in de kandidaat voor op tv de nodige support. Aan het door einde van iedere aflevering van op tv valt de beste een kandidaat af en gaan de door slechtste chauffeurs door naar door de volgende ronde. tijdens In de in laatste aflevering wordt duidelijk uit wie uit zich met recht De allerslechtste door chauffeur van Nederland van mag noemen en met wie er tijdens een de auto wint omdat hij of zij met de op meeste vooruitgang heeft geboekt. de De met kandidaten moeten laten tijdens zien dat ze vloeiend in kunnen rijden. Het wordt op ze niet makkelijk uit gemaakt: op de auto een wordt met een bak op tv water gemonteerd en op onderweg verschijnen er de nodige objecten de op uit het parcours. Het geheugen op wordt opgefrist het met een van serie verkeersborden. Wie scoort een de meeste punten? Die zal de helaas tijdens naar huis moeten. Presentatie: tijdens Ruben op Nicolai.

Ze in vinden het aanzetten van hun uit koplampen uit al een bijzondere verrichting, waarschuwen uit vrienden door en familie in als ze een naar keer de snelweg opgaan en een schieten al in de van stress bij het uit zien een van een paar tijdens autosleutels. De acht kandidaten op van De in allerslechtste chauffeur op van Nederland hebben allemaal hun rijbewijs, tijdens maar Joost mag op tv weten een hoe ze daar aan gekomen door zijn. Autorijden door kunnen ze op in ieder geval tijdens voor geen meter. En het dat tijdens is precies waarom vrienden, partners, buren door en collega's door ze de hebben opgegeven voor dit van programma. De kandidaten in ondergaan een autobootcamp onder op tv leiding de van Ruben Nicolai. Daarin tijdens worden hun rijvaardigheden op tv en verkeerskennis op de door proef gesteld. De op persoon die ze voor op het programma in heeft opgegeven op tv zit tijdens de door tests naast de in kandidaat voor de nodige support. met naar Aan het einde van uit iedere aflevering valt van de beste de kandidaat af en gaan de slechtste door chauffeurs door naar op tv de volgende een ronde. In van de laatste aflevering wordt een duidelijk wie zich op tv met een recht De allerslechtste chauffeur op tv van Nederland mag noemen met en op wie er een auto naar wint omdat naar hij of zij de op meeste vooruitgang heeft geboekt. tijdens De kandidaten op mogen eindelijk een eens over een recht op tv parcours rijden. Makkelijk? Niet de voor tijdens de kandidaten van DACVN. Helemaal als uit ze over hun de op schouder naar achter moeten kijken van breekt er door paniek uit. Dat kijken niet van ieders uit sterkste punt in is blijkt ook uit van een reactievermogentest en met het inparkeren met tijdens handicap: de brandweer zorgt voor in slecht naar zicht door de de achterruit. Aan het eind van op tijdens de aflevering zal de op beste chauffeur naar moeten vertrekken. Presentatie: met Ruben Nicolai.

Ze het vinden het aanzetten van hun door uit koplampen al een een bijzondere verrichting, waarschuwen het vrienden en familie als van ze een keer de snelweg uit van opgaan en schieten al in een de stress bij door het zien naar van een paar autosleutels. door De acht kandidaten van het De een allerslechtste chauffeur tijdens van Nederland hebben allemaal hun het rijbewijs, op maar Joost mag weten hoe de ze daar aan gekomen naar zijn. tijdens Autorijden kunnen het ze in ieder geval voor een geen door meter. En dat op is precies waarom vrienden, partners, buren van van en collega's ze hebben opgegeven voor op tv dit programma. een De tijdens kandidaten ondergaan een autobootcamp onder leiding in van Ruben Nicolai. door Daarin worden hun van met rijvaardigheden en verkeerskennis op de met proef gesteld. het De persoon die naar ze voor het het programma heeft opgegeven zit uit tijdens de tests naast het een de kandidaat voor de nodige support. van Aan het einde naar van iedere aflevering op valt in de beste tijdens kandidaat af en gaan de slechtste in chauffeurs in door naar op tv de volgende ronde. In de laatste in aflevering wordt duidelijk met wie tijdens zich met recht De allerslechtste de chauffeur van door Nederland mag noemen in en wie er een van auto wint door omdat hij de of zij de naar meeste vooruitgang heeft geboekt. De op tv kick-off van De de het Allerslechtste Chauffeur van Nederland (DACVN) een begint in een Rolls het Royce. van De kandidaten moeten achteruit met rijden door een uit laan van tijdens opgestapelde velgen en moeten naar omkeren tussen een de betonnen afbakening. naar Hoe zit het met de een slalom- in en remtechnieken van de chauffeurs? in Je ziet het. het Presentatie: Ruben uit Nicolai.

november 2021
10-04-2012 20:30

Aflevering 1 - Seizoen 2

De allerslechtste chauffeur van Nederland - Aflevering 1 - Seizoen 2

De acht wegpiraten hebben allemaal hun rijbewijs, maar rijden kunnen ze niet. In de eerste aflevering wordt er een oldtimer geramd. Daarom leren we de brokkenpiloten opnieuw autorijden.

05-07-2011 20:30

Aflevering 3

De allerslechtste chauffeur van Nederland - Aflevering 3

Ze vinden het aanzetten van hun koplampen al een bijzondere verrichting, waarschuwen vrienden en familie als ze een keer de snelweg opgaan en schieten al in de stress bij het zien van een paar autosleutels. De acht kandidaten van De allersl...

28-06-2011 20:30

Aflevering 2

De allerslechtste chauffeur van Nederland - Aflevering 2

Ze vinden het aanzetten van hun koplampen al een bijzondere verrichting, waarschuwen vrienden en familie als ze een keer de snelweg opgaan en schieten al in de stress bij het zien van een paar autosleutels. De acht kandidaten van De allersl...

21-06-2011 20:30

Aflevering 2

De allerslechtste chauffeur van Nederland - Aflevering 2

Ze vinden het aanzetten van hun koplampen al een bijzondere verrichting, waarschuwen vrienden en familie als ze een keer de snelweg opgaan en schieten al in de stress bij het zien van een paar autosleutels. De acht kandidaten van De allersl...

14-06-2011 20:30

Aflevering 2

De allerslechtste chauffeur van Nederland - Aflevering 2

Ze vinden het aanzetten van hun koplampen al een bijzondere verrichting, waarschuwen vrienden en familie als ze een keer de snelweg opgaan en schieten al in de stress bij het zien van een paar autosleutels. De acht kandidaten van De allersl...

07-06-2011 20:30

Aflevering 2

De allerslechtste chauffeur van Nederland - Aflevering 2

Ze vinden het aanzetten van hun koplampen al een bijzondere verrichting, waarschuwen vrienden en familie als ze een keer de snelweg opgaan en schieten al in de stress bij het zien van een paar autosleutels. De acht kandidaten van De allersl...

31-05-2011 20:30

Aflevering 2

De allerslechtste chauffeur van Nederland - Aflevering 2

Ze vinden het aanzetten van hun koplampen al een bijzondere verrichting, waarschuwen vrienden en familie als ze een keer de snelweg opgaan en schieten al in de stress bij het zien van een paar autosleutels. De acht kandidaten van De allersl...

24-05-2011 20:30

Aflevering 2

De allerslechtste chauffeur van Nederland - Aflevering 2

Ze vinden het aanzetten van hun koplampen al een bijzondere verrichting, waarschuwen vrienden en familie als ze een keer de snelweg opgaan en schieten al in de stress bij het zien van een paar autosleutels. De acht kandidaten van De allersl...

17-05-2011 20:30

Aflevering 1

De allerslechtste chauffeur van Nederland - Aflevering 1

Ze vinden het aanzetten van hun koplampen al een bijzondere verrichting, waarschuwen vrienden en familie als ze een keer de snelweg opgaan en schieten al in de stress bij het zien van een paar autosleutels. De acht kandidaten van De allersl...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De allerslechtste chauffeur van Nederland gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De allerslechtste chauffeur van Nederland de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De allerslechtste chauffeur van Nederland bij De allerslechtste chauffeur van Nederland liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De allerslechtste chauffeur van Nederland. Heb je een uitzending van De allerslechtste chauffeur van Nederland gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De allerslechtste chauffeur van Nederland gemist

De deelnemers van de allerslechtste chauffeur van Nederland vinden het aanzetten van hun koplampen al een bijzondere verrichting, waarschuwen vrienden en familie als ze eenkeer de snelweg opgaan en schieten al in de stress bij het zien van een paar autosleutels. De acht kandidaten van De allerslechtste chauffeur van Nederland hebben allemaal hun rijbewijs, maar Joost mag weten hoe ze daar aan gekomenzijn. Autorijden kunnen ze in ieder geval voor geen meter. En dat is precies waarom vrienden, partners, buren encollega's ze hebben opgegeven voor dit programma. De kandidaten ondergaan een autobootcamp onder leiding van RubenNicolai. Daarin worden hun rijvaardigheden en verkeerskennis op de proef gesteld. De persoon die ze voor het programmaheeft opgegeven zit tijdens de tests naast de kandidaat voor de nodige support. Aan het einde van iedere afleveringvalt de beste kandidaat af en gaan de slechtste chauffeurs door naar de volgende ronde. In de laatste aflevering wordtduidelijk wie zich met recht De allerslechtste chauffeur van Nederland mag noemen en wie er een auto wint omdat hij ofzij de meeste vooruitgang heeft geboekt. Rijden en smsen is voor de allerbeste chauffeur van Nederland al eenuitdaging. Een zware klus dus voor de kandidaten. De chauffeurs doen een poging tot achtjes rijden en oefenen voor debelangrijkste verrichting van het rijden: de noodstop. Presentatie: Ruben Nicolai.

Uitzending gemist van De allerslechtste chauffeur van Nederland? Hier kun je alle uitzendingen van De allerslechtste chauffeur van Nederland kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 24
  • Laatste uitzending op 08-10-2013 om 20:33 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!