Programma gemist?

De kennismaking met door van alle deelnemers en de massale zwangerschapstest. met Een met moment van vreugde van en verdriet: wie is het er zwanger en wie op tv op tv (nog) niet? Voor Joyce op en Oscar is er van nog naar geen goed nieuws. het Zij doorlopen een intensief medisch naar traject om zwanger tijdens te tijdens worden. Bij een eerdere door zwangerschap verloren zij na op 22 weken hun uit dochtertje. En Ajaxfans Diana naar en Jeroen het uit Babyboom 2007 verwachten een hun tweede kindje een de en de bevalling dient door zich aan. Presentatie: Caroline de Tensen.

juni 2021
18-05-2011 20:30

Aflevering 17

Babyboom - Aflevering 17

De kennismaking met alle deelnemers en de massale zwangerschapstest. Een moment van vreugde en verdriet: wie is er zwanger en wie (nog) niet? Voor Joyce en Oscar is er nog geen goed nieuws. Zij doorlopen een intensief medisch traject om zwa...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Babyboom gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Babyboom de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Babyboom bij Babyboom liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Babyboom. Heb je een uitzending van Babyboom gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Babyboom gemist

In Babyboom worden honderd stellen met een kinderwens een jaar lang intensief gevolgd. De kijker maakt in tien uitzendingen de hoogte- en dieptepunten mee die er zijn bij (het proberen van) het krijgen van een kind. Van het al of niet in verwachting zijn, het verloop van de zwangerschap tot en met de geboorte. Presentatie: Caroline Tensen.

Uitzending gemist van Babyboom? Hier kun je alle uitzendingen van Babyboom kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 16
  • Laatste uitzending op 30-05-2013 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!