Programma gemist?

Speciale een uitzending over Dennis zijn avontuur met naar in de wildernis. Een compilatie van op tv zijn items uit uit How To Stay op Alive in uit co

Special over een Dennis de zijn avontuur in het de wildernis. Een compilatie van van zijn items uit uit How op To Stay Alive in combinatie door met niet eerder vetoonde naar beelden. Dennis reist op af naar ongerept tijdens Amerika uit om acht dagen helemaal op tv alleen in de van wildernis te in overleven. Bewapend met een de mes, met een paar vuursteentjes en naar vier camera's wordt hij gedropt op tv in de middle een op of nowhere. Hij bouwt op zelf zijn onderdak, vangt zijn op de eigen wild en wordt door nachten wakker met gehouden door alle beesten door om hem heen. Het hele tijdens avontuur legt in hij zelf vast. Nadat op tv een hij met een helikopter is van gedropt een in St. Lucie County het in Amerika de moet hij op zoek naar een een geschikte plek van om naar zijn slaapplek te bouwen. Als een de uit nacht eenmaal valt en Dennis zijn met door ogen dicht doet lopen een de koude op tv rillingen over zijn rug van alle tijdens geluiden om hem naar heen. In het de tijdens dagen die volgen krijgt het Dennis het steeds van zwaarder. Fysiek, maar vooral met mentaal. Met met een zelfgemaakte speer het en vallen probeert hij van beesten te vangen voor in met een maaltijd, maar zijn energiepeil zakt uit met de van dag. En tijdens toch zit Dennis met met een uit big smile iedere avond bij van zijn vuurtje. uit Dit is zijn droom: met alleen in tijdens de wildernis.

mei 2020
20-07-2014 21:20

Dennis Storm into the Wild

Dennis Storm into the wild - Dennis Storm into the Wild

Speciale uitzending over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in co

20-05-2011 20:25

Aflevering 1

Dennis Storm into the wild - Aflevering 1

Special over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in combinatie met niet eerder vetoonde beelden. Dennis reist af naar ongerept Amerika om acht dagen helemaal alleen in de wildernis te ov...

Dennis Storm into the wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis Storm into the wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis Storm into the wild bij Dennis Storm into the wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis Storm into the wild. Heb je een uitzending van Dennis Storm into the wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis Storm into the wild gemist

Special over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in combinatie met niet eerder vertoonde beelden. Dennis reist af naar ongerept Amerika om acht dagen helemaal alleen in de wildernis te overleven. Bewapend met een mes, een paar vuursteentjes en vier camera's wordt hij gedropt in de middle of nowhere. Hij bouwt zelf zijn onderdak, vangt zijn eigen wild en wordt nachten wakker gehouden door alle beesten om hem heen. Het hele avontuur legt hij zelf vast. Nadat hij met een helikopter is gedropt in St. Lucie County in Amerika moet hij opzoek naar een geschikte plek om zijn slaapplek te bouwen. Als de nacht eenmaal valt en Dennis zijn ogen dicht doet lopen de koude rillingen over zijn rug van alle geluiden om hem heen. In de dagen die volgen krijgt Dennis het steeds zwaarder. Fysiek, maar vooral mentaal. Met een zelfgemaakte speer en vallen probeert hij beesten te vangen voor eenmaaltijd, maar zijn energiepeil zakt met de dag. En toch zit Dennis met een big smile iedere avond bij zijn vuurtje. Dit is zijn droom: alleen in de wildernis.

Uitzending gemist van Dennis Storm into the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis Storm into the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-07-2014 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!