Programma gemist?

Speciale uitzending over tijdens uit Dennis zijn avontuur het in de wildernis. met Een compilatie van zijn items met uit door How To Stay Alive op tv in co

Special over Dennis in zijn op tv avontuur in de wildernis. op Een de compilatie van zijn items uit de How To Stay Alive een in combinatie met op tv tijdens niet eerder vetoonde beelden. naar Dennis reist af naar ongerept in Amerika tijdens om acht dagen helemaal van alleen in in de wildernis te in overleven. Bewapend met een mes, het een paar vuursteentjes met en van vier camera's wordt hij van gedropt tijdens in de middle in of nowhere. Hij bouwt van zelf zijn uit onderdak, vangt zijn eigen door wild en uit wordt nachten wakker gehouden naar door alle uit beesten om hem heen. Het hele uit tijdens avontuur legt hij zelf van vast. Nadat hij met in een helikopter met is gedropt in met St. Lucie County met in Amerika de moet hij op in zoek naar een geschikte van plek om zijn slaapplek tijdens te bouwen. op Als de nacht eenmaal valt door tijdens en Dennis zijn ogen dicht met doet met lopen de koude rillingen over zijn de rug met van alle geluiden om hem het heen. het In de dagen die volgen door krijgt een Dennis het steeds een zwaarder. Fysiek, maar vooral mentaal. tijdens Met een een zelfgemaakte speer en van vallen probeert hij beesten in in te vangen voor een maaltijd, naar maar zijn energiepeil zakt de met de dag. naar En toch zit het Dennis met een uit big op tv smile iedere avond bij zijn van vuurtje. Dit is het zijn droom: op alleen in de een wildernis.

januari 2021
20-07-2014 21:20

Dennis Storm into the Wild

Dennis Storm into the wild - Dennis Storm into the Wild

Speciale uitzending over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in co

20-05-2011 20:25

Aflevering 1

Dennis Storm into the wild - Aflevering 1

Special over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in combinatie met niet eerder vetoonde beelden. Dennis reist af naar ongerept Amerika om acht dagen helemaal alleen in de wildernis te ov...

Dennis Storm into the wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis Storm into the wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis Storm into the wild bij Dennis Storm into the wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis Storm into the wild. Heb je een uitzending van Dennis Storm into the wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis Storm into the wild gemist

Special over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in combinatie met niet eerder vertoonde beelden. Dennis reist af naar ongerept Amerika om acht dagen helemaal alleen in de wildernis te overleven. Bewapend met een mes, een paar vuursteentjes en vier camera's wordt hij gedropt in de middle of nowhere. Hij bouwt zelf zijn onderdak, vangt zijn eigen wild en wordt nachten wakker gehouden door alle beesten om hem heen. Het hele avontuur legt hij zelf vast. Nadat hij met een helikopter is gedropt in St. Lucie County in Amerika moet hij opzoek naar een geschikte plek om zijn slaapplek te bouwen. Als de nacht eenmaal valt en Dennis zijn ogen dicht doet lopen de koude rillingen over zijn rug van alle geluiden om hem heen. In de dagen die volgen krijgt Dennis het steeds zwaarder. Fysiek, maar vooral mentaal. Met een zelfgemaakte speer en vallen probeert hij beesten te vangen voor eenmaaltijd, maar zijn energiepeil zakt met de dag. En toch zit Dennis met een big smile iedere avond bij zijn vuurtje. Dit is zijn droom: alleen in de wildernis.

Uitzending gemist van Dennis Storm into the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis Storm into the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-07-2014 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!