Programma gemist?

Speciale uitzending door over Dennis zijn avontuur op op in de wildernis. Een een compilatie van zijn items uit in How To van Stay tijdens Alive in co

Special het over Dennis zijn avontuur in uit de de wildernis. Een compilatie van van zijn items tijdens uit How To Stay Alive naar in uit combinatie met niet van eerder vetoonde beelden. Dennis door reist af naar ongerept van Amerika om tijdens acht van dagen helemaal alleen in de in wildernis te een overleven. Bewapend met een mes, het in een paar vuursteentjes een en vier camera's wordt hij gedropt door in de het middle naar of nowhere. Hij naar bouwt zelf zijn tijdens onderdak, vangt zijn eigen wild met en wordt naar nachten wakker gehouden door alle het uit beesten om hem heen. tijdens Het hele op tv avontuur legt hij zelf vast. Nadat door tijdens hij met een op helikopter is gedropt in St. Lucie naar County in uit Amerika moet hij een op in zoek naar een het geschikte plek om naar zijn slaapplek te bouwen. tijdens Als de met nacht eenmaal valt en het Dennis zijn ogen dicht tijdens doet in lopen de koude rillingen over zijn het rug van tijdens alle geluiden om met hem heen. In de op tv van dagen die volgen krijgt door Dennis het steeds zwaarder. door Fysiek, maar vooral mentaal. naar Met een een zelfgemaakte naar speer en vallen probeert de hij beesten te op vangen voor een met maaltijd, maar zijn energiepeil met zakt naar met de dag. En van toch zit Dennis met een in big het smile iedere avond het bij zijn vuurtje. Dit met is zijn droom: alleen het in de de wildernis.

november 2019
20-07-2014 21:20

Dennis Storm into the Wild

Dennis Storm into the wild - Dennis Storm into the Wild

Speciale uitzending over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in co

20-05-2011 20:25

Aflevering 1

Dennis Storm into the wild - Aflevering 1

Special over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in combinatie met niet eerder vetoonde beelden. Dennis reist af naar ongerept Amerika om acht dagen helemaal alleen in de wildernis te ov...

Dennis Storm into the wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis Storm into the wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis Storm into the wild bij Dennis Storm into the wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis Storm into the wild. Heb je een uitzending van Dennis Storm into the wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis Storm into the wild gemist

Special over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in combinatie met niet eerder vertoonde beelden. Dennis reist af naar ongerept Amerika om acht dagen helemaal alleen in de wildernis te overleven. Bewapend met een mes, een paar vuursteentjes en vier camera's wordt hij gedropt in de middle of nowhere. Hij bouwt zelf zijn onderdak, vangt zijn eigen wild en wordt nachten wakker gehouden door alle beesten om hem heen. Het hele avontuur legt hij zelf vast. Nadat hij met een helikopter is gedropt in St. Lucie County in Amerika moet hij opzoek naar een geschikte plek om zijn slaapplek te bouwen. Als de nacht eenmaal valt en Dennis zijn ogen dicht doet lopen de koude rillingen over zijn rug van alle geluiden om hem heen. In de dagen die volgen krijgt Dennis het steeds zwaarder. Fysiek, maar vooral mentaal. Met een zelfgemaakte speer en vallen probeert hij beesten te vangen voor eenmaaltijd, maar zijn energiepeil zakt met de dag. En toch zit Dennis met een big smile iedere avond bij zijn vuurtje. Dit is zijn droom: alleen in de wildernis.

Uitzending gemist van Dennis Storm into the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis Storm into the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-07-2014 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!