Programma gemist?

Speciale uitzending van over Dennis zijn een avontuur in de op wildernis. Een met compilatie van zijn items op tv uit How door To Stay Alive in naar co

Special naar over Dennis zijn avontuur in van door de wildernis. Een in compilatie van zijn items het uit How To Stay door Alive in combinatie met van niet naar eerder vetoonde beelden. in Dennis reist af naar naar ongerept Amerika om acht op dagen helemaal naar alleen in de door wildernis te in overleven. Bewapend met een mes, van een met paar vuursteentjes uit en vier camera's tijdens wordt hij gedropt in de een middle of nowhere. op tv Hij bouwt zelf door zijn onderdak, vangt zijn van eigen wild door en wordt nachten wakker tijdens in gehouden door alle beesten om hem op heen. Het op hele avontuur legt hij op zelf van vast. Nadat het hij met een helikopter is gedropt in op in St. Lucie County van in Amerika moet hij op het zoek uit naar een geschikte op tv plek om de zijn slaapplek te bouwen. tijdens Als de nacht eenmaal valt tijdens en Dennis een zijn ogen dicht doet naar lopen uit de koude rillingen over zijn tijdens rug van alle op tv geluiden om door hem heen. op tv In de dagen de die volgen krijgt tijdens Dennis het steeds zwaarder. op Fysiek, maar vooral op mentaal. Met een zelfgemaakte een uit speer en vallen probeert een hij beesten uit te vangen voor een maaltijd, op tv maar zijn energiepeil zakt een van met de dag. het En toch zit uit Dennis met een big smile van iedere avond tijdens bij zijn vuurtje. Dit is tijdens zijn op droom: alleen in door de wildernis.

mei 2021
20-07-2014 21:20

Dennis Storm into the Wild

Dennis Storm into the wild - Dennis Storm into the Wild

Speciale uitzending over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in co

20-05-2011 20:25

Aflevering 1

Dennis Storm into the wild - Aflevering 1

Special over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in combinatie met niet eerder vetoonde beelden. Dennis reist af naar ongerept Amerika om acht dagen helemaal alleen in de wildernis te ov...

Dennis Storm into the wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis Storm into the wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis Storm into the wild bij Dennis Storm into the wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis Storm into the wild. Heb je een uitzending van Dennis Storm into the wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis Storm into the wild gemist

Special over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in combinatie met niet eerder vertoonde beelden. Dennis reist af naar ongerept Amerika om acht dagen helemaal alleen in de wildernis te overleven. Bewapend met een mes, een paar vuursteentjes en vier camera's wordt hij gedropt in de middle of nowhere. Hij bouwt zelf zijn onderdak, vangt zijn eigen wild en wordt nachten wakker gehouden door alle beesten om hem heen. Het hele avontuur legt hij zelf vast. Nadat hij met een helikopter is gedropt in St. Lucie County in Amerika moet hij opzoek naar een geschikte plek om zijn slaapplek te bouwen. Als de nacht eenmaal valt en Dennis zijn ogen dicht doet lopen de koude rillingen over zijn rug van alle geluiden om hem heen. In de dagen die volgen krijgt Dennis het steeds zwaarder. Fysiek, maar vooral mentaal. Met een zelfgemaakte speer en vallen probeert hij beesten te vangen voor eenmaaltijd, maar zijn energiepeil zakt met de dag. En toch zit Dennis met een big smile iedere avond bij zijn vuurtje. Dit is zijn droom: alleen in de wildernis.

Uitzending gemist van Dennis Storm into the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis Storm into the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-07-2014 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!