Programma gemist?

Speciale uitzending de over Dennis op tv zijn avontuur in de met wildernis. Een compilatie van met op zijn items uit in How To Stay met Alive in co

Special over tijdens Dennis zijn avontuur een in de wildernis. Een door compilatie van uit zijn items uit How op To uit Stay Alive in combinatie de met niet uit eerder vetoonde beelden. Dennis reist uit af in naar ongerept tijdens Amerika om acht dagen het helemaal alleen door in de wildernis te op tv overleven. Bewapend met een mes, met een paar vuursteentjes een van en vier camera's wordt uit hij gedropt in met de middle of naar nowhere. Hij uit bouwt zelf zijn onderdak, vangt zijn door eigen op tv wild en op wordt nachten wakker gehouden door alle de beesten uit om hem heen. Het hele op tv avontuur legt van hij zelf vast. met Nadat hij van met een op helikopter is gedropt in St. uit Lucie County met in Amerika moet van hij op tijdens zoek naar een geschikte plek de om zijn slaapplek te met bouwen. Als de door nacht eenmaal op valt en Dennis in zijn ogen dicht in doet lopen de koude het rillingen tijdens over zijn rug met van alle geluiden met om hem heen. In uit de naar dagen die volgen krijgt Dennis het tijdens steeds zwaarder. van Fysiek, maar vooral mentaal. het Met een het zelfgemaakte de speer en vallen probeert hij op beesten te de vangen voor door een maaltijd, maar zijn tijdens energiepeil zakt met de dag. het En met toch zit Dennis met in een big smile iedere op tv avond bij zijn op vuurtje. Dit is met zijn droom: uit alleen in de van wildernis.

juli 2021
20-07-2014 21:20

Dennis Storm into the Wild

Dennis Storm into the wild - Dennis Storm into the Wild

Speciale uitzending over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in co

20-05-2011 20:25

Aflevering 1

Dennis Storm into the wild - Aflevering 1

Special over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in combinatie met niet eerder vetoonde beelden. Dennis reist af naar ongerept Amerika om acht dagen helemaal alleen in de wildernis te ov...

Dennis Storm into the wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis Storm into the wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis Storm into the wild bij Dennis Storm into the wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis Storm into the wild. Heb je een uitzending van Dennis Storm into the wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis Storm into the wild gemist

Special over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in combinatie met niet eerder vertoonde beelden. Dennis reist af naar ongerept Amerika om acht dagen helemaal alleen in de wildernis te overleven. Bewapend met een mes, een paar vuursteentjes en vier camera's wordt hij gedropt in de middle of nowhere. Hij bouwt zelf zijn onderdak, vangt zijn eigen wild en wordt nachten wakker gehouden door alle beesten om hem heen. Het hele avontuur legt hij zelf vast. Nadat hij met een helikopter is gedropt in St. Lucie County in Amerika moet hij opzoek naar een geschikte plek om zijn slaapplek te bouwen. Als de nacht eenmaal valt en Dennis zijn ogen dicht doet lopen de koude rillingen over zijn rug van alle geluiden om hem heen. In de dagen die volgen krijgt Dennis het steeds zwaarder. Fysiek, maar vooral mentaal. Met een zelfgemaakte speer en vallen probeert hij beesten te vangen voor eenmaaltijd, maar zijn energiepeil zakt met de dag. En toch zit Dennis met een big smile iedere avond bij zijn vuurtje. Dit is zijn droom: alleen in de wildernis.

Uitzending gemist van Dennis Storm into the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis Storm into the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-07-2014 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!