Programma gemist?

Speciale met uitzending over naar Dennis zijn avontuur in tijdens de wildernis. Een compilatie van van zijn items uit naar How met To Stay Alive in van co

Special met over Dennis zijn avontuur naar in de het wildernis. Een naar compilatie van zijn items in uit How To Stay een Alive op in combinatie met op tv niet eerder vetoonde beelden. Dennis reist tijdens af naar ongerept naar Amerika om acht door dagen helemaal naar alleen in de naar wildernis te overleven. van Bewapend met een mes, uit een paar tijdens vuursteentjes naar en vier camera's wordt hij gedropt de in tijdens de middle of nowhere. Hij het bouwt in zelf zijn onderdak, vangt met zijn eigen wild en de wordt nachten wakker de gehouden van door alle beesten met om hem heen. van Het hele avontuur legt in hij zelf van vast. Nadat hij in met een helikopter is gedropt naar in St. Lucie door op County in Amerika moet hij uit op zoek naar op tv een geschikte uit plek om met zijn slaapplek te in bouwen. Als de nacht eenmaal valt tijdens op en Dennis zijn ogen dicht doet de lopen de koude de rillingen een over zijn rug van met alle geluiden om hem het heen. In op de dagen die volgen van krijgt Dennis het de de steeds zwaarder. Fysiek, een maar vooral mentaal. door Met een zelfgemaakte speer en vallen de in probeert hij beesten te van vangen voor een maaltijd, maar op tv zijn energiepeil op tv zakt met de van dag. En toch door zit Dennis op met een een big smile iedere avond op bij zijn vuurtje. Dit is de met zijn droom: alleen in de de wildernis.

september 2020
20-07-2014 21:20

Dennis Storm into the Wild

Dennis Storm into the wild - Dennis Storm into the Wild

Speciale uitzending over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in co

20-05-2011 20:25

Aflevering 1

Dennis Storm into the wild - Aflevering 1

Special over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in combinatie met niet eerder vetoonde beelden. Dennis reist af naar ongerept Amerika om acht dagen helemaal alleen in de wildernis te ov...

Dennis Storm into the wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis Storm into the wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis Storm into the wild bij Dennis Storm into the wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis Storm into the wild. Heb je een uitzending van Dennis Storm into the wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis Storm into the wild gemist

Special over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in combinatie met niet eerder vertoonde beelden. Dennis reist af naar ongerept Amerika om acht dagen helemaal alleen in de wildernis te overleven. Bewapend met een mes, een paar vuursteentjes en vier camera's wordt hij gedropt in de middle of nowhere. Hij bouwt zelf zijn onderdak, vangt zijn eigen wild en wordt nachten wakker gehouden door alle beesten om hem heen. Het hele avontuur legt hij zelf vast. Nadat hij met een helikopter is gedropt in St. Lucie County in Amerika moet hij opzoek naar een geschikte plek om zijn slaapplek te bouwen. Als de nacht eenmaal valt en Dennis zijn ogen dicht doet lopen de koude rillingen over zijn rug van alle geluiden om hem heen. In de dagen die volgen krijgt Dennis het steeds zwaarder. Fysiek, maar vooral mentaal. Met een zelfgemaakte speer en vallen probeert hij beesten te vangen voor eenmaaltijd, maar zijn energiepeil zakt met de dag. En toch zit Dennis met een big smile iedere avond bij zijn vuurtje. Dit is zijn droom: alleen in de wildernis.

Uitzending gemist van Dennis Storm into the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis Storm into the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-07-2014 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!