Programma gemist?

Speciale uitzending op tv over Dennis zijn avontuur op tv in de wildernis. door door Een compilatie van zijn tijdens items uit uit How To Stay Alive in op tv co

Special over Dennis een zijn avontuur in in de wildernis. het Een compilatie van zijn het in items uit How op tv To Stay Alive in combinatie in met niet van eerder vetoonde beelden. Dennis tijdens reist af naar in ongerept Amerika op om acht dagen helemaal alleen van in de op wildernis met te overleven. Bewapend het met een mes, een paar vuursteentjes van en vier camera's tijdens tijdens wordt hij gedropt met in de middle of nowhere. de Hij met bouwt zelf zijn in onderdak, vangt zijn eigen wild en op tv wordt nachten wakker een gehouden uit door alle beesten om uit hem heen. Het hele naar het avontuur legt hij een zelf vast. Nadat hij door met een helikopter is gedropt op van in St. Lucie County uit in Amerika moet een hij op zoek naar een naar geschikte een plek om in zijn slaapplek te bouwen. uit Als de nacht eenmaal in valt en Dennis zijn van ogen dicht doet de lopen de het koude rillingen het over zijn rug van alle door geluiden om naar hem met heen. In de met dagen die volgen krijgt Dennis een het steeds zwaarder. uit Fysiek, op tv maar vooral mentaal. Met een zelfgemaakte door speer en vallen de probeert hij tijdens beesten van te vangen voor het een maaltijd, maar zijn energiepeil zakt in met de van dag. En toch zit op Dennis met naar een big smile in iedere avond bij naar zijn vuurtje. Dit is de met zijn droom: alleen in uit de wildernis.

juni 2021
20-07-2014 21:20

Dennis Storm into the Wild

Dennis Storm into the wild - Dennis Storm into the Wild

Speciale uitzending over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in co

20-05-2011 20:25

Aflevering 1

Dennis Storm into the wild - Aflevering 1

Special over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in combinatie met niet eerder vetoonde beelden. Dennis reist af naar ongerept Amerika om acht dagen helemaal alleen in de wildernis te ov...

Dennis Storm into the wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis Storm into the wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis Storm into the wild bij Dennis Storm into the wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis Storm into the wild. Heb je een uitzending van Dennis Storm into the wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis Storm into the wild gemist

Special over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in combinatie met niet eerder vertoonde beelden. Dennis reist af naar ongerept Amerika om acht dagen helemaal alleen in de wildernis te overleven. Bewapend met een mes, een paar vuursteentjes en vier camera's wordt hij gedropt in de middle of nowhere. Hij bouwt zelf zijn onderdak, vangt zijn eigen wild en wordt nachten wakker gehouden door alle beesten om hem heen. Het hele avontuur legt hij zelf vast. Nadat hij met een helikopter is gedropt in St. Lucie County in Amerika moet hij opzoek naar een geschikte plek om zijn slaapplek te bouwen. Als de nacht eenmaal valt en Dennis zijn ogen dicht doet lopen de koude rillingen over zijn rug van alle geluiden om hem heen. In de dagen die volgen krijgt Dennis het steeds zwaarder. Fysiek, maar vooral mentaal. Met een zelfgemaakte speer en vallen probeert hij beesten te vangen voor eenmaaltijd, maar zijn energiepeil zakt met de dag. En toch zit Dennis met een big smile iedere avond bij zijn vuurtje. Dit is zijn droom: alleen in de wildernis.

Uitzending gemist van Dennis Storm into the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis Storm into the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-07-2014 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!