Programma gemist?

Speciale het uitzending over Dennis uit zijn avontuur in de tijdens wildernis. Een compilatie van van zijn items naar uit How To van Stay Alive in de co

Special een over Dennis zijn avontuur in op tv de wildernis. Een van compilatie van van zijn items uit een How To een Stay Alive door in combinatie met niet eerder vetoonde met beelden. Dennis een reist af naar in ongerept Amerika om acht door op dagen helemaal alleen in de naar wildernis te naar overleven. Bewapend het met een mes, tijdens een paar vuursteentjes en vier camera's met wordt uit hij gedropt in de op middle op of nowhere. Hij bouwt zelf zijn de onderdak, op vangt zijn de eigen wild en wordt nachten wakker door gehouden door alle met beesten om het hem heen. Het hele op avontuur tijdens legt hij zelf de vast. Nadat hij met met een helikopter op is gedropt in met St. Lucie County in Amerika naar op tv moet hij op zoek naar een in met geschikte plek om zijn slaapplek de te bouwen. Als de de nacht het eenmaal valt en Dennis op tv zijn ogen naar dicht doet lopen de door koude rillingen het over zijn rug van van alle geluiden om naar hem heen. In door de dagen die met volgen op krijgt Dennis het steeds op tv zwaarder. Fysiek, maar het vooral mentaal. Met een zelfgemaakte tijdens speer en van vallen probeert tijdens hij beesten te op vangen voor van een maaltijd, maar zijn van energiepeil zakt met op tv de dag. En toch zit de Dennis het met een big smile iedere door avond bij zijn het tijdens vuurtje. Dit is zijn droom: naar alleen in de het wildernis.

oktober 2020
20-07-2014 21:20

Dennis Storm into the Wild

Dennis Storm into the wild - Dennis Storm into the Wild

Speciale uitzending over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in co

20-05-2011 20:25

Aflevering 1

Dennis Storm into the wild - Aflevering 1

Special over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in combinatie met niet eerder vetoonde beelden. Dennis reist af naar ongerept Amerika om acht dagen helemaal alleen in de wildernis te ov...

Dennis Storm into the wild gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dennis Storm into the wild de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dennis Storm into the wild bij Dennis Storm into the wild liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dennis Storm into the wild. Heb je een uitzending van Dennis Storm into the wild gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dennis Storm into the wild gemist

Special over Dennis zijn avontuur in de wildernis. Een compilatie van zijn items uit How To Stay Alive in combinatie met niet eerder vertoonde beelden. Dennis reist af naar ongerept Amerika om acht dagen helemaal alleen in de wildernis te overleven. Bewapend met een mes, een paar vuursteentjes en vier camera's wordt hij gedropt in de middle of nowhere. Hij bouwt zelf zijn onderdak, vangt zijn eigen wild en wordt nachten wakker gehouden door alle beesten om hem heen. Het hele avontuur legt hij zelf vast. Nadat hij met een helikopter is gedropt in St. Lucie County in Amerika moet hij opzoek naar een geschikte plek om zijn slaapplek te bouwen. Als de nacht eenmaal valt en Dennis zijn ogen dicht doet lopen de koude rillingen over zijn rug van alle geluiden om hem heen. In de dagen die volgen krijgt Dennis het steeds zwaarder. Fysiek, maar vooral mentaal. Met een zelfgemaakte speer en vallen probeert hij beesten te vangen voor eenmaaltijd, maar zijn energiepeil zakt met de dag. En toch zit Dennis met een big smile iedere avond bij zijn vuurtje. Dit is zijn droom: alleen in de wildernis.

Uitzending gemist van Dennis Storm into the wild? Hier kun je alle uitzendingen van Dennis Storm into the wild kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 20-07-2014 om 21:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!