Programma gemist?

Satirisch het programma waarin van twee teams scherp, meedogenloos en met in veel humor de de uit actualiteit te lijf gaan. Radiomaker het en presentator Frits van Spits en rapper, op tv acteur door en presentator Ali door B zijn te naar gast.

Satirisch naar programma waarin twee op tv teams scherp, meedogenloos en met naar de veel humor de actualiteit uit te lijf gaan. tijdens Radio-dj's Coen in en Sander zijn te het gast.

Satirisch de programma waarin twee teams met scherp, meedogenloos het en met veel humor de op tv van actualiteit te lijf de gaan. Cabaretier Mike Boddé tijdens en NOS-presentatrice Dionne Stax zijn naar te het gast.

RTL-correspondent naar Olaf Koens en rapper uit en acteur Willie Wartaal van zijn naar te gast.

Politicus Jesse Klaver op tv de en actrice en fotomodel Kim Feenstra in met zijn te gast.

Schrijver op tv Mano Bouzamour en wetenschapsjournalist een Ionica Smeets zijn vandaag tijdens te gast. op Samen met de teamcaptain tijdens becommentariëren ze de op tv meest in opvallende en van spraakmakende actualiteiten van tijdens de afgelopen week.

Teamcaptains Raoul op tv Heertje en Thomas Acda door storten zich het weer in op het meest interessante een nieuws van de naar afgelopen week. Ze door worden daarbij deskundig bijgestaan van door presentator met Derk Bolt en presentatrice Annemiek op het Schrijver.

Presentator Maxim Hartman het en met schrijver Özcan Akyol tijdens zijn vandaag de gasten. Zij het verwonderen zich de samen met Raoul en met Thomas over de de een hilarische, vreemde en bijzondere actualiteiten in van de afgelopen op week.

Wetenschapsjournalist uit Diederik Jekel en maatschappijhistoricus Zihni in Özdil werpen vandaag uit samen met de van teamcaptains een satirische het blik op het in laatste naar nieuws.

Q-music-dj's tijdens Mattie Valk naar en Wietze de Jager de nemen samen met Raoul en een Thomas het op meest opvallende uit nieuws van de afgelopen week naar in door.

Acteur van Hajo Bruins en Greenpeace-activiste Faiza een uit Oulahsen schuiven bij Thomas en uit Raoul naar aan.

Stand-upcomedian door en presentator Owen naar Schumacher en op acteur Tim Haars schuiven dit keer door aan en in maken samen met teamcaptains in Thomas door Acda en op Raoul Heertje hilarische op tv opmerkingen over de meest opmerkelijke tijdens nieuwsfeiten van de afgelopen met uit week.

Ex-profvoetballer met en analyticus Jan een van Halst naar en Erwin Taams, hoogste bieder tijdens van naar de Serious Request-veiling, naar zijn vandaag te de gast en geven op op een humoristische het manier commentaar op naar de actualiteiten, samen met teamcaptains naar Thomas Acda en Raoul de een Heertje.

Schrijver van Anton Dautzenberg door en zanger Guus Meeuwis schuiven vandaag tijdens aan de en kijken met naar een satirische blik naar het naar nieuws van in de afgelopen tijdens week, samen met teamcaptains een Thomas uit Acda en Raoul een Heertje.

Presentatrice Suzanne Bosman een en het atlete Marlou van Rhijn in zijn deze met week te gast op tv en verwonderen zich door samen met teamcaptains door Thomas Acda op en Raoul Heertje over het laatste de door nieuws.

augustus 2020
10-10-2015 22:15

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Radiomaker en presentator Frits Spits en rapper, acteur en presentator Ali B zijn te gast.

03-10-2015 22:20

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Radio-dj's Coen en Sander zijn te gast.

26-09-2015 22:17

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Cabaretier Mike Boddé en NOS-presentatrice Dionne Stax zijn te gast.

12-09-2015 22:22

Afl. 2

Dit Was Het Nieuws - Afl. 2

RTL-correspondent Olaf Koens en rapper en acteur Willie Wartaal zijn te gast.

05-09-2015 22:21

Afl. 1

Dit Was Het Nieuws - Afl. 1

Politicus Jesse Klaver en actrice en fotomodel Kim Feenstra zijn te gast.

08-11-2014 22:08

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Schrijver Mano Bouzamour en wetenschapsjournalist Ionica Smeets zijn vandaag te gast. Samen met de teamcaptain becommentariëren ze de meest opvallende en spraakmakende actualiteiten van de afgelopen week.

01-11-2014 22:42

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Teamcaptains Raoul Heertje en Thomas Acda storten zich weer op het meest interessante nieuws van de afgelopen week. Ze worden daarbij deskundig bijgestaan door presentator Derk Bolt en presentatrice Annemiek Schrijver.

25-10-2014 22:14

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Presentator Maxim Hartman en schrijver Özcan Akyol zijn vandaag de gasten. Zij verwonderen zich samen met Raoul en Thomas over de hilarische, vreemde en bijzondere actualiteiten van de afgelopen week.

18-10-2014 21:59

Afl. 3

Dit Was Het Nieuws - Afl. 3

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en maatschappijhistoricus Zihni Özdil werpen vandaag samen met de teamcaptains een satirische blik op het laatste nieuws.

11-10-2014 21:58

Afl. 2

Dit Was Het Nieuws - Afl. 2

Q-music-dj's Mattie Valk en Wietze de Jager nemen samen met Raoul en Thomas het meest opvallende nieuws van de afgelopen week door.

04-10-2014 21:54

Afl. 1

Dit Was Het Nieuws - Afl. 1

Acteur Hajo Bruins en Greenpeace-activiste Faiza Oulahsen schuiven bij Thomas en Raoul aan.

05-04-2014 22:19

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Stand-upcomedian en presentator Owen Schumacher en acteur Tim Haars schuiven dit keer aan en maken samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje hilarische opmerkingen over de meest opmerkelijke nieuwsfeiten van de afgelopen week.

29-03-2014 22:18

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Ex-profvoetballer en analyticus Jan van Halst en Erwin Taams, hoogste bieder van de Serious Request-veiling, zijn vandaag te gast en geven op een humoristische manier commentaar op de actualiteiten, samen met teamcaptains Thomas Acda en Rao...

22-03-2014 22:24

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Schrijver Anton Dautzenberg en zanger Guus Meeuwis schuiven vandaag aan en kijken met een satirische blik naar het nieuws van de afgelopen week, samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje.

15-03-2014 22:19

Afl. 3

Dit Was Het Nieuws - Afl. 3

Presentatrice Suzanne Bosman en atlete Marlou van Rhijn zijn deze week te gast en verwonderen zich samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje over het laatste nieuws.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Was Het Nieuws gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Was Het Nieuws de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Was Het Nieuws bij Dit Was Het Nieuws liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Was Het Nieuws. Heb je een uitzending van Dit Was Het Nieuws gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Was Het Nieuws gemist

In het satirische nieuwsprogramma Dit Was Het Nieuws worden gasten wekelijks op de proef gesteld met opvallende krantenkoppen en nieuwsfeiten. Wat de context is en hoe die wordt gezien door de twee teams levert de nodige hilariteit op. Met Dit Was Het Nieuws weer in de originele bezetting van 1996 tot 2001 neemt Harm Edens als vanouds de honneurs waar als presentator, en bindt teamcaptain Raoul Heertje de strijd aan tegen het team van Thomas Acda.

Uitzending gemist van Dit Was Het Nieuws? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Was Het Nieuws kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 52
  • Laatste uitzending op 10-10-2015 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!