Programma gemist?

Satirisch programma met waarin twee teams scherp, tijdens met meedogenloos en met veel tijdens humor de actualiteit de te lijf gaan. een Radiomaker en presentator Frits de Spits en rapper, een acteur uit en presentator Ali B door zijn te het gast.

Satirisch programma waarin een in twee teams scherp, meedogenloos en met uit veel de humor de naar actualiteit te lijf met gaan. Radio-dj's Coen en naar Sander zijn van te gast.

Satirisch door programma waarin twee teams met scherp, meedogenloos en met op tv uit veel humor de actualiteit te op lijf gaan. Cabaretier op tv Mike Boddé en NOS-presentatrice een een Dionne Stax zijn te van gast.

RTL-correspondent Olaf Koens op en rapper en van acteur met Willie Wartaal zijn tijdens te gast.

Politicus Jesse Klaver door en naar actrice en fotomodel een Kim Feenstra zijn tijdens te gast.

Schrijver tijdens Mano Bouzamour en wetenschapsjournalist op Ionica het Smeets zijn vandaag op te gast. Samen met de tijdens teamcaptain naar becommentariëren ze de de meest opvallende en spraakmakende actualiteiten met van de afgelopen de week.

Teamcaptains Raoul tijdens Heertje en het Thomas Acda op storten zich weer op tv op het meest interessante tijdens nieuws van de afgelopen week. op tv Ze op worden daarbij in deskundig bijgestaan door presentator Derk Bolt van en presentatrice Annemiek uit in Schrijver.

Presentator Maxim Hartman op tv door en schrijver Özcan Akyol zijn vandaag op naar de gasten. Zij een verwonderen zich samen met Raoul en op tv Thomas in over de hilarische, vreemde in en de bijzondere actualiteiten van de met afgelopen week.

Wetenschapsjournalist op tv Diederik Jekel en maatschappijhistoricus Zihni de een Özdil werpen vandaag samen met de met op teamcaptains een satirische blik een op het laatste van nieuws.

Q-music-dj's Mattie uit Valk en Wietze met de Jager met nemen samen met een Raoul en naar Thomas het meest opvallende naar nieuws van de afgelopen met week op door.

Acteur Hajo Bruins op tv en Greenpeace-activiste het Faiza Oulahsen schuiven uit bij Thomas de en Raoul met aan.

Stand-upcomedian en in presentator Owen tijdens Schumacher en acteur naar Tim Haars uit schuiven dit keer aan en maken op tv samen door met teamcaptains Thomas de Acda en Raoul Heertje in hilarische opmerkingen uit over de meest opmerkelijke nieuwsfeiten naar van de afgelopen naar op tv week.

Ex-profvoetballer en analyticus met Jan van op Halst en Erwin op tv Taams, een hoogste bieder van van de Serious Request-veiling, zijn een vandaag te gast en geven op tv op met een humoristische manier commentaar het op de actualiteiten, van samen uit met teamcaptains Thomas van Acda en Raoul door Heertje.

Schrijver de Anton Dautzenberg van en zanger Guus Meeuwis een schuiven vandaag aan de en kijken met een satirische naar uit blik naar het het nieuws van de op tv afgelopen week, samen met teamcaptains Thomas door Acda een en Raoul van Heertje.

Presentatrice Suzanne Bosman van en atlete Marlou een van Rhijn uit zijn deze door week te in gast en verwonderen op tv zich samen met in teamcaptains Thomas Acda en Raoul tijdens Heertje tijdens over het laatste naar nieuws.

december 2019
10-10-2015 22:15

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Radiomaker en presentator Frits Spits en rapper, acteur en presentator Ali B zijn te gast.

03-10-2015 22:20

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Radio-dj's Coen en Sander zijn te gast.

26-09-2015 22:17

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Cabaretier Mike Boddé en NOS-presentatrice Dionne Stax zijn te gast.

12-09-2015 22:22

Afl. 2

Dit Was Het Nieuws - Afl. 2

RTL-correspondent Olaf Koens en rapper en acteur Willie Wartaal zijn te gast.

05-09-2015 22:21

Afl. 1

Dit Was Het Nieuws - Afl. 1

Politicus Jesse Klaver en actrice en fotomodel Kim Feenstra zijn te gast.

08-11-2014 22:08

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Schrijver Mano Bouzamour en wetenschapsjournalist Ionica Smeets zijn vandaag te gast. Samen met de teamcaptain becommentariëren ze de meest opvallende en spraakmakende actualiteiten van de afgelopen week.

01-11-2014 22:42

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Teamcaptains Raoul Heertje en Thomas Acda storten zich weer op het meest interessante nieuws van de afgelopen week. Ze worden daarbij deskundig bijgestaan door presentator Derk Bolt en presentatrice Annemiek Schrijver.

25-10-2014 22:14

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Presentator Maxim Hartman en schrijver Özcan Akyol zijn vandaag de gasten. Zij verwonderen zich samen met Raoul en Thomas over de hilarische, vreemde en bijzondere actualiteiten van de afgelopen week.

18-10-2014 21:59

Afl. 3

Dit Was Het Nieuws - Afl. 3

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en maatschappijhistoricus Zihni Özdil werpen vandaag samen met de teamcaptains een satirische blik op het laatste nieuws.

11-10-2014 21:58

Afl. 2

Dit Was Het Nieuws - Afl. 2

Q-music-dj's Mattie Valk en Wietze de Jager nemen samen met Raoul en Thomas het meest opvallende nieuws van de afgelopen week door.

04-10-2014 21:54

Afl. 1

Dit Was Het Nieuws - Afl. 1

Acteur Hajo Bruins en Greenpeace-activiste Faiza Oulahsen schuiven bij Thomas en Raoul aan.

05-04-2014 22:19

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Stand-upcomedian en presentator Owen Schumacher en acteur Tim Haars schuiven dit keer aan en maken samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje hilarische opmerkingen over de meest opmerkelijke nieuwsfeiten van de afgelopen week.

29-03-2014 22:18

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Ex-profvoetballer en analyticus Jan van Halst en Erwin Taams, hoogste bieder van de Serious Request-veiling, zijn vandaag te gast en geven op een humoristische manier commentaar op de actualiteiten, samen met teamcaptains Thomas Acda en Rao...

22-03-2014 22:24

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Schrijver Anton Dautzenberg en zanger Guus Meeuwis schuiven vandaag aan en kijken met een satirische blik naar het nieuws van de afgelopen week, samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje.

15-03-2014 22:19

Afl. 3

Dit Was Het Nieuws - Afl. 3

Presentatrice Suzanne Bosman en atlete Marlou van Rhijn zijn deze week te gast en verwonderen zich samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje over het laatste nieuws.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Was Het Nieuws gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Was Het Nieuws de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Was Het Nieuws bij Dit Was Het Nieuws liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Was Het Nieuws. Heb je een uitzending van Dit Was Het Nieuws gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Was Het Nieuws gemist

In het satirische nieuwsprogramma Dit Was Het Nieuws worden gasten wekelijks op de proef gesteld met opvallende krantenkoppen en nieuwsfeiten. Wat de context is en hoe die wordt gezien door de twee teams levert de nodige hilariteit op. Met Dit Was Het Nieuws weer in de originele bezetting van 1996 tot 2001 neemt Harm Edens als vanouds de honneurs waar als presentator, en bindt teamcaptain Raoul Heertje de strijd aan tegen het team van Thomas Acda.

Uitzending gemist van Dit Was Het Nieuws? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Was Het Nieuws kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 52
  • Laatste uitzending op 10-10-2015 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!