Programma gemist?

Satirisch programma met waarin het twee teams scherp, meedogenloos en in met veel met humor de actualiteit te een lijf gaan. de Radiomaker en presentator Frits Spits op tv en met rapper, acteur en presentator op Ali B in zijn te een gast.

Satirisch programma waarin uit twee teams een scherp, meedogenloos op en met veel in humor de actualiteit te in lijf gaan. van Radio-dj's Coen de en Sander zijn te het gast.

Satirisch het programma waarin twee teams scherp, met de meedogenloos en met veel humor de de actualiteit te lijf een op gaan. Cabaretier Mike Boddé en NOS-presentatrice op Dionne uit Stax zijn te naar gast.

RTL-correspondent Olaf in Koens in en rapper en acteur een Willie Wartaal van zijn te gast.

Politicus Jesse tijdens Klaver en een actrice en van fotomodel Kim Feenstra tijdens zijn te gast.

Schrijver Mano naar Bouzamour en wetenschapsjournalist Ionica een door Smeets zijn vandaag te naar gast. Samen met de teamcaptain op becommentariëren ze de met naar meest opvallende en spraakmakende actualiteiten naar van de afgelopen uit week.

Teamcaptains Raoul door Heertje en Thomas Acda in storten zich een weer op op het meest interessante nieuws van het de in afgelopen week. Ze worden daarbij naar een deskundig bijgestaan door de presentator Derk Bolt met en presentatrice Annemiek op tv Schrijver.

Presentator Maxim een Hartman en schrijver in Özcan Akyol zijn vandaag door de gasten. de Zij verwonderen de zich samen met Raoul op tv en Thomas over een de hilarische, met vreemde en bijzondere actualiteiten van uit op tv de afgelopen week.

Wetenschapsjournalist van Diederik Jekel en naar maatschappijhistoricus Zihni Özdil uit werpen vandaag samen met de uit teamcaptains een satirische door uit blik op het laatste op nieuws.

Q-music-dj's tijdens Mattie Valk en naar Wietze de op tv Jager nemen samen met Raoul en met Thomas het uit meest opvallende nieuws van tijdens de afgelopen van week een door.

Acteur het Hajo Bruins en Greenpeace-activiste met Faiza Oulahsen schuiven bij tijdens Thomas en Raoul op tv met aan.

Stand-upcomedian op en presentator Owen Schumacher een en acteur naar Tim Haars schuiven dit een keer het aan en maken samen uit met teamcaptains het Thomas Acda en Raoul in Heertje hilarische opmerkingen over met de het meest opmerkelijke nieuwsfeiten van de tijdens afgelopen op week.

Ex-profvoetballer en op tv analyticus Jan op van Halst en met Erwin Taams, hoogste bieder de van de Serious het Request-veiling, zijn de vandaag te gast met en geven op tv op een humoristische naar manier commentaar op de op tv actualiteiten, samen met teamcaptains van Thomas Acda en Raoul naar de Heertje.

Schrijver op tv Anton Dautzenberg en de zanger Guus het Meeuwis schuiven vandaag aan en van kijken met een satirische uit de blik naar het in nieuws van de tijdens afgelopen week, samen met teamcaptains Thomas op tv Acda en een Raoul uit Heertje.

Presentatrice Suzanne met Bosman en atlete op tv Marlou de van Rhijn zijn deze week door te van gast en verwonderen zich samen een met naar teamcaptains Thomas Acda en Raoul het Heertje over het laatste op de nieuws.

april 2021
10-10-2015 22:15

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Radiomaker en presentator Frits Spits en rapper, acteur en presentator Ali B zijn te gast.

03-10-2015 22:20

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Radio-dj's Coen en Sander zijn te gast.

26-09-2015 22:17

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Cabaretier Mike Boddé en NOS-presentatrice Dionne Stax zijn te gast.

12-09-2015 22:22

Afl. 2

Dit Was Het Nieuws - Afl. 2

RTL-correspondent Olaf Koens en rapper en acteur Willie Wartaal zijn te gast.

05-09-2015 22:21

Afl. 1

Dit Was Het Nieuws - Afl. 1

Politicus Jesse Klaver en actrice en fotomodel Kim Feenstra zijn te gast.

08-11-2014 22:08

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Schrijver Mano Bouzamour en wetenschapsjournalist Ionica Smeets zijn vandaag te gast. Samen met de teamcaptain becommentariëren ze de meest opvallende en spraakmakende actualiteiten van de afgelopen week.

01-11-2014 22:42

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Teamcaptains Raoul Heertje en Thomas Acda storten zich weer op het meest interessante nieuws van de afgelopen week. Ze worden daarbij deskundig bijgestaan door presentator Derk Bolt en presentatrice Annemiek Schrijver.

25-10-2014 22:14

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Presentator Maxim Hartman en schrijver Özcan Akyol zijn vandaag de gasten. Zij verwonderen zich samen met Raoul en Thomas over de hilarische, vreemde en bijzondere actualiteiten van de afgelopen week.

18-10-2014 21:59

Afl. 3

Dit Was Het Nieuws - Afl. 3

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en maatschappijhistoricus Zihni Özdil werpen vandaag samen met de teamcaptains een satirische blik op het laatste nieuws.

11-10-2014 21:58

Afl. 2

Dit Was Het Nieuws - Afl. 2

Q-music-dj's Mattie Valk en Wietze de Jager nemen samen met Raoul en Thomas het meest opvallende nieuws van de afgelopen week door.

04-10-2014 21:54

Afl. 1

Dit Was Het Nieuws - Afl. 1

Acteur Hajo Bruins en Greenpeace-activiste Faiza Oulahsen schuiven bij Thomas en Raoul aan.

05-04-2014 22:19

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Stand-upcomedian en presentator Owen Schumacher en acteur Tim Haars schuiven dit keer aan en maken samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje hilarische opmerkingen over de meest opmerkelijke nieuwsfeiten van de afgelopen week.

29-03-2014 22:18

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Ex-profvoetballer en analyticus Jan van Halst en Erwin Taams, hoogste bieder van de Serious Request-veiling, zijn vandaag te gast en geven op een humoristische manier commentaar op de actualiteiten, samen met teamcaptains Thomas Acda en Rao...

22-03-2014 22:24

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Schrijver Anton Dautzenberg en zanger Guus Meeuwis schuiven vandaag aan en kijken met een satirische blik naar het nieuws van de afgelopen week, samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje.

15-03-2014 22:19

Afl. 3

Dit Was Het Nieuws - Afl. 3

Presentatrice Suzanne Bosman en atlete Marlou van Rhijn zijn deze week te gast en verwonderen zich samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje over het laatste nieuws.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Was Het Nieuws gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Was Het Nieuws de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Was Het Nieuws bij Dit Was Het Nieuws liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Was Het Nieuws. Heb je een uitzending van Dit Was Het Nieuws gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Was Het Nieuws gemist

In het satirische nieuwsprogramma Dit Was Het Nieuws worden gasten wekelijks op de proef gesteld met opvallende krantenkoppen en nieuwsfeiten. Wat de context is en hoe die wordt gezien door de twee teams levert de nodige hilariteit op. Met Dit Was Het Nieuws weer in de originele bezetting van 1996 tot 2001 neemt Harm Edens als vanouds de honneurs waar als presentator, en bindt teamcaptain Raoul Heertje de strijd aan tegen het team van Thomas Acda.

Uitzending gemist van Dit Was Het Nieuws? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Was Het Nieuws kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 52
  • Laatste uitzending op 10-10-2015 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!