Programma gemist?

Satirisch programma waarin naar twee teams scherp, met meedogenloos en met naar veel humor de uit naar actualiteit te lijf op tv gaan. Radiomaker en uit presentator Frits Spits en rapper, acteur het en op tv presentator Ali B zijn op te naar gast.

Satirisch programma waarin een in twee teams scherp, meedogenloos en met op veel humor de naar actualiteit te de lijf gaan. Radio-dj's Coen van en Sander zijn op tv te uit gast.

Satirisch tijdens programma waarin twee naar teams scherp, meedogenloos en met tijdens veel humor van de op tv actualiteit te lijf gaan. Cabaretier Mike de Boddé door en NOS-presentatrice Dionne de Stax zijn te een gast.

RTL-correspondent de Olaf Koens en rapper naar en acteur Willie Wartaal door een zijn te gast.

Politicus Jesse Klaver van en actrice door en fotomodel Kim Feenstra een zijn naar te gast.

Schrijver tijdens Mano Bouzamour en naar wetenschapsjournalist Ionica naar Smeets zijn vandaag te door gast. Samen met de een teamcaptain becommentariëren door ze de een meest opvallende en spraakmakende actualiteiten van van van de afgelopen week.

Teamcaptains naar Raoul Heertje en door Thomas Acda met storten zich weer op het door meest de interessante nieuws van de de afgelopen week. op Ze worden daarbij deskundig bijgestaan op door presentator Derk Bolt met door en presentatrice Annemiek naar Schrijver.

Presentator Maxim van Hartman met en schrijver Özcan Akyol zijn tijdens vandaag de op tv gasten. Zij op tv verwonderen zich samen met Raoul tijdens en Thomas over de uit hilarische, vreemde op tv en bijzondere actualiteiten in van de afgelopen naar week.

Wetenschapsjournalist een Diederik Jekel en de maatschappijhistoricus Zihni Özdil uit werpen vandaag samen met de naar teamcaptains een uit satirische blik op het een laatste in nieuws.

Q-music-dj's Mattie tijdens Valk en het Wietze de de Jager nemen samen met met Raoul en Thomas uit het meest door opvallende nieuws van de van afgelopen week in door.

Acteur de Hajo Bruins in en Greenpeace-activiste Faiza Oulahsen een schuiven bij het Thomas en Raoul een aan.

Stand-upcomedian uit en presentator Owen Schumacher het en acteur Tim Haars met schuiven dit keer de aan en een maken samen met teamcaptains op Thomas Acda door en Raoul door Heertje hilarische opmerkingen over van de meest op opmerkelijke nieuwsfeiten van de afgelopen door met week.

Ex-profvoetballer en een analyticus Jan van een Halst in en Erwin Taams, hoogste op bieder van door de Serious Request-veiling, door zijn vandaag te door gast en geven op tv op een humoristische manier tijdens commentaar op een de actualiteiten, samen met teamcaptains de Thomas Acda en Raoul de van Heertje.

Schrijver het Anton Dautzenberg van en zanger Guus Meeuwis schuiven in vandaag uit aan en kijken met een satirische in blik naar het een nieuws van met de afgelopen week, op tv samen met teamcaptains met Thomas Acda en uit Raoul met Heertje.

Presentatrice tijdens Suzanne Bosman van en atlete Marlou van Rhijn zijn naar deze door week te gast naar en verwonderen op zich samen met teamcaptains door Thomas Acda in en Raoul Heertje over het met laatste op tv nieuws.

juli 2021
10-10-2015 22:15

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Radiomaker en presentator Frits Spits en rapper, acteur en presentator Ali B zijn te gast.

03-10-2015 22:20

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Radio-dj's Coen en Sander zijn te gast.

26-09-2015 22:17

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Cabaretier Mike Boddé en NOS-presentatrice Dionne Stax zijn te gast.

12-09-2015 22:22

Afl. 2

Dit Was Het Nieuws - Afl. 2

RTL-correspondent Olaf Koens en rapper en acteur Willie Wartaal zijn te gast.

05-09-2015 22:21

Afl. 1

Dit Was Het Nieuws - Afl. 1

Politicus Jesse Klaver en actrice en fotomodel Kim Feenstra zijn te gast.

08-11-2014 22:08

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Schrijver Mano Bouzamour en wetenschapsjournalist Ionica Smeets zijn vandaag te gast. Samen met de teamcaptain becommentariëren ze de meest opvallende en spraakmakende actualiteiten van de afgelopen week.

01-11-2014 22:42

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Teamcaptains Raoul Heertje en Thomas Acda storten zich weer op het meest interessante nieuws van de afgelopen week. Ze worden daarbij deskundig bijgestaan door presentator Derk Bolt en presentatrice Annemiek Schrijver.

25-10-2014 22:14

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Presentator Maxim Hartman en schrijver Özcan Akyol zijn vandaag de gasten. Zij verwonderen zich samen met Raoul en Thomas over de hilarische, vreemde en bijzondere actualiteiten van de afgelopen week.

18-10-2014 21:59

Afl. 3

Dit Was Het Nieuws - Afl. 3

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en maatschappijhistoricus Zihni Özdil werpen vandaag samen met de teamcaptains een satirische blik op het laatste nieuws.

11-10-2014 21:58

Afl. 2

Dit Was Het Nieuws - Afl. 2

Q-music-dj's Mattie Valk en Wietze de Jager nemen samen met Raoul en Thomas het meest opvallende nieuws van de afgelopen week door.

04-10-2014 21:54

Afl. 1

Dit Was Het Nieuws - Afl. 1

Acteur Hajo Bruins en Greenpeace-activiste Faiza Oulahsen schuiven bij Thomas en Raoul aan.

05-04-2014 22:19

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Stand-upcomedian en presentator Owen Schumacher en acteur Tim Haars schuiven dit keer aan en maken samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje hilarische opmerkingen over de meest opmerkelijke nieuwsfeiten van de afgelopen week.

29-03-2014 22:18

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Ex-profvoetballer en analyticus Jan van Halst en Erwin Taams, hoogste bieder van de Serious Request-veiling, zijn vandaag te gast en geven op een humoristische manier commentaar op de actualiteiten, samen met teamcaptains Thomas Acda en Rao...

22-03-2014 22:24

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Schrijver Anton Dautzenberg en zanger Guus Meeuwis schuiven vandaag aan en kijken met een satirische blik naar het nieuws van de afgelopen week, samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje.

15-03-2014 22:19

Afl. 3

Dit Was Het Nieuws - Afl. 3

Presentatrice Suzanne Bosman en atlete Marlou van Rhijn zijn deze week te gast en verwonderen zich samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje over het laatste nieuws.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Was Het Nieuws gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Was Het Nieuws de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Was Het Nieuws bij Dit Was Het Nieuws liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Was Het Nieuws. Heb je een uitzending van Dit Was Het Nieuws gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Was Het Nieuws gemist

In het satirische nieuwsprogramma Dit Was Het Nieuws worden gasten wekelijks op de proef gesteld met opvallende krantenkoppen en nieuwsfeiten. Wat de context is en hoe die wordt gezien door de twee teams levert de nodige hilariteit op. Met Dit Was Het Nieuws weer in de originele bezetting van 1996 tot 2001 neemt Harm Edens als vanouds de honneurs waar als presentator, en bindt teamcaptain Raoul Heertje de strijd aan tegen het team van Thomas Acda.

Uitzending gemist van Dit Was Het Nieuws? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Was Het Nieuws kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 52
  • Laatste uitzending op 10-10-2015 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!