Programma gemist?

Satirisch programma waarin de de twee teams scherp, meedogenloos en op met veel humor het de tijdens actualiteit te lijf gaan. met Radiomaker en op tv presentator Frits Spits en in rapper, acteur en de presentator Ali B zijn te de door gast.

Satirisch programma het waarin twee teams scherp, op meedogenloos in en met veel humor van de actualiteit te de lijf gaan. Radio-dj's Coen van en van Sander zijn te in gast.

Satirisch programma op tv waarin twee teams scherp, op meedogenloos en op tv met veel op tv humor de actualiteit de te lijf gaan. Cabaretier de Mike Boddé en uit NOS-presentatrice Dionne een Stax zijn naar te gast.

RTL-correspondent Olaf een Koens en rapper met en acteur met Willie Wartaal zijn te door gast.

Politicus Jesse uit Klaver en van actrice en op tv fotomodel Kim Feenstra op tv zijn te gast.

Schrijver Mano uit Bouzamour op tv en wetenschapsjournalist Ionica van Smeets zijn vandaag te het gast. Samen met de door teamcaptain becommentariëren ze het de meest naar opvallende en spraakmakende een actualiteiten van de afgelopen van week.

Teamcaptains Raoul tijdens Heertje en naar Thomas Acda storten zich weer op tv op het meest door interessante nieuws van het de de afgelopen week. Ze in worden daarbij deskundig bijgestaan door uit presentator Derk Bolt tijdens naar en presentatrice Annemiek op Schrijver.

Presentator de Maxim Hartman en schrijver een Özcan Akyol tijdens zijn vandaag de gasten. de Zij verwonderen zich op tv samen met Raoul en van Thomas in over de hilarische, vreemde en met bijzondere tijdens actualiteiten van in de afgelopen week.

Wetenschapsjournalist Diederik door Jekel en maatschappijhistoricus Zihni de Özdil werpen vandaag naar samen met de op tv naar teamcaptains een satirische blik op het de door laatste nieuws.

Q-music-dj's Mattie de Valk in en Wietze de tijdens Jager nemen samen met Raoul het en Thomas uit het meest opvallende nieuws op tv van de afgelopen week een op door.

Acteur Hajo uit Bruins en Greenpeace-activiste Faiza door Oulahsen schuiven bij naar Thomas en van Raoul tijdens aan.

Stand-upcomedian een en presentator Owen Schumacher en door acteur Tim Haars met schuiven dit naar keer het aan en maken in samen met teamcaptains tijdens Thomas Acda en Raoul naar Heertje hilarische opmerkingen over de tijdens meest tijdens opmerkelijke nieuwsfeiten van de in afgelopen het week.

Ex-profvoetballer en analyticus op uit Jan van Halst en Erwin door Taams, hoogste bieder van de de Serious met Request-veiling, zijn vandaag een te gast en van geven op een het humoristische manier op tv commentaar op de actualiteiten, samen tijdens met teamcaptains Thomas op Acda door en Raoul tijdens Heertje.

Schrijver door Anton Dautzenberg en een zanger Guus Meeuwis schuiven tijdens vandaag aan en het kijken met met een satirische blik de naar het nieuws uit van de afgelopen week, samen uit met teamcaptains op Thomas Acda en op Raoul uit Heertje.

Presentatrice een Suzanne Bosman en op tv atlete Marlou van Rhijn zijn een met deze week te gast en verwonderen tijdens zich samen met op tv teamcaptains Thomas Acda een en Raoul Heertje een de over het laatste een nieuws.

maart 2020
10-10-2015 22:15

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Radiomaker en presentator Frits Spits en rapper, acteur en presentator Ali B zijn te gast.

03-10-2015 22:20

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Radio-dj's Coen en Sander zijn te gast.

26-09-2015 22:17

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Cabaretier Mike Boddé en NOS-presentatrice Dionne Stax zijn te gast.

12-09-2015 22:22

Afl. 2

Dit Was Het Nieuws - Afl. 2

RTL-correspondent Olaf Koens en rapper en acteur Willie Wartaal zijn te gast.

05-09-2015 22:21

Afl. 1

Dit Was Het Nieuws - Afl. 1

Politicus Jesse Klaver en actrice en fotomodel Kim Feenstra zijn te gast.

08-11-2014 22:08

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Schrijver Mano Bouzamour en wetenschapsjournalist Ionica Smeets zijn vandaag te gast. Samen met de teamcaptain becommentariëren ze de meest opvallende en spraakmakende actualiteiten van de afgelopen week.

01-11-2014 22:42

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Teamcaptains Raoul Heertje en Thomas Acda storten zich weer op het meest interessante nieuws van de afgelopen week. Ze worden daarbij deskundig bijgestaan door presentator Derk Bolt en presentatrice Annemiek Schrijver.

25-10-2014 22:14

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Presentator Maxim Hartman en schrijver Özcan Akyol zijn vandaag de gasten. Zij verwonderen zich samen met Raoul en Thomas over de hilarische, vreemde en bijzondere actualiteiten van de afgelopen week.

18-10-2014 21:59

Afl. 3

Dit Was Het Nieuws - Afl. 3

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en maatschappijhistoricus Zihni Özdil werpen vandaag samen met de teamcaptains een satirische blik op het laatste nieuws.

11-10-2014 21:58

Afl. 2

Dit Was Het Nieuws - Afl. 2

Q-music-dj's Mattie Valk en Wietze de Jager nemen samen met Raoul en Thomas het meest opvallende nieuws van de afgelopen week door.

04-10-2014 21:54

Afl. 1

Dit Was Het Nieuws - Afl. 1

Acteur Hajo Bruins en Greenpeace-activiste Faiza Oulahsen schuiven bij Thomas en Raoul aan.

05-04-2014 22:19

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Stand-upcomedian en presentator Owen Schumacher en acteur Tim Haars schuiven dit keer aan en maken samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje hilarische opmerkingen over de meest opmerkelijke nieuwsfeiten van de afgelopen week.

29-03-2014 22:18

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Ex-profvoetballer en analyticus Jan van Halst en Erwin Taams, hoogste bieder van de Serious Request-veiling, zijn vandaag te gast en geven op een humoristische manier commentaar op de actualiteiten, samen met teamcaptains Thomas Acda en Rao...

22-03-2014 22:24

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Schrijver Anton Dautzenberg en zanger Guus Meeuwis schuiven vandaag aan en kijken met een satirische blik naar het nieuws van de afgelopen week, samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje.

15-03-2014 22:19

Afl. 3

Dit Was Het Nieuws - Afl. 3

Presentatrice Suzanne Bosman en atlete Marlou van Rhijn zijn deze week te gast en verwonderen zich samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje over het laatste nieuws.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Was Het Nieuws gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Was Het Nieuws de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Was Het Nieuws bij Dit Was Het Nieuws liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Was Het Nieuws. Heb je een uitzending van Dit Was Het Nieuws gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Was Het Nieuws gemist

In het satirische nieuwsprogramma Dit Was Het Nieuws worden gasten wekelijks op de proef gesteld met opvallende krantenkoppen en nieuwsfeiten. Wat de context is en hoe die wordt gezien door de twee teams levert de nodige hilariteit op. Met Dit Was Het Nieuws weer in de originele bezetting van 1996 tot 2001 neemt Harm Edens als vanouds de honneurs waar als presentator, en bindt teamcaptain Raoul Heertje de strijd aan tegen het team van Thomas Acda.

Uitzending gemist van Dit Was Het Nieuws? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Was Het Nieuws kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 52
  • Laatste uitzending op 10-10-2015 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!