Programma gemist?

Satirisch op tv programma waarin twee teams door scherp, meedogenloos en met van een veel humor de op actualiteit te lijf gaan. het Radiomaker en presentator een Frits Spits en rapper, op tv acteur naar en presentator Ali B op zijn te van gast.

Satirisch programma van waarin twee teams uit scherp, meedogenloos en met de de veel humor de actualiteit te lijf een uit gaan. Radio-dj's Coen door en Sander zijn te met gast.

Satirisch naar programma waarin twee teams een scherp, met meedogenloos en met veel naar humor de uit actualiteit te lijf met gaan. Cabaretier Mike Boddé en uit NOS-presentatrice Dionne Stax zijn een uit te gast.

RTL-correspondent naar Olaf Koens en rapper en op tv acteur Willie Wartaal het zijn te tijdens gast.

Politicus een Jesse Klaver en van actrice en fotomodel Kim het Feenstra zijn te uit gast.

Schrijver Mano met Bouzamour en door wetenschapsjournalist Ionica Smeets zijn tijdens vandaag te van gast. Samen met de teamcaptain op becommentariëren door ze de meest uit opvallende en spraakmakende het actualiteiten van de afgelopen uit week.

Teamcaptains het Raoul Heertje op tv en Thomas Acda storten zich op tv weer naar op het meest interessante nieuws op tv van met de afgelopen week. Ze worden op daarbij deskundig bijgestaan door door presentator Derk op Bolt en naar presentatrice Annemiek naar Schrijver.

Presentator Maxim naar Hartman en schrijver Özcan met door Akyol zijn vandaag de gasten. Zij door verwonderen zich samen op met Raoul met en Thomas van over de hilarische, vreemde op tv en bijzondere van actualiteiten van de afgelopen tijdens week.

Wetenschapsjournalist Diederik op tv Jekel door en maatschappijhistoricus Zihni van Özdil werpen vandaag samen met de een teamcaptains een satirische met blik op de het laatste met nieuws.

Q-music-dj's uit Mattie Valk op en Wietze de het Jager nemen samen met het Raoul en Thomas het door meest opvallende nieuws op tv van de afgelopen door week door door.

Acteur op Hajo Bruins en Greenpeace-activiste de Faiza Oulahsen schuiven bij door Thomas van en Raoul op aan.

Stand-upcomedian de en presentator naar Owen Schumacher en acteur tijdens Tim Haars het schuiven dit keer naar aan en maken samen op met teamcaptains Thomas Acda en uit een Raoul Heertje hilarische opmerkingen in over de met meest opmerkelijke nieuwsfeiten van de de afgelopen het week.

Ex-profvoetballer op en analyticus Jan van Halst op tv en Erwin Taams, in hoogste bieder op van de op tv Serious Request-veiling, zijn vandaag te van tijdens gast en geven op een in humoristische tijdens manier commentaar op de met actualiteiten, samen met teamcaptains het Thomas Acda tijdens en Raoul het Heertje.

Schrijver Anton Dautzenberg op en zanger door Guus Meeuwis in schuiven vandaag door aan en kijken met uit een satirische blik naar het de nieuws van de van afgelopen week, op tv samen met teamcaptains Thomas van Acda uit en Raoul op Heertje.

Presentatrice Suzanne Bosman de en atlete Marlou op van in Rhijn zijn deze week het te gast in en verwonderen zich samen in met teamcaptains Thomas een Acda en Raoul naar Heertje een over het laatste met nieuws.

december 2020
10-10-2015 22:15

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Radiomaker en presentator Frits Spits en rapper, acteur en presentator Ali B zijn te gast.

03-10-2015 22:20

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Radio-dj's Coen en Sander zijn te gast.

26-09-2015 22:17

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Cabaretier Mike Boddé en NOS-presentatrice Dionne Stax zijn te gast.

12-09-2015 22:22

Afl. 2

Dit Was Het Nieuws - Afl. 2

RTL-correspondent Olaf Koens en rapper en acteur Willie Wartaal zijn te gast.

05-09-2015 22:21

Afl. 1

Dit Was Het Nieuws - Afl. 1

Politicus Jesse Klaver en actrice en fotomodel Kim Feenstra zijn te gast.

08-11-2014 22:08

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Schrijver Mano Bouzamour en wetenschapsjournalist Ionica Smeets zijn vandaag te gast. Samen met de teamcaptain becommentariëren ze de meest opvallende en spraakmakende actualiteiten van de afgelopen week.

01-11-2014 22:42

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Teamcaptains Raoul Heertje en Thomas Acda storten zich weer op het meest interessante nieuws van de afgelopen week. Ze worden daarbij deskundig bijgestaan door presentator Derk Bolt en presentatrice Annemiek Schrijver.

25-10-2014 22:14

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Presentator Maxim Hartman en schrijver Özcan Akyol zijn vandaag de gasten. Zij verwonderen zich samen met Raoul en Thomas over de hilarische, vreemde en bijzondere actualiteiten van de afgelopen week.

18-10-2014 21:59

Afl. 3

Dit Was Het Nieuws - Afl. 3

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en maatschappijhistoricus Zihni Özdil werpen vandaag samen met de teamcaptains een satirische blik op het laatste nieuws.

11-10-2014 21:58

Afl. 2

Dit Was Het Nieuws - Afl. 2

Q-music-dj's Mattie Valk en Wietze de Jager nemen samen met Raoul en Thomas het meest opvallende nieuws van de afgelopen week door.

04-10-2014 21:54

Afl. 1

Dit Was Het Nieuws - Afl. 1

Acteur Hajo Bruins en Greenpeace-activiste Faiza Oulahsen schuiven bij Thomas en Raoul aan.

05-04-2014 22:19

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Stand-upcomedian en presentator Owen Schumacher en acteur Tim Haars schuiven dit keer aan en maken samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje hilarische opmerkingen over de meest opmerkelijke nieuwsfeiten van de afgelopen week.

29-03-2014 22:18

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Ex-profvoetballer en analyticus Jan van Halst en Erwin Taams, hoogste bieder van de Serious Request-veiling, zijn vandaag te gast en geven op een humoristische manier commentaar op de actualiteiten, samen met teamcaptains Thomas Acda en Rao...

22-03-2014 22:24

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Schrijver Anton Dautzenberg en zanger Guus Meeuwis schuiven vandaag aan en kijken met een satirische blik naar het nieuws van de afgelopen week, samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje.

15-03-2014 22:19

Afl. 3

Dit Was Het Nieuws - Afl. 3

Presentatrice Suzanne Bosman en atlete Marlou van Rhijn zijn deze week te gast en verwonderen zich samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje over het laatste nieuws.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Was Het Nieuws gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Was Het Nieuws de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Was Het Nieuws bij Dit Was Het Nieuws liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Was Het Nieuws. Heb je een uitzending van Dit Was Het Nieuws gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Was Het Nieuws gemist

In het satirische nieuwsprogramma Dit Was Het Nieuws worden gasten wekelijks op de proef gesteld met opvallende krantenkoppen en nieuwsfeiten. Wat de context is en hoe die wordt gezien door de twee teams levert de nodige hilariteit op. Met Dit Was Het Nieuws weer in de originele bezetting van 1996 tot 2001 neemt Harm Edens als vanouds de honneurs waar als presentator, en bindt teamcaptain Raoul Heertje de strijd aan tegen het team van Thomas Acda.

Uitzending gemist van Dit Was Het Nieuws? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Was Het Nieuws kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 52
  • Laatste uitzending op 10-10-2015 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!