Programma gemist?

Satirisch programma door waarin twee teams scherp, in meedogenloos de en met het veel humor de actualiteit van te lijf door gaan. Radiomaker en op presentator Frits Spits en naar rapper, acteur en presentator in Ali het B zijn te van gast.

Satirisch door programma waarin twee teams scherp, tijdens meedogenloos en met met veel tijdens humor de actualiteit op te lijf gaan. Radio-dj's met Coen en Sander uit zijn te uit gast.

Satirisch een programma waarin twee uit teams scherp, meedogenloos en door met veel een humor de actualiteit te van lijf op tv gaan. Cabaretier Mike Boddé en een NOS-presentatrice Dionne van Stax zijn te van gast.

RTL-correspondent Olaf in Koens en rapper en door de acteur Willie Wartaal het zijn te gast.

Politicus naar Jesse Klaver en actrice de en fotomodel uit Kim Feenstra zijn op tv te gast.

Schrijver Mano Bouzamour door en wetenschapsjournalist Ionica door Smeets zijn vandaag op tv te gast. het Samen met de teamcaptain tijdens becommentariëren ze de de meest opvallende en met spraakmakende actualiteiten een van uit de afgelopen week.

Teamcaptains Raoul Heertje het en Thomas uit Acda storten zich weer van op het op meest van interessante nieuws van de op tv afgelopen week. Ze worden met daarbij deskundig bijgestaan door op tv presentator Derk Bolt tijdens en presentatrice Annemiek in tijdens Schrijver.

Presentator in Maxim Hartman en op tv schrijver Özcan Akyol zijn naar vandaag de gasten. Zij naar verwonderen zich naar samen met Raoul uit en op tv Thomas over de hilarische, vreemde en van bijzondere het actualiteiten van de afgelopen tijdens week.

Wetenschapsjournalist uit Diederik Jekel en maatschappijhistoricus door Zihni Özdil werpen vandaag met het samen met de teamcaptains een een satirische blik tijdens op het laatste op nieuws.

Q-music-dj's Mattie de Valk uit en Wietze de naar Jager nemen samen van met Raoul en Thomas het meest naar opvallende nieuws van van de afgelopen door week van door.

Acteur Hajo Bruins tijdens en Greenpeace-activiste Faiza met Oulahsen van schuiven bij Thomas en Raoul een in aan.

Stand-upcomedian naar en presentator Owen Schumacher en van acteur een Tim Haars schuiven uit dit keer aan en maken een samen met teamcaptains op Thomas de Acda en naar Raoul Heertje hilarische opmerkingen een over de meest op tv opmerkelijke nieuwsfeiten van de afgelopen naar een week.

Ex-profvoetballer en analyticus tijdens Jan van op tv Halst en Erwin Taams, het hoogste tijdens bieder van de van Serious Request-veiling, zijn vandaag van te gast en geven tijdens op een op tv humoristische het manier commentaar op de het actualiteiten, samen met teamcaptains Thomas van Acda en door Raoul op tv Heertje.

Schrijver Anton Dautzenberg met en zanger naar Guus Meeuwis op tv schuiven vandaag aan tijdens en kijken met een satirische een het blik naar het tijdens nieuws van de afgelopen week, samen in met tijdens teamcaptains Thomas uit Acda en Raoul van Heertje.

Presentatrice Suzanne Bosman het en uit atlete Marlou van Rhijn zijn de deze week een te gast uit en verwonderen zich samen van met teamcaptains op Thomas Acda de en Raoul Heertje over op het laatste een nieuws.

september 2021
10-10-2015 22:15

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Radiomaker en presentator Frits Spits en rapper, acteur en presentator Ali B zijn te gast.

03-10-2015 22:20

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Radio-dj's Coen en Sander zijn te gast.

26-09-2015 22:17

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Satirisch programma waarin twee teams scherp, meedogenloos en met veel humor de actualiteit te lijf gaan. Cabaretier Mike Boddé en NOS-presentatrice Dionne Stax zijn te gast.

12-09-2015 22:22

Afl. 2

Dit Was Het Nieuws - Afl. 2

RTL-correspondent Olaf Koens en rapper en acteur Willie Wartaal zijn te gast.

05-09-2015 22:21

Afl. 1

Dit Was Het Nieuws - Afl. 1

Politicus Jesse Klaver en actrice en fotomodel Kim Feenstra zijn te gast.

08-11-2014 22:08

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Schrijver Mano Bouzamour en wetenschapsjournalist Ionica Smeets zijn vandaag te gast. Samen met de teamcaptain becommentariëren ze de meest opvallende en spraakmakende actualiteiten van de afgelopen week.

01-11-2014 22:42

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Teamcaptains Raoul Heertje en Thomas Acda storten zich weer op het meest interessante nieuws van de afgelopen week. Ze worden daarbij deskundig bijgestaan door presentator Derk Bolt en presentatrice Annemiek Schrijver.

25-10-2014 22:14

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Presentator Maxim Hartman en schrijver Özcan Akyol zijn vandaag de gasten. Zij verwonderen zich samen met Raoul en Thomas over de hilarische, vreemde en bijzondere actualiteiten van de afgelopen week.

18-10-2014 21:59

Afl. 3

Dit Was Het Nieuws - Afl. 3

Wetenschapsjournalist Diederik Jekel en maatschappijhistoricus Zihni Özdil werpen vandaag samen met de teamcaptains een satirische blik op het laatste nieuws.

11-10-2014 21:58

Afl. 2

Dit Was Het Nieuws - Afl. 2

Q-music-dj's Mattie Valk en Wietze de Jager nemen samen met Raoul en Thomas het meest opvallende nieuws van de afgelopen week door.

04-10-2014 21:54

Afl. 1

Dit Was Het Nieuws - Afl. 1

Acteur Hajo Bruins en Greenpeace-activiste Faiza Oulahsen schuiven bij Thomas en Raoul aan.

05-04-2014 22:19

Afl. 6

Dit Was Het Nieuws - Afl. 6

Stand-upcomedian en presentator Owen Schumacher en acteur Tim Haars schuiven dit keer aan en maken samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje hilarische opmerkingen over de meest opmerkelijke nieuwsfeiten van de afgelopen week.

29-03-2014 22:18

Afl. 5

Dit Was Het Nieuws - Afl. 5

Ex-profvoetballer en analyticus Jan van Halst en Erwin Taams, hoogste bieder van de Serious Request-veiling, zijn vandaag te gast en geven op een humoristische manier commentaar op de actualiteiten, samen met teamcaptains Thomas Acda en Rao...

22-03-2014 22:24

Afl. 4

Dit Was Het Nieuws - Afl. 4

Schrijver Anton Dautzenberg en zanger Guus Meeuwis schuiven vandaag aan en kijken met een satirische blik naar het nieuws van de afgelopen week, samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje.

15-03-2014 22:19

Afl. 3

Dit Was Het Nieuws - Afl. 3

Presentatrice Suzanne Bosman en atlete Marlou van Rhijn zijn deze week te gast en verwonderen zich samen met teamcaptains Thomas Acda en Raoul Heertje over het laatste nieuws.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Dit Was Het Nieuws gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Dit Was Het Nieuws de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Dit Was Het Nieuws bij Dit Was Het Nieuws liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Dit Was Het Nieuws. Heb je een uitzending van Dit Was Het Nieuws gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Dit Was Het Nieuws gemist

In het satirische nieuwsprogramma Dit Was Het Nieuws worden gasten wekelijks op de proef gesteld met opvallende krantenkoppen en nieuwsfeiten. Wat de context is en hoe die wordt gezien door de twee teams levert de nodige hilariteit op. Met Dit Was Het Nieuws weer in de originele bezetting van 1996 tot 2001 neemt Harm Edens als vanouds de honneurs waar als presentator, en bindt teamcaptain Raoul Heertje de strijd aan tegen het team van Thomas Acda.

Uitzending gemist van Dit Was Het Nieuws? Hier kun je alle uitzendingen van Dit Was Het Nieuws kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 52
  • Laatste uitzending op 10-10-2015 om 22:15 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!