Programma gemist?

Tijl door en zijn mannen, Martijn Fisher, de Jaap Stockmann van en Giel de naar Winter, door strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met met met daarin Leonie ter de Braak, Paulien de Huizinga en Daphne het Deckers.

Tijl krijgt deze de aflevering uit hulp van Dave Roelvink, Brownie het Dutch en met Manuel Venderbos. Kim-Lian van van der van Meij, Soundos El op Ahmadi en Shelly Sterk naar staan Chantal uit bij.

Deze naar week wordt het team van naar Tijl met versterkt door modeontwerper naar Janice, tv-kok Hugo Kennis en van zanger Tino Martin. met Zij gaan de het naar strijd aan met Yolanthe en haar tijdens vrouwenteam, bestaande van uit met zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen een van Poorten en op tv vlogster Monica Geuze. door De teams hijsen een zich naar onder andere weer in de letterpakken naar om samen zo met snel een mogelijk een woord te het vormen. Wie presteren deze van week het in beste: de jongens op of in de meisjes?

Teamcaptains van Tijl Beckand en in Yolanthe Sneijder-Cabau gaan de samen met nieuwe teamleden van de strijd met weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator de Jasper Demollin, radio-dj uit Domien de Verschuuren en acteur uit Urvin Monte tijdens bieden Tijl de van helpende hand, terwijl Yolanthe op steun krijgt van presentatrice tijdens Airen op Mylene en actrices Marlijn een Weerdenburg en Britt Scholte. tijdens Zullen uit de jongens er in met de winst vandoor tijdens gaan, of zijn het toch de de van meisjes?

Deze met week trekt uit Tijl ten strijde met zijn mannenteam, naar op bestaande uit stylist Fred de van Leer, presentator Klaas de van Kruistum en cabaretier naar Steven Brunswijk. Yolanthe op tv op wordt bijgestaan door musicalster met Carolina Dijkhuizen, actrice door Maartje van uit de Wetering en radio-dj Eva uit Koreman. Welk geslacht met zal deze week in het beste de uit de verf uit komen?

Tijl krijgt in versterking van kickbockser Remy met Bonjasky, acteur naar Leo Alkemade en zanger naar Tommie op tv Christiaan. Het naar team van Yolanthe bevat de girlpower op tv van presentatrice Nicolette op tv Kluijver, op televisiekok en presentatrice in Miljuschka Witzenhausen en door actrice Vajèn van door den Bosch. Welk team op stijgt van boven zichzelf uit in en gaat ervandoor met tijdens de winst?

Tijl krijgt op tv deze week hulp een van acteur Ferry op Doedens, het 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj tijdens Gijs Staverman. Chantal naar wordt deze een week ondersteund het door zangeres en vlogger uit Famke Louise, de actrice Carolien Spoor naar en modeontwerpster Olcay het Gulsen. Welk team op gaat er door met de winst vandoor en wint door de waardebonnen tijdens voor op hun publiek?

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het het door vanaf nu op tegen door Tijl Beckand in een op nieuw seizoen van van De Jongens uit tegen de Meisjes. het Voor het zevende seizoen een van de het spelshow met staan ze recht tegenover elkaar in tijdens de door battle of the de sexes. Vanaf vanavond de strijden Yolanthe en Tijl wekelijks het op van zondag om 20:00 in uur met verschillende BN'ers in uit hun team naar om wie op de beste skills het bezit en de tijdens meeste kennis op tv over het andere van geslacht heeft. Onder leiding van naar Yolanthe doen de onder anderen Nicolette Kluijver, Geraldine Kemper de en Marlijn op tv Weerdenburg mee. Tijl krijgt op met dit seizoen versterking van een Leo Alkemade, Tino Martin en van Fred van Leer. naar uit In deze vrolijke en humoristische een strijd tussen de de seksen staat alles in in naar het teken van de uit vele verschillen op tv tussen mannen en vrouwen. Wie werken de het best samen met naar en wie kan het andere de geslacht het beste inschatten? uit Zijn het uit de competitieve mannen of op tv naar zijn het de in multitaskende vrouwen? Wekelijks wordt gestreden om in de winst, in en verdient het op tv winnende het team waardebonnen voor hun op tv publiek.

Tijl het neemt het samen met Pim op Wessels, van John Williams en tijdens Bastiaan Ragas naar op tegen Chantal, die ondersteuning een krijgt van Pip Pellens, op tv uit Esmée van Kampen en Tooske met Ragas.

Tijl tijdens trekt ten op tv strijde met Kaj op tv van der Voort, een Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. het een Chantal gaat samen met de Toprak Yalçiner, Maan en in Stijn Fransen tijdens in de in tegenaanval.

Team uit Tijl: Rick Paul van Mulligen, op van JayJay Boske en naar Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van met den Enk, naar Bertie Steur en uit Bettina een Holwerda.

Tim op tv Douwsma, Lange van Frans en Buddy Vedder bieden in Tijl een door helpende hand, terwijl naar Chantal steun krijgt van van Natasja Froger, van Amara Onwuka en Robin de Martens.

Gaby op Blaaser, Holly Mae Brood op en Manon Meijers nemen het plaats in van het team van Chantal. een Kjeld op tv Nuis, Soy Kroon en Achmed in Akkabi vormen het de op strijdbare team van op Tijl.

Tijl op krijgt vandaag hulp van Manuel een Broekman, in Géza Weisz de en Ferri Somogyi. Voor Chantal tijdens komt de gedreven ondersteuning het van Estelle op Cruijff, Helga in van Leur tijdens en Anne-Marie Jung.

Tijl en tijdens zijn door mannen, Martijn Fisher, uit Jaap Stockmann en Giel de het Winter, tijdens strijden tegen Chantal en een haar vrouwenteam, met daarin Leonie de ter Braak, Paulien het tijdens Huizinga en Daphne op tv Deckers.

november 2020
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!