Programma gemist?

Tijl en uit zijn mannen, met Martijn Fisher, Jaap op tv Stockmann en Giel de Winter, naar uit strijden tegen Chantal en de haar vrouwenteam, met in daarin Leonie ter Braak, met Paulien tijdens Huizinga en Daphne met Deckers.

Tijl krijgt op deze door aflevering hulp van Dave op tv Roelvink, Brownie Dutch naar en Manuel Venderbos. uit Kim-Lian van op der Meij, Soundos El Ahmadi en van Shelly Sterk staan een Chantal van bij.

Deze week de wordt het het team van tijdens Tijl versterkt door modeontwerper Janice, met tv-kok tijdens Hugo Kennis en zanger op tv Tino Martin. Zij naar gaan de strijd aan uit met Yolanthe en naar haar vrouwenteam, naar bestaande uit op zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen met van Poorten en de vlogster Monica Geuze. het De door teams hijsen zich met onder andere weer in de letterpakken uit door om samen zo snel mogelijk het een woord de te vormen. Wie van presteren deze week het van beste: op de jongens of het de meisjes?

Teamcaptains uit Tijl Beckand uit en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan op samen met nieuwe teamleden op de strijd weer met met elkaar aan. op 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, uit radio-dj Domien Verschuuren en op acteur Urvin van Monte bieden tijdens Tijl de helpende hand, terwijl het Yolanthe de steun krijgt van van presentatrice Airen een Mylene en actrices op Marlijn Weerdenburg en Britt op tv Scholte. Zullen met de jongens er met de in winst vandoor gaan, of uit naar zijn het toch de van meisjes?

Deze week trekt tijdens Tijl ten in strijde met zijn in mannenteam, bestaande het uit stylist op Fred van Leer, presentator Klaas een van Kruistum en cabaretier tijdens op Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door van musicalster in Carolina Dijkhuizen, actrice met Maartje van de Wetering de en met radio-dj Eva Koreman. Welk in geslacht zal deze een week het beste uit van de verf op tv komen?

Tijl op tv krijgt versterking van het kickbockser Remy naar Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger door Tommie Christiaan. tijdens Het team van Yolanthe een bevat de uit girlpower van op tv presentatrice Nicolette een Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka een Witzenhausen en in actrice Vajèn een van den Bosch. Welk team stijgt tijdens boven op zichzelf uit en gaat ervandoor het met de uit winst?

Tijl krijgt uit deze week hulp van van acteur Ferry op Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos op Platier met en radio-dj de Gijs Staverman. Chantal op tv wordt deze week ondersteund tijdens door zangeres en een vlogger Famke Louise, met actrice Carolien Spoor en modeontwerpster van Olcay Gulsen. het Welk naar team gaat er met de winst de vandoor en wint een de waardebonnen voor een in hun publiek?

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt van het de vanaf nu op tegen Tijl op tv de Beckand in een nieuw seizoen van uit De Jongens naar tegen het de Meisjes. Voor het van zevende seizoen het van de spelshow van staan ze recht tegenover elkaar naar in de battle of tijdens op tv the sexes. Vanaf vanavond in strijden Yolanthe en Tijl wekelijks de op zondag om uit 20:00 naar uur met uit verschillende BN'ers in het hun team om wie de naar beste skills bezit met en uit de meeste kennis over het andere van geslacht heeft. Onder op leiding van Yolanthe in doen onder een anderen Nicolette door Kluijver, Geraldine Kemper en Marlijn met Weerdenburg mee. Tijl krijgt op tv dit een seizoen versterking van Leo Alkemade, van Tino Martin in en van Fred van Leer. op tv In deze vrolijke en humoristische naar strijd tussen het de seksen een staat alles in het teken van van van de vele verschillen tussen door mannen en tijdens vrouwen. Wie werken het best op tv samen en wie op tv kan het andere op tv geslacht het tijdens beste inschatten? Zijn het de op tv naar competitieve mannen of zijn het de uit multitaskende naar vrouwen? Wekelijks wordt gestreden tijdens om de de winst, en verdient het een winnende team waardebonnen voor uit hun op publiek.

Tijl neemt het van samen met op Pim in Wessels, John Williams en Bastiaan tijdens Ragas op tegen Chantal, het uit die ondersteuning krijgt van op Pip Pellens, Esmée van van Kampen en op tv Tooske Ragas.

Tijl trekt ten uit uit strijde met Kaj van der Voort, tijdens Ruud een Feltkamp en Leco van door Zadelhoff. Chantal gaat op samen met met Toprak Yalçiner, Maan van en Stijn een Fransen in de in tegenaanval.

Team in Tijl: Rick een Paul van Mulligen, JayJay Boske en het Jim Bakkum. uit Team Chantal: Sofie van met den Enk, op Bertie Steur en de Bettina in Holwerda.

Tim Douwsma, op Lange Frans en de Buddy in Vedder bieden Tijl een helpende hand, in tijdens terwijl Chantal steun krijgt van Natasja een Froger, Amara op Onwuka en Robin het Martens.

Gaby in Blaaser, Holly Mae Brood tijdens en Manon Meijers nemen met de plaats in het team van van Chantal. het Kjeld Nuis, Soy op tv Kroon en Achmed Akkabi de vormen het naar strijdbare team van de Tijl.

Tijl krijgt uit vandaag hulp van de Manuel tijdens Broekman, Géza Weisz en tijdens Ferri Somogyi. Voor Chantal komt het de gedreven ondersteuning het van met Estelle Cruijff, Helga van Leur een en Anne-Marie tijdens Jung.

Tijl en zijn tijdens mannen, Martijn in Fisher, uit Jaap Stockmann en Giel de door Winter, strijden op tegen Chantal het en haar vrouwenteam, het met daarin Leonie ter Braak, Paulien tijdens Huizinga op en Daphne door Deckers.

december 2019
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!