Programma gemist?

Tijl op tv neemt het samen tijdens met Pim met Wessels, John Williams uit en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, tijdens die ondersteuning krijgt door van Pip Pellens, een het Esmée van Kampen en op Tooske Ragas.

Tijl van trekt ten strijde met de Kaj van der Voort, naar Ruud Feltkamp naar en Leco van Zadelhoff. tijdens Chantal een gaat samen met Toprak Yalçiner, het Maan en in Stijn Fransen in het de uit tegenaanval.

Team Tijl: Rick op Paul van Mulligen, tijdens JayJay het Boske en Jim Bakkum. Team op tv Chantal: door Sofie van den van Enk, Bertie Steur en Bettina op tv uit Holwerda.

Tim Douwsma, van Lange Frans en Buddy door Vedder bieden in Tijl naar een helpende hand, terwijl door Chantal steun krijgt van Natasja op tv Froger, een Amara Onwuka een en Robin Martens.

Gaby Blaaser, met Holly Mae Brood naar en Manon naar Meijers nemen met plaats in het team door van Chantal. op tv Kjeld Nuis, Soy Kroon en naar Achmed van Akkabi vormen het strijdbare team van van op Tijl.

Tijl krijgt vandaag op hulp van tijdens Manuel Broekman, van Géza Weisz en Ferri met Somogyi. Voor Chantal op komt de gedreven een ondersteuning van in Estelle Cruijff, naar Helga van Leur en de Anne-Marie Jung.

Tijl en zijn in uit mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en door Giel tijdens de Winter, strijden tegen Chantal van en haar vrouwenteam, naar met daarin tijdens Leonie ter Braak, de Paulien met Huizinga en Daphne uit Deckers.

De de formule van tijdens de succesvolle spelshow op tv ‘De Jongens tegen de Meisjes’, van waarin de een verschillen tussen een man en vrouw centraal op staan, is inmiddels bekend. In van iedere aflevering gaan naar in Chantal Janzen en Tijl Beckand uit de strijd van der seksen uit met elkaar aan. van Vanaf vanavond zien we in het een zesde seizoen niet een alleen nieuwe spellen, door maar ook op tv andere gezichten in beide met teams. Zo zien een uit we onder anderen Daphne Deckers, Maan, een Sofie tijdens van den Enk en Natasja tijdens Froger in in het team uit van Chantal. door Tijl hoopt met uit onder anderen Dave Roelvink, uit Lange Frans, naar Buddy Vedder en Brownie Dutch tijdens aan zijn door zij de van harde strijd te winnen. Naast de in vertrouwde in onderdelen worden er dit seizoen nieuwe van een spellen geïntroduceerd. In ‘Twee in een één’ gaan Tijl van en Chantal met een één teamgenoot in een een tijdens speciaal pak, waardoor ze samen door één lichaam vormen. met In dit pak op tv moeten ze verschillende typische het tijdens mannen- of vrouwendingen uitbeelden voor hun naar tijdens twee medespelers. In uit ‘Met handen en voeten’ krijgen de van teams het grote schuimrubberen uit handen en voeten in aan die voorzien zijn van letters. naar het De teamcaptain van met het andere team van stelt open vragen en op de antwoorden het daarop zijn vierletterwoorden. Het team moet het zo tijdens snel mogelijk met met de letters de het antwoorden vormen. Tijdens de spellen van die worden gespeeld, moeten uit de op tv dames en heren zich inleven de in in de belevingswereld van op tv de andere sekse, het om erachter te komen naar hoeveel ze eigenlijk van met elkaar weten. Het de team dat de door gedachten van het op tv van andere geslacht het beste uit begrijpt en de finale het op zijn naam op weet een te schrijven, wint waardebonnen de voor zijn in publiek. Worden de vooroordelen bevestigd, of de wordt juist duidelijk dat tijdens de op verschillen helemaal niet zo op tv groot de zijn?

Tijl tijdens Beckand voert met het mannenteam aan, met van daarin Patrick Martens, Howard Komproe tijdens en Dennis Weening. een Chantal in Janzen leidt het vrouwenteam, uit waarin tijdens Patricia Paay, Christina Curry en Nance het van Coolen plaatsnemen.

Tijl neemt het het samen met in Pim Wessels, John van Williams en met Bastiaan Ragas op tegen tijdens Chantal, die het ondersteuning krijgt van tijdens Pip Pellens, Esmée van een Kampen en naar Tooske Ragas.

Rick uit Brandsteder, Rico Verhoeven tijdens en Jochem tijdens van Gelder nemen plaats een in het het team van Tijl. Do, Leona de Philippo en de Yvonne Coldeweijer strijden onder het Chantals bezielende leiding op tv tegen hun uit mannelijke opponenten.

Tijl trekt de samen op tv met Ruben Nicolai, het Timor Steffens en tijdens Viktor Brand ten een strijde tegen Chantal en door haar team, dat bestaat uit uit Vivian een Slingerland, Ranomi Kromowidjojo en Lone met naar van Roosendaal.

John de Wolf, op tv John naar van den naar Brom en Jack Spijkerman nemen het naar met door Tijl Beckand op tegen Chantals door team, met daarin het op Olcay Gulsen, Daphne op Koster en Barbara van Barend.

Het mannenteam bestaat in uit op tv Tijl Beckand, een Freek Bartels, Frits Sissing en Tim een Douwsma. Zij gaan met het de strijd aan met Chantal op en haar team, met uit daarin Zimra op Geurts, Euvgenia Parakhina en naar Monique tijdens Smit.

In op het team van op tv Tijl zitten Roy Donders, naar Roué Verveer en Maik op tv de op Boer. Zij nemen het het op tegen Chantals team, met met met daarin Gigi Ravelli, Sylvia Geersen een en met Tatum Dagelet.

april 2018
01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

29-04-2017 20:09

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

De formule van de succesvolle spelshow ‘De Jongens tegen de Meisjes’, waarin de verschillen tussen man en vrouw centraal staan, is inmiddels bekend. In iedere aflevering gaan Chantal Janzen en Tijl Beckand de strijd der seksen met elkaar aa...

27-06-2015 20:10

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tijl Beckand voert het mannenteam aan, met daarin Patrick Martens, Howard Komproe en Dennis Weening. Chantal Janzen leidt het vrouwenteam, waarin Patricia Paay, Christina Curry en Nance Coolen plaatsnemen.

13-06-2015 20:09

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

06-06-2015 20:07

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Rick Brandsteder, Rico Verhoeven en Jochem van Gelder nemen plaats in het team van Tijl. Do, Leona Philippo en Yvonne Coldeweijer strijden onder Chantals bezielende leiding tegen hun mannelijke opponenten.

30-05-2015 20:07

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl trekt samen met Ruben Nicolai, Timor Steffens en Viktor Brand ten strijde tegen Chantal en haar team, dat bestaat uit Vivian Slingerland, Ranomi Kromowidjojo en Lone van Roosendaal.

07-06-2014 20:39

Afl. 8

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 8

John de Wolf, John van den Brom en Jack Spijkerman nemen het met Tijl Beckand op tegen Chantals team, met daarin Olcay Gulsen, Daphne Koster en Barbara Barend.

31-05-2014 20:39

Afl. 7

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 7

Het mannenteam bestaat uit Tijl Beckand, Freek Bartels, Frits Sissing en Tim Douwsma. Zij gaan de strijd aan met Chantal en haar team, met daarin Zimra Geurts, Euvgenia Parakhina en Monique Smit.

24-05-2014 20:39

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

In het team van Tijl zitten Roy Donders, Roué Verveer en Maik de Boer. Zij nemen het op tegen Chantals team, met daarin Gigi Ravelli, Sylvia Geersen en Tatum Dagelet.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 01-07-2017 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord