Programma gemist?

Tijl en zijn een mannen, Martijn Fisher, uit Jaap in Stockmann en het Giel de Winter, op tv strijden tegen Chantal en haar in vrouwenteam, met op tv daarin Leonie ter Braak, door Paulien Huizinga van en Daphne uit Deckers.

Tijl krijgt op tv deze met aflevering hulp van Dave Roelvink, het Brownie Dutch in en Manuel Venderbos. Kim-Lian van op tv door der Meij, Soundos El Ahmadi en de Shelly Sterk de staan door Chantal bij.

Deze week wordt door tijdens het team van Tijl op tv versterkt door modeontwerper Janice, uit tv-kok Hugo Kennis en met zanger Tino Martin. een Zij het gaan de strijd aan naar met Yolanthe door en haar in vrouwenteam, bestaande uit zangeres uit Berget Lewis, presentatrice Gwen van op Poorten het en vlogster Monica de Geuze. De teams hijsen tijdens zich onder andere een weer naar in de letterpakken om samen zo met snel het mogelijk een woord tijdens te vormen. Wie presteren door deze het week het beste: de op tv jongens of op de meisjes?

Teamcaptains Tijl Beckand uit en Yolanthe Sneijder-Cabau in gaan samen met door nieuwe een teamleden de strijd weer met met elkaar aan. een 'Streetlab'-presentator Jasper door Demollin, radio-dj met Domien Verschuuren en acteur Urvin van Monte bieden door Tijl de helpende hand, met terwijl Yolanthe steun krijgt tijdens van presentatrice van Airen het Mylene en actrices Marlijn uit Weerdenburg en van Britt Scholte. Zullen de jongens door er naar met de winst tijdens vandoor gaan, of zijn op het toch de van meisjes?

Deze een week trekt Tijl ten strijde tijdens uit met zijn mannenteam, tijdens bestaande uit stylist Fred het van Leer, presentator Klaas op tv van in Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe het een wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, de actrice in Maartje van de Wetering en een op radio-dj Eva Koreman. Welk geslacht naar zal deze week het op tv door beste uit de verf van komen?

Tijl op krijgt versterking met van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo de uit Alkemade en zanger Tommie door Christiaan. Het team van Yolanthe in bevat de girlpower van van van presentatrice Nicolette op tv Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka uit Witzenhausen en in actrice Vajèn van den Bosch. tijdens Welk team stijgt op met boven zichzelf uit naar en gaat ervandoor met de een winst?

Tijl op krijgt deze week uit hulp van acteur op Ferry Doedens, uit 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj tijdens Gijs naar Staverman. Chantal op tv wordt deze week ondersteund door zangeres een naar en vlogger Famke op tv Louise, actrice Carolien op Spoor en modeontwerpster in Olcay Gulsen. Welk team in gaat er met de in winst vandoor en wint op de van waardebonnen voor hun naar publiek?

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt uit het vanaf nu op tv met op tegen Tijl Beckand in een een nieuw seizoen op tv van door De Jongens tegen de tijdens Meisjes. Voor het zevende door seizoen van van de spelshow staan het ze recht de tegenover elkaar in de battle met of de the sexes. Vanaf vanavond strijden Yolanthe door en met Tijl wekelijks op tv op zondag om 20:00 uur met op tv verschillende naar BN'ers in hun uit team om wie door de beste skills bezit en op tv de het meeste kennis over naar het andere geslacht het heeft. Onder leiding van Yolanthe op tv doen onder een anderen Nicolette Kluijver, Geraldine op Kemper en op Marlijn Weerdenburg mee. Tijl in krijgt dit een seizoen versterking van Leo Alkemade, uit uit Tino Martin en Fred van Leer. met In deze vrolijke een en humoristische strijd met tussen tijdens de seksen staat door alles in het van teken van op de vele verschillen tussen mannen tijdens en vrouwen. Wie tijdens werken het best samen uit en van wie kan het in andere geslacht de het beste inschatten? Zijn het door de met competitieve mannen of zijn het de uit multitaskende vrouwen? op Wekelijks wordt gestreden om van de het winst, en verdient het winnende de team waardebonnen voor de hun tijdens publiek.

Tijl op tv neemt het samen met Pim van Wessels, John Williams het naar en Bastiaan Ragas op tegen op tv Chantal, die met ondersteuning krijgt van in Pip Pellens, Esmée van Kampen het en op Tooske Ragas.

Tijl trekt ten het strijde met in Kaj van op tv der Voort, Ruud Feltkamp en het Leco de van Zadelhoff. Chantal gaat samen van met het Toprak Yalçiner, Maan en Stijn in Fransen in de door tijdens tegenaanval.

Team tijdens Tijl: Rick in Paul van Mulligen, de JayJay Boske en Jim Bakkum. Team door Chantal: Sofie het van den Enk, Bertie met op tv Steur en Bettina uit Holwerda.

Tim Douwsma, Lange in Frans en Buddy van Vedder bieden in Tijl naar een helpende hand, terwijl door Chantal steun krijgt van van Natasja Froger, met Amara Onwuka naar en Robin Martens.

Gaby Blaaser, door Holly Mae Brood en tijdens de Manon Meijers nemen plaats op tv in het team van het Chantal. Kjeld Nuis, door Soy met Kroon en Achmed de Akkabi vormen het strijdbare team van door door Tijl.

Tijl krijgt in vandaag met hulp van Manuel Broekman, Géza van Weisz en Ferri het Somogyi. Voor Chantal uit komt de gedreven ondersteuning naar van naar Estelle Cruijff, met Helga van Leur en Anne-Marie een Jung.

Tijl op en zijn door mannen, Martijn Fisher, het Jaap Stockmann en Giel de Winter, tijdens strijden tegen met Chantal en haar uit vrouwenteam, met daarin van Leonie ter op Braak, Paulien Huizinga met en Daphne tijdens Deckers.

juli 2018
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord