Programma gemist?

Tijl naar en zijn mannen, uit Martijn Fisher, tijdens Jaap Stockmann en Giel door de Winter, strijden tegen door Chantal naar en haar vrouwenteam, met daarin Leonie tijdens het ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne met tijdens Deckers.

Tijl door krijgt deze in aflevering hulp van op tv Dave Roelvink, Brownie de Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van van door der Meij, Soundos met El Ahmadi en Shelly Sterk naar staan met Chantal bij.

Deze op week wordt het team naar van Tijl versterkt op tv door modeontwerper Janice, tv-kok een Hugo Kennis in en zanger Tino Martin. het op Zij gaan de strijd aan met van Yolanthe tijdens en haar vrouwenteam, de bestaande uit zangeres van Berget Lewis, presentatrice het Gwen van Poorten en in vlogster op Monica Geuze. De een teams hijsen zich een onder andere weer in de het letterpakken om samen zo op naar snel mogelijk een in woord te vormen. Wie presteren deze naar week het beste: door de in jongens of de met meisjes?

Teamcaptains van Tijl Beckand en Yolanthe de Sneijder-Cabau gaan samen met op nieuwe teamleden de van strijd in weer met van elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper een Demollin, radio-dj van Domien Verschuuren en van acteur Urvin Monte bieden Tijl de uit helpende hand, een terwijl een Yolanthe steun krijgt van op tv presentatrice Airen de Mylene en actrices Marlijn Weerdenburg en door Britt Scholte. door Zullen de door jongens er met de winst een vandoor gaan, van of zijn het toch een de op tv meisjes?

Deze week trekt tijdens Tijl ten uit strijde het met zijn mannenteam, bestaande uit uit stylist Fred van Leer, de tijdens presentator Klaas van Kruistum en naar cabaretier door Steven Brunswijk. Yolanthe wordt door bijgestaan door musicalster uit Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje uit van de op tv Wetering en radio-dj Eva door Koreman. Welk geslacht de zal deze week het door op beste uit de de verf komen?

Tijl krijgt versterking in van de kickbockser Remy Bonjasky, het acteur Leo Alkemade en in zanger Tommie Christiaan. Het uit team van door Yolanthe bevat de girlpower een van presentatrice op tv Nicolette Kluijver, televisiekok en tijdens presentatrice Miljuschka de Witzenhausen een en actrice Vajèn de van den Bosch. Welk team stijgt in de boven zichzelf uit op en gaat ervandoor het met de winst?

Tijl krijgt op deze week hulp op tv van acteur door Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos de Platier en in radio-dj het Gijs Staverman. Chantal wordt deze week in door ondersteund door zangeres en van vlogger Famke Louise, op actrice Carolien Spoor en modeontwerpster een Olcay Gulsen. de Welk team gaat met er met de winst uit vandoor en wint tijdens de met waardebonnen voor op hun publiek?

Yolanthe op Sneijder-Cabau neemt het uit vanaf nu op uit tegen Tijl Beckand door in een nieuw seizoen van met De naar Jongens tegen de op Meisjes. Voor het met zevende seizoen van door de spelshow staan ze in recht tegenover tijdens elkaar in de battle op tv of uit the sexes. Vanaf vanavond strijden Yolanthe op en Tijl met wekelijks op van zondag om 20:00 uur de met verschillende BN'ers in op hun team om in in wie de beste skills bezit op tv en de meeste kennis een over het andere de een geslacht heeft. Onder leiding door van Yolanthe doen onder het anderen Nicolette Kluijver, Geraldine Kemper de en naar Marlijn Weerdenburg mee. Tijl het krijgt een dit seizoen versterking met van Leo Alkemade, Tino Martin van en Fred naar van Leer. In deze op vrolijke het en humoristische strijd het tussen de seksen uit staat alles in tijdens het teken van naar de vele verschillen tussen mannen en van vrouwen. Wie met werken naar het best samen door en wie kan tijdens het andere geslacht het beste de inschatten? op Zijn het de competitieve door mannen of zijn het de in multitaskende naar vrouwen? Wekelijks wordt tijdens gestreden om de winst, en van verdient het het winnende team op waardebonnen voor hun de publiek.

Tijl in neemt het samen met door Pim Wessels, John het Williams en naar Bastiaan Ragas op tegen met Chantal, die met ondersteuning krijgt van Pip Pellens, een Esmée op tv van Kampen en Tooske naar Ragas.

Tijl trekt op ten strijde het met Kaj de van der Voort, op Ruud Feltkamp en Leco uit van Zadelhoff. Chantal gaat in samen met Toprak Yalçiner, in op tv Maan en Stijn Fransen in het de het tegenaanval.

Team op tv Tijl: Rick naar Paul van Mulligen, JayJay door Boske en met Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie het van den het Enk, Bertie Steur en tijdens Bettina uit Holwerda.

Tim Douwsma, Lange de Frans en Buddy het Vedder bieden Tijl het een helpende op hand, op terwijl Chantal steun krijgt van een Natasja Froger, Amara van Onwuka uit en Robin Martens.

Gaby Blaaser, een Holly Mae Brood in en het Manon Meijers nemen plaats op in het team met van Chantal. Kjeld Nuis, op tv Soy Kroon en Achmed in Akkabi op tv vormen het een strijdbare team van in Tijl.

Tijl op krijgt vandaag hulp van Manuel op tv Broekman, Géza het Weisz en Ferri in Somogyi. Voor in Chantal komt de de gedreven ondersteuning van in Estelle Cruijff, Helga op van Leur de en Anne-Marie Jung.

Tijl in en zijn van mannen, Martijn Fisher, van Jaap Stockmann en Giel de het Winter, strijden tegen Chantal uit op en haar vrouwenteam, tijdens met daarin Leonie ter Braak, Paulien van Huizinga en op Daphne uit Deckers.

juni 2021
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!