Programma gemist?

Tijl door en zijn een mannen, Martijn Fisher, door Jaap Stockmann en Giel de Winter, de strijden tegen Chantal het en haar in vrouwenteam, met met daarin Leonie ter Braak, het Paulien het Huizinga en Daphne de Deckers.

Tijl krijgt naar deze door aflevering hulp van Dave de Roelvink, Brownie Dutch en de Manuel de Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos uit El het Ahmadi en met Shelly Sterk staan op Chantal bij.

Deze een week wordt het team van door Tijl versterkt het door tijdens modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en het een zanger Tino Martin. Zij gaan uit de strijd aan van met Yolanthe en haar het op tv vrouwenteam, bestaande uit zangeres met Berget Lewis, presentatrice Gwen van in Poorten en een vlogster Monica Geuze. naar De teams hijsen zich op tv onder een andere weer in de een letterpakken om samen uit zo snel mogelijk met een woord te vormen. naar Wie op presteren deze week het beste: het de jongens een of van de meisjes?

Teamcaptains uit Tijl Beckand en Yolanthe op Sneijder-Cabau gaan naar samen met nieuwe teamleden op de strijd in weer met het elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, door radio-dj Domien het Verschuuren en acteur door Urvin Monte bieden Tijl de in helpende een hand, terwijl Yolanthe op steun krijgt in van presentatrice Airen Mylene tijdens en actrices een Marlijn Weerdenburg en Britt Scholte. in Zullen de jongens door er met met de winst met vandoor gaan, of uit zijn het toch de naar meisjes?

Deze week trekt naar Tijl uit ten strijde met zijn mannenteam, naar bestaande uit door stylist Fred tijdens van Leer, van presentator Klaas van Kruistum door en cabaretier Steven op tv Brunswijk. Yolanthe wordt door bijgestaan door musicalster Carolina tijdens Dijkhuizen, actrice op tv Maartje van de Wetering op en door radio-dj Eva Koreman. naar Welk geslacht zal deze week het het beste op tv uit de verf naar komen?

Tijl het krijgt versterking van kickbockser Remy naar Bonjasky, acteur Leo de Alkemade op tv en zanger Tommie Christiaan. Het op team van Yolanthe op op tv bevat de girlpower een van presentatrice Nicolette tijdens Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka van Witzenhausen de en actrice Vajèn van den op Bosch. Welk team met stijgt boven zichzelf uit een en gaat ervandoor op met de een winst?

Tijl op krijgt deze week door hulp van acteur Ferry het Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos uit Platier en radio-dj het Gijs Staverman. door Chantal wordt deze week met ondersteund door op zangeres en vlogger Famke op tv Louise, uit actrice Carolien Spoor en op modeontwerpster Olcay van Gulsen. Welk team gaat er de van met de winst vandoor en tijdens wint tijdens de waardebonnen voor hun met publiek?

Yolanthe een Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu tijdens op tegen Tijl op tv Beckand in naar een nieuw op seizoen van De Jongens de tegen de het Meisjes. Voor het de zevende seizoen van uit de spelshow staan ze recht in op tegenover elkaar in een de battle of met the sexes. Vanaf vanavond strijden Yolanthe van en Tijl wekelijks met op uit zondag om op tv 20:00 uur met verschillende door BN'ers in door hun team om wie uit de beste skills bezit tijdens en de meeste op tv kennis op over het andere geslacht heeft. Onder leiding het van Yolanthe met doen onder anderen Nicolette uit Kluijver, Geraldine Kemper van van en Marlijn Weerdenburg mee. Tijl krijgt door in dit seizoen versterking van Leo uit Alkemade, Tino Martin in en een Fred van Leer. In tijdens deze vrolijke en humoristische strijd naar tussen de seksen tijdens staat het alles in een het teken van de een vele verschillen tussen met mannen en met vrouwen. Wie werken het uit best samen de en wie kan het andere geslacht naar het in beste inschatten? Zijn op het de het competitieve mannen of zijn het naar de met multitaskende vrouwen? Wekelijks wordt gestreden van om uit de winst, en verdient het het winnende team waardebonnen naar voor hun op publiek.

Tijl neemt het naar samen met op tv Pim Wessels, John de Williams en Bastiaan Ragas de op tegen een Chantal, die ondersteuning naar krijgt van Pip Pellens, door Esmée van tijdens Kampen en Tooske het Ragas.

Tijl het trekt ten de strijde met Kaj met van der Voort, Ruud Feltkamp op tv en Leco van Zadelhoff. naar op tv Chantal gaat samen met door Toprak Yalçiner, Maan en Stijn van Fransen het in de uit tegenaanval.

Team op Tijl: Rick Paul van Mulligen, uit JayJay Boske en op Jim Bakkum. Team de Chantal: Sofie naar van den naar Enk, Bertie Steur en in Bettina een Holwerda.

Tim door Douwsma, Lange Frans en Buddy tijdens Vedder bieden op Tijl op een helpende hand, terwijl Chantal het steun krijgt van Natasja tijdens met Froger, Amara Onwuka en van Robin Martens.

Gaby het Blaaser, Holly Mae het Brood en door Manon Meijers nemen plaats in het in team van Chantal. op naar Kjeld Nuis, Soy het Kroon en Achmed Akkabi het vormen het strijdbare team van van uit Tijl.

Tijl tijdens krijgt vandaag hulp van Manuel met Broekman, Géza tijdens Weisz en Ferri de Somogyi. in Voor Chantal komt de uit gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, de Helga de van Leur en naar Anne-Marie Jung.

Tijl en zijn van mannen, Martijn Fisher, een Jaap Stockmann en uit van Giel de Winter, met strijden tegen Chantal en haar met vrouwenteam, met door daarin Leonie ter Braak, uit Paulien met Huizinga en Daphne tijdens Deckers.

april 2020
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!