Programma gemist?

Tijl en zijn met naar mannen, Martijn Fisher, Jaap uit Stockmann en Giel de Winter, naar strijden van tegen Chantal en haar op tv vrouwenteam, met daarin Leonie van ter Braak, naar Paulien Huizinga in en Daphne in Deckers.

Tijl krijgt door deze aflevering hulp van een Dave tijdens Roelvink, Brownie Dutch en Manuel door Venderbos. Kim-Lian van door in der Meij, Soundos El Ahmadi en een op tv Shelly Sterk staan Chantal het bij.

Deze week wordt de het het team van Tijl met versterkt door modeontwerper Janice, op tv tv-kok Hugo naar Kennis en door zanger Tino Martin. Zij gaan de tijdens strijd aan naar met Yolanthe en met haar vrouwenteam, bestaande op tv uit zangeres het Berget Lewis, in presentatrice Gwen van Poorten en vlogster de Monica Geuze. van De teams de hijsen zich onder andere weer van in de in letterpakken om samen zo van snel mogelijk van een een woord te vormen. Wie presteren door deze week het beste: uit de jongens of in de van meisjes?

Teamcaptains Tijl Beckand van en het Yolanthe Sneijder-Cabau gaan met samen met nieuwe teamleden de de strijd weer de met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator uit Jasper Demollin, radio-dj tijdens met Domien Verschuuren en acteur Urvin een Monte het bieden Tijl de helpende uit hand, terwijl Yolanthe van steun krijgt van op tv presentatrice Airen Mylene uit en actrices Marlijn Weerdenburg en uit Britt Scholte. Zullen naar de tijdens jongens er met de tijdens winst vandoor door gaan, of zijn het toch uit de naar meisjes?

Deze het week trekt de Tijl ten strijde met zijn mannenteam, het op tv bestaande uit stylist Fred van van Leer, presentator een Klaas van Kruistum en cabaretier tijdens Steven Brunswijk. Yolanthe een wordt door bijgestaan door musicalster Carolina de Dijkhuizen, op actrice Maartje van de Wetering op en radio-dj Eva tijdens Koreman. met Welk geslacht zal deze een week het beste de uit de naar verf komen?

Tijl op tv krijgt versterking van kickbockser Remy met Bonjasky, acteur Leo naar Alkemade naar en zanger Tommie Christiaan. op Het team van Yolanthe het bevat een de girlpower van presentatrice Nicolette uit Kluijver, televisiekok en tijdens presentatrice Miljuschka Witzenhausen met en actrice de Vajèn van den naar Bosch. de Welk team stijgt boven zichzelf uit met en met gaat ervandoor met de naar winst?

Tijl het krijgt deze week hulp van in acteur Ferry Doedens, uit 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos van Platier en radio-dj door Gijs Staverman. het Chantal wordt het deze week van ondersteund door zangeres en vlogger Famke door Louise, actrice op tv Carolien Spoor op en modeontwerpster van Olcay Gulsen. Welk team gaat er op tv met uit de winst op vandoor en wint de het waardebonnen voor hun de publiek?

Yolanthe op tv Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu een op op tegen Tijl Beckand het in een tijdens nieuw seizoen van De Jongens in tegen de Meisjes. van Voor het de zevende seizoen van de spelshow uit staan naar ze recht tegenover door elkaar in naar de battle of het the sexes. Vanaf vanavond strijden het Yolanthe en Tijl wekelijks op op op tv zondag om 20:00 uur op met verschillende BN'ers in naar hun team een om de wie de beste tijdens skills bezit en de meeste op tv kennis over het andere met geslacht uit heeft. Onder leiding van Yolanthe doen naar onder anderen naar Nicolette Kluijver, Geraldine Kemper op tv en Marlijn in Weerdenburg mee. de Tijl krijgt dit seizoen versterking met van Leo Alkemade, een op tv Tino Martin en met Fred van Leer. In een deze vrolijke en humoristische in strijd tussen van de seksen tijdens staat alles in het teken van uit de vele verschillen met het tussen mannen en vrouwen. Wie werken een het best de samen en wie kan naar het andere geslacht uit het door beste inschatten? Zijn het naar de competitieve mannen tijdens of zijn het de de multitaskende vrouwen? het Wekelijks wordt gestreden om met de winst, door en verdient het winnende uit team waardebonnen een voor hun van publiek.

Tijl neemt het een het samen met Pim Wessels, John Williams een en Bastiaan Ragas tijdens op op tegen Chantal, naar die ondersteuning krijgt van een Pip Pellens, Esmée een van Kampen op en Tooske Ragas.

Tijl van trekt ten strijde met naar Kaj van der op Voort, op Ruud Feltkamp en Leco het van Zadelhoff. Chantal van gaat samen met uit Toprak Yalçiner, Maan en tijdens Stijn tijdens Fransen in de naar tegenaanval.

Team tijdens Tijl: Rick Paul van in Mulligen, JayJay Boske door en Jim met Bakkum. Team het Chantal: Sofie van den Enk, Bertie tijdens de Steur en Bettina met Holwerda.

Tim een Douwsma, Lange Frans en Buddy op tv Vedder een bieden Tijl een helpende hand, tijdens terwijl het Chantal steun krijgt door van Natasja Froger, uit Amara Onwuka van en Robin Martens.

Gaby met Blaaser, Holly Mae een Brood en Manon Meijers nemen de op plaats in het team naar van Chantal. een Kjeld Nuis, Soy Kroon en op tv Achmed van Akkabi vormen het strijdbare team op tv van het Tijl.

Tijl tijdens krijgt vandaag hulp van Manuel door Broekman, op tv Géza Weisz en Ferri door Somogyi. de Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning een van door Estelle Cruijff, Helga van Leur een en Anne-Marie een Jung.

Tijl tijdens en zijn mannen, Martijn Fisher, op tv Jaap Stockmann en door Giel de Winter, op strijden tegen in Chantal en haar vrouwenteam, op met daarin naar Leonie een ter Braak, Paulien Huizinga en in Daphne het Deckers.

augustus 2020
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!