Programma gemist?

Tijl en door zijn mannen, Martijn met Fisher, Jaap Stockmann en op het Giel de Winter, strijden tegen in Chantal en haar naar vrouwenteam, met daarin Leonie tijdens ter Braak, Paulien uit Huizinga uit en Daphne tijdens Deckers.

Tijl krijgt deze van aflevering hulp op tv van met Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel een Venderbos. Kim-Lian van uit der Meij, in Soundos El Ahmadi en in Shelly Sterk staan van Chantal een bij.

Deze tijdens week wordt het team op tv van Tijl versterkt door uit modeontwerper Janice, een tv-kok Hugo Kennis en het zanger Tino uit Martin. naar Zij gaan de strijd aan op tv met een Yolanthe en haar in vrouwenteam, bestaande uit op tv zangeres Berget Lewis, presentatrice door Gwen van Poorten en door vlogster Monica op tv Geuze. De teams hijsen zich van onder andere weer door in met de letterpakken om samen de zo snel mogelijk tijdens een woord te van vormen. Wie presteren in deze week uit het beste: de jongens of van de door meisjes?

Teamcaptains Tijl door Beckand en Yolanthe de Sneijder-Cabau gaan samen in met nieuwe teamleden de door strijd weer het met elkaar de aan. 'Streetlab'-presentator Jasper het Demollin, radio-dj op tv Domien Verschuuren en het acteur Urvin Monte bieden met Tijl de helpende door hand, terwijl Yolanthe steun krijgt met van presentatrice uit Airen Mylene en op tv actrices Marlijn Weerdenburg en op Britt Scholte. door Zullen de jongens uit er met de winst in op vandoor gaan, of in zijn het toch de op tv meisjes?

Deze in week trekt Tijl ten strijde in met zijn in mannenteam, bestaande de uit stylist Fred van de Leer, presentator Klaas van naar uit Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. uit Yolanthe wordt bijgestaan door de musicalster Carolina de Dijkhuizen, naar actrice Maartje van de de Wetering en radio-dj Eva Koreman. tijdens in Welk geslacht zal het deze week het van beste uit de verf naar komen?

Tijl krijgt versterking op van van kickbockser Remy Bonjasky, acteur tijdens Leo Alkemade de en zanger tijdens Tommie Christiaan. Het naar team van Yolanthe de bevat de girlpower naar van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok het en presentatrice Miljuschka Witzenhausen het naar en actrice Vajèn van op tv den Bosch. naar Welk team stijgt boven door zichzelf uit en op tv gaat ervandoor met de op tv winst?

Tijl krijgt deze uit week op hulp van door acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar uit Carlos Platier en de radio-dj Gijs Staverman. Chantal in wordt uit deze week ondersteund naar door zangeres en uit vlogger Famke naar Louise, actrice Carolien met Spoor en modeontwerpster Olcay een Gulsen. Welk de team gaat er de met de winst vandoor en op wint op de waardebonnen voor hun de publiek?

Yolanthe een Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu in op tegen tijdens Tijl Beckand het in een op tv nieuw seizoen van De Jongens tegen uit de Meisjes. tijdens Voor het zevende op seizoen van de spelshow door staan ze recht op tegenover naar elkaar in de battle op tv of the de sexes. Vanaf vanavond strijden Yolanthe van en Tijl wekelijks op op zondag om naar 20:00 uur op met verschillende in BN'ers in hun team om de van wie de beste skills bezit en op tv met de meeste kennis over van het andere in geslacht heeft. Onder leiding van Yolanthe het doen met onder anderen Nicolette Kluijver, Geraldine op Kemper op tv en Marlijn Weerdenburg mee. door Tijl krijgt dit naar seizoen versterking van tijdens Leo Alkemade, Tino Martin van en Fred in van Leer. tijdens In deze vrolijke en humoristische in strijd tussen uit de seksen staat door alles in het teken van door de vele de verschillen tussen mannen in en de vrouwen. Wie werken het best samen van tijdens en wie kan door het andere geslacht het tijdens beste inschatten? Zijn het de tijdens tijdens competitieve mannen of zijn het de de multitaskende vrouwen? met Wekelijks wordt gestreden om het de winst, en naar verdient het uit winnende team waardebonnen tijdens voor hun tijdens publiek.

Tijl met neemt het samen met het Pim Wessels, van John Williams tijdens en Bastiaan Ragas op op tv tegen Chantal, die ondersteuning krijgt met met van Pip Pellens, op Esmée van Kampen uit en Tooske Ragas.

Tijl op tv trekt ten strijde met Kaj van op van der Voort, Ruud Feltkamp een en naar Leco van Zadelhoff. Chantal naar gaat samen met Toprak de Yalçiner, Maan en naar Stijn Fransen uit in de uit tegenaanval.

Team Tijl: op Rick Paul van Mulligen, een JayJay Boske en naar Jim Bakkum. in Team Chantal: de Sofie van den de Enk, Bertie Steur door en Bettina in Holwerda.

Tim op Douwsma, Lange Frans en Buddy naar Vedder bieden Tijl op tv een tijdens helpende hand, terwijl Chantal steun op tv krijgt van Natasja het Froger, Amara Onwuka het en in Robin Martens.

Gaby uit Blaaser, Holly Mae op Brood en van Manon Meijers nemen plaats in uit het team van naar Chantal. Kjeld Nuis, het Soy de Kroon en Achmed Akkabi vormen het van strijdbare team in van op Tijl.

Tijl krijgt op vandaag hulp op van Manuel een Broekman, Géza Weisz en op Ferri Somogyi. Voor Chantal komt door de gedreven ondersteuning naar het van Estelle Cruijff, Helga van uit Leur en het Anne-Marie Jung.

Tijl met en zijn op tv mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann in en naar Giel de Winter, strijden tegen het Chantal en haar met vrouwenteam, met op daarin Leonie ter Braak, op tv Paulien Huizinga en een Daphne op tv Deckers.

december 2018
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord