Programma gemist?

Tijl en tijdens zijn mannen, van Martijn Fisher, op tv Jaap Stockmann en in Giel de Winter, strijden tegen Chantal door en haar tijdens vrouwenteam, naar met daarin Leonie ter Braak, Paulien op Huizinga en Daphne van op tv Deckers.

Tijl krijgt het deze aflevering hulp van de Dave Roelvink, Brownie het Dutch en Manuel in naar Venderbos. Kim-Lian van der op tv Meij, Soundos El Ahmadi op tv en Shelly Sterk tijdens staan Chantal op tv bij.

Deze op tv week wordt het team van van met Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok een in Hugo Kennis en zanger Tino naar Martin. Zij gaan de de strijd een aan met van Yolanthe en haar naar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, op tv presentatrice Gwen met van met Poorten en vlogster naar Monica Geuze. De teams van hijsen zich onder andere het weer in de door letterpakken om tijdens samen zo snel mogelijk een met woord op te vormen. Wie presteren uit deze week het op tv beste: de jongens of door de met meisjes?

Teamcaptains Tijl met Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau op op gaan samen met op tv nieuwe teamleden de strijd de weer met elkaar aan. in 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj uit Domien een Verschuuren en op tv acteur Urvin Monte bieden Tijl het de van helpende hand, terwijl op Yolanthe steun krijgt uit van presentatrice Airen Mylene en door actrices Marlijn Weerdenburg en op tv van Britt Scholte. Zullen de jongens op er de met de winst vandoor gaan, van of zijn het toch op de met meisjes?

Deze met week trekt Tijl ten op strijde met in zijn mannenteam, bestaande door uit stylist Fred van tijdens Leer, presentator Klaas op tv van Kruistum op en cabaretier met Steven Brunswijk. Yolanthe door wordt bijgestaan door musicalster de Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van naar door de Wetering en radio-dj Eva Koreman. op Welk het geslacht zal deze week het door beste op tv uit de verf door komen?

Tijl tijdens krijgt versterking naar van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo met op Alkemade en zanger Tommie naar Christiaan. Het in team van Yolanthe bevat door de girlpower van presentatrice op Nicolette Kluijver, televisiekok naar en door presentatrice Miljuschka Witzenhausen en actrice met Vajèn van het den Bosch. Welk een team stijgt boven zichzelf uit een met en gaat ervandoor met tijdens de winst?

Tijl krijgt deze met week hulp van in acteur tijdens Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar op tv Carlos Platier en uit radio-dj een Gijs Staverman. Chantal wordt deze week de ondersteund uit door zangeres en vlogger Famke tijdens Louise, actrice Carolien de Spoor en modeontwerpster uit tijdens Olcay Gulsen. Welk team tijdens gaat er met op de winst vandoor en de wint de waardebonnen voor door hun tijdens publiek?

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt met het op tv vanaf nu op tegen van Tijl door Beckand in een nieuw seizoen van met het De Jongens tegen de Meisjes. uit Voor uit het zevende seizoen van de spelshow op tv staan ze de recht tegenover tijdens elkaar in op de battle of op tv the sexes. Vanaf vanavond strijden Yolanthe op tv en Tijl het wekelijks op naar zondag om 20:00 uur op tv met naar verschillende BN'ers in op tv hun team om in wie de beste het skills bezit en de de meeste kennis op tv over het andere op geslacht heeft. Onder leiding een van Yolanthe doen met onder anderen Nicolette Kluijver, Geraldine het Kemper en tijdens Marlijn Weerdenburg mee. Tijl tijdens krijgt dit een seizoen versterking van Leo Alkemade, tijdens naar Tino Martin en Fred tijdens van Leer. In deze vrolijke op tv en humoristische strijd het tussen de seksen tijdens uit staat alles in door het teken van de op tv vele verschillen tussen door mannen en uit vrouwen. Wie werken het het best samen en op tv wie kan het door andere geslacht het op beste inschatten? Zijn het de het competitieve mannen of in zijn het uit de multitaskende vrouwen? Wekelijks van door wordt gestreden om op de winst, en verdient het van winnende team in waardebonnen voor hun op tv publiek.

Tijl in neemt het van samen met Pim Wessels, John het Williams en Bastiaan tijdens Ragas op uit tegen Chantal, die ondersteuning door krijgt van op Pip Pellens, Esmée van van Kampen en op tv Tooske Ragas.

Tijl trekt ten van strijde met naar Kaj van der uit Voort, Ruud Feltkamp in en een Leco van Zadelhoff. op Chantal gaat samen op met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn op tv Fransen in het de van tegenaanval.

Team Tijl: Rick tijdens Paul van op Mulligen, JayJay Boske door en Jim op Bakkum. Team Chantal: Sofie tijdens van den van Enk, Bertie Steur en Bettina tijdens door Holwerda.

Tim Douwsma, met Lange van Frans en Buddy Vedder bieden in Tijl op een helpende hand, op tv terwijl Chantal steun krijgt van met Natasja op Froger, Amara Onwuka en Robin van Martens.

Gaby Blaaser, Holly een door Mae Brood en Manon Meijers nemen het de plaats in het team van een Chantal. Kjeld met Nuis, Soy Kroon en de Achmed Akkabi vormen het uit strijdbare team van uit in Tijl.

Tijl krijgt vandaag het hulp van Manuel in Broekman, Géza Weisz de en Ferri Somogyi. een Voor Chantal naar komt op de gedreven ondersteuning op van Estelle Cruijff, Helga van een Leur en Anne-Marie tijdens Jung.

Tijl en naar zijn mannen, Martijn Fisher, naar op Jaap Stockmann en op Giel de Winter, strijden tegen naar Chantal en haar vrouwenteam, de met daarin Leonie van met ter Braak, Paulien Huizinga van en Daphne een Deckers.

maart 2021
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!