Programma gemist?

Tijl en een zijn van mannen, Martijn Fisher, Jaap met Stockmann en naar Giel de Winter, strijden tegen Chantal uit en haar een vrouwenteam, in met daarin Leonie ter Braak, Paulien een Huizinga en Daphne op tv op tv Deckers.

Tijl krijgt deze de aflevering hulp van uit Dave uit Roelvink, Brownie Dutch en in Manuel Venderbos. Kim-Lian naar van der Meij, uit Soundos El Ahmadi een en Shelly Sterk staan het Chantal een bij.

Deze week wordt op tv het team van de Tijl versterkt met door naar modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis door en zanger Tino het Martin. Zij gaan de van strijd naar aan met Yolanthe en haar van vrouwenteam, bestaande uit door zangeres Berget Lewis, met presentatrice op tv Gwen van Poorten door en vlogster Monica Geuze. De het teams van hijsen zich onder andere weer op tv in een de letterpakken om tijdens samen zo snel mogelijk een in woord te vormen. uit Wie presteren op tv deze van week het beste: de jongens naar of de op meisjes?

Teamcaptains de Tijl Beckand en Yolanthe in Sneijder-Cabau gaan op tv samen met nieuwe teamleden de tijdens strijd weer de met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator van Jasper door Demollin, radio-dj Domien Verschuuren op tv en acteur Urvin Monte op tv door bieden Tijl de helpende hand, naar terwijl met Yolanthe steun krijgt van presentatrice Airen op Mylene in en actrices Marlijn door Weerdenburg en op tv Britt Scholte. Zullen met de jongens er in met de winst door vandoor gaan, of door zijn het toch de op tv meisjes?

Deze van week trekt Tijl op tv ten strijde met met zijn mannenteam, bestaande uit de stylist tijdens Fred van Leer, presentator Klaas van een op Kruistum en cabaretier op tv Steven Brunswijk. Yolanthe wordt van bijgestaan door de musicalster Carolina Dijkhuizen, op actrice Maartje van de Wetering en het radio-dj met Eva Koreman. Welk naar geslacht zal deze week het in een beste uit de verf de komen?

Tijl het krijgt versterking van kickbockser Remy het Bonjasky, acteur van Leo Alkemade en uit zanger Tommie het Christiaan. Het team het van Yolanthe bevat in de girlpower op tv van presentatrice Nicolette een Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen tijdens en actrice het Vajèn van den het Bosch. Welk team een stijgt het boven zichzelf uit en gaat ervandoor het een met de winst?

Tijl tijdens krijgt deze week hulp een van acteur Ferry Doedens, van 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos op tv Platier en tijdens radio-dj Gijs Staverman. Chantal in wordt tijdens deze week ondersteund door zangeres op tv tijdens en vlogger Famke Louise, actrice Carolien op tv Spoor tijdens en modeontwerpster Olcay een Gulsen. Welk team gaat op er met tijdens de winst vandoor en op wint de tijdens waardebonnen voor hun naar publiek?

Yolanthe op tv Sneijder-Cabau neemt een het vanaf nu op tegen met Tijl het Beckand in een uit nieuw seizoen van de De Jongens tegen de tijdens Meisjes. Voor het tijdens zevende seizoen van van de spelshow staan de ze recht tegenover elkaar in op tv de op tv battle of the sexes. Vanaf in vanavond strijden Yolanthe het en Tijl wekelijks op op zondag om door 20:00 uur met op tv verschillende van BN'ers in hun op tv team om het wie de beste skills bezit en een door de meeste kennis over het andere in geslacht heeft. Onder leiding naar van Yolanthe doen de een onder anderen Nicolette Kluijver, Geraldine Kemper op tv en Marlijn Weerdenburg een in mee. Tijl krijgt in dit seizoen versterking van Leo Alkemade, tijdens Tino Martin op en Fred op van Leer. In met deze vrolijke met en humoristische strijd tussen een de seksen staat een alles in het teken van tijdens de naar vele verschillen van tussen mannen en vrouwen. op Wie werken het door best samen en wie uit kan het andere in geslacht van het beste inschatten? Zijn op tv het de competitieve het mannen of tijdens zijn het de multitaskende vrouwen? op tv Wekelijks wordt gestreden op tv om de winst, en op verdient uit het winnende team met waardebonnen voor naar hun publiek.

Tijl neemt naar het samen met Pim het uit Wessels, John Williams en Bastiaan uit Ragas op tegen Chantal, met die op ondersteuning krijgt van Pip van Pellens, tijdens Esmée van Kampen en van Tooske Ragas.

Tijl trekt een ten met strijde met Kaj van der uit Voort, in Ruud Feltkamp en Leco met van Zadelhoff. door Chantal gaat samen met van Toprak Yalçiner, Maan de en Stijn Fransen op in de uit tegenaanval.

Team met Tijl: Rick Paul op van Mulligen, met JayJay Boske en Jim Bakkum. Team in Chantal: Sofie op tv van den de Enk, Bertie uit Steur en Bettina in Holwerda.

Tim Douwsma, naar Lange Frans en Buddy uit Vedder in bieden Tijl een van helpende hand, terwijl Chantal steun naar op tv krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka uit en Robin op Martens.

Gaby Blaaser, Holly de naar Mae Brood en Manon Meijers nemen een plaats in het een het team van Chantal. Kjeld uit Nuis, Soy in Kroon en Achmed Akkabi vormen het met op tv strijdbare team van van Tijl.

Tijl met krijgt vandaag hulp op van Manuel Broekman, Géza Weisz op tv en Ferri Somogyi. met Voor het Chantal komt de van gedreven ondersteuning van Estelle op tv Cruijff, door Helga van Leur en door Anne-Marie Jung.

Tijl naar en zijn mannen, Martijn Fisher, op tv van Jaap Stockmann en Giel de Winter, op met strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, het met daarin Leonie een ter Braak, op Paulien Huizinga en Daphne uit de Deckers.

oktober 2021
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!