Programma gemist?

Tijl op en zijn mannen, Martijn Fisher, het Jaap Stockmann en met Giel de de Winter, strijden naar tegen Chantal en haar vrouwenteam, de met daarin Leonie naar ter Braak, Paulien op tv Huizinga tijdens en Daphne het Deckers.

Tijl met krijgt deze met aflevering hulp van Dave tijdens Roelvink, Brownie Dutch naar en Manuel Venderbos. tijdens Kim-Lian van op tv der Meij, Soundos El Ahmadi de en Shelly uit Sterk staan Chantal met bij.

Deze het week wordt naar het team van Tijl versterkt met door modeontwerper Janice, tv-kok uit Hugo Kennis en de zanger Tino Martin. van Zij gaan de in strijd het aan met Yolanthe het en haar een vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget met Lewis, presentatrice Gwen van door uit Poorten en vlogster Monica tijdens Geuze. De teams uit hijsen zich onder andere weer de in de letterpakken een naar om samen zo snel een mogelijk een woord te vormen. het Wie presteren op tv deze door week het beste: een de jongens of de de meisjes?

Teamcaptains met Tijl Beckand en de Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met het nieuwe op tv teamleden de strijd weer met tijdens elkaar aan. 'Streetlab'-presentator op op Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en van acteur Urvin Monte in uit bieden Tijl de helpende hand, op terwijl Yolanthe steun uit krijgt van presentatrice naar Airen het Mylene en actrices Marlijn Weerdenburg en tijdens Britt Scholte. Zullen door de jongens er met met met de winst vandoor gaan, op of zijn het het toch de een meisjes?

Deze van week trekt Tijl op tv ten strijde met zijn mannenteam, in uit bestaande uit stylist Fred met van Leer, presentator op tv Klaas van Kruistum met en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe met wordt bijgestaan door van musicalster Carolina Dijkhuizen, uit actrice Maartje van het tijdens de Wetering en radio-dj Eva Koreman. van Welk geslacht op tv zal deze week op het beste uit het de verf op komen?

Tijl krijgt versterking naar van kickbockser Remy tijdens van Bonjasky, acteur Leo Alkemade op tv en zanger Tommie op tv Christiaan. Het de team van Yolanthe de bevat de girlpower van presentatrice de Nicolette het Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka op Witzenhausen met en actrice Vajèn van den Bosch. door op tv Welk team stijgt boven een zichzelf uit en tijdens gaat ervandoor met op tv de winst?

Tijl krijgt op tv deze van week hulp van acteur Ferry door Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar van Carlos Platier door en radio-dj Gijs de Staverman. Chantal uit wordt deze week ondersteund door in zangeres en tijdens vlogger Famke Louise, door actrice Carolien het Spoor en modeontwerpster Olcay Gulsen. Welk een team uit gaat er met de winst door vandoor en op tv wint de waardebonnen voor een de hun publiek?

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt uit het in vanaf nu op tegen Tijl een de Beckand in een nieuw seizoen naar van De Jongens tegen naar de Meisjes. Voor van het het zevende seizoen van de spelshow op tv staan van ze recht met tegenover elkaar in de battle tijdens of the sexes. Vanaf naar vanavond strijden een Yolanthe naar en Tijl wekelijks op door zondag om 20:00 uur door met op tv verschillende BN'ers in hun team met om wie de beste tijdens skills bezit de en met de meeste kennis het over het andere geslacht heeft. Onder uit leiding van Yolanthe in doen onder anderen Nicolette in met Kluijver, Geraldine Kemper door en Marlijn Weerdenburg mee. Tijl krijgt een dit seizoen met versterking van Leo Alkemade, naar Tino Martin en naar Fred op tv van Leer. In tijdens deze vrolijke en van humoristische strijd tussen de de seksen staat alles een in het van teken van de in vele verschillen tussen mannen en met van vrouwen. Wie werken het best samen naar en wie tijdens kan het andere geslacht op in het beste inschatten? Zijn naar het de competitieve uit mannen of zijn het de het multitaskende vrouwen? Wekelijks met wordt een gestreden om de door winst, en verdient het op tv winnende team waardebonnen op voor de hun publiek.

Tijl door neemt het een samen met Pim Wessels, de John Williams tijdens en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, door op die ondersteuning krijgt op van Pip Pellens, naar Esmée van Kampen en Tooske het Ragas.

Tijl trekt van ten van strijde met Kaj een van der Voort, een Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. tijdens Chantal uit gaat samen op met Toprak Yalçiner, Maan en het Stijn Fransen in op de het tegenaanval.

Team Tijl: Rick in Paul van in Mulligen, in JayJay Boske en Jim op tv Bakkum. Team naar Chantal: Sofie van op den Enk, Bertie Steur en Bettina met het Holwerda.

Tim Douwsma, met Lange Frans uit en Buddy Vedder tijdens bieden Tijl een helpende naar hand, terwijl Chantal steun een krijgt van Natasja de in Froger, Amara Onwuka en Robin uit Martens.

Gaby van Blaaser, Holly Mae Brood en met Manon Meijers nemen op tv van plaats in het uit team van Chantal. Kjeld het Nuis, Soy Kroon en een Achmed Akkabi vormen van het strijdbare team de van in Tijl.

Tijl krijgt vandaag in hulp van Manuel op Broekman, Géza Weisz de en het Ferri Somogyi. Voor Chantal komt het de gedreven ondersteuning met de van Estelle Cruijff, op tv Helga van Leur en door Anne-Marie Jung.

Tijl en op tv zijn mannen, Martijn op Fisher, Jaap op tv Stockmann en van Giel de Winter, strijden een tegen Chantal en haar vrouwenteam, op met de daarin Leonie door ter Braak, Paulien Huizinga en het Daphne op tv Deckers.

juni 2019
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord