Programma gemist?

Tijl en uit zijn mannen, Martijn met Fisher, op tv Jaap Stockmann en van Giel de Winter, strijden tegen tijdens Chantal door en haar vrouwenteam, de met daarin Leonie ter Braak, van Paulien Huizinga met en Daphne een Deckers.

Tijl tijdens krijgt deze aflevering hulp van op Dave Roelvink, met Brownie op tv Dutch en Manuel tijdens Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos naar door El Ahmadi en Shelly Sterk naar staan Chantal door bij.

Deze tijdens week wordt het op team van Tijl in versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok met Hugo Kennis in en zanger in Tino Martin. Zij gaan de de strijd met aan met Yolanthe op tv en haar vrouwenteam, bestaande het uit zangeres met Berget Lewis, presentatrice Gwen van op tv een Poorten en vlogster Monica Geuze. De een teams hijsen op zich onder andere tijdens weer in naar de letterpakken om tijdens samen zo snel van mogelijk een uit woord te vormen. naar Wie presteren deze week door het beste: de jongens of een de de meisjes?

Teamcaptains Tijl Beckand een en Yolanthe door Sneijder-Cabau uit gaan samen met nieuwe teamleden de tijdens strijd weer op met op tv elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, tijdens radio-dj een Domien Verschuuren en de acteur Urvin Monte bieden Tijl de het helpende hand, tijdens terwijl Yolanthe steun op krijgt van een presentatrice Airen Mylene en actrices van een Marlijn Weerdenburg en Britt Scholte. door Zullen de jongens er in met de het winst vandoor in gaan, of zijn op het toch de door meisjes?

Deze de week trekt Tijl ten strijde op door met zijn mannenteam, van bestaande uit stylist op tv Fred van Leer, presentator Klaas de van in Kruistum en cabaretier Steven uit Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door in musicalster Carolina Dijkhuizen, een het actrice Maartje van de Wetering op en radio-dj Eva een Koreman. Welk geslacht zal op tv deze week op tv het beste uit de het verf tijdens komen?

Tijl op tv krijgt versterking van op tv kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo uit Alkemade op en zanger Tommie Christiaan. Het door team van door Yolanthe bevat op tv de girlpower van van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok de en tijdens presentatrice Miljuschka Witzenhausen en actrice Vajèn een van den door Bosch. Welk naar team stijgt boven zichzelf het uit en gaat ervandoor naar op tv met de winst?

Tijl krijgt op deze week het hulp van acteur van Ferry Doedens, 'Expeditie door Robinson'-winnaar Carlos Platier en op tv radio-dj op Gijs Staverman. Chantal wordt deze week op ondersteund door zangeres van en vlogger Famke een op tv Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpster van Olcay Gulsen. op tv Welk team gaat er op naar met de winst vandoor en het wint de waardebonnen voor op hun naar publiek?

Yolanthe uit Sneijder-Cabau neemt naar het vanaf nu op het tegen Tijl uit Beckand in een nieuw het seizoen van De Jongens tegen op de Meisjes. Voor van uit het zevende seizoen van een de spelshow in staan ze recht tegenover met elkaar in de battle door of the sexes. van Vanaf vanavond strijden van Yolanthe een en Tijl wekelijks naar op zondag om op 20:00 uur met verschillende BN'ers met in hun team van om op tv wie de beste skills van bezit en door de meeste kennis over het tijdens andere geslacht heeft. Onder met leiding met van Yolanthe doen onder anderen van Nicolette Kluijver, Geraldine Kemper met de en Marlijn Weerdenburg uit mee. Tijl krijgt door dit seizoen versterking van Leo Alkemade, in het Tino Martin en Fred tijdens van Leer. door In deze vrolijke van en humoristische strijd tussen tijdens de seksen staat van alles in het uit teken van de de vele verschillen tussen mannen naar en naar vrouwen. Wie werken het uit best samen en wie door kan het met andere geslacht uit het beste inschatten? Zijn het de de competitieve mannen of de zijn het de op multitaskende vrouwen? op tv Wekelijks wordt gestreden op om de met winst, en naar verdient het winnende in team waardebonnen voor door hun publiek.

Tijl neemt naar het samen met op Pim Wessels, John uit Williams en Bastiaan Ragas in op tegen Chantal, door die ondersteuning krijgt naar van Pip Pellens, het Esmée van een Kampen en Tooske op Ragas.

Tijl op tv trekt ten strijde met Kaj tijdens in van der Voort, door Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. naar Chantal gaat samen in met van Toprak Yalçiner, uit Maan en Stijn Fransen op tv in de naar tegenaanval.

Team door Tijl: Rick in Paul van Mulligen, van JayJay Boske en Jim Bakkum. Team naar Chantal: Sofie met van den Enk, in Bertie Steur en op tv Bettina op Holwerda.

Tim Douwsma, op Lange Frans het en Buddy Vedder met bieden Tijl een in helpende hand, terwijl naar Chantal steun krijgt van Natasja een Froger, Amara Onwuka op tv en Robin tijdens Martens.

Gaby van Blaaser, Holly in Mae Brood en een Manon Meijers nemen plaats op tv in het op tv team van Chantal. door Kjeld Nuis, Soy op tv Kroon en Achmed Akkabi vormen het een strijdbare team tijdens van op tv Tijl.

Tijl de krijgt vandaag hulp van Manuel een Broekman, Géza van Weisz en Ferri een Somogyi. naar Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning op tv van Estelle Cruijff, met Helga van een Leur naar en Anne-Marie Jung.

Tijl van en zijn in mannen, Martijn Fisher, uit Jaap Stockmann en Giel de Winter, naar tijdens strijden tegen Chantal en haar van vrouwenteam, met daarin van Leonie ter Braak, Paulien een Huizinga en op tv Daphne op Deckers.

september 2019
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord