Programma gemist?

Tijl in en zijn mannen, Martijn Fisher, het Jaap Stockmann en op tv Giel tijdens de Winter, strijden tegen door Chantal en de haar vrouwenteam, met daarin een Leonie ter een Braak, Paulien Huizinga en het Daphne op tv Deckers.

Tijl naar krijgt deze met aflevering hulp van Dave Roelvink, op tv Brownie Dutch en het Manuel tijdens Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos het El op Ahmadi en Shelly tijdens Sterk staan Chantal tijdens bij.

Deze de week wordt het team van van de Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tijdens tv-kok Hugo Kennis het en zanger Tino Martin. de Zij gaan de het naar strijd aan met Yolanthe in en haar vrouwenteam, door bestaande uit door zangeres Berget Lewis, op presentatrice Gwen van Poorten tijdens en vlogster Monica op tv Geuze. De teams met hijsen zich onder andere weer het in de in letterpakken om samen zo de snel mogelijk een het woord een te vormen. Wie presteren met deze tijdens week het beste: de het jongens of tijdens de meisjes?

Teamcaptains door Tijl Beckand en tijdens Yolanthe Sneijder-Cabau van gaan samen met nieuwe teamleden naar de strijd weer met naar elkaar van aan. 'Streetlab'-presentator Jasper door Demollin, radio-dj Domien het Verschuuren en acteur met Urvin Monte op tv bieden Tijl de helpende naar hand, terwijl Yolanthe steun op krijgt uit van presentatrice Airen uit Mylene en actrices Marlijn naar Weerdenburg en Britt Scholte. het Zullen de in jongens er met de door winst vandoor gaan, in of zijn uit het toch de het meisjes?

Deze op week trekt Tijl ten strijde op met met zijn mannenteam, bestaande uit stylist het een Fred van Leer, presentator naar Klaas van Kruistum een en cabaretier Steven een Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan op door musicalster Carolina Dijkhuizen, het actrice Maartje van in door de Wetering en radio-dj Eva een Koreman. tijdens Welk geslacht zal op deze week het beste in uit de verf uit komen?

Tijl door krijgt versterking van kickbockser Remy tijdens Bonjasky, door acteur Leo Alkemade en van zanger door Tommie Christiaan. Het team van door Yolanthe bevat tijdens de girlpower in van presentatrice Nicolette van Kluijver, televisiekok en presentatrice van Miljuschka Witzenhausen en actrice tijdens Vajèn van den met Bosch. het Welk team stijgt boven zichzelf uit naar uit en gaat ervandoor met de uit winst?

Tijl uit krijgt deze tijdens week hulp van acteur Ferry door Doedens, 'Expeditie door Robinson'-winnaar Carlos Platier op en radio-dj Gijs Staverman. Chantal in op wordt deze week op tv ondersteund door zangeres en vlogger Famke de in Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpster naar met Olcay Gulsen. Welk met team gaat er met met de winst vandoor en wint tijdens naar de waardebonnen voor het hun publiek?

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt op tv het met vanaf nu in op tegen Tijl uit Beckand in een nieuw seizoen in van De Jongens op tegen naar de Meisjes. Voor met het zevende seizoen het van de spelshow staan ze in recht tegenover elkaar in op tv van de battle of the tijdens sexes. Vanaf vanavond op tv strijden Yolanthe een en Tijl wekelijks tijdens op zondag om op tv 20:00 uur met verschillende naar BN'ers in hun team de om wie de beste op tv skills uit bezit en de meeste de kennis over het uit andere geslacht heeft. Onder leiding op van de Yolanthe doen onder anderen door Nicolette Kluijver, naar Geraldine Kemper en op Marlijn Weerdenburg door mee. Tijl krijgt dit seizoen een versterking van Leo Alkemade, door door Tino Martin en Fred van Leer. van In deze van vrolijke en humoristische strijd door door tussen de seksen staat alles een in het teken van door uit de vele verschillen tussen van mannen en vrouwen. uit Wie werken het best door samen en het wie kan het andere geslacht het door het beste inschatten? Zijn uit het de competitieve mannen of met de zijn het de multitaskende in vrouwen? Wekelijks wordt gestreden om op de door winst, en verdient een het winnende team waardebonnen op voor hun naar publiek.

Tijl neemt een het samen door met Pim in Wessels, John Williams in en Bastiaan Ragas op tegen op tv Chantal, van die ondersteuning krijgt van tijdens Pip Pellens, Esmée van Kampen door naar en Tooske Ragas.

Tijl trekt tijdens ten strijde met met Kaj van der Voort, in Ruud Feltkamp tijdens en Leco de van Zadelhoff. Chantal gaat tijdens samen met Toprak door Yalçiner, Maan met en Stijn Fransen een in de van tegenaanval.

Team Tijl: een Rick Paul van van Mulligen, op JayJay Boske en in Jim Bakkum. Team van Chantal: Sofie van in den Enk, Bertie Steur naar en Bettina een Holwerda.

Tim met Douwsma, Lange uit Frans en Buddy Vedder bieden Tijl in op tv een helpende hand, op tv terwijl Chantal steun krijgt van uit Natasja Froger, Amara de Onwuka en Robin door Martens.

Gaby Blaaser, de Holly Mae Brood in en Manon Meijers nemen uit plaats in het naar door team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy in een Kroon en Achmed Akkabi door vormen het strijdbare team van uit een Tijl.

Tijl krijgt uit vandaag hulp van op tv Manuel Broekman, Géza door Weisz en Ferri met Somogyi. Voor Chantal komt van de gedreven ondersteuning op tv van door Estelle Cruijff, uit Helga van Leur uit en Anne-Marie Jung.

Tijl en tijdens zijn mannen, Martijn Fisher, het Jaap Stockmann met en Giel de het Winter, strijden tegen Chantal naar en het haar vrouwenteam, met daarin op Leonie op tv ter Braak, Paulien Huizinga een en Daphne een Deckers.

februari 2019
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord