Programma gemist?

Tijl het en zijn door mannen, Martijn Fisher, Jaap de Stockmann en Giel de Winter, van strijden tegen een Chantal een en haar vrouwenteam, met een daarin Leonie ter Braak, Paulien van Huizinga en uit Daphne op tv Deckers.

Tijl in krijgt deze in aflevering hulp van Dave in Roelvink, Brownie Dutch het en Manuel Venderbos. het Kim-Lian van der Meij, met Soundos El Ahmadi en op door Shelly Sterk staan Chantal op tv bij.

Deze week een wordt het van team van Tijl uit versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok van Hugo Kennis en uit zanger Tino op Martin. naar Zij gaan de strijd aan door met tijdens Yolanthe en haar van vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget een Lewis, presentatrice op tv Gwen van op Poorten en vlogster op tv Monica Geuze. De teams hijsen door zich onder andere tijdens weer in de letterpakken op tv om door samen zo snel mogelijk de een woord te vormen. naar Wie tijdens presteren deze week op tv het beste: tijdens de jongens of de door meisjes?

Teamcaptains door Tijl Beckand en met Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen door met nieuwe teamleden de uit strijd weer met door in elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj van tijdens Domien Verschuuren en op tv acteur Urvin Monte bieden op Tijl de helpende hand, een terwijl Yolanthe in steun krijgt van tijdens presentatrice Airen Mylene uit en actrices Marlijn Weerdenburg van en met Britt Scholte. Zullen de jongens er met tijdens met de winst vandoor met gaan, of zijn het toch een de met meisjes?

Deze week met trekt Tijl ten strijde in met zijn mannenteam, met bestaande uit stylist een Fred van tijdens Leer, presentator Klaas uit van Kruistum en op cabaretier Steven van Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door in een musicalster Carolina Dijkhuizen, een actrice Maartje van tijdens de Wetering en radio-dj in Eva Koreman. Welk uit geslacht zal deze met week het beste uit de van verf tijdens komen?

Tijl krijgt versterking tijdens van tijdens kickbockser Remy Bonjasky, acteur op Leo Alkemade en tijdens zanger op tv Tommie Christiaan. Het door team van Yolanthe bevat uit de girlpower van van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok op en op tv presentatrice Miljuschka Witzenhausen en actrice op Vajèn in van den Bosch. Welk team stijgt tijdens boven het zichzelf uit en gaat met ervandoor met de op winst?

Tijl krijgt deze uit week tijdens hulp van acteur door Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos met Platier en op tv radio-dj Gijs Staverman. Chantal van wordt deze week naar op ondersteund door zangeres en vlogger van Famke naar Louise, actrice Carolien naar Spoor en modeontwerpster Olcay de Gulsen. Welk team de gaat er met de winst naar vandoor en een wint de waardebonnen voor in hun door publiek?

Yolanthe tijdens Sneijder-Cabau neemt het vanaf met nu op tegen met Tijl Beckand in in een nieuw seizoen van met De Jongens tegen de de Meisjes. op tv Voor het zevende een seizoen van de spelshow van staan ze van recht tegenover elkaar op tv in door de battle of the sexes. uit Vanaf vanavond strijden Yolanthe van in en Tijl wekelijks op door zondag om 20:00 een uur met verschillende BN'ers in met hun team naar om met wie de beste op tv skills bezit en de meeste kennis op over op het andere geslacht uit heeft. Onder leiding van Yolanthe op doen onder anderen naar Nicolette Kluijver, Geraldine de Kemper en Marlijn Weerdenburg een tijdens mee. Tijl krijgt dit uit seizoen versterking van Leo door Alkemade, uit Tino Martin en Fred met van Leer. In deze uit vrolijke door en humoristische strijd tussen de seksen van staat alles een in het teken tijdens van een de vele verschillen tussen mannen en naar vrouwen. Wie de werken het best op samen en wie kan op tijdens het andere geslacht het beste inschatten? de op tv Zijn het de competitieve mannen naar of van zijn het de multitaskende vrouwen? Wekelijks het wordt gestreden om de het de winst, en verdient het winnende in team waardebonnen voor tijdens hun de publiek.

Tijl neemt het in samen met uit Pim het Wessels, John Williams in en Bastiaan Ragas de op tegen Chantal, van die ondersteuning krijgt in van Pip Pellens, Esmée van Kampen door en naar Tooske Ragas.

Tijl trekt in ten op tv strijde met Kaj van door der Voort, op Ruud Feltkamp en op tv Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen op tv met Toprak door Yalçiner, uit Maan en Stijn Fransen in in de op tegenaanval.

Team Tijl: op tv Rick Paul van het Mulligen, JayJay Boske en tijdens in Jim Bakkum. Team de Chantal: Sofie van den Enk, uit Bertie in Steur en Bettina met Holwerda.

Tim Douwsma, Lange met van Frans en Buddy Vedder naar bieden Tijl een helpende hand, de terwijl Chantal steun met een krijgt van Natasja Froger, op Amara Onwuka op tv en Robin Martens.

Gaby uit Blaaser, Holly Mae Brood en een Manon tijdens Meijers nemen op plaats in het de team van Chantal. Kjeld van Nuis, Soy Kroon een en Achmed de Akkabi vormen het strijdbare team van van naar Tijl.

Tijl krijgt met vandaag hulp van op Manuel Broekman, Géza Weisz een en Ferri een Somogyi. uit Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning met het van Estelle Cruijff, Helga van Leur het en Anne-Marie met Jung.

Tijl uit en zijn op mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann met en Giel de naar Winter, strijden in tegen Chantal en haar vrouwenteam, de met naar daarin Leonie ter met Braak, Paulien Huizinga en Daphne de op tv Deckers.

september 2018
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord