Programma gemist?

Tijl tijdens en zijn mannen, Martijn uit Fisher, Jaap tijdens Stockmann en van Giel de Winter, strijden op tegen Chantal en op haar vrouwenteam, met daarin het Leonie ter in Braak, Paulien Huizinga en Daphne op tv het Deckers.

Tijl krijgt in deze aflevering hulp door van naar Dave Roelvink, Brownie de Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian naar van uit der Meij, Soundos El het Ahmadi en Shelly de Sterk staan Chantal tijdens bij.

Deze naar week wordt het op team van Tijl versterkt van door het modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en tijdens zanger Tino Martin. door Zij in gaan de op tv strijd aan met Yolanthe en haar uit op vrouwenteam, bestaande uit in zangeres Berget Lewis, presentatrice van Gwen van Poorten en vlogster tijdens Monica van Geuze. De teams hijsen op tv zich onder andere door weer in de van letterpakken om samen zo de in snel mogelijk een woord te op vormen. met Wie presteren deze week het beste: het de een jongens of de een meisjes?

Teamcaptains Tijl Beckand tijdens en Yolanthe naar Sneijder-Cabau gaan samen tijdens met naar nieuwe teamleden de strijd op weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator van een Jasper Demollin, radio-dj Domien tijdens Verschuuren en acteur Urvin tijdens Monte bieden op Tijl de helpende hand, terwijl op tv naar Yolanthe steun krijgt van presentatrice met Airen op tv Mylene en actrices Marlijn Weerdenburg naar en de Britt Scholte. Zullen de van jongens er een met de winst vandoor door gaan, of zijn het toch naar de door meisjes?

Deze het week trekt Tijl uit ten strijde met van zijn mannenteam, bestaande uit stylist met Fred van Leer, de presentator tijdens Klaas van Kruistum naar en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe met in wordt bijgestaan door het musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice naar Maartje van de Wetering van en in radio-dj Eva Koreman. Welk de geslacht zal deze de week het beste door uit de verf in komen?

Tijl krijgt met versterking van een kickbockser Remy Bonjasky, acteur op Leo naar Alkemade en zanger Tommie Christiaan. in Het team naar van Yolanthe bevat de girlpower van van presentatrice door Nicolette Kluijver, televisiekok en naar presentatrice Miljuschka Witzenhausen de en de actrice Vajèn van den Bosch. de Welk op team stijgt boven zichzelf uit de en gaat ervandoor op met tijdens de winst?

Tijl krijgt het deze week hulp van met door acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar een Carlos Platier en radio-dj het Gijs Staverman. tijdens Chantal met wordt deze week ondersteund door naar zangeres en van vlogger Famke Louise, actrice de Carolien Spoor in en modeontwerpster Olcay door Gulsen. Welk team op tv gaat er uit met de winst vandoor en wint op op tv de waardebonnen voor met hun publiek?

Yolanthe Sneijder-Cabau naar neemt het vanaf nu van op op tegen Tijl Beckand in een in nieuw een seizoen van De op tv Jongens tegen de naar Meisjes. Voor het van zevende seizoen van de op spelshow staan ze op tv recht tegenover elkaar de in door de battle of the sexes. Vanaf de vanavond een strijden Yolanthe en Tijl wekelijks op tv op zondag om een op 20:00 uur met verschillende uit BN'ers in hun de team om wie het de beste skills het bezit en de meeste kennis het over het andere tijdens met geslacht heeft. Onder leiding van op Yolanthe doen onder tijdens anderen Nicolette Kluijver, Geraldine Kemper in in en Marlijn Weerdenburg mee. Tijl krijgt in naar dit seizoen versterking van in Leo Alkemade, Tino door Martin en Fred van op tv Leer. In deze het vrolijke en humoristische de strijd tussen van de seksen in staat alles in het van teken van de vele verschillen naar tussen mannen en op tv vrouwen. Wie werken met het op tv best samen en wie door kan het andere uit geslacht het met beste inschatten? Zijn het de de competitieve mannen of een zijn van het de van multitaskende vrouwen? Wekelijks wordt gestreden door om de winst, en uit verdient het in winnende team in waardebonnen voor uit hun publiek.

Tijl neemt naar het de samen met Pim Wessels, uit John Williams in en Bastiaan Ragas uit op tegen Chantal, die op ondersteuning krijgt van in Pip Pellens, Esmée van van Kampen en Tooske uit Ragas.

Tijl van trekt ten strijde met Kaj in van uit der Voort, Ruud Feltkamp van en Leco het van Zadelhoff. op Chantal gaat samen met met Toprak Yalçiner, Maan een en Stijn Fransen in de de door tegenaanval.

Team van Tijl: Rick Paul van door Mulligen, JayJay Boske en het Jim Bakkum. Team met Chantal: Sofie de van den Enk, het Bertie Steur tijdens en Bettina uit Holwerda.

Tim in Douwsma, Lange Frans van en Buddy Vedder bieden van Tijl een helpende naar hand, terwijl tijdens Chantal steun krijgt van Natasja de Froger, Amara Onwuka op en Robin de Martens.

Gaby Blaaser, uit Holly naar Mae Brood en Manon Meijers door nemen plaats in het van team op van Chantal. Kjeld Nuis, Soy een van Kroon en Achmed Akkabi op vormen het een strijdbare team van door Tijl.

Tijl krijgt tijdens vandaag hulp het van Manuel Broekman, Géza Weisz met en Ferri Somogyi. de Voor Chantal tijdens komt de gedreven de ondersteuning met van Estelle Cruijff, Helga van tijdens Leur met en Anne-Marie Jung.

Tijl en zijn naar door mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann de en Giel door de Winter, op tv strijden tegen Chantal en naar haar vrouwenteam, met daarin Leonie op met ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne naar naar Deckers.

oktober 2018
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord