Programma gemist?

Tijl het en zijn mannen, Martijn het Fisher, tijdens Jaap Stockmann en Giel het de Winter, strijden tegen met Chantal en in haar vrouwenteam, met daarin Leonie van ter Braak, Paulien in Huizinga en op tv Daphne met Deckers.

Tijl krijgt deze met aflevering hulp van met Dave Roelvink, Brownie op Dutch van en Manuel van Venderbos. Kim-Lian van der Meij, door Soundos El op tv Ahmadi en Shelly Sterk uit staan Chantal van bij.

Deze op week wordt van het team van Tijl versterkt door naar door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo met Kennis en het zanger Tino Martin. Zij gaan de het de strijd aan met Yolanthe en op haar vrouwenteam, uit bestaande uit zangeres door Berget Lewis, door presentatrice Gwen van Poorten en door vlogster Monica uit Geuze. De van teams hijsen zich onder andere weer op van in de letterpakken het om samen zo snel mogelijk op een woord te het vormen. Wie presteren tijdens deze van week het beste: de jongens van of de op tv meisjes?

Teamcaptains Tijl Beckand het en Yolanthe Sneijder-Cabau met gaan samen met op tv nieuwe teamleden tijdens de op tv strijd weer met elkaar naar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, naar radio-dj Domien een Verschuuren en acteur het Urvin Monte bieden Tijl door de helpende hand, door terwijl op Yolanthe steun krijgt in van presentatrice Airen op tv Mylene en actrices Marlijn Weerdenburg uit en Britt Scholte. Zullen tijdens de jongens een er met door de winst vandoor gaan, of door zijn van het toch de uit meisjes?

Deze uit week trekt op Tijl ten strijde met zijn mannenteam, met bestaande uit de stylist de Fred van Leer, presentator uit Klaas van Kruistum en cabaretier tijdens Steven Brunswijk. van Yolanthe wordt bijgestaan door met musicalster Carolina in Dijkhuizen, actrice Maartje een van tijdens de Wetering en het radio-dj Eva Koreman. Welk geslacht zal uit deze week op het beste uit de de van verf komen?

Tijl naar krijgt versterking naar van kickbockser Remy Bonjasky, acteur in Leo Alkemade uit en zanger Tommie in Christiaan. Het team van het Yolanthe van bevat de girlpower van presentatrice tijdens Nicolette Kluijver, het televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen op tv en het actrice Vajèn van den Bosch. op tv Welk team tijdens stijgt boven zichzelf een uit de en gaat ervandoor naar met de winst?

Tijl krijgt deze op week hulp van naar acteur het Ferry Doedens, met 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos de Platier en radio-dj het Gijs Staverman. Chantal de wordt deze week ondersteund door door zangeres en vlogger het Famke Louise, het actrice Carolien Spoor en tijdens modeontwerpster Olcay Gulsen. Welk op team een gaat er met uit de winst vandoor en met wint de waardebonnen een voor hun uit publiek?

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt naar de het vanaf nu tijdens op tegen Tijl Beckand in de een op tv nieuw seizoen van De Jongens de tegen door de Meisjes. Voor het door zevende seizoen van de spelshow het staan ze een recht tegenover elkaar in een de battle of de op tv the sexes. Vanaf vanavond strijden het Yolanthe door en Tijl wekelijks op zondag uit om 20:00 op tv uur met verschillende met BN'ers in hun team in om naar wie de beste skills bezit en van de meeste van kennis over het andere een tijdens geslacht heeft. Onder leiding van van Yolanthe doen op tv onder anderen Nicolette Kluijver, Geraldine Kemper uit en Marlijn Weerdenburg van mee. Tijl van krijgt dit de seizoen versterking van de Leo Alkemade, een Tino Martin en Fred van Leer. van In deze vrolijke het en humoristische op strijd tussen de seksen met staat alles het in het teken naar van de vele door verschillen tussen mannen en tijdens vrouwen. Wie werken van het best samen met uit en wie kan het andere geslacht naar het beste inschatten? van Zijn het de naar competitieve van mannen of zijn het op tv de multitaskende op vrouwen? Wekelijks wordt gestreden om tijdens de een winst, en verdient het winnende van team een waardebonnen voor hun tijdens publiek.

Tijl op tv neemt het samen met met Pim Wessels, John uit Williams en Bastiaan Ragas uit op tegen naar Chantal, die de ondersteuning krijgt van met Pip Pellens, Esmée van Kampen op en Tooske uit Ragas.

Tijl trekt ten naar strijde met de Kaj van der naar Voort, op tv Ruud Feltkamp en Leco een van Zadelhoff. Chantal gaat naar samen met op Toprak Yalçiner, Maan en Stijn de Fransen in op tv de het tegenaanval.

Team Tijl: met Rick tijdens Paul van Mulligen, JayJay op Boske en Jim Bakkum. Team de Chantal: van Sofie van den een Enk, Bertie Steur en Bettina het met Holwerda.

Tim het Douwsma, Lange Frans en Buddy in Vedder op bieden Tijl een naar helpende hand, terwijl Chantal op steun tijdens krijgt van Natasja het Froger, Amara Onwuka en Robin het Martens.

Gaby het Blaaser, Holly Mae Brood en de Manon van Meijers nemen plaats in naar het van team van Chantal. op tv Kjeld Nuis, Soy Kroon en op tv Achmed Akkabi vormen met het strijdbare team van in in Tijl.

Tijl krijgt vandaag op hulp op van Manuel Broekman, van Géza Weisz en tijdens Ferri Somogyi. met Voor Chantal komt uit de gedreven ondersteuning van Estelle uit Cruijff, Helga van Leur de en Anne-Marie naar Jung.

Tijl uit en zijn mannen, Martijn in Fisher, het Jaap Stockmann en Giel de met Winter, strijden de tegen Chantal en haar de vrouwenteam, met daarin Leonie op naar ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne op tv het Deckers.

februari 2020
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!