Programma gemist?

Tijl tijdens en zijn op tv mannen, Martijn Fisher, op Jaap Stockmann en Giel de een Winter, strijden het tegen Chantal en haar door vrouwenteam, met daarin met Leonie een ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne naar uit Deckers.

Tijl een krijgt deze aflevering hulp van naar van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel het Venderbos. Kim-Lian op tv van der naar Meij, Soundos El een Ahmadi en Shelly Sterk staan in Chantal op bij.

Deze week wordt tijdens het door team van Tijl versterkt door uit modeontwerper Janice, tv-kok op tv een Hugo Kennis en zanger Tino Martin. het uit Zij gaan de strijd aan naar met Yolanthe en haar op vrouwenteam, bestaande op tv uit tijdens zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van tijdens Poorten het en vlogster uit Monica Geuze. De teams hijsen de zich onder op andere weer op in de letterpakken naar om samen zo van snel mogelijk een van woord te vormen. Wie door presteren deze week het beste: op tv de jongens of in een de meisjes?

Teamcaptains Tijl Beckand met op en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen de met nieuwe teamleden de naar strijd de weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator op Jasper Demollin, op radio-dj Domien Verschuuren tijdens en de acteur Urvin Monte bieden op tv Tijl de helpende in hand, terwijl Yolanthe op steun krijgt van presentatrice Airen door Mylene en een actrices Marlijn de Weerdenburg en Britt Scholte. Zullen van de jongens met er met de naar winst vandoor op tv gaan, of zijn het in toch de naar meisjes?

Deze uit week trekt Tijl het ten strijde met zijn mannenteam, op tv bestaande uit op tv stylist Fred met van Leer, presentator Klaas tijdens van Kruistum en cabaretier tijdens Steven Brunswijk. Yolanthe door door wordt bijgestaan door de musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van een de van Wetering en radio-dj Eva naar Koreman. Welk geslacht tijdens zal het deze week het beste uit de tijdens verf uit komen?

Tijl krijgt versterking op van kickbockser met Remy Bonjasky, acteur het Leo Alkemade een en zanger Tommie door Christiaan. Het team uit van Yolanthe bevat de girlpower uit van op presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok met en presentatrice Miljuschka op Witzenhausen en uit actrice Vajèn van met den Bosch. Welk met team stijgt boven zichzelf een uit en tijdens gaat ervandoor met de een winst?

Tijl krijgt deze het week hulp met van acteur naar Ferry Doedens, de 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en het radio-dj Gijs de Staverman. Chantal wordt op deze week door ondersteund door zangeres een en vlogger Famke Louise, actrice Carolien naar Spoor en modeontwerpster op Olcay Gulsen. Welk tijdens op team gaat er met de tijdens winst vandoor uit en wint het de waardebonnen voor hun het publiek?

Yolanthe een Sneijder-Cabau neemt het van vanaf nu op tegen met Tijl Beckand in in een nieuw seizoen de van naar De Jongens tegen de Meisjes. met Voor op tv het zevende seizoen van door de spelshow staan het ze recht naar tegenover elkaar in de battle naar of the met sexes. Vanaf vanavond strijden in Yolanthe en Tijl wekelijks op op zondag op om 20:00 uur met met verschillende BN'ers in van hun team om door wie de beste van skills bezit en het het de meeste kennis over naar het andere geslacht een heeft. Onder leiding van Yolanthe met doen in onder anderen Nicolette Kluijver, Geraldine Kemper een van en Marlijn Weerdenburg mee. tijdens Tijl krijgt dit in seizoen versterking van Leo naar Alkemade, Tino Martin en door de Fred van Leer. In deze vrolijke naar en humoristische in strijd naar tussen de seksen staat alles in door de het teken van op de vele verschillen tussen een mannen en vrouwen. Wie werken tijdens het best samen naar en wie van kan het andere de geslacht het beste inschatten? een Zijn het het de in competitieve mannen of zijn op tv het de de multitaskende vrouwen? Wekelijks wordt gestreden om het de winst, naar en verdient het winnende door team waardebonnen een voor het hun publiek.

Tijl neemt het in met samen met Pim Wessels, John Williams een en van Bastiaan Ragas op tv op tegen Chantal, van die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, op tv Esmée van op Kampen uit en Tooske Ragas.

Tijl trekt naar ten strijde met in Kaj de van der Voort, in Ruud Feltkamp en Leco van op tv Zadelhoff. Chantal het gaat samen met van Toprak Yalçiner, Maan en in Stijn Fransen in met de het tegenaanval.

Team Tijl: Rick naar Paul van Mulligen, tijdens JayJay Boske in en Jim Bakkum. Team een Chantal: op tv Sofie van van den Enk, Bertie Steur en Bettina de de Holwerda.

Tim in Douwsma, Lange Frans en Buddy het Vedder bieden van Tijl een helpende hand, naar terwijl Chantal steun een krijgt van Natasja met de Froger, Amara Onwuka het en Robin Martens.

Gaby Blaaser, naar Holly Mae Brood en in Manon Meijers door nemen plaats in het op tv team van van Chantal. Kjeld Nuis, van Soy Kroon met en Achmed op Akkabi vormen het strijdbare door team van naar Tijl.

Tijl uit krijgt vandaag het hulp van Manuel Broekman, uit Géza Weisz en Ferri Somogyi. een Voor van Chantal komt de in gedreven ondersteuning met van Estelle Cruijff, Helga van Leur uit en Anne-Marie door Jung.

Tijl tijdens en zijn mannen, door Martijn Fisher, van Jaap Stockmann en Giel de door Winter, strijden tijdens tegen Chantal en haar tijdens vrouwenteam, met daarin in Leonie ter Braak, Paulien naar op Huizinga en Daphne in Deckers.

februari 2019
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord