Programma gemist?

Tijl en uit zijn van mannen, Martijn Fisher, op tv Jaap Stockmann en Giel door de Winter, uit strijden tegen Chantal en tijdens haar vrouwenteam, met uit daarin Leonie op tv ter Braak, Paulien Huizinga op tv en Daphne de Deckers.

Tijl met krijgt deze de aflevering hulp van in Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel een Venderbos. Kim-Lian op tv van der Meij, Soundos tijdens El Ahmadi naar en Shelly Sterk staan een Chantal op tv bij.

Deze week het wordt het naar team van Tijl versterkt door een modeontwerper Janice, tv-kok de Hugo Kennis en tijdens zanger Tino op tv Martin. Zij gaan de door strijd aan met op Yolanthe en door haar vrouwenteam, de bestaande uit zangeres uit Berget Lewis, presentatrice een Gwen van Poorten in en vlogster Monica in Geuze. De teams hijsen van zich onder andere weer met het in de letterpakken in om samen zo van snel mogelijk een woord te vormen. uit Wie op tv presteren deze week door het beste: de een jongens of tijdens de meisjes?

Teamcaptains een Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau naar gaan naar samen met nieuwe een teamleden de strijd weer uit met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator uit Jasper Demollin, naar radio-dj Domien Verschuuren uit en de acteur Urvin Monte door bieden Tijl de helpende hand, naar terwijl Yolanthe steun tijdens krijgt van op tv presentatrice Airen Mylene met en actrices Marlijn Weerdenburg en tijdens met Britt Scholte. Zullen de jongens op tv er met de winst de vandoor tijdens gaan, of door zijn het toch de naar meisjes?

Deze tijdens week trekt Tijl op tv ten strijde met zijn op mannenteam, bestaande uit door stylist Fred met van Leer, van presentator Klaas van Kruistum en cabaretier in Steven in Brunswijk. Yolanthe wordt een bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, op tv actrice uit Maartje van de Wetering de en radio-dj de Eva Koreman. Welk geslacht van zal deze op week het beste op uit de op tv verf komen?

Tijl krijgt door versterking van van kickbockser Remy Bonjasky, acteur het Leo Alkemade en van zanger Tommie Christiaan. de Het team op van Yolanthe bevat in de girlpower naar van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok het en presentatrice Miljuschka naar Witzenhausen en actrice naar Vajèn van den tijdens Bosch. Welk team stijgt tijdens tijdens boven zichzelf uit en in gaat ervandoor met de uit winst?

Tijl krijgt in deze week hulp van in op tv acteur Ferry Doedens, in 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en van radio-dj Gijs Staverman. Chantal met wordt deze met week ondersteund door zangeres tijdens naar en vlogger Famke Louise, actrice in Carolien Spoor en modeontwerpster de Olcay door Gulsen. Welk tijdens team gaat er met door de winst de vandoor en wint de waardebonnen voor op tv hun op publiek?

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt van het het vanaf nu op uit tegen Tijl Beckand in uit een de nieuw seizoen van op De Jongens tegen de Meisjes. met Voor de het zevende seizoen van op tv de spelshow staan ze recht naar tegenover met elkaar in de met battle of the sexes. op tv Vanaf vanavond strijden Yolanthe uit en Tijl wekelijks van op zondag om met 20:00 een uur met verschillende BN'ers door in hun team om van op tv wie de beste het skills bezit en de meeste naar kennis over het uit andere geslacht heeft. Onder naar leiding van Yolanthe in doen onder een anderen Nicolette door Kluijver, Geraldine Kemper en tijdens Marlijn Weerdenburg mee. Tijl een krijgt dit seizoen versterking tijdens op van Leo Alkemade, Tino het Martin en Fred van Leer. een In deze door vrolijke van en humoristische strijd tussen de van seksen staat alles de in de het teken van de vele verschillen door tussen op tv mannen en vrouwen. Wie met werken op het best samen en met wie kan het andere naar geslacht het van beste inschatten? Zijn naar het de competitieve in mannen of in zijn het de van multitaskende vrouwen? Wekelijks op wordt gestreden om een de winst, en verdient het de winnende een team waardebonnen voor hun van publiek.

Tijl neemt een het in samen met Pim Wessels, John Williams tijdens en Bastiaan Ragas uit op tegen op Chantal, die op tv ondersteuning krijgt op tv van Pip Pellens, Esmée van tijdens Kampen en naar Tooske Ragas.

Tijl trekt met ten strijde met in Kaj op van der Voort, Ruud Feltkamp en de Leco een van Zadelhoff. Chantal een gaat samen met door Toprak Yalçiner, Maan naar en Stijn op Fransen in de van tegenaanval.

Team door Tijl: Rick Paul op van Mulligen, JayJay Boske door en naar Jim Bakkum. Team in Chantal: Sofie van den Enk, een Bertie Steur en door Bettina naar Holwerda.

Tim Douwsma, Lange van Frans tijdens en Buddy Vedder door bieden Tijl een de helpende hand, op terwijl Chantal steun krijgt van Natasja met de Froger, Amara Onwuka en Robin op tv Martens.

Gaby tijdens Blaaser, Holly Mae Brood de en tijdens Manon Meijers nemen plaats met in het team van Chantal. tijdens Kjeld uit Nuis, Soy een Kroon en Achmed op tv Akkabi vormen het strijdbare op team van op Tijl.

Tijl in krijgt vandaag hulp op tv van Manuel Broekman, van Géza Weisz in en Ferri Somogyi. het Voor Chantal komt de uit gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, het Helga van op tv Leur tijdens en Anne-Marie Jung.

Tijl en in zijn mannen, Martijn Fisher, het Jaap Stockmann in en Giel door de Winter, strijden tegen in Chantal van en haar vrouwenteam, op met daarin Leonie ter Braak, van Paulien door Huizinga en Daphne van Deckers.

juli 2018
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord