Programma gemist?

Tijl op neemt het in samen met Pim Wessels, John een Williams en Bastiaan Ragas in door op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt een van Pip Pellens, naar Esmée met van Kampen en Tooske van Ragas.

Tijl uit trekt ten strijde met Kaj het van der de Voort, Ruud op tv Feltkamp en het Leco van Zadelhoff. Chantal gaat uit samen het met Toprak Yalçiner, Maan en een Stijn Fransen in de uit met tegenaanval.

Team op Tijl: Rick op Paul van Mulligen, JayJay op Boske en Jim Bakkum. Team een van Chantal: Sofie van den Enk, op tv Bertie Steur naar en Bettina de Holwerda.

Tim Douwsma, Lange een Frans en Buddy in Vedder bieden het Tijl door een helpende hand, met terwijl Chantal steun krijgt van Natasja met een Froger, Amara Onwuka en uit Robin Martens.

Gaby uit Blaaser, Holly een Mae Brood en Manon Meijers nemen met plaats in het door team van Chantal. op Kjeld met Nuis, Soy tijdens Kroon en Achmed Akkabi vormen op het strijdbare team naar van uit Tijl.

Tijl krijgt het vandaag hulp naar van Manuel Broekman, de Géza Weisz en Ferri Somogyi. van met Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning uit van op Estelle Cruijff, op tv Helga van Leur en op Anne-Marie Jung.

Tijl tijdens en zijn het mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en van Giel de Winter, op naar strijden tegen Chantal in en haar vrouwenteam, met daarin Leonie door in ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne door tijdens Deckers.

De formule door van de tijdens succesvolle spelshow uit ‘De Jongens tegen de het Meisjes’, waarin de verschillen tussen in man en op vrouw centraal staan, is een inmiddels naar bekend. In iedere aflevering gaan uit van Chantal Janzen en Tijl op tv Beckand de strijd uit der seksen uit met elkaar aan. Vanaf het vanavond zien met we in het zesde seizoen niet op tv een alleen nieuwe spellen, maar tijdens ook andere gezichten de in beide teams. Zo zien op we op tv onder anderen Daphne op tv Deckers, Maan, Sofie met van den Enk en Natasja de Froger in het het tijdens team van Chantal. Tijl hoopt door met onder anderen van Dave Roelvink, door Lange Frans, tijdens Buddy Vedder en Brownie Dutch aan door tijdens zijn zij de harde strijd te op tv in winnen. Naast de vertrouwde onderdelen de worden er dit seizoen nieuwe in spellen door geïntroduceerd. In van ‘Twee in één’ gaan Tijl het en Chantal met een één teamgenoot in een op tv speciaal pak, waardoor van ze samen één door lichaam vormen. de In de dit pak moeten ze tijdens verschillende typische mannen- uit of vrouwendingen uitbeelden de voor hun tijdens twee medespelers. In ‘Met het handen en voeten’ van krijgen de teams grote schuimrubberen met op handen en voeten aan die voorzien naar op zijn van letters. met De teamcaptain van het andere team van stelt open vragen het en een de antwoorden daarop zijn een vierletterwoorden. Het team op tv moet zo snel mogelijk van met de letters met de door antwoorden vormen. Tijdens in de spellen die worden van gespeeld, moeten op tv de dames en heren zich inleven op tv uit in de belevingswereld van de met andere sekse, om erachter van te komen hoeveel door ze een eigenlijk van elkaar weten. een Het een team dat de gedachten van van het andere geslacht het van beste begrijpt met en de finale op van een zijn naam weet te schrijven, wint op waardebonnen voor tijdens zijn publiek. Worden de vooroordelen naar bevestigd, in of wordt juist duidelijk met dat de van verschillen helemaal van niet zo groot op zijn?

Tijl van Beckand voert het mannenteam aan, in met uit daarin Patrick Martens, uit Howard Komproe en tijdens Dennis Weening. van Chantal Janzen leidt het vrouwenteam, van waarin Patricia Paay, naar Christina Curry en met Nance Coolen op plaatsnemen.

Tijl neemt het op tv samen van met Pim Wessels, John in Williams naar en Bastiaan Ragas een op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van een van Pip Pellens, Esmée het van Kampen en Tooske tijdens Ragas.

Rick naar Brandsteder, Rico van Verhoeven en Jochem van een Gelder nemen plaats naar in het team van Tijl. in op tv Do, Leona Philippo en Yvonne Coldeweijer het strijden onder Chantals uit in bezielende leiding tegen hun door mannelijke opponenten.

Tijl trekt op samen met Ruben met Nicolai, Timor Steffens en op tv Viktor Brand ten het strijde tegen Chantal met en uit haar team, dat bestaat door uit Vivian Slingerland, Ranomi een in Kromowidjojo en Lone van met Roosendaal.

John de in Wolf, John van den op Brom op tv en Jack Spijkerman nemen het op met Tijl op tv Beckand op tegen tijdens Chantals team, met de daarin Olcay uit Gulsen, Daphne Koster en Barbara de tijdens Barend.

Het door mannenteam bestaat uit Tijl het Beckand, Freek Bartels, Frits de Sissing en Tim het Douwsma. Zij gaan van de door strijd aan met Chantal een en naar haar team, met daarin het Zimra Geurts, Euvgenia naar Parakhina en Monique naar Smit.

In naar het team van Tijl de zitten Roy Donders, door Roué Verveer en Maik op de van Boer. Zij uit nemen het op tegen Chantals een team, met daarin de Gigi Ravelli, op tv Sylvia Geersen op tv en Tatum Dagelet.

juli 2017
01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

29-04-2017 20:09

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

De formule van de succesvolle spelshow ‘De Jongens tegen de Meisjes’, waarin de verschillen tussen man en vrouw centraal staan, is inmiddels bekend. In iedere aflevering gaan Chantal Janzen en Tijl Beckand de strijd der seksen met elkaar aa...

27-06-2015 20:10

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tijl Beckand voert het mannenteam aan, met daarin Patrick Martens, Howard Komproe en Dennis Weening. Chantal Janzen leidt het vrouwenteam, waarin Patricia Paay, Christina Curry en Nance Coolen plaatsnemen.

13-06-2015 20:09

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

06-06-2015 20:07

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Rick Brandsteder, Rico Verhoeven en Jochem van Gelder nemen plaats in het team van Tijl. Do, Leona Philippo en Yvonne Coldeweijer strijden onder Chantals bezielende leiding tegen hun mannelijke opponenten.

30-05-2015 20:07

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl trekt samen met Ruben Nicolai, Timor Steffens en Viktor Brand ten strijde tegen Chantal en haar team, dat bestaat uit Vivian Slingerland, Ranomi Kromowidjojo en Lone van Roosendaal.

07-06-2014 20:39

Afl. 8

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 8

John de Wolf, John van den Brom en Jack Spijkerman nemen het met Tijl Beckand op tegen Chantals team, met daarin Olcay Gulsen, Daphne Koster en Barbara Barend.

31-05-2014 20:39

Afl. 7

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 7

Het mannenteam bestaat uit Tijl Beckand, Freek Bartels, Frits Sissing en Tim Douwsma. Zij gaan de strijd aan met Chantal en haar team, met daarin Zimra Geurts, Euvgenia Parakhina en Monique Smit.

24-05-2014 20:39

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

In het team van Tijl zitten Roy Donders, Roué Verveer en Maik de Boer. Zij nemen het op tegen Chantals team, met daarin Gigi Ravelli, Sylvia Geersen en Tatum Dagelet.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 01-07-2017 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord