Programma gemist?

Tijl neemt door het op tv samen met Pim Wessels, John Williams op en Bastiaan Ragas door op op tegen Chantal, naar die ondersteuning krijgt van van Pip Pellens, Esmée van Kampen in en tijdens Tooske Ragas.

Tijl trekt in ten van strijde met Kaj van op tv der Voort, Ruud Feltkamp op tv en op tv Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen een met Toprak Yalçiner, naar Maan en met Stijn door Fransen in de door tegenaanval.

Team Tijl: in Rick Paul van Mulligen, een JayJay in Boske en een Jim Bakkum. Team in Chantal: Sofie van den door Enk, Bertie naar Steur en Bettina door Holwerda.

Tim Douwsma, de Lange Frans en Buddy naar Vedder bieden naar Tijl een helpende door hand, terwijl Chantal uit steun tijdens krijgt van Natasja Froger, Amara door Onwuka en op tv Robin Martens.

Gaby met Blaaser, Holly door Mae Brood en Manon tijdens Meijers nemen de plaats in het team in van Chantal. Kjeld Nuis, uit Soy Kroon door en Achmed Akkabi vormen naar het de strijdbare team van de Tijl.

Tijl krijgt vandaag uit hulp van tijdens Manuel Broekman, Géza met Weisz en Ferri het Somogyi. Voor Chantal komt op de gedreven ondersteuning in van Estelle op tv Cruijff, Helga op van Leur en Anne-Marie door Jung.

Tijl en zijn op mannen, Martijn Fisher, met Jaap Stockmann en de de Giel de Winter, strijden uit tegen Chantal en haar de vrouwenteam, met daarin Leonie het ter Braak, Paulien de Huizinga door en Daphne op Deckers.

De formule van van de op succesvolle spelshow ‘De uit Jongens tegen de Meisjes’, naar waarin de verschillen naar tussen van man en vrouw centraal staan, is op tv inmiddels bekend. van In iedere van aflevering gaan Chantal Janzen en uit Tijl Beckand tijdens de strijd der uit seksen met elkaar op aan. Vanaf vanavond zien uit we uit in het een zesde seizoen niet alleen nieuwe een spellen, op maar ook andere gezichten in beide op tv teams. Zo zien naar we van onder anderen Daphne op tv Deckers, Maan, Sofie tijdens van den Enk en tijdens Natasja Froger in het tijdens team de van Chantal. een Tijl hoopt met onder anderen het Dave Roelvink, Lange met Frans, Buddy Vedder de en Brownie Dutch aan uit in zijn zij de door harde strijd te winnen. Naast de het vertrouwde tijdens onderdelen worden er dit seizoen op nieuwe het spellen geïntroduceerd. In ‘Twee in van één’ gaan Tijl en de Chantal met één naar teamgenoot in op een speciaal pak, waardoor tijdens op ze samen één lichaam tijdens vormen. In dit naar pak moeten ze verschillende de typische mannen- op tv of vrouwendingen naar uitbeelden voor hun twee medespelers. In tijdens ‘Met handen en uit voeten’ krijgen in de van teams grote schuimrubberen tijdens handen en voeten op tv aan die voorzien zijn van op tv letters. De teamcaptain van tijdens de het andere team stelt op open vragen en van de antwoorden daarop de zijn vierletterwoorden. Het naar team moet op tv zo snel mogelijk de met de letters de antwoorden vormen. Tijdens naar uit de spellen die worden gespeeld, moeten met naar de dames en heren zich inleven van in de belevingswereld door van de andere door sekse, het om erachter te komen van hoeveel ze eigenlijk van van elkaar weten. uit Het op tv team dat de gedachten in van het andere geslacht het in beste begrijpt de en de finale in op door zijn naam weet te schrijven, wint in waardebonnen voor zijn van publiek. Worden de vooroordelen tijdens bevestigd, of uit wordt juist duidelijk dat naar een de verschillen helemaal op niet zo groot door zijn?

Tijl op tv Beckand voert het op tv mannenteam aan, met daarin van Patrick het Martens, Howard Komproe en Dennis Weening. in Chantal Janzen leidt op het op vrouwenteam, waarin Patricia Paay, Christina uit Curry en naar Nance Coolen met plaatsnemen.

Tijl neemt uit het samen op tv met Pim Wessels, John Williams naar door en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, van die ondersteuning door krijgt van Pip Pellens, met Esmée van uit Kampen en Tooske met Ragas.

Rick Brandsteder, op tv Rico in Verhoeven en Jochem van door Gelder nemen plaats in op tv het team in van Tijl. Do, Leona op tv Philippo en in Yvonne Coldeweijer strijden onder van Chantals bezielende leiding tegen uit hun mannelijke de opponenten.

Tijl trekt samen de met Ruben de Nicolai, de Timor Steffens en uit Viktor Brand ten strijde tegen naar Chantal tijdens en haar team, tijdens dat bestaat uit Vivian Slingerland, het Ranomi Kromowidjojo op tv en Lone van met Roosendaal.

John op tv de Wolf, John van tijdens den Brom en op tv Jack uit Spijkerman nemen het met Tijl een Beckand op tegen Chantals door team, met op tv daarin de Olcay Gulsen, Daphne uit Koster en Barbara tijdens Barend.

Het mannenteam een bestaat uit met Tijl Beckand, Freek met Bartels, Frits het Sissing en Tim Douwsma. in Zij gaan de strijd het aan een met Chantal en haar team, met met van daarin Zimra Geurts, op tv Euvgenia Parakhina en Monique door Smit.

In het uit team van Tijl naar zitten Roy het Donders, Roué Verveer en de Maik de Boer. het Zij nemen het op tijdens door tegen Chantals team, met in daarin Gigi Ravelli, tijdens Sylvia Geersen en Tatum in Dagelet.

maart 2018
01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

29-04-2017 20:09

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

De formule van de succesvolle spelshow ‘De Jongens tegen de Meisjes’, waarin de verschillen tussen man en vrouw centraal staan, is inmiddels bekend. In iedere aflevering gaan Chantal Janzen en Tijl Beckand de strijd der seksen met elkaar aa...

27-06-2015 20:10

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tijl Beckand voert het mannenteam aan, met daarin Patrick Martens, Howard Komproe en Dennis Weening. Chantal Janzen leidt het vrouwenteam, waarin Patricia Paay, Christina Curry en Nance Coolen plaatsnemen.

13-06-2015 20:09

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

06-06-2015 20:07

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Rick Brandsteder, Rico Verhoeven en Jochem van Gelder nemen plaats in het team van Tijl. Do, Leona Philippo en Yvonne Coldeweijer strijden onder Chantals bezielende leiding tegen hun mannelijke opponenten.

30-05-2015 20:07

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl trekt samen met Ruben Nicolai, Timor Steffens en Viktor Brand ten strijde tegen Chantal en haar team, dat bestaat uit Vivian Slingerland, Ranomi Kromowidjojo en Lone van Roosendaal.

07-06-2014 20:39

Afl. 8

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 8

John de Wolf, John van den Brom en Jack Spijkerman nemen het met Tijl Beckand op tegen Chantals team, met daarin Olcay Gulsen, Daphne Koster en Barbara Barend.

31-05-2014 20:39

Afl. 7

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 7

Het mannenteam bestaat uit Tijl Beckand, Freek Bartels, Frits Sissing en Tim Douwsma. Zij gaan de strijd aan met Chantal en haar team, met daarin Zimra Geurts, Euvgenia Parakhina en Monique Smit.

24-05-2014 20:39

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

In het team van Tijl zitten Roy Donders, Roué Verveer en Maik de Boer. Zij nemen het op tegen Chantals team, met daarin Gigi Ravelli, Sylvia Geersen en Tatum Dagelet.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 01-07-2017 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord