Programma gemist?

Tijl met en zijn mannen, tijdens Martijn Fisher, Jaap op Stockmann en Giel de een Winter, door strijden tegen Chantal en haar de vrouwenteam, met daarin door Leonie ter Braak, een Paulien met Huizinga en Daphne het Deckers.

Tijl met krijgt deze aflevering tijdens hulp van Dave op Roelvink, Brownie Dutch in en Manuel Venderbos. Kim-Lian van tijdens der Meij, Soundos naar van El Ahmadi en Shelly Sterk op tv staan tijdens Chantal bij.

Deze uit week wordt het door team van Tijl versterkt in door de modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis een en zanger Tino met Martin. Zij op tv gaan de naar strijd aan met Yolanthe uit en haar vrouwenteam, uit bestaande uit zangeres Berget Lewis, met uit presentatrice Gwen van Poorten en vlogster uit Monica Geuze. De uit teams op hijsen zich onder andere weer met in de tijdens letterpakken om samen zo op tv snel mogelijk met een woord tijdens te vormen. Wie presteren de deze week het beste: de de jongens of op tv de met meisjes?

Teamcaptains van Tijl Beckand en Yolanthe naar Sneijder-Cabau gaan samen met in nieuwe teamleden de op tv op tv strijd weer met op elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, een radio-dj Domien Verschuuren en op tv acteur Urvin Monte tijdens bieden op tv Tijl de een helpende hand, terwijl Yolanthe steun naar krijgt van presentatrice Airen door Mylene en actrices de uit Marlijn Weerdenburg en Britt Scholte. op tv Zullen de jongens er met met de een winst vandoor gaan, of het zijn het in toch op de meisjes?

Deze uit week trekt Tijl ten naar strijde met zijn mannenteam, uit bestaande uit stylist in Fred van Leer, uit uit presentator Klaas van Kruistum en cabaretier de Steven het Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door een op musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van uit de Wetering naar en radio-dj Eva van Koreman. Welk geslacht zal op tv deze week het tijdens beste uit de op verf uit komen?

Tijl van krijgt versterking van kickbockser een Remy Bonjasky, acteur tijdens Leo Alkemade uit en zanger Tommie Christiaan. op Het team van het Yolanthe een bevat de girlpower van tijdens presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok een en presentatrice uit Miljuschka Witzenhausen naar en actrice Vajèn van tijdens den Bosch. een Welk team stijgt in boven zichzelf uit en van gaat ervandoor met naar de winst?

Tijl het krijgt deze week het hulp van acteur Ferry op Doedens, 'Expeditie op Robinson'-winnaar Carlos Platier en naar radio-dj Gijs Staverman. Chantal op tv wordt deze door week tijdens ondersteund door zangeres en vlogger Famke met Louise, op actrice Carolien Spoor door en modeontwerpster Olcay Gulsen. Welk tijdens team gaat er tijdens met de tijdens winst vandoor op en wint tijdens de waardebonnen voor tijdens hun publiek?

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt op tv het vanaf nu in op uit tegen Tijl Beckand in van een op tv nieuw seizoen van op De Jongens tegen de uit Meisjes. Voor het zevende van seizoen van door de spelshow staan ze recht een tegenover het elkaar in de het battle of the in sexes. Vanaf een vanavond strijden Yolanthe en met Tijl wekelijks een op zondag om 20:00 uur met in verschillende BN'ers in de hun het team om wie de het beste skills bezit en naar de meeste een kennis over op tv het andere geslacht heeft. Onder leiding door van Yolanthe uit doen onder uit anderen Nicolette uit Kluijver, Geraldine Kemper en Marlijn naar Weerdenburg mee. Tijl krijgt in dit seizoen versterking naar tijdens van Leo Alkemade, Tino uit Martin en Fred van Leer. in In deze vrolijke op tv een en humoristische strijd tussen met de seksen met staat alles in naar het teken van de vele verschillen op tv tussen mannen en naar vrouwen. de Wie werken het best samen de een en wie kan door het andere geslacht het uit beste inschatten? in Zijn het de competitieve mannen door of naar zijn het de met multitaskende vrouwen? Wekelijks wordt gestreden om de op de winst, en verdient het winnende op tv team de waardebonnen voor het hun publiek.

Tijl in neemt het samen met de Pim Wessels, op John Williams en Bastiaan Ragas op op tegen Chantal, naar die tijdens ondersteuning krijgt van Pip in Pellens, de Esmée van Kampen en Tooske in Ragas.

Tijl door trekt ten strijde met op Kaj van der tijdens Voort, van Ruud Feltkamp en het Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen in met een Toprak Yalçiner, Maan en het Stijn Fransen in de uit in tegenaanval.

Team Tijl: Rick het Paul naar van Mulligen, de JayJay Boske en Jim Bakkum. Team tijdens op Chantal: Sofie van den van Enk, Bertie Steur en door Bettina van Holwerda.

Tim de Douwsma, Lange Frans en met Buddy Vedder tijdens bieden Tijl een helpende hand, het terwijl de Chantal steun krijgt van van Natasja van Froger, Amara Onwuka en Robin tijdens Martens.

Gaby de Blaaser, Holly Mae Brood en met Manon Meijers in nemen plaats tijdens in het team van de Chantal. Kjeld Nuis, de Soy Kroon en de Achmed Akkabi op tv vormen het strijdbare team van in op Tijl.

Tijl krijgt vandaag tijdens hulp van naar Manuel Broekman, Géza Weisz op de en Ferri Somogyi. Voor Chantal in komt de gedreven ondersteuning naar van Estelle tijdens Cruijff, Helga van de Leur op tv en Anne-Marie Jung.

Tijl en zijn tijdens mannen, Martijn Fisher, uit Jaap uit Stockmann en Giel in de Winter, strijden tegen door Chantal en door haar vrouwenteam, met daarin Leonie door het ter Braak, Paulien Huizinga en de Daphne een Deckers.

juli 2019
10-06-2018 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

03-06-2018 20:08

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl krijgt deze aflevering hulp van Dave Roelvink, Brownie Dutch en Manuel Venderbos. Kim-Lian van der Meij, Soundos El Ahmadi en Shelly Sterk staan Chantal bij.

27-05-2018 20:01

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Deze week wordt het team van Tijl versterkt door modeontwerper Janice, tv-kok Hugo Kennis en zanger Tino Martin. Zij gaan de strijd aan met Yolanthe en haar vrouwenteam, bestaande uit zangeres Berget Lewis, presentatrice Gwen van Poorten en...

20-05-2018 20:02

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Teamcaptains Tijl Beckand en Yolanthe Sneijder-Cabau gaan samen met nieuwe teamleden de strijd weer met elkaar aan. 'Streetlab'-presentator Jasper Demollin, radio-dj Domien Verschuuren en acteur Urvin Monte bieden Tijl de helpende hand, ter...

13-05-2018 20:02

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Deze week trekt Tijl ten strijde met zijn mannenteam, bestaande uit stylist Fred van Leer, presentator Klaas van Kruistum en cabaretier Steven Brunswijk. Yolanthe wordt bijgestaan door musicalster Carolina Dijkhuizen, actrice Maartje van de...

06-05-2018 20:01

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl krijgt versterking van kickbockser Remy Bonjasky, acteur Leo Alkemade en zanger Tommie Christiaan. Het team van Yolanthe bevat de girlpower van presentatrice Nicolette Kluijver, televisiekok en presentatrice Miljuschka Witzenhausen en ...

29-04-2018 20:01

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl krijgt deze week hulp van acteur Ferry Doedens, 'Expeditie Robinson'-winnaar Carlos Platier en radio-dj Gijs Staverman. Chantal wordt deze week ondersteund door zangeres en vlogger Famke Louise, actrice Carolien Spoor en modeontwerpste...

22-04-2018 20:01

Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

De Jongens Tegen De Meisjes - Terug: De Jongens Tegen De Meisjes

Yolanthe Sneijder-Cabau neemt het vanaf nu op tegen Tijl Beckand in een nieuw seizoen van De Jongens tegen de Meisjes. Voor het zevende seizoen van de spelshow staan ze recht tegenover elkaar in de battle of the sexes. Vanaf vanavond strijd...

01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 4. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 48
  • Laatste uitzending op 10-06-2018 om 20:09 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord