Programma gemist?

Tijl neemt door het samen met op tv Pim naar Wessels, John Williams en Bastiaan op tv Ragas op in tegen Chantal, die ondersteuning op krijgt naar van Pip Pellens, Esmée van door Kampen de en Tooske Ragas.

Tijl op tv trekt ten tijdens strijde met Kaj tijdens van der Voort, naar Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. de Chantal gaat het samen met Toprak in Yalçiner, in Maan en Stijn Fransen in de door uit tegenaanval.

Team een Tijl: Rick Paul van Mulligen, op op tv JayJay Boske en Jim Bakkum. Team de Chantal: Sofie tijdens van den Enk, de Bertie Steur door en Bettina op tv Holwerda.

Tim Douwsma, uit Lange Frans en Buddy tijdens een Vedder bieden Tijl het een helpende hand, door terwijl Chantal steun krijgt van van Natasja Froger, op tv Amara Onwuka en Robin uit Martens.

Gaby Blaaser, naar Holly Mae Brood en op tv Manon Meijers van nemen plaats in naar het team van Chantal. het naar Kjeld Nuis, Soy Kroon door en Achmed Akkabi vormen het op tv in strijdbare team van met Tijl.

Tijl krijgt vandaag de hulp op van Manuel in Broekman, Géza Weisz in en Ferri Somogyi. Voor Chantal tijdens komt de het gedreven ondersteuning van Estelle van Cruijff, Helga van van Leur en met Anne-Marie Jung.

Tijl op tv en zijn mannen, Martijn met Fisher, het Jaap Stockmann en Giel een de Winter, strijden tijdens tegen Chantal en haar op vrouwenteam, met met daarin Leonie de ter Braak, Paulien Huizinga en naar Daphne uit Deckers.

De naar formule van op de succesvolle spelshow ‘De Jongens tegen op tv de Meisjes’, waarin op op de verschillen tussen man en tijdens vrouw centraal staan, het is inmiddels uit bekend. In iedere in aflevering gaan Chantal Janzen en naar van Tijl Beckand de strijd der seksen een met elkaar aan. de Vanaf op vanavond zien we in in het zesde tijdens seizoen niet alleen nieuwe spellen, op tv een maar ook andere het gezichten in beide teams. Zo zien van door we onder anderen Daphne een Deckers, Maan, tijdens Sofie van den naar Enk en Natasja op Froger in het team uit van Chantal. Tijl hoopt met op tv de onder anderen Dave Roelvink, Lange in Frans, Buddy naar Vedder en Brownie op tv Dutch aan op tv zijn zij de harde op strijd te winnen. Naast de door vertrouwde onderdelen worden met er door dit seizoen nieuwe spellen geïntroduceerd. In van ‘Twee in één’ met gaan Tijl van en Chantal met de één teamgenoot in een van speciaal pak, op waardoor ze samen één met in lichaam vormen. In dit pak moeten uit ze verschillende tijdens typische mannen- of op tv vrouwendingen op uitbeelden voor hun twee de medespelers. In ‘Met handen en uit voeten’ krijgen de op teams grote het schuimrubberen handen en de voeten aan met die voorzien op tv zijn van letters. uit De teamcaptain van het andere uit team stelt open naar vragen en de antwoorden uit daarop zijn op tv vierletterwoorden. Het team moet uit van zo snel mogelijk met de van letters de antwoorden vormen. Tijdens in de spellen die met worden gespeeld, moeten een het de dames en heren zich in inleven in de met belevingswereld van de uit andere tijdens sekse, om erachter te komen op tv hoeveel ze naar eigenlijk van een elkaar weten. Het van team dat de gedachten van tijdens het andere geslacht de het de beste begrijpt en de finale met op tijdens zijn naam weet te op tv schrijven, wint op waardebonnen voor zijn publiek. Worden de naar vooroordelen bevestigd, of de wordt juist duidelijk op dat in de verschillen helemaal niet zo groot op tv naar zijn?

Tijl in Beckand voert het mannenteam het aan, met daarin Patrick de Martens, Howard Komproe door en Dennis in Weening. de Chantal Janzen leidt naar het vrouwenteam, waarin in Patricia Paay, Christina Curry en met Nance door Coolen plaatsnemen.

Tijl de neemt het samen met Pim uit Wessels, in John Williams en in Bastiaan Ragas op tegen naar Chantal, die ondersteuning met krijgt van Pip Pellens, uit Esmée een van Kampen naar en Tooske Ragas.

Rick Brandsteder, door Rico uit Verhoeven en Jochem van Gelder naar nemen plaats in het een team op tv van Tijl. Do, in Leona Philippo en van Yvonne Coldeweijer strijden op onder Chantals de bezielende leiding tegen hun mannelijke door opponenten.

Tijl trekt samen het met Ruben tijdens Nicolai, Timor Steffens en in Viktor Brand ten naar strijde tegen Chantal in naar en haar team, dat bestaat een uit Vivian naar Slingerland, Ranomi Kromowidjojo een en Lone van het Roosendaal.

John de in Wolf, John van den het van Brom en Jack Spijkerman nemen door het met Tijl Beckand een de op tegen Chantals uit team, met daarin Olcay Gulsen, een Daphne Koster en Barbara het door Barend.

Het het mannenteam bestaat uit door Tijl Beckand, met Freek Bartels, Frits op Sissing en Tim Douwsma. met Zij gaan de strijd aan naar met Chantal en de haar team, met tijdens daarin Zimra tijdens Geurts, Euvgenia tijdens Parakhina en Monique door Smit.

In het het team van Tijl zitten een op Roy Donders, Roué het Verveer en Maik de Boer. met Zij nemen het in op tegen Chantals team, het met van daarin Gigi van Ravelli, Sylvia Geersen en in Tatum Dagelet.

december 2017
01-07-2017 20:07

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

10-06-2017 20:09

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

Tijl trekt ten strijde met Kaj van der Voort, Ruud Feltkamp en Leco van Zadelhoff. Chantal gaat samen met Toprak Yalçiner, Maan en Stijn Fransen in de tegenaanval.

03-06-2017 20:07

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Team Tijl: Rick Paul van Mulligen, JayJay Boske en Jim Bakkum. Team Chantal: Sofie van den Enk, Bertie Steur en Bettina Holwerda.

27-05-2017 20:08

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tim Douwsma, Lange Frans en Buddy Vedder bieden Tijl een helpende hand, terwijl Chantal steun krijgt van Natasja Froger, Amara Onwuka en Robin Martens.

20-05-2017 20:08

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Gaby Blaaser, Holly Mae Brood en Manon Meijers nemen plaats in het team van Chantal. Kjeld Nuis, Soy Kroon en Achmed Akkabi vormen het strijdbare team van Tijl.

13-05-2017 20:08

Afl. 5

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 5

Tijl krijgt vandaag hulp van Manuel Broekman, Géza Weisz en Ferri Somogyi. Voor Chantal komt de gedreven ondersteuning van Estelle Cruijff, Helga van Leur en Anne-Marie Jung.

06-05-2017 20:09

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Tijl en zijn mannen, Martijn Fisher, Jaap Stockmann en Giel de Winter, strijden tegen Chantal en haar vrouwenteam, met daarin Leonie ter Braak, Paulien Huizinga en Daphne Deckers.

29-04-2017 20:09

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

De formule van de succesvolle spelshow ‘De Jongens tegen de Meisjes’, waarin de verschillen tussen man en vrouw centraal staan, is inmiddels bekend. In iedere aflevering gaan Chantal Janzen en Tijl Beckand de strijd der seksen met elkaar aa...

27-06-2015 20:10

Afl. 4

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 4

Tijl Beckand voert het mannenteam aan, met daarin Patrick Martens, Howard Komproe en Dennis Weening. Chantal Janzen leidt het vrouwenteam, waarin Patricia Paay, Christina Curry en Nance Coolen plaatsnemen.

13-06-2015 20:09

Afl. 3

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 3

Tijl neemt het samen met Pim Wessels, John Williams en Bastiaan Ragas op tegen Chantal, die ondersteuning krijgt van Pip Pellens, Esmée van Kampen en Tooske Ragas.

06-06-2015 20:07

Afl. 2

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 2

Rick Brandsteder, Rico Verhoeven en Jochem van Gelder nemen plaats in het team van Tijl. Do, Leona Philippo en Yvonne Coldeweijer strijden onder Chantals bezielende leiding tegen hun mannelijke opponenten.

30-05-2015 20:07

Afl. 1

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 1

Tijl trekt samen met Ruben Nicolai, Timor Steffens en Viktor Brand ten strijde tegen Chantal en haar team, dat bestaat uit Vivian Slingerland, Ranomi Kromowidjojo en Lone van Roosendaal.

07-06-2014 20:39

Afl. 8

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 8

John de Wolf, John van den Brom en Jack Spijkerman nemen het met Tijl Beckand op tegen Chantals team, met daarin Olcay Gulsen, Daphne Koster en Barbara Barend.

31-05-2014 20:39

Afl. 7

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 7

Het mannenteam bestaat uit Tijl Beckand, Freek Bartels, Frits Sissing en Tim Douwsma. Zij gaan de strijd aan met Chantal en haar team, met daarin Zimra Geurts, Euvgenia Parakhina en Monique Smit.

24-05-2014 20:39

Afl. 6

De Jongens Tegen De Meisjes - Afl. 6

In het team van Tijl zitten Roy Donders, Roué Verveer en Maik de Boer. Zij nemen het op tegen Chantals team, met daarin Gigi Ravelli, Sylvia Geersen en Tatum Dagelet.

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De Jongens Tegen De Meisjes gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De Jongens Tegen De Meisjes bij De Jongens Tegen De Meisjes liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 4.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De Jongens Tegen De Meisjes. Heb je een uitzending van De Jongens Tegen De Meisjes gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De Jongens Tegen De Meisjes gemist

De Jongens Tegen De Meisjes is een nieuwe humoristische spelshow, waarin de gedachte van het andere geslacht centraal staat. Chantal Janzen en Tijl Beckand gaan, ieder met hun eigen team, de strijd der seksen met elkaar aan in De Jongens Tegen De Meisjes. Chantal leidt het vrouwenteam en Tijl voert het mannenteam aan. Tijdens de spellen die worden gespeeld, moeten de dames en heren zich inleven in de belevingswereld van de andere sekse om er achter te komen hoeveel ze eigenlijk van elkaars planeetje weten.

Uitzending gemist van De Jongens Tegen De Meisjes? Hier kun je alle uitzendingen van De Jongens Tegen De Meisjes kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 40
  • Laatste uitzending op 01-07-2017 om 20:07 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord