Programma gemist?

Mohammed Saifddine, een tijdens 22-jarige student, kwam een 11 jaar in geleden met zijn ouders tijdens naar Nederland. Alaa door Abdulfatah, afkomstig een uit Syrië, is in één van de initiatiefnemers door van in The Route to de Damascus.

De met familie Lorenzo opende door in 1928 de eerste van Italiaanse ijssalon naar in Nederland: Venezia met in Utrecht. En de met operazangeres Carla Regina streek met uit zo'n vijftien jaar geleden uit neer in met Nederland.

Jelena Koezjmina kwam met naar naar Nederland omdat ze op tv verliefd werd. van Na een aantal moeizame van jaren heeft ze met haar draai gevonden. op tv En in naar Groningen bestiert Olga Shamova een een winkel in Russische in specialiteiten.

Ruim in vijf miljoen de mensen kwamen na 1945 ons naar land binnen. van En bijna vijf miljoen gingen op tv er naar weer uit. Allemaal met mensen op het zoek naar een betere plek van onder een de zon.

Ruim vijf miljoen uit naar mensen kwamen na 1945 een ons land binnen. het En bijna vijf met miljoen gingen uit er weer uit. Allemaal mensen op op zoek naar van een betere plek onder uit de naar zon.

Ruim in dertig jaar geleden dobberde Lily uit Vo op samen met haar een familie in een door vissersbootje met 66 van gevluchte Vietnamezen tijdens stuurloos rond op volle zee. Het een Nederlandse een schip Nedlloyd Agulhas nam met ze aan de boord.

In op een Brabantse door vinexwijk wonen Özgün uit en Dilara. Hun ouders zijn in van Turkije het geboren. Van jongs door af aan werd duidelijk op dat van Dilara helemaal in haar met element was een tijdens Turkse bruiloften en feesten, terwijl tijdens broer in Özgün bij zulke gelegenheden op liefst een in rustig plekje zocht om op tv te kunnen van lezen tot hij weer naar in huis een mocht. Inmiddels op tv is Özgün een echte van Nederlandse student, regelmatig op in het nachtleven het te vinden en het anders wel op door het hockey-veld. Zijn zusje van Dilara houdt van Turkse een muziek en Turks naar volksdansen. tijdens Ook deed ze een poging naar in om het typisch Turkse met snaarinstrument de sas te kunnen met bespelen. in Twee kinderen met dezelfde achtergrond een die naar ieder een door totaal verschillende identiteit een ontwikkelen. Arthur komt als tijdens eerste generatie Indo op op 5-jarige leeftijd naar met de boot Willem van door Ruys aan in Rotterdam. Hij naar groeit op als met een Nederlandse tijdens jongen. Thuis spreken zijn een ouders alleen uit Nederlands en ze vertellen hem door de weinig over Indonesië. door Arthur ervaart pas op van latere leeftijd wat zijn uit band naar is met zijn met geboorteland. Hij herontdekt het land met een wanneer zijn vrouw met hem op op vakantie wil tijdens naar Indonesië. Na op tv deze reis gaat Arthur op zich meer uit verdiepen in zijn achtergrond. het Hij wordt in vrijwilliger de bij een Indisch verzorgingshuis in het zijn woonplaats in Breda. Ook uit besluit hij zijn oude muziekband een in te verlaten om door te gaan spelen bij een Indische de op band. Zo probeert hij van de ‘Indorock’ in leven op te houden en van deze muziek over te in brengen naar op nieuwe generaties. Een met klein van eethuisje in uit de binnenstad van het Breda is het middelpunt uit van het tijdens leven van Yong Wei. De Chinese op onderneemster heeft altijd van in de horeca naar tijdens gewerkt. Ze kwam naar door Breda in navolging van de haar door man die al jaren als kok in tijdens in Chinese restaurants werkte. een Doordat Yong Wei door in de bediening werkte van kreeg ze al snel een de taal aardig op onder de in knie en het begon ze de Nederlandse samenleving in te begrijpen. Haar door naar man daarentegen had door het isolement door van uit de keuken slechts contact met op andere Chinezen. door De simpele klapdeur tussen op tv de keuken in en het tijdens restaurant vormt hierdoor de scheidslijn door tussen naar integratie of uit niet...

Achttien jaar geleden van ontvluchtte het gezin tijdens met van Anisa de op oorlog in Afghanistan. Anisa door was hoogleraar aan de Universiteit op van op tv Kabul, net als een haar man. tijdens Zwanger en met twee door kleine zoontjes en een tasje met babykleertjes de kwamen ze een 18 jaar geleden aan op op Schiphol. Hun derde zoon in werd in een maand van later in het asielzoekerscentrum geboren. Na door een met lange periode van verwerken en op tv aanpassen besloten ze in - door beide eind 30 - de een door totaal nieuwe carrière te beginnen en met zo in letterlijk een nieuwe start te op kunnen maken. het Ze volgden tijdens een opleiding op voor Maatschappelijk Werk tijdens en verdienen nu alletwee hun met geld in de Dienstverlening. van Anisa begon naar een vereniging tijdens voor Afghaanse vrouwen. Een jaar in geleden door kochten ze hun eerste huis door met in Nederland; een mooi in hoekhuis in een op rustige wijk in Helmond. Hun op tv zonen zijn uit alledrie ambitieus en maatschappelijk op tv op tv geëngageerd; ze volgen universitaire de studies maar zetten zich van ieder op hun in eigen manier ook in de voor uit hun oorspronkelijke tijdens thuisland, Afghanistan. Ze in leerden van hun ouders in het recept voor met integratie en in zelfbewustzijn: verantwoordelijkheid nemen door bij te door dragen aan de uit Nederlandse maatschappij, en uit door tegelijk nooit te vergeten door waar je vandaan het komt. Sonia volgde haar naar man José van uit Barcelona naar Breda. tijdens Ze liet naar veel achter; haar op tv baan, het zonnige door stadsleven, haar familie uit en vrienden. Ze uit mist haar thuisland iedere uit dag. Omdat uit ze de Nederlandse taal naar het nog niet machtig tijdens is, kan ze moeilijk uit sociale contacten de maken en aan een baan komen. van Ze woont nog van geen jaar in naar Nederland, met maar wil het liefst op tv al naar teruggaan. Toch heeft ze besloten om van hun tijdelijke het verblijf zo succesvol mogelijk op tv te maken met voor in haar gezin. José ziet veel naar mogelijkheden voor de kinderen door de in Nederland, maar voor van altijd blijven is op voor Sonia met nu geen optie. uit Waar hun toekomst ligt, naar is nog tijdens onbekend.

Ruim vijf miljoen met mensen kwamen het na 1945 ons land de binnen. En in bijna in vijf miljoen gingen er weer uit. het op Allemaal op weg naar een naar plek een om het beter te krijgen. een Op weg tijdens naar het beloofde land. naar Tien miljoen keer het met vertrek, in de aankomst, de aanpassing, in de verandering en de tijdens toekomst. Wat uit hebben de ervaringen tijdens gemeen? uit Wat zijn de verschillen? Tien door verhalen van tijdens families die door kwamen of gingen. Tien met verhalen uit op miljoenen.

Ruim vijf op miljoen uit mensen kwamen na met 1945 ons land binnen. En bijna de vijf van miljoen gingen er uit weer uit. met Allemaal op weg het naar een plek om met het beter te krijgen. Op een weg naar het een beloofde de land. Tien miljoen naar keer het uit vertrek, de aankomst, de aanpassing, de uit verandering en de de toekomst. Wat hebben naar de ervaringen gemeen? naar Wat zijn de naar naar verschillen? Tien verhalen door van families die kwamen de of gingen. Tien verhalen uit met de miljoenen.

januari 2019
30-05-2012 20:55

Aflevering van woensdag 30 mei 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 30 mei 2012

Mohammed Saifddine, een 22-jarige student, kwam 11 jaar geleden met zijn ouders naar Nederland. Alaa Abdulfatah, afkomstig uit Syrië, is één van de initiatiefnemers van The Route to Damascus.

23-05-2012 20:55

Aflevering van woensdag 23 mei 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 23 mei 2012

De familie Lorenzo opende in 1928 de eerste Italiaanse ijssalon in Nederland: Venezia in Utrecht. En de operazangeres Carla Regina streek zo'n vijftien jaar geleden neer in Nederland.

16-05-2012 20:55

Russische vrouwen in Nederland

Het beloofde land - Russische vrouwen in Nederland

Jelena Koezjmina kwam naar Nederland omdat ze verliefd werd. Na een aantal moeizame jaren heeft ze haar draai gevonden. En in Groningen bestiert Olga Shamova een winkel in Russische specialiteiten.

09-05-2012 20:50

Aflevering van woensdag 9 mei 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 9 mei 2012

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal mensen op zoek naar een betere plek onder de zon.

02-05-2012 20:50

Aflevering van woensdag 2 mei 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 2 mei 2012

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal mensen op zoek naar een betere plek onder de zon.

25-04-2012 20:55

Aflevering van woensdag 25 april 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 25 april 2012

Ruim dertig jaar geleden dobberde Lily Vo samen met haar familie in een vissersbootje met 66 gevluchte Vietnamezen stuurloos rond op volle zee. Het Nederlandse schip Nedlloyd Agulhas nam ze aan boord.

19-06-2011 20:15

Aflevering 5

Het beloofde land - Aflevering 5

In een Brabantse vinexwijk wonen Özgün en Dilara. Hun ouders zijn in Turkije geboren. Van jongs af aan werd duidelijk dat Dilara helemaal in haar element was tijdens Turkse bruiloften en feesten, terwijl broer Özgün bij zulke gelegenheden l...

12-06-2011 20:15

Aflevering 4

Het beloofde land - Aflevering 4

Achttien jaar geleden ontvluchtte het gezin van Anisa de oorlog in Afghanistan. Anisa was hoogleraar aan de Universiteit van Kabul, net als haar man. Zwanger en met twee kleine zoontjes en een tasje babykleertjes kwamen ze 18 jaar geleden a...

05-06-2011 20:10

Aflevering 2

Het beloofde land - Aflevering 2

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal op weg naar een plek om het beter te krijgen. Op weg naar het beloofde land. Tien miljoen keer het vertrek, de aankomst, de aanpassi...

22-05-2011 20:15

Aflevering 1

Het beloofde land - Aflevering 1

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal op weg naar een plek om het beter te krijgen. Op weg naar het beloofde land. Tien miljoen keer het vertrek, de aankomst, de aanpassi...

Het beloofde land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het beloofde land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het beloofde land bij Het beloofde land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het beloofde land. Heb je een uitzending van Het beloofde land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het beloofde land gemist

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal op weg naar een plek om het beter te krijgen. Op weg naar het beloofde land. Tien miljoen keer het vertrek, de aankomst, de aanpassing, de verandering en de toekomst. Wat hebben de ervaringen gemeen? Wat zijn de verschillen? Tien verhalen van families die kwamen of gingen. Tien verhalen uit miljoenen.

Uitzending gemist van Het beloofde land? Hier kun je alle uitzendingen van Het beloofde land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-05-2012 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord