Programma gemist?

Mohammed Saifddine, een uit 22-jarige de student, kwam 11 jaar een geleden op met zijn ouders naar Nederland. op tv Alaa Abdulfatah, afkomstig door uit Syrië, is één van van de initiatiefnemers tijdens van The uit Route to op Damascus.

De familie Lorenzo van opende op in 1928 de eerste tijdens Italiaanse van ijssalon in Nederland: Venezia op tv in Utrecht. En de operazangeres met Carla Regina streek naar zo'n vijftien op jaar geleden met neer in naar Nederland.

Jelena naar Koezjmina kwam tijdens naar Nederland omdat ze verliefd de werd. Na uit een aantal moeizame tijdens jaren heeft ze uit haar draai gevonden. En in naar Groningen op bestiert Olga Shamova het een winkel op tv in Russische specialiteiten.

Ruim vijf naar miljoen mensen kwamen na naar 1945 ons land tijdens op tv binnen. En bijna op tv vijf miljoen gingen er op weer uit. het Allemaal mensen op zoek naar naar een uit betere plek onder de in zon.

Ruim vijf op tv miljoen mensen met kwamen na 1945 ons door land binnen. En van bijna vijf miljoen gingen op er weer op uit. Allemaal mensen op van zoek een naar een betere plek op onder de van zon.

Ruim dertig jaar door uit geleden dobberde Lily Vo samen met met het haar familie in een vissersbootje met op 66 gevluchte Vietnamezen het stuurloos rond op tijdens volle zee. Het uit Nederlandse schip in Nedlloyd Agulhas nam ze in aan uit boord.

In tijdens een Brabantse vinexwijk wonen door Özgün en Dilara. op Hun ouders zijn in in Turkije geboren. van Van jongs af aan op werd duidelijk dat op door Dilara helemaal in uit haar element was tijdens Turkse bruiloften in tijdens en feesten, terwijl broer Özgün tijdens bij het zulke gelegenheden liefst een rustig plekje uit zocht om naar te kunnen lezen het tot hij weer naar in het huis mocht. Inmiddels is met Özgün een de echte Nederlandse student, regelmatig in in het nachtleven te met vinden en anders de wel op tv op het hockey-veld. Zijn met zusje Dilara houdt het van Turkse muziek het en Turks door volksdansen. Ook deed met ze een poging naar om het typisch Turkse snaarinstrument een de sas te kunnen uit bespelen. Twee een kinderen met dezelfde achtergrond een die ieder een de totaal verschillende identiteit op ontwikkelen. Arthur op komt als eerste een uit generatie Indo op 5-jarige leeftijd met op tv de boot Willem op tv Ruys uit aan in Rotterdam. Hij groeit met op als een een Nederlandse jongen. Thuis in spreken zijn het ouders alleen Nederlands en van ze vertellen van hem weinig over Indonesië. door Arthur ervaart in op tv pas op latere leeftijd wat een zijn band is met door zijn uit geboorteland. Hij herontdekt het land een het wanneer zijn vrouw een met hem op vakantie wil naar naar Indonesië. door Na deze reis gaat Arthur in op tv zich meer verdiepen in zijn op achtergrond. Hij wordt vrijwilliger het bij een tijdens Indisch verzorgingshuis in een zijn woonplaats Breda. naar Ook besluit hij in zijn oude uit muziekband te verlaten om naar te gaan in spelen bij een Indische een band. Zo naar probeert op tv hij de ‘Indorock’ in op tv leven te houden en deze een muziek over tijdens te op tv brengen op nieuwe generaties. uit Een klein eethuisje uit in in de binnenstad van met Breda is het middelpunt door van het leven op van Yong Wei. De in Chinese door onderneemster heeft altijd met in de horeca gewerkt. Ze een kwam naar het Breda in navolging naar van haar man die van al jaren als de kok met in Chinese restaurants werkte. op Doordat Yong de Wei in de naar bediening werkte kreeg ze al snel het de taal tijdens aardig onder de knie op tv en naar begon ze de met Nederlandse samenleving naar te begrijpen. Haar van man daarentegen had door het isolement door van de tijdens keuken slechts contact met naar andere Chinezen. De tijdens simpele klapdeur door tussen de keuken een en het van restaurant vormt hierdoor de het scheidslijn tussen door integratie of met niet...

Achttien een jaar geleden naar ontvluchtte het gezin van Anisa het de met oorlog in Afghanistan. Anisa was hoogleraar naar naar aan de Universiteit tijdens van Kabul, net als de haar man. Zwanger en met door uit twee kleine zoontjes en een naar tasje babykleertjes tijdens kwamen ze 18 op jaar geleden aan op Schiphol. van naar Hun derde zoon werd een maand naar later in tijdens het de asielzoekerscentrum geboren. Na een naar lange periode van verwerken naar en aanpassen besloten uit ze naar - beide eind 30 met - een totaal nieuwe op carrière te beginnen en een zo letterlijk een het op tv nieuwe start te kunnen tijdens maken. Ze volgden op tv een opleiding naar voor Maatschappelijk Werk en de verdienen nu alletwee hun geld op tv in de Dienstverlening. op tv door Anisa begon een vereniging voor in Afghaanse vrouwen. op Een jaar geleden uit kochten ze hun eerste huis een met in Nederland; een op tv mooi hoekhuis in een op rustige wijk in Helmond. in Hun zonen zijn door alledrie ambitieus in en maatschappelijk in geëngageerd; ze volgen universitaire studies maar een zetten zich op ieder op hun eigen in naar manier ook in het voor hun oorspronkelijke thuisland, naar Afghanistan. Ze leerden een van hun een ouders het recept op voor integratie en zelfbewustzijn: verantwoordelijkheid een nemen door bij met te dragen tijdens aan de Nederlandse uit maatschappij, en tegelijk nooit uit te vergeten waar van je vandaan het komt. Sonia volgde tijdens haar naar man José van Barcelona de naar Breda. tijdens Ze liet veel achter; in haar baan, met het zonnige stadsleven, in haar familie en vrienden. door Ze mist haar thuisland iedere met dag. op tv Omdat ze de Nederlandse door taal nog niet machtig uit tijdens is, kan ze moeilijk sociale contacten uit maken en naar aan de een baan komen. Ze van woont nog geen jaar tijdens in Nederland, maar het wil van het liefst al teruggaan. door Toch heeft naar ze besloten om hun tijdelijke verblijf op tv op tv zo succesvol mogelijk op tv te maken voor haar uit gezin. José ziet veel mogelijkheden naar voor de een kinderen in Nederland, in maar een voor altijd blijven is een voor Sonia nu door geen optie. Waar hun naar toekomst uit ligt, is nog op onbekend.

Ruim vijf van miljoen mensen kwamen met na 1945 op tv ons land binnen. op tv En bijna vijf miljoen gingen op er door weer uit. Allemaal uit op weg naar een op plek naar om het beter uit te krijgen. Op weg naar het het beloofde land. Tien door miljoen de keer het vertrek, de op tv aankomst, tijdens de aanpassing, de verandering en tijdens de naar toekomst. Wat hebben de ervaringen gemeen? door Wat zijn op de naar verschillen? Tien verhalen van tijdens families die kwamen het of gingen. met Tien verhalen uit naar miljoenen.

Ruim op vijf miljoen mensen kwamen na uit 1945 de ons land binnen. door En bijna vijf miljoen met gingen er van weer uit. Allemaal tijdens op weg naar het een plek om het beter uit te krijgen. Op een weg door naar het beloofde land. door Tien miljoen met keer het het vertrek, de aankomst, een de aanpassing, de verandering en het de toekomst. Wat hebben een op tv de ervaringen gemeen? het Wat zijn de in verschillen? Tien verhalen van het families die kwamen of tijdens gingen. Tien verhalen uit op door miljoenen.

juni 2019
30-05-2012 20:55

Aflevering van woensdag 30 mei 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 30 mei 2012

Mohammed Saifddine, een 22-jarige student, kwam 11 jaar geleden met zijn ouders naar Nederland. Alaa Abdulfatah, afkomstig uit Syrië, is één van de initiatiefnemers van The Route to Damascus.

23-05-2012 20:55

Aflevering van woensdag 23 mei 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 23 mei 2012

De familie Lorenzo opende in 1928 de eerste Italiaanse ijssalon in Nederland: Venezia in Utrecht. En de operazangeres Carla Regina streek zo'n vijftien jaar geleden neer in Nederland.

16-05-2012 20:55

Russische vrouwen in Nederland

Het beloofde land - Russische vrouwen in Nederland

Jelena Koezjmina kwam naar Nederland omdat ze verliefd werd. Na een aantal moeizame jaren heeft ze haar draai gevonden. En in Groningen bestiert Olga Shamova een winkel in Russische specialiteiten.

09-05-2012 20:50

Aflevering van woensdag 9 mei 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 9 mei 2012

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal mensen op zoek naar een betere plek onder de zon.

02-05-2012 20:50

Aflevering van woensdag 2 mei 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 2 mei 2012

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal mensen op zoek naar een betere plek onder de zon.

25-04-2012 20:55

Aflevering van woensdag 25 april 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 25 april 2012

Ruim dertig jaar geleden dobberde Lily Vo samen met haar familie in een vissersbootje met 66 gevluchte Vietnamezen stuurloos rond op volle zee. Het Nederlandse schip Nedlloyd Agulhas nam ze aan boord.

19-06-2011 20:15

Aflevering 5

Het beloofde land - Aflevering 5

In een Brabantse vinexwijk wonen Özgün en Dilara. Hun ouders zijn in Turkije geboren. Van jongs af aan werd duidelijk dat Dilara helemaal in haar element was tijdens Turkse bruiloften en feesten, terwijl broer Özgün bij zulke gelegenheden l...

12-06-2011 20:15

Aflevering 4

Het beloofde land - Aflevering 4

Achttien jaar geleden ontvluchtte het gezin van Anisa de oorlog in Afghanistan. Anisa was hoogleraar aan de Universiteit van Kabul, net als haar man. Zwanger en met twee kleine zoontjes en een tasje babykleertjes kwamen ze 18 jaar geleden a...

05-06-2011 20:10

Aflevering 2

Het beloofde land - Aflevering 2

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal op weg naar een plek om het beter te krijgen. Op weg naar het beloofde land. Tien miljoen keer het vertrek, de aankomst, de aanpassi...

22-05-2011 20:15

Aflevering 1

Het beloofde land - Aflevering 1

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal op weg naar een plek om het beter te krijgen. Op weg naar het beloofde land. Tien miljoen keer het vertrek, de aankomst, de aanpassi...

Het beloofde land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het beloofde land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het beloofde land bij Het beloofde land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het beloofde land. Heb je een uitzending van Het beloofde land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het beloofde land gemist

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal op weg naar een plek om het beter te krijgen. Op weg naar het beloofde land. Tien miljoen keer het vertrek, de aankomst, de aanpassing, de verandering en de toekomst. Wat hebben de ervaringen gemeen? Wat zijn de verschillen? Tien verhalen van families die kwamen of gingen. Tien verhalen uit miljoenen.

Uitzending gemist van Het beloofde land? Hier kun je alle uitzendingen van Het beloofde land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-05-2012 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord