Programma gemist?

Mohammed Saifddine, een naar 22-jarige student, met kwam 11 jaar in geleden met zijn tijdens ouders met naar Nederland. Alaa Abdulfatah, afkomstig tijdens uit Syrië, is één naar van de initiatiefnemers uit van The Route van door to Damascus.

De familie Lorenzo van opende in op 1928 de het eerste Italiaanse ijssalon in de Nederland: naar Venezia in Utrecht. met En de operazangeres Carla Regina streek naar zo'n vijftien naar jaar geleden neer de in van Nederland.

Jelena Koezjmina door kwam een naar Nederland omdat ze verliefd werd. van Na een aantal in moeizame jaren heeft op tv ze haar een draai in gevonden. En in Groningen bestiert Olga door het Shamova een winkel in op tv Russische specialiteiten.

Ruim het vijf miljoen op tv mensen kwamen na 1945 door ons land binnen. En met bijna vijf een miljoen gingen er weer uit. van Allemaal mensen met op uit zoek naar een betere plek onder een de op zon.

Ruim op tv vijf miljoen mensen met kwamen na op 1945 ons land binnen. naar En bijna vijf miljoen uit gingen de er weer uit. Allemaal op tv mensen op zoek naar een door betere plek onder een de van zon.

Ruim op dertig jaar geleden dobberde met Lily Vo samen met het haar familie in in een vissersbootje met op 66 gevluchte tijdens Vietnamezen stuurloos op rond op volle zee. in Het Nederlandse schip Nedlloyd naar Agulhas nam de ze aan de boord.

In een van Brabantse vinexwijk wonen Özgün uit en Dilara. Hun het met ouders zijn in Turkije naar geboren. Van jongs af aan tijdens door werd duidelijk dat het Dilara helemaal in haar element was de naar tijdens Turkse bruiloften en feesten, het terwijl broer Özgün in bij zulke gelegenheden uit liefst een rustig plekje van zocht om op tv te kunnen met lezen tot hij op tv weer naar van huis mocht. Inmiddels is Özgün een naar echte de Nederlandse student, regelmatig in het het nachtleven te vinden op een en anders wel op het hockey-veld. een Zijn in zusje Dilara uit houdt van Turkse muziek en Turks op volksdansen. Ook op deed ze op tv een poging om het een typisch Turkse snaarinstrument met de sas het te kunnen bespelen. het Twee kinderen met een dezelfde achtergrond die ieder met een totaal verschillende identiteit op ontwikkelen. een Arthur komt als naar eerste generatie Indo door op het 5-jarige leeftijd met de boot naar Willem Ruys aan in op Rotterdam. een Hij groeit op als een het met Nederlandse jongen. Thuis spreken het zijn ouders alleen Nederlands de en ze vertellen een hem weinig uit over Indonesië. Arthur uit ervaart pas op latere door met leeftijd wat zijn een band is met zijn geboorteland. Hij naar herontdekt in het land wanneer zijn de vrouw met met hem op de vakantie wil naar in Indonesië. Na deze reis gaat door Arthur zich meer tijdens verdiepen in zijn achtergrond. het de Hij wordt vrijwilliger bij een Indisch de verzorgingshuis in zijn naar door woonplaats Breda. Ook besluit een hij zijn oude muziekband een te verlaten in om te gaan de spelen op bij een Indische met band. Zo probeert hij de ‘Indorock’ met in leven te van de houden en deze muziek over van te brengen van op nieuwe naar generaties. Een klein eethuisje uit in de binnenstad van op tv Breda is het naar middelpunt tijdens van het leven van van Yong Wei. De een Chinese onderneemster een heeft altijd in de tijdens horeca gewerkt. van Ze kwam naar Breda in in navolging het van haar man uit die al jaren als kok op in Chinese met restaurants werkte. Doordat van Yong Wei in de op tv uit bediening werkte kreeg ze al snel met de op taal aardig met onder de knie de en begon ze de op Nederlandse samenleving te uit begrijpen. Haar man daarentegen had door door het op tv isolement van van de keuken de slechts contact met door andere Chinezen. De simpele klapdeur naar tussen de in keuken en het restaurant vormt van hierdoor de scheidslijn uit tussen integratie een of in niet...

Achttien uit jaar geleden ontvluchtte het gezin naar van Anisa in de oorlog in Afghanistan. op Anisa het was hoogleraar uit aan de Universiteit van met Kabul, net als haar man. naar Zwanger door en met twee kleine zoontjes uit het en een tasje babykleertjes kwamen in ze 18 tijdens jaar geleden aan op een Schiphol. naar Hun derde zoon werd een naar maand later op tv in het asielzoekerscentrum geboren. Na in op tv een lange periode op tv van verwerken en aanpassen besloten op ze - beide naar eind 30 - een door een totaal nieuwe carrière van te beginnen en zo een letterlijk een in nieuwe start te het kunnen maken. Ze volgden op tv een opleiding door voor Maatschappelijk Werk en door verdienen nu het alletwee hun geld in de tijdens Dienstverlening. een Anisa begon een tijdens vereniging voor Afghaanse vrouwen. Een in jaar geleden kochten van ze hun eerste een huis in Nederland; uit een mooi hoekhuis het in een naar rustige wijk in Helmond. van Hun zonen zijn naar alledrie ambitieus en tijdens maatschappelijk geëngageerd; tijdens ze volgen universitaire de studies maar op tv zetten zich ieder op hun eigen op op tv manier ook in in voor hun oorspronkelijke thuisland, Afghanistan. het Ze leerden van door hun ouders van het recept voor van integratie en zelfbewustzijn: verantwoordelijkheid nemen van door door bij te dragen de aan de Nederlandse maatschappij, in en tegelijk de nooit te in vergeten waar je vandaan komt. uit Sonia volgde op haar man José in van Barcelona naar van Breda. Ze van liet veel achter; door haar baan, het zonnige stadsleven, het haar uit familie en vrienden. op Ze mist het haar thuisland iedere dag. het Omdat ze de in Nederlandse taal nog het niet machtig is, kan uit ze moeilijk een sociale contacten maken en aan in door een baan komen. Ze woont nog op tv geen jaar het in Nederland, uit maar wil het liefst de al teruggaan. in Toch heeft ze besloten om op tv hun uit tijdelijke verblijf zo succesvol op mogelijk tijdens te maken voor haar gezin. José in ziet veel mogelijkheden de voor de met kinderen in Nederland, van maar voor altijd blijven door de is voor Sonia nu geen de optie. Waar de hun toekomst het ligt, is nog met onbekend.

Ruim vijf op miljoen mensen kwamen na uit 1945 tijdens ons land de binnen. En bijna vijf miljoen gingen uit op er weer uit. Allemaal op weg in naar een plek tijdens om het uit beter te krijgen. Op uit weg naar op tv het een beloofde land. Tien miljoen keer in het vertrek, de aankomst, de de op aanpassing, de verandering op tv en de toekomst. Wat hebben een op de ervaringen gemeen? Wat uit zijn de verschillen? tijdens Tien verhalen van de families die kwamen of het gingen. uit Tien verhalen uit in miljoenen.

Ruim op vijf miljoen mensen kwamen tijdens na 1945 ons land uit een binnen. En bijna vijf miljoen op tv gingen er tijdens weer uit. Allemaal op in weg naar een plek naar om het beter op te krijgen. tijdens Op weg naar het van beloofde land. Tien de miljoen keer het het vertrek, uit de aankomst, de aanpassing, de de verandering en van de toekomst. Wat door hebben de ervaringen het gemeen? naar Wat zijn de verschillen? Tien verhalen de van van families die kwamen of gingen. van van Tien verhalen uit met miljoenen.

juni 2017
30-05-2012 20:55

Aflevering van woensdag 30 mei 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 30 mei 2012

Mohammed Saifddine, een 22-jarige student, kwam 11 jaar geleden met zijn ouders naar Nederland. Alaa Abdulfatah, afkomstig uit Syrië, is één van de initiatiefnemers van The Route to Damascus.

23-05-2012 20:55

Aflevering van woensdag 23 mei 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 23 mei 2012

De familie Lorenzo opende in 1928 de eerste Italiaanse ijssalon in Nederland: Venezia in Utrecht. En de operazangeres Carla Regina streek zo'n vijftien jaar geleden neer in Nederland.

16-05-2012 20:55

Russische vrouwen in Nederland

Het beloofde land - Russische vrouwen in Nederland

Jelena Koezjmina kwam naar Nederland omdat ze verliefd werd. Na een aantal moeizame jaren heeft ze haar draai gevonden. En in Groningen bestiert Olga Shamova een winkel in Russische specialiteiten.

09-05-2012 20:50

Aflevering van woensdag 9 mei 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 9 mei 2012

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal mensen op zoek naar een betere plek onder de zon.

02-05-2012 20:50

Aflevering van woensdag 2 mei 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 2 mei 2012

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal mensen op zoek naar een betere plek onder de zon.

25-04-2012 20:55

Aflevering van woensdag 25 april 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 25 april 2012

Ruim dertig jaar geleden dobberde Lily Vo samen met haar familie in een vissersbootje met 66 gevluchte Vietnamezen stuurloos rond op volle zee. Het Nederlandse schip Nedlloyd Agulhas nam ze aan boord.

19-06-2011 20:15

Aflevering 5

Het beloofde land - Aflevering 5

In een Brabantse vinexwijk wonen Özgün en Dilara. Hun ouders zijn in Turkije geboren. Van jongs af aan werd duidelijk dat Dilara helemaal in haar element was tijdens Turkse bruiloften en feesten, terwijl broer Özgün bij zulke gelegenheden l...

12-06-2011 20:15

Aflevering 4

Het beloofde land - Aflevering 4

Achttien jaar geleden ontvluchtte het gezin van Anisa de oorlog in Afghanistan. Anisa was hoogleraar aan de Universiteit van Kabul, net als haar man. Zwanger en met twee kleine zoontjes en een tasje babykleertjes kwamen ze 18 jaar geleden a...

05-06-2011 20:10

Aflevering 2

Het beloofde land - Aflevering 2

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal op weg naar een plek om het beter te krijgen. Op weg naar het beloofde land. Tien miljoen keer het vertrek, de aankomst, de aanpassi...

22-05-2011 20:15

Aflevering 1

Het beloofde land - Aflevering 1

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal op weg naar een plek om het beter te krijgen. Op weg naar het beloofde land. Tien miljoen keer het vertrek, de aankomst, de aanpassi...

Het beloofde land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het beloofde land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het beloofde land bij Het beloofde land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het beloofde land. Heb je een uitzending van Het beloofde land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het beloofde land gemist

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal op weg naar een plek om het beter te krijgen. Op weg naar het beloofde land. Tien miljoen keer het vertrek, de aankomst, de aanpassing, de verandering en de toekomst. Wat hebben de ervaringen gemeen? Wat zijn de verschillen? Tien verhalen van families die kwamen of gingen. Tien verhalen uit miljoenen.

Uitzending gemist van Het beloofde land? Hier kun je alle uitzendingen van Het beloofde land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-05-2012 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord