Programma gemist?

Mohammed Saifddine, een van uit 22-jarige student, kwam 11 jaar door geleden met zijn in ouders naar Nederland. tijdens Alaa Abdulfatah, afkomstig op tv uit Syrië, is naar één met van de initiatiefnemers van met The Route to op Damascus.

De tijdens familie Lorenzo opende met in 1928 de door eerste Italiaanse de ijssalon in Nederland: naar Venezia in Utrecht. En de de operazangeres een Carla Regina streek zo'n op vijftien jaar van geleden neer in op tv Nederland.

Jelena naar Koezjmina kwam naar Nederland op tv omdat op ze verliefd werd. Na een de aantal moeizame op jaren heeft van ze haar draai gevonden. uit En in Groningen door bestiert Olga de Shamova een winkel van in Russische specialiteiten.

Ruim de vijf miljoen mensen kwamen uit na op 1945 ons land binnen. op tv En bijna vijf door miljoen gingen er weer tijdens uit. Allemaal mensen uit op zoek naar de een betere door plek onder met de zon.

Ruim vijf miljoen in mensen kwamen een na 1945 ons het land door binnen. En bijna vijf miljoen gingen de een er weer uit. Allemaal mensen door op zoek naar het een betere plek in onder de van zon.

Ruim de dertig jaar tijdens geleden dobberde Lily Vo op samen met haar familie tijdens in uit een vissersbootje met 66 gevluchte tijdens Vietnamezen een stuurloos rond op het volle zee. Het Nederlandse schip op tv Nedlloyd in Agulhas nam ze uit aan boord.

In een de Brabantse door vinexwijk wonen Özgün en met Dilara. Hun ouders door zijn in naar Turkije geboren. Van jongs de af aan werd duidelijk op dat naar Dilara helemaal in haar element naar was tijdens Turkse bruiloften door en met feesten, terwijl naar broer Özgün bij met zulke gelegenheden liefst een naar rustig plekje zocht uit om te kunnen lezen op tot hij weer door naar huis mocht. naar Inmiddels uit is Özgün een echte door Nederlandse student, regelmatig in naar het nachtleven te vinden het door en anders wel op het van hockey-veld. Zijn naar zusje Dilara tijdens houdt van Turkse muziek en Turks van volksdansen. Ook een deed ze een op poging om het door typisch Turkse snaarinstrument de uit het sas te kunnen bespelen. Twee kinderen tijdens op met dezelfde achtergrond die van ieder een totaal verschillende identiteit naar het ontwikkelen. Arthur komt als eerste tijdens generatie Indo op de 5-jarige leeftijd tijdens met de op tv boot Willem Ruys aan in van Rotterdam. Hij groeit op tv op als de een Nederlandse jongen. door Thuis spreken zijn tijdens ouders alleen met Nederlands en ze vertellen op tv hem door weinig over Indonesië. tijdens Arthur ervaart de pas op latere van leeftijd wat zijn band is met in het zijn geboorteland. Hij herontdekt een het land wanneer naar zijn vrouw met naar hem op vakantie door wil naar Indonesië. Na deze uit een reis gaat Arthur naar zich meer verdiepen naar in zijn achtergrond. Hij van wordt vrijwilliger bij een Indisch op verzorgingshuis een in zijn woonplaats op Breda. Ook besluit uit hij zijn oude de muziekband te tijdens verlaten om te gaan uit spelen een bij een Indische band. uit Zo probeert tijdens hij de ‘Indorock’ in leven een te houden en een deze muziek over te een brengen op op nieuwe generaties. door Een op tv klein eethuisje in een de binnenstad van Breda naar is het middelpunt van het met leven het van Yong Wei. De Chinese naar met onderneemster heeft altijd in de de horeca gewerkt. Ze tijdens kwam naar Breda in uit navolging van haar op tv man op die al door jaren als kok in Chinese restaurants met werkte. het Doordat Yong Wei in van de bediening werkte kreeg het met ze al snel de de taal aardig onder de het knie en de begon ze de tijdens Nederlandse samenleving te begrijpen. naar Haar het man daarentegen had door op het isolement een van de keuken slechts van contact met andere Chinezen. De uit naar simpele klapdeur tussen de keuken naar en naar het restaurant vormt op hierdoor de scheidslijn tussen integratie van of van niet...

Achttien op jaar geleden de ontvluchtte het gezin van Anisa een de oorlog in naar Afghanistan. een Anisa was hoogleraar aan van de Universiteit van Kabul, net van als haar tijdens man. Zwanger in en met twee kleine door zoontjes en een op tasje babykleertjes naar kwamen ze een 18 jaar geleden aan uit op Schiphol. uit Hun derde zoon werd een van maand later uit in het door asielzoekerscentrum geboren. Na een lange in periode van naar verwerken en aanpassen besloten ze de - beide eind een 30 - op tv een totaal op tv nieuwe carrière te uit beginnen en zo door letterlijk een nieuwe de start te op tv kunnen maken. Ze een volgden een opleiding voor Maatschappelijk Werk op en met verdienen nu uit alletwee hun geld het in de Dienstverlening. Anisa begon een door door vereniging voor Afghaanse vrouwen. Een jaar de geleden kochten ze naar hun de eerste huis op in Nederland; een mooi hoekhuis in het een rustige wijk op tv in Helmond. in Hun zonen zijn naar alledrie ambitieus en een maatschappelijk op geëngageerd; ze volgen universitaire studies met maar in zetten zich ieder op tijdens hun eigen manier in ook in voor de hun oorspronkelijke thuisland, Afghanistan. Ze met leerden van de hun ouders het recept naar voor integratie en de zelfbewustzijn: van verantwoordelijkheid nemen door bij naar te dragen naar aan de op Nederlandse maatschappij, en tegelijk nooit te in vergeten met waar je vandaan komt. met Sonia volgde met haar man de José van het Barcelona naar Breda. Ze op tv liet veel achter; haar een baan, uit het zonnige stadsleven, haar familie naar en vrienden. Ze uit mist haar uit thuisland iedere dag. Omdat ze een de Nederlandse in taal nog niet machtig de is, kan ze door moeilijk sociale contacten met maken en de aan een een baan komen. Ze naar woont nog geen jaar door in Nederland, het maar wil het door liefst al teruggaan. Toch heeft door ze besloten om op hun tijdelijke verblijf van zo succesvol door mogelijk te maken voor de haar het gezin. José naar ziet veel mogelijkheden voor de tijdens kinderen in Nederland, maar door voor altijd een blijven is voor Sonia het nu geen door optie. Waar hun op tv toekomst ligt, naar is nog met onbekend.

Ruim op tv vijf miljoen uit mensen kwamen na 1945 een ons land binnen. En op tv bijna vijf miljoen gingen op er weer naar uit. op tv Allemaal op weg met naar een plek om het het beter in te krijgen. Op door weg naar het beloofde land. Tien op op miljoen keer het vertrek, de aankomst, uit de aanpassing, van de verandering en uit de toekomst. Wat hebben naar de op tv ervaringen gemeen? Wat van zijn de op tv verschillen? Tien verhalen van families in die kwamen of tijdens gingen. het Tien verhalen uit tijdens miljoenen.

Ruim de vijf miljoen in mensen kwamen na 1945 ons land met binnen. naar En bijna vijf miljoen de gingen er weer uit. een Allemaal op een weg naar van een plek om het beter tijdens te krijgen. van Op tijdens weg naar het het beloofde land. Tien op miljoen keer het vertrek, uit de aankomst, de aanpassing, de door verandering en uit de toekomst. Wat hebben uit de in ervaringen gemeen? Wat een zijn de verschillen? de Tien verhalen uit van families die kwamen in of gingen. Tien verhalen uit door in miljoenen.

oktober 2017
30-05-2012 20:55

Aflevering van woensdag 30 mei 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 30 mei 2012

Mohammed Saifddine, een 22-jarige student, kwam 11 jaar geleden met zijn ouders naar Nederland. Alaa Abdulfatah, afkomstig uit Syrië, is één van de initiatiefnemers van The Route to Damascus.

23-05-2012 20:55

Aflevering van woensdag 23 mei 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 23 mei 2012

De familie Lorenzo opende in 1928 de eerste Italiaanse ijssalon in Nederland: Venezia in Utrecht. En de operazangeres Carla Regina streek zo'n vijftien jaar geleden neer in Nederland.

16-05-2012 20:55

Russische vrouwen in Nederland

Het beloofde land - Russische vrouwen in Nederland

Jelena Koezjmina kwam naar Nederland omdat ze verliefd werd. Na een aantal moeizame jaren heeft ze haar draai gevonden. En in Groningen bestiert Olga Shamova een winkel in Russische specialiteiten.

09-05-2012 20:50

Aflevering van woensdag 9 mei 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 9 mei 2012

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal mensen op zoek naar een betere plek onder de zon.

02-05-2012 20:50

Aflevering van woensdag 2 mei 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 2 mei 2012

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal mensen op zoek naar een betere plek onder de zon.

25-04-2012 20:55

Aflevering van woensdag 25 april 2012

Het beloofde land - Aflevering van woensdag 25 april 2012

Ruim dertig jaar geleden dobberde Lily Vo samen met haar familie in een vissersbootje met 66 gevluchte Vietnamezen stuurloos rond op volle zee. Het Nederlandse schip Nedlloyd Agulhas nam ze aan boord.

19-06-2011 20:15

Aflevering 5

Het beloofde land - Aflevering 5

In een Brabantse vinexwijk wonen Özgün en Dilara. Hun ouders zijn in Turkije geboren. Van jongs af aan werd duidelijk dat Dilara helemaal in haar element was tijdens Turkse bruiloften en feesten, terwijl broer Özgün bij zulke gelegenheden l...

12-06-2011 20:15

Aflevering 4

Het beloofde land - Aflevering 4

Achttien jaar geleden ontvluchtte het gezin van Anisa de oorlog in Afghanistan. Anisa was hoogleraar aan de Universiteit van Kabul, net als haar man. Zwanger en met twee kleine zoontjes en een tasje babykleertjes kwamen ze 18 jaar geleden a...

05-06-2011 20:10

Aflevering 2

Het beloofde land - Aflevering 2

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal op weg naar een plek om het beter te krijgen. Op weg naar het beloofde land. Tien miljoen keer het vertrek, de aankomst, de aanpassi...

22-05-2011 20:15

Aflevering 1

Het beloofde land - Aflevering 1

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal op weg naar een plek om het beter te krijgen. Op weg naar het beloofde land. Tien miljoen keer het vertrek, de aankomst, de aanpassi...

Het beloofde land gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Het beloofde land de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Het beloofde land bij Het beloofde land liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Het beloofde land. Heb je een uitzending van Het beloofde land gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Het beloofde land gemist

Ruim vijf miljoen mensen kwamen na 1945 ons land binnen. En bijna vijf miljoen gingen er weer uit. Allemaal op weg naar een plek om het beter te krijgen. Op weg naar het beloofde land. Tien miljoen keer het vertrek, de aankomst, de aanpassing, de verandering en de toekomst. Wat hebben de ervaringen gemeen? Wat zijn de verschillen? Tien verhalen van families die kwamen of gingen. Tien verhalen uit miljoenen.

Uitzending gemist van Het beloofde land? Hier kun je alle uitzendingen van Het beloofde land kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 30-05-2012 om 20:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord