Programma gemist?

22:10,In 2011 dook het naar Sofie van den Enk de bijna een jaar door lang in het leven van naar naar vijf jonge mensen met ernstig op overgewicht. Inmiddels op tv zijn we tijdens ruim twee jaar verder. in Hoe gaat op het nu met in ze?

21:55,In naar 2011 dook Sofie van den uit Enk bijna op een jaar naar lang in op het leven van vijf jonge tijdens mensen met van ernstig overgewicht. op tv Inmiddels zijn we ruim twee jaar in tijdens verder. Hoe gaat het nu met het met ze?

21:55,In 2011 de dook uit Sofie van den Enk bijna een het jaar op tv lang in tijdens het leven van vijf jonge van mensen op tv met ernstig overgewicht. naar Inmiddels zijn we van ruim twee jaar verder. Hoe de gaat op tv het nu met naar ze?

21:55,In 2011 dook naar Sofie van den op tv tijdens Enk bijna een jaar lang op in tijdens het leven van vijf jonge mensen op met ernstig een overgewicht. Inmiddels zijn we met ruim twee van jaar verder. uit Hoe gaat het het nu met in ze?

21:55,In 2011 naar dook Sofie van op den Enk bijna uit een jaar tijdens lang in tijdens het leven van vijf tijdens jonge mensen met in ernstig overgewicht. Inmiddels zijn we uit het ruim twee jaar verder. met Hoe gaat het nu het met door ze?

Sofie van in den Enk volgt op tv een jaar lang van het leven van vijf met jonge mensen met door ernstig overgewicht; Tom door (29), Laura (12), met van Lieke (24), Yvette (29) met en Robin (22). Welk van verhaal met schuilt er achter de kilo's? een Het door afgelopen jaar volgde Sofie Tom, het Laura, Lieke, Yvette tijdens en met Robin. Allemaal hadden ze in één doel voor de ogen. Is het ze gelukt op dit doel een te behalen? Robin (22) met is al maanden het uit aan het trainen om met de top van een de berg in Oostenrijk te in kunnen op bereiken. Zijn ultieme doel! van Een zware klim, de maar hij is uit vastberaden in het te halen. Yvette naar (29) wil dolgraag een naar tweede op tv kindje, maar realiseert uit zich dat de weg door daar naartoe nog lang is. een met Eerst moet ze afrekenen met haar naar naar eetstoornis, overgewicht en schaamte. En dat het laatste door besluit ze aan te pakken. uit naar Samen met Sofie en haar moeder het op gaat ze voor een het eerst sinds lange tijdens tijd weer naar het zwembad. op tv in Lieke (24) had één uit grote droom voor ze aan met de maagoperatie begon; een slank in een uit mooie op paarse jurk van op haar broers bruiloft op tv verschijnen. Gaat dat haar lukken? in Laura (12) wil een niets liever het dan als op tv 'gewoon' meisje naar de brugklas de tijdens gaan. En niet een meer als 'dikke Laura'. Samen van met Sofie door gaat ze van schoolspullen kopen voor hét grote op tv moment. in Hoe is het nu met de haar, op tv en gaat het haar nog een lukken om slank in naar de uit brugklas te gaan? op En Tom de (29) kan door met de rugklachten, die door hij heeft gekregen door door zijn overgewicht, al ruim in een door jaar niet meer meespelen de met zijn rugbyclub. door En nu in staat hét rugbytoernooi van voor de deur. Lukt door het Tom, uit nu het veel beter met een hem gaat, om weer met op tv mee te spelen? een Presentatie: Sofie van den door Enk.

Sofie van door den Enk volgt een een een jaar lang het leven van van vijf jonge op mensen met ernstig overgewicht; door Tom (29), Laura (12), het Lieke (24), een Yvette (29) en het Robin (22). Welk een verhaal schuilt een er achter de een kilo's? Yvette het (29) schaamt zich enorm voor haar op tv op lichaam. Het is zelfs zo in erg, dat ze op tv geen enkele spiegel van in huis heeft op tv hangen waar uit ze haar het hele lichaam in kan op tv zien. Maar tijdens nu het steeds het beter met haar gaat wil met ze hier een graag verandering in brengen. het Samen een met Sofie gaat ze op uit zoek uit naar een spiegel voor een in huis. met Tom (29) heeft een hele in hoop hobby's buitenshuis. de En dat is niet tijdens voor in niets, want hoe meer naar hij weg is van tijdens huis en afleiding op heeft, hoe op minder in kans hij heeft op een eetbui. de Sofie op zoekt Tom op bij een op tv repetitie van zijn van band. Ook Lieke de (24) tijdens heeft een hele hoop hobby's, in maar durfde in in haar oude leven op vóór de uit operatie naar hier niets mee uit te doen. Zo naar vond ze paardrijden door haar van gewicht met te belastend voor haar uit paard, en in naar een dansklasje tussen uit al die slanke dennetjes; no op tv way! tijdens Maar dat is nu door allemaal anders. naar Lieke is aan haar nieuwe een leven de begonnen! Laura (12) is hard naar op op tv weg naar een gezonder een gewicht. En op tv om haar nog de meer te leren over gezond op tv eten een krijgt ze met samen met andere iets de te dikke kinderen tijdens een kookworkshop in de een ster restaurant. Presentatie: Sofie naar van den in Enk.

Sofie een van den Enk volgt een een naar jaar lang het op tv leven van vijf jonge mensen een met ernstig met overgewicht; Tom een (29), Laura (12), Lieke tijdens (24), Yvette (29) op en Robin het (22). Welk verhaal schuilt op er achter de de kilo's? Lieke (24) is weer het terug uit het het van ziekenhuis na haar maagoperatie. van De operatie waarvan ze uit verwacht dat op het haar hele leven zal op tv veranderen. En het dat is de zo! Niet naar alleen is ze al een paar met door kilo afgevallen, maar ze heeft ook uit haar een eetpatroon behoorlijk aan moeten passen. met Sofie het schrikt van de hoeveelheid met eten die de Lieke nog in maar eten kan. Robin (22) een is op het zoek naar een leuk op tv appartement voor zichzelf, tijdens maar makkelijk is dat uit niet. naar Door zijn gewicht het kan hij tijdens namelijk geen overlijdensrisicoverzekering op tv afsluiten. Laura (12) een gaat over een paar maanden tijdens naar de brugklas en naar natuurlijk is ze door al hartstikke het benieuwd hoe het daar op zal het zijn. Daarom een heeft ze zich op met een paar een vriendjes en vriendinnetjes ingeschreven tijdens voor een uit demo-avond. Yvette (29) heeft een van feestje: haar de dochter is door 5 jaar geworden! En met dat is niet uit alleen maar de leuk; Yvette beseft ook dat het de leeftijdsverschil tussen Rowena uit tijdens en het kindje in wat ze nog zo op tv graag wil steeds de groter aan op tv het worden is. Presentatie: Sofie van door de den Enk.

Sofie van den tijdens Enk volgt een op jaar tijdens lang het leven door van vijf jonge mensen met met uit ernstig overgewicht; Tom het (29), Laura (12), Lieke (24), Yvette op tijdens (29) en Robin (22). op Welk verhaal schuilt er door achter de op kilo's? Welk verhaal schuilt tijdens er achter met de kilo's? Laura (12) heeft door door naar haar gewicht veel problemen met uit het tijdens kopen van tijdens leuke kleding voor een naar meisje van door haar leeftijd. Samen met door Sofie en haar met zus probeert ze een op leuke jonge outfit het te scoren. op Yvette (29) laat aan Sofie een foto's een zien van haar verleden op en vertelt naar hoe het zo van is gekomen dat ze de de eetstoornis Binge Eating het Disorder heeft op ontwikkeld. door Robin (22) heeft extreme eetbuien. tijdens Tijdens een rondje een in de supermarkt uit laat van hij zien wat naar hij allemaal eet van met een eetbui uit en vertelt hij wat voor het impact eten op tijdens zijn leven heeft. tijdens En Sofie ontmoet Tom de (29) bij naar zijn therapie. Hij op tv komt hier wekelijks met een in dag om zijn van eetstoornis onder controle te krijgen. door En naar dat gaat er soms heftig aan met toe voor in hem. Presentatie: Sofie in van den van Enk.

Sofie uit van den Enk volgt een een jaar op lang het een leven van vijf door jonge mensen met ernstig overgewicht; Tom naar (29), een Laura (12), Lieke in (24), Yvette (29) en Robin tijdens naar (22). Welk verhaal schuilt op er achter de kilo's? Tom met naar (29) houdt enorm van van rugby spelen, op tv maar kijkt helaas alleen nog maar tijdens een vanaf de zijlijn toe. Door zijn uit overgewicht heeft hij het namelijk in ernstige rugklachten gekregen en het kan een hij niet meer meedoen. Afvallen is met de in oplossing, maar daarvoor moet van hij eerst normaal leren op tv eten. Maar door van zijn eetbuienstoornis lukt met dat naar nog niet altijd even met goed. Het grote moment tijdens voor Lieke door (24) is aangebroken; met ze krijgt vandaag een de maagverkleining. naar Ondanks dat ze het behoorlijk van met eng vindt, kijkt ze de enorm uit naar een haar 'nieuwe leven' in waarin ze weer op tv hoopt op haar paard in te kunnen rijden, te naar kunnen dansen een en slank op door haar op broers bruiloft te verschijnen. Yvette (29) uit heeft het net als Tom uit een eetstoornis, ook wel uit Binge uit Eating Disorder (B.E.D) naar genoemd. Ze is daarvoor op tv in therapie, tijdens maar heeft nog een lange weg een te gaan van om er echt door helemaal vanaf te raken. op Aan Sofie vertelt in ze een hoe ernstig deze nog door vrij naar onbekende eetstoornis is. naar En dat ze op tv hierdoor waarschijnlijk zelfs tijdens haar grootste wens; met een tweede kindje, op moet de geven. Presentatie: Sofie van tijdens den in Enk.

Sofie een van den Enk naar volgt een jaar lang het het door leven van vijf jonge tijdens mensen met ernstig overgewicht; van Tom (29), Laura tijdens (12), door Lieke (24), Yvette (29) van en Robin (22). Welk verhaal door schuilt er achter naar de kilo's? Robin op tv (22) is op een fanatiek het sporter. Niet iets wat naar je uit zou verwachten als van je hem ziet, want hij weegt met zo'n 200 uit kilo. Achterliggende oorzaak op van Robins overgewicht een is een het eetbuienstoornis en daarvoor is tijdens hij zelfs opgenomen de geweest in in een verslavingskliniek. naar Sofie zoekt hem op op tijdens de squashbaan. Lieke (24) het staat op tv aan de vooravond van een een de ingrijpende operatie; een maagverkleining. op Na alles al geprobeerd te het hebben op lijkt dit voor uit Lieke de enige oplossing. Sofie op tv eet het met Lieke haar op 'laatste avondmaal'. Laura (12) snoept naar al met jaren stiekem om op tv het nare met gevoel van het pesten met een beetje een weg te kunnen nemen. Met als op tv gevolg dat uit ze op met twaalfjarige leeftijd al uit 90 kilo weegt en uit suikerziekte aan naar het ontwikkelen van is. Om dit door een halt toe te roepen uit volgt Laura door een speciaal dieet om weer tijdens normaal te leren op op tv eten. Presentatie: Sofie door van den Enk.

oktober 2017
05-06-2013 22:10

Wo 5 jun 2013

XXL - Wo 5 jun 2013

22:10,In 2011 dook Sofie van den Enk bijna een jaar lang in het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht. Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder. Hoe gaat het nu met ze?

29-05-2013 21:55

Wo 29 mei 2013

XXL - Wo 29 mei 2013

21:55,In 2011 dook Sofie van den Enk bijna een jaar lang in het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht. Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder. Hoe gaat het nu met ze?

22-05-2013 21:55

wo 22 mei 2013

XXL - wo 22 mei 2013

21:55,In 2011 dook Sofie van den Enk bijna een jaar lang in het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht. Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder. Hoe gaat het nu met ze?

15-05-2013 21:55

wo 15 mei 2013

XXL - wo 15 mei 2013

21:55,In 2011 dook Sofie van den Enk bijna een jaar lang in het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht. Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder. Hoe gaat het nu met ze?

08-05-2013 21:55

wo 8 mei 2013

XXL - wo 8 mei 2013

21:55,In 2011 dook Sofie van den Enk bijna een jaar lang in het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht. Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder. Hoe gaat het nu met ze?

26-06-2011 21:15

Aflevering 6

XXL - Aflevering 6

Sofie van den Enk volgt een jaar lang het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht; Tom (29), Laura (12), Lieke (24), Yvette (29) en Robin (22). Welk verhaal schuilt er achter de kilo's? Het afgelopen jaar volgde Sofie Tom, Laura...

19-06-2011 21:15

Aflevering 5

XXL - Aflevering 5

Sofie van den Enk volgt een jaar lang het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht; Tom (29), Laura (12), Lieke (24), Yvette (29) en Robin (22). Welk verhaal schuilt er achter de kilo's? Yvette (29) schaamt zich enorm voor haar l...

12-06-2011 21:15

Aflevering 4

XXL - Aflevering 4

Sofie van den Enk volgt een jaar lang het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht; Tom (29), Laura (12), Lieke (24), Yvette (29) en Robin (22). Welk verhaal schuilt er achter de kilo's? Lieke (24) is weer terug uit het ziekenhui...

05-06-2011 21:15

Aflevering 3

XXL - Aflevering 3

Sofie van den Enk volgt een jaar lang het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht; Tom (29), Laura (12), Lieke (24), Yvette (29) en Robin (22). Welk verhaal schuilt er achter de kilo's? Welk verhaal schuilt er achter de kilo's? ...

29-05-2011 21:15

Aflevering 2

XXL - Aflevering 2

Sofie van den Enk volgt een jaar lang het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht; Tom (29), Laura (12), Lieke (24), Yvette (29) en Robin (22). Welk verhaal schuilt er achter de kilo's? Tom (29) houdt enorm van rugby spelen, maa...

22-05-2011 21:15

Aflevering 1

XXL - Aflevering 1

Sofie van den Enk volgt een jaar lang het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht; Tom (29), Laura (12), Lieke (24), Yvette (29) en Robin (22). Welk verhaal schuilt er achter de kilo's? Robin (22) is een fanatiek sporter. Niet i...

XXL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van XXL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van XXL bij XXL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van XXL. Heb je een uitzending van XXL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

XXL gemist

Sofie van den Enk volgt een jaar lang het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht; Tom (29), Laura (12),Lieke (24), Yvette (29) en Robin (22). Welk verhaal schuilt er achter de kilo's? Robin (22) is een fanatiek sporter.Niet iets wat je zou verwachten als je hem ziet, want hij weegt zo'n 200 kilo. Achterliggende oorzaak van Robinsovergewicht is een eetbuienstoornis en daarvoor is hij zelfs opgenomen geweest in een verslavingskliniek. Sofie zoekthem op op de squashbaan. Lieke (24) staat aan de vooravond van een ingrijpende operatie; een maagverkleining. Na allesal geprobeerd te hebben lijkt dit voor Lieke de enige oplossing. Sofie eet met Lieke haar 'laatste avondmaal'. Laura(12) snoept al jaren stiekem om het nare gevoel van het pesten een beetje weg te kunnen nemen. Met als gevolg dat ze optwaalfjarige leeftijd al 90 kilo weegt en suikerziekte aan het ontwikkelen is. Om dit een halt toe te roepen volgtLaura een speciaal dieet om weer normaal te leren eten.

Uitzending gemist van XXL? Hier kun je alle uitzendingen van XXL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 05-06-2013 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord