Programma gemist?
mei 2017
05-06-2013 22:10

Wo 5 jun 2013

XXL - Wo 5 jun 2013

22:10,In 2011 dook Sofie van den Enk bijna een jaar lang in het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht. Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder. Hoe gaat het nu met ze?

29-05-2013 21:55

Wo 29 mei 2013

XXL - Wo 29 mei 2013

21:55,In 2011 dook Sofie van den Enk bijna een jaar lang in het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht. Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder. Hoe gaat het nu met ze?

22-05-2013 21:55

wo 22 mei 2013

XXL - wo 22 mei 2013

21:55,In 2011 dook Sofie van den Enk bijna een jaar lang in het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht. Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder. Hoe gaat het nu met ze?

15-05-2013 21:55

wo 15 mei 2013

XXL - wo 15 mei 2013

21:55,In 2011 dook Sofie van den Enk bijna een jaar lang in het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht. Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder. Hoe gaat het nu met ze?

08-05-2013 21:55

wo 8 mei 2013

XXL - wo 8 mei 2013

21:55,In 2011 dook Sofie van den Enk bijna een jaar lang in het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht. Inmiddels zijn we ruim twee jaar verder. Hoe gaat het nu met ze?

26-06-2011 21:15

Aflevering 6

XXL - Aflevering 6

Sofie van den Enk volgt een jaar lang het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht; Tom (29), Laura (12), Lieke (24), Yvette (29) en Robin (22). Welk verhaal schuilt er achter de kilo's? Het afgelopen jaar volgde Sofie Tom, Laura, Lieke, Yvette en Robin. Allemaal hadden ze één doel voor ogen. Is het ze gelukt dit doel te behalen? Robin (22) is al maanden aan het trainen om de top van een berg in Oostenrijk te kunnen bereiken. Zijn ultieme doel! Een zware klim, maar hij is vastberaden het te halen. Yvette (29) wil dolgraag een tweede kindje, maar realiseert zich dat de weg daar naartoe nog lang is. Eerst moet ze afrekenen met haar eetstoornis, overgewicht en schaamte. En dat laatste besluit ze aan te pakken. Samen met Sofie en haar moeder gaat ze voor het eerst sinds lange tijd weer naar het zwembad. Lieke (24) had één grote droom voor ze aan de maagoperatie begon; slank in een mooie paarse jurk op haar broers bruiloft verschijnen. Gaat dat haar lukken? Laura (12) wil niets liever dan als 'gewoon' meisje naar de brugklas gaan. En niet meer als 'dikke Laura'. Samen met Sofie gaat ze schoolspullen kopen voor hét grote moment. Hoe is het nu met haar, en gaat het haar nog lukken om slank naar de brugklas te gaan? En Tom (29) kan door de rugklachten, die hij heeft gekregen door zijn overgewicht, al ruim een jaar niet meer meespelen met zijn rugbyclub. En nu staat hét rugbytoernooi voor de deur. Lukt het Tom, nu het veel beter met hem gaat, om weer mee te spelen? Presentatie: Sofie van den Enk.

19-06-2011 21:15

Aflevering 5

XXL - Aflevering 5

Sofie van den Enk volgt een jaar lang het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht; Tom (29), Laura (12), Lieke (24), Yvette (29) en Robin (22). Welk verhaal schuilt er achter de kilo's? Yvette (29) schaamt zich enorm voor haar lichaam. Het is zelfs zo erg, dat ze geen enkele spiegel in huis heeft hangen waar ze haar hele lichaam in kan zien. Maar nu het steeds beter met haar gaat wil ze hier graag verandering in brengen. Samen met Sofie gaat ze op zoek naar een spiegel voor in huis. Tom (29) heeft een hele hoop hobby's buitenshuis. En dat is niet voor niets, want hoe meer hij weg is van huis en afleiding heeft, hoe minder kans hij heeft op een eetbui. Sofie zoekt Tom op bij een repetitie van zijn band. Ook Lieke (24) heeft een hele hoop hobby's, maar durfde in haar oude leven vóór de operatie hier niets mee te doen. Zo vond ze paardrijden door haar gewicht te belastend voor haar paard, en in een dansklasje tussen al die slanke dennetjes; no way! Maar dat is nu allemaal anders. Lieke is aan haar nieuwe leven begonnen! Laura (12) is hard op weg naar een gezonder gewicht. En om haar nog meer te leren over gezond eten krijgt ze samen met andere iets te dikke kinderen een kookworkshop in een ster restaurant. Presentatie: Sofie van den Enk.

12-06-2011 21:15

Aflevering 4

XXL - Aflevering 4

Sofie van den Enk volgt een jaar lang het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht; Tom (29), Laura (12), Lieke (24), Yvette (29) en Robin (22). Welk verhaal schuilt er achter de kilo's? Lieke (24) is weer terug uit het ziekenhuis na haar maagoperatie. De operatie waarvan ze verwacht dat het haar hele leven zal veranderen. En dat is zo! Niet alleen is ze al een paar kilo afgevallen, maar ze heeft ook haar eetpatroon behoorlijk aan moeten passen. Sofie schrikt van de hoeveelheid eten die Lieke nog maar eten kan. Robin (22) is op zoek naar een leuk appartement voor zichzelf, maar makkelijk is dat niet. Door zijn gewicht kan hij namelijk geen overlijdensrisicoverzekering afsluiten. Laura (12) gaat over een paar maanden naar de brugklas en natuurlijk is ze al hartstikke benieuwd hoe het daar zal zijn. Daarom heeft ze zich met een paar vriendjes en vriendinnetjes ingeschreven voor een demo-avond. Yvette (29) heeft een feestje: haar dochter is 5 jaar geworden! En dat is niet alleen maar leuk; Yvette beseft ook dat het leeftijdsverschil tussen Rowena en het kindje wat ze nog zo graag wil steeds groter aan het worden is. Presentatie: Sofie van den Enk.

05-06-2011 21:15

Aflevering 3

XXL - Aflevering 3

Sofie van den Enk volgt een jaar lang het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht; Tom (29), Laura (12), Lieke (24), Yvette (29) en Robin (22). Welk verhaal schuilt er achter de kilo's? Welk verhaal schuilt er achter de kilo's? Laura (12) heeft door haar gewicht veel problemen met het kopen van leuke kleding voor een meisje van haar leeftijd. Samen met Sofie en haar zus probeert ze een leuke jonge outfit te scoren. Yvette (29) laat aan Sofie foto's zien van haar verleden en vertelt hoe het zo is gekomen dat ze de eetstoornis Binge Eating Disorder heeft ontwikkeld. Robin (22) heeft extreme eetbuien. Tijdens een rondje in de supermarkt laat hij zien wat hij allemaal eet met een eetbui en vertelt hij wat voor impact eten op zijn leven heeft. En Sofie ontmoet Tom (29) bij zijn therapie. Hij komt hier wekelijks een dag om zijn eetstoornis onder controle te krijgen. En dat gaat er soms heftig aan toe voor hem. Presentatie: Sofie van den Enk.

29-05-2011 21:15

Aflevering 2

XXL - Aflevering 2

Sofie van den Enk volgt een jaar lang het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht; Tom (29), Laura (12), Lieke (24), Yvette (29) en Robin (22). Welk verhaal schuilt er achter de kilo's? Tom (29) houdt enorm van rugby spelen, maar kijkt helaas alleen nog maar vanaf de zijlijn toe. Door zijn overgewicht heeft hij namelijk ernstige rugklachten gekregen en kan hij niet meer meedoen. Afvallen is de oplossing, maar daarvoor moet hij eerst normaal leren eten. Maar door zijn eetbuienstoornis lukt dat nog niet altijd even goed. Het grote moment voor Lieke (24) is aangebroken; ze krijgt vandaag een maagverkleining. Ondanks dat ze het behoorlijk eng vindt, kijkt ze enorm uit naar haar 'nieuwe leven' waarin ze weer hoopt op haar paard te kunnen rijden, te kunnen dansen en slank op haar broers bruiloft te verschijnen. Yvette (29) heeft net als Tom een eetstoornis, ook wel Binge Eating Disorder (B.E.D) genoemd. Ze is daarvoor in therapie, maar heeft nog een lange weg te gaan om er echt helemaal vanaf te raken. Aan Sofie vertelt ze hoe ernstig deze nog vrij onbekende eetstoornis is. En dat ze hierdoor waarschijnlijk zelfs haar grootste wens; een tweede kindje, op moet geven. Presentatie: Sofie van den Enk.

22-05-2011 21:15

Aflevering 1

XXL - Aflevering 1

Sofie van den Enk volgt een jaar lang het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht; Tom (29), Laura (12), Lieke (24), Yvette (29) en Robin (22). Welk verhaal schuilt er achter de kilo's? Robin (22) is een fanatiek sporter. Niet iets wat je zou verwachten als je hem ziet, want hij weegt zo'n 200 kilo. Achterliggende oorzaak van Robins overgewicht is een eetbuienstoornis en daarvoor is hij zelfs opgenomen geweest in een verslavingskliniek. Sofie zoekt hem op op de squashbaan. Lieke (24) staat aan de vooravond van een ingrijpende operatie; een maagverkleining. Na alles al geprobeerd te hebben lijkt dit voor Lieke de enige oplossing. Sofie eet met Lieke haar 'laatste avondmaal'. Laura (12) snoept al jaren stiekem om het nare gevoel van het pesten een beetje weg te kunnen nemen. Met als gevolg dat ze op twaalfjarige leeftijd al 90 kilo weegt en suikerziekte aan het ontwikkelen is. Om dit een halt toe te roepen volgt Laura een speciaal dieet om weer normaal te leren eten. Presentatie: Sofie van den Enk.

XXL gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van XXL de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van XXL bij XXL liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van XXL. Heb je een uitzending van XXL gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

XXL gemist

Sofie van den Enk volgt een jaar lang het leven van vijf jonge mensen met ernstig overgewicht; Tom (29), Laura (12),Lieke (24), Yvette (29) en Robin (22). Welk verhaal schuilt er achter de kilo's? Robin (22) is een fanatiek sporter.Niet iets wat je zou verwachten als je hem ziet, want hij weegt zo'n 200 kilo. Achterliggende oorzaak van Robinsovergewicht is een eetbuienstoornis en daarvoor is hij zelfs opgenomen geweest in een verslavingskliniek. Sofie zoekthem op op de squashbaan. Lieke (24) staat aan de vooravond van een ingrijpende operatie; een maagverkleining. Na allesal geprobeerd te hebben lijkt dit voor Lieke de enige oplossing. Sofie eet met Lieke haar 'laatste avondmaal'. Laura(12) snoept al jaren stiekem om het nare gevoel van het pesten een beetje weg te kunnen nemen. Met als gevolg dat ze optwaalfjarige leeftijd al 90 kilo weegt en suikerziekte aan het ontwikkelen is. Om dit een halt toe te roepen volgtLaura een speciaal dieet om weer normaal te leren eten.

Uitzending gemist van XXL? Hier kun je alle uitzendingen van XXL kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 11
  • Laatste uitzending op 05-06-2013 om 22:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord