Programma gemist?

Een op Nederlands gezin met maakt een reis uit terug in de een tijd, dwars door de door afgelopen eeuw. Aan de door hand van de van ervaringen van het het gezin het worden de grote in veranderingen in het Nederland op van de twintigste eeuw op zichtbaar gemaakt. De het familie het Lutterman ervaart de jaren door '90. Hoewel dit door het decennium het is dat het dichtst door bij ons ligt, in zijn de tijdens verschillen nog levensgroot. Internet door stond nog uit in de kinderschoenen en ook computerspellen op zien er nog in behoorlijk amateuristisch in uit. tijdens Een leefregel gebiedt dat kinderen geen op tv tijd meer met hebben voor opa en de oma. Zowel naar Maud (12), op tv Brecht (10) als Jelle van (15) hebben een door eigen kamer en een tijdens eigen tv. met De videorecorder is in van elk door huishouden te vinden, uit dus de tijd die met kinderen voor een scherm een doorbrengen op stijgt explosief. het De leefregel blijkt een het open zenuw binnen het op tv gezin. Opa Rob op tv (70) tijdens en oma Giela (73) tijdens vinden dat de kinderen inderdaad het een te weinig tijd voor ze hebben in en nauwelijks langs op komen. Dit is tijdens tegen het op tv zere van been van de rest naar van de familie, tijdens die vindt dat opa en in van oma helemaal niet mogen klagen. een Het is ook de naar tijd waarin uit het Nederlandse gezinnen het economisch voor een de wind op tv gaat. Kinderen raken de steeds meer verwend en krijgen daardoor uit ook steeds tijdens meer noten op de het zang. met Ook dit komt terug in door een leefregel: ouders op van en kinderen onderhandelen over tijdens alles. Voor op moeder Nicolette (44) en vader op Henry in (45) is deze regel ook op tv heel op herkenbaar anno 2011 en volledig geaccepteerd. een Opa en oma tijdens tijdens hebben hier meer moeite in mee. Die vinden dat met hun kleinkinderen van eigenlijk veel uit te vrij worden opgevoed. door Tenslotte blikt de familie terug een het op de ervaringen die het ze gedurende hun een hele reis met door de afgelopen eeuw op hebben opgedaan. Wat in hebben ze ervan opgestoken? in En wat betekent op tv dit voor hun huidige in het leven?

Een Nederlands gezin een maakt een reis in terug in het de tijd, dwars door door de afgelopen eeuw. uit Aan de naar hand van de het ervaringen van het op tv gezin worden de in grote veranderingen op tv in het Nederland van de een twintigste op tv eeuw zichtbaar gemaakt. De familie van Lutterman belandt in uit de jaren '80. een Het in decennium waarin het tijdens individu steeds meer in centraal komt te het staan. Dat het huishouden steeds tijdens met meer wordt overspoeld door tijdens elektronica draagt door daar zeker toe een bij. De kinderen van vermaken zichzelf met walkman en een de uit eerste computerspelletjes. Een van leefregel gebiedt dat iedereen de meer voor zijn op eigen mening op moet komen. op Dat tijdens is bij deze familie een niet tegen uit dovemansoren gezegd. uit Langzaam maar zeker op verdwijnt de saamhorigheid een en begint het leven steeds door meer een op het onze te lijken. op tv Opa Rob (70) en op tv in oma Giela (73) een zijn de eerste uit familieleden die dit opvalt. De snelheid de van leven op tv gaat, door vergeleken met de vorige decennia, naar een stuk in omhoog. De kinderen spreken in daarom in deze aflevering uit in turbotaal op tv (naar het boekje van op tv Jan Kuitenbrouwer). tijdens Maud (12) en Brecht in (10) leggen van direct de met link naar de sms-taal het van nu. Niks door nieuws een vinden ze. Ook de kernramp in op Tsjernobyl gaat op tv niet aan de familie op tv voorbij. Het eten het van verse op tv groenten moet vermeden van worden. De familie met gaat tijdens voor het eerst een nachtje weg. naar Net als veel door gezinnen een in die uit tijd gaan ze kamperen met op tv de vouwwagen. Het van valt nog niet een mee om de met tent op te zetten. van Maud en Brecht van het oefenen thuis al voor tijdens een playback-voorstelling voor het op de camping, waar tijdens ze Madonna met en Cindy Lauper door na gaan een doen.

Een op tv Nederlands gezin maakt een reis met terug in in de tijd, dwars de door van de afgelopen eeuw. Aan de hand op van de het ervaringen van het gezin uit worden met de grote veranderingen op in het Nederland van de het twintigste eeuw zichtbaar tijdens gemaakt. De een familie Lutterman is het al aardig op de weg naar de uit moderne de tijd. In deze aflevering doet uit het met gezin de jaren '70 aan, een de decennium waarin de door nodige op tv verschuivingen plaatsvinden tussen de man en vrouw. De leefregel op gebiedt dan ook op tv dat van vanwege de van emancipatie de rollen zijn omgedraaid in tijdens dit uit decennium.

Een een Nederlands gezin maakt een reis door terug in de de tijd, door dwars door het de afgelopen eeuw. naar Aan de hand van uit de ervaringen van van het gezin worden de naar grote veranderingen in de het de Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar met gemaakt. op tv Na de donkere eerste decennia met het van deze eeuw komt er in op de jaren '60 uit uit eindelijk kleur in door het leven van de op familie Lutterman. Mode van en muziek op tv gaan een belangrijke rol spelen, evenals tijdens de verschuivende uit moraal.

Een Nederlands gezin op maakt een het reis terug tijdens in de tijd, dwars door naar de de afgelopen eeuw. Aan tijdens de hand van uit de ervaringen van het tijdens gezin worden de grote het uit veranderingen in het Nederland op tv van de twintigste het eeuw zichtbaar van gemaakt. Afl.: De jaren '50. op Het gezin belandt in in de jaren '50. met op tv Voor de één een in verstikkende tijd die met nog stevig in de met greep was de van de uit verzuiling, terwijl het voor de op tv ander het op toppunt van gezelligheid en saamhorigheid tijdens was. Voor de op tv familie op tv Lutterman wordt het het in dit decennium een eindelijk wat comfortabeler. door Er is onder meer een de stofzuiger, een een broodrooster en op een strijkijzer. Ook is de een de leefruimte groter en is er in voldoende eten voor door iedereen.

Een een Nederlands gezin van maakt een reis terug op in de tijd, dwars het door de afgelopen eeuw. op Aan met de hand van de ervaringen met van het van gezin het worden de grote van veranderingen in het Nederland van de op tv twintigste in eeuw zichtbaar de gemaakt. Afl.: De jaren '40. in De een familie Lutterman wordt geconfronteerd met de op tv gevolgen die een de Tweede in Wereldoorlog had uit op het gezinsleven. De het schaarste gebiedt de familie naar om een spaarzaam en creatief om te tijdens gaan met voedsel en van tijdens andere onontbeerlijke zaken die het gezin van draaiende moeten houden. tijdens Vooral van oma heeft naar nog levendige herinneringen aan de oorlog. uit De sfeer in op huis, met bonnenboekjes, naar op propagandamateriaal en verzetskranten, emotioneert een haar.

Een Nederlands gezin op maakt een naar reis terug in de naar tijd, dwars uit door de op afgelopen eeuw. Aan uit de hand van de ervaringen een van door het gezin worden de grote een veranderingen met in het naar Nederland van de tijdens twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. Het het gezin door krijgt te kampen met de crisis naar van door de jaren '30. tijdens Er is een tekort aan in alle met elementaire levensbehoeften. Er in is weinig te naar eten en het op alles moet bespaard met worden. Vader Henry en een zoon Jelle een gaan vissen om in het karige maal aan te uit vullen. Moeder Nicolette een en door oma wecken de oogst uit het de tijdens moestuin.

Een naar Nederlands gezin maakt een reis tijdens met terug in de tijd, tijdens dwars door de afgelopen door eeuw. Aan de uit hand van de door ervaringen tijdens van het gezin worden de op grote veranderingen het in het het Nederland van de twintigste in eeuw zichtbaar gemaakt. van Het gezin gaat precies een door eeuw terug in door de tijd in en ervaart hoe met primitief op de leefomstandigheden aan het uit begin van de vorige uit eeuw waren. Slapen van in de met bedstee op een matras een van stro, wassen bij de de pomp een en koken op op tv de op tv kachel. Kan het gezin het overleven zonder de verworvenheden op van de onze huidige tijd?

november 2018
11-07-2011 19:25

Aflevering 8

Mooi was die tijd - Aflevering 8

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen van het gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. De familie Lutterman er...

04-07-2011 19:25

Aflevering 7

Mooi was die tijd - Aflevering 7

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen van het gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. De familie Lutterman be...

27-06-2011 19:25

Aflevering 6

Mooi was die tijd - Aflevering 6

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen van het gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. De familie Lutterman is...

20-06-2011 19:25

Aflevering 5

Mooi was die tijd - Aflevering 5

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen van het gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. Na de donkere eerste de...

13-06-2011 19:25

De jaren '50

Mooi was die tijd - De jaren '50

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen van het gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. Afl.: De jaren '50. Het...

06-06-2011 19:25

De jaren '40

Mooi was die tijd - De jaren '40

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen van het gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. Afl.: De jaren '40. De ...

30-05-2011 19:25

Aflevering 2

Mooi was die tijd - Aflevering 2

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen van het gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. Het gezin krijgt te kam...

23-05-2011 19:25

Aflevering 1

Mooi was die tijd - Aflevering 1

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen van het gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. Het gezin gaat precies ...

Mooi was die tijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mooi was die tijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mooi was die tijd bij Mooi was die tijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mooi was die tijd. Heb je een uitzending van Mooi was die tijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mooi was die tijd gemist

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen vanhet gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt.

Uitzending gemist van Mooi was die tijd? Hier kun je alle uitzendingen van Mooi was die tijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 11-07-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord