Programma gemist?

Een van Nederlands gezin maakt een de reis terug de in de een tijd, dwars door de de afgelopen eeuw. Aan de op tv hand met van de ervaringen op tv van het gezin worden de grote met in veranderingen in het Nederland van de de door twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. De familie het Lutterman ervaart de naar jaren '90. Hoewel tijdens dit het decennium in is dat het de tijdens dichtst bij ons ligt, zijn op tv de verschillen nog levensgroot. naar Internet een stond nog in de het kinderschoenen in en ook computerspellen een zien er nog behoorlijk amateuristisch uit. het van Een leefregel gebiedt dat het kinderen geen tijd meer hebben op tv voor opa het en oma. Zowel door Maud (12), Brecht (10) uit naar als Jelle (15) hebben een met eigen kamer en op tv een eigen tv. een De videorecorder is met in elk huishouden te de het vinden, dus de tijd die een kinderen voor de een scherm uit doorbrengen stijgt explosief. op De leefregel blijkt in een open zenuw binnen het gezin. een Opa Rob (70) tijdens en oma op Giela (73) vinden de dat de kinderen door inderdaad te weinig door tijd voor ze hebben van en nauwelijks met langs komen. van Dit is tegen het zere op been van de in rest van naar de familie, tijdens die vindt op tv dat opa en oma helemaal het niet mogen klagen. tijdens Het tijdens is ook de tijd waarin het het Nederlandse gezinnen economisch op tv van voor de wind gaat. Kinderen raken op steeds het meer verwend de en krijgen daardoor ook steeds meer tijdens op tv noten op de zang. Ook dit van komt terug uit in een uit leefregel: ouders de en kinderen onderhandelen over alles. met Voor moeder Nicolette op (44) en vader Henry met (45) is deze op regel het ook heel herkenbaar anno 2011 door en met volledig geaccepteerd. een Opa en oma in hebben hier meer van moeite mee. Die vinden op tv dat hun kleinkinderen door eigenlijk veel te tijdens vrij worden het opgevoed. Tenslotte blikt de familie terug op op op de ervaringen die ze gedurende uit hun het hele reis door de met afgelopen eeuw hebben opgedaan. tijdens Wat op hebben ze ervan opgestoken? En door door wat betekent dit voor de hun huidige door leven?

Een Nederlands uit gezin maakt een op reis uit terug in de tijd, het dwars door de de afgelopen eeuw. Aan door de hand van naar de ervaringen van uit het gezin worden de een grote uit veranderingen in het Nederland van uit de met twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. De uit familie Lutterman belandt in van de jaren '80. op tv Het decennium in waarin van het individu steeds van meer centraal komt te staan. Dat de het huishouden steeds van meer tijdens wordt overspoeld van door elektronica draagt naar daar zeker toe bij. De kinderen uit vermaken zichzelf met op tv walkman en de naar eerste computerspelletjes. van Een tijdens leefregel gebiedt dat iedereen meer voor de zijn eigen mening met op moet komen. uit Dat is het bij op deze familie niet in tegen dovemansoren gezegd. Langzaam maar zeker van verdwijnt de met saamhorigheid en begint tijdens het leven steeds door meer op op het onze te de lijken. Opa Rob met (70) en oma met Giela (73) zijn de eerste in familieleden die uit dit met opvalt. De snelheid van leven tijdens gaat, vergeleken met de de vorige decennia, een op stuk omhoog. De van naar kinderen spreken daarom het in deze aflevering in turbotaal op tv (naar het boekje naar van Jan Kuitenbrouwer). in Maud (12) en Brecht van (10) leggen direct in op tv de link naar de sms-taal uit van nu. Niks naar nieuws vinden ze. Ook de de kernramp in van Tsjernobyl gaat op tv niet aan de familie uit voorbij. Het eten door van door verse groenten uit moet vermeden worden. een De familie gaat voor het eerst naar een een nachtje weg. Net een als veel gezinnen in die in tijd gaan door ze kamperen met op de vouwwagen. Het valt de nog niet mee een om een de tent naar op te zetten. door Maud en Brecht oefenen naar thuis al tijdens voor een playback-voorstelling voor op op de camping, op tv waar ze Madonna en Cindy van Lauper na gaan tijdens op doen.

Een Nederlands op tv gezin maakt uit een reis terug in op de door tijd, dwars door de uit afgelopen eeuw. Aan de hand door met van de ervaringen van het gezin op tv worden de in grote veranderingen de in het Nederland met van de twintigste eeuw met zichtbaar gemaakt. de De familie Lutterman is al in aardig op een weg naar naar de moderne tijd. In in deze aflevering doet het door gezin de de jaren '70 aan, een in decennium waarin de van uit nodige verschuivingen plaatsvinden tussen man en de uit vrouw. De leefregel gebiedt dan ook van dat vanwege de door emancipatie de rollen het zijn omgedraaid tijdens in dit door decennium.

Een van Nederlands gezin een maakt een reis terug in de door tijd, met dwars door de door afgelopen eeuw. Aan de de hand in van de ervaringen van het gezin op worden de grote tijdens veranderingen op tv in het Nederland van de op twintigste eeuw tijdens zichtbaar tijdens gemaakt. Na de donkere eerste in decennia van van deze eeuw komt met er in de naar jaren '60 eindelijk kleur het in het leven van van de familie Lutterman. het Mode en muziek van gaan een het belangrijke rol uit spelen, evenals het de verschuivende moraal.

Een Nederlands naar gezin maakt een reis in terug van in de tijd, het dwars door de afgelopen eeuw. tijdens Aan de hand tijdens van de de ervaringen door van het gezin worden de grote op tv veranderingen in naar het Nederland van naar de twintigste eeuw zichtbaar naar tijdens gemaakt. Afl.: De jaren '50. Het de van gezin belandt in de jaren tijdens '50. de Voor de één een verstikkende tijd van die uit nog stevig in van de greep van was van de verzuiling, tijdens terwijl het van voor de ander door het toppunt van gezelligheid het en saamhorigheid was. Voor de naar familie Lutterman het wordt van het in dit decennium de eindelijk wat comfortabeler. Er met is onder meer een met stofzuiger, een broodrooster naar en een de strijkijzer. in Ook is de leefruimte tijdens groter en is van er voldoende eten voor van iedereen.

Een Nederlands gezin uit maakt een naar reis terug op in de tijd, dwars op door de afgelopen de eeuw. Aan de hand op de van de ervaringen van het gezin door worden de grote het veranderingen in het met van Nederland van de twintigste eeuw tijdens zichtbaar het gemaakt. Afl.: De een jaren '40. De het familie Lutterman wordt geconfronteerd met uit de gevolgen die de het Tweede Wereldoorlog in had op uit het gezinsleven. De tijdens schaarste gebiedt de familie in om spaarzaam en creatief uit om te gaan naar met voedsel en tijdens andere onontbeerlijke op zaken op die het gezin op tv draaiende moeten houden. Vooral op oma heeft nog op levendige herinneringen aan de oorlog. de tijdens De sfeer in huis, door met bonnenboekjes, propagandamateriaal en verzetskranten, het uit emotioneert haar.

Een Nederlands naar gezin maakt een een reis terug door in de tijd, dwars op door de afgelopen eeuw. uit op tv Aan de hand van de ervaringen uit van het gezin een worden de op grote veranderingen op tv in het Nederland van op tv de twintigste eeuw zichtbaar naar gemaakt. Het gezin naar krijgt tijdens te kampen met de crisis het van de op tv jaren '30. Er is van een tekort op tv aan tijdens alle elementaire levensbehoeften. Er is weinig van te een eten en op alles uit moet bespaard worden. Vader de Henry en zoon van op Jelle gaan vissen om het van karige maal aan te tijdens vullen. Moeder door Nicolette en oma op wecken op de oogst uit de uit moestuin.

Een tijdens Nederlands gezin maakt een reis in terug in het de tijd, dwars door door de afgelopen eeuw. tijdens Aan met de hand van met de ervaringen van tijdens het gezin worden de grote op veranderingen in met het met Nederland van de door twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. Het gezin tijdens gaat van precies een eeuw terug het in de tijd en uit ervaart op tv hoe primitief de leefomstandigheden aan in het van begin van de vorige door eeuw waren. Slapen in op tv naar de bedstee op een matras van naar tijdens stro, wassen bij de de pomp en koken op de uit kachel. Kan het op tv met gezin overleven zonder de verworvenheden van uit onze huidige door tijd?

oktober 2020
11-07-2011 19:25

Aflevering 8

Mooi was die tijd - Aflevering 8

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen van het gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. De familie Lutterman er...

04-07-2011 19:25

Aflevering 7

Mooi was die tijd - Aflevering 7

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen van het gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. De familie Lutterman be...

27-06-2011 19:25

Aflevering 6

Mooi was die tijd - Aflevering 6

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen van het gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. De familie Lutterman is...

20-06-2011 19:25

Aflevering 5

Mooi was die tijd - Aflevering 5

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen van het gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. Na de donkere eerste de...

13-06-2011 19:25

De jaren '50

Mooi was die tijd - De jaren '50

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen van het gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. Afl.: De jaren '50. Het...

06-06-2011 19:25

De jaren '40

Mooi was die tijd - De jaren '40

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen van het gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. Afl.: De jaren '40. De ...

30-05-2011 19:25

Aflevering 2

Mooi was die tijd - Aflevering 2

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen van het gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. Het gezin krijgt te kam...

23-05-2011 19:25

Aflevering 1

Mooi was die tijd - Aflevering 1

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen van het gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt. Het gezin gaat precies ...

Mooi was die tijd gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mooi was die tijd de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mooi was die tijd bij Mooi was die tijd liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mooi was die tijd. Heb je een uitzending van Mooi was die tijd gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mooi was die tijd gemist

Een Nederlands gezin maakt een reis terug in de tijd, dwars door de afgelopen eeuw. Aan de hand van de ervaringen vanhet gezin worden de grote veranderingen in het Nederland van de twintigste eeuw zichtbaar gemaakt.

Uitzending gemist van Mooi was die tijd? Hier kun je alle uitzendingen van Mooi was die tijd kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 11-07-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!