Programma gemist?

In 2006 een won het Samba Schutte alle prijzen in op het Leids het Cabaret Festival. de Vorig seizoen speelde hij de de reprise van de zijn eerste avondvullende voorstelling op tv Hakili van Jambar en werd hij door alle een lovende reacties en in recensies vergeleken uit met uit de grote namen uit binnen het cabaret. Samba Schutte, op tv half-Nederlands, half-Mauretaans, groeide op in in Ethiopië en met kwam in in 2001 naar in Nederland om zijn passie uit - entertainen- te een verwezenlijken. Dankzij van zijn theateropleiding, zijn vele op reizen en een naar internationale, een multiculturele opvoeding, vervormde hij zich naar snel door tot een sterk, authentiek en op inspirerend artiest: tijdens op het naar podium, televisie en film. een Samba studeerde in 2006 met af op een de Hogeschool het voor de Kunsten te Utrecht. op Tijdens zijn het studie ontwikkelde tijdens hij zich snel tot de de getalenteerde entertainer die hij uit vandaag een is. Zodra hij naar met Nederland kwam (2001) begon van Samba in naar het Engels het te stand-uppen. In de 2004 besloot hij om het Nederlandstalig op te de treden in en haalde hij de van finale van het Amsterdams naar Studenten Cabaret Festival en naar de het Culture Comedy op tv Award. In 2005 speelde Samba in voor het het eerst mee de met de Comedy naar Explosion en werd hij snel naar toegevoegd aan tijdens de A-formatie van dit op comedygezelschap. In met 2006 won Samba de van Jury- op en Publieksprijs op het Leids Cabaret door Festival een met zijn voorstelling Kun Min een Woni op An (Dit van is wie ik het ben). Hij kreeg 90% van de naar uit publieksstemmen en de Jury had geen de kritiek met op zijn programma: met een historische de prestatie werd neergezet. In 2007 tijdens ging Samba een in première met zijn eerste met avondvullende show, Hakili in Jambar een (De Geest van de een Krijger). Door de lovende de recensies op speelde Samba zijn show door voor drie een seizoenen. Hij toerde naar niet alleen door met heel Nederland, maar speelde ook tijdens internationaal in uit o.a. tijdens de V.S., Engeland, Roemenië, Zuid-Afrika, de België, door Kenia, Singapore, Kuala Lumpur, Brunei, Jakarta, een Istanbul, Tripoli en in op door Curaçao. Samba wil van de wereld veroveren. Hij spreekt naar vloeiend Nederlands, Engels, tijdens Frans en van Amhaars uit en speelde al heel in wat buiten in de Nederlandse grenzen.

Afl.: door Ter bescherming van op de jeugd. Tim en de Dries zijn overrijpe een twintigers met die elkaar leerden op kennen tijdens hun opleiding psychologie de aan de op universiteit van een Gent. Twee totaal verschillende karakters die met één op ding gemeen hadden: hun van ongezonde op fascinatie voor mooie lelijkheid. Beiden deden met ervaring op tv op in verschillende cabaretformaties maar het staan sinds november het 2006 uit als duo een op de planken. in In mei 2007 wonnen uit ze de door jury- én publieksprijs op een het Cabareteske festival op tv in Eindhoven. Het van energieke duo brengt powercabaret met met kloten met hier tijdens het en daar een krakende noot in muziek. Ze laten een tijdens van frisse wind in het comedylandschap met omdat zij zich inhoudelijk het door opmerkbaar onderscheiden van van de hedendaagse thema's binnen de naar stand-up en van het cabaret. Geen maatschappijkritiek, op politieke grappen de of lachen met bejaarden en door minderheidsgroepen. door Zij zoeken naar hun inspiratie in tijdens de psychologie van de mens en tijdens de de absurditeit van het de leven zoals het uit is. Neem tijdens een dagdagelijkse gebeurtenis, tijdens zet ze op een podium en van uit plots wordt ze grappig. In hun het nieuwe het cabaretprogramma maken Dries en tijdens Tim op hun typerend, op het eigenzinnige manier meer met dan ooit gebruik van uit hun achtergrond de als psychologen. Om deze voorstelling te door maken, worstelden ze in zich door bergen tijdens psychologische literatuur, interviewden de ze professors, door therapeuten en patiënten, uit ze lieten zich het opnemen in de naar psychiatrie en op bezochten het orakel de van de Heilige Franciscus van tijdens Assisi. op Dit alles met een slechts één van enkel doel: een tijdens antwoord te vinden op naar de vraag: 'wie zijn wij op tv en met waar is onze in pianist?' Inderdaad, met vroeger had Ter naar Bescherming van de Jeugd een in pianist. Nu in is hij er niet meer. het Een toevalligheid? een Of zit van er meer van achter? In ieder geval, Dries op tv vindt het beter zo naar in maar Tim wordt verteerd door door een schuldgevoel. uit 'California' toont de driehoeksverhouding naar tussen de uit leden van een cabarettrio. door Drie mensen die in op hun in eigen manier op zoek zijn een tijdens naar de realisatie van op tv hun verlangens, drie mensen op die een ander pad een kiezen naar dezelfde de haven, drie tijdens goudzoekers op weg op tv naar naar California.

Roy Aernouts. naar Deze Belg stal de de op tv harten van de Nederlanders tijdens de van naar finale van het Leids op tv Cabaret Festival in 2007. Hij uit een ging naar huis met de jury- het en met de publieksprijs. de Hij juryrapport luidde naar als volgt: 'Belgische cabaretiers heten op tv in op tv Nederland vaak absurdistisch te van zijn. In het geval op tv van tijdens Roy Aernouts spreken door we liever van een surrealist. op Hij sleept een je mee in een wonderlijke de wereld vol wonderlijke door gebeurtenissen op en gebeurtenieten - een als we het tegenovergestelde van van het gebeurtenissen zo mogen een aanduiden. Alles, altijd en een overal is de zijn debuutvoorstelling waarin hij de op cynische wijze naar naar hobby's en waarin waarachtigheid, op aandacht en liefde de zaken de zijn waarom de je moet schreeuwen.' Vlaming in Roy Aernouts een (winnaar VARA Leids Cabaret de Festival 2007) staat op het door podium alsof hij naar er werd de geboren. Aan het in kleinste gebaar, naar het zachtste op woord en het een meest fluisterende gitaarakkoord heeft hij genoeg. op tv Als op volleerd songschrijver en theatermaker sleept met de deze charmante Vlaamse reus naar je mee in een op tv wereld vol wonderlijke gebeurtenissen. van tijdens Aernouts' eerste avondvullende door cabaretprogramma Alles Altijd op tv en Overal is van in 2008 succesvol in een première gegaan. 'Roy tijdens Aernouts zoekt op tv zijn thema's dicht bij de de realiteit: met nummers met over de de liefde, ontrouw in en fout gelopen relaties. De tijdens banaliteit op tv van de anekdotes in is slechts schijn, maar spreidt een een gevoel door tentoon van algemene onbestemdheid. van Aernouts (1980) is de een met kind van zijn tijd op tv die met op tv een nummer als 'Ik zoek naar een in hobby' de doelloosheid met van zijn generatie op uitdrukt.' (De Morgen) Doodvermoeid wordt hij op tv wakker, rust even uit uit op in de zetel en een verveelt een zich bij de koffie. Hij zoekt de een reden om de te de betogen, een verklaring met voor zijn ontrouw en met verlangt wanhopig naar naar een hobby. Roy legt naar uit waarom vrijdag een geen de dag is en op tv waarom we op zoek uit moeten tijdens gaan naar de humor die van ons door verbindt.

Onder naar controle is de debuutvoorstelling met van op tv stand-upcomedian en cabaretier Vincent op tv Geers, een van de grote uit aankomende talenten die tijdens Nederland rijk op is. In 2007 in won hij naar op Cameretten zowel de jury,- van als de publieksprijs. naar Als Geers op het podium bestijgt zien in we een een sympathieke en innemende de jongen die het op tv publiek prikkelt met grappen een uit het dagelijks uit leven en geestige door een anekdotes. Vincent Geers is theatermaker/stand-upcomedian. een In 2007 studeerde tijdens hij een af aan de opleiding de Theaterdocent in Amsterdam. 3 maanden in de later won hij zowel de met Jury als publieksprijs van op tv het van Cameretten Festival in Rotterdam. Onder met door Controle was zijn eerste naar avondvullende cabaretvoorstelling waarmee hij door op tv het door hele land heeft gespeeld. tijdens Naast Cabaretvoorstellingen maakt hij van theatervoorstellingen, op schrijft hij voor theater, tijdens film en televisie, de had hij een op tv vaste plek door met zijn door column in de Nl20 en doceert van en van regisseert hij zowel de in het cabaret als van in het toneel. Vincent de naar is o.a. vaste workshopdocent bij het een cameretten een festival. Het juryrapport: 'Hij durfde het risico's te nemen, een door had originele observaties en een uit krachtige door uitstraling'. Wees niet bang op tv voor een eendagsvlieg! Geers is het geen onterecht uit gehypte en de vluchtige cabaretier, tijdens maar een met levenservaring en theaterkennis op en (niet op tv in het in minst!) bijzonder veel talent. op tv Onder op tv Controle is een programma over met dingen de die anders zijn dan ze lijken. door Macht en door dwang zonder dat het je er misschien ook naar maar iets de van merkt. door Maar één van ding is zeker: ook op jouw leven zal na in dit programma nooit de meer hetzelfde zijn. door Vincent op is er klaar voor. Jij ook...? het Als stand-upcomedian speelt naar hij in theaters, uit poppodia, cafe 's tijdens en het op festivals als: Lowlands, het Het Amsterdam comedyfestival en het laughing door matters. Momenteel is hij een aan het try-outen de met op zijn tweede voorstelling Het door is Tijd.

Deze van tijdgeest vraagt om een van nuchter het rustpunt in alle hectiek. in Deze tijdgeest smeekt om Polderman. het Met de lichtvoetig cynisme en uit subtiele lompheid de becommentarieert ze de van boel. Overdag is ze een een roekeloze met druktemaker. Maar zodra het zaallicht in dooft en het doek met op tv opengaat, daalt er een weldadige in rust neer over in Polderman. De op tv stemverheffingen en het theatraal spektakel naar het laat ze achter in de op kleedkamer. Wat overblijft, tijdens is een tsunami met van van liedjes. Vanzelfsprekend heeft ze het daarin in alleen over zinnige de dingen. van De dingen die anders naar zouden moeten. door Ook de dingen die anders naar gaan dan gewenst. door En het natuurlijk de dingen naar in het algemeen. Waar op tv anderen het zeggen met in in een conference, doet Polderman dat de in een liedje. uit Hoe op tv Polderman dat doet? naar Eigenzinnig. En dwars. door En liefdevol. Onverstoorbaar, intelligent en op hilarisch. Polderman het werd op 1 door mei 1981 geboren in van 's-Heer Abtskerke. Na de met middelbare school het volgde met ze de twee-jarige door opleiding aan de naar Cabaretacademie in Rotterdam. Daarna ging van ze met naar de Koningstheaterakademie op in Den Bosch. In februari 2005 naar won met ze zowel de met jury- als de de publieksprijs op het Leids met Cabaretfestival. de Sinds het seizoen op tv 2006-2007 tourde Polderman door het door land met een haar eerste een avondvullende theaterprogramma Polderman. In 2008 op tv was zij hiermee ook door naar te zien in de het Vlaamse theaters. In februari met 2007 won Polderman de het Zonta-award, het een tweejaarlijkse prijs voor jong uit vrouwelijk theatertalent, die naar eerder op tv uitgereikt werd aan Sara door Kroos en tijdens Wende Snijders. naar In december 2007 speelde een Polderman goede fee in in de Mike en Thomas op uit Kerstrevue. Momenteel staat ze in op de theaters op tv met het programma op Polderman Tuigt door Af.

januari 2019
03-06-2011 20:00

Aflevering 5

Jong talent - Aflevering 5

In 2006 won Samba Schutte alle prijzen op het Leids Cabaret Festival. Vorig seizoen speelde hij de reprise van zijn eerste avondvullende voorstelling Hakili Jambar en werd hij door alle lovende reacties en recensies vergeleken met de grote ...

02-06-2011 19:55

Ter bescherming van de jeugd

Jong talent - Ter bescherming van de jeugd

Afl.: Ter bescherming van de jeugd. Tim en Dries zijn overrijpe twintigers die elkaar leerden kennen tijdens hun opleiding psychologie aan de universiteit van Gent. Twee totaal verschillende karakters die één ding gemeen hadden: hun ongezon...

01-06-2011 19:55

Aflevering 3

Jong talent - Aflevering 3

Roy Aernouts. Deze Belg stal de harten van de Nederlanders tijdens de finale van het Leids Cabaret Festival in 2007. Hij ging naar huis met de jury- en de publieksprijs. Hij juryrapport luidde als volgt: 'Belgische cabaretiers heten in Nede...

31-05-2011 19:55

Aflevering 2

Jong talent - Aflevering 2

Onder controle is de debuutvoorstelling van stand-upcomedian en cabaretier Vincent Geers, een van de grote aankomende talenten die Nederland rijk is. In 2007 won hij op Cameretten zowel de jury,- als de publieksprijs. Als Geers het podium b...

30-05-2011 19:55

Aflevering 1

Jong talent - Aflevering 1

Deze tijdgeest vraagt om een nuchter rustpunt in alle hectiek. Deze tijdgeest smeekt om Polderman. Met lichtvoetig cynisme en subtiele lompheid becommentarieert ze de boel. Overdag is ze een roekeloze druktemaker. Maar zodra het zaallicht d...

Jong talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jong talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jong talent bij Jong talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jong talent. Heb je een uitzending van Jong talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jong talent gemist

Jong cabarettalent wordt uitgelicht tijdens de Humorweek bij de VARA.Onder andere Kathinka Polderman, Vincent Geers,Roy Aernouts, Ter Bescherming van de jeugd enSamba Schutte komen aan bod.

Uitzending gemist van Jong talent? Hier kun je alle uitzendingen van Jong talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-06-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord