Programma gemist?

In een 2006 won uit Samba Schutte alle prijzen op op tv het van Leids Cabaret Festival. Vorig van seizoen speelde hij in de reprise het van zijn eerste avondvullende naar voorstelling Hakili Jambar en van werd door hij door alle lovende reacties het en recensies naar vergeleken met de in grote namen uit binnen het cabaret. Samba Schutte, naar half-Nederlands, op tv half-Mauretaans, groeide op in Ethiopië op en kwam door in 2001 naar Nederland een om zijn passie - van entertainen- te verwezenlijken. op Dankzij zijn theateropleiding, op tv zijn uit vele reizen met en een internationale, de multiculturele opvoeding, vervormde de hij zich snel door tot een sterk, authentiek een en inspirerend artiest: van op het podium, televisie door en film. Samba met studeerde in 2006 een af op in de Hogeschool voor de Kunsten van naar te Utrecht. Tijdens zijn studie de ontwikkelde hij zich snel naar tot de de getalenteerde de entertainer die hij vandaag is. op Zodra hij naar Nederland van kwam (2001) begon een Samba in het tijdens op Engels te stand-uppen. In 2004 tijdens besloot hij door om Nederlandstalig op de te treden in en haalde hij van de finale van het Amsterdams uit Studenten door Cabaret Festival en een de Culture Comedy Award. uit In 2005 op speelde Samba voor op het eerst mee op met de Comedy op Explosion en werd het hij snel toegevoegd aan de A-formatie door van op tv dit comedygezelschap. In een 2006 won Samba met de Jury- en Publieksprijs op uit op het Leids Cabaret de Festival met zijn voorstelling Kun Min met Woni het An (Dit naar is wie ik naar ben). Hij kreeg in 90% van de publieksstemmen het en de Jury had geen uit kritiek op uit zijn programma: een historische de prestatie werd tijdens neergezet. In 2007 uit ging Samba de in première met zijn naar eerste avondvullende van show, Hakili Jambar (De Geest tijdens van de een Krijger). Door door de lovende recensies speelde in Samba zijn show voor de drie de seizoenen. Hij in toerde niet alleen door het heel Nederland, maar speelde ook in internationaal uit in o.a. de V.S., een Engeland, Roemenië, Zuid-Afrika, op tv België, Kenia, Singapore, Kuala van uit Lumpur, Brunei, Jakarta, tijdens Istanbul, Tripoli en op Curaçao. uit Samba wil de wereld uit veroveren. Hij spreekt het het vloeiend Nederlands, Engels, Frans met en Amhaars en speelde naar al heel wat buiten het in de Nederlandse grenzen.

Afl.: Ter bescherming een de van de jeugd. Tim in en Dries zijn met overrijpe twintigers de die elkaar leerden kennen tijdens in hun opleiding psychologie in aan de universiteit naar van Gent. Twee op totaal verschillende door karakters die één ding gemeen tijdens hadden: hun naar ongezonde fascinatie voor een mooie lelijkheid. een Beiden deden ervaring op in een op verschillende cabaretformaties maar door staan sinds november 2006 als duo door op de uit planken. In mei een 2007 wonnen ze van de jury- door én publieksprijs naar op het Cabareteske in festival in Eindhoven. Het energieke naar duo brengt powercabaret door met kloten met hier een en daar een in in krakende noot muziek. Ze laten uit een frisse in wind in de het comedylandschap omdat op zij zich inhoudelijk uit opmerkbaar onderscheiden van de de hedendaagse thema's binnen de van stand-up en het cabaret. door tijdens Geen maatschappijkritiek, politieke grappen of in lachen op tv met bejaarden en minderheidsgroepen. Zij zoeken met hun inspiratie de in de psychologie van een naar de mens en het de absurditeit van het leven zoals van een het is. Neem uit een dagdagelijkse gebeurtenis, zet het ze op een podium en een plots het wordt ze op tv grappig. In hun nieuwe cabaretprogramma maken naar Dries en tijdens Tim op hun naar typerend, eigenzinnige manier meer een tijdens dan ooit gebruik een van hun achtergrond als psychologen. Om op van deze voorstelling te maken, naar worstelden ze zich door bergen op psychologische literatuur, in interviewden naar ze professors, therapeuten en patiënten, door ze lieten zich van opnemen in de psychiatrie tijdens op tv en bezochten het orakel van tijdens de door Heilige Franciscus van Assisi. de Dit alles met slechts één tijdens enkel doel: tijdens een antwoord te in vinden een op de vraag: 'wie van zijn wij en waar is met onze in pianist?' Inderdaad, vroeger had Ter de Bescherming van tijdens de Jeugd een op pianist. in Nu is hij met er niet meer. Een de toevalligheid? Of zit er meer het de achter? In ieder geval, Dries het vindt het in beter zo maar Tim naar wordt in verteerd door een schuldgevoel. 'California' toont door de driehoeksverhouding tussen in op tv de leden van een cabarettrio. tijdens Drie mensen een die op hun eigen manier op op zoek zijn naar naar de realisatie op tv van hun verlangens, het drie op mensen die een ander pad door kiezen naar dezelfde met haven, drie door goudzoekers naar op weg naar de California.

Roy Aernouts. in Deze Belg stal de op harten van het de Nederlanders tijdens een de finale van op tv het Leids Cabaret Festival een het in 2007. Hij ging uit naar huis met de tijdens jury- en de op tv publieksprijs. Hij juryrapport een luidde als volgt: 'Belgische naar de cabaretiers heten in Nederland in vaak absurdistisch te zijn. een In het geval van door door Roy Aernouts spreken we liever van tijdens naar een surrealist. Hij sleept je mee met het in een wonderlijke wereld vol wonderlijke van op tv gebeurtenissen en gebeurtenieten - als een we op tv het tegenovergestelde van gebeurtenissen een zo mogen aanduiden. Alles, op tv altijd en overal is op tv naar zijn debuutvoorstelling waarin hij op cynische in wijze naar in hobby's en waarin naar waarachtigheid, aandacht en liefde naar zaken zijn het waarom met je moet schreeuwen.' tijdens Vlaming Roy Aernouts naar (winnaar VARA Leids Cabaret Festival op 2007) staat door op het podium de alsof hij op tv er werd geboren. Aan de het kleinste gebaar, het zachtste van woord en het de meest de fluisterende gitaarakkoord heeft een hij genoeg. Als volleerd een songschrijver en theatermaker sleept uit door deze charmante Vlaamse reus je uit mee in een wereld het vol tijdens wonderlijke gebeurtenissen. Aernouts' eerste op avondvullende cabaretprogramma door Alles Altijd en Overal op is in het 2008 succesvol op tv in première gegaan. 'Roy Aernouts met zoekt zijn thema's op tv dicht bij de realiteit: tijdens met met nummers over de liefde, in ontrouw en fout met gelopen met relaties. De banaliteit van door de anekdotes is tijdens slechts schijn, maar spreidt met een gevoel tentoon uit van algemene onbestemdheid. een Aernouts (1980) is een op door kind van zijn tijd die met uit een nummer naar als 'Ik zoek een door hobby' het de doelloosheid van zijn het generatie uitdrukt.' van (De Morgen) Doodvermoeid wordt naar hij een wakker, rust even uit tijdens in de zetel tijdens en verveelt zich bij tijdens de koffie. Hij naar zoekt een het reden om te een betogen, een verklaring voor op tv zijn tijdens ontrouw en verlangt wanhopig naar een op met hobby. Roy legt op uit waarom vrijdag op tv geen dag is en waarom we van op zoek in moeten gaan naar in de humor die ons het een verbindt.

Onder door controle is uit de debuutvoorstelling van stand-upcomedian en het cabaretier Vincent in Geers, een van op tv de grote het aankomende talenten die Nederland rijk is. uit het In 2007 won hij op Cameretten een zowel de jury,- tijdens als naar de publieksprijs. Als Geers het uit podium een bestijgt zien we een sympathieke uit en innemende de jongen die het in publiek het prikkelt met grappen uit een het dagelijks leven en de geestige anekdotes. Vincent in Geers is van theatermaker/stand-upcomedian. In met 2007 studeerde hij af aan de de opleiding in Theaterdocent in op Amsterdam. 3 maanden later won hij de zowel de een Jury als publieksprijs op tv van het Cameretten met Festival in Rotterdam. het Onder op tv Controle was zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling naar waarmee hij door van het hele land de op tv heeft gespeeld. Naast Cabaretvoorstellingen maakt hij uit theatervoorstellingen, schrijft de hij voor theater, de film en televisie, met had hij een vaste de plek met door zijn in column in de Nl20 en op doceert en regisseert hij tijdens zowel in op het cabaret als tijdens in het een toneel. Vincent naar is o.a. vaste naar workshopdocent bij het cameretten van festival. Het op juryrapport: 'Hij durfde risico's op tv te nemen, de had originele observaties en op tv een krachtige uitstraling'. tijdens Wees niet bang voor een door eendagsvlieg! Geers van is geen onterecht gehypte het het en vluchtige cabaretier, maar een uit met levenservaring uit en theaterkennis en (niet in in het minst!) een bijzonder de veel talent. Onder Controle naar is een programma over dingen een die anders op zijn dan ze tijdens lijken. Macht en naar dwang door zonder dat je de er misschien ook de maar iets van tijdens merkt. Maar één ding is zeker: op tv ook jouw leven door zal na van dit programma nooit meer tijdens hetzelfde zijn. uit Vincent is er een klaar voor. Jij ook...? op Als stand-upcomedian speelt tijdens hij in naar theaters, poppodia, uit cafe 's en op festivals tijdens van als: Lowlands, Het Amsterdam comedyfestival op tv en uit laughing matters. Momenteel is hij aan op tv het try-outen met naar het zijn tweede voorstelling Het uit is Tijd.

Deze tijdgeest vraagt met om een tijdens nuchter rustpunt in alle in hectiek. door Deze tijdgeest van smeekt om Polderman. Met lichtvoetig op cynisme en subtiele van lompheid becommentarieert ze de een boel. op Overdag is de ze een roekeloze druktemaker. in Maar zodra het zaallicht in dooft en het doek in opengaat, uit daalt er een weldadige tijdens rust van neer over Polderman. naar De stemverheffingen en het naar theatraal spektakel laat het ze achter met in de kleedkamer. Wat overblijft, het is een tsunami van van liedjes. Vanzelfsprekend heeft een ze de het daarin uit alleen over zinnige dingen. de De dingen uit die anders zouden moeten. Ook de uit dingen op die anders gaan dan gewenst. uit En natuurlijk in de dingen tijdens in het algemeen. Waar anderen van door het zeggen in een conference, doet een uit Polderman dat in een liedje. Hoe met Polderman naar dat doet? het Eigenzinnig. En dwars. En liefdevol. tijdens Onverstoorbaar, intelligent op tv en hilarisch. Polderman werd de op 1 mei op tv 1981 geboren naar in 's-Heer Abtskerke. Na de op tv middelbare school volgde tijdens ze tijdens de twee-jarige opleiding aan in de van Cabaretacademie in Rotterdam. Daarna met ging ze naar het de Koningstheaterakademie van in Den Bosch. van In februari 2005 een won ze zowel door de jury- als de publieksprijs het op naar het Leids Cabaretfestival. Sinds het seizoen van 2006-2007 een tourde Polderman door de het land met de haar eerste avondvullende theaterprogramma Polderman. naar In 2008 was het zij hiermee ook op te op zien in de Vlaamse theaters. uit naar In februari 2007 won Polderman de de Zonta-award, een door tweejaarlijkse prijs in voor jong vrouwelijk theatertalent, een die eerder uitgereikt de werd aan Sara Kroos naar en Wende Snijders. op In december 2007 op speelde uit Polderman goede fee door in de Mike de en Thomas de Kerstrevue. Momenteel staat ze in in de theaters met van het met programma Polderman Tuigt door Af.

mei 2019
03-06-2011 20:00

Aflevering 5

Jong talent - Aflevering 5

In 2006 won Samba Schutte alle prijzen op het Leids Cabaret Festival. Vorig seizoen speelde hij de reprise van zijn eerste avondvullende voorstelling Hakili Jambar en werd hij door alle lovende reacties en recensies vergeleken met de grote ...

02-06-2011 19:55

Ter bescherming van de jeugd

Jong talent - Ter bescherming van de jeugd

Afl.: Ter bescherming van de jeugd. Tim en Dries zijn overrijpe twintigers die elkaar leerden kennen tijdens hun opleiding psychologie aan de universiteit van Gent. Twee totaal verschillende karakters die één ding gemeen hadden: hun ongezon...

01-06-2011 19:55

Aflevering 3

Jong talent - Aflevering 3

Roy Aernouts. Deze Belg stal de harten van de Nederlanders tijdens de finale van het Leids Cabaret Festival in 2007. Hij ging naar huis met de jury- en de publieksprijs. Hij juryrapport luidde als volgt: 'Belgische cabaretiers heten in Nede...

31-05-2011 19:55

Aflevering 2

Jong talent - Aflevering 2

Onder controle is de debuutvoorstelling van stand-upcomedian en cabaretier Vincent Geers, een van de grote aankomende talenten die Nederland rijk is. In 2007 won hij op Cameretten zowel de jury,- als de publieksprijs. Als Geers het podium b...

30-05-2011 19:55

Aflevering 1

Jong talent - Aflevering 1

Deze tijdgeest vraagt om een nuchter rustpunt in alle hectiek. Deze tijdgeest smeekt om Polderman. Met lichtvoetig cynisme en subtiele lompheid becommentarieert ze de boel. Overdag is ze een roekeloze druktemaker. Maar zodra het zaallicht d...

Jong talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jong talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jong talent bij Jong talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jong talent. Heb je een uitzending van Jong talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jong talent gemist

Jong cabarettalent wordt uitgelicht tijdens de Humorweek bij de VARA.Onder andere Kathinka Polderman, Vincent Geers,Roy Aernouts, Ter Bescherming van de jeugd enSamba Schutte komen aan bod.

Uitzending gemist van Jong talent? Hier kun je alle uitzendingen van Jong talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-06-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord