Programma gemist?

In met 2006 won Samba Schutte met alle de prijzen op het Leids Cabaret Festival. een Vorig seizoen op tv speelde hij de reprise met van op tv zijn eerste avondvullende voorstelling op Hakili Jambar een en werd van hij door alle lovende tijdens reacties en recensies naar vergeleken met de grote namen uit binnen een het cabaret. op Samba Schutte, half-Nederlands, half-Mauretaans, op tv groeide op door in Ethiopië en kwam in op 2001 naar in Nederland om zijn passie - naar entertainen- te met verwezenlijken. door Dankzij zijn theateropleiding, zijn vele in reizen en een een internationale, naar multiculturele opvoeding, vervormde hij zich uit snel tot een sterk, in authentiek en naar inspirerend artiest: met op het tijdens podium, televisie en film. Samba studeerde in in 2006 af van op de in Hogeschool voor de in Kunsten te uit Utrecht. Tijdens zijn studie met ontwikkelde de hij zich snel tot een de getalenteerde entertainer die een hij vandaag is. op tv Zodra de hij naar Nederland kwam (2001) naar begon Samba in het van Engels te stand-uppen. uit uit In 2004 besloot uit hij om Nederlandstalig op een te treden het en haalde hij van de finale van het de Amsterdams Studenten Cabaret Festival en het de Culture naar Comedy Award. In op tv 2005 speelde Samba voor tijdens het tijdens eerst mee met de het Comedy door Explosion en werd hij de snel toegevoegd aan op de A-formatie van door dit comedygezelschap. met In 2006 won Samba de Jury- door en Publieksprijs de op het van Leids Cabaret uit Festival met zijn voorstelling Kun Min door Woni An (Dit in is tijdens wie ik ben). Hij kreeg de 90% de van de publieksstemmen van en de Jury tijdens had geen kritiek op met zijn met programma: een historische prestatie van werd neergezet. In 2007 door ging door Samba in première met zijn eerste het avondvullende show, door Hakili Jambar met (De Geest van een Krijger). uit Door een de lovende naar recensies speelde Samba zijn show voor door naar drie seizoenen. Hij door toerde niet alleen door uit heel Nederland, maar speelde ook op internationaal in op tv o.a. de V.S., het Engeland, Roemenië, Zuid-Afrika, op tv België, Kenia, Singapore, Kuala op tv Lumpur, door Brunei, Jakarta, op tv Istanbul, Tripoli en tijdens op Curaçao. Samba wil de wereld van veroveren. Hij op spreekt naar vloeiend Nederlands, Engels, Frans en Amhaars het en speelde het al op heel wat buiten van de Nederlandse grenzen.

Afl.: Ter op tv bescherming van in de jeugd. met Tim en Dries zijn overrijpe twintigers in die op tv elkaar leerden kennen tijdens van hun het opleiding psychologie aan de universiteit van het Gent. de Twee totaal verschillende karakters met die één ding tijdens gemeen hadden: tijdens hun ongezonde fascinatie op tv voor mooie lelijkheid. Beiden deden met ervaring op de in verschillende cabaretformaties maar op tv staan sinds de november tijdens 2006 als duo op de van planken. tijdens In mei 2007 wonnen ze de in van jury- én publieksprijs op het Cabareteske een festival in op tv Eindhoven. Het energieke de duo het brengt powercabaret met naar kloten met hier en naar daar een krakende een noot muziek. uit Ze laten een in frisse wind in het tijdens comedylandschap omdat zij de zich inhoudelijk opmerkbaar de onderscheiden van het de hedendaagse thema's binnen de tijdens stand-up en in het cabaret. met Geen maatschappijkritiek, politieke grappen of lachen op met bejaarden een en minderheidsgroepen. Zij op zoeken naar hun inspiratie in de uit psychologie van de mens en tijdens de absurditeit van een op het leven zoals het is. Neem op tv van een dagdagelijkse gebeurtenis, zet ze in op een podium een en plots wordt naar ze grappig. In hun tijdens nieuwe door cabaretprogramma maken van Dries en Tim met op hun typerend, tijdens eigenzinnige manier meer dan ooit gebruik met de van hun achtergrond als psychologen. Om van deze door voorstelling te maken, worstelden ze uit zich door bergen de psychologische literatuur, van interviewden uit ze professors, therapeuten met en patiënten, ze lieten tijdens zich opnemen in tijdens de psychiatrie en een bezochten het orakel van de door Heilige Franciscus van in Assisi. Dit alles op met uit slechts één enkel doel: een op uit antwoord te vinden op de uit vraag: 'wie zijn naar wij en uit waar is onze pianist?' in Inderdaad, vroeger had Ter de Bescherming van het de op tv Jeugd een pianist. Nu uit is hij er niet uit meer. van Een toevalligheid? Of zit er meer van van achter? In ieder geval, op Dries vindt het beter zo op maar door Tim wordt verteerd door een in schuldgevoel. 'California' van toont de naar driehoeksverhouding tussen de leden van in tijdens een cabarettrio. Drie mensen in die op op tv hun eigen manier op zoek zijn op naar de realisatie door van van hun verlangens, van drie mensen die in een ander pad kiezen uit naar dezelfde haven, drie naar goudzoekers op door weg naar op tv California.

Roy Aernouts. Deze van door Belg stal de harten een van de Nederlanders tijdens de op tv finale op van het Leids Cabaret Festival op tv door in 2007. Hij ging naar de huis met de jury- van en de publieksprijs. met Hij door juryrapport luidde als van volgt: 'Belgische cabaretiers heten in in Nederland vaak met absurdistisch te zijn. In de het tijdens geval van Roy Aernouts spreken het we liever van het een surrealist. naar Hij naar sleept je mee op in een wonderlijke in wereld vol wonderlijke gebeurtenissen en gebeurtenieten op in - als we het tegenovergestelde uit van uit gebeurtenissen zo mogen aanduiden. Alles, altijd de en overal tijdens is zijn debuutvoorstelling waarin op tv met hij op cynische wijze naar tijdens hobby's een en waarin waarachtigheid, aandacht en op liefde zaken zijn waarom uit je moet schreeuwen.' uit Vlaming Roy in Aernouts (winnaar VARA Leids in Cabaret Festival 2007) in staat uit op het podium alsof hij een er werd de geboren. Aan het naar kleinste gebaar, het in zachtste met woord en het meest op tv fluisterende gitaarakkoord heeft een hij genoeg. Als volleerd de songschrijver en theatermaker sleept op tv deze charmante uit Vlaamse reus je op tv mee van in een wereld op vol wonderlijke gebeurtenissen. Aernouts' de eerste avondvullende cabaretprogramma op tv Alles Altijd en Overal op is in door 2008 succesvol in naar première gegaan. naar 'Roy Aernouts zoekt op zijn thema's dicht bij uit de realiteit: het met nummers over op tv de liefde, ontrouw en fout gelopen uit relaties. De met banaliteit van van de anekdotes is slechts schijn, in maar spreidt van een tijdens gevoel tentoon van algemene onbestemdheid. Aernouts naar op (1980) is een kind van in zijn door tijd die met van een nummer als uit 'Ik zoek een hobby' de doelloosheid met uit van zijn generatie uitdrukt.' (De tijdens Morgen) de Doodvermoeid wordt hij van wakker, rust even met uit in de zetel en verveelt een in zich bij de van koffie. Hij zoekt van een reden om te betogen, een het verklaring met voor zijn ontrouw van en verlangt wanhopig naar door een hobby. van Roy legt een uit waarom vrijdag geen dag is een en waarom we door op zoek moeten op tv gaan naar door de door humor die ons het verbindt.

Onder een controle is de naar debuutvoorstelling van stand-upcomedian een en cabaretier Vincent Geers, tijdens een van de grote op aankomende talenten van die Nederland rijk is. uit In 2007 won naar hij op Cameretten uit zowel de uit jury,- naar als de publieksprijs. Als Geers het het het podium bestijgt zien we uit een sympathieke en innemende met jongen die het publiek tijdens prikkelt met grappen in uit het een dagelijks een leven en geestige anekdotes. Vincent Geers op tv in is theatermaker/stand-upcomedian. In van 2007 studeerde hij af door aan de opleiding tijdens Theaterdocent in Amsterdam. de 3 maanden later met won hij zowel de van Jury als tijdens publieksprijs van het Cameretten Festival met in Rotterdam. Onder naar een Controle was zijn eerste de avondvullende cabaretvoorstelling waarmee van hij door het hele land in heeft in gespeeld. Naast Cabaretvoorstellingen het maakt hij theatervoorstellingen, schrijft van hij voor theater, film door en televisie, naar had hij een door vaste plek door met zijn uit column in de Nl20 en doceert op door en regisseert hij zowel de in het op cabaret als in het toneel. Vincent op is o.a. vaste de workshopdocent bij op het cameretten festival. Het in juryrapport: 'Hij durfde de risico's te nemen, met had originele op tv observaties en een uit krachtige uitstraling'. Wees niet tijdens bang op tv voor een eendagsvlieg! Geers is een uit geen onterecht gehypte en vluchtige door cabaretier, het maar een met met levenservaring en theaterkennis op en (niet in tijdens het minst!) bijzonder veel talent. Onder het Controle is een in programma naar over dingen die anders zijn het de dan ze lijken. Macht en van dwang op zonder dat je in er misschien ook op tv maar iets van merkt. met Maar één ding is zeker: op tv ook met jouw leven uit zal na dit programma nooit meer met hetzelfde zijn. Vincent tijdens door is er klaar door voor. Jij ook...? Als stand-upcomedian speelt in hij van in theaters, poppodia, cafe 's tijdens en op op festivals als: Lowlands, Het met Amsterdam comedyfestival en door laughing matters. met Momenteel tijdens is hij aan het try-outen met door zijn tweede voorstelling het naar Het is Tijd.

Deze in tijdgeest vraagt om een naar nuchter het rustpunt in alle hectiek. naar Deze tijdgeest smeekt om naar Polderman. Met van lichtvoetig cynisme tijdens en subtiele lompheid door becommentarieert ze de boel. Overdag is met ze een roekeloze het een druktemaker. Maar zodra het zaallicht dooft van en het de doek op tv opengaat, daalt er een weldadige een rust neer over Polderman. het De de stemverheffingen en het door theatraal spektakel laat ze achter naar in de kleedkamer. de Wat tijdens overblijft, is op tv een tsunami van naar liedjes. Vanzelfsprekend heeft ze het daarin met alleen naar over zinnige dingen. De op tv dingen die in anders zouden moeten. Ook een de op tv dingen die anders gaan dan gewenst. van En natuurlijk in de dingen in het het algemeen. Waar anderen met op het zeggen in een conference, doet met het Polderman dat in een liedje. een Hoe Polderman dat de doet? tijdens Eigenzinnig. En dwars. En liefdevol. Onverstoorbaar, uit intelligent en hilarisch. op uit Polderman werd op 1 mei 1981 tijdens geboren in naar 's-Heer op Abtskerke. Na de middelbare school naar volgde een ze de twee-jarige opleiding aan de in Cabaretacademie in van Rotterdam. Daarna tijdens ging ze naar de naar Koningstheaterakademie in Den in Bosch. In februari met 2005 won naar ze zowel de het jury- als de publieksprijs op op tv naar het Leids Cabaretfestival. Sinds het een seizoen 2006-2007 tourde op tv Polderman op door het land met haar op eerste uit avondvullende theaterprogramma Polderman. In met 2008 was zij hiermee de ook te zien naar in de Vlaamse een theaters. In februari de 2007 won naar Polderman de op Zonta-award, een tweejaarlijkse prijs voor op jong vrouwelijk het theatertalent, die eerder uitgereikt van werd aan Sara een Kroos en Wende op Snijders. In december het 2007 speelde de Polderman goede fee door in de Mike en Thomas op op tv Kerstrevue. Momenteel staat ze in tijdens de op tv theaters met het de programma Polderman Tuigt een Af.

november 2018
03-06-2011 20:00

Aflevering 5

Jong talent - Aflevering 5

In 2006 won Samba Schutte alle prijzen op het Leids Cabaret Festival. Vorig seizoen speelde hij de reprise van zijn eerste avondvullende voorstelling Hakili Jambar en werd hij door alle lovende reacties en recensies vergeleken met de grote ...

02-06-2011 19:55

Ter bescherming van de jeugd

Jong talent - Ter bescherming van de jeugd

Afl.: Ter bescherming van de jeugd. Tim en Dries zijn overrijpe twintigers die elkaar leerden kennen tijdens hun opleiding psychologie aan de universiteit van Gent. Twee totaal verschillende karakters die één ding gemeen hadden: hun ongezon...

01-06-2011 19:55

Aflevering 3

Jong talent - Aflevering 3

Roy Aernouts. Deze Belg stal de harten van de Nederlanders tijdens de finale van het Leids Cabaret Festival in 2007. Hij ging naar huis met de jury- en de publieksprijs. Hij juryrapport luidde als volgt: 'Belgische cabaretiers heten in Nede...

31-05-2011 19:55

Aflevering 2

Jong talent - Aflevering 2

Onder controle is de debuutvoorstelling van stand-upcomedian en cabaretier Vincent Geers, een van de grote aankomende talenten die Nederland rijk is. In 2007 won hij op Cameretten zowel de jury,- als de publieksprijs. Als Geers het podium b...

30-05-2011 19:55

Aflevering 1

Jong talent - Aflevering 1

Deze tijdgeest vraagt om een nuchter rustpunt in alle hectiek. Deze tijdgeest smeekt om Polderman. Met lichtvoetig cynisme en subtiele lompheid becommentarieert ze de boel. Overdag is ze een roekeloze druktemaker. Maar zodra het zaallicht d...

Jong talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jong talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jong talent bij Jong talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jong talent. Heb je een uitzending van Jong talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jong talent gemist

Jong cabarettalent wordt uitgelicht tijdens de Humorweek bij de VARA.Onder andere Kathinka Polderman, Vincent Geers,Roy Aernouts, Ter Bescherming van de jeugd enSamba Schutte komen aan bod.

Uitzending gemist van Jong talent? Hier kun je alle uitzendingen van Jong talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-06-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord