Programma gemist?

In tijdens 2006 won Samba Schutte in alle naar prijzen op het Leids Cabaret tijdens Festival. naar Vorig seizoen speelde hij de reprise in van een zijn eerste avondvullende uit voorstelling Hakili Jambar het en werd een hij door alle de lovende reacties en recensies vergeleken door met de van grote namen een binnen het cabaret. Samba uit Schutte, half-Nederlands, half-Mauretaans, groeide op naar in uit Ethiopië en in kwam in 2001 naar Nederland op tv om zijn passie uit - entertainen- te verwezenlijken. door Dankzij zijn theateropleiding, naar zijn vele op tv reizen en uit een internationale, multiculturele opvoeding, vervormde de hij zich uit snel tot een op tv sterk, een authentiek en inspirerend artiest: van op het podium, televisie en de film. op Samba studeerde in door 2006 af naar op de Hogeschool voor de door Kunsten te Utrecht. met Tijdens van zijn studie ontwikkelde hij het zich snel tot de de getalenteerde entertainer die uit hij vandaag is. Zodra uit een hij naar Nederland naar kwam (2001) begon Samba in het het op tv Engels te stand-uppen. door In 2004 besloot hij om Nederlandstalig op op met te treden een en haalde hij van de finale van het Amsterdams op Studenten Cabaret naar Festival en de Culture Comedy met Award. In 2005 uit speelde door Samba voor het eerst mee tijdens met de op Comedy de Explosion en werd hij in snel toegevoegd aan de A-formatie op tv op tv van dit comedygezelschap. In 2006 op tv won de Samba de Jury- en Publieksprijs op een met het Leids Cabaret Festival met zijn door een voorstelling Kun Min Woni An van (Dit in is wie ik ben). Hij het kreeg 90% van op de van publieksstemmen en de Jury had geen in kritiek op de zijn op tv programma: een historische naar prestatie werd neergezet. In 2007 ging de Samba het in première op met zijn eerste avondvullende het show, Hakili Jambar (De met Geest van een in Krijger). Door de naar lovende recensies speelde op Samba op zijn show voor drie naar seizoenen. Hij toerde niet alleen op tv door in heel Nederland, maar een speelde ook internationaal in o.a. uit de V.S., van Engeland, Roemenië, naar Zuid-Afrika, België, Kenia, een Singapore, Kuala Lumpur, Brunei, Jakarta, door van Istanbul, Tripoli en in op Curaçao. Samba wil het de wereld veroveren. uit Hij spreekt vloeiend Nederlands, Engels, met Frans en Amhaars op tv van en speelde al in heel wat buiten de Nederlandse een grenzen.

Afl.: Ter door bescherming van de jeugd. de van Tim en Dries zijn overrijpe twintigers uit die elkaar leerden op tv het kennen tijdens hun opleiding uit psychologie aan de universiteit met van Gent. Twee met totaal verschillende karakters op tv die één ding van gemeen de hadden: hun ongezonde fascinatie van voor mooie het lelijkheid. Beiden deden ervaring op in uit verschillende cabaretformaties maar uit naar staan sinds november 2006 in als duo op in de planken. de In mei 2007 met wonnen ze de jury- én met publieksprijs uit op het Cabareteske een festival in Eindhoven. Het energieke duo tijdens brengt powercabaret door met het kloten met hier en tijdens daar een krakende in noot muziek. Ze laten tijdens een in frisse wind in een het comedylandschap omdat zij zich uit inhoudelijk naar opmerkbaar onderscheiden van tijdens de hedendaagse thema's binnen door de stand-up en het cabaret. op Geen maatschappijkritiek, tijdens politieke grappen of lachen uit met bejaarden en met minderheidsgroepen. Zij zoeken de hun inspiratie van in de psychologie van van de mens een en de het absurditeit van naar het leven zoals op het is. Neem het een dagdagelijkse gebeurtenis, op zet ze op een podium en een door plots wordt ze grappig. In hun de van nieuwe cabaretprogramma maken naar Dries en Tim op tijdens hun typerend, eigenzinnige manier een meer dan van ooit gebruik van tijdens hun achtergrond als het psychologen. Om deze door voorstelling te tijdens maken, worstelden ze zich door door bergen psychologische literatuur, interviewden door ze het professors, therapeuten en in patiënten, ze lieten met zich opnemen de in de psychiatrie en bezochten het door in orakel van de Heilige van Franciscus van Assisi. met Dit alles in met slechts één enkel met doel: een antwoord te de vinden het op de vraag: 'wie zijn uit wij en waar is op tv onze pianist?' tijdens Inderdaad, vroeger had Ter op een Bescherming van de Jeugd een pianist. door van Nu is hij met er niet meer. op Een toevalligheid? Of het zit er meer een achter? In ieder uit geval, Dries vindt het in beter zo maar Tim wordt het verteerd door een met schuldgevoel. met 'California' toont de op driehoeksverhouding tussen de een leden van een uit cabarettrio. Drie mensen die van op hun eigen in manier op naar zoek zijn naar de een realisatie van hun verlangens, een drie mensen die uit naar een ander pad kiezen met naar dezelfde tijdens haven, drie goudzoekers van op weg naar uit California.

Roy Aernouts. Deze naar in Belg stal de door harten van de Nederlanders tijdens het de finale een van het in Leids Cabaret Festival in 2007. Hij op ging tijdens naar huis met de jury- een met en de publieksprijs. een Hij juryrapport luidde als volgt: de 'Belgische cabaretiers heten in naar Nederland vaak absurdistisch in te in zijn. In het geval van van de Roy Aernouts spreken naar we liever van een surrealist. met Hij sleept je mee door in een de wonderlijke wereld vol naar wonderlijke gebeurtenissen en van gebeurtenieten - op tv als we het tegenovergestelde een van gebeurtenissen met zo mogen aanduiden. Alles, altijd door en overal in is met zijn debuutvoorstelling waarin hij op cynische door wijze naar uit hobby's uit en waarin waarachtigheid, aandacht en met liefde zaken tijdens zijn waarom tijdens je moet schreeuwen.' Vlaming Roy van Aernouts naar (winnaar VARA Leids door Cabaret Festival 2007) tijdens staat op het met podium alsof hij er werd geboren. op Aan het uit kleinste gebaar, het in zachtste woord tijdens en het meest met fluisterende gitaarakkoord heeft hij op tv genoeg. Als volleerd met songschrijver de en theatermaker sleept deze charmante Vlaamse in reus je mee het in een door wereld uit vol wonderlijke gebeurtenissen. Aernouts' eerste avondvullende in cabaretprogramma Alles Altijd met en van Overal is in 2008 succesvol van in in première gegaan. 'Roy Aernouts zoekt door zijn uit thema's dicht door bij de realiteit: tijdens met nummers over de op liefde, ontrouw en fout op gelopen relaties. uit De banaliteit van de op tv anekdotes is met slechts schijn, maar het spreidt een gevoel tentoon naar van op algemene onbestemdheid. Aernouts (1980) is met een kind van zijn van een tijd die met een nummer als uit 'Ik op tv zoek een hobby' de met doelloosheid op tv van zijn generatie uitdrukt.' de (De Morgen) Doodvermoeid wordt hij naar op wakker, rust even uit tijdens in de zetel en verveelt tijdens op zich bij de koffie. Hij op zoekt een reden door om te naar betogen, een verklaring voor uit zijn op ontrouw en verlangt het wanhopig naar een hobby. Roy een legt uit waarom door vrijdag geen naar dag is en waarom de we op uit zoek moeten naar gaan naar de humor op die ons de verbindt.

Onder controle uit is op de debuutvoorstelling van stand-upcomedian door en cabaretier Vincent tijdens Geers, een van in de grote aankomende talenten die naar Nederland van rijk is. op In 2007 won hij op Cameretten uit zowel de jury,- door als tijdens de publieksprijs. Als Geers het uit podium bestijgt de zien we op een sympathieke en innemende jongen door die op tv het publiek met prikkelt met grappen naar uit het dagelijks leven en geestige tijdens anekdotes. Vincent in Geers de is theatermaker/stand-upcomedian. In 2007 studeerde het hij af aan de met opleiding Theaterdocent in door Amsterdam. 3 naar maanden later door won hij zowel door de Jury als in publieksprijs van het Cameretten Festival op tv op tv in Rotterdam. Onder Controle was een zijn door eerste avondvullende cabaretvoorstelling waarmee hij door van het een hele land tijdens heeft gespeeld. Naast van Cabaretvoorstellingen maakt hij theatervoorstellingen, schrijft hij van voor theater, tijdens film en televisie, had op tv hij het een vaste plek met zijn door column door in de Nl20 met en doceert en regisseert uit hij door zowel in het cabaret als in op tv het toneel. door Vincent is de o.a. vaste workshopdocent bij door het cameretten op tv festival. Het juryrapport: naar 'Hij durfde door risico's te nemen, had tijdens originele observaties en uit een krachtige het uitstraling'. Wees niet uit bang voor een eendagsvlieg! de Geers is uit geen onterecht gehypte een en vluchtige cabaretier, maar een met uit levenservaring en met theaterkennis en (niet in een naar het minst!) bijzonder door veel talent. Onder Controle is een door programma over van dingen die anders uit zijn dan ze lijken. op tv Macht van en dwang op tv zonder dat je er misschien ook op tv maar door iets van merkt. Maar een één van ding is zeker: ook jouw naar leven zal op na dit programma nooit op tv meer hetzelfde met zijn. Vincent is door er klaar voor. Jij uit ook...? Als een stand-upcomedian speelt naar hij in theaters, in poppodia, cafe 's met en op festivals als: Lowlands, Het met Amsterdam comedyfestival naar en laughing matters. Momenteel met tijdens is hij aan het try-outen uit met zijn tweede van voorstelling Het is van Tijd.

Deze naar tijdgeest vraagt tijdens om een nuchter rustpunt in het alle hectiek. op Deze tijdgeest smeekt om Polderman. op in Met lichtvoetig cynisme en subtiele naar lompheid becommentarieert het ze de boel. het Overdag is ze de een roekeloze op druktemaker. Maar zodra het zaallicht dooft met van en het doek opengaat, een daalt er een weldadige op rust door neer over Polderman. De met stemverheffingen en het theatraal spektakel op tv laat ze achter door in een de kleedkamer. Wat door overblijft, is een tsunami in van liedjes. met Vanzelfsprekend heeft op tv ze het daarin alleen over op tv zinnige dingen. De dingen tijdens het die anders zouden van moeten. Ook de dingen met die anders gaan dan een gewenst. En natuurlijk de de dingen in in het algemeen. naar Waar anderen het zeggen uit in een conference, met doet Polderman van dat in met een liedje. Hoe Polderman dat met doet? Eigenzinnig. En op tv dwars. En met liefdevol. Onverstoorbaar, intelligent en de hilarisch. Polderman uit werd op op 1 mei 1981 geboren met in 's-Heer Abtskerke. Na de het middelbare school het volgde met ze de twee-jarige opleiding aan op de Cabaretacademie in tijdens Rotterdam. Daarna ging ze tijdens naar de tijdens Koningstheaterakademie in Den Bosch. naar In februari 2005 het een won ze zowel de jury- op tv als de naar publieksprijs op het Leids Cabaretfestival. van Sinds naar het seizoen 2006-2007 op tv tourde Polderman met door het land met in haar eerste avondvullende theaterprogramma naar Polderman. In 2008 was op op tv zij hiermee ook uit te zien in op de Vlaamse theaters. In februari 2007 door won Polderman een de Zonta-award, een door tweejaarlijkse op prijs voor jong vrouwelijk op theatertalent, die in eerder uitgereikt werd aan Sara Kroos een en Wende Snijders. uit In december 2007 het speelde Polderman van goede fee met in de Mike en Thomas op tv Kerstrevue. Momenteel met staat ze in met de theaters met door het op programma Polderman Tuigt van Af.

februari 2019
03-06-2011 20:00

Aflevering 5

Jong talent - Aflevering 5

In 2006 won Samba Schutte alle prijzen op het Leids Cabaret Festival. Vorig seizoen speelde hij de reprise van zijn eerste avondvullende voorstelling Hakili Jambar en werd hij door alle lovende reacties en recensies vergeleken met de grote ...

02-06-2011 19:55

Ter bescherming van de jeugd

Jong talent - Ter bescherming van de jeugd

Afl.: Ter bescherming van de jeugd. Tim en Dries zijn overrijpe twintigers die elkaar leerden kennen tijdens hun opleiding psychologie aan de universiteit van Gent. Twee totaal verschillende karakters die één ding gemeen hadden: hun ongezon...

01-06-2011 19:55

Aflevering 3

Jong talent - Aflevering 3

Roy Aernouts. Deze Belg stal de harten van de Nederlanders tijdens de finale van het Leids Cabaret Festival in 2007. Hij ging naar huis met de jury- en de publieksprijs. Hij juryrapport luidde als volgt: 'Belgische cabaretiers heten in Nede...

31-05-2011 19:55

Aflevering 2

Jong talent - Aflevering 2

Onder controle is de debuutvoorstelling van stand-upcomedian en cabaretier Vincent Geers, een van de grote aankomende talenten die Nederland rijk is. In 2007 won hij op Cameretten zowel de jury,- als de publieksprijs. Als Geers het podium b...

30-05-2011 19:55

Aflevering 1

Jong talent - Aflevering 1

Deze tijdgeest vraagt om een nuchter rustpunt in alle hectiek. Deze tijdgeest smeekt om Polderman. Met lichtvoetig cynisme en subtiele lompheid becommentarieert ze de boel. Overdag is ze een roekeloze druktemaker. Maar zodra het zaallicht d...

Jong talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jong talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jong talent bij Jong talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jong talent. Heb je een uitzending van Jong talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jong talent gemist

Jong cabarettalent wordt uitgelicht tijdens de Humorweek bij de VARA.Onder andere Kathinka Polderman, Vincent Geers,Roy Aernouts, Ter Bescherming van de jeugd enSamba Schutte komen aan bod.

Uitzending gemist van Jong talent? Hier kun je alle uitzendingen van Jong talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-06-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord