Programma gemist?

In op tv 2006 won Samba het Schutte alle prijzen op van het Leids van Cabaret Festival. Vorig seizoen speelde tijdens het hij de reprise van zijn eerste een met avondvullende voorstelling Hakili Jambar en van werd naar hij door alle lovende reacties tijdens en recensies vergeleken met in de de grote namen uit binnen het cabaret. Samba Schutte, met half-Nederlands, half-Mauretaans, naar groeide op in Ethiopië en in kwam in 2001 een naar een Nederland om zijn passie tijdens - entertainen- te tijdens verwezenlijken. Dankzij zijn theateropleiding, op door zijn vele reizen en een op tv internationale, door multiculturele opvoeding, vervormde hij zich op snel uit tot een sterk, authentiek en inspirerend met op tv artiest: op het op podium, televisie en van film. Samba studeerde in 2006 met af op naar de Hogeschool naar voor de Kunsten te door Utrecht. Tijdens zijn met studie ontwikkelde hij tijdens zich snel tot van de getalenteerde een entertainer die hij vandaag tijdens is. Zodra in hij naar Nederland kwam (2001) uit begon Samba naar in het van Engels te stand-uppen. het In 2004 besloot hij van om Nederlandstalig op te op treden en haalde in hij de finale van in van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival door en de Culture een Comedy de Award. In 2005 speelde Samba naar voor het eerst op mee met door de Comedy het Explosion en werd hij snel toegevoegd op tv op tv aan de A-formatie het van dit comedygezelschap. naar In 2006 won Samba de door Jury- en Publieksprijs naar op het Leids Cabaret in de Festival met zijn voorstelling Kun Min tijdens uit Woni An (Dit is wie ik het ben). door Hij kreeg een 90% van de publieksstemmen en op de Jury uit had geen kritiek een op zijn de programma: een historische prestatie werd neergezet. een In 2007 het ging Samba in op tv première met zijn eerste in avondvullende met show, Hakili Jambar op tv (De Geest van een Krijger). een Door het de lovende een recensies speelde Samba het zijn show voor op drie seizoenen. Hij toerde niet met alleen door heel de Nederland, maar speelde door ook het internationaal in o.a. de V.S., Engeland, op tv uit Roemenië, Zuid-Afrika, België, Kenia, naar Singapore, Kuala een Lumpur, Brunei, Jakarta, Istanbul, het Tripoli en op Curaçao. Samba van wil de de wereld veroveren. Hij een spreekt vloeiend Nederlands, Engels, uit Frans en in Amhaars en speelde al tijdens het heel wat buiten de Nederlandse in grenzen.

Afl.: Ter bescherming tijdens van de jeugd. op Tim de en Dries zijn overrijpe tijdens twintigers die tijdens elkaar leerden kennen door tijdens hun opleiding van psychologie aan een de universiteit van Gent. Twee het totaal verschillende karakters die de één ding door gemeen hadden: op tv hun ongezonde fascinatie voor tijdens mooie lelijkheid. Beiden deden met van ervaring op in verschillende cabaretformaties maar het staan sinds november de van 2006 als duo op tv op de planken. In mei 2007 een wonnen ze de uit jury- het én publieksprijs in op het Cabareteske festival in het Eindhoven. met Het energieke duo brengt powercabaret met van kloten een met hier het en daar een krakende van noot muziek. op tv Ze laten een een frisse wind in het naar comedylandschap omdat zij zich tijdens inhoudelijk opmerkbaar een onderscheiden van op tv de hedendaagse thema's binnen de stand-up het en het cabaret. naar Geen maatschappijkritiek, de politieke een grappen of lachen met bejaarden en in minderheidsgroepen. tijdens Zij zoeken hun inspiratie in in de de psychologie van de de mens en de op tv absurditeit van een het leven zoals het is. het Neem een dagdagelijkse een gebeurtenis, zet tijdens ze op een podium met en op tv plots wordt ze grappig. In hun van nieuwe cabaretprogramma maken met Dries naar en Tim op op tv hun typerend, eigenzinnige manier uit meer dan ooit gebruik met van op hun achtergrond als psychologen. met Om deze voorstelling een te maken, worstelden uit ze zich door een bergen psychologische literatuur, interviewden de ze op professors, therapeuten naar en patiënten, ze op tv lieten zich opnemen in de psychiatrie met en bezochten in het naar orakel van de Heilige Franciscus op van Assisi. Dit alles in met slechts op één enkel doel: uit een antwoord te vinden een naar op de vraag: 'wie op tv zijn wij en waar de is een onze pianist?' Inderdaad, naar vroeger had Ter Bescherming de van de Jeugd een pianist. het de Nu is hij naar er niet meer. Een op toevalligheid? Of zit er meer uit achter? In ieder naar geval, op Dries vindt het beter de zo maar Tim in wordt verteerd door uit een schuldgevoel. 'California' toont het uit de driehoeksverhouding tussen de leden van van een cabarettrio. uit Drie mensen in die op hun in eigen manier op zoek uit zijn naar het de realisatie van hun in verlangens, drie mensen die op tv een tijdens ander pad van kiezen naar dezelfde haven, drie de goudzoekers op weg uit naar op California.

Roy van Aernouts. Deze Belg door stal de van harten van de Nederlanders tijdens de op tv tijdens finale van het Leids Cabaret Festival op in 2007. op Hij ging in naar huis met de jury- een en de publieksprijs. uit Hij juryrapport tijdens luidde als volgt: 'Belgische van cabaretiers heten in in Nederland tijdens vaak absurdistisch te van zijn. In het in geval van Roy een Aernouts spreken we liever van door de een surrealist. Hij sleept je mee in op in een wonderlijke wereld vol naar wonderlijke gebeurtenissen en gebeurtenieten met naar - als we het tegenovergestelde tijdens van gebeurtenissen zo het mogen aanduiden. tijdens Alles, altijd en op tv overal is zijn debuutvoorstelling waarin door hij op cynische op wijze naar uit hobby's en waarin de waarachtigheid, het aandacht en liefde zaken zijn waarom op tv je door moet schreeuwen.' in Vlaming Roy Aernouts (winnaar VARA Leids in Cabaret Festival uit 2007) staat op het uit podium het alsof hij er werd het geboren. Aan het met kleinste gebaar, het in zachtste woord uit en het in meest fluisterende gitaarakkoord uit heeft hij genoeg. Als volleerd in songschrijver en theatermaker tijdens sleept deze charmante Vlaamse het reus je mee door in op tv een wereld het vol wonderlijke gebeurtenissen. Aernouts' met eerste avondvullende cabaretprogramma de Alles Altijd naar en Overal is door in 2008 succesvol van in première gegaan. de 'Roy Aernouts zoekt zijn thema's op tv dicht bij de realiteit: uit een met nummers over de het liefde, ontrouw en fout de gelopen relaties. De een banaliteit een van de anekdotes naar is slechts schijn, maar spreidt naar een gevoel met tentoon van algemene onbestemdheid. het Aernouts (1980) in is een kind met van zijn tijd naar die met op tv een nummer als 'Ik zoek een in hobby' uit de doelloosheid van tijdens zijn generatie uit uitdrukt.' (De Morgen) Doodvermoeid wordt hij op wakker, van rust even naar uit in de op zetel en verveelt zich op tv bij de in koffie. Hij zoekt een reden naar om te betogen, uit een verklaring een voor zijn ontrouw en het verlangt wanhopig tijdens naar een een hobby. Roy legt uit waarom naar vrijdag geen dag is door een en waarom we op zoek van moeten gaan in naar de humor uit die ons uit verbindt.

Onder controle de is de debuutvoorstelling van het op stand-upcomedian en cabaretier Vincent Geers, op tv een in van de grote aankomende een talenten die Nederland rijk is. uit In op 2007 won hij het op Cameretten zowel de jury,- op tv als op tv de publieksprijs. Als naar Geers het de podium bestijgt zien we een sympathieke een en innemende het jongen die een het publiek prikkelt op tv met grappen uit het de dagelijks leven naar en geestige anekdotes. Vincent tijdens Geers is theatermaker/stand-upcomedian. op In tijdens 2007 studeerde hij af de aan de opleiding Theaterdocent door in Amsterdam. 3 maanden op naar later won hij zowel de uit Jury als publieksprijs van uit het Cameretten tijdens Festival in Rotterdam. Onder op tv Controle was van zijn eerste avondvullende op cabaretvoorstelling het waarmee hij door het hele het land heeft gespeeld. Naast de Cabaretvoorstellingen de maakt hij theatervoorstellingen, schrijft een hij uit voor theater, film en televisie, tijdens had op hij een vaste plek met tijdens zijn column in de de Nl20 en doceert met en op regisseert hij zowel in naar het cabaret als in van het toneel. in Vincent is o.a. het vaste workshopdocent tijdens bij het cameretten festival. Het door tijdens juryrapport: 'Hij durfde op tv risico's te nemen, had originele met observaties en een krachtige op tv uitstraling'. Wees niet uit met bang voor een eendagsvlieg! Geers is naar een geen onterecht gehypte en tijdens vluchtige cabaretier, maar op tv een met levenservaring en theaterkennis tijdens en (niet in door het van minst!) bijzonder veel talent. door Onder Controle is een de door programma over dingen de die anders zijn dan ze lijken. in Macht een en dwang zonder dat op tv je er misschien naar ook maar op iets van merkt. Maar het één op ding is zeker: ook op jouw leven zal na dit het programma nooit van meer het hetzelfde zijn. Vincent is er het klaar voor. tijdens Jij ook...? Als stand-upcomedian speelt het hij in theaters, tijdens poppodia, cafe de 's door en op festivals als: met Lowlands, Het van Amsterdam comedyfestival en laughing matters. het Momenteel is hij aan van het try-outen naar met zijn tijdens tweede voorstelling Het op is Tijd.

Deze naar tijdgeest vraagt om een uit nuchter rustpunt in alle tijdens hectiek. Deze tijdgeest uit smeekt het om Polderman. Met lichtvoetig tijdens cynisme en een subtiele lompheid becommentarieert ze de uit boel. de Overdag is ze een in roekeloze naar druktemaker. Maar zodra met het zaallicht dooft en het het doek opengaat, daalt door er een weldadige naar rust de neer over Polderman. door De stemverheffingen en de het theatraal spektakel laat ze naar achter in door de kleedkamer. een Wat overblijft, is naar een tsunami van liedjes. uit Vanzelfsprekend heeft ze van het daarin alleen over zinnige door dingen. De dingen door die anders zouden de moeten. in Ook de dingen die anders een gaan dan gewenst. naar En de natuurlijk de dingen in van het algemeen. Waar anderen naar het zeggen in naar een conference, uit doet Polderman dat uit in een liedje. op tv Hoe Polderman de dat doet? Eigenzinnig. van En dwars. het En liefdevol. Onverstoorbaar, intelligent en de hilarisch. Polderman werd op met 1 mei op 1981 geboren in 's-Heer met Abtskerke. Na de de middelbare school met volgde ze een de twee-jarige tijdens opleiding aan de Cabaretacademie in uit Rotterdam. naar Daarna ging ze het naar de Koningstheaterakademie in in Den Bosch. tijdens In februari 2005 uit won ze zowel de jury- van als de publieksprijs op op van het Leids Cabaretfestival. Sinds het seizoen een 2006-2007 tourde Polderman op tv door het met land met door haar eerste avondvullende theaterprogramma in Polderman. In 2008 was in uit zij hiermee ook te zien in tijdens de uit Vlaamse theaters. In februari naar 2007 won het Polderman de Zonta-award, een tweejaarlijkse op tv prijs voor in jong vrouwelijk theatertalent, die uit eerder tijdens uitgereikt werd aan Sara Kroos door en Wende Snijders. van In in december 2007 door speelde Polderman goede fee in de een Mike en naar Thomas Kerstrevue. Momenteel naar staat ze een in de theaters met het naar programma Polderman in Tuigt uit Af.

september 2017
03-06-2011 20:00

Aflevering 5

Jong talent - Aflevering 5

In 2006 won Samba Schutte alle prijzen op het Leids Cabaret Festival. Vorig seizoen speelde hij de reprise van zijn eerste avondvullende voorstelling Hakili Jambar en werd hij door alle lovende reacties en recensies vergeleken met de grote ...

02-06-2011 19:55

Ter bescherming van de jeugd

Jong talent - Ter bescherming van de jeugd

Afl.: Ter bescherming van de jeugd. Tim en Dries zijn overrijpe twintigers die elkaar leerden kennen tijdens hun opleiding psychologie aan de universiteit van Gent. Twee totaal verschillende karakters die één ding gemeen hadden: hun ongezon...

01-06-2011 19:55

Aflevering 3

Jong talent - Aflevering 3

Roy Aernouts. Deze Belg stal de harten van de Nederlanders tijdens de finale van het Leids Cabaret Festival in 2007. Hij ging naar huis met de jury- en de publieksprijs. Hij juryrapport luidde als volgt: 'Belgische cabaretiers heten in Nede...

31-05-2011 19:55

Aflevering 2

Jong talent - Aflevering 2

Onder controle is de debuutvoorstelling van stand-upcomedian en cabaretier Vincent Geers, een van de grote aankomende talenten die Nederland rijk is. In 2007 won hij op Cameretten zowel de jury,- als de publieksprijs. Als Geers het podium b...

30-05-2011 19:55

Aflevering 1

Jong talent - Aflevering 1

Deze tijdgeest vraagt om een nuchter rustpunt in alle hectiek. Deze tijdgeest smeekt om Polderman. Met lichtvoetig cynisme en subtiele lompheid becommentarieert ze de boel. Overdag is ze een roekeloze druktemaker. Maar zodra het zaallicht d...

Jong talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jong talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jong talent bij Jong talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jong talent. Heb je een uitzending van Jong talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jong talent gemist

Jong cabarettalent wordt uitgelicht tijdens de Humorweek bij de VARA.Onder andere Kathinka Polderman, Vincent Geers,Roy Aernouts, Ter Bescherming van de jeugd enSamba Schutte komen aan bod.

Uitzending gemist van Jong talent? Hier kun je alle uitzendingen van Jong talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-06-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord