Programma gemist?

In naar 2006 won in Samba Schutte alle prijzen het op het in Leids Cabaret Festival. Vorig seizoen speelde op hij van de reprise van zijn eerste uit avondvullende voorstelling Hakili van Jambar en werd het hij door alle naar van lovende reacties en recensies vergeleken met een de tijdens grote namen binnen een het cabaret. Samba Schutte, half-Nederlands, in de half-Mauretaans, groeide op in Ethiopië en het kwam in 2001 een naar Nederland de om zijn met passie - entertainen- te verwezenlijken. op Dankzij zijn naar theateropleiding, zijn vele reizen door en een uit internationale, multiculturele opvoeding, met vervormde hij zich snel het tot een sterk, van authentiek en door inspirerend artiest: op het in in podium, televisie en film. Samba op studeerde in in 2006 af op van de Hogeschool voor de Kunsten tijdens door te Utrecht. Tijdens zijn studie ontwikkelde in hij zich met snel in tot de getalenteerde entertainer die hij tijdens het vandaag is. Zodra hij een naar Nederland naar kwam (2001) begon door Samba in het Engels te stand-uppen. het In uit 2004 besloot uit hij om Nederlandstalig op uit te treden en haalde een hij de tijdens finale van van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en met de met Culture Comedy op tv Award. In 2005 speelde door Samba voor uit het eerst mee met de Comedy een Explosion en werd tijdens hij snel de toegevoegd aan de A-formatie op op van dit comedygezelschap. van In 2006 won Samba het de Jury- en Publieksprijs op uit het Leids Cabaret tijdens Festival met met zijn voorstelling Kun de Min door Woni An (Dit op is wie ik de ben). Hij kreeg 90% tijdens van de publieksstemmen en het de Jury uit had geen kritiek door op zijn programma: een historische naar prestatie werd van neergezet. In het 2007 ging de Samba in première met zijn uit eerste avondvullende een show, Hakili Jambar op tv (De Geest van een Krijger). op Door de de lovende recensies speelde Samba uit zijn show een voor drie seizoenen. Hij met toerde niet alleen op tijdens door heel Nederland, maar speelde de ook internationaal met in o.a. van de V.S., Engeland, Roemenië, met Zuid-Afrika, België, Kenia, Singapore, met Kuala tijdens Lumpur, Brunei, Jakarta, Istanbul, Tripoli en met de op Curaçao. Samba wil de op tv wereld veroveren. uit Hij spreekt vloeiend de Nederlands, Engels, Frans en Amhaars in en speelde tijdens al heel wat uit buiten op de Nederlandse grenzen.

Afl.: Ter bescherming van tijdens van de jeugd. Tim en Dries een zijn overrijpe naar twintigers uit die elkaar leerden het kennen tijdens hun opleiding psychologie aan met de universiteit van een naar Gent. Twee totaal met verschillende karakters die een één ding gemeen hadden: hun van ongezonde fascinatie voor mooie in lelijkheid. uit Beiden deden ervaring met op in verschillende cabaretformaties met maar het staan sinds november uit 2006 als duo in op de planken. In op mei 2007 wonnen ze het de jury- én publieksprijs van op het een Cabareteske festival een in Eindhoven. Het energieke naar duo brengt powercabaret de met kloten met een hier en naar daar een krakende noot muziek. met een Ze laten een frisse met wind in tijdens het comedylandschap omdat zij zich naar inhoudelijk opmerkbaar onderscheiden door van de hedendaagse thema's op binnen de door stand-up en met het cabaret. Geen naar maatschappijkritiek, politieke grappen of lachen in de met bejaarden en minderheidsgroepen. Zij het zoeken hun van inspiratie in de psychologie van van de mens de en de absurditeit naar van het leven zoals het het is. tijdens Neem een dagdagelijkse gebeurtenis, de de zet ze op een op podium en plots wordt ze de grappig. In hun uit nieuwe cabaretprogramma maken naar Dries en met Tim op hun typerend, een eigenzinnige manier meer door dan ooit naar gebruik een van hun achtergrond van als psychologen. Om deze naar voorstelling te maken, worstelden ze van zich door bergen op tv psychologische naar literatuur, interviewden ze een professors, therapeuten en patiënten, ze uit lieten het zich opnemen in de psychiatrie het en bezochten het op orakel van de op tv op tv Heilige Franciscus van Assisi. Dit alles van met met slechts één enkel doel: een van antwoord te het vinden op tijdens de vraag: 'wie naar zijn wij en waar is uit onze pianist?' uit Inderdaad, vroeger had van Ter Bescherming van de een Jeugd een pianist. van Nu is hij de er niet tijdens meer. Een toevalligheid? tijdens Of zit er meer uit achter? In ieder het geval, Dries een vindt het beter zo tijdens uit maar Tim wordt verteerd door een van schuldgevoel. het 'California' toont de driehoeksverhouding tussen in de leden het van een cabarettrio. in Drie mensen in die op hun eigen een manier op zoek zijn van naar het de realisatie van hun verlangens, uit de drie mensen die in een ander pad de kiezen naar dezelfde haven, drie door goudzoekers op uit weg naar in California.

Roy Aernouts. een Deze Belg een stal de naar harten van de Nederlanders op tijdens de finale van uit het Leids Cabaret van Festival met in 2007. Hij ging naar huis de een met de jury- en met de publieksprijs. op tv Hij juryrapport luidde als volgt: van 'Belgische een cabaretiers heten in tijdens Nederland vaak absurdistisch een te zijn. In het geval door van Roy Aernouts door spreken we naar liever van een surrealist. het Hij sleept je tijdens mee tijdens in een wonderlijke wereld vol in wonderlijke gebeurtenissen en tijdens gebeurtenieten - als we een het het tegenovergestelde van gebeurtenissen zo van mogen aanduiden. Alles, altijd naar en overal tijdens is zijn debuutvoorstelling waarin tijdens hij op cynische de naar wijze naar hobby's en waarin een waarachtigheid, aandacht en liefde het zaken zijn waarom het je moet schreeuwen.' van Vlaming Roy van Aernouts (winnaar VARA een Leids in Cabaret Festival 2007) in staat op het podium uit alsof hij er werd op tv geboren. Aan het op tv kleinste naar gebaar, het zachtste woord en het in op meest fluisterende gitaarakkoord de heeft hij genoeg. Als volleerd het songschrijver uit en theatermaker sleept deze charmante van Vlaamse reus je uit mee in een op tv wereld vol naar wonderlijke gebeurtenissen. door Aernouts' eerste avondvullende de cabaretprogramma Alles Altijd en Overal is van een in 2008 succesvol in première tijdens gegaan. het 'Roy Aernouts zoekt zijn door thema's dicht bij de op tv realiteit: met van nummers over de liefde, door ontrouw en fout uit gelopen van relaties. De banaliteit van de door anekdotes is van slechts schijn, maar van spreidt een gevoel op tentoon van van algemene onbestemdheid. Aernouts (1980) is een op kind van zijn op tv met tijd die met een nummer als in 'Ik zoek naar een hobby' door de doelloosheid van zijn naar generatie op uitdrukt.' (De Morgen) Doodvermoeid wordt hij een wakker, rust de even de uit in de zetel op en verveelt van zich bij de koffie. Hij met zoekt een tijdens reden om op tv te betogen, een verklaring voor zijn de ontrouw en verlangt van in wanhopig naar een hobby. Roy het legt door uit waarom vrijdag geen dag is met en waarom we door op met zoek moeten gaan een naar de humor die van ons door verbindt.

Onder door controle is de debuutvoorstelling met van stand-upcomedian en cabaretier het in Vincent Geers, een van de het grote de aankomende talenten die naar Nederland rijk is. In tijdens 2007 won hij op Cameretten met op tv zowel de jury,- als de publieksprijs. een Als Geers het het podium bestijgt zien een met we een sympathieke en de innemende jongen die het publiek met op prikkelt met grappen uit het naar dagelijks leven en van geestige anekdotes. uit Vincent Geers is theatermaker/stand-upcomedian. van In 2007 studeerde op hij af aan het de opleiding in Theaterdocent in Amsterdam. een 3 maanden de later won hij zowel de Jury door als door publieksprijs van het Cameretten tijdens Festival van in Rotterdam. Onder Controle in was zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling door in waarmee hij door het hele tijdens land door heeft gespeeld. Naast Cabaretvoorstellingen maakt naar hij theatervoorstellingen, van schrijft hij een voor theater, film op tv en televisie, had hij een de vaste plek op met zijn column in de de tijdens Nl20 en doceert uit en regisseert hij zowel in het op cabaret een als in het met toneel. Vincent is o.a. vaste de workshopdocent bij door het cameretten festival. op Het juryrapport: 'Hij de durfde risico's te met nemen, had op originele observaties en tijdens een krachtige uitstraling'. Wees naar niet bang voor een het eendagsvlieg! Geers uit is geen op tv onterecht gehypte tijdens en vluchtige cabaretier, een maar een met levenservaring een en theaterkennis en (niet in naar van het minst!) bijzonder veel het talent. Onder Controle is een door op tv programma over dingen die uit anders zijn van dan ze lijken. Macht uit en dwang zonder op tv dat je er naar misschien ook maar iets van van op tv merkt. Maar één ding is op tv zeker: het ook jouw leven zal na dit uit programma in nooit meer hetzelfde de zijn. Vincent is naar er klaar voor. van Jij ook...? op Als stand-upcomedian speelt hij in theaters, een uit poppodia, cafe 's en een op festivals als: naar Lowlands, Het Amsterdam comedyfestival en een laughing matters. Momenteel op tv is naar hij aan met het try-outen met op zijn tweede voorstelling de Het is Tijd.

Deze op tv tijdgeest vraagt om een nuchter op rustpunt in naar alle hectiek. Deze tijdgeest naar smeekt om Polderman. de op tv Met lichtvoetig cynisme en subtiele op lompheid becommentarieert ze een de boel. Overdag is het het ze een roekeloze druktemaker. op Maar zodra het het zaallicht dooft en het het doek opengaat, daalt er het een tijdens weldadige rust neer over door Polderman. De stemverheffingen en door door het theatraal spektakel uit laat ze achter in de in kleedkamer. Wat in overblijft, is een tsunami met van liedjes. Vanzelfsprekend heeft met ze het in daarin alleen over door zinnige dingen. door De dingen die naar anders zouden moeten. in Ook de dingen die tijdens anders gaan in dan gewenst. En natuurlijk de uit dingen in het door algemeen. door Waar anderen het zeggen een in een een conference, doet Polderman dat van in een liedje. een Hoe Polderman uit dat doet? Eigenzinnig. En dwars. op tv En de liefdevol. Onverstoorbaar, intelligent en met hilarisch. met Polderman werd op 1 naar mei 1981 geboren in op tv 's-Heer Abtskerke. in Na de middelbare uit school volgde ze de twee-jarige met opleiding aan van de Cabaretacademie in door Rotterdam. Daarna ging ze uit naar de naar Koningstheaterakademie uit in Den Bosch. In februari tijdens 2005 won ze zowel op tv de jury- op als de publieksprijs van op het Leids Cabaretfestival. een Sinds het door seizoen 2006-2007 op tv tourde Polderman door de het land met van haar eerste door avondvullende theaterprogramma Polderman. In 2008 een was naar zij hiermee ook te zien tijdens in de Vlaamse theaters. op In februari een 2007 won Polderman het de Zonta-award, met een tweejaarlijkse prijs voor jong van vrouwelijk theatertalent, die het eerder uitgereikt op tv werd aan Sara Kroos een en Wende Snijders. op In december 2007 naar speelde Polderman van goede fee in de het Mike en op Thomas Kerstrevue. Momenteel van staat op tv ze in de het theaters met het programma Polderman in Tuigt in Af.

juli 2019
03-06-2011 20:00

Aflevering 5

Jong talent - Aflevering 5

In 2006 won Samba Schutte alle prijzen op het Leids Cabaret Festival. Vorig seizoen speelde hij de reprise van zijn eerste avondvullende voorstelling Hakili Jambar en werd hij door alle lovende reacties en recensies vergeleken met de grote ...

02-06-2011 19:55

Ter bescherming van de jeugd

Jong talent - Ter bescherming van de jeugd

Afl.: Ter bescherming van de jeugd. Tim en Dries zijn overrijpe twintigers die elkaar leerden kennen tijdens hun opleiding psychologie aan de universiteit van Gent. Twee totaal verschillende karakters die één ding gemeen hadden: hun ongezon...

01-06-2011 19:55

Aflevering 3

Jong talent - Aflevering 3

Roy Aernouts. Deze Belg stal de harten van de Nederlanders tijdens de finale van het Leids Cabaret Festival in 2007. Hij ging naar huis met de jury- en de publieksprijs. Hij juryrapport luidde als volgt: 'Belgische cabaretiers heten in Nede...

31-05-2011 19:55

Aflevering 2

Jong talent - Aflevering 2

Onder controle is de debuutvoorstelling van stand-upcomedian en cabaretier Vincent Geers, een van de grote aankomende talenten die Nederland rijk is. In 2007 won hij op Cameretten zowel de jury,- als de publieksprijs. Als Geers het podium b...

30-05-2011 19:55

Aflevering 1

Jong talent - Aflevering 1

Deze tijdgeest vraagt om een nuchter rustpunt in alle hectiek. Deze tijdgeest smeekt om Polderman. Met lichtvoetig cynisme en subtiele lompheid becommentarieert ze de boel. Overdag is ze een roekeloze druktemaker. Maar zodra het zaallicht d...

Jong talent gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Jong talent de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Jong talent bij Jong talent liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Jong talent. Heb je een uitzending van Jong talent gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Jong talent gemist

Jong cabarettalent wordt uitgelicht tijdens de Humorweek bij de VARA.Onder andere Kathinka Polderman, Vincent Geers,Roy Aernouts, Ter Bescherming van de jeugd enSamba Schutte komen aan bod.

Uitzending gemist van Jong talent? Hier kun je alle uitzendingen van Jong talent kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 03-06-2011 om 20:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord