Programma gemist?

Portret de van meerdere gezinnen die naar een kind(je) op tv hebben dat autistisch uit is. Autisme uit zich van bij ieder een kind anders, ieder kind de is uniek en op tv ook elk met gezin verschilt. Die diversiteit wordt uit het in beeld gebracht. De tijdens gepassioneerde orthopedagoge Colette de uit Bruin begeleidt de op gezinnen. een Zij geeft ook praktische op tv tips en adviezen voor de de kijker. de Colette de Bruin gaat in door op uit het aanbrengen van structuur en in uit het sluiten van mappen. Kinderen de met door autisme maken mappen aan uit in hun hoofd. door Elke nieuwe indruk uit opent een nieuwe map. Als het deze mappen in niet gesloten worden, blijven uit ze met op een 'punthoofd' zitten met en worden ze druk tijdens en niet met begrepen het door hun omgeving. op tv Sven is 14 jaar en op tv zit op de havo. in tijdens Hij is druk en praat je de de door oren van het hoofd en van de is snel afgeleid. naar Echte vrienden heeft de hij niet. Zijn grootste kameraden zijn tijdens naar zijn bijen. Sven heeft geleerd het structuur een aan te brengen in het zijn hoofd. Had hij regelmatig op een vol op tv hoofd, tijdens na een jaar intensieve op tv training, kan hij uit nu zelf de map sluiten een en rust in aanbrengen.

Portret met van meerdere de gezinnen die een kind(je) hebben dat van autistisch is. Autisme van uit naar zich bij ieder kind uit anders, een ieder kind is in uniek en ook elk gezin een verschilt. Die in diversiteit wordt in op beeld gebracht. De gepassioneerde op orthopedagoge Colette de van Bruin begeleidt de uit gezinnen. Zij geeft ook naar praktische tips en de adviezen voor op de kijker. We volgen een op tv de ouders van Dik en een Justin. uit Dik is 14 jaar en heeft door naast autisme, van het tijdens syndroom van Down. Zijn dagindeling wordt tijdens van tevoren bepaald op door foto's. het Dat biedt hem duidelijkheid uit van en brengt rust. Colette een de Bruin, gedragsdeskundige Autisme, door begeleidt het op gezin naar zelfstandigheid van Dik. van de Ooit gaat Dik het op kamers, maar voordat het zover door is, op moet hij in vertrouwen krijgen in van zijn eigen kunnen. Maar het ook zijn moeder Resi moet naar leren Dik los met op te laten. Aan naar de hand van in duidelijke voorbeelden laat Colette zien dat tijdens op tv Dik meer kan dan in zijn moeder denkt. Ook het Justin is autistisch op tv en verstandelijk een gehandicapt. Deze 8-jarige, in bewegelijke jongen uit is een bron uit van zorg voor een het gezin. Want niet alleen zijn een moeder op heeft een dagtaak met aan Justin, op tv ook zijn zusjes Jill en met Lynn zijn betrokken bij het de in opvoeding van Justin. Duidelijkheid en tijdens de voorspelbaarheid zijn de voornaamste zaken om met uit Justin rust te het geven.

Portret van met meerdere gezinnen die door een kind(je) hebben op dat autistisch het is. Autisme uit op tv zich bij ieder met kind anders, ieder de kind is uniek en tijdens ook elk gezin verschilt. op Die diversiteit wordt naar in tijdens beeld gebracht. met De gepassioneerde orthopedagoge Colette de uit Bruin begeleidt de gezinnen. de Zij geeft met ook praktische tips een en in adviezen voor de kijker. met We krijgen op een kijkje in het leven in van Stijn en Wilke. op Wilke is uit 25 jaar, zij naar heeft naast op tv autisme ook een verstandelijke een beperking. uit Haar leven volgt het een vast patroon. En dat geeft de haar veiligheid. in Wilke door wil graag zelfstandig met wonen en heeft in het op tv huis van haar uit ouders met een eigen woon- en door slaapkamer. Op deze manier naar wordt ze naar klaargestoomd om van ooit de stap uit naar zelfstandigheid te maken. het Maar dat gaat de niet zonder problemen. Op een op van gegeven moment wil Wilke haar op bed niet meer naar uitkomen. op Ruim een half jaar ligt tijdens ze op bed het zonder dat naar haar ouders precies in weten wat er aan de tijdens hand is. Stijn op tv is dertien door jaar en autistisch. het Hij groeit op in als een gesloten kind van die met nergens naar toe wilde. Door met op de niet aflatende met zorg van zijn moeder Jacqueline kan door uit Stijn weer zelfstandig op tv reizen. Belangrijk want het gezin is op tv verhuisd naar Duitsland met op en hij moet elke uit dag voor school het met de trein naar tijdens Enschede. Stijn op is bang naar voor Duitsers. Met naar behulp van Colette wordt het duidelijk dat die in angst heel iets anders is op en op langzaam maar zeker gaat Stijn uit weer de op straat op naar met zijn hond de Gabber.

Portret van meerdere de door gezinnen die een kind(je) in hebben dat autistisch op is. Autisme uit zich met bij de ieder kind anders, ieder met kind is uniek en ook met met elk gezin verschilt. Die diversiteit een wordt in beeld gebracht. tijdens De gepassioneerde orthopedagoge naar Colette de door Bruin een begeleidt de gezinnen. het Zij geeft ook praktische een tips en adviezen een voor de kijker. We een zien Colette op met haar eigen pleegkind een Floor. door De opa van naar Floor is net overleden en door ze begrijpt door niet waar door hij nu is. Colette naar legt stapsgewijs uit op waar haar de opa nu is en wat de op dood inhoudt. Verder het zien de we de van achtentwintigjarige Niek. Hij tijdens woont sinds een paar uit jaar in een in begeleid woonproject. Zijn moeder tijdens heeft moeite om Niek op los te de laten. Ze is de bang dat hij niet van zonder haar kan. van Verder laat Colette tijdens zien de hoe Niek zich voorbereidt op op tv zijn tijdens verjaardag.

oktober 2020
28-06-2011 19:25

Aflevering 4

Autistisch - Aflevering 4

Portret van meerdere gezinnen die een kind(je) hebben dat autistisch is. Autisme uit zich bij ieder kind anders, ieder kind is uniek en ook elk gezin verschilt. Die diversiteit wordt in beeld gebracht. De gepassioneerde orthopedagoge Colett...

21-06-2011 19:30

Aflevering 3

Autistisch - Aflevering 3

Portret van meerdere gezinnen die een kind(je) hebben dat autistisch is. Autisme uit zich bij ieder kind anders, ieder kind is uniek en ook elk gezin verschilt. Die diversiteit wordt in beeld gebracht. De gepassioneerde orthopedagoge Colett...

14-06-2011 19:25

Aflevering 2

Autistisch - Aflevering 2

Portret van meerdere gezinnen die een kind(je) hebben dat autistisch is. Autisme uit zich bij ieder kind anders, ieder kind is uniek en ook elk gezin verschilt. Die diversiteit wordt in beeld gebracht. De gepassioneerde orthopedagoge Colett...

31-05-2011 14:00

Aflevering 1

Autistisch - Aflevering 1

Portret van meerdere gezinnen die een kind(je) hebben dat autistisch is. Autisme uit zich bij ieder kind anders, ieder kind is uniek en ook elk gezin verschilt. Die diversiteit wordt in beeld gebracht. De gepassioneerde orthopedagoge Colett...

Autistisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Autistisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Autistisch bij Autistisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Autistisch. Heb je een uitzending van Autistisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Autistisch gemist

wat nu?,In de vierdelige serie 'Autistisch, wat nu?' worden gezinnen gevolgd waarvan een of meerdere kinderen autistisch zijn.Gedragsdeskundige Autisme Colette de Bruin begeleidt de gezinnen; ze geeft uitleg en hulp aan de ouders enkinderen.

Uitzending gemist van Autistisch? Hier kun je alle uitzendingen van Autistisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-06-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!