Programma gemist?

Portret van meerdere uit gezinnen de die een kind(je) hebben dat op tv autistisch op tv is. Autisme uit zich in bij ieder kind anders, door in ieder kind is uniek en ook tijdens elk gezin verschilt. met Die diversiteit van wordt in in beeld gebracht. De gepassioneerde de orthopedagoge op Colette de Bruin begeleidt de naar gezinnen. een Zij geeft ook tijdens praktische tips en adviezen voor van de naar kijker. Colette de Bruin gaat in tijdens uit op het aanbrengen van structuur op en het op tv sluiten van mappen. Kinderen met uit autisme maken mappen in het aan in hun hoofd. Elke nieuwe op indruk op opent een nieuwe op tv map. Als uit deze mappen niet gesloten worden, naar blijven ze met een de de 'punthoofd' zitten en worden de ze druk en niet begrepen op door hun omgeving. de Sven het is 14 jaar en zit op tv op de met havo. Hij is tijdens druk met en praat je de oren op tv van door het hoofd en is snel afgeleid. van een Echte vrienden heeft hij niet. Zijn het grootste het kameraden zijn zijn bijen. Sven tijdens heeft geleerd met structuur op tv aan te brengen op in zijn hoofd. van Had hij regelmatig een vol op hoofd, na naar een jaar intensieve training, tijdens kan hij nu zelf naar op tv de map sluiten het en rust aanbrengen.

Portret op tv van meerdere gezinnen die een door kind(je) hebben dat uit autistisch is. Autisme tijdens van uit zich bij ieder kind met anders, ieder kind is van uniek en door ook elk gezin met verschilt. van Die diversiteit wordt in met beeld gebracht. uit De gepassioneerde orthopedagoge Colette de Bruin de begeleidt de gezinnen. op Zij geeft ook uit praktische tips en tijdens adviezen tijdens voor de kijker. We de volgen de ouders op tv van tijdens Dik en Justin. op tv Dik is 14 jaar en heeft uit naast door autisme, het syndroom van in Down. Zijn dagindeling wordt door van het tevoren bepaald door foto's. door Dat biedt hem duidelijkheid de en met brengt rust. tijdens Colette de Bruin, gedragsdeskundige in Autisme, begeleidt het gezin naar een zelfstandigheid van Dik. de Ooit gaat naar Dik op het kamers, maar voordat het een zover is, tijdens moet hij vertrouwen krijgen met in zijn door eigen kunnen. Maar ook op tv zijn moeder Resi moet tijdens leren Dik van los te laten. uit Aan de hand de van duidelijke voorbeelden van laat op Colette zien dat tijdens Dik meer kan dan zijn moeder op denkt. tijdens Ook Justin is autistisch met en verstandelijk gehandicapt. Deze door 8-jarige, uit bewegelijke jongen van is een bron van zorg in voor het gezin. van Want naar niet alleen zijn moeder heeft een tijdens dagtaak in aan Justin, ook naar zijn zusjes Jill van en Lynn op zijn betrokken bij de op tv opvoeding van met Justin. Duidelijkheid en op voorspelbaarheid zijn de voornaamste zaken op tv om het Justin rust te een geven.

Portret tijdens van meerdere tijdens gezinnen die een kind(je) het hebben dat in autistisch is. Autisme een uit zich bij ieder het kind anders, op tv ieder kind is uniek met en ook in elk gezin verschilt. Die diversiteit wordt van een in beeld gebracht. De gepassioneerde in orthopedagoge Colette de de Bruin met begeleidt de gezinnen. uit Zij geeft ook een praktische tips en adviezen voor de een kijker. We uit krijgen een kijkje in met de het leven van Stijn en Wilke. in Wilke is tijdens 25 jaar, tijdens zij heeft op naast autisme ook een verstandelijke in beperking. het Haar leven volgt een vast door patroon. En de dat geeft haar op tv veiligheid. Wilke een wil graag zelfstandig wonen en heeft door in het huis tijdens op van haar ouders de een eigen woon- en slaapkamer. in Op deze in manier wordt ze klaargestoomd om op ooit de de stap op tv naar zelfstandigheid te maken. Maar het dat gaat niet zonder een problemen. Op door een tijdens gegeven moment wil Wilke uit haar bed niet meer uitkomen. in Ruim een door half jaar ligt ze op op bed naar zonder dat de haar ouders door precies weten wat er aan de het hand door is. Stijn is dertien jaar een en door autistisch. Hij tijdens groeit op als tijdens een gesloten kind die nergens naar uit toe van wilde. Door de niet op aflatende zorg van zijn van met moeder Jacqueline kan op tv Stijn weer zelfstandig reizen. Belangrijk want het het gezin uit is verhuisd naar een Duitsland en in hij moet in elke dag voor uit school met de trein naar Enschede. op Stijn is op tv bang voor Duitsers. Met op behulp van Colette een wordt een duidelijk dat die het angst heel iets door anders is en de langzaam maar op tv zeker gaat Stijn weer tijdens de straat door op met zijn hond in Gabber.

Portret tijdens van meerdere gezinnen uit die een kind(je) hebben op tv dat autistisch is. op Autisme een uit zich bij een ieder kind anders, ieder kind een is de uniek en ook elk gezin verschilt. de Die diversiteit op tv wordt in beeld gebracht. naar De het gepassioneerde orthopedagoge Colette tijdens de Bruin begeleidt de op tv gezinnen. Zij geeft naar ook praktische tips een en adviezen de voor de het kijker. We zien Colette met de haar eigen pleegkind Floor. door tijdens De opa van op Floor is net overleden en op ze het begrijpt niet waar hij de nu is. naar Colette legt stapsgewijs uit naar waar haar opa nu is in en in wat de dood in inhoudt. Verder zien in we de achtentwintigjarige een Niek. Hij op tv woont sinds een paar jaar uit in een in begeleid woonproject. Zijn moeder tijdens heeft moeite om Niek uit los te laten. de uit Ze is bang dat op tv hij niet zonder haar door kan. Verder naar laat Colette zien hoe Niek op tv zich voorbereidt uit op zijn in verjaardag.

juli 2020
28-06-2011 19:25

Aflevering 4

Autistisch - Aflevering 4

Portret van meerdere gezinnen die een kind(je) hebben dat autistisch is. Autisme uit zich bij ieder kind anders, ieder kind is uniek en ook elk gezin verschilt. Die diversiteit wordt in beeld gebracht. De gepassioneerde orthopedagoge Colett...

21-06-2011 19:30

Aflevering 3

Autistisch - Aflevering 3

Portret van meerdere gezinnen die een kind(je) hebben dat autistisch is. Autisme uit zich bij ieder kind anders, ieder kind is uniek en ook elk gezin verschilt. Die diversiteit wordt in beeld gebracht. De gepassioneerde orthopedagoge Colett...

14-06-2011 19:25

Aflevering 2

Autistisch - Aflevering 2

Portret van meerdere gezinnen die een kind(je) hebben dat autistisch is. Autisme uit zich bij ieder kind anders, ieder kind is uniek en ook elk gezin verschilt. Die diversiteit wordt in beeld gebracht. De gepassioneerde orthopedagoge Colett...

31-05-2011 14:00

Aflevering 1

Autistisch - Aflevering 1

Portret van meerdere gezinnen die een kind(je) hebben dat autistisch is. Autisme uit zich bij ieder kind anders, ieder kind is uniek en ook elk gezin verschilt. Die diversiteit wordt in beeld gebracht. De gepassioneerde orthopedagoge Colett...

Autistisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Autistisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Autistisch bij Autistisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Autistisch. Heb je een uitzending van Autistisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Autistisch gemist

wat nu?,In de vierdelige serie 'Autistisch, wat nu?' worden gezinnen gevolgd waarvan een of meerdere kinderen autistisch zijn.Gedragsdeskundige Autisme Colette de Bruin begeleidt de gezinnen; ze geeft uitleg en hulp aan de ouders enkinderen.

Uitzending gemist van Autistisch? Hier kun je alle uitzendingen van Autistisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-06-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!