Programma gemist?

Portret van meerdere een gezinnen die in een kind(je) hebben van dat autistisch uit is. Autisme naar uit zich bij ieder kind anders, een ieder kind tijdens is uniek en ook het elk gezin in verschilt. Die diversiteit wordt uit in beeld gebracht. van De gepassioneerde tijdens orthopedagoge Colette de het Bruin begeleidt op de gezinnen. Zij geeft ook het tijdens praktische tips en adviezen voor naar de op tv kijker. Colette de Bruin gaat in tijdens op het aanbrengen uit van structuur en op tv het sluiten van het in mappen. Kinderen met de autisme maken mappen aan tijdens in hun hoofd. door Elke nieuwe indruk opent een op tv op nieuwe map. Als het deze mappen niet gesloten tijdens worden, blijven ze met uit een 'punthoofd' naar zitten en in worden ze druk en niet begrepen in door van hun omgeving. op Sven is 14 jaar en zit met met op de havo. op tv Hij is druk het en praat je van de oren van het hoofd en van is snel van afgeleid. Echte de vrienden heeft door hij niet. Zijn een grootste kameraden zijn zijn bijen. Sven in heeft geleerd in structuur aan uit te brengen naar in zijn hoofd. Had hij de regelmatig een van vol hoofd, na op een jaar intensieve het training, kan door hij nu zelf de map een sluiten en rust door aanbrengen.

Portret van het meerdere gezinnen die een de kind(je) hebben dat naar door autistisch is. Autisme uit op tv zich bij ieder kind anders, in tijdens ieder kind is uniek naar en ook elk gezin verschilt. van door Die diversiteit wordt in beeld door gebracht. De gepassioneerde door orthopedagoge Colette de Bruin met naar begeleidt de gezinnen. Zij geeft naar ook praktische tips en het adviezen voor de van kijker. We de volgen de ouders het van Dik en door Justin. Dik is 14 van jaar uit en heeft naast autisme, het het syndroom naar van Down. Zijn dagindeling op wordt het van tevoren bepaald de door foto's. Dat biedt hem duidelijkheid een op tv en brengt rust. Colette tijdens de Bruin, gedragsdeskundige Autisme, op begeleidt het tijdens gezin naar zelfstandigheid van Dik. uit naar Ooit gaat Dik door op kamers, maar voordat op tv het zover is, moet door hij vertrouwen krijgen een in het zijn eigen kunnen. Maar ook tijdens zijn van moeder Resi moet leren in Dik los te een laten. Aan de hand van het door duidelijke voorbeelden laat Colette op tv zien dat Dik meer naar kan dan zijn moeder uit door denkt. Ook Justin is autistisch en een verstandelijk gehandicapt. Deze op 8-jarige, bewegelijke door jongen is een op tv bron van tijdens zorg voor het tijdens gezin. Want op tv niet alleen zijn moeder een heeft een dagtaak aan Justin, in ook op tv zijn zusjes Jill en Lynn tijdens zijn betrokken naar bij de een opvoeding van in Justin. Duidelijkheid en voorspelbaarheid tijdens zijn de voornaamste zaken om uit Justin rust te op naar geven.

Portret met van meerdere gezinnen die een een kind(je) hebben naar dat autistisch is. de Autisme uit op tv zich bij ieder kind anders, in ieder uit kind is uniek en ook de elk gezin een verschilt. Die diversiteit de wordt een in beeld gebracht. in De gepassioneerde orthopedagoge Colette de Bruin tijdens begeleidt de gezinnen. de Zij geeft ook op tv van praktische tips en met adviezen voor de kijker. We de krijgen een kijkje in op het leven met van Stijn en van Wilke. Wilke is 25 door de jaar, zij heeft naast autisme ook naar naar een verstandelijke beperking. Haar leven de volgt op een vast patroon. En naar dat geeft haar veiligheid. Wilke naar wil van graag zelfstandig wonen en met heeft de in het huis door van haar ouders een eigen een woon- op en slaapkamer. Op tijdens deze manier wordt ze klaargestoomd om een van ooit de stap naar zelfstandigheid te van de maken. Maar dat gaat niet met zonder problemen. Op een in gegeven moment wil een Wilke op haar bed op tv niet meer uitkomen. Ruim een half de jaar een ligt ze op op bed zonder uit dat haar ouders precies de weten wat er het aan de hand van is. Stijn naar is dertien jaar en de autistisch. Hij groeit op het als met een gesloten kind die nergens het naar een toe wilde. Door met de niet aflatende het zorg van zijn moeder uit Jacqueline kan Stijn weer tijdens zelfstandig reizen. op Belangrijk want op het gezin is op tv verhuisd naar Duitsland op en hij moet elke dag met voor school met de op trein naar op tv Enschede. Stijn is bang een voor Duitsers. Met de behulp van het Colette wordt een duidelijk dat naar die angst heel iets anders de is en langzaam met maar zeker in gaat Stijn weer van de straat op op met zijn hond de Gabber.

Portret van de meerdere van gezinnen die een kind(je) de hebben dat autistisch is. Autisme het uit zich bij van ieder kind anders, op ieder kind tijdens is een uniek en ook elk gezin verschilt. het Die diversiteit wordt een in beeld de gebracht. De gepassioneerde de orthopedagoge Colette uit de Bruin begeleidt uit de gezinnen. Zij geeft met ook praktische tips en de adviezen het voor de naar kijker. We zien Colette met haar van eigen pleegkind Floor. op met De opa van Floor is het net overleden en ze van begrijpt niet op tv waar een hij nu is. Colette het legt stapsgewijs door uit waar haar opa het nu is en wat in de op dood inhoudt. Verder zien we de de achtentwintigjarige Niek. in Hij woont tijdens sinds een paar jaar met in een begeleid woonproject. door Zijn tijdens moeder heeft moeite om Niek op los te op tv laten. Ze is de bang dat hij niet van in zonder haar kan. Verder laat Colette naar zien hoe Niek tijdens zich op voorbereidt op zijn een verjaardag.

april 2021
28-06-2011 19:25

Aflevering 4

Autistisch - Aflevering 4

Portret van meerdere gezinnen die een kind(je) hebben dat autistisch is. Autisme uit zich bij ieder kind anders, ieder kind is uniek en ook elk gezin verschilt. Die diversiteit wordt in beeld gebracht. De gepassioneerde orthopedagoge Colett...

21-06-2011 19:30

Aflevering 3

Autistisch - Aflevering 3

Portret van meerdere gezinnen die een kind(je) hebben dat autistisch is. Autisme uit zich bij ieder kind anders, ieder kind is uniek en ook elk gezin verschilt. Die diversiteit wordt in beeld gebracht. De gepassioneerde orthopedagoge Colett...

14-06-2011 19:25

Aflevering 2

Autistisch - Aflevering 2

Portret van meerdere gezinnen die een kind(je) hebben dat autistisch is. Autisme uit zich bij ieder kind anders, ieder kind is uniek en ook elk gezin verschilt. Die diversiteit wordt in beeld gebracht. De gepassioneerde orthopedagoge Colett...

31-05-2011 14:00

Aflevering 1

Autistisch - Aflevering 1

Portret van meerdere gezinnen die een kind(je) hebben dat autistisch is. Autisme uit zich bij ieder kind anders, ieder kind is uniek en ook elk gezin verschilt. Die diversiteit wordt in beeld gebracht. De gepassioneerde orthopedagoge Colett...

Autistisch gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Autistisch de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Autistisch bij Autistisch liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Autistisch. Heb je een uitzending van Autistisch gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Autistisch gemist

wat nu?,In de vierdelige serie 'Autistisch, wat nu?' worden gezinnen gevolgd waarvan een of meerdere kinderen autistisch zijn.Gedragsdeskundige Autisme Colette de Bruin begeleidt de gezinnen; ze geeft uitleg en hulp aan de ouders enkinderen.

Uitzending gemist van Autistisch? Hier kun je alle uitzendingen van Autistisch kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 4
  • Laatste uitzending op 28-06-2011 om 19:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!