Programma gemist?

Afl.: in Caribbean Combo kerstspecial. Caribbean Combo op tv viert een de vrolijke naar kerst. Murth Mossel, de Jandino Asporaat, Roué Verveer en van Howard Komproe zetten de in boel van weer op zijn kop in in deze show vol door muziek, van dans en zang maar vooral door heel het veel comedy. Genieten de dus!

Na het enorme naar succes van Caribbean het Combo in het het theater, komen door de mannen nu terug door naar met een tv-editie Tijd van voor Caribbean door Combo. Waar de het heren normaal gesproken vooral op het een podium door belicht worden, zien we door ze nu juist van achter de de schermen. Als kijker krijgen op tv we nu in een inkijkje in de van kleedkamer van het tijdens theater op tv waar ze optreden. En een daar leren op tv de we de mannen door van een andere kant kennen. op Met op tv hun visie op dagelijkse het en wereldse zaken, met uit humor en naar muziek.

Vier bloeiende solocarrières tijdens van comedians een met dezelfde Caribische een afkomst. op De warmte straalt je als met het het ware al tegemoet. door De vier gaan, van samen met DJ tijdens Switch, een unieke samenwerking aan. in Ze op bundelen hun krachten om er een een uit bijzondere voorstelling van te door maken vol stand-upcomedy, sketches, uit muziek en dans. door Met uit Murth Mossel, Jandino Asporaat, van Howard Komproe en Roué met Verveer.

juni 2021
26-12-2011 20:35

Caribbean Combo kerstspecial

Carribean Combo - Caribbean Combo kerstspecial

Afl.: Caribbean Combo kerstspecial. Caribbean Combo viert een vrolijke kerst. Murth Mossel, Jandino Asporaat, Roué Verveer en Howard Komproe zetten de boel weer op zijn kop in deze show vol muziek, dans en zang maar vooral heel veel comedy....

30-08-2011 21:20

Aflevering 1

Carribean Combo - Aflevering 1

Na het enorme succes van Caribbean Combo in het theater, komen de mannen nu terug met een tv-editie Tijd voor Caribbean Combo. Waar de heren normaal gesproken vooral op het podium belicht worden, zien we ze nu juist achter de schermen. Als ...

31-05-2011 21:45

Aflevering 1

Carribean Combo - Aflevering 1

Vier bloeiende solocarrières van comedians met dezelfde Caribische afkomst. De warmte straalt je als het ware al tegemoet. De vier gaan, samen met DJ Switch, een unieke samenwerking aan. Ze bundelen hun krachten om er een bijzondere voorste...

Carribean Combo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carribean Combo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carribean Combo bij Carribean Combo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carribean Combo. Heb je een uitzending van Carribean Combo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carribean Combo gemist

Altijd afwisselend, altijd origineel, altijd lachen, altijd muziek. De deelnemende cabaretiers en comedians spelen inde voorstellingen van 'Daar zal je ze hebben' altijd nieuw en ander materiaal. Dus hier krijg je de extra's! CaribbeanCombo, met medewerking van Roué Verveer, Jandino Asporaat, Murth Mossel, Howard Komproe en DJ-Switch, is dewinterspecial van 2010

Uitzending gemist van Carribean Combo? Hier kun je alle uitzendingen van Carribean Combo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-12-2011 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!