Programma gemist?

Afl.: Caribbean door Combo kerstspecial. Caribbean door Combo op viert een vrolijke kerst. Murth een Mossel, Jandino Asporaat, het Roué Verveer uit en Howard Komproe zetten naar de boel naar weer op een zijn kop in deze show vol in muziek, dans en in van zang maar vooral heel veel comedy. het Genieten een dus!

Na het het enorme succes van Caribbean het Combo in het de theater, komen de uit tijdens mannen nu terug met een in tv-editie Tijd voor tijdens Caribbean Combo. Waar een de heren het normaal gesproken vooral op het in podium van belicht worden, zien we ze uit nu juist achter naar de schermen. op Als in kijker krijgen we nu een een inkijkje in de op kleedkamer van het op theater waar ze optreden. met En daar leren in de de we de mannen in van een andere kant van kennen. door Met hun visie een op dagelijkse en wereldse zaken, in met door humor en muziek.

Vier de bloeiende solocarrières van comedians door met dezelfde Caribische naar afkomst. De warmte straalt het je op tv als het ware al naar tegemoet. De vier gaan, door samen met DJ het Switch, een in unieke samenwerking aan. het Ze bundelen hun krachten naar om er een door bijzondere voorstelling tijdens van te een maken vol stand-upcomedy, sketches, muziek naar en dans. door Met Murth Mossel, Jandino op tv Asporaat, Howard door Komproe en Roué op tv Verveer.

oktober 2020
26-12-2011 20:35

Caribbean Combo kerstspecial

Carribean Combo - Caribbean Combo kerstspecial

Afl.: Caribbean Combo kerstspecial. Caribbean Combo viert een vrolijke kerst. Murth Mossel, Jandino Asporaat, Roué Verveer en Howard Komproe zetten de boel weer op zijn kop in deze show vol muziek, dans en zang maar vooral heel veel comedy....

30-08-2011 21:20

Aflevering 1

Carribean Combo - Aflevering 1

Na het enorme succes van Caribbean Combo in het theater, komen de mannen nu terug met een tv-editie Tijd voor Caribbean Combo. Waar de heren normaal gesproken vooral op het podium belicht worden, zien we ze nu juist achter de schermen. Als ...

31-05-2011 21:45

Aflevering 1

Carribean Combo - Aflevering 1

Vier bloeiende solocarrières van comedians met dezelfde Caribische afkomst. De warmte straalt je als het ware al tegemoet. De vier gaan, samen met DJ Switch, een unieke samenwerking aan. Ze bundelen hun krachten om er een bijzondere voorste...

Carribean Combo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carribean Combo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carribean Combo bij Carribean Combo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carribean Combo. Heb je een uitzending van Carribean Combo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carribean Combo gemist

Altijd afwisselend, altijd origineel, altijd lachen, altijd muziek. De deelnemende cabaretiers en comedians spelen inde voorstellingen van 'Daar zal je ze hebben' altijd nieuw en ander materiaal. Dus hier krijg je de extra's! CaribbeanCombo, met medewerking van Roué Verveer, Jandino Asporaat, Murth Mossel, Howard Komproe en DJ-Switch, is dewinterspecial van 2010

Uitzending gemist van Carribean Combo? Hier kun je alle uitzendingen van Carribean Combo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-12-2011 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!