Programma gemist?

Afl.: tijdens Caribbean Combo met kerstspecial. Caribbean Combo viert een uit vrolijke kerst. Murth Mossel, door Jandino Asporaat, Roué in Verveer en door Howard Komproe zetten uit de boel weer op uit zijn kop het in deze show vol naar muziek, dans een en zang maar vooral op tv heel veel comedy. met Genieten uit dus!

Na het enorme tijdens succes het van Caribbean Combo in het de naar theater, komen de mannen nu tijdens terug de met een tv-editie Tijd voor tijdens Caribbean Combo. Waar de een heren normaal gesproken het vooral een op het podium naar belicht worden, zien we een ze nu juist achter tijdens de de schermen. Als kijker krijgen op we nu tijdens een inkijkje in het de kleedkamer de van het theater waar ze in optreden. En het daar leren door de we de mannen in van een de andere kant kennen. Met hun van visie op dagelijkse en met wereldse met zaken, met humor en naar muziek.

Vier van bloeiende solocarrières van van comedians met dezelfde Caribische met afkomst. De de warmte straalt je als het uit ware een al tegemoet. De vier gaan, op samen met DJ op tv tijdens Switch, een unieke samenwerking aan. Ze naar bundelen een hun krachten om de er een met bijzondere voorstelling van te maken vol naar stand-upcomedy, sketches, muziek op en dans. Met uit Murth op Mossel, Jandino naar Asporaat, Howard Komproe en Roué een Verveer.

december 2021
26-12-2011 20:35

Caribbean Combo kerstspecial

Carribean Combo - Caribbean Combo kerstspecial

Afl.: Caribbean Combo kerstspecial. Caribbean Combo viert een vrolijke kerst. Murth Mossel, Jandino Asporaat, Roué Verveer en Howard Komproe zetten de boel weer op zijn kop in deze show vol muziek, dans en zang maar vooral heel veel comedy....

30-08-2011 21:20

Aflevering 1

Carribean Combo - Aflevering 1

Na het enorme succes van Caribbean Combo in het theater, komen de mannen nu terug met een tv-editie Tijd voor Caribbean Combo. Waar de heren normaal gesproken vooral op het podium belicht worden, zien we ze nu juist achter de schermen. Als ...

31-05-2011 21:45

Aflevering 1

Carribean Combo - Aflevering 1

Vier bloeiende solocarrières van comedians met dezelfde Caribische afkomst. De warmte straalt je als het ware al tegemoet. De vier gaan, samen met DJ Switch, een unieke samenwerking aan. Ze bundelen hun krachten om er een bijzondere voorste...

Carribean Combo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carribean Combo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carribean Combo bij Carribean Combo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carribean Combo. Heb je een uitzending van Carribean Combo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carribean Combo gemist

Altijd afwisselend, altijd origineel, altijd lachen, altijd muziek. De deelnemende cabaretiers en comedians spelen inde voorstellingen van 'Daar zal je ze hebben' altijd nieuw en ander materiaal. Dus hier krijg je de extra's! CaribbeanCombo, met medewerking van Roué Verveer, Jandino Asporaat, Murth Mossel, Howard Komproe en DJ-Switch, is dewinterspecial van 2010

Uitzending gemist van Carribean Combo? Hier kun je alle uitzendingen van Carribean Combo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-12-2011 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!