Programma gemist?

Afl.: uit Caribbean Combo op kerstspecial. Caribbean Combo viert met een vrolijke kerst. Murth Mossel, naar Jandino Asporaat, tijdens Roué Verveer en Howard het de Komproe zetten de boel weer van op zijn kop van in deze de show vol muziek, naar dans en zang van maar vooral heel veel comedy. door Genieten tijdens dus!

Na het enorme naar succes van Caribbean tijdens Combo in het door theater, de komen de mannen met nu terug met een tv-editie op Tijd voor Caribbean met Combo. met Waar de heren op normaal gesproken vooral op het het door podium belicht worden, zien van we ze nu op tv juist achter de uit schermen. Als kijker de krijgen we uit nu een inkijkje in een de kleedkamer van het in theater tijdens waar ze optreden. En uit daar leren de we de naar op mannen van een andere naar kant kennen. uit Met hun visie op dagelijkse tijdens en in wereldse zaken, met humor en een muziek.

Vier bloeiende solocarrières uit op tv van comedians met dezelfde op tv Caribische afkomst. De warmte het straalt je als het het ware al tegemoet. tijdens De tijdens vier gaan, samen met DJ door Switch, op een unieke samenwerking aan. Ze een met bundelen hun krachten op om er een bijzondere op voorstelling van te maken vol op tv stand-upcomedy, een sketches, muziek en in dans. Met Murth Mossel, door Jandino Asporaat, op tv Howard Komproe en Roué tijdens Verveer.

maart 2021
26-12-2011 20:35

Caribbean Combo kerstspecial

Carribean Combo - Caribbean Combo kerstspecial

Afl.: Caribbean Combo kerstspecial. Caribbean Combo viert een vrolijke kerst. Murth Mossel, Jandino Asporaat, Roué Verveer en Howard Komproe zetten de boel weer op zijn kop in deze show vol muziek, dans en zang maar vooral heel veel comedy....

30-08-2011 21:20

Aflevering 1

Carribean Combo - Aflevering 1

Na het enorme succes van Caribbean Combo in het theater, komen de mannen nu terug met een tv-editie Tijd voor Caribbean Combo. Waar de heren normaal gesproken vooral op het podium belicht worden, zien we ze nu juist achter de schermen. Als ...

31-05-2011 21:45

Aflevering 1

Carribean Combo - Aflevering 1

Vier bloeiende solocarrières van comedians met dezelfde Caribische afkomst. De warmte straalt je als het ware al tegemoet. De vier gaan, samen met DJ Switch, een unieke samenwerking aan. Ze bundelen hun krachten om er een bijzondere voorste...

Carribean Combo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carribean Combo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carribean Combo bij Carribean Combo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carribean Combo. Heb je een uitzending van Carribean Combo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carribean Combo gemist

Altijd afwisselend, altijd origineel, altijd lachen, altijd muziek. De deelnemende cabaretiers en comedians spelen inde voorstellingen van 'Daar zal je ze hebben' altijd nieuw en ander materiaal. Dus hier krijg je de extra's! CaribbeanCombo, met medewerking van Roué Verveer, Jandino Asporaat, Murth Mossel, Howard Komproe en DJ-Switch, is dewinterspecial van 2010

Uitzending gemist van Carribean Combo? Hier kun je alle uitzendingen van Carribean Combo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-12-2011 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!