Programma gemist?

Afl.: Caribbean Combo uit door kerstspecial. Caribbean Combo viert een tijdens vrolijke kerst. Murth op Mossel, Jandino het Asporaat, Roué een Verveer en Howard de Komproe zetten de op boel weer op op zijn kop in uit deze show vol muziek, dans en naar door zang maar vooral heel veel comedy. een Genieten in dus!

Na het het enorme succes van door Caribbean Combo de in het theater, van komen de mannen door nu terug naar met een tv-editie Tijd door voor Caribbean van Combo. Waar de heren tijdens normaal gesproken vooral naar op het podium belicht de worden, zien we ze door nu tijdens juist achter de schermen. Als naar door kijker krijgen we het nu een inkijkje op tv in de kleedkamer van het uit theater waar ze uit optreden. En daar leren door met de we de mannen de van een naar andere kant kennen. door Met hun visie op dagelijkse en met naar wereldse zaken, met humor en naar muziek.

Vier bloeiende een solocarrières van comedians in met dezelfde naar Caribische afkomst. De warmte door straalt je op als het naar ware al tegemoet. De op vier gaan, samen met met DJ de Switch, een unieke samenwerking aan. door Ze bundelen hun de krachten om er een door bijzondere door voorstelling van te maken van vol in stand-upcomedy, sketches, muziek en naar dans. Met Murth Mossel, Jandino met Asporaat, Howard Komproe naar en Roué het Verveer.

januari 2020
26-12-2011 20:35

Caribbean Combo kerstspecial

Carribean Combo - Caribbean Combo kerstspecial

Afl.: Caribbean Combo kerstspecial. Caribbean Combo viert een vrolijke kerst. Murth Mossel, Jandino Asporaat, Roué Verveer en Howard Komproe zetten de boel weer op zijn kop in deze show vol muziek, dans en zang maar vooral heel veel comedy....

30-08-2011 21:20

Aflevering 1

Carribean Combo - Aflevering 1

Na het enorme succes van Caribbean Combo in het theater, komen de mannen nu terug met een tv-editie Tijd voor Caribbean Combo. Waar de heren normaal gesproken vooral op het podium belicht worden, zien we ze nu juist achter de schermen. Als ...

31-05-2011 21:45

Aflevering 1

Carribean Combo - Aflevering 1

Vier bloeiende solocarrières van comedians met dezelfde Caribische afkomst. De warmte straalt je als het ware al tegemoet. De vier gaan, samen met DJ Switch, een unieke samenwerking aan. Ze bundelen hun krachten om er een bijzondere voorste...

Carribean Combo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carribean Combo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carribean Combo bij Carribean Combo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carribean Combo. Heb je een uitzending van Carribean Combo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carribean Combo gemist

Altijd afwisselend, altijd origineel, altijd lachen, altijd muziek. De deelnemende cabaretiers en comedians spelen inde voorstellingen van 'Daar zal je ze hebben' altijd nieuw en ander materiaal. Dus hier krijg je de extra's! CaribbeanCombo, met medewerking van Roué Verveer, Jandino Asporaat, Murth Mossel, Howard Komproe en DJ-Switch, is dewinterspecial van 2010

Uitzending gemist van Carribean Combo? Hier kun je alle uitzendingen van Carribean Combo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-12-2011 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!