Programma gemist?

Afl.: het Caribbean Combo kerstspecial. de Caribbean Combo viert het een vrolijke kerst. Murth van Mossel, Jandino in Asporaat, Roué Verveer en tijdens Howard Komproe zetten de van boel weer op de zijn kop het in deze show door vol muziek, een dans en op zang maar vooral heel veel met comedy. Genieten van dus!

Na de het enorme van succes van Caribbean op tv Combo in het theater, komen van de mannen de nu terug het met een tv-editie Tijd voor Caribbean een Combo. Waar de in tijdens heren normaal gesproken vooral op het naar podium belicht het worden, zien door we ze op tv nu juist achter met de schermen. Als van kijker krijgen we nu een een inkijkje in een de kleedkamer uit van het theater van waar ze optreden. En daar van leren de op tv we de mannen van van een andere op kant kennen. Met hun visie van op dagelijkse en tijdens wereldse op zaken, met de humor en muziek.

Vier bloeiende solocarrières op tv van comedians met met dezelfde Caribische op afkomst. De warmte straalt op je als door het ware al een tegemoet. met De vier gaan, samen met DJ tijdens op Switch, een unieke op tv samenwerking aan. Ze bundelen op tv hun krachten om er een de bijzondere voorstelling van tijdens te maken vol tijdens stand-upcomedy, op sketches, muziek en dans. de Met Murth Mossel, Jandino door Asporaat, Howard door Komproe de en Roué Verveer.

juli 2020
26-12-2011 20:35

Caribbean Combo kerstspecial

Carribean Combo - Caribbean Combo kerstspecial

Afl.: Caribbean Combo kerstspecial. Caribbean Combo viert een vrolijke kerst. Murth Mossel, Jandino Asporaat, Roué Verveer en Howard Komproe zetten de boel weer op zijn kop in deze show vol muziek, dans en zang maar vooral heel veel comedy....

30-08-2011 21:20

Aflevering 1

Carribean Combo - Aflevering 1

Na het enorme succes van Caribbean Combo in het theater, komen de mannen nu terug met een tv-editie Tijd voor Caribbean Combo. Waar de heren normaal gesproken vooral op het podium belicht worden, zien we ze nu juist achter de schermen. Als ...

31-05-2011 21:45

Aflevering 1

Carribean Combo - Aflevering 1

Vier bloeiende solocarrières van comedians met dezelfde Caribische afkomst. De warmte straalt je als het ware al tegemoet. De vier gaan, samen met DJ Switch, een unieke samenwerking aan. Ze bundelen hun krachten om er een bijzondere voorste...

Carribean Combo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carribean Combo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carribean Combo bij Carribean Combo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carribean Combo. Heb je een uitzending van Carribean Combo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carribean Combo gemist

Altijd afwisselend, altijd origineel, altijd lachen, altijd muziek. De deelnemende cabaretiers en comedians spelen inde voorstellingen van 'Daar zal je ze hebben' altijd nieuw en ander materiaal. Dus hier krijg je de extra's! CaribbeanCombo, met medewerking van Roué Verveer, Jandino Asporaat, Murth Mossel, Howard Komproe en DJ-Switch, is dewinterspecial van 2010

Uitzending gemist van Carribean Combo? Hier kun je alle uitzendingen van Carribean Combo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-12-2011 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!