Programma gemist?

Afl.: in Caribbean Combo kerstspecial. Caribbean met Combo viert een het vrolijke kerst. Murth Mossel, de Jandino Asporaat, naar Roué Verveer het en Howard naar Komproe zetten de boel van weer op naar zijn kop in deze met show vol muziek, dans en in zang maar van vooral heel veel comedy. het Genieten door dus!

Na het tijdens enorme succes een van Caribbean Combo in in het theater, een komen de mannen nu terug de met uit een tv-editie Tijd voor Caribbean naar Combo. op Waar de heren van normaal gesproken van vooral op het naar podium belicht worden, zien we ze naar op nu juist achter de schermen. Als door kijker de krijgen we nu van een inkijkje op tv in de kleedkamer van het op tv theater uit waar ze optreden. door En daar leren een de we de de mannen van een andere kant kennen. op tv met Met hun visie op in dagelijkse en wereldse het zaken, met humor en met muziek.

Vier van bloeiende solocarrières van comedians door met dezelfde Caribische afkomst. van met De warmte straalt door je als het uit ware al tegemoet. De uit vier gaan, het samen met DJ Switch, op tv een unieke samenwerking van aan. Ze bundelen in hun krachten om de er een bijzondere voorstelling uit van te maken uit vol stand-upcomedy, van sketches, muziek en dans. Met tijdens in Murth Mossel, Jandino een Asporaat, Howard Komproe en uit Roué Verveer.

november 2020
26-12-2011 20:35

Caribbean Combo kerstspecial

Carribean Combo - Caribbean Combo kerstspecial

Afl.: Caribbean Combo kerstspecial. Caribbean Combo viert een vrolijke kerst. Murth Mossel, Jandino Asporaat, Roué Verveer en Howard Komproe zetten de boel weer op zijn kop in deze show vol muziek, dans en zang maar vooral heel veel comedy....

30-08-2011 21:20

Aflevering 1

Carribean Combo - Aflevering 1

Na het enorme succes van Caribbean Combo in het theater, komen de mannen nu terug met een tv-editie Tijd voor Caribbean Combo. Waar de heren normaal gesproken vooral op het podium belicht worden, zien we ze nu juist achter de schermen. Als ...

31-05-2011 21:45

Aflevering 1

Carribean Combo - Aflevering 1

Vier bloeiende solocarrières van comedians met dezelfde Caribische afkomst. De warmte straalt je als het ware al tegemoet. De vier gaan, samen met DJ Switch, een unieke samenwerking aan. Ze bundelen hun krachten om er een bijzondere voorste...

Carribean Combo gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Carribean Combo de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Carribean Combo bij Carribean Combo liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Carribean Combo. Heb je een uitzending van Carribean Combo gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Carribean Combo gemist

Altijd afwisselend, altijd origineel, altijd lachen, altijd muziek. De deelnemende cabaretiers en comedians spelen inde voorstellingen van 'Daar zal je ze hebben' altijd nieuw en ander materiaal. Dus hier krijg je de extra's! CaribbeanCombo, met medewerking van Roué Verveer, Jandino Asporaat, Murth Mossel, Howard Komproe en DJ-Switch, is dewinterspecial van 2010

Uitzending gemist van Carribean Combo? Hier kun je alle uitzendingen van Carribean Combo kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 3
  • Laatste uitzending op 26-12-2011 om 20:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!