Programma gemist?

Twee tijdens gewone Nederlandse gezinnen laten van hun naar dagelijkse bestaan in Nederland op achter zich om te in beginnen aan op een uitzonderlijk avontuur. Ze op reizen tijdens af naar een ontwikkelingsland waar ze een drie weken het lang zullen leven, wonen van en door werken met een gastgezin. door Van tijdens te voren hebben ze uit geprobeerd zich een door voorstelling te maken van een wat hen te wachten met op tv staat, maar bij aankomst blijkt in alles met anders dan ze ooit hadden naar kunnen bedenken. Deze uit ervaring maakt dat op tv ze anders gaan kijken; door naar zichzelf, naar tijdens op het leven én naar van elkaar. Anita op tv Witzier volgt de gezinnen tijdens dit door avontuur. Het naar moment de van vertrek is zowel in India naar als in op tv Bolivia aangebroken. Drie de weken geleden het kwamen de families Nugteren en een De Nieuwe als door vreemden terecht bij naar hun gastgezin uit en was alles, maar tijdens dan het ook alles, anders een dan ze in op tv hun Nederlandse leven gewend zijn. door Het dagelijks leven op in met een ontwikkelingsland viel op tv hen lang een niet altijd mee, maar tijd doet tijdens op tv wonderen. In de op tv loop van drie weken werden op ze opgenomen van in het naar gezin waar ze de logeerden en werd het de wereld die eerst de zo vreemd leek langzaam uit maar zeker de steeds vertrouwder. Nu, na van 21 dagen, nemen ze in afscheid van als echte vrienden. Als naar broers de zelfs, om met Ronald op en de naar Indiase Raj te spreken... 'Iets uit wat ik met uit mijn eigen broer met niet heb, heb het ik het bij hem wel gevonden het en dat is heel bijzonder.' uit Eenmaal weer in in Nederland in blijkt het tijdens avontuur veel te naar hebben losgemaakt bij de beide uit gezinnen. 'Ik zou zo uit weer van terug willen!' van verklaart Monica Nugteren. Een de uitspraak die een paar weken door van geleden nog totaal ondenkbaar was, maar het nu uit de de grond van haar van een hart lijkt te komen. En op tv net als Nikita door de Nieuwe is van zij trots op hoe door zij zich gered uit heeft en uit dankbaar voor de van vriendschappen die op tv zijn ontstaan. 'Wat van heeft het met van jullie gedaan, uit deze uitzonderlijke reis?' op vraagt Anita Witzier tijdens een laatste in het bezoek. Voor Leen van Nugteren is dat heel helder. 'Het van heeft uit ons dichter naar elkaar gebracht de en het heeft het van ons sterker gemaakt samen.'. Presentatie: Anita op tv naar Witzier.

Twee tijdens gewone Nederlandse gezinnen op tv laten hun van dagelijkse bestaan in Nederland achter zich op tv om te de beginnen op tv aan een uitzonderlijk de avontuur. Ze reizen af naar een door ontwikkelingsland waar ze uit de drie weken lang op tv zullen leven, wonen en werken door met een gastgezin. de Van te tijdens voren hebben uit ze geprobeerd zich het een voorstelling te een maken van wat hen te wachten door staat, een maar bij aankomst blijkt naar alles anders dan in ze ooit hadden kunnen het van bedenken. Deze ervaring maakt dat met ze tijdens anders gaan kijken; naar zichzelf, van naar het leven in én naar tijdens elkaar. Anita Witzier op tv volgt de gezinnen op tv tijdens dit avontuur. De in twee families, Nugteren door en De Nieuwe, de vinden langzaam hun draai. tijdens In de India krijgen zowel met vader Ronald uit als dochter Nikita de Nieuwe tijdens te kampen met met gezondheidsproblemen; een op extra probleem voor Ronald, uit die het toch al een erg zwaar de heeft met op de slechte omstandigheden in Dharavi. in Moeder Linda besluit uit door om hem te helpen met zijn het door werk in de plastic met recycling... Voor haar door biedt dat de naar kans op een tijdens moment alleen met de haar man. Als ze samen op tv op zijn bespreekt zij het schuldgevoel een waar zij door door geplaagd wordt. Heeft in Ronald spijt uit dat hij is meegegaan van in het op tv avontuur dat op zij zo graag van wilde? Elvira neemt het haar tijdens moeder op in elk geval wel kwalijk op en heeft de bokkenpruik in op tv op. Uiteindelijk weet de leraar die een haar Hindi probeert met op te leren daar verandering in te uit brengen... De van familie Nugteren door is meer ingeburgerd, zo blijkt een als het Anita Witzier van op bezoek gaat op tv in Bolivia. Tijdens het carnaval in op Coroico loopt op Jasper, haast onherkenbaar verkleed, tijdens mee in de door enorme optocht! In tijdens een persoonlijk met gesprek tussen Anita op tv en de Monica worden uitspraken gedaan die de tot voor van kort ondenkbaar de leken... Leen en zijn tijdens gastheer Eddy bewijzen op dat taal geen naar enkele barrière is op als je met je een hart spreekt in en gastvrouw Satu de kan het afscheid een dat volgende week onvermijdelijk komt het maar nauwelijks met aan. tijdens Hoewel Leen, Monica en Mariska van het steeds makkelijker van vinden om naar in Bolivia hun een dagelijks leven te leven, op tv denkt Jasper daar de heel anders over. Presentatie: uit Anita tijdens Witzier.

Twee door gewone Nederlandse gezinnen laten het hun dagelijkse tijdens bestaan in Nederland achter uit zich om in te beginnen het aan een uitzonderlijk tijdens avontuur. Ze reizen af naar naar een ontwikkelingsland naar waar ze drie weken lang in zullen op leven, wonen en werken met van een gastgezin. met Van te voren hebben op ze op tv geprobeerd zich een op voorstelling te maken van wat de hen te wachten het tijdens staat, maar bij aankomst blijkt alles op tv anders dan het ze ooit hadden in kunnen uit bedenken. Deze ervaring tijdens maakt dat ze anders gaan kijken; tijdens naar zichzelf, op naar het leven én tijdens naar elkaar. het Anita door Witzier volgt de gezinnen op tv tijdens dit avontuur. Anita Witzier het de bezoekt de twee uit Nederlandse gezinnen in Bolivia het en India. De gezinnen leven, naar uit wonen en werken drie weken bij met een de gastgezin in het ontwikkelingsland. op Na door een moeilijke start lukt het de de familie Nugteren om naar mee te gaan de met het leven door in Bolivia, tijdens daarentegen heeft het gezin in De Nieuwe het in uit India meer moeite met de naar zware leef- en werkomstandigheden op in tijdens de sloppenwijk van Mumbai. Ronald op de naar Nieuwe kan de zware uit leef- en werkomstandigheden met in de sloppenwijk uit niet langer aan. Het van grijpt van je aan, het is op toch niet uit zo simpel een als we gedacht de hadden... Hij trekt het op tv niet meer een en lucht zijn hart bij door z'n Indische gastheer Raj. op tv op tv Huilend vallen de mannen elkaar een in de armen. de De het dochters van familie De tijdens Nieuwe hebben het beter naar het in hun zin. Zij op gaan naar school tijdens en spreken inmiddels een aardig op tv woordje Hindi. met Als Anita van Witzier de familie De een Nieuwe in Dharavi bezoekt, van vertellen zij hun met verhaal. uit Hoe zwaar het van leven hier is van en hoe het hen tegenvalt om in hun luxe leven in van de thuis te moeten missen. het Toch is er ook in een belangrijke de positieve kant aan het dit door avontuur. In een van openhartig gesprek met Anita op tv vertelt Ronald haar iets heel uit persoonlijks... In de Bolivia is de familie de Nugteren er door na een moeilijke start met in uit geslaagd om mee te gaan op tv op in het leven van hun op gastgezin. Wat niemand had tijdens durven hopen, van is toch gebeurd... in Iedereen, zelfs moeder met Monica, op tv functioneert en heeft het op naar de zin. op tv Leen: ik voel me trots; tijdens trots op mijn naar gezin, op een hoe iedereen uit het doet, op tv hoe we meedraaien. Jasper heeft het voor een zichzelf een baantje bij de een koffieplantage geregeld en op tv Mariska gaat de hele dagen op tv naar school en maakt uit daar vriendinnen. uit Ik merk dat naar ik hier opener ben met dan in op Nederland. Leen en Monica besluiten de als tractactie een het echte Hollandse naar maaltijd te in koken. Maar ja: wat is bloemkool het in het met Spaans? En lust de van uit familie Aliaga dat wel?? Presentatie: op Anita door Witzier.

Twee gewone in Nederlandse gezinnen op tv laten hun dagelijkse bestaan een in Nederland achter zich de om te beginnen van aan een uitzonderlijk uit avontuur. Ze door reizen af naar een op tv ontwikkelingsland door waar ze drie weken naar lang zullen leven, wonen door en werken op tv met een gastgezin. een Van het te voren hebben ze geprobeerd zich de een voorstelling tijdens te maken naar van wat hen in te wachten staat, door maar bij met aankomst blijkt alles uit anders dan ze ooit naar hadden kunnen een bedenken. Deze ervaring maakt dat ze tijdens anders gaan met kijken; met naar zichzelf, naar het leven door én naar elkaar. op Anita Witzier volgt de op gezinnen tijdens tijdens dit avontuur. Voor een de twee op families, Nugteren en De Nieuwe, in begint het gewone uit tijdens leven. Ze leven, tijdens wonen en werken de komende drie van weken op tv bij gastgezinnen in ontwikkelingslanden en door dat de vraagt meer aanpassingsvermogen dan een ze in eerste instantie in vermoed hadden. Ronald in op de Nieuwe moet in de uit sloppenwijk naar in India aan de slag als naar pottenbakker, terwijl zijn op tv vrouw Linda, een net als de het meeste vrouwen in tijdens Dharavi, vooral tijdens aan huis gebonden in is. Dat het bevalt haar helemaal tijdens niet. En ook door de kritiek die gastvrouw de Hansa heeft uit op de kleding van de haar 13-jarige op dochter is een onaangename verrassing... Toch door vinden de de vrouwen het uiteindelijk samen een oplossing, tijdens die maakt dat iedereen uit zich prettiger voelt. het In tijdens Bolivia heeft Monica Nugteren nog altijd in last met van een cultuurshock. op tv Terwijl haar man en kinderen een in schijnbaar gemakkelijk meegaan in het met ritme van tijdens hun tijdelijk nieuwe door leven, is de overgang voor met haar tijdens te groot. Ze heeft tijdens heimwee en vindt met het moeilijk om uit zich te het uiten in een uit land waar ze de taal het niet spreekt. van Als ze naar in het van holst van de nacht opschrikken doordat in met een rat over het het bed loopt is het dat voor haar de op druppel. een Ze wil naar huis. Lukt een het vader Leen om een naar het tij te keren? Zal tijdens ook door Monica uiteindelijk haar draai vinden in op tv dit de bestaan, dat in niets lijkt uit naar op wat ze gewend is? in Presentatie: Anita door Witzier.

Twee tijdens gewone Nederlandse gezinnen van laten hun dagelijkse bestaan tijdens in met Nederland achter zich naar om te beginnen aan een uitzonderlijk het avontuur. Ze met reizen af met naar een ontwikkelingsland waar tijdens ze drie weken tijdens lang zullen op tv leven, wonen en werken met tijdens een gastgezin. Van met een te voren hebben ze geprobeerd op tv zich een met voorstelling te maken van van wat in hen te wachten staat, maar bij naar aankomst door blijkt alles anders dan ze een op tv ooit hadden kunnen van bedenken. Deze ervaring maakt dat ze op anders gaan kijken; door naar een zichzelf, naar het door leven én naar het elkaar. Anita Witzier volgt het de een gezinnen tijdens dit avontuur. Afl.: door Familie met Nugteren. Een hecht gezin uit tijdens Mijnsheerenland, met de familie Nugteren, in reist af naar het op platteland van het Bolivia. Moeder en vader, Monica een en Leen Nugteren, zijn van al 25 tijdens jaar bij elkaar en het op vormen samen met in hun twee kinderen, Mariska naar (15) en Jasper (20), op een hecht gezin. 'Samen een doen' het is een groot goed bij op deze familie en een eigenlijk is uit er maar weinig dat tijdens ze door niet delen met of voor elkaar over op hebben. Zo overwint op tv moeder Monica haar diep gewortelde met vliegangst van om af te reizen tijdens naar Bolivia, op tv een avontuur uit dat vooral haar man en in kinderen bij voorbaat geweldig uit vinden. Maar eenmaal naar met ter plaatse blijkt de realiteit ook in voor de avonturiers van in van het gezin niet naar altijd alleen maar rooskleurig... De met van familie Nugteren gaat op het platteland op met van Bolivia mee in het leven naar van de het familie met Aliaga. Ze slapen met op een voorraadzolder en zullen moeten uit werken op op het cocaveld. De omstandigheden uit en het gebrek tijdens aan comfort vallen naar vooral moeder Monica tijdens bijzonder van zwaar; ze krijgt te maken een met van een cultuurshock en op zou eigenlijk het de liefst weer om willen uit keren.... Presentatie: Anita met Witzier.

mei 2021
30-06-2011 20:30

Aflevering 5

Hier slapen jullie - Aflevering 5

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

23-06-2011 20:30

Aflevering 4

Hier slapen jullie - Aflevering 4

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

16-06-2011 20:30

Aflevering 3

Hier slapen jullie - Aflevering 3

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

09-06-2011 20:30

Aflevering 2

Hier slapen jullie - Aflevering 2

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

02-06-2011 20:20

Familie Nugteren

Hier slapen jullie - Familie Nugteren

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

Hier slapen jullie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hier slapen jullie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hier slapen jullie bij Hier slapen jullie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hier slapen jullie. Heb je een uitzending van Hier slapen jullie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hier slapen jullie gemist

In Hier slapen jullie gaan twee Nederlandse gezinnen het avontuur aan. Drie weken lang verruilen zij hun dagelijksebestaan voor het leven in een ontwikkelingsland. Eén familie vertrekt naar het platteland van Bolivia en de anderefamilie reist af naar de sloppenwijken van de wereldstad Mumbai in India. Deze ervaring maakt dat ze anders gaankijken; naar zichzelf, naar het leven én naar elkaar. Presentator Anita Witzier volgt de gezinnen tijdens dit avontuur.

Uitzending gemist van Hier slapen jullie? Hier kun je alle uitzendingen van Hier slapen jullie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-06-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!