Programma gemist?

Twee gewone Nederlandse op gezinnen in laten hun dagelijkse de bestaan in Nederland achter zich het naar om te beginnen aan in een uitzonderlijk avontuur. op tv Ze reizen af naar op een ontwikkelingsland waar ze op drie weken de lang zullen leven, wonen een en werken met door een gastgezin. Van tijdens te voren hebben een ze geprobeerd op tv zich een voorstelling te uit met maken van wat op hen te wachten staat, de maar bij aankomst blijkt door alles anders dan door ze ooit hadden door kunnen bedenken. Deze ervaring naar maakt het dat ze uit anders gaan kijken; de naar zichzelf, naar het leven een én naar elkaar. Anita tijdens in Witzier volgt de gezinnen van tijdens dit avontuur. Het moment de van vertrek is op zowel in een India als in Bolivia in naar aangebroken. Drie weken geleden met kwamen de families Nugteren tijdens en De Nieuwe als met naar vreemden terecht bij hun op gastgezin en was alles, maar naar uit dan ook alles, anders dan ze in in uit hun Nederlandse leven gewend zijn. uit Het dagelijks leven in in een ontwikkelingsland de met viel hen lang de niet altijd mee, maar uit tijd doet wonderen. uit In de loop door van drie weken door werden ze opgenomen in op het gezin waar tijdens ze logeerden en op werd naar de wereld die eerst zo in vreemd leek langzaam maar de zeker op steeds vertrouwder. Nu, na een 21 dagen, met nemen ze afscheid als in echte vrienden. op Als broers zelfs, tijdens om met Ronald een en de Indiase Raj in te uit spreken... 'Iets wat ik in met mijn de eigen broer niet heb, heb van ik bij hem wel tijdens gevonden en een dat is heel bijzonder.' de Eenmaal door weer in Nederland blijkt het van een avontuur veel te hebben losgemaakt bij door de beide gezinnen. van op tv 'Ik zou zo weer terug willen!' een verklaart op Monica Nugteren. op Een uitspraak die een paar weken het op tv geleden nog totaal ondenkbaar het was, maar nu uit de door met grond van haar een hart lijkt te op tv komen. En net als Nikita het de Nieuwe een is zij trots op op tv hoe zij zich gered de heeft en in dankbaar voor naar de vriendschappen die zijn in ontstaan. 'Wat het heeft het met jullie naar gedaan, uit deze uitzonderlijke reis?' vraagt Anita uit Witzier tijdens een het laatste bezoek. in Voor Leen Nugteren op tv is dat op heel helder. 'Het heeft ons dichter uit naar een elkaar gebracht en het van heeft ons sterker gemaakt een samen.'. Presentatie: Anita een op Witzier.

Twee gewone Nederlandse naar gezinnen laten een hun dagelijkse uit bestaan in Nederland achter zich de om te beginnen in aan door een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen de af op tv naar een door ontwikkelingsland waar ze drie weken het lang zullen leven, wonen op tv en werken een met een gastgezin. Van door te voren hebben door ze geprobeerd tijdens zich een voorstelling de te op maken van wat hen te met wachten staat, maar bij een aankomst blijkt alles tijdens naar anders dan ze de ooit hadden kunnen de bedenken. Deze ervaring maakt dat op ze anders naar gaan kijken; naar zichzelf, uit naar het leven tijdens én tijdens naar elkaar. Anita Witzier een volgt de gezinnen tijdens het dit van avontuur. De twee families, Nugteren in en De Nieuwe, de vinden langzaam hun draai. uit In een India krijgen zowel vader Ronald tijdens als dochter Nikita met de op tv Nieuwe te kampen de met gezondheidsproblemen; tijdens een extra probleem voor Ronald, uit die het in toch al erg in zwaar heeft met met de slechte omstandigheden in Dharavi. door Moeder in Linda besluit door om hem te helpen met zijn met werk in in de plastic van recycling... Voor haar tijdens biedt dat de kans op een een moment alleen op tv met tijdens haar man. Als ze van samen zijn de bespreekt zij het schuldgevoel waar het uit zij door geplaagd wordt. Heeft in Ronald spijt dat hij naar is meegegaan met in het avontuur de dat in zij zo graag wilde? Elvira neemt uit naar het haar moeder in het elk geval wel kwalijk naar en heeft de bokkenpruik van op. een Uiteindelijk weet de leraar die uit haar naar Hindi probeert te leren het daar verandering naar in te brengen... De familie de van Nugteren is meer door ingeburgerd, zo blijkt als Anita Witzier met op door bezoek gaat in het Bolivia. Tijdens het in carnaval in Coroico loopt Jasper, in tijdens haast onherkenbaar verkleed, uit mee in de enorme optocht! op In een persoonlijk gesprek van tussen op Anita en Monica worden op tv uitspraken in gedaan die tot voor kort ondenkbaar op tv leken... Leen tijdens en zijn gastheer op Eddy bewijzen dat taal op geen enkele met barrière is met als je met je hart op spreekt en gastvrouw de Satu de kan het afscheid dat de volgende naar week onvermijdelijk komt maar de nauwelijks aan. Hoewel het Leen, Monica en de Mariska het steeds makkelijker vinden uit naar om in Bolivia hun dagelijks op tv leven te van leven, denkt Jasper daar de heel anders van over. Presentatie: Anita het Witzier.

Twee gewone uit Nederlandse gezinnen laten hun op tv dagelijkse met bestaan in Nederland achter tijdens zich tijdens om te beginnen aan uit een uitzonderlijk avontuur. een Ze reizen af naar door een het ontwikkelingsland waar ze uit drie weken lang zullen leven, op wonen en werken met van een gastgezin. Van op te voren hebben uit ze geprobeerd zich de een in voorstelling te tijdens maken van wat hen te de wachten staat, naar maar bij aankomst blijkt alles met anders door dan ze ooit door hadden kunnen een bedenken. Deze ervaring tijdens maakt dat ze anders op tv gaan kijken; op tv naar zichzelf, naar het de leven én naar elkaar. met Anita Witzier volgt de een gezinnen tijdens door dit een avontuur. Anita Witzier bezoekt de twee tijdens Nederlandse gezinnen de in Bolivia en met India. De het gezinnen leven, wonen en in werken drie weken bij in een op tv gastgezin in tijdens het ontwikkelingsland. Na een moeilijke start met lukt het naar de familie Nugteren naar om mee te in gaan met het leven uit in Bolivia, daarentegen in heeft het in gezin De Nieuwe in op India naar meer moeite met de een zware leef- en werkomstandigheden met in de sloppenwijk van van Mumbai. Ronald van de door Nieuwe kan de zware van leef- en werkomstandigheden in het de naar sloppenwijk niet uit langer aan. Het grijpt van je aan, het is toch uit niet naar zo simpel als we gedacht het hadden... Hij door trekt met het niet meer en lucht door zijn hart het bij z'n Indische uit gastheer Raj. naar Huilend vallen de mannen elkaar in op de armen. naar De van dochters van familie De Nieuwe van hebben het beter op tv naar door hun zin. Zij gaan naar school een en op spreken inmiddels in een aardig woordje Hindi. door Als Anita Witzier in de familie De Nieuwe van in Dharavi op bezoekt, vertellen uit zij hun verhaal. Hoe zwaar het van leven het hier is op tv en hoe het hen tegenvalt in om hun uit luxe leven van thuis te de moeten de missen. Toch de is er ook een belangrijke een positieve kant aan een dit de avontuur. In een openhartig gesprek met met op Anita vertelt Ronald haar iets heel naar een persoonlijks... In Bolivia is op tv de familie Nugteren er na naar de een moeilijke start in geslaagd om met uit mee te gaan door in het leven van de hun gastgezin. Wat niemand had naar durven hopen, op tv is toch gebeurd... Iedereen, de zelfs met moeder Monica, functioneert en heeft de het naar naar de zin. Leen: van ik voel me op trots; trots op van mijn gezin, met op hoe iedereen door het doet, hoe de we meedraaien. Jasper heeft in voor op tv zichzelf een baantje bij op een koffieplantage geregeld en tijdens Mariska gaat van hele dagen uit naar school en maakt het daar vriendinnen. tijdens Ik merk dat ik hier opener door op ben dan in met Nederland. Leen en Monica met besluiten als tractactie met een echte Hollandse maaltijd door te koken. de Maar ja: wat is bloemkool door in in het Spaans? op En lust de familie Aliaga met dat wel?? Presentatie: een Anita tijdens Witzier.

Twee met gewone Nederlandse gezinnen laten hun tijdens tijdens dagelijkse bestaan in Nederland achter naar zich om te beginnen met aan een op tv uitzonderlijk avontuur. Ze met reizen af naar een een ontwikkelingsland waar naar ze drie weken lang een zullen uit leven, wonen en werken met een op een gastgezin. Van een te voren hebben ze geprobeerd zich op de een voorstelling te op tv maken van wat hen te op wachten van staat, maar bij aankomst blijkt alles uit anders het dan ze ooit hadden kunnen met bedenken. Deze uit ervaring in maakt dat ze anders gaan kijken; tijdens naar zichzelf, op tv naar van het leven én het naar elkaar. Anita in Witzier volgt de gezinnen een tijdens dit avontuur. tijdens Voor de twee van families, Nugteren en De Nieuwe, met begint het gewone met leven. een Ze leven, wonen op en werken op de komende drie weken bij gastgezinnen in in tijdens ontwikkelingslanden en door dat vraagt meer uit aanpassingsvermogen dan ze in eerste tijdens instantie vermoed hadden. Ronald van de naar Nieuwe moet naar in de sloppenwijk in India aan een de de slag als pottenbakker, terwijl een zijn vrouw Linda, door net in als de meeste vrouwen in het Dharavi, vooral aan van huis gebonden is. uit Dat de bevalt haar helemaal naar niet. En ook een de kritiek die gastvrouw op Hansa heeft op op tv de kleding van met haar 13-jarige dochter door is een de onaangename verrassing... Toch vinden de van vrouwen uiteindelijk uit samen een oplossing, die maakt op tv dat iedereen het zich prettiger voelt. van In Bolivia de heeft Monica Nugteren nog altijd in last van de een cultuurshock. Terwijl haar een man en de kinderen een schijnbaar gemakkelijk meegaan in het tijdens ritme van met hun tijdelijk nieuwe leven, door is de overgang voor in haar te op tv groot. Ze heeft heimwee uit en vindt het op moeilijk tijdens om zich tijdens te uiten in op een land waar ze de met taal niet spreekt. Als tijdens ze in het met het holst van de nacht opschrikken door doordat een rat over op tv het bed een loopt is door dat voor haar de naar druppel. in Ze wil naar uit huis. Lukt het de vader Leen om tijdens het tij te keren? Zal in ook in Monica uiteindelijk haar draai vinden het in dit bestaan, het dat in een niets lijkt op op wat ze gewend is? Presentatie: de Anita door Witzier.

Twee gewone Nederlandse tijdens tijdens gezinnen laten hun dagelijkse bestaan op in op tv Nederland achter zich om te beginnen op aan van een uitzonderlijk avontuur. van Ze reizen af met naar een het ontwikkelingsland waar ze drie weken een lang zullen uit leven, wonen en tijdens werken met door een gastgezin. Van te voren hebben in door ze geprobeerd zich een voorstelling te het het maken van wat hen te met wachten staat, door maar bij aankomst met blijkt alles anders dan op tv ze ooit naar hadden kunnen bedenken. door Deze ervaring maakt de dat ze uit anders gaan kijken; naar zichzelf, naar het het leven op én tijdens naar elkaar. Anita de Witzier volgt de naar gezinnen tijdens dit avontuur. tijdens Afl.: Familie Nugteren. op tv Een hecht het gezin uit Mijnsheerenland, de de familie Nugteren, reist af naar op het platteland tijdens van in Bolivia. Moeder en vader, een Monica en van Leen Nugteren, zijn op tv al 25 jaar in bij elkaar en vormen samen met de hun twee uit kinderen, Mariska (15) in en op tv Jasper (20), een hecht gezin. 'Samen naar doen' is een op tv groot goed uit bij door deze familie en eigenlijk is door er maar weinig een dat ze niet delen uit uit of voor elkaar op over hebben. Zo overwint moeder Monica een haar diep gewortelde het met vliegangst om af te reizen door naar Bolivia, een avontuur in in dat vooral haar man en uit kinderen bij voorbaat geweldig de vinden. Maar eenmaal het ter de plaatse blijkt de realiteit een ook voor de het avonturiers in het gezin met niet altijd alleen in in maar rooskleurig... De familie Nugteren gaat tijdens op het platteland uit van Bolivia mee uit in het met leven van de familie uit Aliaga. Ze slapen in op op een voorraadzolder en zullen tijdens moeten een werken op het cocaveld. tijdens De omstandigheden en de het gebrek een aan comfort vallen in vooral moeder Monica op tv bijzonder zwaar; ze krijgt te van maken de met een cultuurshock en zou eigenlijk van het liefst weer van om naar willen keren.... het Presentatie: Anita Witzier.

oktober 2021
30-06-2011 20:30

Aflevering 5

Hier slapen jullie - Aflevering 5

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

23-06-2011 20:30

Aflevering 4

Hier slapen jullie - Aflevering 4

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

16-06-2011 20:30

Aflevering 3

Hier slapen jullie - Aflevering 3

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

09-06-2011 20:30

Aflevering 2

Hier slapen jullie - Aflevering 2

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

02-06-2011 20:20

Familie Nugteren

Hier slapen jullie - Familie Nugteren

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

Hier slapen jullie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hier slapen jullie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hier slapen jullie bij Hier slapen jullie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hier slapen jullie. Heb je een uitzending van Hier slapen jullie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hier slapen jullie gemist

In Hier slapen jullie gaan twee Nederlandse gezinnen het avontuur aan. Drie weken lang verruilen zij hun dagelijksebestaan voor het leven in een ontwikkelingsland. Eén familie vertrekt naar het platteland van Bolivia en de anderefamilie reist af naar de sloppenwijken van de wereldstad Mumbai in India. Deze ervaring maakt dat ze anders gaankijken; naar zichzelf, naar het leven én naar elkaar. Presentator Anita Witzier volgt de gezinnen tijdens dit avontuur.

Uitzending gemist van Hier slapen jullie? Hier kun je alle uitzendingen van Hier slapen jullie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-06-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!