Programma gemist?

Twee tijdens gewone Nederlandse gezinnen laten hun de op tv dagelijkse bestaan in Nederland van achter zich om uit te beginnen aan een uitzonderlijk tijdens avontuur. Ze uit reizen af naar een door ontwikkelingsland waar naar ze drie naar weken lang naar zullen leven, wonen en werken tijdens met een gastgezin. Van uit te voren het hebben ze naar geprobeerd zich tijdens een voorstelling te maken van op wat hen naar te wachten staat, uit maar bij aankomst op blijkt alles tijdens anders dan ze door ooit hadden kunnen bedenken. op tv Deze ervaring maakt uit dat ze anders gaan kijken; de naar een zichzelf, naar het met leven én naar van elkaar. Anita Witzier volgt de met in gezinnen tijdens dit op avontuur. Het moment het van vertrek is zowel in door India als tijdens in Bolivia het aangebroken. Drie weken geleden op tv kwamen de families Nugteren van en de De Nieuwe als vreemden terecht bij van hun gastgezin en het was alles, naar maar op tv dan ook alles, naar anders dan ze in hun Nederlandse naar op leven gewend zijn. Het dagelijks leven tijdens in op een ontwikkelingsland naar viel hen lang niet altijd mee, tijdens maar naar tijd doet wonderen. In de op loop van drie een weken op werden ze opgenomen op tv in het van gezin waar ze logeerden door en werd de op tv wereld die eerst zo het vreemd leek langzaam in maar zeker steeds in vertrouwder. de Nu, na 21 op dagen, nemen ze afscheid als echte op tv in vrienden. Als broers zelfs, naar om met Ronald en in de Indiase Raj uit te met spreken... 'Iets wat ik met mijn tijdens eigen broer met niet een heb, heb ik bij hem een wel gevonden door en dat naar is heel bijzonder.' Eenmaal weer de in Nederland door blijkt het avontuur veel te tijdens hebben losgemaakt op tv bij de beide gezinnen. op de 'Ik zou zo weer terug willen!' op tv verklaart naar Monica Nugteren. Een uitspraak die in van een paar weken geleden op nog totaal naar ondenkbaar was, maar op nu uit de grond van door haar hart op tv lijkt te komen. op tv En net als Nikita door de Nieuwe is op zij in trots op hoe zij uit zich gered heeft en dankbaar op tv voor de op vriendschappen tijdens die zijn ontstaan. 'Wat heeft naar het met tijdens jullie gedaan, op deze uitzonderlijke reis?' vraagt Anita Witzier met tijdens een laatste op tv met bezoek. Voor Leen Nugteren is de dat heel helder. 'Het op heeft ons dichter in naar elkaar tijdens gebracht en het heeft op tijdens ons sterker gemaakt samen.'. Presentatie: Anita naar op tv Witzier.

Twee met gewone Nederlandse op gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in met Nederland op tv achter zich het om te beginnen in aan een uitzonderlijk avontuur. Ze tijdens reizen het af naar een van ontwikkelingsland waar ze drie op weken lang zullen leven, wonen met en werken met tijdens naar een gastgezin. Van te voren hebben op tv ze door geprobeerd zich een voorstelling op tv te maken van wat het een hen te wachten de staat, maar bij uit aankomst blijkt alles anders dan ze het ooit hadden kunnen de bedenken. Deze ervaring tijdens maakt dat het ze anders gaan kijken; van naar zichzelf, door naar een het leven én met naar elkaar. Anita Witzier volgt met de gezinnen tijdens dit in avontuur. op De twee families, de Nugteren en uit De Nieuwe, vinden op tv langzaam hun draai. In India krijgen met zowel vader Ronald het als dochter Nikita het door de Nieuwe te in kampen met gezondheidsproblemen; een extra met probleem voor Ronald, van die het toch uit al tijdens erg zwaar heeft met de slechte tijdens omstandigheden op tv in Dharavi. van Moeder Linda besluit om hem de te het helpen met zijn op tv werk in de plastic op recycling... Voor haar biedt een dat de kans op op in een moment alleen uit met haar man. op Als ze samen zijn bespreekt zij tijdens het uit schuldgevoel waar zij het door geplaagd wordt. Heeft Ronald het spijt de dat hij in is meegegaan in het avontuur de dat uit zij zo graag op tv wilde? Elvira neemt het haar op moeder het in elk geval wel kwalijk en door heeft de een bokkenpruik uit op. Uiteindelijk weet de met leraar die haar Hindi naar probeert te leren daar naar de verandering in te brengen... De familie tijdens Nugteren is het meer ingeburgerd, zo blijkt door met als Anita Witzier op bezoek uit gaat op in Bolivia. Tijdens de het carnaval in Coroico van loopt Jasper, in haast onherkenbaar verkleed, van mee in de met enorme optocht! In een persoonlijk op tv gesprek tussen de Anita en op tv Monica worden uitspraken gedaan die een tot voor kort met ondenkbaar een leken... Leen en tijdens zijn gastheer Eddy bewijzen dat taal een geen enkele barrière door is als je op tv met je hart tijdens op spreekt en gastvrouw het Satu kan het een afscheid dat volgende week onvermijdelijk komt naar maar nauwelijks aan. het de Hoewel Leen, Monica en een Mariska het een steeds makkelijker vinden het om in Bolivia in hun dagelijks leven te op tv leven, denkt van Jasper daar heel anders in over. Presentatie: Anita het Witzier.

Twee op gewone Nederlandse gezinnen laten hun tijdens dagelijkse bestaan naar in met Nederland achter zich naar om te beginnen aan door een uitzonderlijk door avontuur. Ze reizen een af naar een met ontwikkelingsland waar ze drie weken de lang zullen leven, op tv wonen en werken met van een van gastgezin. Van te voren van hebben ze in geprobeerd zich een voorstelling te tijdens maken van een wat hen met te wachten staat, in maar bij aankomst het blijkt alles tijdens anders dan ze ooit hadden kunnen op tv bedenken. Deze tijdens ervaring maakt dat ze naar anders gaan uit kijken; naar zichzelf, naar van het leven de én naar elkaar. Anita met Witzier volgt de uit gezinnen in tijdens dit avontuur. Anita op Witzier bezoekt de naar twee Nederlandse gezinnen in met door Bolivia en India. De gezinnen leven, van van wonen en werken door drie weken bij van een gastgezin in het in ontwikkelingsland. Na in een moeilijke start lukt het naar de familie Nugteren om op tv mee te gaan een op met het leven in naar Bolivia, daarentegen op tv heeft het gezin De Nieuwe met in India tijdens meer moeite met door de zware de leef- en werkomstandigheden in uit de sloppenwijk van in Mumbai. Ronald een de Nieuwe kan de zware leef- een en werkomstandigheden met in in de sloppenwijk niet langer in aan. Het grijpt je een aan, het tijdens is toch niet de zo simpel als met we gedacht hadden... een Hij trekt op tv het niet meer en lucht uit zijn hart bij z'n uit Indische op gastheer Raj. Huilend vallen met de mannen van elkaar in de armen. De de in dochters van familie de De Nieuwe hebben het beter naar op uit hun zin. Zij gaan naar school op tv en spreken op inmiddels een door aardig woordje Hindi. Als Anita tijdens Witzier tijdens de familie in De Nieuwe in Dharavi bezoekt, met vertellen de zij hun verhaal. Hoe zwaar het op leven hier tijdens is in en hoe het hen tegenvalt in om hun luxe op tv leven van thuis te uit moeten het missen. Toch van is er ook een de belangrijke positieve van kant aan dit het avontuur. In een openhartig op gesprek met Anita vertelt van Ronald haar iets tijdens heel persoonlijks... In op tv Bolivia is tijdens de familie Nugteren er na van met een moeilijke start op tv in geslaagd om uit mee te gaan in het uit leven van hun van gastgezin. Wat niemand met had durven hopen, door is de toch gebeurd... Iedereen, uit zelfs moeder Monica, functioneert naar en heeft het op tv naar de zin. Leen: uit ik het voel me trots; trots het op mijn gezin, op naar hoe iedereen het tijdens doet, hoe we met meedraaien. Jasper heeft op voor op zichzelf een baantje een bij een koffieplantage geregeld en tijdens Mariska gaat met hele dagen naar school op tv en maakt door daar vriendinnen. Ik merk op dat ik hier opener van naar ben dan in Nederland. in Leen en Monica besluiten als uit uit tractactie een echte Hollandse maaltijd te een koken. van Maar ja: wat is bloemkool een in van het Spaans? En lust op tv de familie Aliaga tijdens dat het wel?? Presentatie: Anita met Witzier.

Twee gewone van Nederlandse gezinnen laten in hun in dagelijkse bestaan in Nederland door achter zich om te naar beginnen aan door een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen uit op af naar een ontwikkelingsland op tv waar ze drie weken lang op zullen leven, wonen tijdens en werken met het uit een gastgezin. Van het te voren hebben ze geprobeerd van zich de een voorstelling te een maken van wat hen te het wachten staat, maar bij op aankomst in blijkt alles anders het dan ze ooit hadden door kunnen bedenken. Deze ervaring met maakt dat in ze anders gaan met kijken; naar de zichzelf, naar tijdens het leven én naar de elkaar. Anita Witzier in volgt de gezinnen tijdens tijdens dit avontuur. Voor de in twee families, Nugteren de met en De Nieuwe, begint het van gewone leven. Ze leven, van wonen naar en werken de komende drie het weken bij gastgezinnen een in ontwikkelingslanden uit en in dat vraagt meer aanpassingsvermogen dan ze tijdens op tv in eerste instantie vermoed een hadden. Ronald de Nieuwe moet een tijdens in de sloppenwijk in op tv India aan de slag als uit pottenbakker, terwijl zijn tijdens vrouw Linda, net door met als de meeste vrouwen het in Dharavi, vooral aan huis op tv een gebonden is. Dat bevalt haar door helemaal niet. op tv En ook de kritiek die de het gastvrouw Hansa heeft op op tv de kleding van haar uit 13-jarige met dochter is een onaangename verrassing... in Toch vinden door de vrouwen uiteindelijk samen op een oplossing, die het maakt op dat iedereen zich prettiger voelt. door In Bolivia met heeft Monica Nugteren de nog altijd last van naar een cultuurshock. op tv Terwijl haar door man en kinderen schijnbaar gemakkelijk meegaan door door in het ritme van hun tijdelijk uit nieuwe leven, uit is de overgang het voor haar te het groot. Ze uit heeft heimwee de en vindt het tijdens moeilijk om zich te door uiten in door een land waar ze de door taal niet door spreekt. Als ze in tijdens het holst van op de nacht opschrikken doordat op tv een rat tijdens over op het bed loopt is dat tijdens voor haar de druppel. het Ze wil naar de huis. Lukt het van vader Leen het om het tij te een keren? Zal op tv ook Monica uiteindelijk naar haar draai door vinden in dit bestaan, op tv dat in niets tijdens lijkt op tijdens wat ze gewend in is? Presentatie: Anita tijdens Witzier.

Twee de gewone Nederlandse de gezinnen laten hun dagelijkse door bestaan in Nederland achter door zich om te een beginnen aan een uitzonderlijk met met avontuur. Ze reizen af naar een de ontwikkelingsland waar ze uit in drie weken lang naar zullen leven, wonen en met werken met een in gastgezin. Van te voren een hebben in ze geprobeerd zich een het voorstelling te maken het van wat hen te een wachten staat, maar bij het aankomst blijkt door alles het anders dan ze ooit hadden tijdens kunnen op tv bedenken. Deze ervaring het maakt dat ze door anders gaan kijken; uit naar zichzelf, naar het leven een én naar elkaar. in Anita met Witzier volgt de gezinnen tijdens dit het avontuur. Afl.: naar Familie Nugteren. op tv Een hecht gezin uit tijdens Mijnsheerenland, de een familie Nugteren, reist af tijdens naar uit het platteland van Bolivia. in Moeder en vader, met Monica en Leen Nugteren, tijdens zijn al 25 jaar uit bij elkaar tijdens en vormen samen naar met hun twee met kinderen, Mariska (15) en uit Jasper (20), uit een hecht de gezin. 'Samen doen' tijdens is een groot tijdens goed bij deze familie en naar eigenlijk is er op maar door weinig dat ze het niet delen of voor met elkaar uit over hebben. Zo in overwint moeder Monica haar diep met gewortelde vliegangst om door af uit te reizen naar Bolivia, de een avontuur dat vooral haar de man het en kinderen bij voorbaat geweldig door door vinden. Maar eenmaal ter plaatse door blijkt de realiteit een ook voor de met avonturiers in door het gezin niet altijd uit alleen maar rooskleurig... een De tijdens familie Nugteren gaat op het het platteland van Bolivia mee door in het leven het van in de familie Aliaga. Ze slapen door op een voorraadzolder het en zullen moeten met de werken op het cocaveld. De door omstandigheden en met het gebrek aan comfort de vallen vooral op moeder Monica de bijzonder zwaar; ze krijgt van te maken op tv met een cultuurshock het en zou eigenlijk het liefst weer door om willen naar keren.... in Presentatie: Anita Witzier.

september 2020
30-06-2011 20:30

Aflevering 5

Hier slapen jullie - Aflevering 5

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

23-06-2011 20:30

Aflevering 4

Hier slapen jullie - Aflevering 4

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

16-06-2011 20:30

Aflevering 3

Hier slapen jullie - Aflevering 3

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

09-06-2011 20:30

Aflevering 2

Hier slapen jullie - Aflevering 2

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

02-06-2011 20:20

Familie Nugteren

Hier slapen jullie - Familie Nugteren

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

Hier slapen jullie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hier slapen jullie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hier slapen jullie bij Hier slapen jullie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hier slapen jullie. Heb je een uitzending van Hier slapen jullie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hier slapen jullie gemist

In Hier slapen jullie gaan twee Nederlandse gezinnen het avontuur aan. Drie weken lang verruilen zij hun dagelijksebestaan voor het leven in een ontwikkelingsland. Eén familie vertrekt naar het platteland van Bolivia en de anderefamilie reist af naar de sloppenwijken van de wereldstad Mumbai in India. Deze ervaring maakt dat ze anders gaankijken; naar zichzelf, naar het leven én naar elkaar. Presentator Anita Witzier volgt de gezinnen tijdens dit avontuur.

Uitzending gemist van Hier slapen jullie? Hier kun je alle uitzendingen van Hier slapen jullie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-06-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!