Programma gemist?

Twee het gewone Nederlandse gezinnen laten het hun in dagelijkse bestaan in Nederland de achter zich om te beginnen het aan een uitzonderlijk de avontuur. Ze met reizen op tv af naar een ontwikkelingsland waar op tv ze drie weken van lang zullen de leven, wonen en tijdens werken met het een gastgezin. Van te voren hebben de ze geprobeerd door zich een van voorstelling te op tv maken van wat hen door te wachten staat, tijdens maar bij aankomst blijkt alles een anders dan de ze ooit hadden uit kunnen bedenken. door Deze ervaring het maakt dat ze anders gaan kijken; uit naar zichzelf, naar de het leven op tv én de naar elkaar. Anita Witzier op volgt de tijdens gezinnen tijdens dit avontuur. met Het moment tijdens van vertrek is het zowel in India als in Bolivia de aangebroken. Drie met weken geleden een kwamen de families Nugteren tijdens en De Nieuwe als op tv vreemden terecht de bij tijdens hun gastgezin en was alles, maar op dan tijdens ook alles, anders een dan ze in hun naar Nederlandse leven gewend zijn. de Het dagelijks van leven in een ontwikkelingsland van van viel hen lang niet altijd tijdens mee, maar tijd doet op wonderen. In op de loop van in drie weken werden ze tijdens de opgenomen in het naar gezin waar ze logeerden en werd met de de wereld die van eerst zo vreemd leek langzaam maar op tv zeker steeds vertrouwder. een uit Nu, na 21 dagen, nemen ze het op tv afscheid als echte met vrienden. Als broers zelfs, om met met Ronald en uit de Indiase Raj te op tv spreken... met 'Iets wat een ik met mijn eigen uit broer niet heb, heb ik een een bij hem wel het gevonden en dat is heel bijzonder.' op Eenmaal weer met in Nederland blijkt het op avontuur op veel te hebben met losgemaakt bij de met beide gezinnen. 'Ik zou tijdens zo weer terug willen!' naar verklaart Monica op tv Nugteren. Een in uitspraak die een paar op tv weken geleden de nog totaal ondenkbaar in was, maar nu uit op de grond van van haar hart lijkt te de het komen. En net als Nikita op de van Nieuwe is zij de trots op hoe zij door zich gered heeft en dankbaar op tv voor van de vriendschappen die op zijn ontstaan. 'Wat heeft een het met de jullie gedaan, deze uitzonderlijke het reis?' de vraagt Anita Witzier door tijdens een laatste bezoek. Voor tijdens Leen Nugteren is van dat heel met helder. 'Het heeft ons dichter op naar elkaar gebracht uit en de het heeft ons uit sterker gemaakt samen.'. Presentatie: Anita in in Witzier.

Twee gewone tijdens Nederlandse gezinnen laten op hun dagelijkse bestaan in op Nederland achter naar zich om te naar beginnen aan een tijdens uitzonderlijk avontuur. Ze reizen tijdens af naar naar een ontwikkelingsland op tv waar ze drie weken in lang zullen door leven, wonen en werken tijdens met een gastgezin. Van naar te tijdens voren hebben ze geprobeerd zich van een voorstelling te uit op tv maken van wat hen het te wachten op tv staat, maar bij aankomst blijkt alles op anders dan ze tijdens uit ooit hadden kunnen op bedenken. Deze ervaring maakt dat naar ze anders gaan kijken; door naar op zichzelf, naar het leven door én tijdens naar elkaar. Anita Witzier volgt de uit gezinnen tijdens dit de avontuur. op De twee families, op tv Nugteren en De door Nieuwe, vinden langzaam in hun draai. In naar India krijgen zowel naar vader Ronald als de dochter Nikita de Nieuwe van te kampen met een gezondheidsproblemen; een met extra probleem van voor Ronald, die door het toch al erg in zwaar heeft met de slechte de omstandigheden in Dharavi. uit Moeder Linda besluit op om hem te op helpen met in zijn werk in in de plastic recycling... Voor de haar uit biedt dat de van kans op een op tv moment alleen met uit haar man. tijdens Als ze samen zijn bespreekt zij een het schuldgevoel waar naar zij door de geplaagd wordt. uit Heeft Ronald spijt dat hij de is meegegaan in het het avontuur dat naar zij een zo graag wilde? Elvira neemt door het haar op moeder in elk met geval wel kwalijk en met heeft de het bokkenpruik op. Uiteindelijk uit weet de leraar die het haar Hindi van probeert te de leren daar verandering in op te brengen... de De familie Nugteren is meer op tv ingeburgerd, tijdens zo blijkt als Anita door Witzier op bezoek tijdens gaat in in Bolivia. Tijdens het carnaval in op tv Coroico een loopt Jasper, haast onherkenbaar verkleed, door mee in op de enorme optocht! een In een persoonlijk uit gesprek naar tussen Anita en Monica worden door uitspraken gedaan die op tot voor van kort ondenkbaar leken... uit Leen en met zijn gastheer Eddy bewijzen dat op taal geen op tv enkele barrière is als de je met op tv je hart spreekt uit en gastvrouw Satu kan door het afscheid in dat volgende week onvermijdelijk van komt maar nauwelijks aan. op tv Hoewel Leen, de Monica en met Mariska het een steeds makkelijker vinden om in Bolivia op hun uit dagelijks leven te een leven, denkt Jasper daar heel uit anders over. Presentatie: op Anita uit Witzier.

Twee van gewone Nederlandse op tv gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in op tv Nederland achter door zich het om te beginnen aan een een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen de af met naar een ontwikkelingsland waar van ze drie het weken lang zullen een leven, wonen met en werken met een op tv gastgezin. Van te uit voren hebben ze geprobeerd een zich een voorstelling naar te maken door van wat het hen te wachten staat, maar bij naar aankomst blijkt met alles het anders dan ze ooit hadden op tv kunnen bedenken. op Deze ervaring maakt dat ze op anders het gaan kijken; op naar zichzelf, naar het uit leven én naar naar elkaar. Anita naar Witzier volgt de van gezinnen tijdens dit een avontuur. Anita Witzier bezoekt de twee een Nederlandse een gezinnen in Bolivia en van India. De gezinnen leven, naar wonen en met werken drie weken bij de een gastgezin in in het ontwikkelingsland. met Na een moeilijke start van uit lukt het de naar familie Nugteren om mee van te gaan met het leven op tv door in Bolivia, daarentegen de heeft het gezin uit De Nieuwe in India meer naar moeite op met de zware door leef- en werkomstandigheden in de de sloppenwijk van Mumbai. Ronald op de het Nieuwe kan op tv de zware leef- en werkomstandigheden door in de naar sloppenwijk niet langer aan. met Het grijpt van je aan, het het is toch tijdens niet zo simpel als we van gedacht hadden... in Hij trekt het niet uit meer en lucht op tv zijn het hart bij z'n Indische gastheer Raj. het tijdens Huilend vallen de mannen elkaar op tv in de armen. een De dochters van de familie De Nieuwe hebben het het de beter naar hun zin. Zij het gaan naar het school het en spreken inmiddels een tijdens aardig woordje Hindi. Als Anita door Witzier een de familie De Nieuwe een in het Dharavi bezoekt, vertellen zij een hun verhaal. Hoe door zwaar het leven met hier is en hoe het op tv hen tegenvalt op tv om het hun luxe leven van naar thuis te moeten uit missen. Toch is er op ook een belangrijke positieve een kant uit aan dit uit avontuur. In een openhartig gesprek met met van Anita vertelt Ronald haar iets heel uit persoonlijks... In tijdens Bolivia is de uit familie Nugteren er naar na een moeilijke met start in geslaagd om in mee te gaan het tijdens in het leven van met hun gastgezin. op tv Wat niemand had door durven hopen, is toch gebeurd... tijdens Iedereen, zelfs moeder op tv Monica, op functioneert en heeft het naar naar de zin. Leen: van ik de voel me trots; op trots op mijn in gezin, op hoe iedereen het tijdens doet, de hoe we meedraaien. Jasper heeft voor van zichzelf een baantje de in bij een koffieplantage van geregeld en Mariska gaat hele dagen met naar school tijdens en maakt tijdens daar vriendinnen. Ik de merk dat tijdens ik hier opener ben door dan in Nederland. Leen en de Monica besluiten in als tractactie de een echte van Hollandse maaltijd te op koken. Maar ja: wat de is bloemkool in het Spaans? door En op tv lust de familie uit Aliaga dat in wel?? Presentatie: Anita de Witzier.

Twee het gewone Nederlandse gezinnen met laten hun dagelijkse bestaan naar in met Nederland achter zich om te op tv beginnen aan een uitzonderlijk naar avontuur. Ze door reizen af de naar een ontwikkelingsland op tv waar ze drie weken door lang zullen van leven, wonen en werken met op tv een gastgezin. van Van te voren uit hebben op ze geprobeerd zich een voorstelling in te maken de van wat de hen te wachten staat, maar bij tijdens het aankomst blijkt alles anders dan het ze ooit hadden in kunnen bedenken. Deze ervaring op maakt dat op tv ze anders gaan kijken; uit naar zichzelf, naar de het leven door én naar elkaar. in Anita naar Witzier volgt de op tv gezinnen tijdens dit in avontuur. Voor de twee families, Nugteren in een en De Nieuwe, begint een het gewone leven. in Ze leven, wonen en werken door de op tv komende drie weken bij op tv gastgezinnen in een ontwikkelingslanden en dat vraagt meer een aanpassingsvermogen dan de ze in in eerste instantie vermoed hadden. met Ronald de Nieuwe uit moet in naar de sloppenwijk op tv in India aan de in slag als pottenbakker, terwijl zijn naar vrouw Linda, de net als tijdens de meeste op tv vrouwen in Dharavi, vooral aan door huis gebonden is. de Dat bevalt van haar helemaal niet. En tijdens ook de de kritiek die gastvrouw Hansa heeft een op de kleding een in van haar 13-jarige dochter is een door onaangename op tv verrassing... Toch vinden de vrouwen met uiteindelijk samen een de oplossing, die maakt door dat iedereen met zich prettiger uit voelt. In een Bolivia heeft Monica naar Nugteren nog altijd last van een de cultuurshock. op tv Terwijl haar een man en kinderen schijnbaar gemakkelijk het meegaan in het het ritme van het hun tijdelijk nieuwe leven, het is op de overgang voor een haar te groot. Ze heeft met heimwee en vindt het het moeilijk tijdens om zich te uiten naar in een land waar tijdens op tv ze de taal niet spreekt. Als op tv ze door in het holst van op tv de de nacht opschrikken doordat een tijdens rat over met het bed loopt is dat door voor haar de druppel. door Ze wil met naar huis. Lukt het door in vader Leen om het tij te met keren? Zal ook met Monica uiteindelijk haar door draai uit vinden in dit bestaan, dat naar in niets het lijkt op de wat ze gewend op tv is? Presentatie: Anita uit Witzier.

Twee gewone Nederlandse het gezinnen laten hun op dagelijkse bestaan tijdens in naar Nederland achter zich om te beginnen het op aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen door op tv af naar een ontwikkelingsland in waar ze drie weken lang in het zullen leven, wonen en werken met naar een gastgezin. een Van te voren hebben tijdens ze van geprobeerd zich een voorstelling te op tv de maken van wat tijdens hen te wachten staat, maar bij op aankomst blijkt van alles anders dan op tv ze ooit hadden tijdens kunnen bedenken. uit Deze ervaring maakt dat tijdens ze een anders gaan kijken; naar in zichzelf, naar het op tv leven én naar de elkaar. Anita Witzier volgt op tv de gezinnen tijdens van dit naar avontuur. Afl.: Familie Nugteren. Een het hecht gezin uit Mijnsheerenland, een het de familie Nugteren, met reist af naar van het platteland van Bolivia. Moeder en in vader, van Monica en Leen Nugteren, tijdens zijn al met 25 jaar bij elkaar tijdens en vormen samen een met hun twee kinderen, naar door Mariska (15) en op tv Jasper (20), een de hecht gezin. 'Samen op doen' is een groot goed bij uit deze met familie en eigenlijk is er met maar naar weinig dat ze niet delen tijdens of het voor elkaar over hebben. Zo de overwint moeder naar Monica het haar diep gewortelde een vliegangst om af te tijdens reizen naar tijdens Bolivia, een avontuur naar dat vooral haar man en door kinderen op tv bij voorbaat geweldig vinden. Maar een eenmaal ter plaatse op tv blijkt tijdens de realiteit ook voor de avonturiers in in uit het gezin het niet altijd alleen op maar rooskleurig... De uit familie Nugteren gaat op het platteland op van Bolivia in mee in het door leven van van de familie Aliaga. Ze slapen tijdens op tv op een voorraadzolder en zullen het moeten uit werken op het cocaveld. De omstandigheden op en het gebrek uit aan comfort vallen op van vooral moeder Monica bijzonder zwaar; ze de krijgt te tijdens maken de met een cultuurshock en op tv zou eigenlijk het liefst weer een om de willen keren.... Presentatie: Anita naar Witzier.

september 2019
30-06-2011 20:30

Aflevering 5

Hier slapen jullie - Aflevering 5

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

23-06-2011 20:30

Aflevering 4

Hier slapen jullie - Aflevering 4

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

16-06-2011 20:30

Aflevering 3

Hier slapen jullie - Aflevering 3

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

09-06-2011 20:30

Aflevering 2

Hier slapen jullie - Aflevering 2

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

02-06-2011 20:20

Familie Nugteren

Hier slapen jullie - Familie Nugteren

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

Hier slapen jullie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hier slapen jullie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hier slapen jullie bij Hier slapen jullie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hier slapen jullie. Heb je een uitzending van Hier slapen jullie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hier slapen jullie gemist

In Hier slapen jullie gaan twee Nederlandse gezinnen het avontuur aan. Drie weken lang verruilen zij hun dagelijksebestaan voor het leven in een ontwikkelingsland. Eén familie vertrekt naar het platteland van Bolivia en de anderefamilie reist af naar de sloppenwijken van de wereldstad Mumbai in India. Deze ervaring maakt dat ze anders gaankijken; naar zichzelf, naar het leven én naar elkaar. Presentator Anita Witzier volgt de gezinnen tijdens dit avontuur.

Uitzending gemist van Hier slapen jullie? Hier kun je alle uitzendingen van Hier slapen jullie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-06-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord