Programma gemist?

Twee door gewone Nederlandse gezinnen een laten hun dagelijkse van bestaan in door Nederland achter zich om tijdens te beginnen van aan een uitzonderlijk avontuur. Ze het reizen af naar tijdens een ontwikkelingsland waar ze van drie weken lang tijdens zullen leven, van wonen en een werken met een in gastgezin. Van te voren hebben de ze geprobeerd zich in een in voorstelling te maken naar van wat het hen te wachten staat, maar bij op aankomst blijkt alles de anders dan ze op de ooit hadden kunnen tijdens bedenken. Deze ervaring maakt een dat ze met anders gaan kijken; de naar zichzelf, naar het leven én het naar elkaar. Anita tijdens Witzier uit volgt de gezinnen het tijdens dit avontuur. de Het moment van vertrek een is zowel in op tv India als in Bolivia door aangebroken. uit Drie weken een geleden kwamen de families Nugteren de en De Nieuwe naar als in vreemden terecht bij hun tijdens gastgezin en in was alles, maar in dan ook alles, van anders dan ze met in hun Nederlandse leven gewend zijn. een Het dagelijks in leven in met een ontwikkelingsland de viel hen lang niet naar altijd mee, maar tijd op tv doet wonderen. tijdens In de loop van de drie weken werden op tv ze in opgenomen in het gezin waar ze in logeerden naar en werd de wereld door die met eerst zo vreemd leek met langzaam maar de zeker steeds vertrouwder. Nu, van na 21 dagen, uit nemen ze afscheid als in echte vrienden. Als door broers tijdens zelfs, om met Ronald en naar de door Indiase Raj te spreken... op 'Iets wat ik uit met mijn eigen broer van niet heb, heb ik in bij naar hem wel van gevonden en dat is heel met bijzonder.' van Eenmaal weer in de Nederland blijkt het uit avontuur veel te hebben losgemaakt bij een de beide gezinnen. tijdens 'Ik zou zo een weer uit terug willen!' verklaart een Monica Nugteren. op Een uitspraak die een uit paar weken geleden door nog totaal ondenkbaar was, maar het nu een uit de door grond van haar hart naar lijkt te komen. En net uit als Nikita de op tv Nieuwe is zij uit trots op hoe de zij zich op tv gered heeft door en dankbaar voor de van vriendschappen die zijn ontstaan. op op 'Wat heeft het met jullie gedaan, op deze uitzonderlijke tijdens reis?' vraagt Anita het Witzier tijdens de een laatste bezoek. uit Voor Leen Nugteren van is dat door heel helder. 'Het de heeft ons dichter op tv naar elkaar gebracht en het uit heeft met ons sterker gemaakt samen.'. op Presentatie: Anita op tv Witzier.

Twee op gewone Nederlandse gezinnen laten de hun dagelijkse bestaan in op tv op tv Nederland achter zich om te beginnen op tv aan een op uitzonderlijk avontuur. Ze reizen in af naar tijdens een ontwikkelingsland waar het ze drie weken lang op zullen leven, wonen naar in en werken met een naar gastgezin. Van te voren op hebben ze door geprobeerd zich een voorstelling te uit maken het van wat hen te wachten de staat, van maar bij aankomst door blijkt alles anders dan ze op ooit hadden van kunnen door bedenken. Deze ervaring in maakt dat ze anders de gaan kijken; naar zichzelf, naar een het door leven én naar elkaar. Anita door Witzier volgt de op met gezinnen tijdens dit op avontuur. De twee families, Nugteren een en De Nieuwe, door vinden langzaam hun draai. naar door In India krijgen de zowel vader Ronald als naar dochter Nikita op tv de Nieuwe te kampen tijdens met gezondheidsproblemen; een in extra probleem voor Ronald, die uit een het toch al erg zwaar heeft op tv met naar de slechte omstandigheden een in Dharavi. door Moeder Linda besluit op om hem te helpen met zijn de werk een in de plastic recycling... een Voor haar uit biedt dat de kans op van een moment het alleen van met haar man. Als in ze samen zijn van bespreekt zij het schuldgevoel door waar zij van door geplaagd wordt. het Heeft Ronald spijt tijdens dat hij op tv is meegegaan in het avontuur dat van zij met zo graag het wilde? Elvira neemt het haar door moeder in elk naar geval wel kwalijk met en heeft de bokkenpruik naar op. tijdens Uiteindelijk weet de het leraar die haar Hindi uit probeert door te leren daar van verandering in te brengen... uit De familie Nugteren is tijdens meer op ingeburgerd, zo blijkt op als Anita Witzier op bezoek gaat het in Bolivia. Tijdens in het carnaval in met Coroico loopt uit Jasper, op haast onherkenbaar verkleed, mee in de tijdens enorme een optocht! In van een persoonlijk gesprek van tussen Anita en Monica worden uitspraken van een gedaan die tot voor kort ondenkbaar uit leken... Leen en tijdens zijn gastheer de Eddy met bewijzen dat taal geen met enkele barrière is als je een met je hart met spreekt en gastvrouw met Satu kan het tijdens afscheid op dat volgende week onvermijdelijk komt op tv maar nauwelijks aan. door Hoewel Leen, tijdens Monica en met Mariska het op steeds makkelijker vinden om in Bolivia uit hun dagelijks uit leven te leven, een denkt Jasper daar uit heel met anders over. Presentatie: van Anita Witzier.

Twee gewone tijdens Nederlandse op tv gezinnen laten hun dagelijkse bestaan een in van Nederland achter zich om door te beginnen aan een uit uitzonderlijk avontuur. Ze naar reizen af in naar een ontwikkelingsland een waar ze drie met weken lang zullen leven, op wonen en werken met van een gastgezin. door Van naar te voren hebben ze geprobeerd zich met een voorstelling te door maken de van wat hen op tv te wachten staat, maar bij op aankomst blijkt alles van anders van dan ze ooit hadden kunnen met bedenken. Deze ervaring tijdens maakt dat ze naar tijdens anders gaan kijken; het naar zichzelf, naar het het leven én op tv naar elkaar. Anita in Witzier volgt de gezinnen tijdens met dit avontuur. Anita Witzier tijdens bezoekt de twee naar Nederlandse gezinnen in naar Bolivia en het India. De gezinnen een leven, wonen en het werken drie weken bij een een gastgezin de in het ontwikkelingsland. Na door een moeilijke start de lukt het de van familie Nugteren uit om mee tijdens te gaan met het op leven de in Bolivia, daarentegen de heeft het gezin een De Nieuwe in de India meer moeite met de zware op tv leef- en werkomstandigheden op tv in de sloppenwijk met op tv van Mumbai. Ronald de Nieuwe kan in de zware een leef- in en werkomstandigheden in de met sloppenwijk niet langer aan. de Het grijpt je aan, uit het is toch door van niet zo simpel als we gedacht door hadden... Hij trekt met het in niet meer en lucht zijn met het hart bij z'n Indische gastheer uit Raj. Huilend vallen van de mannen elkaar in naar de armen. het De dochters van op familie De Nieuwe van hebben het beter door naar hun zin. Zij uit de gaan naar school en spreken uit inmiddels een aardig woordje in Hindi. Als naar Anita Witzier de tijdens familie door De Nieuwe in Dharavi bezoekt, de vertellen uit zij hun verhaal. Hoe zwaar naar het leven hier in is en door hoe het hen tegenvalt op tv om hun luxe leven met van naar thuis te moeten het missen. Toch is er op ook een belangrijke naar positieve kant aan uit dit avontuur. In van een openhartig gesprek tijdens met Anita vertelt Ronald op haar iets heel op tv persoonlijks... In het Bolivia is de de familie Nugteren er door na een moeilijke uit start in geslaagd om het uit mee te gaan op tv in het leven van hun gastgezin. in Wat niemand had met durven van hopen, is naar toch gebeurd... Iedereen, zelfs moeder tijdens Monica, functioneert en heeft van het naar de naar tijdens zin. Leen: ik voel me in trots; op trots op mijn gezin, op hoe naar iedereen het van doet, hoe we meedraaien. op de Jasper heeft voor zichzelf een baantje met bij een met koffieplantage geregeld en met Mariska gaat de hele dagen in naar school en maakt op daar vriendinnen. Ik merk de dat ik hier in opener ben dan in het Nederland. Leen met en Monica besluiten als de in tractactie een echte uit Hollandse maaltijd te koken. Maar in ja: van wat is bloemkool in het Spaans? door En lust de door familie Aliaga dat in op wel?? Presentatie: Anita een Witzier.

Twee gewone Nederlandse van gezinnen laten hun het dagelijkse bestaan het in Nederland op tv achter zich met om te beginnen naar aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen de af tijdens naar een ontwikkelingsland waar ze op tv drie uit weken lang zullen met leven, wonen en op tv werken met door een gastgezin. Van te met voren hebben ze geprobeerd de zich de een voorstelling te in maken van wat naar hen te wachten staat, maar bij door aankomst blijkt alles tijdens de anders dan ze ooit hadden de kunnen op tv bedenken. Deze ervaring op tv maakt dat ze van anders gaan kijken; uit naar zichzelf, naar het leven én de van naar elkaar. Anita Witzier volgt de op tv door gezinnen tijdens dit avontuur. in Voor de twee families, Nugteren op tv op en De Nieuwe, begint het gewone door leven. Ze leven, uit naar wonen en werken door de komende drie weken bij gastgezinnen op tv in tijdens ontwikkelingslanden en de dat vraagt meer uit aanpassingsvermogen dan ze in in eerste instantie vermoed op tv hadden. Ronald de Nieuwe moet uit in de sloppenwijk uit in India met aan de slag als tijdens tijdens pottenbakker, terwijl zijn vrouw Linda, tijdens net tijdens als de meeste vrouwen naar in Dharavi, het vooral aan huis gebonden is. Dat door op bevalt haar helemaal niet. En met ook op tv de kritiek die gastvrouw Hansa heeft naar op de kleding uit het van haar 13-jarige dochter op tv is een onaangename verrassing... Toch op tv vinden de vrouwen op uiteindelijk samen op tv een van oplossing, die maakt dat iedereen tijdens zich op tv prettiger voelt. In Bolivia heeft de Monica tijdens Nugteren nog altijd last van een een cultuurshock. Terwijl uit haar man en naar kinderen schijnbaar gemakkelijk het meegaan in het de ritme op van hun tijdelijk nieuwe leven, is op de overgang voor het haar tijdens te groot. Ze heeft van heimwee door en vindt het moeilijk om zich het in te uiten in uit een land waar ze de op taal niet spreekt. een Als ze in naar het holst van de naar uit nacht opschrikken doordat een rat op over het bed van loopt is naar dat voor op haar de druppel. tijdens Ze wil naar huis. het Lukt het het vader Leen om het door tij te keren? de Zal ook Monica uiteindelijk van haar draai tijdens vinden in dit bestaan, het dat naar in niets lijkt op uit wat ze gewend is? door Presentatie: van Anita Witzier.

Twee gewone met Nederlandse op gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in in Nederland achter naar zich om te door beginnen aan door een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen van uit af naar een ontwikkelingsland waar een ze drie weken lang uit op tv zullen leven, wonen en werken met van een gastgezin. Van tijdens op tv te voren hebben ze geprobeerd uit zich een van voorstelling te maken van van wat hen in te wachten staat, door maar bij aankomst blijkt een alles anders dan door ze naar ooit hadden kunnen bedenken. Deze ervaring met maakt dat in ze anders gaan kijken; naar naar tijdens zichzelf, naar het leven uit én naar elkaar. Anita door de Witzier volgt de door gezinnen tijdens dit tijdens avontuur. Afl.: Familie Nugteren. op tv Een hecht gezin tijdens uit Mijnsheerenland, de familie Nugteren, uit reist af naar tijdens het platteland van tijdens Bolivia. Moeder en door in vader, Monica en Leen door Nugteren, zijn al 25 jaar de bij door elkaar en op tv vormen samen met hun met twee kinderen, Mariska (15) en door in Jasper (20), een hecht gezin. 'Samen met doen' is een met groot goed van bij deze familie een en door eigenlijk is er maar weinig het dat ze niet in delen of voor elkaar door over een hebben. Zo overwint moeder Monica van haar op diep gewortelde vliegangst om af de te door reizen naar Bolivia, een avontuur uit dat vooral haar een uit man en kinderen bij voorbaat geweldig naar vinden. Maar eenmaal op op tv ter plaatse blijkt de realiteit in ook voor de door avonturiers in het naar gezin door niet altijd alleen op maar rooskleurig... De familie tijdens Nugteren gaat op het naar platteland van Bolivia mee uit in het leven het van het de familie Aliaga. Ze uit slapen op tijdens een voorraadzolder de en zullen moeten werken op het uit cocaveld. uit De omstandigheden en het met gebrek aan tijdens comfort vallen in vooral moeder Monica bijzonder naar zwaar; ze de krijgt te maken met een cultuurshock een door en zou eigenlijk tijdens het liefst weer op om willen keren.... Presentatie: Anita met Witzier.

mei 2020
30-06-2011 20:30

Aflevering 5

Hier slapen jullie - Aflevering 5

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

23-06-2011 20:30

Aflevering 4

Hier slapen jullie - Aflevering 4

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

16-06-2011 20:30

Aflevering 3

Hier slapen jullie - Aflevering 3

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

09-06-2011 20:30

Aflevering 2

Hier slapen jullie - Aflevering 2

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

02-06-2011 20:20

Familie Nugteren

Hier slapen jullie - Familie Nugteren

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

Hier slapen jullie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hier slapen jullie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hier slapen jullie bij Hier slapen jullie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hier slapen jullie. Heb je een uitzending van Hier slapen jullie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hier slapen jullie gemist

In Hier slapen jullie gaan twee Nederlandse gezinnen het avontuur aan. Drie weken lang verruilen zij hun dagelijksebestaan voor het leven in een ontwikkelingsland. Eén familie vertrekt naar het platteland van Bolivia en de anderefamilie reist af naar de sloppenwijken van de wereldstad Mumbai in India. Deze ervaring maakt dat ze anders gaankijken; naar zichzelf, naar het leven én naar elkaar. Presentator Anita Witzier volgt de gezinnen tijdens dit avontuur.

Uitzending gemist van Hier slapen jullie? Hier kun je alle uitzendingen van Hier slapen jullie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-06-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!