Programma gemist?

Twee gewone Nederlandse op tv gezinnen laten de hun door dagelijkse bestaan in Nederland naar achter zich met om te beginnen in aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen door af naar een een ontwikkelingsland waar ze tijdens drie uit weken lang zullen leven, uit wonen en werken op met een gastgezin. naar Van te in voren hebben tijdens ze geprobeerd zich een op voorstelling te maken in van wat hen te wachten met naar staat, maar bij aankomst blijkt alles van anders dan door ze ooit hadden naar kunnen van bedenken. Deze ervaring in maakt dat ze anders gaan een kijken; de naar zichzelf, naar het leven én tijdens naar elkaar. door Anita op Witzier volgt de gezinnen tijdens dit in avontuur. Het tijdens moment van vertrek is de zowel op in India als de in Bolivia aangebroken. Drie met weken geleden kwamen op de families Nugteren en tijdens De op Nieuwe als vreemden terecht bij door hun met gastgezin en door was alles, maar dan op tv ook alles, anders dan ze in in hun het Nederlandse op tv leven gewend zijn. Het dagelijks op leven in een uit ontwikkelingsland viel hen lang uit op niet altijd mee, maar tijd het doet wonderen. In de in loop het van drie weken werden op tv ze opgenomen het in het gezin waar ze met logeerden en van werd de wereld die in eerst zo op tv vreemd leek in langzaam maar een zeker steeds vertrouwder. Nu, na uit 21 dagen, nemen door ze afscheid als echte uit vrienden. op Als broers de zelfs, om met Ronald en de uit Indiase op tv Raj te een spreken... 'Iets wat ik met de mijn tijdens eigen broer niet heb, heb ik naar bij hem door wel gevonden en het dat is op heel bijzonder.' Eenmaal weer door in Nederland blijkt het op avontuur veel te een hebben losgemaakt op tv bij de de beide gezinnen. 'Ik zou naar zo weer terug willen!' met verklaart naar Monica Nugteren. met Een uitspraak die een paar weken op met geleden nog totaal met ondenkbaar was, maar nu uit op tv de grond van door haar tijdens hart lijkt te komen. En op net uit als Nikita de Nieuwe is zij een uit trots op hoe zij op zich gered heeft van en dankbaar het voor de vriendschappen die zijn ontstaan. van 'Wat met heeft het met door jullie gedaan, deze uitzonderlijke reis?' naar vraagt Anita een Witzier tijdens een laatste tijdens bezoek. Voor de Leen de Nugteren is dat van heel helder. 'Het heeft ons dichter op op tv naar elkaar gebracht en van het heeft ons sterker gemaakt de samen.'. Presentatie: de Anita het Witzier.

Twee gewone Nederlandse het een gezinnen laten hun dagelijkse bestaan een in Nederland achter zich op om te op tv beginnen aan door een uitzonderlijk een avontuur. Ze reizen af naar door een met ontwikkelingsland waar ze de drie weken lang zullen op leven, wonen en door werken met een gastgezin. met Van te in voren hebben ze geprobeerd naar zich op een voorstelling te maken van wat met de hen te wachten staat, maar bij uit aankomst blijkt op alles anders dan met ze door ooit hadden kunnen bedenken. Deze ervaring van maakt uit dat ze anders gaan kijken; met naar zichzelf, naar naar het leven in én naar elkaar. met Anita Witzier de volgt de gezinnen tijdens dit het in avontuur. De twee families, Nugteren en op tv De Nieuwe, met vinden een langzaam hun draai. In met India krijgen zowel naar vader Ronald als dochter een Nikita de met Nieuwe te kampen uit met gezondheidsproblemen; een extra probleem van voor op Ronald, die het op toch al erg zwaar door heeft met op de slechte het omstandigheden in Dharavi. Moeder Linda besluit op tv om hem de te helpen een met zijn werk naar in de plastic naar recycling... Voor haar biedt op tv dat de kans in op een moment naar alleen met haar man. naar Als van ze samen de zijn bespreekt zij het met schuldgevoel waar zij uit door geplaagd wordt. Heeft op tv Ronald spijt op dat hij is meegegaan in de het op tv avontuur dat zij zo graag in wilde? met Elvira neemt het door haar moeder naar in elk geval uit wel kwalijk en heeft de bokkenpruik naar op. Uiteindelijk weet in uit de leraar die haar Hindi uit probeert te leren in daar verandering in te tijdens in brengen... De familie met Nugteren is meer ingeburgerd, zo blijkt uit van als Anita Witzier op een bezoek gaat in Bolivia. in Tijdens het carnaval tijdens in Coroico loopt op Jasper, haast onherkenbaar verkleed, uit een mee in de enorme optocht! het In een persoonlijk tijdens gesprek tussen Anita door en Monica op tv worden uitspraken gedaan die op tot voor kort ondenkbaar tijdens leken... Leen en met zijn de gastheer Eddy bewijzen dat een taal geen enkele op barrière is als je de met naar je hart spreekt met en gastvrouw op tv Satu kan het afscheid dat volgende met week in onvermijdelijk komt maar nauwelijks van aan. Hoewel door Leen, Monica en Mariska van het steeds een makkelijker vinden om in Bolivia in hun dagelijks leven tijdens te leven, het denkt Jasper daar naar heel anders over. Presentatie: met op tv Anita Witzier.

Twee op tv gewone Nederlandse gezinnen met laten hun het dagelijkse bestaan in Nederland van achter zich tijdens om te beginnen aan een in uitzonderlijk avontuur. Ze reizen op tv af naar door een met ontwikkelingsland waar ze drie weken lang de het zullen leven, wonen en werken met door een gastgezin. met Van op te voren hebben ze geprobeerd zich op een voorstelling te uit op tv maken van wat hen te wachten door staat, maar bij van aankomst blijkt alles naar op tv anders dan ze ooit in hadden kunnen bedenken. Deze ervaring uit maakt dat door ze van anders gaan kijken; naar met zichzelf, naar het leven naar én de naar elkaar. Anita Witzier het volgt de uit gezinnen tijdens dit avontuur. Anita Witzier een bezoekt de twee een Nederlandse het gezinnen in Bolivia en de India. de De gezinnen leven, tijdens wonen en werken door drie weken bij een gastgezin in in het de ontwikkelingsland. Na een moeilijke start uit lukt het de op familie uit Nugteren om tijdens mee te gaan met met het leven een in Bolivia, daarentegen heeft het gezin tijdens De op Nieuwe in India meer moeite uit met de zware met met leef- en werkomstandigheden in de sloppenwijk op tv van in Mumbai. Ronald de Nieuwe door kan de de zware leef- op en werkomstandigheden in de sloppenwijk niet het langer aan. Het het grijpt je op tv aan, het op is toch door niet zo simpel als we naar gedacht hadden... Hij een trekt het een niet meer en in lucht zijn hart bij op tv z'n Indische gastheer in Raj. Huilend vallen de de mannen van elkaar in de armen. De op dochters uit van familie De Nieuwe hebben in het beter het naar hun zin. Zij tijdens gaan naar school op tv en spreken inmiddels met het een aardig woordje Hindi. Als Anita in Witzier de het familie een De Nieuwe in Dharavi met bezoekt, vertellen zij hun verhaal. het Hoe zwaar de het leven het hier is en van hoe het hen op tv tegenvalt om hun op luxe leven van thuis te de moeten uit missen. Toch is er ook tijdens naar een belangrijke positieve kant naar aan dit avontuur. In een het naar openhartig gesprek met op tv Anita vertelt Ronald haar iets heel het de persoonlijks... In Bolivia is de uit familie Nugteren er tijdens na een moeilijke uit start in tijdens geslaagd om mee te gaan van door in het leven van hun gastgezin. het tijdens Wat niemand had op tv durven hopen, is door toch gebeurd... Iedereen, zelfs het moeder Monica, functioneert en op tv heeft het naar uit de tijdens zin. Leen: ik voel me op tv trots; trots op het mijn met gezin, op hoe iedereen het doet, een hoe we een meedraaien. uit Jasper heeft voor zichzelf een op baantje de bij een koffieplantage geregeld en in Mariska gaat hele naar dagen de naar school en maakt daar van vriendinnen. Ik merk de dat ik hier van opener in ben dan in Nederland. uit Leen en Monica besluiten door als door tractactie een echte Hollandse maaltijd door te een koken. Maar ja: een wat is bloemkool in het van Spaans? En door lust de familie Aliaga dat in het wel?? Presentatie: Anita op tv Witzier.

Twee gewone uit Nederlandse gezinnen het laten hun dagelijkse bestaan in op Nederland achter zich van om te beginnen een aan een uitzonderlijk met door avontuur. Ze reizen door af naar een ontwikkelingsland waar ze tijdens drie met weken lang zullen met leven, wonen en de werken met een gastgezin. Van het te voren hebben van ze geprobeerd zich het een voorstelling een te maken een van wat de hen te wachten staat, maar het bij naar aankomst blijkt alles anders dan een ze ooit hadden kunnen de bedenken. Deze de ervaring maakt dat met ze anders gaan in kijken; naar een zichzelf, naar met het leven én naar van elkaar. Anita uit Witzier volgt de gezinnen tijdens dit uit avontuur. Voor de op tv het twee families, Nugteren en De naar Nieuwe, begint het van gewone leven. in Ze leven, de wonen en werken in de komende drie weken bij gastgezinnen naar tijdens in ontwikkelingslanden en dat het vraagt meer aanpassingsvermogen dan met ze in van eerste instantie vermoed hadden. de Ronald in de Nieuwe moet in tijdens de sloppenwijk in India een aan de tijdens slag als pottenbakker, terwijl zijn een vrouw Linda, met net als de van meeste vrouwen in in Dharavi, naar vooral aan huis tijdens gebonden is. Dat in bevalt haar helemaal naar niet. En ook de kritiek die het gastvrouw Hansa op tv heeft op de tijdens kleding op van haar 13-jarige dochter tijdens is een onaangename verrassing... Toch met vinden de in vrouwen uiteindelijk het samen een oplossing, die de maakt dat uit iedereen zich prettiger voelt. uit In Bolivia heeft Monica in Nugteren tijdens nog altijd door last van een in cultuurshock. Terwijl haar man en een kinderen van schijnbaar gemakkelijk meegaan in het in ritme van hun in tijdelijk uit nieuwe leven, is de overgang voor op haar te uit groot. het Ze heeft heimwee en vindt het naar met moeilijk om zich te uit uiten in een land naar waar ze de tijdens taal niet de spreekt. Als ze tijdens in het holst op tv van de nacht opschrikken het doordat een rat over een het bed het loopt is dat van voor naar haar de druppel. Ze wil naar van huis. Lukt naar het vader met Leen om het de tij te keren? van Zal ook Monica het uiteindelijk haar draai vinden in in dit bestaan, dat van in de niets lijkt een op wat ze gewend door is? Presentatie: met Anita Witzier.

Twee op gewone Nederlandse gezinnen laten hun een dagelijkse met bestaan in Nederland de achter zich om te beginnen een aan een uitzonderlijk het avontuur. Ze met reizen af naar uit een in ontwikkelingsland waar ze drie tijdens weken lang zullen leven, wonen op en werken op tv met op tv een gastgezin. Van te voren de hebben ze geprobeerd zich naar een tijdens voorstelling te maken van wat op hen te wachten in staat, van maar bij aankomst blijkt alles uit anders dan ze door ooit een hadden kunnen bedenken. Deze ervaring op tv met maakt dat ze anders gaan kijken; tijdens tijdens naar zichzelf, naar het leven én van door naar elkaar. Anita Witzier op volgt de gezinnen de tijdens dit op avontuur. Afl.: Familie Nugteren. met Een hecht gezin uit de Mijnsheerenland, de een familie Nugteren, reist door af naar het platteland van uit Bolivia. Moeder en door vader, op tv Monica en Leen Nugteren, op zijn in al 25 jaar bij elkaar een en vormen tijdens samen met hun twee naar kinderen, Mariska (15) tijdens en Jasper uit (20), een hecht gezin. van 'Samen doen' is een de door groot goed bij deze familie en op tv naar eigenlijk is er op maar weinig dat ze een niet delen de of voor elkaar over hebben. het Zo overwint moeder Monica op haar diep gewortelde tijdens vliegangst om uit af te met reizen naar Bolivia, het een avontuur dat van vooral haar man het en kinderen de bij voorbaat geweldig vinden. de Maar eenmaal ter plaatse een blijkt de tijdens realiteit ook voor de avonturiers uit in het gezin uit tijdens niet altijd alleen maar rooskleurig... De tijdens van familie Nugteren gaat op het het platteland door van Bolivia mee in het met leven van door de familie Aliaga. Ze slapen uit op een door voorraadzolder het en zullen moeten werken op op het op tv cocaveld. De omstandigheden en het op tv gebrek naar aan comfort vallen uit vooral moeder Monica bijzonder zwaar; ze door krijgt met te maken met de een cultuurshock en tijdens zou eigenlijk het liefst met weer om willen uit keren.... Presentatie: Anita in Witzier.

januari 2019
30-06-2011 20:30

Aflevering 5

Hier slapen jullie - Aflevering 5

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

23-06-2011 20:30

Aflevering 4

Hier slapen jullie - Aflevering 4

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

16-06-2011 20:30

Aflevering 3

Hier slapen jullie - Aflevering 3

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

09-06-2011 20:30

Aflevering 2

Hier slapen jullie - Aflevering 2

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

02-06-2011 20:20

Familie Nugteren

Hier slapen jullie - Familie Nugteren

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

Hier slapen jullie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hier slapen jullie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hier slapen jullie bij Hier slapen jullie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hier slapen jullie. Heb je een uitzending van Hier slapen jullie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hier slapen jullie gemist

In Hier slapen jullie gaan twee Nederlandse gezinnen het avontuur aan. Drie weken lang verruilen zij hun dagelijksebestaan voor het leven in een ontwikkelingsland. Eén familie vertrekt naar het platteland van Bolivia en de anderefamilie reist af naar de sloppenwijken van de wereldstad Mumbai in India. Deze ervaring maakt dat ze anders gaankijken; naar zichzelf, naar het leven én naar elkaar. Presentator Anita Witzier volgt de gezinnen tijdens dit avontuur.

Uitzending gemist van Hier slapen jullie? Hier kun je alle uitzendingen van Hier slapen jullie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-06-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord