Programma gemist?

Twee de gewone Nederlandse van gezinnen laten hun de dagelijkse bestaan in Nederland achter zich een om naar te beginnen aan naar een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen tijdens af naar naar een ontwikkelingsland waar op tv ze drie weken op lang zullen een leven, wonen en met werken met een de gastgezin. Van te voren in hebben ze geprobeerd zich tijdens een voorstelling de te maken van wat op hen te wachten in staat, maar van bij aankomst een blijkt alles anders dan ze naar ooit hadden kunnen naar uit bedenken. Deze ervaring met maakt dat ze anders gaan een kijken; naar zichzelf, naar naar in het leven én naar elkaar. Anita tijdens naar Witzier volgt de gezinnen tijdens dit door avontuur. een Het moment naar van vertrek is zowel in naar India als in uit Bolivia aangebroken. Drie weken door geleden met kwamen de families Nugteren en door De in Nieuwe als vreemden een terecht bij hun gastgezin een en was alles, op tv maar dan ook van alles, anders dan een ze in hun Nederlandse tijdens leven gewend zijn. door Het dagelijks leven de in een naar ontwikkelingsland viel naar hen lang naar niet altijd mee, maar tijdens tijd doet wonderen. In op tv de loop een van drie op tv weken werden ze een opgenomen in het op tv gezin waar ze logeerden en werd tijdens de wereld die in eerst het zo vreemd leek langzaam van maar zeker steeds op tv vertrouwder. Nu, na in 21 dagen, tijdens nemen ze afscheid met als echte vrienden. op Als broers zelfs, om door met Ronald en een de Indiase Raj te door spreken... 'Iets uit wat ik met in mijn eigen broer niet tijdens heb, uit heb ik bij hem door wel gevonden het en dat is heel tijdens bijzonder.' naar Eenmaal weer in door Nederland blijkt het avontuur uit veel te hebben losgemaakt een bij de beide gezinnen. in 'Ik door zou zo weer terug op willen!' verklaart Monica Nugteren. van Een uitspraak op die een tijdens paar weken geleden nog in totaal ondenkbaar tijdens was, maar nu uit in de grond van haar met door hart lijkt te komen. een En net het als Nikita de Nieuwe is tijdens zij trots het op hoe zij zich door gered heeft en dankbaar met voor de het vriendschappen die de zijn ontstaan. 'Wat door heeft het in met jullie gedaan, deze uitzonderlijke reis?' een vraagt Anita door Witzier tijdens een de laatste bezoek. Voor Leen op Nugteren is naar dat van heel helder. 'Het heeft ons tijdens dichter naar elkaar op gebracht en het heeft van ons op tv sterker gemaakt samen.'. op tv Presentatie: Anita door Witzier.

Twee gewone Nederlandse uit gezinnen laten hun door dagelijkse bestaan het in Nederland achter uit zich tijdens om te beginnen het aan een uitzonderlijk avontuur. Ze met reizen af naar uit een door ontwikkelingsland waar ze drie weken van lang het zullen leven, wonen en door werken met een gastgezin. uit Van te voren een hebben ze geprobeerd op zich een voorstelling een te maken van van wat hen te in wachten staat, maar tijdens bij op tv aankomst blijkt alles anders dan door ze in ooit hadden kunnen van bedenken. Deze ervaring een maakt dat ze door anders gaan kijken; naar zichzelf, naar op het van leven én naar uit elkaar. Anita Witzier volgt met de gezinnen tijdens dit de avontuur. De in twee tijdens families, Nugteren en De Nieuwe, met vinden langzaam tijdens hun draai. uit In India krijgen zowel vader Ronald op tv als in dochter Nikita tijdens de Nieuwe te kampen een met gezondheidsproblemen; een de extra probleem voor Ronald, die het het een toch al door erg zwaar heeft op tv met de slechte omstandigheden in uit Dharavi. Moeder tijdens Linda besluit een om hem te helpen van met zijn werk in het de plastic een recycling... Voor haar naar biedt dat de een kans op een uit moment alleen op met haar man. Als ze samen de zijn bespreekt een zij het schuldgevoel op tv waar zij met door geplaagd op tv wordt. Heeft Ronald spijt dat hij naar is door meegegaan in het avontuur met dat zij zo een graag wilde? Elvira in neemt tijdens het haar moeder in elk het geval wel kwalijk en een heeft de op tv bokkenpruik de op. Uiteindelijk weet de leraar van die haar Hindi probeert op in te leren daar verandering tijdens in te brengen... De van familie Nugteren is meer tijdens uit ingeburgerd, zo blijkt als Anita van Witzier een op bezoek gaat in op Bolivia. Tijdens het het carnaval in Coroico loopt Jasper, op tv haast onherkenbaar verkleed, uit mee een in de een enorme optocht! In op een persoonlijk gesprek de tussen Anita en Monica tijdens worden uitspraken gedaan de die tot voor op tv kort ondenkbaar tijdens leken... Leen en zijn gastheer het Eddy een bewijzen dat taal geen op enkele barrière is naar als je met de je hart spreekt en door gastvrouw op tv Satu kan het afscheid met dat volgende week onvermijdelijk komt van uit maar nauwelijks aan. Hoewel de Leen, Monica en Mariska de het door steeds makkelijker vinden naar om in Bolivia hun dagelijks leven met te leven, denkt uit Jasper het daar heel tijdens anders over. Presentatie: Anita het Witzier.

Twee in gewone Nederlandse gezinnen uit laten hun dagelijkse bestaan in met Nederland op achter zich om te beginnen van aan door een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen in af het naar een de ontwikkelingsland waar ze drie naar weken lang zullen leven, wonen een en werken uit met een gastgezin. van Van te naar voren hebben ze geprobeerd door zich van een voorstelling te maken van tijdens wat met hen te wachten staat, naar maar bij aankomst blijkt alles door anders dan ze een ooit hadden op kunnen bedenken. tijdens Deze ervaring maakt dat uit ze anders gaan tijdens kijken; naar door zichzelf, naar het leven naar én naar naar elkaar. Anita Witzier op tv volgt de gezinnen de tijdens dit avontuur. Anita op tv Witzier van bezoekt de twee Nederlandse tijdens gezinnen in Bolivia en India. een uit De gezinnen leven, wonen en werken op drie weken het bij een op gastgezin in het van ontwikkelingsland. Na een moeilijke start tijdens lukt het de tijdens het familie Nugteren om mee te de gaan met het het leven in Bolivia, daarentegen naar heeft het gezin het op De Nieuwe in India meer een moeite met het de zware een leef- en werkomstandigheden in de sloppenwijk tijdens van het Mumbai. Ronald de Nieuwe uit kan de zware leef- het en werkomstandigheden in naar de sloppenwijk niet naar het langer aan. Het het grijpt je aan, door het is toch niet zo de simpel een als we gedacht hadden... Hij met trekt het niet meer op en lucht de zijn op hart bij z'n Indische gastheer Raj. de Huilend vallen uit de mannen elkaar in op uit de armen. De op dochters van familie De Nieuwe hebben op tv het beter naar de op hun zin. Zij tijdens gaan naar school en spreken de inmiddels een aardig woordje tijdens Hindi. Als Anita op Witzier op tv de familie De Nieuwe in tijdens Dharavi bezoekt, vertellen het zij het hun verhaal. Hoe zwaar van het leven hier tijdens is en een hoe het hen tegenvalt op om hun luxe leven in van thuis in te moeten missen. in Toch is er ook tijdens een de belangrijke positieve kant aan dit naar het avontuur. In een openhartig gesprek met op tv naar Anita vertelt Ronald haar iets heel van persoonlijks... uit In Bolivia is de familie van Nugteren er na in een moeilijke start een in tijdens geslaagd om mee te gaan van in uit het leven op van hun gastgezin. met Wat niemand had durven op hopen, is toch gebeurd... naar Iedereen, op tv zelfs moeder Monica, functioneert en met heeft op tv het naar de zin. Leen: naar ik voel van me trots; trots een op mijn uit gezin, op hoe iedereen door het doet, hoe we meedraaien. een uit Jasper heeft voor zichzelf met een baantje bij een koffieplantage een op tv geregeld en Mariska gaat de hele dagen naar school en op maakt daar vriendinnen. op Ik merk dat de de ik hier opener het ben dan in Nederland. van Leen en in Monica besluiten als tractactie door een echte Hollandse op tv maaltijd te koken. Maar ja: uit wat is bloemkool een in met het Spaans? En lust door de door familie Aliaga dat wel?? door Presentatie: Anita tijdens Witzier.

Twee het gewone Nederlandse gezinnen laten op hun dagelijkse bestaan in tijdens Nederland naar achter zich naar om te beginnen de aan een uitzonderlijk de avontuur. Ze reizen af naar op een ontwikkelingsland waar ze door drie weken tijdens lang zullen leven, op tv wonen en door werken met een van gastgezin. Van naar te voren hebben ze het geprobeerd zich een voorstelling te de maken op van wat door hen te wachten staat, uit maar bij aankomst blijkt alles op tv uit anders dan ze ooit door hadden kunnen bedenken. Deze ervaring uit maakt dat ze met anders met gaan kijken; naar op tv zichzelf, naar het leven een én naar op tv elkaar. Anita Witzier volgt de van gezinnen het tijdens dit avontuur. het Voor de twee families, in Nugteren en De uit Nieuwe, begint het naar gewone leven. het Ze leven, op wonen en werken de komende naar drie weken bij gastgezinnen van in ontwikkelingslanden en met dat vraagt meer de aanpassingsvermogen op tv dan ze in het eerste instantie de vermoed hadden. Ronald de Nieuwe uit moet in op de sloppenwijk in India aan door de de slag als pottenbakker, terwijl naar zijn vrouw Linda, net het als op de meeste vrouwen op tv in Dharavi, vooral door aan huis gebonden is. Dat van bevalt haar helemaal op tv niet. En op ook de kritiek die het gastvrouw Hansa door heeft het op de kleding van haar een 13-jarige dochter door is een onaangename verrassing... tijdens Toch vinden de in vrouwen in uiteindelijk samen een oplossing, die het maakt dat op tv iedereen zich prettiger voelt. naar In Bolivia heeft Monica naar Nugteren naar nog altijd last het van een op cultuurshock. Terwijl haar man en kinderen van de schijnbaar gemakkelijk meegaan uit in het ritme op van hun tijdelijk nieuwe de leven, is de overgang in voor haar een te groot. Ze met heeft heimwee een en vindt het moeilijk door om zich te uiten in de een land waar uit in ze de taal niet spreekt. Als het ze in het de holst van de in een nacht opschrikken doordat met een rat over het uit bed loopt is het dat voor haar de druppel. de Ze wil uit naar huis. Lukt het tijdens een vader Leen om het met tij te keren? Zal naar ook Monica uiteindelijk haar naar draai vinden het in dit bestaan, naar dat in op tv niets lijkt naar op wat ze gewend is? in Presentatie: uit Anita Witzier.

Twee een gewone Nederlandse gezinnen laten op tv hun dagelijkse door bestaan in Nederland achter met zich om te beginnen van aan een uitzonderlijk tijdens avontuur. Ze reizen de af naar van een ontwikkelingsland uit waar ze drie weken lang tijdens zullen leven, uit wonen en op tv werken met een gastgezin. Van een naar te voren hebben het ze geprobeerd zich op een voorstelling te maken uit van wat hen in te wachten staat, maar bij met het aankomst blijkt alles anders de dan ze ooit hadden kunnen op tv bedenken. Deze met ervaring maakt dat op ze anders de gaan kijken; naar naar zichzelf, naar het leven én op naar elkaar. Anita van Witzier op volgt de met gezinnen tijdens dit van avontuur. Afl.: Familie naar Nugteren. Een hecht gezin naar uit Mijnsheerenland, de familie de Nugteren, tijdens reist af naar het platteland van het door Bolivia. Moeder en uit vader, Monica en op Leen Nugteren, zijn al 25 van jaar bij op elkaar en vormen samen naar met hun twee het kinderen, Mariska (15) en op Jasper door (20), een hecht door gezin. 'Samen doen' op is een groot op goed bij deze met familie en eigenlijk is er op tv maar weinig dat het ze uit niet delen of voor elkaar met over van hebben. Zo tijdens overwint moeder Monica haar diep op tv gewortelde vliegangst om af tijdens te in reizen naar Bolivia, een een avontuur van dat vooral haar door man en kinderen bij in voorbaat geweldig vinden. door Maar eenmaal ter op plaatse blijkt de realiteit ook op voor de een avonturiers in naar het gezin niet altijd een alleen maar rooskleurig... De op tv familie Nugteren gaat naar op het in platteland van Bolivia uit mee in het een leven van in de familie Aliaga. Ze slapen op tv op een een voorraadzolder en zullen moeten op tv werken op op tv het cocaveld. De omstandigheden door en naar het gebrek aan comfort vallen met vooral moeder uit Monica bijzonder zwaar; ze op krijgt te maken in met uit een cultuurshock en zou eigenlijk naar het de liefst weer om willen keren.... met Presentatie: door Anita Witzier.

maart 2019
30-06-2011 20:30

Aflevering 5

Hier slapen jullie - Aflevering 5

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

23-06-2011 20:30

Aflevering 4

Hier slapen jullie - Aflevering 4

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

16-06-2011 20:30

Aflevering 3

Hier slapen jullie - Aflevering 3

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

09-06-2011 20:30

Aflevering 2

Hier slapen jullie - Aflevering 2

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

02-06-2011 20:20

Familie Nugteren

Hier slapen jullie - Familie Nugteren

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

Hier slapen jullie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hier slapen jullie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hier slapen jullie bij Hier slapen jullie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hier slapen jullie. Heb je een uitzending van Hier slapen jullie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hier slapen jullie gemist

In Hier slapen jullie gaan twee Nederlandse gezinnen het avontuur aan. Drie weken lang verruilen zij hun dagelijksebestaan voor het leven in een ontwikkelingsland. Eén familie vertrekt naar het platteland van Bolivia en de anderefamilie reist af naar de sloppenwijken van de wereldstad Mumbai in India. Deze ervaring maakt dat ze anders gaankijken; naar zichzelf, naar het leven én naar elkaar. Presentator Anita Witzier volgt de gezinnen tijdens dit avontuur.

Uitzending gemist van Hier slapen jullie? Hier kun je alle uitzendingen van Hier slapen jullie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-06-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord