Programma gemist?

Twee gewone het Nederlandse gezinnen met laten hun op tv dagelijkse bestaan in Nederland achter zich tijdens om te uit beginnen uit aan een uitzonderlijk avontuur. door Ze reizen af naar een naar ontwikkelingsland waar in ze tijdens drie weken lang zullen leven, op wonen en op werken met een gastgezin. van Van het te voren hebben ze geprobeerd zich op tv een in voorstelling te naar maken van wat hen te wachten op staat, uit maar bij aankomst blijkt een alles door anders dan ze ooit hadden kunnen een op tv bedenken. Deze ervaring maakt tijdens dat ze anders gaan door kijken; naar door zichzelf, naar op tv het leven én naar op tv elkaar. Anita Witzier volgt met de gezinnen tijdens tijdens dit avontuur. Het uit moment van vertrek tijdens is zowel in India door als in Bolivia op aangebroken. het Drie weken geleden kwamen van de families Nugteren naar en De op Nieuwe als vreemden met terecht bij hun het gastgezin en in was alles, maar dan ook alles, een anders op dan ze in hun door Nederlandse leven gewend zijn. in Het dagelijks uit leven in een ontwikkelingsland tijdens naar viel hen lang niet altijd op tv mee, maar op tv tijd doet wonderen. het In de loop met van drie weken werden ze door opgenomen in naar het door gezin waar ze met logeerden en werd op de wereld die eerst zo tijdens vreemd leek langzaam van maar zeker steeds van vertrouwder. Nu, van na 21 dagen, de nemen ze afscheid als met echte vrienden. Als een broers zelfs, om naar met Ronald en de met Indiase Raj te het spreken... in 'Iets wat ik met uit mijn met eigen broer niet uit heb, heb ik bij hem wel op gevonden en met dat is heel met bijzonder.' Eenmaal op tv weer in door Nederland blijkt het de avontuur veel te hebben losgemaakt uit bij de beide op gezinnen. 'Ik zou naar zo weer naar terug willen!' verklaart Monica Nugteren. een Een uitspraak uit die een paar weken door op tv geleden nog totaal naar ondenkbaar was, maar op tv nu uit de grond in van haar hart lijkt op tv te komen. op tv En net als Nikita de met Nieuwe is zij op tv trots op hoe tijdens zij de zich gered heeft en dankbaar in voor de vriendschappen in het die zijn ontstaan. 'Wat tijdens heeft het naar met jullie gedaan, deze uitzonderlijke reis?' de vraagt Anita Witzier tijdens tijdens het een laatste bezoek. de Voor Leen Nugteren de is dat uit heel helder. 'Het heeft ons een dichter een naar elkaar gebracht en op het heeft ons sterker door gemaakt samen.'. Presentatie: Anita op op Witzier.

Twee gewone Nederlandse door een gezinnen laten hun dagelijkse op tv bestaan in Nederland de achter zich om tijdens te beginnen aan een op uitzonderlijk avontuur. Ze reizen het af naar een met uit ontwikkelingsland waar ze drie weken door lang in zullen leven, wonen en werken met met een gastgezin. Van tijdens een te voren hebben ze geprobeerd op zich een voorstelling met te maken het van wat hen te wachten de staat, maar het bij aankomst naar blijkt alles van anders dan ze ooit hadden kunnen de bedenken. Deze ervaring op tv op tv maakt dat ze op anders gaan kijken; naar zichzelf, op naar in het leven én naar elkaar. met Anita met Witzier volgt de op gezinnen tijdens dit avontuur. De twee door families, Nugteren met en De Nieuwe, vinden op tv langzaam hun in draai. In India naar krijgen zowel met vader Ronald als dochter Nikita een de Nieuwe te uit kampen met tijdens gezondheidsproblemen; een naar extra probleem voor Ronald, van die het toch al naar tijdens erg zwaar heeft van met de slechte omstandigheden een in Dharavi. Moeder Linda met besluit om hem te tijdens helpen op met zijn werk in de op tv plastic recycling... Voor in haar biedt op tv dat de kans op een een moment op alleen het met haar man. Als ze samen op tv zijn bespreekt zij op het naar schuldgevoel waar zij uit door geplaagd wordt. uit Heeft Ronald spijt dat hij het is meegegaan in de het avontuur van dat zij zo op tv graag wilde? Elvira neemt door het uit haar moeder in elk op tv geval wel kwalijk en met van heeft de bokkenpruik op. in Uiteindelijk weet de op leraar die haar Hindi tijdens probeert te op leren daar tijdens verandering in te brengen... De het familie Nugteren is meer door ingeburgerd, op zo blijkt als Anita Witzier het op tijdens bezoek gaat in uit Bolivia. Tijdens het carnaval in uit Coroico een loopt Jasper, haast het onherkenbaar verkleed, mee in de naar enorme optocht! naar In een persoonlijk door gesprek tussen met Anita en Monica worden uitspraken de naar gedaan die tot voor uit kort ondenkbaar leken... Leen en tijdens zijn gastheer Eddy van in bewijzen dat taal geen enkele barrière op tv is uit als je met je naar hart spreekt en door gastvrouw Satu kan het het in afscheid dat volgende week met onvermijdelijk komt maar nauwelijks met aan. Hoewel Leen, de Monica en Mariska het uit op steeds makkelijker vinden om in Bolivia van naar hun dagelijks leven te leven, de denkt Jasper daar tijdens heel anders over. Presentatie: van een Anita Witzier.

Twee gewone Nederlandse op tv met gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in tijdens tijdens Nederland achter zich uit om te beginnen aan een uitzonderlijk in avontuur. uit Ze reizen tijdens af naar een ontwikkelingsland waar uit ze drie weken lang met zullen leven, wonen in en werken het met een gastgezin. Van met te voren naar hebben ze geprobeerd een zich een voorstelling de te maken van naar wat hen de te wachten staat, maar bij in naar aankomst blijkt alles de anders dan ze ooit tijdens hadden kunnen op bedenken. Deze ervaring maakt dat ze een anders gaan kijken; op naar zichzelf, naar naar het leven in én het naar elkaar. Anita Witzier volgt op de gezinnen in tijdens dit avontuur. Anita het Witzier van bezoekt de twee van Nederlandse gezinnen in Bolivia en de India. op De gezinnen leven, wonen met en werken drie weken van bij een het gastgezin in het ontwikkelingsland. Na uit een moeilijke start in tijdens lukt het de familie uit Nugteren om de mee te gaan met het leven tijdens uit in Bolivia, daarentegen heeft met het gezin De Nieuwe in naar in India meer moeite met de door zware leef- en werkomstandigheden een in de sloppenwijk van op van Mumbai. Ronald de uit Nieuwe kan de naar zware leef- tijdens en werkomstandigheden in de sloppenwijk niet in langer aan. Het in uit grijpt je aan, het de is toch niet zo simpel de als we met gedacht hadden... Hij uit trekt van het niet meer en lucht de zijn hart bij van z'n Indische gastheer in Raj. Huilend vallen de met de mannen elkaar in een de armen. De het dochters van familie De op Nieuwe hebben het beter naar door op tv hun zin. Zij het gaan naar school en spreken door inmiddels door een aardig woordje naar Hindi. Als Anita Witzier het de familie tijdens De Nieuwe in tijdens Dharavi bezoekt, vertellen zij hun door verhaal. Hoe zwaar het in leven hier op tv is en hoe in het de hen tegenvalt om hun luxe leven met van op thuis te in moeten missen. Toch is in er ook op tv een belangrijke positieve naar kant aan dit avontuur. In uit een het openhartig gesprek met tijdens Anita vertelt Ronald haar op iets heel persoonlijks... een In Bolivia is tijdens de familie Nugteren er na van een moeilijke start naar uit in geslaagd om mee te gaan tijdens in het leven met met van hun gastgezin. Wat van niemand had met durven hopen, is toch met gebeurd... Iedereen, zelfs in moeder Monica, functioneert met en heeft het naar de de zin. Leen: door ik voel me een trots; trots de op mijn gezin, uit op hoe de iedereen het doet, een hoe we meedraaien. Jasper heeft het voor zichzelf de een baantje uit bij een koffieplantage geregeld en een Mariska gaat hele dagen in naar school en op tv maakt daar vriendinnen. door Ik merk naar dat ik hier een opener door ben dan in Nederland. met Leen en Monica besluiten als met tractactie een tijdens echte Hollandse maaltijd te een koken. Maar ja: door wat van is bloemkool in het Spaans? uit En lust op de familie naar Aliaga dat tijdens wel?? Presentatie: Anita een Witzier.

Twee gewone Nederlandse het gezinnen naar laten hun dagelijkse op tv bestaan in Nederland achter de zich om door te beginnen aan de een uitzonderlijk avontuur. Ze het reizen af van naar een ontwikkelingsland op waar ze drie weken lang op tv zullen leven, wonen in en werken op met een gastgezin. Van de te voren tijdens hebben ze geprobeerd zich het een voorstelling tijdens te maken van wat een hen te op tv wachten door staat, maar bij naar aankomst blijkt alles op tv anders dan ze ooit uit hadden kunnen in bedenken. Deze ervaring maakt dat ze het met anders gaan kijken; naar zichzelf, naar een het leven op én op tv naar elkaar. Anita Witzier volgt van de gezinnen tijdens tijdens dit avontuur. Voor de uit twee families, de Nugteren in en De Nieuwe, begint het tijdens gewone leven. Ze leven, de wonen en werken de de komende drie op op weken bij gastgezinnen in ontwikkelingslanden tijdens en dat vraagt meer op aanpassingsvermogen dan ze een in met eerste instantie vermoed met hadden. Ronald de Nieuwe moet een uit in de sloppenwijk in India tijdens aan een de slag als pottenbakker, terwijl zijn uit vrouw Linda, de net tijdens als de meeste het vrouwen in Dharavi, naar vooral aan huis gebonden is. Dat het bevalt naar haar helemaal niet. het En ook uit de kritiek die gastvrouw Hansa heeft tijdens de op de kleding het van haar 13-jarige in dochter is een onaangename van verrassing... Toch met vinden de vrouwen uiteindelijk van samen een met oplossing, die maakt dat iedereen zich een prettiger het voelt. In Bolivia naar heeft Monica Nugteren nog altijd een naar last van een cultuurshock. Terwijl met haar man door en kinderen schijnbaar gemakkelijk het meegaan in uit het ritme van hun met tijdelijk nieuwe het leven, is de de overgang voor haar te groot. op tv Ze heeft heimwee het en het vindt het uit moeilijk om zich naar te uiten in een land waar door ze in de taal niet op tv spreekt. Als tijdens ze in het door holst van de nacht opschrikken tijdens doordat een rat op over door het bed loopt is van dat voor haar de druppel. op Ze wil naar met op tv huis. Lukt het vader op Leen om het tij de te keren? Zal het ook op tv Monica uiteindelijk haar draai vinden in uit dit bestaan, op dat in niets het lijkt op wat een ze gewend door is? Presentatie: uit Anita Witzier.

Twee tijdens gewone Nederlandse van gezinnen laten hun van dagelijkse bestaan in op Nederland achter zich om naar te beginnen aan een een uitzonderlijk avontuur. van Ze reizen met af naar een ontwikkelingsland waar met ze drie weken lang in zullen leven, wonen naar en werken met van een gastgezin. Van op tv te voren in hebben ze geprobeerd in zich een naar voorstelling te maken met van wat op tv hen te wachten staat, maar bij van het aankomst blijkt alles anders dan een ze ooit van hadden kunnen bedenken. een Deze ervaring maakt tijdens dat ze het anders gaan kijken; naar zichzelf, op tv naar het het leven én naar naar elkaar. Anita van Witzier volgt de gezinnen tijdens door dit op tv avontuur. Afl.: Familie Nugteren. Een naar hecht een gezin uit Mijnsheerenland, een de familie Nugteren, in reist af naar het platteland in van Bolivia. Moeder de en op vader, Monica en Leen Nugteren, met zijn al 25 jaar het bij van elkaar en vormen samen met in hun twee kinderen, de Mariska (15) en door Jasper (20), een tijdens hecht door gezin. 'Samen doen' is een het groot goed uit bij in deze familie en een eigenlijk is er maar weinig dat tijdens ze niet de delen of voor in elkaar over hebben. uit Zo door overwint moeder Monica haar diep gewortelde een vliegangst om af in te reizen uit naar Bolivia, tijdens een avontuur dat vooral een haar de man en kinderen bij voorbaat geweldig de het vinden. Maar eenmaal ter plaatse op blijkt het de realiteit ook voor de de avonturiers in het een gezin niet altijd alleen op van maar rooskleurig... De familie Nugteren gaat in op de het platteland van door Bolivia mee een in het leven met van de familie door Aliaga. Ze slapen op een op voorraadzolder door en zullen moeten werken met op het cocaveld. op tv De omstandigheden uit en het gebrek op tv aan comfort vallen vooral de moeder Monica bijzonder zwaar; uit ze krijgt te maken tijdens met een naar cultuurshock en zou van eigenlijk het liefst weer in om willen van keren.... op tv Presentatie: Anita Witzier.

januari 2021
30-06-2011 20:30

Aflevering 5

Hier slapen jullie - Aflevering 5

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

23-06-2011 20:30

Aflevering 4

Hier slapen jullie - Aflevering 4

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

16-06-2011 20:30

Aflevering 3

Hier slapen jullie - Aflevering 3

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

09-06-2011 20:30

Aflevering 2

Hier slapen jullie - Aflevering 2

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

02-06-2011 20:20

Familie Nugteren

Hier slapen jullie - Familie Nugteren

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

Hier slapen jullie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hier slapen jullie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hier slapen jullie bij Hier slapen jullie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hier slapen jullie. Heb je een uitzending van Hier slapen jullie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hier slapen jullie gemist

In Hier slapen jullie gaan twee Nederlandse gezinnen het avontuur aan. Drie weken lang verruilen zij hun dagelijksebestaan voor het leven in een ontwikkelingsland. Eén familie vertrekt naar het platteland van Bolivia en de anderefamilie reist af naar de sloppenwijken van de wereldstad Mumbai in India. Deze ervaring maakt dat ze anders gaankijken; naar zichzelf, naar het leven én naar elkaar. Presentator Anita Witzier volgt de gezinnen tijdens dit avontuur.

Uitzending gemist van Hier slapen jullie? Hier kun je alle uitzendingen van Hier slapen jullie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-06-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!