Programma gemist?

Twee tijdens gewone Nederlandse tijdens gezinnen laten hun de dagelijkse bestaan in Nederland achter uit zich om het te beginnen van aan een uitzonderlijk avontuur. Ze van reizen af naar uit een naar ontwikkelingsland waar ze drie weken lang op zullen leven, uit wonen en werken uit met een de gastgezin. Van te voren hebben uit ze geprobeerd naar zich een voorstelling door te tijdens maken van wat hen naar te wachten een staat, maar bij aankomst blijkt alles de anders dan ze door ooit naar hadden kunnen bedenken. Deze op ervaring maakt met dat ze anders gaan door kijken; naar uit zichzelf, naar het uit leven én naar elkaar. met Anita Witzier van volgt de met gezinnen tijdens dit tijdens avontuur. Het moment van het vertrek is zowel in naar India als op in Bolivia aangebroken. Drie weken met geleden kwamen door de families Nugteren van en De Nieuwe tijdens als vreemden terecht in bij tijdens hun gastgezin en van was alles, maar uit dan ook alles, anders op dan ze in hun Nederlandse van op tv leven gewend zijn. Het dagelijks uit leven in in een ontwikkelingsland viel hen op lang niet altijd op mee, maar tijd tijdens doet wonderen. In de de op tv loop van drie weken werden uit ze opgenomen door in het op gezin waar ze logeerden een en werd de wereld door die eerst zo vreemd naar leek langzaam naar maar een zeker steeds vertrouwder. Nu, na 21 naar dagen, nemen van ze afscheid als echte uit vrienden. Als uit broers zelfs, op tv om met Ronald en de de op tv Indiase Raj te spreken... naar 'Iets wat ik met mijn op eigen broer niet tijdens heb, heb de ik het bij hem wel gevonden en dat uit is heel met bijzonder.' Eenmaal tijdens weer in op Nederland blijkt het avontuur een veel te van hebben losgemaakt bij uit de beide gezinnen. 'Ik zou uit zo weer uit terug willen!' verklaart op tv Monica Nugteren. Een uitspraak die de naar een paar weken geleden nog totaal door ondenkbaar de was, maar nu uit door de grond van haar het hart lijkt de te tijdens komen. En net als Nikita van de het Nieuwe is zij uit trots op hoe op tv zij zich gered heeft en dankbaar met voor de met vriendschappen de die zijn ontstaan. 'Wat heeft op het met jullie gedaan, uit deze uitzonderlijke reis?' naar met vraagt Anita Witzier tijdens een in laatste bezoek. Voor het Leen Nugteren door is dat heel helder. 'Het in heeft naar ons dichter uit naar elkaar gebracht en het uit heeft ons op sterker gemaakt samen.'. Presentatie: de Anita de Witzier.

Twee het gewone Nederlandse de gezinnen laten hun dagelijkse bestaan door in Nederland tijdens achter zich om te beginnen in aan uit een uitzonderlijk avontuur. Ze met reizen af naar op tv een op tv ontwikkelingsland waar ze drie weken lang van zullen leven, in wonen en werken met tijdens een van gastgezin. Van te voren hebben naar ze geprobeerd zich een een het voorstelling te maken van wat op tv hen te wachten van naar staat, maar bij aankomst blijkt op alles anders dan het ze ooit hadden een kunnen naar bedenken. Deze ervaring door maakt dat ze anders door gaan kijken; naar van zichzelf, naar een het leven én naar elkaar. Anita naar Witzier volgt de de gezinnen tijdens dit het in avontuur. De twee families, uit Nugteren en met De Nieuwe, vinden op tv langzaam hun draai. op tv In India krijgen naar zowel vader Ronald uit als dochter Nikita de uit Nieuwe te kampen naar met gezondheidsproblemen; een het extra probleem voor Ronald, die door met het toch al de erg zwaar heeft met de een slechte omstandigheden in Dharavi. in door Moeder Linda besluit om op tv hem te helpen met zijn in werk in met de plastic recycling... Voor op tv haar met biedt dat de kans op door een moment alleen door met op tv haar man. Als een ze samen zijn bespreekt zij door in het schuldgevoel waar zij uit door geplaagd wordt. een Heeft Ronald spijt tijdens dat hij is een meegegaan in het avontuur met dat zij zo graag op wilde? Elvira neemt de het haar op moeder in elk geval van wel kwalijk naar en heeft in de bokkenpruik de op. Uiteindelijk weet tijdens de leraar die haar Hindi tijdens probeert op te leren daar verandering in op te het brengen... De familie op tv Nugteren is meer ingeburgerd, zo blijkt op als Anita Witzier uit op bezoek een gaat in een Bolivia. Tijdens het carnaval naar in Coroico loopt Jasper, van haast onherkenbaar verkleed, het mee in de in enorme naar optocht! In de een persoonlijk gesprek tussen Anita uit en Monica in worden uitspraken gedaan die tot van voor het kort ondenkbaar leken... in Leen en het zijn gastheer Eddy bewijzen dat naar taal geen naar enkele barrière is als je in met door je hart spreekt en met gastvrouw Satu kan uit het met afscheid dat volgende week van onvermijdelijk komt op tv maar nauwelijks aan. Hoewel een Leen, Monica en Mariska het met steeds makkelijker vinden met van om in Bolivia op tv hun dagelijks leven te leven, op tv denkt Jasper de daar heel anders over. Presentatie: naar Anita met Witzier.

Twee gewone Nederlandse in gezinnen laten op tv hun dagelijkse de bestaan in Nederland tijdens achter zich om te beginnen het aan op tv een uitzonderlijk in avontuur. Ze reizen af met naar een ontwikkelingsland een waar ze drie op tv weken lang zullen een leven, wonen en werken met met een het gastgezin. Van op tv te voren hebben ze geprobeerd zich naar een voorstelling te door maken van wat van hen te wachten de staat, maar bij een op tv aankomst blijkt alles anders dan met ze het ooit hadden kunnen bedenken. Deze ervaring door maakt dat ze het anders gaan kijken; op naar met zichzelf, naar het tijdens leven én tijdens naar elkaar. Anita Witzier volgt tijdens de gezinnen van tijdens dit tijdens avontuur. Anita Witzier bezoekt de twee door van Nederlandse gezinnen in Bolivia en van India. met De gezinnen leven, wonen en het werken drie weken de bij een van gastgezin in het ontwikkelingsland. Na op tv het een moeilijke start lukt het door de familie Nugteren met om mee het te gaan met het het leven in de Bolivia, daarentegen een heeft het gezin naar De Nieuwe in India met meer moeite met uit de zware leef- het en werkomstandigheden in uit de sloppenwijk van Mumbai. Ronald in de Nieuwe tijdens kan de zware leef- op en werkomstandigheden in uit de een sloppenwijk niet langer aan. Het door tijdens grijpt je aan, het is toch op tv niet zo simpel van als uit we gedacht hadden... de Hij trekt het niet meer met en het lucht zijn door hart bij z'n Indische gastheer Raj. op tv Huilend vallen de door mannen elkaar in het de armen. de De het dochters van familie de De Nieuwe hebben het beter naar op tv van hun zin. Zij de gaan naar school en spreken uit inmiddels een aardig uit woordje Hindi. Als door Anita Witzier de tijdens familie De in Nieuwe in Dharavi in bezoekt, vertellen zij een hun verhaal. het Hoe zwaar het leven de hier is een en hoe het door hen tegenvalt om hun luxe door leven van thuis te op tv het moeten missen. Toch is de er ook een het belangrijke positieve kant door aan dit avontuur. In met een openhartig gesprek met uit Anita de vertelt Ronald haar iets heel op persoonlijks... uit In Bolivia is de naar familie Nugteren er na op tv een de moeilijke start het in geslaagd om mee te gaan naar in een het leven uit van hun gastgezin. Wat niemand uit had durven het hopen, is toch tijdens gebeurd... Iedereen, zelfs moeder Monica, het functioneert en door heeft uit het naar de zin. op Leen: ik voel op tv me trots; op trots op mijn gezin, op een hoe iedereen het doet, een hoe we meedraaien. op Jasper heeft van voor tijdens zichzelf een baantje bij een met koffieplantage met geregeld en Mariska met gaat hele dagen het naar school en maakt daar vriendinnen. tijdens Ik merk dat van naar ik hier opener ben dan naar in Nederland. Leen met en Monica besluiten als uit uit tractactie een echte van Hollandse maaltijd te koken. Maar op ja: wat is het bloemkool in het Spaans? met En lust de naar familie uit Aliaga dat wel?? met Presentatie: Anita met Witzier.

Twee gewone met Nederlandse in gezinnen laten hun dagelijkse een bestaan in Nederland achter zich tijdens om te beginnen een aan een in uitzonderlijk avontuur. Ze een reizen af uit naar een op ontwikkelingsland waar ze op drie weken lang zullen een leven, wonen en werken uit met een gastgezin. Van in in te voren hebben de ze geprobeerd zich een op tv voorstelling te maken van wat door hen te wachten door staat, maar bij de aankomst blijkt alles de anders dan ze het ooit door hadden kunnen bedenken. uit Deze ervaring in maakt dat ze anders gaan in kijken; naar zichzelf, uit naar het leven door én naar elkaar. Anita op Witzier volgt uit de gezinnen tijdens dit op tv avontuur. Voor naar de twee families, Nugteren op tv een en De Nieuwe, begint het door gewone uit leven. Ze leven, wonen en werken tijdens het de komende drie weken bij gastgezinnen tijdens naar in ontwikkelingslanden en dat vraagt meer van aanpassingsvermogen van dan ze in tijdens eerste instantie vermoed hadden. Ronald op tv de Nieuwe moet een met in de sloppenwijk met in India aan naar de slag als op pottenbakker, terwijl zijn vrouw Linda, net de in als de meeste vrouwen in het Dharavi, op tv vooral aan huis gebonden is. Dat uit van bevalt haar helemaal niet. het En ook de kritiek tijdens die gastvrouw naar Hansa heeft op de op tv kleding van haar naar 13-jarige dochter is op een onaangename verrassing... Toch tijdens vinden de het vrouwen uiteindelijk samen een met oplossing, de die maakt dat iedereen op tv zich de prettiger voelt. In Bolivia heeft in Monica op tv Nugteren nog altijd last van van een cultuurshock. Terwijl een haar man uit en kinderen schijnbaar naar gemakkelijk meegaan van in het ritme van hun tijdelijk het nieuwe leven, met is de overgang voor door haar tijdens te groot. naar Ze heeft heimwee naar en vindt het een moeilijk om zich te het uiten in een tijdens land waar uit ze de taal niet spreekt. Als in de ze in het holst van in de nacht een opschrikken doordat een rat over door het tijdens bed loopt is dat op voor van haar de druppel. Ze wil naar in tijdens huis. Lukt het vader Leen om van het tij te in op tv keren? Zal ook Monica uiteindelijk haar door het draai vinden in dit bestaan, op dat tijdens in niets lijkt de op wat ze gewend is? van Presentatie: Anita uit Witzier.

Twee gewone Nederlandse tijdens gezinnen laten het hun dagelijkse bestaan in een Nederland achter het zich om te beginnen door aan een uitzonderlijk door avontuur. uit Ze reizen af naar een de ontwikkelingsland waar ze naar op drie weken lang uit zullen leven, wonen en werken met de een gastgezin. Van naar te tijdens voren hebben de ze geprobeerd zich een voorstelling in te maken van wat tijdens hen te wachten uit staat, maar bij naar aankomst door blijkt alles anders de dan ze ooit in hadden kunnen op bedenken. Deze ervaring maakt het dat ze anders gaan kijken; naar een naar zichzelf, naar het het leven én naar elkaar. Anita het Witzier volgt de de gezinnen van tijdens dit avontuur. Afl.: door Familie Nugteren. op Een hecht gezin uit tijdens Mijnsheerenland, de familie tijdens Nugteren, naar reist af naar het platteland naar van Bolivia. Moeder op en een vader, Monica en Leen in Nugteren, zijn al 25 tijdens jaar bij elkaar en naar vormen uit samen met hun twee op tv kinderen, Mariska (15) en naar Jasper (20), van een hecht door gezin. 'Samen doen' is van een groot de goed bij deze familie en uit eigenlijk is er uit maar weinig dat door ze op tv niet delen of door voor elkaar over met hebben. Zo overwint moeder Monica met haar het diep gewortelde vliegangst om naar af tijdens te reizen naar Bolivia, een avontuur uit dat vooral naar haar man met en kinderen bij voorbaat op geweldig vinden. Maar in eenmaal op ter plaatse blijkt de realiteit een ook voor naar de avonturiers in door het gezin niet altijd de alleen maar rooskleurig... De de familie Nugteren gaat op op het op tv platteland van Bolivia een mee in het leven naar van de familie van Aliaga. het Ze slapen op op een voorraadzolder en zullen in moeten werken op van het de cocaveld. De omstandigheden en op het gebrek aan comfort vallen van vooral een moeder Monica de bijzonder zwaar; ze krijgt op tv te maken met een een cultuurshock en zou eigenlijk uit het liefst weer een door om willen keren.... de Presentatie: Anita Witzier.

september 2017
30-06-2011 20:30

Aflevering 5

Hier slapen jullie - Aflevering 5

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

23-06-2011 20:30

Aflevering 4

Hier slapen jullie - Aflevering 4

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

16-06-2011 20:30

Aflevering 3

Hier slapen jullie - Aflevering 3

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

09-06-2011 20:30

Aflevering 2

Hier slapen jullie - Aflevering 2

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

02-06-2011 20:20

Familie Nugteren

Hier slapen jullie - Familie Nugteren

Twee gewone Nederlandse gezinnen laten hun dagelijkse bestaan in Nederland achter zich om te beginnen aan een uitzonderlijk avontuur. Ze reizen af naar een ontwikkelingsland waar ze drie weken lang zullen leven, wonen en werken met een gast...

Hier slapen jullie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hier slapen jullie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hier slapen jullie bij Hier slapen jullie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hier slapen jullie. Heb je een uitzending van Hier slapen jullie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hier slapen jullie gemist

In Hier slapen jullie gaan twee Nederlandse gezinnen het avontuur aan. Drie weken lang verruilen zij hun dagelijksebestaan voor het leven in een ontwikkelingsland. Eén familie vertrekt naar het platteland van Bolivia en de anderefamilie reist af naar de sloppenwijken van de wereldstad Mumbai in India. Deze ervaring maakt dat ze anders gaankijken; naar zichzelf, naar het leven én naar elkaar. Presentator Anita Witzier volgt de gezinnen tijdens dit avontuur.

Uitzending gemist van Hier slapen jullie? Hier kun je alle uitzendingen van Hier slapen jullie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 5
  • Laatste uitzending op 30-06-2011 om 20:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord