Programma gemist?

Hielke van en Sietse in zijn de beroemde en tijdens 'beruchte' tweeling van het smid Klinkhamer uit uit het Friese naar dorp Lenten. De twee belhamels op tv hebben een door grote wens: een eigen door boot.Meer het Familiefilm. Hielke en Sietse door zijn de op tv beroemde en 'beruchte' tweeling van van smid Klinkhamer uit tijdens het een Friese dorp Lenten. De in twee belhamels hebben een tijdens grote wens: een uit eigen boot. Hun droom de op tv komt uit wanneer een opduwboot het met pal achter door de van smederij begeeft. Als het dorp onverwacht door uit door een zware het orkaan wordt getroffen, redt een de tweeling het leven tijdens van de dokter die het met met zijn auto met te water is geraakt. De de heldendaad naar wordt beloond met op de motor uit het op tv wrak. Die de kunnen ze mooi in naar hun nieuwe boot een monteren!Minder

Familiefilm. op Hielke en Sietse zijn de door beroemde en het 'beruchte' tweeling van smid op tv uit Klinkhamer uit het tijdens Friese dorp Lenten.Meer Familiefilm. Hielke de en Sietse de zijn de beroemde en op tv 'beruchte' tweeling van smid door Klinkhamer uit het op op Friese dorp Lenten. een De twee belhamels hebben een in grote op wens: een eigen boot. tijdens Hun droom op tv komt uit wanneer een opduwboot een het pal achter de door smederij door begeeft. Als de het dorp onverwacht door op een zware orkaan wordt getroffen, op redt de door tweeling het het leven van een de dokter die tijdens met zijn auto tijdens te water is geraakt. De heldendaad op tv wordt beloond met op de motor uit van het uit wrak. Die kunnen ze in mooi in hun met nieuwe boot uit monteren!Minder

Documentaireserie Habiba op bent Mohamed Bensalah is de geboren in Marokko in en in in 1968 naar Nederland door gekomen. op tv Habiba heeft door van de jaren heen tijdens haar eigen vrijheid als een vrouw gevonden.

Documentaireserie op tv Vrouwen van de het eerste generatie Turkse in en Marokkaanse gastarbeiders krijgen een de een gezicht en een stem. De de Turkse een Dilber Aydin (73) woont al met dertig op tv jaar in Nederland. Zij op tv vertelt over haar uit overleden man.

Documentaireserie. De van ijzeren vogel, zo noemden in de het vrouwen van de eerste van generatie Turkse en tijdens Marokkaanse gastarbeiders het een vliegtuig dat naar hen naar met Nederland bracht. Deze vrouwen krijgen op tv een gezicht en een van stem. een Zij vertellen openhartig het unieke door door verhaal van hun leven. Over het de grote de verschillen tussen 'hier en in daar' en wat de hen in de het leven van geluk en ongeluk heeft gebracht. Ontroerende in verhalen waarin ook uit het de liefde een het belangrijke rol speelt. tijdens Bijvoorbeeld in de relatie tot in hun echtgenoten die van vaak op tv andere mannen waren in geworden in de jaren een dat ze met al in Nederland waren. op Zohra Al Achkar op was 17 jaar een oud toen zij in naar Nederland kwam. Ze op tv is geboren in Chefchaoun, de een stad in tijdens Marokko. Inmiddels komt op voor haar de in problematiek van op tv de tijdens 'vergrijzing' nabij. Terug naar 'thuis', het het geboorteland, is op voor vrouwen met als Zohra geen optie het omdat de kinderen en de kleinkinderen nu op tv eenmaal hier in wonen. Een bejaardenhuis, een laat staan een naar verpleeghuis, is echter naar voor velen in een waar schrikbeeld. 'Dat uit is net een asiel voor de katten een en honden', vertelt één het van hen. 'Als een ik naar een bejaardenhuis met ga, krijg tijdens ik geen liefde', tijdens denkt op tv een ander. Een dilemma, uit want de op kinderen kunnen vaak ook niet meer in voor hun ouders door naar zorgen.

Documentaireserie. door De ijzeren naar vogel, zo noemden de vrouwen de van van de eerste generatie een Turkse en Marokkaanse gastarbeiders het vliegtuig op tv dat hen naar tijdens op tv Nederland bracht. Deze vrouwen krijgen met een uit gezicht en een een stem. Zij vertellen openhartig tijdens het unieke verhaal van naar hun tijdens leven. Over de grote verschillen uit tussen 'hier en het daar' en tijdens wat hen in het leven uit geluk uit en ongeluk heeft gebracht. uit Ontroerende verhalen in waarin ook de liefde uit een belangrijke rol speelt. de Bijvoorbeeld uit in de tijdens relatie tot hun echtgenoten uit die vaak naar andere mannen waren geworden de in de met jaren dat ze al in de Nederland waren. Afl.: in Werk. 'Toen uit ik voor het eerst met een salaris kreeg, op tv voelde ik me mens.' op op tv Fatima Bouras-Taouil is geboren van in Casablanca, een uit miljoenenstad in Marokko. Zij een is in tijdens 1978 naar het Nederland gekomen. Voor vrouwen van door de eerste generatie in gastarbeiders zoals in Fatima, is het van moment dat zij zelf een een baan vinden het en geld verdienen een het persoonlijke overwinning. Het in een geeft hen naast de bevestiging met van eigenwaarde als vrouw met ook een de bepaalde vrijheid van en onafhankelijkheid. Het verhaal van uit Fatima wordt door bevestigd door leeftijdgenotes door uit haar op eigen land en Turkije. 'Je uit bent op wat je verdient', zegt de naar één. een 'Wanneer je gaat werken, de wordt van je leven beter', vult een ander de op tv aan.

Documentaireserie. uit De ijzeren vogel, zo noemden in de vrouwen van uit tijdens de eerste generatie uit Turkse en Marokkaanse gastarbeiders tijdens het vliegtuig dat hen naar op tv Nederland bracht. op tv Deze vrouwen krijgen op tv een gezicht door en een op tv stem. Zij vertellen openhartig het de unieke naar verhaal van hun leven. Over de naar grote door verschillen tussen 'hier en het daar' en wat door hen uit in het leven door geluk en ongeluk heeft gebracht. de Ontroerende verhalen waarin een ook de liefde een in belangrijke uit rol speelt. Bijvoorbeeld in in de relatie tot hun op echtgenoten die in vaak andere mannen waren van naar geworden in de jaren dat met ze naar al in Nederland waren. Interviews: op tv Naïma Azough en Kivilcim met Özmen. Habiba op tv bent Mohamed Bensalah is tijdens geboren met in Marokko van en in 1968 naar met Nederland gekomen. 'Een Nederlandse uit vrouw kan uit doen en laten wat ze van uit wil' is het eerste van wat haar met hier opviel. Dat was in haar met geboorteland heel anders. door Habiba de heeft door de jaren op tv heen van haar eigen vrijheid een als vrouw gevonden. uit Ze is politiek actief een en maakt zich door zorgen over het het verrechtsen van Nederland. Niet op alle naar vrouwen uit Marokko met en Turkije kregen van hun door man de vrijheid die in ze graag ook een hadden willen hebben. uit 'Wij waren uit altijd thuis, op tv eten maken en de het kinderen opvoeden' is het uit antwoord op van een van die vrouwen. uit 'We met hadden nergens recht met op.'.

Documentaireserie. op De ijzeren in vogel, zo noemden uit de vrouwen van de eerste de generatie uit Turkse en Marokkaanse de gastarbeiders het vliegtuig dat het hen naar Nederland bracht. op Deze op tv vrouwen krijgen een gezicht de en een een stem. Zij vertellen openhartig op het unieke verhaal van de hun het leven. Over de op tv grote verschillen tussen 'hier en in daar' en wat hen tijdens in het leven op geluk en ongeluk in heeft gebracht. Ontroerende het naar verhalen waarin ook de tijdens liefde een belangrijke rol op speelt. Bijvoorbeeld een in de door relatie tot hun echtgenoten die door vaak tijdens andere mannen waren geworden tijdens in de met jaren dat ze al in van Nederland waren. Perize Atik een is 78 jaar met en komt door uit Turkije. het Meer dan vijfendertig jaar naar woont ze inmiddels in uit ons land. door Ze is moeder de van zeven kinderen in die het in uit haar op woorden beter hebben uit dan zijzelf ooit gehad heeft. met De door opvoeding was zwaar, op steun met van haar de man kon een zij nauwelijks rekenen. Perize op tv stond er naar eigenlijk alleen voor. Dat wordt beaamd naar door andere vrouwen op uit Marokko en tijdens Turkije. tijdens Opvoeden in Nederland de vonden ze allemaal zwaar. naar 'Ik het was bang voor van erge dingen' was hun gezamenlijke angst. uit Of uit anders gezegd op tv 'Een kind dat hier opgroeit in luistert niet door zijn de door vriendenkring.'.

Documentaireserie. naar De ijzeren vogel, zo in noemden de tijdens vrouwen van de de eerste generatie op tv Turkse en Marokkaanse gastarbeiders het een vliegtuig dat in hen naar Nederland een bracht. Deze vrouwen krijgen door een gezicht van en een stem. Zij een vertellen openhartig het tijdens unieke van verhaal van hun leven. Over de op tv grote door verschillen tussen 'hier en het daar' op en wat hen in tijdens het leven geluk en ongeluk van in heeft gebracht. Ontroerende verhalen waarin met ook de liefde een met belangrijke rol een speelt. met Bijvoorbeeld in de relatie tot hun op tv echtgenoten die tijdens vaak met andere mannen waren geworden naar in de jaren dat in ze al in Nederland door van waren. Afl.: Migratie: Ik dacht een Nederland is vast uit de in hemel op aarde. Nadiyeh Beyak op is geboren in in Turkije en woont door al veertig van jaar in de Nederland. Zij dacht dat ons tijdens land tijdens de hemel op een aarde zou zijn. Een naar land ook waar een iedereen een auto met onder zijn kont had. Die een auto kwam uit er ook maar door Nederland wordt nooit naar een nieuw de vaderland. De taal in blijft een enorme op barrière waardoor van het uit opgaan in de samenleving van geen sprake kan in zijn. Haar verhaal uit wordt aangevuld op door van andere vrouwen uit Turkije en van Marokko. 'Ik heb de eigenlijk nooit van op tv Nederland gehouden,' zegt één het in van hen. 'We zijn in altijd vreemden op gebleven.'.

Documentaireserie. De ijzeren tijdens vogel, zo noemden uit de vrouwen van de de eerste naar generatie Turkse tijdens en Marokkaanse gastarbeiders het vliegtuig naar dat hen naar tijdens Nederland bracht. in Deze vrouwen krijgen een naar gezicht in en een stem. Zij van vertellen openhartig met het unieke verhaal van een hun het leven. Over de op tv grote verschillen tussen met 'hier en daar' en wat door hen in met het leven geluk en ongeluk tijdens heeft gebracht. naar Ontroerende verhalen waarin ook van de liefde een tijdens belangrijke rol speelt. een Bijvoorbeeld in een de op tv relatie tot hun in echtgenoten die vaak andere mannen waren door geworden in een de jaren dat naar ze al in door Nederland uit waren. Afl.: Huwelijk. Dilber met Aydin is nu door 73 jaar. Zij komt de uit Turkije op en woont al dertig de jaar in Nederland. Zij een vertelt ontroerend op over haar een inmiddels overleden door man. 'We deden wat tijdens onze ouders van zeiden,' zegt ze nu, 'zij bepaalden naar met een wie je trouwde.' Haar verhaal van wordt aangevuld met door andere Turkse uit vrouwen van tijdens haar generatie en van ook door door Marokkaanse vrouwen. Al op tv deze vrouwen kwamen later het naar Nederland naar dan hun mannen en de van hereniging pakte niet van altijd goed uit. Vaak op tv tijdens was de man van in Nederland een het vreemde geworden, wat leidde tot grote tijdens conflicten in naar het huwelijk door en de opvoeding van de uit uit kinderen. De vrouwen stonden er letterlijk door en uit figuurlijk alleen een voor.

maart 2019
15-05-2016 15:30

Zappbios: De schippers van de Kameleon

De ijzeren vogel - Zappbios: De schippers van de Kameleon

Hielke en Sietse zijn de beroemde en 'beruchte' tweeling van smid Klinkhamer uit het Friese dorp Lenten. De twee belhamels hebben een grote wens: een eigen boot.Meer Familiefilm. Hielke en Sietse zijn de beroemde en 'beruchte' tweeling van ...

22-08-2015 19:00

Zappbios: De schippers van de Kameleon

De ijzeren vogel - Zappbios: De schippers van de Kameleon

Familiefilm. Hielke en Sietse zijn de beroemde en 'beruchte' tweeling van smid Klinkhamer uit het Friese dorp Lenten.Meer Familiefilm. Hielke en Sietse zijn de beroemde en 'beruchte' tweeling van smid Klinkhamer uit het Friese dorp Lenten. ...

04-03-2012 12:30

Nu is het mijn tijd

De ijzeren vogel - Nu is het mijn tijd

Documentaireserie Habiba bent Mohamed Bensalah is geboren in Marokko en in 1968 naar Nederland gekomen. Habiba heeft door de jaren heen haar eigen vrijheid als vrouw gevonden.

05-02-2012 12:30

Huwelijk

De ijzeren vogel - Huwelijk

Documentaireserie Vrouwen van de eerste generatie Turkse en Marokkaanse gastarbeiders krijgen een gezicht en een stem. De Turkse Dilber Aydin (73) woont al dertig jaar in Nederland. Zij vertelt over haar overleden man.

16-07-2011 12:05

Aflevering 11

De ijzeren vogel - Aflevering 11

Documentaireserie. De ijzeren vogel, zo noemden de vrouwen van de eerste generatie Turkse en Marokkaanse gastarbeiders het vliegtuig dat hen naar Nederland bracht. Deze vrouwen krijgen een gezicht en een stem. Zij vertellen openhartig het u...

09-07-2011 12:05

Werk

De ijzeren vogel - Werk

Documentaireserie. De ijzeren vogel, zo noemden de vrouwen van de eerste generatie Turkse en Marokkaanse gastarbeiders het vliegtuig dat hen naar Nederland bracht. Deze vrouwen krijgen een gezicht en een stem. Zij vertellen openhartig het u...

02-07-2011 12:05

Aflevering 9

De ijzeren vogel - Aflevering 9

Documentaireserie. De ijzeren vogel, zo noemden de vrouwen van de eerste generatie Turkse en Marokkaanse gastarbeiders het vliegtuig dat hen naar Nederland bracht. Deze vrouwen krijgen een gezicht en een stem. Zij vertellen openhartig het u...

18-06-2011 12:05

Aflevering 5

De ijzeren vogel - Aflevering 5

Documentaireserie. De ijzeren vogel, zo noemden de vrouwen van de eerste generatie Turkse en Marokkaanse gastarbeiders het vliegtuig dat hen naar Nederland bracht. Deze vrouwen krijgen een gezicht en een stem. Zij vertellen openhartig het u...

11-06-2011 12:00

Migratie: Ik dacht Nederland is vast de hemel op aarde

De ijzeren vogel - Migratie: Ik dacht Nederland is vast de hemel op aarde

Documentaireserie. De ijzeren vogel, zo noemden de vrouwen van de eerste generatie Turkse en Marokkaanse gastarbeiders het vliegtuig dat hen naar Nederland bracht. Deze vrouwen krijgen een gezicht en een stem. Zij vertellen openhartig het u...

04-06-2011 12:00

Huwelijk

De ijzeren vogel - Huwelijk

Documentaireserie. De ijzeren vogel, zo noemden de vrouwen van de eerste generatie Turkse en Marokkaanse gastarbeiders het vliegtuig dat hen naar Nederland bracht. Deze vrouwen krijgen een gezicht en een stem. Zij vertellen openhartig het u...

De ijzeren vogel gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De ijzeren vogel de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De ijzeren vogel bij De ijzeren vogel liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De ijzeren vogel. Heb je een uitzending van De ijzeren vogel gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De ijzeren vogel gemist

De ijzeren vogel is een documentaireserie. De ijzeren vogel, zo noemden de vrouwen van de eerste generatie Turkse en Marokkaanse gastarbeiders het vliegtuig dat hen naar Nederland bracht. Deze vrouwen krijgen een gezicht en een stem. Zij vertellen openhartig het unieke verhaal.

Uitzending gemist van De ijzeren vogel? Hier kun je alle uitzendingen van De ijzeren vogel kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 10
  • Laatste uitzending op 15-05-2016 om 15:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord