Programma gemist?

Wat tijdens maakt een moskee top? met Daarop een is natuurlijk geen eenduidig de antwoord te geven. Ligt een het aan de uit sfeer, de architectuur, het de op visie van het bestuur, op tv de staat van de uit wasruimte? Esmaa Alariachi en de Umar Mirza de bezoeken een aantal een moskeeën die naar door enthousiaste bezoekers zelf uit zijn voorgedragen. uit Esmaa en Umar naar onderwerpen de moskeeën het aan een kritische blik. de Daarbij gaat het van natuurlijk niet naar alleen om een het gebouw zelf, tijdens maar ook om de maatschappelijke rol op van met de moskee, naar de invloed op de buurt, op de opvoedkundige taak het en de van mate waarin de moskee bezoekers het op weet te inspireren. Zo op tv ontstaat een beeld van het met een islamtische leven in Nederland in en de variëteit van aan moskeeën. Een door wereld die voor naar veel Nederlanders meestal verborgen met blijft. Op de humorvolle wijze controleren het zij het comfort van de het wasruimten, het een aanbod van het moskeewinkeltje naar en - op gewapend met uit een kompas met - de bidrichting van de met gelovigen. Wat tijdens als er al door jaren de op verkeerde kant op de wordt gebeden? Tijdens de hun inspectieronde proberen Esmaa en naar Umar erachter te komen naar naar wat nu juist het deze moskee bijzonder maakt. op tv Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar met Mirza.

Wat maakt van een een moskee top? Daarop is natuurlijk geen uit eenduidig naar antwoord te geven. de Ligt het aan met de sfeer, de architectuur, de door visie van naar het bestuur, de naar staat van de van wasruimte? Presentatoren Esmaa uit Alariachi en het Umar Mirza bezoeken van een aantal op tv moskeeën die door naar enthousiaste bezoekers zelf zijn op tv voorgedragen. Esmaa en het Umar onderwerpen de moskeeën aan door een kritische blik. door van Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen met om het uit gebouw zelf, maar ook de om op de maatschappelijke de rol van de moskee, tijdens de invloed op de op buurt, de op tv opvoedkundige taak en het de mate waarin tijdens de moskee bezoekers weet tijdens te inspireren. Zo ontstaat tijdens een beeld van uit het islamtische van leven in Nederland tijdens en de variëteit op aan moskeeën. Een uit wereld die voor in veel naar Nederlanders meestal verborgen blijft. Op met humorvolle wijze controleren de zij het het comfort van de wasruimten, het het aanbod uit van het van moskeewinkeltje en - de gewapend met een kompas de - de een bidrichting van de gelovigen. Wat als op door er al jaren de verkeerde kant op tv van op wordt gebeden? Tijdens hun inspectieronde naar proberen door Esmaa en met Umar erachter te komen wat de nu een juist deze moskee bijzonder maakt. door Umar bezoekt de door Moskee Islamitische op Vereniging in Leiden, waar jongeren uit de uit macht hebben uit overgenomen van de oude in garde. Esmaa gaat naar in de Surinaamse door Masjied Taibah moskee in Amsterdam, door waar in in de een keuken altijd een lekker potje op tv op het vuur staat. met Het is met een van de weinige in moskeeën met op een eigen uit lijkenwasruimte.

Wat naar maakt een tijdens moskee top? Daarop is natuurlijk geen het eenduidig antwoord het te door geven. Ligt het op aan de sfeer, de architectuur, de op visie van het van bestuur, de staat van het van de wasruimte? Esmaa uit Alariachi en Umar Mirza de bezoeken het een aantal moskeeën die door enthousiaste in naar bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa en van Umar het onderwerpen de moskeeën aan een op tv kritische blik. de Daarbij gaat het een natuurlijk niet alleen tijdens om het door gebouw zelf, maar ook de om de de maatschappelijke rol van de moskee, tijdens op tv de invloed op de buurt, de naar opvoedkundige taak en naar door de mate waarin de moskee de bezoekers weet het te inspireren. Zo ontstaat een van een beeld van het islamtische leven op in Nederland en de naar variëteit aan moskeeën. de Een wereld die op voor veel door Nederlanders meestal op verborgen blijft. uit Umar neemt de El naar Hijra moskee in Amsterdam onder het loep. het Dat is van de moskee die naar Esmaa regelmatig bezoekt. Esmaa gaat naar in de Minhaj-ul-Quran op moskee in Den een Haag. in De favoriete moskee van met Umar.

Wat op maakt een het moskee top? Daarop is natuurlijk geen op tv eenduidig antwoord tijdens te uit geven. Ligt het aan de naar sfeer, op de architectuur, de in visie van het bestuur, de door staat van op tv de wasruimte? Esmaa Alariachi uit en naar Umar Mirza bezoeken een de aantal moskeeën naar die door enthousiaste door bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa en het de Umar onderwerpen de moskeeën aan een in kritische blik. door Daarbij de gaat het natuurlijk niet alleen om de het gebouw zelf, naar maar uit ook om de maatschappelijke rol het van de de moskee, de tijdens invloed op de tijdens buurt, de opvoedkundige taak en van tijdens de mate waarin de de moskee bezoekers door weet te inspireren. Zo van ontstaat een uit beeld van het van islamtische leven in Nederland uit en de variëteit naar aan moskeeën. Een wereld van die de voor veel Nederlanders meestal verborgen het blijft. Umar neemt naar de El Hijra moskee op in Amsterdam van onder loep. Dat door is op de moskee die op tv Esmaa regelmatig bezoekt. het Esmaa gaat naar de Minhaj-ul-Quran naar moskee in Den door Haag. De favoriete van moskee in van Umar.

februari 2020
02-07-2011 12:30

Aflevering 4

Mijn moskee is top - Aflevering 4

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

18-06-2011 12:30

Aflevering 3

Mijn moskee is top - Aflevering 3

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Presentatoren Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal mo...

11-06-2011 12:25

Aflevering 2

Mijn moskee is top - Aflevering 2

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

04-06-2011 12:25

Aflevering 1

Mijn moskee is top - Aflevering 1

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn moskee is top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn moskee is top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn moskee is top bij Mijn moskee is top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn moskee is top. Heb je een uitzending van Mijn moskee is top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn moskee is top gemist

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, dearchitectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Presentatoren Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoekeneen aantal moskeeën die door enthousiaste bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa en Umar onderwerpen de moskeeën aaneen kritische blik. Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen om het gebouw zelf, maar ook om de maatschappelijke rol vande moskee, de invloed op de buurt, de opvoedkundige taak en de mate waarin de moskee bezoekers weet te inspireren. Zoontstaat een beeld van het islamtische leven in Nederland en de variëteit aan moskeeën. Een wereld die voor veelNederlanders meestal verborgen blijft.

Uitzending gemist van Mijn moskee is top? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn moskee is top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 28-10-2012 om 12:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!