Programma gemist?

Samira El Kandoussi door en Umar van Mirza gaan van langs bij diverse moskeeën op tv in Nederland, op door zoek naar op tv het verhaal erachter. Wanneer is een naar de moskee opgericht? Wie komen er? naar Wat zijn de naar plus- en uit minpunten?

Samira El op Kandoussi en Umar Mirza op gaan langs van bij moskeeën met in Nederland, op zoek uit naar het verhaal naar achter het de moskee. Met een in gids of een imam worden op de een moskeeën aan een een kritische blik in onderworpen.

Samira El Kandoussi in en het Umar Mirza gaan langs uit bij moskeeën in Nederland, het op zoek naar naar het verhaal een achter de in moskee. Met een de gids of een imam uit worden de naar moskeeën aan een van kritische blik een onderworpen.

Samira El het Kandoussi en Umar Mirza op uit gaan langs bij moskeeën in Nederland, op tv op een zoek naar het een verhaal achter de moskee. Met het een gids het of een imam op tv worden een de moskeeën aan een kritische blik met in onderworpen.

Samira El van Kandoussi en Umar met Mirza gaan langs naar bij moskeeën in Nederland, een op zoek naar uit het verhaal de achter de de moskee. Met een van gids of een imam met worden de moskeeën in aan van een kritische blik door onderworpen.

Samira El Kandoussi een met en Umar Mirza van gaan langs bij moskeeën in in Nederland, naar op zoek naar het naar verhaal achter in de moskee. Met op tv een gids of een imam naar worden de moskeeën op aan met een kritische blik naar onderworpen.

Samira uit El Kandoussi en uit Umar Mirza gaan van langs bij moskeeën tijdens in Nederland, naar op zoek naar het verhaal op achter de tijdens moskee. Met een gids of op een imam op worden uit de moskeeën aan een kritische een blik met onderworpen.

Terwijl op van de hogescholen van door Den Haag en uit Amsterdam ophef tijdens is ontstaan over een de aanwezigheid met van gebedsruimten, haalt men in de tijdens met TU Delft de het schouders op over de bidplek naar voor van moslims.

Een uniek kijkje op op tv in de keuken van moskeeën de in met Nederland. Er worden het tien uiteenlopende moskeeën bezocht. in Het programma laat een zien hoe een de moskeebezoekers hun moskee op beleven en schetst uit tegelijkertijd een beeld van het in islamitische leven met in Nederland. in Esmaa bezoekt de met Aya Sofya tijdens moskee in Arnhem, gevestigd in een door enigszins vervallen voormalige naar sportschool. Bahaeddin in Budak, voorzitter van tijdens de het Islamitische Unie Arnhem, het laat de moskee zien van en vertelt over de problemen door met van de huisvesting. Vier jaar geleden met naar leek er akkoord uit om een nieuwe moskee in de met St. Jansschool op tv te de beginnen, maar na veel gesteggel is uit het plan het met één stem de in met de gemeenteraad van tafel tijdens geveegd. Voorlopig een zal de Aya Sofya uit in de oude tijdens sportschool moeten blijven. de Umar gaat van naar de eerste moskee van Groningen, naar het Islamitisch de centrum. Ook tijdens deze, een oude van boerderij, verkeert niet meer het in perfecte een staat. De Groningers van lijken meer geluk te hebben op met tijdens de nieuwbouw. Het park tijdens waaraan de moskee de ligt wordt van opnieuw ingericht een en er komt een nieuw gebouw. door Na in de moord op het Theo van Gogh kwam met de moskee in het het nieuws toen op tv er een aanslag op tijdens werd gepleegd. uit Er met is gepoogd hem in brand op tv te van steken en hij in is besmeurd met bloed. in Buurtbewoners hebben de geholpen de moskee weer schoon op tv te maken. van Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar op Mirza.

Een op tv uniek kijkje in de keuken op met van moskeeën in Nederland. Er worden het tien uiteenlopende moskeeën een bezocht. Het programma door laat van zien hoe uit de moskeebezoekers hun moskee beleven door en schetst van tegelijkertijd een beeld uit van het islamitische leven in op Nederland. Presentatie: tijdens Esmaa Alariachi, door Umar Mirza.

Een uniek kijkje op tv in de keuken in het van moskeeën in Nederland. Er worden van tien uiteenlopende moskeeën door bezocht. Het programma van met laat zien hoe het de moskeebezoekers hun van moskee beleven en schetst tegelijkertijd een een beeld in van het op tv islamitische leven in Nederland. Umar bezoekt de de oudste met moskee van Nederland, tijdens de Mobarak Moskee in de Den Haag, door opgericht een in 1955. De uit moskee behoort tot de Ahmaddiya-moslimgemeenschap, in een door uit andere moslims verketterde op tv groep. Mirza Ghulam Ahmad met was tijdens in 1889 de op stichter van de Ahmaddiya-beweging. Hij naar wordt door zijn volgelingen in als met messias vereerd, wat voor uit andere moslims onacceptabel in is. Abdul Hamid, die de voor de zijn bekering Henk van naar der Velden naar heette, laat de de moskee aan tijdens Umar zien. Esmaa uit bezoekt de Stichting op De Marokkaanse Al Kabir naar Moskee in Amsterdam. met Dit gebedshuis is gevestigd tijdens in een gebouw op tv waar eerst in een autobedrijf zat. Van een de grote garagedeuren tijdens zijn nu Moorse poortjes uit gemaakt. Yassmine tijdens El Ksaihi, bekend met als de voorzitter van de Poldermoskee in Amsterdam, naar geeft Esmaa in een rondleiding. een Hoewel de Poldermoskee waarin het steevast in het de Nederlands werd in gepreekt na twee jaar failliet tijdens is gegaan, uit leeft de de droom van Yassmine van nog steeds. Ze hoopt ooit op tv een nieuwe poldermoskee een te kunnen het beginnen. Presentatie: Esmaa van Alariachi, Umar op Mirza.

Een uniek kijkje uit met in de keuken van moskeeën in op op Nederland. Er worden met tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma naar laat zien naar hoe de moskeebezoekers hun door naar moskee beleven en schetst tegelijkertijd een uit beeld van een het islamitische leven in op in Nederland. Esmaa bezoekt de liberale Euromoslim een moskee in Amsterdam. op tv In van de jaren zeventig is naar de moskee opgericht door de op tv een aantal studenten die vanuit van Indonesië naar Nederland met waren gekomen. tijdens Samen met op de vijfentwintigjarige Omar bezoekt tijdens Esmaa de naar Arabische les voor op de Nederlands sprekende bekeerlingen. In het naar winkeltje voert zij een een onthullend gesprek in de over islamitische tandpasta. Umar gaat naar door de Al uit Madinah moskee in Den het door Haag. De imam, Fares van Mokiem, die op in 1975 vanuit Suriname naar de Nederland is gekomen tijdens laat hem het gebedshuis met zien. Hij in is al al op tv bijna twintig jaar imam, van op tv naast zijn baan op tv als chauffeur voor van een uitzendbureau. Vol op tv trots laat hij het een mortuarium zien, de waar de overledenen worden gewassen. naar Presentatie: Esmaa Alariachi, een Umar de Mirza.

Een uniek kijkje door in de door keuken van tijdens moskeeën in door Nederland. Er worden tien door uiteenlopende moskeeën bezocht. Het tijdens programma laat zien hoe van de moskeebezoekers uit hun uit moskee beleven en in schetst tegelijkertijd een beeld van het op islamitische leven in op tv Nederland. Esmaa uit bezoekt van de Ihlas moskee in Geleen, Umar van bezoekt de Al naar Qibla moskee een in Zoetermeer. Presentatie: tijdens Esmaa Alariachi, Umar op Mirza.

Wat maakt het een uit moskee top? Daarop is natuurlijk geen in eenduidig antwoord in te geven. Ligt door het aan met de sfeer, de architectuur, op de visie van naar het bestuur, de in staat van de uit wasruimte? Esmaa Alariachi naar en Umar Mirza met bezoeken een aantal op tv moskeeën die door enthousiaste met op tv bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa de en Umar uit onderwerpen de naar moskeeën aan een kritische blik. Daarbij tijdens gaat het het natuurlijk op niet alleen om van het gebouw zelf, maar ook om van van de maatschappelijke rol van de de moskee, de invloed op naar de buurt, de naar opvoedkundige taak en in de door mate waarin in de moskee bezoekers weet van te inspireren. Zo ontstaat met een beeld van het het islamtische leven in in Nederland en de een variëteit tijdens aan moskeeën. Een wereld die het in voor veel Nederlanders met meestal verborgen blijft. Op naar humorvolle wijze controleren zij het van comfort van met de door wasruimten, het aanbod van het moskeewinkeltje met en - de gewapend een met een kompas in - de bidrichting van de naar gelovigen. Wat als er een een al jaren de verkeerde kant op de op wordt gebeden? Tijdens hun inspectieronde proberen het de Esmaa en Umar erachter te op komen wat nu door juist deze een moskee bijzonder maakt. Presentatie: in Esmaa Alariachi, de Umar Mirza.

Wat maakt een in een moskee top? Daarop is een natuurlijk geen op tv eenduidig antwoord te geven. Ligt het door aan op de sfeer, de uit architectuur, de visie van het op tv bestuur, de van staat van de op wasruimte? Esmaa op Alariachi en Umar een Mirza bezoeken een aantal moskeeën naar die door het enthousiaste naar bezoekers zelf zijn een voorgedragen. Esmaa en Umar onderwerpen de het in moskeeën aan een kritische blik. door Daarbij op gaat het natuurlijk niet alleen om de op tv het gebouw zelf, uit maar ook om de maatschappelijke het rol van de moskee, met de invloed op in de op tv buurt, de opvoedkundige op taak en de mate het waarin de moskee bezoekers de weet te van inspireren. Zo ontstaat een van beeld van op tv het islamtische tijdens leven in op tv Nederland en de variëteit in aan moskeeën. Een wereld het die voor veel Nederlanders op tv meestal verborgen tijdens blijft. Op door humorvolle wijze controleren zij het het comfort van de op met wasruimten, het aanbod tijdens van het moskeewinkeltje de en - gewapend met een kompas het op - de bidrichting van de gelovigen. op Wat als er uit al jaren de de verkeerde kant op tv op uit wordt gebeden? Tijdens hun het inspectieronde proberen Esmaa en Umar tijdens erachter door te komen wat nu met juist van deze moskee bijzonder maakt. Presentatie: Esmaa een Alariachi, Umar op tv Mirza.

juli 2021
28-10-2012 12:30

Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij diverse moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal erachter. Wanneer is de moskee opgericht? Wie komen er? Wat zijn de plus- en minpunten?

20-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 20 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 20 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

13-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 13 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 13 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

06-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 6 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 6 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

29-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 29 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 29 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

22-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 22 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 22 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

01-04-2012 12:35

Aflevering van zondag 1 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 1 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

25-03-2012 12:33

Aflevering van zondag 25 maart 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 25 maart 2012

Terwijl op de hogescholen van Den Haag en Amsterdam ophef is ontstaan over de aanwezigheid van gebedsruimten, haalt men in de TU Delft de schouders op over de bidplek voor moslims.

13-11-2011 12:30

Aflevering 11

Mijn moskee is top - Aflevering 11

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

30-10-2011 12:30

Aflevering 10

Mijn moskee is top - Aflevering 10

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

23-10-2011 12:30

Aflevering 9

Mijn moskee is top - Aflevering 9

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-10-2011 12:25

Aflevering 8

Mijn moskee is top - Aflevering 8

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

09-10-2011 12:30

Aflevering 7

Mijn moskee is top - Aflevering 7

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-07-2011 12:30

Aflevering 6

Mijn moskee is top - Aflevering 6

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

09-07-2011 12:30

Aflevering 5

Mijn moskee is top - Aflevering 5

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn moskee is top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn moskee is top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn moskee is top bij Mijn moskee is top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn moskee is top. Heb je een uitzending van Mijn moskee is top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn moskee is top gemist

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, dearchitectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Presentatoren Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoekeneen aantal moskeeën die door enthousiaste bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa en Umar onderwerpen de moskeeën aaneen kritische blik. Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen om het gebouw zelf, maar ook om de maatschappelijke rol vande moskee, de invloed op de buurt, de opvoedkundige taak en de mate waarin de moskee bezoekers weet te inspireren. Zoontstaat een beeld van het islamtische leven in Nederland en de variëteit aan moskeeën. Een wereld die voor veelNederlanders meestal verborgen blijft.

Uitzending gemist van Mijn moskee is top? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn moskee is top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 28-10-2012 om 12:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!