Programma gemist?

Samira El het Kandoussi en Umar Mirza van gaan langs bij tijdens diverse moskeeën in op Nederland, op het zoek op naar het verhaal erachter. met Wanneer is in de moskee opgericht? met Wie komen er? Wat het zijn de plus- en naar minpunten?

Samira El op tv Kandoussi en de Umar Mirza gaan op tv langs bij moskeeën in op Nederland, op tijdens zoek naar van het verhaal achter de het moskee. Met een gids of naar een imam worden van de tijdens moskeeën aan tijdens een kritische blik uit onderworpen.

Samira van El Kandoussi en Umar het Mirza gaan langs het bij moskeeën in de Nederland, op zoek het naar uit het verhaal achter de tijdens moskee. Met tijdens een gids of een door imam worden in de moskeeën aan het een kritische blik naar onderworpen.

Samira in El Kandoussi en Umar met Mirza gaan langs de bij moskeeën het in Nederland, naar op zoek naar het verhaal achter door de uit moskee. Met het een gids of een een imam worden de moskeeën naar aan op een kritische blik in onderworpen.

Samira El Kandoussi van en Umar met Mirza gaan met langs bij uit moskeeën in Nederland, van op zoek naar het het verhaal achter de van moskee. Met een van gids of een imam worden het de uit moskeeën aan door een kritische blik door onderworpen.

Samira de El Kandoussi het en Umar Mirza uit gaan langs bij op tv moskeeën in Nederland, op op zoek naar het verhaal achter van de moskee. uit Met een gids een of een imam worden van de moskeeën aan de een op kritische blik in onderworpen.

Samira de El Kandoussi en op Umar Mirza gaan de langs bij moskeeën in in Nederland, naar op zoek naar het verhaal achter uit uit de moskee. Met een gids of de een in imam worden de in moskeeën aan een een kritische blik tijdens onderworpen.

Terwijl op een de naar hogescholen van Den Haag een en Amsterdam ophef is op tv ontstaan over een de aanwezigheid van gebedsruimten, naar haalt men in de van TU Delft de op schouders op over in met de bidplek voor van moslims.

Een de uniek kijkje in in de keuken van van moskeeën in Nederland. uit Er worden tien met uiteenlopende moskeeën bezocht. een Het programma naar laat zien hoe de van moskeebezoekers hun moskee beleven op tv en schetst tegelijkertijd door een van beeld van het islamitische in leven in Nederland. Esmaa bezoekt een op tv de Aya Sofya moskee tijdens in Arnhem, gevestigd in tijdens een enigszins vervallen in voormalige sportschool. de Bahaeddin Budak, voorzitter van van de Islamitische Unie Arnhem, het laat de de moskee zien en vertelt in over door de problemen met van de huisvesting. in Vier jaar geleden leek in er akkoord om een in nieuwe moskee in een de St. van Jansschool te beginnen, maar op na veel gesteggel is tijdens in het plan met één naar stem in de gemeenteraad van van tafel geveegd. de Voorlopig zal de Aya het Sofya in door de oude sportschool moeten van van blijven. Umar gaat naar de eerste tijdens door moskee van Groningen, het van Islamitisch centrum. Ook het deze, een in oude boerderij, verkeert niet meer uit in perfecte het staat. De Groningers uit lijken meer met geluk te hebben met tijdens de nieuwbouw. Het park van waaraan de moskee met ligt wordt opnieuw ingericht uit en op er komt een nieuw gebouw. in Na de moord uit op Theo van met Gogh kwam naar de moskee tijdens in het nieuws toen van er door een aanslag op naar werd gepleegd. Er is gepoogd hem door in brand te een steken door en hij is op besmeurd met uit bloed. Buurtbewoners hebben geholpen uit de moskee tijdens weer schoon te maken. Presentatie: naar Esmaa Alariachi, Umar naar Mirza.

Een uniek van kijkje in de keuken op tv van in moskeeën in Nederland. Er worden tijdens tien uiteenlopende moskeeën door bezocht. Het programma een laat zien het hoe de moskeebezoekers naar hun moskee beleven en op schetst tegelijkertijd uit een op tv beeld van het islamitische leven in op tv Nederland. Presentatie: het Esmaa Alariachi, de Umar Mirza.

Een een uniek kijkje in naar de keuken van moskeeën door in het Nederland. Er worden naar tien uiteenlopende moskeeën op bezocht. Het programma op laat zien hoe de moskeebezoekers het hun moskee op tv beleven en met schetst tegelijkertijd een beeld van van het op islamitische leven in op Nederland. Umar bezoekt op de oudste moskee van door Nederland, de een Mobarak Moskee in Den Haag, opgericht door in naar 1955. De moskee behoort tot het de Ahmaddiya-moslimgemeenschap, een de met door andere moslims verketterde groep. van Mirza Ghulam Ahmad was op in van 1889 de stichter van op tv de Ahmaddiya-beweging. Hij in wordt door tijdens zijn volgelingen als messias vereerd, tijdens wat voor andere een moslims het onacceptabel is. Abdul het Hamid, die voor op tv zijn bekering Henk van der door Velden heette, laat tijdens de moskee tijdens aan Umar zien. door Esmaa tijdens bezoekt de Stichting De Marokkaanse door Al Kabir Moskee in het Amsterdam. Dit met gebedshuis van is gevestigd in een gebouw een waar met eerst een autobedrijf zat. Van naar de grote een garagedeuren zijn met nu Moorse poortjes gemaakt. Yassmine op tv El Ksaihi, bekend de als voorzitter van de een Poldermoskee in in Amsterdam, geeft Esmaa een de rondleiding. het Hoewel de Poldermoskee waarin steevast het in het het Nederlands werd op tv gepreekt na twee jaar failliet van is in gegaan, leeft de droom van op Yassmine nog steeds. in Ze hoopt ooit op tv een nieuwe poldermoskee door te kunnen beginnen. van Presentatie: Esmaa Alariachi, de Umar naar Mirza.

Een door uniek kijkje in tijdens de keuken van op tv moskeeën in Nederland. Er worden het tien met uiteenlopende moskeeën door bezocht. Het programma laat zien hoe van de in moskeebezoekers hun moskee beleven en de schetst het tegelijkertijd een beeld van met het de islamitische leven in door Nederland. Esmaa bezoekt de de liberale Euromoslim moskee het in Amsterdam. In het de jaren de zeventig is de moskee opgericht op door een in aantal studenten tijdens die vanuit Indonesië naar Nederland naar waren gekomen. Samen in met de het vijfentwintigjarige Omar bezoekt Esmaa uit de Arabische tijdens les voor de tijdens Nederlands sprekende bekeerlingen. In het de winkeltje voert zij de naar een onthullend gesprek over islamitische tandpasta. door naar Umar gaat naar de naar Al Madinah moskee in naar Den Haag. De op imam, Fares Mokiem, die de in in 1975 vanuit Suriname naar uit Nederland in is gekomen laat in hem het gebedshuis naar zien. Hij is op al al bijna twintig door jaar imam, met naast zijn baan als chauffeur op voor een een uitzendbureau. Vol trots tijdens laat hij het mortuarium tijdens zien, waar de overledenen tijdens worden de gewassen. Presentatie: op tv Esmaa Alariachi, Umar op Mirza.

Een in uniek kijkje het in de keuken uit van moskeeën in Nederland. Er uit worden tien op tv uiteenlopende moskeeën naar bezocht. Het programma laat zien uit hoe de moskeebezoekers op hun naar moskee beleven en schetst een tegelijkertijd een door beeld van het islamitische met leven in tijdens Nederland. Esmaa bezoekt de Ihlas in moskee een in Geleen, Umar bezoekt de op Al Qibla moskee op in de Zoetermeer. Presentatie: Esmaa Alariachi, uit Umar Mirza.

Wat door maakt een tijdens moskee top? Daarop is natuurlijk geen in de eenduidig antwoord te het geven. Ligt het aan een de sfeer, de naar architectuur, de in visie van het bestuur, de naar staat de van de wasruimte? Esmaa Alariachi met en Umar Mirza in bezoeken een aantal door moskeeën die door door enthousiaste bezoekers van zelf zijn voorgedragen. Esmaa en uit Umar onderwerpen de naar moskeeën op aan een kritische blik. van Daarbij gaat tijdens het natuurlijk niet alleen tijdens om het met gebouw zelf, maar op ook om het de maatschappelijke rol het van de moskee, de invloed op tv op de buurt, door de opvoedkundige uit taak en de mate waarin het de moskee bezoekers met weet te inspireren. de Zo ontstaat een naar beeld van het een islamtische leven een in Nederland en de met van variëteit aan moskeeën. naar Een wereld die voor naar veel Nederlanders meestal op tv verborgen blijft. Op humorvolle op tv wijze de controleren zij het comfort naar van de wasruimten, van het aanbod de van het moskeewinkeltje door en - gewapend met een uit kompas op tv - de bidrichting van de naar gelovigen. Wat als er op tv al jaren de naar verkeerde op kant op wordt in gebeden? Tijdens hun inspectieronde tijdens proberen Esmaa en Umar op erachter door te komen wat nu de juist deze moskee door bijzonder de maakt. Presentatie: Esmaa Alariachi, door Umar Mirza.

Wat maakt een op tv op moskee top? Daarop is natuurlijk geen het eenduidig op tv antwoord te geven. een Ligt het een aan de sfeer, de naar architectuur, de visie met van het bestuur, de het staat van de wasruimte? in Esmaa een Alariachi en in Umar Mirza bezoeken een uit aantal moskeeën het die door enthousiaste in bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa en naar Umar in onderwerpen de moskeeën aan het een kritische blik. uit Daarbij in gaat het natuurlijk niet alleen uit om het gebouw zelf, het op tv maar ook om de maatschappelijke rol in tijdens van de moskee, de invloed op op het de buurt, de opvoedkundige taak en tijdens de mate het waarin de moskee bezoekers op weet te het inspireren. Zo ontstaat een een beeld van het van islamtische het leven in de Nederland en de door variëteit aan moskeeën. op Een wereld die voor veel uit Nederlanders meestal verborgen tijdens blijft. Op humorvolle in wijze controleren tijdens zij het comfort van van de wasruimten, het aanbod de van het door moskeewinkeltje en op tv - gewapend met een kompas een - de bidrichting in van de gelovigen. op de Wat als er al jaren in de verkeerde kant op door wordt op tv gebeden? Tijdens hun inspectieronde proberen met Esmaa en Umar door erachter te uit komen wat nu de juist deze moskee op tv bijzonder op tv maakt. Presentatie: Esmaa naar Alariachi, Umar Mirza.

november 2018
28-10-2012 12:30

Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij diverse moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal erachter. Wanneer is de moskee opgericht? Wie komen er? Wat zijn de plus- en minpunten?

20-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 20 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 20 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

13-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 13 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 13 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

06-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 6 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 6 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

29-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 29 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 29 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

22-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 22 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 22 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

01-04-2012 12:35

Aflevering van zondag 1 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 1 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

25-03-2012 12:33

Aflevering van zondag 25 maart 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 25 maart 2012

Terwijl op de hogescholen van Den Haag en Amsterdam ophef is ontstaan over de aanwezigheid van gebedsruimten, haalt men in de TU Delft de schouders op over de bidplek voor moslims.

13-11-2011 12:30

Aflevering 11

Mijn moskee is top - Aflevering 11

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

30-10-2011 12:30

Aflevering 10

Mijn moskee is top - Aflevering 10

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

23-10-2011 12:30

Aflevering 9

Mijn moskee is top - Aflevering 9

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-10-2011 12:25

Aflevering 8

Mijn moskee is top - Aflevering 8

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

09-10-2011 12:30

Aflevering 7

Mijn moskee is top - Aflevering 7

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-07-2011 12:30

Aflevering 6

Mijn moskee is top - Aflevering 6

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

09-07-2011 12:30

Aflevering 5

Mijn moskee is top - Aflevering 5

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn moskee is top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn moskee is top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn moskee is top bij Mijn moskee is top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn moskee is top. Heb je een uitzending van Mijn moskee is top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn moskee is top gemist

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, dearchitectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Presentatoren Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoekeneen aantal moskeeën die door enthousiaste bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa en Umar onderwerpen de moskeeën aaneen kritische blik. Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen om het gebouw zelf, maar ook om de maatschappelijke rol vande moskee, de invloed op de buurt, de opvoedkundige taak en de mate waarin de moskee bezoekers weet te inspireren. Zoontstaat een beeld van het islamtische leven in Nederland en de variëteit aan moskeeën. Een wereld die voor veelNederlanders meestal verborgen blijft.

Uitzending gemist van Mijn moskee is top? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn moskee is top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 28-10-2012 om 12:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord