Programma gemist?

Samira met El Kandoussi het en Umar Mirza door gaan langs bij uit diverse moskeeën in een Nederland, op zoek naar het verhaal met erachter. van Wanneer is de naar moskee opgericht? met Wie komen er? Wat zijn de de plus- en door minpunten?

Samira in El Kandoussi en Umar de Mirza gaan tijdens langs bij door moskeeën in Nederland, op zoek de naar het het verhaal achter het de moskee. Met een gids of uit de een imam worden de een moskeeën aan een kritische blik in het onderworpen.

Samira door El Kandoussi en Umar Mirza naar het gaan langs bij van moskeeën in Nederland, op zoek naar op het verhaal achter met de moskee. Met naar een gids of door een van imam worden de moskeeën van aan tijdens een kritische blik van onderworpen.

Samira El door Kandoussi het en Umar Mirza gaan langs bij door moskeeën in op tv Nederland, op op tv zoek naar het verhaal op achter de moskee. van Met een gids een of een imam uit worden de moskeeën uit aan een kritische blik in door onderworpen.

Samira uit El Kandoussi en naar Umar Mirza gaan langs bij met moskeeën in Nederland, met op zoek naar uit het het verhaal achter de moskee. de Met het een gids of een imam van worden de naar moskeeën aan op tv een kritische blik in onderworpen.

Samira El Kandoussi in en Umar een Mirza gaan langs op tv bij moskeeën in uit Nederland, op naar zoek naar het verhaal met achter de moskee. Met met een van gids of een imam op tv worden de op tv moskeeën aan de een kritische blik de onderworpen.

Samira in El Kandoussi en het Umar Mirza gaan uit langs bij moskeeën in Nederland, op tv op tijdens zoek naar het verhaal naar achter naar de moskee. Met een op tv gids of een met imam worden de tijdens moskeeën aan een kritische van blik door onderworpen.

Terwijl op op de hogescholen van Den de Haag en Amsterdam tijdens ophef naar is ontstaan over de op tv aanwezigheid van gebedsruimten, haalt een op tv men in de TU Delft uit de schouders op over het de door bidplek voor met moslims.

Een tijdens uniek kijkje in een de keuken van moskeeën in uit Nederland. Er worden door tien van uiteenlopende moskeeën bezocht. Het uit programma laat uit zien hoe de moskeebezoekers door hun moskee beleven en de schetst op tegelijkertijd een beeld van het door islamitische leven met in Nederland. Esmaa bezoekt de de op tv Aya Sofya moskee in Arnhem, de gevestigd in een van enigszins vervallen door voormalige op tv sportschool. Bahaeddin Budak, voorzitter van de de Islamitische van Unie Arnhem, in laat de moskee een zien en vertelt over een de problemen met de van huisvesting. Vier jaar geleden het leek door er akkoord om een het nieuwe moskee in de op St. tijdens Jansschool te beginnen, maar door na veel door gesteggel is het plan door met één door stem in de gemeenteraad in van op tv tafel geveegd. Voorlopig tijdens zal de Aya Sofya door in de oude sportschool op moeten blijven. Umar gaat naar naar de eerste met moskee van Groningen, in uit het Islamitisch centrum. een Ook deze, een oude boerderij, met verkeert niet meer in uit perfecte uit staat. De Groningers lijken op meer geluk te een hebben met de op tv nieuwbouw. de Het park waaraan uit de moskee ligt wordt opnieuw ingericht naar en een er komt een nieuw gebouw. tijdens Na de de moord het op Theo van Gogh uit kwam de moskee in het de nieuws toen er met een in aanslag op werd naar gepleegd. Er is gepoogd door hem in naar brand te steken en van hij is van besmeurd met bloed. Buurtbewoners hebben op tv geholpen de moskee uit weer schoon uit te maken. in Presentatie: Esmaa het Alariachi, Umar Mirza.

Een een uniek kijkje in door de keuken van de moskeeën in Nederland. naar Er worden tien uiteenlopende in moskeeën een bezocht. Het programma op laat zien hoe de moskeebezoekers op tv hun moskee beleven op tv en schetst tegelijkertijd een op tv beeld in van het islamitische leven in een Nederland. het Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar een Mirza.

Een uniek de kijkje in de keuken van van moskeeën in uit Nederland. uit Er worden op tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma de laat in zien hoe de moskeebezoekers met hun moskee beleven en in schetst tegelijkertijd door een beeld in van het islamitische met leven in Nederland. met Umar bezoekt de oudste moskee van tijdens van Nederland, de Mobarak door Moskee in Den Haag, tijdens opgericht in 1955. door De op moskee behoort tot de tijdens Ahmaddiya-moslimgemeenschap, een door met andere moslims van verketterde groep. Mirza Ghulam Ahmad was op tv op tv in 1889 de stichter naar van de Ahmaddiya-beweging. een Hij wordt door zijn volgelingen uit het als messias vereerd, wat van voor andere moslims in onacceptabel is. Abdul in Hamid, die voor de zijn bekering Henk van met der Velden heette, naar laat de de moskee aan het Umar zien. Esmaa bezoekt de Stichting een De door Marokkaanse Al Kabir Moskee in naar Amsterdam. in Dit gebedshuis is gevestigd naar in een een gebouw waar eerst een autobedrijf de zat. Van de uit van grote garagedeuren zijn nu Moorse met poortjes gemaakt. met Yassmine El Ksaihi, bekend als uit voorzitter tijdens van de Poldermoskee in op Amsterdam, geeft Esmaa in een rondleiding. Hoewel de in Poldermoskee waarin steevast door een in het Nederlands werd gepreekt na het het twee jaar failliet is gegaan, leeft de de tijdens droom van tijdens Yassmine nog steeds. Ze hoopt ooit in van een nieuwe poldermoskee de te kunnen beginnen. Presentatie: uit Esmaa Alariachi, Umar in Mirza.

Een in uniek kijkje in uit de keuken van van moskeeën in Nederland. uit Er worden tien uiteenlopende moskeeën op bezocht. Het uit programma laat zien hoe op tv de moskeebezoekers door hun moskee beleven de en schetst op tv tegelijkertijd een beeld van met het een islamitische leven in Nederland. Esmaa bezoekt uit tijdens de liberale Euromoslim tijdens moskee in Amsterdam. het In de jaren een zeventig is de moskee opgericht uit door met een aantal studenten die vanuit het Indonesië op tv naar Nederland waren gekomen. Samen met uit de naar vijfentwintigjarige Omar met bezoekt Esmaa de Arabische les door voor de naar Nederlands sprekende bekeerlingen. In het het winkeltje voert zij door een op onthullend gesprek in over islamitische tandpasta. Umar gaat naar het de Al Madinah naar naar moskee in Den Haag. De in imam, Fares Mokiem, door die in van 1975 vanuit tijdens Suriname naar Nederland is gekomen laat op tv hem het gebedshuis van zien. Hij is in al al bijna uit twintig jaar uit imam, naast zijn uit baan als chauffeur voor op tv een uitzendbureau. Vol op trots laat hij van het mortuarium de zien, waar de tijdens overledenen de worden gewassen. Presentatie: door Esmaa Alariachi, Umar met Mirza.

Een door uniek kijkje het in de keuken van van moskeeën in Nederland. Er op tv worden tien van uiteenlopende moskeeën bezocht. de Het programma laat zien in hoe de moskeebezoekers hun met op tv moskee beleven en schetst naar tegelijkertijd een beeld van het met islamitische uit leven in Nederland. Esmaa in bezoekt de tijdens Ihlas moskee in Geleen, Umar op bezoekt de Al tijdens Qibla op moskee in Zoetermeer. Presentatie: met Esmaa op Alariachi, Umar Mirza.

Wat maakt de een moskee top? met Daarop is natuurlijk een geen eenduidig antwoord door te geven. tijdens Ligt het in aan de sfeer, het de architectuur, de visie het van het bestuur, de in staat van de de wasruimte? Esmaa op tv Alariachi en Umar Mirza tijdens bezoeken een aantal moskeeën uit die in door enthousiaste bezoekers zelf uit zijn voorgedragen. naar Esmaa en met Umar onderwerpen de uit moskeeën aan een de kritische blik. Daarbij gaat met het natuurlijk niet alleen de om het gebouw naar zelf, maar ook door om de op maatschappelijke rol van de van moskee, de het invloed op de door buurt, de opvoedkundige de taak en naar de mate waarin de naar moskee bezoekers weet een te inspireren. naar Zo ontstaat een beeld van met het islamtische uit leven in Nederland uit en de variëteit aan op moskeeën. Een wereld die uit voor veel van Nederlanders met meestal verborgen blijft. Op humorvolle van wijze controleren van zij het comfort van de uit wasruimten, het aanbod tijdens van het op tv moskeewinkeltje en - door gewapend met een kompas door - op tv de bidrichting naar van de gelovigen. Wat als tijdens er al jaren van de verkeerde in kant op wordt gebeden? door Tijdens tijdens hun inspectieronde proberen Esmaa en naar Umar erachter te in komen wat nu juist door deze de moskee bijzonder maakt. door Presentatie: Esmaa door Alariachi, Umar Mirza.

Wat maakt door een moskee top? de Daarop is natuurlijk geen tijdens eenduidig tijdens antwoord te geven. Ligt in het aan uit de sfeer, de op architectuur, de van visie van het bestuur, de staat een van op de wasruimte? Esmaa Alariachi en het Umar Mirza bezoeken in een aantal door moskeeën op tv die door enthousiaste met bezoekers zelf zijn in voorgedragen. Esmaa en Umar onderwerpen de het een moskeeën aan een kritische het blik. Daarbij gaat het door natuurlijk niet alleen om uit door het gebouw zelf, maar ook op tv om de maatschappelijke rol een door van de moskee, de invloed op in van de buurt, de opvoedkundige taak in en de mate waarin een de naar moskee bezoekers weet te inspireren. tijdens Zo ontstaat een het tijdens beeld van het islamtische leven het in Nederland en de met variëteit aan moskeeën. in Een wereld die in voor de veel Nederlanders meestal verborgen het blijft. Op humorvolle wijze naar controleren zij de het comfort van van de door wasruimten, het aanbod met van het moskeewinkeltje met en - gewapend met een kompas in - de bidrichting tijdens van de de gelovigen. Wat als door er op al jaren de op verkeerde kant op wordt gebeden? Tijdens op tv hun inspectieronde het proberen Esmaa van en Umar erachter te door komen de wat nu juist deze de moskee bijzonder maakt. Presentatie: met Esmaa Alariachi, Umar een Mirza.

september 2020
28-10-2012 12:30

Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij diverse moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal erachter. Wanneer is de moskee opgericht? Wie komen er? Wat zijn de plus- en minpunten?

20-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 20 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 20 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

13-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 13 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 13 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

06-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 6 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 6 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

29-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 29 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 29 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

22-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 22 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 22 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

01-04-2012 12:35

Aflevering van zondag 1 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 1 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

25-03-2012 12:33

Aflevering van zondag 25 maart 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 25 maart 2012

Terwijl op de hogescholen van Den Haag en Amsterdam ophef is ontstaan over de aanwezigheid van gebedsruimten, haalt men in de TU Delft de schouders op over de bidplek voor moslims.

13-11-2011 12:30

Aflevering 11

Mijn moskee is top - Aflevering 11

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

30-10-2011 12:30

Aflevering 10

Mijn moskee is top - Aflevering 10

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

23-10-2011 12:30

Aflevering 9

Mijn moskee is top - Aflevering 9

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-10-2011 12:25

Aflevering 8

Mijn moskee is top - Aflevering 8

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

09-10-2011 12:30

Aflevering 7

Mijn moskee is top - Aflevering 7

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-07-2011 12:30

Aflevering 6

Mijn moskee is top - Aflevering 6

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

09-07-2011 12:30

Aflevering 5

Mijn moskee is top - Aflevering 5

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn moskee is top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn moskee is top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn moskee is top bij Mijn moskee is top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn moskee is top. Heb je een uitzending van Mijn moskee is top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn moskee is top gemist

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, dearchitectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Presentatoren Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoekeneen aantal moskeeën die door enthousiaste bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa en Umar onderwerpen de moskeeën aaneen kritische blik. Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen om het gebouw zelf, maar ook om de maatschappelijke rol vande moskee, de invloed op de buurt, de opvoedkundige taak en de mate waarin de moskee bezoekers weet te inspireren. Zoontstaat een beeld van het islamtische leven in Nederland en de variëteit aan moskeeën. Een wereld die voor veelNederlanders meestal verborgen blijft.

Uitzending gemist van Mijn moskee is top? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn moskee is top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 28-10-2012 om 12:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!