Programma gemist?

Samira El Kandoussi het naar en Umar Mirza gaan uit langs bij diverse moskeeën in met Nederland, op zoek de op naar het verhaal van erachter. Wanneer is de uit moskee opgericht? Wie uit komen er? op tv Wat zijn de plus- en het minpunten?

Samira El het Kandoussi en Umar naar Mirza door gaan langs bij uit moskeeën in Nederland, op op zoek naar op tv het verhaal achter de moskee. een Met van een gids of een tijdens imam worden op tv de moskeeën aan een kritische met blik tijdens onderworpen.

Samira El Kandoussi van en Umar Mirza op tv gaan langs door bij het moskeeën in Nederland, op met zoek naar het in verhaal achter van de moskee. Met een gids of het een met imam worden de moskeeën aan tijdens een met kritische blik op onderworpen.

Samira uit El Kandoussi en Umar een Mirza met gaan langs bij moskeeën in een Nederland, op een zoek naar het verhaal achter in de moskee. met Met naar een gids of een in imam worden de moskeeën aan op tv een tijdens kritische blik van onderworpen.

Samira El met Kandoussi en Umar Mirza op een gaan langs bij moskeeën in door Nederland, op zoek naar door het tijdens verhaal achter de een moskee. Met een gids of op van een imam worden de met moskeeën aan door een kritische blik naar onderworpen.

Samira El met Kandoussi en Umar het Mirza gaan langs bij op tv moskeeën in in Nederland, op uit zoek naar het verhaal achter naar de de moskee. Met een gids of naar een imam op tv worden de moskeeën tijdens aan een kritische met blik door onderworpen.

Samira El op Kandoussi en Umar in Mirza van gaan langs bij moskeeën in op Nederland, op tv op zoek naar het verhaal achter door de moskee. uit Met een gids of op tv een de imam worden de moskeeën aan het een kritische in blik de onderworpen.

Terwijl op het de met hogescholen van Den Haag en in Amsterdam ophef is ontstaan naar over de aanwezigheid op tv van gebedsruimten, op haalt uit men in de TU Delft de in schouders op over naar de het bidplek voor met moslims.

Een op uniek kijkje in de op tv keuken van moskeeën in van Nederland. Er uit worden tien uiteenlopende moskeeën uit bezocht. Het programma in laat op zien hoe de moskeebezoekers op hun moskee beleven en van op schetst tegelijkertijd een op tv beeld van het islamitische leven naar in Nederland. Esmaa bezoekt op de Aya Sofya uit moskee in in Arnhem, gevestigd in een van enigszins vervallen op voormalige sportschool. Bahaeddin uit Budak, voorzitter van naar de Islamitische Unie Arnhem, in laat tijdens de moskee zien en het vertelt door over de problemen met de een huisvesting. Vier jaar geleden met leek er door akkoord om een nieuwe tijdens moskee in de naar door St. Jansschool te beginnen, uit maar na veel gesteggel is de het op plan met één stem het in de de gemeenteraad van tafel geveegd. Voorlopig in zal van de Aya op Sofya in de oude op tv sportschool moeten blijven. Umar door gaat naar tijdens de eerste moskee van op tv Groningen, het Islamitisch centrum. het Ook uit deze, een oude van boerderij, verkeert niet meer in naar perfecte staat. op tv De Groningers lijken naar meer geluk te hebben van met de op tv nieuwbouw. van Het park waaraan de moskee tijdens ligt wordt opnieuw tijdens ingericht en er op komt een nieuw op gebouw. Na de op tv moord op Theo met van een Gogh kwam de moskee in het het een nieuws toen er een aanslag op het in werd gepleegd. Er een is gepoogd hem in brand te door door steken en hij is besmeurd het met bloed. Buurtbewoners hebben in geholpen de in moskee weer een schoon te de maken. Presentatie: Esmaa Alariachi, naar Umar Mirza.

Een uniek naar kijkje in van de keuken op tv van moskeeën in Nederland. Er worden het tien een uiteenlopende moskeeën bezocht. de Het programma laat zien hoe door de op moskeebezoekers hun moskee beleven en naar schetst op tv tegelijkertijd een beeld uit van het islamitische uit leven in Nederland. met Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar op Mirza.

Een het uniek kijkje in uit de keuken van moskeeën op in Nederland. door Er worden tien in uiteenlopende moskeeën bezocht. op Het programma laat zien een hoe de moskeebezoekers hun de moskee van beleven en schetst tegelijkertijd het een beeld van het uit islamitische van leven in Nederland. Umar uit bezoekt de oudste moskee op van van Nederland, de Mobarak Moskee in naar Den uit Haag, opgericht op in 1955. De moskee behoort naar tot de Ahmaddiya-moslimgemeenschap, een het door andere moslims de verketterde groep. naar Mirza Ghulam Ahmad met was in 1889 de op stichter van van de Ahmaddiya-beweging. op Hij wordt door zijn het volgelingen op tv als messias vereerd, wat het voor andere moslims onacceptabel is. op tv Abdul Hamid, die de voor zijn in bekering Henk naar van der de Velden heette, laat de uit moskee aan in Umar zien. Esmaa bezoekt de van Stichting De met Marokkaanse Al Kabir Moskee naar in Amsterdam. Dit het gebedshuis is gevestigd in in een gebouw op waar eerst een autobedrijf op tv zat. Van de het grote garagedeuren met zijn nu door Moorse poortjes de gemaakt. Yassmine El Ksaihi, bekend als van voorzitter van de in Poldermoskee in Amsterdam, uit geeft Esmaa een in rondleiding. door Hoewel de Poldermoskee de waarin steevast in het met Nederlands werd gepreekt na tijdens twee jaar failliet op is tijdens gegaan, leeft de droom van een uit Yassmine nog steeds. Ze hoopt in ooit tijdens een nieuwe poldermoskee te kunnen op beginnen. Presentatie: op Esmaa Alariachi, naar Umar Mirza.

Een een uniek kijkje in tijdens de keuken van uit moskeeën in Nederland. Er naar worden tien uiteenlopende op moskeeën bezocht. Het in programma laat zien hoe naar de moskeebezoekers naar hun moskee beleven en naar schetst tijdens tegelijkertijd een tijdens beeld van het islamitische leven in uit Nederland. een Esmaa bezoekt een de liberale Euromoslim moskee in in Amsterdam. In uit de jaren tijdens zeventig is de moskee opgericht het door een met aantal studenten een die vanuit Indonesië uit naar Nederland waren gekomen. Samen de met de vijfentwintigjarige het Omar bezoekt een Esmaa de Arabische les door voor de Nederlands tijdens sprekende bekeerlingen. uit In het op tv winkeltje voert zij een een onthullend gesprek over islamitische door tandpasta. tijdens Umar gaat naar de Al Madinah op tv moskee in door Den Haag. het De imam, Fares Mokiem, tijdens die in 1975 vanuit met Suriname naar tijdens Nederland is gekomen uit laat hem uit het gebedshuis de zien. Hij is al al bijna naar twintig jaar een imam, met naast zijn baan als chauffeur voor in een op tv uitzendbureau. Vol trots door laat hij een het mortuarium zien, waar van de overledenen worden gewassen. Presentatie: met Esmaa Alariachi, uit Umar door Mirza.

Een in uniek kijkje in een de keuken in van moskeeën in een Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën door met bezocht. Het programma op tv laat zien hoe de moskeebezoekers hun op moskee beleven en met schetst tegelijkertijd een uit beeld van het met islamitische leven de in Nederland. Esmaa uit bezoekt de in Ihlas moskee in door Geleen, Umar bezoekt tijdens de Al Qibla in moskee in tijdens Zoetermeer. Presentatie: Esmaa uit Alariachi, Umar Mirza.

Wat maakt een door moskee top? Daarop uit is een natuurlijk geen eenduidig antwoord te naar geven. Ligt het van op tv aan de sfeer, de architectuur, op de het visie van het het bestuur, de staat van de door wasruimte? Esmaa van Alariachi en Umar Mirza op bezoeken een een aantal moskeeën die van door enthousiaste bezoekers zelf het zijn door voorgedragen. Esmaa en Umar onderwerpen de door moskeeën een aan een kritische blik. Daarbij door gaat met het natuurlijk niet alleen het om tijdens het gebouw zelf, uit maar ook om de tijdens maatschappelijke rol tijdens van de moskee, de van invloed op de buurt, de met opvoedkundige de taak en de op mate waarin met de moskee bezoekers weet met te inspireren. Zo ontstaat een een beeld van van het in islamtische leven in Nederland en een de op tv variëteit aan moskeeën. Een van wereld die voor veel Nederlanders op meestal op verborgen blijft. op tv Op humorvolle wijze naar controleren zij het naar comfort van de wasruimten, het naar aanbod van tijdens het moskeewinkeltje door en - gewapend met een kompas het - de bidrichting de door van de gelovigen. Wat als van er al jaren de de verkeerde kant tijdens op door wordt gebeden? Tijdens op hun inspectieronde proberen Esmaa in en Umar erachter te op tv komen wat nu juist met deze moskee bijzonder op tv maakt. met Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar op tv Mirza.

Wat tijdens maakt een moskee op top? Daarop is de natuurlijk geen eenduidig antwoord het te geven. Ligt het de uit aan de sfeer, de in architectuur, de visie van op tv het bestuur, de de staat van de in wasruimte? Esmaa op Alariachi en Umar Mirza bezoeken de door een aantal moskeeën die door enthousiaste de op tv bezoekers zelf zijn het voorgedragen. Esmaa en Umar onderwerpen de uit moskeeën aan in een kritische blik. Daarbij op gaat op het natuurlijk niet alleen het om het gebouw in zelf, maar naar ook om uit de maatschappelijke rol van de op moskee, de naar invloed op de naar buurt, de in opvoedkundige taak en de naar mate waarin de moskee bezoekers een het weet te inspireren. het Zo ontstaat een beeld van het de tijdens islamtische leven in Nederland door en de op tv variëteit aan moskeeën. de Een wereld die voor veel door Nederlanders meestal met verborgen blijft. Op van humorvolle wijze controleren zij van het comfort van de van wasruimten, door het aanbod van op tv het moskeewinkeltje uit en - gewapend met een de kompas - de op tv bidrichting van van de gelovigen. op Wat als er al jaren de de verkeerde kant op tv op wordt op gebeden? Tijdens hun de inspectieronde proberen Esmaa en Umar de erachter te komen op wat de nu juist deze naar moskee bijzonder maakt. van Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar het Mirza.

april 2019
28-10-2012 12:30

Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij diverse moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal erachter. Wanneer is de moskee opgericht? Wie komen er? Wat zijn de plus- en minpunten?

20-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 20 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 20 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

13-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 13 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 13 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

06-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 6 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 6 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

29-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 29 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 29 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

22-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 22 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 22 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

01-04-2012 12:35

Aflevering van zondag 1 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 1 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

25-03-2012 12:33

Aflevering van zondag 25 maart 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 25 maart 2012

Terwijl op de hogescholen van Den Haag en Amsterdam ophef is ontstaan over de aanwezigheid van gebedsruimten, haalt men in de TU Delft de schouders op over de bidplek voor moslims.

13-11-2011 12:30

Aflevering 11

Mijn moskee is top - Aflevering 11

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

30-10-2011 12:30

Aflevering 10

Mijn moskee is top - Aflevering 10

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

23-10-2011 12:30

Aflevering 9

Mijn moskee is top - Aflevering 9

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-10-2011 12:25

Aflevering 8

Mijn moskee is top - Aflevering 8

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

09-10-2011 12:30

Aflevering 7

Mijn moskee is top - Aflevering 7

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-07-2011 12:30

Aflevering 6

Mijn moskee is top - Aflevering 6

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

09-07-2011 12:30

Aflevering 5

Mijn moskee is top - Aflevering 5

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn moskee is top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn moskee is top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn moskee is top bij Mijn moskee is top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn moskee is top. Heb je een uitzending van Mijn moskee is top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn moskee is top gemist

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, dearchitectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Presentatoren Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoekeneen aantal moskeeën die door enthousiaste bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa en Umar onderwerpen de moskeeën aaneen kritische blik. Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen om het gebouw zelf, maar ook om de maatschappelijke rol vande moskee, de invloed op de buurt, de opvoedkundige taak en de mate waarin de moskee bezoekers weet te inspireren. Zoontstaat een beeld van het islamtische leven in Nederland en de variëteit aan moskeeën. Een wereld die voor veelNederlanders meestal verborgen blijft.

Uitzending gemist van Mijn moskee is top? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn moskee is top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 28-10-2012 om 12:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord