Programma gemist?

Samira uit El Kandoussi en Umar in Mirza gaan langs in bij diverse moskeeën door in tijdens Nederland, op zoek naar door het verhaal erachter. Wanneer tijdens is de met moskee opgericht? Wie komen het er? Wat zijn de naar plus- en van minpunten?

Samira op El Kandoussi en een Umar Mirza gaan van langs bij met moskeeën in Nederland, op van zoek naar het met verhaal achter de moskee. Met het een gids het of een imam met worden de moskeeën een aan van een kritische blik het onderworpen.

Samira El naar Kandoussi het en Umar Mirza de gaan langs bij moskeeën in Nederland, het op zoek naar het van het verhaal achter de op moskee. Met een van gids of een imam de worden in de moskeeën aan een kritische blik op tv in onderworpen.

Samira met El Kandoussi en Umar Mirza uit door gaan langs bij moskeeën in uit Nederland, op op zoek naar het verhaal achter met door de moskee. Met een de gids of een op imam worden de van moskeeën aan van een kritische blik een onderworpen.

Samira van El Kandoussi en Umar op tv Mirza gaan langs bij uit moskeeën in met Nederland, op zoek met naar in het verhaal achter naar de moskee. Met een van gids of het een imam worden de moskeeën door aan een kritische met blik van onderworpen.

Samira El Kandoussi door en uit Umar Mirza gaan in langs bij moskeeën in Nederland, een op uit zoek naar het in verhaal achter de moskee. Met met door een gids of een imam met worden de moskeeën aan met een een kritische blik met onderworpen.

Samira El Kandoussi het en Umar uit Mirza gaan langs met bij met moskeeën in Nederland, op zoek door naar het met verhaal achter tijdens de moskee. Met een door gids of een imam worden door het de moskeeën aan een kritische op tv blik door onderworpen.

Terwijl op de door hogescholen van Den een Haag en op tv Amsterdam uit ophef is ontstaan over de van aanwezigheid van gebedsruimten, van haalt een men in de naar TU Delft de schouders op het over uit de bidplek voor naar moslims.

Een tijdens uniek kijkje in tijdens de keuken een van moskeeën in een Nederland. Er worden tien door uiteenlopende moskeeën bezocht. uit Het programma op laat zien hoe de moskeebezoekers hun in moskee beleven en door het schetst tegelijkertijd een beeld van uit het islamitische leven in in Nederland. Esmaa bezoekt het de Aya uit Sofya moskee in Arnhem, de gevestigd met in een de enigszins vervallen voormalige tijdens sportschool. Bahaeddin Budak, voorzitter van een de Islamitische Unie naar Arnhem, laat de naar moskee zien en vertelt met over van de problemen met de huisvesting. de Vier jaar geleden op leek er akkoord de om een op nieuwe moskee het in de St. Jansschool te de beginnen, een maar na veel gesteggel het is op het plan met één op stem in in de gemeenteraad van tafel de geveegd. Voorlopig zal de op tv Aya Sofya in de uit oude op tv sportschool moeten blijven. Umar van gaat naar door de eerste een moskee van Groningen, op tv het Islamitisch centrum. op tv Ook deze, een oude met boerderij, verkeert niet meer in door perfecte tijdens staat. De Groningers uit lijken meer geluk te op tv hebben met op de nieuwbouw. Het park waaraan met de moskee naar ligt wordt opnieuw op ingericht en er komt van een met nieuw gebouw. Na door de moord op in Theo van Gogh kwam met de moskee in tijdens het nieuws toen er naar een aanslag op de werd gepleegd. Er het is gepoogd hem van in brand naar te steken met en hij is besmeurd de met bloed. uit Buurtbewoners hebben een geholpen de moskee weer schoon te door tijdens maken. Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar een Mirza.

Een uniek kijkje met in de keuken tijdens van moskeeën in het Nederland. Er een worden door tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het op programma laat zien met hoe uit de moskeebezoekers hun moskee beleven en het schetst uit tegelijkertijd een beeld van het de islamitische leven in met Nederland. van Presentatie: Esmaa Alariachi, op tv Umar Mirza.

Een uniek op kijkje in de keuken op in van moskeeën in Nederland. Er worden op tv tien uiteenlopende moskeeën het bezocht. Het in programma laat zien met hoe de moskeebezoekers op hun moskee beleven en uit schetst tegelijkertijd een door beeld van het door islamitische naar leven in met Nederland. Umar bezoekt de oudste het moskee van Nederland, de tijdens Mobarak Moskee met in Den Haag, uit opgericht in 1955. op De moskee behoort tot door de Ahmaddiya-moslimgemeenschap, een uit door andere het moslims verketterde groep. van Mirza Ghulam Ahmad uit was in met 1889 de stichter naar van de Ahmaddiya-beweging. in Hij wordt door met zijn volgelingen op tv als messias vereerd, de wat voor andere de moslims onacceptabel is. Abdul Hamid, die tijdens op voor zijn bekering Henk met van der Velden heette, laat de de moskee op aan de Umar zien. Esmaa in bezoekt de Stichting De Marokkaanse Al naar Kabir Moskee naar in Amsterdam. Dit uit gebedshuis is gevestigd in met een een gebouw waar eerst naar een autobedrijf zat. Van het de grote garagedeuren de zijn nu een Moorse poortjes gemaakt. Yassmine van El Ksaihi, bekend de als voorzitter op van de op tv Poldermoskee in Amsterdam, geeft Esmaa de een rondleiding. Hoewel de de een Poldermoskee waarin steevast in naar het Nederlands werd gepreekt tijdens na twee jaar naar failliet is gegaan, leeft op tv de een droom van Yassmine naar nog steeds. het Ze hoopt ooit een het nieuwe poldermoskee te op kunnen beginnen. Presentatie: een Esmaa Alariachi, Umar door Mirza.

Een uniek kijkje naar in de keuken met het van moskeeën in van Nederland. Er worden met tien uiteenlopende moskeeën tijdens bezocht. Het programma laat zien naar hoe tijdens de moskeebezoekers hun moskee beleven en een schetst tegelijkertijd een een beeld van op tv het islamitische van leven in Nederland. Esmaa bezoekt door de liberale Euromoslim een moskee in Amsterdam. de in In de jaren zeventig is de de moskee opgericht uit door een aantal de studenten op die vanuit Indonesië uit naar Nederland waren het gekomen. Samen met de vijfentwintigjarige Omar op van bezoekt Esmaa de Arabische tijdens les voor op tv de Nederlands sprekende door bekeerlingen. In het winkeltje de voert zij een met onthullend gesprek over islamitische tandpasta. op tv uit Umar gaat naar de op Al Madinah moskee in Den van het Haag. De imam, Fares Mokiem, die het in 1975 vanuit naar tijdens Suriname naar Nederland een is gekomen laat hem het gebedshuis het op zien. Hij is al al bijna op tv twintig met jaar imam, naast zijn op baan als chauffeur voor het een uitzendbureau. het Vol tijdens trots laat hij het mortuarium zien, op tv waar de overledenen op worden gewassen. tijdens Presentatie: Esmaa Alariachi, met Umar uit Mirza.

Een uniek naar kijkje in de de keuken tijdens van moskeeën in Nederland. Er worden op tv van tien uiteenlopende moskeeën bezocht. in Het programma laat zien hoe op uit de moskeebezoekers hun moskee op beleven en schetst uit tegelijkertijd een beeld van tijdens het het islamitische leven in Nederland. Esmaa bezoekt een uit de Ihlas moskee op in Geleen, Umar bezoekt de Al het met Qibla moskee in door Zoetermeer. Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar een Mirza.

Wat naar maakt een op tv moskee top? Daarop de is natuurlijk geen van eenduidig antwoord te geven. Ligt het een aan de op sfeer, de architectuur, een de visie van van het in bestuur, de staat van de wasruimte? van Esmaa tijdens Alariachi en Umar Mirza bezoeken het een in aantal moskeeën op tv die door enthousiaste bezoekers zelf zijn tijdens voorgedragen. Esmaa en de Umar door onderwerpen de moskeeën naar aan een kritische van blik. Daarbij uit gaat het natuurlijk niet alleen de om het gebouw zelf, met maar door ook om de het maatschappelijke rol van de uit moskee, de invloed uit op de op tv buurt, de opvoedkundige taak en door de mate waarin tijdens met de moskee bezoekers weet uit te inspireren. met Zo ontstaat een beeld van het van op tv islamtische leven in met Nederland en de variëteit op tv aan moskeeën. Een wereld met die voor veel op Nederlanders meestal verborgen uit blijft. Op humorvolle wijze in controleren zij het op comfort van door de van wasruimten, het aanbod van het moskeewinkeltje tijdens en - door gewapend met een kompas een - de bidrichting met van de gelovigen. in Wat als de er al op jaren de het verkeerde kant op wordt een gebeden? Tijdens hun uit inspectieronde proberen Esmaa en uit Umar erachter te komen met wat de nu juist deze moskee op bijzonder van maakt. Presentatie: Esmaa tijdens Alariachi, Umar Mirza.

Wat met maakt een moskee uit top? Daarop is het natuurlijk geen op eenduidig antwoord te geven. uit Ligt het aan de tijdens sfeer, op de architectuur, de van visie van het bestuur, met de staat van de wasruimte? op tv Esmaa Alariachi door en uit Umar Mirza bezoeken door een aantal moskeeën die door enthousiaste een bezoekers zelf zijn een voorgedragen. Esmaa en het Umar onderwerpen de het op tv moskeeën aan een kritische blik. Daarbij op tv het gaat het natuurlijk niet de alleen om het gebouw zelf, een maar de ook om de maatschappelijke op rol met van de moskee, de invloed tijdens op de buurt, een de opvoedkundige taak en tijdens de in mate waarin de moskee het bezoekers weet te door inspireren. naar Zo ontstaat een beeld van het in door islamtische leven in Nederland en door de variëteit naar aan moskeeën. op Een wereld die op tv voor veel Nederlanders naar meestal verborgen blijft. Op humorvolle tijdens wijze controleren zij het uit met comfort van de wasruimten, het op tv aanbod van het door moskeewinkeltje en - gewapend de met een uit kompas - op de bidrichting van door de gelovigen. uit Wat als er al jaren een de verkeerde op tv kant op wordt gebeden? Tijdens de hun inspectieronde proberen de Esmaa en de Umar erachter te komen het tijdens wat nu juist in deze moskee bijzonder maakt. op tv Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar in Mirza.

april 2021
28-10-2012 12:30

Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij diverse moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal erachter. Wanneer is de moskee opgericht? Wie komen er? Wat zijn de plus- en minpunten?

20-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 20 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 20 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

13-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 13 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 13 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

06-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 6 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 6 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

29-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 29 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 29 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

22-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 22 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 22 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

01-04-2012 12:35

Aflevering van zondag 1 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 1 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

25-03-2012 12:33

Aflevering van zondag 25 maart 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 25 maart 2012

Terwijl op de hogescholen van Den Haag en Amsterdam ophef is ontstaan over de aanwezigheid van gebedsruimten, haalt men in de TU Delft de schouders op over de bidplek voor moslims.

13-11-2011 12:30

Aflevering 11

Mijn moskee is top - Aflevering 11

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

30-10-2011 12:30

Aflevering 10

Mijn moskee is top - Aflevering 10

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

23-10-2011 12:30

Aflevering 9

Mijn moskee is top - Aflevering 9

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-10-2011 12:25

Aflevering 8

Mijn moskee is top - Aflevering 8

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

09-10-2011 12:30

Aflevering 7

Mijn moskee is top - Aflevering 7

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-07-2011 12:30

Aflevering 6

Mijn moskee is top - Aflevering 6

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

09-07-2011 12:30

Aflevering 5

Mijn moskee is top - Aflevering 5

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn moskee is top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn moskee is top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn moskee is top bij Mijn moskee is top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn moskee is top. Heb je een uitzending van Mijn moskee is top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn moskee is top gemist

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, dearchitectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Presentatoren Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoekeneen aantal moskeeën die door enthousiaste bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa en Umar onderwerpen de moskeeën aaneen kritische blik. Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen om het gebouw zelf, maar ook om de maatschappelijke rol vande moskee, de invloed op de buurt, de opvoedkundige taak en de mate waarin de moskee bezoekers weet te inspireren. Zoontstaat een beeld van het islamtische leven in Nederland en de variëteit aan moskeeën. Een wereld die voor veelNederlanders meestal verborgen blijft.

Uitzending gemist van Mijn moskee is top? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn moskee is top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 28-10-2012 om 12:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!