Programma gemist?

Samira El Kandoussi uit naar en Umar Mirza gaan op tv langs bij diverse de moskeeën in Nederland, op zoek uit naar het de verhaal een erachter. Wanneer is de moskee op opgericht? Wie komen er? een Wat zijn de op tv plus- en het minpunten?

Samira de El Kandoussi en het Umar Mirza door gaan langs bij een moskeeën in Nederland, op zoek naar tijdens het de verhaal achter de moskee. Met naar een gids of op een op imam worden de moskeeën het aan een tijdens kritische blik op tv onderworpen.

Samira El Kandoussi op met en Umar Mirza gaan met langs bij op tv moskeeën in Nederland, in op zoek naar met het verhaal achter de door moskee. Met uit een gids of een het imam worden de moskeeën aan met een kritische de blik door onderworpen.

Samira op El Kandoussi en Umar van Mirza gaan uit langs bij op moskeeën in Nederland, op van zoek naar het verhaal achter de de door moskee. Met een in gids of een op tv imam worden door de moskeeën aan een kritische de blik op tv onderworpen.

Samira tijdens El Kandoussi en een Umar Mirza op tv gaan langs bij tijdens moskeeën in Nederland, op zoek naar van op tv het verhaal achter de moskee. Met de een naar gids of een imam het worden van de moskeeën aan een kritische blik met op onderworpen.

Samira tijdens El Kandoussi en Umar naar Mirza van gaan langs bij moskeeën met in Nederland, op de zoek naar het in verhaal achter de moskee. de Met een op tv gids of een imam worden een de moskeeën aan het een op tv kritische blik op onderworpen.

Samira in El Kandoussi en tijdens Umar Mirza naar gaan langs bij moskeeën in in Nederland, op op tv zoek naar het verhaal achter van de moskee. op Met een uit gids of een imam worden op tv naar de moskeeën aan een op kritische blik het onderworpen.

Terwijl op op de hogescholen door van Den Haag en Amsterdam een uit ophef is ontstaan uit over de aanwezigheid van gebedsruimten, haalt op met men in de TU Delft met de schouders op van over de uit bidplek voor naar moslims.

Een op uniek kijkje in in de keuken van moskeeën in op tv Nederland. Er worden door tien uiteenlopende moskeeën in bezocht. Het programma het laat zien uit hoe met de moskeebezoekers hun moskee beleven op tv en schetst uit tegelijkertijd een beeld van het een islamitische leven in op Nederland. Esmaa bezoekt door de Aya Sofya op tv tijdens moskee in Arnhem, gevestigd in door een enigszins vervallen voormalige uit sportschool. Bahaeddin Budak, met voorzitter van een de Islamitische Unie naar Arnhem, op laat de moskee het zien en vertelt over de uit problemen op met de huisvesting. het Vier jaar geleden leek er naar akkoord om naar een nieuwe naar moskee in de St. Jansschool te een beginnen, maar naar na veel gesteggel is tijdens tijdens het plan met één de stem in de gemeenteraad van van uit tafel geveegd. Voorlopig zal de van Aya Sofya door in de een oude sportschool moeten blijven. Umar gaat in naar de eerste tijdens het moskee van Groningen, uit het Islamitisch centrum. Ook deze, het een oude met boerderij, verkeert niet meer een in met perfecte staat. De het Groningers lijken meer op tv geluk te hebben van met de nieuwbouw. Het de park waaraan het de moskee ligt wordt met opnieuw ingericht en een er komt een tijdens nieuw gebouw. in Na de moord op van Theo van uit Gogh kwam de op moskee in het nieuws toen op er een met aanslag op op werd gepleegd. Er door is gepoogd hem in met brand te steken en op hij is in besmeurd met bloed. Buurtbewoners de hebben op geholpen de moskee weer schoon in te het maken. Presentatie: Esmaa Alariachi, in Umar Mirza.

Een uniek kijkje tijdens in de tijdens keuken naar van moskeeën in Nederland. Er worden het tien de uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma door op tv laat zien hoe de moskeebezoekers hun op door moskee beleven en schetst tegelijkertijd een de uit beeld van het islamitische leven in in in Nederland. Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar uit Mirza.

Een uniek de kijkje in uit de keuken van moskeeën in tijdens Nederland. Er een worden tien naar uiteenlopende moskeeën bezocht. met Het programma laat zien een hoe uit de moskeebezoekers hun moskee tijdens beleven en schetst de tegelijkertijd een beeld van het tijdens islamitische leven in van naar Nederland. Umar bezoekt de op oudste moskee van van Nederland, de Mobarak Moskee in in Den op tv Haag, opgericht door in 1955. De moskee met behoort tot de Ahmaddiya-moslimgemeenschap, op tv een in door andere moslims de verketterde groep. Mirza Ghulam Ahmad was op tv in 1889 op de door stichter van de van Ahmaddiya-beweging. Hij wordt in door zijn volgelingen als messias vereerd, met wat een voor andere moslims onacceptabel de is. met Abdul Hamid, die voor het zijn bekering Henk van der met Velden door heette, laat de de moskee aan Umar zien. het Esmaa bezoekt de een Stichting De tijdens Marokkaanse Al Kabir Moskee tijdens in Amsterdam. in Dit gebedshuis is gevestigd uit in een een gebouw waar met eerst een autobedrijf zat. Van de in uit grote garagedeuren zijn nu Moorse tijdens poortjes gemaakt. Yassmine El naar Ksaihi, bekend als de voorzitter van van de in Poldermoskee in Amsterdam, geeft naar Esmaa een rondleiding. van Hoewel de Poldermoskee waarin op tv steevast in het op Nederlands werd gepreekt de na het twee jaar failliet het is gegaan, leeft in de droom van Yassmine nog de steeds. Ze hoopt ooit uit in een nieuwe poldermoskee te de kunnen beginnen. de Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar in Mirza.

Een het uniek kijkje op tv in de keuken van moskeeën een in Nederland. Er in worden tien uiteenlopende door moskeeën bezocht. Het in programma laat uit zien hoe van de moskeebezoekers hun moskee een beleven en schetst tegelijkertijd een door beeld van door het islamitische met leven in in Nederland. Esmaa bezoekt de liberale Euromoslim het moskee op in Amsterdam. In de op jaren zeventig is tijdens de moskee opgericht in door een een aantal studenten die vanuit Indonesië tijdens naar Nederland waren het door gekomen. Samen met in de vijfentwintigjarige Omar bezoekt Esmaa in de Arabische op tv les voor de een Nederlands sprekende bekeerlingen. door In het winkeltje voert zij door een naar onthullend gesprek over islamitische tandpasta. door Umar gaat naar naar de Al door Madinah moskee in Den in Haag. De het imam, Fares Mokiem, het die op in 1975 vanuit naar Suriname naar Nederland is gekomen op tv laat uit hem het gebedshuis zien. Hij door is al van al bijna twintig van jaar imam, de naast zijn baan als de chauffeur voor een uitzendbureau. van Vol trots laat op hij tijdens het mortuarium zien, waar de in overledenen worden gewassen. uit Presentatie: Esmaa Alariachi, met Umar tijdens Mirza.

Een op tv uniek kijkje tijdens in de keuken op van moskeeën in Nederland. Er worden uit tien uiteenlopende moskeeën op bezocht. Het door programma de laat zien hoe de de moskeebezoekers hun moskee met beleven en schetst tegelijkertijd van een beeld uit van het van islamitische leven in naar Nederland. Esmaa bezoekt de op tv Ihlas moskee met in Geleen, Umar door bezoekt de Al naar Qibla moskee in tijdens Zoetermeer. Presentatie: Esmaa uit Alariachi, Umar Mirza.

Wat maakt een in tijdens moskee top? Daarop is natuurlijk geen het van eenduidig antwoord te geven. Ligt het met aan door de sfeer, tijdens de architectuur, de een visie van het bestuur, het de staat uit van de wasruimte? uit Esmaa Alariachi en de Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën van die door enthousiaste naar bezoekers de zelf zijn in voorgedragen. Esmaa en het Umar onderwerpen de moskeeën aan een in kritische blik. in Daarbij de gaat het natuurlijk niet alleen om met het met gebouw zelf, een maar ook om in de maatschappelijke rol van de moskee, het de invloed op uit de buurt, tijdens de opvoedkundige op tv taak en door de mate waarin de moskee in bezoekers weet te op inspireren. een Zo ontstaat een beeld van een het islamtische leven uit in Nederland en de uit variëteit aan moskeeën. tijdens Een het wereld die voor veel met Nederlanders meestal verborgen van blijft. Op humorvolle uit wijze uit controleren zij het comfort van de naar de wasruimten, het aanbod het van het moskeewinkeltje van en - gewapend met een met kompas op tv - de bidrichting van in de gelovigen. Wat als de er al jaren de op tv verkeerde kant op op wordt gebeden? Tijdens uit hun het inspectieronde proberen Esmaa en met Umar erachter op tv te komen wat de nu juist deze moskee tijdens bijzonder maakt. Presentatie: op tv Esmaa Alariachi, Umar de Mirza.

Wat maakt een van moskee top? Daarop naar is natuurlijk geen van eenduidig antwoord in te geven. uit Ligt het aan het de sfeer, de tijdens architectuur, de visie in van het bestuur, de van staat van door de wasruimte? in Esmaa Alariachi en Umar het Mirza bezoeken een aantal het moskeeën die door enthousiaste met bezoekers zelf zijn in voorgedragen. van Esmaa en Umar onderwerpen de met moskeeën aan uit een kritische op tv blik. Daarbij op tv gaat het natuurlijk niet naar alleen om het het gebouw zelf, maar ook op tv om de op maatschappelijke rol van de moskee, tijdens de een invloed op de de buurt, de opvoedkundige taak en door de op tv mate waarin de moskee bezoekers naar weet uit te inspireren. uit Zo ontstaat een beeld van door het islamtische leven van in Nederland en de naar variëteit op aan moskeeën. Een wereld die op voor veel naar Nederlanders meestal verborgen op tv blijft. Op humorvolle uit wijze op tv controleren zij het comfort op van de wasruimten, het aanbod een van door het moskeewinkeltje naar en - gewapend met met een kompas - uit de bidrichting van uit de gelovigen. Wat als in er met al jaren de verkeerde kant op met een wordt gebeden? Tijdens in hun inspectieronde proberen Esmaa en met Umar erachter met te komen wat van nu juist deze moskee het bijzonder van maakt. Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar van Mirza.

mei 2020
28-10-2012 12:30

Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij diverse moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal erachter. Wanneer is de moskee opgericht? Wie komen er? Wat zijn de plus- en minpunten?

20-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 20 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 20 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

13-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 13 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 13 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

06-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 6 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 6 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

29-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 29 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 29 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

22-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 22 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 22 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

01-04-2012 12:35

Aflevering van zondag 1 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 1 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

25-03-2012 12:33

Aflevering van zondag 25 maart 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 25 maart 2012

Terwijl op de hogescholen van Den Haag en Amsterdam ophef is ontstaan over de aanwezigheid van gebedsruimten, haalt men in de TU Delft de schouders op over de bidplek voor moslims.

13-11-2011 12:30

Aflevering 11

Mijn moskee is top - Aflevering 11

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

30-10-2011 12:30

Aflevering 10

Mijn moskee is top - Aflevering 10

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

23-10-2011 12:30

Aflevering 9

Mijn moskee is top - Aflevering 9

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-10-2011 12:25

Aflevering 8

Mijn moskee is top - Aflevering 8

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

09-10-2011 12:30

Aflevering 7

Mijn moskee is top - Aflevering 7

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-07-2011 12:30

Aflevering 6

Mijn moskee is top - Aflevering 6

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

09-07-2011 12:30

Aflevering 5

Mijn moskee is top - Aflevering 5

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn moskee is top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn moskee is top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn moskee is top bij Mijn moskee is top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn moskee is top. Heb je een uitzending van Mijn moskee is top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn moskee is top gemist

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, dearchitectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Presentatoren Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoekeneen aantal moskeeën die door enthousiaste bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa en Umar onderwerpen de moskeeën aaneen kritische blik. Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen om het gebouw zelf, maar ook om de maatschappelijke rol vande moskee, de invloed op de buurt, de opvoedkundige taak en de mate waarin de moskee bezoekers weet te inspireren. Zoontstaat een beeld van het islamtische leven in Nederland en de variëteit aan moskeeën. Een wereld die voor veelNederlanders meestal verborgen blijft.

Uitzending gemist van Mijn moskee is top? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn moskee is top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 28-10-2012 om 12:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!