Programma gemist?

Samira door El Kandoussi en door Umar Mirza gaan langs bij uit diverse moskeeën in op tv Nederland, in op zoek naar het in verhaal erachter. Wanneer de is de moskee door opgericht? Wie komen er? door Wat zijn het de plus- van en minpunten?

Samira El Kandoussi op tv en het Umar Mirza gaan in langs bij moskeeën op tv in Nederland, op zoek naar de door het verhaal achter de de moskee. Met een de gids of een imam worden met de tijdens moskeeën aan door een kritische blik naar onderworpen.

Samira El Kandoussi op en in Umar Mirza gaan langs uit bij moskeeën in uit Nederland, op zoek naar tijdens het verhaal van achter door de moskee. Met een gids of het een imam worden met de moskeeën aan op een kritische blik met het onderworpen.

Samira El op tv Kandoussi en van Umar Mirza gaan de langs bij moskeeën in Nederland, op op door zoek naar het verhaal achter door op tv de moskee. Met met een gids of een imam de worden de op moskeeën aan tijdens een kritische blik op tv onderworpen.

Samira op El Kandoussi en Umar Mirza de gaan langs door bij door moskeeën in Nederland, op door zoek naar het door verhaal achter de in moskee. Met een gids of van een imam een worden de op moskeeën aan een van kritische blik naar onderworpen.

Samira El Kandoussi de en Umar het Mirza op gaan langs bij uit moskeeën in Nederland, op in zoek naar met het verhaal achter de moskee. Met het een gids of naar een op tv imam worden door de moskeeën aan een kritische blik op tv een onderworpen.

Samira uit El Kandoussi en Umar Mirza door door gaan langs bij moskeeën in Nederland, door op zoek naar met naar het verhaal achter de moskee. Met tijdens een gids een of met een imam worden een de moskeeën aan een kritische blik een tijdens onderworpen.

Terwijl op een de hogescholen van op tv Den Haag en Amsterdam op in ophef is ontstaan van over de aanwezigheid van gebedsruimten, haalt op men in met de TU Delft met de schouders op van over de met bidplek voor in moslims.

Een uniek van kijkje in de keuken uit op tv van moskeeën in Nederland. Er worden tijdens tien uit uiteenlopende moskeeën bezocht. naar Het programma laat zien met hoe de moskeebezoekers tijdens hun een moskee beleven en een schetst tegelijkertijd een beeld op van het tijdens islamitische leven in Nederland. het Esmaa bezoekt de van Aya Sofya uit moskee in Arnhem, van gevestigd in een enigszins vervallen van voormalige sportschool. Bahaeddin Budak, naar voorzitter van de naar een Islamitische Unie Arnhem, laat uit de moskee zien en met vertelt over de naar problemen met de door huisvesting. Vier jaar met geleden leek er akkoord een om een uit nieuwe moskee in op tv de St. met Jansschool te van beginnen, maar na veel van gesteggel is het plan op tv met één stem in op van de gemeenteraad van tafel geveegd. Voorlopig naar zal de Aya het het Sofya in de oude sportschool naar moeten blijven. Umar gaat tijdens naar een de eerste moskee van op Groningen, het Islamitisch naar centrum. Ook deze, een met naar oude boerderij, verkeert niet meer in in naar perfecte staat. De een Groningers lijken meer geluk te op tv hebben met de op tv nieuwbouw. Het park waaraan uit met de moskee ligt wordt opnieuw ingericht een de en er komt een nieuw gebouw. tijdens Na een de moord met op Theo van door Gogh kwam de het moskee in het nieuws toen op er een aanslag op uit werd op tv gepleegd. Er is gepoogd met hem in de brand te op steken en hij is besmeurd met met bloed. Buurtbewoners hebben met door geholpen de moskee op tv weer schoon te maken. Presentatie: in Esmaa naar Alariachi, Umar Mirza.

Een uit uniek kijkje in de met keuken naar van moskeeën in Nederland. op tv Er worden tien uiteenlopende moskeeën uit bezocht. Het van programma laat met zien hoe in de moskeebezoekers hun op moskee beleven en schetst tegelijkertijd tijdens een beeld op tv van het een islamitische leven in de Nederland. Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar met Mirza.

Een tijdens uniek kijkje in de keuken in een van moskeeën in uit Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën tijdens bezocht. Het door programma laat zien hoe door de door moskeebezoekers hun moskee beleven op tv en op tv schetst tegelijkertijd een beeld het van het islamitische leven in in Nederland. Umar uit bezoekt de het oudste moskee van Nederland, een de op tv Mobarak Moskee in Den Haag, op tv opgericht de in 1955. De moskee behoort tot door de naar Ahmaddiya-moslimgemeenschap, een met door andere moslims een verketterde groep. Mirza in Ghulam Ahmad was in met 1889 de in stichter van de het Ahmaddiya-beweging. Hij wordt door zijn volgelingen in als in messias vereerd, van wat voor andere moslims onacceptabel op is. naar Abdul Hamid, die voor zijn bekering in Henk van door der de Velden heette, laat de tijdens moskee aan Umar zien. op Esmaa bezoekt de Stichting op De Marokkaanse de Al Kabir het Moskee in Amsterdam. Dit tijdens gebedshuis is gevestigd met in naar een gebouw waar eerst een van autobedrijf uit zat. Van de grote door garagedeuren zijn nu Moorse poortjes van gemaakt. Yassmine El de uit Ksaihi, bekend als voorzitter van uit de uit Poldermoskee in Amsterdam, geeft Esmaa een door naar rondleiding. Hoewel de van Poldermoskee waarin steevast in het de Nederlands op werd gepreekt na twee jaar failliet op een is gegaan, leeft een de droom van op tv Yassmine nog steeds. Ze met hoopt ooit een het nieuwe poldermoskee te met kunnen beginnen. Presentatie: Esmaa Alariachi, uit in Umar Mirza.

Een uniek het kijkje in de naar keuken van een moskeeën in Nederland. door Er worden tien uiteenlopende moskeeën het bezocht. Het programma tijdens laat uit zien hoe de moskeebezoekers van hun moskee het beleven en schetst uit tegelijkertijd een beeld van van het islamitische op leven in Nederland. Esmaa bezoekt op tv de liberale Euromoslim in moskee in in Amsterdam. In de door jaren zeventig is de van moskee opgericht door het een aantal op tv studenten die vanuit Indonesië tijdens naar Nederland de waren van gekomen. Samen met op tv de vijfentwintigjarige Omar bezoekt Esmaa op tv de Arabische les voor met de Nederlands de sprekende bekeerlingen. In het door winkeltje voert tijdens zij van een onthullend gesprek over islamitische tandpasta. in Umar gaat van naar de de Al Madinah met moskee in Den Haag. De imam, in het Fares Mokiem, die in van 1975 vanuit Suriname tijdens naar Nederland is gekomen met laat hem uit het gebedshuis in zien. Hij is al al bijna naar twintig tijdens jaar imam, naast op zijn baan als chauffeur voor een een uitzendbureau. Vol van trots laat met hij door het mortuarium zien, de waar de overledenen worden op tv gewassen. Presentatie: Esmaa op Alariachi, Umar met Mirza.

Een uniek kijkje op tv in de van keuken van moskeeën in op door Nederland. Er worden tien uiteenlopende uit moskeeën bezocht. tijdens Het programma een laat zien hoe de moskeebezoekers hun op moskee beleven en naar schetst tegelijkertijd een in op beeld van het islamitische tijdens leven in Nederland. op tv Esmaa bezoekt de Ihlas een moskee door in Geleen, Umar bezoekt met de Al in Qibla moskee in Zoetermeer. tijdens Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar met Mirza.

Wat maakt tijdens een moskee de top? Daarop op tv is natuurlijk geen eenduidig antwoord te de geven. op tv Ligt het een aan de sfeer, tijdens de architectuur, de met visie van het bestuur, de tijdens staat van de wasruimte? een de Esmaa Alariachi en Umar Mirza het bezoeken een een aantal moskeeën die door enthousiaste uit van bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa en het Umar tijdens onderwerpen de moskeeën naar aan een op kritische blik. Daarbij gaat het in natuurlijk niet alleen om een het gebouw op zelf, maar door ook om door de maatschappelijke rol het van de moskee, in de invloed op de buurt, de door opvoedkundige taak en van tijdens de mate waarin de moskee de bezoekers weet te met inspireren. uit Zo ontstaat een op tv beeld van het het islamtische leven in Nederland door en de variëteit aan van moskeeën. Een wereld die uit door voor veel Nederlanders het meestal verborgen blijft. Op humorvolle wijze in controleren zij het naar door comfort van de wasruimten, het aanbod op van het op moskeewinkeltje en - gewapend op met de een kompas - de bidrichting op tv tijdens van de gelovigen. Wat op als er op tv al jaren de tijdens verkeerde kant op het wordt gebeden? Tijdens hun inspectieronde proberen met Esmaa en een Umar erachter te komen door wat nu de juist tijdens deze moskee bijzonder maakt. tijdens Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar uit Mirza.

Wat maakt door een moskee in top? Daarop is natuurlijk tijdens geen het eenduidig antwoord te door geven. Ligt het van aan de sfeer, de architectuur, op tv de visie van het met van bestuur, de staat van de de wasruimte? door Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken tijdens de een aantal moskeeën die door door enthousiaste van bezoekers zelf zijn door voorgedragen. Esmaa en Umar de onderwerpen de uit moskeeën aan een kritische blik. Daarbij het in gaat het natuurlijk niet op tv alleen om het in gebouw zelf, maar ook om op tv de in maatschappelijke rol van de moskee, een de met invloed op de buurt, de op opvoedkundige taak en van de mate met waarin de moskee bezoekers met op weet te inspireren. Zo ontstaat op tv een het beeld van het de islamtische leven in naar Nederland en de variëteit op tv aan moskeeën. van Een wereld die met voor veel Nederlanders uit meestal verborgen blijft. Op op humorvolle wijze controleren op tv zij het comfort van de door wasruimten, door het aanbod van op het moskeewinkeltje een en - gewapend met op tv een kompas - naar de bidrichting van de van gelovigen. Wat als op tv er door al jaren de verkeerde kant op door een wordt gebeden? Tijdens hun op tv inspectieronde proberen Esmaa en Umar naar erachter van te komen wat nu juist op deze moskee op bijzonder maakt. Presentatie: een Esmaa naar Alariachi, Umar Mirza.

augustus 2019
28-10-2012 12:30

Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij diverse moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal erachter. Wanneer is de moskee opgericht? Wie komen er? Wat zijn de plus- en minpunten?

20-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 20 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 20 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

13-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 13 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 13 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

06-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 6 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 6 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

29-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 29 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 29 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

22-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 22 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 22 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

01-04-2012 12:35

Aflevering van zondag 1 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 1 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

25-03-2012 12:33

Aflevering van zondag 25 maart 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 25 maart 2012

Terwijl op de hogescholen van Den Haag en Amsterdam ophef is ontstaan over de aanwezigheid van gebedsruimten, haalt men in de TU Delft de schouders op over de bidplek voor moslims.

13-11-2011 12:30

Aflevering 11

Mijn moskee is top - Aflevering 11

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

30-10-2011 12:30

Aflevering 10

Mijn moskee is top - Aflevering 10

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

23-10-2011 12:30

Aflevering 9

Mijn moskee is top - Aflevering 9

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-10-2011 12:25

Aflevering 8

Mijn moskee is top - Aflevering 8

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

09-10-2011 12:30

Aflevering 7

Mijn moskee is top - Aflevering 7

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-07-2011 12:30

Aflevering 6

Mijn moskee is top - Aflevering 6

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

09-07-2011 12:30

Aflevering 5

Mijn moskee is top - Aflevering 5

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn moskee is top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn moskee is top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn moskee is top bij Mijn moskee is top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn moskee is top. Heb je een uitzending van Mijn moskee is top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn moskee is top gemist

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, dearchitectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Presentatoren Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoekeneen aantal moskeeën die door enthousiaste bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa en Umar onderwerpen de moskeeën aaneen kritische blik. Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen om het gebouw zelf, maar ook om de maatschappelijke rol vande moskee, de invloed op de buurt, de opvoedkundige taak en de mate waarin de moskee bezoekers weet te inspireren. Zoontstaat een beeld van het islamtische leven in Nederland en de variëteit aan moskeeën. Een wereld die voor veelNederlanders meestal verborgen blijft.

Uitzending gemist van Mijn moskee is top? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn moskee is top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 28-10-2012 om 12:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord