Programma gemist?

Samira El tijdens Kandoussi en Umar Mirza in gaan een langs bij diverse moskeeën in het Nederland, op zoek op tv naar het verhaal op erachter. van Wanneer is de moskee van opgericht? Wie komen er? uit Wat zijn de naar plus- in en minpunten?

Samira El op tv Kandoussi en Umar Mirza de gaan langs bij op tv moskeeën het in Nederland, op tijdens zoek naar het naar verhaal achter de moskee. Met de een in gids of een imam worden op tv de moskeeën aan de een kritische uit blik met onderworpen.

Samira El naar Kandoussi en Umar naar Mirza gaan langs bij een door moskeeën in Nederland, in op zoek naar van het verhaal achter de in moskee. Met een gids of door een tijdens imam worden de moskeeën aan door een kritische blik het de onderworpen.

Samira de El Kandoussi in en Umar Mirza gaan langs op tv bij moskeeën naar in Nederland, op een zoek naar het verhaal naar achter de naar moskee. Met een gids of in een imam de worden de moskeeën een aan een van kritische blik het onderworpen.

Samira El door Kandoussi en Umar het Mirza gaan langs door bij moskeeën in Nederland, op op zoek naar uit het verhaal naar achter de moskee. van Met op tv een gids of door een imam worden de moskeeën een aan een kritische blik het de onderworpen.

Samira in El Kandoussi en tijdens Umar Mirza gaan langs bij op tv moskeeën in van Nederland, op tv op zoek naar het verhaal uit achter de door moskee. Met door een gids of een een imam worden de op moskeeën aan een kritische op tv blik tijdens onderworpen.

Samira El de Kandoussi en Umar Mirza de gaan langs door bij moskeeën in naar Nederland, op zoek naar tijdens door het verhaal achter op de moskee. Met een gids of het op een imam worden de moskeeën op tv aan de een kritische blik het onderworpen.

Terwijl op op tv de hogescholen het van Den op Haag en Amsterdam uit ophef is ontstaan over de aanwezigheid een van gebedsruimten, haalt met men in uit de TU door Delft de schouders op over het de in bidplek voor op tv moslims.

Een uniek kijkje uit in uit de keuken van moskeeën in in Nederland. Er door worden tien het uiteenlopende moskeeën het bezocht. Het programma de laat zien hoe de uit moskeebezoekers hun in moskee beleven en schetst tegelijkertijd uit een beeld van het naar islamitische een leven in Nederland. Esmaa bezoekt op op de Aya Sofya moskee van in Arnhem, gevestigd in in een enigszins vervallen van voormalige sportschool. een Bahaeddin Budak, voorzitter van de door Islamitische Unie van Arnhem, laat op de moskee zien en vertelt naar met over de problemen van met de huisvesting. een Vier jaar geleden de leek er akkoord om een nieuwe in moskee in van de St. Jansschool naar te beginnen, door maar na veel gesteggel naar is het plan met van één stem in in de gemeenteraad van op tafel geveegd. de Voorlopig zal op tv de Aya Sofya van in de oude sportschool een moeten het blijven. Umar gaat naar de een eerste moskee door van Groningen, op het Islamitisch centrum. Ook met deze, een oude boerderij, het verkeert met niet meer in perfecte naar staat. De Groningers door lijken meer geluk te hebben uit met met de nieuwbouw. van Het park waaraan de moskee ligt door wordt opnieuw de ingericht uit en er komt op tv een nieuw gebouw. door Na de moord op op Theo van op tv Gogh kwam de moskee in van het tijdens nieuws toen er een naar aanslag op werd met gepleegd. Er is gepoogd een hem door in brand te een steken en hij is besmeurd tijdens met naar bloed. Buurtbewoners hebben in geholpen de moskee van weer schoon te met maken. Presentatie: Esmaa Alariachi, de Umar Mirza.

Een uniek kijkje het in de in keuken van moskeeën op in Nederland. Er worden uit tien uiteenlopende moskeeën een naar bezocht. Het programma een laat zien hoe tijdens de moskeebezoekers hun moskee beleven uit en schetst uit tegelijkertijd een tijdens beeld van het islamitische leven in met naar Nederland. Presentatie: Esmaa op Alariachi, Umar Mirza.

Een uniek kijkje op in op tv de keuken door van moskeeën in Nederland. de Er worden tien uit uiteenlopende moskeeën bezocht. Het tijdens programma naar laat zien hoe de de moskeebezoekers hun moskee het beleven en schetst tegelijkertijd op tv een met beeld van het islamitische leven in in uit Nederland. Umar bezoekt de op oudste moskee van Nederland, de de Mobarak Moskee in een Den het Haag, opgericht in 1955. De met moskee behoort tot een de Ahmaddiya-moslimgemeenschap, door een door andere moslims van verketterde groep. Mirza op tv Ghulam Ahmad was het in 1889 de in stichter op van de Ahmaddiya-beweging. Hij een wordt door het zijn volgelingen als messias de vereerd, wat voor de andere van moslims onacceptabel is. uit Abdul Hamid, die een voor zijn bekering op Henk van der Velden heette, met laat de op tv moskee aan Umar een zien. Esmaa bezoekt de het Stichting De Marokkaanse met Al een Kabir Moskee in Amsterdam. Dit gebedshuis uit is gevestigd een in een de gebouw waar eerst een uit autobedrijf op tv zat. Van de grote uit garagedeuren zijn nu Moorse tijdens poortjes gemaakt. Yassmine tijdens El Ksaihi, bekend als de voorzitter van de in tijdens Poldermoskee in Amsterdam, geeft Esmaa op tv een het rondleiding. Hoewel de Poldermoskee waarin met steevast met in het Nederlands werd gepreekt een na twee op tv jaar failliet is uit gegaan, leeft door de droom van Yassmine nog steeds. het door Ze hoopt ooit een nieuwe poldermoskee de de te kunnen beginnen. het Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar tijdens Mirza.

Een uniek van kijkje in de keuken het van moskeeën uit in Nederland. Er de worden door tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma het naar laat zien hoe de moskeebezoekers naar hun moskee beleven met en uit schetst tegelijkertijd een beeld van uit het de islamitische leven in met Nederland. Esmaa bezoekt de in liberale Euromoslim moskee in Amsterdam. uit met In de jaren zeventig van is de met moskee opgericht door met een aantal studenten in die vanuit Indonesië naar Nederland waren op tv gekomen. Samen met in de vijfentwintigjarige van Omar bezoekt Esmaa de door Arabische de les voor de Nederlands met sprekende bekeerlingen. door In het winkeltje van voert zij door een onthullend gesprek over islamitische van tandpasta. Umar op gaat naar de Al Madinah op moskee in door Den Haag. De imam, tijdens Fares van Mokiem, die in 1975 vanuit in van Suriname naar Nederland is gekomen tijdens laat hem het in gebedshuis zien. Hij uit is al al in bijna twintig tijdens jaar imam, naast zijn baan tijdens als chauffeur voor naar naar een uitzendbureau. Vol trots laat hij met het het mortuarium zien, waar de op overledenen worden naar gewassen. Presentatie: Esmaa Alariachi, het Umar op Mirza.

Een de uniek kijkje in de keuken met van moskeeën in uit Nederland. Er tijdens worden tien uiteenlopende op tv moskeeën een bezocht. Het programma laat zien hoe op tijdens de moskeebezoekers hun moskee een beleven en schetst tegelijkertijd een tijdens beeld van naar het islamitische leven in op tv Nederland. op Esmaa bezoekt de Ihlas moskee van in Geleen, Umar uit bezoekt de op Al Qibla een moskee in Zoetermeer. uit Presentatie: Esmaa Alariachi, in Umar Mirza.

Wat op maakt een de moskee top? Daarop is natuurlijk geen op tv eenduidig antwoord met te geven. tijdens Ligt het aan de sfeer, het de architectuur, de op visie van in het bestuur, de staat de de van de wasruimte? van Esmaa Alariachi en Umar op tv Mirza bezoeken een van aantal moskeeën die door enthousiaste in de bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa het en Umar onderwerpen een de de moskeeën aan een tijdens kritische blik. Daarbij gaat op het natuurlijk niet alleen een om uit het gebouw zelf, maar ook met om de op maatschappelijke rol van de door moskee, de invloed tijdens op de door buurt, de opvoedkundige taak het en de mate van waarin de moskee de bezoekers weet tijdens te inspireren. uit Zo ontstaat een uit beeld van het op islamtische leven in Nederland en de op variëteit aan moskeeën. naar Een wereld die uit voor veel Nederlanders in de meestal verborgen blijft. Op met humorvolle wijze met controleren zij het met comfort van de wasruimten, het aanbod uit van het van moskeewinkeltje naar en - gewapend met een met kompas het - de bidrichting van op tv de gelovigen. van Wat als er al jaren de de verkeerde kant op in met wordt gebeden? Tijdens hun inspectieronde door proberen Esmaa en Umar het tijdens erachter te komen een wat nu juist deze op moskee bijzonder maakt. tijdens Presentatie: Esmaa Alariachi, een Umar Mirza.

Wat tijdens maakt een moskee top? Daarop van is de natuurlijk geen eenduidig op antwoord te geven. Ligt het op tv tijdens aan de sfeer, de architectuur, de door visie van in het het bestuur, de staat van een de wasruimte? Esmaa Alariachi tijdens en Umar Mirza op bezoeken een aantal naar moskeeën die door enthousiaste tijdens een bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa de en Umar onderwerpen de in moskeeën aan een op het kritische blik. Daarbij gaat naar het natuurlijk van niet alleen om het de gebouw zelf, maar ook in om met de maatschappelijke rol van de moskee, naar naar de invloed op op tv de buurt, de opvoedkundige tijdens taak en uit de mate waarin de moskee bezoekers van op tv weet te inspireren. Zo in ontstaat een beeld op tv van het islamtische met leven in Nederland naar en de variëteit aan het moskeeën. Een naar wereld die voor op veel Nederlanders meestal uit verborgen blijft. Op humorvolle op wijze naar controleren zij het comfort van de met wasruimten, op tv het aanbod van het uit moskeewinkeltje en - gewapend van met een kompas door het - de bidrichting het van de gelovigen. Wat als er op tv al jaren de op tv verkeerde op tv kant op de wordt gebeden? Tijdens hun inspectieronde van proberen Esmaa en Umar met erachter te met komen wat nu juist tijdens deze moskee bijzonder op op maakt. Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar in Mirza.

januari 2021
28-10-2012 12:30

Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij diverse moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal erachter. Wanneer is de moskee opgericht? Wie komen er? Wat zijn de plus- en minpunten?

20-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 20 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 20 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

13-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 13 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 13 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

06-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 6 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 6 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

29-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 29 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 29 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

22-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 22 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 22 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

01-04-2012 12:35

Aflevering van zondag 1 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 1 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

25-03-2012 12:33

Aflevering van zondag 25 maart 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 25 maart 2012

Terwijl op de hogescholen van Den Haag en Amsterdam ophef is ontstaan over de aanwezigheid van gebedsruimten, haalt men in de TU Delft de schouders op over de bidplek voor moslims.

13-11-2011 12:30

Aflevering 11

Mijn moskee is top - Aflevering 11

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

30-10-2011 12:30

Aflevering 10

Mijn moskee is top - Aflevering 10

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

23-10-2011 12:30

Aflevering 9

Mijn moskee is top - Aflevering 9

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-10-2011 12:25

Aflevering 8

Mijn moskee is top - Aflevering 8

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

09-10-2011 12:30

Aflevering 7

Mijn moskee is top - Aflevering 7

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-07-2011 12:30

Aflevering 6

Mijn moskee is top - Aflevering 6

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

09-07-2011 12:30

Aflevering 5

Mijn moskee is top - Aflevering 5

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn moskee is top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn moskee is top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn moskee is top bij Mijn moskee is top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn moskee is top. Heb je een uitzending van Mijn moskee is top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn moskee is top gemist

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, dearchitectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Presentatoren Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoekeneen aantal moskeeën die door enthousiaste bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa en Umar onderwerpen de moskeeën aaneen kritische blik. Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen om het gebouw zelf, maar ook om de maatschappelijke rol vande moskee, de invloed op de buurt, de opvoedkundige taak en de mate waarin de moskee bezoekers weet te inspireren. Zoontstaat een beeld van het islamtische leven in Nederland en de variëteit aan moskeeën. Een wereld die voor veelNederlanders meestal verborgen blijft.

Uitzending gemist van Mijn moskee is top? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn moskee is top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 28-10-2012 om 12:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!