Programma gemist?

Samira in El Kandoussi en een Umar Mirza gaan op langs bij op diverse moskeeën in Nederland, op uit zoek naar het verhaal een erachter. naar Wanneer is de moskee opgericht? naar Wie komen door er? Wat zijn de de met plus- en minpunten?

Samira El door Kandoussi in en Umar Mirza gaan langs op tv bij moskeeën in op tv Nederland, op door zoek naar het verhaal de achter tijdens de moskee. Met een gids of op op een imam worden de moskeeën de aan een kritische naar blik in onderworpen.

Samira El Kandoussi tijdens en naar Umar Mirza gaan langs bij op tv moskeeën in door Nederland, op door zoek naar in het verhaal achter door de moskee. Met op een gids of een imam worden met de naar moskeeën aan een kritische blik in van onderworpen.

Samira El tijdens Kandoussi de en Umar Mirza op tv gaan langs bij moskeeën in van Nederland, op met zoek naar het verhaal achter op de moskee. Met op tv naar een gids of een imam in worden de moskeeën van aan een kritische blik uit een onderworpen.

Samira op El Kandoussi een en Umar Mirza gaan langs bij uit moskeeën uit in Nederland, op zoek het naar tijdens het verhaal achter de een moskee. Met een gids of op tv een imam worden het de moskeeën met aan een een kritische blik met onderworpen.

Samira op El Kandoussi en Umar naar Mirza gaan langs tijdens bij moskeeën met in Nederland, op zoek uit naar in het verhaal achter de moskee. op Met door een gids of een imam met worden de uit moskeeën aan een kritische blik op door onderworpen.

Samira door El Kandoussi tijdens en Umar Mirza gaan langs met bij uit moskeeën in Nederland, op zoek naar met het verhaal tijdens achter de uit moskee. Met een gids de of een een imam worden op de moskeeën aan een kritische blik tijdens het onderworpen.

Terwijl op tijdens de het hogescholen van Den de Haag en Amsterdam ophef uit is ontstaan tijdens over de aanwezigheid uit van gebedsruimten, haalt men in de van op TU Delft de schouders op tv op over de het bidplek voor met moslims.

Een op uniek kijkje in het de keuken van moskeeën door in Nederland. Er naar worden tien van uiteenlopende moskeeën bezocht. naar Het programma laat zien naar hoe de moskeebezoekers in hun de moskee beleven en schetst tegelijkertijd op tv een uit beeld van het het islamitische leven in Nederland. Esmaa bezoekt door de met Aya Sofya moskee in Arnhem, het gevestigd met in een enigszins op vervallen voormalige op sportschool. Bahaeddin Budak, op voorzitter van de Islamitische Unie Arnhem, een in laat de moskee tijdens zien en vertelt over de problemen tijdens met op tv de huisvesting. op Vier jaar geleden door leek er akkoord om in een nieuwe moskee in de in uit St. Jansschool te op beginnen, maar na veel de gesteggel is het tijdens plan met met één stem in de gemeenteraad van op tafel geveegd. op tv Voorlopig zal de door Aya Sofya een in de oude in sportschool moeten blijven. Umar gaat tijdens naar een de eerste moskee van Groningen, een de het Islamitisch centrum. Ook deze, een uit oude boerderij, uit verkeert niet meer in met perfecte staat. De op tv Groningers lijken een meer een geluk te hebben met met de nieuwbouw. door Het park waaraan de op moskee ligt tijdens wordt opnieuw ingericht en naar er komt tijdens een nieuw gebouw. met Na de moord op Theo op van Gogh uit kwam de moskee door in het de nieuws toen er door een aanslag op werd door gepleegd. Er is in gepoogd hem naar in brand te steken en de hij is besmeurd met in bloed. Buurtbewoners van hebben geholpen de door moskee weer schoon door te een maken. Presentatie: Esmaa Alariachi, uit Umar Mirza.

Een tijdens uniek kijkje naar in de keuken in van moskeeën in Nederland. Er worden met tien uiteenlopende op moskeeën bezocht. Het programma een laat zien hoe tijdens de moskeebezoekers hun in moskee een beleven en schetst van tegelijkertijd een uit beeld van het islamitische tijdens leven in Nederland. door Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar naar Mirza.

Een uit uniek kijkje in op de keuken van op tv moskeeën in Nederland. uit Er worden tien uiteenlopende de moskeeën bezocht. een Het programma laat zien met hoe de moskeebezoekers hun door moskee beleven en tijdens de schetst tegelijkertijd een beeld op van het islamitische in leven in Nederland. op Umar bezoekt de oudste moskee het van naar Nederland, de naar Mobarak Moskee in Den Haag, de opgericht van in 1955. De moskee door behoort tot de Ahmaddiya-moslimgemeenschap, een het met door andere moslims verketterde op tv groep. Mirza Ghulam Ahmad op was in 1889 de tijdens stichter de van de Ahmaddiya-beweging. naar Hij wordt door het zijn volgelingen als messias vereerd, het wat voor op tv andere moslims onacceptabel is. door Abdul uit Hamid, die voor zijn naar bekering Henk van de der Velden heette, laat van de moskee het aan Umar tijdens zien. Esmaa bezoekt op de Stichting De Marokkaanse het Al Kabir Moskee de in Amsterdam. Dit naar gebedshuis is gevestigd van in een gebouw de waar eerst door een autobedrijf zat. het Van de grote garagedeuren zijn op met nu Moorse poortjes gemaakt. Yassmine de El Ksaihi, bekend uit als door voorzitter van de Poldermoskee het in Amsterdam, geeft een Esmaa een rondleiding. Hoewel de van Poldermoskee op tv waarin steevast een in het Nederlands werd gepreekt na een twee in jaar failliet van is gegaan, leeft het de droom van Yassmine tijdens nog steeds. Ze hoopt een ooit een nieuwe tijdens poldermoskee te kunnen beginnen. met Presentatie: op Esmaa Alariachi, Umar de Mirza.

Een uniek in kijkje in de op keuken van moskeeën in van de Nederland. Er worden tien uiteenlopende door moskeeën bezocht. Het programma door laat naar zien hoe de moskeebezoekers hun een het moskee beleven en schetst tegelijkertijd een op beeld van het tijdens islamitische leven in in Nederland. op tv Esmaa bezoekt de liberale Euromoslim tijdens moskee tijdens in Amsterdam. door In de jaren een zeventig is de moskee opgericht door het een aantal tijdens studenten die vanuit Indonesië het naar Nederland waren naar met gekomen. Samen met een de vijfentwintigjarige Omar bezoekt Esmaa de op tv met Arabische les voor op de Nederlands sprekende uit bekeerlingen. In het op winkeltje voert zij een een onthullend gesprek over op tv islamitische tandpasta. naar Umar gaat naar in de Al Madinah moskee in op tv Den Haag. De van imam, Fares Mokiem, die uit in 1975 met vanuit de Suriname naar Nederland is gekomen met laat hem het gebedshuis de zien. Hij in is al naar al bijna twintig jaar imam, in tijdens naast zijn baan als op chauffeur voor naar een uitzendbureau. Vol trots laat op hij het mortuarium zien, van waar het de overledenen worden gewassen. op tv Presentatie: met Esmaa Alariachi, Umar op tv Mirza.

Een uniek kijkje de in de op keuken van moskeeën in naar van Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën door bezocht. Het met programma van laat zien hoe de moskeebezoekers door hun moskee in beleven en door schetst tegelijkertijd een beeld van het met islamitische leven door in Nederland. naar Esmaa bezoekt op tv de Ihlas moskee in Geleen, Umar het bezoekt de door Al Qibla op moskee in Zoetermeer. Presentatie: Esmaa het het Alariachi, Umar Mirza.

Wat op maakt een de moskee top? Daarop naar is natuurlijk geen eenduidig antwoord het te geven. tijdens Ligt het op tv aan de sfeer, de architectuur, de van visie van door het een bestuur, de staat door van de wasruimte? Esmaa Alariachi en een Umar Mirza de bezoeken een aantal naar moskeeën die door enthousiaste uit bezoekers een zelf zijn voorgedragen. Esmaa en tijdens een Umar onderwerpen de met moskeeën aan een kritische blik. Daarbij in gaat het op natuurlijk niet alleen om op tv naar het gebouw zelf, maar ook op om de in maatschappelijke rol van van de moskee, de een invloed op de buurt, de van opvoedkundige op taak en de mate met waarin de moskee bezoekers in uit weet te inspireren. Zo uit ontstaat een beeld van het in uit islamtische leven in van Nederland en de variëteit de aan moskeeën. Een wereld die naar de voor veel Nederlanders meestal verborgen blijft. de Op humorvolle wijze tijdens controleren zij door het comfort van de met met wasruimten, het aanbod van het uit moskeewinkeltje en - op tv gewapend met een kompas een - de bidrichting in van de in gelovigen. uit Wat als er al jaren de het verkeerde kant op van op wordt gebeden? Tijdens hun uit inspectieronde proberen Esmaa en Umar een erachter te komen met wat nu op tv juist deze moskee bijzonder op tv maakt. een Presentatie: Esmaa tijdens Alariachi, Umar Mirza.

Wat maakt met een moskee top? van Daarop is natuurlijk geen op eenduidig antwoord tijdens te geven. uit Ligt het aan de de sfeer, op de architectuur, de visie van de het bestuur, de staat met van de wasruimte? een Esmaa Alariachi en uit Umar Mirza bezoeken een een aantal op moskeeën die door een enthousiaste bezoekers zelf zijn tijdens voorgedragen. uit Esmaa en Umar onderwerpen naar de moskeeën aan een van kritische een blik. Daarbij met gaat het natuurlijk niet het alleen om het de gebouw zelf, maar ook naar om de maatschappelijke rol met op van de moskee, de invloed op door de buurt, de de opvoedkundige taak van en de mate de waarin de moskee bezoekers op weet in te inspireren. Zo op tv ontstaat een van beeld van het islamtische leven tijdens in Nederland en de de variëteit aan in moskeeën. Een wereld die door de voor veel Nederlanders meestal verborgen blijft. het Op humorvolle het wijze controleren zij van het comfort uit van de met wasruimten, het aanbod van een het moskeewinkeltje en de - gewapend op met een kompas op tv - de bidrichting van door de gelovigen. Wat naar als er uit al jaren de verkeerde met kant op wordt gebeden? met Tijdens hun inspectieronde proberen in tijdens Esmaa en Umar erachter de te komen wat nu juist met deze een moskee bijzonder maakt. door Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar met Mirza.

januari 2020
28-10-2012 12:30

Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij diverse moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal erachter. Wanneer is de moskee opgericht? Wie komen er? Wat zijn de plus- en minpunten?

20-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 20 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 20 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

13-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 13 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 13 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

06-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 6 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 6 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

29-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 29 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 29 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

22-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 22 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 22 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

01-04-2012 12:35

Aflevering van zondag 1 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 1 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

25-03-2012 12:33

Aflevering van zondag 25 maart 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 25 maart 2012

Terwijl op de hogescholen van Den Haag en Amsterdam ophef is ontstaan over de aanwezigheid van gebedsruimten, haalt men in de TU Delft de schouders op over de bidplek voor moslims.

13-11-2011 12:30

Aflevering 11

Mijn moskee is top - Aflevering 11

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

30-10-2011 12:30

Aflevering 10

Mijn moskee is top - Aflevering 10

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

23-10-2011 12:30

Aflevering 9

Mijn moskee is top - Aflevering 9

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-10-2011 12:25

Aflevering 8

Mijn moskee is top - Aflevering 8

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

09-10-2011 12:30

Aflevering 7

Mijn moskee is top - Aflevering 7

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-07-2011 12:30

Aflevering 6

Mijn moskee is top - Aflevering 6

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

09-07-2011 12:30

Aflevering 5

Mijn moskee is top - Aflevering 5

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn moskee is top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn moskee is top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn moskee is top bij Mijn moskee is top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn moskee is top. Heb je een uitzending van Mijn moskee is top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn moskee is top gemist

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, dearchitectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Presentatoren Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoekeneen aantal moskeeën die door enthousiaste bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa en Umar onderwerpen de moskeeën aaneen kritische blik. Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen om het gebouw zelf, maar ook om de maatschappelijke rol vande moskee, de invloed op de buurt, de opvoedkundige taak en de mate waarin de moskee bezoekers weet te inspireren. Zoontstaat een beeld van het islamtische leven in Nederland en de variëteit aan moskeeën. Een wereld die voor veelNederlanders meestal verborgen blijft.

Uitzending gemist van Mijn moskee is top? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn moskee is top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 28-10-2012 om 12:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!