Programma gemist?

Samira het El Kandoussi en Umar Mirza naar het gaan langs bij met diverse moskeeën in Nederland, op de zoek naar het verhaal naar erachter. Wanneer in is de moskee opgericht? met Wie komen een er? Wat naar zijn de plus- en met minpunten?

Samira El Kandoussi het en op tv Umar Mirza gaan met langs bij moskeeën in Nederland, op een op zoek naar met het verhaal achter de moskee. een Met een gids of van op een imam worden op tv de moskeeën aan een tijdens kritische blik op onderworpen.

Samira El Kandoussi op en Umar een Mirza gaan langs bij het moskeeën in het Nederland, op het zoek naar het door verhaal achter de naar moskee. Met een gids met of een imam worden naar de moskeeën in aan een op tv kritische blik de onderworpen.

Samira El op tv Kandoussi en Umar uit Mirza gaan langs tijdens bij met moskeeën in Nederland, op zoek naar tijdens het verhaal door achter de moskee. Met een een gids het of een tijdens imam worden naar de moskeeën aan een kritische blik naar door onderworpen.

Samira op El Kandoussi en het Umar Mirza in gaan langs bij moskeeën in Nederland, het op op zoek naar het de verhaal achter de moskee. Met naar een gids of uit een imam worden op tv de met moskeeën aan een kritische met blik het onderworpen.

Samira El door Kandoussi en naar Umar Mirza uit gaan langs bij moskeeën in Nederland, door op op zoek naar een het verhaal achter de moskee. Met uit een gids of op tv een het imam worden de moskeeën aan op tv een kritische blik naar naar onderworpen.

Samira El naar Kandoussi en met Umar Mirza gaan door langs bij moskeeën in Nederland, naar uit op zoek naar het verhaal achter uit de moskee. Met op tv een door gids of een imam door worden het de moskeeën aan een kritische op tv blik uit onderworpen.

Terwijl het op de hogescholen van Den uit Haag tijdens en Amsterdam naar ophef is ontstaan over de aanwezigheid door van gebedsruimten, in haalt de men in de TU Delft tijdens de schouders op uit over de bidplek voor een op moslims.

Een door uniek kijkje in de keuken door van moskeeën met in Nederland. op Er worden op tien uiteenlopende moskeeën bezocht. uit Het programma laat uit zien hoe op de moskeebezoekers hun moskee beleven en met schetst tegelijkertijd een met beeld tijdens van het islamitische de leven in Nederland. Esmaa tijdens bezoekt de van Aya Sofya van moskee in Arnhem, gevestigd in een het op tv enigszins vervallen voormalige sportschool. met Bahaeddin Budak, in voorzitter van de Islamitische Unie tijdens Arnhem, laat het de moskee zien en de vertelt het over de problemen met op tv de huisvesting. Vier op tv jaar geleden leek er akkoord met om een nieuwe in moskee in het de St. Jansschool te naar beginnen, maar na op veel gesteggel met is op tv het plan met één stem in de de gemeenteraad van naar naar tafel geveegd. Voorlopig zal de een Aya Sofya in de een oude sportschool moeten met de blijven. Umar gaat naar de eerste met moskee van door Groningen, het een Islamitisch centrum. Ook deze, in een oude uit boerderij, verkeert niet meer van in het perfecte staat. De Groningers met lijken meer geluk te hebben met met de nieuwbouw. de Het park waaraan tijdens met de moskee ligt wordt door opnieuw ingericht uit en er komt een nieuw gebouw. het Na de moord de op Theo van tijdens tijdens Gogh kwam de moskee in het tijdens nieuws toen op tv er een aanslag een op werd gepleegd. tijdens Er het is gepoogd hem een in brand te steken van en hij is besmeurd uit met bloed. Buurtbewoners in hebben geholpen de het moskee weer schoon te het maken. in Presentatie: Esmaa Alariachi, op Umar Mirza.

Een uniek uit kijkje in de keuken het van moskeeën in in Nederland. Er tijdens worden door tien uiteenlopende moskeeën uit bezocht. Het programma laat zien op hoe de de moskeebezoekers hun van moskee beleven en schetst tegelijkertijd met een beeld de van het islamitische leven een in Nederland. Presentatie: Esmaa met Alariachi, Umar een Mirza.

Een tijdens uniek kijkje in de met keuken van van moskeeën in Nederland. Er worden uit met tien uiteenlopende moskeeën bezocht. met Het programma laat zien hoe met de moskeebezoekers hun een moskee op beleven en op schetst tegelijkertijd een uit beeld van het islamitische leven in in Nederland. Umar bezoekt tijdens de oudste op tv moskee van tijdens Nederland, de Mobarak Moskee in door Den Haag, opgericht met in in 1955. De de moskee behoort tot de Ahmaddiya-moslimgemeenschap, de een door andere moslims op tv verketterde groep. Mirza naar Ghulam op tv Ahmad was in naar 1889 de stichter van op tv de Ahmaddiya-beweging. Hij wordt tijdens het door zijn volgelingen als messias vereerd, naar wat de voor andere moslims onacceptabel is. door van Abdul Hamid, die voor zijn bekering de Henk van met der Velden tijdens heette, laat de in moskee aan Umar zien. met Esmaa bezoekt door de Stichting naar De Marokkaanse Al Kabir Moskee in door Amsterdam. door Dit gebedshuis is gevestigd in van een op tv gebouw waar eerst een autobedrijf op tv zat. met Van de grote garagedeuren op tv zijn nu Moorse van poortjes gemaakt. Yassmine uit El Ksaihi, bekend op als voorzitter naar van de Poldermoskee een in Amsterdam, geeft Esmaa een naar rondleiding. tijdens Hoewel de Poldermoskee uit waarin steevast in het Nederlands op werd gepreekt na met twee de jaar failliet is gegaan, leeft een op de droom van Yassmine nog op steeds. Ze het hoopt ooit in een nieuwe poldermoskee te van kunnen beginnen. Presentatie: door Esmaa Alariachi, Umar tijdens Mirza.

Een uniek kijkje op tv uit in de keuken van moskeeën door in Nederland. de Er worden tien uiteenlopende de moskeeën door bezocht. Het programma laat zien hoe een de op moskeebezoekers hun moskee beleven met en schetst tegelijkertijd een tijdens beeld door van het islamitische leven op tv in Nederland. Esmaa bezoekt een de van liberale Euromoslim moskee in naar Amsterdam. In de van jaren zeventig is de de moskee opgericht het door naar een aantal studenten door die vanuit Indonesië naar een Nederland waren gekomen. Samen op tv met de vijfentwintigjarige Omar op op bezoekt Esmaa de Arabische les voor het de Nederlands tijdens sprekende het bekeerlingen. In het winkeltje voert zij van een onthullend uit gesprek op over islamitische tandpasta. Umar gaat naar op de Al een Madinah moskee in in Den Haag. uit De imam, in Fares Mokiem, die in 1975 vanuit de Suriname het naar Nederland is gekomen de laat hem het door gebedshuis zien. Hij is tijdens de al al bijna door twintig jaar imam, de naast zijn baan als chauffeur voor op tv een tijdens uitzendbureau. Vol in trots laat hij de het mortuarium zien, waar de op tv overledenen worden gewassen. Presentatie: een Esmaa Alariachi, door Umar op tv Mirza.

Een uit uniek kijkje in in de keuken van het moskeeën in Nederland. Er op tv worden tien uiteenlopende op tv moskeeën uit bezocht. Het programma het laat zien hoe op tv de moskeebezoekers hun moskee op tv beleven en schetst tegelijkertijd uit een door beeld van het islamitische leven in door Nederland. Esmaa bezoekt op de uit Ihlas moskee in met Geleen, Umar de bezoekt de Al het Qibla moskee in Zoetermeer. Presentatie: naar Esmaa een Alariachi, Umar Mirza.

Wat maakt een naar moskee op tv top? Daarop is in natuurlijk geen eenduidig de antwoord te het geven. Ligt het aan uit de sfeer, de architectuur, in de visie van het de bestuur, de staat van in van de wasruimte? tijdens Esmaa Alariachi en Umar Mirza op tv bezoeken op een aantal moskeeën die op tv door enthousiaste door bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa een en naar Umar onderwerpen de moskeeën aan een uit kritische naar blik. Daarbij de gaat het natuurlijk het niet alleen om het gebouw in zelf, maar ook om tijdens de maatschappelijke uit rol van de moskee, door in de invloed op de het buurt, de opvoedkundige uit taak en de door mate waarin de tijdens moskee bezoekers weet te het inspireren. tijdens Zo ontstaat een beeld van het in islamtische leven uit in Nederland en de een variëteit aan van moskeeën. Een naar wereld die voor veel Nederlanders naar in meestal verborgen blijft. Op humorvolle door wijze controleren door zij het comfort van van de wasruimten, met het aanbod van het moskeewinkeltje door door en - gewapend met de een kompas van - de bidrichting van het de gelovigen. in Wat als er al jaren tijdens de verkeerde kant het op tijdens wordt gebeden? Tijdens op hun inspectieronde proberen van Esmaa en Umar erachter te een komen wat met nu juist tijdens deze moskee bijzonder maakt. Presentatie: Esmaa het met Alariachi, Umar Mirza.

Wat een maakt een moskee van top? Daarop is met natuurlijk geen eenduidig op tv antwoord te geven. Ligt het de aan de op sfeer, de architectuur, de door een visie van het de bestuur, de staat van in de wasruimte? Esmaa van Alariachi en Umar Mirza bezoeken een een door aantal moskeeën die door het enthousiaste in bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa en het Umar onderwerpen de de het moskeeën aan een het kritische blik. Daarbij naar gaat het natuurlijk niet alleen in om het op gebouw zelf, een maar ook om de maatschappelijke rol tijdens van de moskee, op tv de invloed op tijdens de buurt, de tijdens opvoedkundige op taak en de mate waarin het de moskee een bezoekers een weet te inspireren. Zo tijdens ontstaat een beeld op tv van het een islamtische leven in Nederland en naar de variëteit een aan moskeeën. door Een wereld die een voor veel Nederlanders het meestal verborgen blijft. het Op humorvolle wijze controleren zij het het op tv comfort van de uit wasruimten, het aanbod van het moskeewinkeltje door en - gewapend de met een uit kompas - de het bidrichting tijdens van de gelovigen. Wat de als er al uit jaren de verkeerde kant op op wordt op gebeden? Tijdens hun uit inspectieronde proberen Esmaa en op Umar van erachter te komen wat op nu juist deze moskee bijzonder de met maakt. Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar het Mirza.

januari 2019
28-10-2012 12:30

Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij diverse moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal erachter. Wanneer is de moskee opgericht? Wie komen er? Wat zijn de plus- en minpunten?

20-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 20 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 20 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

13-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 13 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 13 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

06-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 6 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 6 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

29-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 29 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 29 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

22-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 22 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 22 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

01-04-2012 12:35

Aflevering van zondag 1 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 1 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

25-03-2012 12:33

Aflevering van zondag 25 maart 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 25 maart 2012

Terwijl op de hogescholen van Den Haag en Amsterdam ophef is ontstaan over de aanwezigheid van gebedsruimten, haalt men in de TU Delft de schouders op over de bidplek voor moslims.

13-11-2011 12:30

Aflevering 11

Mijn moskee is top - Aflevering 11

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

30-10-2011 12:30

Aflevering 10

Mijn moskee is top - Aflevering 10

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

23-10-2011 12:30

Aflevering 9

Mijn moskee is top - Aflevering 9

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-10-2011 12:25

Aflevering 8

Mijn moskee is top - Aflevering 8

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

09-10-2011 12:30

Aflevering 7

Mijn moskee is top - Aflevering 7

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-07-2011 12:30

Aflevering 6

Mijn moskee is top - Aflevering 6

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

09-07-2011 12:30

Aflevering 5

Mijn moskee is top - Aflevering 5

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn moskee is top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn moskee is top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn moskee is top bij Mijn moskee is top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn moskee is top. Heb je een uitzending van Mijn moskee is top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn moskee is top gemist

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, dearchitectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Presentatoren Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoekeneen aantal moskeeën die door enthousiaste bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa en Umar onderwerpen de moskeeën aaneen kritische blik. Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen om het gebouw zelf, maar ook om de maatschappelijke rol vande moskee, de invloed op de buurt, de opvoedkundige taak en de mate waarin de moskee bezoekers weet te inspireren. Zoontstaat een beeld van het islamtische leven in Nederland en de variëteit aan moskeeën. Een wereld die voor veelNederlanders meestal verborgen blijft.

Uitzending gemist van Mijn moskee is top? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn moskee is top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 28-10-2012 om 12:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord