Programma gemist?

Samira van El Kandoussi een en Umar Mirza door gaan langs bij diverse de moskeeën in Nederland, op zoek op tv naar een het verhaal erachter. Wanneer is op de van moskee opgericht? tijdens Wie komen er? Wat zijn de een plus- en op minpunten?

Samira het El Kandoussi en Umar Mirza op tv gaan langs het bij op tv moskeeën in Nederland, op van zoek naar het door verhaal achter de moskee. het Met de een gids of een van imam worden de moskeeën aan op een uit kritische blik op onderworpen.

Samira naar El Kandoussi en Umar op Mirza naar gaan langs bij uit moskeeën in Nederland, in op zoek naar een het verhaal achter de het moskee. Met een gids op tv of het een imam worden de moskeeën naar aan een kritische blik het tijdens onderworpen.

Samira El het Kandoussi en Umar Mirza tijdens gaan op tv langs bij moskeeën naar in Nederland, op door zoek naar op het verhaal achter op de moskee. Met een in gids of tijdens een imam worden de moskeeën door aan een kritische blik op van onderworpen.

Samira El op tv Kandoussi met en Umar Mirza gaan langs bij met met moskeeën in Nederland, op naar zoek naar het verhaal van achter de moskee. in Met een gids of de het een imam worden de op tv moskeeën aan een kritische blik op tv door onderworpen.

Samira uit El Kandoussi en Umar naar Mirza gaan uit langs bij moskeeën naar in Nederland, op zoek naar met naar het verhaal achter met de moskee. Met een op gids of een in imam worden de moskeeën tijdens aan een van kritische blik uit onderworpen.

Samira El Kandoussi naar en tijdens Umar Mirza gaan langs bij een moskeeën uit in Nederland, op zoek op naar het verhaal op tv achter de moskee. van Met tijdens een gids of een imam worden naar de moskeeën met aan op tv een kritische blik de onderworpen.

Terwijl het op de hogescholen in van Den door Haag en Amsterdam ophef uit is ontstaan over de aanwezigheid uit in van gebedsruimten, haalt men in van de TU Delft de de schouders naar op over de bidplek voor uit uit moslims.

Een uniek kijkje het in de op keuken door van moskeeën in de Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën naar naar bezocht. Het programma in laat zien hoe de naar moskeebezoekers hun moskee tijdens beleven en schetst tegelijkertijd een met beeld op van het islamitische leven in in Nederland. Esmaa bezoekt van een de Aya Sofya moskee in Arnhem, in in gevestigd in een enigszins vervallen uit voormalige sportschool. het Bahaeddin Budak, voorzitter de van de Islamitische van Unie Arnhem, tijdens laat de moskee zien het en vertelt over de uit problemen met de in huisvesting. Vier jaar geleden op tv leek er akkoord de om een uit nieuwe een moskee in de St. Jansschool te op tv een beginnen, maar na uit veel gesteggel is het plan met door één stem in in de gemeenteraad het van een tafel geveegd. Voorlopig zal de Aya in Sofya met in de het oude sportschool moeten blijven. Umar gaat in naar de eerste het moskee in van Groningen, het Islamitisch centrum. door op Ook deze, een op oude boerderij, verkeert niet meer in met door perfecte staat. De door Groningers lijken meer de geluk te hebben op met de nieuwbouw. Het van park waaraan de het moskee ligt wordt opnieuw ingericht door op en er komt met een nieuw gebouw. Na tijdens de moord het op Theo van het Gogh kwam de moskee in in het nieuws uit toen er een aanslag door op de werd gepleegd. Er van is gepoogd hem in brand van te steken op tv en hij is besmeurd met uit bloed. van Buurtbewoners hebben geholpen uit de moskee weer schoon te de tijdens maken. Presentatie: Esmaa een Alariachi, Umar Mirza.

Een uniek kijkje op tv in de uit keuken van moskeeën door in op Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën uit bezocht. naar Het programma uit laat zien hoe de moskeebezoekers met hun moskee beleven een en schetst tegelijkertijd een de beeld tijdens van het islamitische van leven in Nederland. Presentatie: met Esmaa Alariachi, Umar een Mirza.

Een uniek kijkje in in de keuken de van moskeeën in naar Nederland. Er worden op tien uiteenlopende moskeeën met op tv bezocht. Het programma laat zien hoe een de door moskeebezoekers hun moskee uit beleven en schetst met tegelijkertijd een beeld van het het op tv islamitische leven in het Nederland. Umar bezoekt de oudste moskee met van Nederland, uit de Mobarak Moskee door in Den Haag, tijdens opgericht op in 1955. De moskee behoort tot een een de Ahmaddiya-moslimgemeenschap, een door andere moslims op tv verketterde groep. Mirza op tv Ghulam op Ahmad was de in 1889 de stichter van de uit Ahmaddiya-beweging. Hij wordt in door zijn volgelingen met als op messias vereerd, wat voor de andere van moslims onacceptabel is. Abdul Hamid, die de door voor zijn bekering Henk van een der uit Velden heette, laat het de moskee aan Umar van zien. Esmaa bezoekt de in Stichting de De Marokkaanse Al Kabir op tv Moskee in Amsterdam. op Dit gebedshuis is gevestigd van in een naar gebouw waar eerst een de autobedrijf zat. Van de een van grote garagedeuren zijn nu Moorse met poortjes gemaakt. naar Yassmine El Ksaihi, bekend als in voorzitter van de de Poldermoskee in Amsterdam, het geeft uit Esmaa een rondleiding. met Hoewel de Poldermoskee waarin steevast tijdens in het Nederlands in werd gepreekt een na twee jaar in failliet is in gegaan, leeft de droom op tv van Yassmine door nog steeds. Ze de hoopt ooit tijdens een nieuwe poldermoskee te kunnen van beginnen. Presentatie: Esmaa Alariachi, uit Umar naar Mirza.

Een uniek kijkje tijdens in de keuken door van moskeeën in in Nederland. Er naar worden tien een uiteenlopende moskeeën op bezocht. Het programma de laat zien hoe de moskeebezoekers hun in moskee in beleven en schetst het tegelijkertijd een beeld het van het islamitische leven in met Nederland. Esmaa bezoekt van de tijdens liberale Euromoslim door moskee in Amsterdam. In met de jaren zeventig een is de moskee het opgericht door een een aantal studenten die naar vanuit Indonesië naar de Nederland waren gekomen. Samen met tijdens de in vijfentwintigjarige Omar met bezoekt Esmaa de Arabische les voor van de Nederlands in sprekende bekeerlingen. In het naar het winkeltje voert zij een van onthullend gesprek over islamitische tandpasta. van het Umar gaat naar de Al uit Madinah moskee in in Den Haag. De imam, een Fares Mokiem, die het in 1975 vanuit door Suriname op naar Nederland is gekomen laat de hem het gebedshuis door zien. Hij het is al al bijna met twintig jaar het imam, naast in zijn baan als chauffeur tijdens voor een met uitzendbureau. Vol trots laat hij de het mortuarium de zien, op tv waar de overledenen worden gewassen. Presentatie: het Esmaa door Alariachi, Umar een Mirza.

Een op uniek kijkje in de keuken op tv van naar moskeeën in Nederland. Er worden uit tien de uiteenlopende moskeeën bezocht. van Het programma door laat zien hoe de moskeebezoekers hun tijdens moskee de beleven en schetst tegelijkertijd de een uit beeld van het islamitische uit leven in op Nederland. Esmaa bezoekt de Ihlas moskee door van in Geleen, Umar bezoekt in de Al Qibla moskee in in op tv Zoetermeer. Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar op Mirza.

Wat maakt een uit moskee top? Daarop op tv is natuurlijk geen van de eenduidig antwoord te geven. Ligt op tv het aan de met sfeer, de architectuur, de uit visie van uit het met bestuur, de staat van de van wasruimte? Esmaa Alariachi en met Umar een Mirza bezoeken een door aantal moskeeën die door door enthousiaste bezoekers zelf door zijn voorgedragen. in Esmaa en van Umar onderwerpen de moskeeën een aan een kritische blik. Daarbij op tv gaat het natuurlijk een niet tijdens alleen om in het gebouw zelf, maar naar ook om de het maatschappelijke rol van de moskee, tijdens de invloed het op op tv de buurt, de opvoedkundige taak en in de mate een waarin de van moskee bezoekers op weet te inspireren. Zo ontstaat een uit beeld van het het islamtische op leven in het Nederland en de variëteit aan naar moskeeën. Een door wereld die voor veel Nederlanders tijdens meestal verborgen blijft. door door Op humorvolle wijze in controleren zij het comfort in van de wasruimten, het een aanbod van het in moskeewinkeltje en de - gewapend met een kompas het - de een bidrichting van de gelovigen. naar Wat op tv als er al naar jaren de verkeerde de kant op wordt gebeden? met Tijdens hun op inspectieronde proberen op tv Esmaa en Umar op tv erachter te komen door wat nu juist deze moskee door bijzonder maakt. Presentatie: Esmaa het met Alariachi, Umar Mirza.

Wat maakt een op moskee naar top? Daarop is natuurlijk op tv geen eenduidig naar antwoord te geven. Ligt het op aan de sfeer, een de tijdens architectuur, de van visie van het bestuur, de staat de van de door wasruimte? Esmaa door Alariachi en van Umar Mirza bezoeken een aantal een moskeeën naar die door enthousiaste bezoekers van zelf zijn voorgedragen. Esmaa en in in Umar onderwerpen de op moskeeën aan een kritische een blik. Daarbij gaat het natuurlijk op tv niet alleen om tijdens het gebouw zelf, de maar in ook om de het maatschappelijke rol van het de moskee, de een invloed op op de buurt, de een opvoedkundige taak en de mate waarin het de moskee op tv bezoekers weet te een inspireren. een Zo ontstaat een beeld van het tijdens islamtische de leven in tijdens Nederland en de van variëteit aan moskeeën. Een wereld die met voor veel met Nederlanders uit meestal verborgen blijft. Op humorvolle de wijze op tv controleren zij het comfort van op de wasruimten, in het aanbod van uit het moskeewinkeltje en - in gewapend met een van kompas het - de bidrichting in van de gelovigen. Wat als er naar al jaren de het verkeerde kant op met wordt met gebeden? Tijdens hun inspectieronde het proberen Esmaa van en Umar erachter op te komen in wat nu juist deze de moskee bijzonder maakt. de Presentatie: Esmaa Alariachi, Umar de Mirza.

februari 2020
28-10-2012 12:30

Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 28 oktober 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij diverse moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal erachter. Wanneer is de moskee opgericht? Wie komen er? Wat zijn de plus- en minpunten?

20-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 20 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 20 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

13-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 13 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 13 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

06-05-2012 12:30

Aflevering van zondag 6 mei 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 6 mei 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

29-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 29 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 29 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

22-04-2012 12:30

Aflevering van zondag 22 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 22 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

01-04-2012 12:35

Aflevering van zondag 1 april 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 1 april 2012

Samira El Kandoussi en Umar Mirza gaan langs bij moskeeën in Nederland, op zoek naar het verhaal achter de moskee. Met een gids of een imam worden de moskeeën aan een kritische blik onderworpen.

25-03-2012 12:33

Aflevering van zondag 25 maart 2012

Mijn moskee is top - Aflevering van zondag 25 maart 2012

Terwijl op de hogescholen van Den Haag en Amsterdam ophef is ontstaan over de aanwezigheid van gebedsruimten, haalt men in de TU Delft de schouders op over de bidplek voor moslims.

13-11-2011 12:30

Aflevering 11

Mijn moskee is top - Aflevering 11

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

30-10-2011 12:30

Aflevering 10

Mijn moskee is top - Aflevering 10

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

23-10-2011 12:30

Aflevering 9

Mijn moskee is top - Aflevering 9

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-10-2011 12:25

Aflevering 8

Mijn moskee is top - Aflevering 8

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

09-10-2011 12:30

Aflevering 7

Mijn moskee is top - Aflevering 7

Een uniek kijkje in de keuken van moskeeën in Nederland. Er worden tien uiteenlopende moskeeën bezocht. Het programma laat zien hoe de moskeebezoekers hun moskee beleven en schetst tegelijkertijd een beeld van het islamitische leven in Nede...

16-07-2011 12:30

Aflevering 6

Mijn moskee is top - Aflevering 6

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

09-07-2011 12:30

Aflevering 5

Mijn moskee is top - Aflevering 5

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, de architectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoeken een aantal moskeeën die doo...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn moskee is top gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn moskee is top de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn moskee is top bij Mijn moskee is top liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn moskee is top. Heb je een uitzending van Mijn moskee is top gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn moskee is top gemist

Wat maakt een moskee top? Daarop is natuurlijk geen eenduidig antwoord te geven. Ligt het aan de sfeer, dearchitectuur, de visie van het bestuur, de staat van de wasruimte? Presentatoren Esmaa Alariachi en Umar Mirza bezoekeneen aantal moskeeën die door enthousiaste bezoekers zelf zijn voorgedragen. Esmaa en Umar onderwerpen de moskeeën aaneen kritische blik. Daarbij gaat het natuurlijk niet alleen om het gebouw zelf, maar ook om de maatschappelijke rol vande moskee, de invloed op de buurt, de opvoedkundige taak en de mate waarin de moskee bezoekers weet te inspireren. Zoontstaat een beeld van het islamtische leven in Nederland en de variëteit aan moskeeën. Een wereld die voor veelNederlanders meestal verborgen blijft.

Uitzending gemist van Mijn moskee is top? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn moskee is top kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 19
  • Laatste uitzending op 28-10-2012 om 12:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!