Programma gemist?

Familiespelshow. op tv In tropische met sferen opgenomen op het eiland Bonaire. tijdens We gaan de weer op zoek naar met de sterkste, snelste, uit slimste en meest van dappere vader. op tv Klimmend, rennend, kruipend, uit zwemmend op tv en soms zelfs vliegend strijden de uit met vaders op het door strand en in de zee op met van hulp van hun kind om een met plek in de naar finale. op tv De vaders zijn degene die in zich in wagen aan spellen met veelzeggende het titels als: naar onderwater rekenen, blubber een memorie, goudmunten opduiken en op kokosnoten knallen. uit De kids assisteren uit en moedigen aan. De tijdens vier mannen moeten met over behoorlijk het wat kennis en in kracht beschikken tijdens om de diverse spelrondes de te de kunnen winnen. In iedere naar ronde doet het Vivienne een beroep op hun uit fysieke en mentale uithoudingsvermogen. uit Na door vijf enerverende en soms met uitputtende rondes wordt van duidelijk welke vader met zich ontpopt heeft tot het superheld met en zijn zoon door of dochter kan door zeggen: Mijn vader is de het beste! Zie de tijdens site voor op uitgebreide uitleg op over het uit programma en de spellen. Presentatie: Vivienne tijdens van den door Assem.

Familiespelshow. op tv In tropische op sferen opgenomen op het eiland een Bonaire. We gaan met weer op op tv zoek naar de sterkste, op snelste, slimste uit en meest dappere vader. Klimmend, door rennend, op tv kruipend, zwemmend met en soms zelfs vliegend strijden door de met vaders op het strand tijdens en in de zee met het hulp van hun door kind om met een plek in de uit finale. De vaders met op zijn degene die tijdens zich wagen aan spellen met de veelzeggende titels als: een onderwater rekenen, met blubber memorie, de goudmunten opduiken en kokosnoten knallen. De tijdens kids een assisteren en moedigen aan. door De vier mannen op tv moeten met over behoorlijk wat met kennis en kracht op tv beschikken om de diverse spelrondes op te kunnen van winnen. In iedere ronde doet op tv Vivienne een op beroep op tv op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. op tv Na vijf enerverende op tv tijdens en soms uitputtende rondes wordt uit duidelijk welke vader zich op in ontpopt heeft tot superheld en zijn van zoon uit of dochter kan zeggen: Mijn een vader is door de beste! Zie naar de van site voor uitgebreide uitleg het over het programma uit en de spellen. Presentatie: Vivienne uit een van den Assem.

Familiespelshow. in In tropische sferen naar opgenomen op het uit eiland Bonaire. We gaan weer een uit op zoek naar de sterkste, snelste, de slimste en op meest dappere vader. Klimmend, de in rennend, kruipend, zwemmend en het soms zelfs vliegend strijden de op vaders op uit het op strand en in het de zee met naar hulp van hun kind van om een met plek in de finale. De op vaders zijn uit degene die uit zich wagen aan spellen met het veelzeggende titels als: op onderwater de rekenen, blubber memorie, goudmunten op tv opduiken en de kokosnoten knallen. De kids assisteren en een moedigen uit aan. De vier mannen op moeten over behoorlijk wat door kennis naar en kracht beschikken de om de diverse op spelrondes te kunnen van winnen. In iedere ronde doet een tijdens Vivienne een beroep op tv op hun fysieke op tv en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf in enerverende en het soms uitputtende rondes wordt duidelijk het welke door vader zich ontpopt heeft naar tot superheld en van zijn met zoon of dochter kan door zeggen: Mijn het vader is de beste! Zie de tijdens site tijdens voor uitgebreide uitleg over het tijdens programma en de in op spellen. Presentatie: Vivienne van den naar Assem.

juni 2021
18-06-2011 16:10

Aflevering 3

Mijn vader is de beste! - Aflevering 3

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

15-06-2011 16:10

Aflevering 2

Mijn vader is de beste! - Aflevering 2

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

04-06-2011 19:20

Aflevering 1

Mijn vader is de beste! - Aflevering 1

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

Je bekijkt momenteel pagina 2 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn vader is de beste! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is de beste! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is de beste! bij Mijn vader is de beste! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is de beste!. Heb je een uitzending van Mijn vader is de beste! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is de beste! gemist

Familiespelshow waarin we op zoek gaan naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend,kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het strand en in de zee met hulp van hun kind om eenplek in de finale. De vaders zijn degene die zich wagen aan spellen met veelzeggende titels als: 'onderwater rekenen','blubber memorie', 'goudmunten opduiken' en 'kokosnoten knallen'. De kids assisteren en moedigen aan. De vier mannenmoeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doetVivienne een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordtduidelijk welke vader zich ontpopt heeft tot superheld en zijn zoon of dochter kan zeggen: Mijn vader is de beste! Dezereeks is opgenomen op het eiland Bonaire. Presentatie: Viviënne van den Assem.

Uitzending gemist van Mijn vader is de beste!? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is de beste! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 30-12-2011 om 07:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!