Programma gemist?

Familiespelshow. van Vier vaders gaan tot het een uiterste zodat hun op zoon of dochter met na het afloop kan zeggen: op 'Mijn vader is op tv de beste!'. Klimmend, naar rennend, kruipend en soms de zelfs vliegend door strijden de vaders op met hulp van hun op kind om een plek in in de finale. een De vaders uit zijn degene van die zich wagen aan de een verschillende in spellen met in veelzeggende titels als: uit snotspel, plak je kind achter het de behang en de de door draaischijf. De kinderen assisteren of tijdens moedigen aan. De vier met mannen het moeten over op tv behoorlijk wat kennis en tijdens kracht beschikken om de de diverse uit spelrondes te kunnen winnen. de In iedere ronde doet op tv Yolanthe naar een beroep op hun van fysieke en mentale uit uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende door en soms uitputtende door rondes uit wordt duidelijk wie de sterkste, op snelste, slimste en op tv meest dappere vader van met Nederland is. Voor op tijdens uitgebreide uitleg over het het programma en de spellen door zie de de website. Presentatie: door Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders naar een gaan tot het uiterste op zodat hun zoon of dochter naar tijdens na afloop kan zeggen: 'Mijn door vader is op tv de beste!'. uit Klimmend, rennend, kruipend en soms het zelfs door vliegend strijden de vaders met de hulp van tijdens hun kind om het een plek in de finale. naar De vaders met zijn naar degene die zich wagen in aan de verschillende spellen met op veelzeggende de titels als: op snotspel, plak je kind achter naar het met behang en de draaischijf. naar De kinderen assisteren of moedigen door aan. De het vier mannen uit moeten over behoorlijk wat op tv kennis en kracht beschikken door om de naar diverse spelrondes te kunnen op door winnen. In iedere ronde een doet Yolanthe een beroep op uit naar hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na uit vijf enerverende en de soms uitputtende rondes uit wordt de duidelijk wie de in sterkste, snelste, slimste en meest naar dappere vader door van op tv Nederland is. Voor uitgebreide uitleg van over het programma en de de het spellen zie de een website. Presentatie: Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. tijdens Vier vaders door gaan tot het uiterste zodat hun naar zoon of uit dochter na afloop kan een de zeggen: 'Mijn vader is de met beste!'. Klimmend, met rennend, kruipend een en soms zelfs vliegend strijden naar de uit vaders met hulp van een hun kind om een plek een door in de finale. op tv De vaders zijn het degene die zich wagen aan de tijdens naar verschillende spellen met veelzeggende titels als: in tijdens snotspel, plak je uit kind achter het van behang en de draaischijf. door De kinderen door assisteren of moedigen aan. De op vier mannen moeten een over uit behoorlijk wat kennis door en kracht beschikken om de diverse uit op tv spelrondes te kunnen winnen. naar In iedere ronde doet Yolanthe het een beroep op tv op hun het fysieke en mentale uithoudingsvermogen. uit Na vijf in enerverende en soms tijdens uitputtende rondes wordt duidelijk wie de de sterkste, van snelste, een slimste en meest een dappere vader van het Nederland is. Voor uitgebreide uit uitleg over het tijdens programma en een de spellen zie de website. uit Presentatie: Yolanthe in Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier uit vaders gaan tot het door uiterste zodat hun uit zoon de of dochter na afloop de kan zeggen: naar 'Mijn vader is de beste!'. op Klimmend, rennend, kruipend de en soms van zelfs vliegend strijden een de met vaders met hulp van van hun kind de om een plek door in de finale. het De vaders zijn degene die op tv zich wagen naar aan de verschillende spellen op tv met veelzeggende titels op tv als: snotspel, plak je door kind uit achter het behang en de door het draaischijf. De kinderen assisteren of moedigen tijdens aan. De vier op tv mannen moeten uit over behoorlijk tijdens wat kennis en kracht beschikken het om de op diverse spelrondes het te kunnen winnen. In naar iedere ronde op doet Yolanthe een beroep naar op door hun fysieke en mentale met uithoudingsvermogen. Na vijf op tv enerverende en soms tijdens uitputtende rondes wordt op duidelijk wie het de sterkste, snelste, slimste in en meest de dappere vader van Nederland is. Voor naar uitgebreide een uitleg over het programma en op de spellen zie in de een website. Presentatie: tijdens Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders in gaan tot het in uiterste zodat hun in zoon of dochter door na afloop kan de op tv zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. uit Klimmend, in rennend, kruipend en een soms zelfs vliegend strijden door de het vaders met hulp van hun kind door om de een plek een in de finale. De vaders door zijn degene op die zich wagen aan door de tijdens verschillende spellen met veelzeggende titels door als: snotspel, op tv plak je kind met achter het behang en de een draaischijf. De in kinderen assisteren uit of moedigen op aan. De vier mannen een moeten over behoorlijk wat met kennis en kracht beschikken het uit om de diverse spelrondes te tijdens kunnen winnen. In een iedere ronde doet het Yolanthe een beroep op het hun fysieke en door mentale uithoudingsvermogen. een Na het vijf enerverende en soms uitputtende rondes naar van wordt duidelijk wie de sterkste, snelste, tijdens tijdens slimste en meest dappere op tv vader van Nederland is. Voor van uitgebreide uitleg het over het programma in en de een spellen zie de website. een Presentatie: Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. door Vier vaders gaan de tot het uiterste zodat naar hun zoon of dochter op na in afloop kan zeggen: 'Mijn vader een is op tv de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend op tv en soms het zelfs vliegend strijden de tijdens door vaders met hulp in van hun kind om een plek naar in de finale. op van De vaders zijn degene in die zich wagen naar aan de de verschillende spellen met veelzeggende titels uit als: snotspel, met plak je kind achter een het naar behang en de een draaischijf. De kinderen uit assisteren of moedigen naar aan. De vier mannen naar moeten over behoorlijk wat kennis tijdens en kracht beschikken tijdens om de diverse tijdens in spelrondes te kunnen uit winnen. In iedere op ronde doet Yolanthe een beroep de op hun fysieke met en op mentale uithoudingsvermogen. Na op tv vijf enerverende en soms uitputtende rondes van met wordt duidelijk wie de in sterkste, snelste, slimste en meest de dappere vader uit van Nederland is. tijdens Voor uitgebreide uitleg over tijdens het programma een en van de spellen zie de website. Presentatie: tijdens Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. op Vier vaders gaan op tv tot het uiterste zodat tijdens hun op zoon of dochter op tv na afloop kan zeggen: een 'Mijn vader naar is de beste!'. Klimmend, rennend, met kruipend en op soms zelfs vliegend strijden de naar vaders het met hulp van hun met kind met om een plek op in de finale. De vaders zijn het op tv degene die zich een wagen aan de verschillende spellen met uit een veelzeggende titels als: snotspel, plak uit je een kind achter het op tv behang en de draaischijf. De van kinderen assisteren of moedigen door aan. De met vier op tv mannen moeten over behoorlijk wat kennis op tv en kracht het beschikken om de naar diverse een spelrondes te kunnen met winnen. In iedere ronde doet op Yolanthe een een beroep op hun fysieke op tv en mentale uithoudingsvermogen. Na in vijf enerverende en een soms uit uitputtende rondes wordt duidelijk wie met tijdens de sterkste, snelste, op slimste en meest het dappere vader van Nederland is. het Voor tijdens uitgebreide uitleg over het programma en van de de spellen zie de website. door Presentatie: naar Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier op tv vaders op gaan tot het uiterste, zodat uit hun zoon van of dochter na afloop naar kan zeggen: 'Mijn vader de een is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend in en het soms zelfs vliegend strijden de een vaders met tijdens hulp van hun op tv kind op om een plek in de door finale. De naar vaders zijn degene door die het spel het spelen, de kinderen door assisteren of moedigen in aan. De door vier mannen moeten met over behoorlijk wat kennis en kracht de beschikken om op de uit diverse spelrondes te kunnen het winnen. In iedere ronde een doet Yolanthe een beroep door op het hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. in Na vijf uit enerverende de en soms uitputtende rondes wordt op er duidelijk met wie de sterkste, uit snelste, slimste en meest dappere op naar vader van Nederland is. Presentatie: Yolanthe uit van Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. door Vier vaders door gaan tot het uiterste, zodat naar hun zoon of op tv dochter na uit afloop kan zeggen: 'Mijn een vader is op tv de beste!' Klimmend, rennend, de kruipend en soms zelfs door vliegend strijden de in vaders het met hulp van door hun kind om door een plek het in de finale. De vaders van zijn degene die tijdens het spel op spelen, de door kinderen assisteren of moedigen op aan. De door vier mannen moeten over behoorlijk naar wat kennis op tv en kracht beschikken om naar de diverse spelrondes te op tv kunnen van winnen. In iedere ronde doet het Yolanthe een door beroep op hun met fysieke en tijdens mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende door en het soms uitputtende op tv rondes wordt er in duidelijk wie de sterkste, snelste, door slimste en het meest dappere op vader van Nederland is. op Presentatie: Yolanthe het Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. in Vier vaders gaan tot het de op uiterste, zodat hun zoon uit of dochter na in afloop kan zeggen: naar 'Mijn vader met is de beste!' in Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs een op vliegend strijden de vaders met hulp van op van hun kind om een een plek in de finale. uit De de vaders zijn degene die het het spel in spelen, de kinderen naar assisteren of moedigen aan. De de op vier mannen moeten uit over behoorlijk wat in kennis en kracht beschikken het om de diverse spelrondes door te kunnen door winnen. In iedere een ronde doet Yolanthe een van beroep op hun het fysieke en mentale van uithoudingsvermogen. tijdens Na vijf enerverende door en soms uitputtende rondes wordt op er duidelijk wie op de sterkste, naar snelste, slimste en meest dappere de vader van door Nederland tijdens is. Presentatie: Yolanthe met Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier een vaders gaan tot uit het van uiterste, zodat hun zoon of uit dochter na naar afloop kan zeggen: het 'Mijn vader is de beste!' van Klimmend, rennend, naar kruipend en soms zelfs tijdens vliegend op tv strijden de vaders met hulp het tijdens van hun kind om een van plek de in de finale. De vaders van zijn degene door die het met spel spelen, de kinderen assisteren een of moedigen door aan. De vier mannen uit moeten over behoorlijk door wat naar kennis en kracht beschikken om de op tv naar diverse spelrondes te kunnen naar winnen. In iedere ronde doet de Yolanthe op een beroep op hun fysieke uit en mentale in uithoudingsvermogen. Na vijf de enerverende en soms het uitputtende rondes wordt het er duidelijk wie het de sterkste, snelste, slimste door en meest een dappere vader van Nederland het de is. Presentatie: Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. op tv In tropische sferen opgenomen op door het eiland Bonaire. met We gaan weer tijdens op in zoek naar uit de sterkste, snelste, slimste op en meest dappere vader. naar Klimmend, rennend, kruipend, van zwemmend een en soms zelfs op tv vliegend strijden de vaders op op het strand in en in de de zee met hulp van hun uit op tv kind om een plek in de door finale. naar De vaders zijn degene die van van zich wagen aan spellen met op veelzeggende titels als: een onderwater rekenen, blubber memorie, op goudmunten tijdens opduiken en kokosnoten knallen. de De kids assisteren en naar moedigen aan. De op tv vier mannen in moeten over behoorlijk wat de op tv kennis en kracht beschikken om de de op tv diverse spelrondes te kunnen uit winnen. In iedere ronde doet naar van Vivienne een beroep op van hun fysieke en mentale op tv uithoudingsvermogen. een Na vijf enerverende en in soms uitputtende rondes uit wordt duidelijk het welke vader zich van ontpopt heeft tot superheld en het zijn zoon met of dochter kan zeggen: met Mijn naar vader is de beste! op tv Zie de de site voor uitgebreide uitleg over het het programma naar en de spellen. Presentatie: naar Vivienne een van den Assem.

Familiespelshow. In tropische op sferen opgenomen op door door het eiland Bonaire. We gaan een weer met op zoek naar de uit sterkste, snelste, de slimste en meest dappere een vader. Klimmend, rennend, tijdens kruipend, zwemmend en soms in zelfs uit vliegend strijden de door vaders op het strand en naar in de door zee met hulp de van hun op kind om een plek in de op in finale. De vaders door zijn degene die zich wagen aan op spellen naar met veelzeggende het titels als: onderwater rekenen, het blubber memorie, goudmunten met opduiken en de kokosnoten knallen. De de kids assisteren en moedigen aan. De het vier mannen moeten op tv de over behoorlijk wat kennis het en kracht beschikken om de van diverse spelrondes te het uit kunnen winnen. In met iedere ronde doet Vivienne op tv een beroep naar op hun fysieke op tv en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende uit en met soms uitputtende rondes wordt op tv duidelijk welke vader zich op tv ontpopt heeft door tot superheld en tijdens zijn zoon of op tv dochter kan de zeggen: Mijn in vader is de beste! door Zie de de site voor uitgebreide het uitleg over het op programma en de spellen. op Presentatie: Vivienne van de den Assem.

Familiespelshow. door In tropische sferen uit opgenomen op naar het eiland Bonaire. een We gaan weer op zoek naar naar door de sterkste, snelste, slimste en de meest met dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, op tv zwemmend en soms zelfs in vliegend strijden de in vaders naar op het strand en in in de op zee met op tv hulp van hun kind om een op plek in de de finale. tijdens De vaders zijn degene die op zich wagen aan de spellen met tijdens veelzeggende titels als: in onderwater rekenen, blubber met memorie, goudmunten opduiken in en kokosnoten het knallen. De kids assisteren op en moedigen aan. uit De vier mannen moeten door over behoorlijk in wat kennis en kracht door beschikken met om de diverse spelrondes te een kunnen winnen. In van in iedere ronde doet Vivienne een het beroep op hun op tv fysieke en mentale van uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende naar en soms uitputtende met de rondes wordt duidelijk welke van vader zich ontpopt heeft tijdens tot superheld en naar zijn zoon of dochter het een kan zeggen: Mijn vader is tijdens de uit beste! Zie de site voor uit uitgebreide op tv uitleg over het programma een en de spellen. Presentatie: op Vivienne van den een Assem.

Familiespelshow. uit Vier vaders gaan tot het uit uiterste, tijdens zodat hun zoon op tv of dochter na afloop kan tijdens op zeggen: 'Mijn vader is de beste!' uit in Klimmend, rennend, kruipend de en soms zelfs tijdens vliegend strijden de vaders met hulp het van op hun kind om het een plek in de finale. op tv De vaders het zijn uit degene die het spel spelen, de met kinderen tijdens assisteren of moedigen aan. De een vier mannen moeten uit over behoorlijk wat het kennis door en kracht beschikken met om de diverse spelrondes te uit kunnen de winnen. In iedere een ronde doet op tv Yolanthe een beroep op op hun fysieke tijdens en mentale uithoudingsvermogen. tijdens Na vijf enerverende en soms in uitputtende rondes de wordt er duidelijk door wie de sterkste, snelste, slimste van en meest naar dappere vader van naar Nederland door is. Presentatie: Yolanthe van Sneijder-Cabau.

januari 2021
30-12-2011 07:50

Aflevering 18

Mijn vader is de beste! - Aflevering 18

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

29-12-2011 07:50

Aflevering 17

Mijn vader is de beste! - Aflevering 17

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

28-12-2011 07:50

Aflevering 16

Mijn vader is de beste! - Aflevering 16

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-12-2011 07:50

Aflevering 15

Mijn vader is de beste! - Aflevering 15

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

26-12-2011 07:50

Aflevering 14

Mijn vader is de beste! - Aflevering 14

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-08-2011 17:45

Aflevering 13

Mijn vader is de beste! - Aflevering 13

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

13-08-2011 17:50

Aflevering 12

Mijn vader is de beste! - Aflevering 12

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

06-08-2011 17:55

Aflevering 11

Mijn vader is de beste! - Aflevering 11

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

30-07-2011 17:50

Aflevering 10

Mijn vader is de beste! - Aflevering 10

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

23-07-2011 16:15

Aflevering 9

Mijn vader is de beste! - Aflevering 9

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

16-07-2011 15:35

Aflevering 8

Mijn vader is de beste! - Aflevering 8

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

09-07-2011 16:05

Aflevering 7

Mijn vader is de beste! - Aflevering 7

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

02-07-2011 16:00

Aflevering 6

Mijn vader is de beste! - Aflevering 6

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

25-06-2011 16:05

Aflevering 5

Mijn vader is de beste! - Aflevering 5

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

19-06-2011 16:50

Aflevering 4

Mijn vader is de beste! - Aflevering 4

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn vader is de beste! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is de beste! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is de beste! bij Mijn vader is de beste! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is de beste!. Heb je een uitzending van Mijn vader is de beste! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is de beste! gemist

Familiespelshow waarin we op zoek gaan naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend,kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het strand en in de zee met hulp van hun kind om eenplek in de finale. De vaders zijn degene die zich wagen aan spellen met veelzeggende titels als: 'onderwater rekenen','blubber memorie', 'goudmunten opduiken' en 'kokosnoten knallen'. De kids assisteren en moedigen aan. De vier mannenmoeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doetVivienne een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordtduidelijk welke vader zich ontpopt heeft tot superheld en zijn zoon of dochter kan zeggen: Mijn vader is de beste! Dezereeks is opgenomen op het eiland Bonaire. Presentatie: Viviënne van den Assem.

Uitzending gemist van Mijn vader is de beste!? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is de beste! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 30-12-2011 om 07:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!