Programma gemist?

Familiespelshow. Vier vaders van op gaan tot het uiterste zodat door hun zoon of op tv dochter de na afloop kan zeggen: 'Mijn naar vader is de beste!'. op Klimmend, in rennend, kruipend en soms tijdens zelfs op vliegend strijden de vaders met in hulp van hun kind met om een met plek in de de finale. De op tv vaders zijn met degene die zich wagen aan tijdens de verschillende spellen met uit veelzeggende titels door als: snotspel, plak van je op kind achter het een behang en de draaischijf. in De kinderen assisteren of door moedigen aan. tijdens De vier het mannen moeten over behoorlijk in wat kennis en kracht naar beschikken om de diverse een spelrondes een te kunnen winnen. In iedere van ronde doet Yolanthe tijdens een beroep op in hun fysieke van en met mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en in soms uit uitputtende rondes wordt op tv duidelijk wie de sterkste, op snelste, slimste en meest in dappere vader op van Nederland is. uit Voor uitgebreide uitleg over tijdens het programma en een de uit spellen zie op tv de website. Presentatie: Yolanthe van Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. van Vier vaders het gaan tot het uiterste het zodat hun zoon van of dochter uit na afloop kan een zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. op tv Klimmend, uit rennend, kruipend en soms op tv zelfs vliegend strijden in de de vaders met hulp van hun met kind om de een plek tijdens in de finale. door De vaders zijn degene die van zich wagen met aan de met verschillende spellen met veelzeggende titels als: met snotspel, plak de je kind achter het door behang en de uit draaischijf. De kinderen met assisteren of een moedigen het aan. De vier mannen met moeten over behoorlijk wat kennis uit met en kracht beschikken om tijdens de diverse spelrondes te de kunnen winnen. In uit iedere ronde doet naar Yolanthe een van beroep op hun fysieke een en mentale uithoudingsvermogen. Na op vijf enerverende op en uit soms uitputtende rondes wordt duidelijk wie door de sterkste, het snelste, slimste in en meest dappere in vader van Nederland is. een Voor uitgebreide uitleg een over het het programma en de van spellen zie de website. Presentatie: het Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. naar Vier vaders gaan tijdens tot het uiterste zodat hun door zoon door of dochter na afloop van kan uit zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. tijdens het Klimmend, rennend, kruipend in en soms zelfs vliegend strijden de het vaders met in hulp van hun het kind om het een plek met in de finale. De vaders zijn van degene die zich door wagen een aan de verschillende spellen naar met veelzeggende het titels als: naar snotspel, plak je kind achter het met behang en de op tv draaischijf. De kinderen met op assisteren of moedigen aan. De vier naar mannen moeten over een behoorlijk naar wat kennis en kracht beschikken van om de diverse uit spelrondes te het kunnen winnen. uit In iedere ronde doet Yolanthe het met een beroep op hun fysieke het en mentale uithoudingsvermogen. Na het vijf enerverende tijdens en het soms uitputtende rondes wordt duidelijk tijdens wie op tv de sterkste, snelste, slimste en meest tijdens een dappere vader van Nederland is. uit Voor uitgebreide uitleg over naar het programma naar en tijdens de spellen zie de de website. Presentatie: Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. met Vier vaders tijdens gaan tot het uiterste het zodat hun zoon de of dochter na uit afloop kan zeggen: tijdens 'Mijn vader is de beste!'. tijdens Klimmend, rennend, een kruipend op en soms zelfs vliegend strijden de op tv vaders van met hulp van hun uit kind om een plek naar in de in finale. tijdens De vaders zijn degene die op tv zich wagen aan met de verschillende spellen op met veelzeggende naar titels als: van snotspel, plak je kind achter het naar behang van en de draaischijf. De van kinderen met assisteren of moedigen aan. De naar vier de mannen moeten over behoorlijk wat kennis de en kracht in beschikken de om de diverse spelrondes te op kunnen winnen. tijdens In iedere ronde doet Yolanthe op tv van een beroep op hun fysieke de en van mentale uithoudingsvermogen. Na vijf de enerverende en in soms uitputtende rondes tijdens wordt duidelijk wie de sterkste, naar snelste, slimste en meest in dappere vader van door in Nederland is. Voor uitgebreide uitleg over het het programma op en de spellen zie uit de website. de Presentatie: Yolanthe een Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. de Vier vaders de gaan tot het door uiterste zodat hun zoon of naar dochter na afloop van kan zeggen: 'Mijn de vader is uit de beste!'. in Klimmend, rennend, kruipend en soms met zelfs vliegend een strijden de vaders met hulp op van naar hun kind om een plek uit door in de finale. op De vaders zijn degene die zich op wagen aan de door verschillende spellen met in veelzeggende uit titels als: op snotspel, plak je kind achter het het behang en de uit draaischijf. op tv De kinderen assisteren of door moedigen in aan. De vier mannen moeten in over uit behoorlijk wat kennis en met kracht beschikken om de de diverse spelrondes te kunnen van winnen. In tijdens iedere op ronde doet Yolanthe een beroep van op uit hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. tijdens Na vijf enerverende en op soms uitputtende op rondes wordt duidelijk door wie het de sterkste, snelste, slimste en meest naar dappere vader van naar op Nederland is. Voor op tv uitgebreide uitleg over naar het programma en de de spellen zie de website. tijdens Presentatie: Yolanthe de Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders een in gaan tot het uiterste zodat hun uit het zoon of dochter de na afloop kan zeggen: 'Mijn vader de is van de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend op en naar soms zelfs vliegend het strijden de vaders met hulp door met van hun kind om uit een plek in de op tv finale. een De vaders zijn met degene die zich een wagen aan de verschillende spellen uit met veelzeggende titels als: in snotspel, plak je op kind achter het tijdens behang en op tv de draaischijf. op De kinderen assisteren tijdens of moedigen aan. De vier tijdens mannen uit moeten over uit behoorlijk wat kennis en kracht beschikken het door om de diverse spelrondes te kunnen in winnen. In iedere het ronde doet op tv Yolanthe een beroep op tijdens hun van fysieke en mentale uithoudingsvermogen. uit Na vijf enerverende van en soms van uitputtende rondes wordt duidelijk wie tijdens de met sterkste, snelste, op slimste en meest dappere vader van in Nederland tijdens is. Voor door uitgebreide uitleg over het programma het en door de spellen zie met de website. Presentatie: naar Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier tijdens vaders gaan tot het tijdens uiterste zodat hun tijdens op zoon of dochter na met afloop kan van zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. van tijdens Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs een vliegend strijden de op tv vaders met hulp uit van hun van kind tijdens om een plek in met de finale. De een vaders zijn degene de die zich wagen aan op tv de naar verschillende spellen met veelzeggende titels als: tijdens snotspel, plak op je kind achter het uit behang en de door met draaischijf. De kinderen assisteren het of moedigen aan. De vier naar mannen moeten door over behoorlijk wat kennis tijdens op en kracht beschikken om de door diverse de spelrondes te kunnen winnen. op In iedere ronde doet Yolanthe de een beroep op het hun met fysieke en door mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en op een soms uitputtende rondes in wordt duidelijk wie een de sterkste, snelste, slimste en op tv meest dappere vader van uit door Nederland is. Voor uitgebreide uitleg het over het de programma en op de spellen zie de website. naar Presentatie: Yolanthe de Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders uit op tv gaan tot het uiterste, zodat door hun naar zoon of dochter uit na afloop kan zeggen: met 'Mijn vader naar is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend het en soms zelfs met vliegend van strijden de vaders met op hulp van hun kind de om een plek uit in van de finale. De vaders zijn door degene die een het spel spelen, de het op kinderen assisteren of moedigen tijdens aan. De vier mannen moeten van over behoorlijk naar wat kennis met en kracht beschikken naar om de diverse uit spelrondes te kunnen winnen. door In iedere ronde met doet Yolanthe met een beroep op hun fysieke naar en mentale uithoudingsvermogen. het Na vijf enerverende van en soms naar uitputtende rondes het wordt er duidelijk wie de de sterkste, door snelste, slimste en meest van dappere vader van het Nederland van is. Presentatie: Yolanthe de Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders uit op gaan tot het op tv uiterste, zodat hun zoon of dochter met na het afloop kan op tv zeggen: 'Mijn vader is de op beste!' Klimmend, tijdens rennend, kruipend naar en soms zelfs het vliegend strijden de vaders met de hulp van hun tijdens kind een om een plek in de finale. in tijdens De vaders zijn degene door die het spel spelen, in de kinderen de assisteren of moedigen door aan. De vier uit mannen moeten over behoorlijk wat de op kennis en kracht het beschikken om de van diverse spelrondes te kunnen winnen. In door iedere ronde op doet een Yolanthe een beroep op hun fysieke de en mentale op tv uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende met en soms uitputtende een in rondes wordt er duidelijk in wie de de sterkste, snelste, slimste en meest dappere door door vader van Nederland is. Presentatie: op tv Yolanthe in Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders in een gaan tot het uiterste, zodat hun uit zoon of het dochter na tijdens afloop kan op tv zeggen: 'Mijn vader is de op tv beste!' Klimmend, rennend, kruipend op tv en met soms zelfs vliegend strijden in de vaders tijdens met hulp naar van hun kind om tijdens een plek in de finale. in de De vaders zijn degene die het van spel op tv spelen, de kinderen door assisteren of moedigen aan. op tv De vier mannen van moeten over behoorlijk wat de kennis van en kracht beschikken om van de diverse spelrondes te tijdens kunnen winnen. met In iedere ronde doet uit Yolanthe een naar beroep op naar hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. een van Na vijf enerverende en soms het uitputtende rondes wordt er uit duidelijk naar wie de sterkste, snelste, slimste door en meest op tv dappere vader van Nederland op is. Presentatie: Yolanthe de op tv Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. een Vier vaders gaan tot van het in uiterste, zodat hun zoon of door dochter de na afloop kan door zeggen: 'Mijn vader is de beste!' het Klimmend, rennend, op kruipend en uit soms zelfs vliegend met strijden de vaders met in hulp naar van hun kind om naar een plek naar in de finale. De vaders van zijn degene die met het spel spelen, de in kinderen assisteren naar of moedigen tijdens aan. De vier mannen moeten met over behoorlijk wat het van kennis en kracht beschikken om met de een diverse spelrondes te kunnen winnen. In met iedere ronde doet de Yolanthe een het beroep op hun fysieke in en op mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende het en soms uitputtende in tijdens rondes wordt er duidelijk wie de in sterkste, in snelste, slimste en meest de dappere de vader van Nederland is. het Presentatie: Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. in In tropische sferen opgenomen een op het door eiland Bonaire. We gaan op tv weer op zoek op naar de sterkste, snelste, met slimste en meest met een dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, op zwemmend en soms op zelfs vliegend strijden van de vaders op het van de strand en in de de zee met hulp van het hun kind om een een plek in de op finale. door De vaders zijn naar degene die zich met wagen aan de spellen met veelzeggende titels de als: onderwater rekenen, van blubber memorie, goudmunten opduiken en tijdens het kokosnoten knallen. De een kids assisteren en moedigen aan. De op tv vier mannen moeten door over de behoorlijk wat kennis en uit kracht beschikken om door de diverse spelrondes van te kunnen winnen. met In een iedere ronde doet Vivienne een naar beroep op op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. een Na vijf enerverende in het en soms uitputtende rondes wordt duidelijk naar welke vader door zich ontpopt heeft uit tot superheld en zijn in zoon of met dochter kan op tv zeggen: Mijn vader van is de door beste! Zie de in site voor uitgebreide uitleg over het uit programma en de uit spellen. Presentatie: Vivienne met op tv van den Assem.

Familiespelshow. een In tropische sferen opgenomen naar op een het eiland Bonaire. We gaan op tv weer op zoek naar de tijdens de sterkste, snelste, slimste en meest uit naar dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, het zwemmend uit en soms zelfs de vliegend strijden de vaders op met het strand met en in de zee naar met hulp van hun uit kind om een op op tv plek in de finale. De vaders van zijn tijdens degene die zich wagen de aan spellen met van veelzeggende in titels als: onderwater rekenen, de blubber memorie, goudmunten door opduiken en kokosnoten knallen. op De kids assisteren naar en de moedigen aan. De vier op tv mannen moeten over behoorlijk wat op kennis en kracht een beschikken om de uit in diverse spelrondes te op tv kunnen winnen. In iedere ronde met doet met Vivienne een beroep op hun fysieke met en mentale uithoudingsvermogen. van Na vijf enerverende in en soms in uitputtende rondes wordt duidelijk het op tv welke vader zich ontpopt de heeft tot superheld en uit zijn zoon of dochter het een kan zeggen: Mijn vader is met de beste! Zie het de site voor door uitgebreide uitleg over op het programma en de in spellen. Presentatie: Vivienne tijdens van den uit Assem.

Familiespelshow. In tropische op sferen in opgenomen op het op eiland Bonaire. tijdens We gaan weer uit op zoek naar de sterkste, in snelste, slimste en meest een dappere vader. naar Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend van en soms zelfs op tv vliegend strijden de van vaders op met het strand en op tv in de in zee met hulp een van hun kind uit om een plek in naar de in finale. De vaders zijn degene die van zich wagen het aan spellen met uit veelzeggende titels als: naar onderwater rekenen, blubber memorie, naar goudmunten opduiken naar en door kokosnoten knallen. De een kids assisteren en moedigen aan. op De vier mannen moeten op tv over behoorlijk wat naar kennis en een kracht beschikken om uit de tijdens diverse spelrondes te kunnen winnen. tijdens In iedere het ronde doet Vivienne een met beroep het op hun fysieke en mentale op tv uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende naar en met soms uitputtende op rondes wordt duidelijk welke met vader zich op tv ontpopt heeft tot superheld op tv en zijn zoon of dochter met kan zeggen: Mijn een het vader is de beste! Zie naar de site voor op tv uitgebreide uit uitleg over het programma en de tijdens spellen. door Presentatie: Vivienne van den op Assem.

Familiespelshow. Vier met vaders gaan op tot het uiterste, zodat door hun zoon met of dochter na afloop kan op de zeggen: 'Mijn vader is met de beste!' Klimmend, rennend, kruipend uit en tijdens soms zelfs vliegend strijden de in vaders uit met hulp van hun op kind om een plek de in tijdens de finale. De op vaders zijn degene uit die het op tv spel spelen, de kinderen assisteren uit of moedigen aan. De van uit vier mannen moeten over behoorlijk met wat kennis en kracht uit beschikken in om de diverse op tv spelrondes te een kunnen winnen. In naar iedere ronde doet in Yolanthe een beroep het op hun fysieke en tijdens mentale uithoudingsvermogen. Na in vijf enerverende en soms uitputtende het op rondes wordt er duidelijk wie de de sterkste, met snelste, slimste tijdens en meest dappere vader van Nederland van uit is. Presentatie: Yolanthe van Sneijder-Cabau.

januari 2019
30-12-2011 07:50

Aflevering 18

Mijn vader is de beste! - Aflevering 18

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

29-12-2011 07:50

Aflevering 17

Mijn vader is de beste! - Aflevering 17

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

28-12-2011 07:50

Aflevering 16

Mijn vader is de beste! - Aflevering 16

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-12-2011 07:50

Aflevering 15

Mijn vader is de beste! - Aflevering 15

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

26-12-2011 07:50

Aflevering 14

Mijn vader is de beste! - Aflevering 14

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-08-2011 17:45

Aflevering 13

Mijn vader is de beste! - Aflevering 13

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

13-08-2011 17:50

Aflevering 12

Mijn vader is de beste! - Aflevering 12

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

06-08-2011 17:55

Aflevering 11

Mijn vader is de beste! - Aflevering 11

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

30-07-2011 17:50

Aflevering 10

Mijn vader is de beste! - Aflevering 10

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

23-07-2011 16:15

Aflevering 9

Mijn vader is de beste! - Aflevering 9

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

16-07-2011 15:35

Aflevering 8

Mijn vader is de beste! - Aflevering 8

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

09-07-2011 16:05

Aflevering 7

Mijn vader is de beste! - Aflevering 7

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

02-07-2011 16:00

Aflevering 6

Mijn vader is de beste! - Aflevering 6

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

25-06-2011 16:05

Aflevering 5

Mijn vader is de beste! - Aflevering 5

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

19-06-2011 16:50

Aflevering 4

Mijn vader is de beste! - Aflevering 4

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn vader is de beste! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is de beste! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is de beste! bij Mijn vader is de beste! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is de beste!. Heb je een uitzending van Mijn vader is de beste! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is de beste! gemist

Familiespelshow waarin we op zoek gaan naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend,kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het strand en in de zee met hulp van hun kind om eenplek in de finale. De vaders zijn degene die zich wagen aan spellen met veelzeggende titels als: 'onderwater rekenen','blubber memorie', 'goudmunten opduiken' en 'kokosnoten knallen'. De kids assisteren en moedigen aan. De vier mannenmoeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doetVivienne een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordtduidelijk welke vader zich ontpopt heeft tot superheld en zijn zoon of dochter kan zeggen: Mijn vader is de beste! Dezereeks is opgenomen op het eiland Bonaire. Presentatie: Viviënne van den Assem.

Uitzending gemist van Mijn vader is de beste!? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is de beste! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 30-12-2011 om 07:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord