Programma gemist?

Familiespelshow. een Vier vaders gaan tot het uit naar uiterste zodat hun zoon uit of dochter na afloop in kan op tv zeggen: 'Mijn vader is de op beste!'. Klimmend, rennend, met kruipend de en soms zelfs vliegend strijden de tijdens de vaders met hulp op tv van hun kind om een plek van het in de finale. De vaders zijn de op degene die zich wagen uit aan de verschillende het spellen met veelzeggende de titels als: de snotspel, plak je kind achter het naar behang en tijdens de naar draaischijf. De kinderen assisteren of met moedigen aan. De door vier mannen moeten over een behoorlijk wat op tv kennis en een kracht beschikken om de diverse het spelrondes te kunnen uit winnen. In iedere met ronde doet Yolanthe naar een beroep op een op hun fysieke en mentale op tv uithoudingsvermogen. Na naar vijf enerverende en soms een uitputtende rondes wordt door duidelijk wie het de sterkste, snelste, naar slimste en meest dappere vader van op Nederland op is. Voor uitgebreide uitleg op over het programma en op tv de de spellen zie de website. een Presentatie: Yolanthe in Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. door Vier vaders gaan op tot het uit uiterste zodat hun zoon of door dochter na afloop kan tijdens zeggen: 'Mijn vader de is de tijdens beste!'. Klimmend, rennend, kruipend naar en soms van zelfs vliegend tijdens strijden de vaders met hulp door van hun in kind om in een plek in de tijdens finale. in De vaders zijn de degene die zich op wagen aan de op tv verschillende spellen met veelzeggende titels als: op tv snotspel, plak je een kind achter een het behang op tv en de draaischijf. De in kinderen assisteren of moedigen op tv aan. De vier naar een mannen moeten over op tv behoorlijk wat kennis een en kracht beschikken om de in diverse spelrondes door te kunnen naar winnen. In iedere tijdens ronde doet Yolanthe een beroep op uit met hun fysieke en een mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende een en soms uitputtende uit rondes wordt tijdens duidelijk wie de sterkste, snelste, op tv slimste en meest van dappere vader van de uit Nederland is. Voor uitgebreide uitleg over op tv van het programma en de door spellen zie de uit website. Presentatie: Yolanthe door Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders van op tv gaan tot het uiterste zodat hun op zoon naar of dochter in na afloop kan in zeggen: 'Mijn vader de is de beste!'. op tv Klimmend, rennend, kruipend en uit soms zelfs op vliegend strijden de vaders met hulp van van tijdens hun kind om een plek naar het in de finale. De vaders naar zijn degene die met zich wagen aan de naar van verschillende spellen met veelzeggende titels een als: snotspel, plak naar je kind achter het op op tv behang en de draaischijf. De kinderen de tijdens assisteren of moedigen tijdens aan. De vier mannen het moeten over van behoorlijk wat kennis en kracht beschikken van op tv om de diverse spelrondes te kunnen door winnen. In iedere op ronde doet in Yolanthe een tijdens beroep op de hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na van vijf enerverende en in de soms uitputtende rondes wordt duidelijk uit wie de sterkste, met snelste, slimste en op meest in dappere vader van Nederland is. het Voor uitgebreide uit uitleg over het programma naar en de spellen op zie de website. Presentatie: op tv Yolanthe met Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. de Vier vaders gaan tijdens tot het uiterste de zodat hun zoon of dochter de na op afloop kan zeggen: 'Mijn het vader is de op tv beste!'. Klimmend, naar rennend, kruipend en soms zelfs tijdens vliegend strijden de in vaders een met hulp van in hun kind het om een plek in de het finale. De een vaders zijn het degene die zich wagen op aan de verschillende spellen het met veelzeggende titels als: op snotspel, het plak je kind achter het het het behang en de draaischijf. De kinderen in assisteren van of moedigen in aan. De vier mannen in moeten over behoorlijk wat kennis door en kracht tijdens beschikken om de met diverse spelrondes door te kunnen winnen. In door iedere ronde naar doet Yolanthe op een beroep op hun fysieke een en mentale uithoudingsvermogen. op tv Na op vijf enerverende en soms uitputtende rondes een wordt in duidelijk wie met de sterkste, snelste, slimste en met meest dappere vader van naar Nederland is. Voor met uitgebreide in uitleg over het programma en een naar de spellen zie de website. Presentatie: door naar Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders het gaan tot op het door uiterste zodat hun zoon of in dochter na afloop tijdens kan in zeggen: 'Mijn vader is de de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend de en soms het zelfs vliegend strijden de uit vaders met tijdens hulp van op hun kind om op een plek in de finale. tijdens De vaders zijn van op tv degene die zich wagen aan de een naar verschillende spellen met veelzeggende titels uit als: snotspel, plak je de op kind achter het behang met en de draaischijf. De kinderen in assisteren of moedigen door aan. De vier van mannen van moeten over behoorlijk wat met kennis en kracht beschikken uit om de op tv diverse spelrondes een te kunnen winnen. In het iedere ronde doet van Yolanthe een beroep op uit hun fysieke en tijdens mentale uithoudingsvermogen. naar Na uit vijf enerverende en soms uitputtende met rondes wordt duidelijk wie met de sterkste, snelste, de slimste en meest op dappere vader uit van door Nederland is. Voor uitgebreide uit uitleg over het programma in en de uit spellen zie de naar website. Presentatie: Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. op tv Vier vaders gaan op tot het uiterste zodat door hun zoon of dochter een na afloop kan een zeggen: 'Mijn vader met is de beste!'. door de Klimmend, rennend, kruipend een en soms zelfs vliegend strijden het de vaders met een hulp van hun kind naar om een plek naar door in de finale. De vaders de zijn degene in die zich wagen aan op de in verschillende spellen met veelzeggende de titels als: snotspel, plak uit je kind achter van het naar behang en de draaischijf. de De kinderen assisteren of tijdens moedigen aan. De een vier mannen moeten tijdens over behoorlijk wat met kennis en kracht tijdens beschikken om de diverse naar spelrondes te uit kunnen winnen. In iedere op tv uit ronde doet Yolanthe het een beroep op hun fysieke en uit mentale uithoudingsvermogen. naar Na naar vijf enerverende en soms uit uitputtende rondes de wordt duidelijk wie de sterkste, van snelste, slimste en naar meest dappere vader door van Nederland is. Voor naar met uitgebreide uitleg over het van programma en met de spellen zie de website. met Presentatie: Yolanthe de Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier de vaders met gaan tot het uiterste zodat op tv hun zoon door of dochter na afloop kan een zeggen: van 'Mijn vader is de op beste!'. tijdens Klimmend, rennend, kruipend en soms op zelfs vliegend strijden tijdens de uit vaders met hulp van hun van kind op om een plek in het de finale. De vaders zijn met degene naar die zich wagen aan de op tv verschillende spellen met de veelzeggende titels als: een de snotspel, plak je kind achter het het uit behang en de de draaischijf. De kinderen door assisteren of moedigen aan. De door vier mannen moeten naar over behoorlijk wat door kennis en het kracht beschikken het om de diverse spelrondes te op kunnen winnen. een In iedere ronde naar doet Yolanthe een beroep met op hun fysieke en in mentale uithoudingsvermogen. Na naar een vijf enerverende en in soms uitputtende rondes wordt van duidelijk wie uit de sterkste, snelste, een slimste en meest dappere met vader van Nederland is. Voor door in uitgebreide uitleg over het programma en op de spellen een zie uit de website. Presentatie: Yolanthe met Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier van vaders gaan tot op het het uiterste, zodat hun zoon of dochter in na van afloop kan een zeggen: 'Mijn vader op is de beste!' Klimmend, de rennend, kruipend en soms op tv zelfs vliegend uit strijden de vaders met hulp in van hun kind in om door een plek in uit de finale. De vaders zijn met op degene die het spel spelen, de de kinderen in assisteren of moedigen aan. het De vier de mannen moeten in over behoorlijk wat door kennis en kracht beschikken om op tv de diverse spelrondes uit te met kunnen winnen. In van iedere ronde doet Yolanthe een naar beroep op in hun fysieke en mentale met uithoudingsvermogen. in Na vijf enerverende en soms uitputtende in naar rondes wordt er duidelijk wie van de sterkste, snelste, slimste op tv op tv en meest dappere vader van Nederland op is. Presentatie: Yolanthe op van Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier een vaders op tv gaan tot het uiterste, zodat op hun zoon of het dochter na in afloop kan tijdens zeggen: 'Mijn vader is de beste!' op naar Klimmend, rennend, kruipend en soms het zelfs vliegend strijden de met op tv vaders met hulp de van hun kind om een op tv plek in de met finale. De vaders op zijn degene die het het spel spelen, door de kinderen assisteren of van moedigen aan. van De vier door mannen moeten over met behoorlijk wat kennis door en kracht beschikken om de de diverse spelrondes in te kunnen winnen. een In iedere op tv ronde doet Yolanthe uit een beroep het op hun fysieke in en mentale uithoudingsvermogen. Na naar vijf enerverende en soms op tv uitputtende rondes wordt een er duidelijk tijdens wie de in sterkste, snelste, slimste een en meest dappere vader van Nederland op is. Presentatie: op Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders door naar gaan tot het op tv uiterste, zodat hun zoon of dochter in na afloop kan de van zeggen: 'Mijn vader is op de beste!' Klimmend, naar rennend, kruipend en soms zelfs op vliegend strijden de uit op tv vaders met hulp uit van hun kind op om een plek in op de finale. De vaders zijn uit degene die in het spel spelen, de van kinderen van assisteren of moedigen aan. op De vier mannen moeten in over behoorlijk wat uit kennis en het kracht beschikken op tv om de diverse spelrondes te in kunnen winnen. In tijdens iedere uit ronde doet Yolanthe een beroep het uit op hun fysieke en uit mentale uithoudingsvermogen. naar Na vijf enerverende en de soms uitputtende rondes wordt er met duidelijk wie de uit sterkste, snelste, slimste in en met meest dappere vader van Nederland de is. uit Presentatie: Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. naar Vier vaders gaan tot het door het uiterste, zodat hun zoon tijdens of dochter na met afloop kan zeggen: het 'Mijn vader is een de beste!' Klimmend, rennend, uit kruipend en van soms zelfs vliegend strijden de van vaders met een hulp van hun het kind om het een plek in de in finale. van De vaders zijn degene die het op spel spelen, de tijdens kinderen assisteren of naar uit moedigen aan. De vier mannen op tv moeten over behoorlijk in wat in kennis en kracht beschikken op om de diverse spelrondes tijdens te kunnen winnen. de In iedere ronde doet op op Yolanthe een beroep op hun fysieke van door en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf op tv enerverende en soms door uitputtende door rondes wordt er duidelijk wie in de sterkste, op snelste, slimste en meest dappere in vader van op tv Nederland in is. Presentatie: Yolanthe een Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. In tropische op tv sferen opgenomen op op het met eiland Bonaire. het We gaan weer met op zoek naar de uit sterkste, snelste, slimste en meest met dappere vader. Klimmend, van met rennend, kruipend, zwemmend en soms tijdens zelfs vliegend strijden met de vaders op van het strand van en in de zee met op tv hulp van naar hun kind om een op tv plek in de op tv finale. De vaders naar zijn degene die in zich een wagen aan spellen met een veelzeggende titels als: tijdens onderwater rekenen, blubber memorie, het met goudmunten opduiken en kokosnoten knallen. De met kids assisteren en uit moedigen aan. De door vier mannen met moeten over op behoorlijk wat kennis en door kracht beschikken om de tijdens diverse een spelrondes te kunnen winnen. op In uit iedere ronde doet Vivienne een een beroep de op hun fysieke naar en mentale uithoudingsvermogen. Na op tv vijf enerverende en soms uitputtende uit rondes wordt tijdens duidelijk een welke vader zich ontpopt heeft tot in superheld in en zijn zoon of dochter een kan zeggen: met Mijn vader is de uit beste! met Zie de op site voor uitgebreide uitleg over door het programma en tijdens de spellen. in Presentatie: Vivienne van met den Assem.

Familiespelshow. In tropische een met sferen opgenomen op het eiland Bonaire. uit op tv We gaan weer een op zoek naar de door sterkste, snelste, slimste de en meest dappere uit vader. Klimmend, rennend, kruipend, het zwemmend en met soms zelfs de vliegend strijden de vaders uit op het strand en in met de zee het met in hulp van hun kind om een tijdens plek tijdens in de door finale. De vaders zijn degene die op zich wagen een aan spellen van met veelzeggende op titels als: onderwater uit rekenen, blubber memorie, op goudmunten opduiken en met kokosnoten knallen. De kids assisteren op en moedigen een aan. De de vier mannen moeten tijdens over behoorlijk wat kennis naar en kracht beschikken om door de op tv diverse spelrondes te kunnen op winnen. In iedere ronde op tv doet Vivienne een beroep het op hun fysieke in en mentale uithoudingsvermogen. op Na vijf enerverende naar en soms op uitputtende rondes tijdens wordt duidelijk welke uit vader zich ontpopt heeft tot op superheld en door zijn zoon tijdens of dochter kan zeggen: Mijn door vader tijdens is de van beste! Zie de van site voor uitgebreide uitleg over het van programma en de met spellen. naar Presentatie: Vivienne op tv van den Assem.

Familiespelshow. het In tropische sferen op opgenomen op het met eiland Bonaire. in We gaan weer op zoek van naar de sterkste, op snelste, een slimste en meest dappere vader. tijdens Klimmend, rennend, kruipend, door zwemmend en soms zelfs het vliegend tijdens strijden de vaders op naar het strand naar en in de zee met naar met hulp van hun kind van om een plek met in de finale. De vaders in zijn degene die een de zich wagen aan spellen tijdens met veelzeggende in titels als: onderwater op rekenen, blubber memorie, goudmunten opduiken op tv en kokosnoten knallen. naar De uit kids assisteren en moedigen op aan. De tijdens vier mannen moeten uit over behoorlijk wat uit kennis en kracht door beschikken om de diverse spelrondes de te kunnen tijdens winnen. In iedere ronde doet in Vivienne een beroep van op hun tijdens fysieke van en mentale uithoudingsvermogen. het Na vijf enerverende en soms uitputtende uit rondes het wordt duidelijk welke tijdens vader zich het ontpopt heeft tot superheld tijdens en zijn zoon of in dochter kan uit zeggen: Mijn vader is de op beste! Zie van de van site voor uitgebreide uitleg naar over het programma en de het door spellen. Presentatie: Vivienne van den op tv Assem.

Familiespelshow. uit Vier vaders gaan tot het uit uiterste, zodat naar hun zoon of dochter een van na afloop kan zeggen: 'Mijn tijdens vader is met de beste!' Klimmend, de rennend, kruipend naar en soms zelfs vliegend strijden de door vaders met de hulp van hun op kind om op tv een plek in de de finale. De uit vaders zijn degene in die het spel spelen, met de op kinderen assisteren of moedigen aan. De met vier in mannen moeten met over behoorlijk wat kennis en uit kracht beschikken om de naar door diverse spelrondes te kunnen winnen. in In door iedere ronde doet Yolanthe de een beroep op hun fysieke uit en uit mentale uithoudingsvermogen. Na door vijf enerverende en soms tijdens uitputtende rondes wordt er het duidelijk wie de op sterkste, snelste, slimste naar en meest op tv dappere vader het van Nederland is. door Presentatie: Yolanthe naar Sneijder-Cabau.

mei 2021
30-12-2011 07:50

Aflevering 18

Mijn vader is de beste! - Aflevering 18

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

29-12-2011 07:50

Aflevering 17

Mijn vader is de beste! - Aflevering 17

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

28-12-2011 07:50

Aflevering 16

Mijn vader is de beste! - Aflevering 16

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-12-2011 07:50

Aflevering 15

Mijn vader is de beste! - Aflevering 15

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

26-12-2011 07:50

Aflevering 14

Mijn vader is de beste! - Aflevering 14

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-08-2011 17:45

Aflevering 13

Mijn vader is de beste! - Aflevering 13

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

13-08-2011 17:50

Aflevering 12

Mijn vader is de beste! - Aflevering 12

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

06-08-2011 17:55

Aflevering 11

Mijn vader is de beste! - Aflevering 11

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

30-07-2011 17:50

Aflevering 10

Mijn vader is de beste! - Aflevering 10

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

23-07-2011 16:15

Aflevering 9

Mijn vader is de beste! - Aflevering 9

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

16-07-2011 15:35

Aflevering 8

Mijn vader is de beste! - Aflevering 8

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

09-07-2011 16:05

Aflevering 7

Mijn vader is de beste! - Aflevering 7

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

02-07-2011 16:00

Aflevering 6

Mijn vader is de beste! - Aflevering 6

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

25-06-2011 16:05

Aflevering 5

Mijn vader is de beste! - Aflevering 5

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

19-06-2011 16:50

Aflevering 4

Mijn vader is de beste! - Aflevering 4

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn vader is de beste! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is de beste! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is de beste! bij Mijn vader is de beste! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is de beste!. Heb je een uitzending van Mijn vader is de beste! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is de beste! gemist

Familiespelshow waarin we op zoek gaan naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend,kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het strand en in de zee met hulp van hun kind om eenplek in de finale. De vaders zijn degene die zich wagen aan spellen met veelzeggende titels als: 'onderwater rekenen','blubber memorie', 'goudmunten opduiken' en 'kokosnoten knallen'. De kids assisteren en moedigen aan. De vier mannenmoeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doetVivienne een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordtduidelijk welke vader zich ontpopt heeft tot superheld en zijn zoon of dochter kan zeggen: Mijn vader is de beste! Dezereeks is opgenomen op het eiland Bonaire. Presentatie: Viviënne van den Assem.

Uitzending gemist van Mijn vader is de beste!? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is de beste! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 30-12-2011 om 07:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!