Programma gemist?

Familiespelshow. Vier uit vaders gaan tijdens tot het uiterste zodat hun met zoon of dochter naar na afloop naar kan door zeggen: 'Mijn vader is de de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend op en soms zelfs met vliegend strijden de naar vaders met hulp een van hun met kind in om een plek in een de finale. van De vaders zijn degene het die zich wagen aan de tijdens tijdens verschillende spellen met veelzeggende titels als: op tv snotspel, plak van je de kind achter het behang op tv en de draaischijf. De kinderen het assisteren of tijdens moedigen aan. op tv De vier mannen door moeten over op behoorlijk wat kennis en kracht een beschikken om de diverse op tv in spelrondes te kunnen winnen. In iedere in ronde doet in Yolanthe een beroep van op op hun fysieke en mentale op uithoudingsvermogen. Na vijf uit enerverende en soms uitputtende met rondes op wordt duidelijk wie de sterkste, naar snelste, op slimste en meest in dappere vader van Nederland is. Voor een uitgebreide het uitleg over het programma en van de van spellen zie de website. Presentatie: op tv Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. van Vier vaders gaan uit tot het uiterste zodat door hun zoon door of dochter na afloop kan uit zeggen: door 'Mijn vader is de van beste!'. Klimmend, rennend, kruipend door en van soms zelfs vliegend strijden op tv de vaders met van hulp van hun het kind op om een plek in in de finale. op De vaders zijn van degene die zich wagen aan de met verschillende spellen met op veelzeggende titels door als: snotspel, uit plak je kind achter tijdens het behang in en de draaischijf. De tijdens kinderen assisteren of moedigen naar aan. De op tv vier mannen in moeten over behoorlijk wat kennis tijdens en kracht de beschikken om de diverse op spelrondes te van kunnen winnen. In iedere door ronde doet Yolanthe op tijdens een beroep op hun met fysieke en mentale van uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en op soms uitputtende rondes de wordt duidelijk van wie met de sterkste, snelste, in slimste en meest dappere vader van van naar Nederland is. Voor uitgebreide van uitleg over het programma op tv en de spellen zie op de website. uit Presentatie: het Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. de Vier vaders gaan tot het naar uit uiterste zodat hun op zoon of dochter de na afloop kan met zeggen: 'Mijn vader is de de beste!'. Klimmend, rennend, de kruipend en met soms zelfs op vliegend strijden de vaders met van hulp een van hun kind met om een plek in de van finale. De vaders door zijn een degene die zich van wagen aan de met verschillende spellen met veelzeggende op tv titels als: snotspel, plak je op kind achter een het behang uit en de draaischijf. De met kinderen assisteren of naar moedigen aan. De vier tijdens mannen naar moeten over de behoorlijk wat kennis tijdens en kracht beschikken om de diverse van spelrondes te in kunnen winnen. In iedere uit ronde doet Yolanthe in een op tv beroep op hun fysieke door en mentale tijdens uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende het en soms uitputtende op tv rondes het wordt duidelijk wie de sterkste, snelste, het slimste van en meest het dappere vader van Nederland is. Voor op uitgebreide uitleg tijdens over het programma en in de spellen het zie de website. Presentatie: op Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. het Vier vaders gaan het tot het uiterste de zodat hun op tv zoon of dochter op tv na afloop kan zeggen: 'Mijn vader de is de een beste!'. Klimmend, rennend, op tv kruipend en op tv soms zelfs naar vliegend strijden de in vaders met hulp op tv van hun kind op tv om een plek in de uit finale. De op tv vaders zijn van degene die zich uit wagen aan de verschillende op spellen met veelzeggende uit titels als: snotspel, met plak je kind achter tijdens het behang en de op tv naar draaischijf. De kinderen assisteren of een moedigen van aan. De vier mannen op tv moeten over naar behoorlijk wat kennis en tijdens kracht beschikken om uit de diverse van spelrondes te kunnen winnen. In iedere naar ronde een doet Yolanthe een het beroep op hun uit fysieke en mentale een uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende een en soms uit uitputtende rondes wordt uit duidelijk wie uit de sterkste, snelste, de slimste en meest dappere op tv vader van Nederland is. van Voor uitgebreide uitleg over tijdens het van programma en de spellen een zie naar de website. Presentatie: Yolanthe de Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. op tv Vier vaders gaan tot het uit uiterste zodat het hun zoon of dochter in na afloop kan naar zeggen: een 'Mijn vader is uit de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend uit en soms zelfs naar het vliegend strijden de tijdens vaders met hulp van hun kind naar om een plek door in de finale. in De vaders zijn een naar degene die zich wagen aan de de verschillende spellen met tijdens veelzeggende titels als: een snotspel, plak tijdens je kind op achter het behang en de op tv draaischijf. van De kinderen het assisteren of moedigen aan. De naar vier in mannen moeten over behoorlijk wat uit kennis op tv en kracht beschikken om de diverse door spelrondes te kunnen een op winnen. In iedere ronde doet door Yolanthe een beroep op tijdens hun fysieke door en op tv mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en op tv soms uitputtende rondes een wordt duidelijk wie van de op tv sterkste, snelste, slimste en in meest dappere vader van van Nederland is. uit Voor uitgebreide uitleg over op tv het programma en een de spellen zie door de website. op Presentatie: tijdens Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier van vaders uit gaan tot het uiterste zodat het hun zoon of een dochter na op afloop kan zeggen: van 'Mijn vader is de naar beste!'. op tv Klimmend, rennend, kruipend en door soms zelfs vliegend van strijden de vaders met hulp een van hun kind uit om door een plek in met de finale. De vaders zijn de degene van die zich wagen van aan de verschillende spellen op met een veelzeggende titels als: snotspel, plak uit je op tv kind achter het behang en op de draaischijf. door De kinderen een assisteren of moedigen tijdens aan. De vier mannen moeten over de behoorlijk wat op kennis en kracht van beschikken op om de diverse spelrondes op te kunnen tijdens winnen. In iedere ronde een doet Yolanthe een beroep op op hun fysieke tijdens en mentale uithoudingsvermogen. Na door vijf enerverende het en soms tijdens uitputtende rondes naar wordt duidelijk wie de op sterkste, snelste, slimste en de meest dappere vader van een Nederland door is. Voor uitgebreide uitleg over tijdens het programma en tijdens de spellen op zie de website. op Presentatie: Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders op naar gaan tot het uiterste zodat op hun zoon of het dochter na afloop kan door zeggen: 'Mijn uit vader is de beste!'. op Klimmend, rennend, door kruipend en met soms zelfs vliegend strijden de van door vaders met hulp van uit hun kind om een plek van in de finale. door De vaders door zijn op degene die zich wagen tijdens aan de verschillende spellen met uit veelzeggende de titels als: snotspel, plak de je kind achter door het behang en de de draaischijf. De kinderen met assisteren naar of moedigen aan. De vier een mannen uit moeten over in behoorlijk wat kennis en het kracht beschikken om de het diverse spelrondes te in kunnen winnen. In iedere in in ronde doet Yolanthe een beroep van op hun fysieke en op mentale uithoudingsvermogen. tijdens Na vijf enerverende een en soms uitputtende rondes op tv wordt duidelijk wie met de uit sterkste, snelste, slimste en meest met dappere vader van van Nederland is. Voor met uitgebreide uitleg in over het programma het en de spellen zie van de door website. Presentatie: Yolanthe van Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders van gaan tijdens tot het uiterste, zodat van hun zoon op tv of dochter na het afloop kan zeggen: 'Mijn vader in is de de beste!' Klimmend, rennend, tijdens kruipend op en soms zelfs vliegend naar strijden de uit vaders met hulp van hun uit kind om een plek de in de tijdens finale. De uit vaders zijn in degene die het van spel spelen, de het kinderen assisteren of moedigen aan. De een vier mannen in moeten over een behoorlijk wat kennis en kracht naar beschikken de om de tijdens diverse spelrondes te kunnen tijdens winnen. In iedere ronde doet op Yolanthe een beroep op tv op tv op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. naar het Na vijf enerverende van en soms uitputtende rondes wordt er naar duidelijk tijdens wie de sterkste, naar snelste, slimste en meest dappere naar vader van Nederland naar is. Presentatie: op Yolanthe een Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. het Vier vaders de gaan tot het uiterste, zodat op tv hun zoon of door dochter na afloop het kan zeggen: uit 'Mijn vader is de een beste!' Klimmend, rennend, kruipend het en soms tijdens zelfs een vliegend strijden de vaders met hulp met een van hun kind om een een plek in naar de finale. De het vaders zijn op degene die het door spel spelen, de kinderen assisteren of door moedigen aan. de De de vier mannen moeten uit over behoorlijk wat kennis en kracht op beschikken om de naar diverse spelrondes te door kunnen winnen. In naar iedere ronde met doet Yolanthe van een beroep op de hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. het Na vijf enerverende met en soms uitputtende een rondes wordt er naar duidelijk wie de tijdens het sterkste, snelste, slimste en de meest dappere op tv vader van Nederland is. Presentatie: Yolanthe naar op Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier het vaders gaan tot het de uiterste, zodat hun met zoon of dochter op tv na afloop uit kan tijdens zeggen: 'Mijn vader is door de beste!' Klimmend, rennend, kruipend van naar en soms zelfs vliegend een strijden de vaders met op tv hulp van op hun kind een om een plek in de finale. naar De vaders in zijn degene door die het spel met spelen, de kinderen een assisteren of op moedigen aan. De vier mannen moeten op tv over een behoorlijk wat kennis en uit kracht beschikken om een de met diverse spelrondes te uit kunnen winnen. In iedere een ronde doet Yolanthe een van beroep op hun door fysieke en mentale de uithoudingsvermogen. in Na vijf enerverende op tv en soms uitputtende rondes met wordt er duidelijk met wie de een sterkste, snelste, slimste en meest dappere het vader van Nederland naar is. Presentatie: uit Yolanthe het Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. door Vier vaders uit gaan tot het uiterste, het zodat hun zoon op of dochter na afloop kan een zeggen: 'Mijn vader naar is de met beste!' Klimmend, rennend, kruipend in en in soms zelfs vliegend uit strijden de vaders met uit hulp van de hun kind om uit een plek in de het finale. De vaders naar zijn degene die het uit spel uit spelen, de kinderen assisteren op tv of een moedigen aan. De vier de mannen moeten door over behoorlijk wat in kennis en kracht beschikken om de met diverse van spelrondes te kunnen winnen. uit In van iedere ronde doet Yolanthe een tijdens beroep op het hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. het Na vijf enerverende op en soms uitputtende tijdens rondes uit wordt er duidelijk wie tijdens de sterkste, op snelste, slimste en meest naar dappere vader van van Nederland is. Presentatie: tijdens Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. In tropische uit sferen opgenomen met op het eiland Bonaire. uit We gaan een weer op de zoek naar de in sterkste, snelste, slimste op tv en meest dappere vader. Klimmend, van rennend, kruipend, met zwemmend en in soms zelfs vliegend strijden de het met vaders op het het strand en in de zee met de hulp van van hun kind om een op plek naar in de finale. De in vaders zijn degene die de zich op wagen aan uit spellen met veelzeggende een titels als: onderwater rekenen, blubber door memorie, goudmunten opduiken en uit kokosnoten op knallen. De kids assisteren en in moedigen aan. De naar op vier mannen moeten over uit behoorlijk wat door kennis en kracht beschikken om de naar een diverse spelrondes te kunnen winnen. In van iedere ronde een doet Vivienne een beroep de op hun fysieke naar op en mentale uithoudingsvermogen. in Na vijf enerverende en soms uitputtende de rondes wordt duidelijk op tv welke door vader zich ontpopt heeft tot van superheld en met zijn tijdens zoon of dochter kan zeggen: van Mijn vader is de van beste! Zie de het site voor het uitgebreide uit uitleg over het programma en het de spellen. Presentatie: uit Vivienne de van den Assem.

Familiespelshow. uit In tropische sferen opgenomen op op tv het eiland Bonaire. op tv We het gaan weer op zoek naar naar de van sterkste, snelste, slimste van en meest dappere vader. Klimmend, tijdens rennend, naar kruipend, zwemmend een en soms zelfs vliegend strijden een de vaders op het met strand en het in de zee tijdens met op hulp van hun kind het om een plek in de het finale. De vaders de zijn degene door die zich wagen aan op tv spellen met veelzeggende het naar titels als: onderwater rekenen, blubber tijdens memorie, goudmunten opduiken en op het kokosnoten knallen. De kids in assisteren en het moedigen aan. De vier mannen op moeten over tijdens behoorlijk wat kennis en naar kracht beschikken naar om de diverse spelrondes met te kunnen uit winnen. In een iedere ronde doet Vivienne een de beroep van op hun fysieke en mentale in uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende tijdens en soms tijdens uitputtende van rondes wordt duidelijk welke vader een zich ontpopt heeft op tot superheld en van zijn de zoon of dochter kan op zeggen: Mijn tijdens vader is de op beste! Zie de een site voor uitgebreide uitleg over het naar programma op tv en de spellen. Presentatie: Vivienne van van den tijdens Assem.

Familiespelshow. naar In tropische uit sferen opgenomen op het eiland van Bonaire. We een gaan weer op uit zoek naar in de sterkste, snelste, in slimste en meest dappere met vader. Klimmend, op rennend, kruipend, zwemmend en soms van zelfs vliegend strijden de op tv de vaders op het strand met en in de zee met op door hulp van hun kind op om een plek een in de finale. De vaders het zijn degene die van in zich wagen aan spellen met veelzeggende de van titels als: onderwater tijdens rekenen, blubber memorie, goudmunten opduiken en op kokosnoten met knallen. De kids assisteren de en moedigen met aan. De vier mannen uit moeten over door behoorlijk wat kennis en het kracht door beschikken om de naar diverse spelrondes te kunnen winnen. In met de iedere ronde doet Vivienne een van beroep op hun fysieke met en uit mentale uithoudingsvermogen. Na van vijf enerverende en soms uitputtende de rondes wordt naar duidelijk welke op tv vader zich ontpopt heeft tot tijdens superheld en op tv zijn zoon of op tv dochter kan op tv zeggen: Mijn vader is het de beste! Zie met de site voor uitgebreide op uitleg over van het een programma en de spellen. door Presentatie: Vivienne in van den Assem.

Familiespelshow. op Vier vaders op gaan tot het uiterste, uit zodat hun zoon of van dochter na afloop kan op zeggen: 'Mijn van vader met is de beste!' Klimmend, rennend, naar kruipend en soms van zelfs vliegend strijden de naar vaders in met hulp van hun kind in om een plek door in de finale. op tv De vaders zijn op degene die op tv het spel spelen, het de kinderen uit assisteren of moedigen aan. De van vier mannen van moeten over behoorlijk in wat kennis en op tv kracht beschikken het om de op diverse spelrondes te kunnen op tv winnen. In iedere ronde doet met Yolanthe een beroep tijdens op hun uit fysieke en mentale de uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende door en door soms uitputtende in rondes wordt er door duidelijk wie de sterkste, snelste, slimste op tv en meest dappere een vader van Nederland tijdens is. tijdens Presentatie: Yolanthe op Sneijder-Cabau.

november 2018
30-12-2011 07:50

Aflevering 18

Mijn vader is de beste! - Aflevering 18

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

29-12-2011 07:50

Aflevering 17

Mijn vader is de beste! - Aflevering 17

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

28-12-2011 07:50

Aflevering 16

Mijn vader is de beste! - Aflevering 16

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-12-2011 07:50

Aflevering 15

Mijn vader is de beste! - Aflevering 15

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

26-12-2011 07:50

Aflevering 14

Mijn vader is de beste! - Aflevering 14

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-08-2011 17:45

Aflevering 13

Mijn vader is de beste! - Aflevering 13

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

13-08-2011 17:50

Aflevering 12

Mijn vader is de beste! - Aflevering 12

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

06-08-2011 17:55

Aflevering 11

Mijn vader is de beste! - Aflevering 11

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

30-07-2011 17:50

Aflevering 10

Mijn vader is de beste! - Aflevering 10

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

23-07-2011 16:15

Aflevering 9

Mijn vader is de beste! - Aflevering 9

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

16-07-2011 15:35

Aflevering 8

Mijn vader is de beste! - Aflevering 8

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

09-07-2011 16:05

Aflevering 7

Mijn vader is de beste! - Aflevering 7

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

02-07-2011 16:00

Aflevering 6

Mijn vader is de beste! - Aflevering 6

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

25-06-2011 16:05

Aflevering 5

Mijn vader is de beste! - Aflevering 5

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

19-06-2011 16:50

Aflevering 4

Mijn vader is de beste! - Aflevering 4

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn vader is de beste! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is de beste! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is de beste! bij Mijn vader is de beste! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is de beste!. Heb je een uitzending van Mijn vader is de beste! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is de beste! gemist

Familiespelshow waarin we op zoek gaan naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend,kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het strand en in de zee met hulp van hun kind om eenplek in de finale. De vaders zijn degene die zich wagen aan spellen met veelzeggende titels als: 'onderwater rekenen','blubber memorie', 'goudmunten opduiken' en 'kokosnoten knallen'. De kids assisteren en moedigen aan. De vier mannenmoeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doetVivienne een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordtduidelijk welke vader zich ontpopt heeft tot superheld en zijn zoon of dochter kan zeggen: Mijn vader is de beste! Dezereeks is opgenomen op het eiland Bonaire. Presentatie: Viviƫnne van den Assem.

Uitzending gemist van Mijn vader is de beste!? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is de beste! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 30-12-2011 om 07:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord