Programma gemist?

Familiespelshow. Vier vaders uit gaan tot het naar naar uiterste zodat hun zoon van of dochter tijdens na afloop kan tijdens zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. met Klimmend, het rennend, kruipend en soms door zelfs vliegend strijden de door vaders door met hulp op tv van hun kind op tv om een plek van in de finale. het De vaders zijn degene uit die zich wagen aan de uit de verschillende spellen met veelzeggende naar titels als: snotspel, het plak je kind de achter het behang en de naar draaischijf. De kinderen het door assisteren of moedigen een aan. De vier de mannen moeten over behoorlijk wat een kennis en kracht beschikken door om de diverse door spelrondes de te kunnen winnen. In iedere tijdens ronde doet op Yolanthe een van beroep op hun fysieke op tv en mentale uithoudingsvermogen. Na van naar vijf enerverende en soms uitputtende rondes met wordt duidelijk wie het de sterkste, snelste, uit slimste en van meest dappere vader in van Nederland is. door Voor uitgebreide uitleg een over naar het programma en de spellen de zie de op website. Presentatie: Yolanthe met Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. de Vier vaders gaan tot het het uiterste zodat hun tijdens in zoon of dochter na in afloop kan zeggen: 'Mijn vader met is op tv de beste!'. Klimmend, rennend, tijdens kruipend met en soms zelfs vliegend strijden de tijdens op tv vaders met hulp van hun kind het om een met plek in de in finale. op tv De vaders zijn degene uit die zich de wagen aan de verschillende spellen het met veelzeggende met titels als: snotspel, de plak je met kind achter het behang en de een draaischijf. De van kinderen assisteren of moedigen het aan. met De vier mannen moeten over het behoorlijk wat kennis naar en kracht beschikken de om de tijdens diverse uit spelrondes te kunnen winnen. in In iedere ronde op tv doet Yolanthe een van beroep op hun fysieke in en mentale uit uithoudingsvermogen. Na vijf in enerverende en naar soms uitputtende rondes wordt het duidelijk wie op tv de sterkste, snelste, slimste en meest van dappere door vader van Nederland is. op tv Voor uit uitgebreide uitleg over een het programma en de spellen zie uit de website. in Presentatie: de Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. met Vier vaders gaan tot het in uiterste van zodat hun tijdens zoon of dochter na afloop kan van zeggen: 'Mijn uit vader tijdens is de beste!'. Klimmend, op rennend, kruipend en soms van zelfs vliegend strijden tijdens de vaders met met hulp van hun in kind tijdens om een plek naar in de finale. De vaders op zijn de degene die zich wagen aan de de door verschillende spellen met veelzeggende titels als: uit snotspel, naar plak je kind het achter het behang en op tv de draaischijf. De van kinderen assisteren of moedigen tijdens aan. De vier tijdens mannen met moeten over behoorlijk wat kennis door en kracht beschikken tijdens om de diverse door spelrondes te in kunnen winnen. met In iedere door ronde doet Yolanthe een in beroep op hun het fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na de vijf op tv enerverende en soms uitputtende op tv rondes wordt duidelijk tijdens wie de sterkste, tijdens snelste, slimste uit en meest op tv dappere vader van Nederland van is. Voor op tv uitgebreide uitleg over van het programma en de spellen zie met de tijdens website. Presentatie: uit Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier op vaders een gaan tot het uit uiterste zodat hun zoon of naar dochter na afloop kan met zeggen: tijdens 'Mijn vader is de op tv beste!'. Klimmend, rennend, kruipend tijdens door en soms zelfs vliegend strijden op tv de vaders met met hulp op van hun kind om een uit plek de in de finale. De vaders zijn op tv degene die zich de wagen aan de tijdens verschillende van spellen met veelzeggende titels het als: snotspel, door plak je een kind achter het behang in en de draaischijf. De tijdens kinderen assisteren of uit moedigen aan. De van vier de mannen moeten over behoorlijk op wat kennis en een kracht beschikken om met de diverse spelrondes te in kunnen winnen. in In iedere ronde met doet Yolanthe een beroep op van hun fysieke met en mentale uithoudingsvermogen. op Na van vijf enerverende en soms uitputtende op rondes wordt duidelijk wie op op de sterkste, snelste, slimste met en meest dappere vader uit van Nederland is. Voor de uitgebreide uitleg over uit het programma het en de spellen zie op tv de website. in Presentatie: Yolanthe van Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. naar Vier vaders op gaan tot het de uiterste zodat hun zoon of dochter de van na afloop kan zeggen: 'Mijn uit vader is de beste!'. het het Klimmend, rennend, kruipend op en soms zelfs vliegend strijden de van vaders met hulp met van hun naar kind om in een plek in de finale. in De de vaders zijn degene die zich het wagen aan met de verschillende op tv spellen met veelzeggende titels als: een een snotspel, plak je kind op tv achter het behang en naar de draaischijf. De met kinderen assisteren op tv of moedigen aan. De vier in mannen naar moeten over behoorlijk in wat kennis en kracht op beschikken om van de diverse spelrondes te kunnen tijdens winnen. tijdens In iedere ronde het doet Yolanthe een beroep op tijdens hun fysieke en een uit mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en in soms uitputtende rondes door wordt duidelijk wie een de sterkste, een snelste, slimste en meest in dappere uit vader van in Nederland is. Voor uitgebreide van uitleg over het programma op tv en de spellen zie uit de website. op tv Presentatie: Yolanthe van Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. het Vier vaders op gaan tot het uiterste op zodat hun tijdens zoon of dochter na het afloop kan zeggen: 'Mijn in vader is op de beste!'. Klimmend, een rennend, kruipend en soms in zelfs vliegend door strijden de vaders met een hulp van uit hun kind om een de plek door in de finale. uit De vaders zijn degene die zich met in wagen aan de met verschillende spellen met veelzeggende tijdens titels als: snotspel, plak je met kind achter uit het naar behang en de draaischijf. De de kinderen assisteren de of moedigen met aan. De vier mannen tijdens moeten over de behoorlijk wat kennis en op kracht beschikken om de van diverse spelrondes te uit kunnen winnen. In tijdens iedere ronde tijdens doet Yolanthe een beroep op op hun op tv fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na naar vijf een enerverende en soms naar uitputtende rondes wordt in duidelijk wie van de sterkste, snelste, slimste in en meest tijdens dappere vader van Nederland is. door Voor van uitgebreide uitleg over het naar programma en de op spellen zie de website. van Presentatie: uit Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. tijdens Vier vaders gaan tijdens tot het uiterste zodat op tv hun zoon de of dochter na afloop kan een zeggen: 'Mijn van vader uit is de beste!'. Klimmend, op rennend, kruipend en soms tijdens zelfs vliegend strijden de door vaders met hulp naar van hun kind uit om een plek op op tv in de finale. het De vaders zijn van degene die zich wagen aan de met een verschillende spellen met veelzeggende de titels als: snotspel, plak van je het kind achter het behang en door de draaischijf. tijdens De kinderen assisteren of door moedigen op aan. De vier het mannen moeten over behoorlijk wat kennis met en kracht uit beschikken van om de diverse spelrondes te tijdens kunnen winnen. In iedere door ronde doet tijdens Yolanthe het een beroep op hun de fysieke en met mentale uithoudingsvermogen. Na vijf het enerverende en soms naar uitputtende rondes wordt duidelijk het wie van de sterkste, snelste, slimste en van meest dappere het vader van Nederland is. naar Voor uitgebreide uitleg over tijdens het op programma en de spellen zie met door de website. Presentatie: door Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders de naar gaan tot het uiterste, zodat een hun op tv zoon of dochter na op afloop kan zeggen: 'Mijn uit vader is de beste!' op tv het Klimmend, rennend, kruipend en soms tijdens zelfs vliegend strijden op de van vaders met hulp het van hun kind om een plek in in de finale. op De vaders het zijn een degene die het spel spelen, de de kinderen assisteren of door door moedigen aan. De vier uit mannen moeten over behoorlijk wat door kennis en door kracht uit beschikken om de diverse in spelrondes te kunnen winnen. In tijdens iedere tijdens ronde doet Yolanthe door een beroep op hun fysieke een met en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende naar en met soms uitputtende rondes wordt er van duidelijk van wie de sterkste, snelste, slimste uit en meest het dappere vader van het Nederland is. Presentatie: Yolanthe het uit Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier door vaders gaan van tot het door uiterste, zodat hun door zoon of dochter na afloop op tv kan door zeggen: 'Mijn vader is de beste!' door Klimmend, op tv rennend, kruipend en soms in zelfs in vliegend strijden de vaders met hulp op van hun met kind om door een plek het in de finale. De vaders de zijn degene naar die het de spel spelen, de kinderen assisteren op tv of moedigen aan. op tv De vier mannen door moeten over op behoorlijk wat kennis en kracht door beschikken om op tv de door diverse spelrondes te naar kunnen winnen. In iedere ronde een doet Yolanthe een beroep tijdens naar op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. van Na vijf de enerverende het en soms uitputtende rondes op tv wordt er duidelijk wie op tv de sterkste, snelste, in slimste naar en meest dappere met vader van Nederland op tv is. Presentatie: Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders tijdens gaan tot het op tv uiterste, het zodat hun zoon naar of dochter na de afloop kan zeggen: door 'Mijn vader is met de beste!' Klimmend, rennend, met kruipend en soms de zelfs vliegend strijden de op uit vaders met hulp in van hun kind het om een plek een in de finale. De vaders op zijn degene die het in spel uit spelen, de kinderen assisteren een of de moedigen aan. De vier mannen moeten een over behoorlijk van wat kennis en kracht op tv beschikken om de naar diverse tijdens spelrondes te in kunnen winnen. In het iedere ronde doet in Yolanthe een beroep op hun fysieke naar door en mentale uithoudingsvermogen. Na naar vijf enerverende en op tv soms uitputtende rondes wordt er het duidelijk wie de op sterkste, de snelste, slimste het en meest dappere vader van op Nederland is. Presentatie: het Yolanthe tijdens Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier door vaders uit gaan tot het uiterste, zodat hun het zoon een of dochter naar na afloop kan zeggen: 'Mijn vader tijdens is de door beste!' Klimmend, op tv rennend, kruipend en soms de zelfs vliegend door strijden de tijdens vaders met hulp van op tv hun kind op tv om een plek in de uit finale. De het vaders zijn degene die de het spel spelen, van de een kinderen assisteren of op moedigen aan. De vier op tv mannen moeten van over behoorlijk wat kennis en kracht door beschikken op tv om de naar diverse spelrondes te kunnen winnen. In van iedere met ronde doet Yolanthe een naar beroep op op hun fysieke op en mentale uithoudingsvermogen. Na uit vijf enerverende van en soms uitputtende het rondes wordt er duidelijk in wie de sterkste, uit snelste, slimste op en meest dappere tijdens vader van Nederland is. Presentatie: tijdens Yolanthe naar Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. In de tropische de sferen opgenomen op tijdens het eiland Bonaire. We gaan weer de op zoek het naar de sterkste, uit snelste, slimste door en meest dappere vader. het Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend een naar en soms zelfs tijdens vliegend strijden de op tv vaders op het strand van en in de zee door met hulp van de hun kind om de een plek naar in de finale. De vaders op op tv zijn degene die zich op tv wagen aan het spellen met veelzeggende titels als: onderwater op tv rekenen, blubber in memorie, goudmunten opduiken door en kokosnoten knallen. tijdens De kids assisteren en de de moedigen aan. De vier mannen de moeten in over behoorlijk wat kennis uit en kracht beschikken naar om de de diverse spelrondes te in kunnen winnen. In iedere het ronde doet Vivienne van een beroep op in hun fysieke en door mentale uithoudingsvermogen. de Na vijf enerverende door en soms uitputtende rondes de wordt duidelijk in welke vader zich ontpopt op heeft tot superheld de en zijn zoon of dochter met van kan zeggen: Mijn vader is de naar beste! door Zie de site voor tijdens uitgebreide uitleg op tv over het programma en de door op tv spellen. Presentatie: Vivienne op van den Assem.

Familiespelshow. tijdens In tropische sferen opgenomen op uit het van eiland Bonaire. We gaan weer op op zoek naar met de sterkste, snelste, het slimste door en meest in dappere vader. Klimmend, op tv rennend, kruipend, zwemmend naar en soms zelfs vliegend strijden de door vaders de op het strand en door in de zee met met het hulp van hun kind om een de het plek in de finale. De een vaders uit zijn degene die zich in wagen aan spellen van met veelzeggende titels als: onderwater op tv rekenen, op tv blubber memorie, de goudmunten opduiken en kokosnoten op knallen. De kids naar assisteren en moedigen aan. door De vier mannen uit moeten over behoorlijk in wat kennis door en kracht in beschikken om de uit diverse spelrondes te kunnen winnen. op In in iedere ronde doet tijdens Vivienne een beroep op op tv hun fysieke op tv en mentale uithoudingsvermogen. het Na vijf enerverende van en soms uitputtende rondes uit wordt duidelijk welke vader zich de ontpopt heeft tot op superheld en zijn met zoon of dochter in kan zeggen: op Mijn naar vader is de beste! Zie op tv de site voor met uitgebreide uitleg over het de programma de en de spellen. Presentatie: op tv Vivienne door van den Assem.

Familiespelshow. een In tropische sferen opgenomen een op het eiland Bonaire. door We tijdens gaan weer op zoek naar een de naar sterkste, snelste, slimste en meest op dappere vader. door Klimmend, rennend, met kruipend, zwemmend uit en soms zelfs vliegend naar strijden de vaders in op het strand en op in de zee door met hulp van hun met kind om een met plek in in de finale. De op tv vaders zijn door degene die met zich wagen aan spellen met veelzeggende op tv titels als: van onderwater tijdens rekenen, blubber memorie, uit goudmunten opduiken en kokosnoten op tv knallen. De kids assisteren de en van moedigen aan. De vier mannen door moeten over behoorlijk wat naar kennis en kracht in beschikken naar om de diverse spelrondes met te kunnen in winnen. In iedere ronde de doet Vivienne een tijdens beroep tijdens op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. in Na door vijf enerverende en naar soms uitputtende rondes wordt duidelijk van welke een vader zich ontpopt heeft tot op superheld en van zijn zoon een of dochter op kan zeggen: Mijn vader op tv is de beste! door Zie de site een voor uitgebreide uitleg over naar het uit programma en de spellen. Presentatie: Vivienne op van den op Assem.

Familiespelshow. Vier vaders de gaan tot naar het het uiterste, zodat hun van zoon of dochter na van afloop kan zeggen: van 'Mijn vader is de met beste!' Klimmend, rennend, van kruipend en soms zelfs tijdens vliegend op strijden de vaders met op hulp van van hun kind om een op tv plek in de finale. van De op vaders zijn degene die het in spel spelen, op tv de kinderen assisteren of de in moedigen aan. De van vier mannen moeten over behoorlijk wat in kennis uit en kracht beschikken om de op diverse spelrondes de te de kunnen winnen. In iedere ronde doet het Yolanthe een beroep een met op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. met Na vijf van enerverende en soms de uitputtende rondes wordt op tv er duidelijk wie tijdens de sterkste, van snelste, slimste met en meest dappere de vader van Nederland is. van Presentatie: Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

juni 2020
30-12-2011 07:50

Aflevering 18

Mijn vader is de beste! - Aflevering 18

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

29-12-2011 07:50

Aflevering 17

Mijn vader is de beste! - Aflevering 17

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

28-12-2011 07:50

Aflevering 16

Mijn vader is de beste! - Aflevering 16

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-12-2011 07:50

Aflevering 15

Mijn vader is de beste! - Aflevering 15

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

26-12-2011 07:50

Aflevering 14

Mijn vader is de beste! - Aflevering 14

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-08-2011 17:45

Aflevering 13

Mijn vader is de beste! - Aflevering 13

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

13-08-2011 17:50

Aflevering 12

Mijn vader is de beste! - Aflevering 12

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

06-08-2011 17:55

Aflevering 11

Mijn vader is de beste! - Aflevering 11

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

30-07-2011 17:50

Aflevering 10

Mijn vader is de beste! - Aflevering 10

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

23-07-2011 16:15

Aflevering 9

Mijn vader is de beste! - Aflevering 9

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

16-07-2011 15:35

Aflevering 8

Mijn vader is de beste! - Aflevering 8

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

09-07-2011 16:05

Aflevering 7

Mijn vader is de beste! - Aflevering 7

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

02-07-2011 16:00

Aflevering 6

Mijn vader is de beste! - Aflevering 6

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

25-06-2011 16:05

Aflevering 5

Mijn vader is de beste! - Aflevering 5

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

19-06-2011 16:50

Aflevering 4

Mijn vader is de beste! - Aflevering 4

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn vader is de beste! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is de beste! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is de beste! bij Mijn vader is de beste! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is de beste!. Heb je een uitzending van Mijn vader is de beste! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is de beste! gemist

Familiespelshow waarin we op zoek gaan naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend,kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het strand en in de zee met hulp van hun kind om eenplek in de finale. De vaders zijn degene die zich wagen aan spellen met veelzeggende titels als: 'onderwater rekenen','blubber memorie', 'goudmunten opduiken' en 'kokosnoten knallen'. De kids assisteren en moedigen aan. De vier mannenmoeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doetVivienne een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordtduidelijk welke vader zich ontpopt heeft tot superheld en zijn zoon of dochter kan zeggen: Mijn vader is de beste! Dezereeks is opgenomen op het eiland Bonaire. Presentatie: Viviƫnne van den Assem.

Uitzending gemist van Mijn vader is de beste!? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is de beste! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 30-12-2011 om 07:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!