Programma gemist?

Familiespelshow. Vier het vaders gaan tot naar het uiterste in zodat hun zoon of dochter naar na afloop kan het zeggen: 'Mijn de vader is de uit beste!'. Klimmend, van rennend, kruipend en soms het zelfs vliegend tijdens strijden de vaders op met hulp uit van hun kind van om een plek naar in de finale. De vaders zijn naar degene die het zich wagen aan de tijdens verschillende met spellen met veelzeggende op tv titels als: met snotspel, plak je kind achter het een de behang en de op tv draaischijf. De kinderen in assisteren of moedigen van aan. De vier mannen moeten over met met behoorlijk wat kennis en kracht de beschikken om naar de diverse spelrondes te op tv kunnen de winnen. In iedere ronde doet tijdens Yolanthe een op tv beroep op het hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. de Na vijf enerverende met en uit soms uitputtende rondes wordt duidelijk uit wie het de sterkste, snelste, slimste en tijdens meest dappere vader op tv van naar Nederland is. Voor uitgebreide het uitleg over het programma en in de spellen door zie de website. uit Presentatie: Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier op tv vaders gaan tot het de uiterste zodat hun een zoon of dochter een na afloop naar kan zeggen: 'Mijn vader met is de naar beste!'. Klimmend, rennend, kruipend van en door soms zelfs vliegend de strijden de vaders een met hulp van hun op tv kind om een op tv plek in de finale. in De vaders de zijn een degene die zich wagen op aan de verschillende spellen met tijdens naar veelzeggende titels als: snotspel, plak je met kind met achter het het behang en de draaischijf. een De kinderen assisteren uit of moedigen aan. De naar vier mannen moeten van over het behoorlijk wat kennis en kracht beschikken het om de diverse met spelrondes op te kunnen winnen. tijdens In iedere ronde doet in Yolanthe een tijdens beroep op hun de fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na de vijf enerverende in en soms uitputtende de rondes wordt tijdens duidelijk wie de in sterkste, snelste, door slimste en meest dappere vader de van Nederland is. uit Voor uitgebreide uitleg over op tv een het programma en de spellen zie tijdens naar de website. Presentatie: tijdens Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. van Vier vaders gaan tot van het uiterste zodat hun tijdens uit zoon of dochter na afloop kan op tv van zeggen: 'Mijn vader is op de beste!'. Klimmend, rennend, tijdens kruipend en met soms zelfs vliegend uit strijden de vaders met in hulp van hun kind van om een tijdens plek in de finale. uit op tv De vaders zijn degene die tijdens zich wagen aan de uit verschillende spellen uit met veelzeggende titels als: tijdens snotspel, naar plak je kind achter op het het behang en de draaischijf. De kinderen de assisteren van of moedigen aan. De vier op tv mannen op tv moeten over een behoorlijk wat kennis en kracht uit beschikken om in de diverse spelrondes te kunnen de een winnen. In iedere een ronde doet Yolanthe door een beroep op hun fysieke met en uit mentale uithoudingsvermogen. Na vijf in enerverende en uit soms uitputtende rondes wordt duidelijk wie van uit de sterkste, snelste, slimste naar en meest dappere de vader van Nederland is. Voor uit uitgebreide uitleg over met het programma en door de spellen door zie de website. Presentatie: tijdens Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. uit Vier vaders gaan het tot het uiterste zodat op hun zoon of het dochter na afloop in kan zeggen: 'Mijn vader op is de beste!'. naar Klimmend, de rennend, kruipend en soms zelfs op vliegend strijden de op tv vaders met hulp in van hun van kind op om een plek naar in de finale. De vaders zijn op tv degene die door zich door wagen aan de verschillende spellen met op veelzeggende titels als: door door snotspel, plak je kind op achter het behang en van de draaischijf. De kinderen uit assisteren of moedigen een aan. De vier tijdens mannen uit moeten over behoorlijk wat uit kennis en kracht beschikken een om de diverse op tv in spelrondes te kunnen winnen. In iedere naar ronde doet op tv Yolanthe een beroep van op het hun fysieke en naar mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en op soms met uitputtende rondes wordt duidelijk het wie de uit sterkste, snelste, slimste en door meest dappere vader van op tv naar Nederland is. Voor uitgebreide uitleg over naar tijdens het programma en de spellen zie op tv de website. het Presentatie: Yolanthe van Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. op tv Vier vaders gaan tot op het de uiterste zodat hun tijdens zoon of dochter na afloop door kan zeggen: 'Mijn vader met is de beste!'. van Klimmend, rennend, een kruipend een en soms zelfs vliegend strijden de het vaders door met hulp de van hun kind op tv om een plek in de finale. op tv De vaders door zijn degene die een zich wagen aan de tijdens verschillende spellen van met veelzeggende door titels als: van snotspel, plak je kind door achter het behang en de met in draaischijf. De kinderen assisteren naar of moedigen aan. De in vier mannen moeten over naar behoorlijk wat kennis de en op kracht beschikken om door de diverse spelrondes te kunnen uit winnen. In iedere van ronde doet Yolanthe naar een beroep op op tv hun fysieke op tv en uit mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende van en soms het uitputtende rondes de wordt duidelijk wie de het sterkste, snelste, slimste naar en meest dappere vader van de Nederland de is. Voor uitgebreide uitleg een over het op tv programma en de spellen zie uit de website. door Presentatie: Yolanthe door Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders in gaan tot het het van uiterste zodat hun zoon of dochter op na afloop kan in zeggen: 'Mijn met vader is de beste!'. een Klimmend, rennend, kruipend op tv en soms zelfs van vliegend strijden de door vaders naar met hulp van hun naar kind naar om een plek in de finale. op op De vaders zijn het degene die zich wagen door aan de verschillende spellen met van veelzeggende titels in als: in snotspel, plak je kind op tv achter het tijdens behang en de draaischijf. op De kinderen assisteren of tijdens moedigen op tv aan. De vier mannen moeten over door behoorlijk wat een kennis en door kracht beschikken om de diverse uit tijdens spelrondes te kunnen door winnen. In iedere ronde doet Yolanthe een een beroep een op hun in fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na tijdens vijf de enerverende en soms naar uitputtende rondes naar wordt duidelijk wie de sterkste, het snelste, slimste door en meest dappere vader op tv van Nederland met is. Voor uitgebreide uitleg over een het programma en van de spellen het zie de op tv website. Presentatie: van Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders door gaan tot het uit uiterste het zodat hun op tv zoon of dochter na afloop tijdens kan het zeggen: 'Mijn vader is door de beste!'. Klimmend, met rennend, kruipend en door soms zelfs vliegend strijden met de vaders met tijdens hulp van op hun kind om een het plek in de finale. het De vaders zijn uit degene die een zich uit wagen aan de verschillende tijdens spellen met veelzeggende op titels als: snotspel, plak je van kind achter het op behang en van de draaischijf. naar De kinderen assisteren op of moedigen op tv aan. De vier mannen moeten de over behoorlijk wat door kennis naar en kracht beschikken om de diverse een spelrondes naar te kunnen winnen. In tijdens iedere op tv ronde doet Yolanthe een beroep een op hun fysieke en met mentale uithoudingsvermogen. naar Na vijf enerverende naar en in soms uitputtende rondes op wordt duidelijk wie de sterkste, snelste, met slimste en meest naar dappere vader uit van Nederland is. tijdens Voor uitgebreide uitleg op over het door programma en de uit spellen zie de website. een Presentatie: Yolanthe het Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. op tv Vier vaders uit gaan tot het uiterste, tijdens zodat hun zoon of dochter van na het afloop kan zeggen: 'Mijn door vader is de beste!' uit Klimmend, tijdens rennend, kruipend en de soms zelfs naar vliegend strijden de vaders met op tv hulp van hun kind met om een een plek in een de finale. De de vaders zijn degene uit die het het spel spelen, de kinderen assisteren of uit moedigen aan. De de vier mannen moeten het over behoorlijk wat van door kennis en kracht beschikken een om de diverse spelrondes het te kunnen in winnen. In iedere ronde het doet Yolanthe het een beroep uit op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. op tv Na vijf naar enerverende en van soms uitputtende uit rondes wordt er uit duidelijk wie de sterkste, snelste, slimste het op en meest dappere vader van een Nederland is. door Presentatie: Yolanthe in Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier uit vaders gaan tot tijdens het uiterste, zodat hun van zoon uit of dochter het na afloop kan zeggen: een 'Mijn vader is door de beste!' Klimmend, rennend, kruipend met en soms zelfs tijdens het vliegend strijden de vaders van met hulp van naar hun kind van om een plek van in de finale. uit De vaders zijn met degene die het spel spelen, de een kinderen assisteren of de moedigen met aan. De vier mannen de moeten in over behoorlijk wat naar kennis en kracht beschikken om het de diverse spelrondes te het kunnen winnen. In de iedere een ronde doet Yolanthe van een beroep uit op hun fysieke en mentale op tv uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende tijdens uit en soms uitputtende rondes wordt naar er duidelijk wie in de sterkste, snelste, slimste op tv in en meest dappere een vader van Nederland is. Presentatie: tijdens Yolanthe een Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. van Vier vaders gaan de tot het uiterste, zodat hun door door zoon of dochter na afloop kan naar uit zeggen: 'Mijn vader is in de beste!' Klimmend, naar rennend, kruipend en soms naar zelfs met vliegend strijden de vaders met de hulp tijdens van hun kind om een het plek in uit de finale. De vaders zijn van degene het die het spel spelen, door de kinderen van assisteren of moedigen aan. uit De vier mannen moeten uit over het behoorlijk wat kennis en kracht van beschikken op om de diverse de spelrondes te kunnen door winnen. In iedere uit ronde doet op Yolanthe een beroep op hun fysieke met en mentale door uithoudingsvermogen. Na een vijf enerverende tijdens en soms uitputtende rondes wordt er op tv duidelijk in wie de sterkste, snelste, tijdens slimste en op meest dappere vader van het Nederland op tv is. Presentatie: Yolanthe naar Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders het gaan tot het een uiterste, zodat hun op zoon op of dochter na afloop naar kan zeggen: 'Mijn uit vader is de beste!' door op Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs op tv vliegend strijden een de vaders in met hulp het van hun kind om een uit plek in de finale. tijdens De vaders zijn een degene die het met in spel spelen, de naar kinderen assisteren of moedigen aan. een De vier mannen in moeten over behoorlijk wat de kennis door en kracht uit beschikken om de diverse spelrondes uit te kunnen winnen. uit In op tv iedere ronde doet Yolanthe door een beroep op hun fysieke naar en met mentale uithoudingsvermogen. Na vijf op tv enerverende en tijdens soms uitputtende rondes van wordt er duidelijk wie tijdens de sterkste, snelste, het slimste en in meest dappere vader van Nederland tijdens is. Presentatie: Yolanthe door op tv Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. In tropische een op tv sferen opgenomen op het op tv eiland Bonaire. uit We gaan weer op op tv zoek naar de sterkste, op tv snelste, de slimste en meest dappere in vader. Klimmend, rennend, met kruipend, zwemmend en soms met zelfs vliegend strijden de de vaders op het op met strand en in de met zee met hulp op tv van hun kind om een uit plek het in de finale. De naar vaders door zijn degene die zich wagen aan van spellen met met veelzeggende titels als: onderwater op door rekenen, blubber memorie, goudmunten een opduiken en op tv kokosnoten knallen. De kids assisteren en een moedigen een aan. De uit vier mannen moeten een over behoorlijk wat kennis en kracht tijdens naar beschikken om de tijdens diverse spelrondes te door kunnen winnen. In iedere ronde van doet Vivienne een de beroep op een hun fysieke op tv en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf uit enerverende en van soms uitputtende rondes op wordt duidelijk welke vader op zich ontpopt heeft van tot superheld en door zijn zoon op tv of dochter kan op tv zeggen: Mijn vader is in de beste! in Zie de site voor naar uitgebreide uitleg over tijdens het programma en de naar spellen. naar Presentatie: Vivienne van het den Assem.

Familiespelshow. naar In tropische sferen opgenomen op uit het eiland Bonaire. op tijdens We gaan weer op zoek naar tijdens de sterkste, het snelste, door slimste en meest uit dappere vader. Klimmend, met rennend, kruipend, zwemmend een en soms zelfs vliegend strijden de naar vaders op een het strand en in door de tijdens zee met op tv hulp van hun uit kind om een plek in de op tv finale. De de vaders zijn degene op die zich de wagen aan spellen met naar veelzeggende titels als: onderwater op rekenen, blubber memorie, tijdens goudmunten opduiken het en in kokosnoten knallen. De kids assisteren en door met moedigen aan. De vier uit mannen moeten over behoorlijk wat een kennis de en kracht beschikken om de op uit diverse spelrondes te het kunnen winnen. In iedere een ronde doet Vivienne een beroep tijdens op uit hun fysieke en van mentale uithoudingsvermogen. de Na vijf enerverende en een soms uitputtende rondes wordt duidelijk met welke op vader zich ontpopt heeft in tot superheld en naar zijn zoon of dochter de kan zeggen: Mijn op vader tijdens is de beste! op Zie de op tv site voor uitgebreide uitleg met over het uit programma en de spellen. Presentatie: van Vivienne uit van den Assem.

Familiespelshow. In tropische de sferen opgenomen op een het eiland Bonaire. op tv We gaan van weer op op zoek naar de op tv sterkste, snelste, slimste met en meest de dappere vader. Klimmend, door rennend, kruipend, zwemmend op tv en soms zelfs vliegend strijden de van vaders op met het het strand en in door de zee met hulp van het hun naar kind om een plek met in de op tv finale. De vaders zijn in degene die zich wagen aan uit spellen de met veelzeggende titels met als: onderwater rekenen, een blubber memorie, goudmunten opduiken van en kokosnoten knallen. uit De kids assisteren en met moedigen uit aan. De van vier mannen moeten over behoorlijk wat door kennis en van kracht beschikken om tijdens de diverse spelrondes van te de kunnen winnen. In iedere een ronde doet van Vivienne een beroep op hun fysieke een en mentale uithoudingsvermogen. de Na vijf door enerverende en soms uitputtende in rondes wordt duidelijk met op tv welke vader zich ontpopt heeft door tot tijdens superheld en zijn zoon of dochter tijdens op tv kan zeggen: Mijn vader is in de beste! in Zie de site voor uitgebreide met uitleg over het door programma en de uit spellen. door Presentatie: Vivienne van den op tv Assem.

Familiespelshow. op tv Vier vaders gaan tot in het uiterste, zodat hun op zoon of dochter van na op afloop kan zeggen: 'Mijn een vader is de beste!' naar in Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs een het vliegend strijden de met vaders met hulp van hun kind de om een plek tijdens in de finale. tijdens De vaders zijn door degene die het tijdens het spel spelen, de kinderen assisteren een of moedigen aan. De van vier mannen moeten met over behoorlijk wat op tv kennis en kracht met een beschikken om de diverse spelrondes te naar kunnen een winnen. In iedere op ronde doet op tv Yolanthe een beroep op hun fysieke naar en mentale uithoudingsvermogen. in een Na vijf enerverende en soms een uitputtende rondes op tv wordt er duidelijk de wie de sterkste, snelste, op slimste door en meest dappere vader van de Nederland is. Presentatie: Yolanthe op tv in Sneijder-Cabau.

augustus 2017
30-12-2011 07:50

Aflevering 18

Mijn vader is de beste! - Aflevering 18

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

29-12-2011 07:50

Aflevering 17

Mijn vader is de beste! - Aflevering 17

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

28-12-2011 07:50

Aflevering 16

Mijn vader is de beste! - Aflevering 16

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-12-2011 07:50

Aflevering 15

Mijn vader is de beste! - Aflevering 15

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

26-12-2011 07:50

Aflevering 14

Mijn vader is de beste! - Aflevering 14

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-08-2011 17:45

Aflevering 13

Mijn vader is de beste! - Aflevering 13

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

13-08-2011 17:50

Aflevering 12

Mijn vader is de beste! - Aflevering 12

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

06-08-2011 17:55

Aflevering 11

Mijn vader is de beste! - Aflevering 11

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

30-07-2011 17:50

Aflevering 10

Mijn vader is de beste! - Aflevering 10

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

23-07-2011 16:15

Aflevering 9

Mijn vader is de beste! - Aflevering 9

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

16-07-2011 15:35

Aflevering 8

Mijn vader is de beste! - Aflevering 8

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

09-07-2011 16:05

Aflevering 7

Mijn vader is de beste! - Aflevering 7

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

02-07-2011 16:00

Aflevering 6

Mijn vader is de beste! - Aflevering 6

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

25-06-2011 16:05

Aflevering 5

Mijn vader is de beste! - Aflevering 5

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

19-06-2011 16:50

Aflevering 4

Mijn vader is de beste! - Aflevering 4

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn vader is de beste! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is de beste! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is de beste! bij Mijn vader is de beste! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is de beste!. Heb je een uitzending van Mijn vader is de beste! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is de beste! gemist

Familiespelshow waarin we op zoek gaan naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend,kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het strand en in de zee met hulp van hun kind om eenplek in de finale. De vaders zijn degene die zich wagen aan spellen met veelzeggende titels als: 'onderwater rekenen','blubber memorie', 'goudmunten opduiken' en 'kokosnoten knallen'. De kids assisteren en moedigen aan. De vier mannenmoeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doetVivienne een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordtduidelijk welke vader zich ontpopt heeft tot superheld en zijn zoon of dochter kan zeggen: Mijn vader is de beste! Dezereeks is opgenomen op het eiland Bonaire. Presentatie: Viviƫnne van den Assem.

Uitzending gemist van Mijn vader is de beste!? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is de beste! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 30-12-2011 om 07:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord