Programma gemist?

Familiespelshow. de Vier vaders gaan tot het met uiterste de zodat hun de zoon of dochter na op tv afloop kan zeggen: 'Mijn van vader is uit de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend van en soms op tv zelfs vliegend strijden de in vaders met hulp de van hun kind de in om een plek van in de finale. De vaders zijn in degene op die zich wagen aan door de verschillende spellen met met veelzeggende titels de als: snotspel, met plak je kind achter het een behang en de uit draaischijf. De het kinderen assisteren of uit moedigen aan. tijdens De vier tijdens mannen moeten over behoorlijk wat op kennis en de kracht beschikken om de diverse op tv spelrondes te een kunnen met winnen. In iedere ronde van doet Yolanthe een beroep tijdens op van hun fysieke en in mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en in soms uitputtende rondes een van wordt duidelijk wie met de sterkste, snelste, slimste en meest op dappere vader van op tijdens Nederland is. Voor uitgebreide uitleg door over het de programma en de spellen door zie de op website. Presentatie: Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. van Vier vaders de gaan tot het uiterste door zodat hun zoon op of dochter na afloop kan tijdens zeggen: 'Mijn vader tijdens op tv is de beste!'. Klimmend, in rennend, kruipend en van soms zelfs vliegend strijden naar de vaders van met hulp het van hun kind om een op tv plek in de met finale. De vaders zijn de degene die naar zich wagen door aan de verschillende spellen uit met in veelzeggende titels als: snotspel, plak uit je kind in achter het behang en in de door draaischijf. De kinderen assisteren naar of moedigen aan. De vier in mannen moeten met over behoorlijk wat van kennis uit en kracht beschikken met om de diverse spelrondes te uit kunnen winnen. In op iedere ronde doet Yolanthe het een beroep op naar hun fysieke en uit uit mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en met soms op uitputtende rondes wordt met duidelijk wie de een sterkste, snelste, slimste op tv en meest dappere vader van met Nederland is. een Voor uitgebreide naar uitleg over op het programma en de naar spellen zie de website. van Presentatie: Yolanthe een Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier in vaders gaan door tot het naar uiterste zodat hun uit zoon of dochter op tv na afloop kan uit zeggen: 'Mijn vader van is de beste!'. Klimmend, rennend, van kruipend en soms zelfs op vliegend strijden de op vaders met in hulp van uit hun kind het om een plek in de finale. met De vaders van zijn degene die zich van wagen van aan de verschillende spellen naar met veelzeggende titels als: een van snotspel, plak je kind achter tijdens het behang tijdens en de de draaischijf. De kinderen assisteren of in moedigen aan. de De vier mannen moeten over op behoorlijk wat kennis tijdens en op tv kracht beschikken om de van diverse spelrondes tijdens te kunnen winnen. In naar iedere ronde van doet Yolanthe een beroep het op de hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. naar Na vijf enerverende en tijdens soms door uitputtende rondes wordt duidelijk wie op tv de sterkste, op tv snelste, tijdens slimste en meest dappere vader van van door Nederland is. Voor naar uitgebreide uitleg over het een programma en de uit spellen zie de van website. Presentatie: van Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier met vaders op gaan tot het met uiterste zodat hun van zoon of dochter na afloop kan op tv zeggen: 'Mijn op tv vader is de beste!'. de Klimmend, rennend, door kruipend en soms zelfs het vliegend strijden de op vaders met hulp een van hun kind van om een het plek in tijdens de finale. door De vaders zijn degene die zich met wagen aan de naar verschillende spellen op met veelzeggende titels op als: naar snotspel, plak je kind achter het naar behang en de het draaischijf. De kinderen op tijdens assisteren of moedigen aan. De vier door mannen moeten over uit behoorlijk wat op kennis en kracht door beschikken om de door diverse het spelrondes te kunnen door winnen. In iedere ronde doet Yolanthe door een met beroep op hun fysieke en door van mentale uithoudingsvermogen. Na vijf een enerverende en soms uitputtende rondes door wordt duidelijk wie door de een sterkste, snelste, slimste en een meest dappere de vader van Nederland is. Voor het uitgebreide uitleg naar over het programma uit en de met spellen zie uit de website. Presentatie: Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier uit vaders gaan tot de het uiterste van zodat hun uit zoon of dochter na afloop van kan zeggen: 'Mijn vader op is de beste!'. in Klimmend, op tv rennend, kruipend en van soms zelfs vliegend met strijden de de vaders met hulp op tv van hun kind om een plek door in de finale. op tv De vaders tijdens zijn door degene die zich wagen aan de de verschillende spellen met in veelzeggende titels als: uit snotspel, plak in je van kind achter het behang en de uit het draaischijf. De kinderen tijdens assisteren of moedigen aan. De naar vier mannen moeten over het behoorlijk wat kennis op en kracht op beschikken het om de diverse spelrondes te naar kunnen winnen. in In iedere ronde naar doet Yolanthe een naar beroep op hun fysieke met en mentale uithoudingsvermogen. Na op tv vijf enerverende het en het soms uitputtende rondes naar wordt duidelijk wie een de sterkste, snelste, slimste en meest op tv dappere op vader van door Nederland is. Voor uitgebreide uitleg door over het het programma en de tijdens spellen zie tijdens de website. Presentatie: met Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. naar Vier vaders gaan tot uit het uiterste zodat hun het zoon of dochter een na afloop kan door zeggen: 'Mijn van vader is de op beste!'. Klimmend, rennend, kruipend door en naar soms zelfs vliegend de strijden de vaders met naar hulp van hun kind met om een van plek in de een finale. De vaders zijn met degene die uit zich wagen een aan de van verschillende spellen met veelzeggende met titels als: snotspel, plak de je kind achter het van behang door en de draaischijf. van De kinderen assisteren of met moedigen naar aan. De vier op mannen moeten over behoorlijk wat naar kennis en kracht met beschikken een om de diverse spelrondes te kunnen op winnen. uit In iedere ronde doet Yolanthe het op tv een beroep op hun fysieke en op tv door mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende van en soms uitputtende rondes op tv wordt duidelijk wie een de sterkste, snelste, door slimste een en meest dappere vader van van Nederland is. Voor de uitgebreide uit uitleg over het programma door en de in spellen zie de website. Presentatie: van Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders het in gaan tot het uiterste het zodat hun de zoon of dochter na afloop het kan op tv zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. tijdens Klimmend, rennend, op tv kruipend en soms zelfs door in vliegend strijden de vaders met hulp in uit van hun kind om een plek naar in de van finale. De uit vaders zijn tijdens degene die zich wagen aan in de verschillende tijdens spellen met veelzeggende in titels als: het snotspel, plak je kind achter het van behang in en de draaischijf. De kinderen van assisteren of moedigen naar aan. De vier uit mannen moeten over door door behoorlijk wat kennis en kracht het beschikken om de in diverse met spelrondes te kunnen winnen. In iedere door ronde doet Yolanthe van naar een beroep op op tv hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na tijdens vijf enerverende op en soms uitputtende naar rondes met wordt duidelijk wie met de sterkste, snelste, slimste en meest uit het dappere vader van Nederland naar is. Voor uitgebreide op tv uitleg over het op tv programma en de spellen zie naar de tijdens website. Presentatie: Yolanthe naar Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. door Vier vaders gaan tot een het uiterste, zodat het hun zoon of door dochter door na afloop kan de zeggen: 'Mijn vader is op tv de beste!' de Klimmend, rennend, kruipend en uit soms zelfs vliegend strijden de op vaders van met hulp van hun kind naar om een in plek in de naar finale. op tv De vaders zijn degene die een het op spel spelen, de kinderen uit assisteren of moedigen aan. De de vier mannen moeten het over behoorlijk op tv wat tijdens kennis en kracht beschikken het om de naar diverse spelrondes te kunnen winnen. het In iedere ronde doet van Yolanthe een beroep tijdens de op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. op tv een Na vijf enerverende op en soms uitputtende rondes wordt het er duidelijk wie het de sterkste, snelste, slimste uit tijdens en meest dappere met vader van Nederland is. op Presentatie: Yolanthe van Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. naar Vier vaders gaan tot de het door uiterste, zodat hun zoon of van dochter na afloop kan op zeggen: door 'Mijn vader is de op beste!' Klimmend, de rennend, kruipend en soms door zelfs de vliegend strijden de een vaders met hulp van hun met kind om een naar plek in de de finale. De vaders met zijn degene die het een spel het spelen, de kinderen assisteren op tv of moedigen aan. De op tv vier mannen van moeten over een behoorlijk wat tijdens kennis en kracht beschikken om op de het diverse spelrondes te kunnen winnen. tijdens In iedere ronde door doet Yolanthe een beroep van tijdens op hun fysieke op en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf in enerverende en een soms uitputtende rondes wordt er van de duidelijk wie de sterkste, snelste, uit slimste en van meest dappere vader van naar Nederland is. Presentatie: met Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. de Vier vaders tijdens gaan tot het uiterste, naar zodat hun zoon of dochter tijdens na afloop kan door zeggen: 'Mijn vader de is de met beste!' Klimmend, rennend, in kruipend en soms zelfs door vliegend strijden op de vaders met hulp door van hun een kind om een de plek in op de finale. een De vaders zijn op degene die het van spel spelen, de kinderen de assisteren of moedigen aan. De uit vier mannen moeten het over behoorlijk door wat kennis door en kracht beschikken in om de diverse spelrondes te in kunnen winnen. In van de iedere ronde doet Yolanthe een een beroep op hun fysieke met op en mentale uithoudingsvermogen. in Na vijf enerverende en soms een uitputtende rondes wordt er uit van duidelijk wie de met sterkste, snelste, slimste en meest het dappere vader op van Nederland is. Presentatie: met Yolanthe tijdens Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. uit Vier vaders uit gaan tot het uit uiterste, zodat hun zoon tijdens of dochter na uit afloop kan zeggen: de 'Mijn vader een is de beste!' Klimmend, van rennend, kruipend naar en soms zelfs vliegend strijden de op vaders een met hulp van op tv hun kind om een op tv plek in een de finale. De vaders door zijn degene die met het spel de spelen, de kinderen assisteren de of uit moedigen aan. De vier mannen het moeten over uit behoorlijk wat kennis en kracht op beschikken om tijdens de diverse op tv spelrondes te tijdens kunnen winnen. In iedere door ronde doet een Yolanthe een beroep op hun op tv fysieke en mentale tijdens uithoudingsvermogen. Na een vijf enerverende en soms uitputtende uit rondes wordt er een duidelijk wie de naar sterkste, snelste, slimste van en door meest dappere vader van van Nederland is. Presentatie: uit Yolanthe in Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. In tropische een sferen opgenomen in op het eiland naar Bonaire. We naar gaan weer op tv op zoek naar naar de sterkste, snelste, slimste tijdens en meest dappere vader. tijdens Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend uit en van soms zelfs vliegend strijden de het de vaders op het strand en uit in de zee met de hulp van hun op kind om de een door plek in de finale. De vaders op uit zijn degene die zich wagen een aan de spellen met veelzeggende titels door als: onderwater naar rekenen, blubber memorie, door goudmunten opduiken en kokosnoten knallen. het De uit kids assisteren en moedigen aan. uit De vier mannen met moeten over behoorlijk de wat kennis en kracht een beschikken om de in diverse met spelrondes te kunnen winnen. In uit naar iedere ronde doet Vivienne een beroep het op hun van fysieke op en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf met enerverende en soms op uitputtende rondes wordt duidelijk van welke vader een zich ontpopt heeft tot van superheld en door zijn zoon of dochter het kan zeggen: Mijn tijdens vader tijdens is de door beste! Zie de site van voor uitgebreide uitleg met over het programma en het de spellen. Presentatie: Vivienne het van den de Assem.

Familiespelshow. op tv In tropische sferen opgenomen op door het op eiland Bonaire. We het gaan weer op zoek naar in tijdens de sterkste, snelste, slimste een en meest dappere vader. tijdens Klimmend, rennend, kruipend, een zwemmend en van soms zelfs vliegend strijden tijdens de vaders op de het met strand en in de zee met uit hulp op tv van hun kind om een een plek van in de finale. De vaders op de zijn degene die zich wagen aan uit het spellen met veelzeggende titels in als: onderwater rekenen, op tv blubber memorie, goudmunten opduiken en op tv kokosnoten op knallen. De van kids assisteren en moedigen aan. De in vier mannen moeten op tv over behoorlijk wat tijdens kennis en de kracht beschikken om de in diverse uit spelrondes te de kunnen winnen. In iedere het ronde doet in Vivienne een beroep op hun naar fysieke en mentale uithoudingsvermogen. op Na vijf enerverende op tv en soms uitputtende van rondes het wordt duidelijk welke vader zich door ontpopt heeft tot in een superheld en zijn zoon of het dochter kan zeggen: Mijn op tv vader is op tv de uit beste! Zie de site op tv voor uitgebreide uitleg met over het programma en de van spellen. op tv Presentatie: Vivienne van met den Assem.

Familiespelshow. In uit tropische sferen opgenomen op op het eiland tijdens Bonaire. We gaan door weer op zoek naar naar de sterkste, het snelste, slimste en meest het dappere vader. Klimmend, op tv op tv rennend, kruipend, zwemmend in en soms zelfs van vliegend strijden de vaders op tijdens het strand en naar in op tv de zee met van hulp van hun kind om een met plek op in de finale. op tv De vaders zijn degene die op zich wagen de aan spellen met een veelzeggende titels als: in onderwater rekenen, blubber memorie, het goudmunten opduiken en met een kokosnoten knallen. De het kids assisteren en moedigen aan. naar De vier mannen van moeten over behoorlijk wat een kennis in en kracht beschikken om de uit door diverse spelrondes te kunnen winnen. In van tijdens iedere ronde doet door Vivienne een beroep op met hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. op Na vijf enerverende naar en soms uit uitputtende rondes van wordt duidelijk welke de vader zich ontpopt een heeft tot superheld en uit zijn zoon op of dochter kan zeggen: een Mijn vader is de op beste! Zie een de site op tv voor uitgebreide uitleg over het met programma en op de naar spellen. Presentatie: Vivienne het van den Assem.

Familiespelshow. Vier het vaders op gaan tot het tijdens uiterste, zodat hun tijdens zoon of dochter na afloop kan door zeggen: 'Mijn een vader is de beste!' door Klimmend, op rennend, kruipend en uit soms zelfs in vliegend strijden de vaders met hulp naar met van hun kind om een plek naar uit in de finale. op tv De vaders zijn naar degene die het spel uit spelen, de naar kinderen assisteren of moedigen aan. naar De van vier mannen moeten over behoorlijk wat uit kennis en door kracht beschikken om naar de diverse tijdens spelrondes te kunnen naar winnen. In op iedere ronde doet Yolanthe een door beroep op hun het fysieke op en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf uit enerverende uit en soms uitputtende rondes wordt er het in duidelijk wie de op sterkste, snelste, slimste en meest dappere uit op vader van Nederland is. Presentatie: Yolanthe een op Sneijder-Cabau.

augustus 2019
30-12-2011 07:50

Aflevering 18

Mijn vader is de beste! - Aflevering 18

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

29-12-2011 07:50

Aflevering 17

Mijn vader is de beste! - Aflevering 17

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

28-12-2011 07:50

Aflevering 16

Mijn vader is de beste! - Aflevering 16

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-12-2011 07:50

Aflevering 15

Mijn vader is de beste! - Aflevering 15

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

26-12-2011 07:50

Aflevering 14

Mijn vader is de beste! - Aflevering 14

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-08-2011 17:45

Aflevering 13

Mijn vader is de beste! - Aflevering 13

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

13-08-2011 17:50

Aflevering 12

Mijn vader is de beste! - Aflevering 12

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

06-08-2011 17:55

Aflevering 11

Mijn vader is de beste! - Aflevering 11

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

30-07-2011 17:50

Aflevering 10

Mijn vader is de beste! - Aflevering 10

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

23-07-2011 16:15

Aflevering 9

Mijn vader is de beste! - Aflevering 9

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

16-07-2011 15:35

Aflevering 8

Mijn vader is de beste! - Aflevering 8

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

09-07-2011 16:05

Aflevering 7

Mijn vader is de beste! - Aflevering 7

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

02-07-2011 16:00

Aflevering 6

Mijn vader is de beste! - Aflevering 6

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

25-06-2011 16:05

Aflevering 5

Mijn vader is de beste! - Aflevering 5

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

19-06-2011 16:50

Aflevering 4

Mijn vader is de beste! - Aflevering 4

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn vader is de beste! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is de beste! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is de beste! bij Mijn vader is de beste! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is de beste!. Heb je een uitzending van Mijn vader is de beste! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is de beste! gemist

Familiespelshow waarin we op zoek gaan naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend,kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het strand en in de zee met hulp van hun kind om eenplek in de finale. De vaders zijn degene die zich wagen aan spellen met veelzeggende titels als: 'onderwater rekenen','blubber memorie', 'goudmunten opduiken' en 'kokosnoten knallen'. De kids assisteren en moedigen aan. De vier mannenmoeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doetVivienne een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordtduidelijk welke vader zich ontpopt heeft tot superheld en zijn zoon of dochter kan zeggen: Mijn vader is de beste! Dezereeks is opgenomen op het eiland Bonaire. Presentatie: Viviënne van den Assem.

Uitzending gemist van Mijn vader is de beste!? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is de beste! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 30-12-2011 om 07:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord