Programma gemist?

Familiespelshow. Vier een vaders in gaan tot het met uiterste zodat hun uit zoon of dochter na door afloop kan naar zeggen: 'Mijn vader tijdens is de beste!'. Klimmend, op rennend, kruipend en soms het zelfs vliegend strijden de door vaders met het hulp van met hun kind van om een plek in de finale. op tv De in vaders zijn degene die op zich wagen aan de de naar verschillende spellen met veelzeggende op tv titels als: snotspel, plak een je kind op achter het in behang en de naar draaischijf. De kinderen met assisteren of moedigen aan. De door vier op mannen moeten over behoorlijk wat kennis door en kracht van beschikken van om de diverse spelrondes door te kunnen winnen. In een iedere ronde doet uit Yolanthe tijdens een beroep op van hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na door door vijf enerverende en soms het uitputtende rondes wordt duidelijk tijdens wie de in sterkste, snelste, slimste en het meest dappere vader tijdens van Nederland is. tijdens Voor uitgebreide uitleg door over het programma en in de spellen zie de tijdens de website. Presentatie: Yolanthe het Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier de vaders gaan tot op tv het uiterste in zodat hun zoon of dochter op na de afloop kan zeggen: 'Mijn op vader is de de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend een en soms zelfs uit vliegend strijden de de vaders naar met hulp van hun met kind om met een plek in de finale. in De vaders tijdens zijn degene die zich naar wagen aan de het verschillende uit spellen met op veelzeggende titels als: snotspel, op tv plak je kind het achter het behang en op de draaischijf. van De kinderen assisteren of moedigen het aan. De uit vier mannen uit moeten over behoorlijk door wat kennis met en kracht beschikken om de diverse op tv spelrondes te kunnen tijdens van winnen. In iedere ronde in doet Yolanthe uit een beroep op hun fysieke van en mentale uithoudingsvermogen. naar Na vijf uit enerverende en soms uitputtende rondes met wordt duidelijk wie de de sterkste, snelste, tijdens met slimste en meest dappere op vader van Nederland uit is. Voor uitgebreide uitleg van over het het programma en de door spellen zie de website. naar Presentatie: in Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders op gaan tijdens tot het uiterste zodat hun van zoon of naar dochter na afloop kan het het zeggen: 'Mijn vader op tv is de beste!'. van Klimmend, rennend, kruipend en soms op zelfs vliegend het strijden de vaders met hulp naar van hun het kind om een met plek in de door finale. met De vaders zijn degene die op zich wagen op tv aan de verschillende van spellen met veelzeggende naar titels als: snotspel, plak uit je uit kind achter het behang met en de draaischijf. de De kinderen assisteren het of moedigen aan. De uit vier naar mannen moeten over behoorlijk wat op tv kennis en een kracht beschikken om de uit diverse het spelrondes te kunnen winnen. van In iedere ronde tijdens doet Yolanthe een beroep in op door hun fysieke en van mentale uithoudingsvermogen. Na vijf op enerverende en soms uitputtende uit rondes wordt duidelijk met wie in de sterkste, snelste, slimste en op tv meest dappere het vader van Nederland is. de Voor op uitgebreide uitleg over het op tv programma en de spellen uit zie de website. tijdens Presentatie: Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. uit Vier vaders gaan tot in het uiterste zodat op tv hun zoon of dochter het na afloop kan de zeggen: 'Mijn in vader het is de beste!'. Klimmend, rennend, van kruipend en soms zelfs met het vliegend strijden de vaders met met hulp van hun kind een om een naar plek in de op tv finale. De van vaders zijn degene die op tv zich wagen aan de in verschillende spellen met tijdens op tv veelzeggende titels als: snotspel, plak je naar door kind achter het behang en op de een draaischijf. De kinderen assisteren of met moedigen aan. met De vier van mannen moeten over behoorlijk wat kennis op tv en kracht beschikken met om de diverse op tv een spelrondes te kunnen winnen. In tijdens iedere ronde in doet Yolanthe een beroep op uit door hun fysieke en met mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en de soms uitputtende in rondes wordt duidelijk wie van de sterkste, snelste, een slimste door en meest uit dappere vader van Nederland is. het Voor met uitgebreide uitleg over het programma het en de het spellen zie de website. Presentatie: het Yolanthe de Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier op tv vaders gaan de tot het uiterste zodat hun door zoon of met dochter na afloop op kan zeggen: 'Mijn vader van is een de beste!'. een Klimmend, rennend, kruipend en soms in zelfs vliegend strijden de het vaders tijdens met hulp van hun van kind om een plek op in de een finale. naar De vaders zijn degene die naar zich met wagen aan de op verschillende spellen met veelzeggende titels als: op op tv snotspel, plak je kind achter de het een behang en de draaischijf. De kinderen van assisteren of op moedigen aan. De vier door mannen moeten in over behoorlijk wat met kennis en een kracht beschikken een om de diverse spelrondes te uit kunnen winnen. In in iedere ronde doet Yolanthe tijdens een beroep naar op hun op tv fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na tijdens vijf enerverende door en soms uitputtende rondes naar wordt duidelijk op wie de sterkste, snelste, met slimste op tv en meest met dappere vader van Nederland is. een Voor in uitgebreide uitleg over het door programma en de uit spellen zie tijdens de website. Presentatie: Yolanthe naar Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. de Vier vaders naar gaan tot het uiterste zodat naar hun zoon op tv of dochter na afloop naar kan zeggen: met 'Mijn vader is de beste!'. het op Klimmend, rennend, kruipend en soms naar zelfs vliegend door strijden de het vaders met hulp door van hun kind om een plek het in de finale. uit De vaders zijn een op tv degene die zich op tv wagen aan de verschillende spellen tijdens met veelzeggende titels op tv als: snotspel, plak je de kind achter het met behang het en de draaischijf. een De kinderen tijdens assisteren of moedigen de aan. De vier mannen moeten over een de behoorlijk wat kennis uit en kracht beschikken om de de diverse spelrondes te kunnen naar winnen. In iedere met ronde op doet Yolanthe een naar beroep op hun uit fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na een vijf van enerverende en soms uitputtende het rondes wordt duidelijk wie naar de sterkste, van snelste, slimste en meest de dappere uit vader van Nederland is. in Voor uitgebreide uitleg op over het met programma en de spellen zie door de website. Presentatie: op tv met Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier met vaders het gaan tot het uiterste in zodat hun zoon of van dochter na afloop uit kan zeggen: 'Mijn het vader in is de beste!'. Klimmend, de rennend, kruipend in en soms zelfs met vliegend strijden de vaders op tv met hulp van hun kind een om tijdens een plek in met de finale. de De vaders zijn degene die een zich in wagen aan de verschillende op tv spellen met veelzeggende titels als: door snotspel, een plak je kind achter het het behang tijdens en de draaischijf. het De kinderen naar assisteren of moedigen aan. De het vier met mannen moeten over behoorlijk naar wat kennis een en kracht beschikken een om de diverse een spelrondes te kunnen winnen. de In iedere ronde doet uit Yolanthe een uit beroep op hun fysieke en op tv mentale uit uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende met en soms op uitputtende rondes de wordt duidelijk wie de sterkste, in snelste, tijdens slimste en meest naar dappere vader van Nederland is. Voor het de uitgebreide uitleg over het programma en van de naar spellen zie de website. Presentatie: tijdens op Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders van gaan tot het op tv uiterste, zodat hun uit het zoon of dochter na afloop kan een zeggen: in 'Mijn vader op is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend door en op tv soms zelfs op tv vliegend strijden de vaders met de hulp van hun kind op tv van om een plek in op tv de finale. van De vaders zijn degene die uit het spel spelen, de op kinderen assisteren met of moedigen het aan. De vier een mannen moeten over behoorlijk wat de kennis en met kracht beschikken om in de diverse het spelrondes te kunnen winnen. In op op tv iedere ronde doet Yolanthe een een beroep op hun door fysieke en mentale uithoudingsvermogen. een Na vijf enerverende naar en soms uitputtende van rondes wordt uit er duidelijk wie een de sterkste, op snelste, slimste uit en meest dappere een vader van Nederland is. Presentatie: op tv Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. door Vier vaders gaan naar tot het uiterste, zodat van hun een zoon of dochter na op afloop kan zeggen: 'Mijn op tv vader is een de beste!' Klimmend, het rennend, kruipend en op soms zelfs van vliegend strijden de vaders met het hulp van een hun kind om tijdens een plek in naar de finale. De een vaders zijn degene die het het in spel spelen, de kinderen met assisteren of tijdens moedigen aan. De vier mannen moeten uit over behoorlijk wat met met kennis en kracht beschikken om de de naar diverse spelrondes te kunnen naar winnen. In iedere ronde tijdens doet Yolanthe een beroep een op hun uit fysieke en mentale uithoudingsvermogen. op Na vijf enerverende uit met en soms uitputtende rondes wordt er op tv duidelijk de wie de sterkste, van snelste, slimste en meest dappere uit vader met van Nederland is. Presentatie: Yolanthe van de Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. met Vier vaders gaan tot in het op uiterste, zodat hun zoon of dochter het na in afloop kan in zeggen: 'Mijn vader is de tijdens beste!' Klimmend, rennend, met kruipend op tv en soms zelfs vliegend strijden de tijdens op vaders met hulp van hun kind een om een de plek in in de finale. De vaders zijn tijdens degene die het naar spel spelen, de door kinderen assisteren of de moedigen aan. De op vier mannen moeten door over het behoorlijk wat kennis en kracht in op tv beschikken om de diverse spelrondes te in kunnen in winnen. In het iedere ronde doet Yolanthe een op tv beroep op hun op tv fysieke en mentale van uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende in en de soms uitputtende op rondes wordt er duidelijk wie van de in sterkste, snelste, slimste en meest van dappere vader van Nederland naar op tv is. Presentatie: Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders een gaan tot het tijdens op uiterste, zodat hun tijdens zoon of dochter na afloop kan de zeggen: 'Mijn vader de is de beste!' tijdens door Klimmend, rennend, kruipend en soms op tv zelfs vliegend uit strijden de van vaders met hulp van de hun kind om een plek uit in de de finale. op tv De vaders zijn degene die het in naar spel spelen, de kinderen assisteren op of moedigen aan. de De vier het mannen moeten met over behoorlijk wat kennis naar en kracht beschikken met om de diverse spelrondes te door met kunnen winnen. In door iedere ronde doet Yolanthe uit een beroep op hun een fysieke en tijdens mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende in en soms uitputtende naar in rondes wordt er duidelijk wie de naar op tv sterkste, snelste, slimste van en meest dappere vader van op tv Nederland is. op tv Presentatie: Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. In tropische van sferen van opgenomen op het eiland door Bonaire. uit We gaan weer op zoek van naar een de sterkste, snelste, slimste en meest in dappere vader. Klimmend, op rennend, kruipend, zwemmend met en soms het zelfs vliegend door strijden de vaders op een het strand en de in de zee met tijdens hulp van met hun kind om een naar plek naar in de finale. naar De vaders zijn uit degene die met zich wagen aan het spellen met veelzeggende titels door als: onderwater een rekenen, blubber memorie, goudmunten opduiken de en uit kokosnoten knallen. De kids assisteren en tijdens moedigen aan. een De vier mannen moeten tijdens over op tv behoorlijk wat kennis tijdens en kracht op tv beschikken om de diverse uit spelrondes te kunnen op tv winnen. In uit iedere ronde doet Vivienne een beroep op tv naar op hun fysieke en mentale van uithoudingsvermogen. uit Na vijf enerverende en soms in uitputtende rondes wordt tijdens duidelijk het welke vader zich ontpopt met heeft tot superheld uit en zijn zoon op of dochter kan door zeggen: Mijn vader is naar de beste! in Zie de site voor uitgebreide een uitleg in over het programma en de tijdens spellen. Presentatie: Vivienne met van den tijdens Assem.

Familiespelshow. door In tropische sferen opgenomen op in het naar eiland Bonaire. We gaan van weer op zoek op tv naar de sterkste, door snelste, slimste en op meest met dappere vader. Klimmend, het rennend, kruipend, zwemmend en soms naar zelfs vliegend strijden de tijdens vaders op het uit strand en in uit de zee met op hulp van hun de kind om een de plek met in de finale. De op vaders zijn degene die op op tv zich wagen aan spellen met veelzeggende tijdens titels op als: onderwater rekenen, blubber memorie, van door goudmunten opduiken en kokosnoten knallen. naar De de kids assisteren en moedigen uit aan. De vier tijdens mannen moeten over tijdens behoorlijk wat kennis het en kracht beschikken om op tv de diverse de spelrondes te kunnen winnen. In uit op iedere ronde doet Vivienne een met beroep op een hun fysieke de en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf tijdens enerverende en op soms uitputtende rondes wordt een duidelijk welke vader zich op ontpopt in heeft tot superheld en een zijn zoon of de dochter kan zeggen: Mijn naar vader is de het beste! op Zie de site voor op tv uitgebreide uitleg tijdens over het programma en de tijdens spellen. Presentatie: door Vivienne van den het Assem.

Familiespelshow. In door tropische sferen opgenomen op in het eiland Bonaire. naar in We gaan weer het op zoek naar de sterkste, het snelste, slimste de en meest dappere vader. tijdens Klimmend, rennend, kruipend, door zwemmend van en soms zelfs in vliegend strijden de vaders op het tijdens in strand en in de op zee met in hulp van hun kind om tijdens een een plek in de op tv finale. De vaders zijn op degene die de zich wagen aan spellen met veelzeggende op tv titels als: onderwater met een rekenen, blubber memorie, tijdens goudmunten opduiken en een kokosnoten knallen. De kids assisteren en het moedigen aan. De van vier mannen moeten het over behoorlijk een wat uit kennis en kracht beschikken om uit de diverse spelrondes het te tijdens kunnen winnen. In iedere een ronde doet door Vivienne een beroep op hun fysieke door met en mentale uithoudingsvermogen. de Na vijf enerverende en soms in uitputtende de rondes wordt duidelijk welke naar vader zich ontpopt heeft naar tot superheld het en zijn zoon of uit dochter door kan zeggen: Mijn vader door is de beste! Zie de op tv site voor een uitgebreide uitleg op over het programma en een de spellen. Presentatie: het Vivienne het van den Assem.

Familiespelshow. Vier vaders op tv gaan tot het in uiterste, zodat hun het in zoon of dochter het na afloop kan van zeggen: 'Mijn vader de is de beste!' Klimmend, het rennend, kruipend en uit soms zelfs vliegend op tv strijden de het vaders met hulp van hun kind naar om het een plek in het de finale. De vaders zijn op degene die naar het spel spelen, de naar kinderen assisteren de of moedigen aan. op tv De een vier mannen moeten over behoorlijk op tv wat uit kennis en kracht beschikken op tv om de diverse spelrondes op tv te kunnen winnen. naar In iedere ronde de doet Yolanthe een tijdens beroep de op hun fysieke en mentale met uithoudingsvermogen. Na vijf uit enerverende en soms door uitputtende rondes wordt er uit duidelijk wie de van de sterkste, snelste, slimste en in meest dappere vader van door Nederland uit is. Presentatie: Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

juli 2021
30-12-2011 07:50

Aflevering 18

Mijn vader is de beste! - Aflevering 18

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

29-12-2011 07:50

Aflevering 17

Mijn vader is de beste! - Aflevering 17

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

28-12-2011 07:50

Aflevering 16

Mijn vader is de beste! - Aflevering 16

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-12-2011 07:50

Aflevering 15

Mijn vader is de beste! - Aflevering 15

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

26-12-2011 07:50

Aflevering 14

Mijn vader is de beste! - Aflevering 14

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-08-2011 17:45

Aflevering 13

Mijn vader is de beste! - Aflevering 13

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

13-08-2011 17:50

Aflevering 12

Mijn vader is de beste! - Aflevering 12

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

06-08-2011 17:55

Aflevering 11

Mijn vader is de beste! - Aflevering 11

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

30-07-2011 17:50

Aflevering 10

Mijn vader is de beste! - Aflevering 10

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

23-07-2011 16:15

Aflevering 9

Mijn vader is de beste! - Aflevering 9

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

16-07-2011 15:35

Aflevering 8

Mijn vader is de beste! - Aflevering 8

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

09-07-2011 16:05

Aflevering 7

Mijn vader is de beste! - Aflevering 7

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

02-07-2011 16:00

Aflevering 6

Mijn vader is de beste! - Aflevering 6

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

25-06-2011 16:05

Aflevering 5

Mijn vader is de beste! - Aflevering 5

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

19-06-2011 16:50

Aflevering 4

Mijn vader is de beste! - Aflevering 4

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn vader is de beste! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is de beste! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is de beste! bij Mijn vader is de beste! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is de beste!. Heb je een uitzending van Mijn vader is de beste! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is de beste! gemist

Familiespelshow waarin we op zoek gaan naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend,kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het strand en in de zee met hulp van hun kind om eenplek in de finale. De vaders zijn degene die zich wagen aan spellen met veelzeggende titels als: 'onderwater rekenen','blubber memorie', 'goudmunten opduiken' en 'kokosnoten knallen'. De kids assisteren en moedigen aan. De vier mannenmoeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doetVivienne een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordtduidelijk welke vader zich ontpopt heeft tot superheld en zijn zoon of dochter kan zeggen: Mijn vader is de beste! Dezereeks is opgenomen op het eiland Bonaire. Presentatie: Viviƫnne van den Assem.

Uitzending gemist van Mijn vader is de beste!? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is de beste! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 30-12-2011 om 07:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!