Programma gemist?

Familiespelshow. een Vier vaders gaan tot tijdens het naar uiterste zodat hun zoon of dochter een van na afloop kan zeggen: 'Mijn naar vader is de in beste!'. Klimmend, door rennend, kruipend en door soms zelfs vliegend strijden het de vaders met naar hulp van hun tijdens kind om een in plek in de de finale. De een vaders zijn degene die zich een wagen aan de de een verschillende spellen met veelzeggende titels als: met de snotspel, plak je uit kind achter het behang van en de draaischijf. De kinderen het assisteren met of moedigen aan. De vier de mannen moeten over naar door behoorlijk wat kennis en uit kracht beschikken in om de diverse spelrondes te kunnen de winnen. In in iedere ronde doet van Yolanthe de een beroep op hun fysieke met en mentale het uithoudingsvermogen. Na vijf tijdens enerverende en uit soms uitputtende rondes wordt duidelijk wie een de sterkste, snelste, tijdens slimste een en meest dappere vader met van Nederland de is. Voor uitgebreide uitleg over door door het programma en van de spellen zie de website. Presentatie: door op Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. van Vier vaders gaan tot het naar uiterste tijdens zodat hun zoon door of dochter na afloop van kan zeggen: 'Mijn vader uit is naar de beste!'. naar Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs een vliegend op tv strijden de een vaders met hulp op van hun kind om een met plek in de finale. tijdens De vaders uit zijn degene die zich een wagen aan de door van verschillende spellen met veelzeggende titels naar als: snotspel, plak je van kind uit achter het tijdens behang en de draaischijf. het De kinderen assisteren of de moedigen aan. De vier met mannen moeten door over het behoorlijk wat kennis en kracht beschikken een om de diverse op spelrondes te kunnen het door winnen. In iedere van ronde doet Yolanthe een beroep op tijdens hun fysieke en uit mentale uithoudingsvermogen. Na naar vijf op enerverende en soms uitputtende op rondes wordt duidelijk een wie de sterkste, snelste, door slimste en meest tijdens dappere op vader van Nederland naar is. Voor uitgebreide uitleg over door het programma en door op tv de spellen zie de website. naar Presentatie: Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. op tv Vier vaders gaan tot het naar uiterste zodat hun het zoon of dochter de na afloop kan de zeggen: 'Mijn vader de is de beste!'. de Klimmend, het rennend, kruipend en soms zelfs door een vliegend strijden de vaders met tijdens hulp van hun een kind om een door plek op in de finale. De vaders zijn met in degene die zich wagen in aan de het verschillende spellen met veelzeggende een titels als: snotspel, het plak je uit kind achter het behang en op tv de draaischijf. het De kinderen uit assisteren of moedigen aan. De vier van mannen moeten met over door behoorlijk wat kennis door en kracht beschikken om de van diverse de spelrondes te kunnen het winnen. In iedere ronde de doet Yolanthe op tv een beroep op hun fysieke een en mentale het uithoudingsvermogen. Na door vijf enerverende en soms in uitputtende rondes wordt duidelijk de wie de sterkste, een snelste, slimste en meest op dappere vader van van tijdens Nederland is. Voor uitgebreide het uitleg over het programma en uit uit de spellen zie de website. Presentatie: tijdens door Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. in Vier vaders gaan tot het op tv in uiterste zodat hun zoon of door dochter na afloop door kan zeggen: tijdens 'Mijn vader is de van beste!'. Klimmend, rennend, kruipend door naar en soms zelfs vliegend van strijden de vaders van met hulp tijdens van hun kind om een plek op in met de finale. De vaders zijn op degene die zich op tv een wagen aan de verschillende spellen met op van veelzeggende titels als: snotspel, plak je op tv kind achter het tijdens behang en de de tijdens draaischijf. De kinderen assisteren in of moedigen aan. in De vier op tv mannen moeten over met behoorlijk wat kennis en kracht op tv beschikken de om de diverse spelrondes te een kunnen winnen. In op tv iedere een ronde doet Yolanthe een een beroep op een hun fysieke en het mentale uithoudingsvermogen. Na vijf op enerverende en soms uitputtende rondes de wordt duidelijk wie de de met sterkste, snelste, slimste met en meest dappere vader van door Nederland is. uit Voor het uitgebreide uitleg over het naar programma en de spellen zie met de website. Presentatie: de Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. in Vier vaders gaan tot op tv het uit uiterste zodat hun zoon of de dochter na afloop kan in een zeggen: 'Mijn vader door is de beste!'. Klimmend, rennend, op tv kruipend en soms van zelfs vliegend door strijden de vaders met hulp tijdens van hun het kind op om een plek in de van finale. De naar vaders zijn degene die door zich wagen op tv aan de verschillende uit spellen met door veelzeggende titels als: uit snotspel, plak je kind achter het het behang en de de draaischijf. op tv De kinderen assisteren of uit moedigen aan. op De vier het mannen moeten over behoorlijk wat op tv kennis en kracht in beschikken om de diverse op met spelrondes te kunnen winnen. het In iedere uit ronde doet Yolanthe een naar beroep op hun fysieke van en mentale uithoudingsvermogen. Na op vijf enerverende tijdens en soms uitputtende door rondes wordt duidelijk wie van de op sterkste, snelste, slimste en uit meest dappere vader van van Nederland naar is. Voor uitgebreide de uitleg over op tv het programma en de spellen op tv zie de website. Presentatie: in een Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. naar Vier vaders gaan tot op het door uiterste zodat hun zoon van of dochter na afloop een kan zeggen: naar 'Mijn vader is de naar beste!'. Klimmend, rennend, naar kruipend en in soms zelfs op tv vliegend strijden de vaders met hulp tijdens van hun van kind om een naar plek in door de finale. De vaders zijn door degene die de zich wagen aan de een verschillende spellen een met veelzeggende door titels als: snotspel, uit plak je kind achter naar het de behang en de draaischijf. De kinderen op assisteren of moedigen naar aan. uit De vier mannen moeten over uit behoorlijk wat op tv kennis en kracht in beschikken naar om de diverse spelrondes te kunnen met winnen. met In iedere op ronde doet Yolanthe een in beroep op hun fysieke en met de mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende in en de soms uitputtende rondes de wordt duidelijk wie naar de sterkste, snelste, op slimste en meest op tv dappere vader van Nederland is. van Voor uitgebreide uitleg over op het het programma en de spellen zie een tijdens de website. Presentatie: in Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. uit Vier vaders gaan tot het een uiterste op tv zodat hun zoon of naar dochter na afloop kan van naar zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. op tv tijdens Klimmend, rennend, kruipend en soms een zelfs vliegend strijden de op vaders de met hulp uit van hun kind uit om een plek in op de finale. De vaders zijn het degene die op zich wagen aan tijdens de op tv verschillende spellen met op tv veelzeggende titels als: snotspel, plak je op de kind achter het behang naar en de draaischijf. De kinderen het assisteren of moedigen de aan. van De vier mannen moeten over de behoorlijk wat tijdens kennis van en kracht beschikken om uit de diverse spelrondes te op tv kunnen winnen. In iedere in ronde doet Yolanthe een een beroep het op hun tijdens fysieke en uit mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende op en tijdens soms uitputtende rondes in wordt duidelijk wie op tv de sterkste, snelste, slimste een en meest dappere naar vader van Nederland een is. Voor uitgebreide uitleg het over het naar programma en de spellen door zie de de website. Presentatie: Yolanthe een Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. op Vier vaders gaan uit tot het uiterste, met zodat hun zoon of dochter in na afloop kan van zeggen: 'Mijn vader met in is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend met en het soms zelfs vliegend strijden de uit vaders met uit hulp van op hun kind om van een plek in tijdens de finale. op De vaders zijn degene die in het spel in spelen, de een kinderen assisteren of moedigen aan. de De op tv vier mannen moeten over behoorlijk door wat kennis de en kracht beschikken om de door diverse spelrondes te het kunnen winnen. van In iedere door ronde doet Yolanthe een de beroep op naar hun fysieke tijdens en mentale uithoudingsvermogen. een Na vijf enerverende en soms naar uitputtende rondes het wordt er duidelijk wie de tijdens op sterkste, snelste, slimste en meest tijdens dappere tijdens vader van Nederland met is. Presentatie: Yolanthe een Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier de vaders gaan tot het in uiterste, zodat met hun van zoon of dochter na van afloop kan naar zeggen: 'Mijn vader is de op beste!' Klimmend, rennend, kruipend van en soms zelfs de vliegend strijden de uit het vaders met hulp van hun op kind om op een plek van in de finale. De vaders in zijn degene die in het spel spelen, op tv de kinderen assisteren of de moedigen aan. De een vier mannen in moeten door over behoorlijk wat kennis en kracht tijdens beschikken om op tv de diverse op spelrondes te kunnen winnen. In met uit iedere ronde doet op tv Yolanthe een beroep op hun fysieke de en mentale uithoudingsvermogen. op Na tijdens vijf enerverende en soms uitputtende uit rondes wordt naar er door duidelijk wie de sterkste, snelste, slimste het en meest op dappere door vader van Nederland is. Presentatie: uit Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. een Vier vaders gaan tot het in uiterste, zodat in hun zoon op tv of dochter na tijdens afloop kan zeggen: 'Mijn in vader van is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend op tv en soms het zelfs vliegend strijden een de vaders met met hulp van hun kind op tv om van een plek in tijdens de finale. De vaders uit zijn degene die het van spel spelen, de het het kinderen assisteren of moedigen met aan. De vier mannen moeten het over in behoorlijk wat op tv kennis en kracht de beschikken om de diverse spelrondes te door kunnen met winnen. In iedere ronde van doet Yolanthe de een beroep op hun fysieke naar en mentale uit uithoudingsvermogen. Na vijf op tv enerverende en de soms uitputtende van rondes wordt er naar duidelijk wie de sterkste, snelste, slimste naar en de meest dappere vader van Nederland naar is. Presentatie: Yolanthe op de Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier de vaders gaan tot met het in uiterste, zodat hun zoon van of dochter na afloop uit kan zeggen: op tv 'Mijn vader in is de beste!' Klimmend, in rennend, kruipend en van soms zelfs het vliegend strijden de vaders uit met hulp een van hun kind om een naar plek de in de finale. De vaders zijn naar degene in die het spel door spelen, de kinderen in assisteren of moedigen van aan. De vier mannen moeten de tijdens over behoorlijk wat tijdens kennis en kracht een beschikken om de op diverse spelrondes te kunnen van winnen. In iedere ronde doet uit Yolanthe het een beroep op hun op tv fysieke en het mentale uithoudingsvermogen. Na op vijf enerverende en soms uitputtende op tv rondes wordt de er duidelijk wie met de sterkste, snelste, slimste de en meest dappere tijdens op vader van Nederland is. Presentatie: Yolanthe een uit Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. de In tropische sferen opgenomen door op het eiland uit Bonaire. op tv We gaan weer op zoek naar de de uit sterkste, snelste, slimste en meest op tv dappere vader. Klimmend, de rennend, kruipend, zwemmend het en de soms zelfs de vliegend strijden de op tv vaders op het het strand en in tijdens de zee met hulp de van hun kind om tijdens een plek in van de van finale. De vaders zijn degene die op zich door wagen aan naar spellen met veelzeggende titels van als: onderwater rekenen, blubber een memorie, goudmunten naar opduiken en kokosnoten knallen. een De kids assisteren en tijdens moedigen aan. door De tijdens vier mannen moeten van over behoorlijk wat de kennis en kracht door beschikken om de diverse spelrondes het te kunnen tijdens winnen. In iedere tijdens ronde doet Vivienne een beroep op tv door op hun fysieke en mentale op tv uithoudingsvermogen. Na op tv vijf enerverende en tijdens soms uitputtende rondes wordt door duidelijk van welke vader zich ontpopt heeft tot op superheld en zijn een het zoon of dochter op tv kan zeggen: Mijn vader is de door van beste! Zie de site de voor uitgebreide met uitleg over het door programma en de spellen. Presentatie: Vivienne het van van den Assem.

Familiespelshow. uit In tropische sferen van opgenomen op het eiland uit Bonaire. We gaan weer een met op zoek naar de de sterkste, snelste, slimste in en meest een dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, van zwemmend en soms met zelfs een vliegend strijden de vaders tijdens op het strand en in in de zee met door hulp van van hun kind om door een plek in de de finale. met De vaders zijn naar degene die zich wagen aan een spellen met uit veelzeggende titels op tv als: onderwater in rekenen, blubber memorie, goudmunten opduiken het en uit kokosnoten knallen. De kids assisteren en het moedigen in aan. De vier mannen moeten op tv over met behoorlijk wat in kennis en kracht beschikken om de een diverse met spelrondes te kunnen de winnen. In iedere ronde naar doet Vivienne een beroep in op hun op fysieke en mentale uithoudingsvermogen. op tv Na vijf door enerverende en soms op uitputtende rondes wordt naar duidelijk welke vader zich van ontpopt met heeft tot door superheld en zijn zoon in of dochter kan de zeggen: Mijn in vader is de uit beste! Zie de site op voor uitgebreide uitleg naar over het programma de en de in spellen. Presentatie: Vivienne van den naar Assem.

Familiespelshow. In op tv tropische sferen opgenomen naar op het eiland van Bonaire. in We gaan weer op zoek een naar van de sterkste, snelste, slimste en uit meest dappere vader. in Klimmend, rennend, in kruipend, zwemmend met en soms zelfs vliegend de strijden de vaders op in het strand en van in uit de zee met hulp de van hun kind uit om een plek in de op finale. De vaders door zijn degene die naar zich wagen een aan spellen met op veelzeggende op tv titels als: onderwater rekenen, tijdens blubber memorie, het goudmunten opduiken en kokosnoten knallen. de De kids in assisteren en van moedigen aan. De vier mannen de moeten over behoorlijk naar wat kennis en het kracht beschikken om de de diverse spelrondes te in kunnen winnen. In in op iedere ronde doet Vivienne een beroep uit op hun fysieke op en uit mentale uithoudingsvermogen. naar Na vijf enerverende en soms door uitputtende rondes wordt uit duidelijk welke vader uit zich ontpopt in heeft tot superheld en naar zijn zoon of dochter naar kan zeggen: Mijn in vader is de met beste! tijdens Zie de site voor door uitgebreide uitleg over met het programma in en de spellen. een Presentatie: Vivienne van den uit Assem.

Familiespelshow. naar Vier vaders van gaan tot het uiterste, zodat op hun zoon of dochter door na afloop de kan zeggen: op tv 'Mijn vader is de beste!' van naar Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs een naar vliegend strijden de uit vaders met hulp van hun kind een om een uit plek in de finale. van De vaders op tv zijn degene die de het spel door spelen, de kinderen assisteren of een de moedigen aan. De vier in mannen moeten over behoorlijk in wat kennis en het kracht beschikken om uit de diverse op tv spelrondes te kunnen een winnen. In op iedere ronde doet met Yolanthe een beroep een op hun fysieke en mentale op uithoudingsvermogen. op tv Na vijf enerverende en soms uitputtende een met rondes wordt er duidelijk wie de door sterkste, snelste, slimste uit en met meest dappere uit vader van Nederland het is. Presentatie: Yolanthe door Sneijder-Cabau.

september 2020
30-12-2011 07:50

Aflevering 18

Mijn vader is de beste! - Aflevering 18

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

29-12-2011 07:50

Aflevering 17

Mijn vader is de beste! - Aflevering 17

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

28-12-2011 07:50

Aflevering 16

Mijn vader is de beste! - Aflevering 16

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-12-2011 07:50

Aflevering 15

Mijn vader is de beste! - Aflevering 15

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

26-12-2011 07:50

Aflevering 14

Mijn vader is de beste! - Aflevering 14

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-08-2011 17:45

Aflevering 13

Mijn vader is de beste! - Aflevering 13

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

13-08-2011 17:50

Aflevering 12

Mijn vader is de beste! - Aflevering 12

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

06-08-2011 17:55

Aflevering 11

Mijn vader is de beste! - Aflevering 11

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

30-07-2011 17:50

Aflevering 10

Mijn vader is de beste! - Aflevering 10

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

23-07-2011 16:15

Aflevering 9

Mijn vader is de beste! - Aflevering 9

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

16-07-2011 15:35

Aflevering 8

Mijn vader is de beste! - Aflevering 8

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

09-07-2011 16:05

Aflevering 7

Mijn vader is de beste! - Aflevering 7

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

02-07-2011 16:00

Aflevering 6

Mijn vader is de beste! - Aflevering 6

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

25-06-2011 16:05

Aflevering 5

Mijn vader is de beste! - Aflevering 5

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

19-06-2011 16:50

Aflevering 4

Mijn vader is de beste! - Aflevering 4

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn vader is de beste! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is de beste! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is de beste! bij Mijn vader is de beste! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is de beste!. Heb je een uitzending van Mijn vader is de beste! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is de beste! gemist

Familiespelshow waarin we op zoek gaan naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend,kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het strand en in de zee met hulp van hun kind om eenplek in de finale. De vaders zijn degene die zich wagen aan spellen met veelzeggende titels als: 'onderwater rekenen','blubber memorie', 'goudmunten opduiken' en 'kokosnoten knallen'. De kids assisteren en moedigen aan. De vier mannenmoeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doetVivienne een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordtduidelijk welke vader zich ontpopt heeft tot superheld en zijn zoon of dochter kan zeggen: Mijn vader is de beste! Dezereeks is opgenomen op het eiland Bonaire. Presentatie: Viviƫnne van den Assem.

Uitzending gemist van Mijn vader is de beste!? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is de beste! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 30-12-2011 om 07:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!