Programma gemist?

Familiespelshow. Vier door vaders een gaan tot het uiterste zodat uit hun in zoon of dochter na afloop kan door zeggen: 'Mijn vader door is een de beste!'. een Klimmend, rennend, kruipend en een soms zelfs vliegend in strijden de vaders met naar hulp van door hun kind een om een plek in op tv de finale. De vaders naar zijn in degene die zich wagen aan de op tv verschillende het spellen met op veelzeggende titels als: snotspel, plak het je kind een achter het behang en op de met draaischijf. De kinderen assisteren de of moedigen aan. het De vier mannen moeten over van behoorlijk wat kennis met op en kracht beschikken om de diverse het spelrondes te kunnen uit winnen. In iedere op tv ronde doet Yolanthe met het een beroep op hun in fysieke en mentale het uithoudingsvermogen. Na met vijf enerverende en met soms uitputtende rondes wordt duidelijk een wie de uit sterkste, snelste, op tv slimste en meest dappere vader de van uit Nederland is. Voor uitgebreide uitleg over met het programma en met de de spellen zie de website. een Presentatie: Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. uit Vier vaders met gaan tot het uiterste zodat naar hun zoon of dochter op tv naar na afloop kan tijdens zeggen: 'Mijn vader naar is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend op tv en met soms zelfs vliegend strijden de in vaders met naar hulp tijdens van hun kind om een een plek in de een finale. De vaders zijn naar degene die zich de op tv wagen aan de verschillende spellen met de op tv veelzeggende titels als: snotspel, naar plak je kind uit achter het behang met en de draaischijf. De kinderen in assisteren of het moedigen aan. van De vier tijdens mannen moeten over behoorlijk wat kennis in en kracht tijdens beschikken om op de diverse spelrondes door te kunnen door winnen. In iedere ronde doet Yolanthe de een beroep met op hun naar fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na in de vijf enerverende en soms uitputtende rondes in wordt duidelijk wie tijdens de sterkste, het snelste, slimste en meest de dappere vader een van Nederland is. van Voor uitgebreide de uitleg over het programma en van de naar spellen zie tijdens de website. Presentatie: Yolanthe met Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders op gaan tot het door het uiterste zodat hun in zoon of dochter in na afloop kan zeggen: 'Mijn vader van is de beste!'. uit Klimmend, rennend, kruipend met door en soms zelfs vliegend strijden tijdens de vaders met hulp door met van hun kind om een de plek een in de finale. De vaders tijdens zijn door degene die zich wagen aan de op tv op verschillende spellen met veelzeggende titels als: door snotspel, plak met je kind achter het op tv tijdens behang en de draaischijf. de De kinderen assisteren of moedigen de door aan. De vier mannen moeten uit over het behoorlijk wat kennis en kracht in beschikken tijdens om de diverse spelrondes het te kunnen winnen. door In iedere ronde doet Yolanthe naar met een beroep op hun fysieke op en met mentale uithoudingsvermogen. Na vijf uit enerverende en soms uitputtende rondes op tv een wordt duidelijk wie de sterkste, de snelste, slimste en meest naar uit dappere vader van Nederland door is. Voor uitgebreide uitleg over naar het programma in en de tijdens spellen zie van de website. Presentatie: Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders op tv gaan in tot het uiterste naar zodat hun zoon op of dochter na afloop in kan zeggen: 'Mijn vader naar is de tijdens beste!'. Klimmend, op tv rennend, kruipend en soms tijdens zelfs vliegend een strijden de vaders met met hulp naar van hun kind om een met plek van in de finale. De vaders zijn een degene die zich een wagen de aan de verschillende spellen met met op veelzeggende titels als: van snotspel, plak je kind achter de het behang en de uit draaischijf. De kinderen een door assisteren of moedigen aan. De vier door mannen moeten naar over het behoorlijk wat kennis en kracht de beschikken om de een diverse spelrondes de te kunnen van winnen. In iedere ronde doet Yolanthe uit een beroep in op hun fysieke en naar mentale uithoudingsvermogen. Na in naar vijf enerverende en het soms uitputtende rondes van wordt duidelijk wie het de sterkste, snelste, slimste in en meest door dappere vader van Nederland is. op tv Voor uitgebreide uit uitleg over het programma en door de spellen met zie de door website. Presentatie: op tv Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. uit Vier vaders gaan tot het tijdens uiterste zodat hun op naar zoon of dochter de na afloop kan zeggen: naar 'Mijn vader is de tijdens beste!'. Klimmend, rennend, uit kruipend en soms zelfs door vliegend uit strijden de vaders met hulp in naar van hun kind om een plek naar in de door finale. De vaders zijn een degene op die zich een wagen aan de verschillende van spellen met veelzeggende titels het als: snotspel, in plak je kind achter het met behang en door de draaischijf. De kinderen uit assisteren naar of moedigen aan. De vier naar mannen moeten van over behoorlijk op tv wat kennis tijdens en kracht beschikken om naar de diverse een spelrondes te kunnen winnen. In iedere een ronde doet een Yolanthe een beroep op op tv hun fysieke naar en mentale uithoudingsvermogen. Na op tv vijf enerverende uit en een soms uitputtende rondes wordt van duidelijk wie de sterkste, snelste, het slimste en op meest dappere vader van naar Nederland naar is. Voor uitgebreide uitleg tijdens over het programma en de de in spellen zie het de website. Presentatie: Yolanthe in Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders naar op tv gaan tot het in uiterste zodat hun zoon of dochter met met na afloop kan zeggen: 'Mijn de vader is naar de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend met en soms op tv zelfs vliegend door strijden de vaders met hulp met van hun kind door uit om een plek naar in de finale. De vaders zijn naar degene in die zich wagen aan op de een verschillende spellen met veelzeggende titels als: van snotspel, plak naar je kind achter uit het behang naar en de draaischijf. De op kinderen assisteren of moedigen een aan. De een vier mannen moeten over door behoorlijk wat kennis op tv en kracht van beschikken om de diverse met spelrondes door te kunnen winnen. In iedere een ronde doet een Yolanthe een beroep met op hun fysieke de en tijdens mentale uithoudingsvermogen. Na door vijf enerverende en soms uitputtende rondes de de wordt duidelijk wie de de sterkste, snelste, de slimste en meest dappere een vader van Nederland tijdens is. Voor tijdens uitgebreide uitleg over het programma en de de spellen zie het de in website. Presentatie: Yolanthe van Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. door Vier vaders gaan een tot het uiterste zodat hun op zoon of met dochter na in afloop kan het zeggen: 'Mijn vader is de van beste!'. Klimmend, rennend, naar kruipend en uit soms zelfs vliegend door strijden de vaders met van hulp van uit hun kind met om een plek in de op tv finale. het De vaders zijn degene uit die zich wagen op tv aan de verschillende met spellen met in veelzeggende titels als: van snotspel, plak je kind naar achter het behang en naar de het draaischijf. De kinderen assisteren of moedigen van aan. De op tv vier mannen het moeten over tijdens behoorlijk wat kennis en kracht beschikken in om de naar diverse spelrondes te kunnen tijdens winnen. In iedere de ronde het doet Yolanthe een beroep van op de hun fysieke en mentale tijdens uithoudingsvermogen. Na naar vijf enerverende en soms uitputtende op rondes wordt duidelijk wie van de sterkste, snelste, op tv slimste en meest uit dappere vader van van Nederland is. Voor in uitgebreide uitleg het over het programma en naar de met spellen zie de website. Presentatie: op tv Yolanthe het Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. met Vier vaders gaan tot van het uiterste, zodat hun de zoon of dochter tijdens na op afloop kan zeggen: een 'Mijn vader tijdens is de beste!' Klimmend, naar rennend, kruipend en soms naar zelfs vliegend uit strijden de vaders in met hulp van de hun kind om in een plek in het de finale. De tijdens vaders zijn in degene die het tijdens spel spelen, de kinderen assisteren of van moedigen aan. een De vier de mannen moeten over behoorlijk van wat met kennis en kracht beschikken om de op tv diverse spelrondes te in kunnen winnen. op tv In op tv iedere ronde doet Yolanthe een beroep in op hun fysieke op en mentale uithoudingsvermogen. uit Na vijf op tv enerverende het en soms uitputtende op rondes wordt er een duidelijk wie de sterkste, snelste, slimste een en meest met dappere vader op van Nederland is. Presentatie: Yolanthe met op Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier tijdens vaders gaan de tot het uiterste, van zodat hun zoon naar of dochter na afloop kan uit zeggen: een 'Mijn vader is de beste!' met Klimmend, in rennend, kruipend en soms de zelfs tijdens vliegend strijden de vaders met op hulp van hun kind op om een uit plek in naar de finale. in De vaders zijn degene die het op tv spel spelen, de naar kinderen assisteren naar of moedigen de aan. De van vier mannen moeten over behoorlijk door wat kennis van en kracht beschikken om door de uit diverse spelrondes te op kunnen winnen. In iedere ronde op tv doet op tv Yolanthe een beroep uit op hun fysieke het en mentale uithoudingsvermogen. de Na vijf enerverende en soms uitputtende op rondes wordt de er duidelijk door wie de met sterkste, snelste, slimste en meest dappere naar vader van de Nederland is. een Presentatie: Yolanthe tijdens Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders de gaan tot het door uiterste, op tv zodat hun zoon of het dochter na in afloop kan zeggen: 'Mijn vader in is de beste!' de Klimmend, rennend, kruipend op en op soms zelfs vliegend strijden de een vaders met hulp op van uit hun kind om een op tv plek in naar de finale. De vaders zijn in degene die tijdens het spel uit spelen, de kinderen assisteren de of de moedigen aan. De een vier mannen moeten over behoorlijk wat van op tv kennis en kracht beschikken om door de diverse spelrondes te tijdens kunnen winnen. In de iedere tijdens ronde doet op tv Yolanthe een beroep op hun op tv fysieke en mentale uithoudingsvermogen. uit Na vijf uit enerverende en soms uitputtende door een rondes wordt er naar duidelijk wie de het sterkste, snelste, slimste en op meest dappere vader van met Nederland is. in Presentatie: Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders uit gaan tot een het uiterste, zodat hun op tv zoon of van dochter na met afloop kan zeggen: 'Mijn het vader is de de beste!' Klimmend, met rennend, kruipend uit en soms zelfs de vliegend strijden de vaders door met hulp van hun naar kind om een plek een in het de finale. De vaders zijn uit degene die met het spel spelen, de in kinderen uit assisteren of moedigen door aan. De vier op tv mannen moeten over behoorlijk uit wat kennis met en kracht beschikken uit om de diverse spelrondes in te kunnen uit winnen. In iedere ronde uit doet Yolanthe een beroep met op hun fysieke met en mentale met uithoudingsvermogen. Na vijf uit enerverende en soms van uitputtende rondes van wordt er duidelijk wie een de sterkste, snelste, slimste tijdens naar en meest dappere vader van door Nederland is. Presentatie: Yolanthe op tv in Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. in In tropische sferen opgenomen op door de het eiland Bonaire. We gaan weer met op zoek naar door met de sterkste, snelste, slimste van en meest dappere vader. op Klimmend, op tv rennend, kruipend, zwemmend en soms naar zelfs vliegend strijden de de het vaders op het strand tijdens en in het de zee met hulp van door hun kind om door een plek in op tv de finale. de De vaders zijn in degene die naar zich wagen aan het spellen met veelzeggende titels als: onderwater een rekenen, blubber een memorie, goudmunten de opduiken en kokosnoten op tv knallen. De kids assisteren en uit moedigen door aan. De het vier mannen moeten over behoorlijk op wat kennis en kracht op tv beschikken om het de naar diverse spelrondes te door kunnen winnen. In van iedere ronde doet Vivienne uit een beroep op in hun fysieke en mentale het uithoudingsvermogen. Na vijf naar enerverende en soms uitputtende uit rondes wordt de duidelijk welke op vader zich ontpopt heeft tot met superheld van en zijn zoon of dochter op een kan zeggen: Mijn vader in is de beste! Zie uit de site van voor uitgebreide uitleg over uit het programma de en de spellen. van Presentatie: Vivienne van den door Assem.

Familiespelshow. In tropische de met sferen opgenomen op het eiland Bonaire. op tv een We gaan weer uit op zoek naar de sterkste, met snelste, op tv slimste en meest door dappere vader. Klimmend, het rennend, kruipend, zwemmend en met soms zelfs vliegend strijden door de vaders op op het strand en tijdens in de door zee met naar hulp van hun kind de om een plek in in de finale. De vaders met zijn op degene die in zich wagen aan spellen met met veelzeggende titels als: onderwater de rekenen, naar blubber memorie, tijdens goudmunten opduiken en kokosnoten in knallen. De kids assisteren en de moedigen in aan. De vier mannen moeten met over het behoorlijk wat een kennis en kracht beschikken op tv om de diverse spelrondes te de kunnen winnen. in In iedere ronde doet van Vivienne door een beroep door op hun fysieke en mentale op tv uithoudingsvermogen. van Na vijf enerverende met en soms uitputtende rondes een wordt duidelijk welke vader naar zich ontpopt heeft het tot superheld en tijdens zijn zoon of op dochter kan zeggen: door Mijn vader is van de naar beste! Zie de site met voor uitgebreide uitleg door over het programma met en de uit spellen. Presentatie: Vivienne van den in Assem.

Familiespelshow. met In tropische het sferen opgenomen op van het eiland Bonaire. We gaan weer in op zoek naar naar de de sterkste, snelste, slimste en in meest dappere vader. Klimmend, de rennend, door kruipend, zwemmend met en soms zelfs met vliegend strijden de vaders tijdens op het met strand en in de zee met met hulp van met hun kind om op een plek met in de finale. De met vaders uit zijn degene die een zich wagen aan met spellen met veelzeggende titels als: onderwater het rekenen, blubber memorie, door naar goudmunten opduiken en kokosnoten door knallen. De een kids assisteren en moedigen aan. in De door vier mannen moeten over op behoorlijk wat kennis en kracht met beschikken om de van diverse tijdens spelrondes te kunnen winnen. tijdens In iedere ronde doet het Vivienne een in beroep een op hun fysieke en door mentale uithoudingsvermogen. Na op tv vijf enerverende en soms met uitputtende rondes op tv wordt duidelijk welke een vader zich ontpopt een heeft tot superheld op en zijn zoon of uit dochter kan zeggen: Mijn het vader is de tijdens naar beste! Zie de met site voor uitgebreide uitleg over de het programma en op de spellen. Presentatie: Vivienne een van den de Assem.

Familiespelshow. het Vier vaders gaan tot uit het uiterste, zodat in hun zoon of dochter het na afloop in kan zeggen: uit 'Mijn vader is de het beste!' Klimmend, rennend, kruipend door met en soms zelfs op tv vliegend strijden de vaders met hulp van van hun kind uit het om een plek in door de finale. naar De vaders zijn degene die de het tijdens spel spelen, de kinderen assisteren het of moedigen aan. De door vier mannen moeten met uit over behoorlijk wat kennis de en kracht beschikken om van de diverse in spelrondes te kunnen winnen. In op tv met iedere ronde doet het Yolanthe een beroep op hun van fysieke en mentale uithoudingsvermogen. de een Na vijf enerverende en de soms uitputtende rondes wordt op er van duidelijk wie de sterkste, snelste, de slimste en op tv meest dappere vader van Nederland naar is. uit Presentatie: Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

april 2019
30-12-2011 07:50

Aflevering 18

Mijn vader is de beste! - Aflevering 18

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

29-12-2011 07:50

Aflevering 17

Mijn vader is de beste! - Aflevering 17

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

28-12-2011 07:50

Aflevering 16

Mijn vader is de beste! - Aflevering 16

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-12-2011 07:50

Aflevering 15

Mijn vader is de beste! - Aflevering 15

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

26-12-2011 07:50

Aflevering 14

Mijn vader is de beste! - Aflevering 14

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-08-2011 17:45

Aflevering 13

Mijn vader is de beste! - Aflevering 13

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

13-08-2011 17:50

Aflevering 12

Mijn vader is de beste! - Aflevering 12

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

06-08-2011 17:55

Aflevering 11

Mijn vader is de beste! - Aflevering 11

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

30-07-2011 17:50

Aflevering 10

Mijn vader is de beste! - Aflevering 10

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

23-07-2011 16:15

Aflevering 9

Mijn vader is de beste! - Aflevering 9

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

16-07-2011 15:35

Aflevering 8

Mijn vader is de beste! - Aflevering 8

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

09-07-2011 16:05

Aflevering 7

Mijn vader is de beste! - Aflevering 7

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

02-07-2011 16:00

Aflevering 6

Mijn vader is de beste! - Aflevering 6

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

25-06-2011 16:05

Aflevering 5

Mijn vader is de beste! - Aflevering 5

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

19-06-2011 16:50

Aflevering 4

Mijn vader is de beste! - Aflevering 4

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn vader is de beste! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is de beste! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is de beste! bij Mijn vader is de beste! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is de beste!. Heb je een uitzending van Mijn vader is de beste! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is de beste! gemist

Familiespelshow waarin we op zoek gaan naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend,kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het strand en in de zee met hulp van hun kind om eenplek in de finale. De vaders zijn degene die zich wagen aan spellen met veelzeggende titels als: 'onderwater rekenen','blubber memorie', 'goudmunten opduiken' en 'kokosnoten knallen'. De kids assisteren en moedigen aan. De vier mannenmoeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doetVivienne een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordtduidelijk welke vader zich ontpopt heeft tot superheld en zijn zoon of dochter kan zeggen: Mijn vader is de beste! Dezereeks is opgenomen op het eiland Bonaire. Presentatie: Viviënne van den Assem.

Uitzending gemist van Mijn vader is de beste!? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is de beste! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 30-12-2011 om 07:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord