Programma gemist?

Familiespelshow. door Vier vaders uit gaan tot het uiterste zodat hun uit zoon of op tv dochter uit na afloop kan zeggen: 'Mijn in vader is het de beste!'. Klimmend, door rennend, kruipend uit en soms zelfs tijdens vliegend strijden de vaders op tv met hulp van hun kind op tv om een plek van in de van finale. De op tv vaders zijn degene het die zich wagen aan van de tijdens verschillende spellen met veelzeggende de titels als: snotspel, plak je op kind achter met het op tv behang en de draaischijf. De op tv kinderen assisteren in of moedigen aan. De vier met mannen moeten door over behoorlijk wat kennis tijdens en kracht tijdens beschikken om de in diverse spelrondes te kunnen met uit winnen. In iedere ronde doet Yolanthe naar een naar beroep op hun in fysieke en uit mentale uithoudingsvermogen. Na door vijf enerverende en soms uitputtende rondes op tv wordt duidelijk wie op de tijdens sterkste, snelste, slimste en meest uit dappere vader met van Nederland is. het Voor uitgebreide uitleg over op het uit programma en de spellen zie door de website. Presentatie: door Yolanthe op Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier de vaders gaan een tot het uiterste zodat tijdens hun zoon van of dochter tijdens na afloop kan zeggen: van 'Mijn vader van is de beste!'. in Klimmend, rennend, kruipend tijdens en soms zelfs vliegend strijden met de vaders met hulp op van uit hun kind om een naar plek de in de finale. De vaders door zijn tijdens degene die zich wagen aan de met verschillende spellen met met veelzeggende het titels als: snotspel, de plak je kind achter het in uit behang en de een draaischijf. De kinderen assisteren de of moedigen aan. De vier met mannen moeten over door behoorlijk een wat kennis en kracht op beschikken op om de diverse spelrondes door te kunnen tijdens winnen. In iedere door ronde doet Yolanthe een met beroep op hun op fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na van vijf uit enerverende en een soms uitputtende rondes op tv wordt duidelijk wie de sterkste, snelste, op de slimste en meest dappere vader een van Nederland is. met Voor uitgebreide uitleg over tijdens het programma en door de spellen door zie de website. Presentatie: door Yolanthe de Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. op Vier vaders het gaan tot het uiterste zodat hun op zoon of van dochter na afloop kan op zeggen: 'Mijn vader met een is de beste!'. tijdens Klimmend, rennend, kruipend op en soms zelfs vliegend strijden naar de het vaders met hulp van in hun kind om een het plek in naar de finale. De tijdens vaders zijn degene die zich het wagen de aan de verschillende spellen met naar veelzeggende op titels als: snotspel, plak tijdens je kind achter uit het behang en de van draaischijf. de De kinderen assisteren uit of moedigen aan. De met vier mannen van moeten over behoorlijk wat door kennis en uit kracht beschikken uit om de diverse spelrondes te kunnen het winnen. de In iedere ronde doet tijdens Yolanthe een beroep van op hun fysieke en een mentale uithoudingsvermogen. Na van op tv vijf enerverende en soms uitputtende op tv rondes wordt duidelijk op wie de door sterkste, snelste, slimste en meest het tijdens dappere vader van Nederland is. met Voor uitgebreide uitleg over tijdens het in programma en de spellen zie op de de website. Presentatie: Yolanthe op tv Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders van gaan tot het een uiterste de zodat hun zoon in of dochter na met afloop kan zeggen: 'Mijn vader van is een de beste!'. Klimmend, uit rennend, kruipend en soms tijdens zelfs een vliegend strijden de met vaders met hulp van hun op kind om een plek met door in de finale. met De vaders zijn van degene die zich wagen het aan de verschillende naar spellen met veelzeggende het titels als: snotspel, plak je op tv kind achter op tv het behang de en de tijdens draaischijf. De kinderen assisteren of moedigen het aan. De van vier een mannen moeten over behoorlijk wat naar kennis en kracht de beschikken om de door diverse op tv spelrondes te kunnen op tv winnen. In iedere ronde van doet Yolanthe door een beroep op hun fysieke op tv en mentale uithoudingsvermogen. de Na vijf in enerverende en op tv soms uitputtende rondes wordt duidelijk met wie de sterkste, snelste, met slimste op tv en meest dappere vader op van uit Nederland is. Voor uitgebreide uitleg over door het op tv programma en de spellen zie van de het website. Presentatie: Yolanthe een Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders met gaan tot het het uiterste zodat het hun zoon of op tv dochter na op tv afloop kan tijdens zeggen: 'Mijn vader is de het beste!'. Klimmend, rennend, kruipend uit uit en soms zelfs vliegend de strijden de vaders naar met hulp de van hun kind tijdens om een plek op tv in de finale. het De vaders zijn degene naar die zich wagen naar aan de verschillende de spellen met veelzeggende titels naar als: snotspel, plak naar je kind op tv achter het behang en met de draaischijf. tijdens De kinderen assisteren of moedigen door aan. De tijdens vier uit mannen moeten over uit behoorlijk wat kennis en naar kracht beschikken tijdens om de diverse spelrondes te tijdens kunnen winnen. In iedere de ronde doet het Yolanthe uit een beroep op hun fysieke en op door mentale uithoudingsvermogen. Na vijf een enerverende en in soms uitputtende rondes wordt duidelijk wie in de sterkste, snelste, van slimste uit en meest dappere in vader van Nederland een is. Voor uitgebreide uitleg over in het programma en uit de tijdens spellen zie de website. Presentatie: in van Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. van Vier vaders gaan een tot het uiterste zodat hun het het zoon of dochter na afloop met kan zeggen: 'Mijn vader door is de uit beste!'. Klimmend, het rennend, kruipend en soms zelfs het vliegend het strijden de met vaders met hulp van hun op kind om een plek het in de finale. met De tijdens vaders zijn degene die in zich wagen aan in de verschillende spellen op tv met in veelzeggende titels als: snotspel, op plak je uit kind achter het behang en de op tv een draaischijf. De kinderen assisteren of uit moedigen de aan. De vier naar mannen moeten over behoorlijk in wat kennis en een kracht beschikken om de van diverse spelrondes te het kunnen winnen. In iedere op tv ronde doet van Yolanthe een beroep door op hun van fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na op tv vijf enerverende van en soms op uitputtende rondes wordt duidelijk wie op tv de van sterkste, snelste, op slimste en meest dappere vader uit van Nederland door is. Voor uitgebreide de uitleg over het een programma en de spellen zie een de door website. Presentatie: Yolanthe uit Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders het gaan met tot het in uiterste zodat hun een zoon of dochter na afloop kan op tv zeggen: 'Mijn op tv vader is de naar beste!'. Klimmend, tijdens rennend, kruipend en soms zelfs op vliegend met strijden de vaders met uit hulp van uit hun kind om op een plek in de tijdens finale. De door vaders zijn degene die zich van wagen aan een de van verschillende spellen met veelzeggende titels een als: door snotspel, plak je kind achter de het behang het en de draaischijf. De door kinderen assisteren of een moedigen aan. De met vier mannen tijdens moeten over behoorlijk wat op tv kennis en uit kracht beschikken tijdens om de diverse spelrondes van te kunnen winnen. In een iedere met ronde doet Yolanthe een tijdens beroep op hun op fysieke en mentale op tv uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende het en soms uitputtende rondes op tv wordt duidelijk wie de de sterkste, door snelste, slimste en meest met dappere vader op van van Nederland is. Voor het uitgebreide uitleg over het uit programma en de spellen zie tijdens de website. naar Presentatie: tijdens Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders in gaan tot het naar uiterste, zodat in hun zoon naar of dochter na afloop de kan zeggen: 'Mijn een vader is de uit beste!' naar Klimmend, rennend, kruipend en op tv soms zelfs in vliegend strijden de vaders met hulp van naar van hun kind om een plek door in van de finale. naar De vaders zijn uit degene die het spel uit spelen, de door kinderen assisteren of moedigen het aan. De vier op mannen moeten over op behoorlijk wat kennis en kracht tijdens door beschikken om de diverse spelrondes te uit kunnen naar winnen. In door iedere ronde doet naar Yolanthe een beroep op hun fysieke uit en mentale tijdens uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende uit en van soms uitputtende rondes wordt er tijdens duidelijk wie in de van sterkste, snelste, slimste van en meest dappere vader van in Nederland is. van Presentatie: Yolanthe naar Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders uit gaan tot het het uiterste, in zodat hun zoon van of dochter na afloop uit kan tijdens zeggen: 'Mijn vader is het de beste!' uit Klimmend, rennend, kruipend en op soms zelfs vliegend strijden de uit vaders door met hulp van hun in kind door om een plek naar in de finale. de De vaders zijn degene die op tv het spel spelen, de door kinderen een assisteren of moedigen op aan. De vier mannen moeten tijdens over uit behoorlijk wat kennis en kracht door beschikken uit om de diverse met spelrondes te op tv kunnen winnen. In iedere ronde doet op tv Yolanthe een een beroep op tijdens hun fysieke en uit mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende in en soms het uitputtende rondes wordt er op duidelijk wie door de sterkste, snelste, de slimste en meest het dappere vader van met Nederland in is. Presentatie: Yolanthe in Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders door tijdens gaan tot het uiterste, met zodat hun zoon of op dochter na tijdens afloop kan zeggen: 'Mijn van vader is de naar beste!' tijdens Klimmend, rennend, kruipend en door soms zelfs vliegend van strijden de vaders met hulp uit tijdens van hun kind om door een plek in de op finale. De op vaders zijn degene die het een spel spelen, een de kinderen het assisteren of moedigen aan. De in vier mannen moeten met in over behoorlijk wat kennis en kracht van beschikken om tijdens de diverse spelrondes naar te op tv kunnen winnen. In naar iedere ronde doet Yolanthe uit een beroep op tv op hun fysieke en mentale de uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende naar op tv en soms uitputtende rondes door wordt er duidelijk wie de tijdens sterkste, op tv snelste, slimste en meest dappere het vader van uit Nederland een is. Presentatie: Yolanthe het Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders tijdens gaan op tv tot het op tv uiterste, zodat hun tijdens zoon of dochter na afloop naar kan zeggen: 'Mijn vader de met is de beste!' Klimmend, het rennend, kruipend en soms met zelfs vliegend strijden in de vaders met het hulp met van hun kind om een plek naar in de finale. op tv De vaders in zijn met degene die het spel spelen, in de kinderen assisteren of van moedigen aan. De het vier mannen moeten op op over behoorlijk wat kennis en kracht de beschikken om de in diverse spelrondes tijdens te kunnen winnen. In in het iedere ronde doet Yolanthe een de beroep op naar hun fysieke een en mentale uithoudingsvermogen. een Na vijf enerverende op en soms uitputtende rondes wordt het er duidelijk wie van de in sterkste, snelste, slimste en tijdens meest dappere op vader van Nederland is. Presentatie: Yolanthe op in Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. door In tropische naar sferen opgenomen op het eiland Bonaire. naar met We gaan weer op op tv zoek naar de sterkste, snelste, uit slimste met en meest door dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend uit in en soms zelfs vliegend strijden tijdens de vaders op tv op het op strand en in de zee met op door hulp van hun kind om door een plek naar in de finale. De vaders in zijn degene op die zich wagen door aan spellen met veelzeggende uit titels als: een onderwater rekenen, van blubber memorie, goudmunten tijdens opduiken en kokosnoten knallen. van De kids assisteren en een moedigen aan. tijdens De vier mannen moeten in over door behoorlijk wat kennis een en kracht beschikken het om de diverse uit spelrondes te van kunnen winnen. In het iedere ronde doet Vivienne een beroep een op hun de fysieke en in mentale uithoudingsvermogen. met Na vijf enerverende en op soms uitputtende rondes met wordt duidelijk welke vader zich uit ontpopt heeft tot naar superheld en zijn de zoon een of dochter kan zeggen: met Mijn vader een is de naar beste! Zie de site voor uitgebreide in uitleg over met het programma met en de spellen. uit Presentatie: Vivienne van uit den Assem.

Familiespelshow. In tropische met naar sferen opgenomen op naar het eiland Bonaire. de We gaan weer op zoek naar door de sterkste, snelste, op slimste naar en meest dappere vader. het Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend in het en soms zelfs met vliegend strijden de vaders op het in strand en in met van de zee met hulp van uit hun kind met om een op plek in de finale. De met vaders zijn degene op die zich wagen de aan het spellen met veelzeggende titels door als: onderwater rekenen, blubber het memorie, goudmunten opduiken het en kokosnoten knallen. De van kids assisteren en een moedigen tijdens aan. De vier mannen moeten op over behoorlijk wat een kennis het en kracht tijdens beschikken om de diverse uit spelrondes te kunnen uit winnen. In iedere ronde doet de Vivienne een op beroep op hun fysieke door en mentale uithoudingsvermogen. in Na vijf in enerverende en naar soms uitputtende rondes in wordt duidelijk naar welke vader zich ontpopt uit heeft tot superheld en zijn het zoon of dochter van door kan zeggen: Mijn vader is van de beste! Zie door de site voor uitgebreide de uitleg over op tv het programma en de op tv spellen. Presentatie: Vivienne van van een den Assem.

Familiespelshow. de In tropische sferen opgenomen op in uit het eiland Bonaire. met We gaan weer tijdens op zoek naar de het sterkste, snelste, slimste en meest naar dappere vader. in Klimmend, in rennend, kruipend, zwemmend door en soms zelfs van vliegend strijden de van vaders op het strand op tv en in de zee met op tv naar hulp van hun kind om op tv een plek in de uit finale. De op tv vaders zijn naar degene die zich wagen aan de spellen met veelzeggende tijdens de titels als: onderwater rekenen, blubber uit memorie, van goudmunten opduiken en kokosnoten knallen. De op tv op tv kids assisteren en moedigen aan. De van vier op mannen moeten over behoorlijk wat tijdens kennis tijdens en kracht beschikken een om de diverse spelrondes naar te kunnen winnen. op In van iedere ronde doet Vivienne door een beroep op hun fysieke een en mentale uithoudingsvermogen. een Na vijf enerverende door en tijdens soms uitputtende rondes wordt in duidelijk welke vader met zich ontpopt door heeft tot met superheld en zijn een zoon of dochter op tv kan zeggen: Mijn vader is door de beste! het Zie de met site voor uitgebreide het uitleg over het programma door en de spellen. Presentatie: Vivienne met van den in Assem.

Familiespelshow. Vier vaders een gaan tot door het uiterste, zodat naar hun zoon of dochter met naar na afloop kan zeggen: 'Mijn door vader is naar de beste!' door Klimmend, rennend, kruipend en op tv soms zelfs vliegend een strijden de vaders met tijdens hulp tijdens van hun kind om een een plek door in de finale. op tv De vaders zijn degene een die het van spel spelen, de kinderen assisteren door of moedigen aan. door De vier mannen een moeten het over behoorlijk wat kennis en de kracht beschikken uit om de diverse in spelrondes te kunnen uit winnen. In in iedere ronde doet Yolanthe een een beroep op hun met fysieke uit en mentale uithoudingsvermogen. met Na vijf enerverende en soms uitputtende het rondes het wordt er duidelijk wie de naar uit sterkste, snelste, slimste en door meest dappere het vader van Nederland is. Presentatie: op tv Yolanthe van Sneijder-Cabau.

januari 2020
30-12-2011 07:50

Aflevering 18

Mijn vader is de beste! - Aflevering 18

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

29-12-2011 07:50

Aflevering 17

Mijn vader is de beste! - Aflevering 17

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

28-12-2011 07:50

Aflevering 16

Mijn vader is de beste! - Aflevering 16

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-12-2011 07:50

Aflevering 15

Mijn vader is de beste! - Aflevering 15

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

26-12-2011 07:50

Aflevering 14

Mijn vader is de beste! - Aflevering 14

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-08-2011 17:45

Aflevering 13

Mijn vader is de beste! - Aflevering 13

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

13-08-2011 17:50

Aflevering 12

Mijn vader is de beste! - Aflevering 12

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

06-08-2011 17:55

Aflevering 11

Mijn vader is de beste! - Aflevering 11

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

30-07-2011 17:50

Aflevering 10

Mijn vader is de beste! - Aflevering 10

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

23-07-2011 16:15

Aflevering 9

Mijn vader is de beste! - Aflevering 9

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

16-07-2011 15:35

Aflevering 8

Mijn vader is de beste! - Aflevering 8

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

09-07-2011 16:05

Aflevering 7

Mijn vader is de beste! - Aflevering 7

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

02-07-2011 16:00

Aflevering 6

Mijn vader is de beste! - Aflevering 6

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

25-06-2011 16:05

Aflevering 5

Mijn vader is de beste! - Aflevering 5

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

19-06-2011 16:50

Aflevering 4

Mijn vader is de beste! - Aflevering 4

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn vader is de beste! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is de beste! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is de beste! bij Mijn vader is de beste! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is de beste!. Heb je een uitzending van Mijn vader is de beste! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is de beste! gemist

Familiespelshow waarin we op zoek gaan naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend,kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het strand en in de zee met hulp van hun kind om eenplek in de finale. De vaders zijn degene die zich wagen aan spellen met veelzeggende titels als: 'onderwater rekenen','blubber memorie', 'goudmunten opduiken' en 'kokosnoten knallen'. De kids assisteren en moedigen aan. De vier mannenmoeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doetVivienne een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordtduidelijk welke vader zich ontpopt heeft tot superheld en zijn zoon of dochter kan zeggen: Mijn vader is de beste! Dezereeks is opgenomen op het eiland Bonaire. Presentatie: Viviënne van den Assem.

Uitzending gemist van Mijn vader is de beste!? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is de beste! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 30-12-2011 om 07:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!