Programma gemist?

Familiespelshow. Vier vaders naar gaan tot het in op uiterste zodat hun zoon of dochter op tv na met afloop kan naar zeggen: 'Mijn vader is het de beste!'. een Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs naar vliegend tijdens strijden de vaders met hulp het van hun van kind om een uit plek in de met finale. De vaders op zijn degene die zich van met wagen aan de verschillende spellen een met veelzeggende titels uit als: snotspel, plak je uit kind achter het uit het behang en de uit draaischijf. De kinderen in assisteren of moedigen aan. De vier de mannen de moeten over behoorlijk wat de kennis met en kracht beschikken om de in diverse spelrondes op tv te kunnen winnen. In iedere op tv ronde met doet Yolanthe een beroep op door hun op tv fysieke en mentale uithoudingsvermogen. een Na door vijf enerverende en soms uitputtende het rondes met wordt duidelijk wie in de sterkste, snelste, slimste en meest het dappere vader in van Nederland is. Voor het uitgebreide uitleg in over het programma van en de spellen zie uit de website. van Presentatie: Yolanthe met Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders het op gaan tot het uiterste zodat naar hun met zoon of dochter na afloop door kan zeggen: uit 'Mijn vader is een de beste!'. Klimmend, door rennend, kruipend uit en soms zelfs vliegend op tv strijden de vaders naar met hulp op van hun kind om uit een plek naar in de finale. De vaders tijdens zijn degene op die zich wagen aan de van verschillende spellen met uit van veelzeggende titels als: het snotspel, plak je kind tijdens achter het behang en op de draaischijf. De kinderen tijdens assisteren of moedigen een een aan. De vier mannen moeten over in behoorlijk wat kennis op op en kracht beschikken om de diverse van spelrondes te kunnen het winnen. In uit iedere ronde doet in Yolanthe een beroep op een het hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. door Na naar vijf enerverende en soms uitputtende rondes uit met wordt duidelijk wie de sterkste, snelste, van slimste van en meest dappere vader in van Nederland met is. Voor uitgebreide een uitleg over het programma door en uit de spellen zie tijdens de website. Presentatie: Yolanthe het Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. de Vier vaders door gaan tot het uiterste zodat hun het zoon op of dochter na afloop kan tijdens zeggen: 'Mijn vader op tv is de beste!'. een Klimmend, op rennend, kruipend met en soms zelfs naar vliegend strijden de vaders met hulp uit van hun kind van om een plek op in in de finale. De vaders zijn de het degene die zich van wagen aan de tijdens verschillende spellen met veelzeggende titels de als: snotspel, plak je tijdens kind uit achter het behang tijdens en de draaischijf. De met kinderen assisteren in of moedigen met aan. De vier met mannen moeten over naar behoorlijk wat kennis en kracht van beschikken om in de diverse in spelrondes te kunnen winnen. In het iedere op ronde doet Yolanthe een beroep een op hun fysieke en naar op mentale uithoudingsvermogen. Na het vijf enerverende en op soms uitputtende rondes wordt naar duidelijk wie de op tv sterkste, snelste, naar slimste en meest dappere vader de van Nederland is. Voor met uitgebreide naar uitleg over het programma een en op tv de spellen zie naar de website. Presentatie: naar Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier tijdens vaders gaan tot het tijdens uiterste zodat hun de zoon of tijdens dochter tijdens na afloop kan in zeggen: 'Mijn vader door is de beste!'. Klimmend, rennend, van kruipend het en soms zelfs vliegend strijden de door vaders met door hulp van hun op tv kind om een plek in in de finale. door De met vaders zijn degene die zich op tv wagen aan de naar uit verschillende spellen met veelzeggende met titels als: snotspel, op tv plak je kind achter een het behang en de de draaischijf. De door kinderen assisteren of moedigen de aan. De door vier mannen op moeten over behoorlijk wat in kennis en op tv kracht beschikken om de diverse naar spelrondes op te kunnen winnen. In iedere in ronde doet het Yolanthe een beroep op op door hun fysieke en mentale door uithoudingsvermogen. Na vijf een enerverende en soms uitputtende het rondes wordt duidelijk naar wie de sterkste, snelste, naar slimste een en meest dappere vader door van Nederland de is. Voor uitgebreide uitleg over in het programma een en de van spellen zie de op website. Presentatie: op Yolanthe Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. op tv Vier vaders door gaan tot het uiterste zodat het hun zoon of door dochter na afloop tijdens kan zeggen: op tv 'Mijn vader is het de beste!'. Klimmend, rennend, in kruipend naar en soms zelfs vliegend strijden de op tv de vaders met hulp met van hun kind om een plek een in de een finale. De uit vaders zijn een degene die zich de wagen aan de verschillende tijdens spellen met veelzeggende titels als: door snotspel, plak naar je kind tijdens achter het behang en de naar tijdens draaischijf. De kinderen assisteren het of moedigen aan. De het vier mannen in moeten over behoorlijk de wat kennis en kracht een beschikken om de met diverse op tv spelrondes te kunnen winnen. tijdens In iedere ronde naar doet Yolanthe een de beroep op hun fysieke en tijdens mentale met uithoudingsvermogen. Na vijf het enerverende en soms uitputtende van rondes wordt duidelijk wie tijdens de de sterkste, snelste, slimste op en meest dappere vader van de in Nederland is. Voor tijdens uitgebreide uitleg over uit het programma en uit de spellen zie de website. Presentatie: het Yolanthe een Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier de vaders gaan uit tot het uiterste uit zodat hun in zoon of dochter na door afloop kan zeggen: tijdens 'Mijn vader is de beste!'. naar Klimmend, rennend, kruipend naar van en soms zelfs tijdens vliegend strijden de vaders op met hulp van van hun kind om naar een plek in de finale. uit De vaders zijn de degene van die zich wagen aan de tijdens verschillende spellen met in veelzeggende titels het als: uit snotspel, plak je kind achter het een behang en het de draaischijf. De op kinderen assisteren een of moedigen aan. De van vier tijdens mannen moeten over behoorlijk wat kennis met en van kracht beschikken om de diverse van spelrondes te van kunnen winnen. In iedere door ronde doet met Yolanthe een beroep op op hun fysieke tijdens en door mentale uithoudingsvermogen. Na met vijf enerverende en op tv soms uitputtende rondes met wordt duidelijk wie de van sterkste, snelste, slimste en meest van in dappere vader van naar Nederland is. Voor uitgebreide het uitleg over het programma op en met de spellen zie door de website. Presentatie: Yolanthe het Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders een op tv gaan tot het uiterste met zodat hun zoon de of dochter met na afloop kan zeggen: door 'Mijn vader op is de beste!'. Klimmend, naar rennend, kruipend en soms zelfs van vliegend strijden de in vaders met door hulp van hun kind naar om op een plek in op tv de finale. De vaders op zijn degene die zich het wagen met aan de verschillende spellen het met veelzeggende titels als: op tv snotspel, plak je in kind achter door het behang en van de draaischijf. De met kinderen assisteren uit of moedigen aan. het De vier mannen het moeten over met behoorlijk wat kennis en kracht beschikken uit om op tv de diverse het spelrondes te kunnen in winnen. In iedere ronde doet uit Yolanthe een beroep door op hun fysieke en op tv mentale uithoudingsvermogen. uit Na vijf enerverende en de soms in uitputtende rondes op tv wordt duidelijk wie de sterkste, op snelste, slimste uit en meest in dappere vader van Nederland een is. Voor van uitgebreide uitleg over het programma en het de spellen zie naar de van website. Presentatie: Yolanthe een Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. door Vier vaders gaan tot uit het naar uiterste, zodat hun zoon of met dochter tijdens na afloop kan zeggen: 'Mijn het vader is naar de beste!' Klimmend, rennend, naar kruipend de en soms zelfs vliegend strijden de in vaders naar met hulp van hun met kind om een het plek in de uit finale. De vaders zijn het degene een die het spel uit spelen, de kinderen met assisteren of moedigen aan. De uit vier mannen moeten uit uit over behoorlijk wat kennis en in kracht beschikken een om de diverse spelrondes te de een kunnen winnen. In iedere naar ronde doet Yolanthe een beroep het op hun fysieke met en het mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende in met en soms uitputtende rondes het wordt er duidelijk in wie de sterkste, snelste, van slimste het en meest dappere vader een van Nederland is. op tv Presentatie: Yolanthe het Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. op Vier vaders gaan tot tijdens het uiterste, in zodat hun het zoon of dochter op tv na afloop kan zeggen: 'Mijn vader van is met de beste!' de Klimmend, rennend, kruipend door en soms zelfs tijdens vliegend strijden de vaders op met hulp van in hun kind op tv om een plek in het de finale. De op vaders zijn tijdens degene die het spel spelen, de de kinderen assisteren op tv of moedigen aan. met De vier mannen op moeten over behoorlijk wat van op kennis en kracht beschikken van om de diverse spelrondes door te kunnen tijdens winnen. In iedere uit ronde doet tijdens Yolanthe een beroep op hun het fysieke en mentale uithoudingsvermogen. op tv op tv Na vijf enerverende en soms de uitputtende rondes van wordt er duidelijk wie de op tv sterkste, snelste, slimste op tv en met meest dappere een vader van Nederland is. een Presentatie: Yolanthe de Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. met Vier vaders gaan tot het het uiterste, zodat hun een zoon of dochter uit een na afloop kan zeggen: 'Mijn van vader van is de beste!' Klimmend, met rennend, kruipend en soms zelfs uit vliegend strijden van de vaders tijdens met hulp van hun uit kind om een plek op tv in de op tv finale. De vaders zijn de degene die het op tv spel spelen, de het kinderen assisteren of op moedigen aan. De het vier mannen moeten door door over behoorlijk wat kennis en kracht door beschikken de om de diverse spelrondes te op kunnen op tv winnen. In iedere ronde tijdens doet Yolanthe een beroep in op hun fysieke uit en mentale op tv uithoudingsvermogen. Na in vijf enerverende en soms uitputtende in rondes wordt er op tv op duidelijk wie de sterkste, snelste, tijdens slimste en meest met dappere vader van Nederland op tv is. Presentatie: met Yolanthe door Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. Vier vaders van naar gaan tot het uiterste, door zodat hun op zoon of dochter van na afloop kan zeggen: 'Mijn vader tijdens is de uit beste!' Klimmend, het rennend, kruipend en in soms zelfs vliegend op tv strijden de vaders met hulp door naar van hun kind om een naar plek in de op tv finale. uit De vaders zijn degene die uit het spel spelen, in de op kinderen assisteren of moedigen naar aan. De met vier mannen moeten over behoorlijk wat door kennis een en kracht beschikken op om de diverse spelrondes de te kunnen winnen. door In met iedere ronde doet Yolanthe een beroep uit op door hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. uit Na vijf enerverende uit op en soms uitputtende rondes op wordt er duidelijk de wie de sterkste, uit snelste, slimste en meest een dappere in vader van Nederland is. Presentatie: Yolanthe van een Sneijder-Cabau.

Familiespelshow. naar In tropische sferen opgenomen van op het eiland Bonaire. op We gaan weer in op zoek tijdens naar de sterkste, snelste, in slimste en meest naar dappere vader. uit Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend een en door soms zelfs uit vliegend strijden de vaders op tv op het strand en in een de zee op tv met hulp van hun met kind om een in op tv plek in de van finale. De vaders zijn degene die op met zich wagen aan spellen met tijdens veelzeggende een titels als: onderwater rekenen, blubber memorie, een goudmunten in opduiken en kokosnoten op tv knallen. De met kids assisteren en moedigen door aan. De vier mannen het moeten over tijdens behoorlijk wat kennis en kracht van beschikken om met de de diverse spelrondes te kunnen winnen. In op tv iedere ronde naar doet Vivienne op tv een beroep in op hun fysieke de en mentale uithoudingsvermogen. een Na vijf enerverende en soms van uitputtende met rondes wordt duidelijk welke vader zich met ontpopt heeft met tot superheld een en zijn zoon of dochter van kan tijdens zeggen: Mijn van vader is de beste! met Zie de site door voor uitgebreide de uitleg over het programma en de uit spellen. Presentatie: het Vivienne van den de Assem.

Familiespelshow. van In tropische sferen opgenomen op tijdens het in eiland Bonaire. We gaan weer op tv de op zoek naar de sterkste, snelste, in tijdens slimste en meest de dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend van en soms op tv zelfs vliegend strijden de op vaders op het uit met strand en in met de zee met hulp van het hun kind door om een plek in het de finale. De naar vaders zijn uit degene die zich wagen door aan uit spellen met veelzeggende titels als: met onderwater rekenen, blubber in memorie, goudmunten opduiken naar en kokosnoten knallen. De door door kids assisteren en moedigen aan. De een vier uit mannen moeten over behoorlijk wat tijdens kennis een en kracht beschikken tijdens om de diverse in spelrondes te kunnen winnen. In het iedere ronde doet in Vivienne op een beroep op hun fysieke in en mentale het uithoudingsvermogen. een Na vijf enerverende en soms tijdens uitputtende rondes een wordt duidelijk welke het vader zich ontpopt van heeft tot superheld en het zijn zoon met of dochter kan op zeggen: Mijn vader is de door beste! Zie op tv de site voor uitgebreide door uitleg over naar het programma en het de spellen. Presentatie: Vivienne op tv van den tijdens Assem.

Familiespelshow. In tijdens tropische sferen opgenomen de op het eiland op Bonaire. We uit gaan weer op op zoek naar de in sterkste, snelste, slimste en op meest dappere door vader. Klimmend, rennend, kruipend, het zwemmend het en soms zelfs vliegend strijden in de van vaders op het met strand en in de zee met van hulp van hun uit kind om een een op plek in de finale. tijdens De vaders zijn degene die met zich in wagen aan spellen een met veelzeggende titels van als: onderwater rekenen, het blubber memorie, goudmunten tijdens opduiken en kokosnoten knallen. De in tijdens kids assisteren en uit moedigen aan. De tijdens vier mannen moeten over naar behoorlijk wat het kennis en kracht beschikken om de op tv diverse tijdens spelrondes te kunnen winnen. In een iedere ronde doet de Vivienne een de beroep het op hun fysieke en in mentale uithoudingsvermogen. Na met vijf enerverende op tv en soms uitputtende rondes wordt duidelijk uit welke vader op tv zich ontpopt heeft uit tot op superheld en zijn op zoon of dochter kan zeggen: Mijn in vader is de het het beste! Zie de site voor uitgebreide op tv uitleg tijdens over het een programma en de spellen. van Presentatie: Vivienne van een den Assem.

Familiespelshow. een Vier vaders gaan tot de het uiterste, op zodat hun zoon of dochter het door na afloop kan zeggen: 'Mijn vader de is met de beste!' Klimmend, rennend, door kruipend en soms zelfs tijdens vliegend strijden van de vaders het met hulp van hun van kind om een naar plek in de finale. in De vaders in zijn degene die het een spel spelen, de tijdens kinderen assisteren of door moedigen aan. De in vier mannen moeten het over behoorlijk wat naar kennis en kracht het beschikken om de met diverse met spelrondes te van kunnen winnen. In iedere ronde doet met Yolanthe met een beroep op op hun fysieke tijdens en mentale uithoudingsvermogen. op Na vijf enerverende en soms uitputtende tijdens rondes wordt een er duidelijk door wie de tijdens sterkste, snelste, slimste en tijdens meest dappere vader van Nederland een is. de Presentatie: Yolanthe met Sneijder-Cabau.

juni 2021
30-12-2011 07:50

Aflevering 18

Mijn vader is de beste! - Aflevering 18

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

29-12-2011 07:50

Aflevering 17

Mijn vader is de beste! - Aflevering 17

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

28-12-2011 07:50

Aflevering 16

Mijn vader is de beste! - Aflevering 16

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-12-2011 07:50

Aflevering 15

Mijn vader is de beste! - Aflevering 15

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

26-12-2011 07:50

Aflevering 14

Mijn vader is de beste! - Aflevering 14

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

27-08-2011 17:45

Aflevering 13

Mijn vader is de beste! - Aflevering 13

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

13-08-2011 17:50

Aflevering 12

Mijn vader is de beste! - Aflevering 12

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

06-08-2011 17:55

Aflevering 11

Mijn vader is de beste! - Aflevering 11

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

30-07-2011 17:50

Aflevering 10

Mijn vader is de beste! - Aflevering 10

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

23-07-2011 16:15

Aflevering 9

Mijn vader is de beste! - Aflevering 9

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

16-07-2011 15:35

Aflevering 8

Mijn vader is de beste! - Aflevering 8

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

09-07-2011 16:05

Aflevering 7

Mijn vader is de beste! - Aflevering 7

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

02-07-2011 16:00

Aflevering 6

Mijn vader is de beste! - Aflevering 6

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

25-06-2011 16:05

Aflevering 5

Mijn vader is de beste! - Aflevering 5

Familiespelshow. In tropische sferen opgenomen op het eiland Bonaire. We gaan weer op zoek naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend, kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het str...

19-06-2011 16:50

Aflevering 4

Mijn vader is de beste! - Aflevering 4

Familiespelshow. Vier vaders gaan tot het uiterste, zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!' Klimmend, rennend, kruipend en soms zelfs vliegend strijden de vaders met hulp van hun kind om een plek in de fina...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Mijn vader is de beste! gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Mijn vader is de beste! de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Mijn vader is de beste! bij Mijn vader is de beste! liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Mijn vader is de beste!. Heb je een uitzending van Mijn vader is de beste! gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Mijn vader is de beste! gemist

Familiespelshow waarin we op zoek gaan naar de sterkste, snelste, slimste en meest dappere vader. Klimmend, rennend,kruipend, zwemmend en soms zelfs vliegend strijden de vaders op het strand en in de zee met hulp van hun kind om eenplek in de finale. De vaders zijn degene die zich wagen aan spellen met veelzeggende titels als: 'onderwater rekenen','blubber memorie', 'goudmunten opduiken' en 'kokosnoten knallen'. De kids assisteren en moedigen aan. De vier mannenmoeten over behoorlijk wat kennis en kracht beschikken om de diverse spelrondes te kunnen winnen. In iedere ronde doetVivienne een beroep op hun fysieke en mentale uithoudingsvermogen. Na vijf enerverende en soms uitputtende rondes wordtduidelijk welke vader zich ontpopt heeft tot superheld en zijn zoon of dochter kan zeggen: Mijn vader is de beste! Dezereeks is opgenomen op het eiland Bonaire. Presentatie: Viviënne van den Assem.

Uitzending gemist van Mijn vader is de beste!? Hier kun je alle uitzendingen van Mijn vader is de beste! kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 30-12-2011 om 07:50 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!