Programma gemist?

Neem je zwembroek van mee in en vergeet je tandenborstel niet. de De door BNN-presentatoren hebben de op tv zomer in hun op bol! Ze bezoeken de de leukste de en meest verassende op vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid op tv met van de lokalen met en de toeristen te testen. Kan op tv er voor de het BNN'ers een op tv hamburgertje bij op op tv de uit barbecue of worden ze vriendelijk in weg gebonjourd? Sander de Lantinga viert de zomer naar in een Lelystad om op tv te kijken of op het er nog net zo gezellig met is de als toen hij er in de de op buurt woonde. door Geraldine checkt of er op tv naast Pinkpop nog meer met te beleven is in door Landgraaf. Dennis van onderzoekt de zomerse uit gastvrijheid een in de studentensteden Delft uit en Leiden. En Nicolette hoopt door dat ze naar met open de armen wordt in ontvangen door de door eilanders en losgeslagen vakantievierders een op Texel. tijdens Afl.: Filemon op met Schiermonnikoog. Presentatie: Filemon op tv Wesselink, Nicolette Kluijver, Sander door Lantinga, Geraldine naar Kemper, Floortje Dessing, Sophie Hilbrand, op Patrick Lodiers, Dennis het Storm, Zarayda Groenhart, Valerio naar de Zeno.

Neem met je zwembroek met mee en vergeet je tandenborstel door niet. De BNN-presentatoren hebben door in de zomer in de hun bol! Ze met bezoeken de leukste en meest een verassende met vakantieplekken van Nederland om tijdens de gastvrijheid van in de lokalen een en de toeristen te op tv testen. Kan er in voor de uit BNN'ers een hamburgertje bij op de met barbecue of worden door ze op tv vriendelijk weg gebonjourd? Sander het Lantinga viert de zomer tijdens tijdens in Lelystad om uit te kijken of het door er nog net naar zo gezellig een is als toen hij uit er in de in buurt woonde. Geraldine checkt of het er naast met Pinkpop nog op meer te beleven uit is in Landgraaf. Dennis uit onderzoekt de het zomerse gastvrijheid de in de studentensteden Delft en het Leiden. En Nicolette op hoopt dat in ze met open armen een wordt van ontvangen door de tijdens eilanders en losgeslagen vakantievierders op het Texel. Afl.: Rámon van in Apeldoorn. Presentatie: op tv Filemon in Wesselink, Nicolette Kluijver, Sander Lantinga, uit Geraldine een Kemper, Floortje Dessing, naar Sophie Hilbrand, Patrick Lodiers, een Dennis Storm, Zarayda Groenhart, Valerio naar door Zeno.

Neem je door zwembroek mee en op vergeet je tandenborstel van niet. de De BNN-presentatoren hebben de zomer in door hun bol! Ze de naar bezoeken de leukste van en meest verassende vakantieplekken van Nederland door de om de gastvrijheid van naar de lokalen en de door toeristen te testen. op Kan er in voor de BNN'ers een op tv hamburgertje op tv bij op de barbecue of worden de een ze vriendelijk weg gebonjourd? Sander de Lantinga de viert de zomer in Lelystad om uit van te kijken of het er tijdens nog net op tv zo gezellig is als toen naar het hij er in de buurt woonde. het Geraldine checkt of naar tijdens er naast Pinkpop met nog meer te beleven is de in een Landgraaf. Dennis onderzoekt de van zomerse gastvrijheid in de studentensteden naar Delft en Leiden. een En Nicolette hoopt de dat het ze met open uit armen wordt ontvangen door de met naar eilanders en losgeslagen vakantievierders op Texel. naar Afl.: uit Valerio in Maaskantje. Presentatie: Filemon in Wesselink, naar Nicolette Kluijver, Sander Lantinga, Geraldine van door Kemper, Floortje Dessing, Sophie Hilbrand, Patrick in in Lodiers, Dennis Storm, Zarayda Groenhart, in Valerio in Zeno.

Neem op je zwembroek een mee en vergeet je tandenborstel niet. een De BNN-presentatoren van hebben de zomer tijdens in hun bol! op tv Ze bezoeken de naar leukste en meest verassende het door vakantieplekken van Nederland de om de gastvrijheid van de het lokalen en de toeristen het te testen. de Kan een er voor de BNN'ers een hamburgertje een bij uit op de barbecue de of worden tijdens ze vriendelijk weg gebonjourd? Sander op Lantinga van viert de zomer in met Lelystad om op tv te kijken of het er nog op tv net zo een gezellig is als toen het van hij er in de buurt op woonde. uit Geraldine checkt of er naast Pinkpop van nog van meer te beleven uit is in Landgraaf. Dennis met onderzoekt de zomerse gastvrijheid een in op de studentensteden Delft op en Leiden. En Nicolette met hoopt dat ze met naar open armen wordt uit op ontvangen door de in eilanders en losgeslagen met vakantievierders op Texel. op tv Afl.: Zarayda in Vlissingen. uit Presentatie: Filemon Wesselink, het Nicolette Kluijver, Sander tijdens Lantinga, Geraldine Kemper, Floortje op tv Dessing, Sophie Hilbrand, Patrick tijdens Lodiers, door Dennis Storm, het Zarayda Groenhart, Valerio door Zeno.

Neem op tv je zwembroek een mee en vergeet op tv je tandenborstel niet. van De BNN-presentatoren hebben met de zomer in door hun bol! Ze bezoeken de een leukste en in meest verassende vakantieplekken van Nederland door om de een gastvrijheid van naar de lokalen naar en de toeristen te testen. op Kan er voor de tijdens BNN'ers een in hamburgertje bij op een de barbecue een of worden ze vriendelijk tijdens weg gebonjourd? met Sander Lantinga viert de zomer een in Lelystad om uit te kijken of op een het er nog net de zo gezellig is als toen op hij in er in van de buurt woonde. Geraldine checkt van of er naast op tv Pinkpop nog meer te op de beleven is in op tv Landgraaf. Dennis onderzoekt de zomerse met gastvrijheid in de studentensteden naar Delft en de Leiden. En Nicolette een hoopt in dat ze met open armen wordt een van ontvangen door de in eilanders en losgeslagen vakantievierders op Texel. naar Afl.: uit Manuel in Littenseradiel. het Presentatie: Filemon een Wesselink, Nicolette Kluijver, Sander Lantinga, uit Geraldine tijdens Kemper, Floortje Dessing, Sophie Hilbrand, een Patrick Lodiers, naar Dennis Storm, Zarayda Groenhart, de Valerio van Zeno.

Neem uit je zwembroek mee het en vergeet het je tandenborstel niet. De een BNN-presentatoren hebben de met zomer in hun van bol! Ze bezoeken de de leukste en meest de verassende vakantieplekken van op Nederland om de in gastvrijheid van de lokalen op tv en de toeristen tijdens te testen. in Kan uit er voor de in BNN'ers een hamburgertje bij op de met barbecue of worden uit ze vriendelijk met weg gebonjourd? Sander van Lantinga viert door de zomer tijdens in Lelystad om op tv te kijken of het tijdens er nog net zo gezellig tijdens is uit als toen hij er op tv in de buurt een woonde. Geraldine checkt of met er naast het Pinkpop van nog meer te beleven is op in Landgraaf. Dennis onderzoekt de de zomerse door gastvrijheid in de op studentensteden Delft en door Leiden. En naar Nicolette hoopt naar dat ze met open armen wordt in ontvangen uit door de eilanders en op tv losgeslagen vakantievierders van op Texel. met Afl.: Nicolette in Texel. Presentatie: naar Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver, een Sander het Lantinga, Geraldine naar Kemper, Floortje Dessing, naar Sophie Hilbrand, Patrick Lodiers, Dennis in Storm, Zarayda naar Groenhart, Valerio met Zeno.

Neem je zwembroek op mee en door vergeet je tandenborstel een niet. het De BNN-presentatoren hebben de door zomer in hun op tv bol! Ze bezoeken de de leukste en meest verassende in vakantieplekken op tv van Nederland uit om de gastvrijheid van in de lokalen en de in toeristen te testen. in Kan door er voor de BNN'ers tijdens een hamburgertje bij op de op barbecue of worden met ze vriendelijk weg op op gebonjourd? Sander Lantinga viert door de zomer tijdens in Lelystad om te kijken of uit het de er nog net zo naar gezellig is als op tv toen hij er van in de buurt woonde. met op tv Geraldine checkt of er naast de Pinkpop nog meer in te naar beleven is in Landgraaf. tijdens Dennis onderzoekt naar de zomerse gastvrijheid in de studentensteden op Delft op tv en Leiden. een En Nicolette hoopt dat ze met op tijdens open armen wordt met ontvangen door de eilanders het en losgeslagen op vakantievierders op Texel. Afl.: de Dennis in een Leiden. Presentatie: Filemon Wesselink, Nicolette de Kluijver, Sander de Lantinga, Geraldine Kemper, de Floortje Dessing, Sophie naar Hilbrand, Patrick Lodiers, Dennis door Storm, Zarayda door Groenhart, Valerio naar Zeno.

Neem een je zwembroek het mee en vergeet je een tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben in op de zomer in naar hun bol! Ze bezoeken de met leukste en door meest verassende vakantieplekken het van Nederland om tijdens de gastvrijheid van in de lokalen en de op tv toeristen tijdens te testen. Kan er het voor de BNN'ers een hamburgertje van op bij op de barbecue of worden uit een ze vriendelijk weg gebonjourd? Sander het Lantinga viert tijdens de zomer in Lelystad het om te naar kijken of het er nog de net zo gezellig van is als toen uit hij er uit in de buurt uit woonde. Geraldine checkt of het er op naast Pinkpop nog meer te van beleven uit is in Landgraaf. met Dennis onderzoekt de zomerse gastvrijheid de uit in de studentensteden Delft een en Leiden. En Nicolette op hoopt dat met ze met open door armen wordt op tv ontvangen door de eilanders en losgeslagen op vakantievierders uit op Texel. Afl.: op tv Ruben in Loosdrecht. Presentatie: Filemon in Wesselink, Nicolette tijdens Kluijver, Sander Lantinga, in Geraldine Kemper, Floortje Dessing, een Sophie Hilbrand, naar Patrick een Lodiers, Dennis Storm, uit Zarayda Groenhart, Valerio uit Zeno.

Neem in je zwembroek een mee en vergeet je door tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben van de zomer door in hun bol! naar Ze bezoeken de leukste door en meest verassende van vakantieplekken van Nederland een om de gastvrijheid uit van de lokalen het en de het toeristen de te testen. Kan er voor door de BNN'ers op een hamburgertje bij op op tv de de barbecue of worden ze vriendelijk weg op tv naar gebonjourd? Sander Lantinga viert naar de zomer de in Lelystad om te van kijken of het er van nog net door zo gezellig een is als toen hij er in het de buurt woonde. in het Geraldine checkt of er naast Pinkpop uit uit nog meer te van beleven is in een Landgraaf. Dennis onderzoekt tijdens de zomerse gastvrijheid in naar de studentensteden in Delft en Leiden. En Nicolette hoopt van dat naar ze met open het armen wordt ontvangen door op tv de uit eilanders en losgeslagen vakantievierders op de Texel. Afl.: Manuel in in Peel en van Maas. een Presentatie: Filemon Wesselink, Nicolette van Kluijver, Sander Lantinga, Geraldine Kemper, uit in Floortje Dessing, Sophie Hilbrand, de Patrick Lodiers, Dennis Storm, Zarayda het Groenhart, Valerio op tv Zeno.

Neem tijdens je zwembroek mee naar en vergeet je tandenborstel in niet. De het BNN-presentatoren hebben tijdens de zomer in hun bol! Ze uit bezoeken de leukste naar en meest tijdens verassende in vakantieplekken van Nederland om in de gastvrijheid van het de lokalen en op de toeristen te testen. op tv Kan er voor op tv de op tv BNN'ers een hamburgertje bij op de door barbecue of van worden ze vriendelijk op weg gebonjourd? Sander Lantinga door viert op de zomer in Lelystad om van te kijken op tv of het van er nog net zo van gezellig is een als toen in hij er in van de buurt woonde. Geraldine in checkt of er naast Pinkpop met nog meer de te beleven tijdens is in Landgraaf. Dennis onderzoekt tijdens de door zomerse gastvrijheid in de met studentensteden Delft en Leiden. in met En Nicolette hoopt dat ze op tv met open armen het wordt het ontvangen door de door eilanders en losgeslagen op vakantievierders op Texel. Afl.: Geraldine in in Hengelo. Presentatie: Filemon van Wesselink, Nicolette naar Kluijver, met Sander Lantinga, Geraldine tijdens Kemper, Floortje Dessing, Sophie Hilbrand, Patrick op Lodiers, de Dennis Storm, naar Zarayda Groenhart, Valerio naar Zeno.

Neem je zwembroek de mee en vergeet uit door je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben een de in zomer in in hun bol! Ze bezoeken de naar leukste en naar meest verassende vakantieplekken van Nederland uit om de op tv gastvrijheid van de lokalen met op tv en de toeristen te testen. Kan het de er voor de BNN'ers naar een hamburgertje tijdens bij op de barbecue van of worden in ze vriendelijk weg gebonjourd? Sander op Lantinga viert de zomer naar in Lelystad om op te kijken uit of het er nog in net zo op tv gezellig is als toen naar hij er in van de op tv buurt woonde. Geraldine checkt van of er naast Pinkpop door nog meer met te beleven is uit in Landgraaf. Dennis onderzoekt van de zomerse gastvrijheid door in tijdens de studentensteden Delft en op Leiden. En Nicolette hoopt van naar dat ze met uit open armen wordt ontvangen door op de eilanders tijdens en losgeslagen van vakantievierende op Texel. van Afl.: Dennis in Delft. Presentatie: Filemon in Wesselink, Nicolette naar Kluijver, Sander Lantinga, het Geraldine Kemper, met Floortje Dessing, Sophie Hilbrand, op Patrick Lodiers, Dennis door Storm, de Zarayda Groenhart, Valerio op tv Zeno.

Neem je het zwembroek mee en vergeet op je tandenborstel niet. een De met BNN-presentatoren hebben de zomer het in door hun bol! Ze bezoeken de leukste op het en meest verassende een vakantieplekken van Nederland om de van gastvrijheid van de lokalen uit en met de toeristen te tijdens testen. Kan er voor in de BNN'ers een met hamburgertje uit bij op de barbecue of worden een een ze vriendelijk weg gebonjourd? Sander op Lantinga van viert de zomer naar in Lelystad om te kijken of de het er nog tijdens met net zo gezellig is als naar toen hij er van in uit de buurt woonde. Geraldine checkt het of er naast Pinkpop een nog meer naar te beleven van is in Landgraaf. Dennis onderzoekt in de met zomerse gastvrijheid in de studentensteden een tijdens Delft en Leiden. En Nicolette door hoopt naar dat ze met open armen uit wordt ontvangen uit door de op eilanders en losgeslagen vakantievierende op Texel. op Afl.: Zarayda op in naar Hoorn. Presentatie: Filemon door Wesselink, Nicolette Kluijver, naar Sander Lantinga, Geraldine Kemper, Floortje Dessing, met de Sophie Hilbrand, Patrick Lodiers, Dennis Storm, op tv Zarayda Groenhart, Valerio van in Zeno.

Neem uit je zwembroek mee met en vergeet uit je tandenborstel niet. De met BNN-presentatoren hebben de tijdens zomer in hun bol! met Ze bezoeken op tv de leukste en meest naar verassende vakantieplekken van Nederland op tv om de tijdens gastvrijheid van de in lokalen en de in toeristen het te testen. Kan een er voor de BNN'ers een hamburgertje op tv bij op de een barbecue tijdens of worden ze vriendelijk weg uit gebonjourd? uit Sander Lantinga viert op tv de zomer in Lelystad de om op tv te kijken of in het er nog net tijdens zo gezellig is als toen de hij er in door de buurt een woonde. Geraldine de checkt of er naast met Pinkpop nog naar meer te beleven is in op Landgraaf. van Dennis onderzoekt tijdens de zomerse gastvrijheid in de het studentensteden Delft door en Leiden. En Nicolette naar hoopt dat ze met van open armen wordt op ontvangen een door de eilanders en losgeslagen tijdens van vakantievierende op Texel. Afl.: in Geraldine in Amsterdam-Noord. van Presentatie: Filemon op Wesselink, Nicolette Kluijver, Sander Lantinga, een Geraldine Kemper, Floortje Dessing, uit Sophie het Hilbrand, Patrick Lodiers, uit Dennis Storm, een Zarayda Groenhart, Valerio op Zeno.

Neem in je zwembroek in mee en vergeet je tandenborstel door niet. De BNN-presentatoren een hebben de zomer tijdens in hun bol! Ze van de bezoeken de leukste en op tv meest verassende op vakantieplekken van Nederland om uit de gastvrijheid op tv van de lokalen en op de toeristen te testen. Kan de er naar voor de de BNN'ers een hamburgertje een bij op de barbecue op of worden ze de vriendelijk weg gebonjourd? Sander een Lantinga viert de de zomer uit in Lelystad om te een kijken of het het er nog net zo uit gezellig is als toen de hij met er in het de buurt woonde. Geraldine met checkt of er een naast Pinkpop nog meer op te in beleven is in Landgraaf. met Dennis onderzoekt met de zomerse gastvrijheid op tv in de studentensteden Delft en tijdens Leiden. En uit Nicolette hoopt dat ze in met de open armen wordt ontvangen door de met eilanders en het losgeslagen vakantievierende op Texel. tijdens Afl.: Sander door in Lelystad. Presentatie: met Filemon de Wesselink, Nicolette Kluijver, het Sander Lantinga, Geraldine op Kemper, Floortje Dessing, Sophie Hilbrand, Patrick uit naar Lodiers, Dennis Storm, Zarayda naar Groenhart, Valerio een Zeno.

Neem uit je zwembroek mee en vergeet een de je tandenborstel niet. De op BNN-presentatoren hebben de zomer van in hun bol! Ze een bezoeken de leukste door en meest met verassende vakantieplekken van Nederland in om de op gastvrijheid van de de lokalen en de toeristen met te testen. Kan in door er voor de BNN'ers een hamburgertje door bij op op de barbecue of tijdens worden met ze vriendelijk weg gebonjourd? Sander van Lantinga viert een de zomer in het Lelystad om het te kijken of het er tijdens nog op tv net zo gezellig is als toen een hij op tv er in de tijdens buurt woonde. Geraldine checkt tijdens of er naast een Pinkpop nog meer van te beleven is in met in Landgraaf. Dennis onderzoekt naar de zomerse gastvrijheid van in de studentensteden Delft en Leiden. de uit En Nicolette hoopt dat ze met in open armen wordt het ontvangen op door de eilanders het en losgeslagen vakantievierende op met Texel. Afl.: op Patrick op Kamperland. in Presentatie: Filemon Wesselink, Nicolette het Kluijver, de Sander Lantinga, Geraldine Kemper, Floortje de Dessing, Sophie Hilbrand, op tv Patrick Lodiers, Dennis door Storm, Zarayda Groenhart, Valerio een tijdens Zeno.

oktober 2017
15-07-2011 19:30

Filemon op Schiermonnikoog

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Filemon op Schiermonnikoog

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

14-07-2011 19:30

Rámon in Apeldoorn

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Rámon in Apeldoorn

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

13-07-2011 19:30

Valerio in Maaskantje

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Valerio in Maaskantje

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

12-07-2011 19:30

Zarayda in Vlissingen

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Zarayda in Vlissingen

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

11-07-2011 19:30

Manuel in Littenseradiel

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Manuel in Littenseradiel

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

08-07-2011 19:30

Nicolette in Texel

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Nicolette in Texel

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

07-07-2011 19:30

Dennis in Leiden

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Dennis in Leiden

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

06-07-2011 19:30

Ruben in Loosdrecht

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Ruben in Loosdrecht

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

05-07-2011 19:30

Manuel in Peel en Maas

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Manuel in Peel en Maas

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

04-07-2011 19:30

Geraldine in Hengelo

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Geraldine in Hengelo

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

01-07-2011 19:30

Dennis in Delft

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Dennis in Delft

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

30-06-2011 19:30

Zarayda in Hoorn

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Zarayda in Hoorn

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

29-06-2011 19:30

Geraldine in Amsterdam-Noord

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Geraldine in Amsterdam-Noord

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

28-06-2011 19:30

Sander in Lelystad

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Sander in Lelystad

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

27-06-2011 19:30

Patrick op Kamperland

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Patrick op Kamperland

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nu we er toch zijn: Op vakantie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu we er toch zijn: Op vakantie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu we er toch zijn: Op vakantie bij Nu we er toch zijn: Op vakantie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu we er toch zijn: Op vakantie. Heb je een uitzending van Nu we er toch zijn: Op vakantie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu we er toch zijn: Op vakantie gemist

Serie reportages. Waar kun je de zomer beter vieren dan in eigen land? Tien BNN-presentatoren bezoeken de leukstevakantieplekken van Nederland en testen de gastvrijheid van de lokalen én de toeristen. Lukt het de BNN'ers om eenkoepeltentje of caravan in te duiken? En kunnen ze aanschuiven bij de BBQ van de buurtbewoners of zien die de toeristenen de BNN'ers liever gaan dan komen? Afl.: Sander in Harderwijk. Presentatie: Eddy Zoëy.

Uitzending gemist van Nu we er toch zijn: Op vakantie? Hier kun je alle uitzendingen van Nu we er toch zijn: Op vakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 15-07-2011 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord