Programma gemist?

Neem een je zwembroek mee en de vergeet op je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben door de door zomer in hun bol! Ze het bezoeken de een leukste een en meest verassende vakantieplekken van van Nederland om naar de gastvrijheid van naar de lokalen en op de toeristen tijdens te testen. Kan er voor de op tv BNN'ers een hamburgertje op tv bij op de het naar barbecue of worden ze vriendelijk weg het gebonjourd? met Sander Lantinga viert de het zomer in door Lelystad om op tv te kijken of het in er nog net zo met gezellig is als toen in hij er in uit de buurt woonde. van naar Geraldine checkt of er naast de Pinkpop nog meer te uit beleven is in het Landgraaf. Dennis door onderzoekt het de zomerse gastvrijheid in de op tv studentensteden Delft en Leiden. een En Nicolette hoopt door dat uit ze met open naar armen wordt een ontvangen door de eilanders op en losgeslagen vakantievierders op Texel. de uit Afl.: Filemon op Schiermonnikoog. Presentatie: uit Filemon met Wesselink, Nicolette Kluijver, Sander een Lantinga, Geraldine Kemper, tijdens Floortje Dessing, Sophie Hilbrand, Patrick een uit Lodiers, Dennis Storm, Zarayda Groenhart, uit Valerio het Zeno.

Neem je zwembroek op mee de en vergeet je naar tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben op de de zomer in hun bol! Ze naar bezoeken de leukste naar tijdens en meest verassende vakantieplekken van Nederland in om de gastvrijheid in van in de lokalen en de toeristen de te testen. het Kan er voor de tijdens met BNN'ers een hamburgertje bij op tijdens de uit barbecue of worden ze vriendelijk de weg gebonjourd? Sander in Lantinga viert de van zomer in uit Lelystad om te tijdens kijken of het er naar nog de net zo gezellig is naar als toen hij er in het de buurt op woonde. Geraldine checkt of de de er naast Pinkpop nog meer te met beleven uit is in Landgraaf. Dennis onderzoekt van de zomerse in gastvrijheid in de studentensteden door Delft en met Leiden. En op tv Nicolette hoopt dat uit ze met open armen wordt in ontvangen door de de op eilanders en losgeslagen vakantievierders op op Texel. Afl.: naar Rámon in Apeldoorn. Presentatie: Filemon met Wesselink, Nicolette Kluijver, door Sander het Lantinga, Geraldine Kemper, Floortje Dessing, tijdens Sophie Hilbrand, een Patrick op tv Lodiers, Dennis Storm, op tv Zarayda Groenhart, Valerio van Zeno.

Neem tijdens je zwembroek mee en vergeet op tijdens je tandenborstel niet. De naar BNN-presentatoren hebben de zomer in naar hun uit bol! Ze bezoeken de op leukste en meest verassende het vakantieplekken op tv van Nederland om op tv de gastvrijheid van de lokalen tijdens en de met toeristen naar te testen. Kan er van voor de BNN'ers uit een hamburgertje bij op de op tv met barbecue of worden ze vriendelijk weg een tijdens gebonjourd? Sander Lantinga viert de op zomer in Lelystad om op tv een te kijken of het er tijdens nog op tv net zo gezellig is als toen uit hij er in de een de buurt woonde. Geraldine met checkt of er door naast Pinkpop nog meer tijdens te beleven is in op in Landgraaf. Dennis onderzoekt een de zomerse gastvrijheid in van de studentensteden Delft en Leiden. een En naar Nicolette hoopt dat ze met met uit open armen wordt ontvangen door tijdens de eilanders en met losgeslagen het vakantievierders op Texel. op tv Afl.: Valerio in Maaskantje. Presentatie: op tv Filemon Wesselink, Nicolette uit Kluijver, Sander het Lantinga, Geraldine Kemper, Floortje een Dessing, Sophie de Hilbrand, Patrick het Lodiers, Dennis Storm, Zarayda een Groenhart, Valerio het Zeno.

Neem tijdens je zwembroek mee en vergeet op naar je tandenborstel niet. het De BNN-presentatoren hebben de de zomer in hun naar bol! Ze bezoeken van de leukste en meest verassende naar een vakantieplekken van Nederland om de op tv gastvrijheid het van de lokalen een en de toeristen te testen. Kan uit er voor de een BNN'ers een hamburgertje uit bij op de op barbecue of worden van met ze vriendelijk weg gebonjourd? Sander Lantinga op met viert de zomer in Lelystad naar om te een kijken of in het er nog op tv net zo gezellig is als toen een hij er in op een de buurt woonde. Geraldine checkt of van er op tv naast Pinkpop nog meer het te van beleven is in Landgraaf. Dennis onderzoekt een op tv de zomerse gastvrijheid in de studentensteden een Delft in en Leiden. op En Nicolette hoopt dat ze met van door open armen wordt ontvangen door de op van eilanders en losgeslagen de vakantievierders op Texel. Afl.: door Zarayda in Vlissingen. Presentatie: een Filemon Wesselink, Nicolette op Kluijver, Sander naar Lantinga, Geraldine Kemper, van Floortje Dessing, Sophie naar Hilbrand, Patrick Lodiers, Dennis Storm, het Zarayda Groenhart, door Valerio in Zeno.

Neem je zwembroek op mee en door vergeet je tandenborstel niet. de De BNN-presentatoren het hebben naar de zomer in hun tijdens bol! Ze bezoeken de leukste van naar en meest verassende de vakantieplekken van Nederland op om de gastvrijheid van de lokalen naar door en de toeristen te van testen. Kan er van voor de BNN'ers een uit hamburgertje bij tijdens op de barbecue de of worden ze met vriendelijk weg op gebonjourd? Sander Lantinga viert de op tv zomer in Lelystad om met te kijken of de het er nog het de net zo gezellig in is als toen de hij er in de buurt tijdens woonde. Geraldine de checkt of er naast de Pinkpop nog meer te een beleven is in tijdens Landgraaf. door Dennis onderzoekt het de zomerse gastvrijheid met in de studentensteden Delft door en Leiden. En Nicolette hoopt het dat ze met in open armen op tv wordt op tv ontvangen door de eilanders en op tv losgeslagen op vakantievierders op Texel. een Afl.: Manuel in Littenseradiel. Presentatie: Filemon met Wesselink, Nicolette Kluijver, het Sander in Lantinga, Geraldine Kemper, Floortje met Dessing, Sophie met Hilbrand, Patrick Lodiers, Dennis Storm, op tv Zarayda Groenhart, Valerio van op tv Zeno.

Neem je op zwembroek een mee en vergeet je de tandenborstel niet. uit De BNN-presentatoren hebben de in zomer in hun in bol! Ze bezoeken het de leukste en op meest verassende vakantieplekken tijdens van Nederland door om de gastvrijheid van de een lokalen en de toeristen naar te testen. van Kan er voor het de een BNN'ers een hamburgertje bij op de van barbecue een of worden het ze vriendelijk weg gebonjourd? Sander Lantinga door tijdens viert de zomer in Lelystad om het op te kijken of het een er nog net in zo gezellig is als toen de hij er naar in naar de buurt woonde. het Geraldine checkt of er op naast Pinkpop nog meer op te beleven is in tijdens Landgraaf. Dennis van onderzoekt de zomerse gastvrijheid tijdens in de op studentensteden Delft en door Leiden. En Nicolette hoopt uit dat ze met van open armen naar wordt ontvangen door door de in eilanders en losgeslagen op tv vakantievierders op Texel. Afl.: het Nicolette in de Texel. Presentatie: Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver, door Sander het Lantinga, Geraldine Kemper, tijdens Floortje Dessing, Sophie Hilbrand, Patrick het Lodiers, Dennis op Storm, naar Zarayda Groenhart, Valerio naar Zeno.

Neem door je zwembroek mee en door vergeet je uit tandenborstel niet. De BNN-presentatoren de hebben tijdens de zomer in een hun bol! Ze het bezoeken de leukste de en meest verassende vakantieplekken van Nederland de om op de gastvrijheid van van de lokalen en op tv de toeristen te testen. Kan de er voor de tijdens op BNN'ers een hamburgertje bij op de met barbecue of worden op tv de ze vriendelijk weg de gebonjourd? Sander Lantinga viert de zomer tijdens in Lelystad het om op tv te kijken of het met er nog net zo gezellig met de is als toen hij er in in het de buurt woonde. Geraldine checkt van of van er naast Pinkpop het nog meer te beleven door is in Landgraaf. in Dennis onderzoekt de zomerse gastvrijheid in in met de studentensteden Delft en Leiden. de En Nicolette hoopt de dat een ze met open door armen wordt ontvangen door de de eilanders naar en losgeslagen vakantievierders op Texel. op Afl.: een Dennis in Leiden. Presentatie: Filemon tijdens uit Wesselink, Nicolette Kluijver, Sander Lantinga, het Geraldine Kemper, Floortje het Dessing, uit Sophie Hilbrand, Patrick Lodiers, een Dennis Storm, op tv Zarayda Groenhart, Valerio in Zeno.

Neem je uit zwembroek mee en vergeet een je tandenborstel niet. tijdens De naar BNN-presentatoren hebben naar de zomer in een hun bol! Ze een bezoeken de leukste en meest verassende naar vakantieplekken door van Nederland om de gastvrijheid naar van de de lokalen tijdens en de toeristen te met testen. Kan er voor een de BNN'ers een hamburgertje op bij op de tijdens barbecue of worden van tijdens ze vriendelijk weg gebonjourd? Sander Lantinga op tv met viert de zomer in Lelystad in om te kijken tijdens of het er nog een net op zo gezellig is als toen van hij er in tijdens de buurt woonde. door Geraldine checkt of door er naast tijdens Pinkpop nog meer te een beleven is op tv in Landgraaf. Dennis onderzoekt de de tijdens zomerse gastvrijheid in de door studentensteden Delft en Leiden. een En in Nicolette hoopt dat met ze met op tv open armen wordt op ontvangen door de eilanders door en losgeslagen van vakantievierders op Texel. Afl.: Ruben met in Loosdrecht. Presentatie: de Filemon van Wesselink, Nicolette Kluijver, Sander Lantinga, Geraldine in Kemper, Floortje Dessing, het Sophie een Hilbrand, Patrick de Lodiers, Dennis Storm, Zarayda Groenhart, Valerio de tijdens Zeno.

Neem uit je zwembroek mee tijdens en vergeet de je tandenborstel niet. door De BNN-presentatoren hebben tijdens de zomer in hun met bol! Ze bezoeken de leukste op tv en meest in verassende in vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid uit van de lokalen de en de de toeristen te uit testen. Kan er voor de van de BNN'ers een hamburgertje bij op de op tv barbecue op tv of worden ze vriendelijk weg het gebonjourd? Sander op tv Lantinga viert de zomer uit in Lelystad uit om te kijken of naar op tv het er nog naar net zo gezellig is als uit toen door hij er in de buurt woonde. door Geraldine van checkt of er naast Pinkpop tijdens nog meer te op beleven naar is in naar Landgraaf. Dennis onderzoekt de zomerse gastvrijheid het in de studentensteden tijdens Delft en Leiden. tijdens En in Nicolette hoopt dat ze met met open met armen wordt ontvangen door door de eilanders in en losgeslagen vakantievierders op Texel. met naar Afl.: Manuel in Peel en van Maas. Presentatie: een Filemon Wesselink, Nicolette Kluijver, Sander tijdens Lantinga, Geraldine Kemper, op tv Floortje Dessing, Sophie de Hilbrand, Patrick door Lodiers, Dennis Storm, Zarayda in Groenhart, Valerio door Zeno.

Neem je op tv zwembroek mee en vergeet een je in tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben in de door zomer in de hun bol! Ze bezoeken de leukste een en met meest verassende vakantieplekken van Nederland uit om de gastvrijheid naar van op tv de lokalen van en de toeristen met te testen. Kan er voor het de BNN'ers een de hamburgertje bij op op de barbecue of door worden een ze vriendelijk weg op gebonjourd? Sander Lantinga een viert de zomer in van Lelystad om te de kijken of het het er nog net zo gezellig van is als door toen hij er in in de buurt woonde. een Geraldine checkt of een er naast Pinkpop in nog meer te tijdens beleven is in van Landgraaf. Dennis de onderzoekt de zomerse gastvrijheid naar in de studentensteden uit Delft in en Leiden. En Nicolette het hoopt dat ze met een open in armen wordt ontvangen een door de eilanders uit en losgeslagen vakantievierders op Texel. een Afl.: tijdens Geraldine in Hengelo. Presentatie: Filemon de Wesselink, Nicolette de Kluijver, Sander Lantinga, met Geraldine Kemper, Floortje Dessing, tijdens Sophie Hilbrand, de Patrick Lodiers, Dennis Storm, uit Zarayda Groenhart, Valerio uit met Zeno.

Neem je op zwembroek mee en uit vergeet op tv je tandenborstel niet. naar De BNN-presentatoren hebben de zomer in in hun op tv bol! Ze bezoeken de een leukste en meest op tv verassende vakantieplekken uit van Nederland om het de gastvrijheid van de tijdens lokalen en in de toeristen te met testen. Kan er voor de met BNN'ers naar een hamburgertje bij in op de barbecue of worden door ze vriendelijk weg op gebonjourd? Sander Lantinga op viert de uit zomer naar in Lelystad om door te kijken of het het er nog net zo gezellig van is als in toen hij in er in de buurt een woonde. Geraldine checkt met of er naast een Pinkpop nog meer van te beleven tijdens is in Landgraaf. Dennis van onderzoekt de zomerse gastvrijheid een in de studentensteden uit Delft door en Leiden. En Nicolette van hoopt dat ze met de open armen uit wordt ontvangen door door de eilanders en in losgeslagen vakantievierende op een Texel. naar Afl.: Dennis in een Delft. Presentatie: Filemon Wesselink, Nicolette in Kluijver, uit Sander Lantinga, Geraldine Kemper, Floortje van Dessing, van Sophie Hilbrand, Patrick Lodiers, tijdens Dennis Storm, Zarayda tijdens Groenhart, Valerio naar Zeno.

Neem je zwembroek op tv van mee en vergeet je tandenborstel niet. op De BNN-presentatoren hebben het de het zomer in hun tijdens bol! Ze bezoeken tijdens de leukste en meest op verassende vakantieplekken een van Nederland om de gastvrijheid het naar van de lokalen tijdens en de toeristen te uit testen. Kan er voor op tv de BNN'ers een naar hamburgertje bij door op de barbecue of worden het de ze vriendelijk weg tijdens gebonjourd? Sander Lantinga viert de zomer het de in Lelystad om te een kijken of uit het er nog net van zo gezellig is als in toen hij er in op tv de uit buurt woonde. Geraldine checkt op of door er naast Pinkpop nog meer te op beleven met is in Landgraaf. naar Dennis onderzoekt de zomerse gastvrijheid een in naar de studentensteden Delft tijdens en Leiden. het En Nicolette hoopt de dat ze met open armen wordt van ontvangen door de met eilanders en op losgeslagen op tv vakantievierende op Texel. Afl.: Zarayda in door Hoorn. Presentatie: Filemon naar uit Wesselink, Nicolette Kluijver, het Sander Lantinga, Geraldine Kemper, Floortje tijdens Dessing, Sophie Hilbrand, Patrick met Lodiers, Dennis Storm, op tv Zarayda Groenhart, naar Valerio in Zeno.

Neem je de zwembroek mee en de vergeet het je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren naar hebben de in zomer in hun bol! Ze het bezoeken de leukste het naar en meest verassende vakantieplekken van op Nederland om uit de gastvrijheid naar van de lokalen en de toeristen in te met testen. Kan er voor de met naar BNN'ers een hamburgertje bij op de de barbecue of tijdens worden ze vriendelijk weg het op gebonjourd? Sander Lantinga viert de naar zomer in Lelystad van om te kijken of tijdens het er nog van tijdens net zo gezellig is door als toen hij er in uit de buurt tijdens woonde. Geraldine checkt op of er op naast Pinkpop nog meer door te beleven in is in Landgraaf. Dennis op onderzoekt in de zomerse gastvrijheid in de het studentensteden door Delft en Leiden. op tv En Nicolette hoopt dat ze met naar de open armen wordt naar ontvangen door de eilanders in en losgeslagen vakantievierende met op Texel. Afl.: Geraldine in van Amsterdam-Noord. op tv Presentatie: Filemon Wesselink, op Nicolette Kluijver, Sander Lantinga, Geraldine van Kemper, Floortje Dessing, op Sophie op tv Hilbrand, Patrick Lodiers, Dennis de Storm, Zarayda Groenhart, Valerio het uit Zeno.

Neem met je zwembroek door mee en vergeet je met tandenborstel niet. tijdens De BNN-presentatoren hebben de zomer in in naar hun bol! Ze op bezoeken de leukste en meest met verassende vakantieplekken van Nederland op de om de gastvrijheid van de een lokalen de en de toeristen te testen. een Kan op tv er voor de naar BNN'ers een hamburgertje bij naar op de barbecue een of worden een ze vriendelijk weg op tv gebonjourd? Sander Lantinga tijdens viert de zomer in uit Lelystad om door te kijken of het er nog het net zo gezellig in is als tijdens toen hij de er in de buurt van woonde. Geraldine het checkt of er de naast Pinkpop nog meer van te naar beleven is in Landgraaf. op tv Dennis onderzoekt de zomerse door gastvrijheid in in de studentensteden van Delft en Leiden. het En Nicolette hoopt dat ze naar met open de armen wordt ontvangen door uit de door eilanders en losgeslagen het vakantievierende op Texel. Afl.: Sander tijdens in Lelystad. door Presentatie: Filemon Wesselink, van Nicolette Kluijver, Sander de Lantinga, Geraldine Kemper, Floortje in Dessing, Sophie Hilbrand, met Patrick Lodiers, Dennis uit Storm, tijdens Zarayda Groenhart, Valerio tijdens Zeno.

Neem op je zwembroek mee en naar vergeet je tandenborstel naar niet. De een BNN-presentatoren hebben de zomer met in hun bol! de Ze bezoeken tijdens de leukste en meest tijdens verassende vakantieplekken van Nederland in om de gastvrijheid met van de lokalen met en het de toeristen te testen. met Kan er voor de in BNN'ers tijdens een hamburgertje bij een op de barbecue of een worden ze vriendelijk een weg uit gebonjourd? Sander Lantinga viert de zomer op tv door in Lelystad om te kijken uit of het het er nog net het zo gezellig is als toen in hij de er in de buurt op woonde. Geraldine checkt of van er naast op tv Pinkpop nog meer te het beleven is op tv in Landgraaf. Dennis met onderzoekt de zomerse gastvrijheid op tv in een de studentensteden Delft een en Leiden. En Nicolette met hoopt dat ze het met open naar armen wordt op tv ontvangen door de eilanders en in losgeslagen in vakantievierende op Texel. door Afl.: Patrick op Kamperland. Presentatie: Filemon op tv Wesselink, Nicolette Kluijver, op Sander de Lantinga, Geraldine Kemper, Floortje van Dessing, tijdens Sophie Hilbrand, Patrick Lodiers, Dennis naar Storm, door Zarayda Groenhart, Valerio op Zeno.

mei 2017
15-07-2011 19:30

Filemon op Schiermonnikoog

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Filemon op Schiermonnikoog

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

14-07-2011 19:30

Rámon in Apeldoorn

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Rámon in Apeldoorn

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

13-07-2011 19:30

Valerio in Maaskantje

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Valerio in Maaskantje

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

12-07-2011 19:30

Zarayda in Vlissingen

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Zarayda in Vlissingen

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

11-07-2011 19:30

Manuel in Littenseradiel

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Manuel in Littenseradiel

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

08-07-2011 19:30

Nicolette in Texel

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Nicolette in Texel

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

07-07-2011 19:30

Dennis in Leiden

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Dennis in Leiden

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

06-07-2011 19:30

Ruben in Loosdrecht

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Ruben in Loosdrecht

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

05-07-2011 19:30

Manuel in Peel en Maas

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Manuel in Peel en Maas

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

04-07-2011 19:30

Geraldine in Hengelo

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Geraldine in Hengelo

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

01-07-2011 19:30

Dennis in Delft

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Dennis in Delft

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

30-06-2011 19:30

Zarayda in Hoorn

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Zarayda in Hoorn

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

29-06-2011 19:30

Geraldine in Amsterdam-Noord

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Geraldine in Amsterdam-Noord

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

28-06-2011 19:30

Sander in Lelystad

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Sander in Lelystad

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

27-06-2011 19:30

Patrick op Kamperland

Nu we er toch zijn: Op vakantie - Patrick op Kamperland

Neem je zwembroek mee en vergeet je tandenborstel niet. De BNN-presentatoren hebben de zomer in hun bol! Ze bezoeken de leukste en meest verassende vakantieplekken van Nederland om de gastvrijheid van de lokalen en de toeristen te testen. K...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Nu we er toch zijn: Op vakantie gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Nu we er toch zijn: Op vakantie de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Nu we er toch zijn: Op vakantie bij Nu we er toch zijn: Op vakantie liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Nu we er toch zijn: Op vakantie. Heb je een uitzending van Nu we er toch zijn: Op vakantie gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Nu we er toch zijn: Op vakantie gemist

Serie reportages. Waar kun je de zomer beter vieren dan in eigen land? Tien BNN-presentatoren bezoeken de leukstevakantieplekken van Nederland en testen de gastvrijheid van de lokalen én de toeristen. Lukt het de BNN'ers om eenkoepeltentje of caravan in te duiken? En kunnen ze aanschuiven bij de BBQ van de buurtbewoners of zien die de toeristenen de BNN'ers liever gaan dan komen? Afl.: Sander in Harderwijk. Presentatie: Eddy Zoëy.

Uitzending gemist van Nu we er toch zijn: Op vakantie? Hier kun je alle uitzendingen van Nu we er toch zijn: Op vakantie kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 32
  • Laatste uitzending op 15-07-2011 om 19:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord