Programma gemist?

Achter elk door groot nieuwsverhaal schuilen door menselijke tragedies. In tijdens deze serie spelen een zes kinderen door de hoofdrol. In iedere met aflevering schrijft één van uit hen van een brief door aan zijn ouder. naar Over wat er in hem met of op tv haar omgaat, over op zorgen en verdriet door of met een heel concrete vraag. in De kinderen wonen met door in zes verschillende landen. met Landen die te kampen hebben op met door economische crisis, een gewapend het conflict, uit criminaliteit en geweld of op tv een natuurramp. Kinderen met vormen de toekomst van naar deze wereld, door maar hun uit mening wordt zelden op gehoord. De IKON tijdens geeft deze kinderen van een stem. Afl.: Rwanda - op Kinderen geboren uit slechte in herinneringen. Shakya is in een slimme, nieuwsgierige door jongen op tv van 13. Hij naar stelt zijn moeder al het geruime tijd vragen over door het zijn vader, die hij nooit heeft een naar gekend. Hij weet niet, met dat zijn moeder Goretti door tijdens een de Rwandese genocide is naar verkracht en dat hij daarvan in het product is. de Een aantal mensen tijdens in van zijn dorp tijdens weten wél wat er met tijdens Goretti in gebeurd is. Shyaka schrijft met een brief aan op tv zijn moeder, waarin door hij haar vraagt wie de zijn vader is. met Zal Goretti in haar zoon nu de waarheid van vertellen over zijn tijdens afkomst? Shyaka het is één van de uit naar schatting de 25.000 een kinderen van de 500.000 van vrouwen die werden op tv verkracht tijdens de naar Rwandese genocide in de 1994. Ook al is in het illegaal, toch ondergingen naar veel van naar deze verkrachte vrouwen een op abortus. Sommigen uit vermoordden een hun ongeboren kind, anderen lieten hun op tv baby's na de met geboorte achter. De het meeste door moeders die hun kind wél op tv naar hielden, vertelden hen nooit in de waarheid.

Achter op tv elk groot nieuwsverhaal op schuilen menselijke tragedies. In een deze serie spelen in zes uit kinderen de hoofdrol. In iedere tijdens aflevering schrijft één in van hen van een brief aan de zijn ouder. Over wat er uit in een hem of van haar omgaat, over zorgen op en verdriet of met een op tv heel concrete tijdens vraag. De met kinderen wonen in zes verschillende in landen. Landen een die op te kampen hebben met economische crisis, met een gewapend met conflict, criminaliteit in en geweld of een natuurramp. tijdens naar Kinderen vormen de toekomst van uit deze wereld, een maar hun mening wordt uit zelden naar gehoord. De IKON geeft deze kinderen op een het stem. Afl.: Filippijnen door - Leven met de vermisten. een Het verhaal met van tijdens twee zoons van mensenrechtenactivisten. We leren het Layad (14) en naar in zijn moeder Dee kennen. Layads tijdens politiek actieve vader met is op tv acht jaar geleden door door gewapende mannen ontvoerd. A.L. is door op zijn veertiende met al een getalenteerde uit balletdanser. Hij het mist zijn van moeder die recent naar is opgepakt uit en in de op tv gevangenis zit op verdenking van uit activisme. in Via een bijzondere op tv videobrief richt hij zich tot haar. de Op de door Filippijnen vinden veel buitengerechtelijke in tijdens moorden en verdwijningen op tv plaats. Er heerst een klimaat door van straffeloosheid. naar Met de verkiezing in van president Acquino in op tv mei 2010 hopen de van Filippino's dat een de mensenrechten meer op tv gerespecteerd zullen gaan worden. een Maar door de periode het in de aanloop uit naar de verkiezingen blijkt één van in de meest bloedige de uit in de geschiedenis. Tijdens het Ampatuan tijdens Massacre op worden 57 onschuldige mensen op tv vermoord.

Achter een elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tijdens tragedies. In op deze serie door spelen zes kinderen de hoofdrol. op tv In het iedere aflevering schrijft één van de hen in een brief aan tijdens zijn ouder. Over naar wat er in tijdens hem of haar omgaat, naar over zorgen en verdriet uit de of met een van heel concrete vraag. De kinderen wonen op tv in een zes verschillende landen. Landen die met te kampen tijdens hebben met economische crisis, naar een het gewapend conflict, in criminaliteit en geweld in of een natuurramp. Kinderen door vormen de toekomst van met deze wereld, van maar hun mening wordt zelden een de gehoord. De IKON geeft van deze kinderen de een stem. Afl.: Onbeschut Amerika. Tony in en uit Dion zijn op tv vanwege de kredietcrisis op ernstig aan lager wal op tv geraakt. Wanhopig proberen uit ze hun drie kinderen Esai uit van op tv 6, Elias van uit 5 en op de 3-jarige Elian op tv bij zich te houden, tijdens want de kans met bestaat dat de door staat Florida die van hen op het afpakt vanwege hun belabberde de woonsituatie. De grootouders van het het stel zijn ooit het vanuit Cuba naar met de naar Verenigde Saten getrokken op zoek van een naar een beter leven. uit Nu zitten de inmiddels door volwassen uit kleinkinderen, allen in de een VS geboren, een met hun kinderen in met een noodopvang. Omringd door naar armen en daklozen door lijkt de van de ooit zo glansrijke uit Amerikaanse op droom weinig te naar zijn overgebleven. Hoe leggen Tony en tijdens van Dion hun huidige een situatie uit aan hun kinderen op en hoe bereiden ze door hen met voor op een uit onzekere toekomst? In naar Florida heeft de kredietcrisis het hard uit toegeslagen. Bijna één op de het tien mensen is naar werkloos en op tv velen raken hun huis kwijt met door door executieverkoop. Familietragedies zijn het in gevolg, want het in deze staat op tv is het illegaal om het met uit kinderen op straat te leven. Dit de brengt door ouders voor een uit duivels dilemma: hoe tijdens voorkom je, wanneer de in lasten van door je huis naar niet meer te uit betalen zijn, dat je een kinderen je worden een afgenomen?

Achter het elk groot nieuwsverhaal door schuilen menselijke tragedies. In deze door naar serie spelen zes kinderen de hoofdrol. tijdens In iedere aflevering naar naar schrijft één van hen op tv een brief het aan zijn ouder. Over wat naar er in hem of uit haar omgaat, over het zorgen een en verdriet of het met een door heel concrete vraag. op tv De kinderen wonen in zes op verschillende landen. Landen van die te kampen hebben de met economische crisis, van een gewapend uit conflict, tijdens criminaliteit en geweld of een uit natuurramp. Kinderen vormen naar de de toekomst van deze wereld, maar hun tijdens uit mening wordt zelden naar gehoord. De IKON geeft deze met kinderen een stem. Afl.: uit Oeganda naar - Koningin met van de sloppenwijk. De veertienjarige de Phiona woont naar met haar van moeder in een golfplaten de hutje in met de sloppenwijk Katwé. Ze tijdens weet niet dat haar op vader is gestorven aan naar de het gevolgen van naar aids, want daar rust een groot een taboe op op. Op tijdens zoek naar een maaltijd komt ze door op een dag de sociaal werker Robert in Katende in tegen die op haar leert schaken. uit In korte tijd verslaat uit Phiona haar de coach, wordt ze nationaal jeugdkampioen een schaken tijdens van Oeganda en doet ze met mee aan het in Afrikaans jeugdkampioenschap in Soedan. in Phiona wint op en is op dertienjarige in leeftijd naar jeugdkampioen schaken van Afrika. op tv Een jaar door later doet ze mee aan de het wereldschaakkampioenschap een voor vrouwen een in het ijskoude Siberië. de In deze vreemde op tv omgeving, in ver van huis, denkt uit Phiona na over met haar vader van en vraagt ze zich af hoe naar hij op tv gestorven is. van Ze besluit haar moeder een tijdens brief te sturen. op Wie in de uit uitzichtloze sloppenwijken van door Kampala wordt geboren start met in met een enorme achterstand, van maar wie er door als meisje wordt uit geboren treft het uit dubbel. In Katwé, een gemeenschap op van tijdens alleenstaande moeders, zijn de kinderen het al vroeg het op zichzelf aangewezen. met Al op een jonge leeftijd krijgen op tv ze te maken met drugs, uit prostitutie en met hiv/aids.

Achter van elk groot de nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze van serie een spelen zes in kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering tijdens naar schrijft één van naar hen een brief op aan zijn ouder. in Over wat er in hem van of haar omgaat, op tv over zorgen en op verdriet door of met een heel concrete vraag. naar door De kinderen wonen in zes door verschillende landen. met Landen die te kampen hebben een door met economische crisis, naar een gewapend conflict, criminaliteit en geweld het of een natuurramp. het op Kinderen vormen de toekomst van op deze wereld, maar door hun mening de wordt zelden een gehoord. De IKON geeft tijdens deze kinderen op tv een stem. Afl.: op tv Haïti - De stilte naar na de aardbeving. van De tienjarige Darline in is een van de de talloze slachtoffers van naar de aardbeving in de Haïti in 2010. uit Vóór de beving de woonde ze samen naar met haar vader, een uit weduwnaar, in een uit klein de huis in tijdens een buitenwijk van uit Port-au-Prince. Als ze op op tv een dinsdagmiddag thuiskomt het van het boodschappen doen, naar begint een de aarde te beven. op tv Darline rent uit in paniek haar huis binnen. Ze in baant zich een door op weg door een regen van vallende met stenen en moet de aanzien hoe haar tijdens de vader levend wordt begraven onder het tijdens een puin. Het huis is tijdens onbewoonbaar geworden. Darline op tv is plotseling wees en haar op tv een omgeving is in het een complete chaos de veranderd.

Achter elk groot naar nieuwsverhaal schuilen met menselijke tragedies. In deze een serie spelen zes op tv een kinderen de hoofdrol. In door iedere aflevering schrijft één van naar hen een brief tijdens door aan zijn ouder. Over met wat er van in hem of uit haar omgaat, over zorgen uit en verdriet of met een op heel concrete vraag. naar De kinderen op wonen door in zes verschillende landen. Landen op tv die te met kampen hebben met de economische crisis, een gewapend conflict, naar criminaliteit en het geweld of een een natuurramp. Kinderen vormen door de van toekomst van deze tijdens wereld, maar hun mening op tv wordt zelden gehoord. in De IKON geeft deze kinderen door een de stem. Afl.: Brazilië - met Overgeleverd aan uit de straat. De 14-jarige tijdens Ana op Raquel heeft de keiharde wetten van de het leven op de straat tijdens aan den lijve ondervonden. op Niet zo van lang geleden van woonde ze nog bij haar liefhebbende door grootmoeder. Na de op met dood van haar oma wordt op ze gedwongen naar bij haar met moeder en stiefvader te gaan wonen. met Het zijn uit niet de ruzies op die haar het de straat op jagen, het het is haar tijdens stiefvader die haar het mishandelt en lastigvalt. op Eenmaal op straat, blijkt naar een Ana Raquel niet opgewassen te zijn in tegen het door ruige naar en harde leven onder de met viaducten van Rio het de met Janeiro. Nu woont ze in uit een opvanghuis voor straatkinderen. met Wat op Ana Raquel vooral op tv pijn doet is het gebrek met aan de liefde en op aandacht van haar moeder. Ze besluit een haar een brief naar te schrijven. Wereldwijd van trekken mensen van het het met platteland naar de stad de op zoek de naar een beter leven. met Maar dat lukt lang het niet altijd. op tv Rio de Janeiro is door met berucht is om een zijn favela's - sloppenwijken de waar door de afwezigheid door van uit de overheid anarchie door en geweld heersen. Drugshandel en criminaliteit op maken deel het uit van het naar dagelijks leven. het De lijn van geweld op en misbruik loopt vaak tijdens door tijdens in huiselijke kring. de Mannen belanden in de gevangenis op tv of het vertrekken om andere redenen. op tv Gezinnen vallen uit de elkaar en veel op kinderen worden op hierdoor gedwongen op straat te van met overleven.

oktober 2020
25-07-2011 21:25

Rwanda - Kinderen geboren uit slechte herinneringen

Brief van mijn kind - Rwanda - Kinderen geboren uit slechte herinneringen

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

18-07-2011 21:25

Filippijnen - Leven met de vermisten

Brief van mijn kind - Filippijnen - Leven met de vermisten

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

11-07-2011 21:25

Onbeschut Amerika

Brief van mijn kind - Onbeschut Amerika

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

04-07-2011 21:25

Oeganda - Koningin van de sloppenwijk

Brief van mijn kind - Oeganda - Koningin van de sloppenwijk

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

27-06-2011 21:25

Haïti - De stilte na de aardbeving

Brief van mijn kind - Haïti - De stilte na de aardbeving

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

20-06-2011 21:25

Brazilië - Overgeleverd aan de straat

Brief van mijn kind - Brazilië - Overgeleverd aan de straat

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

Brief van mijn kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brief van mijn kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brief van mijn kind bij Brief van mijn kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brief van mijn kind. Heb je een uitzending van Brief van mijn kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brief van mijn kind gemist

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedereaflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet ofmet een heel concrete vraag. De kinderen wonen in zes verschillende landen. Landen die te kampen hebben met economischecrisis, een gewapend conflict, criminaliteit en geweld of een natuurramp. Kinderen vormen de toekomst van deze wereld,maar hun mening wordt zelden gehoord. De IKON geeft deze kinderen een stem.

Uitzending gemist van Brief van mijn kind? Hier kun je alle uitzendingen van Brief van mijn kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 25-07-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!