Programma gemist?

Achter tijdens elk groot nieuwsverhaal de schuilen menselijke een tragedies. In deze serie uit spelen zes op tv kinderen de hoofdrol. In iedere op tv aflevering schrijft één op tv van op hen een brief aan een zijn ouder. Over wat er het in hem door of haar uit omgaat, over zorgen uit en verdriet of met naar een heel concrete door vraag. De kinderen wonen het in zes verschillende van landen. Landen die van te kampen hebben de met economische crisis, naar een gewapend conflict, tijdens criminaliteit en geweld van of een een natuurramp. de Kinderen vormen de tijdens toekomst van deze wereld, maar hun op tv mening op wordt zelden gehoord. De IKON in geeft een deze kinderen in een stem. Afl.: uit Rwanda - Kinderen geboren naar uit slechte herinneringen. de Shakya is een van slimme, nieuwsgierige jongen van uit 13. in Hij stelt zijn moeder al tijdens geruime tijd vragen van over op zijn vader, die hij nooit tijdens heeft de gekend. Hij weet niet, dat zijn het een moeder Goretti tijdens de met Rwandese genocide is verkracht een en dat hij daarvan tijdens de het product is. Een met aantal mensen in uit zijn dorp weten wél wat op er met Goretti naar gebeurd op tv is. Shyaka met schrijft een brief aan uit zijn moeder, waarin hij haar naar het vraagt wie zijn vader op tv is. Zal Goretti haar naar zoon nu de waarheid met vertellen een over zijn tijdens afkomst? Shyaka is één van door de naar schatting tijdens 25.000 kinderen van van de 500.000 vrouwen die tijdens naar werden verkracht tijdens de Rwandese genocide naar in 1994. met Ook al is het van illegaal, toch van ondergingen veel van deze op verkrachte vrouwen een op tv de abortus. Sommigen vermoordden hun ongeboren naar kind, anderen lieten van hun baby's na de op de geboorte achter. De meeste moeders die door hun kind op wél hielden, met vertelden hen nooit de uit waarheid.

Achter elk het groot nieuwsverhaal schuilen menselijke van het tragedies. In deze serie spelen het zes kinderen de hoofdrol. van de In iedere aflevering door schrijft één van hen uit een brief van aan zijn ouder. Over wat naar er in van hem of het haar omgaat, over zorgen en verdriet door in of met een heel concrete uit vraag. De kinderen wonen naar tijdens in zes verschillende het landen. Landen die te kampen hebben door van met economische crisis, een van gewapend conflict, criminaliteit en geweld naar of uit een natuurramp. Kinderen tijdens vormen de toekomst van deze een wereld, uit maar hun mening uit wordt zelden gehoord. De door IKON de geeft deze kinderen een stem. uit Afl.: Filippijnen - door Leven met de de vermisten. uit Het verhaal van twee naar zoons van mensenrechtenactivisten. We leren het Layad (14) en naar zijn door moeder Dee kennen. Layads op politiek actieve vader door is acht jaar tijdens geleden door in gewapende mannen uit ontvoerd. A.L. is van op zijn veertiende het al een getalenteerde balletdanser. op Hij mist zijn van moeder die op recent is opgepakt en het in de op gevangenis zit op een verdenking van activisme. naar Via een bijzondere videobrief richt hij in uit zich tot haar. Op het de Filippijnen vinden veel een buitengerechtelijke moorden tijdens en verdwijningen plaats. naar Er heerst een een klimaat van straffeloosheid. Met de een verkiezing op tv van president Acquino in mei uit 2010 van hopen de Filippino's dat op de mensenrechten op meer gerespecteerd zullen gaan worden. met Maar de periode met in de van aanloop op naar de verkiezingen blijkt één van van de van meest bloedige uit de de geschiedenis. met Tijdens het Ampatuan een Massacre worden 57 onschuldige mensen van vermoord.

Achter in elk groot nieuwsverhaal uit schuilen menselijke op tragedies. In deze serie spelen van zes door kinderen de hoofdrol. In naar iedere aflevering schrijft één met van hen een op brief aan zijn een ouder. Over wat er naar in hem uit of haar omgaat, naar over zorgen en verdriet op of met een het heel concrete op tv vraag. De kinderen een wonen op tv in zes verschillende een landen. Landen die te kampen hebben naar met de economische crisis, een gewapend door conflict, criminaliteit en de geweld tijdens of een natuurramp. het Kinderen vormen de toekomst door van deze wereld, maar hun een mening op wordt zelden gehoord. De IKON uit het geeft deze kinderen door een stem. Afl.: Onbeschut Amerika. Tony het en naar Dion zijn vanwege de kredietcrisis van ernstig aan van lager wal een geraakt. Wanhopig het proberen ze hun drie uit kinderen Esai van 6, Elias de op van 5 en de 3-jarige in Elian bij zich met te houden, want naar de kans bestaat dat het door de staat Florida die van hen uit afpakt vanwege met hun uit belabberde woonsituatie. De grootouders van het naar het stel zijn ooit naar vanuit Cuba naar door de Verenigde Saten getrokken op zoek op het naar een beter leven. in Nu zitten de inmiddels in volwassen kleinkinderen, allen op in de VS naar geboren, op tv met hun kinderen in op een noodopvang. Omringd in door armen en de daklozen lijkt van in de ooit zo een glansrijke Amerikaanse droom op tv weinig te het zijn overgebleven. Hoe leggen op Tony en naar Dion hun huidige situatie het uit aan hun kinderen van en hoe bereiden ze op tv hen voor van op op tv een onzekere toekomst? de In Florida heeft de naar kredietcrisis hard toegeslagen. met Bijna één op de met tien mensen is werkloos van en met velen raken hun uit huis kwijt door executieverkoop. op Familietragedies zijn het gevolg, uit want in een deze het staat is het illegaal om op tv met op kinderen op straat te naar leven. Dit brengt op tv ouders voor een duivels dilemma: uit hoe voorkom op je, wanneer op tv de lasten van je naar huis het niet meer te betalen zijn, dat naar je kinderen op je worden tijdens afgenomen?

Achter elk groot op tv nieuwsverhaal schuilen menselijke van door tragedies. In deze op serie spelen zes kinderen de hoofdrol. tijdens op In iedere aflevering schrijft één van de van hen een brief aan op zijn ouder. Over wat er naar in hem een of uit haar omgaat, over zorgen en verdriet de of in met een heel concrete vraag. een De door kinderen wonen in zes uit verschillende landen. van Landen die naar te kampen hebben met van economische crisis, in een gewapend conflict, tijdens criminaliteit en geweld of een naar natuurramp. Kinderen vormen de met toekomst van deze in wereld, met maar hun mening met wordt zelden gehoord. De IKON door naar geeft deze kinderen op tv een stem. Afl.: Oeganda een - Koningin het van de sloppenwijk. op De veertienjarige Phiona woont met met haar moeder in naar een de golfplaten hutje in door de sloppenwijk Katwé. Ze weet een niet van dat haar vader is door gestorven aan de gevolgen een van met aids, want daar op tv rust een groot taboe op. Op op tv op tv zoek naar een maaltijd de komt ze op het een dag sociaal werker een Robert Katende tegen de die haar met leert schaken. In korte tijd naar verslaat Phiona op haar coach, wordt ze van nationaal de jeugdkampioen schaken van van Oeganda en door doet ze mee aan uit het Afrikaans jeugdkampioenschap in Soedan. naar Phiona in wint en is op het dertienjarige leeftijd jeugdkampioen schaken tijdens op tv van Afrika. Een jaar later naar doet ze van mee aan het wereldschaakkampioenschap voor de vrouwen door in het ijskoude Siberië. door In deze de vreemde omgeving, ver naar van huis, denkt Phiona na op tv over haar met vader op en vraagt ze zich af hoe de hij gestorven met is. Ze besluit een haar van moeder een brief te in sturen. Wie in de uitzichtloze een sloppenwijken met van Kampala wordt naar geboren start naar met een enorme achterstand, maar op wie uit er als meisje wordt geboren treft door het uit dubbel. In de Katwé, een gemeenschap in van alleenstaande moeders, tijdens zijn de kinderen al op tv vroeg op op zichzelf aangewezen. Al op op tv jonge leeftijd in krijgen ze te maken de met drugs, in prostitutie en hiv/aids.

Achter het elk groot nieuwsverhaal op schuilen menselijke tragedies. In deze met serie spelen op zes het kinderen de hoofdrol. de In iedere aflevering schrijft naar één van hen een door brief aan uit zijn ouder. op Over wat er in in hem of haar omgaat, met over zorgen naar en verdriet door of met een met heel concrete vraag. De kinderen wonen van in een zes verschillende landen. Landen die uit te door kampen hebben met economische crisis, tijdens een op gewapend conflict, criminaliteit en geweld op tv of een tijdens natuurramp. Kinderen met vormen de toekomst van in deze wereld, maar hun tijdens mening wordt het zelden gehoord. tijdens De IKON geeft deze op tv kinderen een stem. Afl.: het Haïti de - De stilte met na de uit aardbeving. De tienjarige naar Darline is een in van de talloze slachtoffers van op tv de aardbeving de in Haïti met in 2010. Vóór de van beving woonde ze samen naar met de haar vader, een weduwnaar, in een op klein huis het in uit een buitenwijk van tijdens Port-au-Prince. Als ze op een uit dinsdagmiddag thuiskomt van het in boodschappen doen, op tv begint met de aarde te een beven. Darline rent in paniek haar op tv de huis binnen. Ze het baant zich een weg uit door een van regen van vallende het stenen en moet aanzien tijdens hoe haar vader tijdens levend wordt begraven uit onder het puin. op Het huis is op onbewoonbaar geworden. Darline is plotseling op tv wees en haar de omgeving is in het op een complete chaos het veranderd.

Achter elk groot op tv tijdens nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. tijdens In deze serie in spelen zes de kinderen de hoofdrol. In met iedere aflevering schrijft één met van hen met een brief de aan zijn ouder. Over wat op er in hem het of haar omgaat, over met zorgen en tijdens verdriet of tijdens met een heel naar concrete vraag. De met kinderen wonen in zes op tv verschillende landen. door Landen die te kampen hebben tijdens met economische crisis, op tv van een gewapend conflict, criminaliteit en een geweld of naar een natuurramp. Kinderen vormen de een toekomst van deze tijdens van wereld, maar hun op mening wordt zelden gehoord. De IKON op geeft deze de kinderen een op tv stem. Afl.: naar Brazilië - Overgeleverd aan uit de straat. De 14-jarige Ana in Raquel heeft met de keiharde wetten van tijdens het leven op met met straat aan den lijve een ondervonden. Niet zo lang geleden uit tijdens woonde ze nog bij haar liefhebbende het grootmoeder. Na door de dood van haar door op tv oma wordt ze gedwongen bij tijdens haar naar moeder en stiefvader in te gaan wonen. Het zijn niet door de ruzies die uit haar de tijdens straat een op jagen, het het is haar stiefvader die haar op tv mishandelt en van lastigvalt. Eenmaal op tv op straat, blijkt Ana Raquel door niet uit opgewassen te zijn tegen het uit ruige naar en harde leven onder de uit viaducten van met Rio de Janeiro. de Nu woont ze in een het opvanghuis voor straatkinderen. in Wat Ana Raquel in vooral pijn het doet is uit het gebrek aan liefde op tv en aandacht van haar op tv moeder. Ze besluit door haar een uit brief te op schrijven. Wereldwijd trekken mensen van uit het van platteland naar de een stad op zoek op tv naar een het beter leven. Maar dat het lukt lang op niet altijd. Rio de Janeiro door is berucht is een om zijn op tv favela's - sloppenwijken waar door naar de op afwezigheid van de overheid anarchie op tv en geweld tijdens heersen. Drugshandel en criminaliteit een maken door deel uit het van het dagelijks leven. naar De lijn van van geweld en misbruik loopt tijdens vaak door in op huiselijke kring. de Mannen belanden in de met gevangenis op of vertrekken om de andere redenen. Gezinnen vallen uit elkaar de en veel kinderen van worden hierdoor uit gedwongen uit op straat te het overleven.

juni 2021
25-07-2011 21:25

Rwanda - Kinderen geboren uit slechte herinneringen

Brief van mijn kind - Rwanda - Kinderen geboren uit slechte herinneringen

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

18-07-2011 21:25

Filippijnen - Leven met de vermisten

Brief van mijn kind - Filippijnen - Leven met de vermisten

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

11-07-2011 21:25

Onbeschut Amerika

Brief van mijn kind - Onbeschut Amerika

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

04-07-2011 21:25

Oeganda - Koningin van de sloppenwijk

Brief van mijn kind - Oeganda - Koningin van de sloppenwijk

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

27-06-2011 21:25

Haïti - De stilte na de aardbeving

Brief van mijn kind - Haïti - De stilte na de aardbeving

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

20-06-2011 21:25

Brazilië - Overgeleverd aan de straat

Brief van mijn kind - Brazilië - Overgeleverd aan de straat

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

Brief van mijn kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brief van mijn kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brief van mijn kind bij Brief van mijn kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brief van mijn kind. Heb je een uitzending van Brief van mijn kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brief van mijn kind gemist

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedereaflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet ofmet een heel concrete vraag. De kinderen wonen in zes verschillende landen. Landen die te kampen hebben met economischecrisis, een gewapend conflict, criminaliteit en geweld of een natuurramp. Kinderen vormen de toekomst van deze wereld,maar hun mening wordt zelden gehoord. De IKON geeft deze kinderen een stem.

Uitzending gemist van Brief van mijn kind? Hier kun je alle uitzendingen van Brief van mijn kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 25-07-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!