Programma gemist?

Achter elk groot op tv nieuwsverhaal schuilen menselijke op tv tragedies. een In deze serie naar spelen zes kinderen de hoofdrol. door In iedere aflevering een schrijft de één van in hen een brief aan zijn ouder. door met Over wat er in hem de of haar omgaat, over naar zorgen en met verdriet of met een in een heel concrete vraag. De kinderen tijdens wonen tijdens in zes verschillende landen. op tv Landen die te kampen hebben de met met economische crisis, een gewapend conflict, uit van criminaliteit en geweld op of een natuurramp. Kinderen vormen een de toekomst van deze in wereld, maar een hun tijdens mening wordt zelden gehoord. De IKON tijdens geeft met deze kinderen van een stem. Afl.: de Rwanda - Kinderen met geboren uit slechte herinneringen. Shakya tijdens is naar een slimme, nieuwsgierige jongen van naar 13. Hij stelt zijn uit moeder al geruime het in tijd vragen over zijn vader, die het hij nooit heeft naar gekend. Hij tijdens weet niet, met dat zijn moeder tijdens Goretti tijdens de tijdens Rwandese genocide is tijdens verkracht en dat hij daarvan tijdens het product is. door Een aantal naar mensen uit in zijn dorp weten op wél wat er met naar Goretti op gebeurd is. Shyaka schrijft een brief het het aan zijn moeder, waarin hij haar het naar vraagt wie zijn vader is. met Zal Goretti in haar zoon nu de op tv waarheid vertellen over zijn de naar afkomst? Shyaka is één van de in door naar schatting 25.000 de kinderen van de 500.000 vrouwen die uit werden naar verkracht tijdens op de Rwandese genocide een in 1994. Ook al een is het illegaal, toch van ondergingen veel van deze op tv van verkrachte vrouwen een abortus. Sommigen vermoordden met op hun ongeboren kind, anderen lieten hun het baby's de na de geboorte achter. het De meeste met moeders die hun kind wél in hielden, vertelden het hen nooit de het waarheid.

Achter met elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke naar tragedies. In naar deze serie spelen in zes kinderen tijdens de hoofdrol. In iedere het aflevering schrijft één door van hen op een brief aan zijn uit ouder. Over wat er in in hem de of op tv haar omgaat, over op tv zorgen en verdriet of met met een heel concrete vraag. naar met De kinderen wonen uit in zes verschillende in landen. Landen die te op kampen hebben met economische crisis, naar een gewapend conflict, op tv de criminaliteit en geweld of op tv een natuurramp. Kinderen vormen op tv de toekomst een van deze wereld, het maar hun mening wordt zelden tijdens gehoord. De in IKON door geeft deze kinderen tijdens een stem. Afl.: Filippijnen - Leven een op met de vermisten. Het verhaal op tv van twee zoons van door mensenrechtenactivisten. uit We leren Layad (14) en naar zijn moeder Dee op tv kennen. naar Layads politiek actieve vader is in acht jaar van geleden door gewapende met mannen ontvoerd. A.L. op is op zijn uit veertiende al een een getalenteerde balletdanser. van Hij mist zijn de moeder die recent op is opgepakt en de in de gevangenis zit op in verdenking van activisme. door een Via een bijzondere videobrief met richt hij tijdens zich tot haar. Op op de Filippijnen vinden veel in buitengerechtelijke moorden op en verdwijningen de plaats. Er heerst uit een klimaat van straffeloosheid. door Met de de verkiezing van president Acquino in mei van op tv 2010 hopen de Filippino's tijdens dat de op mensenrechten meer gerespecteerd met zullen gaan worden. Maar op tv de periode in de naar aanloop naar de verkiezingen naar blijkt één tijdens van met de meest bloedige uit het de geschiedenis. tijdens Tijdens het Ampatuan Massacre worden 57 op onschuldige de mensen vermoord.

Achter elk groot van nieuwsverhaal schuilen met menselijke tragedies. In tijdens deze tijdens serie spelen zes met kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering op tv het schrijft één van hen een brief door aan het zijn ouder. het Over wat er in hem van of haar in omgaat, over zorgen op en verdriet of met een een heel concrete vraag. een De kinderen wonen op de in zes verschillende door landen. Landen die te kampen van hebben met economische crisis, de een gewapend tijdens conflict, criminaliteit en op tv geweld of een natuurramp. naar Kinderen vormen de uit toekomst van deze een wereld, op tv maar hun mening wordt zelden op tv gehoord. op tv De IKON op geeft deze kinderen een stem. in Afl.: Onbeschut Amerika. naar Tony in en Dion zijn met vanwege de kredietcrisis ernstig aan naar lager wal geraakt. van Wanhopig tijdens proberen ze hun in drie kinderen Esai van uit 6, Elias van van 5 en de 3-jarige Elian het bij door zich te houden, in want de kans bestaat dat naar de door staat Florida op tv die van hen afpakt vanwege hun tijdens door belabberde woonsituatie. De grootouders van in het met stel zijn ooit vanuit Cuba in naar in de Verenigde Saten getrokken op de zoek naar naar een beter leven. op Nu zitten tijdens de inmiddels volwassen kleinkinderen, allen uit in een de VS geboren, van met hun kinderen in een door noodopvang. Omringd door door armen en daklozen de lijkt op tv van de ooit zo op glansrijke Amerikaanse droom weinig te van zijn op overgebleven. Hoe op tv leggen Tony en Dion hun huidige de situatie uit aan van het hun kinderen en hoe bereiden ze op hen voor de op op een onzekere toekomst? naar In Florida heeft de kredietcrisis hard door toegeslagen. op Bijna één op op de tien mensen van is werkloos en velen met raken met hun huis kwijt door executieverkoop. naar Familietragedies zijn het met gevolg, want in tijdens deze staat van is het illegaal om het met kinderen op straat de te met leven. Dit brengt ouders voor de een duivels tijdens dilemma: hoe voorkom van je, wanneer de de lasten van door je huis niet meer te de betalen met zijn, dat je op tv kinderen je worden met afgenomen?

Achter van elk groot op nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In op tv deze serie naar spelen zes kinderen de het hoofdrol. een In iedere aflevering door schrijft één van hen een uit brief aan zijn door ouder. Over wat naar er in op hem of door haar omgaat, over op tv zorgen en verdriet of van met een op tv heel concrete vraag. De van kinderen wonen in zes in verschillende het landen. Landen die te kampen uit hebben met uit economische crisis, een gewapend conflict, in criminaliteit en geweld met of het een natuurramp. Kinderen vormen in de uit toekomst van deze van wereld, maar hun mening wordt zelden op gehoord. naar De IKON geeft de deze kinderen een met stem. Afl.: Oeganda - het Koningin van tijdens de sloppenwijk. De veertienjarige op Phiona woont met haar van moeder tijdens in een golfplaten een hutje in de sloppenwijk Katwé. in Ze weet uit niet dat haar vader door is gestorven aan tijdens de gevolgen de van aids, want met daar rust een groot op tv uit taboe op. Op zoek naar een het maaltijd komt op tv ze het op een dag sociaal werker de Robert Katende de tegen die van haar leert schaken. In korte naar tijd verslaat Phiona in haar coach, op tv wordt ze op tv nationaal jeugdkampioen schaken door van Oeganda en doet ze van mee aan het Afrikaans de jeugdkampioenschap in tijdens Soedan. Phiona wint uit en is het op dertienjarige leeftijd met jeugdkampioen schaken van met Afrika. Een jaar tijdens later doet met ze mee aan op tv het wereldschaakkampioenschap voor de vrouwen in het uit ijskoude Siberië. In deze van vreemde omgeving, ver van het huis, denkt Phiona de na het over haar vader en vraagt de ze zich tijdens af hoe op tv hij gestorven is. Ze besluit de haar moeder een brief door te het sturen. Wie in door de uitzichtloze sloppenwijken in van Kampala wordt geboren op tv start met het een enorme achterstand, het maar wie tijdens er als meisje een wordt geboren treft het dubbel. van In een Katwé, een gemeenschap van alleenstaande het moeders, zijn op tv de kinderen al in vroeg op het zichzelf aangewezen. Al op jonge leeftijd in krijgen uit ze te door maken met drugs, met prostitutie en hiv/aids.

Achter elk tijdens groot nieuwsverhaal schuilen van menselijke tragedies. In deze van serie spelen de zes kinderen de hoofdrol. door In iedere aflevering het schrijft één van op hen het een brief tijdens aan zijn ouder. Over wat een er met in hem of haar omgaat, over tijdens in zorgen en verdriet of met een naar de heel concrete vraag. op tv De kinderen wonen in het zes verschillende landen. Landen die tijdens te op tv kampen hebben met tijdens economische crisis, uit een gewapend conflict, criminaliteit en tijdens geweld of op tv een natuurramp. Kinderen vormen de op tv toekomst het van deze wereld, door maar hun op tv mening wordt zelden gehoord. De van IKON geeft deze kinderen de van een stem. Afl.: Haïti - De de stilte na door de het aardbeving. De tienjarige Darline is uit een van het de talloze slachtoffers door van de aardbeving in Haïti een in 2010. met Vóór de de beving woonde door ze samen met met haar vader, een weduwnaar, in een de klein huis in naar een buitenwijk van uit van Port-au-Prince. Als ze op een in dinsdagmiddag thuiskomt van het uit boodschappen doen, begint van de door aarde te een beven. Darline rent in paniek haar een op huis binnen. Ze op baant zich een weg door door een regen van een vallende van stenen en moet aanzien hoe van haar vader van levend wordt de begraven onder het puin. tijdens Het huis is onbewoonbaar geworden. tijdens een Darline is plotseling op tv wees en haar uit omgeving is in een in complete chaos met veranderd.

Achter elk met groot uit nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. uit In deze serie spelen zes het kinderen de hoofdrol. door In iedere aflevering door van schrijft één van hen een brief in aan zijn ouder. de Over tijdens wat er in door hem of haar omgaat, over uit zorgen en verdriet op tv of naar met een tijdens heel concrete vraag. De kinderen in wonen naar in zes verschillende landen. Landen van die het te kampen hebben met de economische crisis, een gewapend conflict, met op criminaliteit en geweld of een natuurramp. door Kinderen vormen de op tv toekomst van deze in wereld, uit maar hun mening wordt op tv zelden gehoord. De IKON van het geeft deze kinderen een een stem. Afl.: Brazilië - Overgeleverd op tv het aan de straat. De 14-jarige Ana in Raquel heeft tijdens de het keiharde wetten van het uit leven op van straat aan den lijve ondervonden. Niet op tv zo een lang geleden woonde ze nog tijdens bij tijdens haar liefhebbende tijdens grootmoeder. Na de dood van het haar oma wordt ze een door gedwongen bij haar moeder en de stiefvader te gaan een wonen. Het in zijn niet de ruzies het die haar tijdens de straat op jagen, naar het op tv is haar stiefvader die haar in mishandelt en op tv lastigvalt. Eenmaal een op straat, blijkt met Ana Raquel niet opgewassen te op zijn tegen het op tv ruige en harde van leven onder de viaducten in van met Rio de uit Janeiro. Nu woont ze het in een opvanghuis de voor straatkinderen. op Wat Ana Raquel een vooral pijn doet op tv is het gebrek aan uit liefde en aandacht van tijdens haar moeder. Ze besluit tijdens haar een op brief te schrijven. Wereldwijd naar tijdens trekken mensen van het platteland naar met de stad op op van zoek naar een beter leven. de Maar dat door lukt lang niet het altijd. Rio de op tv Janeiro is berucht is om van zijn favela's - de sloppenwijken waar door door de afwezigheid op tv van de overheid anarchie met en uit geweld heersen. Drugshandel en criminaliteit op tv in maken deel uit van tijdens het dagelijks leven. De lijn naar van een geweld en misbruik op tv loopt vaak op tv door in huiselijke kring. Mannen tijdens belanden in de gevangenis uit of het vertrekken om andere een redenen. Gezinnen vallen het uit elkaar en op tv veel kinderen worden hierdoor gedwongen naar op straat de te met overleven.

april 2019
25-07-2011 21:25

Rwanda - Kinderen geboren uit slechte herinneringen

Brief van mijn kind - Rwanda - Kinderen geboren uit slechte herinneringen

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

18-07-2011 21:25

Filippijnen - Leven met de vermisten

Brief van mijn kind - Filippijnen - Leven met de vermisten

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

11-07-2011 21:25

Onbeschut Amerika

Brief van mijn kind - Onbeschut Amerika

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

04-07-2011 21:25

Oeganda - Koningin van de sloppenwijk

Brief van mijn kind - Oeganda - Koningin van de sloppenwijk

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

27-06-2011 21:25

Haïti - De stilte na de aardbeving

Brief van mijn kind - Haïti - De stilte na de aardbeving

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

20-06-2011 21:25

Brazilië - Overgeleverd aan de straat

Brief van mijn kind - Brazilië - Overgeleverd aan de straat

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

Brief van mijn kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brief van mijn kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brief van mijn kind bij Brief van mijn kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brief van mijn kind. Heb je een uitzending van Brief van mijn kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brief van mijn kind gemist

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedereaflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet ofmet een heel concrete vraag. De kinderen wonen in zes verschillende landen. Landen die te kampen hebben met economischecrisis, een gewapend conflict, criminaliteit en geweld of een natuurramp. Kinderen vormen de toekomst van deze wereld,maar hun mening wordt zelden gehoord. De IKON geeft deze kinderen een stem.

Uitzending gemist van Brief van mijn kind? Hier kun je alle uitzendingen van Brief van mijn kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 25-07-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord