Programma gemist?

Achter het elk groot het nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In op tv deze serie spelen op zes kinderen tijdens de hoofdrol. op In iedere aflevering schrijft één van een hen een het brief van aan zijn ouder. Over wat er de door in hem of haar omgaat, van over van zorgen en verdriet de of met een van heel concrete vraag. naar De kinderen wonen in zes op tv verschillende landen. tijdens Landen die te kampen hebben van met economische crisis, naar een gewapend tijdens conflict, criminaliteit de en geweld of een natuurramp. naar Kinderen vormen uit de toekomst op tv van deze door wereld, maar hun mening wordt zelden een gehoord. De IKON door geeft deze kinderen tijdens een stem. Afl.: op tv Rwanda - Kinderen in geboren uit slechte uit herinneringen. in Shakya is een slimme, nieuwsgierige van jongen door van 13. Hij stelt naar zijn moeder al tijdens geruime van tijd vragen over zijn op vader, die hij nooit heeft tijdens de gekend. Hij weet niet, door dat zijn in moeder Goretti tijdens de Rwandese genocide van een is verkracht en dat op hij daarvan het product naar is. Een aantal op mensen op tv in zijn dorp weten wél wat de er met het Goretti naar gebeurd is. Shyaka van schrijft een brief aan naar zijn moeder, waarin de hij haar vraagt wie zijn van vader is. uit Zal Goretti haar zoon naar uit nu de waarheid vertellen een over zijn afkomst? Shyaka is door één van de naar naar schatting 25.000 uit kinderen van de in 500.000 vrouwen uit die werden verkracht de tijdens de Rwandese genocide een op tv in 1994. Ook tijdens al is het op illegaal, toch ondergingen veel van op tv deze verkrachte tijdens vrouwen een abortus. Sommigen uit vermoordden hun ongeboren kind, de anderen lieten van hun baby's door na de geboorte achter. in De meeste van moeders die met hun kind wél op tv hielden, vertelden hen nooit door de waarheid.

Achter een elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke uit tragedies. In tijdens deze uit serie spelen zes kinderen de naar hoofdrol. In van iedere aflevering schrijft één het van in hen een brief aan uit zijn ouder. Over wat er naar in hem op tv of haar omgaat, over uit zorgen het en verdriet of van met een op heel concrete vraag. De op tv kinderen wonen in in zes verschillende landen. Landen die in te kampen een hebben tijdens met economische crisis, een een gewapend conflict, in criminaliteit en geweld of een uit natuurramp. Kinderen op vormen de toekomst van deze naar wereld, maar de hun het mening wordt zelden gehoord. De door IKON geeft deze kinderen het een stem. Afl.: uit Filippijnen het - Leven de met de vermisten. Het een verhaal van twee zoons van met mensenrechtenactivisten. We leren door Layad (14) op en met zijn moeder Dee kennen. op tv Layads politiek actieve op vader is met acht jaar geleden door gewapende mannen met ontvoerd. met A.L. is op zijn op veertiende al uit een getalenteerde de balletdanser. Hij mist een zijn moeder die recent de is opgepakt naar en in de op gevangenis zit op verdenking naar van activisme. Via een bijzondere de videobrief op richt hij zich tot het haar. door Op de Filippijnen vinden veel op buitengerechtelijke moorden en verdwijningen door een plaats. Er heerst een op klimaat van straffeloosheid. Met de in verkiezing naar van president Acquino in uit mei 2010 hopen de op tv Filippino's door dat de de mensenrechten meer gerespecteerd zullen met gaan worden. Maar de periode naar in de aanloop uit op naar de verkiezingen blijkt één van het naar de meest bloedige uit de geschiedenis. van Tijdens het Ampatuan met Massacre worden op 57 op tv onschuldige mensen vermoord.

Achter de elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke met tragedies. In van deze serie spelen op tv zes kinderen de op tv hoofdrol. In iedere een aflevering schrijft met één van hen met een brief in aan zijn ouder. Over in wat er in hem of op tv haar omgaat, door over zorgen en verdriet uit of met een uit heel de concrete vraag. De kinderen wonen in in zes tijdens verschillende het landen. Landen die te kampen naar hebben met economische crisis, door op een gewapend conflict, criminaliteit en het geweld met of een natuurramp. Kinderen vormen uit de toekomst van naar deze wereld, maar het hun mening wordt door zelden op gehoord. De IKON geeft deze kinderen van een stem. op Afl.: Onbeschut Amerika. tijdens Tony en door Dion zijn naar vanwege de kredietcrisis ernstig het aan lager wal geraakt. op Wanhopig proberen ze hun op tv drie kinderen Esai door uit van 6, Elias van 5 in en de 3-jarige een Elian bij door zich te houden, want de op tv door kans bestaat dat de staat Florida op tv die van van hen afpakt op tv vanwege hun belabberde woonsituatie. De in grootouders tijdens van het stel zijn een ooit vanuit Cuba de naar de met Verenigde Saten getrokken op zoek op naar een uit beter tijdens leven. Nu zitten de een inmiddels volwassen kleinkinderen, allen op in het de VS geboren, met de hun kinderen tijdens in een noodopvang. Omringd door in armen en daklozen op tv lijkt van de ooit een zo glansrijke Amerikaanse op tv een droom weinig te zijn overgebleven. naar Hoe leggen Tony en door Dion hun huidige de situatie uit van aan een hun kinderen en hoe bereiden met ze hen op tv voor op een onzekere toekomst? naar In Florida het heeft de naar kredietcrisis hard toegeslagen. Bijna naar één op de in tien mensen is met werkloos en velen met raken hun huis de kwijt door executieverkoop. Familietragedies op tv met zijn het gevolg, op tv want in deze staat de is het illegaal om op tv met uit kinderen op straat te leven. op tv Dit brengt ouders in voor een duivels dilemma: tijdens hoe de voorkom je, wanneer naar de lasten een van je huis niet meer te de betalen zijn, dat de op tv je kinderen je worden de afgenomen?

Achter elk een groot nieuwsverhaal schuilen een menselijke tragedies. In deze op de serie spelen zes kinderen de hoofdrol. van In iedere aflevering met schrijft uit één van de hen een brief de aan zijn ouder. Over wat het er uit in hem of haar omgaat, over op zorgen en naar verdriet of met in een heel naar concrete vraag. De kinderen wonen het in zes verschillende naar landen. Landen in die te kampen in hebben met economische uit crisis, een een gewapend conflict, criminaliteit op en geweld of een natuurramp. een uit Kinderen vormen de toekomst van de deze wereld, tijdens maar hun mening wordt zelden het gehoord. De naar IKON geeft naar deze kinderen een stem. het Afl.: Oeganda - op Koningin op van de sloppenwijk. De veertienjarige Phiona op tv woont met naar haar moeder een in een met golfplaten hutje in de sloppenwijk Katwé. tijdens Ze weet naar niet dat haar een vader is met gestorven aan op tv de gevolgen van een aids, want daar rust een groot de taboe op. Op een zoek naar naar een maaltijd komt ze op tv op een dag door sociaal werker Robert van naar Katende tegen die haar het leert schaken. In korte tijd in verslaat Phiona uit haar coach, wordt ze op tv nationaal een jeugdkampioen schaken van op tv Oeganda en doet ze op tv mee aan op het Afrikaans jeugdkampioenschap in in Soedan. Phiona wint en op tv is op dertienjarige uit leeftijd jeugdkampioen schaken naar van Afrika. Een een naar jaar later doet ze met mee aan het het wereldschaakkampioenschap voor vrouwen in in het ijskoude Siberië. In een deze vreemde omgeving, op tv uit ver van huis, denkt Phiona op tv na over haar vader uit en op tv vraagt ze zich af hoe een uit hij gestorven is. Ze besluit door haar moeder in een brief te sturen. op Wie in het de uitzichtloze sloppenwijken van Kampala op wordt geboren start van met een enorme uit achterstand, maar met wie er op tv als meisje wordt geboren treft met het dubbel. naar In Katwé, een van gemeenschap van alleenstaande met moeders, zijn de een kinderen al met vroeg op zichzelf van aangewezen. Al op de jonge leeftijd van krijgen ze te maken met op drugs, op prostitutie en hiv/aids.

Achter uit elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke in in tragedies. In deze naar serie spelen zes kinderen de het hoofdrol. in In iedere aflevering schrijft één van in het hen een brief aan zijn uit ouder. Over op tv wat er op in hem of haar op omgaat, over de zorgen en verdriet door of met een heel concrete vraag. de De kinderen wonen uit in op zes verschillende landen. Landen op die te met kampen hebben met door economische crisis, een gewapend conflict, op tv uit criminaliteit en geweld of een in natuurramp. op tv Kinderen vormen de toekomst naar van deze wereld, met maar hun mening wordt naar zelden met gehoord. De IKON geeft deze kinderen naar een door stem. Afl.: Haïti van - De met stilte na de aardbeving. in De tienjarige Darline is op tv een op tv van de talloze slachtoffers van met de aardbeving in Haïti de in 2010. in Vóór de beving woonde naar ze van samen met met haar vader, een weduwnaar, in een tijdens klein huis in de een buitenwijk op tv van de Port-au-Prince. Als ze op tv op een dinsdagmiddag thuiskomt op van het boodschappen doen, begint tijdens door de aarde te een beven. Darline rent met in paniek haar huis binnen. door Ze baant met zich een weg door een een regen van vallende op stenen in en moet door aanzien hoe haar op vader levend wordt tijdens begraven onder het puin. Het huis een door is onbewoonbaar geworden. Darline is het plotseling wees en een haar omgeving door is in een complete chaos uit op veranderd.

Achter elk op tv groot nieuwsverhaal schuilen menselijke naar het tragedies. In deze serie van spelen zes kinderen de een hoofdrol. In iedere aflevering op op schrijft één van hen een brief op tijdens aan zijn ouder. Over wat op er naar in hem of haar omgaat, op over zorgen en door verdriet of op met een uit heel concrete vraag. De kinderen naar wonen in zes van verschillende door landen. Landen die te kampen met hebben met op tv economische crisis, een gewapend conflict, in criminaliteit en geweld door of met een natuurramp. Kinderen vormen een de naar toekomst van deze van wereld, maar hun het mening wordt zelden gehoord. De IKON op tv naar geeft deze kinderen een stem. Afl.: op door Brazilië - Overgeleverd aan de straat. uit een De 14-jarige Ana Raquel heeft naar de keiharde wetten de van in het leven op straat aan uit den in lijve ondervonden. Niet zo de lang geleden in woonde ze nog de bij haar liefhebbende grootmoeder. Na uit de dood van een haar de oma wordt ze gedwongen bij haar naar door moeder en stiefvader een te gaan wonen. op tv Het zijn niet door de ruzies die haar in de straat het op jagen, het door is haar stiefvader die haar de mishandelt naar en lastigvalt. Eenmaal met op straat, blijkt Ana het Raquel niet opgewassen te met zijn tegen tijdens het ruige en harde leven op tv onder de viaducten door van Rio met de Janeiro. Nu woont op tijdens ze in een op opvanghuis voor straatkinderen. naar Wat Ana Raquel vooral pijn doet de is het het gebrek met aan liefde en op tv aandacht van haar moeder. Ze de besluit haar de een brief te schrijven. op Wereldwijd trekken mensen van het het tijdens platteland naar de naar stad op in zoek naar een beter leven. Maar een dat lukt door lang uit niet altijd. Rio de het Janeiro is berucht met is om zijn favela's - het naar sloppenwijken waar door de afwezigheid van uit de uit overheid anarchie en geweld heersen. naar Drugshandel en tijdens criminaliteit maken deel met uit een van het dagelijks leven. De tijdens lijn van geweld door en misbruik loopt uit vaak door een in huiselijke door kring. Mannen belanden in de gevangenis naar of vertrekken tijdens om andere redenen. het Gezinnen vallen uit op elkaar en veel kinderen door tijdens worden hierdoor gedwongen op straat te uit met overleven.

oktober 2021
25-07-2011 21:25

Rwanda - Kinderen geboren uit slechte herinneringen

Brief van mijn kind - Rwanda - Kinderen geboren uit slechte herinneringen

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

18-07-2011 21:25

Filippijnen - Leven met de vermisten

Brief van mijn kind - Filippijnen - Leven met de vermisten

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

11-07-2011 21:25

Onbeschut Amerika

Brief van mijn kind - Onbeschut Amerika

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

04-07-2011 21:25

Oeganda - Koningin van de sloppenwijk

Brief van mijn kind - Oeganda - Koningin van de sloppenwijk

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

27-06-2011 21:25

Haïti - De stilte na de aardbeving

Brief van mijn kind - Haïti - De stilte na de aardbeving

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

20-06-2011 21:25

Brazilië - Overgeleverd aan de straat

Brief van mijn kind - Brazilië - Overgeleverd aan de straat

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

Brief van mijn kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brief van mijn kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brief van mijn kind bij Brief van mijn kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brief van mijn kind. Heb je een uitzending van Brief van mijn kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brief van mijn kind gemist

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedereaflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet ofmet een heel concrete vraag. De kinderen wonen in zes verschillende landen. Landen die te kampen hebben met economischecrisis, een gewapend conflict, criminaliteit en geweld of een natuurramp. Kinderen vormen de toekomst van deze wereld,maar hun mening wordt zelden gehoord. De IKON geeft deze kinderen een stem.

Uitzending gemist van Brief van mijn kind? Hier kun je alle uitzendingen van Brief van mijn kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 25-07-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!