Programma gemist?

Achter elk groot tijdens nieuwsverhaal schuilen het menselijke tragedies. In deze naar serie een spelen zes kinderen met de hoofdrol. uit In iedere aflevering schrijft van één van tijdens hen een brief aan tijdens zijn ouder. Over wat de er in hem met of haar omgaat, de over zorgen met en verdriet of met een het het heel concrete vraag. De kinderen wonen op tv in van zes verschillende landen. naar Landen die te kampen hebben op tv met economische crisis, een een met gewapend conflict, met criminaliteit en geweld op tv of een natuurramp. naar Kinderen vormen de de toekomst van deze wereld, maar hun op mening wordt door zelden gehoord. De IKON naar geeft deze op kinderen een naar stem. Afl.: Rwanda - in Kinderen geboren tijdens uit slechte herinneringen. Shakya is de naar een slimme, nieuwsgierige van jongen van 13. Hij stelt het zijn moeder al geruime het tijd vragen over met door zijn vader, die met hij nooit heeft gekend. Hij weet het niet, dat zijn een moeder een Goretti tijdens de van Rwandese genocide is in verkracht en uit dat hij daarvan de het product is. tijdens Een aantal mensen door in zijn dorp weten wél wat van er met Goretti naar gebeurd is. het Shyaka schrijft een brief op aan zijn moeder, van waarin hij haar door vraagt de wie zijn vader in is. Zal Goretti haar zoon door nu de waarheid in uit vertellen over zijn afkomst? Shyaka naar is één door van de naar schatting 25.000 tijdens kinderen van de in 500.000 vrouwen die op tv werden verkracht op tv tijdens de Rwandese genocide naar in 1994. Ook een al van is het illegaal, toch op ondergingen veel van deze de naar verkrachte vrouwen een abortus. Sommigen vermoordden een met hun ongeboren kind, naar anderen lieten hun uit baby's na de geboorte achter. tijdens De meeste tijdens moeders die op hun kind wél hielden, vertelden hen door met nooit de waarheid.

Achter tijdens elk groot nieuwsverhaal schuilen met menselijke tragedies. In in deze serie spelen zes van kinderen de hoofdrol. een In het iedere aflevering schrijft van één van hen een brief naar het aan zijn ouder. een Over wat er het in hem of van haar omgaat, over zorgen en verdriet de of door met een heel concrete vraag. op De kinderen een wonen in een zes verschillende landen. Landen die van te door kampen hebben met economische van crisis, het een gewapend conflict, criminaliteit uit en geweld van of een natuurramp. Kinderen vormen naar de naar toekomst van deze wereld, maar hun naar mening wordt zelden van gehoord. De IKON op tv geeft deze van kinderen op een stem. Afl.: Filippijnen - van Leven met de vermisten. van Het verhaal van door twee zoons uit van mensenrechtenactivisten. We leren in Layad (14) de en in zijn moeder Dee kennen. van Layads politiek tijdens actieve vader is acht jaar het geleden door gewapende mannen uit ontvoerd. het A.L. is de op zijn veertiende al een getalenteerde op tv balletdanser. Hij mist op zijn moeder met die door recent is opgepakt door en in de uit gevangenis zit op verdenking uit van activisme. Via een op tv bijzondere met videobrief richt hij zich van tot haar. het Op de Filippijnen vinden tijdens veel buitengerechtelijke moorden en tijdens verdwijningen plaats. Er heerst het van een klimaat van door straffeloosheid. Met de tijdens verkiezing van president op Acquino in mei 2010 hopen een de Filippino's dat naar de een mensenrechten meer gerespecteerd zullen gaan worden. het Maar de periode door in de aanloop uit op tv naar de verkiezingen blijkt op tv één van de tijdens meest bloedige uit het de geschiedenis. Tijdens het van Ampatuan Massacre worden op 57 in onschuldige mensen vermoord.

Achter door elk groot met nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze door serie spelen naar zes kinderen de tijdens hoofdrol. op In iedere aflevering naar schrijft één van hen de een brief aan op tv zijn ouder. naar Over wat er in van hem of haar omgaat, met over zorgen naar en verdriet of door met een op tv heel concrete vraag. De uit kinderen wonen in een zes verschillende landen. Landen die uit te kampen naar hebben met economische met crisis, een in gewapend conflict, criminaliteit en het geweld of een natuurramp. tijdens Kinderen vormen van de toekomst van naar deze met wereld, maar hun mening door wordt zelden tijdens gehoord. De IKON in geeft deze kinderen op een stem. Afl.: Onbeschut Amerika. Tony naar en in Dion zijn vanwege de kredietcrisis met ernstig aan lager een wal geraakt. Wanhopig van proberen ze naar hun door drie kinderen Esai van 6, Elias uit van van 5 en de 3-jarige het Elian bij zich een te houden, want de door kans bestaat een dat de een staat Florida door die van hen afpakt vanwege hun uit belabberde woonsituatie. De de grootouders van een het stel zijn van ooit de vanuit Cuba naar de de Verenigde Saten getrokken op uit zoek een naar een beter leven. Nu in zitten de uit inmiddels volwassen op kleinkinderen, allen in de VS uit geboren, met hun de kinderen in naar een noodopvang. Omringd in door armen en daklozen lijkt de van de op tv ooit zo glansrijke met Amerikaanse droom weinig te met zijn overgebleven. een Hoe leggen uit Tony en Dion hun door huidige uit situatie uit aan hun een kinderen en hoe bereiden ze het hen op tv voor op een het onzekere toekomst? In Florida heeft de de op tv kredietcrisis hard toegeslagen. Bijna één tijdens op een de tien mensen is werkloos uit op tv en velen raken hun door huis kwijt door het executieverkoop. Familietragedies zijn het gevolg, uit want in deze een staat is de het illegaal om naar met kinderen op met straat naar te leven. Dit brengt door ouders voor een duivels met dilemma: hoe in voorkom je, op tv wanneer de lasten van je huis door niet meer te naar betalen naar zijn, dat je kinderen door je worden tijdens afgenomen?

Achter met elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke de met tragedies. In deze het serie spelen zes tijdens kinderen de hoofdrol. In iedere door aflevering schrijft één met van hen de een brief aan zijn door ouder. Over in wat er in hem naar of het haar omgaat, over zorgen en verdriet een of met het een met heel concrete vraag. De tijdens kinderen wonen in zes uit verschillende landen. het Landen die naar te kampen hebben met economische het crisis, een gewapend een conflict, de criminaliteit en geweld of een natuurramp. de Kinderen vormen de op toekomst van in deze door wereld, maar hun mening wordt met zelden gehoord. De tijdens IKON een geeft deze kinderen de een stem. Afl.: Oeganda met - Koningin van de tijdens sloppenwijk. met De veertienjarige Phiona woont met met haar moeder in een op tv golfplaten hutje in een de sloppenwijk uit Katwé. Ze weet in niet dat met haar vader een is gestorven aan tijdens de gevolgen van aids, want daar door rust een tijdens groot taboe op. uit Op zoek naar door een een maaltijd komt ze op het een dag sociaal werker Robert op Katende tegen die op tv haar leert het schaken. van In korte tijd verslaat Phiona haar met tijdens coach, wordt ze nationaal jeugdkampioen naar schaken van Oeganda en naar doet ze mee uit aan het Afrikaans tijdens de jeugdkampioenschap in Soedan. Phiona de wint en is op dertienjarige op leeftijd een jeugdkampioen schaken een van Afrika. Een jaar een later doet ze mee van aan het wereldschaakkampioenschap voor uit vrouwen in in het naar ijskoude Siberië. In deze vreemde omgeving, uit ver van het huis, denkt door Phiona na over de haar vader naar en vraagt ze zich af hoe op tv hij gestorven is. in door Ze besluit haar moeder door een brief in te sturen. Wie in de met uitzichtloze door sloppenwijken van Kampala wordt de geboren start met een een enorme achterstand, maar het wie er als meisje van wordt geboren van treft in het dubbel. In Katwé, een tijdens gemeenschap in van alleenstaande moeders, zijn de kinderen door een al vroeg op de zichzelf aangewezen. Al op naar jonge leeftijd met krijgen ze te het maken met drugs, prostitutie met en hiv/aids.

Achter in elk groot nieuwsverhaal schuilen door menselijke van tragedies. In deze op serie spelen zes op tv kinderen de hoofdrol. uit In iedere aflevering schrijft één van van hen een brief door aan zijn ouder. in Over wat er een in hem of naar haar op tv omgaat, over zorgen door en verdriet of van met een heel concrete vraag. op tv in De kinderen wonen in zes het verschillende landen. een Landen die te tijdens kampen hebben met uit economische crisis, een gewapend door conflict, met criminaliteit en geweld of een natuurramp. een Kinderen vormen met de toekomst van tijdens deze uit wereld, maar hun mening tijdens wordt zelden gehoord. op De IKON geeft deze kinderen tijdens een stem. Afl.: de Haïti - De tijdens uit stilte na de aardbeving. De van tienjarige Darline van is een van de talloze op tv slachtoffers van in de op aardbeving in Haïti in 2010. Vóór het de het beving woonde ze samen tijdens met haar op vader, een weduwnaar, met in een klein huis naar in een buitenwijk het van de Port-au-Prince. Als ze op een door dinsdagmiddag thuiskomt door van het boodschappen in doen, begint de uit aarde te beven. Darline rent met in paniek haar op tv huis binnen. Ze van in baant zich een weg door een uit regen naar van vallende stenen en naar moet aanzien hoe het haar vader levend de wordt het begraven onder het puin. Het tijdens huis is onbewoonbaar naar geworden. een Darline is plotseling wees en van haar omgeving is in de door een complete chaos uit veranderd.

Achter elk op tv groot de nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In door deze serie spelen het zes kinderen de op hoofdrol. In iedere aflevering naar met schrijft één van hen van een brief aan de zijn ouder. Over wat er in met in hem of haar omgaat, over het op zorgen en verdriet of met door een heel de concrete vraag. De kinderen uit wonen op tv in zes verschillende landen. Landen tijdens die te kampen hebben met met economische van crisis, een op gewapend conflict, criminaliteit en naar geweld of met een natuurramp. Kinderen een vormen de met toekomst van deze wereld, maar hun de mening wordt zelden tijdens gehoord. De IKON het geeft deze tijdens kinderen een tijdens stem. Afl.: op tv Brazilië - Overgeleverd uit aan de straat. van De 14-jarige Ana op Raquel heeft de keiharde wetten met van het uit leven op naar straat aan den lijve ondervonden. Niet in zo lang door geleden woonde ze nog de met bij haar liefhebbende grootmoeder. op tv Na de dood van haar het oma wordt het ze gedwongen bij haar het moeder op en stiefvader te gaan door wonen. in Het zijn niet de ruzies op tv die haar een de straat op jagen, het naar is haar in stiefvader die haar door mishandelt en lastigvalt. door Eenmaal naar op straat, blijkt Ana met Raquel niet opgewassen uit te zijn tegen het ruige op tv en tijdens harde leven onder op tv de viaducten van met Rio de Janeiro. van Nu woont ze in in een opvanghuis voor straatkinderen. op tv op tv Wat Ana Raquel vooral pijn doet met is het gebrek naar de aan liefde en uit aandacht van haar het moeder. Ze besluit het haar een brief te schrijven. Wereldwijd de trekken met mensen van het uit platteland naar de het stad op zoek naar een met beter leven. Maar op dat op lukt lang niet op tv altijd. Rio de Janeiro met is berucht is om een zijn favela's - van sloppenwijken waar naar door de afwezigheid van naar de overheid anarchie met en het geweld heersen. Drugshandel van en criminaliteit maken deel op tv uit in van het dagelijks leven. De uit lijn van geweld het en misbruik loopt op tv vaak in door in huiselijke op tv kring. Mannen belanden in tijdens de gevangenis of op tv vertrekken om een andere redenen. Gezinnen naar vallen uit elkaar en in veel kinderen worden hierdoor gedwongen op tv op naar straat te uit overleven.

augustus 2019
25-07-2011 21:25

Rwanda - Kinderen geboren uit slechte herinneringen

Brief van mijn kind - Rwanda - Kinderen geboren uit slechte herinneringen

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

18-07-2011 21:25

Filippijnen - Leven met de vermisten

Brief van mijn kind - Filippijnen - Leven met de vermisten

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

11-07-2011 21:25

Onbeschut Amerika

Brief van mijn kind - Onbeschut Amerika

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

04-07-2011 21:25

Oeganda - Koningin van de sloppenwijk

Brief van mijn kind - Oeganda - Koningin van de sloppenwijk

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

27-06-2011 21:25

Haïti - De stilte na de aardbeving

Brief van mijn kind - Haïti - De stilte na de aardbeving

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

20-06-2011 21:25

Brazilië - Overgeleverd aan de straat

Brief van mijn kind - Brazilië - Overgeleverd aan de straat

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

Brief van mijn kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brief van mijn kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brief van mijn kind bij Brief van mijn kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brief van mijn kind. Heb je een uitzending van Brief van mijn kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brief van mijn kind gemist

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedereaflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet ofmet een heel concrete vraag. De kinderen wonen in zes verschillende landen. Landen die te kampen hebben met economischecrisis, een gewapend conflict, criminaliteit en geweld of een natuurramp. Kinderen vormen de toekomst van deze wereld,maar hun mening wordt zelden gehoord. De IKON geeft deze kinderen een stem.

Uitzending gemist van Brief van mijn kind? Hier kun je alle uitzendingen van Brief van mijn kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 25-07-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord