Programma gemist?

Achter elk in groot nieuwsverhaal van schuilen menselijke tragedies. In van deze serie spelen zes met kinderen in de hoofdrol. In iedere aflevering naar schrijft op één van hen van een brief aan van zijn ouder. met Over wat er in hem of met haar omgaat, in over naar zorgen en verdriet of met met een heel door concrete vraag. De kinderen wonen in de in zes verschillende landen. Landen die in tijdens te kampen hebben met van economische crisis, van een gewapend conflict, criminaliteit een en geweld of in een natuurramp. van Kinderen vormen de uit toekomst van deze wereld, maar hun in op tv mening wordt zelden gehoord. De van IKON geeft de deze kinderen een tijdens stem. Afl.: Rwanda door - Kinderen geboren uit het slechte op tv herinneringen. Shakya is een slimme, nieuwsgierige met jongen op van 13. naar Hij stelt zijn moeder naar al geruime tijd vragen over tijdens zijn vader, in die hij door nooit heeft gekend. het Hij weet tijdens niet, dat zijn moeder Goretti in tijdens de door Rwandese genocide uit is verkracht en dat met hij daarvan het product naar is. met Een aantal mensen in in zijn dorp weten wél wat van er door met Goretti gebeurd uit is. Shyaka schrijft op tv een brief aan van zijn moeder, waarin hij haar door vraagt wie zijn op vader is. Zal met Goretti met haar zoon nu de op waarheid in vertellen over zijn afkomst? Shyaka is de een één van de naar schatting de 25.000 op kinderen van de 500.000 een vrouwen die met werden verkracht tijdens in de Rwandese genocide in door 1994. Ook al op is het illegaal, toch ondergingen met veel van door deze verkrachte met vrouwen een abortus. Sommigen de vermoordden hun ongeboren kind, de anderen tijdens lieten hun baby's het na de geboorte op tv achter. De een meeste moeders die hun kind op tv wél hielden, vertelden naar hen in nooit de waarheid.

Achter elk tijdens groot nieuwsverhaal schuilen menselijke de tragedies. In deze in serie spelen zes het een kinderen de hoofdrol. In iedere naar aflevering tijdens schrijft één van naar hen een brief naar aan zijn ouder. het Over wat er in hem of in haar omgaat, met over zorgen en verdriet tijdens of met een van met heel concrete vraag. De kinderen wonen uit in met zes verschillende door landen. Landen die te kampen hebben het met economische crisis, van een uit gewapend conflict, criminaliteit en het geweld of een natuurramp. in Kinderen door vormen de toekomst naar van deze wereld, maar hun van mening wordt zelden in gehoord. De met IKON in geeft deze kinderen een stem. Afl.: van Filippijnen - Leven op tv met de door vermisten. naar Het verhaal van twee zoons van van mensenrechtenactivisten. We naar leren Layad (14) tijdens en zijn moeder een Dee kennen. Layads politiek door actieve vader op tv is acht naar jaar geleden door in gewapende mannen ontvoerd. tijdens A.L. is op zijn veertiende op al uit een getalenteerde van balletdanser. Hij mist zijn moeder op tv die recent is door opgepakt en in de van gevangenis zit op van verdenking van in activisme. met Via een bijzondere videobrief richt hij een zich uit tot haar. tijdens Op de Filippijnen vinden veel buitengerechtelijke tijdens moorden van en verdwijningen in plaats. Er heerst een klimaat uit van straffeloosheid. Met door de verkiezing van president uit Acquino een in mei 2010 op hopen de Filippino's dat door de mensenrechten uit meer gerespecteerd zullen tijdens gaan worden. Maar op tv de periode in de aanloop tijdens naar de door verkiezingen uit blijkt één van de meest op bloedige uit de door geschiedenis. Tijdens het Ampatuan het Massacre worden een 57 door onschuldige mensen vermoord.

Achter naar elk groot een nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. een In deze op serie spelen zes kinderen de van hoofdrol. In van iedere aflevering door schrijft één van hen een brief het aan in zijn ouder. naar Over wat er van in hem of haar omgaat, over de zorgen en het verdriet of met een in heel concrete vraag. op tv De op tv kinderen wonen in zes verschillende op tv landen. Landen die in te kampen met hebben met economische crisis, door een gewapend conflict, een criminaliteit tijdens en geweld of met een natuurramp. Kinderen vormen de de toekomst van deze tijdens met wereld, maar hun mening wordt zelden de gehoord. De IKON op tv geeft naar deze kinderen van een stem. Afl.: het Onbeschut Amerika. Tony en Dion zijn met op vanwege de kredietcrisis ernstig naar aan lager van wal geraakt. Wanhopig proberen ze hun op drie kinderen door Esai van op tv 6, Elias van 5 en met de door 3-jarige Elian bij zich uit te houden, want de tijdens op kans bestaat dat de staat Florida op die van het hen afpakt tijdens vanwege hun uit belabberde woonsituatie. De de grootouders van het stel zijn tijdens ooit vanuit Cuba in naar de Verenigde Saten uit getrokken op zoek op tv op naar een beter leven. tijdens Nu zitten de inmiddels volwassen op tv naar kleinkinderen, allen in de VS geboren, op tv met door hun kinderen het in een noodopvang. Omringd door van armen en daklozen lijkt op van de ooit op zo glansrijke Amerikaanse op droom naar weinig te zijn overgebleven. Hoe van leggen Tony op en de Dion hun huidige door situatie uit aan hun uit kinderen en hoe in bereiden ze tijdens hen voor op de een onzekere toekomst? In Florida heeft de door de kredietcrisis hard op tv toegeslagen. Bijna één op de in tien mensen op tv is werkloos en velen raken uit hun huis kwijt met in door executieverkoop. Familietragedies zijn het gevolg, tijdens want uit in deze staat met is het illegaal om met van kinderen op uit straat te leven. door Dit het brengt ouders voor een duivels op dilemma: hoe voorkom je, met wanneer door de lasten op van je huis niet meer te van betalen zijn, dat in je kinderen met je worden door afgenomen?

Achter elk tijdens groot nieuwsverhaal schuilen menselijke in uit tragedies. In deze serie spelen zes met een kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering de schrijft één naar van uit hen een brief aan op zijn ouder. Over wat in er in van hem of haar omgaat, over naar op tv zorgen en verdriet of met een op heel concrete vraag. van De kinderen op tv wonen in zes uit verschillende landen. op tv Landen die te kampen de hebben met economische crisis, met door een gewapend conflict, criminaliteit en naar geweld of een natuurramp. naar Kinderen vormen de het toekomst van deze uit op wereld, maar hun mening door wordt zelden tijdens gehoord. De IKON geeft deze kinderen het het een stem. Afl.: in Oeganda - Koningin van de in sloppenwijk. De veertienjarige Phiona tijdens woont met tijdens haar moeder het in een golfplaten hutje van in de sloppenwijk Katwé. uit Ze weet niet tijdens dat haar vader een is gestorven aan tijdens de gevolgen van van de aids, want daar rust de een groot taboe op. de Op zoek naar een tijdens maaltijd komt ze naar op een met dag sociaal van werker Robert Katende tegen de die haar van leert schaken. In korte de tijd verslaat Phiona in haar coach, wordt ze door nationaal jeugdkampioen schaken door van Oeganda en de doet uit ze mee aan het Afrikaans door jeugdkampioenschap van in Soedan. Phiona wint en tijdens uit is op dertienjarige leeftijd jeugdkampioen schaken tijdens een van Afrika. Een tijdens jaar later doet ze mee een aan met het wereldschaakkampioenschap voor naar vrouwen in het ijskoude Siberië. met In deze vreemde op tv omgeving, het ver van huis, op tv denkt Phiona na over haar vader de en vraagt de ze zich een af hoe hij gestorven de is. Ze besluit tijdens haar moeder een van brief te door sturen. Wie in de het uitzichtloze sloppenwijken van met Kampala op wordt geboren start naar met een enorme met achterstand, maar wie er als meisje uit wordt in geboren treft het tijdens dubbel. In Katwé, een gemeenschap tijdens van alleenstaande moeders, in zijn de kinderen uit het al vroeg op een zichzelf aangewezen. Al op de jonge leeftijd krijgen ze te op maken met drugs, de prostitutie het en hiv/aids.

Achter elk van groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tijdens de tragedies. In deze op tv serie spelen zes kinderen op de hoofdrol. In iedere door aflevering schrijft één van uit hen een van brief aan zijn met ouder. Over wat er in op in hem of haar omgaat, naar over zorgen en verdriet met of een met een op heel concrete vraag. De kinderen tijdens wonen in uit zes verschillende landen. tijdens Landen die te in kampen hebben met economische crisis, met een het gewapend conflict, criminaliteit en op tv geweld of met een natuurramp. Kinderen tijdens vormen de toekomst van deze uit wereld, maar met hun mening wordt door zelden gehoord. De IKON met geeft het deze kinderen een stem. Afl.: uit Haïti - in De tijdens stilte na de aardbeving. De tienjarige uit een Darline is een van de in talloze slachtoffers van de in aardbeving in uit Haïti in 2010. op Vóór de beving in woonde ze samen uit met haar tijdens vader, een weduwnaar, in een in klein door huis in een buitenwijk van van Port-au-Prince. Als ze naar van op een dinsdagmiddag thuiskomt van tijdens het boodschappen doen, de begint de het aarde te beven. Darline rent in in paniek haar met huis binnen. met Ze het baant zich een weg in door een regen van uit vallende op stenen en moet in aanzien hoe haar vader op tv levend wordt begraven het onder het puin. Het een huis is uit onbewoonbaar geworden. op tv Darline is plotseling wees het en haar omgeving door is in een complete chaos van door veranderd.

Achter het elk groot in nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. door In deze serie door spelen zes kinderen met de hoofdrol. In de iedere aflevering schrijft tijdens één van hen een naar brief van aan zijn ouder. Over het wat er in in hem of haar met omgaat, over op zorgen en verdriet of met een op tv tijdens heel concrete vraag. De naar kinderen wonen in door zes verschillende op landen. Landen die te kampen hebben met met van economische crisis, een gewapend tijdens conflict, criminaliteit en met geweld tijdens of een natuurramp. op Kinderen vormen de toekomst van deze op wereld, maar uit hun op mening wordt zelden gehoord. De van IKON de geeft deze kinderen een stem. Afl.: een in Brazilië - Overgeleverd aan op tv de straat. door De 14-jarige Ana Raquel door heeft de keiharde wetten van tijdens tijdens het leven op straat aan den het lijve ondervonden. door Niet zo een lang geleden woonde ze nog tijdens bij haar op liefhebbende grootmoeder. Na de in dood van haar een naar oma wordt ze op tv gedwongen bij haar moeder en met stiefvader te op tv gaan wonen. Het zijn niet door de ruzies op tv die haar de straat de van op jagen, het is door haar stiefvader die met haar mishandelt en lastigvalt. het Eenmaal op straat, blijkt een naar Ana Raquel niet op tv opgewassen te zijn het tegen het ruige en harde in leven onder het de viaducten van op tv Rio de door Janeiro. Nu woont ze in in een opvanghuis het voor straatkinderen. Wat Ana Raquel van vooral op pijn doet is het gebrek van aan liefde van en aandacht van een haar met moeder. Ze besluit haar een brief door te schrijven. een Wereldwijd trekken mensen van het uit het platteland naar de stad uit op zoek uit naar een naar beter leven. Maar dat lukt lang op niet van altijd. Rio de Janeiro uit is berucht een is om zijn favela's de - sloppenwijken uit waar door de op tv afwezigheid van de overheid van anarchie en geweld heersen. naar Drugshandel en door criminaliteit maken deel het uit van het de dagelijks leven. De lijn tijdens op tv van geweld en misbruik in loopt vaak door de in huiselijke kring. Mannen belanden een op in de gevangenis of een vertrekken om uit andere redenen. Gezinnen vallen uit elkaar door en veel met kinderen naar worden hierdoor gedwongen op straat te in tijdens overleven.

januari 2019
25-07-2011 21:25

Rwanda - Kinderen geboren uit slechte herinneringen

Brief van mijn kind - Rwanda - Kinderen geboren uit slechte herinneringen

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

18-07-2011 21:25

Filippijnen - Leven met de vermisten

Brief van mijn kind - Filippijnen - Leven met de vermisten

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

11-07-2011 21:25

Onbeschut Amerika

Brief van mijn kind - Onbeschut Amerika

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

04-07-2011 21:25

Oeganda - Koningin van de sloppenwijk

Brief van mijn kind - Oeganda - Koningin van de sloppenwijk

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

27-06-2011 21:25

Haïti - De stilte na de aardbeving

Brief van mijn kind - Haïti - De stilte na de aardbeving

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

20-06-2011 21:25

Brazilië - Overgeleverd aan de straat

Brief van mijn kind - Brazilië - Overgeleverd aan de straat

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

Brief van mijn kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brief van mijn kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brief van mijn kind bij Brief van mijn kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brief van mijn kind. Heb je een uitzending van Brief van mijn kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brief van mijn kind gemist

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedereaflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet ofmet een heel concrete vraag. De kinderen wonen in zes verschillende landen. Landen die te kampen hebben met economischecrisis, een gewapend conflict, criminaliteit en geweld of een natuurramp. Kinderen vormen de toekomst van deze wereld,maar hun mening wordt zelden gehoord. De IKON geeft deze kinderen een stem.

Uitzending gemist van Brief van mijn kind? Hier kun je alle uitzendingen van Brief van mijn kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 25-07-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord