Programma gemist?

Achter door elk groot nieuwsverhaal van schuilen menselijke tragedies. In op deze serie spelen op tv zes van kinderen de hoofdrol. In op iedere aflevering schrijft de één van hen een op tv brief aan zijn op ouder. in Over wat er in een hem of haar omgaat, over van zorgen en verdriet het of met een tijdens heel concrete vraag. naar De kinderen wonen in tijdens in zes verschillende naar landen. Landen die te de kampen hebben met in economische crisis, met een gewapend conflict, met criminaliteit en geweld of een natuurramp. van Kinderen in vormen de uit toekomst van deze het wereld, maar hun mening wordt uit zelden gehoord. De door IKON geeft deze de kinderen een stem. door Afl.: de Rwanda - Kinderen met geboren uit slechte herinneringen. het Shakya is een in slimme, nieuwsgierige jongen van 13. tijdens Hij stelt zijn in moeder al geruime met tijd vragen over op tv van zijn vader, die hij nooit uit heeft gekend. Hij weet met niet, op tv dat zijn door moeder Goretti tijdens de Rwandese genocide een is verkracht en een dat hij op daarvan het product is. in Een aantal uit mensen het in zijn dorp weten wél door wat het er met Goretti gebeurd is. met Shyaka schrijft een brief de aan uit zijn moeder, waarin naar hij haar naar vraagt wie zijn vader is. Zal door Goretti haar op zoon nu naar de waarheid vertellen het over zijn afkomst? Shyaka is tijdens één van de door naar schatting 25.000 op kinderen van de de 500.000 vrouwen die een werden in verkracht tijdens de Rwandese genocide in in het 1994. Ook al is met het illegaal, toch van ondergingen in veel van deze verkrachte in vrouwen een op abortus. Sommigen vermoordden hun ongeboren door kind, anderen lieten hun in baby's na tijdens de van geboorte achter. De meeste moeders de die hun kind wél naar hielden, vertelden tijdens hen nooit met de waarheid.

Achter een elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke de tragedies. In uit deze serie in spelen zes kinderen de hoofdrol. naar In iedere aflevering uit schrijft één naar van hen een brief in met aan zijn ouder. Over wat met er in hem of tijdens haar op tv omgaat, over zorgen en verdriet met of met een de heel op concrete vraag. De kinderen op wonen in zes verschillende op landen. Landen door die te kampen hebben het op tv met economische crisis, op tv een gewapend conflict, criminaliteit het en geweld door of een natuurramp. het Kinderen vormen de toekomst van deze met wereld, een maar hun op mening wordt zelden gehoord. De IKON van geeft deze de kinderen een stem. Afl.: door Filippijnen - Leven het op met de vermisten. Het van verhaal van twee zoons tijdens van mensenrechtenactivisten. We van leren Layad (14) en de zijn op tv moeder Dee kennen. Layads op tv politiek actieve een vader is acht het jaar geleden door gewapende met mannen ontvoerd. A.L. uit is op zijn veertiende van al een op tv getalenteerde balletdanser. Hij van mist zijn moeder die op tv recent in is opgepakt en in de uit gevangenis zit de op de verdenking van activisme. het Via een bijzondere videobrief naar richt hij zich tot op tv haar. Op met de Filippijnen vinden uit veel buitengerechtelijke door moorden en verdwijningen plaats. Er heerst uit door een klimaat van door straffeloosheid. Met de verkiezing van in president Acquino in uit mei 2010 hopen de het op Filippino's dat de een mensenrechten meer gerespecteerd met zullen gaan worden. Maar de periode van op in de aanloop naar de verkiezingen uit blijkt met één van door de meest bloedige door uit de geschiedenis. in Tijdens het Ampatuan Massacre worden 57 van op tv onschuldige mensen vermoord.

Achter naar elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke een tragedies. In deze naar serie uit spelen zes kinderen de hoofdrol. het In iedere naar aflevering schrijft een één van hen met een brief uit aan zijn ouder. Over wat er tijdens in hem een of het haar omgaat, over zorgen van en verdriet of met een met heel concrete vraag. op tv De kinderen van wonen in zes verschillende met landen. de Landen die te in kampen hebben het met economische crisis, een gewapend conflict, tijdens uit criminaliteit en geweld of uit een natuurramp. Kinderen vormen de naar toekomst naar van deze wereld, uit maar hun mening wordt van zelden gehoord. de De IKON met geeft deze kinderen een stem. op tv Afl.: Onbeschut de Amerika. Tony en naar Dion zijn vanwege de op kredietcrisis ernstig aan lager uit van wal geraakt. Wanhopig proberen uit ze hun drie in kinderen Esai de van 6, Elias van 5 uit en de 3-jarige Elian door bij zich door te houden, van want de kans bestaat dat de de staat tijdens Florida die tijdens van hen afpakt vanwege in hun belabberde naar woonsituatie. De grootouders in van het stel zijn ooit de vanuit Cuba naar van de uit Verenigde Saten getrokken naar op zoek naar een beter in leven. Nu op tv zitten de inmiddels volwassen met kleinkinderen, allen op tv in de met VS geboren, met hun uit kinderen de in een noodopvang. door Omringd door armen en daklozen in lijkt van de ooit met zo glansrijke van Amerikaanse droom weinig te op zijn overgebleven. een Hoe leggen Tony en op tv Dion de hun huidige het situatie uit aan hun kinderen uit en door hoe bereiden ze hen voor met op van een onzekere toekomst? In Florida heeft door de op tv kredietcrisis hard toegeslagen. tijdens Bijna één op de de tien mensen is werkloos uit op en velen raken hun huis kwijt op tv van door executieverkoop. Familietragedies zijn het gevolg, op want in op deze het staat is het uit illegaal om met kinderen op straat door van te leven. Dit brengt ouders voor op tv een duivels dilemma: door hoe voorkom je, het wanneer de lasten tijdens van je huis in naar niet meer te betalen zijn, dat in je kinderen je op tv worden van afgenomen?

Achter uit elk groot nieuwsverhaal in schuilen menselijke door tragedies. In deze serie op tv spelen zes kinderen de hoofdrol. door In iedere aflevering door schrijft van één van op tv hen een brief aan naar zijn ouder. Over tijdens wat er in de hem of naar haar omgaat, over zorgen uit en verdriet of van met een door heel concrete vraag. De kinderen wonen door in zes op verschillende landen. in Landen die te uit kampen hebben met de economische crisis, een gewapend uit conflict, criminaliteit en tijdens geweld of het een natuurramp. Kinderen vormen de door toekomst van op tv deze naar wereld, maar hun mening wordt tijdens zelden gehoord. op De IKON een geeft deze kinderen een van stem. Afl.: Oeganda naar - Koningin van de sloppenwijk. op met De veertienjarige Phiona tijdens woont met haar moeder in een het golfplaten hutje in op de sloppenwijk uit Katwé. de Ze weet niet dat haar vader de uit is gestorven aan met de gevolgen van aids, want daar tijdens rust door een groot taboe op. Op in zoek naar een van maaltijd komt ze op tv op een een dag sociaal uit werker Robert Katende uit tegen die haar leert schaken. een van In korte tijd op tv verslaat Phiona haar coach, wordt ze in nationaal jeugdkampioen het schaken een van Oeganda en uit doet ze mee aan met het Afrikaans het jeugdkampioenschap in Soedan. Phiona van wint en is op dertienjarige het leeftijd jeugdkampioen het schaken van Afrika. Een naar jaar later doet het ze mee door aan het wereldschaakkampioenschap voor uit vrouwen in door het ijskoude op Siberië. In deze van vreemde omgeving, ver het van huis, denkt Phiona uit na over het haar vader een en vraagt ze zich af uit hoe op hij gestorven is. Ze van besluit haar moeder een naar brief tijdens te sturen. Wie in de naar uitzichtloze uit sloppenwijken van Kampala wordt geboren van start met een de enorme achterstand, maar tijdens wie er als meisje door wordt geboren de treft het van dubbel. In Katwé, een op gemeenschap van alleenstaande door moeders, zijn op de kinderen door al vroeg op zichzelf uit aangewezen. Al op jonge van leeftijd krijgen ze op tv te maken met naar drugs, prostitutie en de hiv/aids.

Achter elk groot het op tv nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. met In deze serie spelen zes met uit kinderen de hoofdrol. op tv In iedere aflevering schrijft in één van hen een brief door aan zijn de ouder. Over wat tijdens er uit in hem of haar omgaat, over tijdens zorgen en uit verdriet in of met een heel concrete vraag. door De kinderen in wonen in de zes verschillende het landen. Landen die te in kampen hebben met in economische crisis, een door gewapend conflict, criminaliteit en door geweld of een natuurramp. tijdens op Kinderen vormen de in toekomst van deze de wereld, maar hun mening wordt van zelden met gehoord. De IKON geeft deze op tv kinderen een op tv stem. Afl.: Haïti - De van stilte het na de aardbeving. De in tienjarige Darline de is een van met de talloze slachtoffers van de de aardbeving in Haïti een op in 2010. Vóór de beving van woonde ze samen door met haar uit vader, een weduwnaar, in uit een op tv klein huis in een buitenwijk van op tv Port-au-Prince. Als op ze op door een dinsdagmiddag thuiskomt van van het boodschappen doen, een begint de aarde te het beven. uit Darline rent door in paniek haar op tv huis binnen. Ze baant zich een een op weg door een regen van vallende de stenen met en moet naar aanzien hoe haar vader door levend wordt begraven onder op het puin. door Het huis is naar onbewoonbaar geworden. Darline is plotseling een wees en haar het omgeving is in een uit een complete chaos op tv veranderd.

Achter de elk groot nieuwsverhaal schuilen van menselijke een tragedies. In deze serie spelen naar zes kinderen naar de hoofdrol. In op iedere aflevering schrijft één van naar hen op tv een brief aan zijn naar ouder. Over wat met er in hem met of haar door omgaat, over zorgen op tv en verdriet op tv of met een heel concrete vraag. op De kinderen uit wonen in zes in verschillende landen. Landen van die te kampen hebben naar met economische in crisis, een door gewapend conflict, criminaliteit en geweld op tv op of een natuurramp. Kinderen vormen door de door toekomst van deze op tv wereld, maar hun uit mening wordt zelden gehoord. uit De IKON geeft deze kinderen de een stem. een Afl.: Brazilië - Overgeleverd op tv een aan de straat. De 14-jarige Ana naar Raquel heeft de op keiharde wetten van met het leven op van straat aan tijdens den naar lijve ondervonden. Niet het zo lang geleden woonde ze nog een bij haar van liefhebbende in grootmoeder. Na de dood van met haar oma wordt een ze gedwongen met bij haar tijdens moeder en stiefvader te gaan wonen. op Het zijn niet naar de ruzies die door haar de straat op op jagen, het een een is haar stiefvader die haar mishandelt op tv en lastigvalt. Eenmaal op tv van op straat, blijkt op Ana Raquel niet opgewassen te zijn met tegen het ruige met en harde op tv leven onder de viaducten op tv van Rio de tijdens Janeiro. Nu woont uit ze in een het opvanghuis voor straatkinderen. op tv Wat van Ana Raquel vooral pijn op tv doet is het in gebrek een aan liefde en aandacht van haar een moeder. op Ze besluit haar een brief op tv de te schrijven. Wereldwijd trekken mensen van uit het de platteland naar de stad van op zoek naar door een beter leven. op Maar op dat lukt lang de niet altijd. Rio de Janeiro is het naar berucht is om zijn een favela's - naar sloppenwijken waar door met de afwezigheid van de overheid anarchie de en geweld heersen. op tv Drugshandel en criminaliteit naar uit maken deel uit van het dagelijks op leven. De lijn de van geweld en op misbruik loopt uit vaak door in de huiselijke kring. in Mannen belanden in het de gevangenis of een vertrekken om andere naar redenen. Gezinnen op vallen uit elkaar en veel het kinderen worden hierdoor van gedwongen op straat te in door overleven.

september 2017
25-07-2011 21:25

Rwanda - Kinderen geboren uit slechte herinneringen

Brief van mijn kind - Rwanda - Kinderen geboren uit slechte herinneringen

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

18-07-2011 21:25

Filippijnen - Leven met de vermisten

Brief van mijn kind - Filippijnen - Leven met de vermisten

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

11-07-2011 21:25

Onbeschut Amerika

Brief van mijn kind - Onbeschut Amerika

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

04-07-2011 21:25

Oeganda - Koningin van de sloppenwijk

Brief van mijn kind - Oeganda - Koningin van de sloppenwijk

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

27-06-2011 21:25

Haïti - De stilte na de aardbeving

Brief van mijn kind - Haïti - De stilte na de aardbeving

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

20-06-2011 21:25

Brazilië - Overgeleverd aan de straat

Brief van mijn kind - Brazilië - Overgeleverd aan de straat

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

Brief van mijn kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brief van mijn kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brief van mijn kind bij Brief van mijn kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brief van mijn kind. Heb je een uitzending van Brief van mijn kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brief van mijn kind gemist

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedereaflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet ofmet een heel concrete vraag. De kinderen wonen in zes verschillende landen. Landen die te kampen hebben met economischecrisis, een gewapend conflict, criminaliteit en geweld of een natuurramp. Kinderen vormen de toekomst van deze wereld,maar hun mening wordt zelden gehoord. De IKON geeft deze kinderen een stem.

Uitzending gemist van Brief van mijn kind? Hier kun je alle uitzendingen van Brief van mijn kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 25-07-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord