Programma gemist?

Achter elk het groot nieuwsverhaal uit schuilen menselijke tragedies. In op tv deze serie spelen een zes op kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering uit schrijft een één van hen een brief op tv aan zijn ouder. door Over wat op tv er in naar hem of in haar omgaat, over zorgen en met verdriet of met in een heel concrete in vraag. De een kinderen wonen in met zes verschillende landen. Landen een die te kampen in hebben met economische crisis, uit een het gewapend conflict, criminaliteit en een geweld of van een natuurramp. Kinderen vormen een de toekomst met van deze wereld, door maar hun mening wordt door zelden gehoord. uit De IKON geeft deze kinderen tijdens een uit stem. Afl.: Rwanda - Kinderen in geboren een uit slechte herinneringen. de Shakya is een de slimme, nieuwsgierige de jongen van 13. Hij het stelt zijn moeder het al geruime tijd vragen in over zijn vader, uit die hij de nooit heeft gekend. op Hij weet niet, dat zijn van moeder Goretti tijdens het naar de Rwandese genocide is verkracht tijdens en dat hij daarvan in het product uit is. Een aantal mensen naar in zijn dorp door naar weten wél wat op er met Goretti uit gebeurd is. Shyaka schrijft een van brief aan zijn op moeder, waarin hij naar haar vraagt wie door zijn vader is. van Zal Goretti haar zoon het nu de waarheid het vertellen met over zijn afkomst? de Shyaka is één van een de naar naar schatting 25.000 kinderen van de uit door 500.000 vrouwen die werden verkracht tijdens de de een Rwandese genocide in op tv 1994. Ook al is uit het met illegaal, toch ondergingen veel van de deze het verkrachte vrouwen een door abortus. Sommigen vermoordden hun tijdens ongeboren kind, anderen van lieten hun baby's de na de geboorte achter. De tijdens door meeste moeders die hun kind wél op tv uit hielden, vertelden hen nooit door de waarheid.

Achter elk groot door door nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. het In deze serie spelen zes het kinderen een de hoofdrol. op In iedere aflevering de schrijft één van hen het een brief aan zijn uit ouder. Over van wat er met in hem of haar met omgaat, over met zorgen en verdriet het of met een een heel concrete vraag. uit De kinderen wonen in zes verschillende door landen. Landen die de te kampen uit hebben het met economische crisis, op tv een gewapend conflict, criminaliteit door en geweld of een het natuurramp. Kinderen in vormen de tijdens toekomst van deze van wereld, maar hun mening wordt in zelden gehoord. De IKON in geeft deze kinderen op een stem. van Afl.: Filippijnen door - Leven met de vermisten. met Het verhaal de van twee tijdens zoons van mensenrechtenactivisten. We naar leren Layad op (14) en zijn moeder Dee van van kennen. Layads politiek actieve naar vader is acht jaar tijdens geleden de door gewapende mannen een ontvoerd. A.L. is op zijn veertiende op tv al een de getalenteerde balletdanser. Hij in mist zijn van moeder die recent is opgepakt op tv uit en in de naar gevangenis zit op verdenking van activisme. het in Via een bijzondere videobrief uit richt hij zich tot het haar. Op de Filippijnen door vinden veel door buitengerechtelijke naar moorden en verdwijningen plaats. Er het heerst een klimaat op tv van door straffeloosheid. Met de in verkiezing van president Acquino naar in mei 2010 hopen naar de in Filippino's dat de mensenrechten uit meer gerespecteerd met zullen gaan worden. Maar de periode door in de een aanloop naar de verkiezingen uit blijkt één van uit de meest van bloedige uit met de geschiedenis. in Tijdens het Ampatuan Massacre van worden 57 tijdens onschuldige mensen vermoord.

Achter elk groot de nieuwsverhaal het schuilen menselijke tragedies. een In deze serie spelen zes met kinderen in de hoofdrol. In iedere aflevering de schrijft één van met hen een brief op aan door zijn ouder. Over van wat er naar in hem of haar omgaat, met over zorgen en verdriet op tv of met naar een heel concrete op tv vraag. De een kinderen wonen in zes op verschillende landen. Landen tijdens die op te kampen hebben met op tv economische crisis, met een gewapend conflict, criminaliteit en uit geweld of een van natuurramp. Kinderen de vormen de toekomst van deze op wereld, maar hun de mening wordt het zelden de gehoord. De IKON het geeft deze kinderen een stem. door Afl.: door Onbeschut Amerika. Tony en Dion zijn de vanwege een de kredietcrisis ernstig aan lager met de wal geraakt. Wanhopig proberen uit ze hun drie van kinderen Esai van in 6, Elias van de 5 en de uit 3-jarige Elian uit bij zich te houden, want de op kans een bestaat dat de staat Florida op van die van hen de afpakt vanwege hun belabberde woonsituatie. De het grootouders van met het stel zijn ooit tijdens vanuit tijdens Cuba naar de naar Verenigde Saten getrokken door op zoek naar een een beter tijdens leven. Nu zitten de inmiddels de volwassen kleinkinderen, allen de in de op tv VS geboren, met hun de kinderen uit in een noodopvang. Omringd door tijdens armen de en daklozen lijkt van in de ooit op tv zo glansrijke Amerikaanse droom weinig op tv te zijn overgebleven. het Hoe leggen op tv Tony en Dion tijdens hun huidige situatie uit de aan hun tijdens kinderen en tijdens hoe bereiden ze hen voor op een op tv een onzekere toekomst? In Florida heeft tijdens de kredietcrisis van hard toegeslagen. Bijna één met door op de tien mensen is de werkloos en velen naar raken hun huis kwijt door door executieverkoop. een Familietragedies zijn het gevolg, uit naar want in deze op staat is het illegaal om met met kinderen op straat van te naar leven. Dit brengt de ouders voor een duivels dilemma: in de hoe voorkom je, wanneer de op tv lasten van je uit huis niet meer met te betalen zijn, met dat je naar kinderen je van worden afgenomen?

Achter elk tijdens groot nieuwsverhaal schuilen van menselijke tragedies. In deze naar serie naar spelen zes kinderen de uit hoofdrol. tijdens In iedere aflevering schrijft één van op tv op hen een brief aan zijn de ouder. Over de wat er in tijdens hem of het haar omgaat, over zorgen en verdriet op tv met of met een heel naar concrete vraag. De kinderen wonen het in zes de verschillende landen. Landen van die een te kampen hebben een met economische crisis, een van gewapend conflict, in criminaliteit en geweld door of een natuurramp. Kinderen vormen de het toekomst van met deze tijdens wereld, maar hun naar mening wordt zelden de gehoord. De IKON geeft deze kinderen het een stem. Afl.: van Oeganda - Koningin op tv van de sloppenwijk. de De veertienjarige de Phiona woont met met haar moeder op in een golfplaten hutje in uit de sloppenwijk het Katwé. Ze weet niet op tv dat haar vader door het is gestorven aan de gevolgen naar van aids, want naar daar rust een uit groot van taboe op. Op zoek naar een een maaltijd komt ze naar het op een dag sociaal werker naar Robert Katende tegen door die haar leert schaken. het In op korte tijd verslaat naar Phiona haar een coach, wordt ze nationaal jeugdkampioen het schaken van door Oeganda en doet ze mee in aan het een Afrikaans jeugdkampioenschap in Soedan. in Phiona wint en op tv is tijdens op dertienjarige leeftijd van jeugdkampioen schaken een van Afrika. Een jaar met later doet ze uit mee aan het wereldschaakkampioenschap voor van de vrouwen in het ijskoude een Siberië. In deze vreemde omgeving, tijdens ver van in huis, door denkt Phiona na over haar een vader uit en vraagt ze zich af de hoe hij gestorven op is. Ze tijdens besluit haar moeder tijdens een brief te sturen. de Wie in de uitzichtloze van sloppenwijken van Kampala van wordt geboren met start met een het enorme tijdens achterstand, maar wie er uit als meisje wordt geboren treft van op tv het dubbel. In op Katwé, een gemeenschap het van alleenstaande moeders, zijn door de kinderen al vroeg op op zichzelf aangewezen. het Al op op jonge leeftijd krijgen van ze te maken op tv met drugs, naar prostitutie en hiv/aids.

Achter naar elk groot nieuwsverhaal op schuilen menselijke tragedies. In deze naar serie spelen van zes uit kinderen de hoofdrol. In iedere de aflevering de schrijft één van hen een een brief aan zijn ouder. op tv uit Over wat er in een hem of haar naar omgaat, over zorgen en de verdriet door of met een de heel concrete vraag. het De kinderen wonen uit in zes verschillende landen. Landen op die met te kampen hebben op tv met economische crisis, met een gewapend conflict, de criminaliteit en geweld of een de natuurramp. Kinderen van vormen de toekomst op van deze wereld, in maar hun mening wordt zelden uit gehoord. De IKON naar geeft deze kinderen het een uit stem. Afl.: Haïti - een De op tv stilte na de aardbeving. De tienjarige in Darline tijdens is een van de naar talloze slachtoffers van de in het aardbeving in Haïti in 2010. Vóór tijdens door de beving woonde ze samen met op tv met haar vader, een weduwnaar, in een tijdens klein huis in door met een buitenwijk van Port-au-Prince. Als ze uit op een een dinsdagmiddag thuiskomt van van het boodschappen tijdens doen, begint de uit aarde te beven. Darline in rent de in paniek haar huis binnen. op Ze baant zich van een een weg door een regen van vallende op tv stenen en moet de een aanzien hoe haar vader levend wordt door begraven onder het het uit puin. Het huis in is onbewoonbaar geworden. Darline is plotseling van wees en een haar omgeving is een in de een complete chaos naar veranderd.

Achter van elk groot nieuwsverhaal van schuilen menselijke tragedies. In deze door serie tijdens spelen zes kinderen uit de hoofdrol. In iedere aflevering het schrijft een één van hen met een brief met aan zijn ouder. op tv Over wat er in hem of het uit haar omgaat, over tijdens zorgen en verdriet of met op een heel concrete vraag. op tv De kinderen uit wonen op in zes verschillende landen. Landen die door op tv te kampen hebben met economische crisis, de een gewapend conflict, op tv op tv criminaliteit en geweld de of een natuurramp. Kinderen vormen de uit toekomst in van deze wereld, maar hun uit mening wordt op tv zelden gehoord. De door IKON geeft tijdens deze kinderen een een stem. Afl.: Brazilië naar - Overgeleverd aan tijdens de straat. de De 14-jarige Ana Raquel heeft door de naar keiharde wetten van het leven op door het straat aan den lijve ondervonden. Niet een zo lang geleden op woonde op ze nog de bij haar liefhebbende grootmoeder. Na de in dood van op tv haar de oma wordt ze gedwongen op bij haar moeder een en stiefvader te door gaan wonen. Het zijn niet met de ruzies op tv die haar de op straat op jagen, een het is haar stiefvader op tv die haar mishandelt in en lastigvalt. uit Eenmaal uit op straat, blijkt Ana Raquel van niet het opgewassen te zijn tegen het naar ruige en tijdens harde leven onder de het viaducten van Rio met de Janeiro. Nu van woont ze tijdens in een naar opvanghuis voor straatkinderen. Wat Ana Raquel door de vooral pijn doet op tv is het gebrek de aan liefde en aandacht van op tv haar door moeder. Ze besluit haar een brief op te schrijven. naar Wereldwijd trekken mensen van op tv het het platteland naar op de stad op zoek naar een tijdens beter in leven. Maar dat een lukt lang niet altijd. Rio in de Janeiro op tv is berucht is om het zijn favela's in - sloppenwijken de waar door de afwezigheid van van de overheid anarchie een en geweld heersen. door met Drugshandel en criminaliteit maken naar deel uit op van het dagelijks leven. De lijn de van geweld op en in misbruik loopt vaak door in op tv huiselijke kring. Mannen met belanden in op tv de gevangenis of vertrekken om naar andere de redenen. Gezinnen vallen op tv uit elkaar in en veel kinderen worden hierdoor gedwongen de de op straat te op overleven.

juli 2021
25-07-2011 21:25

Rwanda - Kinderen geboren uit slechte herinneringen

Brief van mijn kind - Rwanda - Kinderen geboren uit slechte herinneringen

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

18-07-2011 21:25

Filippijnen - Leven met de vermisten

Brief van mijn kind - Filippijnen - Leven met de vermisten

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

11-07-2011 21:25

Onbeschut Amerika

Brief van mijn kind - Onbeschut Amerika

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

04-07-2011 21:25

Oeganda - Koningin van de sloppenwijk

Brief van mijn kind - Oeganda - Koningin van de sloppenwijk

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

27-06-2011 21:25

Haïti - De stilte na de aardbeving

Brief van mijn kind - Haïti - De stilte na de aardbeving

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

20-06-2011 21:25

Brazilië - Overgeleverd aan de straat

Brief van mijn kind - Brazilië - Overgeleverd aan de straat

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedere aflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet of m...

Brief van mijn kind gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Brief van mijn kind de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Brief van mijn kind bij Brief van mijn kind liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Brief van mijn kind. Heb je een uitzending van Brief van mijn kind gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Brief van mijn kind gemist

Achter elk groot nieuwsverhaal schuilen menselijke tragedies. In deze serie spelen zes kinderen de hoofdrol. In iedereaflevering schrijft één van hen een brief aan zijn ouder. Over wat er in hem of haar omgaat, over zorgen en verdriet ofmet een heel concrete vraag. De kinderen wonen in zes verschillende landen. Landen die te kampen hebben met economischecrisis, een gewapend conflict, criminaliteit en geweld of een natuurramp. Kinderen vormen de toekomst van deze wereld,maar hun mening wordt zelden gehoord. De IKON geeft deze kinderen een stem.

Uitzending gemist van Brief van mijn kind? Hier kun je alle uitzendingen van Brief van mijn kind kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 6
  • Laatste uitzending op 25-07-2011 om 21:25 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!