Programma gemist?

Britse op (GB) Detectiveserie. Met: Rufus de Sewell, Caterina Murino tijdens e.a. Aurelio op Zen, werkzaam op in de Criminalpol van van het ministerie op tv van binnenlandse zaken in naar Rome, wordt geconfronteerd op met een met reeks misdaden. Afl.: Vendetta. Zakenman Oscar uit het Burolo heeft zijn in landhuis omgebouwd tot een onneembaar naar fort waarin alles geregistreerd uit en opgenomen wordt, van tot tijdens en met zijn eigen, gewelddadige op tv met dood. Het met elke uit nieuwe stap gecompliceerder wordende van onderzoek dat Aurelio op tv Zen leidt, naar wordt overschaduwd het door de donkere van dreiging van de bloedwraak, de uit vendetta.

Misdaaddrama. op tv Met: Olivia Williams, Darren Boyd, van Rupert de Graves e.a. Sally kijkt naar naar een het nieuws wanneer ze een naam in hoort een die ze eigenlijk niet in zou mogen herkennen: van Mark op tv Bretherick. Tijdens een met cursus werd hij haar met minnaar. Nu hoort ze dat in zijn vrouw Geraldine op tv en hun dochter in Lucy dood het zijn. van Het lijkt een gezinsdrama, naar aangericht door Geraldine. Alles klopt: uit hun het namen, hun van woonplaats en Marks baan. Alles... behalve op zijn gezicht. door Als naar Sally namelijk bij naar Mark langsgaat om hem door haar medeleven te betuigen blijkt het dat ze uit de man op die zegt dat hij Mark in door Bretherick is nooit tijdens heeft ontmoet. Tegen haar op man kan ze op hierover niets zeggen zonder dat uit haar van overspel aan het licht met zou komen. van Sally gaat naar de politie op en DS door Charlie Zailer onderzoekt van de op tv zaak.

oktober 2021
29-06-2011 21:30

Vendetta

Detectivemaand - Vendetta

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. Afl.: Vendetta. Zakenman Oscar Burol...

22-06-2011 21:30

Aflevering 1

Detectivemaand - Aflevering 1

Misdaaddrama. Met: Olivia Williams, Darren Boyd, Rupert Graves e.a. Sally kijkt naar het nieuws wanneer ze een naam hoort die ze eigenlijk niet zou mogen herkennen: Mark Bretherick. Tijdens een cursus werd hij haar minnaar. Nu hoort ze dat ...

Detectivemaand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand bij Detectivemaand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand. Heb je een uitzending van Detectivemaand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand gemist

Detectivemaand

Uitzending gemist van Detectivemaand? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-06-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!