Programma gemist?

Britse (GB) Detectiveserie. de tijdens Met: Rufus Sewell, op tv Caterina Murino e.a. Aurelio op tv Zen, werkzaam met op de Criminalpol van door het ministerie van binnenlandse zaken van op tv in Rome, wordt geconfronteerd van met een reeks misdaden. Afl.: de Vendetta. Zakenman de Oscar Burolo heeft de zijn landhuis omgebouwd tot naar een onneembaar fort een naar waarin alles geregistreerd door en opgenomen wordt, tot en met door zijn eigen, gewelddadige uit door dood. Het met elke tijdens nieuwe stap het gecompliceerder wordende onderzoek dat een Aurelio Zen leidt, wordt van overschaduwd door uit de donkere dreiging van de op tv bloedwraak, de op tv vendetta.

Misdaaddrama. Met: Olivia op Williams, Darren uit Boyd, Rupert Graves e.a. uit op tv Sally kijkt naar het het nieuws wanneer ze op tv een naam hoort die ze naar eigenlijk niet zou op mogen herkennen: op tv Mark het Bretherick. Tijdens een cursus werd een hij haar minnaar. het Nu hoort ze door dat zijn vrouw Geraldine het en hun dochter in door Lucy dood zijn. Het lijkt een in gezinsdrama, op tv aangericht door Geraldine. Alles het klopt: hun namen, tijdens hun op woonplaats en Marks baan. Alles... behalve uit zijn gezicht. in Als Sally namelijk bij uit Mark langsgaat om een hem haar op tv medeleven te betuigen blijkt met dat ze de een man door die zegt dat hij met Mark Bretherick is nooit op de heeft ontmoet. Tegen haar met man kan ze hierover met niets zeggen zonder op dat door haar overspel aan op tv het licht zou de komen. Sally gaat het naar de politie en DS Charlie naar Zailer onderzoekt de uit op zaak.

oktober 2020
29-06-2011 21:30

Vendetta

Detectivemaand - Vendetta

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. Afl.: Vendetta. Zakenman Oscar Burol...

22-06-2011 21:30

Aflevering 1

Detectivemaand - Aflevering 1

Misdaaddrama. Met: Olivia Williams, Darren Boyd, Rupert Graves e.a. Sally kijkt naar het nieuws wanneer ze een naam hoort die ze eigenlijk niet zou mogen herkennen: Mark Bretherick. Tijdens een cursus werd hij haar minnaar. Nu hoort ze dat ...

Detectivemaand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand bij Detectivemaand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand. Heb je een uitzending van Detectivemaand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand gemist

Detectivemaand

Uitzending gemist van Detectivemaand? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-06-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!