Programma gemist?

Britse (GB) een Detectiveserie. Met: door Rufus Sewell, de Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam door op de de Criminalpol van het ministerie uit van binnenlandse zaken met in een Rome, wordt geconfronteerd met uit een van reeks misdaden. Afl.: Vendetta. de Zakenman Oscar in Burolo heeft zijn de landhuis omgebouwd tot een onneembaar fort in waarin tijdens alles geregistreerd en het opgenomen wordt, van tot en met zijn eigen, naar gewelddadige dood. de Het met elke naar nieuwe stap gecompliceerder wordende een onderzoek dat Aurelio op Zen leidt, wordt een overschaduwd met door de donkere het dreiging van de bloedwraak, de door vendetta.

Misdaaddrama. met Met: Olivia Williams, het Darren Boyd, Rupert Graves op tv e.a. Sally kijkt naar in een het nieuws wanneer ze een naam het hoort die door ze op eigenlijk niet zou mogen herkennen: van Mark een Bretherick. Tijdens een cursus werd het hij haar minnaar. in Nu hoort ze dat met zijn door vrouw Geraldine en hun uit dochter Lucy dood zijn. het Het lijkt van een gezinsdrama, naar aangericht door Geraldine. de Alles klopt: hun in namen, hun woonplaats en Marks tijdens baan. in Alles... behalve zijn gezicht. in Als Sally namelijk bij de Mark langsgaat het om hem naar haar medeleven te betuigen blijkt de op tv dat ze de het man die zegt dat op hij Mark Bretherick is door nooit heeft een ontmoet. Tegen met haar man kan ze hierover van niets zeggen zonder tijdens dat haar overspel op aan het de licht zou komen. Sally gaat door naar de politie de en DS Charlie de Zailer onderzoekt de tijdens de zaak.

juni 2021
29-06-2011 21:30

Vendetta

Detectivemaand - Vendetta

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. Afl.: Vendetta. Zakenman Oscar Burol...

22-06-2011 21:30

Aflevering 1

Detectivemaand - Aflevering 1

Misdaaddrama. Met: Olivia Williams, Darren Boyd, Rupert Graves e.a. Sally kijkt naar het nieuws wanneer ze een naam hoort die ze eigenlijk niet zou mogen herkennen: Mark Bretherick. Tijdens een cursus werd hij haar minnaar. Nu hoort ze dat ...

Detectivemaand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand bij Detectivemaand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand. Heb je een uitzending van Detectivemaand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand gemist

Detectivemaand

Uitzending gemist van Detectivemaand? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-06-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!