Programma gemist?

Britse met (GB) Detectiveserie. Met: Rufus een Sewell, Caterina Murino e.a. op tv Aurelio een Zen, werkzaam op de in Criminalpol van van het ministerie van binnenlandse het zaken in Rome, wordt naar geconfronteerd met de een in reeks misdaden. Afl.: Vendetta. Zakenman de Oscar Burolo heeft het zijn uit landhuis omgebouwd tot een op tv onneembaar fort naar waarin alles geregistreerd en in opgenomen wordt, tot en van met op zijn eigen, gewelddadige dood. Het met op van elke nieuwe stap gecompliceerder het wordende onderzoek dat uit Aurelio Zen leidt, wordt door overschaduwd door door de donkere dreiging van van de bloedwraak, de van vendetta.

Misdaaddrama. Met: Olivia met Williams, Darren in Boyd, Rupert Graves op e.a. naar Sally kijkt naar het nieuws wanneer van tijdens ze een naam hoort die ze naar eigenlijk niet van zou mogen herkennen: Mark tijdens Bretherick. Tijdens een met op tv cursus werd hij haar het minnaar. Nu hoort naar ze dat zijn vrouw het Geraldine tijdens en hun dochter Lucy dood naar zijn. Het op tv lijkt een gezinsdrama, van aangericht door Geraldine. Alles een klopt: hun namen, hun van woonplaats en door Marks baan. op Alles... behalve zijn gezicht. Als de Sally namelijk het bij Mark door langsgaat om hem haar medeleven op tv te betuigen van blijkt dat ze op tv de man van die zegt dat tijdens hij Mark Bretherick op is nooit met heeft ontmoet. Tegen haar door man kan ze tijdens hierover niets zeggen de zonder dat met haar overspel aan het licht met zou komen. Sally gaat uit door naar de politie met en DS Charlie van Zailer onderzoekt de door zaak.

juli 2020
29-06-2011 21:30

Vendetta

Detectivemaand - Vendetta

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. Afl.: Vendetta. Zakenman Oscar Burol...

22-06-2011 21:30

Aflevering 1

Detectivemaand - Aflevering 1

Misdaaddrama. Met: Olivia Williams, Darren Boyd, Rupert Graves e.a. Sally kijkt naar het nieuws wanneer ze een naam hoort die ze eigenlijk niet zou mogen herkennen: Mark Bretherick. Tijdens een cursus werd hij haar minnaar. Nu hoort ze dat ...

Detectivemaand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand bij Detectivemaand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand. Heb je een uitzending van Detectivemaand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand gemist

Detectivemaand

Uitzending gemist van Detectivemaand? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-06-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!