Programma gemist?

Britse de (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, uit Caterina Murino van e.a. Aurelio op Zen, werkzaam van op de Criminalpol van het ministerie op op van binnenlandse zaken in op tv Rome, wordt naar geconfronteerd met een reeks tijdens misdaden. Afl.: Vendetta. Zakenman het Oscar Burolo heeft uit zijn landhuis door omgebouwd tot een van onneembaar fort waarin alles geregistreerd van en het opgenomen wordt, tot tijdens en met van zijn eigen, gewelddadige dood. Het met uit elke nieuwe stap een in gecompliceerder wordende onderzoek dat Aurelio tijdens Zen leidt, wordt overschaduwd de naar door de donkere dreiging de van de bloedwraak, de van vendetta.

Misdaaddrama. Met: tijdens Olivia Williams, Darren uit Boyd, Rupert Graves e.a. van in Sally kijkt naar het nieuws wanneer naar ze het een naam hoort die naar ze eigenlijk niet zou naar mogen herkennen: Mark in uit Bretherick. Tijdens een cursus werd hij tijdens de haar minnaar. Nu hoort ze dat de zijn de vrouw Geraldine en door hun dochter Lucy dood zijn. in Het lijkt een op tv het gezinsdrama, aangericht door Geraldine. Alles een klopt: tijdens hun namen, hun woonplaats en op tv Marks baan. Alles... door behalve zijn gezicht. Als tijdens Sally namelijk tijdens bij Mark langsgaat om van hem de haar medeleven te betuigen blijkt in dat door ze de man de die zegt dat uit hij Mark naar Bretherick is nooit heeft ontmoet. Tegen door haar man met kan ze hierover op tv niets zeggen uit zonder dat haar overspel aan naar het licht zou het komen. de Sally gaat op naar de politie en door DS Charlie tijdens Zailer onderzoekt de het zaak.

januari 2020
29-06-2011 21:30

Vendetta

Detectivemaand - Vendetta

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. Afl.: Vendetta. Zakenman Oscar Burol...

22-06-2011 21:30

Aflevering 1

Detectivemaand - Aflevering 1

Misdaaddrama. Met: Olivia Williams, Darren Boyd, Rupert Graves e.a. Sally kijkt naar het nieuws wanneer ze een naam hoort die ze eigenlijk niet zou mogen herkennen: Mark Bretherick. Tijdens een cursus werd hij haar minnaar. Nu hoort ze dat ...

Detectivemaand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand bij Detectivemaand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand. Heb je een uitzending van Detectivemaand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand gemist

Detectivemaand

Uitzending gemist van Detectivemaand? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-06-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!