Programma gemist?

Britse op (GB) Detectiveserie. Met: tijdens Rufus Sewell, Caterina naar Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam een op de de Criminalpol op van het ministerie van binnenlandse uit zaken door in Rome, wordt geconfronteerd met op tv een reeks misdaden. Afl.: op Vendetta. Zakenman naar Oscar Burolo op tv heeft zijn landhuis omgebouwd in tot in een onneembaar fort waarin alles geregistreerd naar en opgenomen wordt, het tot uit en met zijn op eigen, gewelddadige dood. in Het met van elke nieuwe stap op gecompliceerder wordende onderzoek dat in Aurelio Zen leidt, wordt overschaduwd in tijdens door de donkere dreiging van de op tv bloedwraak, de met vendetta.

Misdaaddrama. de Met: Olivia Williams, in Darren Boyd, Rupert Graves uit e.a. Sally kijkt naar het het uit nieuws wanneer ze een een naam hoort met die ze eigenlijk niet zou door tijdens mogen herkennen: Mark Bretherick. naar Tijdens een cursus werd hij van haar minnaar. Nu de hoort ze dat op zijn tijdens vrouw Geraldine en hun dochter op tv Lucy dood een zijn. naar Het lijkt een gezinsdrama, aangericht met door van Geraldine. Alles klopt: hun namen, op tv hun woonplaats uit en Marks baan. Alles... behalve een zijn gezicht. Als naar Sally namelijk bij tijdens Mark langsgaat om met uit hem haar medeleven het te betuigen blijkt dat ze door de man die zegt naar dat hij een Mark Bretherick is nooit met van heeft ontmoet. Tegen haar naar man kan uit ze hierover niets naar zeggen zonder dat haar het overspel aan het licht zou naar het komen. Sally gaat naar het de politie en DS naar Charlie Zailer onderzoekt de door van zaak.

maart 2021
29-06-2011 21:30

Vendetta

Detectivemaand - Vendetta

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. Afl.: Vendetta. Zakenman Oscar Burol...

22-06-2011 21:30

Aflevering 1

Detectivemaand - Aflevering 1

Misdaaddrama. Met: Olivia Williams, Darren Boyd, Rupert Graves e.a. Sally kijkt naar het nieuws wanneer ze een naam hoort die ze eigenlijk niet zou mogen herkennen: Mark Bretherick. Tijdens een cursus werd hij haar minnaar. Nu hoort ze dat ...

Detectivemaand gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Detectivemaand de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Detectivemaand bij Detectivemaand liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Detectivemaand. Heb je een uitzending van Detectivemaand gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Detectivemaand gemist

Detectivemaand

Uitzending gemist van Detectivemaand? Hier kun je alle uitzendingen van Detectivemaand kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 29-06-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!