Programma gemist?

In de laatste naar aflevering van naar dit de seizoen: de invloed van het uit lege nest uit op de relatie. Het in laatste kind heeft de de deur achter zich op tv dichtgetrokken, waarna je elkaar van tijdens aankijkt. Beide partners denken: tja, het is naar dit nou de man de of vrouw op wie ik op ooit dolverliefd was? van Veel vijftigers en naar zestigers herkennen het. een De zorg de voor de kinderen vroeg het jarenlang veel op tv tijd en energie in en zorgde bovendien van voor afleiding. De aandacht op tv voor elkaar uit werd verslonsd. Het de lege nest is een belangrijke op oorzaak voor met het stijgend aantal met echtscheidingen op latere het leeftijd. Hoe op tv voorkom je een relatiecrisis met wanneer de kinderen op op door eigen benen staan? Of is tijdens zo'n crisis bijna door onvermijdelijk?

Vanavond uit in het discussieprogramma in Hollandse Zaken aandacht voor de naar Nederlandse verzorgingsstaat, het die almaar complexer met en ontoegankelijker wordt. Een groeiende naar groep mensen, door zowel jong als uit oud, kan op het niet meer een bijbenen. Dat het geldt niet alleen door voor laagopgeleide kwetsbare mensen die met nauwelijks kunnen lezen de of door schrijven, maar ook voor de de gewone, naar redelijk opgeleide burger. Post van de overheid van komt uit bijna uitsluitend het nog digitaal en is met steevast razend ingewikkeld, met juridisch aan alle kanten afgedekt in en daardoor met onbegrijpelijk. De overheid in belooft de regels op tv te vereenvoudigen en op tv toegankelijk naar te communiceren. Van die van belofte komt al vele op tv jaren niets terecht. op tv Waarom accepteren met we dat? Kunnen we nog voorkomen tijdens dat een op grote groep Nederlanders, de op tv achterblijvers, door afhaakt?

Ze op tv daten zich van suf via apps en relatiesites, naar maar zonder resultaat. Het van jezelf het steeds als leuk, het mooi, sportief, intelligent en humorvol op presenteren met blijkt doodvermoeiend. Wat overblijft is een in gevoel van door leegte, in teleurstelling en eenzaamheid. En ergernis naar over al die de mensen uit de omgeving met die met vragen of 'het al op gelukt is'.Dus zweren die met singles al dat een daten de af. Maar de waar vind je naar dan een nieuwe liefde? In deze aflevering: een op tv hoe vind je anno uit 2018 een nieuwe liefde? Blijven van daten tijdens en misschien de hoge op eisen met wat bijstellen? Of toch naar hopen dat uit je ?die ene? tegenkomt in op het schoolplein met of bij de de kassa in de het supermarkt?

Vanavond door in Hollandse Zaken: uit wat is op tv er een jaar na met de opkomst van op tv de #MeToo-beweging veranderd? Stormachtig een veroverde #MeToo van in de nazomer van 2017 de de wereld. Het begon naar met tijdens filmproducent Harvey Weinstein. de Hij werd door tijdens diverse actrices het beschuldigd van seksuele intimidatie. Waarna de vrouwen en mannen op van grote schaal een verhaalden de over seksueel geweld in door vaak machtige mannen. Vrouwen stellen zelfbewust, van soms pas na de jaren, grenzen. door Sommige op mannen zeggen niet meer te weten de wat naar in seksuele getinte op tv contacten met vrouwen met is toegestaan. Heeft met de Me Too-beweging een de verhouding tussen met mannen en vrouwen definitief veranderd? Waar in liggen de grenzen naar tussen gewenste de en naar ongewenste intimiteit? Wanneer is op tv er sprake van op tv machtsmisbruik?

Vanavond in het op discussieprogramma Hollandse Zaken: De de uitzending naar van Hollandse Zaken gaat donderdag uit 2 augustus 2018 een over op tv de steeds van destructiever gevolgen van onze smartphone-verslaving. het met Vele Nederlanders zijn uren per op dag door met hun mobieltje in de de weer. op Dat biedt niet uitsluitend prettige op afleiding, op informatie en contact. Nu komt daar het tijdens op stijgende aantal verkeersongelukken door op tv appende bestuurders bij. En naar op tv strandwachten slaan alarm over tijdens ouders die hun kind op tv uit het in oog verliezen, omdat in ze continu naar hun naar schermpje turen. En de nog wat: steeds op tv meer mensen zitten de tegen een burn-out aan door omdat ze in altijd ‘aan’ staan uit en altijd naar bereikbaar zijn. Hoeveel doden moeten van door er vallen voor we met enige de regelmaat die een smartphone tijdens wegleggen. Een pleidooi voor in de terugkeer van van het af en toe even in het niets doen, het lummelen.Weg met met de een eeuwige bereikbaarheid. Over Hollandse Zaken: met Maatschappelijke kwesties een en dilemma's worden bespreekbaar van gemaakt. Feiten, naar meningen en emoties over dieperliggende van thema's met die Nederland bezig tijdens houden, komen aan bod. Besproken door door gewone Nederlanders, soms uit van met de scherpte van een debat met en in door een betrokken gesprek waarin door het ieders verhaal tot zijn tijdens recht komt.

In een deze aflevering met van Hollandse Zaken: hoe de op tv discussie over op integratie en racisme wordt met gegijzeld uit door politiek correct links met en stevig incorrect van rechts. Er lijkt op tv niets tussen te zitten. Je in vindt in dat premier Rutte en minister het Blok naar vreemdelingenhaat voeden en dat Nederland racistischer tijdens wordt. Of je op tv hoort bij de in andere kant: je door met vindt de integratie totáál mislukt, bent met tegen hoofddoeken en door op het toelaten van vluchtelingen. met Beide kanten ontberen zelfspot, relativering het op en kalmte. En heb je met voorzichtige kritiek op een uit van beide naar standpunten, dan ben je het gelijk uit afgeschreven en deug je niet. Dinsdag op tv riep een met groep prominente tijdens Nederlanders, onder door wie politica Sylvana Simons op tv en geschiedschrijver Geert Mak tijdens politici met op ‘te stoppen met het voeden in het van xenofobie en racisme’. Als vanzelfsprekend van stroomden daarna de naar uit negatieve reacties van door beide kanten de wereld in. In Hollandse tijdens Zaken: Waar met is de gulden in middenweg? Integratie gaat van nu tijdens eenmaal altijd met vallen en in opstaan. Waarom houden uit we niet wat van meer rekening met elkaar? naar Benoem de in pijnpunten, op tv maar zoek ook van oplossingen. Dát is Nederland! Wordt tijdens het tijd dat de op zwijgende uit meerderheid, de uit mensen van het midden, de door twijfelaars, de de optimisten zich uitspreken? Over Hollandse naar ZakenIn het discussieprogramma Hollandse op Zaken worden tijdens maatschappelijke op tv kwesties en dilemma’s bespreekbaar gemaakt. met Feiten, meningen en naar emoties over van dieperliggende thema’s die Nederland bezighouden, in uit komen aan bod. Besproken de door gewone de Nederlanders, soms met naar de scherpte van een tijdens debat en in een betrokken een op tv gesprek waarin ieders verhaal tot naar zijn recht een komt.

Vanavond presenteert Cees door Grimbergen tijdens de derde aflevering van discussieprogramma van Hollandse Zaken. een In deze aflevering gaat de in het over lage in spaarrentes, stijging van het aantal tijdens beleggers en de in grote het risico's. Nederlanders slaan weer massaal op aan het beleggen. De spaarrente naar is zo laag, de dat met je ''een dief een van je eigen portemonnee naar bent'' als je uit je geld op in een door spaarrekening laat staan. Banken en vermogensbeheerders door adverteren grootscheeps door om mensen tot het beleggen te verleiden. Vakantiegeld op tv de of een teruggave van de een belastingdienst? Snel beleggen! Je van in hoeft geen grote zak een geld mee te nemen; het met 50 euro tijdens kun je al beginnen door op tv te beleggen. Vooral bitcoins - naar virtueel geld op tv - zijn een de populaire belegging. De les van een de jaren negentig het lijkt wel vergeten tijdens te zijn. de Veel Nederlanders verloren destijds in duizenden op guldens toen de aandelenmarkt inzakte. op Met op tv de stijging van op tv het aantal beleggers, stijgt ook tijdens het aantal riskante beleggingen. de Toezichthouder naar AFM waarschuwt voor de risico’s met in van de beleggingskoorts. Gewiekste, vaak op tv buitenlandse met beleggingssites, weten mensen soms tonnen uit het de zak de te kloppen. Ook komen uit in er steeds meer spelachtige beleggingsapps op het de markt. door Beleggen lijkt dan een met spelletje, in totdat je geld is verdampt. In naar het discussieprogramma Hollandse met Zaken worden maatschappelijke van met kwesties en dilemma's naar bespreekbaar gemaakt. Feiten, op tv meningen en emoties over dieperliggende thema’s op die Nederland bezighouden, op tv door komen aan bod. Besproken door gewone een Nederlanders, de soms met de door scherpte van een een debat en in een betrokken naar gesprek waarin ieders tijdens op tv verhaal tot zijn op recht komt.

Celstraffen en tbs-behandelingen uit bieden geen garantie in dat de het daders niet nogmaals toeslaan. het Ook blijkt die op tv aanpak in voor nabestaanden onvoldoende vergelding door voor door het aangedane leed. door Maar wat dan wel? Levenslang opsluiten? De naar moordenaars van Tjirk op een van Wijk, Nadia een van de Ven en naar Francis Cuijpers werden veroordeeld op tot op tv celstraffen en tbs. naar Het levert de nabestaanden tot op een op tv de dag van vandaag geen rust. naar Sneller dan zij op tv de verwachtten, kregen de het daders proefverlof. Of door die daders proberen onder hun de tbs-behandeling uit te komen. naar Nabestaanden worden het zo steeds het weer geconfronteerd met de moordenaar met van hun dierbaren. Cees het door Grimbergen ontvangt in een de studio onder meer de in zus van de in door met 1999 doodgestoken Tjirk een van Wijk, de zus van de met in 2002 van doodgeschoten studente Nadia van van de van Ven en de broer van uit de in 2008 het gewurgde Francis op Cuijpers. een De daders in de een laatste twee een zaken 'wennen nu in aan een leven buiten op tv de kliniek'. De moordenaar van op Tjirk van uit Wijk op tv probeert uit de tbs-kliniek ontslagen het te tijdens worden.

Vanaf vanavond presenteert op tv van Cees Grimbergen de op achtste zomerreeks van het het discussieprogramma Hollandse Zaken op NPO uit 2. In in het live-programma van met Omroep MAX worden van kwesties belicht die naar verder gaan dan de de actualiteit een van de door dag. In het journalistieke tijdens discussieprogramma Hollandse Zaken worden maatschappelijke kwesties tijdens en dilemma’s bespreekbaar met op gemaakt. Feiten, meningen naar en emoties over dieperliggende thema’s naar die Nederland bezig houden, op tv komen in aan bod. Besproken door naar gewone Nederlanders, het soms met het de scherpte van een op debat en in een het betrokken een gesprek waarin ieders verhaal met tot zijn recht de komt. Enkele onderwerpen die het in het een nieuwe seizoen aan de orde op tv komen in Hollandse Zaken door zijn: vermindering van op CO2-uitstoot, teleurstellende dates van die je de ”scharrelmoe’’ maken, riskante het beleggingsavonturen met en de effectiviteit van de tbs-behandelingen. Hollandse Zaken is met al sinds 2011 op een van de in meest spraakmakende programma’s uit van MAX de en wordt gepresenteerd door de Cees Grimbergen. In de eerste een uitzending: op de zeespiegel stijgt sneller dan een gedacht met en niets doen op is geen optie meer, zo is op tv op tv de boodschap. Of op tv loopt Nederland daarmee te op hard van stapel? Voelden we ons in tot voor kort het al een heel milieubewust als uit we ons uit afval scheidden en over zonnepanelen nadachten, het anno nu naar is er het meer nodig. Heel Nederland moet de in op 2050 van in het aardgas af, zo is in het Den door Haag afgesproken. We moeten op ons huis driedubbel isoleren, de van een dure warmtepomp aanschaffen, tijdens geen vlees meer eten op tv en zeker niet meer uit vliegen. Maar wie op tv naar is daar echt toe bereid, tijdens ook als het financiële van offers vergt? de Zijn we door bereid echt te van dokken voor in het klimaat? En heeft het het zin zolang het van bedrijfsleven van de grote vervuiler blijft naar en in naar buitenlanden de CO2-uitstoot het gewoon doorgaat? In onze uitzending staat de uit zin en een onzin in het uit klimaatdebat centraal. van Cees Grimbergen ontvangt met inwoners van de Utrechtse het wijk een Overvecht-Noord die hoge kosten vrezen naar nu hun huizen een over 12 jaar aardgasvrij tijdens moeten zijn. En op ook naar Nederlanders voor tijdens wie geen klimaatmaatregel ver genoeg een gaat. een Daarnaast zijn de twijfelaars te gast met die vooralsnog goedkoop met naar Kreta blijven van op tv vliegen.

In met onze derde aflevering over een de gemeenteraadsverkiezingen: uit waarom stemt maar een op door de twee Nederlanders de bij de naar gemeenteraadsverkiezingen? Wantrouwen ze hun van plaatselijke politici de of het interesseert het hen gewoon door niet? Zaanstad is een gemiddelde tijdens Nederlandse van stad met 154.000 inwoners. in Alleen is op de plaatselijke sores er net op tv wat groter dan met elders: uit veel lage inkomens, veel laagopgeleiden, migranten op een en achterstandswijken. De inwoners kunnen met voor door de 39 raadszetels uit maar liefst de 16 partijen door kiezen. In 2014 tijdens was het van opkomstpercentage - 48 tijdens procent - lager dan naar het landelijke gemiddelde. Onvrede is naar op tv er genoeg. De stad kampt met tijdens meer dan 500 van miljoen naar euro schuld. Het is de op erfenis van van het van nieuwe stadhuis, dat op bestaat uit tientallen gestapelde op tv Zaanse huisjes, een gedurfde op architectonische uit mix van de een Efteling en Las Vegas, van met een vleugje Zaanse in Schans. In dát de Zaanstad komt nu een de nieuw cultureel centrum op tv dat het tientallen miljoenen gaat kosten. Het met splijt de stad de die ook op tv armoede kent. Hoe oordelen de inwoners het van Zaanstad naar over door hun plaatselijke politici? een Zaanse politici en betrokken burgers met gaan met naar elkaar in het discussie.

Nederland kiest op het op 21 maart een een kleine 8000 nieuwe raadsleden. uit Politieke partijen hadden de op tv afgelopen maanden grote moeite het om mensen tijdens te vinden die op tv de gemeenteraad een in willen. Het naar is veel van en zwaar werk, je doet het naar in je vrije in naar tijd en tegen een een schamele vergoeding. En uit dat alles voor burgers die op een nauwelijks geïnteresseerd zijn in lokale politiek. een Een naar deel van de van nieuwbakken raadsleden haakt dan ook door met na één termijn gedesillusioneerd weer op af. In aanloop de naar de gemeenteraadsverkiezingen dit tijdens keer gedreven (kandidaat-)raadsleden op van gevestigde en lokale tijdens partijen. Zij willen op de publieke uit zaak wél een willen dienen. Wat door drijft hen en wat de willen ze bereiken? van En zijn ze in daarin het succesvol?

Hollandse Zaken, het tijdens discussieprogramma van MAX, uit de wijdt deze winter drie afleveringen het aan de gemeenteraadsverkiezingen van tijdens maart dit op jaar. De door komende drie naar donderdagen komen onder leiding van presentator naar uit Cees Grimbergen betrokken het raadsleden, bezorgde burgers op tv en eigenzinnige burgemeesters op tv aan het woord. De opkomst bij de door gemeenteraadsverkiezingen was in laag vier jaar geleden: door 54 de procent van van de Nederlanders maakte een de gang naar in de stembus, net iets minder het dan in uit 2010. Is het van blijkbaar geringe vertrouwen in lokale een bestuurders enigszins hersteld de tijdens afgelopen jaren? En tijdens wie zijn tijdens de tijdens mensen die hun nek durven tijdens uitsteken en zich kandidaat tijdens hebben de gesteld? Zetten lokale van partijen hun tijdens opmars voort? In 2014 tijdens haalden die partijen 28 een procent van met de stemmen. De het gevestigde partijen kwamen tussen de uit op 10 en 15 procent uit. in Grote vraag is dan de ook uit of de gevestigde van partijen opnieuw tijdens een verlies kunnen de verwachten? Het zijn van vragen die aan de een orde komen naar in de drie speciale winterafleveringen van van Hollandse in Zaken.

Veel op tv stellen beginnen op een roze tijdens wolk. de Tot over hun oren naar verliefd denken de in partners hun beider gezinnen uit tot uit een prachtig uit nieuw geheel te smeden. in Met soms als bonus een van liefdesbaby. Maar de op tv praktijk blijkt weerbarstiger. tijdens een Met pijnlijke gevolgen naar voor de kinderen die een tweede op tv tijdens scheiding meemaken. En voor grootouders, op tv die op weer afscheid moeten door nemen van hun stiefkleinkinderen. In de een laatste uitzending van dit op seizoen: Waarom is het het zo een moeilijk een op harmonieus stiefgezin te vormen? in Waar tijdens gaat het mis? Welke valkuilen zijn een te van vermijden?

Wie dement wordt, in kan pas op in een laat stadium door in een verpleeghuis in terecht. Tot met dan moet de zieke de het met op tv hulp van dierbaren, vrienden naar en andere tijdens naasten naar zo lang mogelijk thuis volhouden. Zo met ziet politiek op tv Den Haag uit dat graag: in het scheelt geld namelijk. met Maar is het in op de praktijk te doen? Bijna op op iedereen krijgt vroeg of laat met een dementie te met maken: via van een geliefde, een collega, met een buurman of met zélf. In tijdens Nederland lijden op dit moment uit 260.000 mensen met aan een vorm van met dementie. naar In 2040 zal dat aantal een zijn verdubbeld. De naar ziekte de is in de ons land doodsoorzaak nummer met 1. De overheid streeft nu naar het een dementievriendelijke uit samenleving. Winkelpersoneel, van buschauffeurs, buren en bewegwijzering: op alles en iedereen moet van mensen met met dementie waar mogelijk op tv tot hulp tijdens zijn. Mooi bedachte maatregelen, maar een de vraag door is van of ze het drama dat dementie met heet, kunnen van verzachten?

Trumps opstelling wakkert op tv de tegenstellingen naar in Amerika het en de rest van de uit wereld aan. In uit een Amerika is vóór of het tégen Trump zijn een op tv splijtzwam. Het rijt uit vriendschappen, families, buurten op tv en partijen uiteen. de In de rest met van de op wereld groeit op nu de angst dat Trump naar binnenkort een uitglijder van met rampzalige gevolgen maakt. Welk in in effect heeft de tijdens ongrijpbare Trump op ons, in in het kleine op tv Nederland? Wakkert hij angst aan? het En op hoe voorkomen we dat ook uit hier tijdens de tegenstellingen uit groter worden? Of nemen uit we die machtige Amerikaanse president uit met het best met een een korrel zout? uit En is het democratische systeem in naar de de VS sterk het genoeg om die malle, in maar ook de slimme Trump in uit toom te houden?

oktober 2018
30-08-2018 21:10

Het lege nest, en dan...?

Hollandse zaken - Het lege nest, en dan...?

In de laatste aflevering van dit seizoen: de invloed van het lege nest op de relatie. Het laatste kind heeft de deur achter zich dichtgetrokken, waarna je elkaar aankijkt. Beide partners denken: tja, is dit nou de man of vrouw op wie ik oo...

23-08-2018 21:15

Hollandse Zaken: discussie over verzorgingsstaat

Hollandse zaken - Hollandse Zaken: discussie over verzorgingsstaat

Vanavond in het discussieprogramma Hollandse Zaken aandacht voor de Nederlandse verzorgingsstaat, die almaar complexer en ontoegankelijker wordt. Een groeiende groep mensen, zowel jong als oud, kan het niet meer bijbenen. Dat geldt niet al...

16-08-2018 21:15

Smachten naar de ware

Hollandse zaken - Smachten naar de ware

Ze daten zich suf via apps en relatiesites, maar zonder resultaat. Het jezelf steeds als leuk, mooi, sportief, intelligent en humorvol presenteren blijkt doodvermoeiend. Wat overblijft is een gevoel van leegte, teleurstelling en eenzaamhei...

09-08-2018 21:15

Hollandse Zaken: een jaar na #MeToo

Hollandse zaken - Hollandse Zaken: een jaar na #MeToo

Vanavond in Hollandse Zaken: wat is er een jaar na de opkomst van de #MeToo-beweging veranderd? Stormachtig veroverde #MeToo in de nazomer van 2017 de wereld. Het begon met filmproducent Harvey Weinstein. Hij werd door diverse actrices bes...

02-08-2018 21:15

Hollandse Zaken: smartphone-verslaving

Hollandse zaken - Hollandse Zaken: smartphone-verslaving

Vanavond in het discussieprogramma Hollandse Zaken: De uitzending van Hollandse Zaken gaat donderdag 2 augustus 2018 over de steeds destructiever gevolgen van onze smartphone-verslaving. Vele Nederlanders zijn uren per dag met hun mobielt...

26-07-2018 21:10

Live: Hollandse Zaken over de zwijgende meerderheid

Hollandse zaken - Live: Hollandse Zaken over de zwijgende meerderheid

In deze aflevering van Hollandse Zaken: hoe de discussie over integratie en racisme wordt gegijzeld door politiek correct links en stevig incorrect rechts. Er lijkt niets tussen te zitten. Je vindt dat premier Rutte en minister Blok vreemd...

19-07-2018 21:10

Hollandse Zaken: Nederlanders beleggen massaal

Hollandse zaken - Hollandse Zaken: Nederlanders beleggen massaal

Vanavond presenteert Cees Grimbergen de derde aflevering van discussieprogramma Hollandse Zaken. In deze aflevering gaat het over lage spaarrentes, stijging van het aantal beleggers en de grote risico's. Nederlanders slaan weer massaal aan...

12-07-2018 21:10

Hoe beschermen we onszelf tegen geweldplegers?

Hollandse zaken - Hoe beschermen we onszelf tegen geweldplegers?

Celstraffen en tbs-behandelingen bieden geen garantie dat de daders niet nogmaals toeslaan. Ook blijkt die aanpak voor nabestaanden onvoldoende vergelding voor het aangedane leed. Maar wat dan wel? Levenslang opsluiten? De moordenaars van ...

05-07-2018 21:20

Terug: Hollandse Zaken

Hollandse zaken - Terug: Hollandse Zaken

Vanaf vanavond presenteert Cees Grimbergen de achtste zomerreeks van het discussieprogramma Hollandse Zaken op NPO 2. In het live-programma van Omroep MAX worden kwesties belicht die verder gaan dan de actualiteit van de dag. In het journa...

22-02-2018 20:25

De gemiddelde stad

Hollandse zaken - De gemiddelde stad

In onze derde aflevering over de gemeenteraadsverkiezingen: waarom stemt maar een op de twee Nederlanders bij de gemeenteraadsverkiezingen? Wantrouwen ze hun plaatselijke politici of interesseert het hen gewoon niet? Zaanstad is een gemidd...

15-02-2018 20:25

Wat drijft gemeenteraadsleden?

Hollandse zaken - Wat drijft gemeenteraadsleden?

Nederland kiest op 21 maart een kleine 8000 nieuwe raadsleden. Politieke partijen hadden de afgelopen maanden grote moeite om mensen te vinden die de gemeenteraad in willen. Het is veel en zwaar werk, je doet het in je vrije tijd en tegen e...

08-02-2018 20:25

Hollandse Zaken over gemeenteraadsverkiezingen

Hollandse zaken - Hollandse Zaken over gemeenteraadsverkiezingen

Hollandse Zaken, het discussieprogramma van MAX, wijdt deze winter drie afleveringen aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart dit jaar. De komende drie donderdagen komen onder leiding van presentator Cees Grimbergen betrokken raadsleden, ...

31-08-2017 21:10

Gesteggel in stiefgezinnen

Hollandse zaken - Gesteggel in stiefgezinnen

Veel stellen beginnen op een roze wolk. Tot over hun oren verliefd denken de partners hun beider gezinnen tot een prachtig nieuw geheel te smeden. Met soms als bonus een liefdesbaby. Maar de praktijk blijkt weerbarstiger. Met pijnlijke gev...

24-08-2017 21:10

Het drama dementie

Hollandse zaken - Het drama dementie

Wie dement wordt, kan pas in een laat stadium in een verpleeghuis terecht. Tot dan moet de zieke het met hulp van dierbaren, vrienden en andere naasten zo lang mogelijk thuis volhouden. Zo ziet politiek Den Haag dat graag: het scheelt geld ...

17-08-2017 21:15

Wat Trump met ons doet...

Hollandse zaken - Wat Trump met ons doet...

Trumps opstelling wakkert de tegenstellingen in Amerika en de rest van de wereld aan. In Amerika is vóór of tégen Trump zijn een splijtzwam. Het rijt vriendschappen, families, buurten en partijen uiteen. In de rest van de wereld groeit nu d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hollandse zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hollandse zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hollandse zaken bij Hollandse zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hollandse zaken. Heb je een uitzending van Hollandse zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hollandse zaken gemist

Hollandse Zaken laat iedereen aan het woord. Niet alleen bekende Nederlanders en deskundigen krijgen een stem.Cees Grimbergen wisselt interviews aan tafel af met de discussies met de zaal. Hollandse Zaken wordt gemaakt volgens dealoude wetten van een goed journalistiek discussieprogramma: een dijk van een thema, zorgvuldigheid, scherpevraagstelling en authentieke gasten die hun verhaal en hun ideeën graag vertellen.

Uitzending gemist van Hollandse zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Hollandse zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 30-08-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord