Programma gemist?

In de laatste van aflevering van van dit seizoen: de het invloed van naar het lege nest op uit de met relatie. Het laatste kind van heeft de deur achter zich het dichtgetrokken, waarna je uit elkaar aankijkt. Beide de partners denken: tja, is het in dit nou de het man of vrouw op wie het ik ooit dolverliefd met was? Veel vijftigers en van een zestigers herkennen het. in De zorg voor de kinderen op tv vroeg met jarenlang veel tijd een en energie en zorgde tijdens bovendien voor afleiding. De van aandacht het voor elkaar werd van verslonsd. Het lege nest het is een belangrijke oorzaak voor het in stijgend uit aantal echtscheidingen op latere uit leeftijd. de Hoe voorkom je een relatiecrisis van wanneer de kinderen op in eigen benen staan? in Of naar is zo'n crisis bijna tijdens onvermijdelijk?

Vanavond de in het discussieprogramma Hollandse met Zaken aandacht voor met de Nederlandse verzorgingsstaat, die de almaar in complexer en ontoegankelijker wordt. Een groeiende met groep op mensen, zowel jong als oud, met kan met het niet meer bijbenen. op Dat geldt niet in alleen voor laagopgeleide het kwetsbare mensen die op nauwelijks kunnen lezen of uit schrijven, van maar ook voor de de gewone, redelijk in opgeleide burger. Post van met de overheid komt het bijna uitsluitend in nog digitaal en de is steevast razend ingewikkeld, juridisch naar aan alle kanten afgedekt een en het daardoor onbegrijpelijk. De overheid de belooft de naar regels te uit vereenvoudigen en toegankelijk te door communiceren. Van die belofte komt van al vele jaren op niets terecht. Waarom met accepteren we dat? op tv Kunnen we nog voorkomen uit dat een een grote uit groep Nederlanders, de met achterblijvers, afhaakt?

Ze daten zich een de suf via apps en relatiesites, op tv maar zonder resultaat. uit Het door jezelf steeds als leuk, in mooi, sportief, de intelligent en humorvol door presenteren blijkt doodvermoeiend. Wat overblijft is een een een gevoel van leegte, teleurstelling en eenzaamheid. de En ergernis over door naar al die mensen uit de in omgeving die vragen op tv of 'het in al gelukt is'.Dus zweren met die singles al op dat in daten af. Maar het waar vind je dan van een nieuwe liefde? In deze aflevering: een hoe vind je het met anno 2018 een tijdens nieuwe liefde? Blijven daten en misschien door de hoge in eisen wat met bijstellen? Of toch hopen dat op door je ?die ene? tegenkomt op een het schoolplein uit of bij de naar kassa in het de supermarkt?

Vanavond in op Hollandse Zaken: wat op tv is tijdens er een jaar tijdens na de opkomst van de uit #MeToo-beweging veranderd? Stormachtig veroverde #MeToo de in de in nazomer van 2017 de een wereld. een Het begon met filmproducent naar Harvey Weinstein. door Hij werd door diverse actrices door naar beschuldigd van seksuele intimidatie. Waarna in vrouwen en een mannen op grote naar schaal verhaalden over op seksueel geweld uit door vaak machtige mannen. Vrouwen stellen op zelfbewust, soms op tv pas na jaren, grenzen. het Sommige mannen zeggen niet de meer te weten uit wat in van seksuele getinte contacten met met vrouwen naar is toegestaan. Heeft door de Me Too-beweging de uit verhouding tussen mannen en op tv vrouwen definitief veranderd? Waar uit liggen de met grenzen tussen gewenste en de de ongewenste intimiteit? Wanneer is er van sprake van op machtsmisbruik?

Vanavond in het van discussieprogramma een Hollandse Zaken: De uit uitzending van Hollandse Zaken met gaat donderdag 2 augustus de 2018 uit over de steeds destructiever tijdens gevolgen van onze smartphone-verslaving. een Vele Nederlanders op zijn naar uren per dag met een hun mobieltje in uit de weer. Dat biedt niet naar het uitsluitend prettige afleiding, informatie en contact. Nu met uit komt daar het stijgende aantal op verkeersongelukken tijdens door appende bestuurders bij. op En strandwachten slaan een alarm over ouders die op tv hun een kind uit het oog verliezen, het omdat ze op tv continu naar hun schermpje naar turen. En nog door wat: steeds op meer mensen zitten op tegen een burn-out aan op omdat ze altijd een tijdens ‘aan’ staan en altijd bereikbaar op zijn. Hoeveel het doden moeten er vallen op voor we met enige de de regelmaat die smartphone wegleggen. door Een pleidooi naar voor de terugkeer van het af van en toe even op niets op tv doen, het lummelen.Weg uit met de eeuwige bereikbaarheid. Over Hollandse het Zaken: met Maatschappelijke kwesties en dilemma's uit worden bespreekbaar van gemaakt. Feiten, meningen en op tv emoties over dieperliggende thema's de die naar Nederland bezig houden, komen aan tijdens bod. naar Besproken door gewone het Nederlanders, soms in met de scherpte van een in debat op en in een betrokken gesprek op tv waarin ieders verhaal het tot zijn recht op komt.

In deze aflevering het van Hollandse op Zaken: tijdens hoe de discussie over integratie op tv en racisme de wordt gegijzeld door politiek correct tijdens links en uit stevig incorrect met rechts. Er lijkt niets tijdens tussen te met zitten. Je vindt naar dat premier Rutte en minister de Blok vreemdelingenhaat het voeden en dat Nederland racistischer naar wordt. op Of je hoort bij de op tv op andere kant: je uit vindt de integratie op tv totáál mislukt, bent naar tegen hoofddoeken en met het toelaten van vluchtelingen. Beide naar kanten ontberen op zelfspot, relativering en kalmte. een En heb je de voorzichtige kritiek uit op een het van beide standpunten, dan de ben je gelijk afgeschreven met en deug tijdens je niet. Dinsdag riep een groep door prominente met Nederlanders, onder wie politica Sylvana op tv door Simons en geschiedschrijver Geert het Mak politici op ‘te op stoppen met het van voeden van xenofobie en een de racisme’. Als vanzelfsprekend stroomden daarna de op tv negatieve door reacties van het beide kanten de wereld in. In een Hollandse door Zaken: Waar is de op gulden middenweg? Integratie gaat nu met eenmaal altijd in met vallen van en opstaan. Waarom houden een we niet wat door meer rekening met naar elkaar? met Benoem de pijnpunten, maar zoek ook het oplossingen. Dát is op tv Nederland! Wordt tijdens het tijd dat de de zwijgende meerderheid, op tv de naar mensen van het midden, de twijfelaars, uit de op tv optimisten zich uitspreken? Over Hollandse tijdens ZakenIn het tijdens discussieprogramma Hollandse Zaken worden met maatschappelijke kwesties door en dilemma’s bespreekbaar gemaakt. van Feiten, een meningen en emoties over dieperliggende thema’s uit die Nederland bezighouden, de komen aan op tv bod. Besproken door gewone op tv Nederlanders, soms met tijdens van de scherpte van van een debat en in een betrokken een gesprek waarin ieders in verhaal de tot zijn de recht komt.

Vanavond naar presenteert Cees Grimbergen de derde op tv tijdens aflevering van discussieprogramma Hollandse Zaken. door In deze aflevering gaat op het over het lage spaarrentes, het stijging van het naar aantal beleggers tijdens en de grote risico's. Nederlanders slaan weer op massaal aan het op beleggen. van De spaarrente tijdens is zo laag, op dat je ''een dief van op tv je eigen op tv portemonnee bent'' als je je de het geld op een spaarrekening het laat staan. Banken en vermogensbeheerders het met adverteren grootscheeps om mensen tot door beleggen te verleiden. op Vakantiegeld uit of een teruggave van de belastingdienst? met Snel op beleggen! Je hoeft door geen grote zak geld naar mee op te nemen; met 50 euro tijdens kun je al in beginnen te beleggen. Vooral tijdens bitcoins - virtueel naar geld van - zijn een populaire belegging. De op tv les van naar de het jaren negentig lijkt het wel vergeten te een zijn. Veel Nederlanders verloren destijds de duizenden guldens op toen de naar aandelenmarkt inzakte. Met met de stijging van het de aantal beleggers, stijgt ook het van aantal tijdens riskante beleggingen. Toezichthouder AFM waarschuwt door voor in de risico’s van van de beleggingskoorts. Gewiekste, vaak een buitenlandse met beleggingssites, weten mensen soms door tonnen uit de zak op tv te kloppen. tijdens Ook komen in er steeds meer een spelachtige beleggingsapps op uit de markt. Beleggen lijkt dan een een spelletje, naar totdat je geld is verdampt. In door het het discussieprogramma Hollandse Zaken van worden maatschappelijke naar kwesties en dilemma's met bespreekbaar gemaakt. Feiten, meningen en de emoties over dieperliggende op tv thema’s die Nederland van bezighouden, komen aan de bod. Besproken door een gewone van Nederlanders, soms met de naar scherpte van een debat in en in een tijdens betrokken gesprek waarin ieders in in verhaal tot zijn recht van komt.

Celstraffen met en tbs-behandelingen bieden tijdens geen garantie dat de daders het niet van nogmaals toeslaan. Ook blijkt het die aanpak voor een nabestaanden het onvoldoende vergelding voor het aangedane een leed. Maar wat dan tijdens wel? Levenslang de opsluiten? De moordenaars op van Tjirk met van Wijk, Nadia naar van de Ven en Francis uit Cuijpers werden veroordeeld de tot celstraffen en tbs. een Het levert de op tv uit nabestaanden tot op de dag het van door vandaag geen rust. in Sneller dan zij verwachtten, kregen op de in daders proefverlof. Of die op daders proberen onder hun op tbs-behandeling de uit te komen. tijdens Nabestaanden worden zo steeds op weer geconfronteerd met de de moordenaar met van hun dierbaren. Cees Grimbergen ontvangt in met de door studio onder een meer de zus van tijdens de in 1999 doodgestoken Tjirk uit in van Wijk, de zus van de door in 2002 de doodgeschoten met studente Nadia van de Ven en de naar de broer van de op tv in 2008 gewurgde op tv Francis Cuijpers. De daders in door de laatste een twee zaken 'wennen nu tijdens uit aan een leven buiten de de kliniek'. De in moordenaar van Tjirk van op Wijk probeert op tv uit de tbs-kliniek tijdens ontslagen te van worden.

Vanaf in vanavond presenteert Cees een Grimbergen de achtste zomerreeks van in het discussieprogramma Hollandse op tv Zaken op uit NPO het 2. In het de live-programma van Omroep MAX worden kwesties uit belicht die het verder gaan dan tijdens de actualiteit van de in de dag. In het journalistieke naar discussieprogramma Hollandse Zaken worden in maatschappelijke kwesties het en dilemma’s bespreekbaar tijdens gemaakt. Feiten, meningen en emoties over tijdens dieperliggende door thema’s die Nederland naar bezig houden, komen aan bod. een Besproken door een gewone Nederlanders, soms met een de scherpte tijdens van een in debat en in naar een betrokken gesprek waarin ieders een verhaal van tot zijn recht komt. Enkele tijdens onderwerpen op tv die in het op tv nieuwe seizoen aan de orde komen tijdens van in Hollandse Zaken zijn: door vermindering van op CO2-uitstoot, teleurstellende dates die een je ”scharrelmoe’’ maken, riskante beleggingsavonturen op tv en de effectiviteit door van tbs-behandelingen. Hollandse op Zaken door is al sinds 2011 een van op van de meest spraakmakende programma’s van op MAX en op wordt gepresenteerd door Cees Grimbergen. In een op tv de eerste uitzending: de zeespiegel stijgt in op sneller dan gedacht en tijdens niets doen is geen optie de meer, met zo is de boodschap. Of op tijdens loopt Nederland daarmee te hard uit van stapel? Voelden we ons door tot de voor kort al heel milieubewust de als we ons in afval door scheidden en over zonnepanelen nadachten, de anno nu is van er meer nodig. van Heel Nederland met moet in 2050 van het op het aardgas af, zo is uit in Den Haag op tv afgesproken. We op tv moeten ons huis driedubbel op tv isoleren, een dure warmtepomp met aanschaffen, geen in vlees met meer eten en zeker naar niet meer vliegen. Maar door wie is daar naar echt toe bereid, ook naar als het in financiële offers vergt? op tv Zijn we bereid echt naar te dokken door voor het het klimaat? En heeft het zin de zolang van het bedrijfsleven in de grote vervuiler blijft en in van een buitenlanden de CO2-uitstoot gewoon uit doorgaat? In onze uitzending op tv staat de zin een en onzin in het de klimaatdebat centraal. op Cees Grimbergen ontvangt inwoners van van de Utrechtse wijk in Overvecht-Noord die uit hoge kosten vrezen nu het hun huizen het over met 12 jaar aardgasvrij moeten zijn. door En ook uit Nederlanders voor door wie geen klimaatmaatregel ver het genoeg gaat. Daarnaast zijn in de twijfelaars tijdens te gast op die vooralsnog goedkoop naar naar Kreta blijven met vliegen.

In tijdens onze derde aflevering op tv over de gemeenteraadsverkiezingen: waarom op tv stemt maar tijdens een op de twee in Nederlanders bij op tv de gemeenteraadsverkiezingen? Wantrouwen ze het hun uit plaatselijke politici of interesseert het het hen op tv gewoon niet? Zaanstad is een een gemiddelde Nederlandse stad met van 154.000 door inwoners. Alleen is de een plaatselijke sores er met net wat groter tijdens dan elders: veel lage inkomens, een veel een laagopgeleiden, migranten en achterstandswijken. De uit een inwoners kunnen voor de 39 naar raadszetels uit naar maar liefst 16 partijen kiezen. het In het 2014 was het opkomstpercentage met - 48 procent op - het lager dan het landelijke gemiddelde. Onvrede is op tv van er genoeg. De stad kampt met door meer dan 500 de miljoen euro door schuld. een Het is de van erfenis van het nieuwe stadhuis, dat op tv bestaat uit tientallen naar gestapelde een Zaanse huisjes, een een gedurfde architectonische op tv mix van de Efteling en uit Las Vegas, het met een van vleugje Zaanse Schans. In in dát Zaanstad komt nu een nieuw een cultureel centrum op tv dat tientallen door miljoenen gaat kosten. Het splijt het de door stad die ook met armoede kent. Hoe oordelen naar de inwoners van Zaanstad over door in hun plaatselijke politici? Zaanse van politici en betrokken door burgers gaan met elkaar in met met discussie.

Nederland kiest op tijdens 21 maart door een tijdens kleine 8000 nieuwe van raadsleden. Politieke partijen hadden de van afgelopen maanden grote moeite door het om mensen te vinden die het de naar gemeenteraad in willen. naar Het is veel en zwaar werk, op tv op tv je doet het naar in je vrije op tv tijd en tegen met een schamele vergoeding. En dat op alles voor op burgers die nauwelijks geïnteresseerd zijn op tv naar in lokale politiek. Een deel van op met de nieuwbakken raadsleden naar haakt dan ook van na één termijn van gedesillusioneerd weer af. In aanloop naar de uit gemeenteraadsverkiezingen dit door keer gedreven (kandidaat-)raadsleden van van gevestigde de en lokale met partijen. Zij willen de publieke zaak met wél op willen dienen. naar Wat drijft hen en wat willen op ze bereiken? En met zijn tijdens ze daarin uit succesvol?

Hollandse Zaken, het een het discussieprogramma van MAX, wijdt deze uit winter tijdens drie afleveringen aan de naar gemeenteraadsverkiezingen van maart dit jaar. uit De komende drie door donderdagen komen onder met een leiding van presentator tijdens Cees Grimbergen betrokken raadsleden, bezorgde burgers in een en eigenzinnige burgemeesters aan van het woord. De opkomst bij de op tv gemeenteraadsverkiezingen in was laag vier jaar een geleden: 54 naar procent van het de Nederlanders maakte de van gang naar de de stembus, net iets minder dan met in 2010. Is het naar blijkbaar naar geringe vertrouwen in door lokale bestuurders enigszins hersteld de het tijdens afgelopen jaren? En wie zijn de door mensen door die hun nek durven uitsteken naar uit en zich kandidaat hebben gesteld? Zetten het op lokale partijen hun opmars voort? van In 2014 haalden die de partijen 28 procent het van de stemmen. van De gevestigde met partijen kwamen de tussen de 10 en 15 de procent uit. op Grote vraag tijdens is dan ook op tv of de naar gevestigde partijen opnieuw uit een verlies kunnen naar verwachten? Het zijn vragen die op aan de van orde komen de in de drie door speciale winterafleveringen van Hollandse door Zaken.

Veel stellen beginnen op tv in op een roze de wolk. Tot over hun oren verliefd met denken de de partners hun beider gezinnen het de tot een prachtig nieuw geheel uit te smeden. Met naar soms als bonus een met liefdesbaby. Maar een de praktijk blijkt weerbarstiger. met Met op tv pijnlijke gevolgen voor de op kinderen naar die een tweede scheiding meemaken. op En met voor grootouders, die weer het afscheid moeten nemen van tijdens hun in stiefkleinkinderen. In de laatste uitzending van dit in seizoen: op Waarom is het uit zo moeilijk een harmonieus stiefgezin een te vormen? Waar tijdens gaat het mis? in Welke valkuilen van zijn te met vermijden?

Wie dement van wordt, kan pas in in een laat stadium met het in een verpleeghuis terecht. Tot naar dan door moet de zieke het van met hulp van dierbaren, op vrienden en andere naasten tijdens zo lang door mogelijk tijdens thuis volhouden. Zo ziet door politiek Den Haag van dat graag: het door scheelt geld tijdens namelijk. Maar is de het in de praktijk te het doen? Bijna iedereen krijgt vroeg in of laat in met de dementie te maken: via een naar geliefde, een collega, een tijdens buurman of door zélf. In Nederland het lijden van op dit moment uit 260.000 mensen aan een een vorm van dementie. In 2040 op zal dat aantal door zijn verdubbeld. tijdens De ziekte is in door naar ons land doodsoorzaak nummer 1. De naar overheid streeft nu naar van van een dementievriendelijke samenleving. Winkelpersoneel, buschauffeurs, door buren in en bewegwijzering: alles en iedereen met moet het mensen met dementie waar mogelijk op tv tot een hulp zijn. Mooi bedachte maatregelen, een maar de vraag een is of ze het naar drama dat op tv dementie tijdens heet, kunnen verzachten?

Trumps opstelling wakkert het de van tegenstellingen in uit Amerika en de rest op tv van de door wereld aan. In met Amerika is vóór of tégen de Trump zijn een het splijtzwam. naar Het rijt vriendschappen, families, uit buurten en partijen tijdens uiteen. In de rest van de uit de wereld groeit nu de op angst dat Trump naar binnenkort uit een uitglijder met rampzalige gevolgen maakt. Welk met op effect heeft de ongrijpbare een Trump op ons, in het een het kleine Nederland? Wakkert hij een angst aan? met En hoe voorkomen we dat een ook hier door de tegenstellingen groter worden? Of met nemen we die een in machtige Amerikaanse president het op best met een korrel zout? door En is het het op democratische systeem in de VS van sterk van genoeg om die op tv malle, maar ook slimme Trump een in op toom te houden?

maart 2019
30-08-2018 21:10

Het lege nest, en dan...?

Hollandse zaken - Het lege nest, en dan...?

In de laatste aflevering van dit seizoen: de invloed van het lege nest op de relatie. Het laatste kind heeft de deur achter zich dichtgetrokken, waarna je elkaar aankijkt. Beide partners denken: tja, is dit nou de man of vrouw op wie ik oo...

23-08-2018 21:15

Hollandse Zaken: discussie over verzorgingsstaat

Hollandse zaken - Hollandse Zaken: discussie over verzorgingsstaat

Vanavond in het discussieprogramma Hollandse Zaken aandacht voor de Nederlandse verzorgingsstaat, die almaar complexer en ontoegankelijker wordt. Een groeiende groep mensen, zowel jong als oud, kan het niet meer bijbenen. Dat geldt niet al...

16-08-2018 21:15

Smachten naar de ware

Hollandse zaken - Smachten naar de ware

Ze daten zich suf via apps en relatiesites, maar zonder resultaat. Het jezelf steeds als leuk, mooi, sportief, intelligent en humorvol presenteren blijkt doodvermoeiend. Wat overblijft is een gevoel van leegte, teleurstelling en eenzaamhei...

09-08-2018 21:15

Hollandse Zaken: een jaar na #MeToo

Hollandse zaken - Hollandse Zaken: een jaar na #MeToo

Vanavond in Hollandse Zaken: wat is er een jaar na de opkomst van de #MeToo-beweging veranderd? Stormachtig veroverde #MeToo in de nazomer van 2017 de wereld. Het begon met filmproducent Harvey Weinstein. Hij werd door diverse actrices bes...

02-08-2018 21:15

Hollandse Zaken: smartphone-verslaving

Hollandse zaken - Hollandse Zaken: smartphone-verslaving

Vanavond in het discussieprogramma Hollandse Zaken: De uitzending van Hollandse Zaken gaat donderdag 2 augustus 2018 over de steeds destructiever gevolgen van onze smartphone-verslaving. Vele Nederlanders zijn uren per dag met hun mobielt...

26-07-2018 21:10

Live: Hollandse Zaken over de zwijgende meerderheid

Hollandse zaken - Live: Hollandse Zaken over de zwijgende meerderheid

In deze aflevering van Hollandse Zaken: hoe de discussie over integratie en racisme wordt gegijzeld door politiek correct links en stevig incorrect rechts. Er lijkt niets tussen te zitten. Je vindt dat premier Rutte en minister Blok vreemd...

19-07-2018 21:10

Hollandse Zaken: Nederlanders beleggen massaal

Hollandse zaken - Hollandse Zaken: Nederlanders beleggen massaal

Vanavond presenteert Cees Grimbergen de derde aflevering van discussieprogramma Hollandse Zaken. In deze aflevering gaat het over lage spaarrentes, stijging van het aantal beleggers en de grote risico's. Nederlanders slaan weer massaal aan...

12-07-2018 21:10

Hoe beschermen we onszelf tegen geweldplegers?

Hollandse zaken - Hoe beschermen we onszelf tegen geweldplegers?

Celstraffen en tbs-behandelingen bieden geen garantie dat de daders niet nogmaals toeslaan. Ook blijkt die aanpak voor nabestaanden onvoldoende vergelding voor het aangedane leed. Maar wat dan wel? Levenslang opsluiten? De moordenaars van ...

05-07-2018 21:20

Terug: Hollandse Zaken

Hollandse zaken - Terug: Hollandse Zaken

Vanaf vanavond presenteert Cees Grimbergen de achtste zomerreeks van het discussieprogramma Hollandse Zaken op NPO 2. In het live-programma van Omroep MAX worden kwesties belicht die verder gaan dan de actualiteit van de dag. In het journa...

22-02-2018 20:25

De gemiddelde stad

Hollandse zaken - De gemiddelde stad

In onze derde aflevering over de gemeenteraadsverkiezingen: waarom stemt maar een op de twee Nederlanders bij de gemeenteraadsverkiezingen? Wantrouwen ze hun plaatselijke politici of interesseert het hen gewoon niet? Zaanstad is een gemidd...

15-02-2018 20:25

Wat drijft gemeenteraadsleden?

Hollandse zaken - Wat drijft gemeenteraadsleden?

Nederland kiest op 21 maart een kleine 8000 nieuwe raadsleden. Politieke partijen hadden de afgelopen maanden grote moeite om mensen te vinden die de gemeenteraad in willen. Het is veel en zwaar werk, je doet het in je vrije tijd en tegen e...

08-02-2018 20:25

Hollandse Zaken over gemeenteraadsverkiezingen

Hollandse zaken - Hollandse Zaken over gemeenteraadsverkiezingen

Hollandse Zaken, het discussieprogramma van MAX, wijdt deze winter drie afleveringen aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart dit jaar. De komende drie donderdagen komen onder leiding van presentator Cees Grimbergen betrokken raadsleden, ...

31-08-2017 21:10

Gesteggel in stiefgezinnen

Hollandse zaken - Gesteggel in stiefgezinnen

Veel stellen beginnen op een roze wolk. Tot over hun oren verliefd denken de partners hun beider gezinnen tot een prachtig nieuw geheel te smeden. Met soms als bonus een liefdesbaby. Maar de praktijk blijkt weerbarstiger. Met pijnlijke gev...

24-08-2017 21:10

Het drama dementie

Hollandse zaken - Het drama dementie

Wie dement wordt, kan pas in een laat stadium in een verpleeghuis terecht. Tot dan moet de zieke het met hulp van dierbaren, vrienden en andere naasten zo lang mogelijk thuis volhouden. Zo ziet politiek Den Haag dat graag: het scheelt geld ...

17-08-2017 21:15

Wat Trump met ons doet...

Hollandse zaken - Wat Trump met ons doet...

Trumps opstelling wakkert de tegenstellingen in Amerika en de rest van de wereld aan. In Amerika is vóór of tégen Trump zijn een splijtzwam. Het rijt vriendschappen, families, buurten en partijen uiteen. In de rest van de wereld groeit nu d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hollandse zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hollandse zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hollandse zaken bij Hollandse zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hollandse zaken. Heb je een uitzending van Hollandse zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hollandse zaken gemist

Hollandse Zaken laat iedereen aan het woord. Niet alleen bekende Nederlanders en deskundigen krijgen een stem.Cees Grimbergen wisselt interviews aan tafel af met de discussies met de zaal. Hollandse Zaken wordt gemaakt volgens dealoude wetten van een goed journalistiek discussieprogramma: een dijk van een thema, zorgvuldigheid, scherpevraagstelling en authentieke gasten die hun verhaal en hun ideeën graag vertellen.

Uitzending gemist van Hollandse zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Hollandse zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 30-08-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord