Programma gemist?

In tijdens de laatste aflevering met van dit seizoen: de door invloed van het tijdens lege nest op op tv de relatie. Het laatste naar kind heeft de deur van achter naar zich dichtgetrokken, waarna je in elkaar aankijkt. Beide op tv partners denken: tja, op is dit nou de in een man of vrouw op wie ik met ooit met dolverliefd was? Veel vijftigers de en zestigers herkennen het. de tijdens De zorg voor een de kinderen vroeg jarenlang veel tijd het en energie door en zorgde op bovendien voor een afleiding. De aandacht voor elkaar tijdens werd verslonsd. Het op tv lege nest van is een belangrijke van oorzaak voor het door stijgend aantal echtscheidingen op latere leeftijd. tijdens Hoe voorkom je het een een relatiecrisis wanneer de door kinderen op eigen op benen staan? Of is zo'n de crisis uit bijna onvermijdelijk?

Vanavond in het het discussieprogramma op Hollandse Zaken aandacht een voor de het Nederlandse verzorgingsstaat, die almaar complexer en naar ontoegankelijker het wordt. Een groeiende groep mensen, zowel het jong in als oud, kan op het niet meer bijbenen. het Dat geldt niet in alleen voor laagopgeleide kwetsbare naar mensen die tijdens nauwelijks kunnen lezen of een schrijven, op maar ook voor de met gewone, redelijk opgeleide het burger. Post door van de overheid komt bijna uitsluitend van nog digitaal en met is steevast tijdens razend ingewikkeld, juridisch aan naar alle in kanten afgedekt op tv en daardoor onbegrijpelijk. De overheid belooft uit de regels door te naar vereenvoudigen en toegankelijk met te communiceren. Van die belofte de komt al vele jaren niets in terecht. de Waarom accepteren we dat? Kunnen uit met we nog voorkomen dat op een grote op groep Nederlanders, de achterblijvers, in afhaakt?

Ze daten zich de suf via van apps en relatiesites, een maar zonder resultaat. Het tijdens jezelf steeds als op de leuk, mooi, sportief, intelligent en humorvol op tv door presenteren blijkt doodvermoeiend. Wat een overblijft is een gevoel van in leegte, teleurstelling en een eenzaamheid. En ergernis het over al die op tv mensen uit de tijdens omgeving die vragen of van 'het een al gelukt is'.Dus zweren uit die singles al dat door daten af. in Maar waar vind je een dan naar een nieuwe liefde? In van deze aflevering: naar hoe vind je anno met 2018 een nieuwe liefde? op Blijven op tv daten en misschien de hoge eisen in het wat bijstellen? Of toch hopen de dat je in ?die ene? tegenkomt in op het in schoolplein of bij de kassa de in de uit supermarkt?

Vanavond in de Hollandse Zaken: wat is de er een jaar het na de opkomst het van de #MeToo-beweging op tv veranderd? Stormachtig veroverde in #MeToo tijdens in de nazomer van 2017 naar de wereld. door Het begon met filmproducent naar Harvey op tv Weinstein. Hij werd met door diverse actrices beschuldigd van op seksuele intimidatie. Waarna vrouwen naar en uit mannen op grote schaal een verhaalden op tv over seksueel geweld door vaak tijdens machtige mannen. Vrouwen stellen de zelfbewust, soms pas in na het jaren, grenzen. Sommige mannen in zeggen niet meer te op tv weten wat in van seksuele getinte contacten op tv met vrouwen is toegestaan. met Heeft de door Me Too-beweging de verhouding op tussen op mannen en op tv vrouwen definitief veranderd? Waar door liggen de grenzen tussen gewenste en een op tv ongewenste intimiteit? Wanneer is er sprake op van uit machtsmisbruik?

Vanavond tijdens in het discussieprogramma Hollandse door Zaken: De uitzending van van Hollandse het Zaken gaat donderdag 2 augustus uit 2018 over de steeds in op destructiever gevolgen door van onze smartphone-verslaving. Vele Nederlanders uit zijn uren per op tv dag op tv met hun mobieltje in de naar weer. op tv Dat biedt niet naar uitsluitend prettige afleiding, informatie uit en contact. Nu op komt daar het stijgende van aantal verkeersongelukken de door appende bestuurders bij. op tv En strandwachten slaan van alarm over ouders die door hun kind op uit het oog op verliezen, omdat ze in continu naar hun schermpje uit turen. En nog met wat: uit steeds meer in mensen zitten tegen naar een burn-out aan op tv omdat ze altijd ‘aan’ staan op en altijd bereikbaar tijdens zijn. Hoeveel doden in moeten op er vallen voor we met met enige regelmaat die smartphone op tv wegleggen. Een door pleidooi voor de op tv terugkeer van het van af en toe even het niets de doen, het lummelen.Weg met naar de eeuwige een bereikbaarheid. Over Hollandse Zaken: op Maatschappelijke kwesties en de dilemma's worden bespreekbaar op tv gemaakt. Feiten, meningen en emoties door over dieperliggende door thema's die op tv Nederland bezig op tv houden, komen aan bod. Besproken door het gewone Nederlanders, in soms met uit de scherpte van een debat een en in door een tijdens betrokken gesprek waarin ieders verhaal tot op tv met zijn recht komt.

In deze van aflevering van van Hollandse Zaken: de hoe de discussie over integratie op tv en racisme wordt het gegijzeld door op politiek correct links en stevig van een incorrect rechts. Er lijkt van niets tussen te een zitten. Je vindt dat in premier Rutte en minister uit Blok vreemdelingenhaat voeden uit en het dat Nederland racistischer wordt. Of je met hoort bij de door andere kant: je van vindt de integratie het totáál mislukt, bent het tegen hoofddoeken met en het op toelaten van vluchtelingen. Beide kanten het van ontberen zelfspot, relativering en met kalmte. En naar heb je voorzichtige kritiek op in een op tv van beide standpunten, dan op tv ben je gelijk afgeschreven en op tv deug je de niet. Dinsdag riep een groep het door prominente Nederlanders, onder een wie politica Sylvana Simons en geschiedschrijver de Geert van Mak politici op ‘te door stoppen met de het voeden een van xenofobie en racisme’. Als vanzelfsprekend door stroomden daarna het de van negatieve reacties van beide door kanten de wereld op tv in. In Hollandse Zaken: Waar is tijdens in de gulden middenweg? Integratie naar gaat nu eenmaal in altijd met de vallen en opstaan. de Waarom houden we niet wat meer uit door rekening met elkaar? Benoem de pijnpunten, het maar zoek ook een het oplossingen. Dát is Nederland! Wordt op het tijd dat de het het zwijgende meerderheid, de mensen uit van het uit midden, de twijfelaars, de met optimisten zich het uitspreken? Over Hollandse ZakenIn het discussieprogramma Hollandse uit Zaken worden door maatschappelijke kwesties met en dilemma’s bespreekbaar in gemaakt. Feiten, meningen en emoties met over dieperliggende thema’s tijdens die Nederland bezighouden, naar komen een aan bod. met Besproken door gewone Nederlanders, op tv soms met op de scherpte van een debat op tv en naar in een betrokken gesprek waarin op ieders verhaal tot een zijn recht tijdens komt.

Vanavond met presenteert Cees Grimbergen de uit derde tijdens aflevering van discussieprogramma de Hollandse Zaken. In deze aflevering gaat van het het over lage spaarrentes, uit stijging van het aantal een beleggers en tijdens de grote tijdens risico's. Nederlanders slaan weer massaal aan het een beleggen. tijdens De spaarrente is het zo laag, dat je ''een op tv dief van je op tv eigen portemonnee het bent'' als door je je geld op een uit spaarrekening laat staan. door Banken uit en vermogensbeheerders adverteren grootscheeps om op tv mensen tot een beleggen te verleiden. Vakantiegeld in of van een teruggave van de de belastingdienst? Snel beleggen! naar Je een hoeft geen grote zak geld met mee te op tv nemen; met 50 euro kun door je al beginnen van te beleggen. Vooral uit bitcoins de - virtueel geld de - zijn een van populaire belegging. De les van de op tv jaren van negentig lijkt het wel vergeten te zijn. op Veel Nederlanders verloren destijds een duizenden guldens toen met de door aandelenmarkt inzakte. Met de door stijging van het aantal beleggers, uit stijgt naar ook het aantal riskante beleggingen. in Toezichthouder uit AFM waarschuwt voor de uit risico’s van de van beleggingskoorts. Gewiekste, vaak op buitenlandse beleggingssites, weten op mensen van soms tonnen uit de door zak te kloppen. Ook op komen er steeds met meer spelachtige beleggingsapps van op de markt. Beleggen een lijkt dan uit een uit spelletje, totdat je geld is verdampt. In met het uit discussieprogramma Hollandse op Zaken worden maatschappelijke kwesties en tijdens dilemma's bespreekbaar door gemaakt. Feiten, meningen van en emoties over dieperliggende de thema’s die Nederland het bezighouden, komen aan bod. naar het Besproken door gewone een Nederlanders, soms met de scherpte van uit een debat de en in een een betrokken gesprek naar waarin ieders verhaal tot de zijn recht door komt.

Celstraffen een en tbs-behandelingen bieden geen door garantie dat de het daders niet nogmaals toeslaan. door de Ook blijkt die aanpak voor nabestaanden het onvoldoende vergelding voor met het aangedane leed. van Maar wat dan de wel? Levenslang uit opsluiten? De moordenaars van Tjirk in van Wijk, op tv Nadia naar van de Ven en Francis een Cuijpers van werden veroordeeld tot celstraffen en tbs. een de Het levert de met nabestaanden tot op de dag van van vandaag op tv geen rust. Sneller het dan zij verwachtten, kregen de op tv met daders proefverlof. Of die daders proberen tijdens onder op tv hun tbs-behandeling een uit te komen. Nabestaanden worden zo met steeds op tv weer geconfronteerd met de uit moordenaar van hun dierbaren. Cees naar met Grimbergen ontvangt in de studio in onder meer de door zus van de in een 1999 doodgestoken in Tjirk van Wijk, de in zus in van de in in 2002 doodgeschoten studente door Nadia van de Ven en door de broer van uit tijdens de in 2008 gewurgde Francis tijdens Cuijpers. door De daders in de laatste twee het zaken naar 'wennen nu aan een het leven naar buiten de kliniek'. De moordenaar op van uit Tjirk van Wijk probeert uit met de tbs-kliniek de ontslagen te in worden.

Vanaf vanavond presenteert op Cees de Grimbergen de achtste zomerreeks uit van op het discussieprogramma Hollandse het Zaken op NPO 2. In naar het live-programma een van Omroep MAX worden kwesties met belicht tijdens die verder gaan dan de met actualiteit van de de door dag. In het journalistieke discussieprogramma Hollandse Zaken op tv in worden maatschappelijke kwesties en dilemma’s op bespreekbaar gemaakt. Feiten, meningen het tijdens en emoties over naar dieperliggende thema’s die Nederland bezig houden, op tv komen aan in bod. Besproken een door gewone Nederlanders, de soms met de scherpte in van een uit debat en op tv in een betrokken gesprek in waarin ieders de verhaal tot zijn op recht komt. Enkele onderwerpen die in het van nieuwe seizoen aan naar de naar orde komen in Hollandse op tv Zaken met zijn: vermindering van CO2-uitstoot, een teleurstellende dates die je ”scharrelmoe’’ een maken, riskante beleggingsavonturen de en de effectiviteit op van tbs-behandelingen. Hollandse in Zaken is al tijdens sinds 2011 een het van op de meest spraakmakende tijdens programma’s van MAX en op wordt gepresenteerd op door Cees Grimbergen. In de eerste op uitzending: de zeespiegel in stijgt sneller dan gedacht van en niets een doen is geen optie het meer, zo tijdens is de boodschap. een Of van loopt Nederland daarmee op te hard van stapel? Voelden in we ons tot op voor kort al de heel milieubewust als we ons in afval tijdens scheidden en over de zonnepanelen nadachten, anno nu op tv is er naar meer nodig. Heel Nederland moet van in op tv 2050 van het aardgas af, het zo is op tv in van Den Haag afgesproken. We moeten ons van huis driedubbel isoleren, een een dure warmtepomp tijdens aanschaffen, geen een vlees meer eten een en zeker niet meer in vliegen. in Maar wie is daar een echt op toe bereid, ook de als het financiële offers vergt? van Zijn we bereid echt door te de dokken voor het klimaat? En het met heeft het zin zolang het naar bedrijfsleven de grote vervuiler een blijft en in door in buitenlanden de CO2-uitstoot gewoon doorgaat? In op tv onze van uitzending staat de zin en door onzin in het klimaatdebat van centraal. een Cees Grimbergen ontvangt inwoners van naar in de Utrechtse wijk Overvecht-Noord die een hoge kosten het vrezen nu hun huizen over een naar 12 jaar aardgasvrij moeten uit zijn. En ook Nederlanders naar voor wie de geen klimaatmaatregel ver genoeg door gaat. Daarnaast zijn de naar twijfelaars te op tv gast het die vooralsnog goedkoop met naar Kreta blijven de vliegen.

In onze met derde een aflevering over de gemeenteraadsverkiezingen: waarom stemt van maar een op van de twee Nederlanders in bij de uit gemeenteraadsverkiezingen? Wantrouwen ze het hun plaatselijke politici uit of interesseert het hen de naar gewoon niet? Zaanstad is tijdens een gemiddelde Nederlandse stad met 154.000 op tv inwoners. Alleen het is het de plaatselijke sores tijdens er net wat de groter dan elders: veel tijdens lage inkomens, veel laagopgeleiden, van migranten en achterstandswijken. De het het inwoners kunnen voor de 39 raadszetels een het uit maar liefst 16 op tv partijen kiezen. de In 2014 was het op tv opkomstpercentage - 48 in procent - lager het dan het landelijke gemiddelde. Onvrede is een er door genoeg. De stad kampt met het meer dan een 500 op tv miljoen euro schuld. Het is de op tv een erfenis van het nieuwe stadhuis, dat de bestaat uit van tientallen gestapelde Zaanse naar huisjes, op een gedurfde architectonische mix van het de Efteling en tijdens Las Vegas, een met een vleugje Zaanse op Schans. In in dát Zaanstad komt nu een nieuw van cultureel centrum het dat tientallen door miljoenen gaat kosten. op Het splijt de stad in die ook met armoede kent. Hoe oordelen de inwoners in van Zaanstad het over hun plaatselijke een politici? op tv Zaanse politici en uit betrokken burgers gaan met elkaar in in de discussie.

Nederland kiest van op 21 maart een een kleine 8000 nieuwe uit raadsleden. Politieke partijen een hadden de afgelopen het maanden grote tijdens moeite om op tv mensen te vinden die de het gemeenteraad in op tv willen. Het is veel door door en zwaar werk, je doet tijdens het in je op vrije een tijd en tegen een schamele uit vergoeding. uit En dat alles voor het burgers die de nauwelijks geïnteresseerd zijn in lokale met politiek. Een naar deel van de nieuwbakken de raadsleden haakt dan ook door na één tijdens termijn tijdens gedesillusioneerd weer af. In aanloop uit naar de gemeenteraadsverkiezingen dit keer uit gedreven (kandidaat-)raadsleden van de de gevestigde en lokale partijen. Zij op tv willen de publieke op zaak wél willen dienen. het Wat drijft hen naar en uit wat willen ze door bereiken? En zijn ze daarin tijdens een succesvol?

Hollandse naar Zaken, het discussieprogramma van op tv MAX, wijdt deze winter een drie in afleveringen aan de gemeenteraadsverkiezingen van door maart dit jaar. naar door De komende drie donderdagen komen in onder naar leiding van presentator Cees Grimbergen op tv betrokken raadsleden, van bezorgde burgers en eigenzinnige burgemeesters tijdens aan het woord. De door naar opkomst bij de gemeenteraadsverkiezingen was laag van vier jaar geleden: een 54 procent van de de Nederlanders maakte tijdens de gang naar een de stembus, net op iets door minder dan van in 2010. Is het de blijkbaar geringe vertrouwen in de lokale bestuurders enigszins hersteld de op afgelopen uit jaren? En wie zijn de de mensen in die hun nek op tv durven uitsteken en zich kandidaat de hebben uit gesteld? Zetten lokale partijen hun van opmars voort? In het in 2014 haalden die partijen 28 een procent van een de stemmen. De tijdens gevestigde partijen kwamen tussen met de in 10 en 15 uit procent uit. Grote vraag is dan naar ook of de tijdens gevestigde partijen in opnieuw een verlies op tv kunnen verwachten? door Het zijn vragen die door aan de van orde komen met in de drie speciale winterafleveringen in van Hollandse op tv Zaken.

Veel op tv stellen beginnen op op tv een roze wolk. het Tot over naar hun oren verliefd denken op de partners in hun beider gezinnen tot op een prachtig nieuw op tv geheel te smeden. Met van soms als bonus een door liefdesbaby. Maar met de praktijk blijkt tijdens weerbarstiger. Met op tv pijnlijke gevolgen voor tijdens de kinderen die een tweede tijdens scheiding de meemaken. En voor grootouders, die een weer afscheid tijdens moeten op nemen van hun van stiefkleinkinderen. In de laatste uitzending van dit van seizoen: Waarom tijdens is het zo uit moeilijk een harmonieus stiefgezin een te vormen? in Waar door gaat het mis? Welke een valkuilen zijn te de vermijden?

Wie dement uit wordt, kan in pas in een de laat stadium op tv in een verpleeghuis op terecht. Tot dan moet met de zieke een het met hulp van naar dierbaren, vrienden en tijdens andere naasten zo lang de mogelijk thuis volhouden. Zo van ziet politiek naar Den Haag met dat graag: het scheelt op geld naar namelijk. Maar is het in naar de praktijk op tv te doen? Bijna iedereen krijgt van vroeg of in laat met dementie te tijdens maken: via een de geliefde, een collega, een naar buurman of zélf. door een In Nederland lijden op op dit moment op tv 260.000 mensen aan een vorm met van dementie. In tijdens 2040 in zal dat aantal zijn verdubbeld. uit De ziekte is het in ons land doodsoorzaak door uit nummer 1. De overheid streeft nu naar met een dementievriendelijke samenleving. op tv op Winkelpersoneel, buschauffeurs, buren en op bewegwijzering: alles op tv en iedereen moet mensen tijdens met dementie waar door mogelijk tot hulp zijn. Mooi op bedachte maatregelen, maar in op de vraag is of ze tijdens het tijdens drama dat dementie een heet, kunnen verzachten?

Trumps het opstelling wakkert met de tegenstellingen in Amerika en de in rest de van de wereld aan. In de de Amerika is vóór of tijdens tégen Trump zijn op een splijtzwam. van Het rijt vriendschappen, families, op buurten en naar partijen uiteen. In de rest van in de op wereld groeit nu de met angst dat in Trump binnenkort van een uitglijder met rampzalige gevolgen in maakt. Welk effect een heeft de ongrijpbare Trump uit op ons, in naar het kleine het Nederland? Wakkert hij angst aan? door En een hoe voorkomen we tijdens dat ook hier op tv de tegenstellingen de groter worden? Of nemen we het die machtige de Amerikaanse president het van best met een van korrel zout? En is het op tv democratische een systeem in de VS in sterk genoeg op om die malle, maar van ook slimme Trump in de uit toom te houden?

december 2018
30-08-2018 21:10

Het lege nest, en dan...?

Hollandse zaken - Het lege nest, en dan...?

In de laatste aflevering van dit seizoen: de invloed van het lege nest op de relatie. Het laatste kind heeft de deur achter zich dichtgetrokken, waarna je elkaar aankijkt. Beide partners denken: tja, is dit nou de man of vrouw op wie ik oo...

23-08-2018 21:15

Hollandse Zaken: discussie over verzorgingsstaat

Hollandse zaken - Hollandse Zaken: discussie over verzorgingsstaat

Vanavond in het discussieprogramma Hollandse Zaken aandacht voor de Nederlandse verzorgingsstaat, die almaar complexer en ontoegankelijker wordt. Een groeiende groep mensen, zowel jong als oud, kan het niet meer bijbenen. Dat geldt niet al...

16-08-2018 21:15

Smachten naar de ware

Hollandse zaken - Smachten naar de ware

Ze daten zich suf via apps en relatiesites, maar zonder resultaat. Het jezelf steeds als leuk, mooi, sportief, intelligent en humorvol presenteren blijkt doodvermoeiend. Wat overblijft is een gevoel van leegte, teleurstelling en eenzaamhei...

09-08-2018 21:15

Hollandse Zaken: een jaar na #MeToo

Hollandse zaken - Hollandse Zaken: een jaar na #MeToo

Vanavond in Hollandse Zaken: wat is er een jaar na de opkomst van de #MeToo-beweging veranderd? Stormachtig veroverde #MeToo in de nazomer van 2017 de wereld. Het begon met filmproducent Harvey Weinstein. Hij werd door diverse actrices bes...

02-08-2018 21:15

Hollandse Zaken: smartphone-verslaving

Hollandse zaken - Hollandse Zaken: smartphone-verslaving

Vanavond in het discussieprogramma Hollandse Zaken: De uitzending van Hollandse Zaken gaat donderdag 2 augustus 2018 over de steeds destructiever gevolgen van onze smartphone-verslaving. Vele Nederlanders zijn uren per dag met hun mobielt...

26-07-2018 21:10

Live: Hollandse Zaken over de zwijgende meerderheid

Hollandse zaken - Live: Hollandse Zaken over de zwijgende meerderheid

In deze aflevering van Hollandse Zaken: hoe de discussie over integratie en racisme wordt gegijzeld door politiek correct links en stevig incorrect rechts. Er lijkt niets tussen te zitten. Je vindt dat premier Rutte en minister Blok vreemd...

19-07-2018 21:10

Hollandse Zaken: Nederlanders beleggen massaal

Hollandse zaken - Hollandse Zaken: Nederlanders beleggen massaal

Vanavond presenteert Cees Grimbergen de derde aflevering van discussieprogramma Hollandse Zaken. In deze aflevering gaat het over lage spaarrentes, stijging van het aantal beleggers en de grote risico's. Nederlanders slaan weer massaal aan...

12-07-2018 21:10

Hoe beschermen we onszelf tegen geweldplegers?

Hollandse zaken - Hoe beschermen we onszelf tegen geweldplegers?

Celstraffen en tbs-behandelingen bieden geen garantie dat de daders niet nogmaals toeslaan. Ook blijkt die aanpak voor nabestaanden onvoldoende vergelding voor het aangedane leed. Maar wat dan wel? Levenslang opsluiten? De moordenaars van ...

05-07-2018 21:20

Terug: Hollandse Zaken

Hollandse zaken - Terug: Hollandse Zaken

Vanaf vanavond presenteert Cees Grimbergen de achtste zomerreeks van het discussieprogramma Hollandse Zaken op NPO 2. In het live-programma van Omroep MAX worden kwesties belicht die verder gaan dan de actualiteit van de dag. In het journa...

22-02-2018 20:25

De gemiddelde stad

Hollandse zaken - De gemiddelde stad

In onze derde aflevering over de gemeenteraadsverkiezingen: waarom stemt maar een op de twee Nederlanders bij de gemeenteraadsverkiezingen? Wantrouwen ze hun plaatselijke politici of interesseert het hen gewoon niet? Zaanstad is een gemidd...

15-02-2018 20:25

Wat drijft gemeenteraadsleden?

Hollandse zaken - Wat drijft gemeenteraadsleden?

Nederland kiest op 21 maart een kleine 8000 nieuwe raadsleden. Politieke partijen hadden de afgelopen maanden grote moeite om mensen te vinden die de gemeenteraad in willen. Het is veel en zwaar werk, je doet het in je vrije tijd en tegen e...

08-02-2018 20:25

Hollandse Zaken over gemeenteraadsverkiezingen

Hollandse zaken - Hollandse Zaken over gemeenteraadsverkiezingen

Hollandse Zaken, het discussieprogramma van MAX, wijdt deze winter drie afleveringen aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart dit jaar. De komende drie donderdagen komen onder leiding van presentator Cees Grimbergen betrokken raadsleden, ...

31-08-2017 21:10

Gesteggel in stiefgezinnen

Hollandse zaken - Gesteggel in stiefgezinnen

Veel stellen beginnen op een roze wolk. Tot over hun oren verliefd denken de partners hun beider gezinnen tot een prachtig nieuw geheel te smeden. Met soms als bonus een liefdesbaby. Maar de praktijk blijkt weerbarstiger. Met pijnlijke gev...

24-08-2017 21:10

Het drama dementie

Hollandse zaken - Het drama dementie

Wie dement wordt, kan pas in een laat stadium in een verpleeghuis terecht. Tot dan moet de zieke het met hulp van dierbaren, vrienden en andere naasten zo lang mogelijk thuis volhouden. Zo ziet politiek Den Haag dat graag: het scheelt geld ...

17-08-2017 21:15

Wat Trump met ons doet...

Hollandse zaken - Wat Trump met ons doet...

Trumps opstelling wakkert de tegenstellingen in Amerika en de rest van de wereld aan. In Amerika is vóór of tégen Trump zijn een splijtzwam. Het rijt vriendschappen, families, buurten en partijen uiteen. In de rest van de wereld groeit nu d...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hollandse zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hollandse zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hollandse zaken bij Hollandse zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hollandse zaken. Heb je een uitzending van Hollandse zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hollandse zaken gemist

Hollandse Zaken laat iedereen aan het woord. Niet alleen bekende Nederlanders en deskundigen krijgen een stem.Cees Grimbergen wisselt interviews aan tafel af met de discussies met de zaal. Hollandse Zaken wordt gemaakt volgens dealoude wetten van een goed journalistiek discussieprogramma: een dijk van een thema, zorgvuldigheid, scherpevraagstelling en authentieke gasten die hun verhaal en hun ideeën graag vertellen.

Uitzending gemist van Hollandse zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Hollandse zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 104
  • Laatste uitzending op 30-08-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord