Programma gemist?

Vanavond in onder andere het in Hollandse Zaken: het Smachten naar de ware Het stijgend met aantal alleenstaanden met dat niet meer weet hoe uit ze de ware op tv kunnen uit vinden. Ze daten zich suf uit via apps en een relatiesites. de Maar zonder resultaat. Het het jezelf steeds tijdens als 'leuk, mooi, uit sportief, intelligent en humorvol' van presenteren, blijkt doodvermoeiend. Wat een overblijft is op een gevoel van leegte, door uit teleurstelling en eenzaamheid. tijdens En ergernis over al die het mensen uit de omgeving op die op tv vragen of op het `al gelukt is?. Dus zweren naar die singles uit al dat naar daten af. Maar de waar vind je dan een door nieuwe op liefde? En zo beginnen ze naar met tegenzin opnieuw naar een met de datingapps. Hoe vind je door anno 2018 een de nieuwe liefde? de Blijven daten en op tv misschien de hoge eisen een wat van bijstellen? Of door toch hopen dat van je 'die ene' tegenkomt op naar het schoolplein van of bij de kassa in van de tijdens supermarkt?

Vanavond in naar Hollandse Zaken: op wat is naar er een jaar na in de opkomst van de #MeToo-beweging tijdens veranderd? Stormachtig veroverde #MeToo op in het de nazomer een van 2017 de wereld. Het van begon met filmproducent Harvey met Weinstein. Hij met werd door op tv diverse actrices beschuldigd van seksuele naar intimidatie. op Waarna vrouwen in en mannen op grote schaal verhaalden uit over seksueel door geweld door vaak de machtige mannen. Vrouwen op stellen zelfbewust, soms uit pas na jaren, grenzen. naar Sommige op tv mannen zeggen niet meer de te weten wat in seksuele de van getinte contacten met vrouwen is toegestaan. op tv Heeft de het Me Too-beweging op tv de verhouding tussen mannen en door vrouwen op tv definitief veranderd? Waar op tv liggen de grenzen de tussen gewenste en ongewenste intimiteit? Wanneer van is er sprake op tv van in machtsmisbruik?

Vanavond in tijdens het discussieprogramma met Hollandse Zaken: De uitzending op tv van Hollandse Zaken gaat uit donderdag 2 de augustus 2018 over de steeds een naar destructiever gevolgen van onze op smartphone-verslaving. Vele het Nederlanders zijn uren per dag op op tv met hun mobieltje op tv in de weer. Dat biedt niet van uitsluitend uit prettige afleiding, informatie en met contact. Nu komt uit daar het stijgende op tv aantal verkeersongelukken uit door appende bestuurders bij. En een strandwachten slaan een alarm over ouders die het hun kind de uit het oog verliezen, tijdens omdat uit ze continu naar naar hun schermpje turen. En nog op op wat: steeds meer mensen zitten op tegen op een burn-out aan omdat op ze altijd ‘aan’ staan en naar altijd een bereikbaar zijn. Hoeveel doden op tv moeten de er vallen voor we met een enige in regelmaat die smartphone op tv wegleggen. Een pleidooi de voor de terugkeer van het af met en toe even tijdens niets op doen, het door lummelen.Weg met de eeuwige bereikbaarheid. Over Hollandse van Zaken: Maatschappelijke op tv kwesties en de dilemma's worden bespreekbaar gemaakt. de Feiten, meningen en op emoties over op tv dieperliggende thema's die Nederland van bezig houden, de komen aan bod. met Besproken door het gewone Nederlanders, soms met de scherpte naar van een door debat en in een een tijdens betrokken gesprek waarin ieders verhaal de tot zijn in recht komt.

In deze tijdens aflevering van het Hollandse Zaken: hoe tijdens de discussie over op tv integratie en racisme wordt gegijzeld op door politiek in correct links met en stevig incorrect op rechts. Er lijkt niets op tv tussen te zitten. van Je vindt dat premier Rutte tijdens een en minister Blok door vreemdelingenhaat voeden en door dat Nederland racistischer wordt. Of op je van hoort bij de andere kant: naar je vindt op tv de integratie totáál met mislukt, bent tegen naar hoofddoeken en het toelaten een van de vluchtelingen. Beide kanten ontberen zelfspot, het relativering en kalmte. En van heb je de voorzichtige kritiek naar op een het van beide standpunten, de dan ben je gelijk in afgeschreven en deug je niet. Dinsdag op tv riep een uit groep prominente Nederlanders, op onder wie politica Sylvana van Simons en geschiedschrijver met Geert het Mak politici op het ‘te stoppen met in het voeden van xenofobie het en racisme’. een Als vanzelfsprekend stroomden daarna de het uit negatieve reacties van beide kanten de op wereld in. In van Hollandse tijdens Zaken: Waar is de op tv gulden middenweg? de Integratie gaat nu eenmaal altijd met het vallen een en opstaan. het Waarom houden we niet wat in meer rekening een met elkaar? Benoem de pijnpunten, in maar zoek ook op tv oplossingen. Dát met is Nederland! met Wordt het tijdens tijd dat de zwijgende de meerderheid, de mensen van het het naar midden, de twijfelaars, de optimisten zich tijdens uitspreken? Over Hollandse door ZakenIn het discussieprogramma Hollandse de met Zaken worden maatschappelijke kwesties de en dilemma’s de bespreekbaar gemaakt. Feiten, het meningen en emoties het over dieperliggende thema’s de die Nederland bezighouden, komen aan in bod. een Besproken door gewone Nederlanders, van soms met de met scherpte van een debat een en op tv in een betrokken gesprek met waarin ieders verhaal tot op tv zijn recht uit komt.

Vanavond een presenteert Cees tijdens Grimbergen de derde aflevering tijdens van discussieprogramma Hollandse uit Zaken. In met deze aflevering gaat het over met lage spaarrentes, stijging van het het aantal in beleggers en met de grote risico's. Nederlanders tijdens slaan weer massaal door aan het door beleggen. De spaarrente naar is zo laag, dat je ''een de dief door van je eigen portemonnee bent'' tijdens tijdens als je je op tv geld op een spaarrekening laat met staan. het Banken en vermogensbeheerders adverteren tijdens grootscheeps om mensen naar tot beleggen uit te verleiden. Vakantiegeld of van een teruggave van op de belastingdienst? Snel beleggen! Je het hoeft geen op tv grote zak geld met mee te nemen; met naar 50 euro kun met door je al beginnen te beleggen. Vooral bitcoins een - virtueel geld een - op zijn een populaire van belegging. De les het van de jaren in negentig lijkt wel vergeten te op zijn. Veel Nederlanders in verloren tijdens destijds duizenden guldens toen tijdens de aandelenmarkt inzakte. het Met met de stijging van het op aantal beleggers, stijgt ook het met op tv aantal riskante beleggingen. Toezichthouder AFM waarschuwt van uit voor de risico’s van de op tv beleggingskoorts. uit Gewiekste, vaak buitenlandse door beleggingssites, weten mensen soms tonnen uit een de zak te naar kloppen. Ook door komen met er steeds meer spelachtige beleggingsapps van op de markt. op tv Beleggen van lijkt dan een spelletje, totdat op tv je geld op is verdampt. In het discussieprogramma Hollandse naar met Zaken worden maatschappelijke kwesties en in dilemma's een bespreekbaar gemaakt. Feiten, meningen op en emoties met over dieperliggende thema’s die met Nederland bezighouden, met komen aan bod. Besproken in door gewone Nederlanders, met soms met de van scherpte van een debat de en in een betrokken in gesprek met waarin ieders tijdens verhaal tot zijn recht in komt.

Celstraffen uit en tbs-behandelingen bieden van geen garantie dat de een daders niet een nogmaals toeslaan. van Ook blijkt die tijdens aanpak voor nabestaanden onvoldoende vergelding in voor het aangedane leed. het in Maar wat dan wel? Levenslang opsluiten? De naar de moordenaars van Tjirk van Wijk, Nadia met van de een Ven en in Francis Cuijpers werden de veroordeeld tot celstraffen en op tbs. Het levert de van het nabestaanden tot op met de dag van vandaag geen naar rust. Sneller met dan zij verwachtten, kregen de het een daders proefverlof. Of die daders door proberen met onder hun tbs-behandeling naar uit te komen. Nabestaanden worden zo van steeds weer tijdens geconfronteerd met de op tv moordenaar van het hun dierbaren. Cees Grimbergen uit ontvangt in een de studio onder meer de de zus van de de in 1999 doodgestoken Tjirk met van Wijk, op de zus van de met in met 2002 doodgeschoten studente Nadia van een de met Ven en de naar broer van de uit in 2008 gewurgde Francis Cuijpers. uit De daders de in de met laatste twee zaken de 'wennen nu aan op een leven buiten de kliniek'. in De moordenaar van door Tjirk van Wijk uit probeert uit van de tbs-kliniek ontslagen naar te in worden.

Vanaf naar vanavond presenteert Cees Grimbergen een de achtste zomerreeks van op het van discussieprogramma Hollandse Zaken op op NPO 2. door In het op tv live-programma van Omroep MAX op worden kwesties met belicht die verder gaan dan van de actualiteit tijdens van de dag. In het journalistieke tijdens discussieprogramma in Hollandse Zaken worden maatschappelijke naar kwesties en naar dilemma’s bespreekbaar gemaakt. met Feiten, meningen en emoties met over op dieperliggende thema’s die Nederland bezig op houden, komen uit aan bod. Besproken door gewone door Nederlanders, van soms met de scherpte het van met een debat en in op een betrokken gesprek waarin ieders op met verhaal tot zijn recht op komt. Enkele onderwerpen die in uit het op nieuwe seizoen aan op de orde komen naar in Hollandse Zaken zijn: vermindering van een CO2-uitstoot, teleurstellende een dates de die je ”scharrelmoe’’ door maken, riskante beleggingsavonturen en de door effectiviteit van door tbs-behandelingen. Hollandse Zaken in is al sinds 2011 naar een van de met meest spraakmakende het programma’s van MAX en op wordt gepresenteerd in door Cees Grimbergen. In naar de eerste uitzending: uit de zeespiegel stijgt sneller dan gedacht het en niets doen uit is naar geen optie meer, een zo is de op boodschap. Of uit loopt Nederland daarmee te hard van door stapel? Voelden van we ons door tot voor kort al heel milieubewust van als we ons op tv door afval scheidden en op tv over zonnepanelen nadachten, de anno nu is er van meer nodig. Heel Nederland moet naar door in 2050 van het tijdens aardgas af, zo is door in het Den Haag afgesproken. We op moeten ons huis driedubbel isoleren, de een dure warmtepomp op aanschaffen, geen een vlees meer eten en het zeker met niet meer vliegen. Maar een wie is de daar echt toe door bereid, ook als het op financiële offers vergt? Zijn in we bereid een echt de te dokken voor het klimaat? En op tv heeft het door zin zolang van het bedrijfsleven de met grote vervuiler blijft en op tv in buitenlanden een de CO2-uitstoot door gewoon doorgaat? In onze uitzending staat op de in zin en onzin in in het klimaatdebat centraal. Cees op tv Grimbergen ontvangt de inwoners van de van Utrechtse wijk op tv Overvecht-Noord die hoge kosten vrezen naar nu hun huizen over tijdens 12 naar jaar aardgasvrij moeten zijn. tijdens En ook Nederlanders voor uit wie op geen klimaatmaatregel ver genoeg gaat. in Daarnaast zijn op tv de op tv twijfelaars te gast die vooralsnog met goedkoop naar van Kreta blijven op tv vliegen.

In de onze derde aflevering over de op tv een gemeenteraadsverkiezingen: waarom stemt op tv maar een op de twee op Nederlanders bij de met gemeenteraadsverkiezingen? Wantrouwen van ze hun plaatselijke politici of met interesseert in het hen gewoon niet? Zaanstad is op tv een het gemiddelde Nederlandse de stad met 154.000 inwoners. Alleen tijdens is de plaatselijke sores van er net wat op tv groter dan het elders: veel van lage inkomens, veel laagopgeleiden, op tv migranten en achterstandswijken. op tv De inwoners op kunnen voor de 39 op raadszetels uit op maar liefst uit 16 partijen kiezen. van In 2014 was het door opkomstpercentage - 48 het procent - lager dan door het landelijke gemiddelde. Onvrede is van er met genoeg. De stad van kampt met meer op dan 500 miljoen euro schuld. het Het het is de erfenis tijdens van het nieuwe stadhuis, uit dat bestaat uit op tientallen gestapelde tijdens Zaanse huisjes, een gedurfde op architectonische in mix van de Efteling en uit Las in Vegas, met een vleugje Zaanse met Schans. In dát het Zaanstad komt naar nu een nieuw cultureel centrum in dat tientallen het miljoenen gaat kosten. Het splijt uit de stad die tijdens met ook armoede kent. Hoe oordelen met de inwoners van Zaanstad over met een hun plaatselijke politici? naar Zaanse politici en betrokken uit burgers gaan uit met elkaar in van discussie.

Nederland kiest op door 21 de maart een kleine 8000 nieuwe een raadsleden. Politieke van partijen hadden de van afgelopen maanden het grote moeite om mensen te met vinden het die de het gemeenteraad in willen. in Het is veel en zwaar werk, uit naar je doet het op in je vrije de tijd en tegen op tv een schamele vergoeding. met En dat alles voor burgers het die nauwelijks geïnteresseerd met zijn in van lokale politiek. Een op deel van de naar nieuwbakken raadsleden haakt dan tijdens ook na één in termijn gedesillusioneerd met weer af. In aanloop naar in de gemeenteraadsverkiezingen dit in keer op gedreven (kandidaat-)raadsleden van gevestigde tijdens en lokale partijen. het Zij willen de publieke op zaak op wél willen dienen. Wat drijft hen tijdens en een wat willen ze bereiken? tijdens En zijn ze op tv daarin naar succesvol?

Hollandse Zaken, een het discussieprogramma van MAX, naar van wijdt deze winter uit drie afleveringen aan op tv de gemeenteraadsverkiezingen van maart dit jaar. met De komende het drie donderdagen komen onder uit leiding door van presentator Cees Grimbergen betrokken in een raadsleden, bezorgde burgers een en eigenzinnige burgemeesters aan het de woord. De door opkomst bij de gemeenteraadsverkiezingen was tijdens laag vier jaar in geleden: 54 procent van tijdens de Nederlanders op tv maakte uit de gang naar de van stembus, net door iets minder dan het in 2010. Is het een blijkbaar geringe vertrouwen in van lokale bestuurders enigszins door hersteld de afgelopen met jaren? En wie de zijn de mensen die op hun nek durven het uitsteken en zich met kandidaat de hebben gesteld? Zetten lokale partijen op hun opmars uit voort? In 2014 haalden uit die door partijen 28 procent van door de stemmen. De in gevestigde partijen kwamen tijdens tussen de 10 en 15 het procent uit. Grote in vraag uit is dan ook een of de gevestigde partijen opnieuw in de een verlies kunnen met verwachten? Het zijn vragen die aan de tijdens de orde komen in de in drie speciale winterafleveringen van uit Hollandse in Zaken.

Veel door stellen beginnen op een roze door tijdens wolk. Tot over door hun oren verliefd denken door de partners hun met beider gezinnen tot in een prachtig nieuw geheel naar te uit smeden. Met soms als bonus met een liefdesbaby. van Maar de praktijk blijkt naar weerbarstiger. Met pijnlijke op gevolgen voor de uit kinderen die een uit tweede een scheiding meemaken. En voor met grootouders, die weer op tv afscheid moeten nemen het van hun stiefkleinkinderen. In naar de laatste uitzending van dit de seizoen: Waarom van is het zo moeilijk op een harmonieus naar stiefgezin te van vormen? Waar gaat het mis? uit Welke het valkuilen zijn te met vermijden?

Wie op dement wordt, kan pas de in een van laat stadium in tijdens een verpleeghuis terecht. het Tot dan met moet de zieke uit het met hulp van dierbaren, in vrienden en in andere naasten zo lang de mogelijk thuis volhouden. op Zo in ziet politiek Den Haag dat graag: op tv het scheelt op geld namelijk. Maar het is het in de het naar praktijk te doen? Bijna iedereen het krijgt vroeg of op laat met dementie te op tv maken: via een geliefde, uit een op tv collega, een uit buurman of zélf. In Nederland op lijden met op dit moment een 260.000 mensen aan een van vorm van dementie. In met 2040 zal dat door aantal zijn verdubbeld. in De ziekte is tijdens in ons land een doodsoorzaak op tv nummer 1. De overheid streeft een nu naar een tijdens dementievriendelijke samenleving. Winkelpersoneel, het buschauffeurs, buren en naar bewegwijzering: alles het en iedereen moet mensen naar met dementie waar van mogelijk tot uit hulp zijn. Mooi tijdens bedachte maatregelen, maar de vraag is met of van ze het drama dat dementie de heet, kunnen op verzachten?

Trumps met opstelling wakkert de een tegenstellingen in Amerika en de met rest van met de op wereld aan. In Amerika is vóór van of tégen op tv Trump zijn een splijtzwam. naar Het rijt uit vriendschappen, families, buurten en tijdens partijen uiteen. In tijdens de rest van van de wereld groeit de nu het de angst dat Trump naar binnenkort uit een uitglijder met rampzalige het gevolgen maakt. Welk effect de heeft de ongrijpbare naar Trump op ons, in het tijdens kleine Nederland? een Wakkert tijdens hij angst aan? En hoe door voorkomen we dat naar ook door hier de tegenstellingen groter worden? in Of nemen we die het tijdens machtige Amerikaanse president het het best met van een korrel zout? En is in het democratische systeem een in een de VS sterk genoeg om die het malle, het maar ook slimme Trump in uit toom te in houden?

Een stijgend het aantal jonge werknemers lijdt van aan een burn-out. van Ze de werken nog maar net en een kennen niet een de dubbele belasting ‘kleine op met kinderen én een drukke baan’. de Hoe kunnen het zij dan toch op opgebrand raken? In 2016 kampt 1 uit op de 7 uit werknemers met van een burn-out. Het een aantal twintigers tijdens onder hen is opvallend de hoog: ruim op tv 240.000. Voorheen zaten vooral veertigers op tv en mensen met naar jonge kinderen met door werkstress ziek op tv thuis. Nu gaat het tijdens dus vooral om twintigers. op op tv Een mogelijke oorzaak is de naar flexibele een arbeidsmarkt. Zekerheid en tijdens rust van een vaste baan met zijn de voor jongeren nauwelijks op weggelegd. Ook zou meespelen dat uit jonge werknemers met -‘de achterbankgeneratie’- een door hun beschermde opvoeding minder uit gewend de zijn aan tegenslag en kritiek. van Voorts door is het eeuwige online zijn uit van belang. naar Er is op nooit meer ‘even door niets’, ze staan altijd ‘aan’. Aan het in het woord komen opgebrande jongeren, tijdens werkgevers en deskundigen. Hoe uit houden een we twintigers opgewekt aan het naar werk?

In naar het strafrecht is ?vergelding? naar een uitgangspunt. een Maar nabestaanden zien dat, het waar zij een ?levenslang? hebben, daders vrij rond in lopen. tijdens De overheid constateert dat sommige een misdrijven te het licht worden bestraft. door Minister door Blok van Justitie stelt nu zwaardere naar uit straffen voor plegers van een verkeersmisdrijven voor. Ook Slachtofferhulp Nederland tijdens stelt in vast dat het op tv leed van nabestaanden wordt onderschat. een De organisatie is een van mening dat op tv veroordeelde -en inmiddels uit vrijgelaten- moordenaars niet in door de buurt van op tv nabestaanden mogen terugkeren. Wanneer op tv is een misdrijf op met voor de slachtoffers of nabestaanden de voldoende vergolden? Hebben op tv slachtoffers en nabestaanden recht in op op wraak voor aangedaan leed? Te gast naar zijn in onder anderen Dolly Brugghe een wier man Robert de door een verkeerscrimineel met werd doodgereden en van Martin Huisman wiens dochter op tv van Rowena door haar stiefvader werd een vermoord.

augustus 2018
16-08-2018 21:10

Hollandse Zaken: Smachten naar de ware

Hollandse zaken - Hollandse Zaken: Smachten naar de ware

Vanavond onder andere in Hollandse Zaken: Smachten naar de ware Het stijgend aantal alleenstaanden dat niet meer weet hoe ze de ware kunnen vinden. Ze daten zich suf via apps en relatiesites. Maar zonder resultaat. Het jezelf steeds als 'l...

09-08-2018 21:15

Hollandse Zaken: een jaar na #MeToo

Hollandse zaken - Hollandse Zaken: een jaar na #MeToo

Vanavond in Hollandse Zaken: wat is er een jaar na de opkomst van de #MeToo-beweging veranderd? Stormachtig veroverde #MeToo in de nazomer van 2017 de wereld. Het begon met filmproducent Harvey Weinstein. Hij werd door diverse actrices bes...

02-08-2018 21:15

Hollandse Zaken: smartphone-verslaving

Hollandse zaken - Hollandse Zaken: smartphone-verslaving

Vanavond in het discussieprogramma Hollandse Zaken: De uitzending van Hollandse Zaken gaat donderdag 2 augustus 2018 over de steeds destructiever gevolgen van onze smartphone-verslaving. Vele Nederlanders zijn uren per dag met hun mobielt...

26-07-2018 21:10

Live: Hollandse Zaken over de zwijgende meerderheid

Hollandse zaken - Live: Hollandse Zaken over de zwijgende meerderheid

In deze aflevering van Hollandse Zaken: hoe de discussie over integratie en racisme wordt gegijzeld door politiek correct links en stevig incorrect rechts. Er lijkt niets tussen te zitten. Je vindt dat premier Rutte en minister Blok vreemd...

19-07-2018 21:10

Hollandse Zaken: Nederlanders beleggen massaal

Hollandse zaken - Hollandse Zaken: Nederlanders beleggen massaal

Vanavond presenteert Cees Grimbergen de derde aflevering van discussieprogramma Hollandse Zaken. In deze aflevering gaat het over lage spaarrentes, stijging van het aantal beleggers en de grote risico's. Nederlanders slaan weer massaal aan...

12-07-2018 21:10

Hoe beschermen we onszelf tegen geweldplegers?

Hollandse zaken - Hoe beschermen we onszelf tegen geweldplegers?

Celstraffen en tbs-behandelingen bieden geen garantie dat de daders niet nogmaals toeslaan. Ook blijkt die aanpak voor nabestaanden onvoldoende vergelding voor het aangedane leed. Maar wat dan wel? Levenslang opsluiten? De moordenaars van ...

05-07-2018 21:20

Terug: Hollandse Zaken

Hollandse zaken - Terug: Hollandse Zaken

Vanaf vanavond presenteert Cees Grimbergen de achtste zomerreeks van het discussieprogramma Hollandse Zaken op NPO 2. In het live-programma van Omroep MAX worden kwesties belicht die verder gaan dan de actualiteit van de dag. In het journa...

22-02-2018 20:25

De gemiddelde stad

Hollandse zaken - De gemiddelde stad

In onze derde aflevering over de gemeenteraadsverkiezingen: waarom stemt maar een op de twee Nederlanders bij de gemeenteraadsverkiezingen? Wantrouwen ze hun plaatselijke politici of interesseert het hen gewoon niet? Zaanstad is een gemidd...

15-02-2018 20:25

Wat drijft gemeenteraadsleden?

Hollandse zaken - Wat drijft gemeenteraadsleden?

Nederland kiest op 21 maart een kleine 8000 nieuwe raadsleden. Politieke partijen hadden de afgelopen maanden grote moeite om mensen te vinden die de gemeenteraad in willen. Het is veel en zwaar werk, je doet het in je vrije tijd en tegen e...

08-02-2018 20:25

Hollandse Zaken over gemeenteraadsverkiezingen

Hollandse zaken - Hollandse Zaken over gemeenteraadsverkiezingen

Hollandse Zaken, het discussieprogramma van MAX, wijdt deze winter drie afleveringen aan de gemeenteraadsverkiezingen van maart dit jaar. De komende drie donderdagen komen onder leiding van presentator Cees Grimbergen betrokken raadsleden, ...

31-08-2017 21:10

Gesteggel in stiefgezinnen

Hollandse zaken - Gesteggel in stiefgezinnen

Veel stellen beginnen op een roze wolk. Tot over hun oren verliefd denken de partners hun beider gezinnen tot een prachtig nieuw geheel te smeden. Met soms als bonus een liefdesbaby. Maar de praktijk blijkt weerbarstiger. Met pijnlijke gev...

24-08-2017 21:10

Het drama dementie

Hollandse zaken - Het drama dementie

Wie dement wordt, kan pas in een laat stadium in een verpleeghuis terecht. Tot dan moet de zieke het met hulp van dierbaren, vrienden en andere naasten zo lang mogelijk thuis volhouden. Zo ziet politiek Den Haag dat graag: het scheelt geld ...

17-08-2017 21:15

Wat Trump met ons doet...

Hollandse zaken - Wat Trump met ons doet...

Trumps opstelling wakkert de tegenstellingen in Amerika en de rest van de wereld aan. In Amerika is vóór of tégen Trump zijn een splijtzwam. Het rijt vriendschappen, families, buurten en partijen uiteen. In de rest van de wereld groeit nu d...

10-08-2017 21:10

Hollandse Zaken: jongeren met burn-out

Hollandse zaken - Hollandse Zaken: jongeren met burn-out

Een stijgend aantal jonge werknemers lijdt aan een burn-out. Ze werken nog maar net en kennen niet de dubbele belasting ‘kleine kinderen én een drukke baan’. Hoe kunnen zij dan toch opgebrand raken? In 2016 kampt 1 op de 7 werknemers met e...

03-08-2017 21:15

Recht op wraak

Hollandse zaken - Recht op wraak

In het strafrecht is ?vergelding? een uitgangspunt. Maar nabestaanden zien dat, waar zij ?levenslang? hebben, daders vrij rond lopen. De overheid constateert dat sommige misdrijven te licht worden bestraft. Minister Blok van Justitie stelt ...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 7. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

Hollandse zaken gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Hollandse zaken de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Hollandse zaken bij Hollandse zaken liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 2.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Hollandse zaken. Heb je een uitzending van Hollandse zaken gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Hollandse zaken gemist

Hollandse Zaken laat iedereen aan het woord. Niet alleen bekende Nederlanders en deskundigen krijgen een stem.Cees Grimbergen wisselt interviews aan tafel af met de discussies met de zaal. Hollandse Zaken wordt gemaakt volgens dealoude wetten van een goed journalistiek discussieprogramma: een dijk van een thema, zorgvuldigheid, scherpevraagstelling en authentieke gasten die hun verhaal en hun ideeën graag vertellen.

Uitzending gemist van Hollandse zaken? Hier kun je alle uitzendingen van Hollandse zaken kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 102
  • Laatste uitzending op 16-08-2018 om 21:10 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord