Programma gemist?

Thomas van Dekker (26) gold jarenlang als tijdens Nederlands grootste met wielerbelofte. een De jonge profrenner de uit Noord-Holland wordt vanaf zijn de jeugd al overladen uit met de succes, geld en op tv aandacht. Wielerliefhebbend Nederland speculeert met hem met openlijk over in een nieuwe Tourwinst. met Eind een 2007 komt er een kink in in de kabel: van een blessure, frictie met een de ploegleiding tijdens van Rabobank en naar tegenvallende prestaties voor...Meer Thomas naar het Dekker (26) gold jarenlang door als Nederlands op tv grootste wielerbelofte. De jonge profrenner in uit Noord-Holland wordt vanaf door een zijn jeugd al overladen met succes, naar met geld en aandacht. Wielerliefhebbend op tv Nederland speculeert met hem openlijk het over een nieuwe van Tourwinst. Eind 2007 de uit komt er een van kink in de naar kabel: een blessure, frictie een met de ploegleiding de van Rabobank met en tegenvallende prestaties van voorspellen niet veel goeds. uit In 2008 klinken de eerste in verdachtmakingen, maar pas met in 2009 test het op tv Dekker op basis op tv van een controle uit het 2007 positief op het op gebruik van EPO. het De UCI schorst naar hem voor twee jaar. het het Voorjaar 2010 besluiten hij en uit zijn het nieuwe management zich van terug te vechten in door de wielerwereld.Minder

Documentaire. Thomas Dekker door (26) op tv gold jarenlang als Nederlands tijdens grootste van wielerbelofte. De jonge profrenner uit Noord-Holland door wordt vanaf zijn het jeugd al door overladen het met succes, geld in en aandacht. Wielerliefhebbend Nederland door speculeert met op tv hem openlijk over met een nieuwe Tourwinst. de Eind 2007 komt van er een kink met in de kabel: een op tv blessure, frictie met de op ploegleiding van van Rabobank en tegenvallende de prestaties voorspellen niet veel in goeds. In van 2008 klinken de een eerste verdachtmakingen, maar het pas in 2009 test van Dekker de op basis van een het controle uit naar 2007 positief op in het gebruik van EPO. tijdens De UCI schorst hem voor door twee jaar. Voorjaar door 2010 op tv besluiten hij en zijn nieuwe op tv management van zich terug te vechten in in op tv de wielerwereld.

september 2021
21-03-2015 00:32

3Doc: Niemand kent mij

3Doc: Niemand kent mij - 3Doc: Niemand kent mij

Thomas Dekker (26) gold jarenlang als Nederlands grootste wielerbelofte. De jonge profrenner uit Noord-Holland wordt vanaf zijn jeugd al overladen met succes, geld en aandacht. Wielerliefhebbend Nederland speculeert met hem openlijk over ee...

27-06-2011 20:30

Aflevering 1

3Doc: Niemand kent mij - Aflevering 1

Documentaire. Thomas Dekker (26) gold jarenlang als Nederlands grootste wielerbelofte. De jonge profrenner uit Noord-Holland wordt vanaf zijn jeugd al overladen met succes, geld en aandacht. Wielerliefhebbend Nederland speculeert met hem op...

3Doc: Niemand kent mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Niemand kent mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Niemand kent mij bij 3Doc: Niemand kent mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Niemand kent mij. Heb je een uitzending van 3Doc: Niemand kent mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Niemand kent mij gemist

Een documentaire over wielrenner Thomas Dekker. Velen zagen hem als toekomstige Tour-winnaar. Thomas Dekker had alles in de hand, maar greep ondanks zijn talent naar de doping. In 'Niemand kent mij' volgt documentairemaker Geertjan Lassche de getergde hardfietser in zijn poging terug te keren in het peleton.

Uitzending gemist van 3Doc: Niemand kent mij? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Niemand kent mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-03-2015 om 00:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!