Programma gemist?

Thomas van Dekker (26) gold door jarenlang als Nederlands van grootste wielerbelofte. De de jonge profrenner uit Noord-Holland tijdens wordt vanaf tijdens zijn jeugd al het overladen met succes, geld de en aandacht. Wielerliefhebbend van Nederland speculeert met hem van openlijk over een op nieuwe Tourwinst. naar Eind naar 2007 komt er met een kink in de kabel: een het blessure, frictie op tv met de ploegleiding van op tv in Rabobank en tegenvallende prestaties voor...Meer op tv Thomas Dekker op tv (26) gold jarenlang van als Nederlands grootste uit wielerbelofte. De jonge profrenner uit in Noord-Holland het wordt vanaf zijn de jeugd al overladen met succes, in geld het en aandacht. Wielerliefhebbend de Nederland speculeert met een hem openlijk over een de nieuwe Tourwinst. het Eind 2007 komt er door een kink in de in kabel: een blessure, door frictie met de door ploegleiding van door Rabobank en tegenvallende met prestaties voorspellen naar niet veel goeds. In de 2008 op klinken de eerste verdachtmakingen, maar pas op tijdens in 2009 test Dekker een op basis van naar een controle van uit 2007 positief op de het gebruik van EPO. De een UCI schorst hem naar voor twee van jaar. Voorjaar 2010 met besluiten hij en zijn tijdens nieuwe management tijdens zich terug door te vechten in naar de wielerwereld.Minder

Documentaire. met Thomas Dekker (26) gold jarenlang door door als Nederlands grootste wielerbelofte. op tv De jonge profrenner uit door Noord-Holland wordt vanaf uit zijn jeugd al met overladen met succes, geld van de en aandacht. Wielerliefhebbend Nederland speculeert een met hem openlijk van over op een nieuwe Tourwinst. naar Eind 2007 komt er een kink uit in het de kabel: een een blessure, frictie met een de ploegleiding van op Rabobank en tegenvallende prestaties van voorspellen niet veel in goeds. op In 2008 klinken door de eerste verdachtmakingen, maar pas in het van 2009 test Dekker op naar basis van een controle uit een 2007 op positief op het gebruik van tijdens EPO. De UCI naar schorst hem voor op twee jaar. Voorjaar uit 2010 uit besluiten hij tijdens en zijn nieuwe management zich terug op tv te tijdens vechten in de op wielerwereld.

september 2020
21-03-2015 00:32

3Doc: Niemand kent mij

3Doc: Niemand kent mij - 3Doc: Niemand kent mij

Thomas Dekker (26) gold jarenlang als Nederlands grootste wielerbelofte. De jonge profrenner uit Noord-Holland wordt vanaf zijn jeugd al overladen met succes, geld en aandacht. Wielerliefhebbend Nederland speculeert met hem openlijk over ee...

27-06-2011 20:30

Aflevering 1

3Doc: Niemand kent mij - Aflevering 1

Documentaire. Thomas Dekker (26) gold jarenlang als Nederlands grootste wielerbelofte. De jonge profrenner uit Noord-Holland wordt vanaf zijn jeugd al overladen met succes, geld en aandacht. Wielerliefhebbend Nederland speculeert met hem op...

3Doc: Niemand kent mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Niemand kent mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Niemand kent mij bij 3Doc: Niemand kent mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Niemand kent mij. Heb je een uitzending van 3Doc: Niemand kent mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Niemand kent mij gemist

Een documentaire over wielrenner Thomas Dekker. Velen zagen hem als toekomstige Tour-winnaar. Thomas Dekker had alles in de hand, maar greep ondanks zijn talent naar de doping. In 'Niemand kent mij' volgt documentairemaker Geertjan Lassche de getergde hardfietser in zijn poging terug te keren in het peleton.

Uitzending gemist van 3Doc: Niemand kent mij? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Niemand kent mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-03-2015 om 00:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!