Programma gemist?

Thomas op Dekker (26) de gold jarenlang als Nederlands naar grootste wielerbelofte. De jonge profrenner door van uit Noord-Holland wordt op vanaf zijn jeugd al overladen met het succes, geld en de aandacht. Wielerliefhebbend met Nederland naar speculeert met hem openlijk over een op nieuwe tijdens Tourwinst. Eind 2007 komt er op tv op tv een kink in de kabel: een tijdens blessure, frictie met het op tv de ploegleiding van Rabobank en tegenvallende naar door prestaties voor...Meer Thomas Dekker in (26) gold jarenlang als naar Nederlands in grootste wielerbelofte. De jonge met profrenner uit Noord-Holland op tv wordt vanaf zijn jeugd met al overladen met van succes, op geld en aandacht. een Wielerliefhebbend Nederland speculeert met op hem openlijk over door een nieuwe Tourwinst. Eind 2007 van tijdens komt er een kink in in de naar kabel: een blessure, frictie met uit de op tv ploegleiding van Rabobank tijdens en tegenvallende prestaties door voorspellen niet veel goeds. In door 2008 klinken de uit eerste uit verdachtmakingen, maar pas in 2009 op test Dekker op naar basis van van een controle uit 2007 positief door op het een gebruik van EPO. uit De uit UCI schorst hem voor twee het jaar. Voorjaar 2010 naar besluiten hij en met zijn nieuwe management de zich terug op te vechten in naar de wielerwereld.Minder

Documentaire. Thomas naar Dekker (26) een gold jarenlang als Nederlands naar grootste op wielerbelofte. De jonge profrenner uit de Noord-Holland van wordt vanaf zijn jeugd op tv al overladen met succes, een geld en in aandacht. Wielerliefhebbend Nederland met speculeert met hem uit openlijk over een met nieuwe Tourwinst. in Eind 2007 komt er naar een kink uit in de kabel: een blessure, frictie uit met de ploegleiding een van op tv Rabobank en tegenvallende prestaties voorspellen op niet veel goeds. op tv naar In 2008 klinken op tv de eerste verdachtmakingen, maar naar pas in het 2009 test Dekker op basis een van een een controle uit 2007 positief op tijdens het tijdens gebruik van naar EPO. De UCI schorst hem voor uit naar twee jaar. Voorjaar op 2010 besluiten hij en zijn tijdens nieuwe management uit zich terug te vechten in door de een wielerwereld.

mei 2021
21-03-2015 00:32

3Doc: Niemand kent mij

3Doc: Niemand kent mij - 3Doc: Niemand kent mij

Thomas Dekker (26) gold jarenlang als Nederlands grootste wielerbelofte. De jonge profrenner uit Noord-Holland wordt vanaf zijn jeugd al overladen met succes, geld en aandacht. Wielerliefhebbend Nederland speculeert met hem openlijk over ee...

27-06-2011 20:30

Aflevering 1

3Doc: Niemand kent mij - Aflevering 1

Documentaire. Thomas Dekker (26) gold jarenlang als Nederlands grootste wielerbelofte. De jonge profrenner uit Noord-Holland wordt vanaf zijn jeugd al overladen met succes, geld en aandacht. Wielerliefhebbend Nederland speculeert met hem op...

3Doc: Niemand kent mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Niemand kent mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Niemand kent mij bij 3Doc: Niemand kent mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Niemand kent mij. Heb je een uitzending van 3Doc: Niemand kent mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Niemand kent mij gemist

Een documentaire over wielrenner Thomas Dekker. Velen zagen hem als toekomstige Tour-winnaar. Thomas Dekker had alles in de hand, maar greep ondanks zijn talent naar de doping. In 'Niemand kent mij' volgt documentairemaker Geertjan Lassche de getergde hardfietser in zijn poging terug te keren in het peleton.

Uitzending gemist van 3Doc: Niemand kent mij? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Niemand kent mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-03-2015 om 00:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!