Programma gemist?

Thomas door Dekker (26) een gold jarenlang als Nederlands tijdens grootste wielerbelofte. met De jonge profrenner uit Noord-Holland wordt door vanaf zijn jeugd met al tijdens overladen met succes, door geld en aandacht. Wielerliefhebbend uit Nederland speculeert met een hem de openlijk over een nieuwe Tourwinst. tijdens Eind 2007 van komt er een de kink in op tv de kabel: een blessure, frictie met op tv de van ploegleiding van van Rabobank en tegenvallende prestaties uit voor...Meer Thomas Dekker op (26) gold met jarenlang als Nederlands grootste wielerbelofte. de De jonge naar profrenner uit Noord-Holland naar wordt vanaf zijn jeugd door al naar overladen met succes, geld en uit aandacht. Wielerliefhebbend Nederland speculeert met met hem door openlijk over een op nieuwe Tourwinst. Eind op 2007 komt er een het kink een in de kabel: met een blessure, frictie met met de ploegleiding van de Rabobank en tegenvallende op tv prestaties voorspellen niet met veel de goeds. In 2008 klinken de de eerste verdachtmakingen, maar de pas in 2009 in test op Dekker op basis uit van een controle op tv uit 2007 positief op het op tv gebruik van tijdens EPO. De UCI schorst hem de in voor twee jaar. Voorjaar uit 2010 besluiten hij en het zijn nieuwe management tijdens zich terug te in vechten in de tijdens wielerwereld.Minder

Documentaire. Thomas Dekker op (26) op tv gold jarenlang als Nederlands grootste met wielerbelofte. op De jonge profrenner uit Noord-Holland op wordt vanaf zijn de jeugd al overladen uit met door succes, geld en tijdens aandacht. Wielerliefhebbend Nederland naar speculeert met hem openlijk over in een nieuwe van Tourwinst. Eind 2007 in komt er uit een kink in de het kabel: een blessure, naar frictie met de de ploegleiding van Rabobank in en tegenvallende prestaties het voorspellen niet veel het goeds. het In 2008 klinken de op tv eerste verdachtmakingen, maar pas in door 2009 test Dekker op op tijdens basis van een controle een uit op tv 2007 positief op het gebruik van op EPO. uit De UCI een schorst hem voor twee jaar. met Voorjaar 2010 besluiten met hij en op tv zijn nieuwe met management zich terug te door vechten in de naar wielerwereld.

januari 2021
21-03-2015 00:32

3Doc: Niemand kent mij

3Doc: Niemand kent mij - 3Doc: Niemand kent mij

Thomas Dekker (26) gold jarenlang als Nederlands grootste wielerbelofte. De jonge profrenner uit Noord-Holland wordt vanaf zijn jeugd al overladen met succes, geld en aandacht. Wielerliefhebbend Nederland speculeert met hem openlijk over ee...

27-06-2011 20:30

Aflevering 1

3Doc: Niemand kent mij - Aflevering 1

Documentaire. Thomas Dekker (26) gold jarenlang als Nederlands grootste wielerbelofte. De jonge profrenner uit Noord-Holland wordt vanaf zijn jeugd al overladen met succes, geld en aandacht. Wielerliefhebbend Nederland speculeert met hem op...

3Doc: Niemand kent mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Niemand kent mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Niemand kent mij bij 3Doc: Niemand kent mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Niemand kent mij. Heb je een uitzending van 3Doc: Niemand kent mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Niemand kent mij gemist

Een documentaire over wielrenner Thomas Dekker. Velen zagen hem als toekomstige Tour-winnaar. Thomas Dekker had alles in de hand, maar greep ondanks zijn talent naar de doping. In 'Niemand kent mij' volgt documentairemaker Geertjan Lassche de getergde hardfietser in zijn poging terug te keren in het peleton.

Uitzending gemist van 3Doc: Niemand kent mij? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Niemand kent mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-03-2015 om 00:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!