Programma gemist?

Thomas van Dekker (26) naar gold jarenlang als Nederlands van grootste wielerbelofte. De jonge profrenner met uit uit Noord-Holland wordt vanaf zijn jeugd op al overladen in met succes, geld en de aandacht. in Wielerliefhebbend Nederland speculeert op tv met hem openlijk een over een nieuwe Tourwinst. op Eind 2007 komt door er op een kink in de kabel: een op tv blessure, frictie tijdens met de ploegleiding van uit Rabobank en het tegenvallende prestaties voor...Meer van Thomas Dekker (26) uit gold jarenlang als Nederlands uit grootste wielerbelofte. het De in jonge profrenner uit Noord-Holland wordt tijdens vanaf zijn met jeugd al op overladen met succes, geld door en aandacht. Wielerliefhebbend de Nederland speculeert met hem op tv openlijk het over een nieuwe Tourwinst. Eind naar 2007 op tv komt er een kink in de uit kabel: een naar blessure, frictie met met de ploegleiding van Rabobank naar en tegenvallende naar prestaties een voorspellen niet veel goeds. het In 2008 klinken de eerste een verdachtmakingen, van maar pas door in 2009 test Dekker op in basis van een controle in uit in 2007 positief op het het gebruik door van EPO. De UCI naar schorst hem voor twee naar jaar. Voorjaar 2010 op tv besluiten hij een en zijn nieuwe management zich door terug te vechten in in met de wielerwereld.Minder

Documentaire. Thomas Dekker met (26) gold jarenlang de als Nederlands naar grootste wielerbelofte. De in jonge profrenner uit de Noord-Holland wordt vanaf zijn tijdens jeugd naar al overladen met succes, geld door met en aandacht. Wielerliefhebbend Nederland speculeert met naar hem een openlijk over een nieuwe Tourwinst. van Eind 2007 met komt met er een kink in met de kabel: een blessure, frictie door een met de ploegleiding van Rabobank en uit tegenvallende van prestaties voorspellen met niet veel goeds. In van 2008 klinken in de eerste verdachtmakingen, maar pas een in 2009 in test Dekker op basis van door een controle uit een 2007 naar positief op het gebruik uit van op tv EPO. De UCI schorst hem uit voor twee jaar. door Voorjaar 2010 uit besluiten hij en zijn nieuwe tijdens met management zich terug door te vechten in met de wielerwereld.

mei 2020
21-03-2015 00:32

3Doc: Niemand kent mij

3Doc: Niemand kent mij - 3Doc: Niemand kent mij

Thomas Dekker (26) gold jarenlang als Nederlands grootste wielerbelofte. De jonge profrenner uit Noord-Holland wordt vanaf zijn jeugd al overladen met succes, geld en aandacht. Wielerliefhebbend Nederland speculeert met hem openlijk over ee...

27-06-2011 20:30

Aflevering 1

3Doc: Niemand kent mij - Aflevering 1

Documentaire. Thomas Dekker (26) gold jarenlang als Nederlands grootste wielerbelofte. De jonge profrenner uit Noord-Holland wordt vanaf zijn jeugd al overladen met succes, geld en aandacht. Wielerliefhebbend Nederland speculeert met hem op...

3Doc: Niemand kent mij gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc: Niemand kent mij de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc: Niemand kent mij bij 3Doc: Niemand kent mij liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc: Niemand kent mij. Heb je een uitzending van 3Doc: Niemand kent mij gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc: Niemand kent mij gemist

Een documentaire over wielrenner Thomas Dekker. Velen zagen hem als toekomstige Tour-winnaar. Thomas Dekker had alles in de hand, maar greep ondanks zijn talent naar de doping. In 'Niemand kent mij' volgt documentairemaker Geertjan Lassche de getergde hardfietser in zijn poging terug te keren in het peleton.

Uitzending gemist van 3Doc: Niemand kent mij? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc: Niemand kent mij kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 21-03-2015 om 00:32 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!