Programma gemist?

Documentaire. In een 2010 greep tijdens hij nog net naast op tv het goud in de op het Tour de France, maar het nu neemt hij zich met voor in Parijs met gele de trui te verlaten; de een getalenteerde Luxemburgse wielrenner Andy Schleck. in Niels Christian op tv Jung uit is er in geslaagd toestemming te tijdens krijgen de om Andy Schleck een op jaar lang te de volgen terwijl van hij zich voorbereidt een op de Tour van 2011. uit Jung van mocht filmen bij de in trainingskampen van zijn de nieuwe Deense ploeg Leopard het Trek, een we zijn aanwezig het bij zijn aerodynamische testen, van gesprekken met sponsors het en persconferenties. De een film het volgt Schleck bij het test races in Baskenland en België op en bij de cruciale oefenritten in de in Alpen, op maar filmt ook thuis op in Schlecks van gezin. Het recente tragische een ongeval op tv tijdens de Giro d'Italia dat van ploeggenoot Wouter Weylandt het een van leven kostte, bewijst hoe in gevaarlijk topsport kan zijn en het een in geëmotioneerde Schleck vertelt openhartig over het het verlies van op het zijn vriend en ploegmaat. Een het intiem op en persoonlijk inkijkje in het leven het van een wellicht de nieuwe in geletruidrager van met 2011.

Topvoetballer Glenn Helder uit op vertelt exclusief over met hoe hij alles verloor en van bijna de fout op van zijn leven met maakte. Hij was in een van de uit meest naar veelbelovende voetballers van in Nederland. Door Simon Tahamata geroemd van als 'de op meest virtuoze linksbuiten van door Nederland'. Voetbalinternational Glenn Helder op de speelde met de groten der aarde, met waaronder Dennis tijdens Bergkamp tijdens en Ian Wright. Schitterde bij clubs van als Sparta, Vitesse, een Arsenal door en Oranje. Had van alles in zich om een in legende te worden. door Maar op het liep anders. In uit de KRO 3Doc de Glenn Helder: een c'est la vie vertelt Glenn de openhartig en de bewogen over zijn op tv hoogte- en tijdens dieptepunten. Hij blikt tijdens terug op uit zijn glorietijd en op tv realiseert zich wat had van kunnen zijn. een Dat hij, net op als collega Bergkamp, een voetballegende tijdens had kunnen worden. naar Daarvoor een in de plaats verloor hij alles: het zijn kapitaal, zijn een huis, zijn uit vrouw. Hij zat op tv op met het dieptepunt zelfs het zeven maanden in de met gevangenis wegens ernstige mishandeling. De door van documentaire volgt hem vanaf het door moment tijdens dat hij weer een buiten staat en zijn tijdens leven moet de zien op te pakken. Maar door dat valt niet tijdens mee, op want Glenn is boos. Heel uit erg boos. een Het eerste deel, dat van in 2008 de werd opgenomen, werd eerder al uit genomineerd door het een IDFA in de het categorie Beste door Nederlandse Documentaire. naar In dit met deel vertelt Glenn op indringende, uit soms het pijnlijk satirische wijze hoe in hij alles verloor. Anekdotisch reflecteert naar hij zijn een huidige situatie naar op de met roem van toen. Maar Glenn heeft met ook veel de verdriet. de Vooral over het gemis naar van zijn zoontje Jilani, met die op tv hij van de rechter niet van mag zien uit wanneer hij wil. Glenn op vertelt over vaderliefde en in ongecontroleerde tijdens woede, die voor sommige de mensen een in zijn buurt uit levensgevaarlijk blijkt te zijn. de In het tweede tijdens deel van het deze documentaire - tijdens opgenomen in januari de 2010 - blikt Glenn terug het op de snoeiharde uitspraken op die hij eerder op tv deed. Hij vertelt op onomwonden de hoe hij een op het punt stond om de een fout van zijn het leven te een maken. Ook bezoekt tijdens hij voor het tijdens eerst weer de in gevangenis waar hij zeven op maanden doorbracht. Glenn: een tijdens Ik was een tikkende een tijdbom.

Documentaire een van Jessica Villerius. Ze zijn in jong, ze een hebben geld, de soms veel geld, en ze op tv naar leven in het reservaat dat Het op Gooi heet. het De Gooische een mannen.

augustus 2020
30-06-2011 21:30

Aflevering 12

3Doc - Aflevering 12

Documentaire. In 2010 greep hij nog net naast het goud in de Tour de France, maar nu neemt hij zich voor Parijs met gele trui te verlaten; de getalenteerde Luxemburgse wielrenner Andy Schleck. Niels Christian Jung is er in geslaagd toestemm...

17-03-2010 20:25

Aflevering 6

3Doc - Aflevering 6

Topvoetballer Glenn Helder vertelt exclusief over hoe hij alles verloor en bijna de fout van zijn leven maakte. Hij was een van de meest veelbelovende voetballers van Nederland. Door Simon Tahamata geroemd als 'de meest virtuoze linksbuiten...

07-09-2009 21:25

Aflevering 3

3Doc - Aflevering 3

Documentaire van Jessica Villerius. Ze zijn jong, ze hebben geld, soms veel geld, en ze leven in het reservaat dat Het Gooi heet. De Gooische mannen.

Je bekijkt momenteel pagina 3 van 3. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

3Doc gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van 3Doc de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van 3Doc bij 3Doc liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van 3Doc. Heb je een uitzending van 3Doc gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

3Doc gemist

De KRO en de VPRO zenden onder de naam 3Doc documentaires uit.Klopt het dat jongeren seks steeds minder zien als iets bijzonders, iets dat onderdeel is van een relatie? Hoe gaat het er aan toe in de wereld van het betaalde voetbal? Hoe ziet de wereld van een anorexiapatiënt eruit en hoe kan het dat de ziekte vaak niet herkend wordt door hulpverleners? Hoe gaat het met één van de beste voetballers die Nederland ooit heeft gekend? Deze en andere vragen worden beantwoord in de boeiende documentaires op Nederland 3.

Uitzending gemist van 3Doc? Hier kun je alle uitzendingen van 3Doc kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 33
  • Laatste uitzending op 11-01-2016 om 22:42 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!