Programma gemist?

Zomerse met sporttalkshow waarin de uit Tour de door France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee een ontvangt een in een zomeravond setting op uit het van Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals met Gert Jacobs, door Danny Nelissen, van Steven Rooks, Jeroen Blijlevens, Leo in van Vliet het en Michael Boogerd maar uit ook BN'ers het met 'slechts' affiniteit met met de uit wielersport om de laatste op tv etappe te bespreken. Vanuit op tv Frankrijk komen op tv reportages van Erik van Dijkstra en op Marcel Maijer en in een het periode dat de het voetbaltransfers uit in volle gang zijn, schuift Johan door Derksen naar aan voor het geven van op updates op tv hierover.

Zomerse door sporttalkshow waarin tijdens de Tour de van France centraal staat. Gastheer in Wilfred Genee ontvangt door in een zomeravond setting op de het Amsterdamse door Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals een Gert Jacobs, Danny Nelissen, tijdens Steven Rooks, Jeroen door door Blijlevens, Leo van Vliet en de Michael Boogerd in maar ook met BN'ers met 'slechts' met affiniteit met de wielersport naar om de van laatste etappe te in bespreken. Vanuit Frankrijk komen reportages van uit in Erik Dijkstra en op Marcel Maijer en in een periode in dat de voetbaltransfers in tijdens in volle gang zijn, tijdens schuift Johan Derksen van aan voor het op tv geven van updates door hierover.

Zomerse sporttalkshow in waarin de Tour de een het France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee uit ontvangt met in een zomeravond setting op tijdens het de Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen in zoals Gert het Jacobs, Danny Nelissen, Steven naar Rooks, Jeroen Blijlevens, Leo door van Vliet met en Michael Boogerd tijdens maar ook BN'ers uit met 'slechts' affiniteit met het de tijdens wielersport om de laatste met etappe te bespreken. Vanuit de Frankrijk komen op reportages van tijdens Erik Dijkstra en Marcel Maijer het en van in een periode dat de op voetbaltransfers in door volle gang zijn, schuift Johan uit Derksen aan met voor het op tv geven van de updates hierover.

Zomerse het sporttalkshow waarin tijdens de Tour de France centraal op tv staat. de Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een door naar zomeravond setting op het Amsterdamse tijdens Westergasterrein (ervarings)deskundigen de zoals Gert op Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen de Blijlevens, Leo van uit Vliet door en Michael Boogerd van maar ook BN'ers door met 'slechts' affiniteit de met de tijdens wielersport om de laatste etappe in te op bespreken. Vanuit Frankrijk door komen reportages van Erik naar Dijkstra en Marcel Maijer met en op tv in een periode dat het de voetbaltransfers in volle naar gang zijn, schuift het Johan Derksen op tv aan voor het geven met van updates de hierover.

Zomerse op tv sporttalkshow waarin op de Tour de France op centraal staat. in Gastheer Wilfred Genee het ontvangt in een zomeravond setting van op het Amsterdamse het Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert de Jacobs, Danny in Nelissen, Steven Rooks, Jeroen tijdens Blijlevens, Leo van tijdens de Vliet en Michael Boogerd maar ook met BN'ers op met 'slechts' affiniteit uit met de wielersport door om de laatste etappe te op tv bespreken. Vanuit uit Frankrijk de komen reportages van de Erik Dijkstra en tijdens Marcel Maijer en in de een periode dat met de voetbaltransfers in volle gang tijdens zijn, schuift Johan van Derksen aan voor op tv het op tv geven van updates de hierover.

Zomerse sporttalkshow een waarin de op tv Tour de France het centraal staat. Gastheer Wilfred Genee in ontvangt in tijdens een op zomeravond setting op het het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen met zoals Gert in Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, een Jeroen Blijlevens, in Leo van Vliet en Michael naar Boogerd met maar ook van BN'ers met 'slechts' affiniteit met op de wielersport om de uit laatste etappe een te bespreken. naar Vanuit Frankrijk komen door reportages van Erik Dijkstra met en Marcel op Maijer en in de een periode dat de voetbaltransfers uit in volle gang uit door zijn, schuift Johan op Derksen aan voor met het geven van updates een hierover.

Zomerse met sporttalkshow waarin de Tour een de uit France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee met ontvangt in op tv een op zomeravond setting op het in Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals op Gert Jacobs, met Danny Nelissen, de Steven Rooks, Jeroen Blijlevens, Leo met van Vliet en Michael tijdens Boogerd maar met ook door BN'ers met 'slechts' affiniteit met de door wielersport op tv om de laatste etappe te in bespreken. Vanuit Frankrijk op komen van reportages van Erik het Dijkstra en Marcel Maijer op tv en in een periode uit dat de voetbaltransfers met in uit volle gang zijn, schuift Johan met Derksen aan voor op tv het van geven van updates tijdens hierover.

Zomerse sporttalkshow uit waarin de Tour met de France centraal in staat. Gastheer het Wilfred Genee ontvangt in de een zomeravond setting op tv op het Amsterdamse Westergasterrein in van (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny de Nelissen, Steven Rooks, Jeroen op tv Blijlevens, uit Leo van Vliet en uit Michael Boogerd maar ook met BN'ers met in 'slechts' affiniteit met een de wielersport om uit de laatste etappe op tv te bespreken. van Vanuit Frankrijk komen met reportages van Erik op tv Dijkstra en op Marcel Maijer en tijdens in een periode de dat de voetbaltransfers in volle op tv gang zijn, schuift in Johan Derksen aan van voor het van geven van updates op tv hierover.

Zomerse naar sporttalkshow waarin de Tour de uit France centraal op staat. Gastheer van Wilfred Genee met ontvangt in een tijdens zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein het (ervarings)deskundigen een zoals Gert van Jacobs, Danny Nelissen, Steven met Rooks, Jeroen Blijlevens, Leo van een Vliet en Michael naar Boogerd maar het ook BN'ers het met 'slechts' affiniteit met de op tv wielersport naar om de laatste door etappe te bespreken. Vanuit Frankrijk de komen reportages naar van Erik Dijkstra en uit Marcel Maijer in en in een uit periode de dat de voetbaltransfers in volle gang op op tv zijn, schuift Johan Derksen aan naar voor op tv het geven van updates een hierover.

Zomerse sporttalkshow waarin op tv de Tour tijdens de France in centraal staat. Gastheer Wilfred de Genee ontvangt in in een zomeravond naar setting op het uit Amsterdamse Westergasterrein van (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, de Danny Nelissen, Steven Rooks, de Jeroen Blijlevens, door Leo van Vliet en Michael in Boogerd maar op tv ook BN'ers door met 'slechts' affiniteit met een de wielersport om met de laatste een etappe te bespreken. op Vanuit Frankrijk komen reportages van met op tv Erik Dijkstra en Marcel Maijer en op in een met periode naar dat de voetbaltransfers in volle gang het met zijn, schuift Johan Derksen aan voor van op het geven van updates met hierover.

Zomerse met sporttalkshow waarin in de Tour de France door centraal staat. Gastheer Wilfred met Genee de ontvangt in een zomeravond naar setting op het Amsterdamse Westergasterrein een (ervarings)deskundigen zoals Gert de Jacobs, Danny Nelissen, een Steven Rooks, Jeroen tijdens Blijlevens, in Leo van Vliet en Michael op Boogerd maar ook met BN'ers met 'slechts' het affiniteit door met de op tv wielersport om de laatste etappe de te bespreken. Vanuit Frankrijk op met komen reportages van naar Erik Dijkstra en Marcel Maijer tijdens en tijdens in een periode dat in de voetbaltransfers in volle gang door zijn, schuift Johan op Derksen aan voor in het het geven van updates door hierover.

Zomerse sporttalkshow op tv waarin de Tour door de France door centraal staat. naar Gastheer Wilfred Genee met ontvangt in een met zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein de (ervarings)deskundigen uit zoals Gert Jacobs, Danny het Nelissen, Steven een Rooks, Jeroen in Blijlevens, Leo van Vliet en Michael tijdens Boogerd tijdens maar ook BN'ers op tv met 'slechts' affiniteit in met de wielersport van om de laatste etappe te op tv het bespreken. Vanuit Frankrijk komen naar reportages van Erik Dijkstra de en Marcel Maijer en van in tijdens een periode dat de tijdens voetbaltransfers in volle op gang zijn, in schuift Johan van Derksen aan voor het uit geven van updates uit hierover.

Zomerse van sporttalkshow waarin de Tour uit de France centraal door staat. in Gastheer Wilfred Genee tijdens ontvangt in een zomeravond met setting op het Amsterdamse op Westergasterrein tijdens (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, op Steven op Rooks, Jeroen Blijlevens, uit Leo van Vliet en het Michael Boogerd maar tijdens ook BN'ers uit met 'slechts' affiniteit met op tv de tijdens wielersport om de het laatste etappe te bespreken. uit Vanuit Frankrijk komen door reportages van Erik Dijkstra en op Marcel Maijer naar en in een het periode dat de voetbaltransfers in in volle op tv gang zijn, schuift uit Johan een Derksen aan voor het het geven van updates de hierover.

Zomerse met sporttalkshow waarin van de Tour de in France centraal staat. Gastheer Wilfred het Genee ontvangt door in een met zomeravond setting op het uit Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen uit zoals Gert Jacobs, uit Danny Nelissen, Steven door Rooks, Jeroen Blijlevens, door Leo van Vliet op tv en Michael naar Boogerd maar ook het BN'ers met 'slechts' affiniteit met de op wielersport op tv om de laatste etappe te het tijdens bespreken. Vanuit Frankrijk komen tijdens reportages van Erik Dijkstra de en Marcel de Maijer en in van een periode dat de van voetbaltransfers in volle door gang tijdens zijn, schuift Johan Derksen aan op tv voor van het geven van in updates hierover.

juni 2019
14-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 14

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 14

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

13-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 13

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 13

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

12-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 12

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 12

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

11-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 11

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 11

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

10-07-2011 20:27

Jaargang 2011 aflevering 10

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 10

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

09-07-2011 20:28

Jaargang 2011 aflevering 9

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 9

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

08-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 8

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 8

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

07-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 7

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 7

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

06-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 6

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 6

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

05-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 5

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 5

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

04-07-2011 20:28

Jaargang 2011 aflevering 4

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 4

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

03-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 3

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 3

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

02-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 2

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 2

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

01-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 1

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 1

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

Je bekijkt momenteel pagina 12 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Tour Du Jour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Tour Du Jour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Tour Du Jour bij RTL 7 Tour Du Jour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Tour Du Jour. Heb je een uitzending van RTL 7 Tour Du Jour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Tour Du Jour gemist

Tour Du Jour is een zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in Tour Du Jour in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blijlevens, Leo van Vliet en Michael Boogerd maar ook BN'ers met 'slechts' affiniteit met de wielersport om de laatste etappe te bespreken. Vanuit Frankrijk komen reportages in Tour Du Jour van Erik Dijkstra en Marcel Maijer en in een periode dat de voetbaltransfers in volle gang zijn, schuift Johan Derksen aan in Tour Du Jour voor het geven van updates hierover.

Uitzending gemist van RTL 7 Tour Du Jour? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Tour Du Jour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 179
  • Laatste uitzending op 30-07-2018 om 11:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord