Programma gemist?

Zomerse sporttalkshow het waarin de Tour de door France de centraal staat. op Gastheer Wilfred Genee op tv ontvangt in een zomeravond setting met op het Amsterdamse uit Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals door Gert het Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, uit Jeroen Blijlevens, met Leo van Vliet tijdens en Michael Boogerd maar tijdens ook BN'ers met uit 'slechts' affiniteit met met de wielersport om de op laatste een etappe te bespreken. Vanuit Frankrijk op tv komen reportages van door de Erik Dijkstra en Marcel Maijer en door in van een periode dat de voetbaltransfers naar in volle naar gang zijn, schuift tijdens Johan Derksen aan voor met de het geven van updates in hierover.

Zomerse de sporttalkshow waarin de Tour de in France centraal staat. een Gastheer Wilfred Genee naar ontvangt in op een zomeravond setting op de het Amsterdamse naar Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert op naar Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen door van Blijlevens, Leo van Vliet en Michael naar op Boogerd maar ook BN'ers met met 'slechts' affiniteit op met de op wielersport om de laatste het etappe te op tv bespreken. Vanuit Frankrijk komen op reportages van Erik uit Dijkstra en Marcel een Maijer en in een op tv periode dat uit de voetbaltransfers in het volle gang op tv zijn, schuift Johan Derksen met aan voor het op tv geven van updates in hierover.

Zomerse sporttalkshow waarin met de door Tour de France centraal de staat. het Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een van zomeravond in setting op het Amsterdamse Westergasterrein een (ervarings)deskundigen door zoals Gert Jacobs, Danny met Nelissen, Steven Rooks, tijdens Jeroen Blijlevens, Leo een van Vliet en Michael het Boogerd naar maar ook met BN'ers met 'slechts' affiniteit met het de wielersport de om de laatste uit etappe te bespreken. naar Vanuit Frankrijk komen reportages naar van Erik Dijkstra en op uit Marcel Maijer en tijdens in een periode dat de met voetbaltransfers in op tv volle gang zijn, schuift Johan naar Derksen van aan voor het een geven van updates tijdens hierover.

Zomerse sporttalkshow uit waarin op de Tour de France centraal staat. een Gastheer Wilfred de Genee ontvangt in een een zomeravond setting op een naar het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen uit zoals Gert met Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, naar Jeroen Blijlevens, in Leo van door Vliet en Michael Boogerd maar een ook op BN'ers met 'slechts' affiniteit met de door wielersport om uit de laatste door etappe te bespreken. in Vanuit Frankrijk komen reportages van in Erik naar Dijkstra en Marcel Maijer en uit in een periode door dat de op voetbaltransfers uit in volle gang naar zijn, schuift Johan Derksen aan voor uit het geven van op tv updates de hierover.

Zomerse sporttalkshow de waarin de Tour de op tv France centraal op tv staat. Gastheer in Wilfred Genee een ontvangt in een zomeravond setting door op naar het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals door Gert Jacobs, Danny Nelissen, door Steven op Rooks, Jeroen Blijlevens, Leo van in Vliet de en Michael Boogerd de maar ook BN'ers met 'slechts' de affiniteit met tijdens de wielersport om het de laatste etappe een te in bespreken. Vanuit Frankrijk komen reportages van op tv Erik Dijkstra naar en met Marcel Maijer en in een periode tijdens uit dat de voetbaltransfers in van volle gang zijn, schuift tijdens Johan Derksen aan voor in het geven van tijdens updates op hierover.

Zomerse in sporttalkshow waarin met de Tour de France door centraal staat. Gastheer op Wilfred Genee ontvangt in een op tv zomeravond op tv setting op het Amsterdamse op Westergasterrein (ervarings)deskundigen in zoals Gert Jacobs, Danny uit Nelissen, op tv Steven Rooks, Jeroen Blijlevens, Leo van met Vliet en uit Michael Boogerd op tv maar ook BN'ers met van 'slechts' de affiniteit met de wielersport om met de laatste het etappe te bespreken. Vanuit naar Frankrijk tijdens komen reportages van Erik Dijkstra en het Marcel Maijer naar en in op een periode naar dat de voetbaltransfers in in volle gang zijn, schuift van Johan door Derksen aan voor het geven van een updates op hierover.

Zomerse sporttalkshow waarin het de Tour de door France centraal staat. op Gastheer van Wilfred Genee ontvangt in een op door zomeravond setting op het de Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen tijdens zoals Gert Jacobs, Danny door Nelissen, Steven Rooks, met Jeroen Blijlevens, Leo uit van een Vliet en Michael Boogerd een maar ook BN'ers met 'slechts' door affiniteit op met de wielersport om de in in laatste etappe te bespreken. Vanuit Frankrijk de een komen reportages van Erik op tv Dijkstra en Marcel Maijer door en op in een periode dat de de voetbaltransfers in van volle gang zijn, schuift Johan naar naar Derksen aan voor het geven van een updates uit hierover.

Zomerse uit sporttalkshow waarin de Tour de naar France centraal staat. op Gastheer Wilfred Genee tijdens door ontvangt in een zomeravond op setting op het Amsterdamse Westergasterrein de met (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, in Danny Nelissen, Steven met Rooks, Jeroen Blijlevens, Leo naar van Vliet en de Michael Boogerd maar ook uit uit BN'ers met 'slechts' affiniteit met in de wielersport op om de laatste op tv etappe te bespreken. het Vanuit Frankrijk komen door reportages van door Erik Dijkstra en Marcel Maijer met en in de een periode dat de voetbaltransfers een in volle gang tijdens in zijn, schuift Johan Derksen tijdens aan voor het op tv geven van updates uit hierover.

Zomerse een sporttalkshow waarin de Tour de op tv France naar centraal staat. op Gastheer Wilfred Genee de ontvangt in een zomeravond het setting op het Amsterdamse met Westergasterrein met (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny van Nelissen, Steven Rooks, een Jeroen een Blijlevens, Leo van Vliet door en Michael Boogerd maar naar ook van BN'ers met 'slechts' affiniteit uit met de wielersport naar om de van laatste etappe te bespreken. Vanuit Frankrijk op komen de reportages van Erik Dijkstra en op Marcel Maijer en op tv in een van periode uit dat de voetbaltransfers in volle door gang uit zijn, schuift Johan een Derksen aan voor op tv het geven van door updates hierover.

Zomerse sporttalkshow waarin tijdens met de Tour de France naar centraal staat. Gastheer Wilfred Genee tijdens ontvangt tijdens in een zomeravond uit setting op met het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen in zoals Gert een Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen uit door Blijlevens, Leo van Vliet en Michael van Boogerd maar naar ook BN'ers met in 'slechts' affiniteit met de de wielersport om met de met laatste etappe te bespreken. het Vanuit Frankrijk komen reportages van uit Erik Dijkstra het en een Marcel Maijer en in tijdens een periode dat de met voetbaltransfers in volle naar gang het zijn, schuift Johan naar Derksen aan voor het op tv geven van updates op tv hierover.

Zomerse sporttalkshow waarin uit de Tour de van France centraal staat. uit Gastheer in Wilfred Genee ontvangt in een op op zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein naar (ervarings)deskundigen zoals tijdens Gert Jacobs, uit Danny Nelissen, uit Steven Rooks, Jeroen Blijlevens, door Leo van Vliet en Michael een Boogerd maar het ook BN'ers met 'slechts' naar een affiniteit met de een wielersport om de laatste uit etappe te bespreken. een Vanuit Frankrijk met komen reportages van Erik uit Dijkstra en Marcel met Maijer en tijdens in een periode dat de voetbaltransfers een in volle gang op tv zijn, uit schuift Johan op Derksen aan voor het geven van de updates op hierover.

Zomerse de sporttalkshow waarin de Tour de door France van centraal staat. op tv Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een een zomeravond op setting op het Amsterdamse Westergasterrein op (ervarings)deskundigen zoals het Gert Jacobs, Danny in Nelissen, Steven Rooks, in Jeroen Blijlevens, Leo van op Vliet naar en Michael Boogerd maar ook in BN'ers met op 'slechts' affiniteit met het de uit wielersport om de laatste etappe te het bespreken. Vanuit Frankrijk het naar komen reportages van de Erik Dijkstra en Marcel op Maijer en door in een periode dat de voetbaltransfers op in volle tijdens gang zijn, met schuift Johan Derksen door aan voor het geven van in updates van hierover.

Zomerse tijdens sporttalkshow waarin de Tour de tijdens France centraal tijdens staat. de Gastheer Wilfred Genee ontvangt van in een door zomeravond setting op op tv het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert uit Jacobs, in Danny Nelissen, Steven door Rooks, Jeroen Blijlevens, Leo van een Vliet en Michael door Boogerd maar ook door BN'ers met in 'slechts' affiniteit met in de wielersport om de het laatste etappe naar te door bespreken. Vanuit Frankrijk komen reportages van tijdens van Erik Dijkstra en Marcel door Maijer en in van een periode dat met de voetbaltransfers op tv in volle gang zijn, schuift Johan tijdens Derksen aan in voor het geven het van updates de hierover.

Zomerse van sporttalkshow waarin de Tour van de France centraal staat. door op tv Gastheer Wilfred Genee een ontvangt in een tijdens zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein de (ervarings)deskundigen zoals een Gert uit Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen naar Blijlevens, Leo op van Vliet van en Michael Boogerd van maar ook BN'ers in met 'slechts' affiniteit met de op wielersport van om de op tv laatste etappe te een bespreken. Vanuit Frankrijk door komen reportages van Erik Dijkstra en het op tv Marcel Maijer en in een periode tijdens dat de op voetbaltransfers in volle door gang zijn, schuift Johan met Derksen op tv aan voor in het geven van updates van hierover.

februari 2019
14-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 14

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 14

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

13-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 13

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 13

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

12-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 12

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 12

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

11-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 11

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 11

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

10-07-2011 20:27

Jaargang 2011 aflevering 10

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 10

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

09-07-2011 20:28

Jaargang 2011 aflevering 9

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 9

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

08-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 8

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 8

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

07-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 7

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 7

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

06-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 6

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 6

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

05-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 5

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 5

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

04-07-2011 20:28

Jaargang 2011 aflevering 4

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 4

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

03-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 3

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 3

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

02-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 2

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 2

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

01-07-2011 20:29

Jaargang 2011 aflevering 1

RTL 7 Tour Du Jour - Jaargang 2011 aflevering 1

Zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blij...

Je bekijkt momenteel pagina 12 van 12. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

RTL 7 Tour Du Jour gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van RTL 7 Tour Du Jour de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van RTL 7 Tour Du Jour bij RTL 7 Tour Du Jour liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van RTL 7.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van RTL 7 Tour Du Jour. Heb je een uitzending van RTL 7 Tour Du Jour gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

RTL 7 Tour Du Jour gemist

Tour Du Jour is een zomerse sporttalkshow waarin de Tour de France centraal staat. Gastheer Wilfred Genee ontvangt in Tour Du Jour in een zomeravond setting op het Amsterdamse Westergasterrein (ervarings)deskundigen zoals Gert Jacobs, Danny Nelissen, Steven Rooks, Jeroen Blijlevens, Leo van Vliet en Michael Boogerd maar ook BN'ers met 'slechts' affiniteit met de wielersport om de laatste etappe te bespreken. Vanuit Frankrijk komen reportages in Tour Du Jour van Erik Dijkstra en Marcel Maijer en in een periode dat de voetbaltransfers in volle gang zijn, schuift Johan Derksen aan in Tour Du Jour voor het geven van updates hierover.

Uitzending gemist van RTL 7 Tour Du Jour? Hier kun je alle uitzendingen van RTL 7 Tour Du Jour kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 179
  • Laatste uitzending op 30-07-2018 om 11:57 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord