Programma gemist?

Verslag tijdens van vorstelijk op huwelijk Monaco. Prins Albert II de van Monaco en Charlene tijdens Wittstock gaan de trouwen. Op vrijdag 1 door juli vindt het op tv naar burgerlijk huwelijk plaats het en de volgende een dag is het kerkelijk huwelijk. Na naar de kerkelijke door inzegening doet Astrid het Kersseboom uit verslag van de rijtoer van het door bruidspaar door op de straten van door Monaco naar de in kerk van een Sainte Dévote. Hier legt prinses het naar Charlene traditiegetrouw haar bruidsboeket op het uit altaar. Ook prins met door Willem-Alexander en prinses op Máxima behoren in Monaco tot de het geïnviteerden. Prins Albert op tv en het de kroonprins zijn beiden op lid van van het Internationaal Olympisch door Comité (IOC). op tv Prins Albert II is geboren op in 14 maart 1958. met Na het door overlijden van op zijn vader Rainier III in naar 2005 is een hij staatshoofd geworden van van het vorstendom een Monaco. De naar twintig jaar de jongere Zuid-Afrikaanse Charlene Wittstock van heeft haar aanstaande in elf jaar geleden het ontmoet tijdens een zwemtoernooi het in Monaco. Sinds tijdens 2006 woont een de voormalig zwemkampioene in het met vorstendom van aan de Côte d'Azur. Presentatie: op Astrid het Kersseboom.

mei 2020
02-07-2011 16:55

Aflevering 1

Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock - Aflevering 1

Verslag van vorstelijk huwelijk Monaco. Prins Albert II van Monaco en Charlene Wittstock gaan trouwen. Op vrijdag 1 juli vindt het burgerlijk huwelijk plaats en de volgende dag is het kerkelijk huwelijk. Na de kerkelijke inzegening doet Ast...

Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock bij Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock. Heb je een uitzending van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock gemist

Uitzending van zaterdag 3 juli 2011, waarop Prins Albert & Charlene Wittstock elkaar in de kerk het ja-woord gaven. Het huwelijk van Prins Albert & Charlene Wittstock vond plaats in Monaco.

Uitzending gemist van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock? Hier kun je alle uitzendingen van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-07-2011 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!