Programma gemist?

Verslag van vorstelijk op tv een huwelijk Monaco. Prins van Albert II van Monaco en Charlene op Wittstock gaan trouwen. de Op vrijdag 1 het juli vindt het naar burgerlijk huwelijk plaats met naar en de volgende dag is met het kerkelijk huwelijk. het Na een de kerkelijke inzegening doet met Astrid Kersseboom verslag uit van de rijtoer van het op tv bruidspaar door de door straten van Monaco naar naar de op kerk van Sainte op tv Dévote. Hier legt prinses door uit Charlene traditiegetrouw haar bruidsboeket met op het altaar. Ook tijdens prins Willem-Alexander en op prinses Máxima behoren op tv in Monaco tot het de een geïnviteerden. Prins Albert en de op tv kroonprins zijn beiden op tv lid van door het Internationaal een Olympisch Comité (IOC). Prins Albert met II is geboren op tijdens door 14 maart 1958. Na naar het overlijden de van zijn vader Rainier III uit in 2005 door is hij staatshoofd op geworden van het tijdens vorstendom Monaco. uit De twintig jaar jongere de Zuid-Afrikaanse Charlene Wittstock op tv heeft haar op tv aanstaande elf jaar geleden ontmoet tijdens op een met zwemtoernooi in Monaco. Sinds door 2006 woont door de voormalig de zwemkampioene in het vorstendom aan tijdens de Côte d'Azur. Presentatie: tijdens door Astrid Kersseboom.

mei 2021
02-07-2011 16:55

Aflevering 1

Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock - Aflevering 1

Verslag van vorstelijk huwelijk Monaco. Prins Albert II van Monaco en Charlene Wittstock gaan trouwen. Op vrijdag 1 juli vindt het burgerlijk huwelijk plaats en de volgende dag is het kerkelijk huwelijk. Na de kerkelijke inzegening doet Ast...

Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock bij Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock. Heb je een uitzending van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock gemist

Uitzending van zaterdag 3 juli 2011, waarop Prins Albert & Charlene Wittstock elkaar in de kerk het ja-woord gaven. Het huwelijk van Prins Albert & Charlene Wittstock vond plaats in Monaco.

Uitzending gemist van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock? Hier kun je alle uitzendingen van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-07-2011 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!