Programma gemist?

Verslag van vorstelijk de huwelijk Monaco. Prins een door Albert II van Monaco en een Charlene van Wittstock gaan trouwen. Op vrijdag 1 met juli in vindt het burgerlijk huwelijk plaats door de en de volgende dag is het de kerkelijk huwelijk. Na van de kerkelijke door inzegening doet uit Astrid Kersseboom verslag van op tv de rijtoer van het van op bruidspaar door de straten van uit Monaco naar met de kerk de van Sainte Dévote. Hier legt het prinses Charlene tijdens traditiegetrouw haar bruidsboeket op het het het altaar. Ook prins Willem-Alexander en op prinses Máxima naar behoren in Monaco tot de met het geïnviteerden. Prins Albert en uit de kroonprins naar zijn beiden lid van met het Internationaal tijdens Olympisch Comité (IOC). Prins Albert II in is het geboren op 14 maart in 1958. Na tijdens het overlijden van zijn vader een Rainier op tv III in 2005 is het hij staatshoofd tijdens geworden van door het vorstendom Monaco. De twintig een jaar jongere Zuid-Afrikaanse Charlene een Wittstock heeft haar de aanstaande elf van jaar geleden ontmoet tijdens op tv een zwemtoernooi tijdens in Monaco. Sinds de 2006 woont tijdens de voormalig zwemkampioene naar in het tijdens vorstendom aan de Côte d'Azur. Presentatie: door Astrid in Kersseboom.

september 2020
02-07-2011 16:55

Aflevering 1

Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock - Aflevering 1

Verslag van vorstelijk huwelijk Monaco. Prins Albert II van Monaco en Charlene Wittstock gaan trouwen. Op vrijdag 1 juli vindt het burgerlijk huwelijk plaats en de volgende dag is het kerkelijk huwelijk. Na de kerkelijke inzegening doet Ast...

Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock bij Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock. Heb je een uitzending van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock gemist

Uitzending van zaterdag 3 juli 2011, waarop Prins Albert & Charlene Wittstock elkaar in de kerk het ja-woord gaven. Het huwelijk van Prins Albert & Charlene Wittstock vond plaats in Monaco.

Uitzending gemist van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock? Hier kun je alle uitzendingen van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-07-2011 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!