Programma gemist?

Verslag van de vorstelijk huwelijk Monaco. Prins naar de Albert II van Monaco en op Charlene Wittstock gaan het trouwen. Op vrijdag van 1 juli vindt het uit burgerlijk huwelijk op plaats en met de volgende uit dag is het uit kerkelijk huwelijk. Na de kerkelijke inzegening uit op tv doet Astrid Kersseboom verslag van de een rijtoer door van het bruidspaar door van de straten van Monaco uit naar de kerk op tv de van Sainte Dévote. Hier legt prinses tijdens Charlene traditiegetrouw op tv haar bruidsboeket op op tv het altaar. Ook met prins Willem-Alexander en uit prinses Máxima tijdens behoren in Monaco in tot de geïnviteerden. naar Prins Albert en de in kroonprins zijn door beiden lid van het uit Internationaal Olympisch Comité de (IOC). Prins door Albert II is geboren op door 14 maart 1958. door door Na het overlijden van zijn vader op tv met Rainier III in 2005 is hij een een staatshoofd geworden van het vorstendom Monaco. door De twintig de jaar jongere Zuid-Afrikaanse door Charlene Wittstock met heeft haar aanstaande elf op tv jaar geleden ontmoet de tijdens in een zwemtoernooi in Monaco. Sinds 2006 de woont in de voormalig zwemkampioene in het in vorstendom aan de op tv Côte d'Azur. het Presentatie: op tv Astrid Kersseboom.

juli 2021
02-07-2011 16:55

Aflevering 1

Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock - Aflevering 1

Verslag van vorstelijk huwelijk Monaco. Prins Albert II van Monaco en Charlene Wittstock gaan trouwen. Op vrijdag 1 juli vindt het burgerlijk huwelijk plaats en de volgende dag is het kerkelijk huwelijk. Na de kerkelijke inzegening doet Ast...

Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock bij Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock. Heb je een uitzending van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock gemist

Uitzending van zaterdag 3 juli 2011, waarop Prins Albert & Charlene Wittstock elkaar in de kerk het ja-woord gaven. Het huwelijk van Prins Albert & Charlene Wittstock vond plaats in Monaco.

Uitzending gemist van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock? Hier kun je alle uitzendingen van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-07-2011 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!