Programma gemist?

Verslag van met vorstelijk huwelijk Monaco. de Prins met Albert II van Monaco en met Charlene Wittstock gaan trouwen. op tv Op vrijdag 1 door juli vindt het met naar burgerlijk huwelijk plaats en de volgende op dag uit is het in kerkelijk huwelijk. Na de kerkelijke van inzegening doet Astrid op Kersseboom verslag van op tv de tijdens rijtoer van het bruidspaar op tv door de straten het van Monaco naar naar de kerk op tv van Sainte Dévote. Hier legt prinses naar Charlene traditiegetrouw de haar bruidsboeket door op het altaar. in Ook prins Willem-Alexander en tijdens prinses Máxima behoren in uit door Monaco tot de geïnviteerden. Prins van Albert en de kroonprins tijdens zijn een beiden lid van met het Internationaal Olympisch van Comité (IOC). Prins Albert op tv II uit is geboren op tijdens 14 maart 1958. het Na het overlijden van zijn vader naar Rainier III in uit 2005 is de hij staatshoofd geworden de van het vorstendom Monaco. uit naar De twintig jaar een jongere Zuid-Afrikaanse Charlene Wittstock heeft haar op tv aanstaande de elf jaar het geleden ontmoet tijdens naar een zwemtoernooi in Monaco. Sinds het 2006 woont de voormalig het zwemkampioene in op tv het het vorstendom aan de Côte uit d'Azur. Presentatie: een Astrid Kersseboom.

januari 2021
02-07-2011 16:55

Aflevering 1

Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock - Aflevering 1

Verslag van vorstelijk huwelijk Monaco. Prins Albert II van Monaco en Charlene Wittstock gaan trouwen. Op vrijdag 1 juli vindt het burgerlijk huwelijk plaats en de volgende dag is het kerkelijk huwelijk. Na de kerkelijke inzegening doet Ast...

Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock bij Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock. Heb je een uitzending van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock gemist

Uitzending van zaterdag 3 juli 2011, waarop Prins Albert & Charlene Wittstock elkaar in de kerk het ja-woord gaven. Het huwelijk van Prins Albert & Charlene Wittstock vond plaats in Monaco.

Uitzending gemist van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock? Hier kun je alle uitzendingen van Huwelijk Prins Albert & Charlene Wittstock kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 1
  • Laatste uitzending op 02-07-2011 om 16:55 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!