Programma gemist?

21:35),Hans Westerveld is op tv uit een 61-jarige ex-marinier. Hij is naar honderd procent tijdens afgekeurd door zijn posttraumatische de stressstoornis (PTSS), die hij een begin het jaren '90 opliep tijdens door een missie in een Cambodja.

21:35),Lars Filippo in is tegenwoordig een tamelijk op tv succesvol in dj. Maar midden jaren op tv '90 ging hij als met een jonge in militair op van twee tours in naar Bosnië. Niets bereidde door hem erop voor wat naar hij in Bosnië op te zien tijdens kreeg.

Een het compilatie van De Klusjesmannen in waarin het zij vol overgave duiken van in de meest met grappige, leuke naar en bizarre hobby's van uit Nederland!

De Klusjesmannen op tv zoeken het hogerop op tv in het vliegtuigspotten. En met ze uit draaien mee van met de Utrechtse strandwachters een op Texel!

De het Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens op het op Live Action Role uit Playing kunnen ze eindelijk uit hun fantasie de vrije loop op laten gaan! Weer in terug de in de realiteit zoeken ze op tv het hogerop een in de wereld van tijdens het van vliegtuigspotten.

Houthakkersblousen tijdens en insignes uit gereed; want De Klusjesmannen de worden heuse padvinders! Ze laten door uit de natuur even voor gezien het en tijdens laten de hersenen van kraken voor een lekker potje door dammen.

De Klusjesmannen op tv gaan op op tv dansles en in laten, gekleed in country en een western-stijl, hun in beste line-dancemoves zien. Om in daarna volledig tot door rust te het komen verdiepen ze zich van in de tijdens ultieme mannenhobby; met vissen.

Who let the een dogs out? uit De Klusjesmannen doen mee uit op aan een heuse op hondenshow! Niet zijzelf, maar hun het ‘geleende’ hond dus. door Nog meer handen tijdens uit de mouwen, het want de ze gaan ook een lekker potje van tijdens modeltekenen!

De door Klusjesmannen duiken in de in magische wereld van in het goochelen tijdens en de Star met Wars verzamelaars. Een doorzaag-act en naar naar een fantasievolle fotosessie met prinses Leila de wisselen elkaar naadloos in in af.

Hoe maak het je naar van een truttig naar dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De uit klusjesmannen leren het door van een stel Urker een jongens die kunnen in 'car tunen' naar als de van beste.

Tik uit 'm aan ouwe! Sander Lantinga naar met en Rámon Verkoeijen met storten zich deze met zomer vol in met de vakantiebaantjes. Ze knappen overal naar kutklussen uit op: van het verzorgen van een tijdens zakenlunch in op tv een op groot hotel tot het scheppen op van in stront op de boerderij en van uit het organiseren van de op tv een kinderfeestje in uit een pretpark tot het helpen van van in bejaarden in een op tv verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken een krijgen eeuwige uit roem met de Tik op 'm aan op tv Award. Afl.: Compilatie. met Presentatie: Sander in Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Tik 'm uit aan op tv ouwe! Sander Lantinga en van Rámon Verkoeijen storten zich naar deze zomer vol in op tv de vakantiebaantjes. Ze op knappen het overal kutklussen op: van een het verzorgen van een een zakenlunch in op een groot hotel in tot het scheppen van tijdens stront op de van boerderij door en van het in organiseren van een kinderfeestje in op een naar pretpark tot op tv het helpen van door bejaarden in een verzorgingstehuis. tijdens De beste zomerse werkplekken krijgen op het eeuwige roem met de Tik van 'm aan Award. uit Afl.: Lloret het de Mar. in Presentatie: Sander Lantinga, van Rámon Verkoeijen.

Tik de 'm aan ouwe! Sander met Lantinga en Rámon Verkoeijen in op storten zich deze zomer vol in het de naar vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen naar van op: van het een verzorgen van een zakenlunch in een op tv groot hotel van tot het naar scheppen van stront op een de boerderij een en van het organiseren van op een kinderfeestje naar in een pretpark naar tot het door helpen van door bejaarden in een verzorgingstehuis. De een beste tijdens zomerse werkplekken krijgen eeuwige de roem met de Tik 'm tijdens aan op tv Award. Afl.: De Amsterdamse het markt. Presentatie: Sander Lantinga, op Rámon op tv Verkoeijen.

Tik het 'm aan de ouwe! Sander Lantinga en Rámon met Verkoeijen storten zich een deze de zomer vol in uit de vakantiebaantjes. Ze naar knappen overal kutklussen op tv op: van het verzorgen van een op naar zakenlunch in een groot in hotel tot door het scheppen van stront op de een boerderij en van van het organiseren naar van een tijdens kinderfeestje in een naar pretpark tot het helpen het van een bejaarden in een verzorgingstehuis. in De beste zomerse werkplekken krijgen uit eeuwige roem op met de van Tik 'm aan Award. op Afl.: Hotel. op Presentatie: Sander door Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Tik op tv 'm aan ouwe! naar Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen uit storten zich deze een de zomer vol in op de vakantiebaantjes. Ze het knappen overal kutklussen op: van door het verzorgen van van een zakenlunch in tijdens een groot hotel tot in het scheppen van uit op stront op de met boerderij en van het organiseren van in in een kinderfeestje in een pretpark tot door het helpen door van bejaarden in met een tijdens verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken door krijgen eeuwige van roem met uit de Tik 'm aan Award. de Afl.: Boerderij. op tv Presentatie: Sander Lantinga, Rámon tijdens Verkoeijen.

juni 2019
09-05-2013 21:35

Hans Westerveld (Cambodja) (do 9 mei 2013

De klusjesmannen - Hans Westerveld (Cambodja)  (do 9 mei 2013

21:35),Hans Westerveld is een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd procent afgekeurd door zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), die hij begin jaren '90 opliep tijdens een missie in Cambodja.

02-05-2013 21:35

Lars Filippo (Bosnië) (do 2 mei 2013

De klusjesmannen - Lars Filippo (Bosnië)  (do 2 mei 2013

21:35),Lars Filippo is tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. Maar midden jaren '90 ging hij als een jonge militair op twee tours naar Bosnië. Niets bereidde hem erop voor wat hij in Bosnië te zien kreeg.

26-08-2012 19:28

Compilatie - Hobby's

De klusjesmannen - Compilatie - Hobby's

Een compilatie van De Klusjesmannen waarin zij vol overgave duiken in de meest grappige, leuke en bizarre hobby's van Nederland!

19-08-2012 20:49

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De klusjesmannen - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De Klusjesmannen zoeken het hogerop in het vliegtuigspotten. En ze draaien mee met de Utrechtse strandwachters op Texel!

12-08-2012 19:25

LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De klusjesmannen - LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens het Live Action Role Playing kunnen ze eindelijk hun fantasie de vrije loop laten gaan! Weer terug in de realiteit zoeken ze het hogerop in de wereld van het vliegtuigspotten.

05-08-2012 19:25

Scouting/Dammen - Hobby's

De klusjesmannen - Scouting/Dammen - Hobby's

Houthakkersblousen en insignes gereed; want De Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten de natuur even voor gezien en laten de hersenen kraken voor een lekker potje dammen.

29-07-2012 19:25

Country&Western/Vissen - Hobby's

De klusjesmannen - Country&Western/Vissen - Hobby's

De Klusjesmannen gaan op dansles en laten, gekleed in country en western-stijl, hun beste line-dancemoves zien. Om daarna volledig tot rust te komen verdiepen ze zich in de ultieme mannenhobby; vissen.

22-07-2012 19:25

Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

De klusjesmannen - Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

Who let the dogs out? De Klusjesmannen doen mee aan een heuse hondenshow! Niet zijzelf, maar hun ‘geleende’ hond dus. Nog meer handen uit de mouwen, want ze gaan ook een lekker potje modeltekenen!

15-07-2012 19:25

Goochelen/Star Wars - Hobby's

De klusjesmannen - Goochelen/Star Wars - Hobby's

De Klusjesmannen duiken in de magische wereld van het goochelen en de Star Wars verzamelaars. Een doorzaag-act en een fantasievolle fotosessie met prinses Leila wisselen elkaar naadloos af.

08-07-2012 19:25

Car tunen + bloemschikken

De klusjesmannen - Car tunen + bloemschikken

Hoe maak je van een truttig dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen leren het van een stel Urker jongens die kunnen 'car tunen' als de beste.

04-09-2011 21:20

Compilatie

De klusjesmannen - Compilatie

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

14-08-2011 21:15

Lloret de Mar

De klusjesmannen - Lloret de Mar

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

07-08-2011 20:00

De Amsterdamse markt

De klusjesmannen - De Amsterdamse markt

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

31-07-2011 21:10

Hotel

De klusjesmannen - Hotel

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

24-07-2011 21:15

Boerderij

De klusjesmannen - Boerderij

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De klusjesmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De klusjesmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De klusjesmannen bij De klusjesmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De klusjesmannen. Heb je een uitzending van De klusjesmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De klusjesmannen gemist

Tik 'm aan ouwe: de klusjesmannen! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer in De Klusjesmannen vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en van het organiseren van een kinderfeestje in een pretpark tot het helpen van bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met de Tik 'm aan Award. Presentatie: Sander Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Uitzending gemist van De klusjesmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De klusjesmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord