Programma gemist?

21:35),Hans Westerveld naar is een een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd de procent afgekeurd uit door zijn posttraumatische stressstoornis tijdens (PTSS), tijdens die hij door begin jaren '90 opliep uit tijdens een missie door in Cambodja.

21:35),Lars het Filippo is door tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. Maar door midden jaren naar '90 ging hij op als een jonge militair op tv op twee door tours naar Bosnië. tijdens Niets bereidde hem erop in voor wat naar hij in op tv Bosnië te zien met kreeg.

Een tijdens compilatie van op tv De Klusjesmannen waarin zij vol een overgave duiken in de de een meest grappige, leuke en bizarre tijdens hobby's van de Nederland!

De van Klusjesmannen zoeken het hogerop in naar het vliegtuigspotten. En op tv ze met draaien mee met de tijdens Utrechtse met strandwachters op Texel!

De Klusjesmannen gaan tijdens LARP-en! Tijdens het uit Live naar Action Role Playing kunnen tijdens ze eindelijk hun fantasie met de vrije tijdens loop een laten gaan! Weer terug in de een realiteit zoeken ze een op tv het hogerop in de naar wereld van het tijdens vliegtuigspotten.

Houthakkersblousen en insignes het door gereed; want De door Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze de laten de natuur even met voor gezien met en laten de hersenen uit kraken voor een door de lekker potje dammen.

De de Klusjesmannen gaan op van dansles en laten, van gekleed in het country en western-stijl, hun beste tijdens line-dancemoves op tv zien. Om daarna volledig tot rust de het te komen verdiepen in ze zich in de tijdens ultieme mannenhobby; uit vissen.

Who let the het dogs op tv out? De op tv Klusjesmannen doen mee aan een op tv heuse hondenshow! van Niet zijzelf, uit maar hun ‘geleende’ hond dus. op tv Nog meer op handen uit naar de mouwen, want ze gaan ook met een lekker potje een de modeltekenen!

De door Klusjesmannen duiken in door de magische door wereld van het goochelen de en de Star Wars verzamelaars. uit Een doorzaag-act van en een het fantasievolle fotosessie met prinses Leila tijdens met wisselen elkaar naadloos op af.

Hoe van maak je van uit een truttig dameswagentje van een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen op tv leren het met van een stel Urker de jongens die tijdens kunnen 'car tunen' als op tv de op tv beste.

Tik 'm van aan ouwe! in Sander Lantinga en Rámon met Verkoeijen storten zich op tv deze zomer vol in met de vakantiebaantjes. een Ze knappen overal in kutklussen op: in van het verzorgen van een naar zakenlunch met in een groot hotel tijdens tot door het scheppen van met stront op de boerderij de en van het in organiseren van uit een kinderfeestje in een pretpark tot door het helpen van door bejaarden door in een verzorgingstehuis. De op beste zomerse op werkplekken krijgen eeuwige roem met op van de Tik 'm aan Award. een Afl.: Compilatie. tijdens Presentatie: Sander Lantinga, Rámon in Verkoeijen.

Tik 'm met aan naar ouwe! Sander Lantinga op tv en Rámon Verkoeijen van storten zich deze met zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze op tv knappen overal de kutklussen op: in van het met verzorgen van een zakenlunch in een tijdens groot hotel tot het tijdens het scheppen van stront op de op tv boerderij van en van het naar organiseren van een door kinderfeestje in een pretpark tot het het in helpen van bejaarden in naar een verzorgingstehuis. De uit beste zomerse uit werkplekken krijgen eeuwige roem met op tv de in Tik 'm op aan Award. Afl.: Lloret op tv de Mar. Presentatie: een Sander Lantinga, Rámon uit Verkoeijen.

Tik 'm een aan op tv ouwe! Sander Lantinga naar en Rámon Verkoeijen storten op zich deze door zomer vol in de naar vakantiebaantjes. Ze een knappen overal kutklussen op: de van het verzorgen van een uit met zakenlunch in een groot op tv hotel tot het scheppen het van stront op de het in boerderij en van het organiseren de van een kinderfeestje in met door een pretpark tot het helpen van door bejaarden in een de verzorgingstehuis. het De beste zomerse werkplekken krijgen in eeuwige roem in met de Tik van 'm aan Award. op tv Afl.: De Amsterdamse een markt. Presentatie: tijdens Sander Lantinga, Rámon in Verkoeijen.

Tik 'm naar aan naar ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen het storten zich tijdens deze zomer vol in met de de vakantiebaantjes. Ze met knappen overal kutklussen op: van het door verzorgen van uit een zakenlunch in in een groot hotel tot met het scheppen van door het stront op de boerderij en van tijdens het organiseren een van een een kinderfeestje in een met pretpark tot het helpen van uit de bejaarden in een verzorgingstehuis. de De beste zomerse werkplekken tijdens krijgen op eeuwige roem met de Tik op 'm aan op Award. Afl.: Hotel. het Presentatie: Sander op tv Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Tik 'm naar aan het ouwe! Sander Lantinga en door Rámon Verkoeijen storten op zich deze met zomer vol in de op vakantiebaantjes. Ze knappen de overal kutklussen door op: van het verzorgen op van een door zakenlunch in een groot hotel tot door het scheppen een van stront van op de boerderij uit en van een het organiseren van een kinderfeestje het in een pretpark tot uit op tv het helpen van bejaarden in een van verzorgingstehuis. van De beste zomerse in werkplekken krijgen eeuwige roem met tijdens de Tik 'm naar aan Award. tijdens Afl.: Boerderij. Presentatie: Sander een Lantinga, Rámon op tv Verkoeijen.

juni 2021
09-05-2013 21:35

Hans Westerveld (Cambodja) (do 9 mei 2013

De klusjesmannen - Hans Westerveld (Cambodja)  (do 9 mei 2013

21:35),Hans Westerveld is een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd procent afgekeurd door zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), die hij begin jaren '90 opliep tijdens een missie in Cambodja.

02-05-2013 21:35

Lars Filippo (Bosnië) (do 2 mei 2013

De klusjesmannen - Lars Filippo (Bosnië)  (do 2 mei 2013

21:35),Lars Filippo is tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. Maar midden jaren '90 ging hij als een jonge militair op twee tours naar Bosnië. Niets bereidde hem erop voor wat hij in Bosnië te zien kreeg.

26-08-2012 19:28

Compilatie - Hobby's

De klusjesmannen - Compilatie - Hobby's

Een compilatie van De Klusjesmannen waarin zij vol overgave duiken in de meest grappige, leuke en bizarre hobby's van Nederland!

19-08-2012 20:49

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De klusjesmannen - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De Klusjesmannen zoeken het hogerop in het vliegtuigspotten. En ze draaien mee met de Utrechtse strandwachters op Texel!

12-08-2012 19:25

LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De klusjesmannen - LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens het Live Action Role Playing kunnen ze eindelijk hun fantasie de vrije loop laten gaan! Weer terug in de realiteit zoeken ze het hogerop in de wereld van het vliegtuigspotten.

05-08-2012 19:25

Scouting/Dammen - Hobby's

De klusjesmannen - Scouting/Dammen - Hobby's

Houthakkersblousen en insignes gereed; want De Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten de natuur even voor gezien en laten de hersenen kraken voor een lekker potje dammen.

29-07-2012 19:25

Country&Western/Vissen - Hobby's

De klusjesmannen - Country&Western/Vissen - Hobby's

De Klusjesmannen gaan op dansles en laten, gekleed in country en western-stijl, hun beste line-dancemoves zien. Om daarna volledig tot rust te komen verdiepen ze zich in de ultieme mannenhobby; vissen.

22-07-2012 19:25

Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

De klusjesmannen - Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

Who let the dogs out? De Klusjesmannen doen mee aan een heuse hondenshow! Niet zijzelf, maar hun ‘geleende’ hond dus. Nog meer handen uit de mouwen, want ze gaan ook een lekker potje modeltekenen!

15-07-2012 19:25

Goochelen/Star Wars - Hobby's

De klusjesmannen - Goochelen/Star Wars - Hobby's

De Klusjesmannen duiken in de magische wereld van het goochelen en de Star Wars verzamelaars. Een doorzaag-act en een fantasievolle fotosessie met prinses Leila wisselen elkaar naadloos af.

08-07-2012 19:25

Car tunen + bloemschikken

De klusjesmannen - Car tunen + bloemschikken

Hoe maak je van een truttig dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen leren het van een stel Urker jongens die kunnen 'car tunen' als de beste.

04-09-2011 21:20

Compilatie

De klusjesmannen - Compilatie

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

14-08-2011 21:15

Lloret de Mar

De klusjesmannen - Lloret de Mar

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

07-08-2011 20:00

De Amsterdamse markt

De klusjesmannen - De Amsterdamse markt

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

31-07-2011 21:10

Hotel

De klusjesmannen - Hotel

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

24-07-2011 21:15

Boerderij

De klusjesmannen - Boerderij

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De klusjesmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De klusjesmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De klusjesmannen bij De klusjesmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De klusjesmannen. Heb je een uitzending van De klusjesmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De klusjesmannen gemist

Tik 'm aan ouwe: de klusjesmannen! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer in De Klusjesmannen vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en van het organiseren van een kinderfeestje in een pretpark tot het helpen van bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met de Tik 'm aan Award. Presentatie: Sander Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Uitzending gemist van De klusjesmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De klusjesmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!