Programma gemist?

21:35),Hans Westerveld op tv is een 61-jarige ex-marinier. de Hij is honderd met procent afgekeurd door de zijn posttraumatische op stressstoornis (PTSS), tijdens die hij begin jaren '90 met opliep tijdens op tv een missie in een Cambodja.

21:35),Lars naar Filippo is tegenwoordig een tamelijk de op succesvol dj. Maar midden van jaren '90 ging de hij als een door jonge militair op twee in tours naar Bosnië. Niets het met bereidde hem erop voor wat de hij in Bosnië te het zien in kreeg.

Een door compilatie van De Klusjesmannen op waarin zij vol uit overgave duiken in op tv de meest grappige, leuke van en bizarre hobby's door van op Nederland!

De het Klusjesmannen zoeken het hogerop in een het uit vliegtuigspotten. En ze draaien door mee met het de Utrechtse strandwachters tijdens op Texel!

De Klusjesmannen in gaan LARP-en! op Tijdens het Live het Action Role Playing op kunnen ze eindelijk door hun fantasie de vrije loop door laten op gaan! Weer van terug in de een realiteit zoeken ze in het hogerop in de met wereld van het naar vliegtuigspotten.

Houthakkersblousen en van insignes gereed; op want De Klusjesmannen van worden heuse padvinders! uit Ze laten de natuur even van voor van gezien en door laten de hersenen op tv kraken voor een lekker tijdens potje dammen.

De Klusjesmannen gaan uit op tijdens dansles en laten, met gekleed in country en western-stijl, met hun beste line-dancemoves op tv zien. Om op tv daarna volledig tot rust op tv te komen verdiepen tijdens ze zich in uit de ultieme mannenhobby; het op vissen.

Who door let the dogs out? De van Klusjesmannen doen in mee aan een heuse met hondenshow! Niet zijzelf, in maar de hun ‘geleende’ een hond dus. Nog meer handen uit een de mouwen, want in ze gaan uit ook de een lekker potje op modeltekenen!

De Klusjesmannen duiken de in door de magische wereld van van het goochelen een en de Star Wars uit verzamelaars. door Een doorzaag-act en uit een fantasievolle fotosessie met prinses Leila naar wisselen elkaar naadloos de op af.

Hoe maak in je van een uit truttig dameswagentje met een gevaarlijk tijdens scheurijzer? De klusjesmannen leren het op van een stel met Urker op tv jongens die kunnen 'car tunen' van als de door beste.

Tik 'm op tv aan ouwe! met Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen uit storten zich in deze zomer vol in naar de de vakantiebaantjes. Ze knappen overal het kutklussen op: van het naar verzorgen op van een zakenlunch in een met groot de hotel tot het op scheppen van stront op de naar boerderij door en van het organiseren uit van in een kinderfeestje in een pretpark tot uit het in helpen van bejaarden in uit een met verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen het eeuwige van roem met op tv de Tik 'm aan Award. Afl.: op tv Compilatie. Presentatie: op tv Sander Lantinga, Rámon op Verkoeijen.

Tik het 'm aan ouwe! Sander tijdens Lantinga tijdens en Rámon Verkoeijen storten uit zich deze zomer vol door in uit de vakantiebaantjes. Ze tijdens knappen overal kutklussen door op: van het naar verzorgen van een zakenlunch in een van groot hotel op tv tot het scheppen van op tv op stront op de boerderij een en van van het organiseren van een kinderfeestje op tv in een pretpark tot op het helpen het van de bejaarden in een verzorgingstehuis. De van beste op tv zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met op tv met de Tik 'm aan Award. Afl.: met Lloret naar de Mar. Presentatie: een Sander Lantinga, Rámon in Verkoeijen.

Tik in 'm aan ouwe! Sander door Lantinga en uit Rámon Verkoeijen storten zich een deze zomer vol van in tijdens de vakantiebaantjes. Ze met knappen overal kutklussen van op: van het verzorgen van een van zakenlunch de in een een groot hotel tot het tijdens scheppen van stront met op de boerderij door en van van het organiseren van een naar kinderfeestje in uit een pretpark tot op tv het helpen van bejaarden in een de verzorgingstehuis. door De beste zomerse werkplekken krijgen door eeuwige roem van met de Tik door 'm aan Award. een Afl.: De met Amsterdamse markt. door Presentatie: Sander Lantinga, door Rámon Verkoeijen.

Tik uit 'm aan uit ouwe! Sander Lantinga en Rámon de Verkoeijen storten door zich deze zomer de vol in de een vakantiebaantjes. Ze van knappen overal kutklussen op: door van het verzorgen van de een zakenlunch in een een groot uit hotel tot het scheppen met van in stront op de boerderij op en van het organiseren met van een kinderfeestje door in een pretpark tot tijdens het helpen van uit bejaarden in een naar verzorgingstehuis. met De beste zomerse werkplekken krijgen door eeuwige de roem met de Tik de 'm naar aan Award. Afl.: Hotel. Presentatie: op Sander Lantinga, met Rámon Verkoeijen.

Tik naar 'm aan op tv ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen door met storten zich deze zomer vol met in de vakantiebaantjes. Ze uit knappen overal kutklussen tijdens door op: van het verzorgen tijdens van een zakenlunch met in een groot hotel een tot uit het scheppen van stront op op de boerderij een en van het de organiseren van op tv een kinderfeestje in tijdens een pretpark tot het helpen de van bejaarden in een op tv verzorgingstehuis. op tv De beste zomerse naar werkplekken krijgen de eeuwige roem met op tv de Tik 'm aan Award. tijdens Afl.: op tv Boerderij. Presentatie: Sander in Lantinga, Rámon Verkoeijen.

april 2019
09-05-2013 21:35

Hans Westerveld (Cambodja) (do 9 mei 2013

De klusjesmannen - Hans Westerveld (Cambodja)  (do 9 mei 2013

21:35),Hans Westerveld is een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd procent afgekeurd door zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), die hij begin jaren '90 opliep tijdens een missie in Cambodja.

02-05-2013 21:35

Lars Filippo (Bosnië) (do 2 mei 2013

De klusjesmannen - Lars Filippo (Bosnië)  (do 2 mei 2013

21:35),Lars Filippo is tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. Maar midden jaren '90 ging hij als een jonge militair op twee tours naar Bosnië. Niets bereidde hem erop voor wat hij in Bosnië te zien kreeg.

26-08-2012 19:28

Compilatie - Hobby's

De klusjesmannen - Compilatie - Hobby's

Een compilatie van De Klusjesmannen waarin zij vol overgave duiken in de meest grappige, leuke en bizarre hobby's van Nederland!

19-08-2012 20:49

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De klusjesmannen - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De Klusjesmannen zoeken het hogerop in het vliegtuigspotten. En ze draaien mee met de Utrechtse strandwachters op Texel!

12-08-2012 19:25

LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De klusjesmannen - LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens het Live Action Role Playing kunnen ze eindelijk hun fantasie de vrije loop laten gaan! Weer terug in de realiteit zoeken ze het hogerop in de wereld van het vliegtuigspotten.

05-08-2012 19:25

Scouting/Dammen - Hobby's

De klusjesmannen - Scouting/Dammen - Hobby's

Houthakkersblousen en insignes gereed; want De Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten de natuur even voor gezien en laten de hersenen kraken voor een lekker potje dammen.

29-07-2012 19:25

Country&Western/Vissen - Hobby's

De klusjesmannen - Country&Western/Vissen - Hobby's

De Klusjesmannen gaan op dansles en laten, gekleed in country en western-stijl, hun beste line-dancemoves zien. Om daarna volledig tot rust te komen verdiepen ze zich in de ultieme mannenhobby; vissen.

22-07-2012 19:25

Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

De klusjesmannen - Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

Who let the dogs out? De Klusjesmannen doen mee aan een heuse hondenshow! Niet zijzelf, maar hun ‘geleende’ hond dus. Nog meer handen uit de mouwen, want ze gaan ook een lekker potje modeltekenen!

15-07-2012 19:25

Goochelen/Star Wars - Hobby's

De klusjesmannen - Goochelen/Star Wars - Hobby's

De Klusjesmannen duiken in de magische wereld van het goochelen en de Star Wars verzamelaars. Een doorzaag-act en een fantasievolle fotosessie met prinses Leila wisselen elkaar naadloos af.

08-07-2012 19:25

Car tunen + bloemschikken

De klusjesmannen - Car tunen + bloemschikken

Hoe maak je van een truttig dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen leren het van een stel Urker jongens die kunnen 'car tunen' als de beste.

04-09-2011 21:20

Compilatie

De klusjesmannen - Compilatie

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

14-08-2011 21:15

Lloret de Mar

De klusjesmannen - Lloret de Mar

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

07-08-2011 20:00

De Amsterdamse markt

De klusjesmannen - De Amsterdamse markt

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

31-07-2011 21:10

Hotel

De klusjesmannen - Hotel

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

24-07-2011 21:15

Boerderij

De klusjesmannen - Boerderij

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De klusjesmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De klusjesmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De klusjesmannen bij De klusjesmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De klusjesmannen. Heb je een uitzending van De klusjesmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De klusjesmannen gemist

Tik 'm aan ouwe: de klusjesmannen! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer in De Klusjesmannen vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en van het organiseren van een kinderfeestje in een pretpark tot het helpen van bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met de Tik 'm aan Award. Presentatie: Sander Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Uitzending gemist van De klusjesmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De klusjesmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord