Programma gemist?

21:35),Hans door Westerveld is een 61-jarige op tv ex-marinier. Hij is honderd van uit procent afgekeurd door zijn posttraumatische door stressstoornis de (PTSS), die hij begin jaren tijdens '90 opliep tijdens in een missie naar in Cambodja.

21:35),Lars Filippo een is tegenwoordig een tamelijk het succesvol dj. door Maar naar midden jaren '90 ging naar hij als een jonge het militair op twee tours van naar Bosnië. naar Niets met bereidde hem erop voor wat met hij tijdens in Bosnië te zien door kreeg.

Een het compilatie van tijdens De Klusjesmannen waarin naar zij vol overgave duiken in met de meest grappige, leuke van en bizarre het hobby's van door Nederland!

De tijdens Klusjesmannen zoeken het hogerop in uit het vliegtuigspotten. En een ze het draaien mee met de de Utrechtse de strandwachters op Texel!

De Klusjesmannen gaan op LARP-en! met Tijdens het Live Action op tv Role Playing kunnen ze met met eindelijk hun fantasie de vrije loop op laten gaan! uit Weer terug in de op tijdens realiteit zoeken ze in het hogerop in tijdens de wereld van het naar vliegtuigspotten.

Houthakkersblousen de en insignes gereed; tijdens want De Klusjesmannen het worden heuse uit padvinders! Ze laten de natuur op tv even voor op tv gezien en laten de hersenen in tijdens kraken voor een lekker potje de dammen.

De met Klusjesmannen gaan op dansles met en een laten, gekleed in met country en western-stijl, hun beste tijdens line-dancemoves uit zien. Om daarna volledig tot rust op tv te komen uit verdiepen ze zich in in de ultieme mannenhobby; door van vissen.

Who let naar the dogs naar out? De Klusjesmannen de doen mee aan in een heuse hondenshow! Niet zijzelf, van maar op hun ‘geleende’ hond dus. de Nog meer handen het uit de met mouwen, want ze gaan ook een het een lekker potje op tv modeltekenen!

De naar Klusjesmannen duiken in de magische uit wereld in van het goochelen uit en de Star van Wars verzamelaars. Een doorzaag-act en op een fantasievolle een fotosessie met prinses Leila van wisselen elkaar op naadloos het af.

Hoe maak je naar in van een truttig dameswagentje uit een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen een uit leren het van een uit stel Urker jongens die op kunnen 'car een tunen' als een de beste.

Tik 'm aan tijdens ouwe! de Sander Lantinga en in Rámon Verkoeijen op tv storten zich deze zomer vol in in met de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen tijdens het op: van het verzorgen tijdens van een zakenlunch in in een groot hotel tot op het scheppen van naar stront op van de boerderij en in van het een organiseren van een kinderfeestje in op tv naar een pretpark tot het helpen uit van bejaarden van in een verzorgingstehuis. De van beste zomerse werkplekken door krijgen eeuwige roem op tv met de door Tik 'm aan Award. Afl.: het Compilatie. met Presentatie: Sander op tv Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Tik uit 'm aan ouwe! Sander uit Lantinga en in Rámon Verkoeijen storten naar zich deze in zomer vol in het de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen het op: een van het naar verzorgen van een zakenlunch in door een groot hotel tot van op tv het scheppen van tijdens stront op de boerderij en uit van op tv het organiseren van van een kinderfeestje in een van pretpark tot door het helpen van bejaarden in een op tv verzorgingstehuis. De beste uit zomerse werkplekken de krijgen eeuwige roem uit met de Tik in 'm aan op Award. Afl.: van Lloret de Mar. Presentatie: Sander de Lantinga, Rámon met Verkoeijen.

Tik een 'm aan in ouwe! Sander Lantinga en uit Rámon Verkoeijen storten zich deze naar zomer vol van in de de vakantiebaantjes. Ze knappen met overal kutklussen op: van van het verzorgen van een tijdens zakenlunch in een uit groot hotel tot met het scheppen van in stront op in de boerderij in en van naar het organiseren van uit een kinderfeestje in een een pretpark tot op het helpen van bejaarden in van een verzorgingstehuis. in De beste zomerse tijdens werkplekken krijgen eeuwige roem met op tv de Tik een 'm aan Award. Afl.: van De door Amsterdamse markt. een Presentatie: Sander Lantinga, uit Rámon Verkoeijen.

Tik uit 'm aan naar ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen het storten zich deze de zomer het vol in de vakantiebaantjes. de Ze knappen overal in kutklussen op: op tv van het tijdens verzorgen van een zakenlunch in uit een groot hotel tot de tijdens het scheppen van stront op tv op de boerderij en van de de het organiseren van een in kinderfeestje in een naar pretpark tot een het helpen van bejaarden in in een naar verzorgingstehuis. De beste in zomerse werkplekken krijgen naar eeuwige roem met de Tik door 'm de aan Award. Afl.: Hotel. Presentatie: Sander het Lantinga, Rámon tijdens Verkoeijen.

Tik 'm aan naar ouwe! in Sander Lantinga uit en Rámon Verkoeijen op storten zich deze zomer de vol in met de vakantiebaantjes. Ze knappen het overal kutklussen op: naar van het verzorgen van een op tv zakenlunch door in een groot uit hotel tot naar het scheppen van stront een op de tijdens boerderij en van het tijdens organiseren van een naar kinderfeestje in een de pretpark tot het in helpen van bejaarden met in een verzorgingstehuis. De door beste tijdens zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem de met in de Tik 'm aan Award. Afl.: het Boerderij. Presentatie: met Sander Lantinga, Rámon van Verkoeijen.

januari 2019
09-05-2013 21:35

Hans Westerveld (Cambodja) (do 9 mei 2013

De klusjesmannen - Hans Westerveld (Cambodja)  (do 9 mei 2013

21:35),Hans Westerveld is een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd procent afgekeurd door zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), die hij begin jaren '90 opliep tijdens een missie in Cambodja.

02-05-2013 21:35

Lars Filippo (Bosnië) (do 2 mei 2013

De klusjesmannen - Lars Filippo (Bosnië)  (do 2 mei 2013

21:35),Lars Filippo is tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. Maar midden jaren '90 ging hij als een jonge militair op twee tours naar Bosnië. Niets bereidde hem erop voor wat hij in Bosnië te zien kreeg.

26-08-2012 19:28

Compilatie - Hobby's

De klusjesmannen - Compilatie - Hobby's

Een compilatie van De Klusjesmannen waarin zij vol overgave duiken in de meest grappige, leuke en bizarre hobby's van Nederland!

19-08-2012 20:49

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De klusjesmannen - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De Klusjesmannen zoeken het hogerop in het vliegtuigspotten. En ze draaien mee met de Utrechtse strandwachters op Texel!

12-08-2012 19:25

LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De klusjesmannen - LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens het Live Action Role Playing kunnen ze eindelijk hun fantasie de vrije loop laten gaan! Weer terug in de realiteit zoeken ze het hogerop in de wereld van het vliegtuigspotten.

05-08-2012 19:25

Scouting/Dammen - Hobby's

De klusjesmannen - Scouting/Dammen - Hobby's

Houthakkersblousen en insignes gereed; want De Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten de natuur even voor gezien en laten de hersenen kraken voor een lekker potje dammen.

29-07-2012 19:25

Country&Western/Vissen - Hobby's

De klusjesmannen - Country&Western/Vissen - Hobby's

De Klusjesmannen gaan op dansles en laten, gekleed in country en western-stijl, hun beste line-dancemoves zien. Om daarna volledig tot rust te komen verdiepen ze zich in de ultieme mannenhobby; vissen.

22-07-2012 19:25

Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

De klusjesmannen - Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

Who let the dogs out? De Klusjesmannen doen mee aan een heuse hondenshow! Niet zijzelf, maar hun ‘geleende’ hond dus. Nog meer handen uit de mouwen, want ze gaan ook een lekker potje modeltekenen!

15-07-2012 19:25

Goochelen/Star Wars - Hobby's

De klusjesmannen - Goochelen/Star Wars - Hobby's

De Klusjesmannen duiken in de magische wereld van het goochelen en de Star Wars verzamelaars. Een doorzaag-act en een fantasievolle fotosessie met prinses Leila wisselen elkaar naadloos af.

08-07-2012 19:25

Car tunen + bloemschikken

De klusjesmannen - Car tunen + bloemschikken

Hoe maak je van een truttig dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen leren het van een stel Urker jongens die kunnen 'car tunen' als de beste.

04-09-2011 21:20

Compilatie

De klusjesmannen - Compilatie

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

14-08-2011 21:15

Lloret de Mar

De klusjesmannen - Lloret de Mar

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

07-08-2011 20:00

De Amsterdamse markt

De klusjesmannen - De Amsterdamse markt

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

31-07-2011 21:10

Hotel

De klusjesmannen - Hotel

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

24-07-2011 21:15

Boerderij

De klusjesmannen - Boerderij

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De klusjesmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De klusjesmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De klusjesmannen bij De klusjesmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De klusjesmannen. Heb je een uitzending van De klusjesmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De klusjesmannen gemist

Tik 'm aan ouwe: de klusjesmannen! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer in De Klusjesmannen vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en van het organiseren van een kinderfeestje in een pretpark tot het helpen van bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met de Tik 'm aan Award. Presentatie: Sander Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Uitzending gemist van De klusjesmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De klusjesmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord