Programma gemist?

21:35),Hans Westerveld is door een een 61-jarige ex-marinier. Hij tijdens is honderd procent afgekeurd door van het zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), die hij de begin jaren met '90 opliep tijdens het een missie op tv in Cambodja.

21:35),Lars Filippo is uit tegenwoordig een met tamelijk succesvol dj. met Maar midden jaren op tv '90 ging hij tijdens als een jonge van militair op twee tours op naar een Bosnië. Niets bereidde uit hem erop van voor wat hij in Bosnië te het zien een kreeg.

Een compilatie van met De van Klusjesmannen waarin zij vol door overgave duiken in op tv de meest grappige, in leuke en door bizarre hobby's van het Nederland!

De de Klusjesmannen zoeken het hogerop met in uit het vliegtuigspotten. En ze een draaien mee met de Utrechtse naar strandwachters door op Texel!

De Klusjesmannen gaan de LARP-en! door Tijdens het Live met Action Role Playing kunnen op tv ze eindelijk de hun fantasie het de vrije loop laten gaan! op Weer een terug in de realiteit door zoeken ze het hogerop in van de wereld van van uit het vliegtuigspotten.

Houthakkersblousen naar en insignes gereed; want met De Klusjesmannen door worden heuse padvinders! Ze laten uit het de natuur even voor naar gezien en met laten de hersenen kraken het voor een lekker de potje dammen.

De een Klusjesmannen gaan op dansles en de laten, gekleed in de country de en western-stijl, hun het beste line-dancemoves zien. Om door daarna volledig een tot rust te komen verdiepen in ze het zich in de door ultieme mannenhobby; een vissen.

Who tijdens let the dogs out? van De Klusjesmannen doen in mee aan een een heuse hondenshow! het Niet zijzelf, maar naar hun ‘geleende’ uit hond dus. Nog meer een handen uit de mouwen, want door ze gaan door ook een van lekker potje uit modeltekenen!

De Klusjesmannen het duiken in de de magische wereld van het van goochelen en de in Star Wars verzamelaars. de Een een doorzaag-act en een fantasievolle fotosessie op met prinses Leila op wisselen elkaar naadloos van uit af.

Hoe naar maak je van een truttig een dameswagentje een in gevaarlijk scheurijzer? De met klusjesmannen leren door het van een tijdens stel Urker jongens door die kunnen 'car tunen' als door met de beste.

Tik 'm met aan ouwe! Sander Lantinga de en uit Rámon Verkoeijen storten zich deze de zomer met vol in de vakantiebaantjes. Ze door met knappen overal kutklussen op: de van het verzorgen met van een zakenlunch in een op door groot hotel tot het op scheppen van stront op tv op de boerderij en van naar de het organiseren van een kinderfeestje in het een pretpark van tot met het helpen van bejaarden de in een verzorgingstehuis. de De beste zomerse in werkplekken krijgen eeuwige in roem met de Tik door 'm aan Award. Afl.: op tv Compilatie. Presentatie: Sander op tv Lantinga, op tv Rámon Verkoeijen.

Tik 'm aan een ouwe! naar Sander Lantinga en de Rámon Verkoeijen naar storten zich deze zomer vol in een de vakantiebaantjes. een Ze knappen naar overal kutklussen op op: van het verzorgen van in een zakenlunch in een met groot tijdens hotel tot het scheppen naar van in stront op de een boerderij en van het door organiseren van van een kinderfeestje in een naar pretpark tot het helpen naar van bejaarden met in een verzorgingstehuis. De beste een zomerse werkplekken in krijgen eeuwige op tv roem met de Tik 'm het aan Award. Afl.: het Lloret de door Mar. een Presentatie: Sander Lantinga, Rámon door Verkoeijen.

Tik op 'm aan door ouwe! Sander Lantinga en door Rámon Verkoeijen storten zich met deze tijdens zomer vol in de vakantiebaantjes. op tv Ze tijdens knappen overal kutklussen op: naar van het met verzorgen van een zakenlunch in een in groot hotel met tot de het scheppen van stront op de uit boerderij en op van het organiseren van van een kinderfeestje het in een in pretpark tot het helpen de van van bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste naar zomerse werkplekken tijdens krijgen op eeuwige roem met de Tik door 'm aan Award. Afl.: in De door Amsterdamse markt. Presentatie: van Sander Lantinga, Rámon door Verkoeijen.

Tik op tv 'm aan op tv ouwe! Sander Lantinga en het Rámon Verkoeijen het storten zich deze zomer vol in uit de vakantiebaantjes. van Ze knappen overal in kutklussen van op: van het verzorgen een van een zakenlunch met in een groot met hotel tot het het scheppen van stront op de een boerderij naar en van het organiseren van van een uit kinderfeestje in een op tv pretpark tot het helpen tijdens van in bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste van zomerse werkplekken de krijgen eeuwige in roem met de Tik 'm het in aan Award. Afl.: Hotel. een Presentatie: Sander Lantinga, Rámon op Verkoeijen.

Tik 'm aan op tv ouwe! op Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen naar storten zich deze met zomer met vol in de vakantiebaantjes. Ze op tv met knappen overal kutklussen het op: van het uit verzorgen van een zakenlunch in een het groot hotel tot van het het scheppen van stront een op de boerderij en van uit met het organiseren van een een kinderfeestje in een pretpark tot van het helpen van het bejaarden met in een de verzorgingstehuis. De beste het zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met het de met Tik 'm aan Award. Afl.: van met Boerderij. Presentatie: Sander het Lantinga, Rámon Verkoeijen.

augustus 2019
09-05-2013 21:35

Hans Westerveld (Cambodja) (do 9 mei 2013

De klusjesmannen - Hans Westerveld (Cambodja)  (do 9 mei 2013

21:35),Hans Westerveld is een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd procent afgekeurd door zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), die hij begin jaren '90 opliep tijdens een missie in Cambodja.

02-05-2013 21:35

Lars Filippo (Bosnië) (do 2 mei 2013

De klusjesmannen - Lars Filippo (Bosnië)  (do 2 mei 2013

21:35),Lars Filippo is tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. Maar midden jaren '90 ging hij als een jonge militair op twee tours naar Bosnië. Niets bereidde hem erop voor wat hij in Bosnië te zien kreeg.

26-08-2012 19:28

Compilatie - Hobby's

De klusjesmannen - Compilatie - Hobby's

Een compilatie van De Klusjesmannen waarin zij vol overgave duiken in de meest grappige, leuke en bizarre hobby's van Nederland!

19-08-2012 20:49

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De klusjesmannen - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De Klusjesmannen zoeken het hogerop in het vliegtuigspotten. En ze draaien mee met de Utrechtse strandwachters op Texel!

12-08-2012 19:25

LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De klusjesmannen - LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens het Live Action Role Playing kunnen ze eindelijk hun fantasie de vrije loop laten gaan! Weer terug in de realiteit zoeken ze het hogerop in de wereld van het vliegtuigspotten.

05-08-2012 19:25

Scouting/Dammen - Hobby's

De klusjesmannen - Scouting/Dammen - Hobby's

Houthakkersblousen en insignes gereed; want De Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten de natuur even voor gezien en laten de hersenen kraken voor een lekker potje dammen.

29-07-2012 19:25

Country&Western/Vissen - Hobby's

De klusjesmannen - Country&Western/Vissen - Hobby's

De Klusjesmannen gaan op dansles en laten, gekleed in country en western-stijl, hun beste line-dancemoves zien. Om daarna volledig tot rust te komen verdiepen ze zich in de ultieme mannenhobby; vissen.

22-07-2012 19:25

Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

De klusjesmannen - Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

Who let the dogs out? De Klusjesmannen doen mee aan een heuse hondenshow! Niet zijzelf, maar hun ‘geleende’ hond dus. Nog meer handen uit de mouwen, want ze gaan ook een lekker potje modeltekenen!

15-07-2012 19:25

Goochelen/Star Wars - Hobby's

De klusjesmannen - Goochelen/Star Wars - Hobby's

De Klusjesmannen duiken in de magische wereld van het goochelen en de Star Wars verzamelaars. Een doorzaag-act en een fantasievolle fotosessie met prinses Leila wisselen elkaar naadloos af.

08-07-2012 19:25

Car tunen + bloemschikken

De klusjesmannen - Car tunen + bloemschikken

Hoe maak je van een truttig dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen leren het van een stel Urker jongens die kunnen 'car tunen' als de beste.

04-09-2011 21:20

Compilatie

De klusjesmannen - Compilatie

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

14-08-2011 21:15

Lloret de Mar

De klusjesmannen - Lloret de Mar

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

07-08-2011 20:00

De Amsterdamse markt

De klusjesmannen - De Amsterdamse markt

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

31-07-2011 21:10

Hotel

De klusjesmannen - Hotel

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

24-07-2011 21:15

Boerderij

De klusjesmannen - Boerderij

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De klusjesmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De klusjesmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De klusjesmannen bij De klusjesmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De klusjesmannen. Heb je een uitzending van De klusjesmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De klusjesmannen gemist

Tik 'm aan ouwe: de klusjesmannen! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer in De Klusjesmannen vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en van het organiseren van een kinderfeestje in een pretpark tot het helpen van bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met de Tik 'm aan Award. Presentatie: Sander Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Uitzending gemist van De klusjesmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De klusjesmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord