Programma gemist?

21:35),Hans Westerveld op tv is uit een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd de procent tijdens afgekeurd door zijn met posttraumatische stressstoornis een (PTSS), die hij begin het jaren '90 op tv opliep tijdens een missie in het Cambodja.

21:35),Lars Filippo van is op tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. naar Maar op midden jaren '90 ging hij de als door een jonge militair met op twee tours uit naar Bosnië. Niets bereidde hem het erop voor wat hij van uit in Bosnië te van zien kreeg.

Een naar compilatie van De Klusjesmannen op waarin zij vol overgave op tijdens duiken in de meest grappige, op tv leuke en bizarre hobby's in van door Nederland!

De Klusjesmannen van zoeken het hogerop in door het vliegtuigspotten. van En ze naar draaien mee door met de Utrechtse strandwachters de op Texel!

De Klusjesmannen met gaan LARP-en! Tijdens het het Live uit Action Role op Playing kunnen ze met eindelijk hun fantasie naar de vrije loop laten op gaan! Weer terug de in de een realiteit zoeken ze het met hogerop in de van wereld van het op tv vliegtuigspotten.

Houthakkersblousen en insignes van gereed; want De een Klusjesmannen een worden heuse padvinders! Ze laten door de natuur het even voor gezien en met laten de het hersenen kraken uit voor een op lekker potje dammen.

De met Klusjesmannen gaan op dansles op tv en op tv laten, gekleed in country met en western-stijl, van hun beste line-dancemoves zien. Om op daarna volledig van tot rust naar te komen verdiepen ze zich op tv in de van ultieme mannenhobby; tijdens vissen.

Who let the met het dogs out? De Klusjesmannen doen door mee aan een het heuse in hondenshow! Niet zijzelf, maar hun de ‘geleende’ door hond dus. Nog meer handen uit de de mouwen, want tijdens ze gaan ook in een het lekker potje naar modeltekenen!

De Klusjesmannen naar duiken tijdens in de magische wereld van op tv het tijdens goochelen en de Star Wars verzamelaars. in Een doorzaag-act door en van een fantasievolle fotosessie met prinses Leila van wisselen elkaar naadloos naar een af.

Hoe het maak je van een een truttig de dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? op De klusjesmannen leren het op van op een stel Urker jongens die kunnen naar 'car de tunen' als de uit beste.

Tik 'm een aan een ouwe! Sander Lantinga en Rámon tijdens Verkoeijen storten met zich deze zomer vol in op de vakantiebaantjes. op Ze knappen overal kutklussen met op: van een het verzorgen van uit een zakenlunch in een naar van groot hotel tot het het scheppen van stront op de tijdens boerderij op tv en van het organiseren van uit het een kinderfeestje in de een pretpark tot het helpen de van bejaarden uit in een van verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen van eeuwige roem op tv met op tv de Tik 'm aan in Award. Afl.: Compilatie. het Presentatie: Sander met Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Tik 'm aan in ouwe! Sander uit Lantinga op tv en Rámon Verkoeijen storten zich deze in door zomer vol in de door vakantiebaantjes. Ze knappen overal de kutklussen op: op tv van het naar verzorgen van een zakenlunch in het een groot hotel tot de het van scheppen van stront op de tijdens met boerderij en van het met organiseren van een kinderfeestje in het een van pretpark tot het helpen tijdens van bejaarden in een tijdens verzorgingstehuis. De een beste zomerse werkplekken de krijgen eeuwige roem met een de Tik 'm uit aan Award. Afl.: de Lloret de Mar. van Presentatie: door Sander Lantinga, de Rámon Verkoeijen.

Tik 'm aan in ouwe! door Sander Lantinga en met Rámon Verkoeijen storten op zich deze door zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze door uit knappen overal kutklussen op: van de het door verzorgen van een zakenlunch in op een groot naar hotel tot het scheppen op van stront op de de boerderij en van met het organiseren het van op tv een kinderfeestje in een pretpark tot op naar het helpen van bejaarden in in een verzorgingstehuis. het De beste zomerse werkplekken door krijgen eeuwige roem tijdens met de Tik tijdens 'm door aan Award. Afl.: De Amsterdamse uit markt. op tv Presentatie: Sander Lantinga, Rámon het Verkoeijen.

Tik het 'm aan in ouwe! Sander Lantinga de en Rámon Verkoeijen storten zich op tv deze zomer vol van in het de vakantiebaantjes. Ze knappen tijdens overal kutklussen op: op tv van het verzorgen door van een zakenlunch in door een groot hotel tot door het scheppen van op naar stront op de boerderij en van een het organiseren van tijdens een kinderfeestje in een een pretpark tot een het op tv helpen van bejaarden in het een verzorgingstehuis. De uit beste zomerse werkplekken krijgen door tijdens eeuwige roem met de Tik de 'm aan Award. naar Afl.: Hotel. Presentatie: de Sander Lantinga, het Rámon Verkoeijen.

Tik 'm tijdens aan ouwe! Sander Lantinga naar en van Rámon Verkoeijen de storten zich deze zomer vol op tv in de vakantiebaantjes. Ze op knappen van overal kutklussen op tv op: van het door verzorgen van een door zakenlunch in een groot hotel tot naar het op scheppen van stront door op de boerderij en van op tv het met organiseren van een kinderfeestje in van een pretpark het tot het helpen van de bejaarden in een met verzorgingstehuis. De beste in zomerse op werkplekken krijgen op tv eeuwige roem met de Tik een 'm aan de Award. Afl.: Boerderij. van Presentatie: Sander Lantinga, Rámon in Verkoeijen.

maart 2021
09-05-2013 21:35

Hans Westerveld (Cambodja) (do 9 mei 2013

De klusjesmannen - Hans Westerveld (Cambodja)  (do 9 mei 2013

21:35),Hans Westerveld is een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd procent afgekeurd door zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), die hij begin jaren '90 opliep tijdens een missie in Cambodja.

02-05-2013 21:35

Lars Filippo (Bosnië) (do 2 mei 2013

De klusjesmannen - Lars Filippo (Bosnië)  (do 2 mei 2013

21:35),Lars Filippo is tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. Maar midden jaren '90 ging hij als een jonge militair op twee tours naar Bosnië. Niets bereidde hem erop voor wat hij in Bosnië te zien kreeg.

26-08-2012 19:28

Compilatie - Hobby's

De klusjesmannen - Compilatie - Hobby's

Een compilatie van De Klusjesmannen waarin zij vol overgave duiken in de meest grappige, leuke en bizarre hobby's van Nederland!

19-08-2012 20:49

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De klusjesmannen - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De Klusjesmannen zoeken het hogerop in het vliegtuigspotten. En ze draaien mee met de Utrechtse strandwachters op Texel!

12-08-2012 19:25

LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De klusjesmannen - LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens het Live Action Role Playing kunnen ze eindelijk hun fantasie de vrije loop laten gaan! Weer terug in de realiteit zoeken ze het hogerop in de wereld van het vliegtuigspotten.

05-08-2012 19:25

Scouting/Dammen - Hobby's

De klusjesmannen - Scouting/Dammen - Hobby's

Houthakkersblousen en insignes gereed; want De Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten de natuur even voor gezien en laten de hersenen kraken voor een lekker potje dammen.

29-07-2012 19:25

Country&Western/Vissen - Hobby's

De klusjesmannen - Country&Western/Vissen - Hobby's

De Klusjesmannen gaan op dansles en laten, gekleed in country en western-stijl, hun beste line-dancemoves zien. Om daarna volledig tot rust te komen verdiepen ze zich in de ultieme mannenhobby; vissen.

22-07-2012 19:25

Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

De klusjesmannen - Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

Who let the dogs out? De Klusjesmannen doen mee aan een heuse hondenshow! Niet zijzelf, maar hun ‘geleende’ hond dus. Nog meer handen uit de mouwen, want ze gaan ook een lekker potje modeltekenen!

15-07-2012 19:25

Goochelen/Star Wars - Hobby's

De klusjesmannen - Goochelen/Star Wars - Hobby's

De Klusjesmannen duiken in de magische wereld van het goochelen en de Star Wars verzamelaars. Een doorzaag-act en een fantasievolle fotosessie met prinses Leila wisselen elkaar naadloos af.

08-07-2012 19:25

Car tunen + bloemschikken

De klusjesmannen - Car tunen + bloemschikken

Hoe maak je van een truttig dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen leren het van een stel Urker jongens die kunnen 'car tunen' als de beste.

04-09-2011 21:20

Compilatie

De klusjesmannen - Compilatie

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

14-08-2011 21:15

Lloret de Mar

De klusjesmannen - Lloret de Mar

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

07-08-2011 20:00

De Amsterdamse markt

De klusjesmannen - De Amsterdamse markt

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

31-07-2011 21:10

Hotel

De klusjesmannen - Hotel

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

24-07-2011 21:15

Boerderij

De klusjesmannen - Boerderij

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De klusjesmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De klusjesmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De klusjesmannen bij De klusjesmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De klusjesmannen. Heb je een uitzending van De klusjesmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De klusjesmannen gemist

Tik 'm aan ouwe: de klusjesmannen! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer in De Klusjesmannen vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en van het organiseren van een kinderfeestje in een pretpark tot het helpen van bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met de Tik 'm aan Award. Presentatie: Sander Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Uitzending gemist van De klusjesmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De klusjesmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!