Programma gemist?

21:35),Hans uit Westerveld is op een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd het procent het afgekeurd door zijn van posttraumatische stressstoornis (PTSS), door die hij begin jaren naar '90 opliep tijdens een op missie in in Cambodja.

21:35),Lars Filippo is tijdens naar tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. in Maar midden jaren op tv '90 het ging hij als een jonge militair het op twee het tours naar van Bosnië. Niets bereidde hem naar erop met voor wat hij in Bosnië te de zien een kreeg.

Een compilatie van tijdens De Klusjesmannen waarin door op zij vol overgave duiken in op tv de meest grappige, leuke naar en de bizarre hobby's van met Nederland!

De Klusjesmannen zoeken een met het hogerop in het vliegtuigspotten. op tv En ze draaien naar mee van met de Utrechtse een strandwachters op Texel!

De Klusjesmannen gaan naar LARP-en! naar Tijdens het uit Live Action Role naar Playing kunnen ze eindelijk hun fantasie naar de vrije op tv loop het laten gaan! Weer terug in de op realiteit door zoeken ze het hogerop in tijdens de wereld tijdens van van het vliegtuigspotten.

Houthakkersblousen en insignes door gereed; want De door Klusjesmannen worden de heuse padvinders! Ze op laten de op natuur even voor gezien en tijdens laten de door hersenen kraken voor een met lekker op tv potje dammen.

De naar Klusjesmannen gaan op in dansles en laten, gekleed in op tv country en de western-stijl, hun beste van line-dancemoves van zien. Om daarna volledig uit tot rust de te komen verdiepen ze op zich in op de ultieme mannenhobby; door vissen.

Who van let the dogs op tv out? De Klusjesmannen doen mee tijdens aan een met heuse hondenshow! Niet zijzelf, op tv maar hun naar ‘geleende’ hond dus. Nog het meer handen in uit de mouwen, op want ze gaan ook het een in lekker potje op modeltekenen!

De op tv Klusjesmannen duiken in de magische op wereld van het op tv goochelen en op de Star Wars verzamelaars. op tv Een doorzaag-act en een een fantasievolle naar fotosessie door met prinses Leila wisselen elkaar naadloos de op tv af.

Hoe maak je van het van een truttig het dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen door uit leren het van een stel door Urker jongens het die kunnen 'car tunen' als op tv de de beste.

Tik 'm aan op uit ouwe! Sander Lantinga en met Rámon Verkoeijen storten zich deze van zomer het vol in de vakantiebaantjes. Ze op knappen het overal kutklussen op: een van het verzorgen tijdens van een in zakenlunch in een tijdens groot hotel tot het scheppen van het stront op de op boerderij en van door het organiseren met van een kinderfeestje in een een met pretpark tot naar het helpen van bejaarden de in een verzorgingstehuis. de De beste zomerse werkplekken op tv krijgen eeuwige op tv roem met de Tik 'm met aan in Award. Afl.: Compilatie. Presentatie: de Sander naar Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Tik van 'm aan op ouwe! Sander Lantinga en Rámon naar Verkoeijen storten zich deze van zomer vol in van de in vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen van op: van naar het verzorgen van op tv een zakenlunch tijdens in een groot de hotel tot het scheppen op van stront op een de boerderij en van naar het organiseren van het een kinderfeestje in tijdens een pretpark tot uit het met helpen van bejaarden in uit een verzorgingstehuis. op De beste zomerse een werkplekken krijgen eeuwige op tv roem met de Tik op 'm aan Award. Afl.: naar Lloret in de Mar. Presentatie: Sander met Lantinga, Rámon tijdens Verkoeijen.

Tik 'm aan tijdens ouwe! Sander Lantinga het en Rámon Verkoeijen van storten zich tijdens deze zomer vol door in de vakantiebaantjes. Ze naar knappen overal kutklussen door op: van het het verzorgen van op een op tv zakenlunch in een van groot hotel tot op tv het scheppen van stront van op de boerderij en op van het organiseren van met een kinderfeestje met in een pretpark van tot naar het helpen van bejaarden in een met verzorgingstehuis. De van beste zomerse het werkplekken krijgen eeuwige door roem met de Tik in 'm in aan Award. Afl.: De Amsterdamse tijdens markt. Presentatie: Sander uit Lantinga, Rámon op tv Verkoeijen.

Tik van 'm aan ouwe! Sander van Lantinga en Rámon op Verkoeijen op tv storten zich deze zomer vol van in de vakantiebaantjes. op Ze knappen overal kutklussen op tv op: van op tv het verzorgen op tv van een uit zakenlunch in een groot hotel tot op het scheppen van door uit stront op de boerderij en van tijdens het organiseren van uit uit een kinderfeestje in een op pretpark tot door het helpen van bejaarden op tv in een op verzorgingstehuis. De beste zomerse naar werkplekken krijgen op tv eeuwige roem met de met Tik 'm aan van Award. Afl.: Hotel. in Presentatie: Sander Lantinga, uit Rámon Verkoeijen.

Tik naar 'm aan het ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen op tv storten zich deze naar naar zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze de knappen overal uit kutklussen op: van door het verzorgen op tv van een zakenlunch naar in een groot hotel door tot het scheppen van de stront van op de boerderij en van uit in het organiseren van een kinderfeestje in tijdens een pretpark tot met het helpen van het bejaarden in het een op verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen op eeuwige in roem met met de Tik 'm aan Award. Afl.: op Boerderij. Presentatie: de Sander Lantinga, een Rámon Verkoeijen.

december 2021
09-05-2013 21:35

Hans Westerveld (Cambodja) (do 9 mei 2013

De klusjesmannen - Hans Westerveld (Cambodja)  (do 9 mei 2013

21:35),Hans Westerveld is een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd procent afgekeurd door zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), die hij begin jaren '90 opliep tijdens een missie in Cambodja.

02-05-2013 21:35

Lars Filippo (Bosnië) (do 2 mei 2013

De klusjesmannen - Lars Filippo (Bosnië)  (do 2 mei 2013

21:35),Lars Filippo is tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. Maar midden jaren '90 ging hij als een jonge militair op twee tours naar Bosnië. Niets bereidde hem erop voor wat hij in Bosnië te zien kreeg.

26-08-2012 19:28

Compilatie - Hobby's

De klusjesmannen - Compilatie - Hobby's

Een compilatie van De Klusjesmannen waarin zij vol overgave duiken in de meest grappige, leuke en bizarre hobby's van Nederland!

19-08-2012 20:49

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De klusjesmannen - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De Klusjesmannen zoeken het hogerop in het vliegtuigspotten. En ze draaien mee met de Utrechtse strandwachters op Texel!

12-08-2012 19:25

LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De klusjesmannen - LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens het Live Action Role Playing kunnen ze eindelijk hun fantasie de vrije loop laten gaan! Weer terug in de realiteit zoeken ze het hogerop in de wereld van het vliegtuigspotten.

05-08-2012 19:25

Scouting/Dammen - Hobby's

De klusjesmannen - Scouting/Dammen - Hobby's

Houthakkersblousen en insignes gereed; want De Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten de natuur even voor gezien en laten de hersenen kraken voor een lekker potje dammen.

29-07-2012 19:25

Country&Western/Vissen - Hobby's

De klusjesmannen - Country&Western/Vissen - Hobby's

De Klusjesmannen gaan op dansles en laten, gekleed in country en western-stijl, hun beste line-dancemoves zien. Om daarna volledig tot rust te komen verdiepen ze zich in de ultieme mannenhobby; vissen.

22-07-2012 19:25

Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

De klusjesmannen - Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

Who let the dogs out? De Klusjesmannen doen mee aan een heuse hondenshow! Niet zijzelf, maar hun ‘geleende’ hond dus. Nog meer handen uit de mouwen, want ze gaan ook een lekker potje modeltekenen!

15-07-2012 19:25

Goochelen/Star Wars - Hobby's

De klusjesmannen - Goochelen/Star Wars - Hobby's

De Klusjesmannen duiken in de magische wereld van het goochelen en de Star Wars verzamelaars. Een doorzaag-act en een fantasievolle fotosessie met prinses Leila wisselen elkaar naadloos af.

08-07-2012 19:25

Car tunen + bloemschikken

De klusjesmannen - Car tunen + bloemschikken

Hoe maak je van een truttig dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen leren het van een stel Urker jongens die kunnen 'car tunen' als de beste.

04-09-2011 21:20

Compilatie

De klusjesmannen - Compilatie

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

14-08-2011 21:15

Lloret de Mar

De klusjesmannen - Lloret de Mar

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

07-08-2011 20:00

De Amsterdamse markt

De klusjesmannen - De Amsterdamse markt

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

31-07-2011 21:10

Hotel

De klusjesmannen - Hotel

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

24-07-2011 21:15

Boerderij

De klusjesmannen - Boerderij

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De klusjesmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De klusjesmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De klusjesmannen bij De klusjesmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De klusjesmannen. Heb je een uitzending van De klusjesmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De klusjesmannen gemist

Tik 'm aan ouwe: de klusjesmannen! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer in De Klusjesmannen vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en van het organiseren van een kinderfeestje in een pretpark tot het helpen van bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met de Tik 'm aan Award. Presentatie: Sander Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Uitzending gemist van De klusjesmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De klusjesmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!