Programma gemist?

21:35),Hans met Westerveld is een door 61-jarige ex-marinier. Hij in is honderd procent afgekeurd door door zijn uit posttraumatische stressstoornis (PTSS), die hij de naar begin jaren '90 door opliep tijdens een missie in op Cambodja.

21:35),Lars op tv Filippo is tegenwoordig met een tamelijk succesvol dj. met Maar midden jaren '90 van op ging hij als een jonge uit militair in op twee tours naar het Bosnië. Niets bereidde hem de erop voor wat het hij een in Bosnië te zien tijdens kreeg.

Een de compilatie van op De Klusjesmannen waarin zij vol overgave een duiken in tijdens de meest het grappige, leuke en bizarre van hobby's van op Nederland!

De Klusjesmannen zoeken de het het hogerop in het vliegtuigspotten. tijdens En ze door draaien mee naar met de Utrechtse in strandwachters op Texel!

De door Klusjesmannen gaan LARP-en! tijdens Tijdens het Live Action Role door Playing kunnen in ze de eindelijk hun fantasie de vrije loop van laten gaan! Weer van terug uit in de met realiteit zoeken ze het hogerop in het uit de wereld van het de vliegtuigspotten.

Houthakkersblousen en een insignes op tv gereed; want De op tv Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten uit de natuur even van voor gezien met en laten met de hersenen op kraken voor een een lekker potje dammen.

De Klusjesmannen op gaan op op dansles en laten, gekleed in naar country een en western-stijl, hun beste op line-dancemoves zien. Om uit daarna volledig tot de rust te komen verdiepen het ze zich in in de ultieme mannenhobby; tijdens naar vissen.

Who let the van dogs out? De op Klusjesmannen door doen mee aan naar een heuse hondenshow! Niet naar zijzelf, maar hun in ‘geleende’ hond dus. Nog uit meer handen de uit de mouwen, naar want ze tijdens gaan ook een in lekker potje door modeltekenen!

De naar Klusjesmannen duiken naar in de magische wereld door van het goochelen tijdens en de Star Wars verzamelaars. op tv Een een doorzaag-act en een in fantasievolle fotosessie in met prinses Leila wisselen elkaar met naadloos op af.

Hoe maak met je van een een truttig het dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen tijdens leren het een van een stel Urker uit jongens die kunnen tijdens 'car de tunen' als de de beste.

Tik 'm aan tijdens ouwe! Sander Lantinga op tv en Rámon Verkoeijen in storten met zich deze zomer vol op in de vakantiebaantjes. op Ze knappen overal uit kutklussen op: naar van het verzorgen van een naar door zakenlunch in een groot hotel uit tot het scheppen van door stront op de een boerderij een en van tijdens het organiseren van een naar kinderfeestje in een pretpark op tv tot het helpen tijdens van naar bejaarden in een verzorgingstehuis. De het beste zomerse naar werkplekken krijgen op tv eeuwige roem met op de Tik 'm aan Award. een Afl.: Compilatie. in Presentatie: Sander Lantinga, Rámon naar Verkoeijen.

Tik 'm aan het ouwe! Sander het Lantinga en Rámon Verkoeijen naar uit storten zich deze zomer met vol in de de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen naar op: met van het verzorgen van een op zakenlunch in door een groot met hotel tot het scheppen van het stront op de door naar boerderij en van het organiseren op tv van een kinderfeestje in het tijdens een pretpark tot het helpen met van bejaarden in tijdens een verzorgingstehuis. De beste met zomerse werkplekken op krijgen eeuwige roem met door de met Tik 'm aan Award. in Afl.: Lloret van de Mar. Presentatie: Sander Lantinga, uit Rámon met Verkoeijen.

Tik het 'm aan ouwe! op tv Sander Lantinga en Rámon het Verkoeijen storten tijdens zich deze zomer vol in door van de vakantiebaantjes. Ze naar knappen overal kutklussen op: op tv van het verzorgen van uit een zakenlunch in een door groot hotel met tot het scheppen van door door stront op de boerderij door en van het van organiseren van een op kinderfeestje in een pretpark tot op tijdens het helpen van bejaarden in uit een verzorgingstehuis. een De beste zomerse werkplekken krijgen een van eeuwige roem met de Tik 'm op aan Award. Afl.: op De Amsterdamse het markt. uit Presentatie: Sander Lantinga, Rámon op tv Verkoeijen.

Tik 'm de aan ouwe! Sander uit Lantinga van en Rámon Verkoeijen storten zich deze de zomer vol van in op de vakantiebaantjes. Ze in knappen overal kutklussen door op: van het verzorgen met van een zakenlunch in van een groot hotel tijdens tot het scheppen van uit stront op tv op de tijdens boerderij en van het organiseren van het een kinderfeestje een in een een pretpark tot het helpen van het met bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste op zomerse door werkplekken krijgen eeuwige roem met uit de Tik 'm door aan Award. Afl.: uit Hotel. Presentatie: Sander naar Lantinga, Rámon op Verkoeijen.

Tik door 'm aan ouwe! door Sander Lantinga en Rámon op tv Verkoeijen storten zich deze naar op zomer vol in de met vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen uit op: van het van verzorgen van van een zakenlunch in van een groot de hotel tot het op tv scheppen van stront op de met boerderij en van de het organiseren de van een kinderfeestje in op een naar pretpark tot uit het helpen van bejaarden een in een van verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken in krijgen eeuwige roem met van de Tik op 'm aan naar Award. Afl.: Boerderij. Presentatie: Sander door in Lantinga, Rámon Verkoeijen.

mei 2020
09-05-2013 21:35

Hans Westerveld (Cambodja) (do 9 mei 2013

De klusjesmannen - Hans Westerveld (Cambodja)  (do 9 mei 2013

21:35),Hans Westerveld is een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd procent afgekeurd door zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), die hij begin jaren '90 opliep tijdens een missie in Cambodja.

02-05-2013 21:35

Lars Filippo (Bosnië) (do 2 mei 2013

De klusjesmannen - Lars Filippo (Bosnië)  (do 2 mei 2013

21:35),Lars Filippo is tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. Maar midden jaren '90 ging hij als een jonge militair op twee tours naar Bosnië. Niets bereidde hem erop voor wat hij in Bosnië te zien kreeg.

26-08-2012 19:28

Compilatie - Hobby's

De klusjesmannen - Compilatie - Hobby's

Een compilatie van De Klusjesmannen waarin zij vol overgave duiken in de meest grappige, leuke en bizarre hobby's van Nederland!

19-08-2012 20:49

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De klusjesmannen - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De Klusjesmannen zoeken het hogerop in het vliegtuigspotten. En ze draaien mee met de Utrechtse strandwachters op Texel!

12-08-2012 19:25

LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De klusjesmannen - LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens het Live Action Role Playing kunnen ze eindelijk hun fantasie de vrije loop laten gaan! Weer terug in de realiteit zoeken ze het hogerop in de wereld van het vliegtuigspotten.

05-08-2012 19:25

Scouting/Dammen - Hobby's

De klusjesmannen - Scouting/Dammen - Hobby's

Houthakkersblousen en insignes gereed; want De Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten de natuur even voor gezien en laten de hersenen kraken voor een lekker potje dammen.

29-07-2012 19:25

Country&Western/Vissen - Hobby's

De klusjesmannen - Country&Western/Vissen - Hobby's

De Klusjesmannen gaan op dansles en laten, gekleed in country en western-stijl, hun beste line-dancemoves zien. Om daarna volledig tot rust te komen verdiepen ze zich in de ultieme mannenhobby; vissen.

22-07-2012 19:25

Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

De klusjesmannen - Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

Who let the dogs out? De Klusjesmannen doen mee aan een heuse hondenshow! Niet zijzelf, maar hun ‘geleende’ hond dus. Nog meer handen uit de mouwen, want ze gaan ook een lekker potje modeltekenen!

15-07-2012 19:25

Goochelen/Star Wars - Hobby's

De klusjesmannen - Goochelen/Star Wars - Hobby's

De Klusjesmannen duiken in de magische wereld van het goochelen en de Star Wars verzamelaars. Een doorzaag-act en een fantasievolle fotosessie met prinses Leila wisselen elkaar naadloos af.

08-07-2012 19:25

Car tunen + bloemschikken

De klusjesmannen - Car tunen + bloemschikken

Hoe maak je van een truttig dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen leren het van een stel Urker jongens die kunnen 'car tunen' als de beste.

04-09-2011 21:20

Compilatie

De klusjesmannen - Compilatie

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

14-08-2011 21:15

Lloret de Mar

De klusjesmannen - Lloret de Mar

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

07-08-2011 20:00

De Amsterdamse markt

De klusjesmannen - De Amsterdamse markt

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

31-07-2011 21:10

Hotel

De klusjesmannen - Hotel

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

24-07-2011 21:15

Boerderij

De klusjesmannen - Boerderij

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De klusjesmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De klusjesmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De klusjesmannen bij De klusjesmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De klusjesmannen. Heb je een uitzending van De klusjesmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De klusjesmannen gemist

Tik 'm aan ouwe: de klusjesmannen! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer in De Klusjesmannen vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en van het organiseren van een kinderfeestje in een pretpark tot het helpen van bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met de Tik 'm aan Award. Presentatie: Sander Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Uitzending gemist van De klusjesmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De klusjesmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!