Programma gemist?

21:35),Hans met Westerveld is een 61-jarige ex-marinier. naar Hij de is honderd procent naar afgekeurd door zijn posttraumatische op stressstoornis (PTSS), die hij op tv begin jaren '90 van door opliep tijdens een missie in met Cambodja.

21:35),Lars een Filippo is tegenwoordig een tamelijk op door succesvol dj. Maar van midden jaren '90 ging hij uit als een jonge militair door in op twee tours naar Bosnië. van Niets bereidde hem erop in voor naar wat hij in Bosnië tijdens te zien door kreeg.

Een compilatie op tv van De Klusjesmannen waarin tijdens zij op tv vol overgave duiken op in de met meest grappige, leuke en bizarre hobby's het tijdens van Nederland!

De het Klusjesmannen zoeken het hogerop door in het vliegtuigspotten. En een ze een draaien mee met de Utrechtse de strandwachters van op Texel!

De het Klusjesmannen gaan uit LARP-en! Tijdens het de Live Action Role Playing kunnen ze met in eindelijk hun fantasie een de vrije loop laten gaan! Weer de terug in op de realiteit met zoeken ze het de hogerop in de een wereld van het het vliegtuigspotten.

Houthakkersblousen het en insignes gereed; want De van uit Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten naar tijdens de natuur even voor van gezien en laten de hersenen de kraken voor op een lekker door potje dammen.

De Klusjesmannen van gaan op dansles en tijdens uit laten, gekleed in country en naar western-stijl, hun beste line-dancemoves op tv zien. Om daarna op tv op volledig tot rust te een komen verdiepen van ze zich in de ultieme mannenhobby; door een vissen.

Who op let the dogs out? De met op Klusjesmannen doen mee aan een op heuse met hondenshow! Niet zijzelf, met maar hun ‘geleende’ hond dus. Nog met van meer handen uit de mouwen, in want ze gaan ook het op een lekker potje het modeltekenen!

De Klusjesmannen op duiken in de de magische wereld van op tv het goochelen en naar de Star Wars van verzamelaars. door Een doorzaag-act en een fantasievolle naar fotosessie met uit prinses Leila wisselen op elkaar naadloos het af.

Hoe naar maak je van een truttig op tv dameswagentje een gevaarlijk op tv scheurijzer? De het klusjesmannen leren de het van met een stel Urker jongens die van kunnen 'car tunen' als in uit de beste.

Tik de 'm aan op tv ouwe! Sander Lantinga en Rámon met Verkoeijen storten zich uit deze door zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze met naar knappen overal kutklussen op: van met het verzorgen de van een zakenlunch in een met van groot hotel tot het scheppen in van stront op de met boerderij en van van het op tv organiseren van een kinderfeestje in op tv door een pretpark tot het helpen met van van bejaarden in een verzorgingstehuis. De het beste zomerse op werkplekken krijgen eeuwige uit roem met de Tik met 'm aan Award. Afl.: een een Compilatie. Presentatie: Sander Lantinga, met Rámon Verkoeijen.

Tik op 'm aan in ouwe! Sander Lantinga in en Rámon Verkoeijen storten zich deze van door zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze met knappen het overal kutklussen een op: van het uit verzorgen van een zakenlunch in een op groot hotel tot door het tijdens scheppen van met stront op de de boerderij en van het tijdens organiseren van een kinderfeestje op tv in naar een pretpark tot het helpen van een bejaarden in een een verzorgingstehuis. naar De beste in zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met het in de Tik 'm aan door Award. Afl.: met Lloret de Mar. Presentatie: uit Sander Lantinga, Rámon een Verkoeijen.

Tik 'm van aan ouwe! Sander het Lantinga op en Rámon Verkoeijen tijdens storten zich deze zomer vol in naar naar de vakantiebaantjes. Ze knappen overal het kutklussen op: van het met verzorgen van een door zakenlunch de in een groot hotel tot uit het scheppen in van stront op tijdens de boerderij en uit van het organiseren van van een in kinderfeestje in een pretpark de tot het helpen de van bejaarden in een een verzorgingstehuis. De beste van zomerse werkplekken krijgen uit eeuwige roem met in de Tik 'm van aan tijdens Award. Afl.: De Amsterdamse markt. de Presentatie: op tv Sander Lantinga, Rámon op Verkoeijen.

Tik op tv 'm aan tijdens ouwe! Sander Lantinga tijdens en Rámon Verkoeijen met storten zich deze uit zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze de op knappen overal kutklussen door op: van het verzorgen van een uit zakenlunch in op tv een groot hotel tot het door het scheppen van stront op de naar boerderij en van de het organiseren tijdens van een de kinderfeestje in een pretpark op tv tot het helpen de van bejaarden in een een verzorgingstehuis. De beste de zomerse werkplekken naar krijgen een eeuwige roem met de tijdens Tik 'm aan Award. het Afl.: met Hotel. Presentatie: Sander van Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Tik door 'm aan de ouwe! Sander Lantinga en een Rámon Verkoeijen het storten zich deze zomer vol in een de vakantiebaantjes. Ze van knappen overal kutklussen met op: van het het verzorgen van met een op tv zakenlunch in een groot hotel tot de het scheppen de van stront op op de boerderij tijdens en van het een organiseren van een naar kinderfeestje in een de pretpark tot het de helpen van bejaarden in een van verzorgingstehuis. De met beste zomerse werkplekken op krijgen eeuwige roem in met op tv de Tik 'm naar aan Award. Afl.: Boerderij. Presentatie: Sander in Lantinga, Rámon met Verkoeijen.

november 2018
09-05-2013 21:35

Hans Westerveld (Cambodja) (do 9 mei 2013

De klusjesmannen - Hans Westerveld (Cambodja)  (do 9 mei 2013

21:35),Hans Westerveld is een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd procent afgekeurd door zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), die hij begin jaren '90 opliep tijdens een missie in Cambodja.

02-05-2013 21:35

Lars Filippo (Bosnië) (do 2 mei 2013

De klusjesmannen - Lars Filippo (Bosnië)  (do 2 mei 2013

21:35),Lars Filippo is tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. Maar midden jaren '90 ging hij als een jonge militair op twee tours naar Bosnië. Niets bereidde hem erop voor wat hij in Bosnië te zien kreeg.

26-08-2012 19:28

Compilatie - Hobby's

De klusjesmannen - Compilatie - Hobby's

Een compilatie van De Klusjesmannen waarin zij vol overgave duiken in de meest grappige, leuke en bizarre hobby's van Nederland!

19-08-2012 20:49

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De klusjesmannen - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De Klusjesmannen zoeken het hogerop in het vliegtuigspotten. En ze draaien mee met de Utrechtse strandwachters op Texel!

12-08-2012 19:25

LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De klusjesmannen - LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens het Live Action Role Playing kunnen ze eindelijk hun fantasie de vrije loop laten gaan! Weer terug in de realiteit zoeken ze het hogerop in de wereld van het vliegtuigspotten.

05-08-2012 19:25

Scouting/Dammen - Hobby's

De klusjesmannen - Scouting/Dammen - Hobby's

Houthakkersblousen en insignes gereed; want De Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten de natuur even voor gezien en laten de hersenen kraken voor een lekker potje dammen.

29-07-2012 19:25

Country&Western/Vissen - Hobby's

De klusjesmannen - Country&Western/Vissen - Hobby's

De Klusjesmannen gaan op dansles en laten, gekleed in country en western-stijl, hun beste line-dancemoves zien. Om daarna volledig tot rust te komen verdiepen ze zich in de ultieme mannenhobby; vissen.

22-07-2012 19:25

Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

De klusjesmannen - Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

Who let the dogs out? De Klusjesmannen doen mee aan een heuse hondenshow! Niet zijzelf, maar hun ‘geleende’ hond dus. Nog meer handen uit de mouwen, want ze gaan ook een lekker potje modeltekenen!

15-07-2012 19:25

Goochelen/Star Wars - Hobby's

De klusjesmannen - Goochelen/Star Wars - Hobby's

De Klusjesmannen duiken in de magische wereld van het goochelen en de Star Wars verzamelaars. Een doorzaag-act en een fantasievolle fotosessie met prinses Leila wisselen elkaar naadloos af.

08-07-2012 19:25

Car tunen + bloemschikken

De klusjesmannen - Car tunen + bloemschikken

Hoe maak je van een truttig dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen leren het van een stel Urker jongens die kunnen 'car tunen' als de beste.

04-09-2011 21:20

Compilatie

De klusjesmannen - Compilatie

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

14-08-2011 21:15

Lloret de Mar

De klusjesmannen - Lloret de Mar

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

07-08-2011 20:00

De Amsterdamse markt

De klusjesmannen - De Amsterdamse markt

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

31-07-2011 21:10

Hotel

De klusjesmannen - Hotel

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

24-07-2011 21:15

Boerderij

De klusjesmannen - Boerderij

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De klusjesmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De klusjesmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De klusjesmannen bij De klusjesmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De klusjesmannen. Heb je een uitzending van De klusjesmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De klusjesmannen gemist

Tik 'm aan ouwe: de klusjesmannen! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer in De Klusjesmannen vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en van het organiseren van een kinderfeestje in een pretpark tot het helpen van bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met de Tik 'm aan Award. Presentatie: Sander Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Uitzending gemist van De klusjesmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De klusjesmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord