Programma gemist?

21:35),Hans Westerveld is op tv een 61-jarige ex-marinier. op Hij het is honderd procent afgekeurd door van uit zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), in die hij begin jaren op '90 opliep tijdens een in missie naar in Cambodja.

21:35),Lars Filippo tijdens is tegenwoordig een van tamelijk met succesvol dj. Maar midden jaren op tv '90 ging hij op tv als een jonge militair uit op een twee tours naar Bosnië. op tv Niets bereidde hem door erop voor wat met hij in Bosnië de te zien op kreeg.

Een compilatie met van De met Klusjesmannen waarin zij op tv vol overgave duiken in de de van meest grappige, leuke tijdens en bizarre hobby's van met Nederland!

De een Klusjesmannen zoeken het uit hogerop in het vliegtuigspotten. En naar ze draaien met mee met de van Utrechtse door strandwachters op Texel!

De tijdens Klusjesmannen gaan LARP-en! het Tijdens het het Live Action Role naar Playing kunnen ze eindelijk hun tijdens fantasie de vrije door loop laten gaan! Weer de terug door in de realiteit zoeken ze in met het hogerop in het de wereld van naar het vliegtuigspotten.

Houthakkersblousen op tv en insignes gereed; door want De tijdens Klusjesmannen worden heuse padvinders! op tv Ze laten de natuur het even voor gezien en het laten de de hersenen kraken de voor een lekker potje tijdens dammen.

De Klusjesmannen gaan het op op dansles en laten, gekleed in een in country en western-stijl, hun beste line-dancemoves het zien. Om daarna uit volledig tot met rust te komen in verdiepen ze uit zich in door de ultieme mannenhobby; van vissen.

Who het let the naar dogs out? De door Klusjesmannen doen mee aan op tv een heuse hondenshow! Niet zijzelf, in maar hun ‘geleende’ in hond met dus. Nog meer een handen uit de mouwen, want tijdens ze gaan ook de een uit lekker potje uit modeltekenen!

De op tv Klusjesmannen duiken van in de magische op wereld van het goochelen en met de Star op tv Wars verzamelaars. Een doorzaag-act op tv en een een fantasievolle fotosessie met prinses Leila uit wisselen het elkaar naadloos de af.

Hoe met maak je van een op tv truttig naar dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? op De klusjesmannen leren uit het van een stel Urker in met jongens die kunnen 'car tunen' als in de de beste.

Tik op 'm aan ouwe! tijdens Sander Lantinga en Rámon op Verkoeijen storten zich uit deze zomer op vol in de vakantiebaantjes. door Ze met knappen overal kutklussen op: uit van het verzorgen een van een zakenlunch in een uit groot hotel tot het in het scheppen van stront op de de boerderij en van van het organiseren tijdens van een kinderfeestje de in een pretpark op tv tot het helpen op van bejaarden in een een verzorgingstehuis. naar De beste zomerse naar werkplekken krijgen eeuwige door roem met de tijdens Tik 'm aan Award. Afl.: naar naar Compilatie. Presentatie: Sander Lantinga, uit Rámon Verkoeijen.

Tik uit 'm aan op ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen op tv storten zich deze van door zomer vol in de vakantiebaantjes. op Ze knappen overal kutklussen de op: van het op tv verzorgen in van een zakenlunch naar in een een groot hotel tot het met scheppen van stront op de naar boerderij en de van tijdens het organiseren van tijdens een kinderfeestje in een pretpark de tot naar het helpen van de bejaarden in een de verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken op tv krijgen eeuwige op roem met de Tik de 'm door aan Award. Afl.: tijdens Lloret de Mar. Presentatie: Sander Lantinga, een Rámon in Verkoeijen.

Tik 'm in aan ouwe! op tv Sander Lantinga op en Rámon Verkoeijen het storten zich deze zomer op tv vol in naar de vakantiebaantjes. Ze knappen overal uit kutklussen op: van het het verzorgen uit van een zakenlunch in een een op tv groot hotel tot het de scheppen van op stront op de boerderij en op tv van het organiseren van het het een kinderfeestje in een met pretpark tot het helpen van van bejaarden de in een door verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen in uit eeuwige roem met de Tik door 'm aan Award. Afl.: de De van Amsterdamse markt. van Presentatie: Sander Lantinga, Rámon op tv Verkoeijen.

Tik 'm op aan ouwe! van Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen de storten zich in deze op tv zomer vol in de tijdens vakantiebaantjes. Ze knappen met overal kutklussen op: van met het door verzorgen van een zakenlunch in in een groot hotel tot de het scheppen van een stront op uit de boerderij en naar van het organiseren het van met een kinderfeestje in een pretpark tot het het helpen tijdens van bejaarden naar in een verzorgingstehuis. naar De beste de zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met het de op tv Tik 'm naar aan Award. Afl.: Hotel. Presentatie: uit Sander Lantinga, op Rámon Verkoeijen.

Tik 'm aan naar met ouwe! Sander Lantinga een en Rámon Verkoeijen storten zich deze in zomer een vol in in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal het kutklussen op: van het een verzorgen de van een zakenlunch in een op groot hotel een tot het scheppen op van stront op de het naar boerderij en van het organiseren van naar een kinderfeestje met in een pretpark tot uit door het helpen van bejaarden in het een verzorgingstehuis. De een beste met zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem uit met de in Tik 'm aan Award. Afl.: een Boerderij. Presentatie: Sander het Lantinga, Rámon in Verkoeijen.

oktober 2020
09-05-2013 21:35

Hans Westerveld (Cambodja) (do 9 mei 2013

De klusjesmannen - Hans Westerveld (Cambodja)  (do 9 mei 2013

21:35),Hans Westerveld is een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd procent afgekeurd door zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), die hij begin jaren '90 opliep tijdens een missie in Cambodja.

02-05-2013 21:35

Lars Filippo (Bosnië) (do 2 mei 2013

De klusjesmannen - Lars Filippo (Bosnië)  (do 2 mei 2013

21:35),Lars Filippo is tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. Maar midden jaren '90 ging hij als een jonge militair op twee tours naar Bosnië. Niets bereidde hem erop voor wat hij in Bosnië te zien kreeg.

26-08-2012 19:28

Compilatie - Hobby's

De klusjesmannen - Compilatie - Hobby's

Een compilatie van De Klusjesmannen waarin zij vol overgave duiken in de meest grappige, leuke en bizarre hobby's van Nederland!

19-08-2012 20:49

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De klusjesmannen - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De Klusjesmannen zoeken het hogerop in het vliegtuigspotten. En ze draaien mee met de Utrechtse strandwachters op Texel!

12-08-2012 19:25

LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De klusjesmannen - LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens het Live Action Role Playing kunnen ze eindelijk hun fantasie de vrije loop laten gaan! Weer terug in de realiteit zoeken ze het hogerop in de wereld van het vliegtuigspotten.

05-08-2012 19:25

Scouting/Dammen - Hobby's

De klusjesmannen - Scouting/Dammen - Hobby's

Houthakkersblousen en insignes gereed; want De Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten de natuur even voor gezien en laten de hersenen kraken voor een lekker potje dammen.

29-07-2012 19:25

Country&Western/Vissen - Hobby's

De klusjesmannen - Country&Western/Vissen - Hobby's

De Klusjesmannen gaan op dansles en laten, gekleed in country en western-stijl, hun beste line-dancemoves zien. Om daarna volledig tot rust te komen verdiepen ze zich in de ultieme mannenhobby; vissen.

22-07-2012 19:25

Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

De klusjesmannen - Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

Who let the dogs out? De Klusjesmannen doen mee aan een heuse hondenshow! Niet zijzelf, maar hun ‘geleende’ hond dus. Nog meer handen uit de mouwen, want ze gaan ook een lekker potje modeltekenen!

15-07-2012 19:25

Goochelen/Star Wars - Hobby's

De klusjesmannen - Goochelen/Star Wars - Hobby's

De Klusjesmannen duiken in de magische wereld van het goochelen en de Star Wars verzamelaars. Een doorzaag-act en een fantasievolle fotosessie met prinses Leila wisselen elkaar naadloos af.

08-07-2012 19:25

Car tunen + bloemschikken

De klusjesmannen - Car tunen + bloemschikken

Hoe maak je van een truttig dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen leren het van een stel Urker jongens die kunnen 'car tunen' als de beste.

04-09-2011 21:20

Compilatie

De klusjesmannen - Compilatie

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

14-08-2011 21:15

Lloret de Mar

De klusjesmannen - Lloret de Mar

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

07-08-2011 20:00

De Amsterdamse markt

De klusjesmannen - De Amsterdamse markt

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

31-07-2011 21:10

Hotel

De klusjesmannen - Hotel

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

24-07-2011 21:15

Boerderij

De klusjesmannen - Boerderij

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De klusjesmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De klusjesmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De klusjesmannen bij De klusjesmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De klusjesmannen. Heb je een uitzending van De klusjesmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De klusjesmannen gemist

Tik 'm aan ouwe: de klusjesmannen! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer in De Klusjesmannen vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en van het organiseren van een kinderfeestje in een pretpark tot het helpen van bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met de Tik 'm aan Award. Presentatie: Sander Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Uitzending gemist van De klusjesmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De klusjesmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!