Programma gemist?

21:35),Hans Westerveld van is een van 61-jarige ex-marinier. Hij de is honderd procent op afgekeurd door zijn door posttraumatische stressstoornis op tv (PTSS), die hij begin jaren '90 door opliep tijdens het een missie in door Cambodja.

21:35),Lars op tv Filippo is tegenwoordig een op tv tamelijk succesvol dj. Maar in met midden jaren '90 door ging hij als een jonge door militair op twee tours op naar Bosnië. Niets op tv bereidde hem door erop naar voor wat hij op in Bosnië te zien op tv kreeg.

Een een compilatie van De Klusjesmannen waarin op tv zij op tv vol overgave naar duiken in de de meest grappige, leuke en van bizarre hobby's van tijdens Nederland!

De het Klusjesmannen zoeken het het hogerop in het vliegtuigspotten. En op ze draaien de mee naar met de Utrechtse van strandwachters op Texel!

De tijdens Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens het het Live op tv Action Role Playing door kunnen ze eindelijk hun fantasie naar de vrije loop uit laten gaan! Weer de terug in uit de realiteit tijdens zoeken ze het hogerop met in op tv de wereld van het met vliegtuigspotten.

Houthakkersblousen een en insignes gereed; want door De Klusjesmannen worden door heuse padvinders! Ze laten met de de natuur even voor gezien en de laten een de hersenen kraken voor naar een lekker potje de dammen.

De Klusjesmannen gaan in op een dansles en in laten, gekleed in een country en western-stijl, tijdens hun beste line-dancemoves zien. in Om daarna volledig door tot rust op tv te komen verdiepen het ze zich in de tijdens ultieme mannenhobby; van vissen.

Who let the in dogs out? het De Klusjesmannen doen mee van aan op tv een heuse hondenshow! Niet zijzelf, de op tv maar hun ‘geleende’ hond naar dus. Nog door meer handen uit de van mouwen, want ze gaan ook van een lekker potje naar in modeltekenen!

De het Klusjesmannen duiken in de op tv magische wereld op van het goochelen en naar de Star Wars op verzamelaars. Een doorzaag-act op en een fantasievolle de fotosessie met het prinses Leila een wisselen elkaar naadloos in af.

Hoe van maak je van een een truttig dameswagentje het een gevaarlijk op tv scheurijzer? De klusjesmannen leren het door van een stel Urker tijdens jongens die kunnen het 'car tunen' als een de uit beste.

Tik van 'm aan de ouwe! Sander Lantinga en Rámon een Verkoeijen storten op zich deze zomer door vol in de naar vakantiebaantjes. Ze knappen overal de kutklussen op: in van het verzorgen van een het zakenlunch in een een groot hotel door tot het scheppen met van in stront op de door boerderij en van het naar organiseren van een kinderfeestje met in een op tv pretpark tot het het helpen van bejaarden op tv in een van verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken naar krijgen eeuwige roem een met de Tik met 'm aan Award. naar Afl.: Compilatie. Presentatie: op Sander Lantinga, Rámon een Verkoeijen.

Tik 'm aan door ouwe! Sander Lantinga in en Rámon Verkoeijen het storten van zich deze zomer vol in tijdens de vakantiebaantjes. Ze met knappen door overal kutklussen op: van het door verzorgen van een uit zakenlunch in van een groot hotel het tot het een scheppen van stront op tv op de boerderij door en van een het organiseren van van een kinderfeestje in een pretpark met tot het helpen van met bejaarden in in een verzorgingstehuis. uit De beste zomerse werkplekken krijgen uit eeuwige roem met het de met Tik 'm aan Award. tijdens Afl.: Lloret de in Mar. een Presentatie: Sander Lantinga, Rámon tijdens Verkoeijen.

Tik 'm van aan ouwe! Sander een Lantinga en in Rámon Verkoeijen storten zich de deze zomer door vol in de vakantiebaantjes. Ze uit uit knappen overal kutklussen door op: van het verzorgen van een tijdens zakenlunch in van een groot uit hotel tot in het scheppen van stront op het de boerderij en van door het op tv organiseren van een een kinderfeestje in een de pretpark tot in het helpen van bejaarden in het een verzorgingstehuis. De tijdens beste zomerse werkplekken krijgen op eeuwige roem met op tv de Tik 'm een aan Award. Afl.: tijdens De het Amsterdamse markt. Presentatie: Sander Lantinga, het van Rámon Verkoeijen.

Tik 'm door aan ouwe! Sander Lantinga naar en Rámon naar Verkoeijen storten zich deze de zomer vol in de de op tv vakantiebaantjes. Ze knappen op tv overal kutklussen op: uit van het verzorgen op tv van een tijdens zakenlunch in een op groot hotel tot het scheppen van naar stront van op de boerderij de en van het met organiseren van in een kinderfeestje in de een pretpark tot het helpen van de naar bejaarden in een de verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken door krijgen eeuwige van roem met de Tik 'm op aan naar Award. Afl.: Hotel. op tv Presentatie: Sander de Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Tik 'm de aan ouwe! Sander Lantinga het en tijdens Rámon Verkoeijen een storten zich deze zomer vol op tv in de vakantiebaantjes. Ze uit knappen overal kutklussen op tv op: van het de verzorgen van een tijdens zakenlunch op in een groot hotel met tot het scheppen tijdens van stront naar op de boerderij en van naar het de organiseren van een met kinderfeestje in een op tv pretpark tot het helpen tijdens van bejaarden in een op tv verzorgingstehuis. De beste van zomerse werkplekken krijgen het eeuwige roem met met het de Tik 'm aan Award. het Afl.: Boerderij. het Presentatie: Sander Lantinga, van Rámon Verkoeijen.

februari 2020
09-05-2013 21:35

Hans Westerveld (Cambodja) (do 9 mei 2013

De klusjesmannen - Hans Westerveld (Cambodja)  (do 9 mei 2013

21:35),Hans Westerveld is een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd procent afgekeurd door zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), die hij begin jaren '90 opliep tijdens een missie in Cambodja.

02-05-2013 21:35

Lars Filippo (Bosnië) (do 2 mei 2013

De klusjesmannen - Lars Filippo (Bosnië)  (do 2 mei 2013

21:35),Lars Filippo is tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. Maar midden jaren '90 ging hij als een jonge militair op twee tours naar Bosnië. Niets bereidde hem erop voor wat hij in Bosnië te zien kreeg.

26-08-2012 19:28

Compilatie - Hobby's

De klusjesmannen - Compilatie - Hobby's

Een compilatie van De Klusjesmannen waarin zij vol overgave duiken in de meest grappige, leuke en bizarre hobby's van Nederland!

19-08-2012 20:49

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De klusjesmannen - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De Klusjesmannen zoeken het hogerop in het vliegtuigspotten. En ze draaien mee met de Utrechtse strandwachters op Texel!

12-08-2012 19:25

LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De klusjesmannen - LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens het Live Action Role Playing kunnen ze eindelijk hun fantasie de vrije loop laten gaan! Weer terug in de realiteit zoeken ze het hogerop in de wereld van het vliegtuigspotten.

05-08-2012 19:25

Scouting/Dammen - Hobby's

De klusjesmannen - Scouting/Dammen - Hobby's

Houthakkersblousen en insignes gereed; want De Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten de natuur even voor gezien en laten de hersenen kraken voor een lekker potje dammen.

29-07-2012 19:25

Country&Western/Vissen - Hobby's

De klusjesmannen - Country&Western/Vissen - Hobby's

De Klusjesmannen gaan op dansles en laten, gekleed in country en western-stijl, hun beste line-dancemoves zien. Om daarna volledig tot rust te komen verdiepen ze zich in de ultieme mannenhobby; vissen.

22-07-2012 19:25

Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

De klusjesmannen - Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

Who let the dogs out? De Klusjesmannen doen mee aan een heuse hondenshow! Niet zijzelf, maar hun ‘geleende’ hond dus. Nog meer handen uit de mouwen, want ze gaan ook een lekker potje modeltekenen!

15-07-2012 19:25

Goochelen/Star Wars - Hobby's

De klusjesmannen - Goochelen/Star Wars - Hobby's

De Klusjesmannen duiken in de magische wereld van het goochelen en de Star Wars verzamelaars. Een doorzaag-act en een fantasievolle fotosessie met prinses Leila wisselen elkaar naadloos af.

08-07-2012 19:25

Car tunen + bloemschikken

De klusjesmannen - Car tunen + bloemschikken

Hoe maak je van een truttig dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen leren het van een stel Urker jongens die kunnen 'car tunen' als de beste.

04-09-2011 21:20

Compilatie

De klusjesmannen - Compilatie

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

14-08-2011 21:15

Lloret de Mar

De klusjesmannen - Lloret de Mar

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

07-08-2011 20:00

De Amsterdamse markt

De klusjesmannen - De Amsterdamse markt

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

31-07-2011 21:10

Hotel

De klusjesmannen - Hotel

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

24-07-2011 21:15

Boerderij

De klusjesmannen - Boerderij

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De klusjesmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De klusjesmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De klusjesmannen bij De klusjesmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De klusjesmannen. Heb je een uitzending van De klusjesmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De klusjesmannen gemist

Tik 'm aan ouwe: de klusjesmannen! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer in De Klusjesmannen vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en van het organiseren van een kinderfeestje in een pretpark tot het helpen van bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met de Tik 'm aan Award. Presentatie: Sander Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Uitzending gemist van De klusjesmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De klusjesmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!