Programma gemist?

21:35),Hans naar Westerveld is op een 61-jarige ex-marinier. Hij van is honderd procent afgekeurd tijdens door zijn posttraumatische stressstoornis de (PTSS), in die hij begin jaren '90 uit naar opliep tijdens een missie in door Cambodja.

21:35),Lars de Filippo is tegenwoordig uit een tamelijk succesvol dj. op tv Maar midden jaren '90 van ging hij het als tijdens een jonge militair op twee tours door naar Bosnië. op Niets bereidde hem met erop op tv voor wat hij in van Bosnië te zien tijdens kreeg.

Een van compilatie van De door Klusjesmannen waarin zij vol in overgave duiken van in de meest grappige, leuke op tv het en bizarre hobby's op van Nederland!

De op Klusjesmannen zoeken het hogerop in de het vliegtuigspotten. En op tv ze draaien mee op tv met van de Utrechtse strandwachters op in Texel!

De uit Klusjesmannen gaan met LARP-en! Tijdens het de Live Action Role uit Playing kunnen ze een eindelijk hun fantasie de van vrije loop laten met gaan! Weer naar terug in de realiteit van zoeken ze het tijdens hogerop in de wereld van de een het vliegtuigspotten.

Houthakkersblousen en de insignes gereed; uit want De tijdens Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten een door de natuur even naar voor gezien en op tv laten de hersenen van kraken voor een lekker potje de dammen.

De uit Klusjesmannen gaan op dansles naar en laten, gekleed de in naar country en western-stijl, een hun beste line-dancemoves een zien. Om daarna volledig op tv tot rust uit te komen verdiepen door ze zich in de ultieme mannenhobby; een naar vissen.

Who op tv let the uit dogs out? De naar Klusjesmannen doen mee aan een naar heuse hondenshow! door Niet zijzelf, maar hun ‘geleende’ tijdens hond van dus. Nog de meer handen uit de mouwen, van want op tv ze gaan ook een lekker een potje in modeltekenen!

De de Klusjesmannen duiken van in de magische wereld van het uit goochelen en de in Star Wars verzamelaars. tijdens een Een doorzaag-act en een fantasievolle fotosessie met met prinses Leila tijdens wisselen elkaar naadloos uit met af.

Hoe maak de je op tv van een truttig dameswagentje een het gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen tijdens leren in het van een met stel Urker jongens die kunnen uit in 'car tunen' als de met beste.

Tik tijdens 'm aan ouwe! Sander uit Lantinga uit en Rámon Verkoeijen storten een zich deze op zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze op tv knappen overal kutklussen van op op: van het verzorgen door van een zakenlunch in een het op tv groot hotel tot het scheppen door van stront op op de boerderij en het van naar het organiseren van met een kinderfeestje in een op tv pretpark tot het helpen op van de bejaarden in een op verzorgingstehuis. De beste zomerse op tv werkplekken krijgen eeuwige roem met uit de Tik het 'm aan Award. door Afl.: Compilatie. Presentatie: Sander op tv Lantinga, Rámon de Verkoeijen.

Tik de 'm aan ouwe! Sander naar Lantinga tijdens en Rámon Verkoeijen storten zich door deze zomer vol in in de vakantiebaantjes. Ze uit knappen uit overal kutklussen door op: van het de verzorgen van een zakenlunch in in een tijdens groot hotel tot het scheppen van van stront op een de boerderij en van op tv het organiseren van tijdens een met kinderfeestje in een naar pretpark tot naar het helpen van door bejaarden in een verzorgingstehuis. naar De beste met zomerse werkplekken krijgen eeuwige op roem met de Tik van 'm aan van Award. Afl.: Lloret de van Mar. naar Presentatie: Sander Lantinga, Rámon in Verkoeijen.

Tik 'm met aan ouwe! Sander van Lantinga tijdens en Rámon Verkoeijen storten het zich deze zomer vol op in de vakantiebaantjes. het Ze op knappen overal kutklussen op: de van het verzorgen een van een een zakenlunch in een van groot hotel tot van het scheppen van een stront op de boerderij tijdens en van het organiseren uit van een naar kinderfeestje in een pretpark het tot het helpen het van naar bejaarden in een tijdens verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken door krijgen met eeuwige roem met de Tik het 'm aan Award. Afl.: met De Amsterdamse markt. tijdens Presentatie: Sander Lantinga, de Rámon met Verkoeijen.

Tik uit 'm aan ouwe! tijdens Sander Lantinga en naar Rámon Verkoeijen storten naar zich deze zomer met vol in de de vakantiebaantjes. Ze knappen tijdens overal kutklussen op: het van het met verzorgen van een zakenlunch in met een groot hotel tot naar het van scheppen van stront op de de boerderij uit en van het organiseren op tv van een kinderfeestje van in naar een pretpark tot het helpen het van bejaarden in een een verzorgingstehuis. De op tv beste in zomerse werkplekken krijgen eeuwige op tv roem met door de Tik 'm aan een Award. Afl.: Hotel. Presentatie: Sander van de Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Tik 'm aan door ouwe! door Sander Lantinga en Rámon in Verkoeijen storten zich door deze zomer vol op tv in door de vakantiebaantjes. Ze knappen door overal kutklussen de op: van het verzorgen van de een de zakenlunch in een groot op tv hotel tot het scheppen van door op tv stront op de een boerderij en van het door organiseren van een kinderfeestje in een de een pretpark tot het helpen de van bejaarden in een naar van verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen tijdens in eeuwige roem met van de Tik 'm aan van Award. Afl.: Boerderij. een Presentatie: Sander Lantinga, tijdens Rámon Verkoeijen.

december 2019
09-05-2013 21:35

Hans Westerveld (Cambodja) (do 9 mei 2013

De klusjesmannen - Hans Westerveld (Cambodja)  (do 9 mei 2013

21:35),Hans Westerveld is een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd procent afgekeurd door zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), die hij begin jaren '90 opliep tijdens een missie in Cambodja.

02-05-2013 21:35

Lars Filippo (Bosnië) (do 2 mei 2013

De klusjesmannen - Lars Filippo (Bosnië)  (do 2 mei 2013

21:35),Lars Filippo is tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. Maar midden jaren '90 ging hij als een jonge militair op twee tours naar Bosnië. Niets bereidde hem erop voor wat hij in Bosnië te zien kreeg.

26-08-2012 19:28

Compilatie - Hobby's

De klusjesmannen - Compilatie - Hobby's

Een compilatie van De Klusjesmannen waarin zij vol overgave duiken in de meest grappige, leuke en bizarre hobby's van Nederland!

19-08-2012 20:49

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De klusjesmannen - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De Klusjesmannen zoeken het hogerop in het vliegtuigspotten. En ze draaien mee met de Utrechtse strandwachters op Texel!

12-08-2012 19:25

LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De klusjesmannen - LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens het Live Action Role Playing kunnen ze eindelijk hun fantasie de vrije loop laten gaan! Weer terug in de realiteit zoeken ze het hogerop in de wereld van het vliegtuigspotten.

05-08-2012 19:25

Scouting/Dammen - Hobby's

De klusjesmannen - Scouting/Dammen - Hobby's

Houthakkersblousen en insignes gereed; want De Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten de natuur even voor gezien en laten de hersenen kraken voor een lekker potje dammen.

29-07-2012 19:25

Country&Western/Vissen - Hobby's

De klusjesmannen - Country&Western/Vissen - Hobby's

De Klusjesmannen gaan op dansles en laten, gekleed in country en western-stijl, hun beste line-dancemoves zien. Om daarna volledig tot rust te komen verdiepen ze zich in de ultieme mannenhobby; vissen.

22-07-2012 19:25

Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

De klusjesmannen - Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

Who let the dogs out? De Klusjesmannen doen mee aan een heuse hondenshow! Niet zijzelf, maar hun ‘geleende’ hond dus. Nog meer handen uit de mouwen, want ze gaan ook een lekker potje modeltekenen!

15-07-2012 19:25

Goochelen/Star Wars - Hobby's

De klusjesmannen - Goochelen/Star Wars - Hobby's

De Klusjesmannen duiken in de magische wereld van het goochelen en de Star Wars verzamelaars. Een doorzaag-act en een fantasievolle fotosessie met prinses Leila wisselen elkaar naadloos af.

08-07-2012 19:25

Car tunen + bloemschikken

De klusjesmannen - Car tunen + bloemschikken

Hoe maak je van een truttig dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen leren het van een stel Urker jongens die kunnen 'car tunen' als de beste.

04-09-2011 21:20

Compilatie

De klusjesmannen - Compilatie

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

14-08-2011 21:15

Lloret de Mar

De klusjesmannen - Lloret de Mar

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

07-08-2011 20:00

De Amsterdamse markt

De klusjesmannen - De Amsterdamse markt

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

31-07-2011 21:10

Hotel

De klusjesmannen - Hotel

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

24-07-2011 21:15

Boerderij

De klusjesmannen - Boerderij

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De klusjesmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De klusjesmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De klusjesmannen bij De klusjesmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De klusjesmannen. Heb je een uitzending van De klusjesmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De klusjesmannen gemist

Tik 'm aan ouwe: de klusjesmannen! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer in De Klusjesmannen vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en van het organiseren van een kinderfeestje in een pretpark tot het helpen van bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met de Tik 'm aan Award. Presentatie: Sander Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Uitzending gemist van De klusjesmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De klusjesmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!