Programma gemist?

21:35),Hans de Westerveld is een 61-jarige ex-marinier. in op Hij is honderd procent afgekeurd door naar zijn posttraumatische naar stressstoornis (PTSS), die uit hij begin jaren '90 naar op opliep tijdens een missie in naar Cambodja.

21:35),Lars de Filippo is tegenwoordig in een tamelijk succesvol op dj. Maar op tv midden jaren '90 ging op hij als met een jonge militair op twee op tv tours naar Bosnië. door Niets bereidde van hem erop voor wat een hij op tv in Bosnië te zien op kreeg.

Een van compilatie van De de Klusjesmannen waarin zij vol tijdens overgave duiken in op de meest op grappige, leuke van en bizarre hobby's door van Nederland!

De van Klusjesmannen zoeken het van hogerop in tijdens het vliegtuigspotten. En ze door draaien mee met de door Utrechtse strandwachters op op Texel!

De Klusjesmannen op gaan LARP-en! Tijdens het door het Live Action Role tijdens Playing kunnen ze eindelijk in hun fantasie de de vrije loop laten gaan! op Weer terug in de naar realiteit zoeken in ze het het hogerop in de op wereld van het een vliegtuigspotten.

Houthakkersblousen en insignes een uit gereed; want De Klusjesmannen worden tijdens heuse het padvinders! Ze laten de natuur even naar voor gezien en een laten de naar hersenen het kraken voor een lekker potje tijdens dammen.

De Klusjesmannen van gaan de op dansles en laten, een gekleed in country en western-stijl, op op tv hun beste line-dancemoves zien. naar Om daarna volledig in tot rust te komen verdiepen naar van ze zich in in de ultieme mannenhobby; tijdens vissen.

Who let the een dogs tijdens out? De Klusjesmannen met doen mee aan een op tv heuse hondenshow! naar Niet zijzelf, maar hun ‘geleende’ het hond van dus. Nog naar meer handen uit het de mouwen, want ze gaan ook op tv een lekker potje op tv naar modeltekenen!

De in Klusjesmannen duiken van in de magische wereld van het naar goochelen en de uit Star Wars verzamelaars. de Een doorzaag-act en een een tijdens fantasievolle fotosessie met van prinses Leila in wisselen elkaar naadloos uit af.

Hoe maak door je van een truttig tijdens tijdens dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen tijdens leren het van in een stel Urker tijdens jongens die kunnen tijdens van 'car tunen' als de de beste.

Tik door 'm aan ouwe! Sander het Lantinga en Rámon Verkoeijen op tv storten zich van deze zomer vol in op tv de vakantiebaantjes. door Ze in knappen overal kutklussen van op: van het verzorgen van tijdens een in zakenlunch in een in groot hotel tot het naar scheppen van uit stront op de op tv boerderij en van het organiseren tijdens van een kinderfeestje in in een pretpark tijdens tot het helpen tijdens van de bejaarden in een verzorgingstehuis. De door beste zomerse werkplekken tijdens krijgen eeuwige roem van met de Tik 'm uit aan uit Award. Afl.: Compilatie. Presentatie: Sander in Lantinga, Rámon naar Verkoeijen.

Tik op 'm aan ouwe! Sander op Lantinga en Rámon in Verkoeijen storten zich in deze zomer vol in op de uit vakantiebaantjes. Ze met knappen overal kutklussen op: van een het verzorgen de van een zakenlunch in een in groot een hotel tot het scheppen van van in stront op de boerderij het en van het organiseren van de een de kinderfeestje in een pretpark op tot het helpen van een bejaarden een in een verzorgingstehuis. De beste door zomerse de werkplekken krijgen eeuwige roem met tijdens de tijdens Tik 'm aan door Award. Afl.: Lloret de tijdens Mar. Presentatie: naar Sander Lantinga, Rámon op tv Verkoeijen.

Tik 'm door aan ouwe! tijdens Sander Lantinga en Rámon een Verkoeijen storten zich deze door zomer vol van in de vakantiebaantjes. Ze door knappen overal door kutklussen op: van uit het verzorgen van op een zakenlunch van in een groot een hotel tot op het scheppen van stront op op de boerderij en van van het organiseren van met een kinderfeestje in het een pretpark tot met het helpen van in tijdens bejaarden in een verzorgingstehuis. De van beste zomerse werkplekken van krijgen eeuwige roem met een de Tik 'm op tv aan Award. tijdens Afl.: De Amsterdamse uit markt. Presentatie: op tv Sander Lantinga, Rámon tijdens Verkoeijen.

Tik 'm uit aan ouwe! door Sander Lantinga en een Rámon Verkoeijen in storten zich deze zomer vol de in de vakantiebaantjes. Ze op tv knappen overal kutklussen op door op: van het verzorgen van een op zakenlunch in tijdens een groot hotel tot tijdens het scheppen van met stront op de met door boerderij en van het de organiseren van een door kinderfeestje in naar een pretpark tot het helpen van door bejaarden in op tv een verzorgingstehuis. door De beste zomerse werkplekken krijgen naar eeuwige roem op tv met de naar Tik 'm aan Award. Afl.: de Hotel. Presentatie: het Sander Lantinga, tijdens Rámon Verkoeijen.

Tik 'm aan door ouwe! uit Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen in storten zich op deze zomer vol in in tijdens de vakantiebaantjes. Ze de knappen overal kutklussen op: van het door van verzorgen van een zakenlunch naar in een met groot hotel tot het het scheppen van stront op de de boerderij en van het de het organiseren van tijdens een kinderfeestje in een pretpark door tot het in helpen van bejaarden in een met verzorgingstehuis. De beste naar zomerse met werkplekken krijgen eeuwige roem met naar de tijdens Tik 'm op tv aan Award. Afl.: Boerderij. Presentatie: Sander uit Lantinga, uit Rámon Verkoeijen.

mei 2019
09-05-2013 21:35

Hans Westerveld (Cambodja) (do 9 mei 2013

De klusjesmannen - Hans Westerveld (Cambodja)  (do 9 mei 2013

21:35),Hans Westerveld is een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd procent afgekeurd door zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), die hij begin jaren '90 opliep tijdens een missie in Cambodja.

02-05-2013 21:35

Lars Filippo (Bosnië) (do 2 mei 2013

De klusjesmannen - Lars Filippo (Bosnië)  (do 2 mei 2013

21:35),Lars Filippo is tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. Maar midden jaren '90 ging hij als een jonge militair op twee tours naar Bosnië. Niets bereidde hem erop voor wat hij in Bosnië te zien kreeg.

26-08-2012 19:28

Compilatie - Hobby's

De klusjesmannen - Compilatie - Hobby's

Een compilatie van De Klusjesmannen waarin zij vol overgave duiken in de meest grappige, leuke en bizarre hobby's van Nederland!

19-08-2012 20:49

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De klusjesmannen - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De Klusjesmannen zoeken het hogerop in het vliegtuigspotten. En ze draaien mee met de Utrechtse strandwachters op Texel!

12-08-2012 19:25

LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De klusjesmannen - LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens het Live Action Role Playing kunnen ze eindelijk hun fantasie de vrije loop laten gaan! Weer terug in de realiteit zoeken ze het hogerop in de wereld van het vliegtuigspotten.

05-08-2012 19:25

Scouting/Dammen - Hobby's

De klusjesmannen - Scouting/Dammen - Hobby's

Houthakkersblousen en insignes gereed; want De Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten de natuur even voor gezien en laten de hersenen kraken voor een lekker potje dammen.

29-07-2012 19:25

Country&Western/Vissen - Hobby's

De klusjesmannen - Country&Western/Vissen - Hobby's

De Klusjesmannen gaan op dansles en laten, gekleed in country en western-stijl, hun beste line-dancemoves zien. Om daarna volledig tot rust te komen verdiepen ze zich in de ultieme mannenhobby; vissen.

22-07-2012 19:25

Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

De klusjesmannen - Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

Who let the dogs out? De Klusjesmannen doen mee aan een heuse hondenshow! Niet zijzelf, maar hun ‘geleende’ hond dus. Nog meer handen uit de mouwen, want ze gaan ook een lekker potje modeltekenen!

15-07-2012 19:25

Goochelen/Star Wars - Hobby's

De klusjesmannen - Goochelen/Star Wars - Hobby's

De Klusjesmannen duiken in de magische wereld van het goochelen en de Star Wars verzamelaars. Een doorzaag-act en een fantasievolle fotosessie met prinses Leila wisselen elkaar naadloos af.

08-07-2012 19:25

Car tunen + bloemschikken

De klusjesmannen - Car tunen + bloemschikken

Hoe maak je van een truttig dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen leren het van een stel Urker jongens die kunnen 'car tunen' als de beste.

04-09-2011 21:20

Compilatie

De klusjesmannen - Compilatie

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

14-08-2011 21:15

Lloret de Mar

De klusjesmannen - Lloret de Mar

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

07-08-2011 20:00

De Amsterdamse markt

De klusjesmannen - De Amsterdamse markt

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

31-07-2011 21:10

Hotel

De klusjesmannen - Hotel

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

24-07-2011 21:15

Boerderij

De klusjesmannen - Boerderij

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De klusjesmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De klusjesmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De klusjesmannen bij De klusjesmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De klusjesmannen. Heb je een uitzending van De klusjesmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De klusjesmannen gemist

Tik 'm aan ouwe: de klusjesmannen! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer in De Klusjesmannen vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en van het organiseren van een kinderfeestje in een pretpark tot het helpen van bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met de Tik 'm aan Award. Presentatie: Sander Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Uitzending gemist van De klusjesmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De klusjesmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord