Programma gemist?

21:35),Hans Westerveld is met een 61-jarige ex-marinier. op tv Hij is honderd de procent een afgekeurd door zijn posttraumatische met stressstoornis (PTSS), uit die hij begin naar jaren '90 opliep tijdens een naar missie in op Cambodja.

21:35),Lars uit Filippo is tegenwoordig een tamelijk door succesvol uit dj. Maar een midden jaren '90 ging op tv hij als uit een jonge militair op twee uit tours naar Bosnië. een Niets bereidde hem de erop voor wat tijdens hij in Bosnië te op tv zien in kreeg.

Een compilatie met van van De Klusjesmannen waarin zij vol een overgave duiken uit in de meest grappige, tijdens leuke uit en bizarre hobby's van uit Nederland!

De tijdens Klusjesmannen zoeken het het hogerop in het tijdens vliegtuigspotten. En ze draaien tijdens mee met met de Utrechtse strandwachters in op Texel!

De door Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens het een Live tijdens Action Role Playing uit kunnen ze eindelijk hun fantasie met de vrije loop met laten gaan! Weer uit terug een in de het realiteit zoeken ze het hogerop naar in de tijdens wereld van het in vliegtuigspotten.

Houthakkersblousen door en insignes gereed; want De uit Klusjesmannen worden heuse de padvinders! Ze laten tijdens het de natuur even voor de gezien en laten de hersenen op kraken voor een een uit lekker potje dammen.

De Klusjesmannen tijdens gaan op in dansles en laten, gekleed in uit op country en western-stijl, hun beste line-dancemoves op tv door zien. Om daarna volledig tot rust van te het komen verdiepen ze zich in op tv de door ultieme mannenhobby; op tv vissen.

Who let the de dogs out? De uit in Klusjesmannen doen mee aan een tijdens heuse hondenshow! van Niet zijzelf, tijdens maar hun ‘geleende’ hond dus. naar Nog met meer handen uit de de mouwen, want ze op gaan ook met een lekker potje in modeltekenen!

De Klusjesmannen de duiken van in de magische wereld van het het goochelen en in de Star Wars verzamelaars. op tv Een doorzaag-act en met een fantasievolle van fotosessie met prinses Leila uit het wisselen elkaar naadloos van af.

Hoe maak het je van een een truttig op dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen de leren met het van een een stel Urker jongens die kunnen op met 'car tunen' als de naar beste.

Tik tijdens 'm aan ouwe! Sander uit Lantinga en Rámon door Verkoeijen de storten zich deze naar zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze op tv het knappen overal kutklussen de op: van het verzorgen op tv van een op zakenlunch in een groot hotel uit tot het scheppen van op tv tijdens stront op de boerderij en het van het in organiseren van een kinderfeestje naar in naar een pretpark tot het in helpen van bejaarden in een uit verzorgingstehuis. De beste de zomerse werkplekken op krijgen eeuwige roem met naar de Tik 'm op aan Award. naar Afl.: het Compilatie. Presentatie: Sander Lantinga, Rámon met Verkoeijen.

Tik 'm het aan ouwe! Sander in Lantinga en Rámon Verkoeijen een storten zich naar deze zomer vol door in tijdens de vakantiebaantjes. Ze op tv knappen overal kutklussen op: van het op uit verzorgen van een zakenlunch in een uit groot hotel tot op het in scheppen van stront op de de een boerderij en van het organiseren het van op een kinderfeestje in met een pretpark tot het helpen uit van bejaarden in tijdens een verzorgingstehuis. in De beste in zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met tijdens de Tik 'm uit aan het Award. Afl.: een Lloret de Mar. Presentatie: Sander door Lantinga, door Rámon Verkoeijen.

Tik 'm aan een ouwe! in Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen het storten zich met deze zomer in vol in de tijdens vakantiebaantjes. Ze knappen overal op kutklussen op: van een het verzorgen van op tv een een zakenlunch in een groot uit hotel tot het scheppen door van stront op tv op de uit boerderij en van het organiseren van in uit een kinderfeestje in door een pretpark tot het helpen op van bejaarden uit in een het verzorgingstehuis. De beste uit zomerse werkplekken krijgen een eeuwige roem met de tijdens Tik 'm aan Award. uit Afl.: De Amsterdamse markt. de Presentatie: het Sander Lantinga, Rámon van Verkoeijen.

Tik 'm naar aan ouwe! het Sander Lantinga en Rámon het Verkoeijen storten door zich deze zomer vol in de de vakantiebaantjes. op tv Ze door knappen overal kutklussen het op: van het op tv verzorgen van een zakenlunch in door een groot hotel van tot een het scheppen van stront op de het op boerderij en van het organiseren uit van een van kinderfeestje in een met pretpark tot het op helpen van bejaarden met in een het verzorgingstehuis. De beste op zomerse werkplekken krijgen eeuwige een roem met de op Tik 'm aan Award. in Afl.: Hotel. Presentatie: op Sander Lantinga, van Rámon Verkoeijen.

Tik 'm naar aan ouwe! het Sander Lantinga en Rámon uit Verkoeijen storten zich een deze zomer het vol in een de vakantiebaantjes. Ze op tv knappen overal kutklussen op: van de het in verzorgen van een een zakenlunch in een groot op hotel tot het scheppen de van een stront op de met boerderij en van naar het organiseren van een in kinderfeestje in uit een pretpark tot met het helpen van bejaarden in een door naar verzorgingstehuis. De beste de zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met van op de Tik 'm aan Award. tijdens Afl.: Boerderij. Presentatie: het Sander Lantinga, Rámon uit Verkoeijen.

september 2017
09-05-2013 21:35

Hans Westerveld (Cambodja) (do 9 mei 2013

De klusjesmannen - Hans Westerveld (Cambodja)  (do 9 mei 2013

21:35),Hans Westerveld is een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd procent afgekeurd door zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), die hij begin jaren '90 opliep tijdens een missie in Cambodja.

02-05-2013 21:35

Lars Filippo (Bosnië) (do 2 mei 2013

De klusjesmannen - Lars Filippo (Bosnië)  (do 2 mei 2013

21:35),Lars Filippo is tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. Maar midden jaren '90 ging hij als een jonge militair op twee tours naar Bosnië. Niets bereidde hem erop voor wat hij in Bosnië te zien kreeg.

26-08-2012 19:28

Compilatie - Hobby's

De klusjesmannen - Compilatie - Hobby's

Een compilatie van De Klusjesmannen waarin zij vol overgave duiken in de meest grappige, leuke en bizarre hobby's van Nederland!

19-08-2012 20:49

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De klusjesmannen - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De Klusjesmannen zoeken het hogerop in het vliegtuigspotten. En ze draaien mee met de Utrechtse strandwachters op Texel!

12-08-2012 19:25

LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De klusjesmannen - LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens het Live Action Role Playing kunnen ze eindelijk hun fantasie de vrije loop laten gaan! Weer terug in de realiteit zoeken ze het hogerop in de wereld van het vliegtuigspotten.

05-08-2012 19:25

Scouting/Dammen - Hobby's

De klusjesmannen - Scouting/Dammen - Hobby's

Houthakkersblousen en insignes gereed; want De Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten de natuur even voor gezien en laten de hersenen kraken voor een lekker potje dammen.

29-07-2012 19:25

Country&Western/Vissen - Hobby's

De klusjesmannen - Country&Western/Vissen - Hobby's

De Klusjesmannen gaan op dansles en laten, gekleed in country en western-stijl, hun beste line-dancemoves zien. Om daarna volledig tot rust te komen verdiepen ze zich in de ultieme mannenhobby; vissen.

22-07-2012 19:25

Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

De klusjesmannen - Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

Who let the dogs out? De Klusjesmannen doen mee aan een heuse hondenshow! Niet zijzelf, maar hun ‘geleende’ hond dus. Nog meer handen uit de mouwen, want ze gaan ook een lekker potje modeltekenen!

15-07-2012 19:25

Goochelen/Star Wars - Hobby's

De klusjesmannen - Goochelen/Star Wars - Hobby's

De Klusjesmannen duiken in de magische wereld van het goochelen en de Star Wars verzamelaars. Een doorzaag-act en een fantasievolle fotosessie met prinses Leila wisselen elkaar naadloos af.

08-07-2012 19:25

Car tunen + bloemschikken

De klusjesmannen - Car tunen + bloemschikken

Hoe maak je van een truttig dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen leren het van een stel Urker jongens die kunnen 'car tunen' als de beste.

04-09-2011 21:20

Compilatie

De klusjesmannen - Compilatie

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

14-08-2011 21:15

Lloret de Mar

De klusjesmannen - Lloret de Mar

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

07-08-2011 20:00

De Amsterdamse markt

De klusjesmannen - De Amsterdamse markt

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

31-07-2011 21:10

Hotel

De klusjesmannen - Hotel

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

24-07-2011 21:15

Boerderij

De klusjesmannen - Boerderij

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De klusjesmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De klusjesmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De klusjesmannen bij De klusjesmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De klusjesmannen. Heb je een uitzending van De klusjesmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De klusjesmannen gemist

Tik 'm aan ouwe: de klusjesmannen! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer in De Klusjesmannen vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en van het organiseren van een kinderfeestje in een pretpark tot het helpen van bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met de Tik 'm aan Award. Presentatie: Sander Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Uitzending gemist van De klusjesmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De klusjesmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord