Programma gemist?

21:35),Hans Westerveld op is een 61-jarige in ex-marinier. een Hij is honderd procent afgekeurd naar door het zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), een die hij van begin jaren '90 opliep tijdens een een missie met in Cambodja.

21:35),Lars Filippo in is tegenwoordig een tamelijk het succesvol naar dj. Maar midden jaren op '90 ging hij als met een jonge militair tijdens op de twee tours naar Bosnië. Niets uit bereidde door hem erop voor wat hij van in Bosnië te de door zien kreeg.

Een compilatie van van naar De Klusjesmannen waarin zij vol overgave in duiken in uit de van meest grappige, leuke het en bizarre hobby's van in Nederland!

De Klusjesmannen zoeken op van het hogerop in het uit vliegtuigspotten. En naar ze draaien mee met de Utrechtse in strandwachters op met Texel!

De op tv Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens tijdens het door Live Action Role Playing kunnen ze door eindelijk hun de fantasie de naar vrije loop laten een gaan! Weer terug in op de realiteit zoeken ze door het hogerop op tv in door de wereld van het uit vliegtuigspotten.

Houthakkersblousen met en insignes gereed; want tijdens De uit Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten een de natuur tijdens even op tv voor gezien en laten de tijdens hersenen kraken voor in een met lekker potje dammen.

De het Klusjesmannen gaan op tijdens dansles en laten, gekleed in in country en tijdens western-stijl, hun beste op tv line-dancemoves zien. Om tijdens daarna een volledig tot rust de te komen verdiepen van ze zich in een de ultieme mannenhobby; op tv vissen.

Who let van the van dogs out? De Klusjesmannen doen het mee aan op een heuse hondenshow! Niet zijzelf, tijdens maar hun uit ‘geleende’ in hond dus. Nog meer handen van uit de mouwen, want het ze gaan met ook van een lekker potje het modeltekenen!

De het Klusjesmannen duiken een in de magische in wereld van het een goochelen en de uit Star Wars verzamelaars. met Een doorzaag-act en een fantasievolle van fotosessie in met prinses Leila wisselen elkaar de naadloos de af.

Hoe maak je van van een truttig op dameswagentje een gevaarlijk een scheurijzer? De klusjesmannen met leren het op van een tijdens stel Urker een jongens die kunnen van 'car tunen' als de op tv beste.

Tik de 'm aan de ouwe! Sander Lantinga en op Rámon Verkoeijen in storten zich deze zomer vol het in de vakantiebaantjes. Ze de knappen overal de kutklussen op: van het een het verzorgen van een zakenlunch in een een groot hotel door tot het scheppen van het stront op de naar boerderij en de van het organiseren op van een kinderfeestje in een het een pretpark tot het helpen van van bejaarden in in een verzorgingstehuis. De beste door van zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem op met de Tik 'm op aan uit Award. Afl.: Compilatie. Presentatie: Sander uit Lantinga, Rámon in Verkoeijen.

Tik een 'm aan ouwe! Sander Lantinga op en Rámon Verkoeijen het storten een zich deze zomer vol van in de van vakantiebaantjes. Ze naar knappen overal kutklussen op: een van het verzorgen van tijdens een zakenlunch door in een de groot hotel tot het door scheppen van stront op met de boerderij en van van het organiseren van in een kinderfeestje op tv in een pretpark tot op tv door het helpen van bejaarden in van een verzorgingstehuis. De het beste zomerse werkplekken op tv krijgen eeuwige roem met tijdens de Tik 'm met aan Award. Afl.: de Lloret naar de Mar. Presentatie: Sander Lantinga, uit Rámon het Verkoeijen.

Tik 'm van aan ouwe! Sander op Lantinga door en Rámon Verkoeijen storten naar zich deze zomer vol van in de vakantiebaantjes. Ze de een knappen overal kutklussen op: van uit het verzorgen van naar een zakenlunch in door een groot hotel op tv tot het op tv scheppen van stront op de de boerderij en van met het organiseren in van een tijdens kinderfeestje in een pretpark een tot het helpen van van bejaarden in een een verzorgingstehuis. De beste een zomerse werkplekken tijdens krijgen eeuwige uit roem met de Tik 'm op tv in aan Award. Afl.: De Amsterdamse het markt. Presentatie: van Sander Lantinga, Rámon van Verkoeijen.

Tik 'm aan het ouwe! met Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen van storten zich het deze zomer vol naar in in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal in kutklussen op: met van het verzorgen van door een zakenlunch in een met met groot hotel tot naar het scheppen van de stront op de boerderij en op tv van het met organiseren van een naar kinderfeestje in met een pretpark tot het helpen van op tv bejaarden in tijdens een verzorgingstehuis. De het beste zomerse het werkplekken krijgen het eeuwige roem met de Tik uit 'm tijdens aan Award. Afl.: Hotel. op Presentatie: Sander Lantinga, Rámon met Verkoeijen.

Tik met 'm aan door ouwe! Sander Lantinga en Rámon op Verkoeijen storten door zich deze zomer vol door in de vakantiebaantjes. de Ze knappen overal kutklussen uit op: van naar het verzorgen van op een zakenlunch in een uit groot hotel tot uit op het scheppen van op tv stront op de uit boerderij en van het organiseren een van uit een kinderfeestje in met een pretpark tot van het helpen van bejaarden in de een op tv verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken de krijgen een eeuwige roem met de Tik door 'm aan door Award. Afl.: Boerderij. op tv Presentatie: Sander Lantinga, Rámon naar Verkoeijen.

juli 2020
09-05-2013 21:35

Hans Westerveld (Cambodja) (do 9 mei 2013

De klusjesmannen - Hans Westerveld (Cambodja)  (do 9 mei 2013

21:35),Hans Westerveld is een 61-jarige ex-marinier. Hij is honderd procent afgekeurd door zijn posttraumatische stressstoornis (PTSS), die hij begin jaren '90 opliep tijdens een missie in Cambodja.

02-05-2013 21:35

Lars Filippo (Bosnië) (do 2 mei 2013

De klusjesmannen - Lars Filippo (Bosnië)  (do 2 mei 2013

21:35),Lars Filippo is tegenwoordig een tamelijk succesvol dj. Maar midden jaren '90 ging hij als een jonge militair op twee tours naar Bosnië. Niets bereidde hem erop voor wat hij in Bosnië te zien kreeg.

26-08-2012 19:28

Compilatie - Hobby's

De klusjesmannen - Compilatie - Hobby's

Een compilatie van De Klusjesmannen waarin zij vol overgave duiken in de meest grappige, leuke en bizarre hobby's van Nederland!

19-08-2012 20:49

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De klusjesmannen - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

De Klusjesmannen zoeken het hogerop in het vliegtuigspotten. En ze draaien mee met de Utrechtse strandwachters op Texel!

12-08-2012 19:25

LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De klusjesmannen - LARP-en/Taart decoreren - Hobby's

De Klusjesmannen gaan LARP-en! Tijdens het Live Action Role Playing kunnen ze eindelijk hun fantasie de vrije loop laten gaan! Weer terug in de realiteit zoeken ze het hogerop in de wereld van het vliegtuigspotten.

05-08-2012 19:25

Scouting/Dammen - Hobby's

De klusjesmannen - Scouting/Dammen - Hobby's

Houthakkersblousen en insignes gereed; want De Klusjesmannen worden heuse padvinders! Ze laten de natuur even voor gezien en laten de hersenen kraken voor een lekker potje dammen.

29-07-2012 19:25

Country&Western/Vissen - Hobby's

De klusjesmannen - Country&Western/Vissen - Hobby's

De Klusjesmannen gaan op dansles en laten, gekleed in country en western-stijl, hun beste line-dancemoves zien. Om daarna volledig tot rust te komen verdiepen ze zich in de ultieme mannenhobby; vissen.

22-07-2012 19:25

Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

De klusjesmannen - Hondenshow/Modeltekenen - Hobby's

Who let the dogs out? De Klusjesmannen doen mee aan een heuse hondenshow! Niet zijzelf, maar hun ‘geleende’ hond dus. Nog meer handen uit de mouwen, want ze gaan ook een lekker potje modeltekenen!

15-07-2012 19:25

Goochelen/Star Wars - Hobby's

De klusjesmannen - Goochelen/Star Wars - Hobby's

De Klusjesmannen duiken in de magische wereld van het goochelen en de Star Wars verzamelaars. Een doorzaag-act en een fantasievolle fotosessie met prinses Leila wisselen elkaar naadloos af.

08-07-2012 19:25

Car tunen + bloemschikken

De klusjesmannen - Car tunen + bloemschikken

Hoe maak je van een truttig dameswagentje een gevaarlijk scheurijzer? De klusjesmannen leren het van een stel Urker jongens die kunnen 'car tunen' als de beste.

04-09-2011 21:20

Compilatie

De klusjesmannen - Compilatie

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

14-08-2011 21:15

Lloret de Mar

De klusjesmannen - Lloret de Mar

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

07-08-2011 20:00

De Amsterdamse markt

De klusjesmannen - De Amsterdamse markt

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

31-07-2011 21:10

Hotel

De klusjesmannen - Hotel

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

24-07-2011 21:15

Boerderij

De klusjesmannen - Boerderij

Tik 'm aan ouwe! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en...

Je bekijkt momenteel pagina 1 van 2. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

De klusjesmannen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van De klusjesmannen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van De klusjesmannen bij De klusjesmannen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van De klusjesmannen. Heb je een uitzending van De klusjesmannen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

De klusjesmannen gemist

Tik 'm aan ouwe: de klusjesmannen! Sander Lantinga en Rámon Verkoeijen storten zich deze zomer in De Klusjesmannen vol in de vakantiebaantjes. Ze knappen overal kutklussen op: van het verzorgen van een zakenlunch in een groot hotel tot het scheppen van stront op de boerderij en van het organiseren van een kinderfeestje in een pretpark tot het helpen van bejaarden in een verzorgingstehuis. De beste zomerse werkplekken krijgen eeuwige roem met de Tik 'm aan Award. Presentatie: Sander Lantinga, Rámon Verkoeijen.

Uitzending gemist van De klusjesmannen? Hier kun je alle uitzendingen van De klusjesmannen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 18
  • Laatste uitzending op 09-05-2013 om 21:35 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!