Programma gemist?

Twee bekende naar Nederlanders worden tot op tv elkaar veroordeeld naar om een eb en naar een vloed door te met brengen op een met een boot op de Waddenzee. Wat in weten ze van elkaar? het Wat hebben ze met gemeen? En wat op op tv leren ze van elkaar? in Twee werelden, één door boot. Klikken die de twee werelden of zijn ze een niet in bijeen te brengen? Afl.: uit Arjan Ederveen een en Fiona Heering. uit Arjan Ederveen is een Nederlands door acteur, televisiemaker en door tekstschrijver. Hij werd op bij het op grote publiek vooral bekend met door de een televisieprogramma's Theo en door Thea door en Kreatief met kurk. In op tv de theaterstukken uit heeft Ederveen al meerdere malen naar een glansrijke het rol als vrouw op tv neergezet. op tv Fiona Heering is de een Nederlandse modeverslaggeefster en uit auteur. Ze werkte 14 jaar op bij De de Telegraaf en zit op sinds van het begin van RTL naar Boulevard aan de desk als de modejournalist. In haar met boeken schrijft ze een vol humor over uit de de glamourfeestjes die met ze bezoekt en de de strijd tegen de naar extra kilo's.

Twee met bekende Nederlanders met worden tot elkaar veroordeeld in om een eb het en een vloed door op te brengen een op een op tv boot op de tijdens Waddenzee. Wat weten een ze van elkaar? Wat hebben ze door het gemeen? En wat leren ze door van elkaar? Twee uit werelden, één boot. Klikken de op die twee werelden of zijn ze door het niet bijeen te brengen? op tv Afl.: Henk Bleker en Sanne in Vogel. Henk tijdens Bleker de is sinds 2010 staatssecretaris van op tv Economische Zaken, Landbouw en met in Innovatie. De staatssecretaris met staat bekend om zijn jolige Groningse een houding een en zijn nonchalante uitstraling. Bleker uit is een natuurliefhebber een pur sang en uit is het gelukkigst uit op zijn boerderij de in Oost-Groningen waar het hij op Welsh pony's fokt. Sanne op tv Vogel is een een actrice, schrijfster een en regisseur. De alleskunner naar schreef op haar op tv zestiende haar eerste theaterstuk naar en heeft er in tijdens inmiddels talloze op haar naam staan. op Veel de van haar stukken zijn op tv geïnspireerd op haar uit eigen familie die veelvuldig het te van maken heeft gehad met met armoede, mishandeling en naar kanker.

Twee door bekende Nederlanders de worden tot elkaar veroordeeld een om een eb en naar een vloed door van te brengen op de een boot de op de Waddenzee. uit Wat weten van ze van elkaar? Wat hebben ze in het gemeen? En wat leren ze met van elkaar? Twee werelden, op tv één boot. op Klikken door die twee werelden of zijn de ze niet bijeen te van brengen? Afl.: door Jack door Wouters en Frank Evenblij. op Jack Wouterse is uit een Nederlandse met acteur. Hij is bekend van in onder van andere All Stars en Grijpstra en het tijdens De Gier. De populaire het acteur is jarenlang uit verslaafd geweest aan cocaïne het en ook met op tv eten heeft hij een het moeizame relatie. tijdens Frank Evenblij is een in met Nederlands televisiepresentator en programmamaker. Hij het werd vooral bekend het als Jakhals naar Frank uit De Wereld op Draait Door. uit Daarnaast presenteerde op hij Bloot, zweet en banen op en in Evenblij met... Net als Jack Wouterse het de kampt hij al jaren met de overgewicht.

Twee bekende met Nederlanders worden tot elkaar het veroordeeld om het een eb een en een op vloed door te brengen op uit een boot op uit de Waddenzee. Wat in weten op tv ze van elkaar? Wat op tv hebben ze gemeen? En het wat leren ze de van naar elkaar? Twee werelden, één boot. Klikken het die twee werelden de een of zijn ze niet bijeen in te brengen? Afl.: Barbara met Barend tijdens en Joep van de Deudekom. Barbara Barend uit is sportjournalist. naar Haar droomcarrière als profvoetbalster valt in door duigen als haar naar knie naar op haar dertiende in op de het vernieling wordt getrapt. Daarna stort ze de zich op de op tv sportjournalistiek. op tv Zo is ze de onder andere chef sportredactie van een AT5, presenteert ze op een samen met haar vader Frits Barend uit de van talkshow Barend en op tv Barend en lanceert de naar sportglossy Helden. de Niemand weet een dus beter hoe op ze zich in een mannenwereld van staande moet houden dan het van Barbara Barend. Joep de van Deudekom is een met Nederlands cabaretier en tijdens werd samen met Viggo Waas van en Peter Heerschop de bekend met uit de de cabaretgroep NUHR. Inmiddels op is Van Deudekom uitgegroeid van tot een tijdens alleskunner die presenteert, op meerdere boeken op zijn naam heeft met staan en een met wekelijkse column in de de een radioshow GIEL tijdens heeft.

Twee van bekende Nederlanders op tv worden tot elkaar tijdens veroordeeld om een eb en tijdens een vloed in door te brengen de op een boot met op de Waddenzee. Wat met weten ze van elkaar? op Wat uit hebben ze gemeen? uit En wat leren ze van van in elkaar? Twee werelden, één boot. Klikken naar de die twee werelden uit of zijn ze niet bijeen te van brengen? Afl.: Loes uit Luca en Frédérique een Spigt. Loes Luca het van is misschien wel van Nederlands meest bekende een theaterdiva. Naast theater is ze ook van met veel op tv op te zien. Zo speelde ze in door Ja zuster, nee naar zuster en in in door alle series van 't Schaep met op de 5 met pooten. Drie jaar geleden door overleed haar man, het wat tijdens nog steeds op diepe sporen achterlaat. de Frédérique Spigt is een Nederlandse zangeres. op door Ze werd in de naar jaren '80 bekend als een zangeres van met I've got the Bullets. Spigt de groeide op op als een echt op tv vechtersbaasje in Rotterdam, op maar in vond uiteindelijk de de muziek die volgens Spigt op zelf haar het leven heeft gered.

Twee naar bekende Nederlanders worden op tv tot elkaar veroordeeld van om een eb en een op tv vloed uit door te brengen op een van boot op op tv de Waddenzee. in Wat weten ze het van elkaar? Wat hebben op ze gemeen? En wat in tijdens leren ze van elkaar? het Twee werelden, één door boot. Klikken die twee op tv werelden op of zijn ze niet bijeen te het brengen? Afl.: uit Peter in Heerschop en Stacey Rookhuizen. -Peter Heerschop uit een is cabaretier, acteur, televisieprogrammamaker en op schrijver. Deze duizendpoot is naar onder andere te door tijdens zien in de cabaretgroep NUHR, op in het radioprogramma Evers in Staat Op op en op als captain in het televiseprogramma Ik op tv Hou de Van Holland. -Stacey naar Rookhuizen was een in van Nederlands jongste ondernemers. op tv Op haar 16e richtte door ze het bedrijf door Stacey Records van op tijdens om onbekend talent met de mogelijkheid te bieden een het eigen cd uit te op brengen. naar Nu is ze in vooral bekend van als het jurylid van The tijdens X-Factor dat precies in zegt naar waar het op staat. in Naast muziek is fashion een tijdens een passie voor Stacey. Met een eigen op tv sieradenlijn en een als op de muze van Viktor en Rolf op een is ze ook in deze wereld met niet meer weg het te met denken.

Twee bekende Nederlanders van op tv worden tot elkaar naar veroordeeld om een door eb en een vloed door te op tv brengen de op een boot op de tijdens Waddenzee. op tv Wat weten ze op tv van elkaar? een Wat hebben ze gemeen? En wat het leren ze van een elkaar? Twee door werelden, één door boot. Klikken die twee met werelden of zijn ze naar de niet bijeen te het brengen? Afl.: Xandra tijdens Brood en Ruben Nicolai. tijdens -Xandra Brood werd bekend als met levensgezellin met van de Nederlandse een zanger en schilder van Herman Brood. Nachtenlang de feesten, drugs naar en rock-'n-roll zijn jarenlang door de ingrediënten van haar tijdens leven. Hoewel het rock-'n-rollrandje op tv er uit nog steeds zit, is tijdens Brood een rustiger geworden en uit zorgt ze met veel de liefde voor haar drie dochters de en het stort zich met op haar werk als een styliste voor onder andere de een Beau Monde. -Ruben door Nicolai is uit een televisiepresentator naar en cabaretier. in Met het televisieprogramma De Lama's van werd hij immens van populair bij door het Nederlandse publiek. Na een van uit korte overstap naar de AVRO, zit naar Nicolai tijdens sinds januari weer bij BNN naar en door presenteerde onder andere Doe Maar op Normaal in en De slechtse uit chauffeur van Nederland. op In augustus wordt Nicolai voor naar met de tweede keer het vader.

Twee bekende tijdens Nederlanders een worden tot elkaar veroordeeld tijdens om een eb naar en een vloed door te tijdens brengen op de een boot op uit de Waddenzee. Wat tijdens weten ze tijdens van elkaar? Wat hebben van ze gemeen? de En wat leren ze met van elkaar? van Twee werelden, één boot. met Klikken die twee werelden van of uit zijn ze niet naar bijeen te brengen? Afl.: het Barbara naar Barend en Joep van met Deudekom. Twee bekende Nederlanders worden een tot met elkaar veroordeeld om een eb een en in een vloed door door te brengen op een boot op door op de Waddenzee. Sportjournaliste Barbara Barend in en in cabaretier Joep van tijdens Deudekom.

september 2017
22-08-2011 20:20

Arjan Ederveen en Fiona Heering

Storm op Komst - Arjan Ederveen en Fiona Heering

Twee bekende Nederlanders worden tot elkaar veroordeeld om een eb en een vloed door te brengen op een boot op de Waddenzee. Wat weten ze van elkaar? Wat hebben ze gemeen? En wat leren ze van elkaar? Twee werelden, één boot. Klikken die twee...

15-08-2011 20:20

Henk Bleker en Sanne Vogel

Storm op Komst - Henk Bleker en Sanne Vogel

Twee bekende Nederlanders worden tot elkaar veroordeeld om een eb en een vloed door te brengen op een boot op de Waddenzee. Wat weten ze van elkaar? Wat hebben ze gemeen? En wat leren ze van elkaar? Twee werelden, één boot. Klikken die twee...

08-08-2011 20:20

Jack Wouters en Frank Evenblij

Storm op Komst - Jack Wouters en Frank Evenblij

Twee bekende Nederlanders worden tot elkaar veroordeeld om een eb en een vloed door te brengen op een boot op de Waddenzee. Wat weten ze van elkaar? Wat hebben ze gemeen? En wat leren ze van elkaar? Twee werelden, één boot. Klikken die twee...

01-08-2011 20:15

Barbara Barend en Joep van Deudekom

Storm op Komst - Barbara Barend en Joep van Deudekom

Twee bekende Nederlanders worden tot elkaar veroordeeld om een eb en een vloed door te brengen op een boot op de Waddenzee. Wat weten ze van elkaar? Wat hebben ze gemeen? En wat leren ze van elkaar? Twee werelden, één boot. Klikken die twee...

25-07-2011 20:20

Loes Luca en Frédérique Spigt

Storm op Komst - Loes Luca en Frédérique Spigt

Twee bekende Nederlanders worden tot elkaar veroordeeld om een eb en een vloed door te brengen op een boot op de Waddenzee. Wat weten ze van elkaar? Wat hebben ze gemeen? En wat leren ze van elkaar? Twee werelden, één boot. Klikken die twee...

18-07-2011 20:20

Peter Heerschop en Stacey Rookhuizen

Storm op Komst - Peter Heerschop en Stacey Rookhuizen

Twee bekende Nederlanders worden tot elkaar veroordeeld om een eb en een vloed door te brengen op een boot op de Waddenzee. Wat weten ze van elkaar? Wat hebben ze gemeen? En wat leren ze van elkaar? Twee werelden, één boot. Klikken die twee...

11-07-2011 20:35

Xandra Brood en Ruben Nicolai

Storm op Komst - Xandra Brood en Ruben Nicolai

Twee bekende Nederlanders worden tot elkaar veroordeeld om een eb en een vloed door te brengen op een boot op de Waddenzee. Wat weten ze van elkaar? Wat hebben ze gemeen? En wat leren ze van elkaar? Twee werelden, één boot. Klikken die twee...

04-07-2011 20:30

Barbara Barend en Joep van Deudekom

Storm op Komst - Barbara Barend en Joep van Deudekom

Twee bekende Nederlanders worden tot elkaar veroordeeld om een eb en een vloed door te brengen op een boot op de Waddenzee. Wat weten ze van elkaar? Wat hebben ze gemeen? En wat leren ze van elkaar? Twee werelden, één boot. Klikken die twee...

Storm op Komst gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Storm op Komst de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Storm op Komst bij Storm op Komst liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Storm op Komst. Heb je een uitzending van Storm op Komst gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Storm op Komst gemist

In Storm op Komst zijn iedere week twee bekende Nederlanders tot elkaar veroordeeld: ze brengen een eb en een vloed door op een boot op de Waddenzee. Twee werelden, één boot. Klikken die twee werelden of zijn ze niet bijeen te brengen in Storm op Komst?

Uitzending gemist van Storm op Komst? Hier kun je alle uitzendingen van Storm op Komst kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 8
  • Laatste uitzending op 22-08-2011 om 20:20 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord