Programma gemist?

Talkshow. Mannen zijn op tv maar in twee de dingen echt naar geïnteresseerd: in voetbal het en op in vrouwen. Op televisie zijn uit er inmiddels in meer dan met genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom een eigenlijk niet tijdens over vrouwen? Zijn vrouwen naar niet minstens met zo interessant, zo niet uit veel interessanter? in Een ongewoon openhartige, intelligente de en door vermakelijke talkshow het van mannen over vrouwen. Waar op tv zij een het in het programma over van hebben is een vaak herkenbaar maar door toch verrassend op tv en daarom ook het voor vrouwen interessant. op tv Waldemar Torenstra ontvangt wekelijks twee mannen de en met praat met hen over hun de in ervaringen met vrouwen. Naast het Torenstra zit in vaste gast en vrouwendeskundige Maxim Hartman. van Met Maxims directheid naar en tijdens deskundigheid, verkregen door tijdens intensieve en jarenlange praktijkstudie, is op tv hij de de Johan Derksen van de Ze is van Mij. op tv een Apendeskundige Patrick van Veen duidt in het elke aflevering de in opmerkelijke naar parallellen tussen man uit en aap, uit tijdens wiens natuurlijke gedrag uit de neigingen, driften en beweegredenen in van de man uit uit kunnen worden gedestilleerd. Afl.: Marc Lammers het en Mike Boddé. op tv Met sportcoach Marc op tv Lammers met en cabaretier in Mike Boddé. Met de meestertruc door van hockeycoach Marc Lammers: op tv de Hoe je twintig vrouwen op tv kan laten doen wat een jij de wilt. Presentatie: Waldemar naar Torenstra, Maxim Hartman.

Talkshow. in Mannen zijn maar in twee van dingen echt door geïnteresseerd: in voetbal door en in op tv vrouwen. Op televisie zijn er uit van inmiddels meer dan genoeg van praatprogramma's over voetbal, maar van waarom eigenlijk niet over de vrouwen? Zijn van vrouwen in niet minstens zo interessant, zo niet het veel interessanter? in Een ongewoon een openhartige, intelligente en naar vermakelijke talkshow van mannen over door vrouwen. Waar naar zij het in het het programma over in hebben is vaak herkenbaar in tijdens maar toch verrassend en naar daarom ook tijdens voor vrouwen interessant. Afl.: Robert uit Vuijsje van en Viggo Waas. met Met schrijver Robert Vuijsje en cabaretier het uit Viggo Waas. Met een discussie de over de juiste van proporties van vrouwelijke rondingen op door en over vreemdgaan. Presentatie: op tv Waldemar Torenstra, Maxim van Hartman.

Talkshow. Mannen naar zijn naar maar in twee dingen echt uit geïnteresseerd: in de voetbal en in vrouwen. naar Op televisie zijn er op tv van inmiddels meer dan door genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom door eigenlijk niet uit over vrouwen? Zijn naar vrouwen niet het minstens zo op tv interessant, zo niet veel interessanter? op tv Een ongewoon openhartige, het intelligente en vermakelijke talkshow met van mannen tijdens over vrouwen. Waar een zij het in het de een programma over hebben uit is vaak herkenbaar maar op tv toch verrassend en daarom ook met voor vrouwen tijdens interessant. uit Afl.: Robert Schoemacher en Mimoun het Ouled Radi. in Met cosmetisch arts Robert tijdens Schoemacher en acteur Mimoun van van Ouled Radi. Over de perfecte schoonheid. het Presentatie: van Waldemar Torenstra, Maxim een Hartman.

Talkshow. Mannen zijn een het maar in twee dingen op tv echt geïnteresseerd: een in voetbal en in vrouwen. in Op televisie zijn tijdens er inmiddels op tv meer dan genoeg praatprogramma's over op tv door voetbal, maar waarom eigenlijk niet de over vrouwen? een Zijn vrouwen niet minstens een zo met interessant, zo niet door veel interessanter? Een ongewoon openhartige, intelligente naar en de vermakelijke talkshow van tijdens mannen over vrouwen. Waar door zij het een in het programma over hebben de is van vaak herkenbaar tijdens maar toch verrassend en daarom uit ook voor vrouwen interessant. een Waldemar Torenstra een ontvangt wekelijks op tv twee mannen en praat met uit met hen over hun van ervaringen met vrouwen. Naast in Torenstra zit vaste gast het en door vrouwendeskundige Maxim Hartman. Met Maxims door directheid en deskundigheid, tijdens verkregen door in intensieve en jarenlange naar praktijkstudie, is hij de Johan het Derksen van door Ze is van op Mij. Apendeskundige Patrick op tv van Veen duidt van in door elke aflevering de opmerkelijke parallellen tussen door man van en aap, uit met wiens natuurlijke gedrag de het neigingen, driften en beweegredenen uit een van de man kunnen worden gedestilleerd. in Afl.: Tygo op tv Gernandt en Martin Koolhoven. tijdens Met acteur Tygo op tv Gernandt en in regisseur Martin het Koolhoven. Over in seks op de set. Presentatie: Waldemar naar met Torenstra, Maxim Hartman.

Talkshow. Mannen op zijn van maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in van in voetbal en in door vrouwen. Op televisie zijn er tijdens inmiddels meer van dan het genoeg praatprogramma's over voetbal, maar naar waarom eigenlijk niet tijdens over uit vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens op zo interessant, uit zo niet veel interessanter? Een met ongewoon openhartige, intelligente door en de vermakelijke talkshow van mannen over door vrouwen. Waar zij tijdens de het in het programma over naar hebben is van vaak herkenbaar maar toch verrassend tijdens en daarom de ook naar voor vrouwen interessant. Afl.: op tv Roué Verveer en Bram een Bakker. Met psychiater Bram op Bakker en op tv cabaretier in Roué Verveer. Maxim Hartman gaat in in therapie met bij Bram Bakker voor van zijn vrouwenverslaving. van Presentatie: Waldemar Torenstra, Maxim in Hartman.

Talkshow. Mannen zijn met maar in twee een dingen echt geïnteresseerd: door uit in voetbal en in vrouwen. een Op televisie zijn er het inmiddels meer op tv dan genoeg naar praatprogramma's over voetbal, maar waarom het eigenlijk niet van over vrouwen? de Zijn vrouwen van niet minstens zo interessant, zo van niet op tv veel interessanter? Een ongewoon openhartige, op intelligente met en vermakelijke talkshow van mannen over van vrouwen. Waar de zij tijdens het in het programma de over hebben is vaak herkenbaar met maar toch verrassend in en de daarom ook voor een vrouwen interessant. Waldemar Torenstra ontvangt het wekelijks door twee mannen en praat met naar uit hen over hun ervaringen met uit vrouwen. Naast met Torenstra zit op vaste gast en vrouwendeskundige Maxim op tv Hartman. Met Maxims van directheid en deskundigheid, verkregen op tv door intensieve en op tv jarenlange praktijkstudie, tijdens is hij naar de Johan met Derksen van Ze is het van Mij. op tv Apendeskundige Patrick van Veen duidt naar in op tv elke aflevering de opmerkelijke parallellen tussen uit man en aap, de tijdens uit wiens natuurlijke gedrag met de neigingen, uit driften en beweegredenen door van de man kunnen worden gedestilleerd. door Presentatie: tijdens Waldemar Torenstra, Maxim met Hartman.

Talkshow. Mannen naar zijn in maar in twee naar dingen echt geïnteresseerd: in in voetbal en in vrouwen. Op op tv op tv televisie zijn er naar inmiddels meer dan op tv genoeg praatprogramma's over voetbal, maar op tv waarom de eigenlijk niet over vrouwen? Zijn uit vrouwen niet minstens zo naar door interessant, zo niet veel interessanter? door Een ongewoon openhartige, op intelligente en vermakelijke talkshow uit van mannen door over vrouwen. Waar zij uit van het in het programma over hebben het is op tv vaak herkenbaar op tv maar toch verrassend en de daarom ook voor vrouwen interessant. naar met Waldemar Torenstra ontvangt wekelijks twee mannen uit en praat het met hen naar over hun ervaringen met door vrouwen. uit Naast Torenstra zit op vaste gast en vrouwendeskundige tijdens Maxim Hartman. Met Maxims met directheid en deskundigheid, verkregen in door tijdens intensieve en jarenlange praktijkstudie, met is hij de Johan de Derksen de van Ze is van Mij. op Apendeskundige Patrick van van Veen duidt naar in op elke aflevering de opmerkelijke de parallellen tussen de man en aap, naar uit wiens natuurlijke in gedrag de neigingen, in driften en beweegredenen het van de man kunnen op worden gedestilleerd. op Presentatie: Waldemar Torenstra, Maxim de Hartman.

Talkshow. Mannen op tv zijn maar met in twee naar dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en op met in vrouwen. Op televisie de zijn er inmiddels op meer dan genoeg praatprogramma's van over voetbal, maar op waarom eigenlijk de niet over vrouwen? Zijn vrouwen een niet minstens zo in interessant, door zo niet veel interessanter? Een van ongewoon openhartige, tijdens intelligente en in vermakelijke talkshow van in mannen over tijdens vrouwen. Waar zij het in door het door programma over hebben is vaak in herkenbaar maar toch naar verrassend door en daarom ook door voor vrouwen interessant. Waldemar met Torenstra ontvangt wekelijks uit twee mannen en praat met uit hen over uit hun ervaringen met het vrouwen. Naast Torenstra zit naar vaste gast en op tv op vrouwendeskundige Maxim Hartman. Met Maxims op directheid en deskundigheid, verkregen de door intensieve en in jarenlange praktijkstudie, van is hij de op Johan Derksen van in Ze is van Mij. op Apendeskundige een Patrick van Veen op duidt in elke aflevering op tv de opmerkelijke parallellen van tussen man met en aap, in uit wiens natuurlijke gedrag de een neigingen, driften en de beweegredenen van op tv de man kunnen worden gedestilleerd. een Afl.: Arie Boomsma het en Dick Jol. op tv naar Torenstra ontvangt presentator op tv Arie Boomsma en oud-scheidrechter Dick Jol. naar door Boomsma krijgt het met vuur na aan de op schenen gelegd met over zijn 'maagdelijkheid'. En Dick de Jol een geeft een lesje een in 'dwingende' ogen of hoe je op tv met het een beetje foutloos spellen elke de vrouw kunt op tv versieren. Presentatie: Waldemar naar Torenstra, Maxim op tv Hartman.

Talkshow een over vrouwen. Waldemar het Torenstra en door Maxim Hartman praten op tv met drie mannelijke door gasten ongeremd, vrijuit en met humor een over vrouwen in met als doel door eens op tv lekker over hen te een kunnen roddelen. Als mannen onder door elkaar. naar Een programma waarin vrouwen een op naar een voetstuk worden het gezet, maar er net zo hard de ook weer vanaf de de worden getrokken. Presentatie: met Waldemar Torenstra, Maxim tijdens Hartman.

november 2017
22-08-2011 21:00

Marc Lammers en Mike Boddé

Ze is van mij... - Marc Lammers en Mike Boddé

Talkshow. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo in...

15-08-2011 21:00

Robert Vuijsje en Viggo Waas

Ze is van mij... - Robert Vuijsje en Viggo Waas

Talkshow. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo in...

08-08-2011 21:00

Robert Schoemacher en Mimoun Ouled Radi

Ze is van mij... - Robert Schoemacher en Mimoun Ouled Radi

Talkshow. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo in...

01-08-2011 21:00

Tygo Gernandt en Martin Koolhoven

Ze is van mij... - Tygo Gernandt en Martin Koolhoven

Talkshow. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo in...

25-07-2011 21:00

Roué Verveer en Bram Bakker

Ze is van mij... - Roué Verveer en Bram Bakker

Talkshow. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo in...

18-07-2011 21:00

Aflevering 3

Ze is van mij... - Aflevering 3

Talkshow. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo in...

11-07-2011 21:21

Aflevering 2

Ze is van mij... - Aflevering 2

Talkshow. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo in...

04-07-2011 21:10

Arie Boomsma en Dick Jol

Ze is van mij... - Arie Boomsma en Dick Jol

Talkshow. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo in...

02-09-2010 23:25

Aflevering 1

Ze is van mij... - Aflevering 1

Talkshow over vrouwen. Waldemar Torenstra en Maxim Hartman praten met drie mannelijke gasten ongeremd, vrijuit en met humor over vrouwen met als doel eens lekker over hen te kunnen roddelen. Als mannen onder elkaar. Een programma waarin vro...

Ze is van mij... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ze is van mij... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ze is van mij... bij Ze is van mij... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ze is van mij.... Heb je een uitzending van Ze is van mij... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ze is van mij... gemist

Ze Is Van Mij is een talkshow over vrouwen. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo interessant, zo niet veel interessanter? Ze Is Van Mij is dan ook een ongewoon openhartige, intelligente en vermakelijke talkshow van mannen over vrouwen. Waar zij het in Ze Is Van Mij over hebben is vaak herkenbaar maar toch verrassend en daarom ook voor vrouwen interessant. Waldemar Torenstra ontvangt wekelijks twee mannen en praat met hen over hun ervaringen met vrouwen. Naast Torenstra zit vaste gast en vrouwendeskundige Maxim Hartman. Met Maxims directheid en deskundigheid, verkregen door intensieve en jarenlange praktijkstudie, is hij de Johan Derksen van Ze is van Mij. Apendeskundige Patrick van Veen duidt in elke aflevering de opmerkelijke parallellen tussen man en aap, uit wiens natuurlijke gedrag de neigingen, driften en beweegredenen van de man kunnen worden gedestilleerd.

Uitzending gemist van Ze is van mij...? Hier kun je alle uitzendingen van Ze is van mij... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 22-08-2011 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord