Programma gemist?

Talkshow. naar Mannen zijn maar in naar twee dingen van echt geïnteresseerd: naar in voetbal en van in vrouwen. Op televisie zijn er op inmiddels meer dan de door genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom op tv eigenlijk met niet over vrouwen? Zijn vrouwen op in niet minstens zo interessant, in zo niet veel op tv interessanter? Een tijdens ongewoon openhartige, intelligente en een vermakelijke talkshow van mannen over van vrouwen. Waar met zij het in het van programma over hebben het is vaak herkenbaar op tv maar toch naar verrassend en daarom ook met voor vrouwen interessant. het door Waldemar Torenstra ontvangt wekelijks twee op mannen op tv en praat met hen met over hun ervaringen met vrouwen. uit Naast Torenstra zit het vaste gast en naar tijdens vrouwendeskundige Maxim Hartman. Met Maxims op directheid en deskundigheid, een verkregen door het intensieve en jarenlange naar praktijkstudie, is hij een de Johan Derksen een van Ze is van Mij. de in Apendeskundige Patrick van Veen duidt in naar elke aflevering met de opmerkelijke tijdens parallellen tussen van man en aap, uit wiens natuurlijke de gedrag van de neigingen, driften en beweegredenen naar een van de man kunnen worden gedestilleerd. door Afl.: Marc Lammers de en Mike Boddé. uit Met sportcoach Marc door naar Lammers en cabaretier Mike tijdens Boddé. Met tijdens de meestertruc van een hockeycoach Marc Lammers: Hoe je door twintig vrouwen uit kan laten doen wat de jij wilt. Presentatie: Waldemar uit Torenstra, Maxim op Hartman.

Talkshow. Mannen door zijn maar in twee door op dingen echt geïnteresseerd: door in voetbal en uit in vrouwen. Op televisie zijn er op tv inmiddels naar meer dan genoeg praatprogramma's met over voetbal, van maar waarom eigenlijk uit niet over vrouwen? Zijn het vrouwen niet minstens zo een interessant, zo het niet veel interessanter? op tv Een ongewoon openhartige, intelligente door tijdens en vermakelijke talkshow van mannen over op tv vrouwen. Waar zij op tv het in naar het uit programma over hebben is vaak herkenbaar op maar toch van verrassend en daarom ook van voor vrouwen interessant. tijdens de Afl.: Robert Vuijsje en Viggo Waas. het een Met schrijver Robert Vuijsje en cabaretier het naar Viggo Waas. Met een uit discussie over de juiste in proporties van naar vrouwelijke rondingen en uit over vreemdgaan. Presentatie: Waldemar met Torenstra, Maxim tijdens Hartman.

Talkshow. op tv Mannen zijn het maar in twee dingen echt geïnteresseerd: door in voetbal en in op in vrouwen. Op televisie zijn de er inmiddels meer van dan genoeg praatprogramma's de over voetbal, maar waarom op tv uit eigenlijk niet over de vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens door zo een interessant, zo niet veel interessanter? Een een ongewoon met openhartige, intelligente naar en vermakelijke talkshow van mannen in over tijdens vrouwen. Waar zij het in het door programma over naar hebben is vaak herkenbaar op van maar toch verrassend en van daarom ook voor vrouwen interessant. op tv Afl.: het Robert Schoemacher en Mimoun naar Ouled Radi. de Met cosmetisch tijdens arts Robert Schoemacher en acteur de Mimoun Ouled uit Radi. Over een de perfecte schoonheid. Presentatie: Waldemar van Torenstra, naar Maxim Hartman.

Talkshow. Mannen zijn met van maar in twee dingen door echt geïnteresseerd: in voetbal naar en in vrouwen. Op door televisie zijn er met inmiddels meer van dan genoeg praatprogramma's over op tv voetbal, op tv maar waarom eigenlijk niet over op vrouwen? een Zijn vrouwen niet minstens een zo interessant, zo van niet veel interessanter? Een het ongewoon op tv openhartige, intelligente en vermakelijke de talkshow van van mannen over vrouwen. Waar in zij het met in het programma in over hebben is vaak van herkenbaar maar toch in verrassend en naar daarom ook een voor vrouwen interessant. Waldemar Torenstra ontvangt met wekelijks uit twee mannen en praat met van van hen over hun ervaringen het met vrouwen. Naast Torenstra naar zit tijdens vaste gast en vrouwendeskundige Maxim Hartman. het Met Maxims met directheid en op deskundigheid, verkregen door intensieve in en jarenlange praktijkstudie, is op hij de het Johan Derksen naar van Ze is van met Mij. Apendeskundige het Patrick van Veen het duidt in elke aflevering de van de opmerkelijke parallellen tussen man met en aap, uit wiens natuurlijke een gedrag in de neigingen, driften met en beweegredenen het van de man kunnen worden gedestilleerd. naar Afl.: naar Tygo Gernandt en met Martin Koolhoven. Met acteur Tygo een Gernandt van en regisseur Martin Koolhoven. Over het seks van op de set. Presentatie: de Waldemar Torenstra, het Maxim Hartman.

Talkshow. Mannen zijn in tijdens maar in twee dingen met echt geïnteresseerd: in van voetbal en in vrouwen. het Op de televisie zijn er inmiddels in meer dan genoeg op tv praatprogramma's over voetbal, de maar waarom eigenlijk het niet over vrouwen? Zijn vrouwen door niet minstens zo naar interessant, zo niet de uit veel interessanter? Een ongewoon naar openhartige, intelligente en van vermakelijke talkshow van mannen over door vrouwen. Waar zij met het in het naar het programma over hebben is uit vaak herkenbaar maar een toch verrassend naar en daarom ook voor vrouwen het interessant. Afl.: Roué op Verveer en Bram Bakker. naar naar Met psychiater Bram Bakker en cabaretier op tv Roué Verveer. Maxim naar Hartman gaat in tijdens therapie met bij Bram Bakker op tv voor zijn vrouwenverslaving. een Presentatie: Waldemar Torenstra, Maxim naar Hartman.

Talkshow. met Mannen zijn maar in met twee dingen echt geïnteresseerd: in uit in voetbal en in vrouwen. Op op tv televisie van zijn er inmiddels meer naar dan tijdens genoeg praatprogramma's over voetbal, van maar waarom eigenlijk niet de over vrouwen? met Zijn vrouwen niet minstens de zo interessant, zo door niet veel het interessanter? Een ongewoon openhartige, op tv intelligente en vermakelijke talkshow in van mannen op tv over vrouwen. Waar zij door het in het naar met programma over hebben is vaak herkenbaar het naar maar toch verrassend en daarom ook de voor vrouwen naar interessant. uit Waldemar Torenstra ontvangt met wekelijks twee mannen en door praat met hen over het hun ervaringen met vrouwen. uit Naast op tv Torenstra zit vaste gast het en door vrouwendeskundige Maxim Hartman. Met op tv Maxims directheid van en deskundigheid, verkregen door in intensieve en jarenlange praktijkstudie, is tijdens hij het de Johan Derksen met van Ze is van Mij. de de Apendeskundige Patrick van Veen op tv duidt in tijdens elke aflevering de in opmerkelijke parallellen tussen man de en aap, op tv uit wiens natuurlijke gedrag door de neigingen, door driften en beweegredenen van de met man kunnen worden van gedestilleerd. Presentatie: door Waldemar Torenstra, Maxim op Hartman.

Talkshow. Mannen tijdens zijn van maar in twee de dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en van in vrouwen. Op op tv televisie zijn er door inmiddels meer dan met genoeg praatprogramma's een over in voetbal, maar waarom eigenlijk niet een over vrouwen? Zijn vrouwen tijdens in niet minstens zo interessant, zo niet met tijdens veel interessanter? Een naar ongewoon openhartige, intelligente en vermakelijke door talkshow van mannen door over vrouwen. op Waar zij het in het op programma over hebben tijdens is het vaak herkenbaar maar toch verrassend op tv en daarom uit ook voor het vrouwen interessant. Waldemar Torenstra tijdens ontvangt wekelijks twee met mannen en tijdens praat met hen over in hun tijdens ervaringen met vrouwen. Naast het Torenstra zit vaste het gast en vrouwendeskundige Maxim naar Hartman. Met Maxims van directheid en op tv deskundigheid, verkregen door intensieve van en jarenlange praktijkstudie, is door hij de het Johan Derksen van Ze de is van Mij. op tv Apendeskundige Patrick van op tv Veen duidt op in elke aflevering de op tv opmerkelijke parallellen uit tussen man en naar aap, een uit wiens natuurlijke gedrag de op tv neigingen, naar driften en beweegredenen naar van de man kunnen worden gedestilleerd. de Presentatie: Waldemar Torenstra, met Maxim van Hartman.

Talkshow. op Mannen zijn op tv maar in twee dingen echt naar geïnteresseerd: in voetbal op tv en een in vrouwen. Op televisie op tv zijn er in inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's naar over voetbal, de maar waarom eigenlijk het niet over vrouwen? Zijn met vrouwen niet minstens zo tijdens interessant, zo de niet veel interessanter? Een van ongewoon openhartige, uit intelligente en vermakelijke de talkshow een van mannen over vrouwen. Waar zij op tv het in op tv het tijdens programma over hebben is vaak in herkenbaar maar toch verrassend met en door daarom ook voor vrouwen interessant. de op tv Waldemar Torenstra ontvangt wekelijks twee mannen uit en praat met door in hen over hun ervaringen in met vrouwen. Naast Torenstra zit door in vaste gast en door vrouwendeskundige Maxim Hartman. Met in Maxims directheid en deskundigheid, van verkregen door intensieve in en jarenlange op praktijkstudie, is hij de Johan tijdens Derksen van Ze op tv is van naar Mij. Apendeskundige Patrick van uit met Veen duidt in tijdens elke aflevering de opmerkelijke door parallellen tussen man en uit aap, uit wiens een natuurlijke een gedrag de neigingen, driften en in beweegredenen van de man op kunnen op worden gedestilleerd. uit Afl.: Arie Boomsma een en Dick Jol. Torenstra ontvangt presentator tijdens Arie Boomsma en naar oud-scheidrechter Dick in Jol. Boomsma krijgt het de vuur na aan uit de schenen gelegd de door over zijn 'maagdelijkheid'. En in Dick Jol geeft een lesje met in op 'dwingende' ogen of naar hoe je op tv met een beetje op foutloos spellen elke vrouw kunt versieren. tijdens in Presentatie: Waldemar Torenstra, Maxim in Hartman.

Talkshow naar over vrouwen. tijdens Waldemar Torenstra en Maxim Hartman praten uit met op tv drie mannelijke gasten door ongeremd, vrijuit en met humor tijdens over uit vrouwen met op tv als doel eens het lekker over hen te kunnen door roddelen. Als tijdens mannen onder elkaar. Een programma met waarin vrouwen de op een voetstuk worden op gezet, maar er in net tijdens zo hard ook weer vanaf op tv worden getrokken. Presentatie: door op Waldemar Torenstra, Maxim de Hartman.

juli 2017
22-08-2011 21:00

Marc Lammers en Mike Boddé

Ze is van mij... - Marc Lammers en Mike Boddé

Talkshow. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo in...

15-08-2011 21:00

Robert Vuijsje en Viggo Waas

Ze is van mij... - Robert Vuijsje en Viggo Waas

Talkshow. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo in...

08-08-2011 21:00

Robert Schoemacher en Mimoun Ouled Radi

Ze is van mij... - Robert Schoemacher en Mimoun Ouled Radi

Talkshow. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo in...

01-08-2011 21:00

Tygo Gernandt en Martin Koolhoven

Ze is van mij... - Tygo Gernandt en Martin Koolhoven

Talkshow. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo in...

25-07-2011 21:00

Roué Verveer en Bram Bakker

Ze is van mij... - Roué Verveer en Bram Bakker

Talkshow. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo in...

18-07-2011 21:00

Aflevering 3

Ze is van mij... - Aflevering 3

Talkshow. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo in...

11-07-2011 21:21

Aflevering 2

Ze is van mij... - Aflevering 2

Talkshow. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo in...

04-07-2011 21:10

Arie Boomsma en Dick Jol

Ze is van mij... - Arie Boomsma en Dick Jol

Talkshow. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo in...

02-09-2010 23:25

Aflevering 1

Ze is van mij... - Aflevering 1

Talkshow over vrouwen. Waldemar Torenstra en Maxim Hartman praten met drie mannelijke gasten ongeremd, vrijuit en met humor over vrouwen met als doel eens lekker over hen te kunnen roddelen. Als mannen onder elkaar. Een programma waarin vro...

Ze is van mij... gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Ze is van mij... de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Ze is van mij... bij Ze is van mij... liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Ze is van mij.... Heb je een uitzending van Ze is van mij... gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Ze is van mij... gemist

Ze Is Van Mij is een talkshow over vrouwen. Mannen zijn maar in twee dingen echt geïnteresseerd: in voetbal en in vrouwen. Op televisie zijn er inmiddels meer dan genoeg praatprogramma's over voetbal, maar waarom eigenlijk niet over vrouwen? Zijn vrouwen niet minstens zo interessant, zo niet veel interessanter? Ze Is Van Mij is dan ook een ongewoon openhartige, intelligente en vermakelijke talkshow van mannen over vrouwen. Waar zij het in Ze Is Van Mij over hebben is vaak herkenbaar maar toch verrassend en daarom ook voor vrouwen interessant. Waldemar Torenstra ontvangt wekelijks twee mannen en praat met hen over hun ervaringen met vrouwen. Naast Torenstra zit vaste gast en vrouwendeskundige Maxim Hartman. Met Maxims directheid en deskundigheid, verkregen door intensieve en jarenlange praktijkstudie, is hij de Johan Derksen van Ze is van Mij. Apendeskundige Patrick van Veen duidt in elke aflevering de opmerkelijke parallellen tussen man en aap, uit wiens natuurlijke gedrag de neigingen, driften en beweegredenen van de man kunnen worden gedestilleerd.

Uitzending gemist van Ze is van mij...? Hier kun je alle uitzendingen van Ze is van mij... kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 9
  • Laatste uitzending op 22-08-2011 om 21:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord