Programma gemist?

Vanuit uit steeds wisselende, sfeervolle met locaties in Frankrijk, met schuiven bekende gasten aan van het binnen en buiten tijdens de wielerwereld. Op in de de gastenlijst staan onder meer ploegleiders door Steven de op Jongh, met Tristan Hoffman, Louis Delahaije, Michiel Elijzen op en Jean-Paul door van van Poppel en wielrenners Steven Kruijswijk, Sebastian op tv Langeveld en in Teun Mulder. de Ook Paul de Leeuw, in Ronald Giphart uit en Yves op tv Leterme maken hun opwachting. De uit kijker wordt getrakteerd het op vertrouwde tijdens onderdelen als een tijdens uitgebreide samenvatting van de etappe op tv van die het dag, de Dag tijdens van Morgen uit en een vernieuwde tijdens Tourquiz. In de op Dag van een Morgen wordt op een komische, filmische het op en historische wijze vooruitgeblikt op de tijdens etappe op tv van morgen. Wie tijdens wonnen daar in de naar rijke op tv Tourgeschiedenis? Door welke streek op wordt gereden? Wat is uit er zo bijzonder aan door het met plaatsje waar de Tour een start? Dit door wordt met naar een grappige, maar ook met een in de historische blik bekeken. Met de van Tourquiz is iedere dag de een prijs met te winnen het door een van bekend wielerfragment te raden. Het beeld op tv van van het fragment is door een elkaar gehusseld en met aanwijzingen tijdens in het commentaar, zoals namen, op worden in weggelaten.

augustus 2021
05-07-2011 23:00

Aflevering 4

NOS Studio Sportzomer: De avondetappe - Aflevering 4

Vanuit steeds wisselende, sfeervolle locaties in Frankrijk, schuiven bekende gasten aan van binnen en buiten de wielerwereld. Op de gastenlijst staan onder meer ploegleiders Steven de Jongh, Tristan Hoffman, Louis Delahaije, Michiel Elijzen...

Je bekijkt momenteel pagina 6 van 6. Eerste   Vorige   Volgende   Laatste  

NOS Studio Sportzomer: De avondetappe gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van NOS Studio Sportzomer: De avondetappe de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van NOS Studio Sportzomer: De avondetappe bij NOS Studio Sportzomer: De avondetappe liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van NOS Studio Sportzomer: De avondetappe. Heb je een uitzending van NOS Studio Sportzomer: De avondetappe gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

NOS Studio Sportzomer: De avondetappe gemist

Vanuit steeds wisselende, sfeervolle locaties in Frankrijk, schuiven in De Avondetappe bekende gasten aan van binnen en buiten de wielerwereld. Op de gastenlijst van De Avondetappe staan onder meer ploegleiders Steven de Jongh, Tristan Hoffman, Louis Delahaije, Michiel Elijzen en Jean-Paul van Poppel en wielrenners Steven Kruijswijk, Sebastian Langeveld en Teun Mulder. Ook Paul de Leeuw, Ronald Giphart en Yves Leterme maken in De Avondetappe hun opwachting. De kijker wordt getrakteerd op vertrouwde onderdelen als een uitgebreide samenvatting van de etappe van die dag, de Dag van Morgen en een vernieuwde Tourquiz. In de Dag van Morgen wordt door de gasten van De Avondetappe op een komische, filmische en historische wijze vooruitgeblikt op de etappe van morgen. Wie wonnen daar in de rijke Tourgeschiedenis? Door welke streek wordt gereden? Wat is er zo bijzonder aan het plaatsje waar de Tour start? Dit wordt met een grappige, maar ook met een historische blik bekeken. Met de Tourquiz is iedere dag een prijs te winnen door een bekend wielerfragment te raden. Het beeld van het fragment is door elkaar gehusseld en aanwijzingen in het commentaar, zoals namen, worden weggelaten.

Uitzending gemist van NOS Studio Sportzomer: De avondetappe? Hier kun je alle uitzendingen van NOS Studio Sportzomer: De avondetappe kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 76
  • Laatste uitzending op 26-07-2014 om 22:23 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!