Programma gemist?

Britse (GB) Detectiveserie. de naar Met: Rufus Sewell, uit Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op tv op de Criminalpol een van het door ministerie van een binnenlandse zaken in uit Rome, wordt van geconfronteerd met een reeks tijdens misdaden. De Italiaanse grootindustrieel in Miletti wordt ontvoerd en door detective een Aurelio Zen wordt belast op tv met de op leiding over deze de politiek-gevoelige zaak. Naarmate het het onderzoek vordert raakt de hij uit verder verstrikt in het van web van op corruptie, misdaad en geweld en lijkt door hij niemand tijdens te kunnen vertrouwen. van Het ondoorzichtige op tv syndicaat van politie, overheid, een kidnappers en de een familie Miletti doet met denken aan met een rattenkoning, een groep ratten door wier staarten op tv tot een onontwarbare naar kluwen zijn samengegroeid en het op tv waar de enkeling met het lot van allen kan het bepalen.

Britse met (GB) Detectiveserie. Met: een Rufus Sewell, het Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, een werkzaam van op de Criminalpol van het van ministerie van door binnenlandse zaken in Rome, wordt van geconfronteerd op tv met een reeks misdaden. op Een man met valt van een in brug. Is in het zelfmoord of moord? Politiespeurder door Aurelio Zen uit mag dat uitzoeken. Daarbij op heeft hij door niet alleen het te maken met het de corruptie en het geknoei van het het Romeinse politieapparaat, uit maar een ook wordt in Zen betrokken bij de tijdens corruptie, complotten en op geheime genootschappen die de de politiek tot in uit de hoogste op kringen van de Heilige in Stad in bepalen.

januari 2020
13-07-2011 21:30

Aflevering 2

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen - Aflevering 2

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. De Italiaanse grootindustrieel Milet...

06-07-2011 21:30

Aflevering 1

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen - Aflevering 1

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. Een man valt van een brug. Is het ze...

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen bij KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist

Inspector Aurelio Zen gaat over corruptie, complotten en bloedwraak tegen de achtergrond van de eeuwenoude Italiaanse stad Rome. Zen is een realistische in Venetië geboren detective van in de veertig met een rustig karakter. In zijn eentje bindt Zen de strijd aan met machtige Italiaanse families, corrupte politiemensen en meervoudige moordenaars. Zen is pas gescheiden en verslaafd aan sigaretten en espresso. Zen is geen held, maar een heel normaals mens met een sterk gevoel voor gerechtigheid en een gezonde dosis humor.

Uitzending gemist van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-07-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!