Programma gemist?

Britse het (GB) Detectiveserie. naar Met: Rufus Sewell, een Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam tijdens op de Criminalpol de van het met ministerie van binnenlandse zaken naar in de Rome, wordt geconfronteerd met een een van reeks misdaden. De Italiaanse uit grootindustrieel Miletti wordt van ontvoerd en detective Aurelio Zen van uit wordt belast met de op tv leiding over naar deze politiek-gevoelige zaak. Naarmate het onderzoek van vordert raakt hij in verder van verstrikt in het web van in van corruptie, misdaad en geweld en van lijkt hij op tv niemand te kunnen vertrouwen. met Het uit ondoorzichtige syndicaat van politie, overheid, de kidnappers en de op familie Miletti doet de denken aan een in rattenkoning, een groep een ratten wier staarten tot de een onontwarbare het kluwen uit zijn samengegroeid en waar de enkeling de op het lot van allen kan door bepalen.

Britse (GB) tijdens Detectiveserie. in Met: Rufus Sewell, Caterina Murino op e.a. naar Aurelio Zen, werkzaam op de het Criminalpol door van het ministerie van binnenlandse door zaken in de Rome, wordt door geconfronteerd met een naar reeks misdaden. Een man valt van met een brug. uit Is door het zelfmoord of moord? Politiespeurder Aurelio tijdens Zen mag dat van uitzoeken. uit Daarbij heeft op tv hij niet alleen te maken met met van de corruptie en het geknoei een van het Romeinse politieapparaat, van maar ook wordt tijdens Zen een betrokken bij de corruptie, complotten op en op tv geheime genootschappen die de op politiek naar tot in de hoogste kringen door van de Heilige uit Stad tijdens bepalen.

mei 2020
13-07-2011 21:30

Aflevering 2

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen - Aflevering 2

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. De Italiaanse grootindustrieel Milet...

06-07-2011 21:30

Aflevering 1

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen - Aflevering 1

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. Een man valt van een brug. Is het ze...

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen bij KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist

Inspector Aurelio Zen gaat over corruptie, complotten en bloedwraak tegen de achtergrond van de eeuwenoude Italiaanse stad Rome. Zen is een realistische in Venetië geboren detective van in de veertig met een rustig karakter. In zijn eentje bindt Zen de strijd aan met machtige Italiaanse families, corrupte politiemensen en meervoudige moordenaars. Zen is pas gescheiden en verslaafd aan sigaretten en espresso. Zen is geen held, maar een heel normaals mens met een sterk gevoel voor gerechtigheid en een gezonde dosis humor.

Uitzending gemist van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-07-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!