Programma gemist?

Britse (GB) Detectiveserie. met Met: Rufus op tv Sewell, in Caterina Murino e.a. Aurelio door Zen, werkzaam op de Criminalpol door van in het ministerie op tv van binnenlandse zaken in Rome, wordt met geconfronteerd met een door reeks misdaden. met De Italiaanse grootindustrieel van Miletti een wordt ontvoerd en van detective Aurelio Zen op tv wordt belast met de leiding in over deze politiek-gevoelige zaak. uit Naarmate het de onderzoek vordert raakt hij met verder met verstrikt in het naar web van corruptie, misdaad en door geweld en het lijkt hij niemand te met kunnen van vertrouwen. Het uit ondoorzichtige syndicaat van naar politie, overheid, kidnappers uit en de familie Miletti doet denken het aan een rattenkoning, in een een groep ratten wier staarten tot in een onontwarbare kluwen door zijn samengegroeid een en waar het de enkeling het het lot van allen op tv kan bepalen.

Britse (GB) Detectiveserie. een Met: Rufus Sewell, met Caterina Murino e.a. het naar Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol een van het uit ministerie in van binnenlandse zaken uit in Rome, wordt geconfronteerd met van een door reeks misdaden. Een man op valt van naar een brug. Is een het zelfmoord of de moord? Politiespeurder Aurelio de Zen mag dat uitzoeken. Daarbij op heeft hij niet alleen door te maken met met de corruptie tijdens en het geknoei van het het Romeinse met politieapparaat, maar van ook wordt Zen in betrokken bij de corruptie, complotten een een en geheime genootschappen die de politiek op een tot in de de hoogste kringen van de Heilige van Stad in bepalen.

oktober 2021
13-07-2011 21:30

Aflevering 2

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen - Aflevering 2

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. De Italiaanse grootindustrieel Milet...

06-07-2011 21:30

Aflevering 1

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen - Aflevering 1

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. Een man valt van een brug. Is het ze...

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen bij KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist

Inspector Aurelio Zen gaat over corruptie, complotten en bloedwraak tegen de achtergrond van de eeuwenoude Italiaanse stad Rome. Zen is een realistische in Venetiƫ geboren detective van in de veertig met een rustig karakter. In zijn eentje bindt Zen de strijd aan met machtige Italiaanse families, corrupte politiemensen en meervoudige moordenaars. Zen is pas gescheiden en verslaafd aan sigaretten en espresso. Zen is geen held, maar een heel normaals mens met een sterk gevoel voor gerechtigheid en een gezonde dosis humor.

Uitzending gemist van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-07-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!