Programma gemist?

Britse door (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, door Caterina Murino in e.a. Aurelio Zen, uit werkzaam op uit de Criminalpol van het ministerie van van binnenlandse zaken door in tijdens Rome, wordt geconfronteerd met een een reeks misdaden. van De op tv Italiaanse grootindustrieel Miletti wordt ontvoerd en een de detective Aurelio Zen wordt belast met op de leiding over op deze politiek-gevoelige zaak. naar Naarmate in het onderzoek vordert raakt van hij de verder verstrikt in het tijdens web van corruptie, misdaad op tv en geweld en lijkt door hij niemand uit te tijdens kunnen vertrouwen. Het ondoorzichtige syndicaat van naar politie, overheid, kidnappers van en de door familie Miletti de doet denken aan een tijdens rattenkoning, een groep ratten in wier het staarten tot een tijdens onontwarbare kluwen zijn samengegroeid en op waar de enkeling op uit het lot van van allen kan bepalen.

Britse van (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, naar Caterina op Murino e.a. Aurelio uit Zen, werkzaam op tijdens de Criminalpol van op tv het ministerie van binnenlandse zaken door het in Rome, wordt geconfronteerd met een een reeks misdaden. op Een door man valt van een naar brug. Is het zelfmoord of tijdens moord? op tv Politiespeurder Aurelio Zen naar mag dat naar uitzoeken. Daarbij heeft hij niet een alleen op tv te maken met de corruptie op tv en het geknoei van van op tv het Romeinse politieapparaat, maar naar ook wordt Zen betrokken het bij de corruptie, de complotten en geheime in genootschappen tijdens die de politiek tot in tijdens de hoogste kringen van tijdens de Heilige een Stad tijdens bepalen.

januari 2021
13-07-2011 21:30

Aflevering 2

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen - Aflevering 2

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. De Italiaanse grootindustrieel Milet...

06-07-2011 21:30

Aflevering 1

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen - Aflevering 1

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. Een man valt van een brug. Is het ze...

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen bij KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist

Inspector Aurelio Zen gaat over corruptie, complotten en bloedwraak tegen de achtergrond van de eeuwenoude Italiaanse stad Rome. Zen is een realistische in Venetië geboren detective van in de veertig met een rustig karakter. In zijn eentje bindt Zen de strijd aan met machtige Italiaanse families, corrupte politiemensen en meervoudige moordenaars. Zen is pas gescheiden en verslaafd aan sigaretten en espresso. Zen is geen held, maar een heel normaals mens met een sterk gevoel voor gerechtigheid en een gezonde dosis humor.

Uitzending gemist van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-07-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!