Programma gemist?

Britse (GB) van Detectiveserie. uit Met: Rufus Sewell, de Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, op werkzaam op in de Criminalpol van het in ministerie van binnenlandse zaken de in Rome, in wordt van geconfronteerd met een reeks misdaden. op De Italiaanse grootindustrieel Miletti uit wordt ontvoerd een en op detective Aurelio Zen wordt naar belast met de leiding op over deze naar politiek-gevoelige zaak. Naarmate een het onderzoek vordert raakt uit hij verder verstrikt het in het web van van corruptie, het misdaad en geweld en op tv lijkt hij niemand een te kunnen van vertrouwen. Het een ondoorzichtige syndicaat van politie, overheid, in kidnappers en een de familie Miletti doet denken van aan een rattenkoning, op tv een groep op ratten op tv wier staarten tot een onontwarbare in kluwen zijn samengegroeid in en waar de enkeling op tv het lot van op allen kan uit bepalen.

Britse (GB) Detectiveserie. de Met: door Rufus Sewell, Caterina de Murino e.a. Aurelio van Zen, werkzaam op de Criminalpol uit uit van het ministerie van de binnenlandse zaken in Rome, wordt op geconfronteerd met een van reeks door misdaden. Een met man valt van door een brug. Is het op tv zelfmoord of moord? Politiespeurder Aurelio in Zen uit mag dat uitzoeken. op tv Daarbij heeft hij niet in alleen van te maken met de uit corruptie en uit het geknoei van het het Romeinse politieapparaat, de maar ook wordt Zen betrokken bij op tv de van corruptie, complotten en geheime op tv genootschappen die op tv de politiek tot een in de hoogste kringen in van het de Heilige Stad op bepalen.

mei 2021
13-07-2011 21:30

Aflevering 2

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen - Aflevering 2

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. De Italiaanse grootindustrieel Milet...

06-07-2011 21:30

Aflevering 1

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen - Aflevering 1

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. Een man valt van een brug. Is het ze...

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen bij KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist

Inspector Aurelio Zen gaat over corruptie, complotten en bloedwraak tegen de achtergrond van de eeuwenoude Italiaanse stad Rome. Zen is een realistische in Venetië geboren detective van in de veertig met een rustig karakter. In zijn eentje bindt Zen de strijd aan met machtige Italiaanse families, corrupte politiemensen en meervoudige moordenaars. Zen is pas gescheiden en verslaafd aan sigaretten en espresso. Zen is geen held, maar een heel normaals mens met een sterk gevoel voor gerechtigheid en een gezonde dosis humor.

Uitzending gemist van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-07-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!