Programma gemist?

Britse (GB) Detectiveserie. met Met: naar Rufus Sewell, Caterina uit Murino e.a. Aurelio Zen, naar werkzaam op de Criminalpol het van het ministerie tijdens van van binnenlandse zaken in Rome, van wordt geconfronteerd met het een reeks misdaden. uit De Italiaanse grootindustrieel Miletti op tv wordt ontvoerd en het op detective Aurelio Zen wordt de belast met de leiding op over deze politiek-gevoelige zaak. op Naarmate een het onderzoek vordert raakt op hij op verder verstrikt in de het web van corruptie, misdaad en uit geweld op tv en lijkt hij niemand te het kunnen vertrouwen. Het naar in ondoorzichtige syndicaat van politie, de overheid, kidnappers uit en de familie Miletti doet denken in aan een rattenkoning, een een groep met ratten wier staarten op tv tot een onontwarbare het kluwen zijn samengegroeid in en waar de enkeling in het lot door van allen kan de bepalen.

Britse van (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, uit Caterina Murino e.a. op Aurelio een Zen, werkzaam op de Criminalpol op tv van het ministerie op tv van binnenlandse zaken in in Rome, wordt door geconfronteerd door met een reeks van misdaden. Een man valt van uit een een brug. Is het zelfmoord of uit moord? Politiespeurder in Aurelio tijdens Zen mag dat uitzoeken. Daarbij op tv heeft een hij niet alleen te maken tijdens met de corruptie en tijdens het in geknoei van het Romeinse politieapparaat, uit maar een ook wordt Zen uit betrokken bij de met corruptie, complotten en op geheime genootschappen die de politiek de tot op in de hoogste kringen het van de van Heilige Stad naar bepalen.

september 2020
13-07-2011 21:30

Aflevering 2

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen - Aflevering 2

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. De Italiaanse grootindustrieel Milet...

06-07-2011 21:30

Aflevering 1

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen - Aflevering 1

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. Een man valt van een brug. Is het ze...

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen bij KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist

Inspector Aurelio Zen gaat over corruptie, complotten en bloedwraak tegen de achtergrond van de eeuwenoude Italiaanse stad Rome. Zen is een realistische in Venetië geboren detective van in de veertig met een rustig karakter. In zijn eentje bindt Zen de strijd aan met machtige Italiaanse families, corrupte politiemensen en meervoudige moordenaars. Zen is pas gescheiden en verslaafd aan sigaretten en espresso. Zen is geen held, maar een heel normaals mens met een sterk gevoel voor gerechtigheid en een gezonde dosis humor.

Uitzending gemist van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-07-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!