Programma gemist?

Britse (GB) een Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, een Caterina Murino e.a. het Aurelio Zen, een werkzaam met op de Criminalpol op van het ministerie van van binnenlandse zaken op in Rome, wordt geconfronteerd met een door reeks misdaden. De van Italiaanse grootindustrieel Miletti met wordt ontvoerd in en detective Aurelio Zen door uit wordt belast met de leiding uit over deze de politiek-gevoelige zaak. Naarmate het onderzoek op tv vordert van raakt hij verder verstrikt op tv in door het web van corruptie, misdaad en de geweld en lijkt uit in hij niemand te kunnen vertrouwen. Het tijdens ondoorzichtige syndicaat van door politie, overheid, kidnappers tijdens tijdens en de familie Miletti doet tijdens denken aan een rattenkoning, van een op groep ratten wier staarten tot met een onontwarbare van kluwen zijn een samengegroeid en waar de tijdens enkeling het lot het van allen kan de bepalen.

Britse naar (GB) Detectiveserie. naar Met: Rufus Sewell, Caterina tijdens Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op op de door Criminalpol van het een ministerie in van binnenlandse zaken in Rome, op wordt door geconfronteerd met een reeks in misdaden. Een tijdens man valt van het een brug. Is uit het zelfmoord of de moord? Politiespeurder Aurelio Zen mag door dat uitzoeken. uit Daarbij heeft hij de niet alleen te uit maken met de corruptie en op het op geknoei van met het Romeinse politieapparaat, maar ook door wordt Zen betrokken de bij de uit corruptie, complotten en op tv geheime genootschappen die de het politiek door tot in de hoogste kringen van van het de Heilige Stad tijdens bepalen.

november 2021
13-07-2011 21:30

Aflevering 2

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen - Aflevering 2

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. De Italiaanse grootindustrieel Milet...

06-07-2011 21:30

Aflevering 1

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen - Aflevering 1

Britse (GB) Detectiveserie. Met: Rufus Sewell, Caterina Murino e.a. Aurelio Zen, werkzaam op de Criminalpol van het ministerie van binnenlandse zaken in Rome, wordt geconfronteerd met een reeks misdaden. Een man valt van een brug. Is het ze...

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen bij KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 1.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen. Heb je een uitzending van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen gemist

Inspector Aurelio Zen gaat over corruptie, complotten en bloedwraak tegen de achtergrond van de eeuwenoude Italiaanse stad Rome. Zen is een realistische in Venetiƫ geboren detective van in de veertig met een rustig karakter. In zijn eentje bindt Zen de strijd aan met machtige Italiaanse families, corrupte politiemensen en meervoudige moordenaars. Zen is pas gescheiden en verslaafd aan sigaretten en espresso. Zen is geen held, maar een heel normaals mens met een sterk gevoel voor gerechtigheid en een gezonde dosis humor.

Uitzending gemist van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen? Hier kun je alle uitzendingen van KRO Detectives: Inspector Aurelio Zen kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 2
  • Laatste uitzending op 13-07-2011 om 21:30 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!