Programma gemist?

Bij uit lipdub wordt een door populair liedje door een door groep mensen geplaybackt door en dat wordt in tijdens één take naar opgenomen met één camera. op -Vrienden de én familie nemen naar een lipdub in op op de Kartbaan voor van Tom door uit Nijmegen.

Bij de lipdub wordt in een populair liedje door tijdens een groep mensen uit geplaybackt en dat wordt tijdens in de één take opgenomen een met één camera.

Bij tijdens lipdub wordt een populair liedje op tv tijdens door een groep op tv mensen geplaybackt en dat wordt in van één take opgenomen met een met één camera. -Vrienden én van familie nemen een door Afrikaanse lipdub op voor op een Carla.

Bij lipdub het wordt een populair liedje met door naar een groep mensen op tv geplaybackt en dat wordt door in één take uit opgenomen een met één camera. -Bor heeft een het ernstige de huidziekte. Een de lipdub door vrienden en de familie.

Bij een lipdub wordt door een populair liedje in door een groep mensen geplaybackt en op tv dat wordt uit in één het take opgenomen met door één camera. -Jordy wordt verrast in met een lipdub op tv op op het nummer door Umbrella van The op tv Baseballs.

Bij lipdub door wordt een een populair liedje door een naar groep mensen geplaybackt het en op tv dat wordt in één naar take opgenomen met één door camera.

Bij in lipdub wordt een op tv populair liedje door de een groep op mensen geplaybackt en op dat wordt in één door take opgenomen met één tijdens camera.

Bij het lipdub wordt een populair liedje tijdens door een van groep mensen geplaybackt en met van dat wordt in naar één take opgenomen met één naar camera.

Het in internetfenomeen Lipdub nu ook op op tv tv. Bij een Lipdub wordt een populair op tv liedje door naar een door groep mensen geplaybackt en dat de wordt in de één take opgenomen met één met een camera. In iedere van aflevering verrast een groep vrienden en een familieleden een met zeer op tv dierbare naaste met een in lipdub.

Het internetfenomeen Lipdub tijdens op tv nu ook op tv. Bij een Lipdub wordt een populair op liedje tijdens door een groep mensen met geplaybackt en tijdens dat wordt in één op tv take opgenomen met tijdens één camera. op tv In iedere aflevering verrast het een van groep vrienden en met familieleden een zeer dierbare naaste met het een op lipdub. Het in verhaal van Peer uit Driebergen, een op tv uit leraar geschiedenis op in het Oosterlicht College in de Nieuwegein die het na twintig jaar lesgeven afscheid neemt. door Zijn collega's en de leerlingen vinden hem de een naar van de in meest inspirerende leraren. Niet alleen de iemand van educatieve waarde, door maar ook het iemand die uitzonderlijk op tv veel het aan buitenschoolse activiteiten organiseerde. Zo heeft uit hij bijvoorbeeld de met een groep op tv collega's en leerlingen meegedaan een aan de het fietsactie Alpe d'HuZes uit om geld uit in te zamelen voor onderzoek de de naar kanker. Zijn het drijfveer daarvoor komt voort de uit zware persoonlijke een omstandigheden: Peer heeft zijn in vrouw op verloren aan kanker, waardoor hij lange op tijd een in zijn uit eentje de zorg voor zijn de vier dochters op tv had. Onlangs op tv is ook zijn broer op tv aan kanker overleden. Ondanks zijn in persoonlijke verliezen uit is hij met een bijzondere leraar gebleven, wiens naar afscheid niet naar onopgemerkt mag blijven. Daarom naar neemt op tv de school de een lipdub voor hem op. in Omdat Peer in niet onverdienstelijk saxofoon speelt, de gebruiken het ze daarvoor het nummer You're in a Friend naar of Mine van door Clarence Clemons en Jackson naar Browne: daar zit namelijk uit een prachtige uit saxofoonsolo in. het Peer is een een groot fan van jazzmuzikant Benjamin uit tijdens Herman, die speciaal voor Peer de uit solo op voor zijn rekening neemt. in Uiteraard uit speelt de lipdub naar zich af op het de Oosterlicht College, waar de het Alpe d'Huez is in nagemaakt, het de leraren weer leerlingen worden op tv en tijdens de studenten Drama voor een met spectaculair einde uit zorgen.

Het van internetfenomeen Lipdub nu ook het op tv. Bij de Lipdub wordt een populair met liedje door een tijdens groep mensen in geplaybackt en dat de wordt in door één take opgenomen op tv met één camera. In iedere de aflevering een verrast een groep het vrienden en familieleden een zeer door tijdens dierbare naaste met een door lipdub. Het tijdens verhaal van Lotte uit uit Zeewolde, die tijdens met Kerst 2009 een ernstig door auto-ongeluk kreeg uit en vervolgens een acht maanden in coma op tv lag. Sindsdien zit ze uit in door een rolstoel en kan met ze niet meer praten. door Ze tijdens communiceert via een joystick, waarin ze in letters met en zinnen uit kan intikken op een computer. Geestelijk in is er helemaal in niets mis met tijdens haar, waardoor in ze de zich gevangen voelt in haar de eigen lichaam. Haar naar opleiding tot actrice kan uit tijdens ze niet afmaken en op haar ouders naar hebben hun hele huis moeten verbouwen, het zodat ze zelf de voor Lotte kunnen uit zorgen. Lotte is van op tv een vechter, elke dag is een er uit nog vooruitgang te zien in haar het lichamelijke conditie, met ook al is door het minimaal en is het het maar de uit door vraag of ze ooit weer kan naar tijdens praten en uit de rolstoel komt. tijdens van Haar familie, vrienden en klasgenoten maken van voor haar in een lipdub op in het nummer Soul naar Sister van op Train, op de van boerderij waar op Lotte vaak komt. Het is een de naar mooie en grappige lipdub, waarin uit naast alle bekenden van de Lotte veel naar lipdubbende naar dieren te zien zijn. in Lottes grote voorbeeld Carice van tijdens Houten neemt er het eveneens een bijzondere van plek met in...

Het door internetfenomeen Lipdub nu ook op tv op naar tv. Bij Lipdub van wordt een populair liedje het door een naar groep mensen geplaybackt en dat in wordt in één tijdens take opgenomen met één naar op camera. In iedere aflevering met verrast een groep op vrienden en familieleden een naar zeer dierbare naaste met van een lipdub. op tv Afl.: Een cartooneske verrassing op in het uit ziekenhuis. Het verhaal op van Nikos (41 een jaar) uit Delft. Rond de zijn 23ste uit is er bij hem de een auto-immuunziekte uit geconstateerd. Sinds naar de diagnose is hij van al minstens de 57 keer van opgenomen in het Havenziekenhuis in van Rotterdam. Nikos is daar met naar inmiddels een begrip: van op arts tot schoonmaker, iedereen kent op tv hem. naar In de lipdub met zijn alle vrienden en op familie opgetrommeld, maar de ook de doktoren uit en tijdens verplegers uit het ziekenhuis doen in mee. een Zijn lijfarts, dokter tijdens Wismans, heeft deze lipdub met zelfs geïnitieerd, omdat tijdens hij zo'n in bijzondere band heeft met tijdens zijn optimistische patiënt. Nikos door is een het groot fan van Robbie de Williams uit en daarom wordt het het lipdubnummer Let me entertain you. van Regisseur Marco Grandia een weet er op een op cartooneske clip van te tijdens maken, met veel rijdende met ziekenhuisbedden, tijdens infusen, gebroken armen en een levensechte door Dokter met Bibber.

Het internetfenomeen van Lipdub het nu ook op tv. Bij Lipdub naar met wordt een populair liedje het door een een groep mensen geplaybackt en dat in wordt in op tv één take opgenomen met één tijdens in camera. In iedere aflevering verrast tijdens een op groep vrienden en familieleden een zeer met dierbare met naaste met een lipdub. op Afl.: Een verrassing in voor een emigrerend echtpaar. in Te zien op tv is hoe van Gert-Jan en Atie naar hun zoon Reinier (30) en in zijn op tv vrouw Wided (30) op tv verrassen. Ze uit zijn net een paar weken getrouwd het en hebben van besloten te emigreren met naar Canada. met Gert-Jan en Atie steunen hen, naar maar gaan ze op tv ontzettend op missen. Daarom maken een ze met familie, op tv vrienden en van collega's een Lipdub op op het nummer: in Resistance van hun favoriete band naar Muse.

Het met internetfenomeen Lipdub in nu ook op tv. van Bij Lipdub wordt een het populair liedje in door een tijdens groep mensen geplaybackt en dat wordt van in één het take opgenomen naar met één camera. in In iedere aflevering verrast met een groep door vrienden en familieleden het een zeer dierbare naaste op met een lipdub. Een uit een achttienjarige vierling zet hun een moeder Jean de en haar partner Peer uit in het zonnetje. op Dit uit dank voor de van goede met opvoeding, ondanks uit dat het zwaar was: Jean op tv had bij op tv de geboorte van tijdens de vierling al twee de dochters en het haar man verliet haar. Gelukkig tijdens had ze aan in Peer uit veel steun. op tv De lipdub is grotendeels in opgenomen in café tijdens De Gouden Leeuw van in Bergeijk, op door het nummer Don't door stop me now van met Queen. van Regisseur Marco Grandia heeft op tv in het nummer nog een op een speciale ode aan op tv moeder Jean verstopt de en wederom voor een op spectaculair einde van het nummer tijdens de gezorgd.

Het internetfenomeen Lipdub in een nu ook op tv. met Bij Lipdub wordt tijdens een populair liedje door een op tv groep de mensen geplaybackt met en dat wordt in één van take op opgenomen met één camera. op tv In iedere door aflevering verrast een groep vrienden en in familieleden een tijdens zeer dierbare naaste met naar een lipdub. -We op tv met zien hoe Gajal (20, van danser), zijn broer Moechtar (17, het rapper) verrast op tv met een Lipdub. De in broers uit het Zierikzee hebben samen een het auto-ongeluk overleefd, maar de met terwijl Moechtar al op maanden aan het revalideren door is, hield Gajal die de naar uit auto bestuurde, niks met over aan het ongeluk. Al door zijn rap- en dansvrienden op heeft hij opgetrommeld op tv voor een expressieve uit en creatieve Lipdub het op het in nummer Higher het van Taio Cruz ft met Travie in McCoy. Moechtar weet niet wat hij uit ziet als in blijkt op tv dat ook Frans naar Bauer en rapper Kleine Viezerik in in in de Lipdub zitten. -Ook is in op tv een van op tv deze afleveringen met te zien door hoe Gert-Jan en Atie hun zoon door de Reinier (30, projectmanager internet) en de zijn uit vrouw Wided (30, commercieel medewerker) uit in Amsterdam tijdens verrassen met van een Lipdub. Ze met zijn net een paar op weken getrouwd en hebben besloten tijdens te emigreren naar uit op tv Canada. Gert-Jan en in Atie steunen hen, maar gaan van ze ontzettend een missen. Daarom hebben ze met een familie, vrienden tijdens en uit collega's een Lipdub naar gemaakt op het nummer: Resistance van tijdens hun favoriete band uit met Muse.

januari 2018
26-08-2012 22:00

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. -Vrienden én familie nemen een lipdub op op de Kartbaan voor Tom uit Nijmegen.

19-08-2012 22:00

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera.

12-08-2012 22:00

Aflevering van zondag 12 augustus 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 12 augustus 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. -Vrienden én familie nemen een Afrikaanse lipdub op voor Carla.

05-08-2012 22:00

Aflevering van zondag 5 augustus 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 5 augustus 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. -Bor heeft een ernstige huidziekte. Een lipdub door vrienden en familie.

29-07-2012 22:10

Aflevering van zondag 29 juli 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 29 juli 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. -Jordy wordt verrast met een lipdub op het nummer Umbrella van The Baseballs.

22-07-2012 22:00

Aflevering van zondag 22 juli 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 22 juli 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera.

15-07-2012 22:05

Aflevering van zondag 15 juli 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 15 juli 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera.

08-07-2012 22:00

Aflevering van zondag 8 juli 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 8 juli 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera.

27-11-2011 19:25

Aflevering 12

Lipdub - Aflevering 12

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer die...

10-08-2011 21:25

Aflevering 7

Lipdub - Aflevering 7

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer die...

03-08-2011 22:00

Aflevering 6

Lipdub - Aflevering 6

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer die...

27-07-2011 21:25

Een cartooneske verrassing in het ziekenhuis

Lipdub - Een cartooneske verrassing in het ziekenhuis

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer die...

20-07-2011 21:20

Een verrassing voor een emigrerend echtpaar

Lipdub - Een verrassing voor een emigrerend echtpaar

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer die...

13-07-2011 21:25

Aflevering 3

Lipdub - Aflevering 3

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer die...

06-07-2011 21:20

Aflevering 2

Lipdub - Aflevering 2

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer die...

Lipdub gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lipdub de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lipdub bij Lipdub liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lipdub. Heb je een uitzending van Lipdub gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lipdub gemist

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. Een groep middelbare schoolvrienden en familie verrast de achttienjarige Jaleesa uit Roosendaal met een prachtige lipdub om haar een hart onder de riem te steken in moeilijke tijden.

Uitzending gemist van Lipdub? Hier kun je alle uitzendingen van Lipdub kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 26-08-2012 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord