Programma gemist?

Bij lipdub wordt met het een populair liedje uit door een groep mensen tijdens geplaybackt en in dat wordt in één take een opgenomen met één camera. in -Vrienden én familie de nemen een in lipdub in op op de Kartbaan door voor Tom uit op Nijmegen.

Bij lipdub een wordt een populair liedje van uit door een groep op tv mensen geplaybackt en dat op tv wordt in tijdens één take opgenomen met één naar camera.

Bij lipdub van wordt een een populair liedje van door een groep mensen in geplaybackt en dat wordt in het één take het opgenomen met één camera. van -Vrienden én het familie nemen een tijdens Afrikaanse lipdub op voor het in Carla.

Bij van lipdub wordt uit een populair liedje door een groep op mensen op geplaybackt en dat wordt in met één uit take opgenomen met één camera. in -Bor heeft door een de ernstige huidziekte. Een lipdub door door vrienden de en familie.

Bij lipdub uit wordt een het populair liedje tijdens door een groep mensen geplaybackt en in dat wordt in uit één op take opgenomen op met één camera. -Jordy naar wordt verrast met naar een lipdub op het uit nummer Umbrella een van The naar Baseballs.

Bij naar lipdub wordt een een populair liedje door een met groep mensen uit geplaybackt en uit dat wordt in één take opgenomen in met het één camera.

Bij de lipdub wordt een tijdens populair liedje door op tv een groep mensen in geplaybackt en dat op wordt in één van take opgenomen met één door camera.

Bij lipdub wordt op in een populair liedje door een groep op mensen geplaybackt en naar een dat wordt in één take door opgenomen met tijdens één camera.

Het internetfenomeen met Lipdub nu in ook op tv. op Bij Lipdub wordt van een populair liedje door een van groep uit mensen geplaybackt en een dat wordt in één tijdens take opgenomen met één met met camera. In iedere aflevering het verrast een groep vrienden en met op tv familieleden een zeer dierbare naaste door met een op tv lipdub.

Het internetfenomeen Lipdub in nu ook van op tv. naar Bij Lipdub wordt met een populair liedje door een op tv groep op mensen geplaybackt en dat door wordt in één naar take tijdens opgenomen met één camera. met In iedere aflevering verrast een een met groep vrienden en familieleden een zeer naar tijdens dierbare naaste met een lipdub. Het de verhaal van Peer van op tv uit Driebergen, een leraar geschiedenis met op met het Oosterlicht College in Nieuwegein de die op na twintig jaar lesgeven afscheid neemt. uit op Zijn collega's en leerlingen op vinden hem het een van de meest inspirerende leraren. van Niet alleen op iemand van educatieve tijdens waarde, maar in ook iemand die uitzonderlijk veel tijdens op tv aan buitenschoolse activiteiten organiseerde. op tv Zo heeft hij bijvoorbeeld op met met een groep collega's en naar leerlingen meegedaan het aan de fietsactie de Alpe d'HuZes om geld de in te zamelen voor onderzoek naar naar het kanker. Zijn drijfveer door daarvoor komt voort uit zware de persoonlijke omstandigheden: tijdens Peer heeft naar zijn vrouw naar verloren aan kanker, waardoor naar hij lange tijd in de zijn eentje door de zorg voor met zijn vier dochters had. door Onlangs tijdens is ook zijn broer aan naar kanker overleden. het Ondanks zijn persoonlijke verliezen in is hij een uit bijzondere leraar gebleven, wiens een op afscheid niet onopgemerkt mag blijven. een Daarom door neemt de school van een lipdub voor van hem op. Omdat door Peer niet onverdienstelijk saxofoon de speelt, gebruiken ze uit daarvoor het nummer You're uit a naar Friend of Mine de van Clarence Clemons en de Jackson Browne: daar zit namelijk naar een prachtige saxofoonsolo op in. Peer naar is in een groot fan de van jazzmuzikant Benjamin Herman, die met speciaal in voor Peer de naar solo voor zijn naar rekening neemt. Uiteraard de speelt de lipdub zich met af op met het Oosterlicht College, waar de Alpe de d'Huez is nagemaakt, het de uit leraren weer door leerlingen worden en de studenten op Drama met voor een spectaculair op tv einde zorgen.

Het internetfenomeen de Lipdub nu ook op op tv tv. Bij uit Lipdub wordt een populair met liedje door een een groep mensen het geplaybackt en dat in wordt in één take een opgenomen met één van camera. In het iedere aflevering verrast op een groep een vrienden en familieleden op tv een zeer in dierbare naaste met een lipdub. Het naar verhaal van van Lotte tijdens uit Zeewolde, die van met Kerst 2009 een naar ernstig auto-ongeluk kreeg en vervolgens tijdens acht maanden in de uit coma lag. Sindsdien uit zit ze in een rolstoel en tijdens naar kan ze niet een meer praten. Ze communiceert via een het joystick, waarin ze op tv tijdens letters en zinnen kan intikken op op tv naar een computer. Geestelijk is er helemaal een de niets mis met haar, van waardoor ze zich gevangen voelt het een in haar eigen lichaam. Haar een opleiding tot actrice het kan ze door niet afmaken en haar ouders uit hebben hun hele op tv huis moeten op tv verbouwen, zodat ze zelf op tv voor Lotte kunnen de zorgen. Lotte in is een in vechter, elke dag is er een nog tijdens vooruitgang te zien in haar in lichamelijke het conditie, ook al is het met minimaal en is uit het het maar de door vraag of ze ooit weer kan in praten en van uit de rolstoel het komt. Haar familie, uit vrienden tijdens en klasgenoten maken voor haar een naar op lipdub op het nummer Soul naar Sister tijdens van Train, op de boerderij waar in met Lotte vaak komt. Het is een op mooie en grappige van lipdub, de waarin naast alle in bekenden van Lotte de veel lipdubbende dieren te zien met zijn. Lottes uit grote voorbeeld Carice van door tijdens Houten neemt er eveneens een een bijzondere plek door in...

Het internetfenomeen Lipdub in nu ook op de van tv. Bij Lipdub wordt een een populair liedje uit door een groep mensen een geplaybackt op en dat wordt in één take in opgenomen het met één camera. door In iedere aflevering verrast door een groep vrienden en in uit familieleden een zeer dierbare naaste het met een lipdub. Afl.: tijdens tijdens Een cartooneske verrassing in het tijdens ziekenhuis. Het een verhaal van Nikos op tv (41 jaar) uit Delft. Rond van zijn 23ste tijdens is er bij in hem een auto-immuunziekte op tv geconstateerd. Sinds de op diagnose een is hij al minstens 57 in keer opgenomen in het met Havenziekenhuis door in Rotterdam. Nikos uit is daar inmiddels een met begrip: van de arts tot door schoonmaker, iedereen kent in hem. In de lipdub zijn alle uit van vrienden en familie opgetrommeld, maar ook met de doktoren het en verplegers uit tijdens het ziekenhuis doen met mee. door Zijn lijfarts, dokter Wismans, tijdens heeft deze lipdub van zelfs geïnitieerd, omdat hij met zo'n bijzondere band heeft een met in zijn optimistische patiënt. Nikos een is een naar groot fan van Robbie Williams het uit en daarom wordt het lipdubnummer Let met me entertain tijdens you. op Regisseur Marco Grandia weet er tijdens een cartooneske door clip van te maken, met naar tijdens veel rijdende ziekenhuisbedden, infusen, gebroken door armen en door een levensechte Dokter in Bibber.

Het het internetfenomeen Lipdub uit nu ook op tv. Bij Lipdub door wordt een op tv populair in liedje door een op tv groep mensen geplaybackt en op dat wordt in één op tv take opgenomen met de één camera. naar In iedere aflevering verrast een tijdens groep vrienden en op familieleden een een zeer naar dierbare naaste met een van lipdub. Afl.: Een verrassing naar voor de een emigrerend echtpaar. Te zien is uit hoe Gert-Jan en uit Atie tijdens hun zoon naar Reinier (30) en zijn vrouw Wided naar (30) uit verrassen. Ze zijn de net een paar weken op tv getrouwd en in hebben besloten te emigreren naar met Canada. Gert-Jan tijdens en Atie naar steunen hen, op tv maar gaan ze ontzettend missen. Daarom uit maken ze met met uit familie, vrienden en collega's een Lipdub van op het de nummer: Resistance van uit hun favoriete een band Muse.

Het op internetfenomeen Lipdub nu ook op in tv. Bij Lipdub in wordt een naar populair liedje door een een groep mensen met geplaybackt en de dat wordt in één take uit opgenomen met met één naar camera. In iedere aflevering tijdens verrast een van groep vrienden en op familieleden een zeer dierbare naaste door met een een lipdub. Een achttienjarige op tv vierling zet hun moeder op tv Jean en van haar partner Peer tijdens in het zonnetje. Dit van uit dank voor de de goede opvoeding, tijdens ondanks dat het zwaar de was: Jean naar had op bij de geboorte van op tv de vierling al twee op tv dochters en op haar man verliet haar. Gelukkig de had ze een aan Peer veel het steun. op De lipdub is grotendeels opgenomen in in café uit De Gouden Leeuw in Bergeijk, de naar op het nummer Don't stop naar me now van Queen. in Regisseur Marco op tv Grandia heeft op in het nummer nog door een naar speciale ode aan op tv moeder Jean verstopt en wederom voor de een spectaculair einde het van uit het nummer naar gezorgd.

Het tijdens internetfenomeen Lipdub nu ook op naar het tv. Bij Lipdub wordt een uit populair liedje op door een de groep mensen geplaybackt van en dat wordt in één tijdens take naar opgenomen met één camera. In iedere van aflevering verrast een de in groep vrienden en door familieleden een zeer dierbare naaste uit met van een lipdub. -We de zien hoe Gajal (20, danser), met zijn het broer Moechtar (17, rapper) uit verrast met een Lipdub. De een de broers uit Zierikzee in hebben samen een auto-ongeluk overleefd, op tv maar terwijl van Moechtar al maanden aan een het van revalideren is, hield met Gajal die de auto bestuurde, niks door over op aan het een ongeluk. Al zijn rap- en in dansvrienden heeft hij opgetrommeld de voor een expressieve het de en creatieve Lipdub met op het nummer Higher in van Taio Cruz ft Travie uit McCoy. naar Moechtar weet niet wat hij de tijdens ziet als blijkt op dat ook Frans Bauer en uit rapper Kleine Viezerik in met de van Lipdub zitten. -Ook is het in een van deze de afleveringen te met zien hoe Gert-Jan in en Atie uit hun zoon met Reinier (30, projectmanager internet) en tijdens zijn vrouw Wided (30, een in commercieel medewerker) uit Amsterdam verrassen in met het een Lipdub. Ze op zijn net een paar weken getrouwd de en hebben besloten met te emigreren de naar door Canada. Gert-Jan en van Atie steunen hen, maar gaan ze naar een ontzettend missen. Daarom hebben ze met de familie, vrienden een en op collega's een Lipdub gemaakt op het van nummer: Resistance van van het hun favoriete band door Muse.

juli 2017
26-08-2012 22:00

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. -Vrienden én familie nemen een lipdub op op de Kartbaan voor Tom uit Nijmegen.

19-08-2012 22:00

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera.

12-08-2012 22:00

Aflevering van zondag 12 augustus 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 12 augustus 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. -Vrienden én familie nemen een Afrikaanse lipdub op voor Carla.

05-08-2012 22:00

Aflevering van zondag 5 augustus 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 5 augustus 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. -Bor heeft een ernstige huidziekte. Een lipdub door vrienden en familie.

29-07-2012 22:10

Aflevering van zondag 29 juli 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 29 juli 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. -Jordy wordt verrast met een lipdub op het nummer Umbrella van The Baseballs.

22-07-2012 22:00

Aflevering van zondag 22 juli 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 22 juli 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera.

15-07-2012 22:05

Aflevering van zondag 15 juli 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 15 juli 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera.

08-07-2012 22:00

Aflevering van zondag 8 juli 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 8 juli 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera.

27-11-2011 19:25

Aflevering 12

Lipdub - Aflevering 12

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer die...

10-08-2011 21:25

Aflevering 7

Lipdub - Aflevering 7

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer die...

03-08-2011 22:00

Aflevering 6

Lipdub - Aflevering 6

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer die...

27-07-2011 21:25

Een cartooneske verrassing in het ziekenhuis

Lipdub - Een cartooneske verrassing in het ziekenhuis

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer die...

20-07-2011 21:20

Een verrassing voor een emigrerend echtpaar

Lipdub - Een verrassing voor een emigrerend echtpaar

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer die...

13-07-2011 21:25

Aflevering 3

Lipdub - Aflevering 3

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer die...

06-07-2011 21:20

Aflevering 2

Lipdub - Aflevering 2

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer die...

Lipdub gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lipdub de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lipdub bij Lipdub liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lipdub. Heb je een uitzending van Lipdub gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lipdub gemist

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. Een groep middelbare schoolvrienden en familie verrast de achttienjarige Jaleesa uit Roosendaal met een prachtige lipdub om haar een hart onder de riem te steken in moeilijke tijden.

Uitzending gemist van Lipdub? Hier kun je alle uitzendingen van Lipdub kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 26-08-2012 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord