Programma gemist?
april 2017
26-08-2012 22:00

Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 26 augustus 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. -Vrienden én familie nemen een lipdub op op de Kartbaan voor Tom uit Nijmegen.

19-08-2012 22:00

Aflevering van zondag 19 augustus 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 19 augustus 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera.

12-08-2012 22:00

Aflevering van zondag 12 augustus 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 12 augustus 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. -Vrienden én familie nemen een Afrikaanse lipdub op voor Carla.

05-08-2012 22:00

Aflevering van zondag 5 augustus 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 5 augustus 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. -Bor heeft een ernstige huidziekte. Een lipdub door vrienden en familie.

29-07-2012 22:10

Aflevering van zondag 29 juli 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 29 juli 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. -Jordy wordt verrast met een lipdub op het nummer Umbrella van The Baseballs.

22-07-2012 22:00

Aflevering van zondag 22 juli 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 22 juli 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera.

15-07-2012 22:05

Aflevering van zondag 15 juli 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 15 juli 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera.

08-07-2012 22:00

Aflevering van zondag 8 juli 2012

Lipdub - Aflevering van zondag 8 juli 2012

Bij lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera.

27-11-2011 19:25

Aflevering 12

Lipdub - Aflevering 12

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer dierbare naaste met een lipdub.

10-08-2011 21:25

Aflevering 7

Lipdub - Aflevering 7

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer dierbare naaste met een lipdub. Het verhaal van Peer uit Driebergen, een leraar geschiedenis op het Oosterlicht College in Nieuwegein die na twintig jaar lesgeven afscheid neemt. Zijn collega's en leerlingen vinden hem een van de meest inspirerende leraren. Niet alleen iemand van educatieve waarde, maar ook iemand die uitzonderlijk veel aan buitenschoolse activiteiten organiseerde. Zo heeft hij bijvoorbeeld met een groep collega's en leerlingen meegedaan aan de fietsactie Alpe d'HuZes om geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker. Zijn drijfveer daarvoor komt voort uit zware persoonlijke omstandigheden: Peer heeft zijn vrouw verloren aan kanker, waardoor hij lange tijd in zijn eentje de zorg voor zijn vier dochters had. Onlangs is ook zijn broer aan kanker overleden. Ondanks zijn persoonlijke verliezen is hij een bijzondere leraar gebleven, wiens afscheid niet onopgemerkt mag blijven. Daarom neemt de school een lipdub voor hem op. Omdat Peer niet onverdienstelijk saxofoon speelt, gebruiken ze daarvoor het nummer You're a Friend of Mine van Clarence Clemons en Jackson Browne: daar zit namelijk een prachtige saxofoonsolo in. Peer is een groot fan van jazzmuzikant Benjamin Herman, die speciaal voor Peer de solo voor zijn rekening neemt. Uiteraard speelt de lipdub zich af op het Oosterlicht College, waar de Alpe d'Huez is nagemaakt, de leraren weer leerlingen worden en de studenten Drama voor een spectaculair einde zorgen.

03-08-2011 22:00

Aflevering 6

Lipdub - Aflevering 6

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer dierbare naaste met een lipdub. Het verhaal van Lotte uit Zeewolde, die met Kerst 2009 een ernstig auto-ongeluk kreeg en vervolgens acht maanden in coma lag. Sindsdien zit ze in een rolstoel en kan ze niet meer praten. Ze communiceert via een joystick, waarin ze letters en zinnen kan intikken op een computer. Geestelijk is er helemaal niets mis met haar, waardoor ze zich gevangen voelt in haar eigen lichaam. Haar opleiding tot actrice kan ze niet afmaken en haar ouders hebben hun hele huis moeten verbouwen, zodat ze zelf voor Lotte kunnen zorgen. Lotte is een vechter, elke dag is er nog vooruitgang te zien in haar lichamelijke conditie, ook al is het minimaal en is het maar de vraag of ze ooit weer kan praten en uit de rolstoel komt. Haar familie, vrienden en klasgenoten maken voor haar een lipdub op het nummer Soul Sister van Train, op de boerderij waar Lotte vaak komt. Het is een mooie en grappige lipdub, waarin naast alle bekenden van Lotte veel lipdubbende dieren te zien zijn. Lottes grote voorbeeld Carice van Houten neemt er eveneens een bijzondere plek in...

27-07-2011 21:25

Een cartooneske verrassing in het ziekenhuis

Lipdub - Een cartooneske verrassing in het ziekenhuis

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer dierbare naaste met een lipdub. Afl.: Een cartooneske verrassing in het ziekenhuis. Het verhaal van Nikos (41 jaar) uit Delft. Rond zijn 23ste is er bij hem een auto-immuunziekte geconstateerd. Sinds de diagnose is hij al minstens 57 keer opgenomen in het Havenziekenhuis in Rotterdam. Nikos is daar inmiddels een begrip: van arts tot schoonmaker, iedereen kent hem. In de lipdub zijn alle vrienden en familie opgetrommeld, maar ook de doktoren en verplegers uit het ziekenhuis doen mee. Zijn lijfarts, dokter Wismans, heeft deze lipdub zelfs geïnitieerd, omdat hij zo'n bijzondere band heeft met zijn optimistische patiënt. Nikos is een groot fan van Robbie Williams en daarom wordt het lipdubnummer Let me entertain you. Regisseur Marco Grandia weet er een cartooneske clip van te maken, met veel rijdende ziekenhuisbedden, infusen, gebroken armen en een levensechte Dokter Bibber.

20-07-2011 21:20

Een verrassing voor een emigrerend echtpaar

Lipdub - Een verrassing voor een emigrerend echtpaar

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer dierbare naaste met een lipdub. Afl.: Een verrassing voor een emigrerend echtpaar. Te zien is hoe Gert-Jan en Atie hun zoon Reinier (30) en zijn vrouw Wided (30) verrassen. Ze zijn net een paar weken getrouwd en hebben besloten te emigreren naar Canada. Gert-Jan en Atie steunen hen, maar gaan ze ontzettend missen. Daarom maken ze met familie, vrienden en collega's een Lipdub op het nummer: Resistance van hun favoriete band Muse.

13-07-2011 21:25

Aflevering 3

Lipdub - Aflevering 3

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer dierbare naaste met een lipdub. Een achttienjarige vierling zet hun moeder Jean en haar partner Peer in het zonnetje. Dit uit dank voor de goede opvoeding, ondanks dat het zwaar was: Jean had bij de geboorte van de vierling al twee dochters en haar man verliet haar. Gelukkig had ze aan Peer veel steun. De lipdub is grotendeels opgenomen in café De Gouden Leeuw in Bergeijk, op het nummer Don't stop me now van Queen. Regisseur Marco Grandia heeft in het nummer nog een speciale ode aan moeder Jean verstopt en wederom voor een spectaculair einde van het nummer gezorgd.

06-07-2011 21:20

Aflevering 2

Lipdub - Aflevering 2

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. In iedere aflevering verrast een groep vrienden en familieleden een zeer dierbare naaste met een lipdub. -We zien hoe Gajal (20, danser), zijn broer Moechtar (17, rapper) verrast met een Lipdub. De broers uit Zierikzee hebben samen een auto-ongeluk overleefd, maar terwijl Moechtar al maanden aan het revalideren is, hield Gajal die de auto bestuurde, niks over aan het ongeluk. Al zijn rap- en dansvrienden heeft hij opgetrommeld voor een expressieve en creatieve Lipdub op het nummer Higher van Taio Cruz ft Travie McCoy. Moechtar weet niet wat hij ziet als blijkt dat ook Frans Bauer en rapper Kleine Viezerik in de Lipdub zitten. -Ook is in een van deze afleveringen te zien hoe Gert-Jan en Atie hun zoon Reinier (30, projectmanager internet) en zijn vrouw Wided (30, commercieel medewerker) uit Amsterdam verrassen met een Lipdub. Ze zijn net een paar weken getrouwd en hebben besloten te emigreren naar Canada. Gert-Jan en Atie steunen hen, maar gaan ze ontzettend missen. Daarom hebben ze met familie, vrienden en collega's een Lipdub gemaakt op het nummer: Resistance van hun favoriete band Muse.

Lipdub gemist?

Hebikietsgemist.nl probeert zo spoedig mogelijk na iedere uitzending van Lipdub de nieuwste uitzending of herhaling online te zetten. Omdat de rechten van Lipdub bij Lipdub liggen, verwijzen wij enkel door naar de website van NPO 3.

Hebikietsgemist.nl is dan ook niet verantwoordelijk voor de inhoud van Lipdub. Heb je een uitzending van Lipdub gemist? Op Hebikietsgemist.nl vind je alle gemiste uitzendingen!

Lipdub gemist

Het internetfenomeen Lipdub nu ook op tv. Bij Lipdub wordt een populair liedje door een groep mensen geplaybackt en dat wordt in één take opgenomen met één camera. Een groep middelbare schoolvrienden en familie verrast de achttienjarige Jaleesa uit Roosendaal met een prachtige lipdub om haar een hart onder de riem te steken in moeilijke tijden.

Uitzending gemist van Lipdub? Hier kun je alle uitzendingen van Lipdub kijken!

  • Totaal aantal uitzendingen: 15
  • Laatste uitzending op 26-08-2012 om 22:00 uur
 
Heb je een uitzending gemist
van jouw favoriete programma?

Uitzending gemist? Hebikietsgemist.nl biedt een totaaloverzicht van televisieprogramma's zoals je dat van je eigen tv kent. Eenvoudig zappen op je pc!

Voor iedereen die graag zo weinig mogelijk tijd besteedt aan het zoeken naar een gemiste uitzending, een herhaling of een programma, maar juist wel met het kijken daarnaar.

TV kijken wanneer het jou uitkomt!

Cookies

Hebikietsgemist.nl maakt gebruik van cookies, onder andere om de website te analyseren, het gebruiksgemak te vergroten en advertenties te tonen. Je geeft door gebruik te blijven maken van deze website, of door op "Akkoord" te klikken, toestemming voor het gebruik van cookies. Wil je meer informatie over cookies en hoe ze worden gebruikt, bekijk dan ons cookiebeleid.

Akkoord